Här finns Go Wild Vi genomför våra aktiviteter i hela Örebro län samt Västerås och Eskilstuna.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Här finns Go Wild Vi genomför våra aktiviteter i hela Örebro län samt Västerås och Eskilstuna."

Transkript

1 Detta är Go Wild är ett eventbolag med unik GPS och mobilteknik som används för att genomföra underhållande aktiviteter när det är konferens, kickoff eller annan typ av evenemang. Aktiviteterna består av poänguppdrag, problemlösning, tipsrundor och dramatiserade "äventyr" som spelas via GPS och mobiltelefoner som syftar till att underhålla deltagarna. Våra kunder är företag, organisationer, föreningar, skolor och privatpersoner som vill uppleva något utöver vardagen. Vi skapar aktiviteter för grupper på mellan 10 och personer. Aktiviteter genomförs med mobilen och GPS:er Varje deltagande grupp tilldelas en lånemobil/gps som används för att få instruktioner och skicka svar. Tack vare tekniken blir upplevelsen större innehållet når deltagarna moment för moment och aktiviteten kan förändras i realtid. Vi kan även skräddarsy aktiviteterna Prata med oss om att investera lite extra genom att skräddarsy upplevelsen som ni vill ha den. Har ni ett konferenstema som ska genomsyra mötet? Är det något ni vill lära ut till era anställda? Vi har god erfarenhet att anpassa våra upplevelser efter våra kunders önskemål. Här finns Go Wild Vi genomför våra aktiviteter i hela Örebro län samt Västerås och Eskilstuna. oslagbara aktiviteter i city eller på konferensanläggningen!

2 DET KREATIVA UPPDRAGET Aktiviteten är en fartfylld poängjakt där deltagarna får upp till 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara PASS för att hoppa över frågan det gäller att prioritera! Den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern! HITTA Hitta saker i landskapet, de hjälper er att lösa uppdraget! FAKTA Faktafrågor, vem vet svaret? FOTO Använd mobilen för att fotografera saker HÄFTE Förtryckt häfte innehåller bonusuppdrag och parallelluppgifter KLURA Utmanande tankenötter PLATSSPECIFIKA UPPDRAG Vad heter slottets spöke? RING Ring ett nummer, uppdraget kommuniceras i tal SKAPA T.ex. om att rita en bild eller gör en ny företagsslogan Spelet tar deltagarna runt området på mellan minuter. Vår personal finns på plats för att samla in alla resultat. Efter en liten tids överläggning presenteras resultaten och vinnarna koras! "Klockrent!" "Jag kan inte tänka mig en bättre teambuildingaktivitet. Underbara uppdrag som fick fart på oss och en riktigt häftig teknik!" "Alla bara pratade om spelet hela kvällen, vi hade så kul!" Antal deltagare: 10 tusentals Övrigt: Kan spelas var som helst, när som helst i stan eller på konferensanläggningen. Vi håller med utrustning.

3 KOCKDUELLEN Kombinera aktiv matlagning med en oförglömlig upplevelse där dina medarbetare tävlar mot varandra i en ingrediensjakt på stan! Ert uppdrag: Lös faktafrågorna och kluringarna som leder er till Örebros mest intressanta matställen. Ni kommer bland annat hälsa på hos leverantörer av choklad, ost, och bröd men även också besöka Örebros första vinotek och avnjuta ett glas vin i en mysig miljö. Efter två timmars tävlande går alla i mål vid Taste it:s matstudio i stan. Vi utser det vinnande laget och där tar kockarna vid för att leda matlagningen tillsammans med er! En oförglömlig upplevelse som så klart avslutas med en middag där ni får avnjuta er egen mat! "Taste it:s kunniga kockar är ett nöje i världsklass " "Vilken kombination, först aktiv Teambuilding på stan och sedan i köket, Bra jobbat!" "Det var inte sista gången mitt företag gör det här Tidslängd: 2 timmars spel + 4 timmars matlagning inklusive middag (flexibelt) Antal deltagare: Övrigt: Spelas i Örebro city, när som helst. Valfri startplats. Vi tillhandahåller med all utrustning.

4 [ JAGAD ] Spelet Jagad är ett spännande spionäventyr där ni och era kollegor blir jagade på stan av fientliga agenter och måste jobba bra i grupp för att förhindra en katastrof. Natten till igår bröt sig 6 maskerade män in på Esrange Space Center utanför Kiruna och stal topphemliga styrkoder till EU:s satellitnavigationssystem. Gärningsmännen planerar att lämna över styrkoderna till sin uppdragsgivare någonstans i Örebro ikväll, men vi vet inte var. Ert team har blivit blixtinkallat för att hjälpa SÄPO och FRA i detta känsliga ärende. Hjälp oss att tyda kryptiska meddelanden mellan gärningsmännen och uppdragsgivaren, ta reda på var mötesplatsen är och posera som uppdragsgivaren för att få tag i styrkoderna. En upplevelse ni sent ska glömma! "Jag såg agenter överallt...!" "Oerhört underhållande med spänning, stress och nerv. Tack!" "Riktigt, riktigt kul!" Antal deltagare: Övrigt: Spelas i Örebro city, när som helst. Valfri start och slutplats. Vi tillhandahåller med all utrustning.

