Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2007

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2007"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2007 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande Greta Tellström Tagg 147 Vice ordförande Veronica Netscher Tagg 81 Kassör Ulf Zachrisson Bläck 28 Sekreterare Helena Nygren Flug 6 Ledamot Flug 43 Ledamot Pierre Svanberg Tagg 79 Ledamot Johan Wahlström Bläck 113 Ledamot Roger Östman Flug 38 Suppleant Tagg 65 Suppleant Fredrik Jandér Flug 49 Styrelsen har under året haft 10 protokollförda möten. Revision av samfällighetens räkenskaper och verksamhet har utförts av: Johan Blomgren, Flug 73 och Erik Dahlberg, Tagg 189. Revisorssuppleanter har under året varit: Terje Rydén, Tagg 73 och Lars Hanson, Flug 37

2 Ansvarsområden Byalagsstugan Bollplan Elavläsning/garage Entreprenad Försäkring Garage Garagebelysning Grannsamverkan Hemsidan Info till medlemmarna Lekparker Miljöstationen Nya medlemmar Nyckel till förråd och stege Pulkaskydd Tak Telefonkatalog för Sörskogen Trafiksäkerhet TV-nät Underhållsplan Arbetsplan för vårstädning Vatten och avlopp Valborg Årsmöte Ulf Zachrisson & Johan Wahlström Pierre Svanberg Roger Östman Lars Elebäck T 69 (ej i styrelsen) Lars Hansson (ej i styrelsen) Helena Nygren Respektive gaturepresentant/valberedningen Pierre Svanberg & Roger Östman Allan Nyberg F 34 (ej i styrelsen) Roger Östman Ulf Zachrisson Pierre Svanberg & Roger Östman Johan Wahlström & Fredrik Jandér Samtliga Fredrik Jandér Veronica Netscher Samtliga Gaturepresentanter Bläcksvampsvägen (78 st) 1 99 Johan Wahlström Johan Wahlström 2 28 Johan Wahlström Flugsvampsvägen (74 st) Fredrik Jandér 2 40 Helena Nygren Roger Östman Taggsvampsvägen (118 st) 1 23/ Greta Tellström 2 40/ Veronica Netscher Pierre Svanberg

3 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen är 270 st. Utdebitering och ekonomi I enlighet med årsstämmans beslut var utdebiteringen under året kr. Debitering har skett med kr vardera i februari, maj, augusti och november. Förseningsavgift har debiterats med 100 kr vid försenad betalning. Betalningsdisciplinen i föreningen är god. De största utgiftsposterna är underhåll, räntor och amortering på våra lån. I övrigt hänvisas till balans- och resultaträkningen. Information till medlemmarna Informationbladet Hemma i Sörskogen har delats ut till medlemmarna sex gånger under året. Information har också delats ut t ex om städdagarna och Sörskogens A-Ö. Skridskobanan Skadad stolpe vid ingången har riktats och svetsats. Ny ansvarig "ismakare" från 1 januari 2007 är Håkan Bergmark, Tagg 105. Han har avlöst Robert Carlström, Tagg 83, som under lång tid skapade is på bollplanen. Lekplatser Flug: Basketkorgen har fått nytt nät. Bläck: Staket runt gungställningen har reparerats. Vi väntar med övrigt underhåll i avvaktan på beslut om ev. förändring av lekplatsen. Tagg: Reparation av trasig ramp till linbanan. Bortforsling av skadat gammalt pingisbord och murken bord/soffmöbel. Den senare kommer att ersättas med ny möbel till våren Reparation av skadat staket vid gungställning. Vinter- och sommarunderhåll Vi anlitar Riksbyggen till att klippa våra gräsmattor. De ansvarar även för snöröjning mellan våra garage och gästparkeringar samt de gångvägar som tillhör samfälligheten. De sköter även sandupptagningen vid garagen och gångvägarna.

4 Städdagar och Valborgsmässofirande På årsmötet i mars 2007 aviserades att styrelsen ville ha avlastning med vårstädning och valborgsfirande med Pubkväll som tillsammans är tunga poster att arrangera. Styrelsen gjorde klart att man ville få fler engagerade och ta ansvar för i första hand valborgsfirandet i Sörskogen om denna tradition skulle leva vidare. Till samtliga medlemmar skickades det ut ett förslag som innebar att området delades i grupper om ca fastigheter som då skulle ansvara för arrangemanget kring valborg. En rutinlista upprättades för att underlätta planeringen för gruppen. Ingen motsatte sig förslaget och därmed fick den första gatugruppen Flug 2-40 ta vid. De lyckades mycket bra och en utvärdering har gjorts. Utfallet var positivt. Styrelsen meddelar i god tid respektive grupp när det är dags att börja planera tillsammans med sina grannar. Trafiksäkerhet Hastighetsbegränsningen på 30 km i området har fungerat relativt bra. I samband med storhelger har inte parkeringsplatserna räckt till, så många har tvingats att parkera på gatan. Trots svårigheten med bilar på gatan så verkar det som att de flesta inte bara tänkt på att parkera så nära husen som möjligt utan även tänkt på att undvika dubbelparkering för att inte förhindra framkomligheten för utryckningsfordon. Cykelvägen ner mot Tryffelvägen innan tunneln, har asfalterats i kröken. Den hade eroderat så att det var farligt höga kanter utanför asfalten. Garage Mindre serviceåtgärder har gjorts för några garageportar under året och låssmed har tillkallats vid något enstaka tillfälle. Två fall av skadegörelse, försök till inbrott, skedde på Taggsvampsvägen under sommaren med resultat att låsen för dessa garage behövde bytas ut och att plåtskador runt låsen har lagats. Det planerade och delvis påbörjade utbytet av garagens huvudcentraler blev, som tidigare meddelats, försenat på grund av tekniska komplikationer. För att undvika att utbytet skulle ske under vintertid avbröts arbetet för att återupptas under våren En stormskadad nockplåt vid garage Bläck 89 har reparerats. Grannsamverkan Flera garage har varit utsatta för åverkan och inbrottsförsök. Inga inbrott i husen eller garage har rapporterats.

