Ett helt nytt modellprogram. Caddy Proline. Ny prisvärd modell. Bygg din egen Transporter. Nya Crafter. Nu med 4MOTION eller automatlåda.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ett helt nytt modellprogram. Caddy Proline. Ny prisvärd modell. Bygg din egen Transporter. Nya Crafter. Nu med 4MOTION eller automatlåda."

Transkript

1 FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR September december 2017 Ett helt nytt modellprogram. Caddy Proline. Ny prisvärd modell. Bygg din egen Transporter. Nya Crafter. Nu med 4MOTION eller automatlåda.

2 Nya Crafter 4MOTION. För att vädret växlar. Det finns flera anledningar att nya Crafter snabbt har blivit mycket populär. En del beror på att den nu finns med 4MOTION fyrhjulsdrift eller automatlåda. Men framför allt har bekvämligheten, utrustningsmöjligheterna och hur smidig bilen är att köra imponerat på alla som lärt känna den. Den är smidigare, smartare och säkrare än någon trodde var möjligt. Det här är några av anledningarna till att Crafter blev vald till Van of the Year MOTION är Volkswagens eget system för permanent fyrhjulsdrift. Den som har några av de senaste svenska vintrarna i minne förstår vad fyrhjulsdriften betyder för att leveranser ska komma fram när snöovädren härjar som värst. Men, du kan ha lika stor nytta av den under andra årstider när regnet står som spön i backen eller när vägunderlaget inte är vad det borde. Drivkraften fördelas automatiskt så att du alltid har det bästa väggreppet i förhållande till underlaget. Tillsammans med ESC, den elektroniska stabiliseringskontrollen, ger det en överlägsen framkomlighet jämfört med många andra stora transportbilar. Skåpversionen av Crafter finns i flera olika storlekar. Du kan välja mellan tre olika längder och tre olika takhöjder med en lastvolym på upp till 18,4 m 3. Den finns i totalvikt upp till 5 ton, senare även 5,5 ton, och klarar en släpvagnslast på upp till 3 ton. Den möjliga lasthöjden är hela 2,2 meter. 8-stegad automatlåda. Nya Crafter finns med fram-, bak- och fyrhjulsdrift. Till alla versionerna kan du välja mellan 6-växlad manuell växellåda och 8-stegad automatlåda. Kombinationen automat och fyrhjulsdrift kommer våren För att göra körningen enklare och minska olycksrisken finns flera olika säkerhets- och assistanssystem. Bland annat Multikollisionsbroms, elektronisk stabilitetskontroll (ESC), adaptiv farthållare med Front Assist, Sidvindsassistent och Parkeringsassistent. Andra exempel på assistanssystem är släpvagnsassistent och Lane Assist. Nya Crafter är även utrustad med Servotronicstyrning som ger en betydligt bättre vägkänsla. Crafter TDI 140 hk 4M från : exkl moms eller 2.460: /mån 1, All-in 3.090: /mån 3 Crafter TDI 140 hk automat från : exkl moms eller 2.360: /mån 1, All-in 2.990: /mån 3 Crafter TDI 102 hk från : exkl moms eller 1.980: /mån 1, All-in 2.550: /mån 3

3

4 Crafter Chassi. Bygg vad du vill. Ingen verksamhet är helt och hållet lik någon annan. Därför finns också olika behov när det gäller vad företagets transportbil ska klara av. Den bil som är perfekt för det ena bolaget kanske inte är idealisk för ett annat. Det viktiga är att transportbilen stödjer just din affärsverksamhet så att du i längden får en bättre lönsamhet. En Crafter kan i stort sett förvandlas till vad som helst. Möjligheterna är oändliga. Förutom skåpversioner finns den som kombi, buss, flakbil och chassi. Du kan utöka lastförmågan genom att välja förhöjda och förlängda versioner. Dessutom finns en mängd utrustning, tillbehör och inredningar som gör att du kan specialanpassa bilen för din verksamhet. Crafter Chassi är värd ett kapitel för sig. Den gör det möjligt att tillsammans med olika leverantörer i Sverige eller utomlands skapa en mängd olika påbyggnationer och modifieringar. På det här sättet kan du bygga en unik transportbil som ger ditt företag bättre hantering och logistik, vilket i sin tur innebär bättre lönsamhet. Det är inte lätt att hitta rätt bland alla alternativ och möjligheter. En bra början är att diskutera igenom dina behov tillsammans med våra specialister på transportbilar. Tillsammans kan ni hitta den lösning som passar ditt företag bäst. Crafter Chassi EH TDI 140 hk från : exkl moms eller 2.020: /mån 1 All-in 2.650: /mån 3

5 Crafter VolyMax. Favorit i ny tappning. Volymax är det mest populära volymskåpet i klassen och är nu anpassat till nya Volkswagen Crafter. Med bakstam i rostfritt stål, lättviktslaminat i väggarna, ny golvkonstruktion och en ny bakgavellyft från Zepro innebär det en stark konstruktion med maximerad lastförmåga. Konstruktionen av den nya bakgavelslyften gör dessutom att den kan servas hos de flesta Volkswagenverkstäderna. Crafter VolyMax Ultra har ståhöjd i skåpet och bakgavellyften gör att lastningen blir effektiv. Det svenskbyggda skåpet rymmer mellan 14,6 och 19,6 m 3 och har en rymlig förarhytt med bland annat klimatanläggning, centrallås, elhissar och elspeglar. Crafter VolyMax från ca : exkl moms eller 2.870: /mån 1, All-in 3.540: /mån 3 Förmånligt service- och underhållsavtal. Teckna ett förmånligt service- och underhållsavtal när du köper en ny Crafter. Det är ekonomiskt och gör att du inte behöver bekymra dig över oväntade kostnader. Avtalet kostar bara 99 öre per mil exkl moms som du enkelt betalar tillsammans med leasingfakturan. För Crafter gäller att du kan teckna avtal på 3, 4 eller 5 år. Minsta körsträcka är mil.

6 Välutrustad Caddy Proline : /mån. 0: kontant. Letar du efter en liten skåpbil för din verksamhet? Har du funderat på en Caddy men ansett att prislappen varit lite för hög? För dig har vi tagit fram en specialmodell där du får Volkswagen-kvalitet med en prislapp som är jämförbar med många enklare och billigare konkurrenter. Nu finns Sveriges populäraste skåpbil i en välutrustad version till ett riktigt förmånligt pris. Förutom den omfattande standardutrustningen har vi försett den med både komfortpaket och dragkrok. På köpet får du en bil med hög kvalitet och omfattande garantier samt tillgång till specialisterna i Team Transportbilar hos din lokala återförsäljare. Förutom att prislappen är förvånansvärt låg har vi också tagit fram fördelaktiga finansieringsalternativ. Leasar du bilen får du en riktigt låg månadskostnad utan att du behöver betala någon kontantinsats. Väljer du All-in ingår dessutom service- och underhållsavtal samt försäkring. Caddy Edition 2,0 TDI 75 hk från : exkl moms Leasing utan kontantinsats 1.999: /mån* exkl moms All-in (inkl service och försäkring) 2.571: / mån** exkl moms MOTOR OCH UTRUSTNING 2,0 l TDI 75 hk Parkeringsvärmare med tidur och fjärr Klimatanläggning Multifunktionsdisplay Servotronic Front Assist med City nödbromsfunktion Trötthetsvarnare Läderklädd multifunktionsratt Radio Composition Color Bluetooth med handsfree Farthållare Centrallås Ljus- och siktpaket Dragkrok Bränsleförbrukning vid blandad körning 4,7 l/100 km, 124 g CO 2 /km. *Volkswagen Företagsleasing 36 mån (exkl moms) mil/år, 0% särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (aug 2017). Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. **All-in. Villkor som ovan. Inklusive Volkswagen Service- och underhållsavtal 99 öre milen exkl moms. Volkswagen Försäkring 448 kr/mån. Erbjudandena kan ej kombineras med andra avtal och rabatter. Bilen på bilden är extrautrustad.

7 Caddy Edition 35. Nu firar Sveriges populäraste transportbil 35 år. Tiden går fort när man är framgångsrik. Dagens Caddy är naturligtvis en helt annan bil än den som kom för 35 år sedan. Den är större, har bättre förarmiljö, mycket bättre utrustning och finns i många fler alternativ. För att uppmärksamma födelsedagen har vi tagit fram en jubileumsversion av Caddy. En bil som har karakteristiska drag så att den utmärker sig lite extra på vägarna. Vi har också fyllt den med en hel del utrustning som vi tror att du kommer uppskatta. Caddy Edition 35 sticker ut i mängden tack vare de snygga yttre detaljerna. Den har ett svart tak, svarta takrelingar och svarta glanssvarvade lättmetallfälgar. I standardutrustningen hittar du bland annat hastighetsberoende servostyrning Servotronic, farthållare, radio Composition Media med 4 högtalare, hög skiljevägg med fönster och dekorinlägg Dark Silver Brushed. Dessutom ingår Front Assist med nödbromsfunktion. Andra assistanssystem som du kan beställa är Park Assist, backkamera, helljusreglering, automatisk avståndsreglering och parkeringssensorer. Du kan få din Edition 35 med bensin-, diesel eller gasmotor med olika motorstyrka. Bensinversioner finns med 7-växlad DSG automatlåda medan diesel- och gasversionen har en 6-växlad DSG. 4MOTION kan beställas till vissa dieselmotorer. Caddy Edition 35 TDI 150 hk från : exkl moms eller 1.880: /mån 1 Caddy Edition 35 TSI 84 hk från : exkl moms eller 1.260: /mån 1 Caddy Maxi Skåp med gasdrift. 76 mil på en tankning. Nu kan du få både Caddy och Caddy Maxi med TGI-motor för natur- och biogas. Maxi-versionen, som bland annat är populär som taxi, kan du dessutom få med DSG automatlåda. Den har en gastank som rymmer 37 kg och en bensintank för 13 liter. Med en mycket låg förbrukning innebär det att Caddy Maxi TGI har en räckvidd på hela 76 mil. Bilen startar i gasläge när tankarna är fulla. När naturgasen är slut, skiftar systemet automatiskt till bensin under gång. För den som vill åka snålt och samtidigt ha bra lastutrymme är det här en perfekt lösning. Genom att Maxi är en halvmeter längre än sin lillebror har den i gasversion hela 4,1 m 3 lastutrymme. Tillsammans med bakdörrar och den breda skjutdörren på 70 cm är den dessutom enkel att lasta. Vill du utnyttja utrymmet optimalt väljer du en service- eller arbetsinredning som passar dina behov. Maxi TGI har dessutom BlueMotion Technology med start-stoppsystem, bromskraftåtervinning och lågfriktionsdäck. Caddy Maxi Skåp TGI 110 hk från : exkl moms eller 1.690: /mån 1 All-in från 2.320: /mån exkl moms 3

8 Amarok med V6. Ett naturligt val. Den som kör en Amarok är ofta vän med naturen. Helt naturligt eftersom den tar dig dit du ska, oavsett vägar eller väder. Nu kan du lasta det mesta och dra ännu mer. Du kan köra uppför de brantaste backarna, utmed de sämsta vägarna för att i nästa stund behagligt glida fram på motorvägen. Tack vare serien av V6-motorer har den kraft och ett vridmoment som gör att både lastkapacitet och dragförmåga är lite utöver det vanliga. Den terränggående pickupen har 4MOTION och allt du kan önska dig när det gäller lastförmåga och framkomlighet. Amarok Comfortline är en prisvärd version som har en V6 TDI-motor på 204 hk. Du får fyrhjulsdriften och alla fantastiska egenskaper. Dessutom en hel del utrustning. Vill du ha ännu mer tittar du närmare på Amarok Highline och Amarok Aventura. Väljer du Amarok Comfortline kan du också välja mellan två olika system för fyrhjulsdrift. Dels den inkopplingsbara fyrhjulsdriften med manuell växellåda och lågväxel och dels 4MOTION, den permanenta fyrhjulsdriften med Torsendifferential men utan lågväxel som finns med både automatlåda och manuell växellåda. Vilken version av Amarok du än väljer får du fantastisk lastförmåga och utmärkta terrängegenskaper. Den klarar över 800 kg last vid 45 graders lutning och har en släpvagnsvikt på upp till 3,5 ton. Tack vare en lastbredd mellan hjulhusen på drygt 1,2 meter kan du dessutom lasta en Europall på tvären. Till flera versioner kan du välja 8-växlad automatlåda. Amarok Aventura. Vill du ha det mesta av det bästa väljer du Aventura. Den har allt som finns i Highline och lite till. Bland annat 20-tums lättmetallfälgar, kromade sidebars och flakbåge, automatlåda, tonade rutor, svart läderklädsel i nappa och ergocomfortsäten som är elektriskt justerbara. Amarok Aventura V6 TDI 224 hk från : exkl moms eller 3.130: /mån 1 All-in från 3.760: /mån 3 exkl moms

9 Amarok Highline. Highline ger dig en stark motor och mer utrustning. Den har en 3-liters V6 TDI-motor på 224 hk och en omfattande standardutrustning. Bland annat 18-tums lättmetallfälgar, Bi-Xenonstrålkastare med LED-ljus, Climatronic klimatanläggning, Park Pilot fram och bak samt backkamera. Amarok Highline V6 TDI 224 hk från : exkl moms eller 2.540: /mån 1 All-in från 3.260: /mån 3 exkl moms Amarok Comfortline. Det här är en prisvärd pickup som har en 3-liters V6 TDI-motor på 204 hk. Den är bland annat utrustad med Servotronic, Multikollisionsbroms, 17-tums lättmetallfälgar, läderklädd multifunktionsratt och Climatic luftkonditionering. Amarok Comfortline V6 TDI 204 hk från : exkl moms eller 2.210: /mån 1 All-in från 2.930: /mån 3 exkl moms

10 Transporter. Originalet finns i många versioner. Med 70 år på nacken finns det naturligtvis många som har starka minnen från olika generationer av Transporter. Fram till idag har den tillverkats i fler än 12 miljoner exemplar och löpande utvecklats och förfinats längs vägen. Dagens Transporter bygger på samma grundidé, men allt annat är nytt. Den är rymligare, bekvämare, starkare, snålare och har fantastiska vägegenskaper. Transporter finns i en mängd olika versioner och med olika utrustningsalternativ. Bland annat kan du välja flera olika assistanssystem. Förutom multikollissionsbroms och Hillholder som ingår i standardutrustningen kan du till exempel välja automatisk avståndsreglering, backkamera till versioner med baklucka, Park Pilot och Side Assist som varnar när ett fordon finns i döda vinkeln. Vill du ta dig fram när underlaget inte är det bästa, eller på vintern när det är riktigt halt, kommer du att uppskatta 4Motion, Volkswagens eget system för fyrhjulsdrift. Drivkraften fördelas automatiskt så att du alltid har det bästa väggreppet i förhållande till underlaget. Tillsammans med ESC, den elektroniska stabiliseringskontrollen, ger det en överlägsen framkomlighet. Alla motorer har BlueMotion Technology som standard. Det inkluderar bromskraftåtervinning vilket innebär att batteriet laddas under inbromsning, start/stopp-system som gör att motorn automatiskt stängs av när växellådan är i neutralt läge och kopplingspedalen släpps. Tillsammans med lågfriktionsdäck innebär det minskning av bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Transporter Skåp TDI 102 hk från : exkl moms eller 1.930: /mån 1 Transporter Skåp TDI 150 hk från : exkl moms eller 2.120: /mån 1

11 Vilken Transporter passar ditt företag? Vilken Transporter du ska välja beror naturligtvis på ditt företags verksamhet. Vilka transportbehov har du? Hur mycket material eller last ska bilen klara av och hur många personer ska samtidigt kunna åka med? Transporter Skåp finns med två olika axelavstånd och tre olika takhöjder. Lastutrymmet är utrustat med ett stabilt trägolv med halkfri yta. Den totala lastvolymen är från 5,8 till 9,3 m 3 och den breda, skjutbara sidodörren gör lastningen enkel. Till flera av de olika versionerna kan du välja mellan enkel- och dubbelhytt. Med andra ord finns det alltid möjlighet att finna en lösning som passar företagets verksamhet. Till skåpen finns också flera specialinredningar som passar olika verksamheter. Välj mellan Skåp, Kombi, Pickup eller Chassi som också kallas för draghuvud. Den sistnämnda är anpassad för olika påbyggnationer och finns med både enkel- och dubbelhytt. Transporter Skåp med kort axelavstånd och normal takhöjd är den version du oftast ser på våra vägar. Den har en lastvolym på 5,8 m 3 och en bred skjutdörr på sidan som gör det enkelt att lasta. Transporter Skåp från : Behöver du ännu mer lastutrymme kan du välja Transporter Skåp med långt axelavstånd och normal takhöjd. Då får du ett lastutrymme på 6,7 m 3 och en lastyta på 5,0 m 2. Transporter Skåp långt axelavstånd från : Behöver du mer höjd än längd i lastutrymmet kan Transporter skåp med kort axelavstånd och mellanhögt tak vara ett bra alternativ. Lastvolymen är 6,7 m 3 och lasthöjden 1,62 meter. Transporter Skåp mellanhöjd från : Transporter Skåp med långt axelavstånd och hög tak är den rymligaste Transporter-versionen. Lastvolymen är 9,3 m 3 och höjden i lastutrymmet är 1,94 meter. Transporter Skåp långt axelavstånd hög från : Med Transporter Twin Cabin med normal takhöjd får du både en skåpbil och en kombi i en och samma bil. Du får en lastvolym på 4,4 m 3 och plats för upp till 6 personer i passagerarutrymmet. Transporter Twin Cabin från : Transporter Kombi har rejält med utrymme för upp till 9 personer och bagage. Tack vare omfattande standardutrustning åker du både säkert och bekvämt. Transporter Kombi från : Transporter Pickup med enkelhytt finns med två olika axelavstånd och med tre olika storlekar på flak som byggs i Sverige. Välj bland flakstorlekar på upp till 5,8 m 2. Transporter Pickup EH från : Transporter Pickup med dubbelhytt ger plats för upp till sex personer. Du kan få en flakyta på upp till 4,3 m 2. Transporter Pickup DH från :

12 400% Volk Möt Sveriges modernaste program av lätta transportbilar. I samband med lanseringen av nya Crafter har vi på kort tid bytt ut och moderniserat alla modeller, Caddy, Transporter, Amarok och Crafter. Det innebär bland annat helt nya motorprogram och många nya tillval när det gäller komfort och assistanssystem. Varje modell är dessutom 100% Volkswagen. Som du säkert märkt har det hänt en hel del med våra bilar under senare år. De är starkare och snålare. Har bättre förarkomfort och ger dig ännu fler valmöjligheter när det gäller motorer och utrustning. Till Caddy och Transporter kan du, till exempel, välja bland en mängd olika assistanssystem som hjälper föraren och ökar säkerheten. Amarok har en helt ny serie av V6-motorer och finns med 8-stegad automatlåda. Nya Crafter har massor av nyheter som ger föraren en bättre arbetsplats, både när det gäller komfort och lastmöjligheter. Du kan välja mellan fram-, bakoch fyrhjulsdrift. Den finns dessutom med en mängd assistanssystem som hjälper föraren och gör körningen säkrare. Alla motorer har BlueMotion Technology som standard. Det inkluderar bromskraftåtervinning vilket innebär att batteriet laddas under inbromsning,start/stopp-system som gör att motorn stängs av automatiskt när vissa kriterier uppfylls (olika för manuell och automat). Tillsammans med lågfriktionsdäck innebär det minskad bränsleförbrukning och lägre CO2-utsläpp. SLÄPVAGNSSTABILATOR KURVLJUSASSISTENT ACC MED FRONTASSIST FILBYTESASSISTENT

13 swagen. 4MOTION och automatlåda i alla dess former. Den som har bilen som arbetsplats ställer ofta lite högre krav än andra. Bland annat när det gäller komfort, säkerhet och att den ska vara lätt att köra. Till alla transportbilar från Volkswagen kan du välja automatlåda. Beroende på modell finns de som 6-, 7- eller 8-stegade. Till alla modeller kan du dessutom välja 4MOTION, Volkswagens eget system för fyrhjulsdrift. Det kommer du att uppskatta när underlaget inte är det bästa, eller på vintern när det är riktigt halt. Drivkraften fördelas automatiskt så att du alltid har det bästa väggreppet i förhållande till underlaget. Tillsammans med ESC, den elektroniska stabiliseringskontrollen, ger det en överlägsen framkomlighet. När det gäller Amarok kan du i stället för den permanenta fyrhjulsdriften välja inkopplingsbar fyrhjulsdrift med manuell växellåda och lågväxel för att få de bästa terrängegenskaperna. Både fyrhjulsdrift och lågväxel kopplas enkelt in med ett knapptryck. Caddy 4M TDI 102 hk från : exkl moms eller 1.510: /mån 1 Transporter 4M TDI 150 hk från : exkl moms eller 2.270: /mån 1 Amarok V6 4M TDI 204 hk från : exkl moms eller 2.210: /mån 1 Crafter 4M TDI 140 hk från : exkl moms eller 2.460: /mån 1 MULTIKOLLISIONSBROMS PARK ASSIST SIDOSKYDD VARNING FÖR BAKOMVARANDE FORDON

14 All-in. Mer pang för pengarna. Vill du ha riktigt mycket valuta för pengarna går du All-in när du ska välja finansiering för din nya transportbil. I månadskostnaden ingår leasing med förmånlig ränta, ett prisvärt service- och underhållsavtal och en försäkring som är specialanpassad för transportbilar. Allt på en faktura som du betalar per månad. Först och främst får du finansiering med bra villkor vilket gör att du inte behöver binda upp eget kapital. Det ingår också en riktigt förmånlig försäkring som är anpassad för dig som har en transportbil i företaget. Den innehåller bland annat en maskinskadeförsäkring som gäller i 8 år eller upp till mil. Dessutom får du ersättning med upp till : för fast utrustning i lastutrymmet som blir stulen eller vandaliserad. Du får också snabb och smidig skadehantering dygnet runt. All-in innehåller också ett service- och underhållsavtal så att du slipper överraskas av oväntade kostnader. Villkoren skiljer sig en aning mellan de olika modellerna, men du kommer alltid att spara en slant genom avtalet. Precis som tidigare kan du naturligtvis välja enbart finansiering eller delar av det här erbjudandet. Team Transportbilar. Inom Volkswagen har vi skapat Team Transportbilar för att du ska få all tänkbar hjälp när det gäller din transportbil. Inom teamet har vi samlat all kompetens du kan behöva kring just din bil. Oavsett om du vill köpa en ny bil, prata finansiering eller serva din nuvarande finns någon där för dig. Som en del av teamet har vi specialutbildade transportbilstekniker som vidareutbildas flera gånger om året, bland annat för att hantera det webbaserade diagnossystemet som uppdateras varje dygn. De har dessutom hjälp av specialverktyg och Volkswagen Originaldelar som ger 24 månaders garanti på både arbete och reservdelar. Idag står fler än 60 team till ditt förfogande hos Volkswagen-återförsäljare runtom i landet. Allt det här har, tillsammans med bilarna, gjort Volkswagen till landets populäraste transportbilsmärke.

15 Volkswagen Tillbehör Nyhet! Volkswagen Original lasthållare Original lasthållare i aluprofil till Caddy utan reling. Levereras inkl. lås. Från 1516: 1045: Art F Se priset! Volkswagen Original GoPro hållare Fånga dina bästa bilstunder med hållare för actionkamera. Hållaren ingår i Volkswagens nackstödsmonterade komfortsystem där hållaren fästs i en basmodul där den kan justeras 360. Med en kamera från tillverkaren GoPro (GoPro Hero 3 och nyare) finns möjlighet att ansluta till bilens bildskärm. Kameraoch basmodul ingår inte.*endast bilar med App-Connect funktionen. Volkswagen Original lasthållare Lasthållare i aluprofil till Caddy, T5 och T6. Levereras inkl. lås. Original lasthållare Art Ord Nu! Caddy utan reling 2K : 1836: Caddy med reling 2K B 2072: 1516: T5, T6 utan skenor 7H : 2156: T5, T6 med skenor 7H A 3400: 2396: 2396: Art C Nyhet! 1180: Art 1T C 8Z8 Bra val! dfreeeze fjärrstyrd värme i bilen Om du har Webasto parkeringsvärmare monterat från fabrik kan du lägga till tjänsten dfreeeze. Med hjälp av den kan du slå på och av värmaren via mobilen eller surfplattan och läsa av aktuell temperatur i bilen. När du ställer in din avresetid beräknar tjänsten hur långt i förväg värmaren ska sättas igång för att du ska få en behaglig temperatur. Värmaren kan fortfarande styras via de befintliga reglage som levererades med bilen, timer, fjärrkontroll etc. Passar ej Touareg och el-bilar. Monteringskostnader tillkommer. Volkswagen Original lättmetallfälg Sima Original lättmetallfälg med perfekt passform. Kan med fördel även användas tillsammans med vinterdäcken. Prisvärd och snygg. Volkswagen Original lättmetallfälg Sima 16" Fälgdim: 6Jx16" ET /5 Rek däckdim: 205/55 R16 Kulör: Silver Passar: Caddy Volkswagen Originalfälg är ett säkert val, du får garanterat hög kvalitet, goda köregenskaper och perfekt passform. Våra fälgar är utvecklade för tuffa tag i alla väder, kvalitet du kan lita på. Men glöm inte däcken, däcken har den största betydelsen för hur din bil upplevs på vägen. Tveka inte att kontakta oss gällande just de bästa däcken för din bil, vi samarbetar med de mest kända premiumleverantörerna och erbjuder konkurrenskraftiga priser. 4495: Art 2H AX1 Volkswagen Original lättmetallfälg Aragonit 19" Fälgdim: 8Jx19" ET43 5/120 Rek däckdim: 255/55 R19 Kulör: Svart Passar: Amarok Vår maffigaste fälg som passar den kraftfulla designen hos Amarok. Kan bara monteras på bilar med skärmbreddare (eller Highline). MER TILLBEHÖR HITTAR DU PÅ VOLKSWAGENTILLBEHOR.SE ALLA PRISER EXKL. MOMS. EV. MONTERINGSKOSTNADER TILLKOMMER. GÄLLER T.O.M 30 NOVEMBER 2017

16 Folkabussen fyller 70 år. Multivan Adventure. För 70 år sedan föddes idén till dagens Transporter och Multivan. Från början hette den typ 2 och förvandlades med tiden bland annat till den omtyckta Folkabussen. För att fira födelsedagen har vi tagit fram en specialversion av dagens motsvarighet till gårdagens populära modell. Multivan Adventure har egentligen bara idén gemensamt med sin föregångare. Den är rymligare, tystare, starkare, bekvämare och mer praktisk. Den har plats för sju personer och mycket bagage. Med hjälp av glidskenor kan du möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill ha det. Det innebär att den är perfekt för semesterresan eller när allt ska med till fritidshuset. Multivan Adventure har en TDI-motor på 204 hk med 4MOTION och DSG automatlåda. Den omfattande utrustningslistan innehåller bland annat 18-tums lättmetallfälgar, parkeringsvärmare med tidur och fjärr, avtagbar dragkrok, navigationssystem Discover Media Plus, handsfree, WLAN och smarta assistanssystem. Till exempel backkamera och Adaptiv farthållare med City nödbromsfunktion. Multivan 70 TDI hk 4M och DSG från : inkl moms. Billån från 4.820: /mån 4 inkl moms. UTRUSTNING 18-tums lättmetallfälgar Avtagbar dragkrok Elektriskt inställbara ytterbackspeglar som även är uppvärmnings- och infällbara LED strålkastare och bakljus Låsbara hjulbultar Navigationssystem Discover Media Plus Handsfree och WLAN Parkeringsvärmare med tidur Adaptiv farthållare med City nödbromsfunktion Backkamera med parkeringshjälp fram och bak Elektriskt justerbart svankstöd framstolar Barnstol integrerad i andra sätesraden Utdragslådor under tresitssoffan Följ oss på sociala medier så får du veta lite mer. Gillar du Volkswagen Transportbilar kan du följa oss i flera sociala medier. På Facebook, Instagram och i vår Youtube-kanal delar vi med oss av nyheter, inspiration och lite minnen från förr i tiden. BRÄNSLEDEKLARATIONER OCH FINANSIELLA VILLKOR. TRANSPORTBILAR: Caddy blandad körning från 4,7 l/100km, 124 CO 2 /km, Transporter blandad körning från 6,0 l/100km, 156 CO 2 /km, Amarok blandad körning från 7,8 l/100km, 203 CO 2 /km, Crafter ej tillgänglig vid pressläggning. 1 Volkswagen Leasing exkl moms 36 mån, mil/år, 30% särskild leasingavgift, 47% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (aug 2017). 3 All-in Volkswagen Leasing exkl moms 36 mån, mil/år, 30% särskild leasingavgift, 47% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (aug 2017). Volkswagen Service- och underhållsavtal exkl moms 99 öre milen. Volkswagen Försäkring kr/mån beroende på modell. Volkswagen Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB (publ) org.nr: Ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar etc kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Varje Volkswagen-återförsäljare är fri att sätta sina egna priser. Erbjudandena gäller endast vid nybilsförsäljning. PERSONBILAR: Caddy personbil blandad körning från 5,7 l/100km, 149 CO 2 /km, Multivan blandad körning från 6,1 l/100km, 159 CO 2 /km. 4 Volkswagen Billån 36 mån, 30% kontant, 47% restskuld, rörlig ränta baserad på VWFS (eff. ränta 3,17% aug 2017). Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Varje Volkswagenåterförsäljare är fri att sätta sina egna priser. Erbjudandena gäller endast vid nybilsförsäljning. VOLKSWAGEN FÖRSÄKRING: En del av If Skadeförsäkring AB (publ). Säte: Stockholm, Org.nr: Volkswagen Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans Sverige AB. Fullständiga försäkringsvillkor finns på volkswagentransportbilarforsakring.se.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS. Transportbilar som är lite utöver det vanliga.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS. Transportbilar som är lite utöver det vanliga. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS Transportbilar som är lite utöver det vanliga. 400% Volkswagen. Som du säkert märkt har det hänt en hel del med Volkswagens

Läs mer

Caddy Edition 35. Jubileumsmodell av Sveriges populäraste transportbil. Nya Crafter. Van of the Year Specialversion. 400% Volkswagen.

Caddy Edition 35. Jubileumsmodell av Sveriges populäraste transportbil. Nya Crafter. Van of the Year Specialversion. 400% Volkswagen. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Maj augusti 2017 Caddy Edition 35. Jubileumsmodell av Sveriges populäraste transportbil. Nya Crafter. Van of the Year 2017. 400% Volkswagen. Specialversion av folkabussen.

Läs mer

FÖRMÅNLIG FAVORIT CADDY PROLINE FRÅN 1.195: NY V6 I AMAROK. SVERIGES BÄSTA LAGUPPSTÄLLNING. BRA MILJÖVAL.

FÖRMÅNLIG FAVORIT CADDY PROLINE FRÅN 1.195: NY V6 I AMAROK. SVERIGES BÄSTA LAGUPPSTÄLLNING. BRA MILJÖVAL. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Maj augusti 2018 FÖRMÅNLIG FAVORIT CADDY PROLINE FRÅN 1.195: NY V6 I AMAROK. SVERIGES BÄSTA LAGUPPSTÄLLNING. BRA MILJÖVAL. MED 258 HÄSTAR UNDER HUVEN. MER KRAFT I AMAROK

Läs mer

FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april Bra tillfälle att köpa Caddy. Fyrtal i fyrhjulsdrift. Volkswagen SkiTeam. Transporter R Edition.

FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april Bra tillfälle att köpa Caddy. Fyrtal i fyrhjulsdrift. Volkswagen SkiTeam. Transporter R Edition. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april 2018 Bra tillfälle att köpa Caddy. Transporter R Edition. Fyrtal i fyrhjulsdrift. Volkswagen SkiTeam. Två välutrustade arbetsplatser. Två sätt att finansiera.

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

AMAROK V6 258 HK. 272 HK I POWERBOOST-LÄGE. CRAFTER 4MOTION & AUTOMAT. CADDY & TRANSPORTER FRAMTIDENS KLASSIKER. MÖT DE KOMPROMISSLÖSA.

AMAROK V6 258 HK. 272 HK I POWERBOOST-LÄGE. CRAFTER 4MOTION & AUTOMAT. CADDY & TRANSPORTER FRAMTIDENS KLASSIKER. MÖT DE KOMPROMISSLÖSA. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR September december 2018 AMAROK V6 258 HK. 272 HK I POWERBOOST-LÄGE. CRAFTER 4MOTION & AUTOMAT. CADDY & TRANSPORTER FRAMTIDENS KLASSIKER. MÖT DE KOMPROMISSLÖSA. Vill man bli

Läs mer

Stor dubbelpremiär! Nya Caddy. Nu ännu smartare. Nya Transporter. Bekvämare, snålare, säkrare. All-in. Det bekväma sättet att ha bil.

Stor dubbelpremiär! Nya Caddy. Nu ännu smartare. Nya Transporter. Bekvämare, snålare, säkrare. All-in. Det bekväma sättet att ha bil. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Augusti december 2015 Stor dubbelpremiär! Nya Caddy. Nu ännu smartare. Nya Transporter. Bekvämare, snålare, säkrare. All-in. Det bekväma sättet att ha bil. Nya Caddy. #streetsmart

Läs mer

Crafter. En helt ny bil. Nya Crafter. 100% Volkswagen. Caddy R. Inget vanligt skåp. Nu är det 4MOTIONväder.

Crafter. En helt ny bil. Nya Crafter. 100% Volkswagen. Caddy R. Inget vanligt skåp. Nu är det 4MOTIONväder. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Februari april 2017 Crafter. En helt ny bil. Nya Crafter. 100% Volkswagen. Caddy R. Inget vanligt skåp. Nu är det 4MOTIONväder. Nya Crafter. Utmana det omöjliga. När vi skulle

Läs mer

Transporter. Van of the Year 2016.

Transporter. Van of the Year 2016. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Sep dec 2016 Amarok. Starkare och snabbare. All-in. Allt på en faktura. Transporter. Van of the Year 2016. Nya Amarok. Vidga ditt revir. Bestig ett berg, dyk ner i en dal

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018 TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER PEUGEOT TRANSPORTBILAR från 115.900 kr by NOVEMBER 2018 längd lastvolym L1... 4 380 mm...3,3 m3 L2... 4 628 mm... 3,7 m 3 135.900 kr 957 kr COMPLETE 2.149 kr 4,2 l /100

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

Vinterns snöstjärnor.

Vinterns snöstjärnor. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april 2016 Vinterns snöstjärnor. Volkswagen 4MOTION. Nya Caddy. Nu med EU6-motorer. Nya Transporter. Bekvämare och säkrare. Amarok. Terränglimousin. Nya Caddy. 4MOTION

Läs mer

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda för din organisations specifika behov. Bilarna

Läs mer

Våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering för dig som företagare. Varje modell kan självklart skräddarsys efter eget önskemål.

Våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering för dig som företagare. Varje modell kan självklart skräddarsys efter eget önskemål. Attraktiva tjänstebilar för attraktiva företag. Volkswagen Personbilar, februari 2017. Reservation för tryckfel och ändringar. BRO-200-100-01 We mean Business Volkswagen Business Edition är speciellt anpassad

Läs mer

FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR September december 2019 TRANSPORTER 6.1 PRIVATLEASA AMAROK. RULLANDE SEMESTERHUS. CADDY VENOM EDITION.

FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR September december 2019 TRANSPORTER 6.1 PRIVATLEASA AMAROK. RULLANDE SEMESTERHUS. CADDY VENOM EDITION. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR September december 2019 TRANSPORTER 6.1 PRIVATLEASA AMAROK. RULLANDE SEMESTERHUS. CADDY VENOM EDITION. Volkswagen-koncernern har redan börjat sin resa mot minskad miljöpåverkan.

Läs mer

SKI TEAM. FÖR VINTRIGA VÄGAR.

SKI TEAM. FÖR VINTRIGA VÄGAR. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april 2019 SKI TEAM. FÖR VINTRIGA VÄGAR. 4MOTION. ETT BÄTTRE GREPP. DAGS ATT BLI ELEKTRISK? FLEET CONNECT. VINTERNS VIKTIGASTE VAL. Det svenska vädret är oberäkneligt.

Läs mer

Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris.

Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Bilerbjudande 2017. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Polo Nya Golf Nya Golf Sportscombi Nya Golf Alltrack Passat Sportscombi Passat GTE Passat Alltrack Touran Tiguan Sharan

Läs mer

Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris.

Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Bilerbjudande 2018. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Polo Golf Golf Alltrack Passat Sportscombi Passat GTE Passat Alltrack Touran Tiguan Tiguan Allspace Sharan T-Roc Caddy

Läs mer

Ny version! Amarok Ultimate.

Ny version! Amarok Ultimate. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Ny version! Amarok Ultimate. Dags att välja Caddy? Teckna förmånligt serviceavtal. Förmånliga och rymliga tjänstebilar. 4MOTION. Eftersom det snart är vinter igen. När man

Läs mer

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten De nya transportbilarsmodellerna håller priserna och kostnaderna i styr Volkswagen utvecklar sina transportbilar så att de i allt högre grad ska beakta

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

4MOTION. Bra fäste. Inget glid.

4MOTION. Bra fäste. Inget glid. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april 2015 4MOTION. Bra fäste. Inget glid. Premiär. Volkswagen load up! Nyhet! Caddy och Transporter Ski Team Edition. Mer utrustning till Caddy och Transporter.

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS Den svenska modellen. När vi utvecklar nya kombimodeller för världens alla marknader är det Kombilandet Sverige vi ser framför oss. Här finns

Läs mer

Sommarerbjudanden från Volkswagen!

Sommarerbjudanden från Volkswagen! Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Syd. Sommarerbjudanden från Volkswagen! Malmö, Lund, Helsingborg och Trelleborg. Passat Variant TDI 140 4Motion Masters Sweden Edition. Gäller endast lagerbilar.

Läs mer

Snart premiär för nya Caddy.

Snart premiär för nya Caddy. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Maj augusti 2015 Snart premiär för nya Caddy. Nya Caddy med fokus på körglädje. Se nya generationen Transporter. e-load up! Den eldrivna lastbilen. Caddyn på bilden är topputrustad.

Läs mer

Premiär för Amarok Canyon.

Premiär för Amarok Canyon. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Maj augusti 2014 Premiär för Amarok Canyon. Nyhet! Caddy och Transporter Rally X Edition. Familjelyx. Multivan Cup. Skräddarsy din Crafter. Snygg reklampelare för företaget.

Läs mer

Skåp Motor Effekt kw/hk Vxl-låda Förbr Utsläpp Ca-pris

Skåp Motor Effekt kw/hk Vxl-låda Förbr Utsläpp Ca-pris Feb 2015 Priser Transporter Skåp Motor Effekt kw/hk Vxl-låda Förbr Utsläpp Ca-pris Kort axelavstånd 2.0 TDI 103 140 6VM 7,4 195 g/km 303 000 2.0 TDI 103 140 DSG 7,9 208 g/km 326 875 2.0 TDI 4MO 103 140

Läs mer

A4Prisfaktablad. A4 allroad

A4Prisfaktablad. A4 allroad Sedan Avant Prisfaktablad Innehåll 3-4 Sedan 5-6 Avant 7 8 Audi Sedan - Bensinmotorer Utrustning Motor Växellåda Effekt Standard SEK ink. moms 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudnanden 12 Populära tillval

Läs mer

FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Maj augusti 2019 CADDY VENOM EDITION. MAKE IT ELECTRIC. AMAROK CANYON EDITION.

FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Maj augusti 2019 CADDY VENOM EDITION. MAKE IT ELECTRIC. AMAROK CANYON EDITION. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Maj augusti 2019 CADDY VENOM EDITION. MAKE IT ELECTRIC. AMAROK CANYON EDITION. TRANSPORTER 70 ÅR. SÄTT GULDKANT PÅ VARDAGEN. Nu strör vi guld över dig som väljer att köpa

Läs mer

A6 allroad 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK

A6 allroad 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 allroad quattro A6 allroad 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: 429 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld,

Läs mer

Januari april 2014. Nyhet! Transporter RR. Racingskåpet. Nytt serviceavtal till Amarok. 99 öre milen. Prisvärda Crafter!

Januari april 2014. Nyhet! Transporter RR. Racingskåpet. Nytt serviceavtal till Amarok. 99 öre milen. Prisvärda Crafter! FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april 2014 Prisvärda Crafter! Nytt serviceavtal till Amarok. 99 öre milen. Nyhet! Transporter RR. Racingskåpet. Skåp med offroadkänsla. Med våra svenska vintrar borde

Läs mer

NYHET! Amarok automat.

NYHET! Amarok automat. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Jan april 2013 NYHET! Amarok automat. Familjen 4MOTION. Standardhöjning på Caddy. Nyhet! Service 99 öre per mil för Transporter. Nya Amarok automat. Bekväm i rusningstrafik.

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet.

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. FEB 2018 Gå All-in. Mer pang för pengarna. Genom All-in samlar vi dina bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. Ditt företag

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: 204 900 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta

Läs mer

Nya Passat. Utmanar det förväntade.

Nya Passat. Utmanar det förväntade. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Stockholm Volkswagen ANNONS Stockholm Rubrik Nya Passat. Utmanar det förväntade. Passat Sportscombi 2.0 TDI 190 DSG 4MOTION GT. Pris från 332 900 kr.

Läs mer

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat 2012 Polo Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Golf Beetle Tiguan Passat Ett erbjudande till Svensk Tennis Erbjudandet gäller under 2012 och prisexemplen avser läget

Läs mer

December Mars Nya Golf Alltrack.

December Mars Nya Golf Alltrack. December Mars 20152014 Nya Golf Alltrack. Nya Golf Alltrack 1.8 TSI 180 DSG 4MOTION 2.0 TDI 184 DSG 4MOTION Efter succén med Passat Alltrack som förra året var den mest sålda Passat-versionen i Sverige,

Läs mer

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet.

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. FEB 2019 Gå All-in. Mer pang för pengarna. Genom All-in samlar vi dina bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. Ditt företag

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AMC5RV8Q www.audi.se/amc5rv8q Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

INVIGNINGSHELG NOVEMBER!

INVIGNINGSHELG NOVEMBER! INVIGNINGSHELG 12-13 NOVEMBER! Vi inviger VÅr NYa skodaanläggning i örebro och firar Med extra bra erbjudanden PÅ alla VÅra anläggningar. High Up! 75 hk. Pris 99 900 kr inkl. fri service*. City Emergency

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AAEBP29W www.audi.se/aaebp29w Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK Audi A4 allroad quattro 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 229 500 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50%

Läs mer

LVC Event Göteborg 9 10 april 2014. LCV Kampanj Q1 & Q2

LVC Event Göteborg 9 10 april 2014. LCV Kampanj Q1 & Q2 LVC Event Göteborg 9 10 april 2014 LCV Kampanj Q1 & Q2 WORKING STAR EDITION AC ESP Elfönsterhissar Airbag, förare/pass. Sidoairbag GPS Navigation CD-Bluetooth Backkamera C-lås Dimljus NV200 Working Star

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 289 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

Volkswagen T5 Transporter Skåp 2,0TDI 180 DSG 4M. Volkswagen Caddy Maxi Skåp 4- Motion D-värm. Volkswagen Caddy Skåp Edition 30 DSG 2,0 170 HK

Volkswagen T5 Transporter Skåp 2,0TDI 180 DSG 4M. Volkswagen Caddy Maxi Skåp 4- Motion D-värm. Volkswagen Caddy Skåp Edition 30 DSG 2,0 170 HK Das WeltAuto > Sök efter personbilar > Resultatlista Volkswagen T5 Transporter Skåp 2,0TDI 180 DSG 4M 13 000 mil 284 900 kr Din Bil Södertälje Forskargatan 13, 151 36 Södertälje Tel.: 08-55377900 Volkswagen

Läs mer

Förmånligt och enkelt bilinnehav.

Förmånligt och enkelt bilinnehav. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Förmånligt och enkelt bilinnehav. För små och stora företag. Företag 1 Volkswagens företagserbjudande Volkswagen Transportbilar är svenska

Läs mer

Februari. - en spännande månad

Februari. - en spännande månad Februari - en spännande månad VI PREMIÄRVISAR CHEVROLET CRUZE I HELGEN 20-21/2 EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 PASSA SAMTIDIGT PÅ ATT BEKANTA DIG MED NYA OPEL ASTRA NYA MITSUBISHI OUTLANDER VÄLKOMMEN

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A1 Sportback A1 1.0 TFSI 70(95) kw(hk) 5-växlad Pris: 139 900 SEK Månadsbetalning: 989 SEK (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi Q3 2.0 TDI quattro 130(177) kw(hk) S tronic Pris: 189 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta baserad

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

Värt varenda krona. Enkelt och tryggt Komfort och design

Värt varenda krona. Enkelt och tryggt Komfort och design För nytta och nöje. Värt varenda krona. Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva

Läs mer

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER Bilbladet nr 2 2018 utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE 23-25 NOVEMBER Stockholmsvägen 24, Upplands Väsby Veddestavägen 1, Barkarby kia.com Kia Originalservice, alltid med

Läs mer

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet.

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. AUG 2018 Gå All-in. Mer pang för pengarna. Genom All-in samlar vi dina bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. Ditt företag

Läs mer

Vi elektrifierar Sverige.

Vi elektrifierar Sverige. Vi elektrifierar Sverige. Nu ingår laddbox från CLEVER med installation utan extra kostnad. Värde ca 17 000 kr.* Passat Sportscombi GTE Det är inte så konstigt att Passat Sportscombi GTE är Sveriges mest

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Nya Expert Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Nya

Läs mer

Tjänstebilar och miljöbilar 2012

Tjänstebilar och miljöbilar 2012 Tjänstebilar och miljöbilar 2012 Utgåva 2 juni 2012 60 4,5 106 0 24 800 1 033 710 75 4,7 108 126 0 26 0 1 121 840 5,1 0 28 1 175 940 5,1 151 800 29 400 1 225 1 020 Polo TSI 124 157 000 30 000 1 250 1 040

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris.

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Bilerbjudande 2016. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Polo Golf Golf Sportscombi Golf Alltrack Passat Sportscombi Passat Alltrack Nya Tiguan Touran Sharan Touareg Ett erbjudande

Läs mer

Vårerbjudanden från Volkswagen Stockholm.

Vårerbjudanden från Volkswagen Stockholm. ANNONS HelA denna bilaga är en ANNONS från VOlKSWAgeN STOCKHOlM ANNONS Vårerbjudanden från Volkswagen Stockholm. Rubrik Passat Alltrack. Anpassad för längtan till landet. Nu med Premiumpaket från 309 900

Läs mer

Januari april Nyhet! Transporter RR. Racingskåpet. Nytt serviceavtal till Amarok. 99 öre milen. Prisvärda Crafter!

Januari april Nyhet! Transporter RR. Racingskåpet. Nytt serviceavtal till Amarok. 99 öre milen. Prisvärda Crafter! FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april 2014 Prisvärda Crafter! Nytt serviceavtal till Amarok. 99 öre milen. Nyhet! Transporter RR. Racingskåpet. Skåp med offroadkänsla. Med våra svenska vintrar borde

Läs mer

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Samtidigt som Leon ST Kombi har världspremiär på bilmässan i Frankfurt (IAA) kan pris och specifikationer för den svenska marknaden presenteras. Bilen lanseras i Sverige

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI quattro 235(320) kw(hk) tiptronic Pris: 499 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld,

Läs mer

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS A P R I L 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL NYA OPEL Privatleasing från 2.199 kr/mån

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Vito Skåp. Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment. ex.moms 235.500:- 242.400:- 249.100:- 1.598 cm³ 195/65 R 16C 100 T 6,5Jx16

Vito Skåp. Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment. ex.moms 235.500:- 242.400:- 249.100:- 1.598 cm³ 195/65 R 16C 100 T 6,5Jx16 Vito Skåp Typ Vito Vito Vito Vito Vito 119 BlueTEC Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment insprutningssystem, VTG-turbo och 4- ventilsteknik, Euro 5b+/Gr III med växellåda 230 Nm vid 1.500-2.000 v/min, framhjulsdrift

Läs mer

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS J U N I 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L PREMIÄR OPEL Pris från 234.900 kr Privatleasing från 2.699

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR

CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR Priser och tillval, från 17 juni 2019 Alla priser är exklusive moms Euro 6.1 Obs! Beställningsbilar med Euro 6.2 finnes längre ner i dokumentet. Motor (Diesel) Kaross

Läs mer

Transportbilar. Tillbehör & Service. Multistarter 2156:- Hella Xenon 2636:- Hundbur 4796:-

Transportbilar. Tillbehör & Service. Multistarter 2156:- Hella Xenon 2636:- Hundbur 4796:- Transportbilar Tillbehör & Service Multistarter 2156:- Hella Xenon 2636:- Hundbur 4796:- SEP NOV 2015 1210:- Art 1T1 071 495 A 8Z8 Se priset! Volkswagen Original lättmetallfälg Sima 15" Fälgdim: 6,5Jx15"

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro 160(218) kw(hk) S tronic Pris: 289 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: SEK

TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: SEK Audi TT RS Coupé TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: 665 900 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

Rubrik R-LIN. Golf Sportscombi GT. Pris från 214 900 kr. Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Stockholm KOSTNAD. Ord.

Rubrik R-LIN. Golf Sportscombi GT. Pris från 214 900 kr. Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Stockholm KOSTNAD. Ord. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Stockholm Volkswagen ANNONS Stockholm Rubrik E R-LIN XTRA UTAN E KOSTNAD Golf Sportscombi GT. Pris från 214 900 kr. Ord. pris 245 800 kr KONSUMENT

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 allroad quattro Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI 160(218) kw(hk) S tronic Pris: 419 000 SEK Audi-kod AS8RX13W www.audi.se/as8rx13w Sammanfattning Audi Audi A6 allroad quattro Audi A6 allroad quattro

Läs mer

NISSAN TRANSPORTBILAR

NISSAN TRANSPORTBILAR NISSAN TRANSPORTBILAR Aktuella kampanjer 1 januari till 31 mars 2019 1 (7) NAVARA Originalet! Fullutrustad ustad kampanjmodell nu endast 289.990 kr. exkl. moms Tillägg metallic 5.000 kr. exkl. moms Spara

Läs mer

Transportbilar. Tillbehör & Service TILLBEHÖR FÖR BILAR SOM JOBBAR PÅ RIKTIGT. KÖRJOURNAL 2495:- 4500:- STEGHÅLLARE BOSCH RALLYE 995:-

Transportbilar. Tillbehör & Service TILLBEHÖR FÖR BILAR SOM JOBBAR PÅ RIKTIGT. KÖRJOURNAL 2495:- 4500:- STEGHÅLLARE BOSCH RALLYE 995:- Transportbilar Tillbehör & Service TILLBEHÖR FÖR BILAR SOM JOBBAR PÅ RIKTIGT. KÖRJOURNAL 2495:- 4500:- STEGHÅLLARE BOSCH RALLYE 995:- STYLING & BILVÅRD Original lättmetallfälg Amazonit 16" Passar: Amarok

Läs mer

ÖPPET HUS 8 9 juli. PEUGEOT 308 5D CLASSIQUE BlueHDi kr. peugeot.se

ÖPPET HUS 8 9 juli. PEUGEOT 308 5D CLASSIQUE BlueHDi kr. peugeot.se peugeot.se ÖPPET HUS 8 9 juli PEUGEOT 308 5D CLASSIQUE BlueHDi 120 169.900 kr PEUGEOT 308 SW PureTech 110 NOW PRIVATLEASING 2.099 kr/mån inkl. service JULI 2017 PEUGEOT 308 CLASSIQUE SPARA 35.000 kr SISTA

Läs mer

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: 339 000 SEK Audi-kod A5GJ5KCC www.audi.se/a5gj5kcc Sammanfattning Audi Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell

Läs mer

ERBJUDANDEN I FEBRUARI

ERBJUDANDEN I FEBRUARI ERBJUDANDEN I FEBRUARI MITSUBISHI HELG 6-7 FEBRUARI EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 VI PRESENTERAR NYA MITSUBISHI OUTLANDER INGEN VANLIG MILJÖBIL. VÄLKOMMEN PÅ EN PROVTUR Innehåll: Mitsubishi

Läs mer

A3 Sportback 1.5 TFSI Proline 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A3 Sportback 1.5 TFSI Proline 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A3 Sportback A3 Sportback 1.5 TFSI Proline 150 hk 6-växlad Pris: 229 900 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

September 2013. Volkswagen Personalbil

September 2013. Volkswagen Personalbil September 2013 Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda,

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: SEK A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: 264 900 SEK Audi-kod AABMTNQT www.audi.se/aabmtnqt Sammanfattning Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris 264 900

Läs mer

Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK

Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A4 Avant Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: 329 000 SEK Audi-kod AAG70K54 www.audi.se/aag70k54 Sammanfattning Audi Audi A4 Avant Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

A4 allroad 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A4 allroad 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A4 allroad quattro A4 allroad 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 329 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld,

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat GTE

Pressen hyllar nya Passat GTE Pressen hyllar nya Passat GTE En laddhybrid har nog aldrig varit så attraktiv som nu. Bytbil.com, 28 augusti Grönare mil med bil är svårt att finna i den här populära klassen. TT (Nyhetsbyrå), november

Läs mer

Privatleasing äger. » Audi sound system» Parkeringssensorer bak» 3-ekrad multifunktionsratt m.m. Just nu: Privatleasing från ca. 2.

Privatleasing äger. » Audi sound system» Parkeringssensorer bak» 3-ekrad multifunktionsratt m.m. Just nu: Privatleasing från ca. 2. Realisera drömmen. En bättre chans att köpa Audi får du inte. Fabriksnya bilar till rena drömpriser med leverans innan sommaren. Besök din återförsäljare idag! Privatleasing äger Det bekymmersfria bilägandet

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Transportbilar. Tillbehör & Service. Multistarter 2156:- Packline 5916:- Vinterkit 159:-

Transportbilar. Tillbehör & Service. Multistarter 2156:- Packline 5916:- Vinterkit 159:- Transportbilar Tillbehör & Service Multistarter 2156:- Packline 5916:- Vinterkit 159:- DEC FEB 2016 Bra val! lättmetallfälg Sima 16" Fälgdim: 6Jx16" ET 50 112/5 Rek däckdim: 205/55 R16 91Q Touran 2015,

Läs mer

SEAT. Älskar sommaren! Det bästa från Barcelona för den svenska sommaren.

SEAT. Älskar sommaren! Det bästa från Barcelona för den svenska sommaren. Det bästa från Barcelona för den svenska sommaren. Njut mer av dina resor i sommar. Fram till sista augusti har vi heta erbjudanden och snabb leverans på lagerbilar. På era platser. Färdiga. Kör. Inget

Läs mer