ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN. Operation Bridge övervakar all IT S.3. Program för framtida ledare S.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN. Operation Bridge övervakar all IT S.3. Program för framtida ledare S."

Transkript

1 43 17 oktober 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Operation Bridge övervakar all IT S.3 Program för framtida ledare S.6 Nytt IKEA museum på gång S.12 Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN I oktober lanserar IKEA INVERKAN, en kollektion av koordinerade textilier och keramik i naturliga färger. Kollektionen är framtagen med lokal inspiration och expertis ifrån byn Doi Tung i norra Thailand. Det har varit ett arbete som hjälpt byns invånare till ett bättre liv. Läs mer på s.4

2 43 17 oktober IKEA Älmhult åter nominerat Svenska ledningsgruppen har nominerat IKEA Älmhult till Inter IKEA Systems Store Award 2014 för andra året i rad. Nomineringen motiveras dels av en hållbar tillväxt, ökad tillgänglighet av en välinformerad personal, ett starkt IKEA ledarskap och stor framgång med IKEA Fynd. IKEA i topp IKEA har utsetts till Sveriges attraktivaste arbetsgivare för yrkesverksamma ekonomer inom kategorin detaljhandel. Samtidigt placerar vi oss på andra plats, efter Google, när Universums Karriär- Barometer rankar Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland alla ekonomer. Peter Agnefjäll utsedd alumn Peter Agnefjäll, IKEA Gruppens VD och koncernchef, blev den 3/10 utsedd till årets alumn vid Linköpings universitet. Jag har bland annat fått träffa mina gamla lärare, som inspirerade mig och som inspirerar studenter än idag. Det har varit jätteroligt och jag är glad och stolt över utmärkelsen som årets alumn, kommenterar Peter. ÄLMHULTSBLADET Utgivare IKEA AB Ansvarig utgivare Mattias Lindqvist Redaktion Cecilia Petersson och Hanna Pålsson Manusstopp Tisdagar Utgivning Fredagar Tryckkostnad 3,80 SEK per ex Postnummer 05/15 Telefon Fax E-postadress redaktionen ikea1.scop@ikea.com E-postadress Saker & Ting ikea1.sakt@ikea.com Älmhultsbladet på IKEA Inside Älmhultsbladet som webbtidning Tips! Webbtidningen når du hemifrån Älmhultsbladet in English Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen! ikea1.scop@ikea.com

3 43 17 oktober Här övervakas all IT på IKEA - dygnet runt, året runt TEXT: CECILIA PETERSSON, CECILIA.PETERSSON@IKEA.COM Operations Bridge i Älmhult supporterar IKEA IT i hela världen, en uppgift som innebär jobb dygnet runt, året runt. Bland annat övervakas varuflöden och kassasystem, två av många viktiga system som säkerhetsställer att IKEA fungerar. Ingen dag är den andra lik, säger Mattias Emanuelsson, en av 12 operatörer på Operations Bridge. Att kliva in hos Operations Bridge ger en klar bild av att många bollar hålls i luften. Två operatörer sitter arbetandes vid fem datorskärmar vardera, samtidigt som de håller koll på ytterligare sex skärmar. De agerar på larm som kommer in vilket innebär att jobbskiften alltid varierar i tempo och arbetssätt. Vid ett så kallat MBCI (Major Business Critical Incident) så deltar Operations Bridge i ett kristeam tillsammans med andra viktiga team. De sitter i ett krisrum och lämnar inte rummet förrän problemet är löst. Det händer att upp till 30 personer från olika team och delar av världen måste kopplas in. Rebecca Rydh, operatör på Operations Bridge. Eva Hellstrand får hjälp av Thomas Fick på Operations Bridge. På en av de största skärmarna hos Operations Bridge är de 22 viktigaste systemen inom IKEA belysta. Om något eller några av dem får störningar uppstår akuta problem och alarmen måste hanteras i samma stund som de kommer. Då är det är väldigt viktigt att kunna agera snabbt, menar Mattias. Det tar olika lång tid för varje problem att lösa men gemensamt för dem alla är att grundproblemet måste finnas. IT supporten ifrån Älmhult kan krävas var, och när, som helst ifrån hela världen. IKEA har haft en IT-support i Älmhult sedan 60-talet, men aldrig tidigare i den utsträckning som nu. Det finns dock fler områden vi vill bevaka, säger Mattias. Vidare berättar Mattias om ett 3-årigt förbättringsarbete inom Operations Bridge. Ett arbete med målet att leverera ännu bättre support för att kunna stödja IKEA ytterligare i den gemensamma utvecklingen mot Growing IKEA Together Vi har ett fungerande system, men allt kan alltid förbättras, avslutar Mattias.

4 Älmhultsbladet oktober Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN TEXT: CECILIA PETERSSON, Hangjord keramik, delar av kollektionen INVERKAN. I oktober lanserar IKEA INVERKAN, en kollektion av koordinerade textilier och keramik i naturliga färger. Kollektionen är framtagen med lokal inspiration och expertis ifrån byn Doi Tung i norra Thailand. Det har varit ett arbete som hjälpt byns invånare till ett bättre liv. INVERKAN som inkluderar tekoppar, serveringsfat, skålar, ljushållare, vaser i handgjord keramik och handvävda kuddfodral och plädar, är en smakfull och varm kollektion. Lokalbefolkningen besitter färdigheter som bidragit med en unik hand- formningsteknik. Det har givit en speciell textur och vackra, ojämna kanter. Det är en tillfällig kollektion som produktutvecklare från IKEA tillsammans med skickliga thailändska hantverkare har tagit fram. Kollektionen har möjliggjorts genom ett samarbete med lokala resurser och framställningen har anpassats efter thailändska, traditionella hantverkstekniker. Samarbetet har drivits med ett socialt uppdrag och arbetet bakom INVERKAN har hjälpt många till ett nytt liv.

5 Älmhultsbladet oktober har märkt, och den är markant: När Doi Tung Project startade så ändrades allt vägar,elektricitet. Vi har jobb och inkomster nu. Delar av kollektionen har skapats i rödlera, en lera som blandas med vetivergräs en robust grässort. Receptet till leran har utvecklats för att klara höga bränningstemperaturer men är i grunden lokalt ursprunget. Textilierna i INVERKAN kollektionen har skapats med hjälp av traditionsenlig teknik i kombination med moderna metoder för kvalitetskontroll. Tribe-folket i norra Thailand har en lång tradition av att tillverka handvävda textilier som länge använts i deras rikt mönstrade kläder. IKEA arbetar tillsammans Doi Tung Development Project, ett projekt som sedan 1988 har arbetat för de lokala människorna i Doi Tung. Projektet arbetar för att ge möjligheten till människor i Dio Tung, att vara hållbart och ekonomiskt självförsörjande. De arbetar också för att främja sjukvård samt utbildning och förutsättningarna har förbättrats enormt. Idag finns åtta statligt drivna skolor i Doi Tung och studenter i högskoleåldern har möjligheter att söka stipendier för vidare utbildning. Det finns också en förskola placerad i anslutning till fabriken där INVERKAN delvis skapats. Doi Tung Development Project sysselsätter 470 hantverkare som får goda arbetsmöjligheter via samarbetet med IKEA. Totalt innebär projektet 1700 lokalt involverade personer i Doi Tung, detta har framgångsrikt gett folket nytt hopp via positiva försörjningsalternativ. En hantverkare i Doi Tung Development Project förklarar den skillnaden hon Kollektionen är den tredje som tagits fram av IKEA tillsammans med Doi Tung Development Project och kommer att säljas på utvalda IKEA varuhus i Sverige, Schweiz och Österrike från och med 17 oktober 2014 så långt lagret räcker.

