VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR LERUMSKRETSEN AV SVENSKA RÖDA KORSET ÅR 2012

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR LERUMSKRETSEN AV SVENSKA RÖDA KORSET ÅR 2012"

Transkript

1 1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR LERUMSKRETSEN AV SVENSKA RÖDA KORSET ÅR 2012 Kretsens arbete under 2012 har varit mycket aktivt och framgångsrikt. Antalet frivilligarbetare har ökat och verksamheter har kunnat breddas. Kretsen hade vid årsskiftet 453 betalande medlemmar. Medlemmar kan välja att vara icke kretsbundna. Dessa ingår inte i medlemsstatistiken. Styrelsen har haft följande sammansättning: Ordförande: Vice ordförande: Sekreterare: Kassör: Övriga ledamöter: Revisorer: Valberedning: Lotteriansvarig: Insamlingsansvariga: Representanter i Samverkansrådet: Jutta Sundborg Bengt Alvstad Berit Hedberg Christina Gertorp Åke Johansson, Barbro Lagerberg, Britta Karin Olsson, Agneta Svantesson, Gun Marie Sörquist, Margareta Martins och Damayanthi Lundberg Ersättare: Gunilla Gustavsson och Bo Sandgren Mats Myrmarker (sammankallande), samt Monica Wärnsäter och Gunilla Gustavsson. Christina Gertorp Christina Gertorp, Gun-Marie Sörquist Britta Karin Olson, Berit Hedberg Representant i POSOM: Lisbeth Svarén, ers. Britta Karin Olson Riksstämmoombud för Lerums kommun: Damayanthi Lundberg, ers. Inger Fondén Styrelsen har under verksamhetsåret haft 1 konstituerande möte och 7 styrelsemöten Kretsstämma hölls lördagen den 25 februari i Tingshuset. Efter stämmoförhandlingarna serverades grönkålssoppa med ägghalvor, kaffe och semla. Därefter berättade Bo Hermansson, vice ordförande i Svenska Röda Korset engagerat om sina resor till Japan och arbetet med att rädda och hjälpa de överlevande efter tsunamin kraftverkskatastrofen som följde. Social verksamhet Lokalen vid Lilla Torget har blivit den naturliga mötesplatsen för många Lerumsbor. Tack vare många frivilligarbetare och personer, som ingår i olika arbetsmarknadsprogram, har vi kunnat hålla öppet praktiskt taget alla vardagar och lördagar. Detta har gett en storförsäljning av kläder och prylar. I Tinghusets källare har det varit försäljning av 20- kronors-påsar varje fredag förmiddag, ett mycket populärt mål för många. Även här har intäkterna ökat.

2 2 Möbelförsäljningen har haft öppet två förmiddagar i veckan samt lördagar fr.o.m. våren samma öppettider som Kupan kl Kupan har utökat sin öppettid på måndagar till kl Ett försök som fallit väl ut och, om tillräckligt många frivilligarbetare kan ställa upp, kommer att utökas. I Tingshuset har systugans verksamhet vuxit och blivit en mötesplats med stort inslag av invandrarkvinnor. Tre vävstolar är nu i arbete. Under året har vi kunnat skicka kr via huvudkontoret till olika nationella och internationella projekt och kr till Världens Barn-insamlingen. Dessa stora summor, som uppmärksammats inom RK centralt, har vi kunnat bidra med tack vare fina och rikliga gåvor från invånarna i vår kommun och stora insatser av dem som arbetar i vår verksamhet. Kretsen har haft sina arbetsmöten i Tingshuset varannan måndagsförmiddag med ca 15 deltagare. Kupans medarbetare har haft arbetsmöten på måndagskvällar med deltagare. Vid dessa möten har man sorterat skänkta kläder och prylar, informerat om Kupans rutiner och Röda Korsets nationella och internationella verksamhet. Arbetsmöten har också hållits varannan onsdag i Stora Lundby. Ett antal frivilligarbetare har klippt trasor av bomullsplagg, som inte kunnat säljas. Trasorna har sålts som trassel till ett varv. Det som inte säljs i Kupan eller Källaren av textilier, skor och väskor kommer hädanefter att transporteras till insamlingsdepån i Kungsbacka f.v.b. med hjälp av återvändande tulpantransporter till Holland där företaget KICI återvinner det vi skickat till fyllnadsmaterial och nya textilier. Pengarna RK får för detta kommer att gå till Svenska Röda Korset centralt och ska användas till Kupornas utveckling. Vårmarknaden, mars, inbringade :- som gick till insamlingen Barn och unga i Sverige. Auktionen med antikt och kuriosa som sedvanligt hölls i oktober (7/10) gav kr vilka skickats till Barn och unga i Sverige. Julmarknaden 7 8 december ordnades traditionsenligt i Tingshuset. Våra stjärnmannekänger visade på lördagen upp kläder ur Kupans sortiment, vilka som vanligt med stor framgång såldes efter visningen. Nettointäkten, :-, från julmarknaden gick till julkampanjen Aldrig ensam. Lerums Taltidning ges ut en gång i veckan till ca 100 prenumeranter, inklusive äldreboende där flera personer får tillgång till samma tidning. Ansvariga för Taltidningen är de fyra rödakorskretsarna i Lerums kommun och ges ut i samråd med de Synskadades Riksförbund (SRF) i Lerum. Vi samarbetar med redaktionen på Lerums Tidning då material baseras på dess artiklar, även från SRF och Lerums bibliotek hämtas material. Redaktionen består av 4 tekniker och 9 inläsare från kretsarna i Floda, Lerum och Östad. Taltidningen är kostnadsfri för prenumeranten och utkom 2012 under 50 veckor. Bland prenumeranterna finns synskadade, elever från SFI och personer som p.g.a. sjukdom inte kan läsa papperstidningar. Den årliga taltidningsträffen ägde rum i mars.

3 3 Rödakorsresan gick i år till Fredrikshamn, Danmark där flera försäljningsställen, motsvarande våra Kupor, besöktes. Man reste också upp till Skagen. RK-manerna, ca 16 aktiva manliga medlemmar, har som vanligt träffats varannan tisdagsförmiddag i Tingshuset till kaffe, med intressanta föredrag och diskussioner. De har också samlat in medel till Röda Korsets internationella verksamhet. Väntjänsten har fått 1 ny frivilligarbetare. Nu är 12 aktiva. De har regelbundet besökt sina vänner i hemmen eller på äldreboenden. En gång per månad ansvarar frivilligarbetarna inom väntjänsten även för onsdagskaféet med underhållning. 2 nya grupper, en kvinnogrupp och en mansgrupp, har bildats på Riddarsten, i vilka frivilliga idkar högläsning eller endast samtalar tillsammans med övriga i gruppen. Integrationsarbetet: ett antal frivilligarbetare har arbetat på SFI med konversationsövningar. Före sommar- och jullov har elever och lärare inbjudit till mycket uppskattade fester i SFIskolans lokaler. För elever från SFI och frivilligarbetare har vi arrangerat guidade bussrundturer i Göteborg och i Lerums kommun, som avslutats med måltider på kaféer/ restauranger i Göteborg eller Lerum. Lästräning sker även i Tingshuset. I höstas började alla fyra RK-kretsarna i samverkan tillsammans med biblioteket, Kursverksamheten och deltagare från andra frivilligorganisationer ett språkkafé på biblioteket. Dit har infödda såväl som nya svenskar och invandrare kommit för att utbyta tankar och erfarenheter och hjälpa varandra, även vid datorerna, med ifyllande av blanketter, kontakter med myndigheter, språket och annat. Till Transit, från Röda Korsets ungdomsförbund i Gbg, som besöker migrationsverkets boende i Kållered, har vi skänkt 5.000:-. Kursverksamhet 1 kurs Röda Kors kunskap - 10 deltagare, Lerum 3 kurser Första hjälpen med hjärt- och lungräddning samt hjärtstartare 36 deltagare, Lerum 1 KIK-kurs Bokföringskurs, Floda Samarbete med regionen, andra RK-kretsar, organisationer m.m. Enligt Riksstämmans beslut är det obligatoriskt med ett samverkansråd för alla kretsar i kommunen. Lerums fyra kretsar har träffats vid tre tillfällen i Lerum, Sjövik och Tollered. Vid det inledande mötet deltog Claes Bergqvist från Regionrådet. Rapporter från dessa möten har stått i informationsbrevet Humlan. Dialogmöte i Fristad för ordförande och riksstämmoombud Inbjudan från RKs behandlingshem för krigsskadade och torterade i Skövde till Öppet hus i oktober. 4 personer deltog från Lerum.

4 4 Som tidigare har vi haft våra insamlingsbössor, 11st, uppställda i 7 butiker och i Kupan. Eftersom allt fler använder kontokort för sina inköp blir det mindre pengar i dessa bössor förutom i Kupan. Odd Fellows Röda Kors-stickjunta träffas regelbundet och tillverkar barnkläder, fina stickade och virkade plagg, som numera säljs i Kupan som Rödakorshantverk. Många av dessa, pippitröjor/mössor och andra småbarnsmössor t.ex., har rykande åtgång som doppresenter och i stället för en blomma till nyblivna föräldrar. Skickligt hantverk uppskattas av dem som inte kan eller hinner tillverka något själva. Återförsäljning av det vi tillverkar kan mycket väl ske någon annanstans än i vår Kupa. Likaså kan vi lämna ev. överflöd av det som skänkts till vår Kupa för försäljning i andra Kupor. Kretsen ingår i Lerums Internationella Grupp, som gör att vi har fina kontakter med många andra ideella organisationer i kommunen. Kretsen har en representant i POSOMs ledningsgrupp. Reportage under hösten i Lerums tidning om vad RK gör i allmänhet och hur vi arbetar i vår Kupa. P.g.a. korruptionen som drabbat frivilligarbetet i Kongo under året har pengar som skulle ha skickats dit istället gått till Afghanistan En gammal dator i Tingshuset, som inte längre används, har skänkts till Bulambuli, Uganda. Fr.o.m. december 2012 ska alla inbetalningar till RK Lerum ske via vårt bankgiro Adressen till vår hemsida är Övriga engagemang under 2012 Röda Korsets dag firades den 8 maj med kaffekalas i Kupan samt flaggning med RK-flaggan. Vi har ordnat kaffe med underhållning på Höjdenhemmet, Tuvängen, Hedegården och Riddarsten, vilket har varit mycket uppskattat av de boende och personal. Under Livsrumsdagarna hade vi ett bord på Lerums torg för att informera om Väntjänsten och Hjärt- och lungräddning av barn. Kupan var öppen. RK deltog med ett informationsbord under Lerumgymnasiets Festival om mänskliga rättigheter Vi deltog i insamlingen för Världens barn. Under hösten deltog de som kunde av frivilligarbetarna i en Quizz på Norsesunds stations-restaurang. En uppskattad och trevlig kväll. Årsavslutning har hållits inom varje sektion av verksamheten. Pengarna till de sistnämnda arrangemangen var som alltid skänkta av donatorer som uttryckligen önskat att en del av deras gåvor skall användas till uppmuntran av frivilligarbetarna.

5 5 Förvaltningen av Tingshuset Väggarna i Stora salen har spacklats och målats om. Alla stolar har gåtts igenom och reparerats där så behövts. Renovering av golvet har genomförts av Lerums kommun. Trådlöst bredband har installerats i Tingshuset NEA säkerhet, Alingsås, genomförde i november brandlarmsprovet i Tingshuset. Ansvaret för att detta prov kommer att ske regelbundet skötas av kommunen. Kommunen kommer att ljudisolera av Lilla salen. Det planerade höghusbygget, Pärleporten, kommer att medföra en del ombyggnader av nödutgångar, handikappramper etc. vilket kommunen tar hand om. Vi har goda kontakter med kommunen vid fel och förbättringar som behöver göras. Styrelsen vill framföra sitt varma tack till medlemmar och frivilliga för alla de insatser som gjorts för Lerums Röda Kors krets under det gångna året. Stort tack också till alla företag och enskilda personer, som på olika sätt har hjälpt och stöttat vår verksamhet. Lerum Jutta Sundborg Bengt Alvstad Christina Gertorp Berit Hedberg Ordförande V. ordf. Kassör Sekreterare Agneta Svantesson Barbro Lagerberg Britta Karin Olson Gun-Marie Sörquist Åke Johansson

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR LERUMSKRETSEN AV SVENSKA RÖDA KORSET ÅR 2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR LERUMSKRETSEN AV SVENSKA RÖDA KORSET ÅR 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR LERUMSKRETSEN AV SVENSKA RÖDA KORSET ÅR 2014 Kretsens arbete under 2014 är, tack vare ett stort, men dock minskande antal frivilligarbetare mycket aktivt och framgångsrikt. Kretsen

Läs mer

Röda Korset 2014-02-13 Region Gotland Mellersta samverkansrådet. Ordförande Janne Nilsson 2014 Barn- o ungd. kretsen

Röda Korset 2014-02-13 Region Gotland Mellersta samverkansrådet. Ordförande Janne Nilsson 2014 Barn- o ungd. kretsen Sida: 1 ( 4) Röda Korset 2014-02-13 Region Gotland Mellersta samverkansrådet Verksamhetsberättelse 2013 1. Arbetsutskottets (AU) sammansättning Ordförande Janne Nilsson 2014 Barn- o ungd. kretsen Vice

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 MSVR Sida: 1 ( 7) Region Gotland 2015-02-10 Mellersta samverkansrådet Verksamhetsberättelse 2014 Förslag till verksamhetsberättelse att antas vid granskande möte 2015-02-11 1. Arbetsutskottets (AU) sammansättning

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 MSVR Sida: 1 ( 7) Region Gotland 2016-02-07 Mellersta samverkansrådet Fastställd: 2016-02-10 vid samverkansråd. Verksamhetsberättelse 2015 Förslag till verksamhetsberättelse att antas vid granskande möte

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE SOLNA RÖDAKORSKRETS 2017

VERKSAMHETSBERÄTTELSE SOLNA RÖDAKORSKRETS 2017 VERKSAMHETSBERÄTTELSE SOLNA RÖDAKORSKRETS 2017 Aktivitet Berättelse Stämma Styrelse Hölls 22 januari 2017 på Mötesplatsen. 17 medlemmar deltog 7 protokollförda sammanträden har hållits samt 1 konstituerande

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 MSVR Sida: 1 ( 8) Region Gotland 2018-02-12 Mellersta samverkansrådet Verksamhetsberättelse 2017 Reviderad vid AU möte 2018-01-17 och därefter uppdaterad till Utgåva 2. Antagen och fastställd vid samverkansrådets

Läs mer

1970 Kommunen upplät kårlokal hyresfritt i gamla Apotekshusets källare Brobackenlokalen (f.d. Röda huset, nu parkeringsplats).

1970 Kommunen upplät kårlokal hyresfritt i gamla Apotekshusets källare Brobackenlokalen (f.d. Röda huset, nu parkeringsplats). MÖTESPLATS KUPAN 1990 IDAG 1948 Fru Ellida Lagerman ville överlämna fastigheten Lilla Holmen, Lerum, till Överstyrelsen i Stockholm att användas som vilohem för sockersjuka. Överstyrelsen frågade Lerumskretsen

Läs mer

Geflekretsens. Verksamhetsberättelse 2018

Geflekretsens. Verksamhetsberättelse 2018 Geflekretsens Verksamhetsberättelse 2018 Styrelsen under 2018 Rolf Nilsson, ordförande Britta Heimer Dereborn, vice ordförande Marie Höglund, sekreterare Yvonne Eriksson, kassör Holger Wiklund Anki Spåls

Läs mer

Röda Korset Gefl ekretsen Verksamhetsberättelse 2017

Röda Korset Gefl ekretsen Verksamhetsberättelse 2017 Röda Korset Geflekretsen Verksamhetsberättelse 2017 Styrelsen under 2017 Rolf Nilsson, ordförande Britta Heimer Dereborn, vice ordförande Lennart Karlström, sekreterare Yvonne Eriksson, kassör Roger Larsson

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsberättelse 2016 MSVR Sida: 1 ( 8) Region Gotland 2017-02-15 Mellersta samverkansrådet Fastställd: 2017-02-15 vid samverkansråd. Verksamhetsberättelse 2016 Reviderad och antagen vid samverkansrådets granskande möte 2017-02-15.

Läs mer

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten.

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten. 1 Täby Seniorbridge Verksamhetsberättelse för året 2013 Styrelsens redogörelse för året lämnas nedan. Styrelse, revisorer och valberedning. På årsmötet 11 mars 2013 omvaldes Ulla Eriksson som ordförande.

Läs mer

ÅRSBERÄTTELSE för Norrtäljekretsen av Svenska Röda Korset Verksamhetsåret 2012

ÅRSBERÄTTELSE för Norrtäljekretsen av Svenska Röda Korset Verksamhetsåret 2012 ÅRSBERÄTTELSE för Norrtäljekretsen av Svenska Röda Korset Verksamhetsåret 2012 Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande Marit Lidfeldt Vice ordförande Eva Skarin Sekreterare Agneta

Läs mer

Röda Korset, Hässleholmskretsen med Mötesplats Kupan Östergatan Hässleholm

Röda Korset, Hässleholmskretsen med Mötesplats Kupan Östergatan Hässleholm Röda Korset, Hässleholmskretsen med Mötesplats Kupan Östergatan 17 281 32 Hässleholm 0451-826 91 hassleholm@redcross.se Org nr 837001-2679 Kretsnr 11033 BG 5395-1232 www.redcross.se/hassleholm www.facebook.com/rodakorsethassleholm..

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Skara-Götene FUB Verksamhetsberättelse 2014 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Skara-Götene får härmed

Läs mer

DHR Ängelholm NR

DHR Ängelholm NR DHR Ängelholm NR. 1. 2017 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se DHR Ängelholm Åsbogatan 40 26251 Ängelholm.

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2014 Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Vice ordförande Studieorganisatör Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter:

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Perstorps Rödakorskrets av Svenska Rödakorset Verksamhetsberättelse 2012 Förtroendevalda Styrelsen Sven-Erik Sjöstrand Adisa Avdovic Ingrid Sönnerby Eva Olsson Ola Seger Karin Grönberg Lars Holmström Ulla-Britt

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Sida 1 (5) Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Åkers Hembygdsförenings styrelse lämnar för verksamhetsåret 2006 följande verksamhetsberättelse. Årsmötet genomfördes den 29 mars 2006

Läs mer

Protokoll vid styrelsemöte med Karlskrona rödakorskrets

Protokoll vid styrelsemöte med Karlskrona rödakorskrets Protokoll vid styrelsemöte med Karlskrona rödakorskrets 2016-09-12 Närvarande: Anette Lirsjö, Elisabeth Johansson, Pär-Jonas Jönsson, Lena Larsson, Lilian Svensson, Inger Kindblad, Ingrid Augustinsson

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Sveriges Ingenjörer Distrikt Väst Verksamhetsberättelse 2014

Sveriges Ingenjörer Distrikt Väst Verksamhetsberättelse 2014 2015-01-25 Sidan 1 av 5 Sveriges Ingenjörer Distrikt Väst Verksamhetsberättelse 2014 Sammanfattning av verksamhetsåret Under året har vi genomfört ett antal evenemang och aktiviteter där vi mött cirka

Läs mer

Geflekretsens. Verksamhetsberättelse 2016

Geflekretsens. Verksamhetsberättelse 2016 Geflekretsens Verksamhetsberättelse 2016 Anhörigstöd Ansvarig: Britta Heimer Dereborn Ett spännande projekt Ansvarig: Anna-Lena Hellman Verksamheten har bedrivits i samarbete med kommunen och andra organisationer.

Läs mer

En axplock av minnen från de gångna åren

En axplock av minnen från de gångna åren En axplock av minnen från de gångna åren 2019-03-30 1 1999 Dåvarande Röda Korskrets i Tölö öppnade i mars 1999 Kupan, en mötesplats med försäljning av begagnade kläder och annat. Tölökretsen fortsatt i

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors

Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors 1 Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors VÅR VERKSAMHET Barns rätt till skydd mot våld I förebyggande syfte samverkar vi med skolor och folkhälsoförvaltningen.

Läs mer

Örmobladet. Din information från PRO Kallinge-Ronneby. År 2015 Nr 1

Örmobladet. Din information från PRO Kallinge-Ronneby. År 2015 Nr 1 Örmobladet Din information från PRO Kallinge-Ronneby År 2015 Nr 1 Föreningens adress: N. Smålandsgatan 7, 372 50 Kallinge Expeditionen öppen torsdagar Kl. 10.00 till Kl. 12.00 Telefon: 0457-24733 Hemsida:

Läs mer

Tävlingsledarutbildning för spelledare m.fl anordnades under våren med lärare från bridgeförbundet.

Tävlingsledarutbildning för spelledare m.fl anordnades under våren med lärare från bridgeförbundet. 1 Täby Seniorbridge Verksamhetsberättelse för året 2011 Styrelsens redogörelse för året lämnas nedan. Styrelse, revisorer och valberedning. På årsmötet 7 mars omvaldes Ulla Eriksson som ordförande. Till

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR Umeortens civilförsvarsförening VERKSAMHETSÅRET 2013 01 01 2013 12 31

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR Umeortens civilförsvarsförening VERKSAMHETSÅRET 2013 01 01 2013 12 31 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR Umeortens civilförsvarsförening VERKSAMHETSÅRET 2013 01 01 2013 12 31 1.1 Inledning En stor del av föreningens styrelsearbete har inriktats mot att fortbilda och kompetensutbilda

Läs mer

Träffpunkter. Lerums kommun Hösten 2014

Träffpunkter. Lerums kommun Hösten 2014 Träffpunkter Lerums kommun Hösten 2014 VÄLKOMMEN ATT VARA MED Träffpunkterna och kaféerna är till för dig som önskar lite social samvaro och vill komma ut och träffa andra medmänniskor. Här kan du finna

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa-Vagnhärad

Verksamhetsberättelse 2015 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa-Vagnhärad Verksamhetsberättelse 2015 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa-Vagnhärad LOKALFÖRENINGEN Geografiskt område Lokalföreningen omfattar Trosa och Gnesta kommuner. Styrelsens ledamöter Kerstin Arman, ordförande

Läs mer

Årsmöte 2015. Lokalavdelningen Norrköping/Söderköping

Årsmöte 2015. Lokalavdelningen Norrköping/Söderköping Årsmöte 2015 Lokalavdelningen Norrköping/Söderköping DAGORDNING 1. Val av mötesordförande, sekreterare och justerare för mötet 2. Godkännande av kallelsen 3. Godkännande av dagordningen 4. Styrelsens kassa-

Läs mer

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017 Tjörns Fotoklubb Verksamhetsberättelse för 2017 Under året har vi haft 56 betalande medlemmar, styrelsen har haft 6 protokollförda sammanträden förutom årsmötet. Styrelsen har haft följande sammansättning

Läs mer

Förvaltningsberättelse för år 2011

Förvaltningsberättelse för år 2011 Förvaltningsberättelse för år 2011 Träpatronernas styrelse får härmed avge sin förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 201 inkluderande resultat- och balansräkning. Träpatronerna fyller nio år i mars

Läs mer

Visby Rödakorskrets verksamhetsberättelse för år 2013

Visby Rödakorskrets verksamhetsberättelse för år 2013 Sidan 1 av 6 Visby Rödakorskrets verksamhetsberättelse för år 2013 1. Styrelsens sammansättning Ordförande Per Lindqvist Vice ordförande Gertrud Hagnell-Hammarström Sekreterare Liesen Lagerberg Kassör,

Läs mer

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen under 2014: Ordförande: Alrik Nilsson Vice ordförande: Rolf Jakobsson Sekreterare: Kerstin Svensson Kassör: Gugge Björstad Ledamöter: Paul Olofsson,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Perstorps Rödakorskrets av Svenska Rödakorset Verksamhetsberättelse 2014 Förtroendevalda Styrelsen Sven-Erik Sjöstrand Adisa Avdovic Ingrid Sönnerby Eva Olsson Ulla-Britt Nilsson Kerstin Wester Lars Holmström

Läs mer

SOLNA RÖDAKORS VERKSAMHETSPLAN 2018

SOLNA RÖDAKORS VERKSAMHETSPLAN 2018 SOLNA RÖDAKORS VERKSAMHETSPLAN 2018 FRÅN RÖDAKORSFORUM 2017 DETTA SKALL VI TÄNKA PÅ INFÖR 2018 Framtid 2020 Röda Korset skall stärka den lokala organisationen och vara närvarande och synligt i lokalsamhället.

Läs mer

SeniorNet Lidingö. Kallelse till ordinarie årsmöte måndagen den 3 mars 2014 kl. 9.00 i hörsalen på Stadsbiblioteket

SeniorNet Lidingö. Kallelse till ordinarie årsmöte måndagen den 3 mars 2014 kl. 9.00 i hörsalen på Stadsbiblioteket 1 SeniorNet Lidingö Kallelse till ordinarie årsmöte måndagen den 3 mars 2014 kl. 9.00 i hörsalen på Stadsbiblioteket Dagordning 1 Mötet öppnas. 2 Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3 Val av två

Läs mer

Programblad Höst och vinter 2018

Programblad Höst och vinter 2018 Föreningslokal: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 Bankgiro: 681-1376 E-mail: Hemsida: info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Höst och vinter 2018 OBS! Kansliet

Läs mer

FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012

FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012 FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012 Styrelsen hälsar medlemmarna välkomna till årets verksamhet i Piteå. Kallelse till årsmöte. Tisdagen den 14 februari 2012 Plats: Vardagsrummet, Gamla Bryggeriet samma

Läs mer

Verksamhetsberättelse 10

Verksamhetsberättelse 10 Verksamhetsberättelse 10 Samt inbjudan till Årsmöte Clevegården, Skoghall Hammarö Röda Kors Krets Aktiv sedan 1945 Tillsammans är vi starka! www.redcross.se Inbjudan till kretsstämma/årsmöte Inbjudan till

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Hjärt- och Lungsjukas förening i Östhammars kommun, org.nr 802429 3352, får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2016. Styrelsen har under året haft

Läs mer

Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/

Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/ Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/12 2018 Årets temautställning Idrottsparken Framnäs 100 år Verksamhetsberättelse. Styrelsen för Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap

Läs mer

SPF-NYTT 2009-4. Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10. (Foto: Lennart Ekman)

SPF-NYTT 2009-4. Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10. (Foto: Lennart Ekman) SPF-NYTT 2009-4 Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10 (Foto: Lennart Ekman) Styrelse Ordförande: Vice ordf: Kassör: Sekreterare: Vice sekr: Ledamöter: Ersättare: Karin Michols 253 98 Barbro Andréason 147 72

Läs mer

Programblad Höst och vinter 2017

Programblad Höst och vinter 2017 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras via

Läs mer

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE ÅRSMÖTESHANDLINGAR FRÅN MÖTE 9 MARS 2015. INNEHÅLLER PROTOKOLL FRÅN ÅRSMÖTET SAMT KALLELSE, DAGORDNING, VERKSAMHETSBERÄTTELSE, EKONOMISK REDOVISNING. REVISIONSBERÄTTELSE SAMT

Läs mer

Ett år i föreningen. Styrelsemöten. Årsmöte

Ett år i föreningen. Styrelsemöten. Årsmöte Ett år i föreningen Det finns i en förening några områden som återkommer varje år. Ett sätt att planera arbetet i föreningen är att se vilka uppgifter de är och när de behöver göras. Här hittar du några

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2010

Verksamhetsberättelse 2010 Verksamhetsberättelse 2010 Styrelsen för Musikens Hus Akademin får härmed avge följande verksamhetsberättelse för år 2010. Styrelse Styrelsen för Musikens Hus Akademin har haft följande sammansättning

Läs mer

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011.

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. Verksamhetsberättelse 2010 Idé och utvecklingsgruppen Karlholm Västland FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. 1. Mötets öppnande. 2. Godkännande

Läs mer

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd Årsmöte Jönköpings län 08-10-25 Bankeryd Verksamhetsberättelse för SMC Jönköpings län 07090 901-08083 831 Styrelsemedlemmar Ordförande Inge Svensson Skede Vice Ordförande Berndt Lööf Eksjö Kassör Pamela

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2016

Verksamhetsberättelse för år 2016 Verksamhetsberättelse för år 2016 Styrelsen för SeniorNet Södermalm får avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2016. 1. FUNKTIONÄRER Styrelsen Lars Bogren, ordförande Bengt Könberg, vice ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2017-01-01 2017-12-31 Styrelsens sammansättning: Ordförande Bo Birgersson Vice ordförande Eva Nordell Kassör Lars-Erik Carlsson Falkenberg Sekreterare Lars-Erik Carlsson Falkenberg

Läs mer

Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Våren 2012. Madonna med Liljor/Fabergé

Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Våren 2012. Madonna med Liljor/Fabergé RENYSSANS Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille Våren 2012 Madonna med Liljor/Fabergé I detta nummer kan du läsa om nya lokaler, årsmötet, resor och utflykter samt kurser m.m. 1 Nya lokaler Som de flesta

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I TRELLEBORG 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I TRELLEBORG 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I TRELLEBORG 2015 Rädda Barnens lokalförening i Trelleborg har Trelleborgs kommun som sitt verksamhetsområde. Styrelsen under verksamhetsåret 2015

Läs mer

Programblad Vår och Sommar 2017

Programblad Vår och Sommar 2017 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras via

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2015

Programblad Vår - Sommar 2015 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga TÖREBODA KOMMUN 2011-03-01 Vård och omsorg INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga Äldreomsorgens dagverksamhet i samarbete med föreningslivet Om du undrar över något eller känner någon som

Läs mer

Stadsbibliotekets enkätundersökning

Stadsbibliotekets enkätundersökning Stadsbibliotekets enkätundersökning Enkäterna delades ut torsdag 2 april 26 till och med onsdag 26 april 26 med jämn spridning avseende tidpunkt för besök, kön och ålder. Dock kan man i svaren notera att

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 20 Härmed lämnas redogörelse för föreningens verksamhet under ovanstående period. Föreningens styrelse har under verksamhetsåret 20 haft följande sammansättning: Ordförande Marinette

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse www.villaagarnasavean.se Verksamhetsberättelse inkl. resultat & balansräkning 2018 Villaägarna vid Säveån Föreningens verksamhetsområde är Partille, Lerums & Alingsås kommuner Organisationsnummer 802431-9827

Läs mer

Styrelsen för Mässföreningen Trianon får härmed avlägga Verksamhets- och förvaltningsberättelse för 2012

Styrelsen för Mässföreningen Trianon får härmed avlägga Verksamhets- och förvaltningsberättelse för 2012 Styrelsen för Mässföreningen Trianon får härmed avlägga Verksamhets- och förvaltningsberättelse för 2012 Mässföreningen TRIANON VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 Sida 2(7) Verksamhets- och förvaltningsberättelse

Läs mer

Arbetarrörelsens Minnesbibliotek i Göteborg. Verksamhetsberättelse 2005.

Arbetarrörelsens Minnesbibliotek i Göteborg. Verksamhetsberättelse 2005. Arbetarrörelsens Minnesbibliotek i Göteborg. Verksamhetsberättelse 2005. Styrelsens sammansättning. Ordinarie: Ingemar Andersson ordförande, Kurt Pettersson kassör, Sture Lundström sekreterare, Lennart

Läs mer

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

1. Ordföranden Bengt-Åke Johansson hälsade alla välkomna till årsmötet och förklarade stämman öppnad.

1. Ordföranden Bengt-Åke Johansson hälsade alla välkomna till årsmötet och förklarade stämman öppnad. Tuve RödaKorskrets Protokoll fört vid årsmöte Inom Tuve Rödakorskrets den 26 februari 2013 1. Ordföranden Bengt-Åke Johansson hälsade alla välkomna till årsmötet och förklarade stämman öppnad. 2. Föredragningslistan

Läs mer

NORDMALINGS KOMMUN Kommunala Handikapprådet. SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 2012-09-21. Plats och tid: Kommunhusets konferensrum 13.00 15.

NORDMALINGS KOMMUN Kommunala Handikapprådet. SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 2012-09-21. Plats och tid: Kommunhusets konferensrum 13.00 15. 1(12) Plats och tid: Kommunhusets konferensrum 13.00 15.00 Beslutande: Margareta Gustavsson (s), ordförande Ingvar Kleinert (fp), vice ordförande Anneli Kuosmanen (s) Stig Ögren, Reumatikerna RMR Ros-Marie

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens lokalförening i Trelleborg 2014

Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens lokalförening i Trelleborg 2014 Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens lokalförening i Trelleborg 2014 Rädda Barnens lokalförening i Trelleborg har Trelleborgs kommun som sitt verksamhetsområde. Styrelsen under verksamhetsåret 2014

Läs mer

Styrelsemöte 1, verksamhetsåret 2018

Styrelsemöte 1, verksamhetsåret 2018 org. nr. 858501-0542 Styrelsemöte 1, verksamhetsåret 2018 Närvarande Gunnel Fritzson, ordförande Staffan Holmgren Henry Bäckström Florence Westergren Göthe Lennart Frennemo Inga-Lill Johansson Barbro Månsson

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4 Hjärtbladet Medlemsblad nr 4 Juli 2017 Vi tar vid där sjukvården slutar! 1 Ordförande har Hej alla, 2 0rdet! Efter en härlig vår och sommar med många trevliga träffar vill jag passa på att välkomna nya

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Rödakorskretsen Bromma-Västerled 01002 Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen för Rödakorskretsen Bromma-Västerled avger följande verksamhetsberättelse för 2011. Styrelse: Anita Nilsson Röjning ordförande

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/1-31/ SPF Seniorerna 485 Björken

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/1-31/ SPF Seniorerna 485 Björken 1 485 Björken VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/1-31/12 2017 SPF Seniorerna 485 Björken Organisationsnummer 817605-4891 2 Verksamhetsberättelse 2017 för SPF Seniorerna 485 Björken Medlemsantal enligt statistikrapport

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Februari Medlemsblad nr 5

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Februari Medlemsblad nr 5 Hjärtbladet Medlemsblad nr 5 Februari 2018 Vi tar vid där sjukvården slutar! 1 Ordförande har Ordet! Hej alla, Tänk att det gått ett helt år sedan jag valdes och trädde in som ordförande för föreningen

Läs mer

Årsredovisning Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening

Årsredovisning Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening Årsredovisning 2015-01-01 2015-12-31 Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening Årsredovisning 2015 Östra Stranden i Halmstad ekonomisk förening, org.nr 769609 7620 Styrelse Ordförande Kassör Sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2015

Verksamhetsberättelse för 2015 Verksamhetsberättelse för 2015 Mål för Antidiskrimineringsbyrån i Trollhättan Vi vill finnas till som en träffpunkt för enskilda som diskrimineras i samhället. Vi vill se en attitydförändring avseende

Läs mer

Träffpunkter. Lerums kommun Hösten 2015

Träffpunkter. Lerums kommun Hösten 2015 Träffpunkter Lerums kommun Hösten 2015 VÄLKOMMEN ATT VARA MED Träffpunkterna och kaféerna är till för dig som önskar lite social samvaro och vill komma ut och träffa andra medmänniskor. Här kan du finna

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2016

Verksamhetsberättelse för 2016 Verksamhetsberättelse för 2016 Mål för Antidiskrimineringsbyrån i Trollhättan Vi vill finnas till som en träffpunkt för enskilda som diskrimineras i samhället. Vi vill se en attitydförändring avseende

Läs mer

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg.

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Närvarande Jan Magnusson Ordförande Åsa Lewau Johansson Kassör

Läs mer

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA Verksamhetschef: Karoline Lundvall 08-580 229 28 Karoline.lundvall@jarfalla.se Ansvarar för Stöd och förebyggande,

Läs mer

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Augusti - September 2016 Bildförklaring: Gamla Uppsala högar SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln Augusti - September Telefon kansliet Anmälningar

Läs mer

Programblad Vinter, vår och sommar 2018

Programblad Vinter, vår och sommar 2018 Föreningslokal: E-mail: Hemsida: Bankgiro: 681-1376 Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Vinter, vår och sommar 2018 Medlemsavgift

Läs mer

Årsmötet 16 februari 2018 med underhållning av Malins sångstund

Årsmötet 16 februari 2018 med underhållning av Malins sångstund Årsmötet 16 februari 2018 med underhållning av Malins sångstund Över 100 medlemmar samlades till årsmöte i aulan i Axelsberg, där vi nu åter är välkomna. Det hade dukats för kaffe och semla och många började

Läs mer

DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00

DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00 DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00 1. Årsmötets öppnande. 2. Parentation 3. Val av presidium a) mötesordförande b) sekreterare. c) protokolljusterare tillika rösträknare. 4.

Läs mer

Programblad Hösten 2019

Programblad Hösten 2019 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: Bankgiro: 681-1376 www.hjart-lung.se/varberg OBS! Kansliet är öppet på torsdagar kl. 10.00-11.00.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Styrelsen för Båtsällskapet Karlslund får avge följande berättelse för verksamhetsåret 1 september 2015 till 31 augusti 2016. Vid årsmötet den

Läs mer

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Måndag 4 februari kl. 14.30 Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Filmvisning Unga Astrid Onsdag 6 februari kl.14.00 Parkgårdens mötesplats Tillberga Kaffeservering i pausen Vi firar alla hjärtans

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsberättelse 2018 Styrelsen för SENS - Sociala ekonomins nätverk Skaraborg avger härmed följande verksamhetsberättelse för år 2018. Styrelse Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Ledamot

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2013 Företagarna Lycksele

Verksamhetsberättelse för 2013 Företagarna Lycksele Verksamhetsberättelse för 2013 Företagarna Lycksele Styrelsen för Företagarna Lycksele får härmed lämna följande berättelse för verksamhetsåret 2013. Styrelsen Styrelsen har under verksamhetsåret haft

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013

Verksamhetsberättelse 2013 Verksamhetsberättelse 2013 Samt dagordning till Årsmöte Hammarö Röda Kors Krets Aktiv sedan 1945 Tillsammans är vi starka! www.redcross.se 2 Kretsstämma/årsmöte Tid Söndagen den 23 februari 2014 kl. 15.00

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll fört vid Ireortens Biodlarförenings styrelsemöte 2014-03-24 Plats: Naturskolan i Ire Närvarande: Hans Erlandsson Anna Erlandsson Lars Nilsson Nils-Erik Svensson Bengt Eriksson Göran Åstrand 1

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 Styrelsen för Hjärt- och Lungsjukas förening i Östhammars kommun, org.nr 802429 3352, får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2017. Styrelsen har under året haft

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013.

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013. Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013. Styrelsen för Tovrida By byalag får härmed lämna följande redogörelse för verksamhetsåret 2013. Det sjätte verksamhetsåret för byalaget

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013

Verksamhetsberättelse 2013 Verksamhetsberättelse 2013 Norrköpings Balettförening Org.nr. 802469-5671 Verksamhetsåret 2013-01-01-2013-12-31 Styrelsen har bestått av Ordförande BAIBA PUMPURE STYRELSEN Kassör SOLVITA ISAHANOVA Sekreterare

Läs mer

Kallelse till årsmöte för Företagarna Åtvidaberg

Kallelse till årsmöte för Företagarna Åtvidaberg 1 (8) Kallelse till årsmöte för Företagarna Åtvidaberg Åtvidaberg 2014-02-12 Dag: 2014-03-08 Tid: 17.00 Plats: Åtvidabergs Hotell & Restaurang, Klinta Förslag till dagordning 1. Årsmötets öppnande 2. Val

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2011 Samt dagordning till Årsmöte Hammarö Röda Kors Krets Aktiv sedan 1945 Tillsammans är vi starka! www.redcross.se Kretsstämma/årsmöte Tid Söndagen den 19 februari 2012 kl 15.00

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Varbergs fornminnesförenings Verksamhetsberättelse för år 2008 Styrelsen har under 2008 bestått av: Ordförande: Göran Bengtsson, Varberg Vice ordförande: Göran Bengtsson, Apelvik Sekreterare: Maud Enqvist

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa

Verksamhetsberättelse 2014 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa Verksamhetsberättelse 2014 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa LOKALFÖRENINGEN Geografiskt område Lokalföreningen omfattar Trosa och Gnesta kommuner. Styrelsens ledamöter Caroline Svensson, ordförande

Läs mer

Protokoll årsmöte

Protokoll årsmöte Protokoll fört vid Ireortens Biodlarförenings årsmöte 2013 Plats: Ire Naturskola Närvarande: Stig Boklund Bengt Eriksson Mogens Vedel Åke Månsson Lars Nilsson Nils-Erik Svensson Göran Åstrand Anna Erlandsson

Läs mer

4-2009 Nya tävlingströjor Skåneleden Klubbmästerskap Natt-DM

4-2009 Nya tävlingströjor Skåneleden Klubbmästerskap Natt-DM 4-2009 Nya tävlingströjor Skåneleden Klubbmästerskap Natt-DM Ordföranden har ordet Hej på er! Jag hoppas ni alla haft en skön och avkopplande sommar! Min sommar innehöll bland annat bröllop och flytt till

Läs mer

Medlemsblad. Våren 2011. Tranås/Ydre Släktforskarförening

Medlemsblad. Våren 2011. Tranås/Ydre Släktforskarförening Medlemsblad Våren 2011 Tranås/Ydre Släktforskarförening Ordförande har ordet När Ni får detta medlemsblad är vi redan inne i februari på det nya året. Hjälp vad tiden går fort, tänker många och undrar

Läs mer

Verksamhetsberättelse Distriktungdomssektionen 2012

Verksamhetsberättelse Distriktungdomssektionen 2012 Verksamhetsberättelse Distriktungdomssektionen 2012 Innehållsförteckning Ordförande har ordet 3 DUS STYRELSEN 2012 4 SAMMANTRÄDEN UNDER ÅRET 4 DUS VERKSAMHET UNDER 2012 5 DUS årsmöte 5 US-campen 5 Vi i

Läs mer

Verksamhetsberättelse för

Verksamhetsberättelse för Verksamhetsberättelse, förvaltningsberättelse, resultat- och balansräkning samt revisionsberättelse för verksamhetsåret 2013, Rädda Barnens lokalförening i Skellefteå Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens

Läs mer