5 TARGET 10 Target 10 är ett teambuildingspel som kombinerar strategi med kvicktänkthet! I spelet utmanas lagen att lyckas besöka så många som möjligt av 10 utvalda, sevärda platser på stan. Parallellt med detta får de hela tiden korta, roliga uppdrag i mobilen som löses på väg till eller på platserna! Besöken bevisas genom foton på platsen, men det finns en catch! Om man är ensam som lag på en plats så får man mycket poäng, men om fler lag besöker samma plats så måste lagen dela poängen! Utmaningen ligger i att försöka förstå hur de andra lagen tänker, och vara ensam om att fånga så många platser som möjligt. Spela Target 10 och passa på att få se stans bästa sevärdheter! "Vi är supernöjda och kommer självfallet att rekommendera er" "Jag vill tacka för en fantastisk kväll! Den uppskattades verkligen av alla." Antal deltagare: 10 tusentals Övrigt: Kan spelas var som helst, när som helst. Vi håller med utrustning.

6 GPS-orientering Ni delas in i grupper om 5 personer som tävlar mot varandra att nå slutdestinationen först genom att lösa olika uppdrag. Det börjar med en enklare fråga vars svar genererar koden till den första uppdragslådan. Därefter måste ni lösa varje uppdrag för att få tillgång till nästa kod. Svaren skickas med unik mobilteknik till spelcentralen som svarar om det var rätt eller fel, vid rätt svar skickas en kod till nästa uppdrag. Det lag som tar sig igenom alla uppdrag och kommer först i mål vinner. Det är 5 uppdrag av olika karaktärer som ska lösas. Uppdragen finns gömda i uppdragslådor med kodlås. "Både lärorikt och utmanande" "Roliga uppdrag för vår grupp, teambuilding på riktigt" "Vi har kört både i Örebro och vid Loka Brunn, fungerade perfekt och är samtidigt en mycket bra friskvårdsaktivitet" Antal deltagare: Övrigt: Kan spelas var som helst, när som helst.

7 KODJAKTEN Kodjakten är en snabb och underhållande teambuildingaktivitet för de som vill planera in en snabb bensträckare som ett avbrott mitt i konferensen. Deltagarna delas in i lag och utmanas att hitta ett stort antal koder som finns gömda i eller utanför konferensområdet. Varje gång man hittar en kod och knappar in den i mobilen så får man en utmanande tankenöt eller faktafråga att knäcka. Hitta så många koder som möjligt på 30 minuter och jobba tillsammans för att klå de andra lagen! "Som Trivial Pursuit men med mötesplatsen som spelplan" "Enkelt och briljant" "Det här var precis vad vi var ute efter, en snabb tävling för att få lite mer energi mellan konferenspassen" Tidslängd: ca 1h Antal deltagare: 10 tusentals Övrigt: Kan spelas var som helst, när som helst, inomhus eller utomhus.

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand.

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. , en rolig mångkamp där man lagvis möts i olika grenar utomhus med marina inslag.

Läs mer

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Med Uppsala Konsert & Kongress aktivitetspaket med tema musik, mat, underhållning samt kunskap och utveckling kan du

Läs mer

Vad ska vi hitta på?

Vad ska vi hitta på? Vad ska vi hitta på? Alla priser är exklusive moms Vinslingan: En annorlunda tipspromenad med frågor kring de goda dryckerna i livet och med jämna mellanrum även få provsmaka. Whiskey provning: Provsmakning

Läs mer

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand.

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. , en rolig mångkamp där man lagvis möts i olika grenar utomhus med marina inslag.

Läs mer

KONFERENS. Vill ni utveckla teamet i samband med er konferens så är valet lätt. Utmaningarnas Hus i Malmö är en unik konferensanläggning

KONFERENS. Vill ni utveckla teamet i samband med er konferens så är valet lätt. Utmaningarnas Hus i Malmö är en unik konferensanläggning TEAMBUILDING Vi garanterar en annorlunda upplevelse! Våra aktiviteter passar lika bra för företagsarrangemang som för kompisgäng som vill hitta på något tillsammans. KONFERENS Vill ni utveckla teamet i

Läs mer

Vad ska vi hitta på?

