Det ordinära ger världen. Oscar Wilde ( ), Irländsk författare

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Det ordinära ger världen. Oscar Wilde (1854-1900), Irländsk författare"

Transkript

1

2 Det ordinära ger världen dess existens, det extraordinära dess värde. Oscar Wilde ( ), Irländsk författare

3 Välkommen Vill du ha tillgång till personlig och heltäckande service kombinerad med oberoende rådgivning? KENDRIS är ett ägarlett företag som alltid agerar utifrån ett långsiktigt perspektiv och fokuserar endast och uteslutande på dina intressen. Kontinuitet, konfidentialitet och integritet är de pelare på vilka vår företagskultur vilar en företagskultur som mäter sig med de bästa. Vår målsättning är att erbjuda tjänster av absolut högsta kvalitet. Vi är experter på vårt område och stolta över att få ställa vårt kunnande och erfarenhet till ditt förfogande. Vi erbjuder kompetent rådgivning i samtliga frågeställningar kring din förmögenhet och dina tillgångar och håller ett vaksamt öga över samtliga faktorer som kan komma att påverka din finansiella situation. Vi förenar kompentens med ett oberoende tänkande och väljer våra medarbetare med stor omsorg för att kunna vara en tillförlitlig partner för dig, din familj och ditt företag. 5 Vilka vi är Hur vi arbetar 6 Var vi kommer från Vad vi står för 7 Våra tjänster 8-9 > Trust > Family Office > ART Management > Bolags- och redovisningstjänster > Rådgivning inom skatt och juridik > Redovisning > Löneadministration > Controlling > Fastighetsförvaltning > Förmögenhetsplanering Med denna broschyr vill vi presentera våra tjänster och visa dig det värdefulla i vårt kärnvärde oberoende för det är just det som det handlar om att du på ett bekymmersfritt sätt ska kunna åtnjuta det privilegium det innebär att vara oberoende.

4

5 Vilka vi är KENDRIS är det ledande oberoende schweiziska företaget som tillhandahåller tjänster inom Trust, Family Office, bolags- och redovisningstjänster, Art Management samt rådgivning inom nationell och internationell skatt och juridik för privatpersoner och företag. KENDRIS drivs av sina ägare och ägs i sin helhet av företagsledning och personal. Vi kombinerar klassisk strukturering (truster, stiftelser och bolag) med skatte- och juridisk rådgivning och redovisningsexpertis. Vi har gjort det medvetna valet att inte ägna oss åt kapitalförvaltning för att kunna leva upp till vårt värdefulla kärnvärde, oberoende. Till våra kunder räknas utöver förmögna privatpersoner, familjer och entreprenörer även finansiella institut, advokatbyråer, skatterådgivare, företag och Family Offices. Våra standarder är verifierade enligt SQS Quality Managment och ISO KENDRIS har tillgång till erfarna experter över hela världen. Utöver huvudkontoret i Zürich har KENDRIS kontor i Aarau, Basel, Genève, Lausanne och Luzern. Genom dotterbolaget KENDRIS GmbH (KENDRIS Österrike) med säte i Wien har vi också EU-certifiering som rådgivare i förmögenhetsplaneringsfrågor. Som en pålitlig partner skapar KENDRIS ett bestående värde. Denna höga målsättning bärs upp av en företagskultur som utmärks av entreprenörskap, kontinuitet och integritet en miljö som möjliggör för våra medarbetare att i våra kunders intresse agera på ett ansvarsfullt och innovativt sätt. 5 Vad vi erbjuder dig KENDRIS står för skräddarsydda lösningar som utvecklas tillsammans med dig, din familj och ditt företag. Vår uttalade målsättning är att säkerställa ditt långsiktiga finansiella välbefinnande - och därigenom ditt oberoende. Både privatpersoner och företag värdesätter den kontinuerligt höga kvaliteten på våra tjänster. När vi utarbetar koncept och strategier tänker vi interdisciplinärt och implementerar den valda lösningen inom ramen för ISO-certifierade standarder. KENDRIS är väl förtroget med de krav som ställs på moderna affärsprocesser och av projektledning, Total Quality Managment (TQM) och regelefterlevnad. Vår erfarenhet inom olika branscher och våra direktkontakter med nyckelaktörer inom finanssektorn är en ovärderlig tillgång. KENDRIS har också tillgång till ett globalt nätverk av affärspartners och specialister. Vi vet att förändringar är en del av livet. Våra specialister garanterar att du håller jämna steg med samtliga förändringar och att strukturen, ledningen och skötseln av dina tillgångar följer tillämplig lagstiftning.

6 Var vi kommer ifrån 6 7 Sedan den 1 april 2005 är vi verksamma under namnet KENDRIS. KENDRIS härstammar från KPMG Private, som bildades som ett dotterbolag till KPMG Schweiz 1999 och våra rötter sträcker sig 100 år bakåt i tiden: 1910 startade ett antal framsynta schweiziska entreprenörer Fides Treuhand-Vereinigung, som senare blev Fides Treuhandgesellschaft, vilket integrerades med KPMG Schweiz Vår starka känsla för tradition och kontinuitet och vår förmåga att anta nya utmaningar är därför stadigt förankrad. Vad vi står för KENDRIS företagskultur bygger på följande kärnvärden: Oberoende Vi är bankoberoende och har full frihet att agera i ditt bästa intresse. Kontinuitet Kontinuitet är viktigt för oss, både inom KENDRIS och i alla våra externa relationer. Vårt engagemang för dig och vårt agerande är långsiktigt. Entreprenörskap Vi skapar mervärde för dig genom att agera i en anda av entreprenörskap och innovation. Konfidentialitet Ditt förtroende är vår största tillgång. Därför skyddar vid det med omsorg - respekterandet av privatsfären är ju faktiskt också något av en schweizisk nationaldygd. Perfektion Vad vi än gör strävar vi efter att uppnå det bästa, både som rådgivare, affärspartner och arbetsgivare. Integritet Vi arbetar utifrån tydliga etiska grundprinciper och står för allt vi gör.

7 Våra tjänster Trust Family Office ART Management BOLAGS- OCH REDOVISNINGSTJÄNSTER

8 8 Truster innehar internationellt sett en särställning bland tillgängliga instrument för att föra en familjs förmögenhet och tillgångar vidare från en generation till en annan. Genom Schweiz ratificering av Haagkonventionen avseende truster är trusten och dess rättsliga status erkänd i Schweiz. Tillsammans med våra specialister inom skatt och juridik etablerar vi den bäst anpassade trusten för att skydda dina tillgångar så att trustens förmånstagares intressen tillvaratas på bästa sätt. Vi tillhandahåller följande tjänster: TRUST > Vi bildar och administrerar truster, stiftelser, handelsbolag samt aktiebolag i olika jurisdiktioner runt om i världen. > Inom ramen för våra trust-, stiftelse- och bolagstjänster står vi till ditt förfogande som en pålitlig och kunnig partner och kan agera som Trustee, Protector, styrelseledmot och stiftelseråd. Inom Family Office ställer vi samtliga våra tjänster till förfogande. Vi erbjuder däutöver: Family Office > pålitlig och transparent resultatrapportering kombinerad med revisionskonform redovisning av värdepapper och finansiella transaktioner. > uppföljning av investeringar, resultatanalyser, kostnadskontroll och compliance, övervakning av regelefterlevnad. Konst är en passion och erbjuder dessutom en intressant möjlighet att diversifiera investeringstillgångar. Vi ger dig råd i samtliga frågor kring det praktiska ägandet av konst, såsom administration och logistiska frågor, samt utreder möjligheten att överföra ägandet av konst till truster, stiftelser eller bolag i syfte att finna bra helhetslösningar för samtliga tillgångar. Våra Art Managementtjänster innefattar bland annat följande: ART Management > Våra specialister hjälper dig att strukturera och administrera konstsamlingar. > Vi hanterar administration och logistik för transporter, ombesörjer utlåning av konstverk inklusive lagrings- och försäkringsaspekter. Vi för elektroniska inventarieförteckningar med hjälp av specialiserad mjukvara, upprättar statusrapporter och inhämtar certifikat och värderingar. > Vi erbjuder stöd vid alla typer av konsttransaktioner, inklusive förhandlingar kring avtalsvillkor, extern finansiering, pantsättning och escrow transaktioner.

9 BOLAGS- OCH REDOVISNINGSTJÄNSTER > Ett av våra kärnkompetensområden är att bistå med strukturering och administration av materiella tillgångar som exempelvis fastigheter, flygplan och yachter. > Vi erbjuder olika skräddarsydda tjänster för att säkerställa genomförandet av dina transaktioner. I egenskap av escrow agents ställer vi till förfogande vår omfattande erfarenhet vid värdepapperstransaktioner, förvärv, avyttringar, bolags- och fastighets och andra affärstransaktioner med beaktande av avtalsparternas individuella behov. > Försäkringslösningar ingår i finansiell planering. Vi ger dig oberoende rådgivning och ordnar försäkringslösningar anpassade för tillgångs- och förmögenhetsstrukturen. 9 Beroende på var du har din hemvist kan användandet av en stiftelse ge dig möjlighet att avsätta en del av dina tillgångar för ett särskilt ändamål: STIFTELSER > kan erbjuda skydd för familjemedlemmar vid ändrade livsomständigheter. > kan uppfylla välgörenhets- eller fullfölja benefika ändamål. > kan finansiera en av donator angiven välgörenhetsinstitutuion efter hans eller hennes bortgång. KENDRIS hanterar många former av bolag inom olika jurisdiktioner och bistår affärsdrivande bolag, patentbolag, managmentbolag samt holdingbolag som innehar onoterade värdepapper eller värdepapper noterade på nationell eller internationell börs samt andra investeringsinstrument. BOLAG (inklusive bildande och administration) > Inom det komplexa området för juridiska, skattemässiga och regulatoriska frågor ombesörjer vi all hantering från styrelseledamotsuppdrag och sekreterartjänster till administration och redovisning. > Vi följer proaktivt hur lagstiftningen ändras och säkerställer att de bolag som leds och admini- streras av oss följer gällande lagar, förordningar och bestämmelser. > Med våra nationella och utländska dotterbolag och i samarbete med lokala partners kan vi etablera och administrera truster, stiftelser och bolag i ett flertal jurisdiktioner runt om i världen.

10 SKATT OCH JURIDIK

11 En proffessionell analys av alla rättsliga och skatterättsligt relevanta aspekter har en direkt inverkan på hur framgångsrikt nya koncept och idéer kan realiseras KENDRIS är väl förtroget med de grundläggande regelverk och står vid din sida som sakkunnig rådgivare inför beslut och optimering av såväl bestående som nya projekt. Vi strävar efter att minska din skattebelastning hemma och utomlands, liksom risken för dubbelbeskattning genom att på ett regelkonformt sätt tillvarata existerande möjligheter och om möjligt även utveckla nya lösningar. SKATT > Skatteoptimering av dina tillgångar och en effektiv strukturering av dina fastigheter och lös egendom som aktier, konst, båtar och flygplan. > Ändring av din hemvist eller ditt företags operativa verksamhet eller säte och nyttjande av särskilda skatteförmåner. > Omstruktureringar av dina företag. > Utarbetande och implementering av löne- och bonussystem. > Företagsöverlåtelser. > Planering inför din pension. > Frågor avseende nationell och internationell arvs- och gåvolagstiftning. > Utredning av komplicerade momsfrågor. > Frågor kring omsättnings- och stämpelskatter och andra skattefrågor för finansiella tjänsteleverantörer. > Kapitalisering och finansiering av ditt företag. Som leverantör av internationella bolagsstrukturstjänster har KENDRIS stor erfarenhet inom administration av truster, stiftelser samt nationella och internationella bolag. Våra kvalificerade advokater och jurister bistår schweiziska Trustees och organ såsom stiftelseråd, styrelser eller likvidatorer med juridiska utredningar och rådgivning inom ett stort antal rättsliga områden. Vi har en kompetent och erfaren juristavdelning med internationell inriktning som kan erbjuda heltäckande tjänster vid generationsskiftesplanering. JURIDIK > Generationsskiftesplanering: vi utformar konkreta överlåtelsealternativ där hänsyn tas till både civil- och skatterättslig lagstiftning. > Boutredningsärenden: vi kan agera som testamentsexekutor. > Dödsboförvaltning: vi erbjuder juridiskt bistånd vid komplexa arvsrättsliga frågeställningar. > Pensionsplanering: vi bistår med utredning och implementering av olika juridiska och skattemäs- siga frågor som uppkommer i samband med pensioneringen.

12 REDOVISNING LÖNEADMINISTRATION CONTROLLERFUNKTION FASTIGHETSFÖRVALTNING RÅDGIVNING

13 En grundlig planering av dina affärsaktiviteter hjälper dig till bättre riskhantering, förbättrade kontrollmekanismer, snabbare reaktioner på förändringar och ett bättre tillvaratagande av möjligheter. Genom en ISO-certifierad standard ger våra experter dig en transparent grund för finansiell rapportering Vi erbjuder bolag, familjer och privatpersoner, liksom banker, finansbolag och andra företag, ett modulbaserat tjänsteprogram som garanterar största möjliga oberoende och flexibilitet. REDOVISNING > Bokföring, organisation och rådgivning kring bokslut och koncernregler i enlighet med tillämplig lagstiftning och redovisningsstandarderna SWISS GAAP FER och IFRS. > Med vårt eget ekendris får du tillgång till ett säkert och pålitligt redovisningssystem för enklare finansiell bokföring och underkonton som kundfordringar, leverantörsskulder och löneredovisning samt outsourcing. > Vid personalbrist ställer vi gärna våra ekonomiska experter till förfogande som ställföreträdare eller ombud under tidsbegränsade perioder, med kompetens inom bokföringsprogram som Abacus, Navision, SAP, JD Edwards med mera. LÖNEADMINISTRATION > Till ert förfogande står personer med stor erfarenhet av anställnings- och personalfrågor som förstår både bokföring och krävande nationella och internationella regulatoriska frågor och därigenom gör din tillvaro lättare. > Gränsöverskridande anställningsförhållanden ökar stadigt i en global ekonomisk omgivning. Våra Expatriatsspecialister kan ta över hela din administration i detta avseende. Controlling > Vi förbereder och kontrollerar alla viktiga data för analys av strategiska och operativa processer. > Utöver analys av balans- och resultaträkningar och internrevision av bokföringen arbetar vi med implementering och utveckling av ledningsinformationssystem och interna kontrollsystem.

14 14 FASTIGHETSFÖRVALTNING > En fastighets värde står i direkt förhållande till dess hyresintäkter. Vi har många års erfarenhet av både teknisk och ekonomisk fastighetsförvaltning. > Du får tillgång till våra omfattande kunskaper om marknaden och till vårt nätverk av institutionella och privata köpare, investerare och säljare. > Vi biträder dig att söka lämpliga hyresfastigheter, fastigheter för eget boende eller mark. Marknader stagnerar och drabbas av omvälvningar, produktcykler blir kortare, nya teknologier ersätter gamla och konsumtionsmönster förändras i ett allt snabbare tempo. Samtidigt med detta leder regulatoriska förändringar (bolagsrätt, riskhantering, redovisningsstandarder, osv.) till ökade kostnader. Våra erfarna konsulter ger stöd i denna dynamiska miljö för att planera, implementera och smidigt hantera affärsprocesser och fatta rätt beslut. Vi erbjuder bl.a.: FÖRMÖGENHETSPLANERING > Finansiell rådgivning till privatpersoner och företag vid flytt till och från Schweiz. > Koncernredovisning, byte av redovisningssystem. > Organisation, finansiering ekonomisk bolagssanering och refinansiering. > Företagsvärderingar, Due Diligence, arrangerande av finansiering, förvärv och avyttring (i samarbete med dina egna rådgivare). > Likvidationer. > Generationsskiften. > Rådgivning avseende mervärdesskatt. > Due Diligence. > Mergers & Acquisitions.

15 Kort presentation av KENDRIS Ltd. KENDRIS är det ledande oberoende schweiziska företaget inom finansiell planering för företagsägare, förmögna privatpersoner och företagskunder och som kombinerar klassisk strukturering av förmögenhet - genom användandet av truster, stiftelser och bolag - med expertis inom skatt, juridik och redovisning. Kapitalförvaltning avstår KENDRIS medvetet ifrån för att behålla sitt oberoende. Utöver privatpersoner, familjer och företag räknas till KENDRIS kunder även finansiella institutioner, advokatbyråer, skattekonsulter, företag och Family Offices. KENDRIS har tillgång till erfarna specialister över hela världen och ägs till fullo av sin ledning och medarbetare. Utöver huvudkontoret i Zürich har KENDRIS kontor i Aarau, Basel, Genève, Lausanne och Luzern. Genom dotterbolaget KENDRIS GmbH (KENDRIS Österrike) med säte i Wien har KENDRIS också EU-certifiering som rådgivare i förmögenhetsplaneringsfrågor. Informationen i denna broschyr är av allmän karaktär och hänför sig inte till enskilda personers eller institutioners individuella förhållanden. Informationen kan därför inte användas som underlag för individuell planering eller beslut utan att professionell rådgivning först inhämtats. Ytterligare information: Tel. +41 (58) by KENDRIS

Affärsjuridik enligt Lindahl

Affärsjuridik enligt Lindahl Affärsjuridik enligt Lindahl Ett affärsråd ska vara glasklart. Inte gömmas i en hög av papper. Ett rakare arbetssätt Du vill ha raka svar och tydliga råd. Vårt mål är att alltid leverera relevant rådgivning

Läs mer

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions English - Deutsch - Svenska Innehåll 1 Om DWÜ & ZIF Läs mer vilka vi är, våra värderingar och kultur, och hur vi arbetar. 2 Våra Tjänster 3 Transaktioner

Läs mer

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK FRIHET Svenska Investeringsgruppens vision är att skapa möjligheter för ekonomisk tillväxt och frihet genom att identifiera de främsta fastighetsplaceringarna på marknaden. Vi vill hjälpa våra kunder att

Läs mer

All rådgivning på ett ställe. Vi gör det lättare att vara företagare. Skogsägare

All rådgivning på ett ställe. Vi gör det lättare att vara företagare. Skogsägare All rådgivning på ett ställe Vi gör det lättare att vara företagare Skogsägare Vi hjälper dig att tjäna pengar på din skog Det som också skiljer oss från många andra rådgivare är att vi finns där din

Läs mer

Du är värd en högst personlig affär

Du är värd en högst personlig affär PRIVATE BANKING I HANDELSBANKEN Du är värd en högst personlig affär Marknadsföringsmaterial Har du en större förmögenhet att förvalta eller ska du sälja ditt livsverk? Var befinner du dig i livet, hur

Läs mer

Goda skatteråd bidrar till din lönsamhet

Goda skatteråd bidrar till din lönsamhet Goda skatteråd bidrar till din lönsamhet Skattepresentation Illustration: Robert Hilmersson Skatt Frigör potentialen att växa Låt våra skattekonsulter ge dig goda råd och öka dina möjligheter till framgångsrika

Läs mer

affärsfokus & personligt engagemang

affärsfokus & personligt engagemang affärsfokus & personligt engagemang välkommen till maminza Maminza är en juristbyrå med kontor i Linköping och Nyköping. Vi har ett arbetsfält där vi stöttar våra klienter såväl nationellt som internationellt.

Läs mer

Här har du världens möjligheter. Studentinformation

Här har du världens möjligheter. Studentinformation Här har du världens möjligheter Studentinformation Grant Thornton är det ledande revisionsoch konsultföretaget med fokus på dynamiska entreprenörsföretag. Våra medarbetare beskriver att vår företagskultur

Läs mer

FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE

FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE Fylgia är namnet på den nordiska mytologins ständigt närvarande personliga skyddsande. Någon som alltid står vid din sida. Det är också så vi ser på oss själva, som en juridisk

Läs mer

Läs mer på www.frejs.se

Läs mer på www.frejs.se Om oss Frejs är en byrå med ca 50 anställda och tre kontor. Vi har kompetensen och kapaciteten att vara revisorer och rådgivare åt kunder i alla storlekar. Vi är stora nog att kunna erbjuda erfarenhet

Läs mer

All rådgivning på ett ställe. Vi gör det lättare att vara företagare. Lantbrukare

All rådgivning på ett ställe. Vi gör det lättare att vara företagare. Lantbrukare All rådgivning på ett ställe Vi gör det lättare att vara företagare Lantbrukare Vi hjälper dig att tjäna pengar på ditt lantbruk I snart 100 år har vi på LRF Konsult hjälpt lantbruksföretagare i hela

Läs mer

Vi genomför företagsöverlåtelser. på global räckvidd, industriell förståelse och värdeskapande analys.

Vi genomför företagsöverlåtelser. på global räckvidd, industriell förståelse och värdeskapande analys. Vi genomför företagsöverlåtelser baserat på global räckvidd, industriell förståelse och värdeskapande analys. Förmågan att träffa rätt För oss på Avantus är det viktigt med personlig rådgivning, kom binerat

Läs mer

Swedbank. en företagspresentation. 30 juni, 2015. Swedbank

Swedbank. en företagspresentation. 30 juni, 2015. Swedbank Swedbank en företagspresentation 30 juni, 2015 2 Det ska aldrig vara långt till banken, varken bokstavligt eller bildligt. Det ska vara enkelt att bli och att vara kund. Vi ska ha en aktiv och kontinuerlig

Läs mer

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris i mer än 35 år

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris i mer än 35 år 8 ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris i mer än 35 år Egentligen är det helt naturligt att vi är Sveriges ledande företagsmäklare.

Läs mer

Livförsäkringsverksamheten i SEB. en presentation

Livförsäkringsverksamheten i SEB. en presentation Livförsäkringsverksamheten i SEB en presentation Livförsäkringsverksamheten i SEB en presentation Trygghet genom hela livet SEB erbjuder pensionsförsäkringar och trygghet under livets olika skeden för

Läs mer

HUFVUDSTADENS UPPFÖRANDEKOD

HUFVUDSTADENS UPPFÖRANDEKOD HUFVUDSTADENS UPPFÖRANDEKOD Om Hufvudstadens uppförandekod. Hufvudstaden har en hundraårig historia. Sedan 1915 har vi utvecklat företaget till att vara ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med ett

Läs mer

Syfte och organisation. Hör gärna av dig till oss om du har fler frågor. 08-587 940 00. När trader avtalet om samgåendet i kraft?

Syfte och organisation. Hör gärna av dig till oss om du har fler frågor. 08-587 940 00. När trader avtalet om samgåendet i kraft? Business Assurance DNV GL Merger - Frågor och Svar Här finner du svar på generella frågor om sammanslagningen av DNV och GL, samt frågor som gäller dig som kund till DNV Business Assurance. Hör gärna av

Läs mer

Välkommen till Max Matthiessen. Max Matthiessen är specialister på försäkringar, pensioner och kapitalplaceringar. Men det är trygghet vi levererar.

Välkommen till Max Matthiessen. Max Matthiessen är specialister på försäkringar, pensioner och kapitalplaceringar. Men det är trygghet vi levererar. 11-05-13 Välkommen till Max Matthiessen Max Matthiessen är specialister på försäkringar, pensioner och kapitalplaceringar. Men det är trygghet vi levererar. 2 Kort om Max Matthiessen 2011 Sveriges ledande

Läs mer

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet.

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Stadshuset Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss. Företag Alphabet Fleet Services Adress Vetenskapsvägen 10, Sollentuna Internet

Läs mer

Så skapar du en framgångsrik ägarförändring i tuffare tider. Inbjudan till seminarium med. business matchmaking. En aktivitet inom Deloitte Access

Så skapar du en framgångsrik ägarförändring i tuffare tider. Inbjudan till seminarium med. business matchmaking. En aktivitet inom Deloitte Access Så skapar du en framgångsrik ägarförändring i tuffare tider En aktivitet inom Deloitte Access Inbjudan till seminarium med business matchmaking Ägarförändring är en komplicerad process i vanliga fall och

Läs mer

H A M M A R S K I Ö L D & CO 1

H A M M A R S K I Ö L D & CO 1 HAMMARSKIÖLD & CO 1 Välkommen till Hammarskiöld & Co! Hammarskiöld & Co är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. I den här broschyren kan du läsa om vår inriktning, hur vi arbetar och

Läs mer

Nya planer för gården?

Nya planer för gården? Nya planer för gården? Tio steg för att lyckas med ett generationsskifte För ett rikare liv på landet Gör en smidig växling till nästa generation Att genomgå en generationsväxling innebär mycket att tänka

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. Att tillföra ett mervärde

FÖRETAGSPRESENTATION. Att tillföra ett mervärde FÖRETAGSPRESENTATION Att tillföra ett mervärde Vi erbjuder juridiska tjänster inom merparten av de affärsjuridiska kompetensområdena. Våra klientrelationer bygger på långsiktighet och våra klienter är

Läs mer

Delårsrapport Q 3, 2014 2014-11-28

Delårsrapport Q 3, 2014 2014-11-28 Delårsrapport Q 3, 2014 2014-11-28 Verksamhet Consensus Asset Management AB är en fondkommissionär med huvudkontor i Göteborg samt kontor i Stockholm. Bolaget är verksamt inom kapitalförvaltning, Corporate

Läs mer

Private Banking. Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser.

Private Banking. Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser. Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser. När du kliver över tröskeln till oss kan du vara säker på en enda sak. Att du inte vet exakt vad som väntar dig. Hos

Läs mer

Husqvarna Group rapporterar årligen om sitt hållbarhetsarbete i enlighet med riktlinjerna för Global Reporting Initiative.

Husqvarna Group rapporterar årligen om sitt hållbarhetsarbete i enlighet med riktlinjerna för Global Reporting Initiative. Uppförandekod Husqvarna Groups uppförandekod följer FNs Global Compacts principer kring mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och korruption riktade till företag. Husqvarna Group stödjer FN Global Compact

Läs mer

Vår samlade kompetens din affärsnytta.

Vår samlade kompetens din affärsnytta. Ägarplanering 1 2 Vår samlade kompetens din affärsnytta. Ägarplanering Vår samlade kompetens gör att dina affärer växer. Ägarplanering är en sammanställning av alla våra tjänster som rör dig som företagare.

Läs mer

Vår samlade kompetens din affärsnytta.

Vår samlade kompetens din affärsnytta. Ägarplanering 1 2 Vår samlade kompetens din affärsnytta. Ägarplanering Vår samlade kompetens gör att dina affärer växer. Ägarplanering är en sammanställning av alla våra tjänster som rör dig som företagare.

Läs mer

Helhetslösning vid Ägarförändring

Helhetslösning vid Ägarförändring Helhetslösning vid Ägarförändring Ägarskiftesgruppen Är det dags att planera inför en framtida generationsväxling? Vi är med dig under hela ägarskiftesprocessen! Några av Sveriges ledande aktörer inom

Läs mer

Bokslutskommuniké 2014 2015-02-27

Bokslutskommuniké 2014 2015-02-27 Bokslutskommuniké 2014 2015-02-27 Verksamhet Consensus Asset Management AB är en fondkommissionär med huvudkontor i Göteborg samt filial i Stockholm. Bolaget är verksamt inom kapitalförvaltning, Corporate

Läs mer

Avega Group skapar det moderna samhällets tjänster, produkter och affärsmodeller genom specialistkonsulter inom verksamhetsutveckling och IT.

Avega Group skapar det moderna samhällets tjänster, produkter och affärsmodeller genom specialistkonsulter inom verksamhetsutveckling och IT. Avega Group skapar det moderna samhällets tjänster, produkter och affärsmodeller genom specialistkonsulter inom verksamhetsutveckling och IT. Avega Group grundades år 2000 och har ca 350 medarbetare i

Läs mer

PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE. Din kompletta börsarena

PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE. Din kompletta börsarena PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE Din kompletta börsarena TILLSAMMANS SKAPAR DE VÄLMÅENDE BOLAG RUSTADE FÖR FRAMTIDEN FOKUS PÅ TILLVÄXT välkommen till din börsarena Alla är överens om att

Läs mer

Private Client Services Skatterådgivning för entreprenörer och privatpersoner För en enklare vardag

Private Client Services Skatterådgivning för entreprenörer och privatpersoner För en enklare vardag Private Client Services Skatterådgivning för entreprenörer och privatpersoner För en enklare vardag 1 Vad kan vi göra för dig? Deloitte är ett av världens största revisions- och konsultnätverk. Vi är verksamma

Läs mer

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt hösten 2014 En auktoriserad redovisningskonsult är framgångsrik Som redovisningskonsult är du ofta din kunds hela ekonomiavdelning.

Läs mer

TÄNK OM DET FINNS EN BANK SOM TÄNKER ANNORLUNDA

TÄNK OM DET FINNS EN BANK SOM TÄNKER ANNORLUNDA TÄNK OM DET FINNS EN BANK SOM TÄNKER ANNORLUNDA Vi står alltid på din sida På Sparbanken Öresund tänker vi annorlunda. Vi sätter alltid dig och regionen där du lever och verkar i fokus. Våra rådgivare

Läs mer

Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO

Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO Rådgivning Revision Skatt Företagsservice Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO www.bdo.se 2018 FÖR SJÄTTE ÅRET I RAD TACKAR VI VÅRA 700 MEDARBETARE LITE EXTRA. BRANSCHENS NÖJDASTE

Läs mer

Delårsrapport, Q 1 2015 2015-04-14

Delårsrapport, Q 1 2015 2015-04-14 Delårsrapport, Q 1 2015 2015-04-14 Verksamhet Consensus Asset Management AB är en fondkommissionär med huvudkontor i Göteborg samt filial i Stockholm. Bolaget är verksamt inom kapitalförvaltning, Corporate

Läs mer

När Riskkontroll är viktigare än Vinstmaximering

När Riskkontroll är viktigare än Vinstmaximering När Riskkontroll är viktigare än Vinstmaximering Ability Hedge Aktieförvaltning med uppgift att skydda kapitalet och generera avkastning oavsett börsriktning Consensus är ett Göteborgsbaserat bolag

Läs mer

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015. EkonomiSveriges självklara val.

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015. EkonomiSveriges självklara val. Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015 EkonomiSveriges självklara val. En auktoriserad redovisningskonsult är framgångsrik Som redovisningskonsult är

Läs mer

Råd för ett friare liv. Kapitalrådgivning

Råd för ett friare liv. Kapitalrådgivning Råd för ett friare liv Kapitalrådgivning När jag för första gången fick min egen kapitalrådgivare, Victor, blev mitt liv mycket enklare. Jag är inte så intresserad själv och vill därför ha råd om mina

Läs mer

Där du kan välja vad och var. www.glimstedt.se www.facebook.com/advokatfirmanglimstedt

Där du kan välja vad och var. www.glimstedt.se www.facebook.com/advokatfirmanglimstedt Där du kan välja vad och var. www.glimstedt.se www.facebook.com/advokatfirmanglimstedt Var vill du jobba? Vi har 14 kontor i Sverige, tre i Baltikum och ett i Vitryssland. Vi är en av Sveriges största

Läs mer

AMBLIN EKONOMIKONSULTATIONER OCH EKONOMISK FÖRVALTNING

AMBLIN EKONOMIKONSULTATIONER OCH EKONOMISK FÖRVALTNING AMBLIN EKONOMIKONSULTATIONER OCH EKONOMISK FÖRVALTNING För de bolag som endast konsoliderar i samband med kvartalsrapporter är det mer kostnadseffektivt att ta in en konsult vid dessa tillfällen, än att

Läs mer

EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap.

EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap. EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap. RÄTT KUNSKAP GER MER VI VILL GE DIG DET BÄSTA. KVALITET OCH KUNDNÖJDHET GÅR ALLTID FÖRST. TEKNOLOGISK INSTITUT är ett av

Läs mer

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa Roschier Press kit Roschier i korthet 2 (5) En av Nordens ledande advokatbyråer Rankas som en av de främsta byråerna i Norden av internationella rankingpublikationer Medverkar regelbundet i de mest betydande

Läs mer

Swedbank en företagspresentation. 30 juni, 2010

Swedbank en företagspresentation. 30 juni, 2010 Swedbank en företagspresentation 30 juni, 2010 2 Det ska aldrig vara långt till banken, varken bokstavligt eller bildligt. Det ska vara enkelt att bli och att vara kund. Vi ska ha en aktiv och kontinuerlig

Läs mer

Policy för intern styrning och kontroll

Policy för intern styrning och kontroll Rättslig grund Policy för intern styrning och kontroll Finansinspektionens föreskrifter och allmänna råd om styrning, riskhantering och kontroll i kreditinstitut (FFFS 2014:1) Dokumentägare Antagen datum

Läs mer

EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap.

EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap. EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap. RÄTT KUNSKAP GER MER. VI VILL GE DIG DET BÄSTA. KVALITET OCH KUNDNÖJDHET GÅR ALLTID FÖRST. TEKNOLOGISK INSTITUT är ett av

Läs mer

Ideell sektor En presentation av PwC:s tjänster

Ideell sektor En presentation av PwC:s tjänster www.pwc.se Ideell sektor En presentation av PwC:s tjänster Kort om PwC Specialistkompetens inom ideell sektor PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning med

Läs mer

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa Roschier Press kit Roschier i korthet 2 (5) En av Nordens ledande advokatbyråer Rankas som en av de främsta byråerna i Norden av internationella rankingpublikationer Medverkar regelbundet i de mest betydande

Läs mer

Företag som ägs av riskkapitalbolag. Hur nöjda är de med sina ägare?

Företag som ägs av riskkapitalbolag. Hur nöjda är de med sina ägare? 1. Företag som ägs av riskkapitalbolag. Hur nöjda är de med sina ägare? Attitydmätning april 2010. Företag som ägs av riskkapitalbolag. Hur nöjda är de med sina ägare? Attitydmätning april 2010 1. 134

Läs mer

Informationsdokument

Informationsdokument Informationsdokument Om Real Finans och Försäkring Real Finans och Försäkring är ett fristående företag som arbetar med skräddarsydd ekonomisk rådgivning mot privatpersoner och företag. Vi arbetar inom

Läs mer

Varför är vår uppförandekod viktig?

Varför är vår uppförandekod viktig? Vår uppförandekod Varför är vår uppförandekod viktig? Det finansiella systemet är beroende av att allmänheten har förtroende för oss som bank. Få saker påverkar kunden mer än det intryck du lämnar. Uppförandekoden

Läs mer

Din karriär är lika viktig för oss som den är för dig.

Din karriär är lika viktig för oss som den är för dig. Hammarskiöld & Co Hammarskiöld & Co är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Det innebär att vi frekvent anlitas av stora företag och myndigheter och att våra jurister arbetar med de mest

Läs mer

Detta är Swedbank. 2 februari, 2017

Detta är Swedbank. 2 februari, 2017 Detta är Swedbank 2 februari, 2017 Sverige, Estland, Lettland och Litauen är våra hemmamarknader 16,2 miljoner invånare 7,3 miljoner privatkunder 650 000 företagskunder 389 bankkontor 13 700 medarbetare

Läs mer

Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna

Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna PÅ ADVOKATFIRMAN GLIMSTEDT SER VI HELHETEN I AFFÄRSJURIDIKEN OCH KAN ERBJUDA ALL JURIDISK HJÄLP UNDER SAMMA TAK. DET GÖR OSS UNIKA I DALARNA. 1937 1997 18

Läs mer

Förenkla jobbvardagen med HR-tjänster från Aditro. Administration av HR / Lön / Reseräkning

Förenkla jobbvardagen med HR-tjänster från Aditro. Administration av HR / Lön / Reseräkning Förenkla jobbvardagen med HR-tjänster från Aditro Administration av HR / Lön / Reseräkning Visste du att HR-administration utgör två tredjedelar av det totala HR-arbetet? Att HR är en stor och viktig del

Läs mer

Skräddarsydda kurser för dig som är redovisningskonsult. Redovisningskonsult

Skräddarsydda kurser för dig som är redovisningskonsult. Redovisningskonsult Skräddarsydda kurser för dig som är redovisningskonsult Redovisningskonsult Kurser våren 2014 Vi ordnar kompetensen Tillväxten kommer per automatik I rollen som redovisningskonsult är utbildning en förutsättning

Läs mer

SEB Trygg Liv Pensionstjänst AB Pensions- och vinstandelsstiftelse från ax till limpa

SEB Trygg Liv Pensionstjänst AB Pensions- och vinstandelsstiftelse från ax till limpa SEB Trygg Liv Pensionstjänst AB Pensions- och vinstandelsstiftelse från ax till limpa Välkommen till SEB Trygg Liv Pensionstjänst AB SEB Trygg Liv Pensionstjänst AB är ledande i Sverige när det gäller

Läs mer

Integritetspolicy vid SLU Holding AB

Integritetspolicy vid SLU Holding AB Integritetspolicy vid SLU Holding AB 1 ALLMÄNT Denna integritetspolicy beskriver hur SLU Holding AB ( SLU Holding ) behandlar och använder personuppgifter om dig som är forskare, student, arbetssökande

Läs mer

POLICY VID ARBETE MED TREDJE PART POLICY ANTAGEN MARS 2015 REVIDERAD FEBRUARI 2017

POLICY VID ARBETE MED TREDJE PART POLICY ANTAGEN MARS 2015 REVIDERAD FEBRUARI 2017 POLICY VID ARBETE MED TREDJE PART POLICY ANTAGEN MARS 2015 REVIDERAD FEBRUARI 2017 INNEHÅLLSFÖRTECKNING POLICY VID ARBETE MED TREDJE PART... 3 INTRODUKTION... 3 ARBETA MED TREDJE PART... 3 PROCESS FÖR

Läs mer

VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt!

VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt! VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt! Det handlar om att spara tid, få överblick, förenkla arbetsprocesser, utnyttja resurser och i slutändan handlar

Läs mer

Pressmeddelande. För mer information kontakta. Håkan Östlund VD & ägare Göthes AB. Tidigare VD & delägare Industribeslag Sjögren AB

Pressmeddelande. För mer information kontakta. Håkan Östlund VD & ägare Göthes AB. Tidigare VD & delägare Industribeslag Sjögren AB Pressmeddelande Måndag 6 oktober 2014 Den 2 oktober 2014 blev Industribeslag Sjögren AB en del av Göthes koncernen, ett förvärv som stärker och breddar Göthes position på OEM-marknaden inom lås, beslag

Läs mer

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015. EkonomiSveriges självklara val.

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015. EkonomiSveriges självklara val. Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015 EkonomiSveriges självklara val. En auktoriserad redovisningskonsult är framgångsrik Som redovisningskonsult är

Läs mer

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Fördelar för er som företagskunder Vi försäkrar allt från mindre verksamheter till större industrier. Med hög service, kvalitet

Läs mer

SPP skapar möjligheter. Hållbara pensionslösningar för företag och anställda

SPP skapar möjligheter. Hållbara pensionslösningar för företag och anställda SPP skapar möjligheter Hållbara pensionslösningar för företag och anställda Du behöver inte kunna allt. Det gör vi. SPP hjälper dig att ta bra beslut om pensioner. Att ha hand om människors pensionspengar

Läs mer

Tillsammans är vi starka

Tillsammans är vi starka Tillsammans är vi starka Välkommen! Sättet vi lever vår vision och vår affärsidé på är vad som bland annat skiljer oss från våra konkurrenter. Det handlar om HUR vår omgivning upplever samarbetet med oss

Läs mer

Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser.

Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser. Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser. När du kliver över tröskeln till oss kan du vara säker på en enda sak. Att du inte vet exakt vad som väntar dig. Hos

Läs mer

Våga Växa Vinna Under 2008-2010 driver ALMI i Gotlands, Jönköpings, Kalmars och Kronobergs län tillsammans med Science Park Jönköping, Träcentrum och

Våga Växa Vinna Under 2008-2010 driver ALMI i Gotlands, Jönköpings, Kalmars och Kronobergs län tillsammans med Science Park Jönköping, Träcentrum och Våga Växa Vinna Under 2008-2010 driver ALMI i Gotlands, Jönköpings, Kalmars och Kronobergs län tillsammans med Science Park Jönköping, Träcentrum och Swerea SWECAST projektet Våga Växa Vinna. Projektet

Läs mer

ANALYSKURSER. Läsa & förstå bokslut Analys I Analysera företag Analys II Värdera & förvärva företag Analys III

ANALYSKURSER. Läsa & förstå bokslut Analys I Analysera företag Analys II Värdera & förvärva företag Analys III KAPITELNAMN ANALYSKURSER FÖR DIG SOM VÄRDERAR ELLER KREDITBEDÖMER Läsa & förstå bokslut Analys I Analysera företag Analys II Värdera & förvärva företag Analys III KAPITELNAMN ANALYSKURSER Du kan tentera

Läs mer

Ragunda kommun Stiftelser

Ragunda kommun Stiftelser Ragunda kommun Stiftelser Revisionsoffert 2019-01-07 Revisionsoffert till Företaget 0 1 Vårt erbjudande Ragunda kommun förvaltar följande stiftelser: - Stiftelsen Nils Eriksson Minnesfond - Stiftelsen

Läs mer

+ 3 150 % 2002 2012. Ett resultat av genuint hantverk

+ 3 150 % 2002 2012. Ett resultat av genuint hantverk +3 150% + 3 150 % 2002 2012 Ett resultat av genuint hantverk Diskretionär aktieförvaltning av småbolag Consensus aktieförvaltning inriktar sig på att placera i oupptäckta ValueGrowthbolag på de mindre

Läs mer

En vägledning i vårt dagliga arbete

En vägledning i vårt dagliga arbete Vår uppförandekod En vägledning i vårt dagliga arbete Specialfastigheter är ett helägt statligt bolag. Det medför ett särskilt ansvar. Såväl som arbetsgivare, medarbetare, affärspartner och samhällsaktör

Läs mer

TranSpOrT TJänSTEr LaGEr

TranSpOrT TJänSTEr LaGEr TranSpOrT TJänSTEr LaGEr BäSta VäGeN Vårt MåL... Matthias Gödecke (VD Gödecke eurotrans Gmbh) 2 GÖDECKE LOGISTIK FILOSOFI GÖDeCke LoGiStik står för kvalitet och säkerhet. i över 60 år har vi varit transport-

Läs mer

2015 Bolagsstiftarna AB

2015 Bolagsstiftarna AB 2015 Charlotte Wiberg Vice VD Patrik Nilsson VD Ansvarig snabbavveckling Lämna ditt bolag i trygga händer Efter mer än 20 år i branschen har vi på Bolagsstiftarna blivit experter inom bolagsjuridik. Vi

Läs mer

Avega Group Presentation

Avega Group Presentation Avega Group Presentation Avega Group Grundades år 2000 och har ca 350 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö Har ett heltäckande erbjudande inom digital transformation Består av erfarna specialistkonsulter

Läs mer

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa Roschier Press kit Roschier i korthet 2 (6) En av Nordens ledande advokatbyråer Rankas som en av de främsta byråerna i Norden av internationella rankingpublikationer Medverkar regelbundet i de mest betydande

Läs mer

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra kunder med hjälp av innovativa lösningar Vi tror på ett Partnerskap

Läs mer

Strategiskt entreprenörskap och företagsledning

Strategiskt entreprenörskap och företagsledning Strategiskt entreprenörskap och företagsledning Mattias Nordqvist Professor i företagsekonomi och föreståndare, Center for Family Enterprise and Ownership (CeFEO) Internationella Handelshögskolan i Jönköping

Läs mer

Accountor Online Effektiv ekonomiadministration

Accountor Online Effektiv ekonomiadministration DIN GUIDE TILL Accountor Online Effektiv ekonomiadministration 99 % av företagsledarna föredrar en redovisningskonsult som förstår deras verksamhet. 1 % före detta företagsledare. SPARA TID, INGA TÅRAR

Läs mer

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris sedan 1979

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris sedan 1979 8 ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris sedan 1979 Egentligen är det helt naturligt att vi är Sveriges ledande företagsmäklare.

Läs mer

BROSCHYR. Coromatic Operations Vi hanterar driften av era verksamhetskritiska anläggningar

BROSCHYR. Coromatic Operations Vi hanterar driften av era verksamhetskritiska anläggningar BROSCHYR Coromatic Operations Vi hanterar driften av era verksamhetskritiska anläggningar Sjukhus Huvudkontor Fullständig tillgänglighet och kompetens 24/7 Kundtjänst 24/7 med incidenthanteringsteam Lokal

Läs mer

Semcon Code of Conduct

Semcon Code of Conduct Semcon Code of Conduct Du håller nu i Semcons Code of Conduct som handlar om våra koncerngemensamma regler och förhållningssätt. Semcons mål är att skapa mervärde för sina intressenter och bygga relationer

Läs mer

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners Under perioden 24 december 6 januari kommer Söderberg & Partners veckobrev att göra ett uppehåll, men veckobrevet återkommer i vanlig ordning måndagen den 7 januari. Välkommen till vår blogg på Söderberg

Läs mer

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners 2018-09-03 2 2018-09-03 3 2018-09-03 4 2018-09-03 5 2018-09-03 6 2018-09-03 7 2018-09-03 8 Datum 9 Aktier Räntor Alternativa investeringar Korta räntor Statsobligationer Företagsobligationer (IG) Företagsobligationer

Läs mer

Uppförandekod. Vad vi kan förvänta oss av varandra och vad andra kan förvänta sig av oss

Uppförandekod. Vad vi kan förvänta oss av varandra och vad andra kan förvänta sig av oss Uppförandekod Vad vi kan förvänta oss av varandra och vad andra kan förvänta sig av oss VARFÖR EN UPPFÖRANDEKOD? Heimstaden är en pålitlig partner i alla relationer, med våra kollegor, våra hyresgäster,

Läs mer

Vår mission är att hjälpa människor och företag att blomstra samt möjliggöra för kunder och partners att förverkliga sina idéer.

Vår mission är att hjälpa människor och företag att blomstra samt möjliggöra för kunder och partners att förverkliga sina idéer. Att jobba hos oss Vår mission är att hjälpa människor och företag att blomstra samt möjliggöra för kunder och partners att förverkliga sina idéer. Hur vi lever vårt varumärke Simple, Personal and Fair

Läs mer

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning Transparency report Innehållsförteckning 1. Inledning 3 2. Bolagsstruktur 3 3. Organisation 3 4. Det Internationella nätverket 5 5. System för kvalitetssäkring inom revisionsverksamheten 5 6. Krav avseende

Läs mer

Välkommen till Private Banking

Välkommen till Private Banking Välkommen till Private Banking Peter Andersson och Magnus Andersson Private Bankingrådgivare Välkommen till Falkenbergs Sparbank och Private Banking I drygt 150 år har vi haft förmånen att arbeta med privatpersoner,

Läs mer

Välkommen till I N T E R.

Välkommen till I N T E R. Välkommen till I N T E R. Juridikens kärna är att lösa tvister mellan parter, att vägleda mellan rätt och fel, mellan svart och vitt. Vi tog därför namnet INTER från den latinska prepositionen som betyder

Läs mer

DATA I EGNA HÄNDER EN ESO-RAPPORT OM PERSONLIGA HÄLSOKONTON

DATA I EGNA HÄNDER EN ESO-RAPPORT OM PERSONLIGA HÄLSOKONTON DATA I EGNA HÄNDER EN ESO-RAPPORT OM PERSONLIGA HÄLSOKONTON 1. Hur löser vi informationsförsörjningen i vården och omsorgen så att all data som är relevant i ett hälso-, vård-, omsorgs- och forskningsperspektiv

Läs mer

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag www.kpmg.se Du vet bäst För oss på KPMG finns ingenting mer inspirerande än unga människor med spännande idéer. Vi vet hur det känns att vara där du är

Läs mer

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Vi finns här för dig, förmedlare! Fördelar för dig som förmedlare Att skapa trygghet och värde är kärnan i allt vi gör. Det kräver

Läs mer

RZ Gruppens Uppförandekod

RZ Gruppens Uppförandekod RZ Gruppens Uppförandekod Allmänt För att RZ Koncernen skall åtnjuta ett högt anseende som ett ansvarstagande Företagsgrupp, måste gruppens arbeten konsekvent bygga sin affärsverksamhet på integritet och

Läs mer

Intressekonflikter & Incitament Romanesco Capital Management 556761-9654

Intressekonflikter & Incitament Romanesco Capital Management 556761-9654 Intressekonflikter & Incitament Romanesco Capital Management 556761-9654 INTERNA REGLER FÖR HANTERING AV INTRESSEKONFLIKTER Dessa interna regler har fastställts av styrelsen för Romanesco Capital Management

Läs mer

Qualified Adviser.

Qualified Adviser. Qualified Adviser Sedermera Fondkommissions QA-tjänst är en rådgivningstjänst anpassad för tillväxt företag. Genom integrerad rådgivning inom framför allt områdena corporate governance och aktie marknadskommunikation

Läs mer

RETAIL. Att äga, förvalta och utveckla en handelsfastighet UNITED BY OUR DIFFERENCE

RETAIL. Att äga, förvalta och utveckla en handelsfastighet UNITED BY OUR DIFFERENCE WSP och GENIVAR har gått samman och bildar tillsammans ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & infrastruktur

Läs mer

Integritetspolicy Wincent Marketing AB, rev

Integritetspolicy Wincent Marketing AB, rev Integritetspolicy Wincent Marketing AB, rev 180627 1 ALLMÄNT Denna integritetspolicy beskriver hur Wincent Marketing AB ( Wincent ) behandlar och använder personuppgifter om dig som är kund, intressent

Läs mer

Kurser för dig som vill vara steget före! KURSÖVERSIKT VÅREN 2013. För dig som är: Revisor Kvalificerad revisor

Kurser för dig som vill vara steget före! KURSÖVERSIKT VÅREN 2013. För dig som är: Revisor Kvalificerad revisor Kurser för dig som vill vara steget före! KURSÖVERSIKT VÅREN 2013 För dig som är: Revisor Kvalificerad revisor Dags att planera in vårens kurser Här har vi samlat vårens kurser för dig som är revisor,

Läs mer

msa_brochure_(s).qxd Sidan 2 2 & 3

msa_brochure_(s).qxd Sidan 2 2 & 3 2 & 3 En tongivande advokatbyrå MANNHEIMER SWARTLING ÄR SEDAN LÄNGE EN tongivande ADVOKATBYRÅ INOM SVENSK AFFÄRSJURIDIK. VI TROR ATT DETTA BEROR PÅ vår strävan ATT I EN AFFÄRSMILJÖ SOM KÄNNETECKNAS AV

Läs mer

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa Roschier Press kit Roschier i korthet 2 (5) En av Nordens ledande advokatbyråer Rankas som en av de främsta byråerna i Norden av internationella rankingpublikationer Medverkar regelbundet i de mest betydande

Läs mer