Protokoll. Möte: Samarbetskommittén Rödingen. Datum: Brf Rödingen Siklöjevägen Tyresö

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll. Möte: Samarbetskommittén Rödingen. Datum: 150820. Brf Rödingen Siklöjevägen 21 13531 Tyresö"

Transkript

1 1 Protokoll Möte: Samarbetskommittén Rödingen Datum:

2 2 Allmänt Deltagare Följande deltagare deltog på mötetåke Pearson, port 23 Michael Bauer, port 21 Bibbi Larsson, port 19 Ebon Ledin, port 15 B- M Alfalk- Josefson, port 25 Perka Forsberg, port 21 Anniqa Jardéus Forsberg, port 21 Agenda Följande agenda gäller för mötet 1. Ordförande hälsar välkomna och öppnar mötet. 2. Önskemål att vi följer protokollet/aktivitetslistan i turordning. Då blir det lättare att föra anteckningar vid varje punkt/aktivitet. 3. Godkännande av föregående protokoll. (Noteras) 4. Genomgång av aktivitetslista 5. Nya punkter/aktiviteter

3 3 Aktiviteter 001 Genvägen till busshållplatsen Bäverbäcken - Åke/Michael Åke och Michael har träffat den person i den andra föreningen som inte är så glad över att alla går på deras väg. Hur har diskussionen gått kring om vi på Rödingen skall betala för grusgången mot busshållplatsen? Vi har nu sett att det har lagts en grusväg förbi på kortsidan av Rödingen (150926), samt att det är spår efter traktorhjul över hela gräsmattan. Har vi varit med och betalat? Kostnad? 002 Hur sköts vår utemiljö? - Ansvarig? Vi hoppas att våra tre bostadsrättsföreningar på Siklöjevägen i framtiden skall ha samma leverantör som sköter om vår ute- och trädgårdsmiljö samt städning. Det skulle troligtvis sänka kostnaderna och underlätta arbetet sköts enligt avtalet. Vi har skrivit avtal med HSB Trädgård. - Ansvarig? Önskemål om att ordna en sk Aktivitetsdag för alla grannar och boende på Rödingen. Detta för att vi ska kunna lära känna varandra, speciellt nu när det har flyttat in nya i området. Vi kan utse en person som är ansvarig för olika aktiviteter. Att ha en sk. städdag i området, skjuter vi på framtiden. Förslag på gemensam Golftävling och Teaterkväll disktuterades. 003 Städning i trapphus Vi har tidigare haft klagomål på att städningen i våra trapphus inte är okej. Nu är all städpersonal utbytt hos HSB Städ. Krav från oss på Rödingen att de måste följa det avtal som är framtaget. Hur upplever vi städningen nu? Ta upp detta som en punkt på nästa styrelsemöte. 04 Våra soprum - Ansvarig? Vad kan vi göra för att vi i området endast ska kasta hushållssopor i våra soprum? Det händer ofta att man ser stora kartonger, möbler, wellpapp och annat skräp som egentligen bör kastas vid Petterboda eller vid återvinningsstället i området. Kan det hjälpa om vi sätter upp en sk. banderoll ovanför våra sopkärl. Anniqa tar med ett förslag på nästa möte (1 okt) och visar ett förslag på hur banderollen kan se ut. Forsätter detta, kan det läggas till en extra kostnad för vår sophantering och det vill vi helst undvika.

4 4 005 Rengöra våra kolfilterfläktar i köket - Tobbe Vi har tidigare fått in en detaljerad instruktion hur vi på bästa sätt kan rengöra våra kolfilterfläktar i köket. Dessa har ännu inte delats ut i våra brevlådor som tidigare har beslutats. Önskemål finns om att även lägga upp instruktionen på vår hemsida. 006 HSB- pärmen - Tobbe HSB- pärmen som alla får när man flyttar in, kommer att läggas upp på hemsidan. Då finns allt material uppdaterat om några sidor försvinner när någon flyttar eller flyttar in. 007 Problem med våra dörrstängare - Åke/Michael Vi har fortsatta problem med våra dörrstängare. Vad är det som HSB har beställt? Kräva att se kontraktet. Är det dags att kanske byta ut dessa till helt nya? Vad säger garantin? Vi kan nog inte byta till helt nya, så länge garantin gäller? Kan vi ta ut en tekniker som kan göra en oberoende bedömning av om dessa fungerar som de ska? Förslag på att Tobbes kontakt (låssmed) kan komma ut och titta och ge sina synpunkter. Ta upp denna punkt på nästa styrelsemöte. 008 Belysning - Åke/Michael Vår belysning fungerar dessvärre inte som den ska. Det finns dessvärre ingen mätare som känner av ljuset. Vad är beställt från HSB? Fotocellerna som finns, slås ej på. Därav att lamporna lyser hela tiden. Vad kan vi göra för att belysningen ska fungera under höst och vintersäsongen? 009 Energideklarationen - Stellan/Tomas Berggren/Pippi Energideklarationen är ej ännu klar. När den är klar, ska den finnas i varje bostadspärm. Vem kontaktar Boverket?

5 5 010 Besiktning, 2 år - Åke Under hösten 2015 kommer Rödingen få en 2- års besiktning av våra lägenheter. Information om att det kommer att bli av under november Vi behöver en oberoende besiktningsman, har vi hittat det? 011 Städning i garaget Klart! Man gör inget på 5 år, då avtalet löper ut. Dock behövs golvet spolas rent under våren Detta bör göras ca 2 gånger per år för bästa resultat fixades garagedörrarna. 012 Synpunkter/klagomål - Avslutad punkt Bra med vårt nya system som Perka Forsberg ska ta fram. Vi behöver ej ta kontakt med Tomas Karlsson enligt våra önskemål på tidigare möte, Önskemål om att vi kan lämna synpunkter/klagomål/förslag direkt till Tomas Karlsson i styrelsen, för att få snabbare gehör och svar. 013 Fastighetsskötare på besök Positivt att vår fastighetsskötare, Rolad Sjökvist, kommer med jämna mellanrum och ser till fastigheterna. 014 Motorvärmare - Åke Vi har fått svar från xx antal boende om att de ser positivt på att ordna med motorvärmare. Kommer vi nu att be om offerter kring vad arbetet skulle kosta under hösten 2015? Önskemål om det går att få stolpar till motorvärmare vid Rödingens P- platser (ej inne på gårdarna i nuläget). En intresseanmälan kommer att skickas ut samt läggas upp på hemsidan. Svar lämnas senast den 16 juni Steg två är att gå igenom vad som behövs göras samt visa området och sedan be om tre offerter på vad det kostar att göra arbetet med att dra ström och färdigställa detta.

6 6 015 Marken vid Mäklarbodens bod - Michael Nu har det planterats ett träd vid denna plats. Återställande av marken vid Mäklarhusets bod. En trädgårdsfirma ska anlitas av Pigghajen för att göra den fin igen. Det är Tyresö Kommun som äger marken. 016 Extra P- plats för HSB Finns det ett behov att göra plats för en HSB- bil i anslutning till våra parkeringsplatser? Nej, inte i nuläget beslutades på förra mötet Grillplats - Åke/Anniqa Anniqa ska kolla upp pris på Swedol vad en grill kostar. Just nu är det vintersäsong, så det är bättre att kolla detta under våren, då det finns fler grillar att välja på i olika prisklasser. Finns det någon budget för detta projekt? Viktigt att vi kollar upp olika alternativ på hur en grillplats kan se ut. Anniqa ska lägga en lapp i allas brevlådor, med frågan hur många som önskar ha en gemensam grillplats. Gör detta under våren Det vore trevligt att göra en grillplats på gräsmattan mellan Siklöjevägen 15/17 och 19/23. Förslag på att göra en liknande som nu finns på Sikvägen. Fler förslag behövs. Det kanske går att mura in en grill samt ha möbler. Bra med att bygga ett typ av bullerskydd mot Tyresövägen. 018 Bygga lekplats i området Markägaren har ansvar för lekplatsen. Vi ser inget behov av att säga ja till detta förslag. Däremot är det positivt att barnen få ha sina egna leksaker i våra sandlådor. Ett önskemål kom upp på förra styrelsmötet den 6 maj 2015, var att Rödingen ska anordna en lekplats till barnen i området, typ en gunga och rutchkana mm. Kommittén tycker att det redan finns bra med lekplatser i närområdet, närmast vid Sikvägen och en modern nere vid Tyresö centrum.

7 7 019 Gasolflaskor på balkongen - Michael/Camilla Tänk på att endast ha små gasolflaskor på balkongen när du ska grilla. Information om detta bör stå i våra HSB- pärmar samt på hemsidan, så att alla kan ta del av denna information. Information till de boende ska delas ut senast den 30 oktober (Camilla) 020 Gästrum på Siklöjevägen 21, - 1 trappa - Vilande punkt Behöver vi extra bygglov för att anordna ett Gästrum? Kan vi bygga om Barnvagnsrummet? Finns det ett behov av detta extrarum? Budget för detta? kr per natt? Förslag kring att anordna ett övernattningsrum i styrelserummet på, - 1 tr. Då måste luften testas, då det inte finns något fönster. Toalett finns, men en dusch måste installeras. Hur är det med brandrisken? Ställa in en bäddsoffa mm. 021 Hobbyrum - Perka/Michael Positivt med att göra det lediga utrymmet på till ett hobbyrum för alla boende. Rummet ska renas ut och så fort det är gjort, ska rummet mätas för att se vad som behövs göras och köpas in, så att Perka/Michael kan inreda/bygga ett hobbyrum efter önskemål. Ett önskemål kom upp på förra styrelsmötet den 6 maj 2015, var att göra i ordning ett hobbyrum för alla på Rödingen. Det finns en ledig lokal på 18 kvm, som kan inredas. Per- Erik Forsberg, port 21, vill gärna besöka lokalen för att kunna räkna ut en offert på vad det skulle kosta att bygga en arbetsbänk. Anniqa Jardeus Forsberg, port 21, arbetar på Swedol, där vi säljer verktyg. När jag vet vad som behövs i hobbyrummet, kan jag be om en offert på vad det kostar att köpa de verktyg som behövs. 022 Förråd att hyra ut - Åke/Perka Det finns 4 st tomma förråd med galler samt under trappan att hyra ut. Arvode betalas ut till den som tar hand om detta. Perka kan göra en lista på alla förråd och kostnad. Inväntar en lista från Åke som har koll på vad som finns att hyra. Bra att lägga upp informationen på hemsidan.

8 8 023 BTH ska installera hålkärl på våra balkonger Detta arbete blev uppskjutet från v. 23 till v. 33 pga regnet. Är detta jobb slutfört? BTH har satt upp lappar i varje trapphus, med information om att dom kommer att installera hålkärl på alla balkonger under vecka 23. Detta arbete görs via en skylift. Kontaktinfo finns på den uppsatta lappen. 024 Grusboxarnas placering i området Boxarna har blivit flyttade in i sophusen. HSB Trädgård har ansvar för dessa. Önskemål om att grusboxarna flyttas bort från cykelställen. Det finns pallar i soprummen, som man kan ställa boxarna på. 025 Förstörd gräsmatta i området - Vilande punkt Anmälan till Tyresö Kommun ang att en gräsmatta blivit förstörd pga snöröjningen. Detta är i nuläget ej ordnat. 026 Present till nyinflyttade - Vilande punkt Trevligt förslag om att vi ska ge en present typ en blomma, till den som är nyinflyttad? 027 Ta bilder på alla i samarbetskommittén samt styrelsen Ska vi ta enskilda bilder på oss i samarbetskommittén och lägga upp på vår hemsida? Ja, det tycker vi skulle vara trevligt.

9 9 028 Inbokade styrelsemöten 19 november januari mars april maj Inbokade möten för Samarbetskommittén 1 oktober november Ny punkt Aktivitetsplan - Perka Perka Forsberg ska ta fram en sk. Aktivietsplan i excel, där vi kan skriva in alla våra punkter/aktiviteter och enkelt kunna följa vem som är ansvarig, ev kostnader och när aktiviten ska vara klar. 031 Ny punkt Barnvagnsrummet - Ansvarig Ej cyklar i Barnvagnsrummet. Kanske går det att göra om våra sophus till cykelrum om vi får ett nytt sophus under marken, likt det som finns på Pigghajen på andra sidan gatan. 032 Ny punkt HSB Servicecenter - Ansvarig Vi upplever att det är väldigt dålig service och feedback från HSB Servicecenter. Man får ett diarienummer, men sen händer ingenting. Kan man göra en sammanställning av vilka ärenden som har kommit in? Begära att få ut en fellogg. Det är kanske dags att kontakta deras ansvarige chef för att få ett svar på varför situationen är som den är? 033 Ny punkt Inbjudna till nästa möte 1 oktober Valberedningen skall bjudas in till nästa möte som är torsdagen den 1 oktober 2015.

10 Ny punkt Inbjudna till nästa möte 1 oktober - Ansvarig? Önskemål om att göra en Värmemätning i varje lägenhet. Detta är felanmält hos HSB. Vi kan ringa Roland Sjöqvist, tel och be att han besöker din lägenhet. 035 Ny punkt Dålig lukt av vattnet - Ansvarig? Klagomål på att vattnet i kök och toalett luktar illa. Göra en anmälan. 036 Ny punkt Behov av tätningslister - Michael/Anniqa Vill flera i området, sätta in tätningslistor mellan fönstren på balkongen? Skicka frågan på samma informationslapp, när frågan om grillplats delas ut. 037 Övriga frågor // vid protokollet: Anniqa Jardéus Forsberg, 26 september 2015.

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad 2015-03-11

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad 2015-03-11 Information om boendet och föreningen Uppdaterad 2015-03-11 Välkommen till Brf. Lillsjönäs 22-28 Bostadsrättsföreningen Lillsjönäs 22-28 köpte i april 2008 fastigheten på Barrstigen i Bromma av Stockholmshem.

Läs mer

Sta~eliusbladet. Nr2. En tidig höstbild som Janene Brandt tagit utanror Hg 49-51. Medan vi sover skapa spindlar konst!

Sta~eliusbladet. Nr2. En tidig höstbild som Janene Brandt tagit utanror Hg 49-51. Medan vi sover skapa spindlar konst! Sta~eliusbladet 2015 Nr2 Ansvarig ulgivare: KedaIdör.: ADita LjungsIrom,. Hg 47 Medan vi sover skapa spindlar konst! En tidig höstbild som Janene Brandt tagit utanror Hg 49-51 Öppet hus på expeditionen

Läs mer

Protokoll för styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdagen den 25 oktober 2012 19.00 21.30 Enskededalen

Protokoll för styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdagen den 25 oktober 2012 19.00 21.30 Enskededalen Protokoll för styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdagen den 25 oktober 2012 19.00 21.30 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Afsaneh Heidarian Ann-Sofie Fredrikson Gunnar Scott Margareta Olofsson

Läs mer

Trivselregler för. HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME

Trivselregler för. HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME 1 Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME Att bo med bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor i samma situation. Tillsammans äger och förvaltar vi husen där vi bor och

Läs mer

Boendeenkät 2008. Enkätundersökningen har gjorts hösten 2008. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan.

Boendeenkät 2008. Enkätundersökningen har gjorts hösten 2008. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan. Boendeenkät Enkätundersökningen har gjorts hösten. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan. Kommentarerna som visas är ett urval och ska visa på de olika uppfattningar som finns om de

Läs mer

www.hsb.se/malmo/norsen Brf. Norsen - ordningsföreskrifter

www.hsb.se/malmo/norsen Brf. Norsen - ordningsföreskrifter www.hsb.se/malmo/norsen Brf. Norsen - ordningsföreskrifter Ordningsföreskrifterna gäller från den 1 oktober 2008. De antogs av Norsens styrelse den 30 september 2008, efter att ha presenterats och diskuterats

Läs mer

Bävernytt. ordförande h a r o r d e t. Din lokala nyhetskälla. Nr 1 - Feb 2008. Du som Medlem är Inbjuden till:

Bävernytt. ordförande h a r o r d e t. Din lokala nyhetskälla. Nr 1 - Feb 2008. Du som Medlem är Inbjuden till: Bävernytt Din lokala nyhetskälla Nr 1 - Feb 2008 Du som Medlem är Inbjuden till: ordförande h a r o r d e t Styrelsens arbete efter jul och nyår flyter på för fullt. Vi har många bollar i luften. Om inte

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas.

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas. 1 Föreningens webbplats http://www.gbghus45.se Hej! Hoppas ni alla har njutit av den fina sommaren. Nu ser vi fram emot en fin höst. Tillsammans med Riksbyggen är ambitionen alltid att göra vårt bästa

Läs mer

Det här dokumentet är ett resultat av styrelse och föreningsbeslut som fattats genom åren och är ett komplement till föreningens stadgar.

Det här dokumentet är ett resultat av styrelse och föreningsbeslut som fattats genom åren och är ett komplement till föreningens stadgar. För att alla ska trivas.. Föreningen har sedan den bildades haft som policy att de boende genom egna arbetsinsatser ska bidra till att hålla kostnaden för underhåll på en låg nivå. Detta medför att samtliga

Läs mer

Trivselanvisningar MIDNATTSSOLEN

Trivselanvisningar MIDNATTSSOLEN Trivselanvisningar för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN MIDNATTSSOLEN i RÅCKSTA VÄLLINGBY Sida 1 Innehåll 1. Avfallshantering... 3 a. Grovsopor... 3 2. Andrahandsuthyrning... 3 3. Garage och P-platser utomhus...

Läs mer

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad Information om boendet och föreningen Uppdaterad 2017-06-14 Välkommen till Brf. Lillsjönäs 22-28 Bostadsrättsföreningen Lillsjönäs 22-28 grundades 2007 och köpte, i april 2008, fastigheten på Barrstigen

Läs mer

Petra Räisinen, valberedningen, närvarande under 1-9. vid föregående styrelsemöte.

Petra Räisinen, valberedningen, närvarande under 1-9. vid föregående styrelsemöte. Protokoll fört vid styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 30 oktober 2014 kl 19:00 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Sasa Radisavljevic Gunnar Scott t o m 9 Andreas Johannesson Rickard

Läs mer

HSBs Bostadsrättsförening Friggagatan Sid 1/2

HSBs Bostadsrättsförening Friggagatan Sid 1/2 2013-03-12 kl 18:00 HSBs Bostadsrättsförening Friggagatan Sid 1/2 Dagordning för styrelsesammanträde Nr 3 12 mars 2013 1. Mötets öppnande 2. Val av protokolljusterare 3. Fastställande av dagordning (ev.

Läs mer

Vänliga, tillmötesgående och korrekta

Vänliga, tillmötesgående och korrekta Det skulle vara bra med en grillplats Vänliga, tillmötesgående och korrekta Vi hör tydligt hissen Under hösten 2013 genomfördes en undersökning för att ta reda på hur du som hyresgäst uppfattar Saxborn

Läs mer

VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II

VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II Telefon: 0725-425 339 Post till styrelsen i brevlåda 16D Hemsida: www.soltorpet2.se Detta informationsblad är avsett att tillhöra Din lägenhet. Det finns att ladda ner från

Läs mer

BRF Prästgården Januari 2017

BRF Prästgården Januari 2017 Januari 2017 EXTRASTÄMMA! Vi kommer att ha en extrastämma för val av valberedning den 2/2 klockan 18.30. Tanken är att ha denna extrastämma på expeditionen då endast denna punkt kommer att diskuteras.

Läs mer

VÄLKOMMEN till vårt hus!

VÄLKOMMEN till vårt hus! VÄLKOMMEN till vårt hus! Vi är alla glada för vårt fina hus och vi hoppas att Du också ska finna dig väl till rätta här och känna att du faktiskt är delägare i huset. Detta gör nämligen att man är rädd

Läs mer

Trivselregler för BRF Hexametern 2

Trivselregler för BRF Hexametern 2 Trivselregler för BRF Hexametern 2 Kortfattad sammanställning för att informera föreningens medlemmar. Omfattar regler samt övrig viktig information. Vi är alla grannar, boende i samma hus, med olika livssituationer,

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17 PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17 När: Tisdag 2015-02-17 kl.19.00. Var: Humlebacken 28 (Lasse). Närvarande Magnus Ehdwall (44), Johan Olofson (36), Mona Lif (4), Lasse Eriksson (28), Sara Ekström (38),

Läs mer

Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö

Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö Kontaktperson: Sven-Olof Nilsson, ordf Organisationsnummer: 716418-0635 1. Hus Allmänt 1.1 Byggår 1985/1986 1.2 Föreningens adress: Brf Ekeby i Ekerö,

Läs mer

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Att bo i bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap. Vår målsättning är att alla skall ha det så trivsamt som möjligt och att boendet ska kosta

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad

Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad 1 juli 2012 Till Medlemmar i föreningen Informationsbrev #3 2012 Har du kontinuerligt tagit del av den information som :inns på föreningens hemsida är det

Läs mer

Anteckningar från INFORMATIONS-/DISKUTIONSMÖTE vid Brf Löten Onsdag den 26 november, kl. 19.00 i Samlingssalen.

Anteckningar från INFORMATIONS-/DISKUTIONSMÖTE vid Brf Löten Onsdag den 26 november, kl. 19.00 i Samlingssalen. Anteckningar från INFORMATIONS-/DISKUTIONSMÖTE vid Brf Löten Onsdag den 26 november, kl. 19.00 i Samlingssalen. Inbjudan till mötet hade delats ut till alla 189 bostadsrättsinhavare. Det var ett åttital

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Information till mäklare April 2016 HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Org.nr 702000-2064 Till mäklare I den här skriften, mäklarlathund, har vi samlat information som vanligtvis efterfrågas

Läs mer

Vänliga, tillmötesgående och korrekta

Vänliga, tillmötesgående och korrekta Det skulle vara bra med en grillplats Vänliga, tillmötesgående och korrekta Vi hör tydligt hissen Under hösten 2013 genomfördes en undersökning för att ta reda på hur du som hyresgäst uppfattar Saxborn

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Information till mäklare Mars 2017 HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Org.nr 702000-2064 Till mäklare I den här skriften, mäklarlathund, har vi samlat information som vanligtvis efterfrågas

Läs mer

Nr 40 (1/11) Innehåll i detta nummer:

Nr 40 (1/11) Innehåll i detta nummer: Nr 40 (1/11) Efter den härligt långa sommaren är hösten redan här och vi går mot mörkare tider. Massor med dagg på gräsmattorna varje morgon och friskt i luften. Jag hoppas att sommaren har varit skön

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

Inledning. Del 1 - Ekonomi. 1.1.Hur insatta är ni i föreningens ekonomi? 1.2. Anser ni att vår ekonomiska informationen är tydlig?

Inledning. Del 1 - Ekonomi. 1.1.Hur insatta är ni i föreningens ekonomi? 1.2. Anser ni att vår ekonomiska informationen är tydlig? Sammanställning av boendeundersökning 216 Inledning Nu håller du i din hand sammanställningen av boendeundersökningen som genomfördes i maj 216. Vi kan glädjande meddela att 63 lägenheter deltog i undersökningen.

Läs mer

Protokoll årsmöte och ordinarie föreningsstämma för Brf Stenhagen i Tollered, torsdagen 8 Juni kl

Protokoll årsmöte och ordinarie föreningsstämma för Brf Stenhagen i Tollered, torsdagen 8 Juni kl föreningsstämma för Brf Stenhagen i Tollered, torsdagen 8 Juni kl. 19.00 1. Stämmans öppnande Ordförande öppnar mötet och hälsar alla välkomna. 2. Godkännande av dagordning Dagordningen godkännes. 3. Val

Läs mer

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsregler är vår gemensamma överenskommelse om hur vi skall bete oss gentemot varandra. Det är därför viktigt att alla följer dem. Ordningsreglerna är inte

Läs mer

Bostadsrättsföreningen. Gillesgården. Gemensamma lokaler och resurser samt ordningsregler

Bostadsrättsföreningen. Gillesgården. Gemensamma lokaler och resurser samt ordningsregler Bostadsrättsföreningen Gillesgården Gemensamma lokaler och resurser samt ordningsregler Bra att bo i bostadsrätt bra att bo i Gillesgården Huvudprinciperna för vår bostadsrättsförening finns i våra stadgar.

Läs mer

Thomas Karlsson hälsade alla välkomna till årsstämman i HSB bostadsrättsförening Klingan i Sundbyberg.

Thomas Karlsson hälsade alla välkomna till årsstämman i HSB bostadsrättsförening Klingan i Sundbyberg. PROTOKOLL 1(6) fört vid ordinarie föreningsstämma med HSB bostadsrättsförening Klingan i Sundbyberg, den 7 maj 2013 i Rissneskolans matsal 1 Stämmans öppnande Thomas Karlsson hälsade alla välkomna till

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Information till nyinflyttade Augusti 2016 HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Till föreningens medlemmar I den här skriften har vi samlat information och regler för att du som bor i föreningen

Läs mer

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman.

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman. VÅRA LÄGENHETER FÖRÄNDRINGAR Ibland vill man förändra och komplettera sin lägenhet. När det gäller väsentliga förändringar tex badrum, kök och väggar måste styrelsen godkänna detta skriftligen. Installationer

Läs mer

Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur

Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur det fungerar inom bostadsrättsföreningen. Bostadsrättsföreningen Som bostadsrättsinnehavare har du nyttjanderätten

Läs mer

Välkommen till BRF Ekensbergs udde

Välkommen till BRF Ekensbergs udde Välkommen till BRF Ekensbergs udde (Flygfoto Stockholm/Nils-Åke Siversson, Stockholmskällan) Bostadsrättsföreningen Ekensbergs Udde Varmt välkommen till bostadsrättsföreningen Ekensbergs Udde. När man

Läs mer

Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö. Infoblad november

Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö. Infoblad november Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö Infoblad november BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN 2 (4) Hösten är över oss och snart kommer kylan krypandes Alla helgona är runt knuten och snart stundar julen. Tänk på att det är

Läs mer

Närvarande: Rolf Johansson; David Nilsson, Krister Alm och Anna-Karin Eriksson

Närvarande: Rolf Johansson; David Nilsson, Krister Alm och Anna-Karin Eriksson Brokind 2014-05-11 Närvarande: Rolf Johansson; David Nilsson, Krister Alm och Anna-Karin Eriksson 1. Val av ordförande för mötet Rolf Johansson 2. Val av sekreterare för mötet Anna-Karin Eriksson 3. Val

Läs mer

Fredagen den 12 april mellan kl. 12-14.

Fredagen den 12 april mellan kl. 12-14. 34: ans nyhetsbrev. Årgång 2Nummer 1 16 april 2002 Vår eminente fastighetsskötare går i pension Som säkert flera av er vet har vår fastis Leif Flink arbetat på övertid ett år. Fast i år väljer Leif att

Läs mer

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem VIMARHEM AB Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem Besittningsskydd Du har rätt att bo kvar i Din lägenhet så länge Du följer de regler och föreskrifter som finns och betalar Din hyra i tid. Du kommer att bli uppsagd

Läs mer

Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2

Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2 Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2 För att uppnå en trevlig miljö och ett öppet klimat mellan oss boende i föreningen har styrelsen upprättat detta dokument. Du

Läs mer

Välkommen till. Brf Gubben Noak nr 6

Välkommen till. Brf Gubben Noak nr 6 Välkommen till Brf Gubben Noak nr 6 Vi vill hälsa dig hjärtligt välkommen till brf Gubben Noak nr 6! I detta häfte hittar du lite information om föreningen samt annan information som kan vara till nytta

Läs mer

Välkommen till BRF SOLGÅRDEN I LUNDEN

Välkommen till BRF SOLGÅRDEN I LUNDEN Välkommentill BRFSOLGÅRDENILUNDEN Välkommen! Hej och välkommen till BRF Solgården i Lunden. Vi är övertygade om att du kommer att trivas i vår förening. Med denna skrift hoppasvikunnabesvaranågraavdefrågorniharsomnyinflyttadi

Läs mer

Att bo i bostadsra tt

Att bo i bostadsra tt Att bo i bostadsra tt Vi hoppas att denna information ska vara till nytta för dig som boende i bostadsrättsföreningen Röbäckshus 5. Vad är en bostadsrätt? Att bo i bostadsrätt innebär kort sagt att du

Läs mer

Så här har vi det i vår förening

Så här har vi det i vår förening 1 Så här har vi det i vår förening Bostadsrättsföreningen Stenhällen började byggas 1988 och i oktober samma år flyttade de första medlemmarna in. I dag består föreningen av 146 bostadsrättslägenheter

Läs mer

Bybladet. December 2014

Bybladet. December 2014 Bybladet December 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Oförändrad årsavgift Datum för årsstämman 2015 Motioner till årsstämman Information från valberedningen Våra informationskanaler Snösäsongen

Läs mer

Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö

Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö Infoblad maj & juni 2012 BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN www.plutosgrand.se 2012-03-12 2 (5) Våren och försommaren har gjort entré och gräsmattor, blommor grönskar vackert. Vi kan

Läs mer

Information för medlemmar i BRF Rudan 11

Information för medlemmar i BRF Rudan 11 20190101 Information för medlemmar i BRF Rudan 11 BRF Rudan 11 Föreningen bildades under 2006 då Svea fastigheter sålde fastigheten till hyresgästerna. Föreningen har idag 38 lägenheter samt sju butikslokaler.

Läs mer

KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA

KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA Medlemmarna i bostadsrättsföreningen Insteget, org.nr: 769616-9395, kallas härmed till ordinarie föreningsstämma onsdagen den 15 maj 2013 kl. 19.00, på Åsö Gymnasium med adress

Läs mer

Ordningsregler för boende i brf HSB Åttan

Ordningsregler för boende i brf HSB Åttan Ordningsregler för boende i brf HSB Åttan Följande ordningsregler fastställdes av brf HSB Åttans styrelse 2005-11-01. Ordningsreglerna är till för att öka trivseln för de boende och är ett komplement till

Läs mer

Välkommen till BRF Ringlåset 1! I detta välkomstbrev finner du information om det du behöver veta för att bo i vår bostadsrättsförening

Välkommen till BRF Ringlåset 1! I detta välkomstbrev finner du information om det du behöver veta för att bo i vår bostadsrättsförening Välkommen till BRF Ringlåset 1! I detta välkomstbrev finner du information om det du behöver veta för att bo i vår bostadsrättsförening 1 Innehåll Sid Inledning 4 Allmänt 4 Felanmälan 4 Nycklar 4 Att äga

Läs mer

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 208 2015-06-18 Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Trevlig midsommar! SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2014-2015 STYRELSE

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 22 januari 2015 kl 19:00 Enskededalen

Protokoll fört vid styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 22 januari 2015 kl 19:00 Enskededalen Protokoll fört vid styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 22 januari 2015 kl 19:00 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Sasa Radisavljevic GunnarScott, närv. t o m 13 c Andreas Johannesson

Läs mer

Plats och tid: Kommunens sammanträdesrum, kl 13.00-14.45. Kenneth Nygren, ekonom Fastighetsing. Krister Johansson, 456

Plats och tid: Kommunens sammanträdesrum, kl 13.00-14.45. Kenneth Nygren, ekonom Fastighetsing. Krister Johansson, 456 1 (8) Plats och tid: Kommunens sammanträdesrum, kl 13.00-14.45 Beslutande: Övriga närvarande: Utses att justera: Justeringens tid och plats: Underskrifter Sekreterare Ordförande Justerande: Anders Jonsson

Läs mer

Vi på Berget. Under våren har styrelsen fortsatt arbetet med att förbättra i föreningen. SRV levererar nya sopbehållare: 27 aug

Vi på Berget. Under våren har styrelsen fortsatt arbetet med att förbättra i föreningen. SRV levererar nya sopbehållare: 27 aug Informationsblad nr.2 & 3 Aug 2015 Vi på Berget I detta nummer Första sidan Styrelsen informerar Viktiga datum 2015 Sortering av matavfall Sid 2 Bergets dag Ansvarsområden Sid 3-4 Stämmoprotokoll 2015

Läs mer

Protokoll nr 1 fört vid medlemsmöte för Brf Allébyn

Protokoll nr 1 fört vid medlemsmöte för Brf Allébyn Protokoll nr 1 fört vid medlemsmöte för Brf Allébyn Datum: 2015-04-27 Tid: 19:30 Plats: Salongen, Wenngarns slott Närvarande: Nathalie Luna Persson, Lgh 33B Kenny Kvarnström, Lgh 32A Erik Lundqvist, Lgh

Läs mer

Sörgårdsnytt. IT-Nytt

Sörgårdsnytt. IT-Nytt Sörgårdsnytt Hej och välkomna till Sörgårdsnytt December -2011 Sörgårdsnytt finns även som en pdf-fil på hemsidan. www.hsb.se/goteborg/sorgarden. IT-Nytt Vill ni ha föreningens information via e-post?

Läs mer

ORDNINGSREGLER. Ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Guldfisken 27.

ORDNINGSREGLER. Ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Guldfisken 27. ORDNINGSREGLER Ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Guldfisken 27. För vem gäller ordningsreglerna Att bo i bostadsrätt innebär ett gemensamt ansvar. Som medlem i föreningen har du inte bara rätten

Läs mer

Vi behöver hjälp med att måla våra utemöbler. Vill Du hjälpa till med detta, anmäl Dig då till vicevärden. Styrelsen.

Vi behöver hjälp med att måla våra utemöbler. Vill Du hjälpa till med detta, anmäl Dig då till vicevärden. Styrelsen. Aktuellt 2002 STYRELSEN INFORMERAR januari 2002 Information: Det kommer inom kort att sättas upp en ny och snyggare infotavla här på ladan. På den tavlan kommer Vi att sätta upp information ifrån styrelsen

Läs mer

Brf Vindsslottet Januari 2008

Brf Vindsslottet Januari 2008 Nyhetsbrev januari 2008 Hänglås garage De hänglås som ni har idag till garageburarna måste lämnas tillbaka till Sollentuna hem enligt tidigare information från Sollentunahem. Du kan kvittera ut ett nytt

Läs mer

Bybladet. Mars 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Mars 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Mars 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Årsstämman 2015 Sopning av våra vägar Takprojektet 2015 Fasadprojektet 2015 Rensning av våra avlopp och brunnar Vårens städdag Expeditionens

Läs mer

Bo-info för hyresgäster

Bo-info för hyresgäster Bo-info för hyresgäster Bostadsrättsföreningen Åsunden www.brf-asunden.se Detta dokument tillhör lägenhet nr... med adress Sköntorpsvägen... Rev 2010-01-16 Bo-info. Sidan 1 av 6 Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Gökenbladet. November 2009

Gökenbladet. November 2009 Gökenbladet November 2009 Information från styrelsen Brandvarnare Det är varje medlems ansvar att se till att bostaden har en brandvarnare. Styrelsen tycker ändå att det är så viktigt att alla har brandvarnare

Läs mer

FRÅN A TILL Ö I BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN PORFYREN

FRÅN A TILL Ö I BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN PORFYREN FRÅN A TILL Ö I BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN PORFYREN VÄLKOMMEN TILL PORFYREN! Styrelsen för bostadsrättsföreningen Porfyren hälsar dig välkommen till ditt nya boende och som delägare i föreningen. Vi hoppas

Läs mer

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 Information till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 För vår gemensamma trivsel har vi skrivit ned några riktlinjer för att vi alla skall trivas tillsammans i vår förening. Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Protokoll för årsstämma i Bostadsrättsföreningen Nya Plogen 12

Protokoll för årsstämma i Bostadsrättsföreningen Nya Plogen 12 Tidpunkt: 16 april 2013, kl. 19:00. Närvarande: Se Bilaga 1 Närvarolista. 1. Årsmötet öppnades. 2. Dagordningen godkändes. 3. Leif Andersson valdes till stämmans ordförande. 4. Ordföranden utsåg Magnus

Läs mer

Informationsblad. BRF Johannesfred 4

Informationsblad. BRF Johannesfred 4 1 (6) Informationsblad BRF Johannesfred 4 2 (6) Historik Initiativet till bildandet av bostadsrättsföreningen togs 1982, föreningen konstituerades 1982 och i december 1983 förvärvades huset av dåvarande

Läs mer

Anteckningar: Styrelsemöte 2014-10-08. Närvarande: Teresa Walterfeldt. Didem Islercelik. Christer Urde. Henrik Pers

Anteckningar: Styrelsemöte 2014-10-08. Närvarande: Teresa Walterfeldt. Didem Islercelik. Christer Urde. Henrik Pers Styrelsemöte 2014-10-08 Närvarande: Teresa Walterfeldt Didem Islercelik Christer Urde Henrik Pers Nanna Wedar Anteckningar Agenda: 1, Genomgående av föregående protokoll. 2, Nycklar 3, Sophantering 4,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2011

Verksamhetsberättelse för år 2011 Verksamhetsberättelse för år 2011 Sittande styrelse: Benny Horndahl Kenneth Jerreholt Veronica Kjellin Peter Widlund Martin Fleetwood Ordförande Kassör Sekreterare Ord. ledamot Ord. ledamot Antal styrelsemöten:

Läs mer

Trivsel- och ordningsregler För vem gäller reglerna? Ordningsreglerna gäller alla dessa: Delta och bidra

Trivsel- och ordningsregler För vem gäller reglerna? Ordningsreglerna gäller alla dessa: Delta och bidra Trivsel- och ordningsregler För vem gäller reglerna? Alla är skyldiga att rätta sig efter ordningsreglerna. Att bo i bostadsrätt innebär ett gemensamt ansvar. Du har borätten till din lägenhet, men äger

Läs mer

Brf Ferlinsgatan. Fastighetsskötare Om du vill komma i kontakt med fastighetsskötaren finner du hans telefonnummer på anslagstavlan i trapphusen.

Brf Ferlinsgatan. Fastighetsskötare Om du vill komma i kontakt med fastighetsskötaren finner du hans telefonnummer på anslagstavlan i trapphusen. Brf Ferlinsgatan Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur det fungerar inom bostadsrättsföreningen. November 2016 Bostadsrättsföreningen Som bostadsrättsinnehavare

Läs mer

LindhagaBladet Sep 2009

LindhagaBladet Sep 2009 LindhagaBladet Sep 2009 Ordförande Kaj Lautinen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Tommy Södervall Axgatan 77 87 77 71 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Viktoria Edvardsson Axgatan

Läs mer

Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö. Infoblad september

Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö. Infoblad september Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö Infoblad september BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN 2 (4) Träden vänder blad och det är dags för grannmys Nu börjar höstrusket komma krypande och kvällen blir mörkare och mörkare.

Läs mer

Ett nyhetsbrev för oss som bor i Brf Viktoriagatan 15CD Oktober 2018 Var god vänd

Ett nyhetsbrev för oss som bor i Brf Viktoriagatan 15CD Oktober 2018 Var god vänd Husnytt Ett nyhetsbrev för oss som bor i Brf Viktoriagatan 15CD Oktober 2018 Premiär för nya Husnytt! Husnytt kommer i din brevlåda en gång i månaden och innehåller information om Föreningen, fastigheten,

Läs mer

Välkommen till Brf Riten på Bjurhovda

Välkommen till Brf Riten på Bjurhovda Välkommen till Brf Riten på Bjurhovda Att bo i bostadsrätt innebär att vi alla har ett gemensamt ansvar för vår förening. Vi hoppas att Ni skall trivas här och känna er delaktiga. Vad är en bostadsrättsförening?

Läs mer

Välkommen till BRF Safiren! Information till nyinflyttade 2014. BRF Safiren

Välkommen till BRF Safiren! Information till nyinflyttade 2014. BRF Safiren BRF Safiren Välkommen till BRF Safiren! Information till nyinflyttade 2014 BRF Safiren 2 2014-03-06 Innehåll Hemsida... 3 Styrelsen... 3 Hobbyrum... 3 Cyklar... 3 Renovering... 4 Vad behöver jag tillstånd

Läs mer

Stagneliusbladet. Styrelsen önskar alla boende en trevlig och trivsam sista april

Stagneliusbladet. Styrelsen önskar alla boende en trevlig och trivsam sista april Stagneliusbladet 2018 Nr 3 Informationsblad för medlemmarna i Riksbyggens Bostadsrättsförening Uppsalahus 14 Ansvarig utgivare: Anita Ljungström Redaktör: Staffan Hagelin Gille och Malin Lundén Pettersson

Läs mer

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller:

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller: Bybladet Maj 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 10/5 Fasadprojektet Takprojektet Ventilationsprojektet Nya skyltar till p-platserna Information

Läs mer

Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013

Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013 Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013 Att bo i bostadsrätt innebär att du ingår i en gemenskap av människor med samma intresse för sitt boende. Tillsammans äger och förvaltar vi huset

Läs mer

Information för nyinflyttade

Information för nyinflyttade Information för nyinflyttade BRF Tors Mur Välkommen till Västeråsgatan 3! Vi i styrelsen för bostadsrättsföreningen Tors Mur vill hälsa er välkommen till oss. Vi hoppas att ni snabbt ska finna er tillrätta

Läs mer

Du som hyr i andra hand Välkommen till bostadsrättsföreningen Magelungen

Du som hyr i andra hand Välkommen till bostadsrättsföreningen Magelungen Du som hyr i andra hand Välkommen till bostadsrättsföreningen Magelungen Fastighetsexpedition Fastighetsexpeditionen ligger på Skebokvarnsvägen 265 (ingång från gatan) och är bemannad helgfria vardagar

Läs mer

MÅNADSINFORMATION JUNI 2007

MÅNADSINFORMATION JUNI 2007 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION JUNI 2007 Skolexamen,, värme,, bad... Information från Nya grannar Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat

Läs mer

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Juni 2009 Sid 1

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Juni 2009 Sid 1 Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Juni 2009 Sid 1 www.hsb.se/stockholm/anderstorp Rapport från Extrastämman den 11 juni 2009 Extrastämman beslutade i enlighet

Läs mer

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Juni 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 9/5 Fasadprojektet Takprojektet Bollspel förbjudet på innergårdarna Nya trafikskyltar i området

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Information till mäklare September 2018 HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Org.nr 702000-2064 Till mäklare I den här skriften, mäklarlathund, har vi samlat information som vanligtvis efterfrågas

Läs mer

V ä l k o m m e n t i l l. BRF Marieberg. Hur vi tar hand om vårt boende. Denna broschyr kan med fördel finnas i din HSB-pärm

V ä l k o m m e n t i l l. BRF Marieberg. Hur vi tar hand om vårt boende. Denna broschyr kan med fördel finnas i din HSB-pärm V ä l k o m m e n t i l l BRF Marieberg Hur vi tar hand om vårt boende Denna broschyr kan med fördel finnas i din HSB-pärm 1 Välkommen till Brf Marieberg Information om hur vi tar hand om vårt boende Brf

Läs mer

ORDNINGSFÖRESKRIFTER

ORDNINGSFÖRESKRIFTER Brf FLAGGAN 1(6) A Allmänna ordningsföreskrifter Ansvar Trevnad Medlem i Brf Flaggan ska se till att boende i lägenheten och besökare respekterar dessa ordningsföreskrifter. Ta hänsyn till grannar och

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Måndag 5 maj 19.00 hemma hos Ayman Hantash Närvarande Lina Boy Johan Kardestad Ayman Hantash Steffen Dorch Katarina Wigholm Ritva Silén Linda Strand 1 Mötets öppnande. Lina hälsade

Läs mer

Vice sekreteraren har ordet.

Vice sekreteraren har ordet. Mars 2010 Vice sekreteraren har ordet. Nu blir dagarna längre och ljusare och snart är våren här igen. Vintern har verkligen varit riktigt snörik och vit. Våra fastighetsskötare som sköter snöröjningen

Läs mer

OM SOPOR. Dessutom betalar vi för varje kilo sopor vi slänger i soptunnorna och om vi blir bättre på att sortera kan också de kostnaderna minskas.

OM SOPOR. Dessutom betalar vi för varje kilo sopor vi slänger i soptunnorna och om vi blir bättre på att sortera kan också de kostnaderna minskas. OM SOPOR Den här gången handlar hela informationsbladet om sopor och sophantering. Den här informationen gäller alla boende, både hyresgäster och bostadsrättsinnehavare. Vi har alla precis lika stor skyldighet

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Information till mäklare December 2018 HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Org.nr 702000-2064 Till mäklare I den här skriften, mäklarlathund, har vi samlat information som vanligtvis efterfrågas

Läs mer

Vänliga, tillmötesgående och korrekta

Vänliga, tillmötesgående och korrekta Det skulle vara bra med en grillplats Vänliga, tillmötesgående och korrekta Vi hör tydligt hissen Under hösten 2013 genomfördes en undersökning för att ta reda på hur du som hyresgäst uppfattar Saxborn

Läs mer

Inflytande och gemenskap ger ekonomi och trygghet i. kooperativ hyresrätt

Inflytande och gemenskap ger ekonomi och trygghet i. kooperativ hyresrätt Inflytande och gemenskap ger ekonomi och trygghet i kooperativ hyresrätt Vill du ha inflytande och gemenskap, bo tryggt i ett stabilt område, ha möjlighet att engagera dig utan att riskera din ekonomi?

Läs mer

Styrelsemöte BRF Primusbacken

Styrelsemöte BRF Primusbacken Sekreterare: Carl Bladh-Johansson Ordförande: Anders Långberg PROTOKOLL Datum: 14-06-16 Styrelsemöte BRF Primusbacken Tid: 19:00 till 20:20 Plats: Rosa Drömmar Närvarande: Anders Ekström, Anders Långberg,

Läs mer

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Januari 2011 Sid 1. http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Januari 2011 Sid 1. http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Januari 2011 Sid 1 http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Föreningsstämman 2010 2010 års föreningsstämma hölls torsdagen

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skånegatan 18 B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skånegatan 18 B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område med gångavstånd till city och park endast

Läs mer

Tvättstugans golv städas och tvättmaskinernas ovansida torkas av i samband med veckans entré städning.

Tvättstugans golv städas och tvättmaskinernas ovansida torkas av i samband med veckans entré städning. Städavtal MOTIONSSVAR 1 AV 5 TILL BRF LOKES FÖRENINGSSTÄMMA 2013 J M Städservice AB städar trapphus och entréer enligt avtal varje vecka efter ett uppgjort städschema. På anslagstavlan med kontaktuppgifter

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Tegelviksgatan 37-39 116 41 Stockholm Brf Sofia Strand, Tegelviksgatan 39, 116 41 Stockholm Sida 1 Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand!

Läs mer