Vad ska vi hitta på? Vad ska vi hitta på? Alla priser är exklusive moms Vinslingan: En annorlunda tipspromenad med frågor kring de goda dryckerna i livet och med jämna mellanrum även få provsmaka. Whiskey provning: Provsmakning

Läs mer

4-hjulingar Kastyxa Paintballprickskytte

4-hjulingar Kastyxa Paintballprickskytte 3- eller 5-kamp 4-hjulingar Kastyxa Paintballprickskytte Luftpistol Bågskytte Blåsrör Slangbella Frisbeegolf Dart Minigolfbygg Fågelholken Blindbana Stocken Tändstål Ribban Timern Sakletaren Knopen Grisen

Läs mer

Speedcats. Kontaktuppgifter Addwater: Växel: Mobiltelefon:

Speedcats. Kontaktuppgifter Addwater: Växel: Mobiltelefon: Kontaktuppgifter Addwater: Växel:08-715 11 75 Mobiltelefon:072-450 48 29 david@addwater.se info@addwater.se Speedcats Ett oslagbart koncept för dig som gillar fart, samarbete och tävling. En person gasar

Läs mer

City Äventyrarna. City Äventyrarna

City Äventyrarna. City Äventyrarna är ett upplevelsekoncept i stadsmiljö som bedrivs i Gävles centrala delar och parker av Hotel City & Äventyrarna. erbjuder konferenser, grupper och sällskap en möjlighet att kombinera såväl hårda värden

Läs mer

Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. www.aventyrsservice.se

Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. www.aventyrsservice.se Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. 2, Register & presentation. När jag grundade Äventyrs Service 2005 var min ambition att kunna vakna upp på morgonen och känna äntligen en

Läs mer

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 SPG SALES grundades våren 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen och bedriver verksamhet inom festvåning, event, konferens och restaurang.

Läs mer

Satellitaktiviteter ute/inne, fart/lugnt, teambuilding/tävling

Satellitaktiviteter ute/inne, fart/lugnt, teambuilding/tävling Satellitaktiviteter ute/inne, fart/lugnt, teambuilding/tävling FILMGALA Spela in reklamfilmer med kollegorna! Ni skriver manus och besätter rollerna. Vi ger er rekvisita, kamera och instruktioner. På kvällen

Läs mer

-ett minne för livet.

-ett minne för livet. -ett minne för livet. Nu väcks Musikaliska till liv med nytt mål och nya färdriktningar - allt i musikens tecken. I hjärtat av Stockholm finner vi en av huvudstadens mest exklusiva och anrika konsertlokaler.

Läs mer

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna är ett bokningsbolag som specialiserar sig på julbord. Det unika med JulbordsMäklarna

Läs mer

Aktiviteter på Idingstad Säteri

Aktiviteter på Idingstad Säteri Aktiviteter på Idingstad Säteri Vi kan erbjuda inomhus aktiviteter eller utomhus aktiviteter i form av t.ex: INOMHUS: Dryckesprovningar i vår nyrenoverade vinkällare med anor från 1600-talet ca 1-1,5 timme

Läs mer

När gruppen planerat klart måste en ledare godkänna förslaget för att försäkra sig om att uppdraget är lämpligt.

När gruppen planerat klart måste en ledare godkänna förslaget för att försäkra sig om att uppdraget är lämpligt. Kvällsaktiviteter Övningsblad: Kvällsaktivitet med prylar Uppgift Grupperna får varsitt paket innehållande olika prylar som tillsammans ska vara en del av en liten kvällsaktivitet för kompisarna. Första

Läs mer

SPG SALES Stureplansgruppen

SPG SALES Stureplansgruppen Bokningsbekräftelse SPG SALES grundades våren 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen och bedriver verksamhet inom festvåning, event, konferens och restaurang. Idag är SPG Sales ett

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04 Detta var bra 1 Precis allting! Det har verkligen varit två perfekta dagar 2 Bra övningar. Trevliga och berikande diskussioner. 4 Allting. Bra med möte ungdomar och vuxna. 5 Både föreläsningarna och de

Läs mer

ME Aktiviteter i Marstrand 2015

ME Aktiviteter i Marstrand 2015 ME Aktiviteter i Marstrand 2015 MUSIC QUIZ Hur ser er Musik kunskap ut? Häng med på vårt Quiz som garanterat kommer se till att det blir fart! Här gäller det att både ha bra kännedom från dåtid till nutid,

Läs mer

Tänker du ibland på livet som äldre?

Tänker du ibland på livet som äldre? Tänker du ibland på livet som äldre? Testa dig själv redan i dag! Jag vill bo med min livskamrat. Jag vill känna mig ekonomiskt trygg och kunna leva på min pension. Jag vill ha tid över för min familj,

Läs mer

KREATIVA MÖTEN VID HAVET

KREATIVA MÖTEN VID HAVET KREATIVA MÖTEN VID HAVET STORA OCH SMÅ KONFERENSER PÅ SCANDIC I KARLSKRONA VÄLKOMMEN TILL SCANDIC KARLSKRONA HOTELLET VID VATTNET De som inte kommer från Blekinge tror inte att det är sant när dom ser

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

AKTIVITETER Roliga och spännande aktiviteter för företag och grupper som stärker samarbets- och kommunikationsförmåga

AKTIVITETER Roliga och spännande aktiviteter för företag och grupper som stärker samarbets- och kommunikationsförmåga AKTIVITETER 2019 Roliga och spännande aktiviteter för företag och grupper som stärker samarbets- och kommunikationsförmåga Mission Impossible Tidsåtgång: 1,5 tim Språk: Svenska, engelska Antal: 10-1500

Läs mer

Diskussionsmaterial till Landslagets fotbollsskola 2009. Handledning. Nolltolerans

Diskussionsmaterial till Landslagets fotbollsskola 2009. Handledning. Nolltolerans Handledning Vi hoppas att materialet ska stimulera både dig som ledare och barnen i din grupp att tillsammans hitta på egna ledstjärnor som passar er grupp. I en barnkulturgrupp är alla barn med och alla

Läs mer

Tjäna så mycket du kan!

Tjäna så mycket du kan! Tjäna så mycket du kan! Övningen är till för att lyfta fram vikten av samarbete och att alla är beroende av varandra för att få bästa resultat. Klassen delas in i fyra grupper som placeras så att de inte

Läs mer

INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM

INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM AUDITION SPEED DATE FÖRBEREDANDE AKTIVITETER FÖR STUDENTER Inför Audition Kartlägg

Läs mer

GEOCACHING. Modern skattjakt med GPS och koordinater som hobby och i undervisningen

GEOCACHING. Modern skattjakt med GPS och koordinater som hobby och i undervisningen GEOCACHING Modern skattjakt med GPS och koordinater som hobby och i undervisningen Runt om i hela världen finns gömda burkar. GEOCACHING är den lärorika, motionsgivande och utmanande hobbyn som kombinerar

Läs mer

swedish taste konferenser

swedish taste konferenser swedish taste konferenser swedish taste konferenser Välkommen att konferera mitt i Göteborg; vi erbjuder ljusa och trevliga lokaler i det gamla Hasselbladhuset med utsikt över hamnen. Vi har konferenspaket

Läs mer

AKTIVITETSBLAD 2011. vilse i city? det kreativa uppdraget (Aktivitet med mobiltelefon) Kodjakten (aktivitet med mobiltelefon)

AKTIVITETSBLAD 2011. vilse i city? det kreativa uppdraget (Aktivitet med mobiltelefon) Kodjakten (aktivitet med mobiltelefon) Inom- och utomhusaktiviteter vilse i city? det kreativa uppdraget (Aktivitet med mobiltelefon) Klurig teambuilding efer dagens möten! Aktiviteten är en fartfylld poängjakt där deltagarna får ca. 100 uppdrag

Läs mer

Jag behöver bränsle följ med Wilda och Walter på matäventyr

Jag behöver bränsle följ med Wilda och Walter på matäventyr Jag behöver bränsle följ med Wilda och Walter på matäventyr Handledarguide Inledning Vill du skapa förutsättningar för barnen att vara aktiva, lära själva och reflektera? Vill du skapa en miljö där barnen

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag 2013-2014 Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag 2013-2014 Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till

Läs mer

Jakten på det farliga avfallet fortsätter!

Jakten på det farliga avfallet fortsätter! Informatör Kiruna den 14 februari 2011 Stina Johansson Tfn. 0980-707 22 E-post: stina.johansson@tekniskaverkenikiruna.se Jakten på det farliga avfallet fortsätter! Tävlingen fortsätter och ger er båda

Läs mer

INFORMATION. Brandwold PHOTOGRAPHY

INFORMATION. Brandwold PHOTOGRAPHY INFORMATION Brandwold PHOTOGRAPHY INFÖR ER PORTRÄTTFOTOGRAFERING TIPS OCH INFORMATION Behöver du en ny professionell bild till Linkedin, mysiga bilder tillsammans med din stora kärlek, är du gravid eller

Läs mer

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER GÖTEBORG HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar.

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER GÖTEBORG HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar. FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER GÖTEBORG HÖSTEN 2013 Föreläsningar som förändrar. Lära för Livet Seminarier Utbildning Talarförmedling Er partner inom individ-, ledarskaps- och teamutveckling Sveriges bästa talare

Läs mer

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. LAGETS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL LAGKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT NYTT OCH TRYGGT

Läs mer

Paketresa från 995:-

Paketresa från 995:- Paketresa från 995:- Om LOFSDALENEVENT Lofsdalenevent grundades under hösten 2012 och är ett eventbolag nischat mot företagsresor till Lofsdalen. Lofsdalen är en relativt liten skidort men med optimala

Läs mer

DISC test Översatt till svenska

DISC test Översatt till svenska DISC test Översatt till svenska (Nedanstående ska stå innan man börjar testet) Kom ihåg! Svara sanningsenligt för att få bästa möjliga resultat som kommer hjälpa dig att hitta ett jobb som passar just

Läs mer

All you need is love / 11 000 sek. Dreams Come True / 17 000 sek. A Fairytale / 24 000 sek. Happily Ever After / 28 000 sek

All you need is love / 11 000 sek. Dreams Come True / 17 000 sek. A Fairytale / 24 000 sek. Happily Ever After / 28 000 sek All you need is love / 11 000 sek Ett litet paket som fångar stora stunder. Vi hinner med en avslappnad porträttfotografering efter/före vigseln, och ibland finns även tid kvar till familjeporträtt och

Läs mer

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar.

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar. FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013 Föreläsningar som förändrar. Lära för Livet Seminarier Utbildning Talarförmedling Er partner inom individ-, ledarskaps- och teamutveckling Sveriges bästa

Läs mer

Resekatalog. Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013. Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser

Resekatalog. Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013. Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser Resekatalog Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013 Innehåll Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser 450 sek per enkeltur inom kommun! Läs mer längst bak Giltig under

Läs mer

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener.

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener. Banan har 18-HÅL Med Norrlands bästa greener. PAY N PLAY Där alla oavsett golfbakgrund är välkomna! EN KROG Med dagens lunch och fullständiga rättigheter. WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU Kort

Läs mer

Prislista Porträtt 2015

Prislista Porträtt 2015 Prislista Porträtt 2015 Info Att fotograferas av en fotograf tycker jag skall vara så mycket mer än bara vackra bilder. Det skall vara en upplevelse. Därför planerar jag noga alla mina fotograferingar

Läs mer

LOGGBOKEN LOGGBOKEN. Serviceloggboken ger dig konkreta verktyg för att bemöta kunder och utveckla din kompetens som servicegivare.

LOGGBOKEN LOGGBOKEN. Serviceloggboken ger dig konkreta verktyg för att bemöta kunder och utveckla din kompetens som servicegivare. LOGGBOKEN Serviceloggboken är för dig som arbetar i ett serviceyrke eller som ska börja jobba med service. Låt den bli din egen speciella loggbok. Serviceloggboken ger dig konkreta verktyg för att bemöta

Läs mer

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du:

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du: Visst vill vi vara friska och hålla trivselvikten, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsa Viktklubb får du den inspiration och motivation du behöver för

Läs mer

Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015

Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015 Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015 Sida 1 av 8 Innehåll Exponeringsmöjligheter...3 Huvudentré 5...3 Entrédörrar 5...3 Exponeringsmöjligheter i marmorgång...3 Dela ut påsar vid entré 5...4

Läs mer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Kanalerna 4. Statistik 5. 7 tips 6. Sammanfattning

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

Jag en individuell idrottare. 3. Träningsgruppen ett team

Jag en individuell idrottare. 3. Träningsgruppen ett team 3. Träningsgruppen ett team I din idrott tävlar ni oftast individuellt men tränar ofta i grupp. I träningsgruppen kan ni stödja och peppa varandra i med och motgång. Att man trivs och har kul i samband

Läs mer

Teambuilding. 40 enkla & effektiva övningar. www.megalomania.se JENNY ÅKERBLOM

Teambuilding. 40 enkla & effektiva övningar. www.megalomania.se JENNY ÅKERBLOM Teambuilding 40 enkla & effektiva övningar JENNY ÅKERBLOM www.megalomania.se Innehåll Förord 5 Lite allmänt om gruppindelning 7 1. Energigivare 8 Skaka namn 9 Tummen upp 10 Trassla hand 11 Först till 21

Läs mer

Aktivera er grupp med Didgeridoo Event & Aktivitet! Firar 10 år 2018

Aktivera er grupp med Didgeridoo Event & Aktivitet! Firar 10 år 2018 www.didgeevent.se Firar 10 år 2018 Aktivera er grupp med Didgeridoo Event & Aktivitet! Med ett av Sveriges största aktivitetsutbud anlitas vi ofta till konferenser, kickoffer och sommarfester över hela

Läs mer

assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning.!

assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning.! assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning. Vi välkomnar människor som vill göra ett avstamp mot ett friskare och liv oavsett om det

Läs mer

CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT

CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT 01 WELCOME När ni vill att era deltagare ska känna sig som hemma fast ändå inte uppleva något annorlunda. Känslan vi ger är avslappnat, skönt mysigt,

Läs mer

Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20

Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20 Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20 Antal Poäng 1. Jag är bättre på att förklara vad jag är bra på och vad jag tycker om att göra. 14/14 52/70 2. Jag har fått fler

Läs mer

PIM-examinatorer ger sina synpunkter via en enkät.

PIM-examinatorer ger sina synpunkter via en enkät. PIM-examinatorer ger sina synpunkter via en enkät. I mitten på höstterminen 2011 svarade PIM-examinatorerna på några frågor om hur de upplevt PIM-arbetet hitintills på sin skola. Det var frågor riktade

Läs mer

Förberedelse: Planera, planera, planera

Förberedelse: Planera, planera, planera Förberedelse: Planera, planera, planera En av de viktigaste beståndsdelarna i en lyckad rekrytering är planering. Planera i god tid, gärna på våren så att det inte blir stressigt på hösten precis innan

Läs mer

Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor

Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor Upphandling 24, onsdag 7 november 2012 www.magnusjosephson.se 1 Magnus Josephson Sammanhang för alla konsulttjänster gäller att Majoriteten av kunder

Läs mer

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. KLASSENS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT

Läs mer

Fotograf Jennifer Karlberg

Fotograf Jennifer Karlberg Bröllopsoffert 2013 Information Det är en stor ära att få uppdraget att fotografera ett bröllop, då detta är en av de största dagarna i en människas liv. Bröllopsfotografering är även något av det bästa

Läs mer

EXEMPELTEXTER SKRIVA D

EXEMPELTEXTER SKRIVA D EXEMPELTEXTER SKRIVA D Beskriv Må bra (s. 13) En god hälsa är viktig. Om man vill ha ett långt och bra liv, måste man ta hand om både kropp och själ. Jag försöker äta rätt för att må bra. Jag väljer ofta

Läs mer

Bröllopspriser 2015-2016

Bröllopspriser 2015-2016 LOVE BY Emelie Ohlsson Bröllopspriser 2015-2016 Det finns fotografer som vet hur man tekniskt hanterar en kamera, sedan finns det fotografer som också är konstnärer som har en förmåga att fånga de där

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT

ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT Guldfemman är ett nytt och roligt sätt att tjäna pengar till föreningen samtidigt som ni skapar intresse runt seniorlaget. Utan kostnader får ni en hemsida hos oss, proffsigt

Läs mer

AKTIVITETSFÖRSLAG. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand.

AKTIVITETSFÖRSLAG. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. AKTIVITETSFÖRSLAG Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. TILL HAVS HAVSFEJDEN, en rolig mångkamp där man lagvis möts

Läs mer

RadioScouter i Stockholm RSS - SCØUT. Aktivitet: Blindbock

RadioScouter i Stockholm RSS - SCØUT. Aktivitet: Blindbock Föreningen Aktivitet: Blindbock Har du inte alltid drömt om att få bli ledd av dina kamrater, utan att själv se var du går? Eller är det du som alltid har velat vara den som på bästa och mest kamratliga

Läs mer

oskar allerby BRÖLLOPSFOTOGRAFI 2012

oskar allerby BRÖLLOPSFOTOGRAFI 2012 oskar allerby BRÖLLOPSFOTOGRAFI 2012 Fotograf Oskar Allerby Jag fotograferar människor och berättelser. Varje person har något unikt att berätta och jag försöker berätta historien. Jag älskar verkligen

Läs mer

Sedan starten år 2000 har över 50 000 personer deltagit i Cykelutmaningen! Femton år sedan starten är Cykelutmaningen mer aktuellt än någonsin!

Sedan starten år 2000 har över 50 000 personer deltagit i Cykelutmaningen! Femton år sedan starten är Cykelutmaningen mer aktuellt än någonsin! Cykelutmaningen är ett verktyg för er som vill uppnå era miljöoch friskvårdsmål. En rolig lagtävling där deltagarna samlar poäng till laget genom att gå, cykla och åka kollektivt till och från jobbet.

Läs mer

Pris Bröllopsfotografering 2016

Pris Bröllopsfotografering 2016 Pris Bröllopsfotografering 2016 I alla paket ingår detta: *Rådgivning & planering. Finns möjlighet träffas vi. *Ett X antal högupplösta redigerade bilder på fil som ni själva kan använda till det ni vill,

Läs mer

Teambuilding. 40 enkla recept på effektiva lagövningar JENNY ÅKERBLOM. www.megalomania.se

Teambuilding. 40 enkla recept på effektiva lagövningar JENNY ÅKERBLOM. www.megalomania.se Teambuilding 40 enkla recept på effektiva lagövningar JENNY ÅKERBLOM www.megalomania.se Innehåll Förord 5 Lite allmänt om gruppindelning 7 1. Energigivare 8 Skaka namn 9 Tummen upp 10 Trassla hand 11 Först

Läs mer

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01 Caroline Ullman & Johanna Lundberg i i i Hej! Vi har pratat med studenter som har gett oss tips på hur de vill bli informerade och kommunicera med er på ICA

Läs mer

Det perfekta mötet med politiker och media finns det? 4 februari 2015

Det perfekta mötet med politiker och media finns det? 4 februari 2015 Det perfekta mötet med politiker och media finns det? 4 februari 2015 Före mötet Om jag hade 6 timmar på mig att fälla ett träd, skulle jag använda 4 av dem till att slipa yxan Vem vill ni träffa och varför?

Läs mer

Självhjälpsprogram för ADHD. Del 1 Att hitta din väg

Självhjälpsprogram för ADHD. Del 1 Att hitta din väg Självhjälpsprogram för ADHD Del 1 Att hitta din väg Välkommen till vårt självhjälpsprogram för ADHD. Detta program ger dig verktygen att använda din ADHD som en superkraft för att hitta till ett bra liv..

Läs mer

AKTIVITETSFÖRSLAG. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand.

AKTIVITETSFÖRSLAG. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. AKTIVITETSFÖRSLAG Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. TILL HAVS HAVSFEJDEN, en rolig mångkamp där man lagvis möts

Läs mer

Fasta situationer under match. Johan Schoultz

Fasta situationer under match. Johan Schoultz Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs (ETU) Fasta situationer under match Va f-n vad det som hände Johan Schoultz Handledare: Göran Lindqvist Sammanfattning Att kunna använda sig av vissa taktiska eller snarare

Läs mer

Prisguide 2015. Foto: ME Photography

Prisguide 2015. Foto: ME Photography Prisguide 2015 Foto: ME Photography Låt oss förverkliga er dröm Vi vet att du har planerat och fantiserat om ditt bröllop och din speciella dag sedan barnsben. Vi vet även att du har en dröm om hur er

Läs mer

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Alla skapa Dina personliga Kreativa Ove Köhler LKAB möten När människor möts händer något. Nya idéer

Läs mer

Camilla Jönsson Tina Sundberg It-pedagog. Geocaching http://www.avmkr.se/it-i-skolan/geocaching/

Camilla Jönsson Tina Sundberg It-pedagog. Geocaching http://www.avmkr.se/it-i-skolan/geocaching/ Camilla Jönsson Tina Sundberg It-pedagog Geocaching http://www.avmkr.se/it-i-skolan/geocaching/ Vad är geocaching? Bakgrund Myndigheterna i USA stängde av störningssignal Nu kunde exakt position visas

Läs mer

Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet

Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet KUNSKAP FÖR LANDETS FRAMTID Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet Mat angår oss alla! Hushållningssällskapets matkonsulter bygger sin verksamhet på kunskap,

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till 25 olika Questar att

Läs mer

Återkommande teman är kommunikation, livsstil och hälsa. Ofta deltar vi i konferens- och utbildningssammanhang.

Återkommande teman är kommunikation, livsstil och hälsa. Ofta deltar vi i konferens- och utbildningssammanhang. Tor & David Med gitarr på ryggen gav vi oss ut på en tandemcykelturne sommaren 1995. Sedan dess har vi gjort över 1200 uppträdande i vitt skilda miljöer och sammanhang. Under åren har underhållningen

Läs mer

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf Vi älskar golf! Välkommen att dela vår passion för världens roligaste spel. Elitspelare, nybörjare, barnfamilj, pensionär kom precis som du är. För oss är det viktigt

Läs mer

MITT I NATUREN. Uppdrag för åk f-3. Välkommen till uppdraget Mitt i naturen i Universeums utställning Vattnets väg på plan 4.

MITT I NATUREN. Uppdrag för åk f-3. Välkommen till uppdraget Mitt i naturen i Universeums utställning Vattnets väg på plan 4. MITT I NATUREN Uppdrag för åk f-3 Välkommen till uppdraget Mitt i naturen i Universeums utställning Vattnets väg på plan 4. Lärarhandledningen är till för att ge dig som lärare en möjlighet att förbereda

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

Projektets hemsida: http://www.ungarorelsehindrade.se/hemlighet

Projektets hemsida: http://www.ungarorelsehindrade.se/hemlighet 1 av 13 Projektets hemsida: http://www.ungarorelsehindrade.se/hemlighet Boken finns som pdf-fil: http://www.ungarorelsehindrade.se/images/stories/hemlighet/boken/boken.pdf Du kan fylla i och spara dina

Läs mer

/////// // ///////// / // /

/////// // ///////// / // / Utvärdering matematikämnet hösten 2010 Dessa grupper är inskrivna: Åk 7 Petra & Malins grupp Åk 8 Malins grupp Åk 9 Petras grupp Åk 7 Jörgens grupp Åk 8 Jonas & Petras grupp Åk 9 Jonas grupp Åk 7 Evas

Läs mer

ETT URVAL AV VÅRA MEST POPULÄRA AKTIVITETER

ETT URVAL AV VÅRA MEST POPULÄRA AKTIVITETER ETT URVAL AV VÅRA MEST POPULÄRA AKTIVITETER 2014 044-28 93 00 www.ahusstrand.com VI HAR ALLTID NYA AKTIVITETER PÅ GÅNG. Här hittar du ett urval av de mest populära. Ring oss gärna så kan vi tillsammans

Läs mer

BOULEHALLEN I VARBERG

BOULEHALLEN I VARBERG BOULEHALLEN I VARBERG Boulodromen.se stod färdig för invigning den 28 oktober 2006 efter två års projektering och planering. Ägare är Alliansen Varbergs Boulehall som är en sammanslutning av åtta föreningar

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Äventyret kan börja... 2015 SKOLRESOR 2015 En oförglömlig skolresa Upplev Boda Borg med din skolklass och få ett minne för livet Boda Borg i Karlskoga erbjuder er skolklass 25 olika Questar att uppleva.

Läs mer

Team. Snailracing. Go for Gold. www.snailracing.se

Team. Snailracing. Go for Gold. www.snailracing.se Snailracing Team Go for Gold 2008 www.snailracing.se Sponsorpaket I sponsorpaket BRONS får ni reklamplatser på teamets transportfordon samt tävlingsmc. Dessa transportfordon används i daglig drift i Jönköpings

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö.

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö. KONFERENS BLAND TOPPARNA Möten och avkoppling i exklusiv miljö. PRISEXEMPEL KONFERENSPAKET Deluxe TREEHOTEL KONFERENS Likt ett av våra trädrum, The Cabin, kan även ni försvinna in bland norrländska, högresta

Läs mer

HITTA NEMO. Uppdrag för åk f-3. Välkommen till uppdraget Hitta Nemo i Universeums utställning Akvariehallen på plan 4.

HITTA NEMO. Uppdrag för åk f-3. Välkommen till uppdraget Hitta Nemo i Universeums utställning Akvariehallen på plan 4. HITTA NEMO Uppdrag för åk f-3 Välkommen till uppdraget Hitta Nemo i Universeums utställning Akvariehallen på plan 4. Lärarhandledningen är till för att ge dig som lärare en möjlighet att förbereda ditt

Läs mer

IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt. Säsongen 2012

IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt. Säsongen 2012 IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt Säsongen 2012 Kort versionen Som ledare i Irsta P-02 har vi enats om att bedriva en verksamhet som bidrar till att samtliga spelare erbjuds en lämplig utveckling.

Läs mer

Åldersgrupp Från Spårarscout

Åldersgrupp Från Spårarscout Plåstra En förutsättning för att du som scout ska kunna ta eget ansvar och ge dig ut på olika äventyr är att du kan hantera skador och olyckssituationer som kan uppstå. Det är viktigt att du vet vad man

Läs mer

Ny termin med ny energi!

Ny termin med ny energi! Ny termin med ny energi! I DETTA NYHETSBREV: Månadens Barnrättskämpe Anna Sandkull s. 2 Hänt i januari s. 3 - SVT sydnytt, kommunbidrag, intervju i city, praktikantpresentation Händer i februari s. 6 -

Läs mer

RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding

RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding RA Äventyr & Utveckling arrangerar naturnära upplevelser, grupputveckling, äventyrliga utmaningar och kreativ avkoppling Vi har ett stort utbud

Läs mer

Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor.

Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor. Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor. NYHET LOFSDALEN EVENT Här kan ni hålla kickoffen, konferensen eller bara en nöjesresa med ren personal- eller kundvård.

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

Fotograferingar 2014

Fotograferingar 2014 Fotograferingar 2014 Barnfotografering Vi skapar vackra bilder på ditt eller dina barn. Fokus ligger på att skapa livfulla bilder där barnet står i centrum - i denna typ av fotografering är möjligheterna

Läs mer

Gillar du att vara ute i skogen, häng med när vi vandrar nästa gång!

Gillar du att vara ute i skogen, häng med när vi vandrar nästa gång! Gillar du att vara ute i skogen, häng med när vi vandrar nästa gång! Som ung vuxen verkar tiden inte riktigt räcka till. Men med en tydlig och anpassad fråga kan ett engagemang i scoutkåren prioriteras

Läs mer