Den självklara mötesplatsen för den viktiga eftermarknaden. Nyheterna på Clean Supply & Service 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Den självklara mötesplatsen för den viktiga eftermarknaden. Nyheterna på Clean Supply & Service 2013"

Transkript

1 Den självklara mötesplatsen för den viktiga eftermarknaden Nyheterna på Clean Supply & Service 2013

2 Unik teknik bakom Vileda s mikrofiberduk - PURmicro sätter ny standard Vileda Professional är tveklöst marknadsledande när det gäller att utveckla och finna nya innovativa lösningar. På mässan visade man att man gjort det igen. PURmicro heter den nya mikrofiberduken som faktiskt revolutionerar mikrofibertekniken. PURmicro är en stickad mikrofiberduk men som delvis är täckt med ett skikt av PUR (Polyuretan). Tillsammans utgör detta en unik kombination där mikrofibern effektivt gör rent på djupet medan PUR-skiktet torkar glänsande rent och torrt på ytan. Dessutom behöver inte städpersonalen ha med sig olika dukar för olika ytor. PURmicro är lika effektiv på alla ytor: glas, rostfritt, porslin osv. Vilket också innebär en betydlig tidsbesparing. - -Det medför att logistik och effektivitet ökar samt förenklar för personalen som bara behöver en duk att förhålla sig till, berättar Peter Hermansson på Vileda Professional. Men PURmicro innebär mer än så. Den lämnar ingenting efter sig, det blir skinande rent både på ytan och djupet och man slipper ifrån prickar och ränder på svåra material som rostfritt och glas. Den är också behaglig att hålla i även i jan-feb när klimatet är extra torrt. En viktig fördel som Peter Hermansson framhåller är att smutsen släpper extremt lätt när man tvättar eller sköljer ur duken. -Tekniken gör att smulor, sand, damm och sågspån, släpper direkt och man har snabbt och enkelt en ren duk till förfogande. Lika viktigt är att den har ungefär dubbelt så lång livslängd som konventionella mikrofiberdukar och kan alltså tvättas flera hundra gånger. I montern uppmärksammades även PURmicro ny mikrofiberduk med revolutionerande teknik städvagnen Micro Ready-to-go en liten och mycket välplanerad vagn som passar även i trånga och små utrymmen. Trots det lilla formatet är den komplett utrustad med en mängd tillbehör som organiserar och förenklar arbetsuppgifterna. Eftersom den är tillverkad i premium-version innebär detta starka material med högsta kvalitet och lång livslängd. Vileda Professional har också inlett samarbete med Ajour Trading ledande expertföretag på stengolv. -Det stämmer. Stengolv är en investering för många år framåt. Och vårt samarbete är ett stengolvkoncept där Ajour Trading har kunskap, tekniken, kem och maskinerna. Vileda har städmaterialet och tillsammans kan vi erbjuda ett mycket brett åtgärdsprogram för att få nytt liv i slitna gamla stengolv. För ytterligare info:

3 Multimaskin ersätter maskinpark Det var nog en del besökare i montern som ställde sig en smula frågande inför begreppet orbitera. OrboTech Sweden AB importerar och levererar multistädmaskinen Orbot som klarar alla typer av underlag. Vi förser den professionella städbranschen med produkter, tillbehör och service av hög kvalitet Orbiterande rörelsemönster Effektiv smutsupptagning är resultatet av ett orbiterande rörelsemönster. Kombinerat med låg ljudnivå skapar maskinen hälsosamma miljöer att vistas i för både kunder och städpersonal. Kostnadseffektiv Nyckeln är orbiteringen som i jämförelse med traditionella städsystem ger en snabb och effektiv rengöring av såväl textila ytor som hårda golv. Tekniken gör att smutsen luckras upp från djupet och sugs upp effektivt utan att lämna kvar någon restfukt. Det innebär att golven torkar snabbt och ger kostnadseffektiva vinster i form av en renare, snabbare och enklare lösning för din verksamhet. Låg ljudnivå ger flexibla städtider Orbot är en tystgående maskin som med fördel kan användas dagtid under pågående verksamhet. Det öppnar för en mer frekvent städning och resulterar i färre merkostnader för din verksamhet, säger Mats Johansson, säljansvarig Multistädmaskin Med en enda multistädmaskin med orbotteknik ersätter man en dyr maskinpark som upptar tid och förvaringsutrymme. Orbot ger en renare, snabbare och enklare städning av såväl textil som hårda golv. Gäller alla golvtyper och förvandlar textila golv, plast & linoleum, trägolv, natursten, klinker & fogar samt gummigolv till skinande rena golv. Renare resultat Ett orbiterande rörelsemönster ger ett renare resultat än traditionella städsystem. Smutsen luckras upp från djupet och sugs upp effektivt och snabbt utan att lämna kvar någon restfukt och golven går att använda på bara några minuter vilket ökar säkerheten och förbättrar framkomlighet. Lättkörd maskin och passar alla Det spelar ingen roll om man är lång, kort, man eller kvinna. Maskinen är smidig att transportera och lätt att använda. För ytterligare info:

4 Dansk storstädare förstärker sin närvaro i Sverige Alliance+ som i dag finns i Danmark och Sverige satsar på att expandera sin geografiska närvaro genom organisk tillväxt och nyförvärv i båda länderna. Samtidigt undersöker man möjligheterna för ytterligare interenationell expansion. Men just nu ligger Sverige i fokus.så sent som i mars i år förvärvade man Facila i Sverige AB. Företaget med verksamhet i Östergötland, grundades 2006 och har sedan dess haft en en mycket kraftfull utveckling. Bakgrund till försäljningen är att Facila ska kunna fortsätta utvecklas kraftfullt på den svenska marknaden. Alliance + AB har under 2012 förvärvat Miljö-teamet och är därmed en av de marknadsledande företagen i Sverige. I och med uppköpet av Facila stärker man sin verksamhet i Östergötland och blir ett av de ledande städföretagen i Norrköping och Linköping. Drygt välutbildade medarbetare i Danmark och Sverige sköter dagligen städningen av totalt över 5 miljoner kvadratmeter i båda länderna. Bland kunder finns storföretag såväl som medelstora företag, detaljhandelskedjor, butiker, köpcenter, nöjesanläggningar och alla områden inom offentlig sektor. De har alla behov av städning, vissa dagligen och andra mer sällan. Men hur trivsam, effektiv och affärsmässig kan en arbetsplats bli? Med Allianceplus flexibla paketlösningar så får man kanske en del av svaret. Känt är att företagets helhetsservice bidrar till bättre trivsel, arbetsmiljö och lönsamhet. Alliance erbjuder lösningar inom områdena kontor, fastighet, butik, produktion, skola livsmedel osv. Gemensamt är att man kartlägger städbehov och föreslår ett optimalt upplägg. Allianceplus arbetsmetoder är givetvis säkrade utifrån gällande ISOstandarder. Inom samtliga områden erbjuder man optimala paketlösningar och helhet-service som bidrar till en bättre arbetsmiljö, produktkvalitet och bättre lönsamhet. För ytterligare info::

5 Kundanpassade städmaskinslösningar Nilfisk är ett av Sveriges ledande städmaskinsföretag som erbjuder ett brett sortiment av rengöringsmaskiner för effektivt, lönsamt och långsiktigt golvunderhåll i tuffa miljöer. Dessutom en fungerande servicetäckning och ett eget reservdelslager med leveranser inom 24 timmar. Styrkan är kundanpassade städmaskinslösningar och kunnig, proffsig personal. Med ett personligt bemötande, ett brett program av städmaskiner och med mer än 50 års erfarenhet uppfyller man med råge kundernas höga krav! Kombiskurmaskiner Nilfisk ergonomiska kombiskurmaskiner är enkla att använda och lätta att underhålla och serva och anpassas lätt till alla förekommande behov med hjälp av en mängd olika tillbehör. Sopsugmaskiner Från små kompakta sopmaskiner man går bakom till stora, åkbara med höjdtömning, för rengöring både inomoch utomhus. Man kan välja mellan batteri-, gasoleller bensindrift beroende på städyta och miljö. Åkbara sop- och skurmaskiner BRV 900 är Nilfisk s första åkbara dammsugare som nu gör det enkelt och snabbt att dammsuga och vårda stora textila ytor. Svåråtkomliga små ytor kan underhållas med det inbyggda slang, rör och golvmunstycket. BRV 900 tar sig in i standard hissar och dörrar på 90cm och är endast 137 cm lång. Maskinen kan utrustas med en slang på 7,5 meter för svåråtkomliga ytor dit maskinen inte kan ta sig. Maskinen är utrustad med dubbla motorer och Hepa klassade filter för optimal filtrering. Tystläge Med sidoborsten rengör man nära väggar och kanter och de två huvudborstarna i kombination med kraftigt sug ger en överlägsen upptagningsförmåga. Kan sättas i "tystläge" för extra låg ljudnivå i känsliga mijöer, endast 64 db. Nifisk VP300 är en enkel välbyggd dammsugare för daglig städning. Den låga vikten och smarta designen gör den till en pålitlig dammsugare för hotell, mindre kontor, affärslokaler och liknande arbetsuppgifter. VP300 Eco är med sina 5,2kg lätt att transportera runt till olika städområden. Den har låg strömförbrukning och en motor på endast 900W, men gör som dammsugare ett enastående städresultat. En ekonomisk och praktisk städlösning. För ytterligare info:

6 Grön städning med Miljömaskiner Tennant Center Sorma Sverige AB är leverantör av städmaskiner till kunder inom både den kommersiella och industriella användningen. Full täckning Man erbjuder olika städsystem ger en full täckning för de flesta städbehov. Genom tekniker som Fast och Ech2o ser arbetar man också för att miljöpåverkan blir så liten som möjligt utan att rucka på kvaliteten. Kemikaliefri Orbio SC 5000 kemikaliefri ser till att städningen går så effektivt som möjligt och minskar avbrotten för service och påfyllning. Oavsett om det är stora ytor, trånga utrymmen, heltäckningsmattor, betong eller någon annan typ av golv har något av våra städsystem tekniken för att ge dig rena golv med minimal tid tills ytan går att beträda. Vanligt kranvatten Ech2O-systemet börjar som kranvatten och slutar som kranvatten.och elimine-rar den miljöpåverkan som ett vanligt rengöringsmedel har. Enkelt och ekonomiskt Det unika systemet förbrukar ända upp till 70 % mindre vatten jämfört med en standardmaskin. Det innebär också att det är ett ekonomiskt system som eliminerar kostnaden för rengöringsmedel, inget behov av det i kombiskurmaskinen. Maximerad produktivitet med Ech2O systemet då klarar man av att skura 1500 kvadratmeter med 40 l vatten. Och innebär även dessutom förlängd tid mellan tömningar vilket också innebär stora tidsbespa ingar. Mängden microorganismer som en standardmaskin lämnar på golvet reduceras på ett på miljövänligt sätt. Minimalt tidssplill Ech2O-systemet minimerar tidsspill för hantering av kemikalier, dosering och operatörsträning. Säkerhet Ech2O-systemet eliminerar arbetsskador som uppstår genom kontakt med kemikalier. Inga kemrester blir kvar på golven, reducerar fall och halkolyckor. Det är bara att fylla tanken med H2O och sen köra. För ytterligare info:

7 Ångtvätt - skonsamt och miljövänligt Tecnovap AB tillverkar och säljer ångtvättar. Produktlinjen innefattar allt från små bärbara maskiner till mobila maskiner på 36kW. Maskinerna tillverkas i Italien och är vid sidan av sin 100-procentiga och miljövänliga rengöringsförmåga konstruerade så att de är mycket enkla att använda. Tecnovaps ångtvättar producerar torr och överhettad ånga under tryck. Högt tryck ökar kokpunkten varför ångan uppnår temperaturer på upptill 180 C och går under benämningen Supersteam. Det är tack vare den höga temperaturen är metoden är inte bara effektiv och snabb utan också skonsam och miljövänlig. Låg vattenförbrukning Fördelen med torr ånga är den mycket låga vattenförbrukningen vilket i sin tur för med sig att det blir väldigt lite fukt kvar efter städprocessen. Metoden kan därför användas överallt. Den höga temperaturen som den överhettade ångan ger rengör inte bara på ytan utan öppnar även upp porerna i underlaget för att lösgöra djupt ingrodd smuts samtidigt som ytan som rengörs med Supersteam desinficeras. Mikroorganismer som bakterier, virus, kvalster, löss och loppor (inklusive äggen) utrotas effektivt vilket för med sig att återväxt förhindras och problemet är eliminerat. Tack vare den djupgående rengöringen tar Supersteam även bort oönskade lukter. Patenterad nivågivare Hill Evo 304 Water är en ångtvätt med 8 bars tryck och Overheated Water Injection som standard och kontinuerligt ångflöde Maskinen har ett system med automatisk vattenpåfyllning till tryckkärlet; 2-tanksystemet består av en behållare för vattenpåfyllning samt ett separat tryckkärl. Den automatiska vattenpåfyllningen till tryckkärlet styrs av den patenterade vattennivågivaren TrueTemp som garanterar att vattennivån alltid är korrekt i tryckkärlet. Maskinen måste därför inte stängas av för vattenpåfyllning och ett kontinuerligt ångflöde utan avbrott är härigenom säkerställt. 10 års garanti Det industriella tryckkärlet är tillverkat av rostfritt syrafast stål, har 10 års garanti och ett patenterat och utbytbart värmeelement. Maskinens effekt är 2,45 kw.steam Box Top Steam Box Vac Industrial är en trefas ångtvätt med en integrerad våtsug. Maskinen har 10 bars tryck, väl tilltagna behållare för vatten och rengöringsmedel samt Overheated Water Injection. IPX5- klassad och kontinuerligt ångflöde För ytterligare info: Hill Evo 304

8 Högteknologi i städskrubben sparar tid HEFTER cleantech utvecklar, producerar och säljer innovativa systemlösningar, varor och tjänster för effektiv hantering av rengöringsuppgifter i dag, för i morgon och i framtiden. Ledande teknologi, hög kvalitet, bra service och nöjda kunder är grunden till att bibehålla och utöka tekniskt ledarskap inom premiumsegmentet i branschen. Maskinerna ligger i premiumsegmentet med innovationer och patenterade lösningar för att kunna erbjuda en tidseffektiv och rationell rengöring! Med rätt maskin kan man upp till 30% av arbetstiden hävdar man på Hefter. En Hefter FS112S med servostyrning och variotech teknik kommer man i princip till överallt samtidigt som man avverkar riktigt stora ytor på kort tid när rengöringsvingarna är utfällda. Vill man dessutom ha drifttider längre än 4 timmar så finns den otroliga QuickChange teknologin där man byter batteripaket på 2 minuter och man har ytterligare 4 timmars drifttid. Den senaste modellen FS112 XXL fanns tillgänglig för prov-körning under mässdagarna. Variotech teknologin med sin variabla skurbredd mellan cm och Turnado tekniken med sitt roterande skurhuvud med upp till 400 grader och utgör överlägsen maskin när det gäller funktion och produktion! Maskinen rengör även vid baklängeskörning. Även utrustad med QuickChange för snabba batteribyten som kan drifttid dygnet runt. Turnado 82 FS 112 XXL På FS82 kombineras Variotech teknologin med sin variabla skurbredd mellan 69-82cm och Turnado tekniken med sitt roterande skurhuvud med upp till 400 grader och blir en överlägsen maskin när det gäller funktion och produktion! Maskinen rengör även vid baklängeskörning. Även utrustad med QuickChange för snabba batteribyten som kan ge Er drifttid dygnet runt. Varför gå bakom när man kan åka med!? Turnado 82 är en stå på maskin med det patenterade skurhuvudet Turnado som roterar skurhuvudet i upp till 400 grader, vilket ökar produktion och flexibiltet. Köra framåt eller backa spelar ingen roll, Turando tekniken rengör hur du än väljer. Turando 82:an kombinerar smidigheten av en liten maskin med kapaciteten hos en stor! För ytterligare info:

9 Hygientjänster i världsklass Initial är ett dotterbolag i Rentokil-koncernen med en stark marknadsposition när det gäller företagstjänster i 40 länder runt om i världen. De tjänster man erbjuder i Sverige omfattar mattlösningar, hygienutrymmen och skadedjursbekämpning -Vi har studerat service i många år. Först sätter vi oss in i kundens behov och sedan anger vi rätt servicenivå för att uppfylla dem. Vi har som ett led i detta gjort stora investeringar i personal, system och processer som levererar mycket integrerade tjänster på mätbara sätt, oavsett verksamhetsområde, berättar Claes Jurell. -Som ett internationellt företag är vi också organiserade för att kunna leverera på lokal nivå. Det gör att man får ta del av hygientjänster i världsklass, base-rade på vår omfattande erfarenhet, de bästa metoderna samt industriledande forskning och utveckling. Som serviceföretag med liten miljöpåverkan vidtar Initial många olika åtgärder för att vidare minska vår påverkan på miljön. -Vi använder oss av till exempel av servicefordon med lägre utsläpp och optimerade servicerutter innebär att dessa servicefordon tillbringar så kort tid som möjligt på vägarna. Ett annat viktigt område är att minska användningen av rengöringsmedel och flera olika tekniker och processer. Initial har en grundmurad och Logomatta från Initial framskjuten position inom leverans av effektiva, professionella hygientjänster och entrémattor till företag. Som specialist på uthyrningstjänster tillhandahåller man lösningar för personalskydd, bekvämlighet och välbefinnande. Ett av Initial s specialområden är entrémattor där man just nu är snabbast växande i Sverige. På menyn står ett stort antal skrapmattor, logomattor standardmattor, interiörmattor osv. - Gången är att vi tillhandahåller ett Klassiska Kåbemattan - praktiskt taget outslitlig par mattor för varje plats, vilket än händer har man alltid en fräsch och innebär att medan den ena ligger på slitstark matta som håller ditt företag golvet och samlar upp smuts så tvättas rent. eller transporteras den andra. Så vad som För ytterligare info:

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring Två rengöringslägen (renovering eller underhåll) för bästa resultat (AX 410) Robust och driftsäker utan en massa finesser, enkel att använda (AX 310)

Läs mer

TASKI Maskinsortiment

TASKI Maskinsortiment TASKI Maskinsortiment er De flesta av TASKI s batteridrivna kombimaskiner har hjuldrift framåt och bakåt samt ett dubbelaxlat länkhjul som gör att maskinen vänder på stället. Den patenterade V-formade

Läs mer

TASKI. Maskinsortiment

TASKI. Maskinsortiment TASKI Maskinsortiment Affärsidé En del som inte känner oss tror att vi är ett städbolag. Andra tror att vi säljer städmaskiner. Sanningen är att vi säljer golvvård. Golvvård är mer än själva städningen

Läs mer

Ångtvättar SC 2.500 C - NYHET!

Ångtvättar SC 2.500 C - NYHET! Ångtvättar SC 2.500 C - NYHET! Liten, kompakt och kontinuerligt påfyllningsbar ångtvätt i modern design. Kraftfull maskin för rengöring av alla hårda ytor utan kemikalier tack vare sitt 3,2 bar ångtryck

Läs mer

Ångtvättar SC 2.500 C

Ångtvättar SC 2.500 C Ångtvättar SC 2.500 C Liten, kompakt och kontinuerligt påfyllningsbar ångtvätt i modern design. Kraftfull maskin för rengöring av alla hårda ytor utan kemikalier tack vare sitt 3,2 bar ångtryck och 1500

Läs mer

Tvättutrustning för. Professionell. Städ

Tvättutrustning för. Professionell. Städ Tvättutrustning för Professionell Städ Electrolux Professional Städ 2 Electrolux Professional Städ 3 Vi tänker på dig När vi säger att vi tänker på dig menar vi exakt vad vi säger. Vi gör allt vi kan för

Läs mer

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Welcome W Velkommen Välko Accueil illkommen Tervetuloa mmen Första intrycket består Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Det första

Läs mer

plast- och linoleumgolv

plast- och linoleumgolv I-VAX för en renare morgondag Skötselsystem för nya Forbo plast- och linoleumgolv På ett naturligt vis Färre produkter enklare rutiner PLS verkar för enkla och kostnadseffektiva städmetoder. Vi arbetar

Läs mer

AERO 21/26/31. Kompakta våt-/torrsugare för produktivitet på en helt ny nivå

AERO 21/26/31. Kompakta våt-/torrsugare för produktivitet på en helt ny nivå AERO 21/26/31 Kompakta våt-/torrsugare för produktivitet på en helt ny nivå Push&Clean Njut av en bättre arbetsmiljö När du arbetar med elektriska borrmaskiner, slipmaskiner eller skärverktyg är det kraftiga

Läs mer

1+2+3 Transportstäd. Att städa tåg och bussar är en tuff utmaning. Se till att göra det smart.

1+2+3 Transportstäd. Att städa tåg och bussar är en tuff utmaning. Se till att göra det smart. 1+2+3 Transportstäd Att städa tåg och bussar är en tuff utmaning. Se till att göra det smart. Inledning Att städa tåg och bussar är en tuff utmaning. Se till att göra det smart. Vi vet att förutsättningarna

Läs mer

Experterna på Mattservice. www.initial.se

Experterna på Mattservice. www.initial.se Experterna på Mattservice www.initial.se Varför ska du ha entrémattor? 80 % av all smuts kommer utifrån 5 % via luften 15 % bildas av människorna inne i byggnaden En matta är som en papperskorg Den fylls

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom kontor, skola, butik, dagis, hotell och restaurant

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom kontor, skola, butik, dagis, hotell och restaurant 1+2+3 Tre enkla steg för dig inom kontor, skola, butik, dagis, hotell och restaurant 1+2+3 Tre enkla steg till effektiv rengöring Miljöer och inredning har de senaste åren genomgått en revolution inom

Läs mer

Maskinkampanj t.o.m. 2013-12-31

Maskinkampanj t.o.m. 2013-12-31 TASKI Swingo 350B Batteridriven liten smidig kombiskur Perfekt för kök, omklädningsrum och mindre butiker. Borstvalsmaskin som ger perfekt resultat på ojämna golvmaterial. Skurbredd: 38cm Tankvolym: 10lit

Läs mer

BLI MER EFFEKTIV I VÅR!

BLI MER EFFEKTIV I VÅR! BLI MER EFFEKTIV I VÅR! Trött på att köra runt och hämta varor? Du vet väl att Lunds Kakelvaruhus alltid kör ut ditt badrumsprojekt GRATIS inom 046-området och till kraftigt reducerat pris inom 040 och

Läs mer

INGA KABLAR. INGA BEGRÄNSNINGAR. INGET SLUT.

INGA KABLAR. INGA BEGRÄNSNINGAR. INGET SLUT. INGA KABLAR. INGA BEGRÄNSNINGAR. INGET SLUT. Batteridrivna torrdammsugare som gör dig mobil, flexibel och oberoende. PROFESSIONAL T 9/1 Bp / BV 5/1 Bp / HV 1/1 Bp VALET ÄR DITT OBEROENDE PRESTANDA. INGA

Läs mer

NanoTech micro. Mikrofiber och aktivt silver guld värt för hygienen

NanoTech micro. Mikrofiber och aktivt silver guld värt för hygienen NanoTech micro Mikrofiber och aktivt silver guld värt för hygienen Bakteriespridning en utmaning för städbranschen Kampen mot bakterier kommer alltmer i fokus. Svininfluensan och andra pandemier belyser

Läs mer

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad Electrolux Professional Facility Management/Städ Proffsig mopptvätt gör stor skillnad En lönsam investering som innebär renare ytor och en bättre arbetsmiljö Electrolux Professional Facility Management/Städ

Läs mer

Who the is Dustcontrol?

Who the is Dustcontrol? Who the is Dustcontrol? Bara proffs känner till våra stoftavskiljare Känner du till Dustcontrol? Grattis! Det betyder att du är ett riktigt proffs som ställer höga krav på din utrustning. Vi har i över

Läs mer

95-133 VER. 01. centraldammsugare

95-133 VER. 01. centraldammsugare 95-133 VER. 01 centraldammsugare Enkelt och bekvämt att använda. anslut bara städslangen till sugdosan och starta med on/off knappen på städhandtaget. centraldammsugare är smartare DAMMFRIare hem Centraldammsugaren

Läs mer

Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika?

Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika? Produktguide 2008 Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika? Vad är det som gör Activa golvvårdsprodukter unika och vad är fördelen med att använda just dessa produkter? Vi ska försöka ge en kortfattad förklaring.

Läs mer

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic TRUMPF med världsnyheter på Blech Nordic Snart är det dags för den nya mässan Blech Nordic att slå upp dörrarna i Stockholm. Varmt välkomna den 4-7 oktober till den

Läs mer

Nyöppnat i Haninge. Nilfisk ALTO Center. För proffs och hemmafixare

Nyöppnat i Haninge. Nilfisk ALTO Center. För proffs och hemmafixare Nyöppnat i Haninge Nilfisk ALTO Center För proffs och hemmafixare Högtryckstvättar och tillbehör för all sorts rengöring utomhus Städ och rengöring ansågs länge som ett fysiskt krävande arbete. Det skrubbades

Läs mer

HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten

HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten www.htc-twister.com www.htc-twister.com HTC introducerar ett revolutionerande sätt att rengöra golv DCS Diamond Cleaning System är ett nytt sätt att mekaniskt

Läs mer

ÅNGTVÄTTAR. Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad i hemmet HOME & GARDEN ÅNGTVÄTTSGUIDE

ÅNGTVÄTTAR. Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad i hemmet HOME & GARDEN ÅNGTVÄTTSGUIDE *) Vid grundlig rengöring av hårda golvytor med Kärchers ångtvätt dödas 99.99% av de vanliga hushållsbakterierna Stafylokocker och Enterococcus hirae. ÅNGTVÄTTAR Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad

Läs mer

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon.

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight: Intelligent teknik som gör en glad. Personalen uppskattar intuitiv manövrering. Och de glädjer sig åt bättre effektivitet

Läs mer

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hälso- och sjukvård

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hälso- och sjukvård 1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hälso- och sjukvård Kampen mot bakterierna Innovativa lösningar med fokus på hygien är framtiden! Högeffektiva produkter mot bakterier Metodval = effektivitet Färgkodning

Läs mer

Golvvård och golvunderhåll

Golvvård och golvunderhåll Arbetsbeskrivningar Av Björn Ljungquist. www.abljungquist.se Golvvård och golvunderhåll Följande beskrivningar är framtagna och utprovade av företrädare för branschens Specialavdelningar och bearbetade

Läs mer

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom kontor, skola, butik, dagis, hotell och restaurant

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom kontor, skola, butik, dagis, hotell och restaurant 1+2+3 Tre enkla steg för dig inom kontor, skola, butik, dagis, hotell och restaurant 2014 1+2+3 Tre enkla steg till effektiv rengöring Miljöer och inredning har de senaste åren genomgått en revolution

Läs mer

ÅNGTVÄTTAR Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad i hemmet

ÅNGTVÄTTAR Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad i hemmet ÅNGTVÄTTAR Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad i hemmet *) Vid grundlig rengöring av hårda golvytor med Kärchers ångtvätt dödas 99.99% av de vanliga hushållsbakterierna Stafylokocker och Enterococcus

Läs mer

imop Lite Mobil rengöring

imop Lite Mobil rengöring imop Lite Mobil rengöring faster cleaner greener safer better Välkommen till revolutionen imop Lite I-mop Lite är lättare än i-mop XL, vilket gör den till den minsta, lättaste maskinen i i-mop-utbudet.

Läs mer

Ta trädäcket till en högre nivå

Ta trädäcket till en högre nivå Powerful system Long-lasting protection Ta trädäcket till en högre nivå Bona Decking System Smidigt och effektivt Inga märken Varaktigt skydd Snabb och effektiv trädäcksrengöring Ett trädäck utsätts ständigt

Läs mer

Experterna på Mattservice www.initial.se

Experterna på Mattservice www.initial.se Experterna på Mattservice www.initial.se Initial är experter på Mattservice. Fokus på kvalitet, miljö och kundanpassade lösningar har gjort oss till ett marknadsledande företag som håller vad vi lovar.

Läs mer

CLEANING MADE EASY! - ENKELHET 4 Steg - Teknologi nya FERRZON + - Miljö tillsätt bara rent vatten - Säkerhet halktestade

CLEANING MADE EASY! - ENKELHET 4 Steg - Teknologi nya FERRZON + - Miljö tillsätt bara rent vatten - Säkerhet halktestade CLEANING MADE EASY! - ENKELHET 4 Steg - Teknologi nya FERRZON + - Miljö tillsätt bara rent vatten - Säkerhet halktestade HIGH TECH FLOOR! Nya FERRZON + - Bättre och högre glans - Bättre rengöringskapacitet

Läs mer

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning Bona dammfri golvslipning Maskiner för professionell golvslipning Dammfri Golvslipning Bona DCS 70 Öka din verksamhet med dammfri slipning Bona DCS 70 har ett filter som håller länge och en dammpåse som

Läs mer

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor Hako-Jonas 900 / 980 För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Hako-Jonas 900/980 effektiv helt enkelt...

Läs mer

DC5900. Absolut dammfritt sedan Nya DC års erfarenhet och kunnande paketerat i en stark, uthållig och tystgående turbomaskin.

DC5900. Absolut dammfritt sedan Nya DC års erfarenhet och kunnande paketerat i en stark, uthållig och tystgående turbomaskin. Absolut dammfritt sedan 1972. Unik teknik för filterrensning. Marknadens bästa filter för dina lungors skull. Enklare och mer ergonomiska säckbyten. DC5900 Nya DC5900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat

Läs mer

Moppar och städutrustning. Helhetskoncept för städningen.

Moppar och städutrustning. Helhetskoncept för städningen. Moppar och städutrustning. Helhetskoncept för städningen. Städa smart och miljövänligt. Vi vet att det ställs stora krav på professionell städning idag. Därför har vi utvecklat ett helhetskoncept för moppar

Läs mer

Diskar där det passar dig bäst.

Diskar där det passar dig bäst. Diskar där det passar dig bäst. De nya speedmatic Modular-diskmaskinerna från Siemens. Framtiden flyttar in. Den första inbyggda diskmaskinen som hänger med på alla köksidéer. För det egna drömköket finns

Läs mer

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR ENERGIEFFEKTIVA ES-FAMILJEN MED EXTRA MYCKET IQ 1 ES-FAMILJEN ÄR DEN MEST INTELLIGENTA, FLEXIBLA, KOMPAKTA OCH ENERGISNÅLA PRODUKTLINJE VI HAR TAGIT FRAM. SAMTIDIGT

Läs mer

Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård

Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård Extratjänster Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård Storstädning Den vanliga städningen behöver kompletteras med storstädning någon gång om året. Storstädning kan omfatta ytor

Läs mer

Specialstäd i Stockholm AB

Specialstäd i Stockholm AB Renovering av linoleum och behandling med polish. Effektiv metod att renovera ytan på linoleumgolv och på så sätt förlänga dess livslängd. Ger också en bättre och polerbar städyta. Golvet maskinskuras

Läs mer

A revolution for your floor

A revolution for your floor A revolution for your floor SE Snabbversionen. Twister är en revolutionerande metod för daglig städning av alla typer av golv. Med miljarder av mikroskopiska diamanter både städar och polerar Twister-rondellerna

Läs mer

Funktion kommunikation design.

Funktion kommunikation design. Entrémattor. Funktion kommunikation design. Hyr entrémattor Funktion som lönar sig. Omkring 80 % av all smuts och damm som finns i era lokaler kommer in via skorna. Därför är det en mycket god idé att

Läs mer

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Welcome W Velkommen Välko Accueil llkommen Tervetuloa mmen 4 Första intrycket består Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck Det första

Läs mer

Produktkatalog 2011/12

Produktkatalog 2011/12 Produktkatalog 2011/12 INNEHÅLL...4-7 Hejargränd 2, 721 33 Västerås Ordertel: 021-10 41 00, orderfax: 021-10 41 18 E-post: order@hygienteknik.se Hemsida: www.hygienteknik.se Öppettider: må-fre 07.00-16.00...8-9

Läs mer

MILJÖKOMBI. Boka demo på 08-47 333 00. Det har aldrig varit billigare att tänka miljö!

MILJÖKOMBI. Boka demo på 08-47 333 00. Det har aldrig varit billigare att tänka miljö! N Det har aldrig varit billigare att tänka miljö! Gör renare med mikrofiber. Förbruka 80% mindre vatten. Skura och polera med 600 varv. Förbruka 80% mindre rengöringsmedel. Spara hundratals arbetstimmar

Läs mer

Effektiva och energisnåla!

Effektiva och energisnåla! Honeywell luftkylare: Effektiva och energisnåla! Honeywell luftkylare är det perfekta alternativet för dig som behöver kyla ner luften men som inte har lust eller möjlighet att göra hål i väggen för att

Läs mer

A revolution for your floor

A revolution for your floor A revolution for your floor SE Snabbversionen. Twister är en revolutionerande metod för daglig städning av alla typer av golv. Med miljarder av mikroskopiska diamanter både städar och polerar Twister golvet

Läs mer

1+2+3 Tre enkla steg för fastighetsstäd

1+2+3 Tre enkla steg för fastighetsstäd 1+2+3 Tre enkla steg för fastighetsstäd 2012 1+2+3 Tre enkla steg till effektiv rengöring Fastighetsstädning har de senaste åren genomgått en revolution inom design, layout och material. Hårda golv, rostfritt

Läs mer

Ett litet steg för din förare, ett jättekliv för din verksamhet

Ett litet steg för din förare, ett jättekliv för din verksamhet Ett litet steg för din förare, ett jättekliv för din verksamhet XP Med TASKI swingo XP s ökade m2 kapacitet sänkte vi städtiderna med 30 % jämfört med tidigare gå-bakom maskin! 48 Maskiner Kombiskurmaskiner,

Läs mer

Optimized Surface Preparation System.

Optimized Surface Preparation System. Optimized Surface Preparation System www.mirka.se Innovation kontra tradition Ta kontrollen! MIRKAs innovativa Optimized Surface Preparation System maximerar prestandan i varje led Det är ett unikt koncept

Läs mer

Service född ur havet. Miljömattan by CWS. Renare golv. Renare miljö.

Service född ur havet. Miljömattan by CWS. Renare golv. Renare miljö. Service född ur havet Miljömattan by CWS Renare golv. Renare miljö. Vi på CWS gör mer 2018 startade vi ett projekt med målet att sänka utsläppen från transporter och tvätt med minst 25 procent jämfört

Läs mer

ERBJUDANDE 14.995 VINN JUST NU! 4.995 5.190 19.990 4.900 POSEIDON 5-56 PAXT JUST NU: Se vår katalog. Multi 30 T. Kallvatten från kr.

ERBJUDANDE 14.995 VINN JUST NU! 4.995 5.190 19.990 4.900 POSEIDON 5-56 PAXT JUST NU: Se vår katalog. Multi 30 T. Kallvatten från kr. JUST NU! ERBJUDANDE POSEIDON 5-56 PAXT JUST NU: 14.995 Se vår katalog Kallvatten från kr.: 4.995 Hetvatten från kr.: 19.990 Våt-/torrsug från kr.: 5.190 Golvvård från kr.: 4.900 VINN Multi 30 T Grovdammsugare

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD.

VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD. VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD. 2 VI TROR PÅ EN RENARE VÄRLD. Med Pure Effect gör du rent på riktigt, på naturens egna villkor. Vi låter nämligen det första livet på jorden - mikroorganismer - göra jobbet.

Läs mer

CamCleaner luftrenare. CamCleaner luftrenare. Camfil Farr - clean air solutions

CamCleaner luftrenare. CamCleaner luftrenare. Camfil Farr - clean air solutions CamCleaner luftrenare Camfil Farr Produkt broschyr CamCleaner luftrenare Camfil Farr - clean air solutions När du en gång andats riktigt ren luft, vill du inte andas något annat. På arbetsplatser idag

Läs mer

Hakomatic B 1050 & B Kraftfull, lättmanövrerad och effektiv: Batteridrivna, åkbara maskiner med frontsop för skurning av stora ytor.

Hakomatic B 1050 & B Kraftfull, lättmanövrerad och effektiv: Batteridrivna, åkbara maskiner med frontsop för skurning av stora ytor. B 1050 & B 1100 Kraftfull, lättmanövrerad och effektiv: Batteridrivna, åkbara maskiner med frontsop för skurning av stora ytor. För perfekt sop- och skur resultat B 1050 / B 1100 När perfekt resultat förväntas,

Läs mer

Professionell tvättutrustning för kommersiella tvätterier. Miele Professional. Immer Besser.

Professionell tvättutrustning för kommersiella tvätterier. Miele Professional. Immer Besser. Professionell tvättutrustning för kommersiella tvätterier Miele Professional. Immer Besser. Om Miele Mieles företagsfilosofi Företaget Miele & Cie. KG startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann

Läs mer

Centraldammsugare. Enklare snabbare renare

Centraldammsugare. Enklare snabbare renare Centraldammsugare Enklare snabbare renare Överlägsen sugeffekt Olika modeller Golvmunstycken med hjul Handtag med start/stopp och teleskoprör Enklaste tömningssystemet Tystgående Enkel montering i gamla

Läs mer

RENA STYRKOR2009 HÖSTENS ÄR REDO. www.nilfisk-alto.se

RENA STYRKOR2009 HÖSTENS ÄR REDO. www.nilfisk-alto.se RENA STYRKOR2009 STÄD & rengöring i världsklass HÖSTENS CLEANteam ÄR REDO Provkör en hetvattentvätt eller EN batteridriven golvvårdsmaskin från oss och få en AERO 20-01 INOX GROVDAMMSUGARE. www.nilfisk-alto.se

Läs mer

Ångtvättar SC 2.600 C

Ångtvättar SC 2.600 C Ångtvättar SC 2.600 C Kompakt och modern ångtvätt med påfyllningsbar tank under drift. Kraftfull maskin för rengöring av alla hårda ytor utan kemikalier tack vare 3,2 bar ångtryck och 1500 W. Ingår i standardutrustningen:

Läs mer

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET 1 Nya torktumlare av kompromisslös kvalitet PODAB erbjuder torktumlare av toppkvalitet. Varje detalj är genomtänkt och den unika

Läs mer

DC2900. Absolut dammfritt sedan 1972. Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat i en kraftfull, effektiv och lätthanterlig maskin.

DC2900. Absolut dammfritt sedan 1972. Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat i en kraftfull, effektiv och lätthanterlig maskin. Absolut dammfritt sedan 1972. Marknadens bästa filter för dina lungors skull. Marknadens lättaste maskin i sin klass. Helt ny säck för dammfria säckbyten. DC2900 Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande

Läs mer

Tana. Spolglans. Användning: Passar i alla små diskmaskiner.

Tana. Spolglans. Användning: Passar i alla små diskmaskiner. Tana BRILLANT bar 1 lit 62582031 Spolglans Effektivt spolglansmedel. BRILLANT bar ökar maskinens prestanda och effektivitet genom att undvika störande skumutveckling. Förhindrar kalkbildning och neutraliserar

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

AERO 21/26/31. Kompakta våt-/torrsugare för produktivitet på en helt ny nivå. works for you

AERO 21/26/31. Kompakta våt-/torrsugare för produktivitet på en helt ny nivå. works for you AERO 21/26/31 Kompakta våt-/torrsugare för produktivitet på en helt ny nivå works for you Öka produktiviteten med bättre rengöring, enklare hantering och tidsbesparande underhåll. Oavsett om du arbetar

Läs mer

Bevara din mjölkkvalitet

Bevara din mjölkkvalitet Bevara din mjölkkvalitet Mjölkkylning för DeLaval VMS Din lösning varje dag Mjölkkylning för DeLaval VMS Mjölkkylning för DeLaval VMS Automatisk mjölkning ställer nya krav på kylningen av mjölken. DeLaval

Läs mer

Bygg Swed Totalentreprenad AB

Bygg Swed Totalentreprenad AB Bygg Swed Totalentreprenad AB NYBYGG, OMBYGGNAD, TILLBYGGNAD, RENOVERING Bygg Swed Totalentreprenad AB Org. No. 556844-1843 Vänortsringen 48 BG. No. 192-6146 195 30 Stockholm Email: info@byggswedten.com

Läs mer

Professionella entrémattor från Matting

Professionella entrémattor från Matting Professionella entrémattor från Matting Första intrycket Vi vet hur viktigt det första intrycket är. En snygg entré och lokaler som är rena och fräscha ger det första, viktiga intrycket av ett företag.

Läs mer

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning.

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning. NCH NCH är en ledande leverantör av - industriell hygien produkter, rengörings- och underhållslösningar. Över 500,000 kunder varje år Utvecklar, tillverkar och levererar över 100,000 produkter Omsätter

Läs mer

ECODAN LUFT/VATTEN INVERTER. Ny revolutionerande teknik och ett komplett system för värme/varmvatten

ECODAN LUFT/VATTEN INVERTER. Ny revolutionerande teknik och ett komplett system för värme/varmvatten ECODAN LUFT/VATTEN INVERTER Ny revolutionerande teknik och ett komplett system för värme/varmvatten Ny effektiv och miljövänlig teknik sänker dina kostnader Ecodan ett komplett system I uteluften finns

Läs mer

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC ZERO PVC -FRITT GOLV UPOFLOOR ZERO PVC-FRITT GOLV Fritt från PVC, klor och mjukgörare Fritt från ftalater, halogener och tungmetaller Homogen sammansättning Utmärkt hållbarhet Lätt att lägga Ingen vaxning,

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor Hako-Jonas 1200 / 1500 För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Hako-Jonas 1200 / 1500 Förenkla sopningen! Perfekt rengöring av större

Läs mer

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Bekväm, kraftfull och effektivt för ett renare resultat Säkert och bekvämt arbete: Det ergonomiska och ryggvänliga sätet garanterar att föraren kan arbeta

Läs mer

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning En affärsmöjlighet som innebär stora besparingar Electrolux Professional Kommunal verksamhet Electrolux Professional Kommunal verksamhet Egen tvättenhet ökar

Läs mer

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter TEKNISKA SPECIFIKATIONER SINGELSKURMASKINER Beskrivning Enhet PS 333A SD 43-165 SDM 43-180 421AC 510B/510B3 Kabellängd m 10 12,5 12,5 12 12/25 Kapslingsklass/

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

GOLVÅRD. Stengolv Linoleum Trägolv

GOLVÅRD. Stengolv Linoleum Trägolv GOLVÅRD Stengolv Linoleum Trägolv Sten/Marmorgolv DIAMANTSLIPNING Stengolv som blivit matta, slitna eller har synliga repor blir som nya. När man diamantslipar ett stengolv används ett brett sortiment

Läs mer

Skötselanvisning LINOLEUM

Skötselanvisning LINOLEUM Skötselanvisning Allmän information Denna information gäller Linoleum i offentlig miljö Praktiska skötselråd för professionell städpersonal. För golv i bostäder finns separata detaljerade skötselråd. STOPPA

Läs mer

EN LYSANDE IDÉ. FÖRFINAD UNDER 20 ÅR.

EN LYSANDE IDÉ. FÖRFINAD UNDER 20 ÅR. EN LYSANDE IDÉ. FÖRFINAD UNDER 20 ÅR. Gipeco Triss är den enkla vägen till lägre kostnader och högre städkvalitet. När vi lanserade Triss 1992 innebar det en ny era för städarbetet. Med modernt processtänkande

Läs mer

Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet!

Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet! Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet! Minimum Size Maximum Power Varför investera i kostsamma högtryckspumpar, när ni kan få högtryckshydraulik med ert redan befintliga låga hydraultryck

Läs mer

Den nya generationens dammsugare

Den nya generationens dammsugare Broschyr före försäljning för Sverige () Städa sladdlöst i upp till 45 min Smarta inbyggda tillbehör 2-i-1: dammsugare och handdammsugare Extra Turbo-munstycke FC6813/01 Den nya generationens dammsugare

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter.

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter. ETT STEG FÖRE Stege som stege? Inte i Telesteps värld. Sedan starten 1996 har vi alltid tänkt lite annorlunda och det har tagit oss till en ledande position på marknaden. Med annorlunda menas att vi har

Läs mer

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hälso- och sjukvård

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hälso- och sjukvård 1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hälso- och sjukvård 2014 Rengöring i 3 enkla steg 1 2 3 Entrén Formeln är enkel: Ju mindre smuts som kommer in utifrån, desto enklare blir städningen. Därför är entrémattor

Läs mer

»We know your business«

»We know your business« Wheel Washers »We know your businessvi byggde världens första hjultvätt 1989. Sedan dess har vi utvecklat fyra generationer hjultvättar och levererat tusentals maskiner. Det har gett oss en kunskap om

Läs mer

Sievert ECC 230. En unik toalett där avfall blir till aska Så enkel att installera, använda och sköta om

Sievert ECC 230. En unik toalett där avfall blir till aska Så enkel att installera, använda och sköta om En unik toalett där avfall blir till aska Så enkel att installera, använda och sköta om Vattenfri Allt avfall samlas i en miljöpåse som förbränns till aska Patenterad förbränningskammare Snabb ekonomisk

Läs mer

för en renare morgondag

för en renare morgondag I-VAX för en renare morgondag Det enkla Skötselsystemet för alla golvmaterial Svanenmärkt skötselsystem. Rekommenderat av ledande golvtillverkare. Svensk rengörings kompetens sedan 1973 PLS verkar för

Läs mer

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig.

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Kärcher Fleet Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Ökat perspektiv för större framgång. Från den globala marknadsledaren inom rengöringsteknik kommer Kärcher Fleet - det innovativa

Läs mer

Rengöringsanvisningar

Rengöringsanvisningar och skötsel av lackade och oljade Pergo-parkettgolv HÅLLBART ANVÄNDARVÄNLIGT EFFEKTIVT Varför? Genom att rengöra ditt golv på rätt sätt kan du garantera att ditt köp underhålls på bästa sätt. Produkterna

Läs mer

STÄDNING OCH UNDERHÅLL

STÄDNING OCH UNDERHÅLL STÄDANVISNINGAR OFFENTLIGA MILJÖER för CC Höganäs kakel och klinker. VÄRDA ATT VÅRDA Golv i offentliga miljöer väljs av speciella orsaker. I köpcentrumet ska golvet vara både funktionellt och vackert,

Läs mer

LÄGGNINGSANVISNING. creating better environments

LÄGGNINGSANVISNING. creating better environments LÄGGNINGSANVISNING creating better environments LÄGGNINGSANVISNING Läggningsanvisning för Novilon Click Följande verktyg behövs för läggning av NOVILON CLICK Mattkniv med trapetsblad Tumstock / måttband

Läs mer

AKTIV RENGÖRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGÖRING MED BIOTEKNOLOGI AKTIVA BAKTERIER & ENZYMER AKTIV RENGÖRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact är ett miljöriktigt rengöringsmedel som är baserat på mikroorganismer och enzymer. BIOBACT CLEAN ALLRENGÖRING Nilfisk Biobact

Läs mer

ANVÄNDAS SOM STÄDKLART MATERIAL. Gipmaster fukt-/våtmopp. Mönsterskydd 43834, 55260. Patent nr 9301181-5. 420156 (grön) 420155 (grön) 420154 (grön)

ANVÄNDAS SOM STÄDKLART MATERIAL. Gipmaster fukt-/våtmopp. Mönsterskydd 43834, 55260. Patent nr 9301181-5. 420156 (grön) 420155 (grön) 420154 (grön) Gipeco-Moppen Gipmaster fukt-/våtmopp Fukt- och våtmopp med korta öglor och öglad ytterfrans. Överlägsen fukt- och smutsupptagningsförmåga. Klarar mer än 2000 användningar och tvättar. Gipeco-Moppen är

Läs mer

Ångtvättar SC 1.020. Tekniska data

Ångtvättar SC 1.020. Tekniska data Ångtvättar SC 1.020 SC 1.020 är en ångtvätt i kompaktklassen som gör det hygieniskt rent på ett naturligt sätt utan kemikalier. Passar utmärkt för rengöring i köket, i badrummet, på golv och hårda ytor,

Läs mer

för många ytor. Borttagning utan problem. Snabb indragning. Ett väggbearbetningssystem

för många ytor. Borttagning utan problem. Snabb indragning. Ett väggbearbetningssystem Borttagning utan problem. Snabb indragning. Ett väggbearbetningssystem för många ytor. Väggbearbetningssystemet PWR 180 CE med sina många tillsatser tar bort puts, kakellim eller tapetrester och jämnar

Läs mer

SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: SCALA 30 PUR SCALA 55 PUR SCALA 100 PUR SCALA 100 EASY PUR. Armstrong World Industries AB

SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: SCALA 30 PUR SCALA 55 PUR SCALA 100 PUR SCALA 100 EASY PUR. Armstrong World Industries AB SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: SCALA 30 PUR SCALA 55 PUR SCALA 100 PUR SCALA 100 EASY PUR Org.nr/Reg.no Box 5 556084-4242 913 21 HOLMSUND tel: 090-14 94 94 fax: 090-14 94 50 Org.nr/Reg.no SE556084424201

Läs mer

MOPPAR 2015 READY READY READY

MOPPAR 2015 READY READY READY MOPPAR 0 Ta hand om dina moppar Activa Bamboo För bästa resultat och bäst för miljön använd flytande mopptvättmedel. Dosera mopptvättmedel enligt rekommendation för mjukt vatten om du inte är säker på

Läs mer