5 Miljöstationen SRV har under året tagit bort sopkärlet för icke brännbart avfall vid miljöstationen och ersatt dem med separat kärl hos varje fastighet. Det har varit mer oordning och stökigt vid återvinningsstationen under 2007 än tidigare år. Vid många tillfällen har grovsopor och även hushållssopor dumpats utanför behållarna. Återvinningsstationen i Flemingsberg har generösa öppettider så det finns alla möjligheter att se till att miljöstationen fungerar. Vi får hoppas att det inte leder till att tålamodet tryter på de ansvariga och gör det besvärligare för oss att lämna återvinningsbart avfall. Tak Den årliga serviceinspektionen av våra tak har genomförts av Hagmans Tak. Smärre justeringar gjordes men bedömningen från Hagmans är att de blåsor, som fortfarande finns på en del taksektioner, i dagsläget inte utgör någon läckagerisk och därför kan lämnas i befintligt skick. Under hösten/sensommaren konstaterades emellertid vatteninträngning i väggelement på ett hus på Taggsvampsvägen. Orsaken visade sig vara läckage i yttertaket. Hagmans Tak har åtgärdat skadan (garantiärende) och en uppföljande fuktmätning kommer att göras under våren. Ett par mindre läckage har inträffat kring fläkthuvar under året och har åtgärdats av tidigare anlitad entreprenör. Takplåt på fastigheten Tagg fläktes upp i samband med hårda vindar och har åtgärdats av Hagmans Tak. Elavläsning i garage Elavläsningen genomfördes traditionsenligt under våren. Tyvärr uppmärksammade inte alla inlämningsdatumet, också i enlighet med traditionen, varför upprepade kontakter var tvungna att tas med en del medlemmar innan debitering av förbrukad el och eventuell påminnelseavgift kunde göras. Hemsidan Lars Hanson är webbmaster för vår hemsida, Där hittar du löpande aktuell information om det som berör vår förening. Byalagsstugan Under året har vitmålning av alla väggar och tak i Byan slutförts. Fönster utvändigt är kompletteringsmålade. Nya stolar har inköpts. Köket har fått kakel ovanför spis och diskbänk. Nya inventarier har införskaffats till köket såsom spis, micro, vattenkokare och kaffebryggare. Ett nytt underskåp i köket samt bänkskiva därpå är monterat. Glas och porslin har kompletterats. Värmepumpen som installerades i slutet av 2006 har inneburit att elförbrukningen har minskat betydligt.

6 Det är glädjande att se att medlemmarna tycks uppskatta renoveringarna eftersom bokningarna ökade under Att ha barnkalas på söndag em är populärt. Vi visar gärna Byan för dem som så önskar. Ring Byanvärden, tel Underhållsplan Uppdatering av underhållsplanen har genomförts. Arbetet med komplettering med kostnader och livslängd kommer att påbörjas vid särskilt styrelsemöte i mars. Kabel-TV nät Enligt beslut på Samfällighetens årsmöte 2007 har avtal tecknats på 5 år med Com Hem. I avtalet ingår att Com Hem uppgraderar vårt Kabel-TV nät till 3- hål i väggen -standard vilket gör det möjligt att utnyttja nätet för digital kommunikation i form av bredband och ip-telefoni. Utöver uppgraderingen ingår även ett serviceavtal på anläggningen. Tack vare denna åtgärd har vi sluppit kostnader för reparationer av TVnätet under Entreprenaden genomfördes tyvärr inte på det sätt som vi hade förväntat oss, vilket medförde att vissa fastighetsägare drabbades av störningar. Övrigt Anslagstavlan vid infarten till Bläcksvampsvägen har bytts till en ny. Samtliga skyltar om "Grannsamverkan" har bytts ut. Byte av förstörd skylt "Taggsvampsvägen" vid stora trappan utanför förskolan. En stormskadad tall vid Bläck 105 har fällts. Påfyllning av jord och plantering av nya buskar framför Byalagsstugans entré efter cykelhoppande ungdomars leklusta. Påfyllning av halksand i områdets sandlådor har skett. På årsmötet i mars 2007 beslutades att styrelsen skulle ta fram rutiner för trädfällning. Detta gjordes och distribuerades till medlemmarna. Rutinerna finns även att läsa på vår hemsida. På årsmötet 2007 fick styrelsen i uppdrag att undersöka intresset för gemensam upphandling av värmepumpar. Det visade sig att intresset var mycket stort och resulterade i att många nu är lyckliga ägare till en ny värmepump. Under året har en 3G-mast satts upp vid pumphuset. Styrelsen överklagade bygglovet, men utan resultat.

7 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening Verksamhetsåret 2007 Sörskogen den 5 februari 2008 Greta Tellström Veronica Netscher Ulf Zachrisson Helena Nygren Pierre Svanberg Johan Wahlström Roger Östman Fredrik Jandér

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2008 i Sörskogens samfällighetsförening. Onsdagen den 12 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2008 i Sörskogens samfällighetsförening. Onsdagen den 12 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum Kallelse till ordinarie årsstämma 2008 i Sörskogens samfällighetsförening Onsdagen den 12 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum Årsstämman är beslutande organ för frågor som rör områdets framtid

Läs mer

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2009

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2009 Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2009 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2009. Styrelsen har under året haft följande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2005

Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2005 Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2005 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2005: Styrelsen har under

Läs mer

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2009 i Sörskogens samfällighetsförening. Onsdagen den 11 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2009 i Sörskogens samfällighetsförening. Onsdagen den 11 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum Kallelse till ordinarie årsstämma 2009 i Sörskogens samfällighetsförening Onsdagen den 11 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum Årsstämman är beslutande organ för frågor som rör områdets framtid

Läs mer

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2011

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2011 Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2011 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2011. Styrelsen har under året haft följande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening. verksamhetsåret 2003:

Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening. verksamhetsåret 2003: 1 Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2003 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2003: Styrelsen har

Läs mer

1 Årsstämmans öppnande Ordf. Greta Tellström hälsade medlemmarna Välkomna och förklarade stämman öppnad.

1 Årsstämmans öppnande Ordf. Greta Tellström hälsade medlemmarna Välkomna och förklarade stämman öppnad. 1 ÅRSMÖTESPROTOKOLL SÖRSAM 2008. Sörskogens Samfällighetsförening Fört vid årsstämma med Sörskogens Samfällighetsförening onsdagen den 12 mars 2008 i Folkets Hus, Huddinge Centrum. Antalet närvarande röstberättigade

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2004

Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2004 Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2004 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2004: Styrelsen har under

Läs mer

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2012

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2012 Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2012 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2012. Styrelsen har under året haft följande

Läs mer

1 Årsstämmans öppnande Ordf. Greta Tellström hälsade medlemmarna Välkomna och förklarade stämman öppnad.

1 Årsstämmans öppnande Ordf. Greta Tellström hälsade medlemmarna Välkomna och förklarade stämman öppnad. 1 ÅRSMÖTESPROTOKOLL SÖRSAM 2007. Sörskogens Samfällighetsförening Fört vid årsstämma med Sörskogens Samfällighetsförening onsdagen den 14 mars 2007 i Folkets Hus, Huddinge Centrum. Antalet närvarande röstberättigade

Läs mer

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2012 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 13 mars klockan 19.30. Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2012 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 13 mars klockan 19.30. Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Kallelse till ordinarie årsstämma 2012 i Sörskogens samfällighetsförening Tisdagen den 13 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Årsstämman är beslutande organ för frågor som rör områdets

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2009

NSSF Förvaltningsberättelse 2009 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2009 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Håkan Westman, ordförande, Mikael Lyckinger, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare, Nicklas

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2011

Verksamhetsberättelse för år 2011 Verksamhetsberättelse för år 2011 Sittande styrelse: Benny Horndahl Kenneth Jerreholt Veronica Kjellin Peter Widlund Martin Fleetwood Ordförande Kassör Sekreterare Ord. ledamot Ord. ledamot Antal styrelsemöten:

Läs mer

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Årsredovisning för Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Räkenskapsåret 2011-01-01---2011-12-31 Förvaltningsberättelse verksamhetsåret 2011 Styrelsen för Seraljens samfällighetsförening lämnar härmed

Läs mer

Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011

Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011 FJÄLLENS SAMFÄLLIGHET Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011 Detta informationsblad innehåller: Information om extra stämman 2011 Garage tak Garage portar Städning i området under hela

Läs mer

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN Information om Murgrönan Samfällighetsförening i Västerås Organisationsnummer 716412-3205 De 107 fastigheterna

Läs mer

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2014 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 11 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2014 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 11 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Kallelse till ordinarie årsstämma 2014 i Sörskogens samfällighetsförening Tisdagen den 11 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Den heta frågan: brandsäkerhet Årsstämman är beslutande

Läs mer

Att bo på Brittsommargränd

Att bo på Brittsommargränd 1(5) Att bo på Brittsommargränd Allmänt Brittsommars Samfällighetsförening är en anläggningssamfällighet bestående av 24 enskilt ägda hus (12 parhus) med tillhörande tomter. Tillsammans disponerar dessa

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Onsdagen den 21 mars 2018 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet På vår hemsida hittar du mer information www.kvarnberget.nu Informationsmaterialet är uppdaterat i mars 2018 Området Kvarnberget I Kvarnbergets samfällighet ingår

Läs mer

uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening

uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening Allmän information Sjöfruns samfällighet består av radhus och fristående hus på Sjöfruvägen Tomtebo, Umeå. Här finns 76 hushåll. Gemensamma

Läs mer

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet På vår hemsida hittar du mer information. www.kvarnberget.nu 1 Området Kvarnberget I Kvarnbergets samfällighet ingår 122 fastigheter och består av fristående hus,

Läs mer

Välkommen till Liegatan

Välkommen till Liegatan Välkommen till Liegatan - - - - - Hej och välkommen till ditt nya boende på Liegatan! Vi vill i denna mapp ge dig en kort presentation av samfälligheten samt lite information som kan vara bra att känna

Läs mer

LindhagaBladet Sep 2009

LindhagaBladet Sep 2009 LindhagaBladet Sep 2009 Ordförande Kaj Lautinen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Tommy Södervall Axgatan 77 87 77 71 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Viktoria Edvardsson Axgatan

Läs mer

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Välkomna till årsmötet som kommer att hållas i folkets hus den 23 februari 2014 kl. 17.00 Diskussioner

Läs mer

GRÅHUNDENS SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING

GRÅHUNDENS SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING ÅRSBERÄTTELSE FÖR GRÅHUNDENS SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2013-01-01 2013-12-31 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen för Gråhundens Samfällighetsförening, 717911-1625, avger här verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

Läs mer

Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt

Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt Välkommen till Mästersångaren samfällighetsförening. Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt och naturnära, med Skogås centrum en kort promenad

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2017

NSSF Förvaltningsberättelse 2017 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2017 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustafsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2011

NSSF Förvaltningsberättelse 2011 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2011 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Åke Josefsson, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare, Anders

Läs mer

Kallelse till föreningsstämma. Dagordning årsstämman. Lillåns Samfällighetsförening Org.nr 717906-6100

Kallelse till föreningsstämma. Dagordning årsstämman. Lillåns Samfällighetsförening Org.nr 717906-6100 Lillåns Samfällighetsförening Org.nr 717906-6100 Kallelse till föreningsstämma Ni kallas härmed till föreningsstämman söndagen den 13/4 Kl. 15:00 Plats: Älvsåkersskolans Bamba Föreningen bjuder på fika.

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2010

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2010 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2010 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar: Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Marie Hultgren Kassör Hus nr 20 Bo Hultgren Sekreterare Hus nr

Läs mer

Skälby Tredje Samfällighetsförening. Årsstämma Medlemmarna i Skälby Tredje Samfällighetsförening kallas till ordinarie årsstämma

Skälby Tredje Samfällighetsförening. Årsstämma Medlemmarna i Skälby Tredje Samfällighetsförening kallas till ordinarie årsstämma Skälby Tredje Samfällighetsförening Bilaga 1 Årsstämma 2011 Medlemmarna i Skälby Tredje Samfällighetsförening kallas till ordinarie årsstämma Torsdagen den 17 mars kl 19.00 Picchus café Underlag till årsstämman

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2018

NSSF Förvaltningsberättelse 2018 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2018 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustafsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Monica Wittikko, sekreterare,

Läs mer

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Juni 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 9/5 Fasadprojektet Takprojektet Bollspel förbjudet på innergårdarna Nya trafikskyltar i området

Läs mer

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie årsstämma den 2010-09-23 Klockan 19:00 Plats: Stenhamraskolans matsal, Stenhamra 1. Val av ordförande för stämman. 2. Val av sekreterare för stämman.

Läs mer

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller:

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller: Bybladet Maj 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 10/5 Fasadprojektet Takprojektet Ventilationsprojektet Nya skyltar till p-platserna Information

Läs mer

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2013 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 12 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2013 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 12 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Kallelse till ordinarie årsstämma 2013 i Sörskogens samfällighetsförening Tisdagen den 12 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Heta frågor: fibernät, bergvärme och nyplantering av träd

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2014

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2014 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2014 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar: Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Bo Hultgren Sekreterare Hus nr 20 Marie Hultgren Kassör Hus nr

Läs mer

Styrelsen för HSB Bostadsrättsförening Flygsläpet i Stockholm

Styrelsen för HSB Bostadsrättsförening Flygsläpet i Stockholm Org Nr: 769608-6458 Styrelsen för HSB Bostadsrättsförening Flygsläpet i Stockholm Org Nr: 769608-6458 får härmed avge årsredovisning för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2012-01-01-2012-12-31

Läs mer

Kallelse till Föreningsstämma

Kallelse till Föreningsstämma Kallelse till Föreningsstämma Härmed kallas medlemmarna i Krokanens samfällighetsförening till Förenings stämma onsdagen den 19 mars klockan 19.00 hos familjen Örtenstrand, Kringelkroken 19. Med kallelsen

Läs mer

SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Välkomstbrev. Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening

SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Välkomstbrev. Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Välkomstbrev Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening Innehållsförteckning SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Styrelsen... 2 Välkomna...

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2006

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2006 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2006 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Ewa Lillskog Kassör Hus nr 18 Bo Hultgren Sekreterare Hus nr 20

Läs mer

NOCKEN Samfällighetsföreningen Nocken i Sollentuna Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2007

NOCKEN Samfällighetsföreningen Nocken i Sollentuna Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2007 NOCKEN Samfällighetsföreningen Nocken i Sollentuna Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2007 1. Styrelse Sedan ordinarie årsstämma i mars 2007 har styrelsen haft följande sammansättning: Ordförande

Läs mer

Lavendelns samfällighetsförening

Lavendelns samfällighetsförening Lavendelns samfällighetsförening Protokoll nr 10 fört vid styrelsemöte i Lavendelns samfällighetsförening (LSF) den 7 maj 2014 Närvarande: Frånvarande: Mikael Ichu Stig Privén Jaakko Mottinen Farouk Bikandi

Läs mer

12. Beslut om medlemsavgiften för verksamhetsåret 2014.

12. Beslut om medlemsavgiften för verksamhetsåret 2014. Kallelse samt dagordning till årsstämma med Fjällbyns i Åkersjön Samfällighetsförening Långfredag den 18 April 2014 kl. 09. 00. Plats: Kapellet Åkersjön. 1. Val av ordförande och sekreterare för årsstämman.

Läs mer

Samfällighetsföreningen Dragonvreten (Organisationsnummer 717900-2428)

Samfällighetsföreningen Dragonvreten (Organisationsnummer 717900-2428) 1 Samfällighetsföreningen Dragonvreten (Organisationsnummer 717900-2428) Verksamhetsberättelse 1 januari - 31 december 2011 Medlemmar Enligt stadgarna är ägare av fastigheterna Mörby 1:145-1:178 och 1:218-1:284

Läs mer

Välkommen till. Samfälligheten Silvermossans Villaförening

Välkommen till. Samfälligheten Silvermossans Villaförening Välkommen till Samfälligheten Silvermossans Regler Rättigheter & Skyldigheter för medlemmar. 2016.04.08. Silvermossan Silvermossan är en samfällighetsförening som består av 63 hushåll. Området byggdes

Läs mer

Lindhaga Samfällighetsförening

Lindhaga Samfällighetsförening VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2008-01-01 till 2008-12-31 Möten Under det gångna verksamhetsåret, har styrelsen haft 9 sammanträden varav 1 varit konstituerande. Olika arbetsgrupper har dessutom haft egna

Läs mer

Underhålls- och förnyelseplan för Fridhems samfällighetsförening

Underhålls- och förnyelseplan för Fridhems samfällighetsförening FÖRSLAG: Underhålls- och förnyelseplan 1 (8) Underhålls- och förnyelseplan för Fridhems samfällighetsförening INNEHÅLL 1 SYFTE MED PLANEN... 1 2 OBJEKT FÖR UNDERHÅLL OCH FÖRNYELSE... 2 2.1 Kvartershuset...

Läs mer

Välkommen till Runslingan

Välkommen till Runslingan Välkommen till Informationshäfte till nyinflyttade Välkommen och hoppas att du ska trivas här på. Området byggdes år 1974 och består av 196 hushåll. Detta är en information för att veta hur vi gör för

Läs mer

Mazurkans Samfällighetsförening

Mazurkans Samfällighetsförening Mazurkans Samfällighetsförening KALLELSE till ordinarie årsstämma i Mazurkans Samfällighetsförening Tid: onsdag den 25 april 2018 kl. 19.00 Plats: Brunnagården Dagordning 1 Stämmans öppnande och behörigt

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Gillmarkens Samfällighetsförening

Verksamhetsberättelse för Gillmarkens Samfällighetsförening Verksamhetsberättelse för Gillmarkens Samfällighetsförening Verksamhetsåret 2016 Styrelsen för Gillmarkens samfällighet avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret. Styrelsen har under året haft

Läs mer

Romarbäcken 1:s samfällighetsförening

Romarbäcken 1:s samfällighetsförening Romarbäcken 1:s samfällighetsförening Policydokument Senast uppdaterad 2016-10-18 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INFORMATION TILL SAMFÄLLIGHETENS MEDLEMMAR. 2 SAMFÄLLD ÄGARE TILL FASTIGHET ÄLVESTA 3:22 2 ÅRSSTÄMMA

Läs mer

Välkommen till Sjöbrisen i Sollentuna.

Välkommen till Sjöbrisen i Sollentuna. Välkommen till Sjöbrisen i Sollentuna. Information till fastighetsägare och mäklare 2018 60-området 204-området Välkommen till Sjöbrisens samfällighetsförening i Sollentuna Sjöbrisens samfällighetsförening

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2014

NSSF Förvaltningsberättelse 2014 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2014 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

Tallbackens Samfällighetsförening Agenda för ordinarie årsmöte för Tallbackens Samfällighetsförening år 2015

Tallbackens Samfällighetsförening Agenda för ordinarie årsmöte för Tallbackens Samfällighetsförening år 2015 Tallbackens Samfällighetsförening 2015-02-15 Agenda årsmöte Agenda för ordinarie årsmöte för Tallbackens Samfällighetsförening år 2015 Tid: Torsdagen den 12 mars 2015, klockan 19:00. Plats: Björkestaskolans

Läs mer

Till medlemmar i Oxhagens samfällighet

Till medlemmar i Oxhagens samfällighet Till medlemmar i Oxhagens samfällighet Välkommen till oss i Oxhagen! Vårt område började att planeras 1983 och den första inflyttningen skedde i maj 1989. Föreningen har 78 radhus fördelat på 6 gårdar.

Läs mer

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 208 2015-06-18 Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Trevlig midsommar! SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2014-2015 STYRELSE

Läs mer

Att bo på Tröskvägen. Information från Tröskvägens Samfällighetsförening www.troskvagen.se

Att bo på Tröskvägen. Information från Tröskvägens Samfällighetsförening www.troskvagen.se Att bo på Tröskvägen Information från Tröskvägens Samfällighetsförening www.troskvagen.se 1 Innehållsförteckning 1. Samfälligheten... 3 2. Föreningen... 3 2.1 Allmänt... 3 2.2 Styrelse och reparationsgrupp...

Läs mer

Samfälligheten Erikslund 2. Kallelse till årsstämma. Söndagen den 23 mars 2014 i Kvartersgården kl.19.00. Dagordning

Samfälligheten Erikslund 2. Kallelse till årsstämma. Söndagen den 23 mars 2014 i Kvartersgården kl.19.00. Dagordning Samfälligheten Erikslund 2 Kallelse till årsstämma Söndagen den 23 mars 2014 i Kvartersgården kl.19.00 Dagordning 1. Årsstämmans öppnande 2. Upprättande av förteckning över närvarande fastighetsägare samt

Läs mer

Kallelse extra årsstämma

Kallelse extra årsstämma Kallelse extra årsstämma Extra årsstämma 2017 i Sörskogens samfällighetsförening Tid: Måndagen den 9 oktober kl. 19:00 Plats: Huddingegymnasiets Aula, Gymnasietorget 1 Årsstämman är beslutande organ för

Läs mer

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Sjöbrisens Samfällighetsförening Sollentuna Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Tid: Måndag 27/3-2017, kl 19-21 Plats: Elisabeth, Lomv 271 Närvarande: Elisabeth Asp,

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2015

NSSF Förvaltningsberättelse 2015 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2015 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

HANDLINGAR TILL ÅRSSTÄMMA

HANDLINGAR TILL ÅRSSTÄMMA HANDLINGAR TILL ÅRSSTÄMMA BERGSJÖPLATÅNS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Samfällighetslokalen 2015-03-25 kl.1900 OBSERVERA!!! Om ni är två ägare till Er fastighet och endast en ägare kan komma till årsstämman, måste

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Onsdagen den 16 mars 2016 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2013

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2013 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2013 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar: Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Bo Hultgren Sekreterare Hus nr 20 Marie Hultgren Kassör Hus nr

Läs mer

Kallelse till: Årsmöte i Kvarterssamfälligheten Rödstenen 17 april 2019

Kallelse till: Årsmöte i Kvarterssamfälligheten Rödstenen 17 april 2019 Kallelse till: Årsmöte i Kvarterssamfälligheten Rödstenen 17 april 2019 Styrelsen har härmed nöjet att inbjuda till ordinarie årsstämma onsdagen den 17 april 2019 kl 18.30. Lokal: Botkyrka Folkhögskola,

Läs mer

Välkommen till Hällans och Hällestadsvägens Samfällighetsföreningar

Välkommen till Hällans och Hällestadsvägens Samfällighetsföreningar Välkommen till Hällans och Hällestadsvägens Samfällighetsföreningar www.hallestadsvagen.se Version: 2018 Innehållsförteckning Sid 1. Vad är en samfällighetsförening 2 Varför två samfälligheter 2 Hällans

Läs mer

Kallelse till Föreningsstämma

Kallelse till Föreningsstämma Kallelse till Föreningsstämma Hyllinge Nordöstra Samfällighetsförening Tid: 11:e mars 2015 kl. 19.00 Plats: Hyllinge Skola, matsalen, Hyllinge Bilagor Verksamhetsberättelse 2014 Årsredovisning 2014 Revisionsberättelse

Läs mer

Breddens Samfällighetsförening

Breddens Samfällighetsförening Breddens Samfällighetsförening Oktober 2014 Breddens Samfällighetsförening Breddens Samfällighetsförening (Org.nr 716416-9547) består av 64 fastigheter (Grimsta 150:5-150:69) på Lövmovägen 58-121. Föreningen

Läs mer

Årsstämma 28 november 2013

Årsstämma 28 november 2013 Handlingar för årsstämma 28:e november 2013 sida 1 av 14 Årsstämma 28 november 2013 Observera att varje fastighet har 1 röst. Om ni är 2 som äger huset gemensamt och bara en närvarar på årsstämman, måste

Läs mer

Årsredovisning. SFF Sickla Allé garaget

Årsredovisning. SFF Sickla Allé garaget Årsredovisning för SFF Sickla Allé garaget Räkenskapsåret 2012-07-01-2013-06-30 SFF Sickla Allé garaget 1(8) Styrelsen för SFF Sickla Allé garaget, Nacka Kommun, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Välkommen till sjöbrisen

Välkommen till sjöbrisen Välkommen till sjöbrisen Information till fastighetsägare och mäklare 2013 60-området 204-området Sjöbrisens samfällighetsförening Sjöbrisens samfällighetsförening finns till för att förvalta gemensamt

Läs mer

Sta~eliusbladet. Nr2. En tidig höstbild som Janene Brandt tagit utanror Hg 49-51. Medan vi sover skapa spindlar konst!

Sta~eliusbladet. Nr2. En tidig höstbild som Janene Brandt tagit utanror Hg 49-51. Medan vi sover skapa spindlar konst! Sta~eliusbladet 2015 Nr2 Ansvarig ulgivare: KedaIdör.: ADita LjungsIrom,. Hg 47 Medan vi sover skapa spindlar konst! En tidig höstbild som Janene Brandt tagit utanror Hg 49-51 Öppet hus på expeditionen

Läs mer

BÄCKVÄGENS ANDRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Faktabank

BÄCKVÄGENS ANDRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Faktabank BÄCKVÄGENS ANDRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Faktabank DEN 1 MARS 2015 Innehållsförteckning Vem räknas som medlem? Försäljning av fastighet Samfällighetens utgifter och intäkter Styrelse Föreningsstämma Samfälligheten

Läs mer

Information till nyinflyttade i småhusområdet Segelkobben

Information till nyinflyttade i småhusområdet Segelkobben Information till nyinflyttade i småhusområdet Segelkobben Småhusområdet Segelkobben, med gatuadresserna Norra Läget, Södra Läget och Nedergården består av 196 småhus. Inom Segelkobben finns det 3 olika

Läs mer

Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen

Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Afsaneh Heidarian Margareta Olofsson Gunnar Scott (tom 10) Sasa Radisavljevic Andreas

Läs mer

Reviderat bokslut enl årstämmoprotokoll

Reviderat bokslut enl årstämmoprotokoll Reviderat bokslut enl årstämmoprotokoll 17-03-20 Sörskogens Samfällighetsförening Balansräkning för år 2016 T o m bokf.datum: 31/12 2016 T o m verifikation: A151 TILLGÅNGAR 2015-12-31 Förändring 2016-12-31

Läs mer

Välkommen till Sjöbrisen i Sollentuna.

Välkommen till Sjöbrisen i Sollentuna. Välkommen till Sjöbrisen i Sollentuna. Information till fastighetsägare och mäklare 2018 60-området 204-området Välkommen till Sjöbrisens samfällighetsförening i Sollentuna Sjöbrisens samfällighetsförening

Läs mer

Bilagor till årsmöte 2013

Bilagor till årsmöte 2013 Verksamhetsberättelse för år 2012, Grimsta samfällighetsförening Styrelsen har under 2012 bestått av följande ledamöter. Monica Jacobsson Sten (74) ordförande Björn Lindquist (63) sekreterare Ola Granqvist

Läs mer

PROTOKOLL ORDINARIE STÄMMA 2013

PROTOKOLL ORDINARIE STÄMMA 2013 Klevbergets samfällighetsförening 1 och 2 Sidan 1 av 7 PROTOKOLL ORDINARIE STÄMMA 2013 Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma för Klevbergets samfällighetsföreningar nr 1 och 2, torsdagen den 25

Läs mer

Välkommen till samfälligheten Harpunen!

Välkommen till samfälligheten Harpunen! Välkommen till samfälligheten Harpunen! Information till boende i Samfällighetsföreningen Harpunen. Nyinflyttade ombeds skicka ett e- postmeddelande till info@harpunen.se för ytterligare information och

Läs mer

Protokoll från årsmöte i Tordyvelns samfällighetsförening, Täby den 28 april 2014.

Protokoll från årsmöte i Tordyvelns samfällighetsförening, Täby den 28 april 2014. Protokoll från årsmöte i Tordyvelns samfällighetsförening, Täby den 28 april 2014. 1. Årsmötet hade utlysts enligt stadgarna 2. Dagordningen godkändes. 3. Årsmötet valde Ulf Kuttainen till mötesordförande.

Läs mer

Sörskogens A-Ö. Augusti 2011

Sörskogens A-Ö. Augusti 2011 Sörskogens A-Ö Augusti 2011 Här finns information om stort och smått om att bo i Sörskogen. Nyttig läsning för både nya och gamla Sörskogsbor. Du hittar alltid den senaste versionen på Sörsams hemsida.

Läs mer

Revisorer Revisorer har varit Alex Larsen och Peter Datek.

Revisorer Revisorer har varit Alex Larsen och Peter Datek. Protokoll årsmöte 2010-08-08 Stare samfällighetsförening Deltagare på mötet: Malin Strand, Thomas Carlsson, Fredrik Jacobsson, Anders Cavalli Björkman, Jerker Lindhav, Kaj sa Oderbrandt, Johan Emterling,

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Kallelse till årsstämma När Söndagen den 23 mars 2014 Var Hemängsskolans matsal Tid 17.00 Med detta utskick följer: Dagordning Verksamhetsberättelse Förslag till underhålls- och förnyelseplan Förteckning

Läs mer

Protokoll årsmöte 2011-08-13 Stare samfällighetsförening

Protokoll årsmöte 2011-08-13 Stare samfällighetsförening Protokoll årsmöte 2011-08-13 Stare samfällighetsförening 1. Val av ordförande för stämman Till ordförande på mötet valdes Thomas Carlsson. 2. Val av sekreterare för stämman Till sekreterare valdes Pelle

Läs mer

med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl på Nöbbelövsgården

med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl på Nöbbelövsgården 2012-03-10 med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl 19.00 på Nöbbelövsgården Dagordning: 1. Stämman öppnas. 2. Val av ordförande för stämman. 3. Val av två justeringsmän, tillika

Läs mer

Samfällighetsförening

Samfällighetsförening Samfällighetsförening Detta är en informationsskrift till samtliga medlemmar i ovanstående samfällighet. Denna skrift uppdateras cirka en gång per år och ska lämnas över till ny ägare om fastigheten säljs.

Läs mer

DUNÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE

DUNÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE DUNÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 Styrelsen för Dunö samfällighetsförening i Kalmar får härmed avge redovisning för föreningens verksamhet under 20100101-20101231. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Blåkragevägens Samfällighet

Blåkragevägens Samfällighet Blåkragevägens Samfällighet Org.nr. 716420-6216 ÅRSBOKSLUT Omfattar 2013-01-01-2013-12-31 Åresredovisningen omfattar sid -Verksamhetsberättelse 2 -Resultaträkning 3 -Balansräkning 4 -Tilläggsupplysningar

Läs mer

KALLELSE ÅRSMÖTE 2015

KALLELSE ÅRSMÖTE 2015 KALLELSE ÅRSMÖTE 2015 Medlemmar i Blåsippans samfällighetsförening kallas härmed till årsmöte. Onsdagen den 18 mars kl 19:00 i Furubergsskolans matsal. Dagordning 1. Årsmötets öppnande 2. Godkännande av

Läs mer

Samfällsnytt. nr ansvar för att klippa och återställa ytan under studsmattan när ställningen tas ned.

Samfällsnytt. nr ansvar för att klippa och återställa ytan under studsmattan när ställningen tas ned. Skälby Tredje Samfällighetsförening april 2016 Här kommer årets andra samfällsnytt. Årsmöte Den 17 mars hölls årsmöte på café Astrid. Det var 45 medlemmar som anslutit till mötet. Det var ett bra årsmöte

Läs mer

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie årsstämma den 2012-09-27 Klockan 19:00 Plats: Stenhamraskolans matsal, Stenhamra 1. Val av ordförande för stämman 2. Val av sekreterare för stämman.

Läs mer

Information. för medlemmar i. samfällighetsföreningen Degen

Information. för medlemmar i. samfällighetsföreningen Degen Information för medlemmar i samfällighetsföreningen Degen Uppdaterad år 2007 Innehållsförteckning Innehållsförteckning s. 1 Dengens samfällinghetförening s. 2 Försäkring s. 3 Värme och el i garagen s.

Läs mer

Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 2013 2 Medlemmar i Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening kallas härmed till ordinarie årsstämma. Tid 2014-05-24 kl 09.30

Läs mer

Tallbackens Samfällighetsförening 1 (5) KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA Datum: måndag den 22 maj 2017 Tid: klockan Plats: Sandalidens matsal

Tallbackens Samfällighetsförening 1 (5) KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA Datum: måndag den 22 maj 2017 Tid: klockan Plats: Sandalidens matsal 1 (5) KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA 2017 Datum: måndag den 22 maj 2017 Tid: klockan 18.00 Plats: Sandalidens matsal FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Stämmans öppnande 2. Fastställande av dagordning 3. Behörig

Läs mer

Kallelse till: Årsmöte i Kvarterssamfälligheten Rödstenen 6 april 2017

Kallelse till: Årsmöte i Kvarterssamfälligheten Rödstenen 6 april 2017 Kallelse till: Årsmöte i Kvarterssamfälligheten Rödstenen 6 april 2017 Styrelsen har härmed nöjet att inbjuda till ordinarie årsstämma torsdagen den 6 april 2017 kl 19.15. Lokal: Värmeverket i Fittja,

Läs mer

KLACKNÄSETS VÄGFÖRENING. Medlemmarna i Klacknäsets vägförening kallas härmed till ordinarie årsstämma för verksamhetsåret 2011.

KLACKNÄSETS VÄGFÖRENING. Medlemmarna i Klacknäsets vägförening kallas härmed till ordinarie årsstämma för verksamhetsåret 2011. KVF Medlemmarna i Klacknäsets vägförening kallas härmed till ordinarie årsstämma för verksamhetsåret 2011. Årsstämman äger rum i matsalen i Brunns skola, Ingarö Onsdagen den 28 mars 2012 klockan 19.00

Läs mer