Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset"

Transkript

1 I MÖLNDAL

2 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset

3 3

4 4 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens puls lika mycket som skogens lugn, och samtidigt gärna har livsmedelsbutiker, sjukhus, naturreservat och levande torg med butiker, restauranger och caféer runt hörnet. Med cykeln tar du dig lika enkelt till Göteborg som till Mölndals centrum. Avkoppling och upplevelser finns på bekvämt cykelavstånd. Du behöver bara välja riktning, beroende på vad du har lust att göra för stunden. Det är med andra ord en utmärkt adress för dig som vill ha nära till allt.

5 OMRÅDET 5

6 6 Bara en cykeltur bort I Stiernhielm är hemmet en utgångspunkt med närhet till det mesta. Inom en radie av 30 min med cykel finns vidsträckta naturområden, kreativ kulturbygd, skogspromenader, svampplockning, teaterföreställningar, levande torghandel i Mölndals centrum, gastronomiska äventyr med 5-rätters på Linnégatan, sockervadd och bergbanan på Liseberg, Världskulturmuseet och resten av evenemangsstråket runt Korsvägen. I närheten flyter dessutom Mölndalsån förbi, med nappande laxöring. Men tänk på att du måste skaffa fiskekort innan du kastar i spöet. Vill du hellre ta en simtur ligger Stensjöns badplatser i närheten. Så du har med andra ord även bekvämt cykelavstånd till underbara kvällsdopp. Mölndalsvägen w Krokslätt Toltorpsdalen Toltorpsgatan Bifrostgatan Eklanda Söderleden

7 7 AVSTÅND NORR: Korsvägen, 4820 m Liseberg, 5050 m Universeum, 4800 m Världskulturmuseet, 4730 m Chalmers, 3730 m Götaplatsen, 5400 m Linnéplatsen, 4650 m Slottsskogen, 5000 m Botaniska, 5600 m ICA Maxi, 3300 m AVSTÅND SÖDER: Mölndals Stadsmuseum, 2800 m Forscaféet, 2800 m Kvarnbyn, 2700 m Astra Zeneca, 3960 m Mölndals Torg, 1600 m Bibliotek, 1700 m Mölndals sjukhus, 800 m Kvarnbyn, 2700 m AVSTÅND ÖST: Gunnebo Slott, 3900 m Stensjön, 4500 m Fiskeplats, 3280 m Badplats, 3300 m AVSTÅND VÄSTER: Köpcentrum 421, 5400 m Änggårdsbergen, 5000 m Ishall, Simhall, Badmintonhall, 2500 m Åby Travbana, 1800 m

8 8 HUS OCH ARKITEKTUR

9 9 Kvarteret Stiernhielm ligger vid Safjällets södra fot och White Arkitekter har hämtat inspiration till färger och materialval från naturreservatets björkskog, barrskog och ädellövsskog med bok, ek och ask. Tegelfasaden bryts av trädetaljer i en varm brun ton som kan liknas vid bokträdens höstlöv och tallarnas bark. Innergårdens utformning med sina gångar delar in området i olika små fält. Arkitekterna lät sig även inspireras av områdets historia och de åkrar, ängar och fält som en gång fanns på tomten. Innergården är utformad med gamla flygfoton över området som utgångspunkt. Stiernhielm kommer att bestå av sex olika hus med lägenheter i flera olika utföranden, bostadsrätter och hyresrätter.

10 10 Lugnt och tryggt på innergården Balkongerna vetter in mot den mysiga innergården. Perfekt om man vill sitta i lugn och ro med en god bok. Rofyllt och tryggt. Garaget är smart placerat under huset. Ta bara hissen ner. Smidigt och enkelt. Speciellt på vintern när du inte ens behöver gå ut för att komma till bilen. F Med tanke på läget finns det självklart även gott om cykelparkeringar i garaget. På innergården finns sittplatser i skyddat läge, utmärkt som omväxling från balkongen. E Mellan husen finns planteringar som mjukar upp husens strama linjer. Toltorpsgatan Innergårdens små gångar skapar ett fritt flöde genom området.

11 11 Wallinsgatan A B C D Bifrostgatan

12 12

13 13 Allmän standard Lägenheterna i Stiernhielm håller hög kvalitet. Dessutom har vi valt material som gör att köket kommer kännas modernt i många år framöver. Bostäderna, som finns i flera olika storlekar, har genomtänkta och praktiska planlösningar där man trivs. Och alla lägenheter har egen balkong eller uteplats. Femrumslägenheterna har till och med två balkonger, en på varje sida. Interiören är väldigt ljus, med vitmålade väggar i alla rum och fönster åt två eller tre håll. Sen kan du själv anpassa utseendet på din bostad efter eget tycke och smak, med hjälp av vårt sortiment med olika ytskikt, material och inredning.

14 14 Byggnadsbeskrivning

15 15 Grundläggning: Pålning Ytterväggar: Tegel med träinslag Takbeläggning: Papp Mellanbjälklag: Betong Innerväggar: Gips/betong Värme: Fjärrvärme Ventilation: Frånluft Media: Triple Play från Telia

16 16 Köket Stiernhielms moderna kök håller genomgående hög kvalitet och är samtidigt praktiskt utformade. Inredningen går i vitt med vita skåp, bänkskivor i laminat, luckor och lådor med låddämpare. Till det ljusa har vi valt ett golv av 3-stavs ek-parkett, vilket både är snyggt och lätt att hålla rent. Självklart är hemmets hjärta fullt utrustat med diskmaskin, microvågsugn, spishäll, inbyggnadsugn, kyl och frys. Naturliga avställningsytor och gott om förvaring får du på köpet. Dessutom finns det flera tillval, om du skulle vilja ha andra luckor, bänkskivor eller tillbehör.

17 17 Badrummet Utrustning Fräscht, stilrent och gott om plats är nyckeln till ett riktigt skönt badrum. När det även är fullt utrustat med tvättmaskin och luftkondenstumlare hjälper det dessutom till att få vardagspusslet att gå ihop. Med andra ord, både skönt och smidigt. I Stiernhielm har badrummen snygg inredning från Svedbergs, förstås med det där lilla extra som till exempel en handdukstork så att du alltid har torra och varma handdukar efter duschen. Som du märker finns här alla förutsättningar för att badrummet ska bli ett av favoritrummen i hemmet. Helkaklat badrum Badrumsinredning från Svedbergs Badrumsskåp och kommod WC-stol, handdukskrokar och toalettpappershållare i krom Klinkers Kakel Duschvägg Väggskåp Handdukstork Tvättmaskin Frontmatad torktumlare Badrummet på bilden är extrautrustat.

18 18 INFORMATION

19 19 Att köpa och äga bostadsrätt 1. Bokningsavtal Bokning av lägenheterna gör du genom våra säljare som upprättar ett bokningsavtal. Genom detta avtal och en bokningsavgift på kr reserverar du din specifika lägenhet. 2. Upplåtelseavtal Mellan dig och bostadsrättsföreningen skrivs ett upplåtelseavtal. I samband med att avtalet undertecknas erlägger du en handpenning på :- för din lägenhet. 3. Avgift Utöver själva köpeskillingen för lägenheten tillkommer en månadavgift/hyra som betalas månadsvis i förskott till bostadsrättsföreningen. Avgiften omfattar föreningens driftskostnader samt löpande underhåll och investeringar. Avgiften ska även täcka föreningens kapitalkostnader. 4. Tillval Inom den standard vi har i lägenheterna finns det för dig som kund möjlighet att välja alternativa utföranden. Alternativt utförande och tillval kan avse tapeter, golv, kakel, klinker, färgsättning och köksluckor. För att allt ska hinna färdigställas före inflyttning måste tillval göras inom de tidsramar och rutiner som anges i tillvalslistan. 5. Besiktningar Innan inflyttning sker en slutbesiktning av din lägenhet, av en opartisk besiktningsman, för att säkerställa att allt är korrekt utfört enligt gällande normer. Efter två år kallar föreningen till tvåårsbesiktning i samråd med besiktningsman och entreprenör. Föreningen svarar för besiktningen som fastighetsägare. 6. Inflyttning Redan i upplåtelseavtalet anges en preliminär inflyttningstidpunkt. Sex månader i förväg får du information om vilken månad du kommer att flytta in i din lägenhet och tre månader i förväg får du uppgift om vilken specifik dag inflyttningen kommer att ske. 7. Försäkringar Bostadsrättsföreningen är under byggtiden försäkrad med en fullgörandeförsäkring (färdigställandeskydd). Vid inflyttningen får du själv teckna en hemförsäkring med bostadsrättstillägg. 8. Övrigt Övriga villkor framgår av upplåtelseavtalet, bostadsrättsföreningens stadgar och övriga handlingar som du får i samband med undertecknandet av bostadsrättsavtalet.

20 20 Miljö Miljösnälla tips! Vi på Sverigehuset vill utveckla hållbara bostäder med så låg miljö- och klimatpåverkan som möjligt. Vi arbetar aktivt för att öka miljövärdena i stadsmiljön genom att uppföra hus med god kvalitet i bra boendemiljö, vilket är till nytta för både boende och andra i samhället. Vi vill förmedla miljökunnande och medverka till ett varaktigt samhälle. Detta gör vi genom att utveckla och uppföra: Energieffektiva hus med energiförbrukning som har låg miljöpåverkan. Sunda hus som är tysta, allergivänliga och har god inomhusluft. Hållbara hus som endast innehåller beständiga, miljögodkända material och produkter. Utomhusmiljö med växtlighet som främjar den biologiska mångfalden genom att omhänderta dagvattnet. Avfallshantering som möjliggör sortering, kompostering och återvinning. Sopsorteringen går smidigt i Stiernhielm. Glas, papper, tidningar och metall lämnar du enkelt till återvinning inne på miljöstationen. Shoppa begagnat på loppisar och på nätet. I Mölndal finns flera loppisar som till exempel molndalsecondhand.se Försök att handla ekologiska och närproducerade varor. På Gunnebo Slotts egna bageri kan man handla ekologiska knäckebröd, skorpor och nybakat bröd. Planera dina matinköp så att du inte behöver slänga mat, att ta cykeln och handla istället för att storhandla är både trevligare och bättre för miljön. Undvik vatten på flaska. Tillverkningen av flaskorna och transporten innebär utsläpp av ofantligt många ton klimatstörande koldioxid varje år. Och vattnet som kommer i kranen i Stiernhielm är minst lika gott och nyttigt som det på flaska.

21 Om Sverigehuset 21

22 22 Sverigehuset utvecklar hem där människor vill leva och bo. Med lång och gedigen erfarenhet och brett kunnande arbetar vi med helheten från idé till färdig bostad. Markförvärv, planarbete, gestaltning, projektering, försäljning, och förvaltning sköter vi själva, medan produktionen upphandlas av lokala entreprenörer. Utifrån platsens och marknadens förutsättningar utvecklar vi det mest optimala. Det kan vara allt från småhus i barnvänliga miljöer till högre flerbostadshus mitt i stadens puls. Vi finns idag i fyra regioner från Karlstad i norr till Skåne i söder, Norrköping/Linköping i öster och Göteborg i väster. Sedan starten 1992 har vi utvecklat 1200 bostäder och de närmaste åren planerar vi uppföra ytterligare Vårt uppdrag är att långsiktigt utveckla attraktiva bostäder. Vi arbetar utifrån målsättningen att vara den bästa projektutvecklaren av bostäder. Det gör vi genom att erbjuda funktionella, hållbara och prisvärda bostäder som utmärker sig genom välkomnande entréer, vackra kök, rymliga badrum, rejäla och avskilda balkonger eller uteplatser, den gemensamma gårdsmiljön samt en låg energiförbrukning. Sverigehuset är ett bolag inom Ernströmgruppen AB, ett helägt bolag till Ernström & Co AB som är ett snart hundraårigt familjeföretag i fjärde generationen.

23 Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Broschyren gäller ej som kontraktsunderlag. Vi förbehåller oss rätten till förändringar.

24 Odinsgatan 6, Göteborg, Tel vxl: Läs mer om våra projekt på sverigehuset.se

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 5 8 16 18 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 3 4 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens puls

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart.

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart. 0 2 Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Kvibergs terrasser. Generalen

Kvibergs terrasser. Generalen Kvibergs terrasser brf Etapp 04 Generalen VÄLKOMMEN UT PÅ BALKONGEN Utelivet INNE PÅ GÅRDEN Situationsplan NYTT OCH GAMMALT I SKÖN HARMONI Kök & Bad ATT KÖPA & ÄGA BOstadsrätt FAKTA OM VÅRA MILJÖTANKAR

Läs mer

MÖLNDAL SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Åby Travbana. Bifrostgatan Toltorpsgatan E20. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart.

MÖLNDAL SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Åby Travbana. Bifrostgatan Toltorpsgatan E20. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart. ETAPP 2 0 1 Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 13... Interiör 16... Treplanshus 23... Byggnadsbeskrivning 24... Att köpa och äga bostadsrätt 25... Våra miljötankar 26... Om

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

SVERIGEHUSETS KUBIK: EN NY TYP AV BOENDE PÅ CENTRALA HISINGEN

SVERIGEHUSETS KUBIK: EN NY TYP AV BOENDE PÅ CENTRALA HISINGEN ETAPP 3 SVERIGEHUSETS KUBIK: E Y TYP AV BOEDE PÅ CETRALA HISIGE Lägenheterna i Sverigehusets Kubik tar hänsyn till var du befinner dig i livet. Och hur klichéartat det än låter så finns det faktiskt något

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN BOADSATA vibergs terrasser - Brf MAJORE IEHÅ Att köpa och äga bostadrätt... orienteringsplan... BOADSATABAD...-8 BYTEIS BESRIVI...9 ÄEHETSBESRIVIar...0- BESRIVI AV AMÄA UTRYMME... A ÖPA OCH ÄA BOADSRÄ.

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

SVERIGEHUSETS KUBIK: EN NY TYP AV BOENDE PÅ CENTRALA HISINGEN

SVERIGEHUSETS KUBIK: EN NY TYP AV BOENDE PÅ CENTRALA HISINGEN SVERIGEHUSETS KUBIK: E Y TYP AV BOEDE PÅ CETRALA HISIGE Lägenheterna i Sverigehusets Kubik tar hänsyn till var du befinner dig i livet. Och hur klichéartat det än låter så finns det faktiskt något för

Läs mer

Sverigehusets kubik SVERIGEHUSETS KUBIK: EN NY TYP AV BOENDE PÅ CENTRALA HISINGEN

Sverigehusets kubik SVERIGEHUSETS KUBIK: EN NY TYP AV BOENDE PÅ CENTRALA HISINGEN ETAPP Sverigehusets kubik SVERIGEHUSETS KUBIK: E Y TYP AV BOEDE PÅ CETRALA HISIGE Lägenheterna i Sverigehusets Kubik tar hänsyn till var du befinner dig i livet. Och hur klichéartat det än låter så finns

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

BOSTADSRÄTT 65+ MED FLEXIBLA PLANLÖSNINGAR

BOSTADSRÄTT 65+ MED FLEXIBLA PLANLÖSNINGAR BOSTADSRÄTT 65+ MED FLEXIBLA PLANLÖSNINGAR 2 flerbostadshus som pusslas ihop efter dina önskemål Kolonilotter Badplats Köpcentrum Brokindsleden Skola Äldreboende Badplats Förskola Skola Duvkullen 2 nya

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM

Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM Bra kan alltid bli bättre Redan innan 1700-talet fanns hyresrätten som boendeform. Fast då var bostäderna små, trånga och kalla och bekvämligheter

Läs mer

Brf Munkhagen, centrala mariefred

Brf Munkhagen, centrala mariefred Brf Munkhagen, centrala mariefred EXKLUSIVT NYTT BOENDE I CENTRALA MARIEFRED NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-5 rok med hiss i centrala Mariefred. Mitt i centrala Mariefred, ges

Läs mer

KV. KROGEN. - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken

KV. KROGEN. - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken - Bo med Folkparken som granne Med Folkparken som närmaste granne och närhet till det bästa som Norrköping kan erbjuda är kvarteret Krogen området för alla.

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad GBJ ger dig mer! Vi bygger alltid med kvalitet. Jämför oss gärna! B alltid spånskiva på båda sidor bakom gipsen på innerväggarna samt av insida

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg. Tillträde tidigast

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En genomgående 2:a med stor inglasad

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Byggherre: JB Kollberg & Company AB Ansvarig Fastighetsmäklare: Välkommen till Värmdövägen 629, Björknäs! Med centralt läge, bland Björknäs trevliga villabebyggelse, tillgång

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

4. Inledning. 5. Området. 6. Exteriör. 8. Interiör. 14. Översikt. 18. Objektbeskrivning. 22. Beskrivningar. 24. Att köpa och äga bostadsrätt

4. Inledning. 5. Området. 6. Exteriör. 8. Interiör. 14. Översikt. 18. Objektbeskrivning. 22. Beskrivningar. 24. Att köpa och äga bostadsrätt Kneippen Syd INNEHÅLLSFÖRTECKNING 4. Inledning 5. Området 6. Exteriör 8. Interiör 14. Översikt 18. Objektbeskrivning 22. Beskrivningar 24. Att köpa och äga bostadsrätt 25. Våra miljötankar 26. Om Sverigehuset

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

Brf Vasatorget. - 72 moderna bostadsrätter i centrala Linköping!

Brf Vasatorget. - 72 moderna bostadsrätter i centrala Linköping! Brf Vasatorget - 72 moderna bostadsrätter i centrala Linköping! Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

BOSTADSFAKTA. Försäljning. Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling

BOSTADSFAKTA. Försäljning. Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling BOSTADSFAKTA Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling Etapp 1 - består av fyra bostadsvåningar

Läs mer

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se Snickarglädje! Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

Brf Vasagården. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping

Brf Vasagården. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Brf Vasagården - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

NATURNÄRA BOENDE I KORTEDALA

NATURNÄRA BOENDE I KORTEDALA NATURNÄRA BOENDE I KORTEDALA Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett nybyggt bostadsområde med moderna radhus, parhus och kedjehus i två plan. Husen har placerats i harmoni med naturen, med omgivande

Läs mer

BRF PIONEN. Inredning & tillval. Senast uppdaterad Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga.

BRF PIONEN. Inredning & tillval. Senast uppdaterad Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga. BRF PIONEN Inredning & tillval Senast uppdaterad 180921 Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga. VÄGGAR INVÄNDIGT GOLV INVÄNDIGT Målade innerväggar Färgkod

Läs mer

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE På Värmlandsvägen, nära Farsta centrum, är det nu dags att bygga den avslutande etappen med ca 20

Läs mer

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Förutom att allt i lägenheten är i princip splitternytt så är det väldigt trivsamt

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Hornslandet Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar VÄLKOMMEN TILL KVARTERET HORNSLANDET! SÄTT DIN EGEN PRÄGEL PÅ BOSTADEN Tecknar du avtal för en nyproducerad

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 96 Kommun Lund Storlek 1 rum / 37 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 96 Kommun Lund Storlek 1 rum / 37 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 1 rum / 37 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område med gröna omgivningar. Mycket bra kommunikationer och cykelavstånd till

Läs mer

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En genomgående 2:a med stor inglasad balkong in mot den

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN JONEBERG Kvarteret Joneberg ligger på en höjd nära Simrishamns centrum, inbäddat i ett äldre villaområde,

Läs mer

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER WWW.MAKLARTORGET.SE VÄLKOMMEN TILL ÖSTA Det expansiva samhället Stallarholmen ligger mittemellan Strängnäs och Mariefred nära Mälarens glittrande vatten. Samtidigt som

Läs mer

NORRGÅRDEN LÄS MER PÅ SVERIGEHUSET.SE

NORRGÅRDEN LÄS MER PÅ SVERIGEHUSET.SE ÄS ER PÅ SVERIEHUSET.SE NORRÅRDEN 1 otografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Vi förbehåller oss rätten till förändringar. 2 NORRÅRDEN 1 VÄOEN TI NATURSÖNA TÖÖ En avkopplande

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 fasadskiss, hustyp A Här erbjuds lägenheter med exklusivt läge vid Sävån. Närhet till bad och sandstrand

Läs mer

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Brf Vasaportalen - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY PRESENTATION Lyyskis Fastigheter kan i samarbete med Villes Byggservice AB erbjuda dig ett nytt boende i Godby centrum. Under våren 2014 uppförs ett parhus bestående

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten Nannagårdens idévillor formgivna av dig och arkitekten Moderna villor med personlig utformning Glumslöv en av södra Sveriges vackraste platser Glumslöv är beläget mellan Helsingborg och Landskrona med

Läs mer

Att köpa bostadsrätt INTRESSEANMÄLAN FÖRHANDSBOKNING BESLUT OM PROJEKTSTART

Att köpa bostadsrätt INTRESSEANMÄLAN FÖRHANDSBOKNING BESLUT OM PROJEKTSTART Att köpa bostadsrätt Att köpa bostadsrätt är för de flesta människor en av de största affärerna i livet. Det är många nya begrepp att sätta sig in i såsom bokningsavtal, upplåtelseavtal, slutbetalning

Läs mer

Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG

Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG Greenhouse är mycket mer än bara ett boende. En verklig dröm för dig som värnar om miljön och ett gott liv. Här är det lätt att göra

Läs mer

Lägenhet Lägenhet rok, 69,5 kvm, plan 1. 3 rok, 73 kvm, plan 1. Bofaktablad brf Vasaparken, Linköping

Lägenhet Lägenhet rok, 69,5 kvm, plan 1. 3 rok, 73 kvm, plan 1. Bofaktablad brf Vasaparken, Linköping Lägenhet 1112 3 rok, 69,5 kvm, plan 1 Lägenhet 1113 3 rok, 73 kvm, plan 1 20 21 Lägenhet 1132 3 rok, 71,5 kvm, plan 3 Lägenhet 1144 3 rok, 77,5 kvm, plan 4 Fasad mot norr 22 23 Lägenhet 1151 3 rok, 81,5

Läs mer

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten 111 nya hyresrätter Askimsviken Med havet runt knuten Askimsviken Med havet runt knuten På Hult Åsens Väg i Askimsviken, erbjuder vi 111 nyproducerade lägenheter fördelade på fem sjuvåningshus. Lägenheterna

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

INREDNINGSVAL BRF ANEMONEN

INREDNINGSVAL BRF ANEMONEN INREDNINGSVAL BRF ANEMONEN INREDNINGSVAL FÖR BRF ANEMONEN idenna folder presenteras de val av material som kan göras i din bostad. Vi har redan från början lagt stor omsorg på att inredningen skall hålla

Läs mer

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se Objektbeskrivning 2:a i centrala Alingsås Nolhagagatan 4c, Alingsås, Alingsås Boarea: 66 m 2 Avgift: 3 757 kr Pris: 1 210 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

51 m 2 på Neptunigatan i Mariehamn

51 m 2 på Neptunigatan i Mariehamn Stilfullt renoverad GAVELLÄGENHET om 2 R+K, 51 m 2 på Neptunigatan i Mariehamn Presentation Attraktiv, väldisponerad tvårumslägenhet i lugnt men ändå centralt läge på Neptunigatan 49. Lägenheten är totalrenoverad

Läs mer

37 NYBYGGDA BOSTADSRÄTTER KV. KROGEN MED FOLKPARKEN SOM GRANNE

37 NYBYGGDA BOSTADSRÄTTER KV. KROGEN MED FOLKPARKEN SOM GRANNE 37 NYBYGGDA BOSTADSRÄTTER MED FOLKPARKEN SOM GRANNE Centralstation Hållplats spårvagn Kv. Krogen Teater Folkparken Universitet Industrilandskapet Centrum ALLT INOM BEKVÄMT AVSTÅND ATT KÖPA BOSTADSRÄTT

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Fyren Tillvalsbroschyr

Fyren Tillvalsbroschyr Fyren Tillvalsbroschyr Projektfakta Fyren Område Nynäshamn Ägandeform Bostadsrätt Antal bostäder 48 lägenheter, BRF Fyrskeppet Bostadsutvecklare Magnolia Bostad Inflyttning 2021 Arkitekt Scheiwiller Svensson

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast från Evedals

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Tegnérlunden, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 4 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer