16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008"

Transkript

1 NYA PEUGEOT 5008

2

3 UPPTÄCK INSPIRERAS DELA Livet är fyllt med speciella ögonblick och resor som för oss närmare varandra. Nya PEUGEOT 5008 är designad för att vara en källa till inspiration och för att delas med andra. Genom sin snygga och estetiska design, flexibla kupé, generösa utrymme och sin ergonomiska körställning, får 5008 dig att återupptäcka körglädjen.

4

5 PÅPEKAR SIN DESIGN Nya PEUGEOT 5008 är en kompakt familjebil med svepande och tydliga linjer. Du kommer att uppskatta bilens eleganta personlighet som förstärks genom fronten som visar Peugeots nya designspråk, en kraftfull ljussignatur och generöst med glasytor runt om hela bilen.

6 NYA KÖR- UPPLEVELSER 5008 garanterar nya körupplevelser. Den upphöjda förarpositionen och stora vindrutan ger föraren en utmärkt sikt och kontroll över bilen. Rattvinkeln liknar den som finns i en sedanmodell och ger en skön känsla och komfort. Den väl genomtänkta ergonomin gör att föraren enkelt kan nå alla reglage och tydligt läsa instrumenten. Instrumentbrädans lätt sluttande utformning harmonierar med exteriörens dynamiska linjer.

7

8 ETT NÖJE ATT KÖRA Oavsett om det är en åktur med dina vänner, en tur med bilen på stan eller en långresa, kommer du att njuta av de utmärkta köregenskaperna hos Med sin exemplariska väghållning ger Peugeot 5008 dig körupplevelser som är värdiga en sedan, med säkerhet och komfort som finns i en kompakt familjebil.

9

10

11 NJUT AV UTSIKTEN Glöm instängda utrymmen! Tag plats i 5008 och öppna ögonen. Med bilens panoramaglastak* och sin stora vindruta, når den glasade ytan i 5008 upp till 3,39m 2 och erbjuder ett stort ljusinsläpp till alla passagerare och ett generöst utrymme för mer komfort under resorna. Nya Peugeot 5008 är både rymlig och kompakt och tar hand om alla dina passagerare. Njut av bilens rymlighet under dina resor. Det finns många smarta förvaringsutrymmen och funktioner i bilen: den stora ventilerade mittkonsolen på 10,5 liter med dubbla flaskhållare, förvaringsutrymme under ratten, generösa förvaringsfack i dörrarna, förvaringsutrymme under golvet och vid sidorna i sätesrad 3**. Du kommer även att uppskatta de fällbara borden placerade i framsätenas ryggstöd och som öppnas uppifrån för att inte vara i vägen för benen. För att göra resorna ännu bekvämare, finns det ett multimediasystem som tillval till 5008, snyggt integrerat i kupén. Systemet består av två 7 färgskärmar inbyggda i nackstöden på framsätena, en konsol där man kan ansluta all bärbar ljud- och videoutrustning och två trådlösa Bluetooth hörlurar. Det går även att ansluta ett extra par hörlurar till den tredje passageraren. Spelkonsoler och multimediautrustning kan förvaras i facken*** i golvet under passagerarnas fötter i 2 :a sätesraden. Multimediasystemet har kapacitet att visa media från olika källor på de 2 skärmarna. Passagerarna kan på så vis njuta av olika aktiviteter. *Beroende på version. **Beroende på version. ***Endast ett fack finns om man har tillval JBL.

12 EN KÄNSLA AV FRIHET 5008 har 5 eller 7 platser*, som du lätt kan möblera om, och lastutrymmet kan även varieras för olika aktiviteter. Alla säten kan fällas individuellt och kan enkelt anpassas till antalet passagerare och deras bagage, vilket ger en större flexibilitet. Bagageutrymmet har en volym på 823 liter med 5 sittplatser. För att få så stort lastutrymme som möjligt kan de två bakre sätesraderna** fällas helt och man får då ett plant golv. Passagerarsätet fram kan också fällas*** så att du kan transportera långa föremål upp till 2,76 m utan att behöva ta bort ett enda säte. *Tillval. **Rad 3 tillval. ***Beroende på version.

