NÄSTA GENERATION FIESTA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NÄSTA GENERATION FIESTA"

Transkript

1 NÄSTA GENERATION FIESTA

2 Fiesta ST-Line med 3 dörrar I Race Red-lack och 18" Rock Metallic borstade aluminiumfälgar som tillval. (3 dörrarsversionen erbjuds ej i Sverige)

3 VISIONÄR. GENIALISK. ENASTÅENDE. VARJE BIL BÄR HANS SIGNUM. Fiesta Titanium med 5 dörrar I Chrome Copper-metalliclack och 17" Sparkle Silver aluminiumfälgar som tillval. Fiesta Vignale med 5 dörrar I Frozen White-lack och 18" polerade aluminiumfälgar med exklusiv Vignaledesign som tillval.

4 Hur vill du ha din? Låt din morgonpendling bli precis så uppiggande som den där första koppen färskt, nybryggt kaffe. Med nästa generation av Fiesta har vi skapat engagerande kördynamik och ännu fler unika och fantastiska möjligheter att sätta en personlig prägel på din bil än någonsin tidigare. Detta innebär att du kan skapa en perfekt Ford Fiesta som kompletterar just din individuella stil.

5

6

7 Det uppkopplade livet. Starta ditt dagliga äventyr med nästa generation av Ford Fiesta. Den framåtblickande konstruktionen, den attraktiva nya exteriören och vackert utformade interiören gör att du verkligen sticker ut. Insiktsfull teknik som nya Ford SYNC 3 gör att du enkelt håller dig uppkopplad på ett både smart och elegant sätt. Och en inspirerande ny ljudanläggning från B&O PLAY ger ny energi till din musik. Uppseendeväckande, innovativ och unik nästa generation av Ford Fiesta ger ny mening åt elegans och modernt stadsliv. Ford Fiesta Titanium med tillvalen Chrome Copper-metalliclack och 17" Sparkle Silver lättmetallfälgar.

8 Väck dina sinnen till liv. B&O PLAY Från klassisk musik till moderna klassiker... oavsett din musiksmak så förtjänar musiken att låta på det sätt som artisten tänkte. Fords spännande nya ljudsystem från B&O PLAY på hela 675 watt och med 10 högtalare ger precis detta. Med exklusiv design och anpassning för nästa generations Fiesta av specialiserade akustikingenjörer från B&O PLAY, lyfter det upplevelsen av varje resa. Den unika högtalardesignen kompletterar dessutom perfekt den eleganta interiören i Fiesta. Öppningsbart panoramatak Njut av de vackra vyerna i omgivningen på ett bekvämt och behagligt sätt i din Fiesta. Via det elmanövrerade panoramataket kan världen utanför komma in till dig i kupén. Den skjutbara glaspanelen har en solskyddsbeläggning för att hålla interiören sval när den är stängd. En solskyddsgardin på insidan ger extra skugga när du behöver det. (Panoramatak är tillval till vissa versioner) Diskant Mellanregister Bas Subwoofer med dubbel ljudspole

9

10

11 Säg hej till din telefons nya bästis. Ford SYNC 3 Bilresor behöver inte innebära att du förlorar din uppkoppling. Nya Ford SYNC 3 integrerar sömlöst med din smarttelefon och låter dig styra allt från telefonsamtal och textmeddelanden till musik och satellitnavigering allt via 8" pekskärmen eller genom otroligt enkla röstkommandon. AppLink, Apple CarPlay och Android Auto Du kan styra SYNC-kompatibla appar med AppLink, och Apple CarPlay och Android Auto låter dig styra många av funktionerna i din smarttelefon via startskärmen i SYNC 3 på ett knappt märkbart sätt. Kommunikation Hantera telefon, musik, appar och navigering med några enkla röstkommandon. SYNC 3 kan till och med läsa upp dina textmeddelanden för dig. Ford nödhjälpssystem ringer nödsamtal och förser larmtjänsten med information om bilens position på det egna språket. Navigering Få detaljerade köranvisningar till alla destinationer och sök fler intressanta platser som du kan markera som delmål längs din rutt. Du kan även visa lokal trafikinformation eller anpassa visningen mellan helskärm, delad skärm eller 3D-karta. Pekskärm SYNC 3-pekskärmen har stöd för multi touch-svepgester och nyp för att zooma -gester, och låter dig arrangera appsymboler och bakgrundsdisplayer på samma sätt som på din surfplatta eller smarttelefon. Du kan också växla mellan dag- och nattläge, och anpassa förval för flera användare. Obs! Fullständig SYNC 3 smarttelefonintegration är endast tillgänglig för iphone 5/Android 5.0 (Lollipop) eller senare. Vissa SYNC 3-funktioner kräver en dataanslutning, vilket kan medföra kostnader för mobildataöverföring. För att ta reda på om Apple CarPlay och Android Auto är tillgängliga för din marknad, se de officiella Apple CarPlay- och Android Autowebbplatserna för den senaste informationen. Ford Fiesta ST-Line med Race Red interiöranpassningssats som tillval, inklusive tillvalet säten med läderdetaljer i Race Red och Ebony. Ford nödhjälpssystem är en innovativ SYNC-funktion som utnyttjar en Bluetooth - kopplad och ansluten mobiltelefon för att hjälpa de åkande att ringa ett samtal till larmtjänst efter en olycka där krockkuddar har lösts ut eller bränslepumpen stängts av. Funktionen är tillgänglig i mer än 40 europeiska länder och regioner.

12 Stylad för sport. Fiesta ST-Line ST-Line är lika praktisk som Ford Fiesta, och har dessutom en prestandabils alla iögonfallande detaljer. Den bakre spoilern, stylingsatsen och nätgrillen, samt lättmetallfälgar i Rock Metallic, sportfjädring och ST-Line-logotyp på utsidan allt detta bidrar till bilens unika kombination av prestanda och tilltalande utformning. Och denna distinkt eleganta image genomsyrar interiören i Fiesta ST-Line med unika sportsäten, läderklädd ST-Line-ratt, växelspak med aluminiuminsatser, plus fotpedaler i rostfritt stål och tröskelplåtar med ST-Line-signatur, som alla framhäver den sportinspirerade designen. Bilen som visas är en Ford Fiesta ST-Line 3-dörrars i Frozen White lack och 18" Rock Metallic borstade lättmetallfälgar som inte erbjuds i Sverige.

13

14

15 Det ultimata uttrycket för lyx. Fiesta Vignale Ford Vignale erbjuder en unik ägarupplevelse, med bilar som verkligen utstrålar förstklassig hantverksskicklighet och detaljrikedom. Stig in i Fiesta Vignale och sjunk in i en värld av modern lyx. En elegant Ford Vignale-bildskärm välkomnar dig, och praktfulla vadderade lädersäten med unika sexkantiga klädseldetaljer tillsammans med mjukt läder av högsta kvalitet som sträcker sig längs instrumentpanelen och mittkonsolen skapar en interiör helt i läder som är premium i sin fulla bemärkelse. Din Fiesta Vignale kan beställas med en av många olika karossfärger, inklusive Fords Milano Grigio-lack, som kan beställas som tillval och är unik för Ford Vignale-serien. Andra exklusiva exteriördetaljer som exempelvis dekor i borstad aluminium på stötfångarna, unik Vignale-grill, och 18" polerade lättmetallfälgar med Vignale-design som tillval särskiljer Vignale från andra Fiesta-modeller. Ford Fiesta Vignale med vadderade lädersäten i Black Ruby och sätessidor med Windsor-mönster i Black Ruby.

16 FORD FIESTA Imponerande tekniklösningar Adaptiv farthållare Kombinerar farthållare och avståndsreglering. Ställ bara in önskad hastighet och avstånd till fordonet framför, så kommer den adaptiva farthållaren automatiskt att hålla det inställda avståndet om det inte är möjligt att hålla den önskade hastigheten på grund av trafiken. Helljusautomatik Helljusautomatiken känner av mötande fordon och växlar automatiskt till halvljus. Endast tillgänglig med identifiering av vägmärken och Driver Alert-system. Död vinkelinformationssystem Död vinkel-informationssystemet varnar dig via en diskret varningslampa i ytterbackspegeln på förar- och passagerarsidan när systemet känner av ett annat fordon - bil, skåpbil eller lastbil - i bilens döda vinkel under körning.

17 Aktiv parkeringshjälp Den aktiva parkeringshjälpen parkerar din Fiesta åt dig. Systemet identifierar lämpliga parkeringsplatser och styr in bilen parallellt eller vinkelrätt automatiskt. Du behöver bara sköta om gaspedal, bromspedal och växling. Parkeringsmanövreringshjälp fungerar på samma sätt som aktiv parkeringshjälp fast omvänt, och hjälper dig att manövrera ut från en parallell parkeringsficka. Eluppvärmd ratt Eluppvärmning av ratten på Fiesta aktiveras med en knapptryckning eller via SYNC 3-systemet, och ger ytterligare komfort när det är kyligt ute. Körfältsassistans Fords körfältsassistans har två huvudfunktioner och är aktiv i hastigheter över 65 km/h på motorvägar och landsvägar med tydliga markeringar. Föraren kan ta kommandot över systemet när som helst. Körfältsvarning hjälper föraren att hålla bilen kvar i det aktuella körfältet. Om bilen oavsiktligt riskerar att glida över i ett annat körfält uppmärksammas du via vibrationer i ratten. Körfältshållare styr tillbaka bilen mot det körfält som du kom från, om bilen har lämnat det aktuella körfältet.

18 FORD FIESTA Välj Trend ST-Line Titanium Vignale Standardutrustning 15" stålfälgar med heltäckande hjulsidor Halogenstrålkastare med krominfattning och varselljus Elmanövrerade och eluppvärmda ytterbackspeglar med integrerade blinkers och karossfärgade hus Fords lockfria bränslepåfyllning Centrallås med fjärrkontroll Standardfunktioner utöver Business 17" 5x2-ekrade lättmetallfälgar i Rock Metallic-finish Sportanpassad fjädring Unik ST-Line övre grill, stötfångare och sidokjolar Framstolar i sportutförande med justerbart svankstöd Läderklädd växelspaksknopp med aluminiuminsats Ford Power-startknapp Standardfunktioner utöver Business 16" 10-ekrade lättmetallfälgar Övre grill med infattning och horisontella stag i krom Strålkastarautomatik LED-varselljus Bakljus med LED-teknik Vindrutetorkare med regnsensor Standard Vignalefunktioner 17" 10-ekrade lättmetallfälgar i Luster Nickel Unik Vignale-grill med infattning i borstad aluminium Unika Vignale främre och bakre stötdämpare med dekorlist i borstad aluminium Mörktonade rutor bak Strålkastarautomatik Elinfällbara, elmanövrerade och eluppvärmda ytterbackspeglar med karossfärgade hus, blinkers och instegsbelysning Frozen White Konventionell lack* Race Red Konventionell lack* Blazer Blue Konventionell lack Shadow Black Mica-lack* Magnetic Metalliclack* Bohai Bay Mint Metalliclack* Deep Impact Blue Metalliclack* Moondust Silver Metalliclack* Blue Wave Speciallack, metallic* Ruby Red Speciallack, metallic* Chrome Copper Metalliclack* Milano Grigio Metalliclack* * Mot extra kostnad. Karossfärg som är unik för Vignale. Ford Fiesta omfattas av Fords 12-åriga rostskyddsgaranti från och med bilens första registreringsdatum. Enligt gällande villkor.

19 Lägg till extra mycket stil. Ett urval av ytterligare utsmyckningar som matchar karossfärgen, exempelvis färgade accenter på instrumentpanelen, mittkonsolen, backspegelhuset och innerhandtagen. Med Ford Fiesta anpassningssatser som tillval kan du välja mellan olika färgkombinationer för tak, ytterbackspeglar och kaross, samt lättmetallfälgar med färgaccenter för att ytterligare förstärka den vackra exteriören och göra din Ford Fiesta av nästa generation lika unik som dig. Kontrastsömmar på sätesklädseln, ratten och golvmattorna. Obs! Bilderna är endast avsedda som illustration av karossfärgerna och kan avvika från aktuella specifikationer eller de produkter som finns tillgängliga på vissa marknader. Färger och klädsel som återges i denna broschyr kan också avvika från de faktiska färgerna av trycktekniska skäl. Ford Fiesta ST-Line i Frozen White lack som tillval, med Race Red exteriöranpassningssats och 18" Rock Metallic lättmetallfälgar.

20 FORD FIESTA Motorinformation Dimensions Length: 4040 mm, Width: 1735 mm, Width (with mirrors): 1941 mm, Height: 1476 mm Illustrationer, beskrivningar och specifikationer. Informationen i denna broschyr var korrekt vid tidpunkten för tryckning. Fortlöpande utveckling är emellertid en del av Fords policy. Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar beträffande specifikationer, färger och priser för modeller och produkter illustrerade och beskrivna i denna trycksak. Din Fordåterförsäljare kan ge aktuell information. Tillvalsutrustning. För produkter som beskrivs som Tillval, Extrautrustning etc i denna trycksak tillkommer, om inte något annat anges, extra kostnader jämfört med basmodellen. Modeller och färgkombinationer är tillgängliga i mån av tillgång. Obs! Vissa av bilderna visar en modell som ännu inte är i produktion och/eller är skapade i dator. Därför kan det hända att vissa konstruktionsdetaljer avviker från den slutliga modellversionen i vissa hänseenden. Vissa funktioner som visas kan vara tillval. Anm. Denna broschyr innehåller både Ford originaltillbehör och ett utbud av produkter från våra leverantörer. +Dessa tillbehör är omsorgsfullt utvalda leverantörsmärkta tillbehör och omfattas inte av Fords garanti. De omfattas istället av respektive leverantörs garantivillkor; din Ford-återförsäljare kan ge närmare information om dessa garantier. Obs! Varumärket Bluetooth och dess logotyper ägs av Bluetooth SIG, Inc., och Ford Motor Companys användning av dessa sker med vederbörligt tillstånd. ipod-varumärket och tillhörande logotyper ägs av Apple Inc. Andra varumärken och produktnamn tillhör respektive ägare. Obs! Vissa förarassisterande funktioner och säkerhetsfunktioner som beskrivs i broschyren utnyttjar sensorer, vars funktion kan påverkas av väder- och miljöförhållanden. Publicerad av Ford Motor Company Limited, Brentwood, Essex, England. Registered in England No BJN PN /0217/6m/SWE se January Ford Motor Company Limited. MY SWE se När du läst färdigt denna broschyr, lämna den till återvinning.

FORD MOTOR COMPANY PRESENTERAR

FORD MOTOR COMPANY PRESENTERAR FORD MOTOR COMPANY PRESENTERAR Vignale. Grundat 1948 Alfredo Vignale, en skicklig bilmekaniker, öppnade sin karossverksamhet i Turin, Italien. Hans fulländade hantverk uppmärksammades av tidskriften Autocar,

Läs mer

NYA FIESTA B479_Fiesta_Main_V5_Image_Master.indd BC86-BC88 B479_Fiesta_Main_V5_SWE_SE.indd BC82-BC84 11/05/ :56:01 26/05/ :42:25

NYA FIESTA B479_Fiesta_Main_V5_Image_Master.indd BC86-BC88 B479_Fiesta_Main_V5_SWE_SE.indd BC82-BC84 11/05/ :56:01 26/05/ :42:25 NYA FIESTA FORD FIESTA Modellöversikt Välj den Fiesta som är rätt för dig. Fiesta finns i flera olika modeller och kan fås med många olika designtillval, så oavsett dina preferenser kan du få en nästa

Läs mer

NYA FIESTA B479_Fiesta_Main_V5_Image_Master.indd BC86-BC88 B479_Fiesta_Main_V5_SWE_SE.indd BC82-BC84 11/05/ :56:01 11/05/ :35:26

NYA FIESTA B479_Fiesta_Main_V5_Image_Master.indd BC86-BC88 B479_Fiesta_Main_V5_SWE_SE.indd BC82-BC84 11/05/ :56:01 11/05/ :35:26 NYA FIESTA Fiesta ST-Line i Race red och 18 aluminiumfälgar & panoramasoltak som tillval Visionär. Genialisk. Enastående. Varje bil bär hans signum. Skanna QR-koderna för att få tillgång till ytterligare

Läs mer

NYA FORD FOCUS. Go Further

NYA FORD FOCUS. Go Further NYA FORD FOCUS Go Further Visionär. Genialisk. Enastående. Varje bil bär hans signum. Smart teknologi. Ford SYNC 2 med Röststyrning och 8 pekskärm i färg hjälper dig enkelt att ringa och ta emot samtal

Läs mer

Trend. Huvudegenskaper exteriör. Huvudegenskaper interiör. Motorer. Karosstyper

Trend. Huvudegenskaper exteriör. Huvudegenskaper interiör. Motorer. Karosstyper NYA TRANSIT SKÅP Trend Huvudegenskaper exteriör Eljusterbara och eluppvärmda backspeglar Projektionsstrålkastare med halogenlampor och statiskt kurvljus Dimljus fram Heltäckande hjulsidor Parkeringssensorer

Läs mer

NYA PUMA 5ac51bfd82b94fc3acf04d2e422fde2c-1ea72a578b284f33e1ce1975c5c34ff _book.indb 66 23/10/ :18:01

NYA PUMA 5ac51bfd82b94fc3acf04d2e422fde2c-1ea72a578b284f33e1ce1975c5c34ff _book.indb 66 23/10/ :18:01 NYA PUMA FORD PUMA Modellöversikt Med Puma är valet enkelt Med fyra distinkta designalternativ har valet aldrig varit enklare. Oavsett om du föredrar komforten hos ett premiumfordon eller den dynamiska

Läs mer

Sätt din prägel. Styling och utseende. Aluminiumfälgar A 19" x 9" flerekrade aluminiumfälgar i blank svart lack (standard)

Sätt din prägel. Styling och utseende. Aluminiumfälgar A 19 x 9 flerekrade aluminiumfälgar i blank svart lack (standard) Sätt din prägel. Tillval, mot +Omfattas av respektive leverantörs garantivillkor; mer information finns på baksidan. Fler tillbehör för Ford Mustang finns på Ett stort sortiment produkter med Fords varumärke,

Läs mer

C-MAX + GRAND C-MAX CMAX_18.5MY_MAIN_V4_Image Master.indd BC62-B CMAX_18_5MY_MAIN_V4_SWE_SE.indd BC62-BC64C64 16/05/ :32:18 18/05/ :30:29

C-MAX + GRAND C-MAX CMAX_18.5MY_MAIN_V4_Image Master.indd BC62-B CMAX_18_5MY_MAIN_V4_SWE_SE.indd BC62-BC64C64 16/05/ :32:18 18/05/ :30:29 C-MAX + GRAND C-MAX FORD C-MAX Modellutbud Välj den C-MAX som är rätt för dig Då alla C-MAX-modeller finns med både fem och sju säten finns det alltid en Ford C-MAX för dig, oavsett behov eller livsstil.

Läs mer

TRANSIT CUSTOM c8d3c ca c1efcfec-7faf47d bf a4873f34e-00000_book.indb 65 11/10/ :42:48

TRANSIT CUSTOM c8d3c ca c1efcfec-7faf47d bf a4873f34e-00000_book.indb 65 11/10/ :42:48 TRANSIT CUSTOM Ambiente Exteriör Elmanövrerade och eluppvärmda ytterbackspeglar i svart plast Eluppvärmd vindruta Fjärrstyrt centrallås Skjutbar sidolastdörr på passagerarsidan Strålkastare med fördröjd

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer

Techroad Limited Edition

Techroad Limited Edition Dacia Techroad Techroad Limited Edition Tänk dig din Dacia, lägg till maximal njutning kombinerat med äventyr, allt det där lilla extra får du med nya Limited Techroad-serien. Limited-serien finns tillgänglig

Läs mer

Visionär. Genialisk. Enastående. Varje bil bär hans signum.

Visionär. Genialisk. Enastående. Varje bil bär hans signum. Visionär. Genialisk. Enastående. Varje bil bär hans signum. Vild. Kompromisslös. Respektingivande. Ford Focus RS sätter standarden för förarinspiration. Den specialkonstruerade 2.3-liters-motorn kombinerat

Läs mer

136(g/km*) Kraftfull 1.5T EcoBoost Ford Kugas 1.5T EcoBoost-bensinmotor på 176 hk (131 kw) har en genomsnittlig bränsleförbrukning från 8,3 l/100 km*.

136(g/km*) Kraftfull 1.5T EcoBoost Ford Kugas 1.5T EcoBoost-bensinmotor på 176 hk (131 kw) har en genomsnittlig bränsleförbrukning från 8,3 l/100 km*. FORD KUGA Specifikationer Från och med den 1 september 2017 kommer vissa nya fordon att typgodkännas genom WLTP (World Harmonized Light Vehicle Test Procedure), vilket är ett nytt, mer realistiskt provningsförfarande

Läs mer

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44 ECOSPORT EcoSport ST-Line Med kontrastlackerat tak i standard Shadow Black-mica, plus tillvalen Tiger Eye-metalliclack och 18" Shadow Black-aluminiumfälgar. VISIONÄR. GENIALISK. ENASTÅENDE. VARJE BIL BÄR

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Nya Fiesta Prislista 2 - mars 2018

Nya Fiesta Prislista 2 - mars 2018 Redovisade uppgifter giltiga vid tryckning av denna trycksak. Rätt till ändring in utförande och specifikation förbehålles. Angivna priser är cirkapriser rekommenderade av generalagenten, lokala prisavvikelser

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Nya Fiesta Prislista 4 - gäller från 1 juli 2018

Nya Fiesta Prislista 4 - gäller från 1 juli 2018 Redovisade uppgifter giltiga vid tryckning av denna trycksak. Rätt till ändring in utförande och specifikation förbehålles. Angivna priser är cirkapriser rekommenderade av generalagenten, lokala prisavvikelser

Läs mer

Välj den S-Max som passar dig.

Välj den S-Max som passar dig. Välj den S-Max som passar dig. Titanium Vignale Trend ST-Line 12 13 Fälgar 17" 5 x 2-ekrade aluminiumfälgar i Sparkle Silver (D2YM1) 17" 10-ekrade aluminiumfälg i Sparkle Silver (D2YDN) 17" 20-ekrad aluminiumfälgar

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

Fiesta Prislista 6 - oktober 2018

Fiesta Prislista 6 - oktober 2018 Redovisade uppgifter giltiga vid tryckning av denna trycksak. Rätt till ändring in utförande och specifikation förbehålles. Angivna priser är cirkapriser rekommenderade av generalagenten, lokala prisavvikelser

Läs mer

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44 ECOSPORT Skapa din perfekta EcoSport. Vilken är din favoritkombination? Du kan välja mellan många olika färgkombinationer. I tabellen nedan visas vilka färgtillval för kontrastfärgat tak+, bakre spoiler

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

Prislista juli Prislista Ford Kuga

Prislista juli Prislista Ford Kuga Prislista Ford Kuga Trend Motor Växellåda CO 2 Pris Kampanjpris** 1.5T EcoBoost 1.5T EcoBoost 150 M6 145 216 000 kr 199 900 kr 1.5TDCi 1.5TDCi 120 M6 115 231 000 kr 214 900 kr 1.5TDCi 1.5TDCi 120 MPS 124

Läs mer

Prislista Ford Mondeo

Prislista Ford Mondeo Prislista Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.6 EcoBoost med start/stop, 160 6-vxl manuell 227.300:- 234.800:- 2.0 TDCi ECO 140 6-vxl manuell 237.300:- 244.800:- 2.0 TDCi 140 Powershift Automat 254.800:-

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Fords ECOneticteknik. Avancerade Ford EcoBlue dieselmotorer ger exceptionell bränsleekonomi och låga CO 2 -utsläpp. Utrustning:

Fords ECOneticteknik. Avancerade Ford EcoBlue dieselmotorer ger exceptionell bränsleekonomi och låga CO 2 -utsläpp. Utrustning: TOURNEO CUSTOM FORD TOURNEO CUSTOM Styling och utseende FORD TOURNEO CUSTOM Körupplevelse Fords ECOneticteknik Avancerade Ford EcoBlue dieselmotorer ger exceptionell bränsleekonomi och låga CO 2 -utsläpp.

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181.

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181. Prislista Ford C-Max Grand C-Max Ford C-Max Trend Hk Växellåda Pris 100 181.400:- 125 193.400:- 1.6BF (För CNG-konvertering) 177 5-vxl manuell 191.400:- 1.5 TDCi 95 203.400:- 1.5 TDCi 105 213.400:- 1.5

Läs mer

Modellvariant Motor Vxl* Kaross CO2** Rek pris. Trend Edition 1.0T EcoBoost 1.0T 100hk M6 5D

Modellvariant Motor Vxl* Kaross CO2** Rek pris. Trend Edition 1.0T EcoBoost 1.0T 100hk M6 5D Nya Ford Focus 5d Modellvariant Motor Vxl* Kaross CO2** Rek pris Rek lanseringspris*** Trend 1.0T EcoBoost 1.0T 100hk M6 5D 107 190 000 179 900 Titanium 1.0T EcoBoost 1.0T 125hk M6 5D 107 234 250 205 900

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Modellvariant Motor Vxl* Kaross CO2** Rek pris

Modellvariant Motor Vxl* Kaross CO2** Rek pris Nya Ford Focus 5d Prislista 2 - augusti 2018 Modellvariant Motor Vxl* Kaross CO2** Rek pris Rek lanseringspris*** Trend Edition 1.0T EcoBoost 1.0T 100hk M6 5D 107 187 900 177 900 Trend Edition 1.5 EcoBlue

Läs mer

Ford Fiesta Prislista 2 - juli 2016

Ford Fiesta Prislista 2 - juli 2016 Redovisade uppgifter giltiga vid tryckning av denna trycksak. Rätt till ändring i utförande och specifikation förbehålles. Angivna priser är cirkapriser rekommenderade av generalagenten, lokala prisavvikelser

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

EDGE 942c9e1dba1e4422b65343c45cd29eb4-52c971f0704a4614cf098a9a37c _book.indb 66 14/02/ :11:19

EDGE 942c9e1dba1e4422b65343c45cd29eb4-52c971f0704a4614cf098a9a37c _book.indb 66 14/02/ :11:19 EDGE VISIONÄR. GENIAL. ANMÄRKNINGSVÄRD. VARJE BIL BÄR HANS SIGNUM. Edge ST-Line i White Platinum metalliclack (tillval) med 21" 5x2-ekrar aluminiumfälgar (tillval). Edge Vignale i Magnetic metalliclack

Läs mer

Honda Jazz Tillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00. www.honda.se

Honda Jazz Tillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00. www.honda.se Honda Jazz Tillbehör Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifikationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda som översiktlig

Läs mer

FÖDD MED JEEP DNA. och avsevärt minskad bränsleförbrukning. Dessutom med en terrängkörningsförmåga som

FÖDD MED JEEP DNA. och avsevärt minskad bränsleförbrukning. Dessutom med en terrängkörningsförmåga som NYA JEEP CHEROKEE FÖDD MED JEEP DNA. Nya Jeep Cherokee sätter ribban högt med fantastisk väghållning, utmärkt hantering och avsevärt minskad bränsleförbrukning. Dessutom med en terrängkörningsförmåga

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

TILLBEHÖR.

TILLBEHÖR. TILLBEHÖR www.mitsubishi-motors-europe.com 1 Exteriörstyling 4-5 Interiörstyling 6-7 Underhållning och komfort i bilen 8-9 Hjul 9 Säkerhet och skydd 10-11 Transport och fritid 12-13 Mitsubishi kollektion

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

Fiat 500. PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2018

Fiat 500. PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2018 Fiat 500 PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2018 MODELL / VERSION fiat 500 Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Lounge Collezione NYA FIAT 500 SERIE 4 Nya 500 1.2 Pop 4,7*-4,9 110*-115 129 900 kr - Nya 500 1.2 Lounge

Läs mer

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Spoiler på bagageluckan 17-tums aluminiumfälgar Sidokjolar Kjol fram Dimljuspaket fram Grand Prix-paket Lackerade kjolar fram, bak och på sidorna Lackerad spoiler

Läs mer

NYA RANGER e73fc33a39134b1eabac5a544f96229c-c27a44122f714657f46869fe16af4f _book.indb 65 30/04/ :00:50

NYA RANGER e73fc33a39134b1eabac5a544f96229c-c27a44122f714657f46869fe16af4f _book.indb 65 30/04/ :00:50 NYA RANGER Modellöversikt Välj den Ranger som är rätt för dig. Tack vare ett unikt utbud av olika serier och karosstyper hittar du alltid en Ford Ranger som passar perfekt oavsett dina preferenser. Limited

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

Prislista Ford Kuga. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.5 T EcoBoost FWD vxl manuell :-

Prislista Ford Kuga. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.5 T EcoBoost FWD vxl manuell :- Prislista Ford Kuga Trend Hk Växellåda Pris 1.5 T EcoBoost FWD 150 6-vxl manuell 222.000:- 1.5 T EcoBoost 4WD 180 6-vxl automat 265.000:- 2.0 TDCi FWD 150 6-vxl manuell 246.000:- 2.0 TDCi 4WD 150 6-vxl

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

Läs mer

www.mitsubishi-motors-europe.com

www.mitsubishi-motors-europe.com www.mitsubishi-motors-europe.com Tillbehör till Exteriör 2-5 Interiör & Komfort 6-7 Underhållning i bilen 8-9 Säkerhet & Skydd 10-11 Transport & Fritid 12-13 Mitsubishi kollektion 14 Lista för snabbreferenser

Läs mer

Tillbehör Splash. Maj 2009

Tillbehör Splash. Maj 2009 Tillbehör Splash Maj 2009 Sportig och dynamisk GT-paket GT-paketet för Suzuki Splash består av: 00A5B-GTPAK-000 - Spoiler för bakluckan, lackerad i svart som standard - Del till främre stötfångaren som

Läs mer

Prislista Nya Ford Mondeo

Prislista Nya Ford Mondeo Prislista Nya Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.0 T EcoBoost 125 6-vxl manuell 240.000:- 247.700:- 1.5 T EcoBoost 160 6-vxl manuell 250.200:- 257.700:- 1.5 T EcoBoost 160 6-vxl automat 267.700:-

Läs mer

Fiat 500C. PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2018

Fiat 500C. PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2018 Fiat 500C PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2018 MODELL / VERSION Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Lounge Collezione NYA FIAT 500C SERIE 4 Nya 500C 1.2 Pop 4,7*-4,9 110*-115 149 900 kr - - Nya 500C 1.2 Lounge 4,7*-4,9

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

Alfa Romeo Prisöversikt giltig from 1 juni 2016

Alfa Romeo Prisöversikt giltig from 1 juni 2016 Prisöversikt giltig from 1 juni 2016 Giulietta Serie 2 VERSION Motorer Kod l/100 km C0 2 g/km Super Veloce Bensin GIULIETTA VELOCE 240 HK TCT 191.V5C.2 6,8 157-300 000 kr GIULIETTA SUPER 1.4 120 HK 191.C5E.2

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

2,761 L Med nedfällda baksäten

2,761 L Med nedfällda baksäten TOURNEO CONNECT FORD TOURNEO CONNECT Färger och klädselvarianter FORD TOURNEO CONNECT Mått Tourneo Connect Grand Tourneo Connect Längd 4 418 mm Längd 4 818 mm Bredd 2 137 mm Bredd 2 137 mm Höjd 1 852 mm

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

VISIONÄR. GENIALISK. ENASTÅENDE. VARJE BIL BÄR HANS SIGNUM.

VISIONÄR. GENIALISK. ENASTÅENDE. VARJE BIL BÄR HANS SIGNUM. TOURNEO COURIER Modellen som visas är en Tourneo Courier Titanium i Magnetic-metalliclack (tillval) med 16" lättmetallfälgar i Silver (standard). VISIONÄR. GENIALISK. ENASTÅENDE. VARJE BIL BÄR HANS SIGNUM.

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Zoo}-zoo. M{zd{ BT-50. Tillbehör. Zoo}-zoo}

Zoo}-zoo. M{zd{ BT-50. Tillbehör. Zoo}-zoo} M{zd{ BT-50 Tillbehör Zoo}-zo Zoo}-zoo} Zoo}-zoo Högsta kvalitet, unik design, ändlös underhållning. Kan du få ännu mer spänning från din Mazda? Absolut. Vi vill att du och din Mazda ska ha en fantastisk

Läs mer

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE UTRUSTNING VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA Backspegelkåpor - karossfärgade Dörrhandtag exteriöra - karossfärgade - Ändrör - kromat - - Elmanövrerat glastak - Eluppvärmda sidobackspeglar Sidobackspeglar,

Läs mer

Fiat TIPO. PRIsÖVERSIKT 1 SEPTEMBER 2017

Fiat TIPO. PRIsÖVERSIKT 1 SEPTEMBER 2017 PRIsÖVERSIKT 1 SEPTEMBER 2017 MODELL / VERSION Modell / Version l/100km CO2 g/km Pop Lounge Bensin Tipo Sedan 1,4 95 hk MT6 5,7 133 141 900 kr - Tipo Sedan 1,6 E-Torq 110 hk AT6 6,3 146 165 900 kr 181

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR!

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT, KÖRGLÄDJE I VARJE DETALJ Förbättrad prestanda med en ny och betydligt lättare kaross nya Swift tar helt enkelt körglädjen mot nya höjder. De avancerade säkerhetssystemen,

Läs mer

Nu introducerar vi helt nya Mazda3. Den första bilen av en helt ny generation Mazdamodeller. Det är en generation skapad för att du ska känna en unik

Nu introducerar vi helt nya Mazda3. Den första bilen av en helt ny generation Mazdamodeller. Det är en generation skapad för att du ska känna en unik MAZDA 3 Nu introducerar vi helt nya Mazda3. Den första bilen av en helt ny generation Mazdamodeller. Det är en generation skapad för att du ska känna en unik koppling till bilen. Baserat på dess utseende.

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

NISSAN PULSAR ORIGINALTILLBEHÖR

NISSAN PULSAR ORIGINALTILLBEHÖR NISSAN PULSAR ORIGINALTILLBEHÖR Inget slår Style Pack om du vill ge bilen en extra stilig cool. Skapa effektfulla kontraster med en komplett uppsättning tröskeldekorlister och backspegelkåpor i svart,

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

Prislista Ford C-Max + Grand C-Max

Prislista Ford C-Max + Grand C-Max Prislista Ford C-Max + C-Max Prislista juli 2017 5D Motor Växellåda* CO 2 Pris Kampanjpris 1.0T EcoBoost 1.0T 100 hk M6 117 187 700 kr 1.0T EcoBoost 1.0T 125 hk M6 117 199 700 kr 1.6 (för CNG-konvertering)

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AMC5RV8Q www.audi.se/amc5rv8q Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

Fiat 500X City & Off ROAD

Fiat 500X City & Off ROAD Fiat 500X City & Off ROAD PRIsÖVERSIKT 1 april 2016 modell / Version Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Popstar Lounge FIAT 500X (EURO6) POP BZ 1.6 110HP MT5 FWD 6,0 (6,4) 139 (147) 159 900 kr - POPSTAR

Läs mer

CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR

CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR Priser och tillval, från 17 juni 2019 Alla priser är exklusive moms Euro 6.1 Obs! Beställningsbilar med Euro 6.2 finnes längre ner i dokumentet. Motor (Diesel) Kaross

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

Allroom Air One. all din musik trådlöst i hela ditt hem

Allroom Air One. all din musik trådlöst i hela ditt hem Allroom Air One all din musik trådlöst i hela ditt hem magiskt AIRPLAY - Spela din musik i ditt trådlösa nätverk Med Apples AirPlay teknologi kan du spela all din musik trådlöst från Mac eller PC till

Läs mer

Originaltillbehör. Sedan & Tourer

Originaltillbehör. Sedan & Tourer Originaltillbehör Sedan & Tourer Det första intrycket är viktigt 02 03 Det är inte bara den imponerande storleken och den lyxiga interiören som gör nya Accord så eftertraktad. Den förenar imponerande prestanda

Läs mer

Prislista Hyundai i10

Prislista Hyundai i10 Prislista Hyundai i10 Modell HK Växellåda Utrustningsnivå Pris 1.0 M5 66 5-vxl manuell Select 112.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell Comfort + farthållare 117.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell ComfortPlus + farthållare

Läs mer

Fiat 500X. PRIsÖVERSIKT 15 MAJ 2017

Fiat 500X. PRIsÖVERSIKT 15 MAJ 2017 Fiat 500X PRIsÖVERSIKT 15 MAJ 2017 modell / Version Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Popstar Cross FIAT 500X (EURO6) Bensin POP BZ 1.6 110HK MT5 FWD 6,0 (6,4)* 139 (147)* 159 900 kr - - POP STAR

Läs mer

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: 339 000 SEK Audi-kod A5GJ5KCC www.audi.se/a5gj5kcc Sammanfattning Audi Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell

Läs mer

Prislista Ford Galaxy

Prislista Ford Galaxy Prislista Ford Galaxy Trend Hk Växellåda Pris 1.6 EcoBoost Start/Stop 160 6-vxl manuell 280.700:- 1.6 TDCi Start/Stop 115 5-vxl manuell 280.700:- 2.0 TDCi 140 6-vxl manuell 290.700:- 2.0 TDCi 140 Powershift

Läs mer

Cellion primax. Hör ljudens färger. Vår nya Cellion hörapparat. Revolutionerande batterilöst hörande. Hearing Systems. signia-hearing.

Cellion primax. Hör ljudens färger. Vår nya Cellion hörapparat. Revolutionerande batterilöst hörande. Hearing Systems. signia-hearing. Cellion primax Hör ljudens färger. Vår nya Cellion hörapparat. Revolutionerande batterilöst hörande. Hearing Systems signia-hearing.se Nya Cellion. Få ut det mesta av din dag. Välkommen till nästa generation

Läs mer

FORD FIESTA. Riktpris 17.02.2016 3D M5 99 13 060 2 167,25 15 227,25 430 265 5D M5 94 15 100 2 320,16 17 420,16 460 295

FORD FIESTA. Riktpris 17.02.2016 3D M5 99 13 060 2 167,25 15 227,25 430 265 5D M5 94 15 100 2 320,16 17 420,16 460 295 Riktpris 17.02.2016 CO 2 (g/km) riktpris Beräknad Beräknat totalpris Fri bilförmån Bruksförmån 3D M5 99 12 560 2 082,65 14 642,65 420 255 3D M5 99 13 060 2 167,25 15 227,25 430 265 1.0 80hk Start/Stop

Läs mer

Modellbroschyr. 5-dörrars

Modellbroschyr. 5-dörrars Modellbroschyr 5-dörrars Nya Hyundai i30 Bilen för den moderna människan Det är inte ofta det kommer en ny bil som känns så helt rätt i tiden som nya Hyundai i30 och den gör det med stil. Oavsett vad som

Läs mer

Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe.

Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe. Modellbroschyr Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe. En närmare titt på nya Santa Fe bekräftar det första intrycket av utsökt elegans. Det märks tydligt på de skulpterade linjerna som omger den nya sexkantiga

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

Fiat 500X. PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2018

Fiat 500X. PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2018 Fiat 500X PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2018 modell / Version Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Popstar FIAT 500X (EURO6) Bensin POP BZ 1.6 110HK MT5 FWD (Endast lagerbilar) 6,0 (6,4)* 139 (147)* 165 900 kr

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

APPLINK MOBILE PROJECTION FÖR NAVIGATIONSAPPAR DIGITALT INNEHÅLL ÄGARMANUAL

APPLINK MOBILE PROJECTION FÖR NAVIGATIONSAPPAR DIGITALT INNEHÅLL ÄGARMANUAL APPLINK MOBILE PROJECTION FÖR NAVIGATIONSAPPAR DIGITALT INNEHÅLL ÄGARMANUAL Anslutning av din enhet Det är enkelt att komma åt AppLink Mobile Projection. Innan du påbörjar din resa startar du din valda

Läs mer

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval Opel ADAM år 2017,5- Utgåva 2017-01-02 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 142 500 1.4 ECOTEC 87 Hk MTA (Easytronic) 118 147 500 1.4 ECOTEC Hk MT5 146 500 159 500 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S 110 164 500 GLAM

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer