Studierådsmötesprotokoll

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Studierådsmötesprotokoll 2014 02 05"

Transkript

1 Studierådsmötesprotokoll Närvaro: Alexander Pieta Theofanous Studierådsordförande Christian Hernvall Studierådssekreterare, t.o.m. 11 Fredrik Åkerberg Vice Ordförande, Källarmästare, Kurskommissarie Jens Gustafsson Studierådets Webbansvarig Carolina Sartorius Jämlikhetsombud, t.o.m. 11 Vilhelm Lundqvist Funktionär inom Studierådet, t.o.m. 11 Rasha El Manzalawy Funktionär inom Studierådet Elise Eborn Jämlikhetsombud, t.o.m. 11 Amelia Andersson Stabsmedlem, Funktionär inom Studierådet, t.o.m. 11 Sara Lindgren Kurskommissarie, t.o.m. 11 Josefin Karlsson Sektionsordförande, Skyddsombud Sandra Olsson Carl Nilsson Nyman Funktionär inom Studierådet, t.o.m. 11 Jens Gustafsson Studierådets Webbansvarig, t.o.m. 11 Elin Nilsson Funktionär inom Studierådet Anna Lissborg Funktionär inom Studierådet 1 OFMÖ Studierådsordförande Alexander Pieta Theofanous förklarade mötet öppnat kl 12:05. 2 Tid och sätt Tid och sätt godkändes. 3 Adjungeringar Inga adjungeringar. 4 Godkännande av dagordningen 5 Föregående mötes protokoll 6 Information från Externa Representanter att godkänna dagordning. att ta upp på nästa möte. Alexander Pieta Theofanous och Carolina Sartorius var på Programledningsmöte för D förra veckan. Där diskuterades bland annat kursutbudet på specialiseringarna (bifogat papper på mötet med kurser som preliminärt ska läggas ned). Specialiseringsutformningen inför nästa år sågs över. Alexander Pieta Theofanous meddelade att Programledningen för D och C diskuterade och undrade varför så få studenter som läser årskurs ett inte kommer på informationsmöten om diverse ämnen som ges. Josefin menade att folk kanske helt enkelt inte vill gå dit. Alexander Pieta Theofanous informerade om att li- 1 (7)

2 ka många kom i år som tidigare år trots mer marknadsföring. Vilhelm Lundqvist sade att han inte känner något behov av det, och istället behövde plugga. Rasha El Manzalawy sade att hon närvarade men inte fick ut så mycket av det. Flera på mötet menade att informationen har hörts så många gånger förut, exempelvis under nollningen och på gymnasiet, så därför tar studenter inte åt sig. Anna Lissborg menade att det är annorlunda att läsa på högskola, därav ny information som studenter kanske inte hört förut. Amelia rekommenderade att ha en massa motivationsföreläsningar istället, så att studenterna börjar brinna för pluggandet. Vilhelm Lundqvist tyckte att det brukar vara väldigt abstrakt information som ges; exempelvis att man ska hitta de viktiga punkterna i litteraturen, men inte hur man gör detta rent konkret. Sandra Olsson sade att hon inte behövde studietekniksinfo utan bara behövde plugga mer. Alexander Pieta Theofanous meddelade att UKÄ-arbetsgruppen har möte i slutet av veckan som fortsätter arbetet med utvärdera hur UKÄ:s kritik kan tillämpas för att förbättra utbildningen. Carolina Sartorius meddelade att det varit informationsmöte om utbytesstudier i Waterloo. Det var många intresserade studenter där. Carolina Sartorius påpekade att det krävs höga betyg för att få utbyte till engelskspråkiga länder som till exempel USA. Alexander Pieta Theofanous informerade om att det erbjuds massor av utbytesstudier på LTH för den som är intresserad. Alexander Pieta Theofanous meddelade att det är UNA-möte snart. Där ska bland annat bestämmas vilka kurser som försvinner och hur schemat kommer se ut framöver. 7 Meddelanden Carolina Sartorius meddelade att Utbildningsutskottets Utbildning om Utbildning hölls i måndags. Där gavs information om TLTH:s struktur och hölls i workshops. Närvarande kunde ta upp cases som sedan diskuterades i grupp. Alexander Pieta Theofanous meddelade att arbetsgruppen för Ingenjörsprocessen har möte snart. De har en egen mail: ingproc@dsek.se. Kursansvariga är enligt Alexander Pieta Theofanous positiva till en arbetsgrupp, så han föreslog att fortsätta att starta arbetsgrupper för olika åndamål. Arbetsgrupperna ska gå in på djupet med mål och syfte och helhet, och behöver inte bara jobba med bara kurser utan också koncept. 2 (7)

3 Alexander Pieta Theofanous meddelade att kursansvariga i kursen Flerdimensionell Analys testade (under förra läsperioden) att göra så att de som fick godkänt på tentamen automatiskt fick godkänt på laborationerna och slapp göra dessa. De som inte klarade tentan är tvugna att klara både tentamen och laborationer nu. Enligt Anna Lissborg gjordes laborationerna med penna och papper, så kallad pappersprogrammering. Anna tyckte att kurslitteraturen var dålig. Sandra Olsson höll med och tillade att boken endast visar hur man gör i Maple, och inte förklarar så mycket om själva teorin. Anna Lissborg tillade att lokalerna var bristfälliga under laborationerna. Jens Elofsson föreslog att starta en arbetsgrupp dedikerad till kursen Flerdimensionell Analys. Alexander Pieta Theofanous meddelade att han har mailat angående problemen i kursen Internetprotokoll till kursansvarig, men inte fått svar än. Sandra Olsson meddelade att gränsen sänktes på tentamen i kursen för att godkänna elever. Josefin meddelade att det säljs biljetter till Jesperspexet i idét till reducerat pris för TLTH-medlemmar på grund av TLTH:s jubileum. Alexander Pieta Theofanous meddelade att informationsutskick inför Laserdome-tackfesten kommer. 8 Valärenden och nomineringar Följande personer kandiderade till Funktionär inom Studierådet mandatperioden Rasha El manzalawy, dat13rel. att välja Rasha El manzalawy, dat13rel, till Funktionär inom Studierådet Följande personer kandiderade till tredjesuppleant i Institutionsstyrelsen för Datavetenskap mandatperioden Carl Nilsson Nyman, mat10cni. Följande personer kandiderade till fjärdesuppleant i Institutionsstyrelsen för Datavetenskap mandatperioden Christian Hernvall, ada10ch1. 3 (7)

4 att välja Carl Nilsson Nyman, mat10cni, till tredjesuppleant i Institutionsstyrelsen för Datavetenskap att välja Christian Hernvall, ada10ch1, till fjärdesuppleant i Institutionsstyrelsen för Datavetenskap Avslutade kurser Alexander Pieta Theofanous meddelade att kurskommissarierna kommer granska CEQ och att kallelserna till CEQ-möterna snart kommer. 10 Pågående kurser Fysik - projektdelen. Carl Nilsson Nyman har diskuterat med projektledare vad som ändrads i kursen. De som ledde kursen har kollat över den, men på grund av UKÄ:s rapport så har de inte ändrat så mycket. Istället skyller de på att Datastudenter är dåliga på att skriva rapporter. Jens Gustafsson menade att argumentet inte håller eftersom det inte ställdes några krav. Carolina Sartorius upplyste om att projektet inte ens behöver vara kopplat till fysik, vilket inte anses vara något problem enligt kursansvariga. Carl Nilsson Nyman sade att skillnaden mot tidigare kurstillfällen är att projektgrupperna består av fyra istället för tre personer så att man, enligt projektledarna, kan skriva lite mer. Projektledarna menar även att om det finns för lite att skriva om så kan man välja fler fördjupningar att skriva om. Carolina Sartorius menade att man kan skriva sin rapport utan röd tråd, och Josefin Karlsson tillade att inga gränser eller mallar alls existerar. Carl Nilsson Nyman efterfrågade projekt som är relevanta för studenter på Datateknik. Elise Eborn påpekade att bristerna var desamma kring rapporten som skrevs i kursen Datorer i System. En arbetsgrupp föreslogs startas med fokus på Fysikkursen. Datasäkerhet. Carl Nilsson Nyman tyckte att kursen var bra, men att projekt 1 var förvirrande och hade inga bra hänvisningar vilket ledde till att många hamnade på fel spår. Carolina Sartorius påpekade att kursansvarig var medveten om detta och att kursansvarig menade att man lärde sig så. Jens Gustafsson tyckte också att vissa delar var förvirrande men att han lärde sig mycket och var glad för det efteråt. Han tipsade om att läsa manualen. Carolina Sartorius sade att kursansvarig meddelade att Google kan användas. Alexander Pieta Theofanous meddelade att Martin Hell nominerats till Gyllene Pekpinnen. 11 Dåliga resultat för årskurs 1 Alexander Pieta Theofanous sade att programledningarna var 4 (7)

5 förvirrade och undrade varför resultaten är så dåliga för årets ettor. C:s resultat har sjunkit med åren från att vara bland de bästa enligt LTH:s kriterier till att ligga väldigt lågt. Carolina Sartorius, Jens Gustafsson och Carl Nilsson Nyman lämnade mötet. Rasha El Manzalawy tyckte att hon ibland kan förstå under laborationer och övningar men att det sedan är svårt att skriva för hand under tentamen. Sandra Olsson menade att de som inte kan programmera i ettan behöver lägga mycket tid på det för att förstå. Vilhelm sade att en kursare till honom pluggade väldigt mycket men ändå inte fick förståelse för det. Sandra Olsson tyckte själv att det var lätt med andras hjälp men svårt att göra det själv. Josefin Karlsson önskade att det hade varit mer information om hur alla detaljer runtomkring programmeringen fungerar. Mötessekreterare Christian Hernvall lämnar mötet. att välja Alexander Pieta Theofanous till mötessekreterare. Rasha El Manzalawy meddelade att Per Holm talar alldeles för långsamt och kommer aldrig till skott under programmeringsföreläsningarna. Vilhelm Lundqvist inflikade att snabbföreläsningarna höll ett normalt tempo. Vilhelm Lundqvist rekommenderade att man gick på snabbföreläsningarna, dock så är det synd att föreläsaren skippar en del avsnitt på dessa. Amelia Andersson tyckte att kunskaperna om kodningstekniker sitter, men den kreativa aspekten av problemlösning och koddesign inte sitter. I framtiden bör man betona programmeringstänket mer än programmeringstekniken. Sandra Olsson inflikade med att man lär sig att implementera algoritmer väl, men man förstår sig inte på det problem man löser. Josefin Karlsson ansåg att man inte lärde sig programmera på riktigt förrän man läst kursen Objektorienterad Modellering och Design. Josefin fick medhåll från Anna Lissborg som yrkar på att man bör förklara och visa vad det man programmerar är till för och hur det faktiskt fungerar. Vilhelm Lundqvist rekommenderade att man använder sig av 5 (7)

6 pseudokod för att bilda sig en uppfattning om vad man gör. Anna Lissborg ansåg att det vara bättre om äldre studenter ger tips och utförliga förklaringar istället att studievägledare gör det. Anna föreslog att gamla kursombud för kurser bör blandas in så att dessa kan ge Bra att ha-information. Amelia Andersson, Vilhelm Lundqvist, Elise Eborn och Sara Lindgren lämnade mötet. Alexander Pieta Theofanous meddelade Josefin Karlsson att under nollningen 2014 så kommer vecka 0 med all största sannolikhet att ha en mer akademisk karaktär, i och med LTH:s nya mottagningspolicy som anger att vecka 0 skall vara alkoholfri. Fredrik Åkerberg yrkade på att man bör utbilda och förbereda phaddrarna så att de förmedlar en studiefrämjande attityd och inställning under nollningen. Sandra Olsson föreslog att man, under nollningen, skulle ha några enkla stationer eller labbar där man kan pröva på enkel programmering som får lampor att lysa och hjul att snurra. Anna Lissborg föreslog att man ska ha enkla och annorlunda programmeringsövningar såsom att mappa ett visst resultat med en viss algoritm. Anna tillade att man bör satsa mer på att motivera de studenter som är osäkra angående sitt studieval än de som helt gett upp. 12 Internationella studier Punkten bordlades. 13 Pluggfik Punkten bordlades. 14 Kallelse till Storting Punkten bordlades. 15 Funktionärsagenda Punkten bordlades. 16 Övrigt Punkten bordlades. 17 OFMA Mötesordförande Alexander Pieta Theofanous förklarade mötet avslutat kl (7)

7 Vid protokollet Vid protokollet Justeras Christian Hernvall Studierådssekreterare Alexander Pieta Theofanous Studierådsordförande Alexander Pieta Theofanous Studierådsordförande 7 (7)

Studierådsmötesprotokoll

Studierådsmötesprotokoll Studierådsmötesprotokoll Närvaro: Alexander Pieta Theofanous Studierådsordförande, t.o.m. 13 Christian Hernvall Studierådssekreterare Peter Seimar Hampus Mauritzon Tomas Harryson Elise Eborn Kurskommissarie

Läs mer

Studierådsmötesprotokoll 2014 04 02

Studierådsmötesprotokoll 2014 04 02 Studierådsmötesprotokoll Närvaro: Alexander Pieta Theofanous Studierådsordförande Christian Hernvall Studierådssekreterare Peter Seimar Tomas Harryson Elin Nilsson Jens Elofsson Vice Studierådsordförande,

Läs mer

Studierådsmötesprotokoll 2014 09 17

Studierådsmötesprotokoll 2014 09 17 Studierådsmötesprotokoll Närvaro: Carolina Sartorius Studierådsordförande Sara Lindgren Vice Studierådsordförande Elise Eborn Studierådssekreterare, Jämlikhetsombud Per Ahlbom Jämlikhetsombud Carl Nilsson

Läs mer

Studierådsmötesprotokoll 2013 10 02

Studierådsmötesprotokoll 2013 10 02 Studierådsmötesprotokoll Närvaro: Alexander Pieta Theofanous Studierådsordförande Christian Hernvall Studierådssekreterare Björn Lindqvist Sofia Siljeholm Propagandamästare, tillika Sekreterare Alen Lulic

Läs mer

Studierådsmötesprotokoll 2014 03 05

Studierådsmötesprotokoll 2014 03 05 Studierådsmötesprotokoll Närvaro: Alexander Pieta Theofanous Studierådsordförande Christian Hernvall Studierådssekreterare Fredrik Åkerberg Vice Ordförande, Källarmästare, Kurskommissarie Philip Holgersson

Läs mer

Studierådsmötesprotokoll 2014 01 22

Studierådsmötesprotokoll 2014 01 22 Studierådsmötesprotokoll Närvaro: Alexander Pieta Theofanous Studierådsordförande Christian Hernvall Studierådssekreterare Daniel Lundell Vice Kårordf. Utbildningfrågor, Kurskommissarie Anna Lissborg Funktionär

Läs mer

Studierådsmötesprotokoll

Studierådsmötesprotokoll Studierådsmötesprotokoll Närvaro: Alexander Pieta Theofanous Studierådsordförande Christian Hernvall Studierådssekreterare Carolina Sartorius Jämlikhetsombud Björn Lindquist Kurskommissarie Jens Elofsson

Läs mer

Studierådsmötesprotokoll

Studierådsmötesprotokoll Studierådsmötesprotokoll Närvaro: Carolina Sartorius Studierådsordförande Anna Lissborg Vice Studierådsordförande Sara Lindgren Vice Studierådsordförande, fr.o.m. 7 Elise Eborn Studierådssekreterare, Jämlikhetsombud

Läs mer

Studierådsmötesprotokoll 2012 09 05

Studierådsmötesprotokoll 2012 09 05 Studierådsmötesprotokoll Närvaro: Daniel Lundell Studierådsordförande Christian Hernvall Studierådssekreterare Eliza Jing Vice Studierådsordförande Tobias Månsson Sektionsordförande Jens Elofsson Kurskommissarie,

Läs mer

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26 Protokoll D-Chip styrelsemöte Närvaro: Sofia Siljeholm Lia Karida Amelia Andersson Elise Eborn Sandra Olsson Sara Lindgren Per Ahlbom Lisa Claesson Ella Eriksson Ordförande Sekreterare Vice Ordförande

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: torsdag 20 februari 2014 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: torsdag 20 februari 2014 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: torsdag 20 februari 2014 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Mötet öppnades av vice ordförande Kajsa. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016

Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016 Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016 Närvaro: Elin Sakurai Ordförande Emma Asklund Vice Ordförande från 3 Lisa Claesson Sekreterare Therese Magnusson Informationsansvarig Sofia Siljeholm

Läs mer

CEQ-kommentarer Kurser år 2. CEQ-kommentarer Kurser år 2

CEQ-kommentarer Kurser år 2. CEQ-kommentarer Kurser år 2 CEQ-kommentarer Kurser år 2 Innehåll LP1... 2 Introduktion till mikroekonomisk teori, EXTA40... 2 Logistik, MTTF01... 2 LP2... 3 Matematisk statistik, allmän kurs, FMS012... 3 LP3... 3 Programmeringsteknik,

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Kårallen, Luxor Datum: 2010 05-19 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

Studierådsmötesprotokoll

Studierådsmötesprotokoll Studierådsmötesprotokoll Närvaro: Alexander Pieta Theofanous Studierådsordförande Christian Hernvall Studierådssekreterare Fredrik Åkerberg Källarmästare, Björn Lindqvist Per Ahlbom Skattmästare, Jämlikhetsombud

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-04-03 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 19 14/15

Protokoll Styrelsemöte 19 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 14 juli 2015 Sara Gunnarsson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 19 Tid: Måndag den 25 maj 2015 klockan 18.00 Plats: Perstorp, Kårhuset Närvarande Styrelsen Kårordförande

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-02-13 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnéa Hjelte Kina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S01 2010 01 15

Protokoll styrelsemöte S01 2010 01 15 Protokoll styrelsemöte S01 Närvaro: Sofia Mattsson Ordförande Tobias Månsson Sekreterare Fredrik Andersson Skattmästare Joakim Andersson Källarmästare Anders Eriksson Cafémästare Mazdak Farzone Sexmästare

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 3/år 2015 Datum: 16/2 Tid: 12:10(..) Plats: Brunnen, Studiecentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 3/år 2015 Datum: 16/2 Tid: 12:10(..) Plats: Brunnen, Studiecentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

GEOS. Protokoll, möte 23:e januari 2002

GEOS. Protokoll, möte 23:e januari 2002 GEOS Protokoll, möte 23:e januari 2002 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av justerare 4. Förra mötets protokoll 5. Meddelanden från institutionsstyrelsen och andra instanser

Läs mer

GEOS. Protokoll, möte 9:e september 2001

GEOS. Protokoll, möte 9:e september 2001 GEOS Protokoll, möte 9:e september 2001 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen med följande tillägg; skåpproblemet och namnbyte 3. Val av justerare 4. Förra mötets protokoll 5. Meddelanden

Läs mer

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11 Matematisk analys IV, höstterminen 20. Responses: 9 Kursutvärdering Matematisk analys IV H. Du är Kvinna 33 3 Man 67 6 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet 33 3 Lättare att få jobb Förkunskapskrav

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

Kursutvärdering FySA01 Ht 2014

Kursutvärdering FySA01 Ht 2014 Kursutvärdering FySA01 Ht 2014 Sammanfattning Föreläsningar Både Johan och Lasana var tydliga med vad som var viktigt inför tentamen. De var noggranna med referenser så att det var lätt att kolla upp det.

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19 Protokoll styrelsemöte S05 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös Albin Rosberg Studierådsordförande, t.o.m. 13 Fredrik

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 17/år 2015 Datum: 26/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 17/år 2015 Datum: 26/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 1 14/15

Protokoll Styrelsemöte 1 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 15 oktober 2014 Daniel Lundell, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 1 14/15 Tid: Måndagen den 8 september 2014 klockan 17.58 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S01 2011 01 18

Protokoll styrelsemöte S01 2011 01 18 Protokoll styrelsemöte S01 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös, t.o.m 14 Mikael Rudner Industrimästare Albin Rosberg

Läs mer

STUDIERÅDET VID KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN (SRBK)

STUDIERÅDET VID KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN (SRBK) TLTH, K-sektionen STUDIERÅDET VID KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN (SRBK) Protokollmöte 2 2015-02-23 SrBK:s andra protokollmöte 2015. Mötet äger rum måndag den 23 februari 2015 kl. 17.15 i Marie- Curierummet

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-03-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Martin Sigvardsson Julia Lennartsson Sofia Majtorp Andreas Stagnebo Erika

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Teknologiska och biologiska grunder för odling TN0325, 30216.1415 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Siri Caspersen Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-03-26-2015-06-05 Antal

Läs mer

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Amina Henaien Farrokh Atai 840717-0508 851103-7932 henaien@kth.se farrokh@kth.se KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Vi har försökt genom denna utvärdering att ge er en sammanfattning och en kortfattad

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2017-09-19 Protokoll 1 Mötet öppnas 17.20 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Emmy Göransson 5 Adjungeringar Christoffer Maljanovski

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-10-02 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes Corbee

Läs mer

CEQ-kommentarer Kurser år 1. CEQ-kommentarer Kurser år 1

CEQ-kommentarer Kurser år 1. CEQ-kommentarer Kurser år 1 CEQ-kommentarer Kurser år 1 Innehåll LP1... 2 Industriell ekonomi, allmän kurs, MIOA01... 2 LP2... 2 Endimensionell analys, FMAA05... 2 Linjär Algebra, FMA420... 3 LP3... 4 Mekanik grundkurs, FMEA10...

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 5/år 2015 Datum: 3/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 5/år 2015 Datum: 3/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 9/år 2015 Datum: 31/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 9/år 2015 Datum: 31/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Protokoll Februarimötet

Protokoll Februarimötet Protokoll Februarimötet 1. Preliminärer a) Mötet öppnades kl. 17:59. b) Mötet ansågs stadgeenligt utlyst. c) Amanda Reinsjö, Carl Stenbratt och David Thiringer adjungerades in med närvaro- och yttranderätt.

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Livsvetenskaplig grundkurs BI0960, 30036.1213 30 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Torbjörn Lundh Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-05-30-2013-07-26 Antal svar 14 Studentantal

Läs mer

Protokoll styrelsemöte XV 2015-05-19

Protokoll styrelsemöte XV 2015-05-19 Protokoll styrelsemöte XV 2015-05-19 Tid: Tisdag, 19 maj, 2015, 12.11 Plats: KC:M, KC Närvarande:, Jorunn Cardell,, Ludvig Carlman Bydén, Marie Bergengren, Marika Mourujärvi, Lisa Sandblom, Tom Allen,

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S

Protokoll styrelsemöte S Protokoll styrelsemöte S28 Närvaro: Sofia Mattsson Ordförande Daniel Perván Sekreterare Fredrik Andersson Skattmästare Carl Cristian Arlock Källarmästare Anders Eriksson Cafémästare Mikael Rudner Industrimästare

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 13/år 2015 Datum: 28/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 13/år 2015 Datum: 28/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Prima G. Antal besvarade kursvärderingsenkäter 56% 27 (av 48) Kursens namn Introduktion till IT-design. Hp 7.5. Kurskod ISGA90

Prima G. Antal besvarade kursvärderingsenkäter 56% 27 (av 48) Kursens namn Introduktion till IT-design. Hp 7.5. Kurskod ISGA90 Reflektion och åtgärder efter genomförd kurs OBS! För kurser inom lärarutbildningen och lärarlyftet används speciellt framtagna enkäter som administreras av lärarutbildningen kansli. Kursens namn Introduktion

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-03-20 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Linnéa Hjelte Sekr. Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes

Läs mer

1DV434 VT14. I vilken utsträckning har kursens innehåll och uppläggning gett förutsättningar för att du ska ha uppnått respektive lärandemål?

1DV434 VT14. I vilken utsträckning har kursens innehåll och uppläggning gett förutsättningar för att du ska ha uppnått respektive lärandemål? DV44 VT4 Antal : I vilken utsträckning har kursens innehåll och uppläggning gett förutsättningar för att du ska ha uppnått respektive lärandemål? Förstå grundläggande begrepp och principer inom objektorienterad

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Protokoll -sektionens styrelse 25 december 2017 Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Ledningscentralen, kl. 17.15 tisdagen den 12 december 2017 1 O.F.M.Ö. Styrelseordförande Petter Karlow Herzog förklarade

Läs mer

Tidshantering. Effektiva studievanor och aktivt lärande

Tidshantering. Effektiva studievanor och aktivt lärande Tidshantering Effektiva studievanor och aktivt lärande Effektiva studier/aktivt lärande Planering Terminsplanering Läsperiodplanering Veckoplanering Att göra-listor Resurser 50 h/vecka = 25 h/kurs Tidshantering

Läs mer

Vårterminsmötesprotokoll

Vårterminsmötesprotokoll Vårterminsmötesprotokoll Närvaro: Mattias Axelsson D96 Talman Christian Berling D00 Sekreterare Jonas Hörström D99 Anders Rangevall D98 (tom 20) Fredrik Salomonsson D98 Johan Persson D99 Torbjörn Eklund

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 3 15/16

Protokoll Styrelsemöte 3 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 19 oktober 2015 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 3 15/16 Tid: Tisdagen den 6:e Oktober 2015 klockan 17.15 Plats: Perstorp, Kårhuset

Läs mer

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00.

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 1. OFMÖ Klockan 12:15 2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Elias Friberg väljs till justeringsperson.

Läs mer

KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN VID LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN VID LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA Dagordning KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN VID LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA Kemi- och Biotekniksektionens 1:a studierådsmöte. Tid: Måndagen den 2017-01-23 klockan 17:15. Plats: Marie Curie. Dagordning Ärende Åtgärd

Läs mer

4 Uppföljning av tidigare beslut Aron Ambrosiani har uppdaterat ämnesrådets hemsida samt förnyat informationen på ämnesrådets hemsida.

4 Uppföljning av tidigare beslut Aron Ambrosiani har uppdaterat ämnesrådets hemsida samt förnyat informationen på ämnesrådets hemsida. PROTOKOLL För Historiska Ämnesrådets möte Datum: 2008-01-10 Tid: 16.28 17.41 Plats: D900, Historiska institutionen, Stockholms universitet Närvarande: Historia I: Caroline Calemark Peter Isotalo Olle Ohlsén

Läs mer

Hur tycker du kursen har varit? Tycker du att kursens upplägg har underlättat för dig att uppnå lärandemålen?

Hur tycker du kursen har varit? Tycker du att kursens upplägg har underlättat för dig att uppnå lärandemålen? En sammanfattning av studenternas summativa kursvärdering AllmäntHur tycker du kursen har varit? antal Dåligt 1 7 Ganska bra 2 13 Bra 3 7 Mycket bra 6 Summa 33 Medel 2, Median 2 1 12 10 8 6 2 0 Hur tycker

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 18 14/15

Protokoll Styrelsemöte 18 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 14 juli 2015 Sara Gunnarsson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 18 14/15 Tid: Måndag den 11 maj 2015 klockan 18.00 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande Styrelsen

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 14/år 2015 Datum: 5/5 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 14/år 2015 Datum: 5/5 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 15/år 2015 Datum: 12/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 15/år 2015 Datum: 12/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

PROTOKOLL 2009-01-19

PROTOKOLL 2009-01-19 PROGRAMRÅD INTERAKTIONSDESIGN Tid: Klockan 17.00 Plats: Kalmar Nyckel i sal NY105 Närvarande: Morgan Rydbrink, Dennis Larsson, Jan Boman, Jimmy Berggren, Jonas Lundström, Andreas Mååg, Sara Elebro, Sofia

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 8 15/16

Protokoll Styrelsemöte 8 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 2516 januari December 2016 2015 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 8 15/16 Tid: Onsdagen den 16:e December 2015 klockan 17.15 Plats:

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 16/år 2015 Datum: 19/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 16/år 2015 Datum: 19/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Summary. Vad tyckte du om kursen? Hur mycket arbete har du lagt ner på kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen.

Summary. Vad tyckte du om kursen? Hur mycket arbete har du lagt ner på kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen. Kommentarer från kursansvarig: Jämfört med förra årets kursutvärdering har åsikterna om kursen och föreläsningarna tappat något från Mycket

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-24, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 21/år 2015 Datum: 31/8 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 21/år 2015 Datum: 31/8 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2014-01- 22, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Elin Wennerström, TM14 Sekreterare: Julia Skäremo, TM15 Övriga närvarande:

Läs mer

Protokoll styrelsemöte nr 7 2010-08-21 1

Protokoll styrelsemöte nr 7 2010-08-21 1 Protokoll styrelsemöte nr 7 2010-08-21 1 Protokoll 2010-08-21 Styrelsemöte nr 7 Fastställd dagordning 1 Inledande formalia...2 1.1 Mötets öppnande...2 1.2 Val av mötesordförande...2 1.3 Val av mötessekreterare...2

Läs mer

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design Antal svar: 13 (41) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 23,1% 3. Bra 69,2% 4. Mycket bra 7,7%

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2014-05-19 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin

Läs mer

PRotoKOLL Läkarsektionens Sektionsmöte

PRotoKOLL Läkarsektionens Sektionsmöte PRotoKOLL Läkarsektionens Sektionsmöte Datum: måndag 7 mars 2016 Tid: kl 1730-1930 Plats: Medicinska föreningens kårhus, Solna Närvarande Maria Belikova Felix Berglund David Björklund Soran R Bozorg Sandra

Läs mer

Poäng. Start v. Applikationsprogramm ering i Python 7.5. Antal registrerade (män/kvinnor) 50 (34/16)

Poäng. Start v. Applikationsprogramm ering i Python 7.5. Antal registrerade (män/kvinnor) 50 (34/16) TEK/NAT Kursrapport Kurs Kurskod Poäng År Start v. Applikationsprogramm ering i Python 5DA 7.5 215 13 Institution Institutionen för datavetenskap Antal registrerade (män/kvinnor) 5 (34/16) Antal aktiva

Läs mer

Viktiga roller. Martin Blom, , rum 21E411. Inger Bran, , rum 21E414

Viktiga roller. Martin Blom, , rum 21E411. Inger Bran, , rum 21E414 Dataingenjör 2013 Viktiga roller Programledare Martin Blom, Martin.Blom@kau.se, 054-700 1766, rum 21E411 Administratör Inger Bran, Inger.Bran@kau.se, 054-700 1970, rum 21E414 Studievägledare Anders Johansson,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-10-11, kl. 18.00 Plats: Yuquan Campus, Hangzhou, Kina Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist,

Läs mer

Dagordning Styrelsesammanträde 7, 18/19

Dagordning Styrelsesammanträde 7, 18/19 DAGORDNING Styrelsesammanträde 7 Lund, 2018-12-02 Hanna Järpedal, Styrelseordförande 18/19 Dagordning Styrelsesammanträde 7, 18/19 Tid: Torsdag 6:e december 2018 17:15 Plats: Perstorp, Kårhuset Ärende

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2012-01-16

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2012-01-16 s styrelsemöte 2012-01-16 Plats: Tid: Mk 1 Måndag den 16:e Jan 12.00 Närvarande: Josefin Bertilsson,,, &. 1 Mötets öppnande Vice Ordförande förklarar mötet öppnat kl 12.08. 2 Inga adjungeringar. Adjungeringar

Läs mer

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek.

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek. Dagordning Måndag 5:e november 2012 kl 17:00 Eng 4 / K1007 Inofficiell öppning av mötet: Våra studiebevakare (Linda och Alexandra) presenterade sig. De är tillsatta av kåren för att komma närmare studenterna.

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-01-19, kl. 18.00 Plats: Saltholm, Studiecentrum LTH. Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson,

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2 15/16

Protokoll Styrelsemöte 2 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 1 oktober 2015 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 2 15/16 Tid: Tisdagen den 22:e september 2015 klockan 18.00 Plats: Perstorp, Kårhuset

Läs mer

Historiska institutionens studentråd 6/ Mötesprotokoll

Historiska institutionens studentråd 6/ Mötesprotokoll Historiska institutionens studentråd 6/10 2014 Mötesprotokoll 1. Mötet öppnas Mötesordförande: Karl Petterson Sekreterare: Sandra Fröjd Justerare: Josefine Kärrman Övriga närvarande: Niclas Älmeby, Karin

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 4 2014-11-26 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 26:e november 2014, klockan 16.15. Styrelserummet, Department of Peace

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 11/år 2015 Datum: 14/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 11/år 2015 Datum: 14/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Protokoll fört vid Göteborgs universitets studentkårers styrelsemöte 12 februari Geovetarcentrum. 1 Preliminärer

Protokoll fört vid Göteborgs universitets studentkårers styrelsemöte 12 februari Geovetarcentrum. 1 Preliminärer Protokoll fört vid Göteborgs universitets studentkårers styrelsemöte 12 februari Geovetarcentrum Närvarande Styrelsen Martin Persson FFS, t.o.m. 19.20 5.2 Ingemar Svensson FFS, valberedningen Fabian Lundgren

Läs mer

Utrikespolitiska Föreningen, Växjö

Utrikespolitiska Föreningen, Växjö Verksamhetsberättelse 2014 Utrikespolitiska Föreningen, Växjö 1 Sammanfattning av 2014 2014 har varit ett intressant och framgångsrikt år för Utrikespolitiska Föreningen, Växjö. Ny styrelse valdes in i

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen

Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen Sidan! 1 Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen Närvarande: Hampus Hugosson, Joakim Tapper, Josef Persson, Mathilda Norell, Charlotte Jakobsson, Liv-Johanna Lindberg, Albin Brette, Annika Paulsson Ghölin,

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 6/år 2015 Datum: 10/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 6/år 2015 Datum: 10/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2012-03-22 Tid 12:00 Plats Beslutande Adjungerande Styret Ordf. Ove Hagelstedt Sekr. Magnus Norberg Ida Svensson Tobias Mörtlund Åsa Andersson Victor Kvamme Filip

Läs mer

Thomas Padron-Mccarthy. Databasteknik, 7.5 hp (DT105G ) Antal svarande = 13. Svarsfrekvens i procent = 21. Undersökningsresultat

Thomas Padron-Mccarthy. Databasteknik, 7.5 hp (DT105G ) Antal svarande = 13. Svarsfrekvens i procent = 21. Undersökningsresultat Thomas Padron-Mccarthy Databasteknik, 7. hp (DT0G-70-06) Antal svarande = Svarsfrekvens i procent = Undersökningsresultat Teckenförklaring Relativa frekvenser av svar Std. Av. Median Frågetext Vänstra

Läs mer

FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering

FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering Översikt Totalt antal svar 5 Filter nej Gruppera efter fråga nej Del 1. Allmänna omdömen Ge dina omdömen på en skala 1-5. Observera

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 25/år 2015 Datum: 28/9 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 25/år 2015 Datum: 28/9 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

MaskinsektioneninomTLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 12 nov2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M-huset

MaskinsektioneninomTLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 12 nov2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M-huset MaskinsektioneninomTLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 12 nov2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M-huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Josefin Brannestam, Skmästare Christoffer

Läs mer

IDIOTIntresseförening

IDIOTIntresseförening Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 5/14 Tisdagen 8/4 2014 12:15-13:00 21A 344 Hus 21, Karlstads Universitet IDIOTIntresseförening en för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-21 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

THTY42 Teknisk kommunikation på tyska II - del 2

THTY42 Teknisk kommunikation på tyska II - del 2 1 (6) THTY42 Teknisk kommunikation på tyska II - del 2 Sändlista Håkan Örman Torun Berlind Elin Önstorp Fredrik Wiklund Håkan Örman Christoph Röcklinberg Johan Holtström Kurskod THTY42 Examinator Christoph

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 07 2011 Tid: 2011-08-09, klockan 19.00 Plats: Fakultetsklubben, Kårhuset Närvarande Styrelsen Ordförande Christian Nilsson Kassör Rolf Andersson Alexander Hang David Åström Lars

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 12 15/16

Protokoll Styrelsemöte 12 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 21 mars 2016 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 12 Tid: Tisdagen den 8:e Mars 2016 klockan 17.15 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande

Läs mer

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II 1 ( 6) THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II Sändlista Kurskod Examinator Mathias Henningsson Miguel Giménez Johan Holtström THFR41 Miguel Giménez Kursen gavs Årskurs 2 Termin Period 2 Kursens

Läs mer

att välja Dunia Al-hashimi till mötessekreterare då ordinarie sekreterare Sihan Wang ej kunde närvara under hela mötet.

att välja Dunia Al-hashimi till mötessekreterare då ordinarie sekreterare Sihan Wang ej kunde närvara under hela mötet. Datum: Onsdagen den 3 mars 2010 Tid: kl. 17:00-19:00 Plats: Medicinska Föreningens kårhus, styrelserummet Närvarande: Matti A. Eladhari Dunia Al-Hashimi Josefine Edeer Anna Höög Karin Johnsson (kom 17:40)

Läs mer