Kvarteret Krukmakaren rum för livet i ditt första boende

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kvarteret Krukmakaren rum för livet i ditt första boende"

Transkript

1 Kvarteret Krukmakaren rum för livet i ditt första boende Staden växer och EHB växer tillsammans med den. Nu förvandlar vi lokalerna i gamla Folkets hus till billiga lägenheter för kommunens unga. Så här blir de nya lägenheterna Vi räknar med att kunna ta emot hyresgäster i de nya lägenheterna i juni Huset behåller sitt nuvarande utseende med röd tegelfasad och taktegel. Till fastigheten hör en cykelparkering och en liten utegård så att du till exempel kan bjuda in vännerna till en picknick i gräset. Dessutom bygger vi en altan på cirka 60 kvadratmeter med plats för en grillkväll med grannarna. För att du ska kunna känna dig trygg installerar vi ett så kallat elektroniskt skalskydd med porttelefon. Postfacken monteras i entrén, och vid varje lägenhetsdörr sätter vi upp en tidningsklämma så att du har morgontidningen nära till hands. Vill du hellre läsa nyheterna på webben går det också bra, eftersom alla lägenheter kommer att ha bredbandsanslutning. Vi bygger om lokalerna i gamla Folkets hus till 27 compact living-lägenheter, de fl esta med en yta på mellan 30 och 35 kvadratmeter. Några lägenheter blir större (cirka 50 kvadratmeter). Fastigheten kommer att vara 100 procent tillgänglig, vilket betyder att personer med funktionsnedsättning ska kunna röra sig fritt i byggnaden. Det kommer att fi nnas hiss och ramper, och vi gör dörrhål och utrymmen stora nog för att man till exempel ska kunna ta sig fram med en rullstol. Inne i lägenheterna skapar vi en trendig känsla med målade väggar och lättstädade golvmattor av linoleum. I badrummen sätter vi kakel på väggarna och lägger klinkergolv.

2 Huset kommer att ha en gemensam tvättstuga i källaren, men lägenheterna kommer dessutom att vara förberedda så att den som vill kan koppla in en tvättmaskin i badrummet. Lägenheterna kommer att ha individuell mätning och debitering av varmvatten. Det innebär att hyresgästen betalar för den mängd varmvatten som förbrukas i den egna lägenheten. Detta brukar leda till en lägre total förbrukning i fastigheten och är därmed bra både för miljön och för den egna plånboken. Vi bygger billigt så att ungdomar ska ha möjlighet att hyra. Det är för tidigt för att vi ska kunna säga exakt vad hyran blir, men vår målsättning är att månadshyran inte ska överstiga kronor för en lägenhet på cirka 30 kvadratmeter. Hur gör jag om jag är intresserad av att bo i Krukmakaren? Tilldelningen av lägenheterna kommer att ske via vår ordinarie bostadskö, och de som har längst kötid erbjuds lägenheterna. Det är samma förutsättningar för att teckna avtal i Krukmakaren som i EHB:s övriga lägenheter. När det är dags att teckna hyresavtal kommer vi att annonsera om lägenheterna under lediga lägenheter på vår webbplats. Är du inte redan registrerad i vår bostadskö kan du göra det via webbplatsen. Du kan registrera dig från det du fyllt 18 år. Är du redan registrerad ska du komma ihåg att uppdatera din anmälan var 6.e månad för att behålla din kötid. Du kommer att kunna följa utvecklingen i kvarteret Krukmakaren på Vägen fram till byggstart I augusti 2011 startade EHB projekteringsarbetet för kvarteret Krukmakaren. Under hösten ansökte vi om en ny detaljplan för kvarteret, och kommunen antog den i februari Den nya detaljplanen gjorde det möjligt att bygga om lokalerna i Folkets hus till lägenheter. Vi har haft ett mycket bra samarbete med kommunens plankontor när det gäller förändringarna i detaljplanen. Vi tar nu in anbud från entreprenörer och i juni 2012 skriver vi kontrakt med en av dem. I augusti 2012 startar vi bygget av Enköpings nya ungdomsbostäder.

3 Minns du hur det såg ut förr? År 2011 köpte vi Folkets hus, och där bygger vi nu kvarteret Krukmakaren. Tidigare fanns där en del av gatukontoret, och mellan 40-talet och 90-talet även elverkets förråd. Vissa delar av området har också långt tillbaka i tiden varit odlingslotter. Tullgatan Krukmakaren Bilden visar en vy över Enköping från Till vänster ligger Tullgatan, och till höger den mark där Folkets hus senare byggdes och där EHB nu bygger ungdomslägenheter. Foto: Enköpings kommun.

4 Kvarteret Sadelmakaren rum för livet mitt i Enköping Staden växer och EHB växer tillsammans med den. Nu bygger vi nya lägenheter i centrala Enköping. Efterfrågan på hyreslägenheter ökar och idag står fler personer i vår bostadskö än någonsin tidigare. Med hjälp av ett marknadsundersökningsföretag har vi tagit reda på hur Enköpingsborna vill bo och vad som är viktigt för oss att tänka på när vi bygger nya hus. I undersökningen intervjuades 247 personer i olika åldrar och av dessa sade 85 personer att de kan tänka sig att bo i Sadelmakaren. Det här visar marknadsundersökningen De som svarat på frågorna säger att de vill vara med och påverka utformningen av det nya boendet och att de tycker det är viktigt att nya hus är ekologiska eller miljöklassade. De vill ha ett boende med hög standard när det gäller naturmaterial, badrum och bredband. De vill också ha utsikt, tvättmöjlighet i lägenheten och tillgång till garage. Prisvärdhet och läge är vad de tillfrågade värderar högst när de väljer ny bostad. Boendet ska ha ett bra geografisk läge med närhet till samhällsservice och friluftsliv samt bra trygghet i förhållande till kostnaderna. Medelvärdet för vad de som svarat på undersökningen kan tänka sig att betala för en nyproducerad lägenhet är kronor per månad. Om de tillfrågade skulle flytta skulle de vilja ha följande storlek på sin nya lägenhet: 1:a 0 procent 2:a 13,5 procent 3:a 33 procent 4:a 37 procent 5:a 10,5 procent 6 procent svarade att de vill ha lägenheter som är större än 5 rum och kök.

5 Så här blir de nya husen Hur vill du bo? I kvarteret Sadelmakaren bygger vi lägenheter i hus som är mellan fyra till sex våningar höga samt tre punkthus som är tolv våningar höga. Mellan tolvvåningshusen bygger vi så kallade stadsvillor i två plan. Totalt bygger vi 330 nya lägenheter. Enköping är parkernas stad, och det kommer att synas i kvarteret Sadelmakaren! Vid rondellen där Sadelmakaren vetter mot stadskärnan finns möjlighet att skapa en fickpark en grönskande oas som ger karaktär åt området och som blir en välkomnande entré in i det nya kvarteret. Fickparken övergår i smala gröna stråk som följer kvarterets sydvästra gräns. Vi har inspirerats av 1920-talets storgårdskvarter med parkkänsla, och området kommer att ha en gemensam innergård med bland annat vattenspegel, gräsytor, bärbuskar och fruktträd. Det ska finnas plats för både spring och lek men också för vila i skuggan under ett träd eller på en bänk bland doftande perenner. Växtligheten på gården ska anpassas för att följa årstiderna, och det som är en bollplan på sommaren kan bli en skridskobana på vintern. De boende i kvarteret ska ges möjlighet att aktivt ansvara för olika delar av den yttre miljön. Självklart kommer du att kunna sopsortera. En nyhet är att sopbehållarna kommer att grävas ned i marken.

6 Bakom buskar och klätterväxter bygger vi nya parkeringar, både parkeringsplatser och parkeringshus. Alla parkeringar byggs ovan jord för att hålla ned kostnaderna. Kvartersgatan blir enkelriktad och kommer att kantas av träd och gatuparkeringar. När alla etapper i Sadelmakaren och Krukmakaren är klara, kommer området tillsammans med de 161 lägenheter som finns idag att ha drygt 500 lägenheter. För varje lägenhet krävs enligt parkeringsnormen 0,85 parkeringsplatser, vilket betyder att vi kommer att bygga 440 parkeringsplatser. Parkeringshuset blir endast två våningar högt så att grönområdet i nordost på ett naturligt sätt kan ansluta till det nya kvarteret. För att underlätta för fotgängare och cyklister knyter vi dessutom ihop dagens gång- och cykelstråk med en ny passage till Sadelmakaren. Husen kommer att ha putsade fasader i vitt med svarta och grå inslag, och taken blir av plåt. För att du ska kunna känna dig trygg har alla hus ett så kallat elektroniskt skalskydd med porttelefon. Postfacken monteras i entrén, och vid varje lägenhetsdörr sätter vi upp en tidningsklämma så att du har morgontidningen nära till hands. Vill du hellre läsa nyheterna på webben finns det bredbandsanslutning med uttag i både kök, sovrum och vardagsrum. Lägenheterna kommer att ha individuell mätning och debitering av varmvatten. Det innebär att hyresgästen betalar för den mängd varmvatten som förbrukas i den egna lägenheten. Detta brukar leda till en lägre total förbrukning i fastigheten och är därmed bra både för miljön och för den egna plånboken. Lägenheterna kommer att vara fördelade så här: 5 procent av lägenheterna kommer att vara ett rum och kök (i genomsnitt 46 kvadratmeter) 46 procent av lägenheterna kommer att vara två rum och kök (i genomsnitt 67 kvadratmeter) 38 procent av lägenheterna kommer att vara tre rum och kök (i genomsnitt 75 kvadratmeter) 11 procent av lägenheterna kommer att vara fyra rum och kök (i genomsnitt 96 kvadratmeter).

7 Två generationer möts i första etappen Vi räknar med att dela upp bygget i fyra etapper, som sammanlagt kommer att pågå under fem till sju år. I första etappen bygger vi ett hus med en förskola och 19 lägenheter med någon form av + 65-boende samt parkeringsplatser och en del av den nya kvartersgatan. Vi räknar med att de första hyresgästerna ska kunna flytta in i januari Förskolan blir cirka kvadratmeter stor, och där kommer det att finnas plats för cirka 90 barn i åldrarna ett till fem år. Förskolan kommer att verka i samklang med hyresgästerna i samma hus, och kommer att kunna erbjuda tillgång till lagade måltider och möjligheter att använda förskolans lokaler. På gården utanför finns plats för både liten och stor. De 19 lägenheterna är alla två rum och kök (mellan 60 och 70 kvadratmeter). Ingen lägenhet kommer att bli den andra lik eftersom hyresgästerna kommer att kunna sätta en personlig prägel på dem genom egna val och tillval. Lägenheterna får öppna planlösningar med balkonger så stora att de på sommaren blir som ett tredje rum. Vi vet med hjälp av vår marknadsundersökning att många vill kunna tvätta i lägenheten, och därför kommer lägenheterna att ha båda tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetsförrådet kommer att finnas inne i den egna lägenheten. Det är för tidigt att säga vad hyran kommer att bli, men vi tror att två rum och kök kommer att ha en hyra på ungefär kronor i månaden.

8 Husen är Svanenmärkta EHB har gjort en stor miljöutredning av marken i samråd med miljö- och byggnadsförvaltningen. Vi vet nu att det inte finns några skadliga ämnen i marken som vi bygger bostäderna på. Husen kommer dessutom att vara Svanenmärkta, vilket bland annat innebär följande: god ventilation låg energiförbrukning material som är bra både för byggarbetare och boende kvalitetskontroll för att undvika fuktskador under byggtiden kontroll av vilka kemikalier som används i bygget och vilka som blir kvar efter byggtiden. Fördelar med det Svanenmärkta huset: Energi Hälsa Material- och kvalitetskontroll för att undvika inbyggda fuktskador Sund miljö för byggare och boende, stränga krav på byggmaterial och kemikalier. Snålspolande toaletter God ventilation Bra isoleringsvärden Lågt energibehov Snålspolande vattenkranar Radonsäker konstruktion Husets eget Svanenmärke på ringklockan. Energimärkta vitvaror

9 Hur gör jag om jag är intresserad av att bo i Sadelmakaren? Tilldelningen av lägenheterna i etapp 1 kommer att ske via vår ordinarie kö för +65-boende, och de som har längst kötid erbjuds lägenheterna. Det är samma förutsättningar för att teckna avtal i Sadelmakaren som för EHB:s övriga lägenheter för +65-boende. Är du inte redan registrerad i vår +65-kö kan du lämna en intresseanmälan. Den kan du skriva från vår webbplats eller hämta på vårt kontor. Är du registrerad sedan tidigare, hör av dig till oss för att lägga till Sadelmakaren som önskemål. Tilldelningen av lägenheterna i etapp 2 kommer att ske via vår ordinarie bostadskö. Du som inte redan står i vår kö kan registrera dig via vår webbplats. Vägen fram till byggstart I slutet av 1980-talet köpte EHB tomten i kvarteret Sadelmakaren. I detaljplanen från 1992 skulle husen på tomten vara två våningar höga. På EHB har vi under en längre tid haft önskemål om att bygga höghus och därför ansökte vi 2010 om en planändring för att få bygga tolvvåningshus där. I juni 2011 antog kommunen den nya detaljplanen som tillåter höghus. Hela processen från skisser till en färdig plan tog drygt ett år, vilket är ovanligt snabbt. Vi har haft ett mycket bra samarbete med kommunens plankontor när det gäller förändringarna i detaljplanen. I augusti 2011 startade projekteringsarbetet. Tillsammans med konsulter har vi under våren 2012 tagit fram ett förfrågningsunderlag, och vi tar in anbud från entreprenörer fram till 14 maj Under vecka 27 skriver vi kontrakt med den totalentreprenör som vi ska samarbeta med, och i mitten av oktober 2012 räknar vi med att grävskoporna rullar in i kvarteret Sadelmakaren. I etapp två planerar vi att bygga ytterligare lägenheter. Du kommer att kunna följa utvecklingen av nyproduktionen i kvarteret Sadelmakaren på

Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110. Malmö, Innerstaden, Kronborg

Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110. Malmö, Innerstaden, Kronborg Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110 Malmö, Innerstaden, Kronborg Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Sjöodjuret 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Bo vid vattnet nästa sommar Kajstaden är ett av Västerås mest attraktiva områden. Det är knappt att man behöver fråga sig varför. Med ingredienser

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Ett miljonprogram värt att utveckla

Ett miljonprogram värt att utveckla Ett miljonprogram värt att utveckla Skarpan 282 helrenoverade och omkring 150 nya hyreslägenheter Konstruktörsgatan 22 102, Linköping Nästan femtio år efter att vi först ritade och byggde området tar vi

Läs mer

KVARTERET VINDMÄTAREN BJÖRKSKATAN

KVARTERET VINDMÄTAREN BJÖRKSKATAN Inflyttning från 26 juni 2017 KVARTERET VINÄTAREN BJÖRKSKATAN VINÄTAREN, BJÖRKSKATAN Välkommen till Vindmätaren! På Regnvägen, Björkskatan, uppför vi två nya fastigheter som ger plats för 32 lägenheter,

Läs mer

Bennets väg 17D. Malmö, Öster, Törnrosen

Bennets väg 17D. Malmö, Öster, Törnrosen Bennets väg 17D Malmö, Öster, Törnrosen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn Limhamnsvägen 129, lgh 105 Malmö, Väster, Gamla Limhamn Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta Byggprojektet VICTORIA Kungsgatan 11 15 Örebro City Bofakta Objektfakta Upplåtelseform Byggherre Entreprenör Arkitekt Inflyttning Hyror Intresseanmälan och frågor Lägenheter Butikslokaler Garage Hyresrätt

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Murbruksgatan 4, lgh 037. Malmö, Väster, Limhamns hamnområde

Murbruksgatan 4, lgh 037. Malmö, Väster, Limhamns hamnområde Murbruksgatan 4, lgh 037 Malmö, Väster, Limhamns hamnområde Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år Lugnet Ett tryggt boende för dig över 70 år Intresserad? Bostäderna kommer att erbjudas till dig som står i Östersundshems bostadskö. Din tid i bostadskön kan bli avgörande för om du får den lägenhet du

Läs mer

Fregattgatan 26. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Fregattgatan 26. Malmö, Norr, Västra Hamnen Fregattgatan 26 Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga

Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga 1. Varför rustar ni upp husen? Husen är byggda på 60-talet och är i stort behov av stambyte och upprustning. Elinstallationerna uppfyller

Läs mer

Tureberg / Topplocket

Tureberg / Topplocket SOLLENTUNAHEM Bofakta juni 2015 INFLYTTNING december 2016 september 2017 Tureberg / Topplocket BOFAKTA JUNI 2015 Topplocket Bostadsområdet i kvarteret Topplocket ligger nära centrum och pendeltågsstation

Läs mer

Segeparksgatan 16. Malmö, Norr, Segevång. Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad

Segeparksgatan 16. Malmö, Norr, Segevång. Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad Segeparksgatan 16 Malmö, Norr, Segevång Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad info.malmo@contentus.se 1 Beskrivning Beskrivning Lägenheten är belägen i Hus

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Segeparksgatan 19. Malmö, Norr, Segevång. Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad

Segeparksgatan 19. Malmö, Norr, Segevång. Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad Segeparksgatan 19 Malmö, Norr, Segevång Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad info.malmo@contentus.se 1 Beskrivning En lägenhet för dig som är 55+. Relativt

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

Hårds väg 2C. Malmö, Öster, Törnrosen

Hårds väg 2C. Malmö, Öster, Törnrosen Hårds väg 2C Malmö, Öster, Törnrosen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till stadens

Läs mer

Frans G Bengtssons väg 4 5

Frans G Bengtssons väg 4 5 Frans Bengtssons väg 4 5 39 moderna bostäder för både yngre och äldre mitt på grönskande Österäng. Alla med inglasad balkong, de på första våningen har även uteplats. VINNÖ A RA S L Ö VS S JÖ N rönskande

Läs mer

Segeparksgatan 9A. Malmö, Norr, Segevång

Segeparksgatan 9A. Malmö, Norr, Segevång Segeparksgatan 9A Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Info! Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars. Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10

Info! Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars. Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10 April 2014 Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10 Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars I mars bjöd vi in till ett möte där du fick komma med önskemål och förslag inför

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se Tiunda Park www.rosendaluppsala.se : 55 55 20 MITT I STADEN Ditt nya hem i Tiunda Park Mitt i Uppsalas historiska studentkvarter, ca fem minuter från Universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och

Läs mer

Frans G Bengtssons väg 6 7

Frans G Bengtssons väg 6 7 Frans Bengtssons väg 6 7 39 moderna bostäder för både yngre och äldre mitt på grönskande Österäng. Alla med inglasad balkong eller egen uteplats. rönskande Österäng med bara 2 kilometer till centrum På

Läs mer

hebygårdar presenterar Tegelmästaren

hebygårdar presenterar Tegelmästaren hebygårdar presenterar Tegelmästaren Stambyte - Stationsvägen 5-11 i Heby Hej! Presentationsfoldern är framtagen på uppdrag av: Hebygårdar AB Box 29, 744 21 Heby Besökadress: Stationsvägen 2, Heby Telefon:

Läs mer

Rörtornsgatan 1, lgh 039. Malmö, Väster, Limhamns hamnområde

Rörtornsgatan 1, lgh 039. Malmö, Väster, Limhamns hamnområde Rörtornsgatan 1, lgh 039 Malmö, Väster, Limhamns hamnområde Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Trygghetsboendet Stallmästaren

Trygghetsboendet Stallmästaren Inflytt hösten 019 Trygghetsboendet Stallmästaren Är du 65 år eller äldre och vill bo tillsammans med andra seniorer som också är för pigga för äldreboende? Då är det centrala och naturnära trygghetsboendet

Läs mer

Bennets väg 6A. Malmö, Öster, Törnrosen

Bennets väg 6A. Malmö, Öster, Törnrosen Bennets väg 6A Malmö, Öster, Törnrosen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till stadens

Läs mer

Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG

Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG Greenhouse är mycket mer än bara ett boende. En verklig dröm för dig som värnar om miljön och ett gott liv. Här är det lätt att göra

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen med 56 trivsamma lägenheter och planerad inflyttning våren 2019. 56 LÄGENHETER MED INBJUDANDE PLANLÖSNINGAR.

Läs mer

Renovering, ombyggnad och ev tillbyggnad av REGNBÅGEN

Renovering, ombyggnad och ev tillbyggnad av REGNBÅGEN Renovering, ombyggnad och ev tillbyggnad av REGNBÅGEN Bakgrund till varför vi bygger om Regnbågen Regnbågen (eller kvarteret Harven 2-4) byggdes under miljonprogramtiden, 1965-1967 vilket innebär att husen

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Krukmakaren, Enköping

Krukmakaren, Enköping OMBYAD TILL UDOMSBOÄDER EMESAMMA FÖRUTSÄTTIAR FÖR SAMTLIA LÄEHETER! emensam tvättstuga i plan 1! Lägenhetsförråd på plan 1! Alla lägenheter har bredbandsanslutning för data, tele och tv! Cykelparkering

Läs mer

Dags att välja lägenhet

Dags att välja lägenhet Önneröd Dags att välja lägenhet För en tid sedan anmälde du ditt intresse till Härryda kommun för vårt nybyggnadsprojekt i Önneröd, Landvetter, där vi bygger 30 lägenheter enligt IKEA och Skanskas gemensamma

Läs mer

Hårds väg 12C. Malmö, Öster, Törnrosen

Hårds väg 12C. Malmö, Öster, Törnrosen Hårds väg 12C Malmö, Öster, Törnrosen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till stadens

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

Till dig som bor på Vasagatan 9

Till dig som bor på Vasagatan 9 Juni 2012 Till dig som bor på Vasagatan 9 Snart är det dags att bygga om huset på Vasagatan 9. Sedan årsskiftet har vi genom nyhetsbrev informerat dig och dina grannar om planerna och hur de kommer att

Läs mer

Till dig som bor på Vasagatan 9

Till dig som bor på Vasagatan 9 15 november 2012 Till dig som bor på Vasagatan 9 Ombyggnationen av Vasagatan 9 står för dörren. 1 april nästa år påbörjar vi arbetet med att bygga om huset så att det kan erbjuda ett modernt boende även

Läs mer

Boende som har allt. Nytt intill affärer och resecentrum i Kinna

Boende som har allt. Nytt intill affärer och resecentrum i Kinna Boende som har allt Nytt intill affärer och resecentrum i Kinna Vi bygger nytt Nära storstaden och naturen Mitt i Kinna, bara ett stenkast från affärscentrumet Mor Kerstins torg bygger Marks Bostads AB

Läs mer

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet Känn dig som hemma på Östra Lugnet Välplanerade bostäder och Gott om gång- och cykelstråk genom området. lummig småstadskänsla Härliga lek- och mötesplatser för hela familjen. Nu finns drömboendet inom

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

HUSHERREN SVAMPEN. Mejeritorget 2-12 / Mejerivägen Bofakta

HUSHERREN SVAMPEN. Mejeritorget 2-12 / Mejerivägen Bofakta USRR S T I T R SVP ejeritorget 2-12 / ejerivägen 14-22 ofakta USRR S T I T R ära till allt! är du hyr vid Svampen har du nära till allt. eläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå

Läs mer

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015.

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015. Idrottsparken lägenheter med inflyttning november 0. OM PROJEKTET Idrottparken är ett bostadskvarter centralt beläget i orrköping precis intill idrottsanläggningen ya Parken. Kvarteret består av st hyresrätter

Läs mer

Nu bygger vi om i Akalla

Nu bygger vi om i Akalla Nu bygger vi om i Akalla Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Akalla Hus för hus Det tar omkring

Läs mer

Valthornet ALMVÄGEN centrala markbostäder med stora härliga uteplatser i söder och sydöst.

Valthornet ALMVÄGEN centrala markbostäder med stora härliga uteplatser i söder och sydöst. Valthornet ALMVÄEN 22 48 14 centrala markbostäder med stora härliga uteplatser i söder och sydöst. I början av 1950-talet stod ABK:s första byggprojekt färdigt, kvarteret Valthornet. Fastighetslängan

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN!

VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN! VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN! Tänk dig att vakna varje morgon till utsikten av blått vatten och fåglarnas ljuva kvittrande. På det nya bostadsområdet Sjögången på Orrholmen kan du uppleva lugnet och naturen,

Läs mer

Stora Högestensgatan 3, lgh 033. Malmö, Väster, Kalkbrottet

Stora Högestensgatan 3, lgh 033. Malmö, Väster, Kalkbrottet Stora Högestensgatan 3, lgh 033 Malmö, Väster, Kalkbrottet Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Nära till allt och storslagen utsikt!

Nära till allt och storslagen utsikt! Nu med bilder från hus 2 & 3 BILDEXEMPEL Hyresrätter på Tallåsen Nära till allt och storslagen utsikt! På Tallåsen bor du bekvämt och centralt. Här bygger vi tre punkthus med åtta våningar och 97 hyresrätter

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

Nytändning! Dags för renovering av ditt kök och badrum. Etapp 1 - Rombergsgatan 15 och 17

Nytändning! Dags för renovering av ditt kök och badrum. Etapp 1 - Rombergsgatan 15 och 17 Nytändning! Dags för renovering av ditt kök och badrum. Etapp 1 - Rombergsgatan 15 och 17 Nu får Romberga en ansiktslyftning! Alla lägenheter får ett nytt, modernt kök och badrum. Vi moderniserar också

Läs mer

Hammars parkväg 23. Malmö, Väster, Sibbarp

Hammars parkväg 23. Malmö, Väster, Sibbarp Hammars parkväg 23 Malmö, Väster, Sibbarp Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen. 56 trivsamma lägenheter med planerad inflyttning våren 2019. Vissa bilder i denna broschyr är inspirationsbilder

Läs mer

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge Kvarteret pendlaren Nya älvsjö torg Bo granne med nya Älvsjö centrum Familjebostäder bygger hyresrätter i nya Älvsjö Centrums mest centrala läge. Kvarteret

Läs mer

Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara

Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara 10 okt 2014 Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara Förhandlingarna kring hyran i Hus 3, Pennygången 33 47, efter renoveringen är klara. Hyresgästföreningen och Stena Fastigheter Göteborg

Läs mer

30 NYA LÄGENHETER PÅ GLACIÄREN

30 NYA LÄGENHETER PÅ GLACIÄREN 30 NYA ÄENHETER PÅ ACIÄREN 30 NYBYDA ÄENHETER MED EEN INÅN OCH BAON. 2 Nya lägenheter på laciären BARNVÄNIT OMRÅDE laciären ligger på bostadsområdet ombolo i iruna. De nybyggda husen har nyproduktionsstandard

Läs mer

Nära till allt och storslagen utsikt!

Nära till allt och storslagen utsikt! BILDEXEMPEL Hyresrätter på Tallåsen Nära till allt och storslagen utsikt! På Tallåsen bor du bekvämt och centralt. Här bygger vi tre punkthus med åtta våningar och 97 hyresrätter från ytsmarta 1,5 rum

Läs mer

Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan

Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan Ettor och tvåor med hög standard och prisvärda hyror Nu är byggnationen i full gång av ett nytt ungdomsboende utmed Kungsgatan vid Hemgården. I bostadshuset kommer

Läs mer

Nu bygger vi om i Husby

Nu bygger vi om i Husby Nu bygger vi om i Husby Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Husby Hus för hus Det tar upp till

Läs mer

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015.

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015. lägenheter med inflyttning oktober 01. OM PROJEKTET ligger i området Lindö i Norrköping, precis bredvid Hemköp. Totalt i området byggs tre punkthus där BRABOs hyresrätter kommer att ligga i ett av dem.

Läs mer

Stapelbäddsgatan 10. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Stapelbäddsgatan 10. Malmö, Norr, Västra Hamnen Stapelbäddsgatan 10 Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Kvadratsmart boende!

Kvadratsmart boende! Snart kan du bo här Ditt drömboende I det nyaste bostadsområdet i Mariehamn med närhet till allt du behöver dagligen och samtidigt med grönskande natur runt hörnet, får du det bästa av två världar Bostads

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Skeppsgatan 1B. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Skeppsgatan 1B. Malmö, Norr, Västra Hamnen Skeppsgatan 1B Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Centralt och tillgängligt. boende i Karlaskolan

Centralt och tillgängligt. boende i Karlaskolan Centralt och tillgängligt boende i Karlaskolan Vad är kooperativ hyresrätt? Kungsörs kommun bygger i samarbete med ett lokalt byggföretag, BroWest Bygg AB, om före detta Karlaskolan till 15 lättillgängliga

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Rönngatan 6. Malmö, Norr, Davidshall

Rönngatan 6. Malmö, Norr, Davidshall Rönngatan 6 Malmö, Norr, Davidshall 1 Beskrivning Hyresinformation I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv.tv : ComHem. Bredband: förberedelse finns för ComHem & Lan via Bredbandsbolaget, eget abonnemang

Läs mer

Nära till det mesta. Kv Kaprisen

Nära till det mesta. Kv Kaprisen Kv Kaprisen Nära till det mesta I Sörbyängen, en av Örebros mest expansiva och eftertraktade stadsdelar, bygger vi 16 lägenheter på tre till fyra rum och kök. Här bor du med stadens puls inom cykelavstånd

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

AB TrelleborgsHem är ett allmännyttigt fastighetsbolag som skapat rum för framtiden sedan 1950. Vi äger och förvaltar idag ca 2 000 lägenheter och 65 000 kvm lokalyta. Våra fastigheter finns i Trelleborg,

Läs mer

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT.

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 2 ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I KIRUNA Det gamla regementsområdet har förvandlats

Läs mer

Minnesanteckningar från bomöte

Minnesanteckningar från bomöte 2018-10-14 Minnesanteckningar från bomöte Vi är otroligt glada över att ni var så många som kom för att lyssna och ställa frågor. Uppskattningsvis var ni runt 400 hyresgäster som kom för att träffa oss.

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

Munins gata 4. Malmö, Väster, Hyllievång

Munins gata 4. Malmö, Väster, Hyllievång Munins gata 4 Malmö, Väster, Hyllievång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Henrik Menanders väg 52. Malmö, Väster, Lindeborg

Henrik Menanders väg 52. Malmö, Väster, Lindeborg Henrik Menanders väg 52 Malmö, Väster, Lindeborg Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Segeparksgatan 12A. Malmö, Norr, Segevång

Segeparksgatan 12A. Malmö, Norr, Segevång Segeparksgatan 12A Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Vill Du bo mitt i centrum? Sävebo, det kommunala bostadsbolaget, bygger nytt i Sävsjö! Centralt

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 2 Nya lägenheter på Jägarområdet ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I KIRUNA Det gamla regementsområdet

Läs mer

Hårds väg 77. Malmö, Öster, Örtagården

Hårds väg 77. Malmö, Öster, Örtagården Hårds väg 77 Malmö, Öster, Örtagården Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till stadens

Läs mer

Renovering på KRÖGARVÄGEN

Renovering på KRÖGARVÄGEN Renovering på KRÖGARVÄGEN Nu ska vi RENOVERA DITT HUS Botkyrkabyggen ska renovera 80 procent av våra ca 10 600 lägenheter under en tio- till femtonårsperiod. Nu är det dags för ditt hus. Vi delar upp renoveringen

Läs mer

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " erbjuder ett underbart boende för den lilla familjen! -- Peter Nyman,

Läs mer

Von Rosens väg 1. Malmö, Öster, Örtagården

Von Rosens väg 1. Malmö, Öster, Örtagården Von Rosens väg 1 Malmö, Öster, Örtagården Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Hårds väg 101. Malmö, Öster, Örtagården

Hårds väg 101. Malmö, Öster, Örtagården Hårds väg 101 Malmö, Öster, Örtagården Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till stadens

Läs mer

NYA RUM FÖR ALLA NYMFEN, SÖDRA RÅBYLUND GRÖNSKANDE OMGIVNINGAR NÄRA CENTRALA LUND

NYA RUM FÖR ALLA NYMFEN, SÖDRA RÅBYLUND GRÖNSKANDE OMGIVNINGAR NÄRA CENTRALA LUND NYA RUM FÖR ALLA NYMFEN, SÖDRA RÅBYLUND GRÖNSKANDE OMGIVNINGAR NÄRA CENTRALA LUND 73 LKF HYRESLÄGENHETER LÄGE SÖDRA RÅBYLUND BOSTADSTYP FLERFAMILJSHUS BYGGSTART 2017 INFLYTTNING 2018/2019 Kvarteret Nymfen,med

Läs mer

Apotekaregatan 20. Helsingborg, Helsingborg tätort, Eneborg

Apotekaregatan 20. Helsingborg, Helsingborg tätort, Eneborg Apotekaregatan 20 Helsingborg, Helsingborg tätort, Eneborg Rikshem är ett av Sveriges största privata bostadsbolag. Vi äger bostäder och samhällsfastigheter på flera orter. Vi erbjuder ett tryggt, trivsamt

Läs mer

Stambyte KVARTERET VÄXTHUSET SURBRUNNSVÄGEN 2-10 TUNALUNDSVÄGEN

Stambyte KVARTERET VÄXTHUSET SURBRUNNSVÄGEN 2-10 TUNALUNDSVÄGEN Stambyte KVARTERET VÄXTHUSET SURBRUNNSVÄGEN 2-10 TUNALUNDSVÄGEN 1-3 2018-2021 Stambytet i kvarteret Växthuset - en nödvändig renovering Under tre år, 2018-2021, genomför vi ett stambyte i över 300 lägenheter

Läs mer

Möllerörsgränd 4. Malmö, Väster, Sibbarp

Möllerörsgränd 4. Malmö, Väster, Sibbarp Möllerörsgränd 4 Malmö, Väster, Sibbarp Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer