Vårbladet ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vårbladet 2011. ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2014"

Transkript

1 ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2014 Detta är styrelsens förslag till program för Eventuella förändringar kan du läsa om på vår hemsida. Detta preliminära Årsprogram/Vårblad skickas till våra medlemmar via e-post. Höstlövet skickas på samma sätt i augusti. Endast de som meddelat Kassören skriftligen via vykort eller brev får Årsprogram/Vårblad, Höstlöv samt kallelse till årsmötet med posten. Som vanligt sänds påminnelse till aktiviteterna via e-post drygt en vecka före varje aktivitet. Dock endast till de som har en e-post adress. NYTT FÖR I ÅR. Vårbladet 2011 Det kan förekomma aktiviteter som är hastigt påkomna och alltså inte finns med i årsprogrammet. Vi kommer att lägga ut den informationen på hemsidan. På medlemsmötena erbjuder vår trivselgrupp kaffe, te och en smörgås för 20 kr. Meddela gärna när du anmäler dig om du vill ha - så köper vi inte för mycket. Föreningens medlemsavgifter hanteras av Riksförbundet Svensk Trädgård. Riksförbundets plusgironummer är för nya medlemmar. Tidigare medlemmar betalar via det inbetalningskort som skickades i ett separat brev i mitten på december. All information finns att läsa på Föreningens hemsida. Sänd ändrade e-post uppgift till medlem@tabyvallentunatradgard.se Vi kommer att hålla de flesta av våra möten i Hönshuset, Karby Gård Konstcentrum. Där finns även Föreningens örtagård. Om inget annat står i programmet samlas vi från kl för att hinna dricka kaffe eller te innan föredraget börjar. Kl hälsas kvällens huvudperson välkommen. Antalet deltagare i Hönshuset är av brandsäkerhetsskäl begränsat till 50 personer. Vi kan inte ta emot fler anmälda än 50. Därför är det väldigt viktigt att även avanmäla en redan bokad aktivitet så att någon annan kan få den platsen. För att arrangemangen ska fungera måste du anmäla dig senast en vecka i förväg. Skriv ett e-brev per aktivitet till: anmalan@tabyvallentunatradgard.se Vissa aktiviteter har maximerat deltagarantal (då gäller först till kvarn... ) och om alltför få deltagare anmäler sig till en aktivitet, kan den bli inställd. Månad Februari Torsdagen den 6 kl Hönshuset kl Obs max 50 pers Anmälan är bindande. Avboka i god tid. Aktivitet Årsmöte (se separat kallelse). Apoidea - Våra kompistjejer i trädgården Jonas Stenmarck berättar om livet med våra livsviktiga surrande vänner. Vad är ett bi? Hur blir det honung? Vad gör bina på vintern? Vi får höra om binas betydelse och utbytet mellan dem och oss.

2 Februari Mars Onsdagen den 19 Kl Föreningsgården Täby C Observera platsen! Vi tipsar om: Res till blommande Madeira med Maj Lis Pettersson Läs mer på Gunnel Carlson: Initiativtagare till "Tusen Trädgårdar", författare till ett antal böcker, programledare under hela tio säsonger för SVT:s klassiska "Gröna Rum" och föredragshållare. Listan kan säkert göras ännu längre på allt Gunnel har hunnit med sedan hennes uppväxt på pappans handelsträdgård i Blekinge. OBS sista dag för anmälan är 10 februari. Anmälan är bindande varför avanmälan måste ske senast den 24 februari. Entré mars April Måndagen den 7 Kl Hönshuset Fika från kl Vi tipsar om: Nordiska trädgårdar på Älvsjömässan läs mer på Inger Ekrem: Inger är Förbundsdirektör på Riksförbundet Svensk trädgård sedan Inger kommer ifrån vårt grannland Norge. Därifrån visar en hon en fantastisk trädgård, skapad i den Norska karga skärgården. Där ingen kunde tro att något kunde gro! Från stenklippor till tropisk trädgård på 10 år. Gå in på hemsidan och dröm er bort.

3 Maj Måndagen den 5 Kl Utanför Hönshuset Vårfest i örtagården Tag med dig krattan, spaden, rensjärnet, handskar och ett glatt humör. Vi hoppas att solen skiner på oss och att kaffekorgen smakar. Efter väl utfört arbete bjuder föreningen på korv med bröd. Som vanligt byter vi växter med varandra. Maj-augusti Trädgårdsvandringar: En mycket uppskattad aktivitet. Passa på och lär dig lite mer om trädgård under trevliga former. Vi besöker varandras trädgårdar, som ligger utspridda i både Täby, Vallentuna, Åkersberga och Sollentuna. Vi beundrar alla vackra växter och anläggningar, pratar, inspireras och byter erfarenheter. Och inte att förglömma så fikar vi. Till dessa vandringar anmäler du dig till Marianne Janning senast den 30 april e-postadress marianne.janning@hotmail.se Vid första Trädgårdsvandringen i maj bokas tiderna för visning av allas trädgårdar. Därför är det viktigt att försöka närvara vid just denna första vandring.

4 Maj Tisdagen den 27 Kl. 18 vid Parkeringen Bergianska Vi besöker Bergianska Trädgården. Under vår, sommar och höst visas trädgårdens växter under en vandring genom parken. Beroende på årstid och vad som är mest sevärt vid visningstillfället så tar vandringen lite olika vägar. Under turen visas alltid Japanska dammen, Italienska terrassen och Victoriahuset med jättenäckrosen. Guiden berättar också om trädgårdens anrika historia som avspeglas i byggnader och anläggningar. Guide är botanisten Kersti Kustås. Vi träffas vid informationstavlan på parkeringen. Juni Söndagen den 1 Vi besöker Garden Aquatica och Tyresö Slott Vi träffas i Roslags Näsby Kl för samåkning. Kl. 11 på Garden Aquatica Tyresö Slott Det finns café på båda ställena så någon fikakorg är inte nödvändig!! Garden Aquatica erbjuder ett omfattande sortiment för dammar och fontäner, vattentrappor, statyer, urnor, klassisk trädgårdskonst, paviljonger, rosenbågar, asiatiska figurer, gröna tak, markdukar och dekorationssten, inspirationsträdgård, utställning, butik och trädgårdscafé. De arbetar med allt från den lilla dammen i privatträdgården, fontänen i bostadskvarteret eller dammen på en kyrkogård. Vi får en guidad rundvandring, information och visning av damm. På väg hem stannar vi på Tyresö Slott. Här går vi själva runt innan vi

5 Juni Söndagen den 8 samlas vid parkeringen för hemfärd. Gå gärna in på hemsidan och titta på Lassas Hagar: Lassas Hagar är både ett arboretum, dvs. en samling exotiska träd och en vattenträdgård belägen på ön Svartlöga. Vi åker med Trälhavets rederi och båten Rödlöga. Båtens härliga skärgårdsbuffé kan förbeställas för 135 kr/person. Den innehåller sillar, strömmingslådor m.m. Ombord finns även kaffe, smörgåsar och kaffebröd till försäljning. Om Du vill kan Du även ta med egen fikakorg och sedan på eftermiddagen sitta i härlig miljö i skärgården och njuta av försommaren! Denna resa kommer att kosta 375 kronor. Då ingår båtresan och guidad visning på ön. Anmäl dig snarast för att få plats. Boka även om du vill äta skärgårdsbuffén. Du kan ta med dig en vän. Juni Måndagen den 16 Vi träffas i Roslags Näsby för samåkning med dem som inte har bil. Juni 29 Söndag Juli Tisdagen den 29 Kom från kl. 14 och fram till kl. 17. Vi försöker vara klara till kl 19 då trädgårdsvandring Vi har fått möjlighet att besöka Torgil och Niklas bedårande trädgård i Norra Ängby, Bromma Så här presenterades den inför Tusen Trädgårdar 2012: Liten men innehållsrik egnahems-stugeträdgård på 500 kvm inspirerad av gamla svenska traditioner och av engelsk trädgårdsdesign. Tomten är delvis sluttande och gränsar mot en allmänning. Här finns stenparti, gamla äppelträd, flera rabatter i olika lägen med olika teman. Lusthus och uppbyggda terrasser. Vi tipsar om Tusen Trädgårdar För tredje året har vi nu möjlighet att besöka trädgårdar runt om i landet. Läs mer på Betonggjutning: Vi träffas hos Jonas och Åsa i Angarn och gjuter våra egna alster. Jonas köper, bär hem och blandar betong. Vi betalar självkostnadspris. Vi gjuter på gräsmattan i trädgården så ta med något att vara på under gjutningen, tex byggplast, gammal vaxduk eller ett par uppklippta sopsäckar. NYTT BESÖK!

6 tar vid. Ta även med det ni tänker gjuta med, egna formar, blad, eller liknande. Tips kan vara att ta med matolja om man inte har plastformar och armering om man skapar något bräckligt. Vi försöker vara klara till kl 19 då trädgårdsvandring tar vid. Även om du inte är med i årets trädgårdsvandringar är du välkommen att delta. Vi avslutar med sedvanlig fika efter vandringen men se till att ha med det ni vill äta under eftermiddagen. 1-3 augusti Umeå & Lycksele Vi tipsar om Riksförbundet Svensk Trädgårds sommarmöte Läs mer på Årets perenn är Vårälväxing, Sesleria heufleriana Augusti Fredagen den 1 Söndagen den 3 Trädgårdsresa till Göteborgstrakten: Vi har planerat besöka Botaniska trädgården, Trädgårdsföreningen, Säve perennaodling och Värdens park på Hisingen. Mer information kommer när allt är på plats. Avresan sker på fredag morgon och hemresan på söndag em. Vi beräknar att det kommer att kosta mellan och Augusti 13 Onsdag Sollentuna Vi träffas i Roslags Näsby Kl för samåkning. KARINS SPÄNNANDE TRÄDGÅRD I SOLLENTUNA: Karin Zuber är utbildad florist & trädgårdsdesigner och driver sedan 4 år eget företag. Hon samarbetar även med trädgårdsmästare Jenny Fahlman-Öhr. Karins tankar om trädgård är en blandning av det naturliga det planerade och organiserade. År 2001 flyttade familjen in i huset med den bortglömda trädgården. I trädgården finns en skogsbacke bevarad men i övrigt består trädgården av NYTT BESÖK!

7 nyplanteringar och många olika rum. Trädgården är en oas där Karin får utlopp för sin skaparglädje och sina idéer. Att får dela med sig av allt detta är en stor inspirationskälla för Karin. Och även för oss som nu har fått möjlighet att beskåda den närmare. Förra årets besök hos Karin var ju helt apropå och endast några få av oss fick möjlighet att göra ett snabbt besök. Välkomna! Augusti Lördagen den 16 Kl Reservdag 23/8 Götavägen 23 Täby Måla med Gunnel och Anette: Gör din egen tavla! Repris på förra årets inspirerande upplevelse Vi sitter i Gunnels vackra och ompysslade trädgård. Gunnel och Anette ger oss tips och råd i konsten att göra en tavla. Antalet platser är begränsat så anmäl dig så fort som möjligt. Regnar det ställer vi in och gör ett nytt försök den 23/8. September Torsdag den 25 Kl. 18 Götavägen 23 Ljuspunkter i höstmörket Lotta Nerblad från Markbelysning kommer till Gunnels trädgård och ljussätter hennes trädgård för att visa vad belysning på träd och buskar kan åstadkomma. Vi får tips om olika spottar och ljuskällor som gör att vi kan njuta av vår trädgård även under den mörka årstiden. Oktober Tisdagen den 21 Kl Hönshuset Fika från kl Gerilla odling: Ulrik Flodin Det är något speciellt i trädgårdsvärlden just nu. Den stillsamma sysslan trädgårdsodling har blivit som en bångstyrig tonåring som krånglar, gör uppror och vill hitta nya vägar. Roligt är det, inte minst för att så många nya människor med nya tankar börjar odla. Och deras tankar handlar inte alltid först och främst om sinnesfrid och stillhet.

8 Om detta och lite till kommer Ulrika att berätta. November Onsdagen den 19 Kl Hönshuset Fika från kl Engelska Trädgårdar: Ann Larås, journalist och fotograf och författare till två trädgårdsböcker om Italienska och Engelska trädgårdar. Från att ha jobbat som journalist och researcher på SVT jobbar hon nu som trädgårdsskribent och ciceron på trädgårdsresor i Europa och Sverige. På hennes blogg kan du "besöka" trädgårdar av alla slag och läsa om aktuella trädgårdshändelser. Vinteraktiviteten Är inte spikad ännu. Mer information kommer i Höstlövet!

Vårbladet 2011. ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2013

Vårbladet 2011. ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2013 Vårbladet 2011 ÅRSPROGRAM planerade aktiviteter 2013 Detta är styrelsens förslag till program för 2013. Det kommer att diskuteras, eventuellt modifieras och sedan beslutas av årsmötet. Eventuella förändringar

Läs mer

Vårprogrammet 2008. Kallelse till årsmöte Upprop inför Gillets deltagande i mässan Rum & Trädgård

Vårprogrammet 2008. Kallelse till årsmöte Upprop inför Gillets deltagande i mässan Rum & Trädgård Vårprogrammet 2008 Så har året vänt ännu en gång. Frökatalogerna har kommit. Visst återstår största delen av vintern men nog börjar det väl bli dags att planera den kommande växtsäsongen? Välkommen att

Läs mer

Onsdag 2 april kl. 17:00 BLOMSTERFEST, HISTORISK VÅR på Drottningholm.

Onsdag 2 april kl. 17:00 BLOMSTERFEST, HISTORISK VÅR på Drottningholm. Vårprogrammet 2008_2 När detta skrivs är det Påsk och snön ligger vit efter en grön och våt vinter. Men frösådderna gror inne i värmen och snart är det barmark igen. Väl mött på nya inspirerande träffar

Läs mer

Programblad nr 2, vår-sommar 2009

Programblad nr 2, vår-sommar 2009 Programblad nr 2, vår-sommar 2009 Gillet fyller tio i år. Det måste vi fira! Tänk så fort tiden går, säsongerna susar förbi och nu börjar en ny odlingsperiod igen men när detta skrivs har just den begynnande

Läs mer

Väl mött! Bild: Svenska Bostäder Fotograf: Peter Lyden

Väl mött! Bild: Svenska Bostäder Fotograf: Peter Lyden Höstprogram 2013 Nu går sommaren sakta över i höst. Vi hoppas på milt väder, vackra färger och klara dagar när vi plockar våra äpplen och skördar det sista ur trädgårdslanden. Trädgårdslivet tar inte slut

Läs mer

Annonsera Nu har vi en annonssida på vår webbplats. Här kan du erbjuda andra medlemmar ditt växtöverskott eller andra trädgårdsrelaterade produkter.

Annonsera Nu har vi en annonssida på vår webbplats. Här kan du erbjuda andra medlemmar ditt växtöverskott eller andra trädgårdsrelaterade produkter. Vår och sommar 2014 Nu har det vänt, dagarna blir längre och frökatalogerna har börjat komma. Det är dags att påbörja det nya trädgårdsåret. Välkommen till nya inspirerande träffar i ett välmatat program

Läs mer

Vi börjar med föreningens årsmöte och hoppas förstås att du har möjlighet att komma.

Vi börjar med föreningens årsmöte och hoppas förstås att du har möjlighet att komma. Vårprogram 2017 Äntligen vår! I väntan på att få sätta fingrarna i jorden vill Trädgårdssällskapet fresta med några aktiviteter. Vi ordnar egna, deltar i andras och tipsar om sådant vi tror att du är nyfiken

Läs mer

Vårprogram nr 2, 2007

Vårprogram nr 2, 2007 Vårprogram nr 2, 2007 Vintern, den lilla som blev, försvann lika plötsligt som den kommit och krokus och julrosor stod på kö och slog ut på ett par dagar. Vilken lovande start på våren! I Gillet kommer

Läs mer

Trädgårdsföreningen Liljekonvaljen höstprogram 2014

Trädgårdsföreningen Liljekonvaljen höstprogram 2014 Trädgårdsföreningen Liljekonvaljen höstprogram 2014 Trädgårdsföreningen Liljekonvaljens höstprogram 2014 Hej! Liljekonvaljen fyller 15 år i höst och det vill vi fira under årets skördemarknad. Under hösten

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Torsdag 6:e september kl. 18:00 LINNÉ OCH VÄXTERNAS NAMNSÄTTNING, en guidad vandring i Bergianska Trädgården.

Torsdag 6:e september kl. 18:00 LINNÉ OCH VÄXTERNAS NAMNSÄTTNING, en guidad vandring i Bergianska Trädgården. Höstprogrammet 2007 Nu går trädgårdslivet in i en sprakande final och det börjar bli dags igen för inomhusaktiviteter. Vi ska passa på att njuta av frukt och grönsaker, dra lärdom av det som hänt och inte

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

Stockholm Nordost Nyhetsbrev December 2014

Stockholm Nordost Nyhetsbrev December 2014 Stockholm Nordost Nyhetsbrev December 2014 Hej! Tiden går fort. Nu har vi snart lagt höstterminen 2014 med alla dess aktiviteter bakom oss. Men nu ser vi framåt. Vi har ytterligare en aktivitet kvar i

Läs mer

Sommaraktiviteter 2013

Sommaraktiviteter 2013 Sommaraktiviteter 2013 Nu är det snart sommar igen och med sommaren kommer det som vanligt roliga aktiviteter. Det som gäller även detta år är att anmälan är bindande, vilket betyder att om du tackar ja

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Programblad nr 3, hösten 2010

Programblad nr 3, hösten 2010 Programblad nr 3, hösten 2010 Så har ännu en sommar passerat sin höjdpunkt, kvällarna blir kortare och mörkare, men ännu blommar våra trädgårdar och fruktskörden är ännu inte bärgad. Vi njuter fortfarande

Läs mer

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Reumatikerföreningen Vår/Sommar 2014 KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Årsmöte för verksamhetsåret 2013 onsdagen den 19 februari kl 18:30 i Lidbeckska huset Årsmötesförhandlingar

Läs mer

Medlemsblad. Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar!

Medlemsblad. Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar! Medlemsblad Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar! Till vår förenings 21:a årsmöte, den 12:e mars, hade 75 medlemmar infunnit sig. Efter årsmötesförhandlingarna höll vår inbjudne föreläsare, Gunnar Henningsson,

Läs mer

Program höst vinter 2019

Program höst vinter 2019 Trädgårdsföreningen Ärtan Program höst vinter 2019 Lördagen den 17 augusti kl 11,30: Besök hos på Hedentorps plantskola. Torsdagen den 5 september Besök hos Anette i Boäng Onsdagen den 16 oktober Stand-Up

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Torsdagen den 9 februari kl IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Sde Årsmöte med utflykt till Chelsea Flower Show

Torsdagen den 9 februari kl IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Sde Årsmöte med utflykt till Chelsea Flower Show Torsdagen den 9 februari kl. 18.30 IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Sde Årsmöte med utflykt till Chelsea Flower Show Vi träffas i IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Skövde. Sedvanliga mötesförhandlingar.

Läs mer

Vårprogram seniorer väst

Vårprogram seniorer väst seniorer väst Vårprogram 2019 - Våren inleds i slutet av februari med en resa till Gekås i Ullared - Vårt årsmöte följer i mars - Vi avslutar vårprogrammet i maj med en fin resa till Herrljunga - För mer

Läs mer

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 maj - 31 augusti 2015 Anhörigcenter Anhörigcenter är en informations- och mötesplats som vänder sig till dig som inom familjen, släkten eller vänkretsen stödjer en närstående

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? Juli 2015

Vad händer i Färgelanda? Juli 2015 Vad händer i Färgelanda? Juli 2015 Inlämning av manus ska vara oss tillhanda innan den 15:e i varje månad för införande nästkommande månad. Vad händer i Färgelanda för Juli och Augusti månad kommer att

Läs mer

FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan

FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan Vårprogram 2016 Innehåll FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan MARS 17 Årsmöte i Karlstads Trädgårdssällskap 1, 8, 12, 19 Beskär dina fruktträd Studiefrämjandet 12, 14

Läs mer

Vårvinter 2009. OBS Detta program innehåller två extra viktiga punkter:

Vårvinter 2009. OBS Detta program innehåller två extra viktiga punkter: Vårvinter 2009 Nu vänder året! Dagarna blir ljusare och längre, vi plockar fram våra fröpåsar och sår även om snön ligger vit utomhus för snart, snart är det vår. Den som kommer till Gillets träffar denna

Läs mer

27 Augusti (tisdag) Städning M/S Stenfjell Det är SNART ÖVERNATTNING och då måste vi fått det lite städat!! I dag Fredag är det Klockan 18.00 21.

27 Augusti (tisdag) Städning M/S Stenfjell Det är SNART ÖVERNATTNING och då måste vi fått det lite städat!! I dag Fredag är det Klockan 18.00 21. OBS!!! Nya datum!! Hej alla UBB are Nu börjar höstens aktiviteter 2013. Nu är det dags att börja föra in i almanackan.. (Är det Jesus Dotter?) 25 Augusti (Söndag) Nu är det DAGS!! Det kommer att bli ett

Läs mer

Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013

Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013 Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013 Välkommen till Hössna prästgård! Välkommen till den vackra prästgården vid Hössna kyrka, strax utanför Ulricehamn. Vi är glada över att få hälsa dig välkommen till

Läs mer

Aktiviteter och annan information

Aktiviteter och annan information Medlemsinfo 17 januari 2017 Aktiviteter och annan information Kamratföreningens Disco i Täby Finns enstaka plats på Temadag om LSS 21/1, se nedan 28/1, se nedan Innehållsförteckning Vi behöver hjälp i

Läs mer

Våren I SAMVERKAN MED. HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Gerry Gullberg 0431 135 15

Våren I SAMVERKAN MED. HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Gerry Gullberg 0431 135 15 HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Gerry Gullberg 0431 135 15 I SAMVERKAN MED Bowling Måndagar 15.30 16.30 Nybörjare & Motion 16.30 17.30 Fortsättning

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Har du/ni betalat? Vi har inte fått in medlemsavgiften från alla.

Har du/ni betalat? Vi har inte fått in medlemsavgiften från alla. 2016-06-08 Hej alla trädgårdsvänner! Välkommen att ta del av sommarens program! Vi ber om ursäkt att vi inte skickat ut tidigare men hoppas ni har överseende med det! Kika in på föreningens hemsida & Facebook!

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016 Kära Unionen-Senior, Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna vårens och sommarens aktiviteter intressanta! 20 januari: Information

Läs mer

Berättelse från trädgårdsresa till Umeå den 25-26/7

Berättelse från trädgårdsresa till Umeå den 25-26/7 Berättelse från trädgårdsresa till Umeå den 25-26/7 Strax före kl. sju på lördagmorgonen samlades 47 förväntansfulla resenärer på Gärdes parkering. Nu var det äntligen dags för årets höjdpunkt och ordningssamma

Läs mer

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Robert Rauschenberg, Monogram, 1955-59 Estate of Robert Rauschenberg/BUS 2012, Stockholm/VAGA, NY. Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Välkomna till visningar och verkstad

Läs mer

Fritidsnytt Augusti-September 2017

Fritidsnytt Augusti-September 2017 Augusti-September 2017 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Fredag 25 augusti ABB, Magneten Västerås 19.30-23.00 18.45 från Q8 100 kr inträde och 100 kr buss Senast tisdag 22 augusti

Läs mer

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum SPF Seniorerna Rosenkälla - Endagsresa Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum Tisdag den 31 mars 2015 En endagsresa till - Artipelag - den nya privata konsthallen vid Baggensfjärden, på Värmdö, som invigdes

Läs mer

Kära medlem i Naturskyddsföreningens Örebrokrets!

Kära medlem i Naturskyddsföreningens Örebrokrets! Kära medlem i Naturskyddsföreningens Örebrokrets! Vi samkör i höst med Hopajolas/Länsstyrelsens månadens reservat, samt Karlskogakretsen. Info om höstprogrammet hittar du här, och på vår facebooksida.

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam

Läs mer

Fika serveras för 20 kr. Anmälan senast lördag 9 januari till agneta.ostlund@telia.com eller Agneta 070-783 80 07.

Fika serveras för 20 kr. Anmälan senast lördag 9 januari till agneta.ostlund@telia.com eller Agneta 070-783 80 07. Vår och sommar 2016 Välkomna till ett nytt trädgårdsår! I vår kommer vi att inleda med vackra bilder och lärorika föredrag om kända och okända växter. Senare får vi lära oss mer om hur vi ska ta hand om

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 Kontakt: Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 Hemsida: www.lund.se/kulan E-post: kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se

Läs mer

Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012

Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012 Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012 Öppettider och priser: 15 juni 25 aug, kl 11.00 17.00, alla dagar Hela Gammplatsen inklusive Skogsmuseet, Textilmuseet, Jaktmuseet,

Läs mer

Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016. Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl.

Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016. Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl. Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016 Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100:- per

Läs mer

Våren I SAMVERKAN MED

Våren I SAMVERKAN MED HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Emelie Andersson 0431 0723 68 16 17 I SAMVERKAN MED Bowling Måndagar 15.30 16.30 Nybörjare & Motion 16.30

Läs mer

Nyhetsbrev Nr 3-2009

Nyhetsbrev Nr 3-2009 1 Nyhetsbrev Nr 3-2009 2009-08-18 Information till medlemmar inom KLF Göteborgskretsen Ordföranden har ordet Nu när sommaren 2009 går mot sitt slut och de flesta lönearbetare har avslutat sin semester

Läs mer

PROGRAM HÖSTEN 2013 SEPTEMBER

PROGRAM HÖSTEN 2013 SEPTEMBER PROGRAM HÖSTEN 2013 Varmt välkomna till höstens aktiviteter! Separat inbjudan med utförlig information och pris kommer att skickas ut via email i god tid inför varje aktivitet. För uppdaterat program,

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

Lärarfortbildningar 2010

Lärarfortbildningar 2010 Lärarfortbildningar 2010 Vetenskapens Hus och Naturens Hus Vi bjuder härmed in dig som lärare till flera intressanta fortbildningar i Vetenskapens Hus och Naturens Hus under våren och hösten 2010. Vi erbjuder

Läs mer

RUTE HEMBYGDSFÖRENING

RUTE HEMBYGDSFÖRENING RUTE HEMBYGDSFÖRENING Program för vintern, våren och sommaren 2013 Torsdag 14 februari 2013 kl: 19.00 Trivselkväll i Rute Folkets Hus med Calle Brobäck som visar historiska bilder från norra Gotland. En

Läs mer

SPÖKVANDRING... TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBBEN ANUJ SHARMA PROVA PÅ TENNIS! SPÖKHISTORIER HÖSTLOVSPROGRAM 2015!

SPÖKVANDRING... TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBBEN ANUJ SHARMA PROVA PÅ TENNIS! SPÖKHISTORIER HÖSTLOVSPROGRAM 2015! SPÖKVANDRING... TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBBEN ANUJ SHARMA PROVA PÅ TENNIS! SPÖKHISTORIER HÖSTLOVSPROGRAM 2015! 1 Hej! Här hittar du en massa kul att göra under höstlovet! Ibland ska man anmäla sig

Läs mer

Öppen förskola. Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38. E-mail : kulansoppnaforskola@live.

Öppen förskola. Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38. E-mail : kulansoppnaforskola@live. Öppen förskola Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 E-mail : kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

Välkomna till höstens aktiviteter Vi hälsar välkommen till aktiviteterna. Höst- och vinterprogram

Välkomna till höstens aktiviteter Vi hälsar välkommen till aktiviteterna. Höst- och vinterprogram Välkomna till höstens aktiviteter Vi hälsar välkommen till aktiviteterna. Höst- och vinterprogram 2015 Naturskyddsföreningen i Sollentuna Vilka är vi? Naturskyddsföreningen Sollentuna är en lokalkrets

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående

Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro Kommun Telefon 0481-456 69 Ingen fråga är för liten Ni som förlorat er närstående

Läs mer

På resande fot på Cuba och i Mexico

På resande fot på Cuba och i Mexico Sida 1 av 5 Välkommen till Willy o Ingers gästbok På resande fot på Cuba och i Mexico [Skriv nytt] - [Skapa ny gästbok] 72 personer har besökt gästboken som innehåller 17 meddelanden. Senaste meddelandet

Läs mer

Enköping-Håbo Trädgårdssällskap samarbetar med Studieförbundet

Enköping-Håbo Trädgårdssällskap samarbetar med Studieförbundet NYHETSBREV Program våren 2013 Vår ordförande, Ulla Hellström har ordet Välkomna till Kalender 5 februari, Medlemskväll i Bålsta 17 mars, Årsmöte, Hjälsta bygdegård 12 april, Bussresa till Nordiska Trädgårdar,

Läs mer

Program hösten 2013. Sjöbo bibliotek

Program hösten 2013. Sjöbo bibliotek Program hösten 2013 Sjöbo bibliotek Biblioteket - allt från böcker till barnteater Biblioteket erbjuder böcker inom många olika ämnesområden. Här finns ljudböcker, e-böcker, film, tv-spel, tidningar och

Läs mer

Vikingen nr 3 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Vikingen nr 3 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vikingen nr 3 2006 Tidningen Vikingen utkommer med 4-6 nummer per år. Alla kårens medlemmar kan skicka in bidrag till kårtidningen. Du som har varit med om någonting skoj som du vill berätta om, kom in

Läs mer

Din Fritid Våren 2016

Din Fritid Våren 2016 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamhet Din Fritid Våren 2016 Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna Innehåll Information Fritidsverksamheten....

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Paneldebatt med riksdagsledamöter om LSS! Läns-FUB inbjuder till debatten den 8 maj 18:00-20:30 i ABF-huset

Paneldebatt med riksdagsledamöter om LSS! Läns-FUB inbjuder till debatten den 8 maj 18:00-20:30 i ABF-huset Hej alla medlemmar, Trots en tidig vår med mycket sol som vill locka ut oss i naturen har föreningen också viktiga aktiviteter på gång som vi hoppas ni vill delta i även om det vackra vädret fortsätter

Läs mer

Den blinda floristen ORDLISTA SOFIA BERGVALL ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Den blinda floristen ORDLISTA SOFIA BERGVALL ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN Sofia Bergvall DEN BLINDA FLO ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN RISTEN SOFIA BERGVALL Evas blomsteraffär går dåligt. Ingen köper blommor. Nu ska hon dessutom ha en praktikant som är blind. Hur ska det gå? www.viljaforlag.se

Läs mer

Göteborgs. Scoutdistrikts

Göteborgs. Scoutdistrikts Göteborgs Scoutdistrikts Arrangemang Hösten 2013 2 KALENDARIET September Oktober 1 S 1 T 2 M Mandalay kv.segl. 2 O 3 T 3 T 4 O 4 F Vandringen 2013 5 T 5 L Vandringen 2013 6 F Mandalay ny.segl. 6 S Vandringen

Läs mer

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11 Grästorps kommun Höstlov 2017 Aktiviteter Vecka 43/44 28/10-5/11 Höstlovsprogrammet finns även på www.grastorp.se Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. LÖRDAG 28 OKTOBER Vi arrangerar en

Läs mer

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Sommarlov Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Bjuvs Fritidsgård Tel: 042-458 50 97 Vecka 25 Måndag 17 juni Öppet 13.00 17.00 Tisdag 18 juni Midsommarfest. Kostnad 100kr. Anmälan sker till personalen. obs! öppet

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016 Kära Unionen-Senior, Här kommer höstens program. Vi hoppas att du ska finna våra aktiviteter intressanta! Välkommen till en ny termin! Augusti: September:

Läs mer

VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009

VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009 VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009 Nu är sommaren snart här. De ordinarie studiecirklarna slutar under v. 24 (12/6), men Västerorts Aktivitetscenter kommer att hålla öppet

Läs mer

Öppethållande. Vinterfoder åt kaninerna.

Öppethållande. Vinterfoder åt kaninerna. Öppethållande Måndagar Fredagar 8.00-17.00 Kvällsöppet Tisdagar-Torsdagar 17.00-20.00. Lördagar STÄNGT Söndagar 9.00-16.00 Vinterfoder åt kaninerna. Tfn: 040-19 00 00 Mail: almviks4h@gmail.com Hemsida:

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

Blomstervandring. Lokal Service. Mat, Kaffe, Boende. Övrigt. Butiker

Blomstervandring. Lokal Service. Mat, Kaffe, Boende. Övrigt. Butiker Blomstervandring En lätt vandring med Lars Lundgren som guide! Efter gemensam färd till Grönfjäll, går vi upp i Grantonsskalet och tittar på fjällets flora. Ta med fika. Söndag 10/7 Samling vid Träffpunkten

Läs mer

FUB försöker bevaka och påverka allt från liftar till färdtjänst

FUB försöker bevaka och påverka allt från liftar till färdtjänst FUB bladet, maj 2015 Information till Uppsala FUB:s medlemmar FUB försöker bevaka och påverka allt från liftar till färdtjänst Inflytande Under första delen av året har vi använt mycket tid till att försöka

Läs mer

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på:

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på: Höstlov i Motala 1-5 november Se programmet och läs om att som sker under året på: motala.se/ung Bowling Motala Bowlinghall Öppettider Måndag 31/10 13.00-16.00 Tisdag 1/11 13.00-16.00 Onsdag 2/11 13.00-16.00

Läs mer

Program Vallonens mötesplats juli och augusti

Program Vallonens mötesplats juli och augusti Program Vallonens mötesplats juli och augusti Onsdag 1 juli 13.30 Bingo. Torsdag 2 juli 13.00 Trädgårdstäppan. 16.00 20.00 Utflykt till Power meet. Anmäl i förväg om du vill följa med. Fredag 3 juli 13.00

Läs mer

Vårens program på Simrishamns bibliotek 2012

Vårens program på Simrishamns bibliotek 2012 Vårens program på Simrishamns bibliotek 2012 Vårens program 2012 Simrishamns bibliotek informerar Fredagssagan 13/1, 3/2, 2/3, 13/4, kl. 14.00 Följ med till sagans skog där troll, prinsessor, drakar och

Läs mer

Välkommen till AKC Årsmöte

Välkommen till AKC Årsmöte Nr 127, mars 2015 Välkommen till AKC Årsmöte Datum: söndag den 15 mars 2015 Tid: 14:00 Plats: Föreningens lokaler I och med detta meddelas följande: 1- Kallelse, dagordning, verksamhetsrapport * Du kallas

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2 Ta steget! Järfälla kyrka Kyrkvägen 8 Maria kyrka Vasavägen 25 S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1 Viksjö kyrka Agrargränd 2 Konfirmation 2015/16 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så 2019 MARS Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: ringer Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Programblad nr 1, vårvinter OBS! Detta program innehåller två extra viktiga punkter

Programblad nr 1, vårvinter OBS! Detta program innehåller två extra viktiga punkter Programblad nr 1, vårvinter 2010 Efter en vit jul, då gråa hösten snabbt fallit i glömska, är det dags att börja tänka på frösådder igen. Är det inte underbart! Nu ser vi framåt med ny energi och längtar

Läs mer

Täby seniorcenter. Aktuella aktiviteter. taby.se/seniorcenter

Täby seniorcenter. Aktuella aktiviteter. taby.se/seniorcenter Täby seniorcenter Aktuella aktiviteter taby.se/seniorcenter Välkommen till Täby seniorcenter Täby seniorcenter är en öppen kommunal verksamhet där du kan träffa andra seniorer, vara med på något av de

Läs mer

PROGRAM 2015 Täby Vallentuna Trädgårdsförening

PROGRAM 2015 Täby Vallentuna Trädgårdsförening 1(7) PROGRAM 2015 Täby Vallentuna Trädgårdsförening Välkommen till Täby Vallentuna Trädgårdsförenings aktiviteter 2015! Som medlem i vår förening får du dels ta del av allt det som Riksförbundet Svensk

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS!

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! TVSPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! HÖSTLOVSPROGRAM 2014! 1 Hej! I din hand håller du ett program med spännande aktiviteter som du kan ta del av under höstlovet. Om det inte

Läs mer

Det är med stor glädje vi presenterar programmet för våren och sommaren 2018.

Det är med stor glädje vi presenterar programmet för våren och sommaren 2018. PROGRAM VÅREN 2018 Det är med stor glädje vi presenterar programmet för våren och sommaren 2018. Vi har försökt sätta samman ett program som skall tillgodose många olika intressen och fram för allt ge

Läs mer

Medlemsblad. Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar

Medlemsblad. Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar Medlemsblad Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar När vintermörker och höstrusk nu lägrar sig över vår vackra bygd kan vi tänka tillbaka på de vackra dagarna under sensommaren och förhösten. Det trägna gäng

Läs mer

Veckobrev årskurs 2 v. 43 2013

Veckobrev årskurs 2 v. 43 2013 Veckobrev årskurs 2 v. 43 2013 Hej på er! Näst sista veckan innan höstlovet, oj vad tiden har gått fort! Vi har fortsatt vårt arbete med vår storyline Bondgården och denna vecka så fick vi ett sms från

Läs mer

Öppen förskola. Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38. kulansoppnaforskola@live.se

Öppen förskola. Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38. kulansoppnaforskola@live.se Öppen förskola Höstterminen 2014 Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 E-mail : kulansoppnaforskola@live.se Hemsida: www.lund.se/kulan Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Sommarprogram 2016 AKTIVITETSHUS VÄSTERngen

Sommarprogram 2016 AKTIVITETSHUS VÄSTERngen Sommarprogram 2016 AKTIVITETSHUS VÄSTERngen Onsdag 1 juni UTFLYKT : Lillebybadet Baguette och en dricka ingår, hämtas på aktivitetshuset -Anmälan senast tisdag den 31 maj kl 15. -Aktivitetshuset stänger

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN. Hästaktiviteter. i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB

Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN. Hästaktiviteter. i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN Hästaktiviteter i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB Äntligen höst!? Trots att solen värmer gott och många hästar nog är ute på välbehövd sommarvila passar vi på att tipsa lite om kommande

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice PÅSKPROGRAM 2015 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07.00-10.00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen 08.45-16.30

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2013. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer