EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1. www.comzone.se"

Transkript

1 EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1 roll up - bildväggar - pop up - snäpp lister - mäss material - broschyrställ montrar - etiketter - storformat - bildsystem - podium - flaggor - posters display tunnel - inomhus / utomhus - media screen

2 1. Suddiga stora bilder - ett minne blott Trycktekniken av stortryck har gått rejält framåt de senaste åren, och är även förlåtande mot lägre upplösningar. Redan vid 72 dpi uppnår vi mycket fina resultat. Den nya detaljrikedomen, färgerna och svärtan gör stortryck till ett enormt effektfullt media både på nära och längre avstånd. 2. Mycket brett program av displaysystem Beroende på hur och vad ni trycker kan ni behöva displaysystem - stativ/ställningar/montersystem. Vi erbjuder ett mycket brett program av minimalistiska displaysystem som dessutom är kompatibla med varandra - kan kombineras på oändligt många sätt. 3. Även skräddarsydda beställningar Små billiga inomhus-hängvepor i större upplaga för en butikskampanj upp till jätteformat som täcker hela husfasader - det ordnar vi. Därtill väljer ni mellan ett 15-tal olika tryckmaterial och gott om olika efterbehandlingsformer, vi hjälper er välja rätt. 4. Lågt pris + hög kvalitet = sant Ekvationen ovan brukar inte alltid gå ihop. Men det gör den för oss, vi lyckas ligga mycket bra i pris samtidigt som vi håller en hög och uppskattad kvalitet på våra produkter. Vi är stolta över att ha 100% nöjda kunder.

3

4 ENKELSIDIG. Det flexibla exponeringssystemet för rullbara bildvåder. Rollit enkelsidig kassett med utfällbar fot och teleskopiskt mittstag som kan varieras i höjd från 95 cm till 225 cm, med adapter upp till 300 cm höjd. Standardbredder är 90, 125, 135 och 150 cm. Levereras med tygväska. ENKELSIDIG PÅ PLATFORM. Det flexibla exponeringssystemet för rullbara bildvåder. Rollit enkelsidig kassett på plattform med teleskopiskt mittstag som kan varieras i höjd från 95 cm till 225 cm, med adapter upp till 300 cm höjd. Kassettsystemet är flexibelt och består av utbytbara kassetter som kan kombineras eller bytas ut inom hela programmet. Komplettera med ett dubbelfäste och en kassett till och få en dubbelsidig Rollit. Standardbredder är 90, 125 och 150 cm. Levereras med tygväska. DUBBELSIDIG PÅ PLATFORM. Det flexibla exponeringssystemet för rullbara bildvåder. Rollit enkelsidig kassett med utfällbar fot och teleskopiskt mittstag som kan varieras i höjd från 95 cm till 225 cm, med adapter upp till 300 cm höjd. Kassettsy-stemet är flexibelt och består av utbytbara kassetter som kan kombineras eller bytas ut inom hela programmet. En dubbelsidig Rollit är den perfekta lösningen om man vill skapa ett centralt placerat blickfång. Standardbredder är 90, 125 och 150 cm. Levereras med tygväska. XL - 2,4m BRED. Det flexibla exponeringssystemet för rullbara bildvåder i storformat. Bredden 240cm och höjd 225cm ger en exponeringsyta som verkligen framhäver budskapet och ger stora möjligheter för tilltalande bildlösningar. Systemet erbjuder både enkelsidig och dubbelsidig exponering med det flexibla kassettsystemet. Den dubbelsidiga Rollit XL är den perfekta lösningen om man vill skapa ett centralt placerat blickfång. Kassettsystemets fördelar är att bildvåden skyddas under transport och på plats är det bara att rulla upp bilden, en snabb och enkel montering. Rollit XL har dubbla teleskopiska stag som kan varieras i höjd från cm. Standardbredder är 200 och 240cm. Levereras med tygväska. ROLL UP - UTAN PLATFORM. Rollit golvställ bygger på systemets profilstång som försetts med fot och teleskopiskt mittstag som kan varieras i höjd från 95 till 225 cm, med adapter upp till 300 cm höjd. Standardbredder är 50, 90, 125 och 150 cm. Med skarvstag kan golvställen kopplas ihop till en hel vägg, alt. kan profilstängerna beställas tillkapade i önskade längder för att få önskad storlek på golvstället. Levereras i tygpåse.

5 Fånga kundens intresse på 30sek.

6 RULGARDIN (ELEKTRISK). Exponeringssystemet med rullbara bildvåder som monteras på 150 vägg eller i tak. Systemet finns dels medmanuell rullgardinsmekanism alternativt 90 med cm vit motordrift (inkl. 2 st 80423) som kan styras med väggbrytare eller fjärrkontroll. Med motordrift 125 finns möjlighet att styra upp till 6 enheter på samma väggbrytare eller fjärrkontroll. Detta Rollitsystem är ett effektivt sätt att exponera budskap i fönster och få ett solskydd på köpet. Utnyttja väggytor eller häng från tak, med standardfästet kan även bildkassetten hängas på montervägg med tjocklek upp till 20 mm. Kassettsystemet finns i standardbredderna 90, 125 och 150cm, alternativt måttkapad i önskad bredd upp till 200 cm. Färgalternativ aluminium eller vit. M2 enheter på samma väggbrytare eller fjärrkontroll. Detta Rollitsystem är ett effektivt sätt att exponera budskap i fönster och få ett solskydd på köpet. Utnyttja väggytor eller häng från tak, med standardfästet kan även bildkassetten hängas på montervägg med tjocklek upp till 20 mm. Kassettsystemet finns i standardbredderna 90, 125 och 150cm, alternativt måttkapad i önskad bredd upp till 200 cm. Färgalternativ aluminium eller vit. Art.nr cm alu. (inkl. 2 st 80424) Vit kassett med motor och fjärrkontroll. Tillbehör: [ 1 ] Kassett, måttkapad i önskad bredd, Alu [ 1 ] 80422, Vit [ 2 ] Standardfäste vit [ 2 ] Standardfäste svart [ 3 ] Dragögla, vit [ 4 ] Motor och transformator [ 5 ] Väggbrytare Ett perfekt val när du behöver byta budskap ofta eller vill variera mellan olika budskap i din display. Din marknadsföring blir mer kostnadseffektiv eftersom du nu kan göra det på egen hand. Finns i silvrig & svart fot. Återförsäljare: [ 6 ] Fjärrkontroll och radio [ 7 ] Tygväska 90 cm [ 7 ] cm [ 8 ] Tygpåse 90 cm [ 8 ] Tygpåse 150 cm [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] QUICKSCREEN. Matcha displayen med ditt budskap den finns i sju olika färger. Den attraktiva och unika designen ger en extra dimension av exklusivitet, som stärker ditt budskaps genomslagskraft. När ditt budskap behöver bytas ut, ersätter du det enkelt med ett nytt. ROLL UP - SMALL. Ett populärt och ultratransportabelt system för bildbredder mellan cm. Levereras i en praktisk väska. En hopfällbar aluminiumfot samt en tvådelad luminiumstång som klarar upp till 200 cm i bildhöjd. Prisexempel är inklusive tryck bild i storlek 60x200 cm på 205 g polyestertyg samt väska.

7 DECOFLAG. Fulländade flaggor för både utom- och inomhusevent. Smidiga att både sätta upp, ta ned och ta med. 2m hög. BEACHSIGN. Flagga med enkel hantering och låg vikt. Eventmast i glasfiber anpassad för kortare exponering eller den förstärkta masten för längre eller permanent placering. 3m hög BEACHFLAG. Bland den störste portala flaggan du kan köpa! 5m hög som gör att ditt budskap syns ordentligt! FLAGSTAND. Klassisk flagga som finns i flera olika storlekar. Från 1,5m upp till 5m. Perfekt för inom- & utomhusbruk. FLAGSTAND XL. Klassisk flagga som finns i flera olika storlekar. Från 1,5m upp till 5m. Perfekt för inom- & utomhusbruk.

8 Du själva sätter gränserna.

9 VÄGGMONTER (LITEN). Liten bildvägg som är både lätt att ta med och montera. För bildbredder på 200 cm och en justerbar höjd cm. Inkl. transportväska. VÄGGMONTER (STOR). Flexibel bildvägg där bilden enkelt monsteras på displaysystemet med kardborrband. Prisexempel är med tryck bild i storlek 306x200 cm på 205 g polyester med kardborrband samt väska för transport. VÄGGMONTER. Den klassiska Soft-Image väggen är en rak tygvägg som kan användas såväl med budskap på framsida, sidor och baksida. Stabil konstruktion, enkelhet i montering och stort urval av storlekar. Storlekar 2x3 moduler = 150 x 224 cm 3x3 moduler = 224 x 224 cm 4x3 moduler = 300 x 224 cm 5x3 moduler = 375 x 224 cm Kan även beställas i specialformat. EXPAND Expand 2000 ger maximal uppmärksamhet till ditt budskap. Välj mellan olika former och storlekar för att skapa din egen unika bildvägg. Den är det perfekta alternativet när du vill skapa en minimonter. Enkel att transportera och tar bara 10 minuter att sätta upp. Storlekar Bredd: cm Höljd: 225 cm EXPAND TOWER. Expand Tower är en effektfull budskapsbärare för dig som vill skapa extra uppmärksamhet. På en liten golvyta erbjuder denna spännande form möjligheter till annorlunda och kreativa lösningar. Med Expand Tower kommunicerar du ditt budskap effektivt och det är ett utmärkt media för att exponera din logotyp. För att ytterligare lyfta fram motivet finns det två belysningsalternativ att välja mellan.

10

11

12 PODIUMCASE. Portabel diskar med print. Enkla att montera och kompakta vid transport. Unik, utvikbar box som blir en komplett disk med toppskiva, omslag och invändiga hyllplan. Mycket rymlig för transport av övriga system. Lätt att ta med sig och montera upp själv. LIGHTSTAND. Portabel disk med print. Enkla att montera och kompakta vid transport. Med tygvåd på front och sidor. Perfekt i kombination med Soft-Image. Enkel att montera, har invändig hylla och är kompakt vid transport. Levereras med väska. PODIUMBOX. Använd den som ett podium och exponera din bild på framsidan. När du är klar packar du bara ner dina displayer med tillbehör i boxen och rullar iväg den. Den är ett perfekt komplement till våra övriga produkter. Vilket färg vill Du ha på din skiva? 5 olika färger och mönster att välja mellan.

13 XL FORMAT (INOM- / UTOMHUS). När det kommer till riktigt stora vepor, vepor som kanske är 10 meter långa och 5 meter höga, då kan vi detta också. Vi är erfarna inom stora vepor, hur de ska produceras, vad man ska tänka på vi montaget, vad man ska använda för material osv. Vi satt t.ex. upp två vepor till Lidl i Köpenhamn som var på närmre 400kvm. Detta monterades på ca. 1,5 dag. Vi printar upp till 1.000m2 om dagen, när det gäller utomhus vepor. Alltså vepor som inte behöver den bästa kvaliten på trycket pga avstånden. Vanligtvis printar man utomhus vepor på ett sk. MESH material som är ett plast material med små små hål i för luft genomsläpp. Ska man printa stora vepor för inomhus bruk brukar vi printa dessa på ett Sublimerat material, dvs. ett skrynkelfritt material. Vilket gör att man kan förvara och packetera dessa veporna i princip hur som helst och ändå behålla slätheten i materialet. Dessutom ger detta material en grym färgåtergivning vilket passar perfekt för mässor, utställningar osv. KONFEKTIONERING. Nä vepan eller banderollen sedan är tryckt finns där en uppsjö av olika konfektioneringar man kan använda sig av beroende på hur och var vepan ska hängas.

14 BILDSYSTEM. Om du har en yta där du vill sätta upp en vepa och vet med dig redan i det skedet att ni kommer byta den ofta, eller kanske vill göra det. Hör då med oss innan ni går för långt tillväga. Det finns nämligen system idag som fungerar i princip som när man hissar upp en flagga, fast i detta fallet en vepa. Dessa bildsystem kan byggas i alla möjliga mått och är en perfekt lösning för och slippa dyra montage kostnader. Istället kan personal själva gå ut och hänga på det nya budskapet som skall upp. Kontakta oss för offert och vidare information.

15 EFTERBEHANDLING. Beroende på om du skall ha inomhus- eller utomhusvepor så är efterkonfektionerna annorlunda. Självklart gör vi även special utförande som kanske inte står med under denna listan, då denna är en neutral lista på de vanligaste sätten en vepa färdigställs. KANAL - antingen en sydd eller svetsad kanal för inomhusvepor. Där man sedan lägger tyngder, så som trästavar eller aluminiumatavar som tyngder för att applikationen inte skall svaja. KEDER - då syr vi in en list i materialet som behövs för att kunna hänga upp utomhusvepor. ÖLJETTER - vanliga öljetter i vepan som gör att du enkelt med spännband, skruvar kan fästa upp din vepa i princip vart du vill. LISTER - vi har alla slag lister. Plast, aluminium, stål. Svarta, vita, guldiga. Vi använder oss mest av Snap-on lister som är lätta att byta material i. PRINTDUMMIE. Här har du några råd hur vi vill ha filerna: - Sparad som.eps eller.pdf - I CMYK - Upplösning på bilder skall vara minst 150dpi - Ligger i skala - Texter är vektoriserade (om inte skicka med fonterna) - Inget utfall - Inga passmärken - Är det vitt i kanten på bilden, lägg en linje runt om LEV TIDER. Normalt leverar vi på väldigt korta tider, under förutsättning att det finns färdiga filer och antalet/volymen är bestämd. Vi brukar räkna med 5 arbetsdagar. Självklart kan vi ta fram vepor, skyltar, roll up s på 1 dag, om detta akuta fall skulle finnas. Fråga vid beställning, så får du definetivt besked om när dina saker är färdiga. SKICKA MATERIAL. När du har färdigt material som ska printas hos oss finns det 3 alternativ: 1. Om filen/filerna inte väger över 10MB kan ni skicka dessa via mail till oss. 2. Skicka en CD eller USB-minne på posten. 3. Lägg upp filerna via FTP. Adress: ftpc.homelinux.com Anv: userftp Lös: no%%no

16

17 PRISLISTA - EXPO ROLL UP 1-5ex 6-10ex 11-20ex Enkelsidig, 90cm Enkelsidig, 125cm Enkelsidig, 135cm Enkelsidig, 150cm Enkelsidig på plattform, 90cm Enkelsidig på plattform, 125cm Enkelsidig på plattform, 150cm Dubbelsidig med plattform, 90cm Dubbelsidig med plattform, 125cm Dubbelsidig med plattform, 150cm XL, 2,4m bredd, enkelsidig XL, 2,4m bredd, dubbelsidig Roll Up "small", 60x200cm Roll Up utan plattform, 50cm Roll Up utan plattform, 90cm Roll Up utan plattform, 125cm Roll Up utan plattform, 150cm Extra motiv, 90cm 900 Extra motiv, 150cm 1500 MOBILER 1-5ex 6-10ex 11-20ex Kvadrat/Tre kant, 50cm Kvadrat/Tre kant, 90cm Kvadrat/Tre kant, 125cm Kvadrat/Tre kant, 150cm inkl vajrar för upphängning MOBILER (stående) 1-5ex 6-10ex 11-20ex Kvadrat/Tre kant, 50cm Kvadrat/Tre kant, 90cm Kvadrat/Tre kant, 125cm Kvadrat/Tre kant, 150cm RULLGARDIN 1-5ex 6-10ex 11-20ex Kvadrat/Tre kant, 90cm Kvadrat/Tre kant, 125cm Kvadrat/Tre kant, 150cm inkl väggfäste & kontroll

18 UPPHÄNGT lpm Kederlister 130 Aluminium lister (inomhus) 110 Vajer 45 exkl bildmaterial (vepa) VÄGGMONTER 1-5ex 6-10ex 11-20ex Väggmonter, liten. 200x250cm Väggmonter, stor. 300x200cm Soft Image, 150x224cm Soft Image, 224x224cm Soft Image, 300x224cm Soft Image, 375x224cm Bildvägg, 500mx150cm Sarg, 200x70cm Sarg, 300x70cm FLAGGOR 1-5ex 6-10ex 11-20ex Decoflag Beachsign Beachflag Flagstand, 2m Flagstand, 3m Flagstand, 4m PODIUM 1-5ex Podiumcase 5200 Beachsign 3600 Ny bild podiumcase 1700 Ny bild lightstand 1900 XL FORMAT 10-19m m m2 över Vid printning av fasadvepor printat på MESH material

19 LATHUND STANDARDFORMAT Affischer & Ljuslådefilm 1ex 2-9ex 10-23ex Affisch 50x70cm (papper) Affisch 70x100cm (papper) Affisch Eurosize (papper) Affisch 50x70cm (ljuslåda) Affisch 70x100cm (ljuslåda) Affisch Eurosize (ljuslåda) Skyltar 50x70 lam på 5mm kapa x100 lam på 5mm kapa Displaysystem Roll Up bildvåd 800 Decoflag (flaggan) 1200 Beachsign 1600 Beachflag 1800 Tygvepor 1-9m m m2 över Printat på tyg inkl efterbehandling* Printat på PVC inkl efterbehandling* Printat på Flaggtyg inkl efterbehandling* Sublimerat Printat med sublimeringsteknik * inkl konfektionering så som öljetter, kederband, kardorband, förberedelse för alum lister.

20 Östra Hindbyvägen Malmö Sweden Tel: +46 (0) Mob: +46 (0)

Bärbara displayer från Expand.

Bärbara displayer från Expand. Bärbara displayer från Expand. Funktion, kvalitet och design. Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer. Med Expands

Läs mer

Innehåll. Maxibit har värnat om miljön lika länge som Green Peace. Backdrop- & Pop-up system Scene UltraLight 4 Stage Impact 6 Max 8

Innehåll. Maxibit har värnat om miljön lika länge som Green Peace. Backdrop- & Pop-up system Scene UltraLight 4 Stage Impact 6 Max 8 Maxibit Produkter Innehåll Maxibit har värnat om miljön lika länge som Green Peace Maxibit är ett av världens mest framstående innovations- och tillverkningsföretag av miljövänliga, portabla och återanvändningsbara

Läs mer

SOBER BEACHFLAGGOR. Beachflagga Droppen. Beachflagga Hajfena. Beachflagga Rak

SOBER BEACHFLAGGOR. Beachflagga Droppen. Beachflagga Hajfena. Beachflagga Rak EXPO2015 SOBER BEACHFLAGGOR Beachflaggan är det senaste tillskottet i Sobers sortiment. Kommer i alla standardstorlekar och format, alltid inklusive snygg textilväska för transport/förvaring. Beachflagga

Läs mer

60/30 klassisk stålhylla

60/30 klassisk stålhylla 60/ klassisk stålhylla prislista 0.0.05 LAMMHULTS BIBLIOTEKSDESIGN Ända sedan starten för 80 år sedan, har biblioteken varit vår kärnverksamhet. Biblioteken och dess design är vår passion och vårt kall.

Läs mer

60/30 klassisk stålhylla

60/30 klassisk stålhylla 60/ klassisk stålhylla prislista 0.0.05 LAMMHULTS BIBLIOTEKSDESIGN Ända sedan starten för 80 år sedan, har biblioteken varit vår kärnverksamhet. Biblioteken och dess design är vår passion och vårt kall.

Läs mer

Tips för att lyckas med e-handel

Tips för att lyckas med e-handel Tips för att lyckas med e-handel Innehållsförteckning 1. PRODUKTER 3 PRODUKTTEXTER 3 PRODUKTBILDER 3 PRISSÄTTNING 3 2. MARKNADSFÖRING 4 SEO (SÖKMOTOROPTIMERING) 4 GOOGLE ADWORDS 7 NYHETSBREV 7 SMS 8 BANNERANNONSERING

Läs mer

DECEMBER 2012 ISSUE 1

DECEMBER 2012 ISSUE 1 DECEMBER 2012 ISSUE 1 HIS Välkommen till Grafit! Här kan du läsa om allt du behöver veta om grafisk design. Vare sig du är amatör eller expert har vi alltid något som kan vara intressant för just dig.

Läs mer

Glasfiber handbok för nybörjare.

Glasfiber handbok för nybörjare. Glasfiber handbok för nybörjare. Med tanke på att det verkar finnas ett stort intresse att vilja lära sig gjuta i glasfiber så tänkte jag att jag skulle skriva en liten handbok i ämnet som förklarar från

Läs mer

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar!

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! 5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! En del av projektet Sveriges Smartaste Marknadsförare av Jesper Lindén - Bli inte en SEO terrorist, bygg ett långsiktigt och hållbart system

Läs mer

Steg 1 Minnen, mappar, filer Windows 8

Steg 1 Minnen, mappar, filer Windows 8 Steg 1 Minnen, mappar, filer Windows 8 Feb -14 Liljedalsdata.se Liljedalsdata Steg 1 W8 Sida 1 Inledning Välkommen till denna kurs. Att jobba med datorer är ofta som att jobba med matematik. Det nya bygger

Läs mer

Pooler Tillbehör Poolvård

Pooler Tillbehör Poolvård Följ med på badäventyr! 2015 Pooler Tillbehör Poolvård Leveransvillkor Alla exklusiva pooler levereras fritt till din hemadress! Gäller pooler sid 13-17. Leveransen sker till tomtgräns, i markplan, ingen

Läs mer

SÅ GÖR DU ETT VACKERT BRÖLLOPS- ALBUM. Benny Ottosson

SÅ GÖR DU ETT VACKERT BRÖLLOPS- ALBUM. Benny Ottosson SÅ GÖR DU ETT VACKERT BRÖLLOPS- ALBUM Benny Ottosson Hej Vad kul att du är intresserad av min videokurs om BRÖLLOPSALBUM. Jag älskar att fotografera bröllop. Och jag älskar att göra bröllopsalbum. Det

Läs mer

Sveriges största leverantör av kompositpooler

Sveriges största leverantör av kompositpooler Pool och pooltak från Spa o Bad Sveriges största leverantör av kompositpooler Pooler av mycket hög kvalitet Pooltak, värmepumpar och alla tillbehör du behöver Spa o Bad har sålt pooler sedan 1991 www.spaobad.com

Läs mer

Hur många saker i trä kan du hitta i rummet på bilden?

Hur många saker i trä kan du hitta i rummet på bilden? Bygg i trä med Fixa & trixa Har du tänkt på hur mycket trä vi har runt omkring oss? Titta dig omkring så får du se. Ta sedan bort allting som är i trä. Då blir det inte speciellt mycket kvar, eller hur?

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

Stora guiden om upplösning Av: Billy Ölvestad

Stora guiden om upplösning Av: Billy Ölvestad Stora guiden om upplösning Av: Billy Ölvestad Vad betyder begreppet upplösning, och hur fungerar det? Detta är nog en fråga som väldigt många känner sig osäkra på. I denna lathund försöker jag beskriva

Läs mer

Framtidssäkra dina dokument, ritningar och bilder.

Framtidssäkra dina dokument, ritningar och bilder. Framtidssäkra dina dokument, ritningar och bilder. Ta kontrollen över allt papper Har du ett arkiv på jobbet som är platskrävande, svåröverskådligt och med dokument, ritningar eller bilder som folk vill

Läs mer

3M Tejp och lim. Produktguide. Bästa. fäste med. rätt teknik

3M Tejp och lim. Produktguide. Bästa. fäste med. rätt teknik 3M Tejp och lim Produktguide Bästa fäste med rätt teknik Möjligheterna är obegränsade Läs och låt dig inspireras Goda råd och idéer Det är mycket lättare att uppnå perfekt resultat med tejp och lim om

Läs mer

Brett sortiment ger valfrihet. Så här väljer du rätt lösning

Brett sortiment ger valfrihet. Så här väljer du rätt lösning 18. Tank och hus Brett sortiment ger valfrihet Så här väljer du rätt lösning erbjuder enskilda avloppslösningar för såväl permanent boende som sommarboende. Vårt kompletta sortiment rymmer allt från minireningsverk

Läs mer

Den första bryggan i sitt slag.

Den första bryggan i sitt slag. Den första bryggan i sitt slag. DEN SISTA BRYGGAN DU NÅGONSIN KOMMER ATT BEHÖVA.. Läs om våra nya se sidan 15 PONTONBRYGGOR OCH LYFTSYSTEM K 207 +46 (0)380-473 00 STARK NOG FÖR EN EZ Docks patenterade

Läs mer

MICS CRM. utan att krångla till det! CRM - Säljstödssystem AGILE IT SVERIGE AB

MICS CRM. utan att krångla till det! CRM - Säljstödssystem AGILE IT SVERIGE AB MICS CRM - Säljstödssystem CRM utan att krångla till det! Marknadens mest logiska system! Företags information Personer på företagen. Händelser, dokument och E-mail på dina företag. All information på

Läs mer

Fyr- och femkuttriga hyvlar

Fyr- och femkuttriga hyvlar Fyr- och femkuttriga hyvlar Lönsam förädling från första stund! Du kan tryggt välja Logosol när du ska arbeta med trä. Vi har över 25 års erfarenhet som marknadsledande inom småskalig träförädling. För

Läs mer

Gör en egen webbplats

Gör en egen webbplats I det här avsnittet får du lära dig att bygga en egen minsida lägga till text och bilder skapa en egen design lägga till en bakgrund på webbplatsen I nästa nummer får du hjälp att bygga en större webbplats

Läs mer

Bygg i limträ. Vi har gjort det enklare.

Bygg i limträ. Vi har gjort det enklare. Bygg i limträ. Vi har gjort det enklare. Limträ. Styrka, formstabilitet och skönhet. Limträ är ett byggmaterial som skapar möjligheter. Både för professionella yrkesmän och hemmabyggare med visioner om

Läs mer

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer

Vill du vara med och DESIGNA DIN FRAMTID och ge andra samma möjlighet?

Vill du vara med och DESIGNA DIN FRAMTID och ge andra samma möjlighet? Vill du vara med och DESIGNA DIN FRAMTID och ge andra samma möjlighet? Den här handboken är ett PEPP-PAKET som inspirerar och guidar dig från början till slut! PEPP-PAKETET innehåller Introduktion... 3

Läs mer

Klickerövningar för förare utan hund! Av Eva Bertilsson och Emelie Johnson Vegh, publicerad i Agilitybladet 2003, här något omstrukturerad.

Klickerövningar för förare utan hund! Av Eva Bertilsson och Emelie Johnson Vegh, publicerad i Agilitybladet 2003, här något omstrukturerad. Klickerövningar för förare utan hund! Av Eva Bertilsson och Emelie Johnson Vegh, publicerad i Agilitybladet 2003, här något omstrukturerad. När du tränar din hund är det som bekant viktigt att du delar

Läs mer

Att skapa en webbplats

Att skapa en webbplats Att skapa en webbplats En introduktion till ämnet med vägledning, tips och råd Andreas Ellhar 2014 1 Innehållsförteckning 1. Syfte med webbplatsen s. 4 2. Domännamn s. 4-5 3. Webbhotell s. 5 4. Webbplatsens

Läs mer

Måla rätt inomhus VÄGGAR & TAK

Måla rätt inomhus VÄGGAR & TAK Måla rätt inomhus VÄGGAR & TAK Förord Med ny färg på väggarna kan du förändra hela upplevelsen av ett rum. Därför är det ett spännande och mycket roligt projekt du har framför dig när du ska måla ditt

Läs mer

renault tillbehörskatalog 2013-2014

renault tillbehörskatalog 2013-2014 renault TILlbehörSKATALOG 2013-2014 POPULÄRA TILLBEHÖR TILL UTVALDA MODELLER: innehåll 01 CLIO IV 04 > 07 02 MEGANE III 08 > 11 03 SCENIC III 12 > 15 04 CAPTUR 16 > 19 05 LAGUNA III 20 > 21 06 espace IV

Läs mer