Program för vandringsresa till Cornwall 28/6-4/7 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Program för vandringsresa till Cornwall 28/6-4/7 2016"

Transkript

1 Program för vandringsresa till Cornwall 28/6-4/ Välkommen med på en vandringsresa till Cornwalls vilda och dramatiska kust! Kanske har du sett de vackra vyerna i tv-serien Poldark och här får du möjlighet att uppleva den fantastiska naturen i verkligheten! Cornwall är en del av den keltiska traditionen och keltiskt arv och kultur värnar man fortfarande med oförminskad stolthet! Fienden är idag ofta regeringen i London, som man tycker har glömt bort den här landsänden...! I Cornwall är havet ständigt närvarande, på gott och ont. Stränderna är storslagna och att surfa är en självklarhet för många unga (även något äldre!) Fisket har avtagit i betydelse och idag är turismen den viktigaste inkomstkällan. Skaldjur fångas dock och krabba, hummer, räkor och goda fiskar som piggvar, havsaborre och marulk kan man njuta av på någon av de trevliga restaurangerna. Hoppas du blir lockad att följa med till denna vackra och intressanta plats! Jag tänker mig att gruppen kan bli ca 15 deltagare. Priset till mig är 2400 kr. För information om bokningsförfarande och avbeställningsregler var vänlig se under Praktisk information på hemsidan utvägar.se (utvagar.se).

2 Program Dagsprogrammet här nedan är preliminärt och innehållet kommer kanske stuvas om en del, men är tänkt att ge dig en uppfattning om hur veckan kommer att se ut. Beroende på väder och vind kan aktiviteter byta plats. Jag har försökt skapa ett varierat program, med spännande vandringar och tillfällen att få uppleva en del av den lokala kulturskatten. Tisdag 28/6: utresedag, ankomst London fm, tåg till St Ives dit du anländer vid halv sextiden på kvällen. Inkvartering på din B&B och därefter måltid på en trevlig restaurant i St Ives. Onsdag 29/6: Vi samlas utanför turistbyrån, där en lokal guide tar oss med på en vandring genom de smala och pittoreska gränderna i gamla St Ives (mindre kostnad). Vår guide är född i staden och kan det mesta som är värt att veta om platsens historia. Vi kommer bl.a. att få veta mer om den konstnärskoloni som bildades här vid 1800-talets slut (och där bl.a. vår egen Anders Zorn deltog!) St Ives var tidigare en viktig fiskehamn, men fisket har nu nästan helt försvunnit. Efter lunch på ett charmigt litet café på en av bakgatorna i den gamla staden som kallas Downlong, ger vi oss iväg på en trevlig vandring utmed kusten norrut från St Ives, till Carbis Bay. Det är en promenad på ett par timmar, med

3 utsikt över havet nästan hela tiden. Vi kommer fram till den lilla kyrkan i Lelant där vi tittar in, för att sedan ta det lilla tåget tillbaka till St Ives. På kvällen äter vi en gemensam middag på The Loft, som brukar ha härlig nyfångad fisk! Torsdag 30/ 6 Vi åker till Penzance och tar en buss till Lamorna. Här går vi en vacker vandring ner i dalgången, förbi puben Lamorna Wink och vidare ner till den lilla hamnen. Vi slår in på stigen som snabbt stiger upp mot klipporna och är ganska tuff i början. Vi har hela tiden utsikt över havet. Naturen blir snart mjukare; vi går genom ett naturreservat med träd och buskar som bildar valv över våra huvuden. Efter ett par timmars vandring är vi framme i en av Cornwalls mest pittoreska byar, Mousehole. Det är egentligen bara en liten hamn med några hus, men här finns en trevlig pub, The Shipyard Inn, där vi äter lunch (färsk krabbsallad, någon?). När vi känner oss nöjda tar vi oss via buss och tåget hem till St Ives. Eftermiddag och kväll är fria för egna aktiviteter.

4 Fredag 1/7 Vi tar tåget till Penzance och påbörjar där vår vandring mot det sägenomspunna gamla benediktinerklostret St Michael's Mount som ligger som en sagoborg på sin ö i bukten. En liten motorbåt tar oss över till ön (mindre kostnad) - man kan gå vid lågt tidvatten, men det passar inte vår tidtabell!

5 Vi börjar vandra upp mot borgen, på gamla, av pilgrimers fötter slipade hällar. Borgen är i National Trusts ägo, men delar av den bebos fortfarande av den tidigare ägarfamiljen St Aubin. Väl uppe har man, om vädret är nådigt, en fantastisk utsikt över bukten och trädgårdarna nedanför slottet. Efter rundvandring i borgen fikar vi på ön, innan vi återvänder till fastlandet och vandrar tillbaka till Penzance. Vi tar en öl på den charmiga puben The Turk's Head innan vi tar tåget tillbaka till St Ives. På eftermiddagen besöker vi den världsberömda kvinnliga skulptrisen Barbara Hepworths galleri och trädgård. Det ligger mitt inne i St Ives och är en fantastisk miljö att strosa runt i och beundra hennes monumentala, vackra och uttrycksfulla konstverk som står mycket genomtänkt utställda i trädgården. Gemensam middag på kvällen.

6 Lördag 2/7 Vi börjar dagens vandring vid St Nicholas' Chapel på The Island, med fina vyer ut över havet åt alla håll. Vi går ned mot en av St Ives tre fina stränder, Porthmeor Beach, där surfarna håller till i alla väder. Vår vandring går utmed kusten söderut från St Ives, på den stora vandringsleden South West Coast Path, som går runt Cornwalls hela kust. Vandringen är omväxlande, med både tuffare och lättare partier.

7 Det är en typisk kustetapp, med ruffa klippor och brusande hav. Så småningom når vi den lilla floden Coves utlopp i havet och här vänder vi inåt land och tar oss över fälten tillbaka till St Ives. Kvällen fri. Det finns flera pubar som har levande musik i St Ives på helgerna och gott om trevliga restauranger. Eller så kanske man bara vill strosa och uppleva folklivet i hamnen. Söndag 3/7 Vi tar bussen till den fina lilla viken vid Porthcurno, där vi börjar den spännande vandringen mot Land's End. Havet är kristallklart och medelhavsgrönt, men än så länge alltför kallt för ett dopp. Uthuggen ur klippan ligger den fantastiska amfiteatern Minack Theatre, där publiken sitter vänd ut mot havet och har det som fond under föreställningen. Vi tittar in för att beundra anläggningen och utsikten (mindre kostnad). Därefter börjar vi vår vandring utmed klipporna och njuter av vyerna ut över havet. Så småningom kommer vi fram till Land's End, Englands allra sydligaste spets. Vid Land's End har man obegripligt nog låtit ett område med butiker och tingeltangel växa upp, så vi lämnar detta efter ett kort besök, för att gå ytterligare en liten bit, till det vackra Sennen Cove; ett paradis för surfare. Här slår vi oss ner på ett trevligt café, för att sedan ta bussen (open top om man vill!) tillbaka till St Ives. Gemensam avskedsmiddag på kvällen.

8 Måndag 4/7 Vi tar morgontåget upp till London och hemresa. Praktisk information Jag lämnar här förslag på resa och boende, men du kan självklart välja andra alternativ om du så vill! Vilka alternativ du än väljer, rekommenderar jag starkt att du bokar flyg och boende så snart som möjligt! Priser och möjligheterna att få det man önskar är som bäst nu, men kan bli sämre ju längre man väntar. Alla prisuppgifter nedan är giltiga i skrivande stund ( ), men kan förändras närmare avgångstid. Om du vill passa på att stanna några dagar extra i London innan du åker hem går det förstås bra. Då ordnar du själv allt som har med det att göra.

9 Att fixa biljetter och ta sig vidare från flygplatsen ner till St Ives är lite pyssligt, men om du följer mina råd här nedan så går det lätt som en plätt! Flyg Det är viktigt att ta ett morgonflyg till London om man vill hinna med middagståget till St Ives. För flygresan kan man t.ex. ta Norwegian, som har ett morgonplan till London 28/6 kl.7.05, framme Gatwick 8.40 lokal tid. Detta flyg kostar 499 kr alt 649 kr i dagsläget. Returen går t.ex. 4/7 kl , kostnad 654 kr alt. 804 kr i dagsläget. Om man reser med något annat flygbolag, som landar på Heathrow, kan man ta Heathrow Express (ditt Brit Rail Pass gäller, se mer om passet nedan)som tar dig in till Paddington Station på 15 minuter med avgångar varje kvart. Härifrån avgår tåget till St Ives. Jag har dock inte hittat bra avgångstider och priser för flyg till Heathrow i år. Tåg Tågbiljetterna beställer du så här: skriv Brit Rail Pass i sökrutan på Google. Du kommer till hemsidan, titta till höger där det står Prices and Validities, klicka på Flexible, 2 days within 1 month (om du planerar att stanna i England och resa mer ska du förstås klicka i det som passar dig!). Om du är Senior klickar du på det, priset är då 166 (ca 1500 kr)i första klass. När du klickar dig vidare kommer du till en sida där du får frågan om du vill köpa ett Oyster card. Det är ett reskassekort för transport på buss och tunnelbana i London. Det laddas med vald summa, t.ex 20, och kan fyllas på om det tar slut; man kan även få tillbaka det som finns

10 kvar när man reser hem. Vill du köpa detta klickar du i det - det kan vara bekvämt om du planerar att stanna i London efter vandringsveckan. Annars behöver du det inte. Brit Rail Pass (och Oyster Card) skickas hem till dig kort tid efter att du beställt det. För att ha det så bekvämt som möjligt föreslår jag att du beställer första klass - det kostar lite mer men är värt det. I första klass får man även te, kaffe och kakor/frukt "complimentary", dvs. gratis! Innan du kliver på det första tåg du reser med (Heathrow Express eller tåget från Gatwick till Reading, se nedan) måste du validera ditt kort, antingen på Paddington Station, om du flyger till Heathrow, eller på Gatwick Station om du flyger till Gatwick. Valideringen innebär att du får passet stämplat med dagens datum. Det gör du på något av biljettkontoren på stationen. Tåg från Gatwick Om du landar på Gatwick behöver du inte ta dig in till London eftersom det finns en tågstation i direkt anslutning till flygplatsen. Kolla skyltar, det kan står Trains t.ex. Gå först och validera ditt pass. Du ska ta tåget från Gatwick till Reading och det går på förmiddagen, förmodligen omkring kl 11 (uppgifterna finns inte tillgängliga ännu). Till Reading tar det en dryg timme och där byter du till tåget som kommer från London/Paddington ( ca 12.30)och går till Penzance (slutstation för tåget), med byte i St Erth till den lilla rälsbussen till St Ives den sista sträckan. Tåget tar ca 5 timmar, men det är en vacker tur genom södra England, med fina vyer, särskilt när man närmar sig havet och åker den mäktiga bron över floden Tamar - då säger alla cornwallbor:

11 "Nu är vi hemma!"här går nämligen gränsen mellan England och Cornwall. Tåg från Paddington Middagståget från London till Penzance, med byte i St Erth till St Ives, brukar avgå från Paddington omkring kl. 12; avgångstiderna finns ännu inte utlagda på hemsidan eftersom det är långt till juni. (Jag kommer informera dig om när du kan beställa biljetterna). Det här tåget är i St Ives Tågets slutstation är Penzance, så det är det tåget du ska hålla utkik efter. (Man får kolla på de stora anslagstavlorna på stationen, avgångsspåret kommer upp ca 15 minuter innan avgång och då får man bege sig till tåget.) Det finns även ett eftermiddagståg med avgång omkring kl.14, då är man framme i St Ives ca 19.30, men då missar man vår gemensamma första måltid. Oavsett vilket tåg man tar, måste man byta tåg i St Erth, för att ta en liten rälsbuss den sista biten. Glöm inte validera ditt pass innan du stiger på tåget! Jag möter dig vid stationen i St Ives och hjälper dig till ditt boende. Boende Ett dubbelrum ensuite i St Ives kostar per natt, inklusive stor frukost, "full English breakfast". Ett enkelrum ligger runt 50. Enkelrummen är färre förstås. Jag har valt ut ett antal BB som ligger nära varandra och du får själv ta kontakt med dem via deras hemsidor (se nedan). Gör det snarast, är mitt råd.

12 Jag kommer att bo på ett B&B som heter The Golden Hind, goldenhindstives.co.uk och som ligger nära tågstationen. Här finns i dagsläget några lediga rum och om du nämner att du vandrar med mig får du viss rabatt. Annars kan du pröva följande boenden, de är alla bra enligt tidigare vandrare och ligger nära varandra: The Regent, theregenthotel.com The Rookery, rookerystives.com The Belmont, thebelmontstives.co.uk Carlyon Guest House, Pedn Olva, pednolva.co.uk - hotell, med mer lyx och högre pris Hör av dig om du undrar över något eller behöver få mer information; min mejladress är bane.christina@gmail.com Väl mött! Christina Bane

13

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter St Ives Penzance, 4 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter St Ives Penzance, 4 vandringsdagar South West Coast Path, St Ives Penzance, 5 nätter 1(6) Vandra i England South West Coast Path, 5 nätter St Ives Penzance, 4 vandringsdagar Längs ut på Cornwalls sydvästra spets går denna sträcka av South

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter St Ives Penzance, 5 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter St Ives Penzance, 5 vandringsdagar South West Coast Path, St Ives Penzance, 6 nätter 1(6) Vandra i England South West Coast Path, 6 nätter St Ives Penzance, 5 vandringsdagar Längs ut på Cornwalls sydvästra spets går denna sträcka av South

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar South West Coast Path, Padstow St Ives, 6 nätter 1(5) Vandra i England South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar Den här delen av South West Coast Path, som går i Cornwall, sägs

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter St Ives Penzance, 4 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter St Ives Penzance, 4 vandringsdagar South West Coast Path, St Ives Penzance, 5 nätter 1(6) Vandra i England South West Coast Path, 5 nätter St Ives Penzance, 4 vandringsdagar Den här delen av South West Coast Path, som går i Cornwall, sägs

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter St Ives Penzance, 5 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter St Ives Penzance, 5 vandringsdagar South West Coast Path, St Ives Penzance, 6 nätter 1(6) Vandra i England South West Coast Path, 6 nätter St Ives Penzance, 5 vandringsdagar Den här delen av South West Coast Path, som går i Cornwall, sägs

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar South West Coast Path, Padstow St Ives, 5 nätter 1(5) Vandra i England South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar Den här delen av South West Coast Path, som går i Cornwall, sägs

Läs mer

Reseguide till London

Reseguide till London Reseguide till London Alla nödvändigheter för din London resa Nicholas Harrison Vill du åka till London utan att spendera allt för mycket pengar? Denna guide hjälper dig boka alla nödvändigheter för en

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Penzance - Falmouth, 5 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Penzance - Falmouth, 5 vandringsdagar South West Coast Path, Penzance - Falmouth, 6 nätter 1(5) Vandra i England South West Coast Path, 6 nätter Penzance - Falmouth, 5 vandringsdagar Vandringen börjar i den livliga fiskebyn Penzance med sitt

Läs mer

Sommarvandring i Ambleside, Lake District 5-10/7 2011(tisdagsöndag)

Sommarvandring i Ambleside, Lake District 5-10/7 2011(tisdagsöndag) Sommarvandring i Ambleside, Lake District 5-10/7 2011(tisdagsöndag) Välkommen att följa med på några fina vandringsdagar i Englands vackra sjödistrikt! Här kommer du att möta allt det du förknippar med

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Penzance - Falmouth, 5 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Penzance - Falmouth, 5 vandringsdagar South West Coast Path, Penzance - Falmouth, 6 nätter 1(6) Vandra i England South West Coast Path, 6 nätter Penzance - Falmouth, 5 vandringsdagar Vandringen börjar i den livliga fiskebyn Penzance med sitt

Läs mer

Pembrokeshire Coast Path, St David s St Dogmaels, 6 nätter 1(5) Vandra i Wales

Pembrokeshire Coast Path, St David s St Dogmaels, 6 nätter 1(5) Vandra i Wales Pembrokeshire Coast Path, St David s St Dogmaels, 6 nätter 1(5) Vandra i Wales Pembrokeshire Coast Path, norra delen St David s St Dogmaels, 6 nätter Pembrokeshire Coast Path är en 298 km lång led som

Läs mer

Vandra i Wales. The Best of Pembrokeshire, 7 nätter Dale St David s, 6 vandringsdagar

Vandra i Wales. The Best of Pembrokeshire, 7 nätter Dale St David s, 6 vandringsdagar The Best of Pembrokeshire, 7 nätter 1(6) Vandra i Wales The Best of Pembrokeshire, 7 nätter Dale St David s, 6 vandringsdagar Upplev det bästa av Pembrokeshire Coast National Park under en veckas tid.

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 blekingeflyg blekingeflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Reseledare Nina Holmlund och Folke West

Reseledare Nina Holmlund och Folke West Folke West Travelclub och Resans Vänner presenterar: Den visumfria kryssningsresan i Peter den Stores fotspår: Helsingfors - St. Petersburg - Helsingfors 26.6. -30.6.2019 Reseledare Nina Holmlund och Folke

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Penzance - Falmouth, 5 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Penzance - Falmouth, 5 vandringsdagar South West Coast Path, Penzance - Falmouth, 6 nätter 1(6) Vandra i England South West Coast Path, 6 nätter Penzance - Falmouth, 5 vandringsdagar Vandringen börjar i den livliga fiskebyn Penzance med sitt

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar South West Coast Path, Padstow St Ives, 6 nätter 1(6) Vandra i England South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar Vandringen startar i Padstow där du hittar en härlig mix av pirer,

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 RONNEBY-UMEÅ fr 829:- inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 7 nätter Padstow St Ives, 6 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 7 nätter Padstow St Ives, 6 vandringsdagar South West Coast Path, Padstow St Ives, 7 nätter 1(5) Vandra i England South West Coast Path, 7 nätter Padstow St Ives, 6 vandringsdagar Den här delen av South West Coast Path, som går i Cornwall, sägs

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar South West Coast Path, Padstow St Ives, 5 nätter 1(6) Vandra i England South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar Vandringen startar i Padwtow där du hittar en härlig mix av pirer,

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR 22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Vandra i Wales. The Best of Pembrokeshire, 7 nätter

Vandra i Wales. The Best of Pembrokeshire, 7 nätter The Best of Pembrokeshire, 7 nätter 1(7) Vandra i Wales The Best of Pembrokeshire, 7 nätter Dale St David s, 6 vandringsdagar Upplev det bästa av Pembrokeshire Coast National Park under en veckas tid.

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Tidtabell. 19 augusti - 8 december 2013

Tidtabell. 19 augusti - 8 december 2013 Tidtabell 19 augusti - 8 december 2013 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal Landskapsmåleri i akvarell Kurserna utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet

Läs mer

Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013

Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013 Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013 VI GÖR UPPLEVELSER MÖJLIGA Tack alla er som väljer att flyga med oss! Med nya spännande destinationer, pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter

Läs mer

Vandra i Portugal. Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar Alentejokusten, Porto Covo Odeceixe, 6 nätter 1(5) Vandra i Portugal Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar Detta paket ger dig en unik vandring längs den vackra, men något vilda,

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

Vandra i Wales. Pembrokeshire Coast Path, norra delen St David s St Dogmaels, 6 nätter

Vandra i Wales. Pembrokeshire Coast Path, norra delen St David s St Dogmaels, 6 nätter Pembrokeshire Coast Path, St David s St Dogmaels, 6 nätter 1(6) Vandra i Wales Pembrokeshire Coast Path, norra delen St David s St Dogmaels, 6 nätter Pembrokeshire Coast Path är en 296 km lång led som

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

Reseledare Nina Holmlund och Folke West

Reseledare Nina Holmlund och Folke West Folke West Travelclub och Resans Vänner presenterar: Den visumfria kryssningsresan i Peter den Stores fotspår: Helsingfors - St. Petersburg - Helsingfors 26.6. -30.6.2019 Reseledare Nina Holmlund och Folke

Läs mer

studieresa till Kina 2016

studieresa till Kina 2016 studieresa till Kina 2016 Akupunktur 9 21 oktober & Jian Dao Medicine 23-28 oktober Under de sista 30 åren har vi varje år organiserat en studieresa till Kina för att studenter från akupunktur utbildningar

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2014! Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Med början hösten 2010 samt våren 2011-2013 arrangerade vi våra första 4 tennisresor till

Läs mer

En smakrik upplevelse på Höga kusten med Club Eriks

En smakrik upplevelse på Höga kusten med Club Eriks Club Eriks noga utvalda upplevelser En smakrik upplevelse på Höga kusten med Club Eriks Höga kusten i Ångermanland Höga Kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning

Läs mer

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse.

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Jóhann F ś Ridresor Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Nu välkomnar han alla oss, som han har lärt känna under sina år i Sverige, att komma hem till honom

Läs mer

Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013

Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013 Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013 Tack alla som väljer att flyga med oss! Med nya spännande destinationer, pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

Följ med BTF till London 25 28 september 2015

Följ med BTF till London 25 28 september 2015 Följ med BTF till London 25 28 september 2015 L O N D O N CALLLING Det finns många olika skäl att åka till Englands huvudstad. På den här resan är vårt mål att gästa ett av världens mest intressanta arkitektkontor

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/ Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/10 2017. Saint- Rhémy- en Bosses är en magisk plats under sommar och höst. Här kommer vi att kunna njuta av de

Läs mer

Vandra i Wales. Pembrokeshire Coast Path, centrala delen Pembroke St David s, 7 nätter

Vandra i Wales. Pembrokeshire Coast Path, centrala delen Pembroke St David s, 7 nätter Pembrokeshire Coast Path, Pembroke St David s, 7 nätter 1(7) Vandra i Wales Pembrokeshire Coast Path, centrala delen Pembroke St David s, 7 nätter Pembrokeshire Coast Path är en 296 km lång led som följer

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar South West Coast Path, Padstow St Ives, 6 nätter 1(6) Vandra i England South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar Den här delen av South West Coast Path, som går i Cornwall, sägs

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Vandra i Wales. Pembrokeshire Coast Path, norra delen St David s St Dogmaels, 6 nätter

Vandra i Wales. Pembrokeshire Coast Path, norra delen St David s St Dogmaels, 6 nätter Pembrokeshire Coast Path, St David s St Dogmaels, 6 nätter 1(6) Vandra i Wales Pembrokeshire Coast Path, norra delen St David s St Dogmaels, 6 nätter Pembrokeshire Coast Path är en 296 km lång led som

Läs mer

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men självklart har ridettapperna

Läs mer

Tidtabell. 1 april - 18 augusti 2013

Tidtabell. 1 april - 18 augusti 2013 Tidtabell 1 april - 18 augusti 2013 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och tystaste

Läs mer

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 MÅNDAG 15/9 Vi träffades tidigt på morgonen, för att ta tåget till Kastrup. Därifrån flög vi till Budapest, sen vidare till Sarajevo. Kärt återseende med regn. Vi tog taxi till

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 Häng med till Kalifornien, flyg nonstop med SAS från Arlanda, se 3 NHL matcher med bl.a Henke Lundqvist och hans Rangers och träffa Sollentunakillen

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014 Tidtabell 31 mars - 31 augusti 2014 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och tystaste

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

PROGRAM FÖR VANDRING I SAREK NATIONALPARK. Den här turen är för dig som som gillar utmaningar och vill uppleva det

PROGRAM FÖR VANDRING I SAREK NATIONALPARK. Den här turen är för dig som som gillar utmaningar och vill uppleva det PROGRAM FÖR VANDRING I SAREK NATIONALPARK VÄLKOMNA! Den här turen är för dig som som gillar utmaningar och vill uppleva det vilda Sarek nationalpark. Det är tillsammans med lokala, certifierade guider

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

naturkrafternas & sagornas land ISLAND Juli - aug 2013

naturkrafternas & sagornas land ISLAND Juli - aug 2013 naturkrafternas & sagornas land ISLAND Juli - aug 2013 R följ med på ditt livs äventyr till Island Under den tre dagar långa vandringen får vi uppleva ett av Islands mest storslagna områden, Hornstrandir.

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

Våren kommer tidigt i Andalusien

Våren kommer tidigt i Andalusien Mandelblomsvandring i Andalusien 1 7 februari 2017 1 Våren kommer tidigt i Andalusien i södra Spanien. Redan i slutet av januari/början av februari blommar mandelträden på bar kvist. Doften från tusentals

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Fantastiskt! Vi behövde verkligen inte ga hungriga :)

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Fantastiskt! Vi behövde verkligen inte ga hungriga :) Namn: Malin Mauritsen Resa: Portugal - Atlantkusten langritt Datum: 26.4-3.5 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: -Enda var en missuppfattning om upphämtningstid

Läs mer

Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6. Vandra i Sverige. Hamnen i Båstad

Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6. Vandra i Sverige. Hamnen i Båstad Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6 Vandra i Sverige Hamnen i Båstad Bjärehalvön, 3 nätter Skummeslövstrand Torekov, 2 vandringsdagar Leden på Bjärehalvön ingår i Skåneleden

Läs mer

PRO Kävlinge - Resekommittén

PRO Kävlinge - Resekommittén Bussen hämtade oss kl 07.30 i Kävlinge och 7.40 i Furulund. Alla var på plats och färden kunde börja. Förutom oss PRO:are från Kävlinge hade vi sällskap med ett trevligt gäng från Landskrona. Observera

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Cornwall 12/6-23/6 2016

Cornwall 12/6-23/6 2016 Cornwall 12/6-23/6 2016 Söndag 12 kom till slut fram till vår B&B i den lilla fiskestaden St Ives. Efter att Gunilla och Mia på Resia jobbat under helgen så lyckades de boka oss till London. P g a pilotstrejken

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 7 nätter Padstow St Ives, 6 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 7 nätter Padstow St Ives, 6 vandringsdagar South West Coast Path, Padstow St Ives, 7 nätter 1(6) Vandra i England South West Coast Path, 7 nätter Padstow St Ives, 6 vandringsdagar Den här delen av South West Coast Path, som går i Cornwall, sägs

Läs mer