13

14 TEKNIKEN I BILEN När du sitter vid ratten i nya PEUGEOT 5008 har du ett flertal körhjälpsystem nära till hands för en intuitiv och säker körupplevelse

15 Distance Alert * Detta system hjälper dig att hålla säkerhetsavståndet till bilen framför och informerar dig i realtid om avståndet. *Avståndsvarnare. Beroende på version. Uppmätning av parkeringsficka och backkamera Glöm stressen när du försöker parkera i svåra parkeringsfickor! Systemet uppmätning av parkeringsficka* mäter storleken på fickan och informerar dig om det går att parkera eller inte och värderar även svårighetsgraden på manövern. Systemet är kopplat med parkeringsradarn fram och bak* och varnar föraren med en ljudsignal ju närmare hindret bilen kommer och visar även en grafisk bild på mittdisplayen kan även vara utrustad med en backkamera** som aktiveras automatiskt när backväxeln läggs i och föraren kan på så vis se sina manövrar på en display, vilket ger en ökad säkerhet och är en hjälp vid parkering. *Tillval på Allure. **Standard eller tillval beroende på version. Elektronisk parkeringsbroms och Hill assist Den elektroniska parkeringsbromsen dras åt automatiskt när motorn stängs av och släpper sedan vid gaspådrag. Dessutom ser Hill assist-funktionen till att bilen hålls stilla för en kort stund (2 sekunder) vid start i en backe, så att föraren hinner flytta foten från bromspedalen till gaspedalen. Head-up display i färg* På en genomskinlig display i förarens synfält visas de viktigaste uppgifterna om körningen i färg: hastighet, farthållarens och fartbegränsarens inställning samt avståndsvarning med systemet Distance Alert ** (system för att fastställa avstånd till bilen framför). Föraren har all informationen i sitt synfält vilket ger en säkrare körning. Ljud och multimedia Det finns ett urval av ljud- och multimediautrustning till 5008: radio, CD, MP3 WIP Sound och WIP Bluetooth *, handsfree navigationsats WIP Nav Plus*, telefon och navigering WIP Com 3D**. De två sistnämnda systemen har en 7 färgdisplay och du kan lyssna på musik och ringa samtidigt och på samma gång vara koncentrerad på din körning. Du kan även på ett säkert sätt få guidning under hela din färdväg. Tack vare ett extra uttag (telepluggs-, USB- eller RCA-uttag beroende på bilens ljudanläggning) kan du ansluta en mobil enhet eller ett USB-minne. Hi-Fi JBL finns som tillval. *Standard eller tillval beroende på version. **Tillval beroende på version.

16

17

18 MILJÖN Peugeot har ett brett utbud av modeller med låga utsläppsnivåer. Mer än hälften av Peugeots bilförsäljning världen över släpper ut mindre än 140 g CO2 per km. Denna bedrift bygger på beprövade tekniker där Peugeot har en ledande ställning. Dieselmotorn tillsammans med partikelfiltret (lanserades år 2000 på PEUGEOT 607) som finns i ett stort antal modeller och i mer än 2,1 miljoner bilar, minskar partikelutsläppen med 99,99 %. Stop & Start och den nya generationens HDi-motorer bidrar även till dessa låga utsläppsnivåer. MIKROHYBRID e-hdi TEKNIK Att bevara vår planet inför framtiden är en av de stora utmaningarna idag. Peugeot använder sig bland annat av mikrohybrid e-hdi-teknik för att minska utsläppen den nya generationen av STOP & START* systemet. Systemet ser till att motorn går ner i viloläge varje gång bilen står stilla vid t.ex. rött ljus. Nytt för systemet är att motorn startar väldigt mjukt när föraren vill fortsätta sin färd. E-HDi-tekniken ger även en lägre bränsleförbrukning och CO2-utsläpp***. Tekniken hör samman med en elstyrd manuell växellåda med 6 växlar. HDI FAP HDi-tekniken hör ihop med ett mycket effektivt avgasreningssystem, partikelfiltret (FAP). Partikelfiltret är ett självrengörande system som tar hand om avgaserna från dieselförbränningen i motorn. Systemet minskar partiklarna från dieselmotorerna så att de knappt går att mäta (0,004 g/km). FAP är standard i Peugeots dieselmotorer. VÄXLINGSINDIKATOR Indikatorn visar föraren när det är optimalt att växla upp för att optimera bränsleförbrukningen. ENERGIDÄCK Förutom högteknologisk fram- och bakvagn, finns det speciellt utvecklade 16 energidäck till Peugeot Genom en reduktion av rullmotståndet med nästan 20 %, minskar dessa däck mängden energi som krävs när bilen kör. *System som stänger av och återstartar motorn automatiskt. **Bränslevinsterna med e-hdi-systemet kan nå upp till 15 % i tät stadstrafik jämfört med en traditionell bil. ***Noll utsläpp av CO2 under faserna när motorn är avstängd.

19 FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP BENSINMOTORER Normal förbrukning uppmätt av UTAC 1,6L VTi 120 hk Manuell 5-vxl Däck 16 eller 17 Antalplatser 5 & 7 platser Förbrukning vid stadskörning (liter/100km) 9,4 Förbrukning vid landsvägskörning (liter/100km) 5,5 Förbrukning vid blandad körning (liter/100km) 6,9 CO2-utsläpp vid blandad körning (g/km) 159 FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP DIESELMOTORER Normal förbrukning uppmätt av UTAC 1,6 HDi 115 hk FAP 1,6 e-hdi 115 hk FAP 2,0L HDi 160 hk Manuell 6-vxl ETG6 (automatiserad 6-växlad manuell) Automat 6-vxl Däck 16 (1) 16 (2) & (1) 16 (2) & Antal platser 5 & 7 platser 5 & 7 platser 5 platser 7 platser 5 platser 7 platser 5 platser 7 platser 5 & 7 platser Förbrukning vid stadskörning (liter/100km) 5,7 5,9 4,6 4,9 4,4 4,9 4,7 5,2 7,8 Förbrukning vid landsvägskörning (liter/100km) 4,2 4,3 3,9 4,0 4,1 4,5 4,3 4,6 5,5 Förbrukning vid blandad körning (liter/100km) 4,7 4,9 4,2 4,3 4,3 4,7 4,5 4,8 6,3 CO 2 -utsläpp vid blandad körning (g/km) (1) monterad med Michelindäck med ultralågt rullmotstånd. (2) monterad med Michelindäck med mycket lågt rullmotstånd. I enlighet med direktiven 99/100/EG. Bränsleförbrukningen som anges i tabellen ovan motsvarar siffror som är godkända enligt europeiska regler som används av alla tillverkare och personbilar som säljs i Europa. Med hjälp av dessa siffror kan du jämföra bilarna och vägleda dig i ditt val: - Förbrukning i stadstrafik motsvarar en körsträcka på ca 4 km i stadstrafik. - Förbrukning på landsväg motsvarar en körsträcka på ca 7 km på landsväg. - Vid blandad körning läggs de två körsträckorna samman, dvs. ca 11 km. Dessa siffror tas fram under strikta testvillkor (temperatur, vikt, provbänksegenskaper, etc.) och mycket smidiga körförhållanden. Faktiska körförhållanden såsom väderförhållanden, bilens last, körstil, däcktrycket, lasthållare på taket (även utan last), betydelsefull användning av luftkonditioneringen och/eller värmen och bilens skick kan naturligtvis leda till en förbrukning som skiljer sig från de officiellt godkända siffrorna.

20 SÄKERHET Tack vare den aktiva och passiva säkerhetsutrustningen i 5008 kan du lita på din bil, utan att för den sakens skull ta bort ditt ansvar som förare. FARTHÅLLARE OCH FARTBEGRÄNSARE 5008 är standardutrustad (beroende på modell) med farthållare och fartbegränsare oavsett motoralternativ. Farthållaren gör att du kan hålla en konstant hastighet (förutom i branta sluttningar) och med fartbegränsaren kan du programmera en hastighet som inte får överskridas. KROCKKUDDAR VID ALLA PLATSER Samtliga passagerare i 5008 skyddas av krockkuddar, även på rad 3 (tillval) något som normalt endast finns i minibussar. Totalt finns 6 krockkuddar i Peugeot 5008: 2 främre krockkuddar (passagerarkrockkudden kan inaktiveras så att en bilbarnstol kan placeras i sätet), 2 sidokrockkuddar fram och 2 krockgardiner i sätesrad 2 ända fram till sätesrad 3 med tillval rad 3. INTELLIGENT ANTISPINNSYSTEM Det intelligenta antispinnsystemet är en vidarutveckling av det traditionella antisladdsystemet. Systemet registrerar besvärliga väggrepp som kan göra det svårt att starta och köra på vägar med is eller snö. I dessa situationer ersätter det intelligenta antispinnsystemet den traditionella ASR-funktionen och ser till att framhjulen slirar mindre så att bilen behåller sin drivförmåga och håller sin rätta kurs. SÄKERHETSBÄLTEN De främre säkerhetsbältena har pyrotekniska bältessträckare och kraftbegränsare. I baksätet finns trepunktsbälten med kraftbegränsare. Samtliga platser är kopplade till ett system som varnar om säkerhetsbältet inte är fastspänt. Du kan även montera en bilbarnstol på ett säkert sätt: tre Isofixfästen med tre fästpunkter finns på rad 2. Den tredje fästpunkten, eller top tether, är placerad i ryggstödet på baksätena.

21 AKTIV SÄKERHET OCH ESP Samtliga versioner av 5008 har mycket dynamiska köregenskaper och en hög nivå av aktiv säkerhet tack vare att bland annat ESP (elektronisk stabilitetskontroll) är standardutrustning. Systemet omfattar låsningsfria bromsar (ABS), antispinnsystem (ASR), elektronisk bromskraftsfördelning (EBV, CBC), nödbromsassistans (AFU), motorbromsreglering (MSR) och dynamisk stabilitetskontroll (CDS). PEUGEOT CONNECT SOS* Med Peugeot Connect SOS* i bilen kan du ringa ett nödsamtal runt om i Europa. I en situation där varje minut är viktig kan du lita på PEUGEOT CONNECT SOS* för snabbt agerande. Automatiskt nödsamtal : när krockkuddarna eller de pyrotekniska säkerhets-bältena utlöser, ringer bilen automatiskt ett nödsamtal utan att föraren behöver göra något. PEUGEOT CONNECT SOS* lokaliserar då bilen, talar med passagerarna i bilen och ser till att lämplig räddningstjänst skickas. Kommunikationen kan ske på ägarens modersmål. Manuellt nödsamtal: oavsett om föraren är inblandad i en olycka eller vittne till en kritisk situation, kan föraren snabbt ringa till PEUGEOT CONNECT SOS*. För att göra detta, räcker det med att trycka under 3 sekunder på SOS-knappen på instrumentbrädan. PEUGEOT CONNECT SOS* finns för närvarande i 14 europeiska länder (SVERIGE, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, Belgien, Luxembourg, Nederländerna, Schweiz, Österrike, Storbritannien, Danmark och Polen). *Beroende på version. **PEUGEOT CONNECT SOS tjänsten är gratis i alla 5008 som är utrustade med en Peugeot Connect modul (tillval). Tjänsten ska godkännas när bilen beställs och enligt de allmänna användarvillkoren.

22 TÄNK PÅ DETALJERNA För 5008 finns ett stort urval av metallic*-, pärlemor*- eller solidlacker. *Tillval. Grå Aluminium* Grå Artense* Grå Shark* Svart Perla Nera* Blå Bourrasque* Rich Oak* Grå Vapor* Vit Nacré** Vit Banquise*** *Metalliclack (tillval). **Pärlemorlack (tillval). ***Solidlack.

23 Ett urval av fälgar till din Hjulsida 16 HAUMEA Aluminiumfälg 16 ERIS* Erbjuds ej i Sverige Aluminiumfälg 17 CALLISTO* Aluminiumfälg 18 IXION* *Standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version.

24 FÖLJ DINA ÖNSKNINGAR Välj din klädsel bland ett urval av tyg- eller läderklädsel. 1 Läderklädsel svart Tramontane* (tillval) 2 Tygklädsel Svart Strada Tramontane 3 Tygklädsel Svart Ligne Tramontane *Säten i läder och annat material. För fler detaljer, se prislistan.

25

26 TILLBEHÖR 1 Takbox på lasthållare 2 Dörrhandtag i krom 3 Aluminiumfälgar 18 Cereus 4 Cykelhållare på dragkrok* 5 Kåpor till ytterbackspeglar i krom 6 Rostfria instegsskydd 7 Lastkantsskydd 8 Multimediahållare 9 Bilbarnstol** 10 Gummimattor 11 Bagagerumsmattor * Demonstrationscyklar säljs separat. 1 2 ** Kontakta din Peugeotåterförsäljare för mer information. 3 För andra tillbehör kontakta din återförsäljare eller gå in på

27 SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR När du väljer Peugeot får du också tillgång till det stora nätet av försäljningsställen och verkstäder, såväl i Sverige som i övriga Europa. När du anförtror dig och din bil till en auktoriserad Peugeothandlare eller -verkstad, kan du vara säker på att det är utbildade specialister som hjälper dig. FÖR DIN TRYGGHET TILLVERKARENS GARANTIER Kvalitet innebär mycket hos Peugeot. På Peugeot 5008 lämnar vi 3 års garanti eller km det som först inträffar. Dessutom lämnar vi 3 års Peugeot Assistance, 3 års vagnskadegaranti, 12 års genomrostningsgaranti och 3 års lackgaranti. PEUGEOT ASSISTANCE Ett samtal räcker om du skulle få problem. Både i Sverige och Europa får du hjälp av Peugeot Assistance dygnet runt 365 dagar om året. Peugeot Assistance når du på telefonnummer inom Sverige och i övriga Europa. PEUGEOT SERVICEAVTAL Med Peugeot Serviceavtal kan du teckna dig för auktoriserad service med löptid från 36 månader och valfritt antal km upp till km. Genom Peugeot Serviceavtal försäkrar du dig om att din Peugeot alltid är i drifts- och säkerhetsmässigt toppskick. Givetvis ingår fri hyrbil vid alla dina servicetillfällen. PEUGEOT FÖRSÄKRING Peugeot Försäkring är speciellt utformad för dig som kör Peugeot. Du är garanterad reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment och auktoriserade verkstäder, vilket betyder fortsatt trygghet och ett högt andrahandsvärde även efter en skada. När du nytecknar Peugeot Försäkring via någon av Peugeots auktoriserade återförsäljare, ingår självriskreducering på vagnskadegarantin med kr. Det innebär att din självrisk reduceras på alla skador som är ersättningsbara via din vagnskadegaranti. Dessutom ingår bland annat ett hyrbilstillägg om du råkar ut för en ersättningsbar skada på din bil. Vill du veta mer, ring TILLBEHÖR OCH RESERVDELAR Hos varje återförsäljare finns en tillbehörsbutik med godkända originaltillbehör. Här kan du utrusta din Peugeot precis som du vill ha den. Till din hjälp har du Peugeots kunniga servicepersonal. För din egen skull bör du bara använda reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment. Endast då kan du vara säker på att delarna är korrekt utprovade och att kvaliteten motsvarar de krav du har rätt att ställa. Alla våra originaldelar har testats och kontrollerats noggrant för din säkerhet. Det är en garanti för kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. garantitiden från Peugeots verkstäder är ett år på delar och arbete. BRA ATT VETA PEUGEOT FINANS Peugeot Finans är resultatet av ett samarbete mellan Peugeots bilåterförsäljare, Peugeot Sverige och DnB Finans, ett av Nordens ledande finansbolag. PEUGEOTKORTET Som Peugeotägare kan du välja att betala dina bilkostnader med vårt betal- /kreditkort Peugeotkortet. Kortet är kopplat till ViSA och gäller på miljontals inköpsställen och du betalar ingen årsavgift. Fördelarna med att använda Peugeotkortet är att det är ett enkelt och bekvämt sätt att betala med och dessutom får du bonus på alla dina inköp. Du kan även välja att dela upp dina betalningar, t ex 4 månader räntefritt vid inköp över kr hos Peugeot. Hämta ansökan hos din närmaste Peugeothandlare eller hämta den portofria ansökan direkt på Peugeots hemsida Uppgifterna och illustrationerna i denna broschyr är baserade på de tekniska uppgifter som gäller vid tryckningen. Utrustningen är standard eller tillval. Inom ramen för sin kontinuerliga strävan att förbättra produkten förbehåller sig Peugeot Sverige rätten att när som helst ändra tekniska uppgifter, utrustning, tillval och färgsättning. De aktuella fotografiska reproduktionsmetoderna kan inte återge färgernas lyster i sin helhet. Broschyren ska därför uppfattas som en allmän information och utgör ingen avtalshandling. För ytterligare preciseringar och kompletterande information, kontakta din Peugeotåterförsäljare. Innehållet i denna broschyr får inte reproduceras utan uttryckligt tillstånd från Automobiles Peugeot.

28 Stämpel försäljningsställ Maj peugeot.se

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON PEUGEOT 2008 SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Med smidiga Peugeot 2008 får ditt bilägande fler möjligheter och du kan uppskatta användandet av bilen på nya sätt. Peugeot 2008 är kompakt och ändå överraskande rymlig

Läs mer

Avensis. Design och teknik i framkant från Toyota.

Avensis. Design och teknik i framkant från Toyota. Avensis Avensis. Design och teknik i framkant från Toyota. 2 år Nybilsgaranti 3 Distinkt design Aerodynamiska linjer som andas medvetenhet för en tystare färd och en mer personlig framtoning. Optimal ägarglädje

Läs mer

Inledning Exteriör design Komfort och teknologi Prestanda Säkerhet Bagageutrymme Kombiversion Avantourversion Utrustning och Alternativ

Inledning Exteriör design Komfort och teknologi Prestanda Säkerhet Bagageutrymme Kombiversion Avantourversion Utrustning och Alternativ NISSAN PRIMASTAR SHIFT_ the way you move Everything we touch, we SHIFT_. Och vi förändrar allt till det bättre. Vi konstruerar våra transportbilar för att klara krävande uppgifter genom att hjälpa dig

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga*

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom

Läs mer

Snygg på utsidan och rymlig på Ugitia sectur accaerio. insidan. Förfinad in i minsta detalj.

Snygg på utsidan och rymlig på Ugitia sectur accaerio. insidan. Förfinad in i minsta detalj. 1 Modellbroschyr Snygg på utsidan och rymlig på Ugitia sectur accaerio. insidan. Förfinad in i minsta detalj. You re looking at the city car that brings new levels of style and sophistication to the city

Läs mer

C - Klass sedan - och kombimodell

C - Klass sedan - och kombimodell C - Klass sedan - och kombimodell När det gäller körkultur, design och säkerhet är C - Klass en äkta Mercedes. Upplev den själv! Dr Dieter Zetsche Innehåll C - Klass 3 Dynamik 12 Effektivitet 14 Dieselmotorer

Läs mer

Ett riktigt proffs, precis som du.

Ett riktigt proffs, precis som du. Dacia Dokker Van Ett riktigt proffs, precis som du. Med optimal lastvolym, körkomfort och åtkomlighet har Dacia Dokker Van allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Här kryllar det av

Läs mer

Utgåva 3. Nya Caravelle

Utgåva 3. Nya Caravelle Utgåva 3 Nya Caravelle En bekväm ankomst är en bra början på dagen. Caravelle är gjord för persontransporter. Bekvämlighet, åk - komfort och många utrustningsalternativ gör den till ett modernt fordon,

Läs mer

renault tillbehörskatalog 2013-2014

renault tillbehörskatalog 2013-2014 renault TILlbehörSKATALOG 2013-2014 POPULÄRA TILLBEHÖR TILL UTVALDA MODELLER: innehåll 01 CLIO IV 04 > 07 02 MEGANE III 08 > 11 03 SCENIC III 12 > 15 04 CAPTUR 16 > 19 05 LAGUNA III 20 > 21 06 espace IV

Läs mer

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL Avensis NYA TOYOTA EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD NYHET PREMIÄR I JUNI 2015 TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL DESSUTOM Ny dynamisk design Helt

Läs mer

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik A6 Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A6 sedan och A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 sedan och S6 Avant

Läs mer

Kia cee d. Instruktionsbok

Kia cee d. Instruktionsbok Kia cee d Instruktionsbok Så här hittar du rätt sida i instruktionsboken 1. I det alfabetiska registret, som börjar på sidan 5, letar du fram det du vill läsa om. 2. Om du t ex vill läsa om Spolarvätska

Läs mer

Audi A6 sedan A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A6 sedan A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik A6 Audi A6 sedan A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik Dragningskraft 4 Audi A6 sedan och A6 Avant 22 Audi A6 allroad quattro 18 Audi A6 hybrid 30 Audi

Läs mer

BMW M Coupé BMW M Sedan. När du älskar att köra NYA BMW M COUPÉ. NYA BMW M SEDAN.

BMW M Coupé BMW M Sedan. När du älskar att köra NYA BMW M COUPÉ. NYA BMW M SEDAN. BMW M Coupé BMW M Sedan När du älskar att köra NYA BMW M COUPÉ. NYA BMW M SEDAN. HÄR FINNS DET MER ATT HÄMTA. NYA BMW M4 COUPÉ. NYA BMW M3 SEDAN. MÄNNISKA. MASKIN. MAXEFFEKT. DE BESKRIVNA MODELLERNA. BMW

Läs mer

Volkswagen Tillbehör. Tillbehör för Passat och Passat Variant.

Volkswagen Tillbehör. Tillbehör för Passat och Passat Variant. Volkswagen Tillbehör Tillbehör för Passat och Passat Variant. Volkswagen Original Tillbehör. Testade för din säkerhet. Volkswagen Original Tillbehör Volkswagen ett varumärke som står för kvalitet, säkerhet

Läs mer

En maxad kombi som är redo för allt vad livet har att erbjuda.

En maxad kombi som är redo för allt vad livet har att erbjuda. Nya Dacia Logan MCV En maxad kombi som är redo för allt vad livet har att erbjuda. Ny design med moderna linjer, rymlig kupé och en rejäl känsla Nya Logan MCV har allt! Eftersom våra behov växlar mellan

Läs mer

PROFIL, Lexus GS ÄR TVÅ BILAR MED MYCKET CREATING AMAZING

PROFIL, Lexus GS ÄR TVÅ BILAR MED MYCKET CREATING AMAZING Lexus GS LEXUS GS CREATING AMAZING EN SNYGG PROFIL, TVÅ SKÖNA BILAR. Lexus GS ÄR TVÅ BILAR MED MYCKET GEMENSAMT. MEN OCKSÅ MED EN STOR SKILLNAD. De är båda synnerligen komfortabla, har härliga köregenskaper

Läs mer

Volvo 9900 Tar dig närmare dina drömmar. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 9900 Tar dig närmare dina drömmar. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 9900 Tar dig närmare dina drömmar Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 9900 en lyxutrustad turistbuss som ger alla ombord en förstklassig upplevelse. Bussens design är ny och välgjord, allt

Läs mer

PICANTO INSTRUKTIONSBOK

PICANTO INSTRUKTIONSBOK PICANTO INSTRUKTIONSBOK Så här hittar du rätt sida i boken 1. I det alfabetiska registret letar du fram vad du vill läsa om. (Registret börjar på nästa sida). 2. Om du t ex vill läsa om Barnsäkra dörrlås

Läs mer

December 2014. Nya Passat

December 2014. Nya Passat December 2014 Nya Passat 2 Nya Passat modellbroschyr december 2014 Volkswagen i Sverige Nya Passat. Utmanar det förväntade. De allra första Volkswagenbilarna i Sverige rullade av färjan i Helsingborg den

Läs mer

Nya Caddy. Transportbilar

Nya Caddy. Transportbilar Nya Caddy Transportbilar Nya Caddy och Caddy Maxi. Vi har inte sparat någon möda för att åstadkomma ännu bättre transportlösningar med nya Caddy och Caddy Maxi. Allt för att du ska bli effektivare och

Läs mer

Nya Rexton W. lyx med ekonomi

Nya Rexton W. lyx med ekonomi Nya Rexton W lyx med ekonomi Mer än en lyxbil Nya Rexton W jämförs ofta med lyxbilar. Och visst är den uppseendeväckande på väg genom stan eller mot sportlovsäventyr i fjällen. Men Rexton W är dessutom

Läs mer

Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husbil.

Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husbil. Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husbil. Vill man bygga världens bästa husbilar är reslust och hemlängtan den perfekta drivkraften Över 55 år av husvagnstillverkning i småländska Tenhult

Läs mer

Storheten sitter i detaljerna.

Storheten sitter i detaljerna. Juni 2013 Sharan Storheten sitter i detaljerna. Sharan är den perfekta följeslagaren för en aktiv livsstil förpackad i elegant design och full av innovationer. Här finns plats för den stora familjen, vännerna,

Läs mer

Nya Atego. för bygg- och anläggningstrafik 7,5 16 ton

Nya Atego. för bygg- och anläggningstrafik 7,5 16 ton Nya Atego för bygg- och anläggningstrafik 7,5 16 ton Nya Atego är ett proffs på bygget Innehåll Värde 6 7 Uppdrag 8 15 Förarhytt, utrustning 10 11 Motorer, växellådor 12 13 Körkomfort, anpassning 14

Läs mer

VOLVO INSTRUKTIONSBOK V70, V70 R & XC70 WEB EDITION

VOLVO INSTRUKTIONSBOK V70, V70 R & XC70 WEB EDITION VOLVO INSTRUKTIONSBOK V70, V70 R & XC70 WEB EDITION 2006 Bäste Volvoägare Vi hoppas Du kommer att få glädje av många års körning i Din Volvo. Bilen är konstruerad för Din och Dina passagerares säkerhet

Läs mer

Miljömedvetenhet är en statussymbol

Miljömedvetenhet är en statussymbol TJÄNSTEBILEN 2015 SVERIGES STÖRSTA TJÄNSTEBILSTIDNING. FEB/MARS 2015 6 UTMANARE TILL V70 STOR UNDERSÖKNING: ÅRETS BÄSTA BILAR EXPERTEN VARNAR: DET HÄR BERÄTTAR INTE BILHALLEN FÖR DIG MARIE SÖDERQVIST:

Läs mer

Nya Actros. Fjärrtrafik 18 26 ton

Nya Actros. Fjärrtrafik 18 26 ton Nya Actros Fjärrtrafik 18 26 ton Innehåll Komfort 7 22 Arbetskomfort 9 12 Relax- och övernattningskomfort 13 20 Förarhyttsjämförelse 21 22 Driftsekonomi 23 34 BlueEfficiency Power 25 Lägre förbrukning

Läs mer

SIMPLY CLEVER. NYA Škoda

SIMPLY CLEVER. NYA Škoda SIMPLY CLEVER NYA Škoda OCTAVIA SCOUT Vissa familjer är nöjda med att stanna inomhus. Men inte din. Din familj har en mer äventyrlig ådra. Här uppskattas mindre dagsutflykter till landet, resor till fjällen

Läs mer

Instruktionsboken Husbilen Van Exclusive, Toskana Exclusive och Sphinx. Version 08/2011

Instruktionsboken Husbilen Van Exclusive, Toskana Exclusive och Sphinx. Version 08/2011 Instruktionsboken Husbilen Van Exclusive, Toskana Exclusive och Sphinx S Version 08/2011 Inledning Bäste husbilsägare, Vi gratulerar dig till köpet av din nya husbil från HOBBY. Det förtroende du ger oss

Läs mer