6 43 17 oktober Generalister med ledarskapsförmåga sökes! TEXT: HANNA PÅLSSON, Knappt har det tredje året av IKEA Management trainee program påbörjats förrän rekrytering av kommande års program sätts igång. Programmet för framtida ledare, skapat för att hitta modiga och driftiga personer som kan utvecklas med IKEA. Programmet riktar sig till externt sökande kandidater. Syftet med programmet är att fylla på med fler framtida ledare utöver de som redan finns på IKEA. Detta för att stödja IKEAs growth strategi. Dennis. Jag ringde i panik och förklarade min situation och fick lyckligtvis en extra dag på mig. Efter testen följde en telefonintervju för de som gick vidare och sedan kallades utvalda därifrån till den första personliga träffen. Denna genomfördes både i grupp och enskilt. I grupp blev de tilldelade ett scenario att lösa tillsammans. Detta för att se hur vi löste uppgiften som grupp och för att urskilja vem som antog vilken roll i samarbetet, berättar traineerna. Anledningen till att rekryteringen redan dragit igång är att processen är extra lång. Personerna i fråga som antas till programmet kommer att få ett gediget år med utbildning och vägledning för att vara redo att ta sig an en ansvarsfull roll efteråt. Vi vill vara säkra på att de utvalda kommer att trivas på IKEA och söker därför efter personer med ledarskapsförmåga, som är flexibla och tycker om förändring, säger Anna Palm, programansvarig. Det är viktigt att du ska kunna leda både människan och affären, vara modig med stark drivkraft och ändå kunna möta människor med ödmjukhet. Dennis, Cedric och Victoria som är med i årets program berättar om hur rekryteringsprocessen såg ut för dem för lite drygt ett år sen. Det hela började med två tester som skulle göras på nätet. Jag var i Thailand vid den tidpunkten och upptäckte efter ett par dagar på en båt, utan internetuppkoppling, att jag precis missat deadline för testerna, berättar Cedric, Dennis och Victoria, deltagare i årets IKEA Management trainee program.

7 43 17 oktober Utöver sin trainee-plats på ett av IKEA bolagen så har de även 9-10 fulla programveckor tillsammans, där första delen handlar om att lära känna sig själv och lägga grunden till stor självinsikt - de bästa ledarna är de med stor självmedvetenhet. Andra delen går mer in på ledarskap och ledarskap på IKEA, samt IKEA Concept, för att skapa en förståelse för affären. Vid dessa tillfällen är Anna alltid med och berättar att det även vid varje tillfälle bjuds in en person som delar med sig av sin resa på IKEA. När du är ny på IKEA tror du ofta att det finns en väg att gå för att nå dit man vill. När traineerna får träffa medarbetare med olika bakgrunder förstår de att det inte finns en färdig väg att gå, utan du måste skapa din egen resa på IKEA, säger Anna. På ligger nu en film och information om programmet och det kommer även presenteras under Career Days i Malmö som går av stapeln i detta nu, den 17 oktober. Annonsen för FY16 publiceras på se den 15 oktober och man kan ansöka till och med den 31 december. Programmet sticker verkligen ut. Här kombineras både den personliga utvecklingen med utveckling av affären, så ser inte de flesta trainee-utbildningarna ut, säger Cedric. Ja, det känns väldigt lyxigt att få denna möjlighet, avslutar Vicoria. BYGGLOV FÖR NYTT MUSEUM TEXT: CECILIA PETERSSON, CECILIA.PETERSSON@IKEA.COM Det har länge planerats för ett nytt IKEA museum. Nu har projektet fått ett efterlängtat bygglov och det kan äntligen börja byggas. Snart påbörjas bygget av ett nytt museum i det första IKEA varuhuset i Älmhult. Byggnaden ska återställas till sin ursprungliga form ifrån 1950-talet och därmed skapa en genuin känsla. Museet ska rikta sig till design och heminredningsintresserade i hela världen, ambitionen är att kunna öppna Byggnationen kommer innebära en yta på ca 7000 m², med utställningar, restaurang och butik. Projektledare Lotta Hofflander berättar Tanken är att museet ska tackla alla dimensioner i IKEAs verksamhet, från dåtid till nutid och även med en känsla av framtid. I förberedande syfte har IKEA Fastigheter satt upp ett stort staket med säkerhetsgrindar runt byggnaden. Staketet ska skärma av den kommande byggarbetsplatsen och säkerhetsställa att enbart personer som är med i det förberedande arbete är innanför grindarna. Det är alltså just nu något trängre mellan byggbarackerna och parkeringen vid IKEA gatan 5. Ett bevis på att saker och ting börjar hända på byggfronten! Det första IKEA varuhuset i Älmhult, idag med staket runtomkring.

8 43 17 oktober NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Inger Söderstedt ny testtekniker inom textile på IKEA Test Lab Vi är glada att välkomna Inger Söderstedt som ny testtekniker inom textil på IKEA Test Lab. Inger kommer med sin långa erfarenhet inom textil testning att starkt kunna bidra till vår verksamhet. Inger kommer närmast från Barnens IKEA där hon har jobbat som test & safety alarm koordinator. Tack Inger för dessa 7 år på Barnens IKEA. Ditt sätt att göra saker och ting okomplicerat har starkt bidragit till enkla och effektiva lösningar. Vi önskar dig all lycka i ditt nya uppdrag. Stefan Bertilsson Deputy Manager IKEA Test Lab, IKEA of Sweden Vendula Persson Quality Leader Children s IKEA IKEA of Sweden Jonathan Catlow, ny Business Leader för HFB04 kläd- och skoförvaring, IKEA of Sweden Vi är glada att meddela att Jonathan Catlow sedan september 2014 har börjat på BA sovrum. Jonathan började sin IKEA karriär i Storbritannien 1995, kom till Sverige och IoS 2002 och jobbade då inom det kommersiella teamet för förvaring och sovrum. Sedan 2007 har Jonathan arbetat inom Supply Chain. Tack, Jonathan för värdefulla insatser under de år du har spenderat med oss inom Range & Supply. Vi vet att din energi kommer att bli ett värdefullt tillskott till vårt team i sovrum. Varmt välkommen till sovrum och badrum Jonathan. Petra Färe Business Leader/Dept. BA Mgr Bedroom & Bathroom, IKEA of Sweden AB Björn Westerberg Supply Operations Manager IKEA Supply AG Emilia Samuelsson ny testtekniker på IKEA Test Lab Vi är glada att välkomna Emilia Samuelsson som Testtekniker för avdelning Papplab på IKEA Test Lab. Emilia kommer närmast från en Civilingenjörsutbildning i maskinteknik med teknisk design på Lunds Universitet. Stefan Bertilsson Deputy Manager IKEA Test Lab, IKEA of Sweden

9 43 17 oktober NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Marie Olsson ny Business Leader för Badrum på IKEA of Sweden Vi är glada att kunna meddela att Marie Olsson fr 13/10-14 börjar som Business Leader för HFB06 badrum. Marie har sedan 1996 arbetat på IKEA, bl.a. som ställföreträdande varuhuschef på Kungens Kurva, varuhus chef i Jönköping samt vice Retail Manager för den svenska organisationen. Senast har hon arbetat som biträdande försäljningschef för den svenska Retail organisation. Marie, tack för ditt bidrag i utvecklingen av vår Retail i Sverige och lycka till i ditt nya uppdrag. Varmt välkommen till sovrum och badrum! Din erfarenhet, ledaregenskaper och personlighet kommer att vara ett stort bidrag till vårt team. Petra Färe Håkan Svedman Deputy Business Area Manager Retail Manager Sweden Bedroom and Bathroom, IKEA of Sweden IKEA Svenska Försäljnings AB Thomas Andersson ny Service Tekniker på IKEA Test Lab Vi är glada att välkomna Thomas Andersson som Service Tekniker till IKEA Test Lab från 1 september. Thomas kommer sin erfarenhet inom maskinkonstruktion att starkt bidra till vår verksamhet. Varmt välkommen till IKEA Test Lab! Jag vill tacka Thomas för hans stora bidrag till komponenttestning där han har skapat många viktiga testmaskiner och utrustningar som har förbättrat testförmågan på IKEA Components avsevärt. Han har med sin erfarenhet och vilja bidragit till att många komponenter har förbättrats på IKEA. Med sitt intresse för detaljer och önskan om att leverera resultat kommer han att göra stor skillnad på IKEA Test Lab. Stefan Bertilsson Gustad Kamf Deputy Manager Technical Manager IKEA Test Lab, IKEA of Sweden AB IKEA Components AB Jenny Listerud, ny Business Navigator för Component Business 1 - IKEA Components Vi hälsar Jenny Listerud välkommen som Business Navigator för Component Business 1. Jenny började den 15:e september och ersätter Emma Keith som gått vidare inom bolaget. Jenny kommer närmast från PWC i Kristianstad och har de senaste tio åren arbetat som revisor. Vi är ser fram mot att få ta del av hennes erfarenheter och tillsammans arbeta med utvecklingen av vår affär. Anders Ingemarsson Business Manager CB1 IKEA Components

10 43 17 oktober INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Julmarknad på Sockerbruket! Är du kreativ och påhittig?! Var med och sälj dina egenskapade produkter på julmarknaden på Sockerbruket i Helsingborg. Varför inte skapa: julkort, smycken, makroner, tygväskor, kakor eller annat Datum och tid: onsdag, 3 december kl Vid intresse, skriv till: eva.wahlander@ikea.com Begränsat antal platser, anmäl dig senast 31 oktober Välkommen till Träningens dag 18 oktober! Vi på Friskis&Svettis firar Träningens dag och erbjuder då ett stort utbud av olika gruppträningspass där alla tränar gratis. kl Skivstång kl Running (ute) kl IntervallFlex kl Yoga Soft kl Core kl Cirkelgym soft kl Jympa medel kl Spinning Givetvis är även gymmet öppet för gratis träning under hela dagen. Vi håller öppet mellan kl Har du boende att hyra ut? Tack! Monique Sirisant, IKEA Relocation, tar hand om människor som precis flyttat till Älmhult för att jobba på IKEA. Just nu är det svårt att finna boende i till de som vill bo i närområdet. Har du hus eller lägenheter som uthyres i eller i närheten av Älmhult, var vänlig kontakta Monique. På detta vis kan information samlas och delas på ett enkelt vis. Kontakta: Monique Sirisant, monique.sirisant@ikea.com Jag skulle vilja tacka mina arbetskamrater på Meeting Services samt gamla arbetskamrater för all omtanke under min sjukskrivning. De besök, samtal, blombuketter och vykort jag har fått under denna tid har hjälpt mig så mycket. Jag finner inte ord för den omtanke ni har visat mig! Stort tack och kram! Carina Vallett

11 43 17 oktober AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Måndagsfys - karatestyle Nyhet - Jag kommer att hålla ett pass som kommer att träna hela kroppen, vi tränar med influenser av en karatestil som heter kyokushinkai. Sosai Masutatsu Oyama arbetade med att sprida och utveckla karate hela sitt liv, och efterlämnade vid sin död 1994, en av världens största och mest kraftfulla karatestilar Kyokushinkai! Osu no seishen, var ett uttryck som myntades av Sosai. Orden kan översättas som vilja till tålmodighet, eller att kämpa och aldrig ge upp. Vi kommer successivt bygga upp core, ben, armar och resten av kroppen. Det som behövs för att deltaga är träningskläder, vattenflaska, en handduk och vilja att träna. Det är gratis. Klockan , halva Multihallen. Anmäl ditt intresse till andreas.landemark@ikea.com Vi kommer att träna hårt och ha roligt tillsammans till tonerna av precis rätt musik för övningarna vi gör! Loppis och barnteater Har du ingenting inplanerat nu på lördag? Kom ner till Aktivitetshuset där vi anordnar loppis med barnkläder och saker klockan Kom och fynda, och passa på att ta en fika när du ändå är här. Välkommen! Under dagen visar Teater K Mamma Mu läser. IKEA Scramble resultat Årets sista golftävling för IKEA avgjordes med knapp seger för lag Pernilla Fredriksson 56.2 poäng från Lagans Golfklubb. För Älmhultslagen blev det en mycket hedrande 2:a plats för lag Jimmy Moberg, Jonas Wennberg, Jesper Pettersson, Fredrik Johansson 57.5 poäng samt 3:e plats lag Emil Svensson, Stefan Larsson Ola Karlsson, Joan Johansson 58.4 poäng. Nytt deltagarrekord - totalt 132 tävlande! O.B.S: Sista lördagen i oktober, 25/10, börjar vi spela vintergolf. Kom ut och var med i en fantastisk social och trevlig samvaro varje lördagmorgon så länge vädret tillåter under hela höst/ vinter/vår perioden. Fritidssektionen Golf Vi vill visa din konst Efter att vår lokal för den gamla Shopen har använts till lite av varje ska vi nu ställa i ordning den så att den ska fungera som utställninslokal. Vi vill gärna höra från dig - IKEA, Ikano och Inter IKEA medarbetare som vill visa dina alster. Kanske är det foton, skulpturer, tavlor av olika slag eller annan konst. Är du intresserad av att delta? Lägg då ett mail till: aktivitetshuset@ikea.com Vår första utställning är om några veckor...mer info kommer.

12 43 17 oktober AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Vuxenklubbens julbord Vuxenklubben hälsar er välkomna den 15 november klockan till varuhuset IKEA vid Handelsplatsen. Insläpp från klockan Vi avnjuter årets julbord från Varuhuset med underhållning, tipsrunda och lotteri. Allt detta är gratis för Vuxenklubbsmedlemmar, respektive betalar 100 kronor per person. Julbord och dryck (öl/vatten) ingår. Extra dryck och snaps betalas på plats. Medlemmar med respektive hälsas välkomna. Anmälan sker absolut senast 3 november till Irene Willa , eller ireneingvar@gmail.com Välkommen till en fantastisk kväll på varuhuset. Välkomna! Styrelsen Observera årets julklapp är julbordet plus en liten present som delas ut endast vid detta tillfälle. Vuxenklubben Medlemmarna i Vuxenklubben med respektive har blivit inbjudna till nya delen av IKEA of Sweden för en guidad tur. Samling i receptionen på Blåsippan. Detta kommer att ske den 27 och 28 oktober och det finns tre olika tider att välja på , eller båda dagarna. Varje grupp rymmer personer och du anmäler ditt intresse i receptionen på Aktivitetshuset. Ring eller skicka ett mail: aktivitetshuset@ikea.com Torsdag, 23 oktober tals party Välkommen! Vi finns på Facebook afterwork@aktivitetshuset Öppet: måndag-torsdag , fredag , lördag-söndag Som IKEA, Ikano och Inter IKEA medarbetare har du access till Multihallen alla dagar Telefon , aktivitetshuset@ikea.com.

13 43 17 oktober AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS TID MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG BUBBELPOOL OCH ÅNGBASTU 50 kr/timme hela dagen. Bokas på Aktivitetshuset. BUBBELPOOL OCH ÅNGBASTU 50 kr/timme hela dagen. Bokas på Aktivitetshuset. BUBBELPOOL OCH ÅNGBASTU 50 kr/timme hela dagen. Bokas på Aktivitetshuset. BUBBELPOOL OCH ÅNGBASTU 50 kr/timme hela dagen. Bokas på Aktivitetshuset. BUBBELPOOL OCH ÅNGBASTU 50 kr/timme hela dagen. Bokas på Aktivitetshuset KERAMIK 10:00-13:00, från 10 år. Min 6 p, max 10 p. 100 kr/pers. Fika ingår. Anmälan Aktivitetshuset FOTBOLLSTURNERING I samarbete med Fritidsgården Fenix. 12:00-16:00, Haganäshallen år, anmälan fenix@almhult.se FOTBOLLSTURNERING I samarbete med Fritidsgården Fenix. 12:00-16:00, Haganäshallen år, anmälan fenix@almhult.se YOGA I samarbete med F&S. Övre Hallen, 16:30-17:45. Från 12 år, max 20 p. Anmälan Aktivitetshuset, gratis. DANSPASS Hip-hop, reggaeton m.m. 14:00-14:45 Övre Hallen Från 13 år, max 20 p. Anmälan Aktivitetshuset, gratis. SPÖKVANDRING Klockan 16:00-19: kr/barn (korv m bröd, dricka och lite godis ingår) Törs du komma? SPÖKVANDRING Klockan 16:00-19: kr/barn (korv m bröd, dricka och lite godis ingår) Törs du komma? KERAMIK 10:00-13:00, från 10 år. Ringla, kavla och tumma. Anmälan Aktivitetshuset. FILMVISNING 13:00 från 4 år. Gratis. Val av film meddelas senare. FILMVISNING 16:00 från 7 år. Gratis. Val av film meddelas senare. Aktivitetshuset

14 43 17 oktober LUNCHGUIDE MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR AKTIVITETSHUSET MÅN Moniques tom kha-soppa TIS Elsies fisksoppa ONS Het tacosoppa TOR Len sparrissoppa FRE Champinjonsoppa med bacon Veckans vegetariska: Krämig blomkåls- och purjolökssoppa Hemlagad soppa, 49:- Serveras med bröd och smör (Alla våra soppor är fria från gluten och laktos) Vi serverar även matiga sallader, wraps, sushi, och mackor. Kvällstid serverar vi belgisk våffla, grillade smörgåsar och toast från grillen. IKEA gatan 8, tel , Öppet; mån-tor , fre , lör-sön IKEA RESTAURANGEN Tidtabell för lunchbussen: Från IoS Från varuhuset 11:35 11:55 12:05 12:25 12:35 12:45 13:00 13:10 PER ANDERSENS MÅN Sprödbakad fisk med dillmajonäs, potatismos, ärtor och citron. Pasta med kyckling, bacon och pesto. TIS Fläskpannkaka & lingon. Isterband med stuvad potatis och rödbetor. ONS Korvstroganoff med ris. Grönpepparbiff med gräddsås, kokt potatis, grönsaker och inlagd gurka. TOR Gulaschsoppa & stekt äpple med vaniljsås. Makaronipudding med skirat smör och lingon. FRE Ugnsbakad lax med stuvad spenat och kokt potatis. Dansk fläskstek med skysås, sockerbrynt potatis och rödkål. Varje dag serverar vi dagens sallad. Sallad, bröd, smör, dricka och kaffe ingår. Häfte med tio lunchkuponger: 650:- Bäckgatan, vid IKEA Distribution Centre. Ingång vid vakten. Tel , VÄRDSHUSET Ät så mycket du vill av vår lunchbuffé med massor av goda grönsaker, krispig sallad, läckra såser, flera hemlagade varmrätter med eller utan kött, hembakat bröd, flera olika tillbehör samt lingondricka, isvatten och kaffe. 70:- 85:- Måndag-fredag IKEA gatan 1, tel Alla lunchrestauranger i Älmhult finner du på

15 43 17 oktober SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR SÄLJES Älvros 3 sits soffa med vilfunktion. Meröd. Ett år gammal. Skick nästan som ny men krånglande fotstöd kr. Finns i Agunnaryd. Mobil Mycket fina MB original 16 lättmetallfälgar med vinterdäck. Passar A-klass (w169) Passar även B-klass (Fälgdimension 6J16H2, ET46, 5x112.0, nav:66.6mm) Pris 4400:- Fyra MB original 17 lättmetallfälg utan däck passande bl.a. E- klass (W210) (Fälgdimension 7-1/2J17H2, ET37, 5x112.0, nav:66.6) Pris 1800:- Pojkcykel Mustang Blackhills 26 gul/svart 21 växlar 600 kr. Ring SOLSTA bäddsoffa mörkgrå i bra skick, 375 kr st vinterdäck, odubbade på alu-fälg ODEN till Volvo V70. Däck 205/60 R16 Nokia 6-7mm kvar. Bultmönster 5/ kr , Lägenhet i fint skick i lugn område i Älmhult 2 rum o kök, 52 kvm med balkong, 2 förråd, tvättstuga och parkeringplats. Låg hyra: 2600 :- och stabil BRF. Pris: Kr Kontakta Rosario på eller geco999@gmail.com SÖKES Rökfritt pensionärspar söker lägenhet i centrala Älmhult. 1 eller 2 rok - gärna med balkong är av intresse. Inflyttning kan ske omgående. Vv kontakta Anna på Älghorn köpes. Monterat på platta. Hör av er helst på mail till fairy.huang2@ikea.com, Vi söker en barnvakt till våra barn (5, 8, 11) som kan hjälpa oss 2-3 kvällar i veckan mellan 16:00-20:00. Hör av dig till (samtal eller SMS) för mer information. UTHYRES Trevligt rum i privat villa direkt invid sjön Möckeln. Egen ingång. Egen kokvrå, micro, toalett, samt fullt möblerat. Tillträde från den 1/11. Pris per månad 2200 kr. Avstånd till IKEA of Sweden 2,6 km. Ring för mer info Sportstuga i Kläppen ca 200 m från liften ski-out/ski-in läge uthyres. Vardagsrum/ Kök, 2 sovrum 7 bäddar (3+4), toalett och dusch. Lediga veckor är 52 (julen), 3, 4, 5, 6, 8, 13, 14 (påskveckan) och 15. Kontakt Magreth Jacobsson SKÄNKES Hörnbubbelbadkar(svenska badkar) Fungerar utmärkt. bortskänkes pga. att det ej begagnas. Finns i Agunnaryd. Mobil KORTFATTADE ANNONSER FÖR DIG SOM ÄR IKEA/IKANO MEDARBETARE OCH DIN FAMILJ

16 43 17 oktober 2014 Blodbussen kommer till IKEA 29 oktober Blodbussen Din insats är livsviktig för många människor. IKEA erbjuder därför alla anställda möjlighet att gå till blodbussen på arbetstid. Behovet av blod är större än tillgången och eftersom blod inte kan tillverkas på konstgjord väg är blodgivning nödvändigt för att den moderna sjukvården ska fungera. Ge blod Ge blod Ge liv Ge liv Blodbussen kommer till: Plats: IKEAgatan 4 Tid: kl De flesta mellan 18 och 60 år som är friska och väger minst 50 kg, kan bli blodgivare! De flesta mellan 18 och 60 år som är friska och väger minst 50 kilo kan bli blodgivare. Kom ihåg fotolegitimation. Mer information hittar du på webbplatsen: Du behöver inte föranmäla dig, men tag med dig fotolegitimation och kom senast en kvart innan stängning. Mer info hittas på: Du som vill ge blod måste alltid stämma av med din närmsta chef eftersom det inte får störa den dagliga driften. Du får permission för den faktiska tid det tar att ge blod, dock max 1 timme. ÄLMHULTSBLADET GE BLOD, GE LIV! Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen på ikea1.scop@ikea.com eller

INVERKAN, en tillfällig kollektion med ett socialt uppdrag

INVERKAN, en tillfällig kollektion med ett socialt uppdrag Inter IKEA Systems B.V. 2014 INVERKAN, en tillfällig kollektion med ett socialt uppdrag SÄLJSTART I SVERIGE 17/10. Säljs på följande IKEA varuhus: Barkarby, Kungens Kurva, Kållered och Svågertorp KOLLEKTION

Läs mer

Kärnan. Meny- och aktivitetshäfte November

Kärnan. Meny- och aktivitetshäfte November Kärnan Meny- och aktivitetshäfte November Välkomna! Alla seniorer boende i Sjöbo kommun är välkomna till oss på mötesplats Kärnan. Du är välkommen till våra lokaler där du kan träffa andra människor och

Läs mer

Din Fritid Våren 2016

Din Fritid Våren 2016 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamhet Din Fritid Våren 2016 Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna Innehåll Information Fritidsverksamheten....

Läs mer

Vecka 41 är Kulturvecka!

Vecka 41 är Kulturvecka! Vecka 41 är Kulturvecka! Begreppet kultur är inte alltid så lätt att förklara eftersom det har många betydelser, men mest tänker vi kanske på människans skapande och kreativitet såsom konst, litteratur,

Läs mer

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Årgång 9 Nr 9 December 2006 BILDER FRÅN HALLOWEEN BASTUN ÄR ÖPPEN BASAR PÅ SKOLAN JULMARKNAD I UR OCH SKUR INVIGNING AV SKOLAN 0-12ÅR NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD

Läs mer

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73 Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 28 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 14 augusti 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon 042-26

Läs mer

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 5 (26 30 januari 2015)

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 5 (26 30 januari 2015) VÄLKOMMASKOLAN VECKA 5 (26 30 januari 2015) Sista dag/tid för inlämnande av manus: Torsdagar klockan 09.00 till vksinfo@gallivare.se Denna veckas innehåll: Matsedel Personal Skolkataloger SYV informerar

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Matsedel Omsorgen v

Matsedel Omsorgen v Matsedel Omsorgen v. 11-16 2019 Samhällsbyggnadsavdelningen Kostenheten 1 Särskilt boende Vidala, Borghaga, Vimarhaga och Kvillgården: (Middag och Kvällsmat) Efter middagen serveras en dessert som vardagar

Läs mer

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön Kompis med kroppen 5. Bra för mig bra för miljön 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, föräldern, syskon, tränare eller någon annan du känner om varför de tycker att man ska äta

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

Matsedel Omsorgen 2018 v

Matsedel Omsorgen 2018 v Matsedel Omsorgen 2018 v. 5-10 2019 Samhällsbyggnadsavdelningen Kostenheten 1 Särskilt boende Vidala, Borghaga, Vimarhaga och Kvillgården: (Middag och Kvällsmat) Efter middagen serveras en dessert som

Läs mer

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar!

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! snämnden SPORTLOV! Aktiviteter i samarbete mellan Älmhults föreningar och Kultur- och Fritidsnämnden För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget

Läs mer

KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1

KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1 Årgång 9 Nr 2 Mars 2006 KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN

Läs mer

Matsedel Omsorgen v

Matsedel Omsorgen v Matsedel Omsorgen v. 17-22 2019 Samhällsbyggnadsavdelningen Kostenheten 1 Särskilt boende Vidala, Borghaga, Vimarhaga och Kvillgården: (Middag och Kvällsmat) Efter middagen serveras en dessert som vardagar

Läs mer

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015 Påsklov 2015 Hörby 30 mars-6 april 2015 Bada och lek på Lågedammsbadet Vi kommer ha vår populära leksak, bläckfisken, i vattnet måndag-torsdag 11.00-15.00 (ingen motionssimning denna tid). Skärtorsdag

Läs mer

FörsamlingsNytt hösten 2010

FörsamlingsNytt hösten 2010 kyrkan.. Svenska.... BJARREDS FORSAMLING FörsamlingsNytt hösten 2010 Välkommen till Öppet Hus på Tallkotten! I Foto: Lynn-Marie Palm Redaktionen Öresundsvägen 9 23735 Bjärred Ansvarig utgivare: www.svenskakyrkan.se/bjarred

Läs mer

KALLendarium KALLBYGDENS DIGITALA NYHETSBLAD FEBRUARI AKTUELL KALENDER com

KALLendarium KALLBYGDENS DIGITALA NYHETSBLAD FEBRUARI AKTUELL KALENDER   com KALLendarium KALLBYGDENS DIGITALA NYHETSBLAD FEBRUARI 2019 AKTUELL KALENDER www.kallbygden com Vad händer? Den här månaden har vi med lite nytt som kan intressera. Kul att återuppväcka den gamla traditionen

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

KRAFT TRÄNING RESULTAT FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE

KRAFT TRÄNING RESULTAT FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE KRAFT & RESULTAT TRÄNING FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! Denna Kraft & Resultat Träning syftar till att göra dig kapabel att leda ditt företag alt.

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Februari Maj Fritidsaktiviteter. Brohaga. Hagadal. Nitvägen. Jakobsväg. Gränsgatan. Frostagatan. Potatisvägen. Mobila stödet.

Februari Maj Fritidsaktiviteter. Brohaga. Hagadal. Nitvägen. Jakobsväg. Gränsgatan. Frostagatan. Potatisvägen. Mobila stödet. Februari Maj 2019 Fritidsaktiviteter Brohaga Hagadal Nitvägen Jakobsväg Gränsgatan Frostagatan Potatisvägen Mobila stödet Snälltågsvägen Södra kaserngatan Rekonditioneringen Program häftet finns att hämta

Läs mer

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 41 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 13 november 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon

Läs mer

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 12 (17 21 MARS 2014)

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 12 (17 21 MARS 2014) VÄLKOMMASKOLAN VECKA 12 (17 21 MARS 2014) Sista dag/tid för inlämnande av manus: Torsdagar klockan 09.00 till vksinfo@gallivare.se Denna veckas innehåll: Matsedel UF mässan Skidgymnasiets hemsida Handelsprogrammet

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Matsedel tom Kostenheten. Matsedel Omsorgen tom

Matsedel tom Kostenheten. Matsedel Omsorgen tom Kostenheten Matsedel Omsorgen 2017-04-24 tom 2017-06-18 1 Särskilt boende Vidala, Borghaga, Vimarhaga och Kvillgården: Till middag på vardagar serveras mineralvatten/lättöl/ måltidsdryck/ mjölk som dryck

Läs mer

Eckerö infoblad Februari 2016

Eckerö infoblad Februari 2016 Eckerö infoblad Februari 2016 Kommunfullmäktige sammankallas torsdagen den 25 februari kl 19.00 Mötet hålls på kommunkansliet och är öppet för allmänheten. Nya kommunfullmäktige sammanträdde för första

Läs mer

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året.

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 TRÄNINGSFESTEN HAR BÖRJAT 2015 - ett historiskt år för föreningen med start av anläggning nummer två nu i norra Täby i Täby kyrkby. Söndagen den 11 januari slog vi mycket stolta

Läs mer

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL APRIL 2019 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 1/4 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.14 Tisdag 2/4 09.30 GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL ÖLAND Start på Ekåsen kl.09.30, sedan hämtar vi upp på Äringen och Frikadellen.

Läs mer

Kursvärdering för ugl-kurs vecka 42 2014

Kursvärdering för ugl-kurs vecka 42 2014 Kursvärdering för ugl-kurs vecka 42 2014 1. Hur uppfattar du kursen som helhet? Mycket värdefull 11 Ganska värdefull 1 Godtagbar 0 Ej godtagbar 0 Utan värde 0 Ange dina viktigaste motiv till markeringen

Läs mer

Undrar du över något?

Undrar du över något? Ängsgården Mars Undrar du över något? Har du förslag på aktiviteter, underhållning eller något annat, kom gärna in eller ring och ge förslag. Aktivitetssamordnare: Inger Nilsson 0416-271 93 Enhetschef:

Läs mer

Kärnan. Meny- & Aktivitetshäfte Maj

Kärnan. Meny- & Aktivitetshäfte Maj Kärnan Meny- & Aktivitetshäfte Maj Välkomna! Alla seniorer boende i Sjöbo kommun är välkomna till oss på mötesplats Kärnan. Du är välkommen till våra lokaler där du kan träffa andra människor och känna

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Missa inte vår varierade och goda salladsbuffé! Måndag:29/9 Tisdag:30/9 Onsdag: 01/10 Stekt fläsk med löksås potatis lingonsylt Köttgryta med ris Blåbärssoppa med skorpor Laxlåda med rödlökssmör ärtor

Läs mer

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS!

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! TVSPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! HÖSTLOVSPROGRAM 2014! 1 Hej! I din hand håller du ett program med spännande aktiviteter som du kan ta del av under höstlovet. Om det inte

Läs mer

Meny Restaurang Druvan Aneby kommun

Meny Restaurang Druvan Aneby kommun Meny Restaurang Druvan Aneby kommun Salladsbuffé, dryck, kaffe och dessert ingår i priset Vecka 33, 12/8-18/8 Måndag: Lunch: Pytt i panna med äggröra Dessert: Tropisk kräm Tisdag: Lunch: Ugnsbakad fisk

Läs mer

9 95 /kg. 4 95 /kg. 1/2 ord.priset. Leverkorv. Apelsiner/Clementiner. Potatis i lösvikt. Fredagen 14/12 kl 11-18 bjuder vi på vårt traditionella

9 95 /kg. 4 95 /kg. 1/2 ord.priset. Leverkorv. Apelsiner/Clementiner. Potatis i lösvikt. Fredagen 14/12 kl 11-18 bjuder vi på vårt traditionella Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 44 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 12 december 2012 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 42 Telefon

Läs mer

Meny Trollkrubbets Skolrestaurang

Meny Trollkrubbets Skolrestaurang Meny Trollkrubbets Skolrestaurang Vårterminen 2016 skola Välkommen till en ny termin Vi hoppas maten ska smaka Vecka 1 Torsdag 7/1 Korvstroganoff med ris Blodpudding med baconkross och lingonsylt Fredag

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 5/2015 NOVEMBER-DECEMBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 5/2015 NOVEMBER-DECEMBER MEDLEMSBLAD 5/2015 NOVEMBER-DECEMBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Matsedel Vingåkers kommun ÄO v. 2-7

Matsedel Vingåkers kommun ÄO v. 2-7 Vecka 2 Måndag 7/1 Fläskkorv, senapsås, potatis, grönsaker Blomkål med skinka och potatis Tisdag 8/1 Onsdag 9/1 Torsdag 10/1 Fredag 11/1 Lördag 12/1 Söndag 13/1 Fiskgratäng med sparris och räkor, potatismos

Läs mer

Denna tågresa passar utmärkt att kombinera med våra övriga Sydafrikaresor. Rådgör med din resesäljare!

Denna tågresa passar utmärkt att kombinera med våra övriga Sydafrikaresor. Rådgör med din resesäljare! Rovos Rail Rovos Rail är ett lyxigt tåg i gammal stil som bl.a går mellan Pretoria-Durban & Pretoria - Kapstaden. Vagnarna är varsamt renoverade för att erbjuda klassisk lyx i en avslappnad miljö. Tåget

Läs mer

Meny Restaurang Druvan Aneby kommun

Meny Restaurang Druvan Aneby kommun Meny Restaurang Druvan Aneby kommun Salladsbuffe, dryck, kaffe och dessert ingår i priset Vecka 25, 17/6-23/6 Måndag: Lunch: Köttbullar med makaroner Dessert: Hallonkräm Tisdag: Lunch: Fisk Björkeby med

Läs mer

Sommar Hockey Camp 2018

Sommar Hockey Camp 2018 Sommar Hockey Camp 2018 Hej! Nu närmar sig hockeysäsongen med stormsteg och vi startar säsongen på samma vis som vi gjort de senaste åren med en Sommar Hockey camp. Syftet med detta brev är att informera

Läs mer

MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN

MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN VECKA 3 måndag 14.1 Kyckling, ris, salladsbord tisdag 15.1 Havregrynsgröt, sylt, smörgås, ägg, frukt Fisk, potatis onsdag 16.1 Lasagne, salladsbord torsdag 17.1

Läs mer

Matsedel. Fredrika Bremergymnasiet RESTAURANGEN. 20/8 Köttbullar med potatismos och lingonsylt. Orientalisk fiskgratäng med potatis.

Matsedel. Fredrika Bremergymnasiet RESTAURANGEN. 20/8 Köttbullar med potatismos och lingonsylt. Orientalisk fiskgratäng med potatis. Vecka 34 Matsedel Fredrika Bremergymnasiet RESTAURANGEN 19/8 Överrasknings lunch för ettor. 20/8 Köttbullar med potatismos och lingonsylt. Orientalisk fiskgratäng med potatis. 21/8 Kycklingsallad dressing

Läs mer

RIDLÄGER 2019 Bjärkhults Gård

RIDLÄGER 2019 Bjärkhults Gård ` RIDLÄGER 2019 Bjärkhults Gård Foto: Equine by Wengdahl VÄLKOMMEN! Måndagen den 8:e Juli är du välkommen till Bjärkhults Gård för sommarens ridläger! På Bjärkhults Gård erbjuder vi ridläger med inriktning

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015 Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal HÖSTENS och VINTERNS 2 AKTIVITETER 2014-2015 Lär dig cykla! Sörliden Valla ordnar i samarbete

Läs mer

Kärnan. Meny och aktiviteter December

Kärnan. Meny och aktiviteter December Kärnan Meny och aktiviteter December Välkomna! Alla seniorer boende i Sjöbo kommun är välkomna till oss på mötesplats Kärnan. Du är välkommen till våra lokaler där du kan träffa andra människor och känna

Läs mer

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 Vecka 34 18/8 22/8 Måndag: Köttfärssås beat och spaghetti Rotfruktssås och spaghetti Grönsaksoppa Tisdag: Kokt fisk med persiljesås, hackat ägg och kokt potatis

Läs mer

Kristoffer Bergdahl Registrerad Fastighetsmäklare. Välkomna på visning! Mob 0703-46 57 62

Kristoffer Bergdahl Registrerad Fastighetsmäklare. Välkomna på visning! Mob 0703-46 57 62 är ni Visning: Söndagen 23/3 12:00-12:45 Välkomna till detta unika gamla hus på härliga Råå. Bostaden erbjuder en generös takhöjd, stukaturer, gamla fina plankgolv och kakelugn! Lummig trädgård i söderläge

Läs mer

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015 Sportlov 2015 2015 Hörby 16-20 februari 2015 Skapa på museet och se den fantastiska utställningen Undrien Kom till Undrien, hälsa på i Trottoarien! Se den fantastiska utställningen och låt fantasin flöda

Läs mer

MATSEDEL skola/förskola VT 2014 V. 12-24

MATSEDEL skola/förskola VT 2014 V. 12-24 MATSEDEL skola/förskola VT 2014 V. 12-24 Vecka 12 17/3 21/3 Måndag: Köttfärssås beat (oxfärs) med spaghetti Vegetarisk pastasås med champinjoner Tisdag: Dragonfisk med kokt potatis/ris Ostgratinerad blomkål

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Måndag: 24/3 Sommarkorvgryta med dill o morötter, potatis Pastaspiraler med krämig ost o skinksås Blåbärssoppa med glass Tisdag: 25/3 Onsdag: 26/3 Torsdag: 27/3 Fredag:28/3 Lördag:29/3 Söndag:30/3 Fisk

Läs mer

KALLendarium KALLBYGDENS DIGITALA NYHETSBLAD MARS AKTUELL KALENDER com

KALLendarium KALLBYGDENS DIGITALA NYHETSBLAD MARS AKTUELL KALENDER   com KALLendarium KALLBYGDENS DIGITALA NYHETSBLAD MARS 2019 AKTUELL KALENDER www.kallbygden com Vad händer? Mars månad är ju verkligen den månad som präglas av årsmöten. Inte mindre än 5 st annonseras här i

Läs mer

Vikingen nr 3 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Vikingen nr 3 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vikingen nr 3 2006 Tidningen Vikingen utkommer med 4-6 nummer per år. Alla kårens medlemmar kan skicka in bidrag till kårtidningen. Du som har varit med om någonting skoj som du vill berätta om, kom in

Läs mer

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin HT 2013 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffe där ekologiskt odlade

Läs mer

EXEMPELTEXTER SKRIVA D

EXEMPELTEXTER SKRIVA D EXEMPELTEXTER SKRIVA D Beskriv Må bra (s. 13) En god hälsa är viktig. Om man vill ha ett långt och bra liv, måste man ta hand om både kropp och själ. Jag försöker äta rätt för att må bra. Jag väljer ofta

Läs mer

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015 Höstlov 2015 Hörby 26 oktober 1 november 2015 Prova på karate med Hörby Karateklubb Kom och prova karate med oss på Älvdalsskolan. 7-12 år tisdag 27/10 och torsdag 29/10 18.00-19.00. 13 år och uppåt tisdag

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012 Hunden i Söderköping Hundföretagare i samarbete Det mesta för din hunds bästa AlphaOhm Fysioterapi Carinas Hundvård Catharinas Agilitycenter Hundforum Hund & Katt shopen Pensionat Tass & Hov Nyhetsbrev

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Robert Rauschenberg, Monogram, 1955-59 Estate of Robert Rauschenberg/BUS 2012, Stockholm/VAGA, NY. Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Välkomna till visningar och verkstad

Läs mer

Riksårsmötet 2016 i Malmö!

Riksårsmötet 2016 i Malmö! Riksårsmötet 2016 i Malmö! Den 10-12 juni tar vi över Malmö stad och drar igång Riksårsmötet 2016! Riksårsmötet är vårt förbunds största årliga händelse - vårt högsta beslutande organ där vi tar beslut

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Tappa inte bort häftet för det ska du lämna in tillsammans med de skriftliga arbetsuppgifterna. Lycka till! Sofia

Tappa inte bort häftet för det ska du lämna in tillsammans med de skriftliga arbetsuppgifterna. Lycka till! Sofia Namn: Klass: Din uppgift: Ni kommer att arbeta med detta vecka 39 till vecka 43. Ni har svensklektionerna till ert förfogande. Uppgifterna ska lämnas in, allt tillsammans, senast måndag vecka 45. Då blir

Läs mer

R-Nytt Nr 1-2015 1 1

R-Nytt Nr 1-2015 1 1 R-Nytt Nr 1-2015 1 1 Ansvarig utgivare: Thomas Andreasson Telefon: 0512-50754 Mobil: 0730-841989 Epost: ordf@cc-r.se Örlenbadets Familjecamping Campingvägen 8 543 94 Tibro Telefon 0504-222 55 E-post: cc-orlen@tibronet.se

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Jespers julsamlingspoesi S.4

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Jespers julsamlingspoesi S.4 03 10 januari 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Sextionde julsamlingen S.3 Jespers julsamlingspoesi S.4 Fler frontveckor på varuhuset S.6 Tätare samarbete med ny

Läs mer

Matsedel äldreomsorgen vecka 17-25

Matsedel äldreomsorgen vecka 17-25 Vecka 17 Måndag 26/4 Tisdag 27/4 Onsdag 28/4 Torsdag 29/4 Fredag 30/4 Lördag 1/5 Söndag 2/5 Paltbröd med sås och fläsk Husets pytt Lax med sås och kokt potatis Tisdagssoppa Köttfärssås och makaroner Blodpudding

Läs mer

aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 18 22 augusti aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Sommarfritids Sommarfritids 15.00 Tvspelsturnering (Peter) 14.00 Biljardturnering (Abbe) 14.45 Film

Läs mer

Matsedel för våra gäster inom hemtjänsten v 30-31

Matsedel för våra gäster inom hemtjänsten v 30-31 Matsedel för våra gäster inom hemtjänsten v 30-31 Måndag 24/7 Stekt fläsk, löksås, potatis, grönsaker Tisdag 25/7 Panerad stekt fisk, kall sås, potatis, grönsaker Onsdag 26/7 Köttbullar, sås, potatis,

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober MÅNADSPROGRAM Oktober Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram oktober Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Matsedel för omsorgen Mönsterås kommun Vecka 49

Matsedel för omsorgen Mönsterås kommun Vecka 49 Matsedel för omsorgen Mönsterås kommun Vecka 49 Måndag 3 dec 1 Lunch Fläskpannkaka serveras med råkost samt lingonsylt. 2 Lunch Fiskgratäng serveras med kokt potatis och broccoli. Tisdag 4 dec 1 Lunch

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com Välkomna till ett nytt och fräscht HTK 2015. Klubben har gjort en fantastisk resa de senaste åren som nu börjar landa i en stabil organisation. HTK känner att det är viktigt att skilja på barn-, ungdoms

Läs mer

ULLVITRYCKET 2015-2016 Vecka 42 12/10-18/10

ULLVITRYCKET 2015-2016 Vecka 42 12/10-18/10 ULLVITRYCKET 2015-2016 Vecka 42 12/10-18/10 Mån 12/10 Cevapcici, yoghurtsås med vitlök & ris Fiskgratäng med soltorkad tomat & spenat, potatis Selleristicks serveras med kall sås med örter & chili, potatis

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

SPORTLOV! Måndag 16/2

SPORTLOV! Måndag 16/2 Kultur och fritid SPORTLOV! Måndag 16/2 Haganäsbadet Tid: Simhallen har öppet 11.00-15.00. Plats: Haganäsbadet. Inträde: 20 kr för ungdomar 5-17 år och 35 kr för vuxna (+18 år). Minigolf Haganäs Spela

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER-16 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Tvåänds-stickning 09.00-12.00 Internationella danser (Avslutning

Läs mer

Fritidsaktiviteter. December 2017-Februari 2018

Fritidsaktiviteter. December 2017-Februari 2018 Fritidsaktiviteter December 2017-Februari 2018 Brohaga Gränsgatan Nitvägen Jakobsväg Frostagatan Potatisvägen Hagadal Snälltågsvägen Södra Kaserngatan Rekonditioneringen Mobila stödet Fasta aktiviteter

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Fritidsprogram våren 2016

Fritidsprogram våren 2016 Fritidsprogram våren 2016 Hej, Välkomna till vårens Fritidsprogram! Fritidsprogrammet finns även på internet: www.kavlinge.se Där kan du också gå in lite då och då under våren kan komma in nya danser/aktiviteter

Läs mer

Informationsblad för BRF L21

Informationsblad för BRF L21 Informationsblad för BRF L21 Nr. 3 Oktober 2008 L 21 Infobladet Infobladet planeras att komma ut ca 3 gånger per år. Vi tar gärna emot tips och idéer från våra medlemmar om det är något som ni vill få

Läs mer

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Välkommen till Astma och Allergiföreningen i Malmö Adress: Falkmansgatan

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Hej Designers Days. Jessica Anderen i karriärpodden s.2. VÅ 14 summeras med positivism s.6. IKEA designers på Instagram s.

ÄLMHULTSBLADET. Hej Designers Days. Jessica Anderen i karriärpodden s.2. VÅ 14 summeras med positivism s.6. IKEA designers på Instagram s. 06 30 januari 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Jessica Anderen i karriärpodden s.2 VÅ 14 summeras med positivism s.6 IKEA designers på Instagram s.8 Hej Designers

Läs mer

Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30. Din Fritid Hösten 2017

Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30. Din Fritid Hösten 2017 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30 Din Fritid Hösten 2017 Innehåll Information om Fritidsverksamheten....... 3 Hemsidan och

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Vinterläger PROGRAM Ronneby 2-5 Januari 2016

Vinterläger PROGRAM Ronneby 2-5 Januari 2016 Vinterläger PROGRAM Ronneby 2-5 Januari 2016 INFÖR LÄGRET Du hälsas hjärtligt välkommen till Vinterlägret i Ronneby och vinterns träningsläger, vi ber dig att läsa igenom följande uppgifter inför lägret:

Läs mer

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen November 2018 Mötesplats Råby Mötesplats Råby Råby Centrum Västerås 021-398771 Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen Camilla.cecilia.knutsen@vasteras.se Du hittar oss även under: Västerås Stads hemsida:

Läs mer

Rosenlund. Meny och aktiviteter December

Rosenlund. Meny och aktiviteter December Rosenlund Meny och aktiviteter December Välkommen till Rosenlunds aktiviteter! Har du något förslag på utfärdsmål, underhållning eller är det någon verksamhet du saknar? Kom in eller ring och ge förslag.

Läs mer

Till dagens lunch ingår det Bröd, smör, måltidsdryck, salladsbuffé samt kaffe på maten Pensionär 55 :- Personal 45:- Gäster 68:-

Till dagens lunch ingår det Bröd, smör, måltidsdryck, salladsbuffé samt kaffe på maten Pensionär 55 :- Personal 45:- Gäster 68:- Restaurang Igelkotten V 10 Måndag 8/3: Stekt fläsk med löksås & kokt potatis Alt: Grillkorv med potatismos & räksallad Tisdag 9/3: Skinksås med blomkål serveras med kokt potatis Alt: Biff a la Lindstöm

Läs mer

Välkommen till Costa Blanca Församling

Välkommen till Costa Blanca Församling VÅRPROGRAMMET 2012 Välkommen till Costa Blanca Församling Installation av nya prästparet med Biskop Sven-Bernhard Fast SVENSKA KYRKAN I UTLANDET ES-03183 Torrevieja, C/ Luis Cánovas Rodriques 4, vid köpcenter

Läs mer

Intervju: Karin Holmberg

Intervju: Karin Holmberg Intervju: Karin Holmberg Hej, och varmt välkommen till ännu en intervju här på vår blogg! Idag möter vi en trefaldig bokförfattare som bland annat broderat omslagen till pocketutgåvan av Vilhelm Mobergs

Läs mer

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Välkomna! Veckoprogram Restaurangens priser gäller för förmiddags och eftermiddagsfika även här inne på vår Mötesplats. Måndag 8.30 Morgonträffen med spel Vi träffas

Läs mer

VT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin.

VT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin. VT 2013 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin. Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffé där ekologiskt odlade

Läs mer

Vikingen nr 4 2003. Ansvarig för utgivningen är scoutkårens ordförande. Ansvarig för att tidningen skrivs och distribueras: Peter Möller.

Vikingen nr 4 2003. Ansvarig för utgivningen är scoutkårens ordförande. Ansvarig för att tidningen skrivs och distribueras: Peter Möller. Vikingen nr 4 2003 Tidningen "VIKINGEN" utkommer med 4-5 nummer per år. Ansvarig för utgivningen är scoutkårens ordförande. Ansvarig för att tidningen skrivs och distribueras: Peter Möller Vill ni vara

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer