Skolmatsedel VÅRTERMINEN 2011

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Skolmatsedel VÅRTERMINEN 2011"

Transkript

1 Skolmatsedel VÅRTERMINEN 2011

2 VÄLKOMMEN TILL SKOLMATSALARNA I MORA Vårt mål är att bjuda eleverna på god och bra mat. Skollunchen är ett viktigt mål och täcker cirka 30 procent av dagsbehovet. Det är viktigt att äta en bra frukost, frukt eller smörgås till mellanmål och middag på kvällen. Under vårterminen kommer vi att: Servera större andel egentillagad mat. I matsedeln är dessa rätter markerade med en kockmössa. Utöka salladsborden. Öka andelen ekologiska livsmedel. Jobba med måltidsmiljön i matsalarna tillsammans med elever och rektorer. Gröna alternativ Dagligen erbjuder vi också som ett alternativ till dagens rätt en matsallad med till exempel tonfisk, skinka eller kyckling. Med ingredienser från salladsbordet kan eleverna plocka ihop en egen sallad. Salladsbordet består alltid av minst fem olika sorter samt dressing. Det finns alltid en vegetarisk rätt samt att vi erbjuder grönsaker efter säsong. Ekologiska livsmedel som pytt i panna, pannkaka, köttbullar, havregryn, mjölk, Utökas med bananer, äpplen, morötter, vitkål, klyftpotatis, linser och bönor. För att vara Klimat Smarta kommer vi att minska mängden kött i vissa rätter och ersätta med vegetabiliskt protein som linser och böner. Hälsosam kost med valfrihet Det finns alltid både lättmjölk och mellanmjölk till måltiderna och som alternativ till vitt ris erbjuds till exempel bulgur, quinoa eller couscous. Ibland har vi fullkornspasta och fullkornsris. Vissa måltider erbjuds både pasta och ris alternativt potatis och ris (gäller skola och gymnasiet). På elevernas begäran serverar vi gröt några gånger per termin. ll soppa eller gröt finns också mjukt bröd, pålägg, grönsaker och frukt. Vi har lättsockrade bär istället för söt sylt. Önskevecka En vecka under vårterminen kommer det att vara önskevecka och då är det eleverna som önskar menyn. Egentillagad mat Ca 60 % av den mat vi serverar tillagas från grunden i våra kök. let är vi ska öka andelen egentillagad mat. Smaklig måltid! önskar vi på kostenheten. Solveig Bjuhr Hedlund Kostchef

3 Vecka 2 (10/1 14/1) Köttbullar, makaroner och Falafel, makaroner och Fisk med dill & chilisås och Böngryta och On Korvgryta med curry o bacon och Sojakorvgryta med curry och Ostsoppa, mjukt bröd och köttpålägg. Ostsoppa och mjukt bröd. Sprödbakad fisk, kall sås med honung & citron och Grönsaksbiff och Vecka 3 (17/1 21/1) Hamburgare, potatismos, bröd och dressing. Greenburgare, hamburgerbröd, dressing och Viltskavsgryta och Vegetarisk skavgryta (med sojastrimlor istället för älgskav) och On Salsagratinerad fisk och ris. Salsagratinerad quorn och ris. Pannkaka, bär och keso. Pannkaka, bär och keso. Pastagratäng med kyckling. Pastagratäng med linser. Vecka 4 (24/1 28/1) Potatisbullar, blodpudding, lingon och keso. Potatisbullar, blodpudding, lingon och keso. Fisk på grönsaksbädd och Grönsakslåda med äggstanning. On Varmkorv och Sojakorv med Vegsås med pasta. Vegsås med pasta. Kassler, broccoligratäng och Quorn, broccoligratäng och Vecka 5 (31/1 4/2) Stekt fisk med spenat, citron och Sesam nuggets med spenat, citron och Stekt falukorv och makaroner. Vegetarisk korv och makaroner. On Kalops, rödbetor och Vegetarisk gryta med rotfrukter. Fisksoppa à la Vinga, topping, fullkornsbröd. Linssoppa med mjukt bröd. Grekiska färsbiffar, tzatsiki och klyft Mari s biffar med fetaost och squash. Vecka 6 (7/2 11/2) Korv stroganoff och ris. Lins och morotsstroganoff med ris. Skink och potatisfrestelse. Smörbönsfrestelse. On Köttfärssås och pasta. Vegetarisk sås och pasta. Risgrynsgröt, pytt i panna, mjukt bröd med pålägg Vegetarisk pytt i panna. och frukt. Lax med romsås och Rödbetsbiff med kall örtsås och

4 Vecka 7 (14/2 18/2) Fiskburgare, hamburgerbröd, dressing och Greenburger, hamburgerbröd, dressing och Korv med äpple & ost och Kikärtsgryta med äpple och ost och On Potatis och köttfärsmoussaka. Vegetarisk moussaka. Skinksås med pasta. Vegetarisk linssås med pasta. Kyckling fajitas, tortillas och ris. Quorn fajitas, tortillas och ris. Vecka 8 (21/2 25/2) Pannbiff, lök, sås, grönsaker och Broccolimedaljonger med lök, sås, grönsaker och Vegetarisk gryta och fullkornspasta. Vegetarisk gryta med fullkornspasta. On Helstekt kotlettrad, bearnaissås, gräddsås och ugnsrostade grönsaker. Vegsnitzlar med bearnaisssås, gräddsås och ugnsrostade grönsaker. Fisk Benedictine och Rotfruktsgratäng med fetaost och On Broccolisoppa, mjukt bröd med köttpålägg Broccolisoppa, mjukt bröd och frukt. och frukt. Vecka 9 (28/2 4/3) Sportlov Vecka 10 (7/3-11/3) Lov Fisk/fiskbullar med dillsås och Böngryta och On Köttkorv, rotmos och Vegetarisk korv och rotmos. Lasagne. Vegetarisk lasagne. Kyletter/kycklingben, sötsur sås och ris. Sesam nuggets, sötsur sås och ris. Vecka 11 (14/3-18/3) Kebabgryta, dressing, pitabröd och ris. Vegetarisk kebabgryta, ris, dressing och pitabröd. Kokt fisk, ägg & persiljesås och Bulgurpytt. On Köttbullar, sås och Falafel, sås och Pannkaka, bär och keso. Pannkaka, bär och keso. Stekt fisk, grönsaksremoulad och Grönsakspaj. Vecka 12 (21/3-25/3) Pytt i panna, rödbetor och topping. Vegetarisk pytt, rödbetor och topping. Biff stroganoff och ris. Vegetarisk gryta. On Fisk med senapstäcke och Senapsgratinerad blomkål med Tacobuffé. Vegetarisk taco. Potatis o pujolökssoppa, mjukt bröd med köttpålägg. Potatis o pujolökssoppa, mjukt bröd, pålägg.

5 Vecka 13 (28/3-1/4) Svampgratinerad falukorv och pasta. Svamplåda med pasta. Stekt fisk, spenat och Basilikapuck, spenat och On Köttfärslåda, kålpudding, sås, lingon och Vegetarisk kålpudding, sås, lingon och Potatisbullar, raggmunk, fläsk och lingon. Potatisbullar, raggmunk, lingon och keso. Kycklingwok och nudlar. Vegetarisk wok med nudlar. Vecka 14 (4/4-8/4) Risgrynsgröt, pytt i panna, mjukt bröd, Risgrynsgröt och vegetarisk pytt. köttpålägg och frukt. Choritzo/frukostkorv och potatisgratäng. Vegetarisk korv och potatisgratäng. On Fläskköttsgryta med senap & dragon och ris. Quorngryta med dragon, senap och ris. Fisk med dill & räkor och Potatis och rotfruktslåda med kikärter och solroskärnor. Köttfärssås och pasta. Vegetarisk sås med pasta. Vecka 15 (11/4-15/4) Italiensk köttfärslåda och Vegfärslåda och Minestronesoppa, mjukt bröd, köttpålägg Grönsakssoppa. och frukt. On Panerad fisk, remouladsås och Sesam nuggets, remouladsås och Korv stroganoff och pasta. Vegetarisk stroganoff med pasta. Kasslergratäng med ananas och ris. Vegetarisk paj. Vecka 16 (18/4-22/4) Köttbullar och makaroner. Falafel och makaroner. Skink och potatisfrestelse. Lins och potatisfrestelse. On Ostpanerad kyckling, limesås och ris. Vegsnitzel med limesås och ris. Lax, dillmajonnäs och Vegetarisk gryta, bönmix och Långfredag Vecka 17 (25/4-29/4) On Påsklov Vecka 18 (2/5-6/5) Hamburgare, hamburgerbröd, dressing och Greenburgare, hamburgerbröd, dressing och Stekt korv/stekt fläsk och stuvade morötter. Vegetarisk korv och stuvade makaroner. On Dillkött och Vegetarisk dillgryta och Skärgårdsfisk, paradisosås och Broccolimedaljonger, paradisosås och Kycklinggryta med aprikoser och ris. Quorngryta med aprikoser och ris.

6 Vecka 19 (9/5-13/5) Salsagratinerad fiskfilé, ris och Vegetarisk pastasås och ris. Skinkstek, sås, färsk inlagd gurka och Morotsmedaljong, sås, färsk inlagd gurka och On Gulaschsoppa, topping, mjukt bröd och frukt. Vegetarisk soppa, topping, mjukt bröd och frukt. Salladsbuffé, dressing och mjukt bröd med Salladsbuffé och dressing. köttpålägg. Kebabspett, vitlöksdressing och ris. Selleristicks, vitlöksdressing och ris. Vecka 20 (16/5-20/5) On önskevecka Vecka 21 (23/5-27/5) Fiskburgare, hamburgerbröd, dressing och Hagenburgare, hamburgerbröd och Grillad fläskkarré, kalla såser och klyft Grillad quornfilé, kalla såser och klyft On Lasagne. Vegetarisk lasagne med spenat och keso. Citron o purjolöksbakad fiskfilé, Bouletter, purjolöksgratäng och Skinka, mimosasallad, potatissallad och Kikärtsbiff, mimosasallad, potatissallad och Vecka 22 (30/5-3/6) Panerad fiskfilé, grön sås och Grönsaksbiff karibien, grön sås och Pizzakryddad köttfärslåda, sås och Vegfärslåda, sås och On Kyckling med mango chutney och ris. Sesam nuggets och ris. Kristi Himmelsfärdsdag Lov Vecka 23 (6/6-10/6) Lov Stekt falukorv och makaroner. Vinjekorv och makaroner. On Chili con carne och ris. Vegetarisk chili con carne och ris. Fisk med honung, kardemumma och Vegetarisk biff och Kycklingsallad, dressing och mjukt bröd. Fetaostsallad med dressing och mjukt bröd. Vecka 24 (13/6-17/6) Ej fastställd meny Ej fastställd meny Skolavslutning

7

MATSEDEL VÅRTERMINEN 2013 SKOLA & FÖRSKOLA

MATSEDEL VÅRTERMINEN 2013 SKOLA & FÖRSKOLA MATSEDEL VÅRTERMINEN 2013 SKOLA & FÖRSKOLA VÄLKOMMEN TILL SKOLMATSALARNA I MORA Vårt mål är att bjuda eleverna på god och bra mat. Skollunchen är ett viktigt mål och täcker cirka 30 procent av dagsbehovet.

Läs mer

MATSEDEL VÅRTERMINEN 2015 SKOLA & FÖRSKOLA

MATSEDEL VÅRTERMINEN 2015 SKOLA & FÖRSKOLA MATSEDEL VÅRTERMINEN 2015 SKOLA & FÖRSKOLA VÄLKOMMEN TILL SKOLMATSALARNA I MORA Vårt mål är att bjuda eleverna på god och bra mat. Skollunchen är ett viktigt mål och täcker cirka 30 procent av dagsbehovet.

Läs mer

MATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015 SKOLA & FÖRSKOLA

MATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015 SKOLA & FÖRSKOLA MATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015 SKOLA & FÖRSKOLA VÄLKOMMEN TILL SKOLMATSALARNA I MORA Vårt mål är att bjuda eleverna på god och bra mat. Skollunchen är ett viktigt mål och täcker cirka 30 procent av dagsbehovet.

Läs mer

MATSEDEL HÖSTTERMINEN 2014 SKOLA & FÖRSKOLA

MATSEDEL HÖSTTERMINEN 2014 SKOLA & FÖRSKOLA MATSEDEL HÖSTTERMINEN 2014 SKOLA & FÖRSKOLA VÄLKOMMEN TILL SKOLMATSALARNA I MORA Vårt mål är att bjuda eleverna på god och bra mat. Skollunchen är ett viktigt mål och täcker cirka 30 procent av dagsbehovet.

Läs mer

MATSEDEL VÅRTERMINEN 2016 SKOLA & FÖRSKOLA

MATSEDEL VÅRTERMINEN 2016 SKOLA & FÖRSKOLA MATSEDEL VÅRTERMINEN 2016 SKOLA & FÖRSKOLA VÄLKOMMEN TILL SKOLMATSALARNA I MORA Vårt mål är att bjuda eleverna på god och bra mat. Skollunchen är ett viktigt mål och täcker cirka 30 procent av dagsbehovet.

Läs mer

Grundskolan Gymnasieskolan. Meny. vårterminen 2014. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se

Grundskolan Gymnasieskolan. Meny. vårterminen 2014. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Grundskolan Gymnasieskolan Meny vårterminen 2014 Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Välkommen till din skolrestaurang! Från och med den här terminen kommer vi servera tre olika rätter

Läs mer

Matsedel för. Fagerstahallen. vecka 33-51 2010. Råkost serveras dagligen

Matsedel för. Fagerstahallen. vecka 33-51 2010. Råkost serveras dagligen Vecka 33 18-20 augusti Tisdag Kycklinggryta, ris Vegetarisk gryta, ris Onsdag Fiskgratäng primavera, potatismos Medelhavsgratäng Torsdag Minestronesoppa, bröd, frukt Vegetarisk minestronesoppa, bröd, frukt

Läs mer

Grundskolan Gymnasieskolan. Meny. vårterminen 2014. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se

Grundskolan Gymnasieskolan. Meny. vårterminen 2014. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Grundskolan Gymnasieskolan Meny vårterminen 2014 Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Välkommen till din skolrestaurang! Från och med den här terminen kommer vi servera tre olika rätter

Läs mer

Torsdag Lunch Kycklingsallad på tomatkokt matvete med sockerärter, rödlöksvinägrett Kycklingpastasallad med majs Gröna smaker Vegetarisk tacolasagne

Torsdag Lunch Kycklingsallad på tomatkokt matvete med sockerärter, rödlöksvinägrett Kycklingpastasallad med majs Gröna smaker Vegetarisk tacolasagne Meny Hösttermin 2011 v.34 Lunch Pannbiff med löksky, kokt potatis och lingonsylt Gröna smaker Ratatouille med quorn och ris Lunch Pasta med lax- och basilikasås Gröna smaker Pasta med asiatisksås Lunch

Läs mer

Matsedel för. Fagerstahallen. vecka 34 2011 - vecka 2 2012. Råkost serveras dagligen

Matsedel för. Fagerstahallen. vecka 34 2011 - vecka 2 2012. Råkost serveras dagligen Vecka 34 22-26 augusti Måndag Falukorv, stuvade makaroner Sojakorv, stuvade makaroner Tisdag Gryta, ris Quorngryta, ris Onsdag Panerad fisk, kall sås, kokt potatis Morotsbiff, kall sås, kokt potatis Torsdag

Läs mer

SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015. Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin

SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015. Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin VILHELMINA KOMMUN Kostverksamheten SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015 Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin Vecka 35 Vecka 36 Vecka 37 24-aug Köttfärssås, spagetti Raggmunk, lingonsylt

Läs mer

Höstterminen 2015 Vecka 34

Höstterminen 2015 Vecka 34 Höstterminen 2015 Vecka 34 Fajitaskryddad quorn med tortillabröd, gräddfil och ekologiskt ris Fajitaskryddad kyckling med tortillabröd, gräddfil och ekologiskt ris Kikärtsbiff med kall örtsås och kokt

Läs mer

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 17 augusti - 25 september 2015

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 17 augusti - 25 september 2015 Vecka.34 Måndag 17/8 1 Köttfärssås med spagetti Vegetarisk bolognes med spagetti Tisdag 18/8 1 Kyckling -& risgratäng serveras med ris Grönsakslåda med keso Onsdag 19/8 1 Sprödbakad fisk och kokt potatis,

Läs mer

MENY VECKA 34, 19-23/8. Köttfärsruta/pannbiff med tzatziki och bulgur Pasta penne med paprika- och fetaostsås och örtolja

MENY VECKA 34, 19-23/8. Köttfärsruta/pannbiff med tzatziki och bulgur Pasta penne med paprika- och fetaostsås och örtolja VECKA 34, 19-23/8 Kökets val Kökets val Pasta penne med ost- och skinksås Potatis- och bönkaka med chilitopping Köttfärsruta/pannbiff med tzatziki och bulgur Pasta penne med paprika- och fetaostsås och

Läs mer

Gäller för skolorna: Hedbergska, Höglunda, Montessori, Skönsmon, St Olof, Södermalm, Åkersvik MATSEDEL ÅKERSVIKS PRODUKTIONSKÖK VÅRTERMINEN 2014

Gäller för skolorna: Hedbergska, Höglunda, Montessori, Skönsmon, St Olof, Södermalm, Åkersvik MATSEDEL ÅKERSVIKS PRODUKTIONSKÖK VÅRTERMINEN 2014 Vecka 2 Tisdag Pytt i panna med rödbetor (Oxpytt) 7/1 Potatisbullar med baconkross, lingonsylt Grönsakspytt, vitlöksdressing Onsdag Tortellinigratäng med ost 8/1 Quorngratäng med paprika, ris Grönsaksgryta

Läs mer

Påsklov. varje enhet har egen meny. Linköpings kommun Leanlink leanlink.se

Påsklov. varje enhet har egen meny. Linköpings kommun Leanlink leanlink.se Påsklov varje enhet har egen meny Mån 21: Annandag påsk Tis 22: Kycklinggryta à la Gottfrid, ris/bulgur Quorngryta med wokgrönsaker, ris/bulgur Broccoli, rivna morötter, hummus Ons 23: Laxlasagnette Vegetarisk

Läs mer

Skolan V 34-52 2015 Vecka 34

Skolan V 34-52 2015 Vecka 34 Vecka 34 Måndag 17 aug Tisdag 18 aug Onsdag 19 aug Torsdag 20 aug Fredag 21 aug Kökets val Kökets val Köttbullar, pasta Falafel tomatsås pasta Stekt fisk, kall sås, potatis Grönsaksbiff, potatis, kall

Läs mer

Våren 2014. Skapat av Sirpa Nordström. Onsdag Miljösmart Dag Pasta med krämig ost- och broccolisås, salladsbuffé

Våren 2014. Skapat av Sirpa Nordström. Onsdag Miljösmart Dag Pasta med krämig ost- och broccolisås, salladsbuffé Vecka 2 6-10 januari Helgdag Studiedag Pasta med krämig ost- och broccolisås, salladsbuffé Het kycklinggryta med ris och salladsbuffé Het böngryta med ris och salladsbuffé Elevens önskefredag Hamburgare

Läs mer

MATSEDEL GRUNDSKOLA HT 2014 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och - Fläskkött

MATSEDEL GRUNDSKOLA HT 2014 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och - Fläskkött Barn- och utbildningsförvaltningen Sörberge centralkök Vecka 34 Måndag Alt.1 18/8 LV -Fläskkött Tisdag Alt.1 19/8 LV -Fläskkött MATSEDEL GRUNDSKOLA HT 2014 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV

Läs mer

Alt 1 Köttbullar, makaroner, salsa/ketchup, råkost Alt 2 Kokt höna, ris/potatis, currysås, råkost Alt 3 Ärtbiff, makaroner, salsa/ketchup, råkost

Alt 1 Köttbullar, makaroner, salsa/ketchup, råkost Alt 2 Kokt höna, ris/potatis, currysås, råkost Alt 3 Ärtbiff, makaroner, salsa/ketchup, råkost V.34 17/8 23/8 Alt 1 Köttbullar, makaroner, salsa/ketchup, råkost Alt 2 Kokt höna, ris/potatis, currysås, råkost Alt 3 Ärtbiff, makaroner, salsa/ketchup, råkost Alt 1 Stekt fisk, remouladsås, potatis,

Läs mer

MATSEDEL GRUNDSKOLA VT 2015 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och - Fläskkött

MATSEDEL GRUNDSKOLA VT 2015 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och - Fläskkött Barn- och utbildningsförvaltningen Sörberge centralkök Vecka 2 Måndag Alt.1 5/1 LV Tisdag Alt.1 6/1 LV MATSEDEL GRUNDSKOLA VT 2015 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och - Fläskkött Onsdag Alt.1

Läs mer

SKOLMATSEDEL våren 2016 SÄFFLE KOMMUN

SKOLMATSEDEL våren 2016 SÄFFLE KOMMUN 2 11/1 Pannbiff m.stekt lök, sås,, lingonsylt Ost-och skinksås, pasta Risgrynsgröt m.saftsås, knäckebröd med köttpålägg, frukt Alt.Pytt i panna, inlagda rödbetor Stekt sej, kall örtsås och Tomatkyckling

Läs mer

Vecka 34 23-29/8 Måndag Lunch Alt 1 Korv, potatismos Alt 2 Laxbullar i dillsås, potatis Alt 3 Veg korv, potatismos

Vecka 34 23-29/8 Måndag Lunch Alt 1 Korv, potatismos Alt 2 Laxbullar i dillsås, potatis Alt 3 Veg korv, potatismos Vecka 34 23-29/8 Måndag Alt 1 Korv, potatismos Alt 2 Laxbullar i dillsås, potatis Alt 3 Veg korv, potatismos Alt 1 Stekt fisk, gräddfilssås, potatis Alt 2 Kassler, potatisgratäng Alt 3 Grönsakssticks,

Läs mer

MENY MENY SKOLA. TÄBY VECKA 10, 3-7/3 2014. FREDAG Kyckling Tandoori med ris Lemonatokryddad quorn med vitlökssås och ugnsrostad potatis

MENY MENY SKOLA. TÄBY VECKA 10, 3-7/3 2014. FREDAG Kyckling Tandoori med ris Lemonatokryddad quorn med vitlökssås och ugnsrostad potatis MENY SKOLA. TÄBY VECKA 10, 3-7/3 2014 Köttbullar med gräddsås, lingon samt kokt potatis Böngryta med ris Kökets val Kökets val Pasta Penne med Laxsås Broccolimedaljong med kall örtsås och kokt potatis

Läs mer

Meny Trollkrubbets Skolrestaurang

Meny Trollkrubbets Skolrestaurang Meny Trollkrubbets Skolrestaurang Vårterminen 2016 skola Välkommen till en ny termin Vi hoppas maten ska smaka Vecka 1 Torsdag 7/1 Korvstroganoff med ris Blodpudding med baconkross och lingonsylt Fredag

Läs mer

SKOLMATSEDEL våren 2017 SÄFFLE KOMMUN

SKOLMATSEDEL våren 2017 SÄFFLE KOMMUN 2 9/1 LOV Pytt i panna, serveras med inlagda rödbetor Stekt sej, serveras med kall örtsås och kokt potatis Kycklinggryta med spenat och tomat, serveras Pannkakor, serveras med sylt, grädde och frukt 3

Läs mer

Matsedel våren 2014 Skola

Matsedel våren 2014 Skola Vecka 2 8/1-10/1 Broccoligratinerad fiskfilé, potatis, råkost Korv Stroganoff med ris, råkost Pannkaka med sylt och keso råkost Vecka 3 13/1-17/1 Stekt falukorv, makaroner, råkost Stekt fisk, gräddfilssås

Läs mer

Meny Höstterminen 2015

Meny Höstterminen 2015 Vecka 34 Torsdag 20/8 Potatisbullar med bacon lingonsylt Blodpudding baconkross lingonsylt Potatisbullar lingonsylt Fredag 21/8 Vecka 35 Måndag 24/8 Tisdag 25/8 Onsdag 26/8 Torsdag 27/8 Tacobuffé med nötfärsröra

Läs mer

Meny Grundskola och förskola 2015 Januari

Meny Grundskola och förskola 2015 Januari Januari Vecka 2 SKOLSTART 7/1 7 Fiskpudding med kokt potatis & smörsås 8 Pannkaka med sylt & keso 9 Örtagårdsstek med potatisgratäng & gelé Vecka 3 12 Korv forsell med ris 13 Köttfärssås med makaroner

Läs mer

Skolmeny, HT 2015 Va gotts produktionsområde för skolrestaurangerna: Allsta, Lucksta, Runsvik och Matfors skolor. Vecka 34

Skolmeny, HT 2015 Va gotts produktionsområde för skolrestaurangerna: Allsta, Lucksta, Runsvik och Matfors skolor. Vecka 34 Vecka 34 20/8 Salladsbuffé med skinka, kyckling, falafel och pasta, bulgur, dressing och mjukt bröd 21/8 Kycklinggratäng med bacon, pasta Krämig linssås med grönsaker, pasta 24/8 25/8 Vecka 35 Fiskgratäng

Läs mer

Vecka 02 Onsdag LOV. Torsdag LOV. Fredag LOV

Vecka 02 Onsdag LOV. Torsdag LOV. Fredag LOV Vecka 02 LOV LOV LOV Vecka 03 Hokipanett, remouladsås, potatis Kalops, potatis, rödbeta Broccolimedaljong, remouladsås, potatis Stekt falukorv, stuvade makaroner Laxpudding Winjekorv, stuvade makaroner

Läs mer

MENY. MENY TÄBY SKOLOR VECKA 34 MÅNDAG Fisk Björkeby serveras med potatismos Falafel med vitlökssås

MENY. MENY TÄBY SKOLOR VECKA 34 MÅNDAG Fisk Björkeby serveras med potatismos Falafel med vitlökssås MENY TÄBY SKOLOR VECKA 34 Fisk Björkeby serveras med potatismos Falafel med vitlökssås Korvgryta a la Forsell Linsfylld paprika med ris och tomatsås Spaghetti med köttfärssås Fritata med svamp och mozzarella,

Läs mer

Alt 2 Potatislåda med ratatouillegrönsaker. Alt 2 Mexikansk quorn med ris. Alt 2 Grekisk pastasallad, dressing, mjukt bröd

Alt 2 Potatislåda med ratatouillegrönsaker. Alt 2 Mexikansk quorn med ris. Alt 2 Grekisk pastasallad, dressing, mjukt bröd Vecka 34 Måndag 19/8 Alt 1 Färsbiffar med klyftpotatis och tzatsiki Alt 2 Potatislåda med ratatouillegrönsaker Tisdag 20/8 Alt 1 Ostgratinerad falukorv och potatismos Alt 2 Linsgryta med ris Onsdag 21/8

Läs mer

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 16 februari - 17 april 2015

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 16 februari - 17 april 2015 Vecka.8 Måndag 16/2 SPORTLOV Tisdag 17/2 SPORTLOV Onsdag 18/2 SPORTLOV Torsdag 19/2 SPORTLOV Fredag 20/2 SPORTLOV Vecka.9 Måndag 23/2 Alt.1 Köttfärssås med spagetti Quornstroganoff med pasta Tisdag 24/2

Läs mer

Välkommen till skolrestaurangen!

Välkommen till skolrestaurangen! FÖRSKOLAN GRUNDSKOLAN GYMNASIESKOLAN meny Vårterminen 2010 En del av Leanlink Välkommen till skolrestaurangen! I skolrestaurangen serverar vi till varje måltid en salladsbuffé, hårt bröd, mjukt bröd, lättmargarin,

Läs mer

MENY NYKÖPINGS SKOLOR

MENY NYKÖPINGS SKOLOR VECKA 34 19/8-21/8 2015 Pasta penne med paprika och fetaostsås, örtolja Potatisbullar med bönfräs och lingonsylt Bulgursallad med bönor och soltorkade tomater och mjukt bröd Kassler med potatissallad Quorngryta

Läs mer

Skolan V 40-51 2014 Vecka 40

Skolan V 40-51 2014 Vecka 40 Vecka 40 Måndag 29 sep Tisdag 30 sep Onsdag 1 okt Torsdag 2 okt Fredag 3 okt BBQ Fajitas med tortillabröd, dressing BBQ Quornfajitas med tortillabröd, dressing Köttbullar, gräddsås,potatis, lingon, kokta

Läs mer

Anemonen Meny Vårterminen 2016 Vecka 1 Torsdag 7/1

Anemonen Meny Vårterminen 2016 Vecka 1 Torsdag 7/1 Vecka 1 Torsdag 7/1 Potatisbullar med bacon lingonsylt Blodpudding baconkross lingonsylt Potatisbullar lingonsylt Fredag 8/1 Kycklingnuggets sötsursås ris/matkorn Broccoligratäng med skinka Nuggets sötsur

Läs mer

Matsedel Gymnasiet 2014 Augusti/september

Matsedel Gymnasiet 2014 Augusti/september VECKA 36 VECKA 35 VECKA 34 VECKA 33 Augusti/september Korv forsell med ris Makaroner & köttbullar med brunsås Vegetarisk forsell Gourmetbullar med brunsås Salladsbuffé med kyckling, mjukt bröd & dressing

Läs mer

MENY MENY VECKA 34 ONSDAG TORSDAG FREDAG SMAKLIG MÅLTID!

MENY MENY VECKA 34 ONSDAG TORSDAG FREDAG SMAKLIG MÅLTID! MENY VECKA 34 Potatisbullar, bacon, vitkålsfräs och lingonsylt Blodpudding, bacon, vitkålsfräs och lingonsylt Potatisbullar, keso, vitkålsfräs och lingonsylt Potatisbullar, kalkon, vitkålsfräs och lingonsylt

Läs mer

Tisdag Ugnsstekt lax med chili och ingefära, limeyoghurtsås samt kokt potatis Kikärtsbiffar med kall citron- och dillsås, kokt potatis

Tisdag Ugnsstekt lax med chili och ingefära, limeyoghurtsås samt kokt potatis Kikärtsbiffar med kall citron- och dillsås, kokt potatis Vecka 34 Kebabgryta med pfefferoni och ris Grönsaksgryta med curry och ris Ugnsstekt lax med chili och ingefära, limeyoghurtsås samt kokt potatis Kikärtsbiffar med kall citron- och dillsås, kokt potatis

Läs mer

Matsedel Gymnasiet 2014 Augusti/september

Matsedel Gymnasiet 2014 Augusti/september Augusti/september VECKA 33 VECKA 34 Korv forsell med ris Vegetarisk forsell VECKA 35 Makaroner & köttbullar med brunsås Salladsbuffé med kyckling, mjukt bröd & dressing Fiskgratäng med trysundasås & potatis

Läs mer

MENY MENY VECKA 2 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG TRETTONDEDAGEN. Köttbullar pasta Tomat- och linssås pasta Bouletter pasta

MENY MENY VECKA 2 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG TRETTONDEDAGEN. Köttbullar pasta Tomat- och linssås pasta Bouletter pasta MENY VECKA 2 TRETTONDEDAGEN Köttbullar pasta Tomat- och linssås pasta Bouletter pasta Potatisbullar keso lingonsylt Blodpudding skinkfräs lingonsylt Potatisbullar keso lingonsylt Chili- och fetaostgratinerad

Läs mer

Lunchmeny våren 2012

Lunchmeny våren 2012 Vecka 1 Kebabgryta med jasminris. Veg: Ratatouille med kidneybönor & ris. Fiskpanetter med remouladesås & kokt potatis. Veg: Broccoligratäng med kokt potatis. Pasta penne med köttfärssås. Veg: Quornfärs

Läs mer

HT 2014. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin

HT 2014. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin HT 2014 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffe där ekologiskt odlade

Läs mer

Matsedel Skolan Vecka 2. Kaneldoftande quorngryta serveras med bulgur (Quorn grytbitar, matlagningsyoughurt, vitlök, garam marsala, kryddor)

Matsedel Skolan Vecka 2. Kaneldoftande quorngryta serveras med bulgur (Quorn grytbitar, matlagningsyoughurt, vitlök, garam marsala, kryddor) 1 Tekniska förvaltningen Vecka 2 Måndag 10/1 * Pytt i panna serveras med rödbetor Kaneldoftande quorngryta serveras med bulgur (Quorn grytbitar, matlagningsyoughurt, vitlök, garam marsala, kryddor) Tisdag

Läs mer

Vad får vi för mat i skolan idag? Lysekils Kostenhet Matsedel för skola

Vad får vi för mat i skolan idag? Lysekils Kostenhet Matsedel för skola Vad får vi för mat i skolan idag? Lysekils Kostenhet Matsedel för skola Vecka 34 19-23/8 Alt1 Köttbullar, makaroner, råkost Alt2 Fläskköttsgryta, potatis, råkost Alt 3 Böngryta, makaroner, råkost Alt1

Läs mer

Skol- och förskolematsedel Kalix kommun 2015, vecka 2-27

Skol- och förskolematsedel Kalix kommun 2015, vecka 2-27 Sidan 1 av 9 Vecka 2 Korv stroganoff, ris Morotsstroganoff, ris Trettondedag jul Potatisbullar med bacon Potatisbullar Tacobiffar, gräddsås, stekt potatis, fsk. alt. köttfärsbiffar Grönsaksbiffar, sås,

Läs mer

MATSEDEL HT -14 Skolan Vegetariskt Vecka 34 Vecka 35 Vecka 36 Vecka 37

MATSEDEL HT -14 Skolan Vegetariskt Vecka 34 Vecka 35 Vecka 36 Vecka 37 MATSEDEL HT -14 Skolan Vegetariskt Vecka 34 Tisdag Pizza Vegetarisk pizza Onsdag Thaifisk och jasminris Böngryta med chilismak och bulgur Torsdag Köttfärssås och spagetti kidnybönbiff med tomatkokt matvete

Läs mer

Skola Åmål kommun VECKA 8. MÅNDAG 16 FEB Kycklingpytt, mangorajasås Vegetarisk pytt, mangorajasås

Skola Åmål kommun VECKA 8. MÅNDAG 16 FEB Kycklingpytt, mangorajasås Vegetarisk pytt, mangorajasås VECKA 8 16 FEB Kycklingpytt, mangorajasås Vegetarisk pytt, mangorajasås 17 FEB Kassler, potatisgratäng Kikärtsbiff, potatisgratäng 18 FEB Lasagne Veg. Lasagne 19 FEB Fiskpudding, skirat smör, potatis Broccoligratäng

Läs mer

Skolmatsedel Höstterminen 2012. Älvdalens kommun

Skolmatsedel Höstterminen 2012. Älvdalens kommun Skolmatsedel Höstterminen 2012 Älvdalens kommun Välkommen till skolmatsalarna i Älvdalen, Särna, Idre. Vårt mål är att ge eleverna ca 35 % av dagsintaget. Det är viktigt att äta lunch i skolan så man orkar

Läs mer

TORSDAG 20 AUG Fiskburgare med bröd, potatismos, remouladsås Veg. Burgare, bröd, mos och dressing

TORSDAG 20 AUG Fiskburgare med bröd, potatismos, remouladsås Veg. Burgare, bröd, mos och dressing VECKA 34 20 AUG Fiskburgare med bröd, potatismos, remouladsås Veg. Burgare, bröd, mos och dressing 21 AUG Tacosoppa med creme fraicheklick, nachochips, smörgås och frukt Veg. Tacosoppa med creme fraicheklick,

Läs mer

MENY MENY VECKA 32 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG SMAKLIG MÅLTID! Köttbullar med makaroner Falafel med ris och vitlökssås

MENY MENY VECKA 32 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG SMAKLIG MÅLTID! Köttbullar med makaroner Falafel med ris och vitlökssås Köttbullar med makaroner Falafel med ris och vitlökssås MENY VECKA 32 Fisk Björkeby (ströbröd och persiljebakad sej) MSC och kokt potatis Ostgratinerad broccoli- & blomkålsgratäng serveras med kokt potatis

Läs mer

Brinellgymnasiet. 1. Jag är. f % tjej 468 53 Kille 410 47. Antal EAS: 5 av 883 (=0,57%). Antal svarande: 878.

Brinellgymnasiet. 1. Jag är. f % tjej 468 53 Kille 410 47. Antal EAS: 5 av 883 (=0,57%). Antal svarande: 878. Brinellgymnasiet 1. Jag är f % tjej 468 53 Kille 410 47 Antal EAS: 5 av 883 (=0,57%). Antal svarande: 878. 2. Jag går på... skola f % Förskoleklass 0 0 Årskurs 1-3 0 0 Årskurs 4-6 0 0 Årskurs 7-9 1 0 Gymnasiet

Läs mer

Skolmeny, HT 2015 Matknutens produktionsområde för skolrestaurangen vid Stöde skola samt Knutsvägens förskola. Vecka 34

Skolmeny, HT 2015 Matknutens produktionsområde för skolrestaurangen vid Stöde skola samt Knutsvägens förskola. Vecka 34 Vecka 34 20/8 Salladsbuffé med skinka, kyckling, falafel och pasta, bulgur, dressing och mjukt bröd 21/8 Kycklinggratäng med bacon, pasta Krämig linssås med grönsaker, pasta 24/8 25/8 Vecka 35 Fiskgratäng

Läs mer

Matsedel Skolan Vecka 34

Matsedel Skolan Vecka 34 Vecka 34 Måndag 22/8 Pytt i panna serveras med rödbetor Vegetarisk Gulaschsoppa Tisdag 23/8 Onsdag 24/8 Chicken á la King serveras med bulgur (Kyckling, champinjoner, paprika, grädde, buljong) Röd linsgryta

Läs mer

SKOLMATSEDLN UMEÅ KOMMUN Hagas matsedel våren 2008

SKOLMATSEDLN UMEÅ KOMMUN Hagas matsedel våren 2008 SKOLMATSEDLN UMEÅ KOMMUN Hagas matsedel våren 2008 Till lunchen varje dag serveras bordsmargarin och hårt bröd, varav ett är ekologiskt. Att dricka finns lättmjölk och vatten att välja mellan. Vår salladsbuffé

Läs mer

Lunchmeny för Forsen, Hökensås, Fröjered, Ekedalen, Valstad och Rudbecksgymnasiet vt 2015

Lunchmeny för Forsen, Hökensås, Fröjered, Ekedalen, Valstad och Rudbecksgymnasiet vt 2015 Lunchmeny för Forsen, Hökensås, Fröjered, Ekedalen, Valstad och Rudbecksgymnasiet vt 2015 Gäller för vecka 14 Påsklov Påsklov Färsrätt Påsklov Påsklov Påsklov Påsklov Fiskrätt Korvrätt Blandrätt Ledigt

Läs mer

VT 2014. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin.

VT 2014. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin. VT 2014 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin. Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffé där ekologiskt odlade

Läs mer

Linsfylld paprika med ris och tomatsås Fisk Björkeby, fiskfilé med persilja- lök och ströbrödstäcke och potatismos

Linsfylld paprika med ris och tomatsås Fisk Björkeby, fiskfilé med persilja- lök och ströbrödstäcke och potatismos Vecka 11 Måndag 9 mar Tisdag 10 mar Onsdag 11 mar Torsdag 12 mar Fredag 13 mar Falafel med vitlökssås och ris Korv a la Forsell med ris Linsfylld paprika med ris och tomatsås Fisk Björkeby, fiskfilé med

Läs mer

Medelhavsinspirerad potatissallad med soltorkade tomater, salladsost och oliver

Medelhavsinspirerad potatissallad med soltorkade tomater, salladsost och oliver Augusti 2015 Vecka 34 Mån 17 Fläskkalops, potatis, inlagda rödbetor, salladsbuffé Veckans pastasallad med skinka Quornkalops, potatis, inlagda rödbetor, salladsbuffé Tis 18 Köttbullar, spaghetti, ketchup,

Läs mer

VT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin.

VT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin. VT 2013 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin. Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffé där ekologiskt odlade

Läs mer

Hagas Matsedel våren 2009

Hagas Matsedel våren 2009 SKOLMATSEDLN Beslut 2008-11-28 UMEÅ KOMMUN Hagas Matsedel våren 2009 Varje dag serveras hårt bröd varav ett är ekologiskt, bordsmargarin,ekologisk mjölk / vatten Salladsbuffé efter säsong Till varje fiskmåltid

Läs mer

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 22 augusti- 14 oktober 2016

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 22 augusti- 14 oktober 2016 Vecka.34 Måndag 22/8 Alt. 1 Penne á la Bosciola (pasta med kyckling och svampsås) Alt. 2 Barbequegryta med pasta Tisdag 23/8 Alt. 1 Varmkorv med potatismos, grillgurka, rostad lök, ketchup & senap Alt.

Läs mer

Onsdag Himmelsk köttfärsröra (majs, svamp och crème fraiche) och pasta Vegetarisk: Quornfärssås med pasta

Onsdag Himmelsk köttfärsröra (majs, svamp och crème fraiche) och pasta Vegetarisk: Quornfärssås med pasta Matsedel HT 2010 1+1 Vecka 34 Pasta serveras med ost- och skinksås Vegetarisk: Pasta med tomat- och linssås Chicken Tikka Masala med ris Vegetarisk: Böngryta Sweet Chili med ris Himmelsk köttfärsröra (majs,

Läs mer

To Fr Vecka 10 6 mars- 10 mars Må Spagetti med köttfärssås Sojafärssås Ti Fiskgratäng med kaviar och dill On Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor

To Fr Vecka 10 6 mars- 10 mars Må Spagetti med köttfärssås Sojafärssås Ti Fiskgratäng med kaviar och dill On Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor Vårterminen 2017 Vecka 2 9 januari-13 januari Vegetariskt alternativ Må Ti On Makaroner och korv Soyakorv To Stekt fisk med kall sås Fr Kycklingfile med dippsås och klyftpotatis Quornfile Vecka 3 16 januari-20

Läs mer

Skol- och förskolematsedel Kalix kommun 2015, vecka 34-53

Skol- och förskolematsedel Kalix kommun 2015, vecka 34-53 Sidan 1 av 7 Vecka 34 Gulaschgryta, ris etarisk gulaschgryta, ris Kassler, sås, potatis Quornfilé, sås, potatis Laxsoppa, pålägg Linssoppa, pålägg Pastawok med kyckling, currydressing, fsk. alt. kycklingsås

Läs mer

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 Vecka 34 18/8 22/8 Måndag: Köttfärssås beat och spaghetti Rotfruktssås och spaghetti Grönsaksoppa Tisdag: Kokt fisk med persiljesås, hackat ägg och kokt potatis

Läs mer

Matsedel till Skolan 2014. Älvdalens kommun

Matsedel till Skolan 2014. Älvdalens kommun Matsedel till Skolan 2014 Älvdalens kommun Välkommen till kostenheten i Älvdalen Vårt mål är att ge er ca 35 % av dagsintaget. Det är viktigt att äta Frukost lunch och middag. Mellanmål som frukt eller

Läs mer

Våren 2013 Din skolmat

Våren 2013 Din skolmat Vecka 2 7-11 januari Studiedag köket stängt Pasta serveras med kryddig morotssås Italiensk soppa med rökt fläsk serveras med härlagad färskost Italiensk soppa med quorn serveras med härlagad färskost Köttfärslåda

Läs mer

Lunchmeny. Vecka 33. Pastasallad med kebabkryddat nötkött och vitlöksdressing Pastasallad med ost och bönmix samt vitlöksdressing

Lunchmeny. Vecka 33. Pastasallad med kebabkryddat nötkött och vitlöksdressing Pastasallad med ost och bönmix samt vitlöksdressing Vecka 33 Nötfärsbiff med ris och BBQsås Selleribiff med ris och BBQ Pastasallad med kebabkryddat nötkött och vitlöksdressing Pastasallad med ost och bönmix samt vitlöksdressing Kycklinginnerfilé med rostad

Läs mer

Du är välkommen att besöka skolmatsalen och äta med Ert barn, två ggr/termin till det reducerade priset av 30 kr/måltid.

Du är välkommen att besöka skolmatsalen och äta med Ert barn, två ggr/termin till det reducerade priset av 30 kr/måltid. Matsedel Sjöängsskolan, veckorna 2 4 2014 Vecka 2, 8/1-10/1 Köttbullar med makaroner, grillgrönsaker och Alternativ 2: Stuvade makaroner Potatisbullar medkorvslantar, lingonsylt och Alternativ 1: Potatis

Läs mer

Grundskolan Gymnasieskolan. Meny. Vårterminen 2016. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se

Grundskolan Gymnasieskolan. Meny. Vårterminen 2016. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Grundskolan Gymnasieskolan Meny Vårterminen 2016 Kost & Restaurang leanlink.se Välkommen till din skolrestaurang! Vår mat. Vi vill servera mat som är lagad av råvaror med hög kvalitet och med så få tillsatser

Läs mer

Skola vecka 34-40, 2014 Vecka 34

Skola vecka 34-40, 2014 Vecka 34 Vecka 34 Måndag 18 aug Tisdag 19 aug Onsdag 20 aug Torsdag 21 aug Fredag 22 aug Köttbullar med pasta, morotstzatziki och ketchup Broccolisoppa och smörgås med mjukost Kikärtsbullar med tomatsås och ris

Läs mer

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin HT 2013 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffe där ekologiskt odlade

Läs mer

MENY VÄRMDÖ TEKNISKA GYMNASIUM VECKA 34, 19-23/8

MENY VÄRMDÖ TEKNISKA GYMNASIUM VECKA 34, 19-23/8 VECKA 34, 19-23/8 Pannbiff med löksky och sensommarprimörer serveras med kokt färskpotatis. Quornfärsbiff med sensommarprimörer och kokt färskpotatis Spaghetti Carbonara Potatistortilla med rökiga bönor

Läs mer

Lunchmeny VECKA 34. Oxpytt med vitlökssås Grönsakspytt med vitlöksssås. Spaghetti Bolognese Spaghetti Bolognese (sojafärs)

Lunchmeny VECKA 34. Oxpytt med vitlökssås Grönsakspytt med vitlöksssås. Spaghetti Bolognese Spaghetti Bolognese (sojafärs) VECKA 34 Oxpytt med vitlökssås Grönsakspytt med vitlöksssås Spaghetti Bolognese Spaghetti Bolognese (sojafärs) Panerad fiskfilé med kall örtsås samt kokt potatis Blomkål och ost biff med kall örtsås samt

Läs mer

Lakto ovo vegetarisk meny i Finspångs kommun

Lakto ovo vegetarisk meny i Finspångs kommun Augusti 2015 Vecka 34 Mån 17 Quornkalops, potatis, inlagda rödbetor, salladsbuffé Tis 18 Falafel, spaghetti, ketchup, salladsbuffé Ons 19 Medelhavsinspirerad potatissallad med soltorkade tomater, salladsost

Läs mer

Hagas Matsedel Våren 2010

Hagas Matsedel Våren 2010 SKOLMATSEDLN UMEÅ KOMMUN Hagas Matsedel Våren 2010 Varje dag serveras bröd varav ett är ekologiskt. Ekologisk lättmjölk/vatten. Salladsbuffé efter säsong Till varje fiskmåltid serveras: Sill Till måltiderna

Läs mer

Meny. Skolrestaurangerna Gagnefs kommun

Meny. Skolrestaurangerna Gagnefs kommun Meny Skolrestaurangerna Gagnefs kommun Hösten 2018 Vecka 34: 20 augusti 24 augusti Måndag Köttbullar med tomatsalsa och pasta Veg: Morotsbollar Tisdag Panerad fisk med potatis och kall sås Veg: Grönsaksbiff

Läs mer

MATSEDEL FÖR HOFORS OCH TORSÅKERS SKOLOR VÅRTERMINEN 2016

MATSEDEL FÖR HOFORS OCH TORSÅKERS SKOLOR VÅRTERMINEN 2016 Vecka 2 Måndag *Kebabsås, pasta Veg: * Lasagne med rotfrukter och linser 11/1 Start Grund-/Särskolan 12/1 Start Gymnasieskolan Tisdag *Ugnsstekt fisk, filsås, potatis Veg: *Moussaka med aubergine och zucchini

Läs mer

Hösten 2012 Skolmatsappen

Hösten 2012 Skolmatsappen Vecka 34 22-24 augusti Köttsoppa mjukt bröd skivad ost Pasta serveras med kryddig morotssås Köttfärslimpa serveras med sås och potatis Ugnsbakad palsternacka serveras med sås och potatis Vecka 35 27-31

Läs mer

Uppdaterad:

Uppdaterad: Uppdaterad: 2018-12-21 Dagens gröna: Vegetarisk pytt Dagens rätt: Oxpytt Serveras med rödbets- och äppelsallad Dagens gröna: Broccoli- och ostsås Dagens rätt: Carbonara (skinksås) Dagens gröna: Spenatsoppa

Läs mer

MENY MENY SKOLA... VECKA 33, 15 19/8

MENY MENY SKOLA... VECKA 33, 15 19/8 LOV MENY SKOLA... VECKA 33, 15 19/8 LOV LOV Spagetti med köttfärssås Fiskfilé i röd curry med basmatiris Spagetti med linssås Kycklingklubba med ris och bbq-sås Broccoligratäng med kallskuren skinka och

Läs mer

Meny för förskola, fritids och familjedaghem

Meny för förskola, fritids och familjedaghem Våren Meny för förskola, fritids och familjedaghem v JANUARI Köttbullar, sås, potatis Stekt kyckling, gräddsås, matkorn Makaronipudding Potatis- och purjolökssoppa, mjukt bröd, ost Fisk i ugn, potatis

Läs mer

Alt 2 Falafelwraps med bulgur och sallad. äppeltzatziki Alt 2 Quorn kokoscurry med ris. Alt 2 Krämig pasta med kikärtsbiffar

Alt 2 Falafelwraps med bulgur och sallad. äppeltzatziki Alt 2 Quorn kokoscurry med ris. Alt 2 Krämig pasta med kikärtsbiffar Vecka 7 Måndag 10/2 Alt 1 Kycklingwraps med bulgur och sallad Alt 2 Falafelwraps med bulgur och sallad Tisdag 11/2 Alt 1 Klimatsmart pannbiff med rostade rotfrukter och äppeltzatziki Alt 2 Quorn kokoscurry

Läs mer

Skolrestaurangernas meny i Finspångs kommun

Skolrestaurangernas meny i Finspångs kommun Augusti 2015 Vecka 34 Mån 17 Fläskkalops, potatis, inlagda rödbetor, salladsbuffé Tis 18 Köttbullar, spaghetti, ketchup, salladsbuffé Ons 19 Sejpanett (MSC märkt), potatis, remouladsås, salladsbuffé Tor

Läs mer

MATSEDEL GRUNDSKOLA HT

MATSEDEL GRUNDSKOLA HT Barn- och utbildningsförvaltningen Sörberge centralkök MATSEDEL GRUNDSKOLA HT 2012 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och - Griskött Vecka 34 Måndag Alt.1 Potatisbullar med bacon, lingonsylt

Läs mer

Skol- och förskolematsedel Kalix kommun 2014, vecka 35-1

Skol- och förskolematsedel Kalix kommun 2014, vecka 35-1 Sidan 1 av 7 Vecka 35 Kycklingfilé, currysås, stekt potatis SKOLSTART Quornfilé, currysås, stekt potatis Köttfärsbiffar, gräddsås, pasta Grönsaksbiffar, sås, potatis Potatisbullar med bacon Potatisbullar

Läs mer

Skol- och förskolematsedel Kalix kommun 2016, vecka 33-52

Skol- och förskolematsedel Kalix kommun 2016, vecka 33-52 Sidan 1 av 7 Vecka 33 Gulaschgryta, ris etarisk gulaschgryta, ris Kassler, sås, potatis Kikärtsbiff, sås, potatis Laxsoppa, pålägg Linssoppa, pålägg Kycklingsås med curry, pasta Linssås, pasta Hamburgare,

Läs mer

Meny Täby Vårtermin 2012 v.2-23

Meny Täby Vårtermin 2012 v.2-23 v.2 Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis Falafel med kryddig tomatsås och kokt potatis Pasta med lax- och basilikasås Pasta med basilikakryddad tomat- och fetaostsås Tex mex-soppa med tomat,

Läs mer

Skola v 2-24,2016. Vecka 2 måndag. tisdag. onsdag. torsdag. fredag. Köttbullar, tomatsås, pasta Falafel tomatsås pasta

Skola v 2-24,2016. Vecka 2 måndag. tisdag. onsdag. torsdag. fredag. Köttbullar, tomatsås, pasta Falafel tomatsås pasta Vecka 2 Köttbullar, tomatsås, pasta Falafel tomatsås pasta Kycklinggryta creamy curry, ris Orientalisk quorngryta, ris Stekt fisk, kall sås, potatis Grönsaksgratäng Restaurangens soppa, mjuk smörgås, pålägg

Läs mer

Fiskgratäng med tomat och ost, potatis Strömmingslåda med senap och dill, potatis. Örtkryddad ostpaj med grillade grönsaker

Fiskgratäng med tomat och ost, potatis Strömmingslåda med senap och dill, potatis. Örtkryddad ostpaj med grillade grönsaker Vecka 45 2/11 Fiskgratäng med tomat och ost, potatis Strömmingslåda med senap och dill, potatis Örtkryddad ostpaj med grillade grönsaker 3/11 Tacobuffé Vegetarisk tacobuffé 4/11 Slantad korv med ostsås

Läs mer

Skinkstek med gräddsås och kokt potatis, äppelmos Rödbetsbiffar med pepparrotssås och potatis

Skinkstek med gräddsås och kokt potatis, äppelmos Rödbetsbiffar med pepparrotssås och potatis Meny VT 2011 1+1 Vecka 2 Vecka 3 Gröna dagen Chicken Tikka Masala med ris Krämig ratatouille med ris Skinkstek med gräddsås och kokt potatis, äppelmos Rödbetsbiffar med pepparrotssås och potatis Himmelsk

Läs mer

Skol- och förskole matsedel Kalix kommun 2018, vecka 1-26

Skol- och förskole matsedel Kalix kommun 2018, vecka 1-26 Sidan 1 av 9 Vecka 1 Nyårsdagen Fiskpinnar, skarpsås, potatis Stekt quornfilé, skarpsås, potatis Korv stroganoff, ris Morotsstroganoff, ris Köttfärsbiffar, gräddsås, potatismos Grönsaksbiffar, gräddsås,

Läs mer

MENY MENY VECKA 34 HERSBY. Korvstroganoff serveras med ris Frittata med svamp och mozzarella, ajvaryoghurt

MENY MENY VECKA 34 HERSBY. Korvstroganoff serveras med ris Frittata med svamp och mozzarella, ajvaryoghurt MENY VECKA 34 Korvstroganoff serveras med ris Frittata med svamp och mozzarella, ajvaryoghurt Ugnstekt lax med citron- & dillmajonnäs och kokt potatis Vegetarisk Kålpudding med gräddsås och kokt potatis

Läs mer

MATSEDEL GRUNDSKOLA VT 2014 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och -Fläskkött

MATSEDEL GRUNDSKOLA VT 2014 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och -Fläskkött Barn- och utbildningsförvaltningen Sörberge centralkök MATSEDEL GRUNDSKOLA VT 2014 Timrå kommun Skola grundproduktion, och -Fläskkött Vecka 2 Tisdag Studiedag (Gymnasiet Ugnspannkaka) 7/1 Onsdag Ugnstekt

Läs mer

Skolmeny för Helsingborgs stad

Skolmeny för Helsingborgs stad Vecka 45 Köttbullar serveras med makaroner Falafel serveras med ugnsstekta grönsaker Elevens favorit Korv Stroganoff serveras med ris Smörbönsgryta serveras med ris Fiskpanett serveras med sås verde och

Läs mer

PS Matsedel förskola, skola.

PS Matsedel förskola, skola. Vecka 34 22/8 26/8 2011 Måndag: Köttbullar, pasta Nötfärs, vetemjöl. Veg/Alt: Falafel. Tisdag: Korvgryta / nötkorv, ris., Strimlad korv, chilisås, tomat, mejeriprodukter, maizena. Veg/Alt: Quorngryta med

Läs mer

Tisdag: Makaronipudding med kalkon veg: Makaronipudding med röda bönor och ketchup

Tisdag: Makaronipudding med kalkon veg: Makaronipudding med röda bönor och ketchup MENY Vecka 5 Måndag: Thaigryta med kyckling och jasminris veg: Thaigryta med quorn och jasminris Tisdag: Makaronipudding med kalkon veg: Makaronipudding med röda bönor och ketchup Onsdag: Kalkonschnitzel

Läs mer