Lag X planering säsongen 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Lag X planering säsongen 2013"

Transkript

1 Lag X planering säsongen Inledning Detta dokument redogör för lagets planering och mål säsongen 2013 (2012 nov 2013 okt). Syftet är att ledare, spelare och föräldrar ska känna till vad som gäller och vad vi vill uppnå. Hemsida: (Ängby IF). 2 Lagpolicy Vi gillar fotboll, inte minst för att den utövas tillsammans med andra på/utanför plan. 2.1 Spelare Spelare har olika förutsättningar, utvecklas olika snabbt, har olika aktiviteter vid sidan av fotbollen samt har olika ambition med sitt fotbollsspelande. För att kunna hantera detta är det avgörande med en större trupp, och flera lag i matchspel, så att alla spelare kan mötas, och få utmaning, på rätt nivå. Att komma i tid, ha rätt utrustning och i god tid informera om frånvaro är en självklarhet. Likaså att koncentrera sig, lyssna och göra sitt bästa under träning och match. Gott kamratskap gör att vi har roligt tillsammans, på/utanför plan, oavsett resultat. Vi visar alltid respekt för lagkamrater och ledare i matcher, även för domare, funktionärer, supporters samt för våra motståndare. Givetvis får man visa känslor, men på ett sätt som inte går ut över andra som deltar på/utanför planen. Vi ska alltid vara ett föredöme när vi representerar Ängby IF. För att känna att vi utvecklas vill vi varje säsong sätta mål, och nå dessa. 2.2 Ledare Ledarna ska skapa en trygg, engagerad och trivsam miljö för spelarna att utveckla sitt fotbollskunnande, där varje spelare syns, hörs, trivs och behandlas rättvist. Fotbollsutbildningen ska förmedlas så att alla spelare kan ta till sig den och så att den tar laget i önskad riktning. Instruktioner och övningar ska tänja spelarnas förmåga och möjliggöra utveckling. Ledare deltar i utbildningar som t.ex. Stockholms Fotbollsförbund (StFF, anordnar. 2.3 Förälder Föräldrar stöttar sin dotters / son, och hela lagets, fotbollsspelande, på/utanför plan. Vid träningar och matcher ser man till att dottern kommer till planen i tid, med rätt utrustning. Vid matcher hjälper man till att skapa en positiv stämning vid sidan av planen. Föräldrar ansvarar för deltagande i föräldramöten, att kallelser besvaras i tid, samt för ev. samåkning. Har man kommentarer/frågor/åsikter så tar man detta konstruktivt via Lagledaren, dock inte mitt under träning, match eller cup. 3 Laget 3.1 Spelare Laget består av 24 st spelare under träningar som är uppdelade i 2 grupper inför Sanktan matcher. 3.2 Målvakt F-03 har som mål under säsongen 2013 att bygga upp 4-6 st spelare som ska vara ordinarie målvakter på matcher. Även mer regelbunden målvaktsträning kommer genomföras. Föräldrar har anmält intresse att hjälpa till med målvaktsträning. 3.3 Lagbyggande aktiviteter För att ha kul och stärka lagkänslan anordnar en föräldragrupp minst två lagbyggande aktiviteter. F98 (F15) planering säsongen :34:02 Sida 1 (5)

2 3.4 Föreningsaktiviteter Det åligger varje lag att genomföra ett antal aktiviteter varje säsong för att stötta föreningen, bl.a.: att dela ut Ängby Runt tidningen i december inom anvisat område. att ansvara för kiosken under en vecka. att tillhandahålla bollkallar till en A-herrlagsmatch. att delta i andra ev. aktiviteter som föreningen anordnar. Administratören fördelar dessa aktiviteter rättvist bland lagets spelare och föräldrar. 3.5 Licensiering Alla spelare måste licensieras från det år man fyller 15 år. Detta ordnar vi i vinter. 3.6 Spelarlegitimation Alla spelare måste ha spelarlegitimation från det år man fyller 15 år. Detta ordnar vi i vinter. Se till att ha ett passfoto redo. En ledare håller reda på dessa spelarlegitimationer eftersom de måste visas upp vid alla tävlingsmatcher för att få spela. 3.7 Distriktslag 4 Träning 4.1 Allmänt Olika tränare kommer ansvara för 3-4 träningar i rad, för att sen lämna över till annan tränare. Målet är att träna 2x 60 min/vecka, med uppvärmning, väl förberedda övningar och matchspel. Spelarna delas upp i träningsgrupper om 6-8 spelare, grupperna kommer under säsong att variera. Träningarna startas med uppvärmning och knäövningar i ca 10 min för att förebygga knäskador. Uppvärmningsövningarna är 2-3 st som varieras. Träningarna består av olika tekniska övningar som varieras utifrån lagets/spelarnas behov. 4.2 Träningsnärvaro Spelarna ska närvara vid så många träningstillfällen som möjligt. Egen hälsa och skola går först. Målet är att lagets genomsnittliga skadefria träningsnärvaro överstiger 75%, där ingen spelares skadefria träningsnärvaro understiger 65%. Matchspel förutsätter regelbunden träning. Inga kallelser skickas till träningar. Bevaka e-postutskick för ändringar. Om inte annat meddelas, ska spelarna vara på plats, ombytta och klara 5 min innan träning. 4.3 Vintersäsong (nov mar) Styrka, balans, koordination och smidighet en gång/v, i huvudsak inomhus, men även utomhus. Fotbollsträning en gång/v, på i första hand snöröjd konstgräsplan utomhus så nära det går att hitta. Har vi tur och råd kanske det också blir någon fotbollsträning på inomhus-/uppvärmd konstgräsplan. Även under vintern fokuserar vi på 11-manna och tränar därmed inte specifikt inomhusfotboll (5-manna). 4.4 Sommarsäsong (apr okt) Se punkt Målvaktsträning Speciell målvaktsträning kommer genomföras regelbundet av utsedd målvaktstränare med utsedda spelare. 4.6 Träningsläger F-03 kommer inte under säsongen 2013 genomföra något träningsläger med övernattning. Vi avser att se cuper som extra träningar och läger, samt eventuellt en halvdagsträning på Ängby IP. Tränare uppmanar så många spelare som möjligt att delta i Ängbys fotbollsskola under sommaren. F98 (F15) planering säsongen :34:02 Sida 2 (5)

3 4.7 Rotation F-03 kommer skapa 2 st jämna grupper som kommer ställa upp i Sanktan. Syftet är att ha 3-5 avbytare på matcher för att varje spelare ska kunna få bra med speltid. 5 Match 5.1 Allmänt Om inte annat meddelas, ska spelarna vara på plats 30 minuter innan matchstart för att i lugn och ro hinna värma upp och prata igenom matchupplägget. Laget står på ena långsidan och publiken på den andra. Vi kan konstatera att vi har gjort våra bästa matcher när vi har haft störst/bäst publikstöd. Innan match hälsar alla spelare och ledare på alla motståndare, och lagkaptenen hälsar även på domaren. Vi accepterar domslut utan invändningar. Efter match tackar alla spelare och ledare alla motståndare och domaren för god match. Att klaga på domare i ord, handling eller matchreferat är inget vi ska ägna oss åt. Resultat är något man förtjänar, och inget man får eller stjäl, och rättvisa skipas alltid i långa loppet. Vi, och de spelare som har provat på att döma själva, inser också att det är en utmaning att vara domare. Vi (spelare, ledare och publik) ska alltid uppfylla StFF krav på nolltolerans vid matcher. Om inte, kan domaren utdela bestraffning med varning, utvisning, böter och/eller avstängning. Det är inte är tillåtet för en spelare att delta i flera Sanktanmatcher samma dag. 5.2 Kallelser Kallelser skickas till alla matcher. Håll koll på e-postutskick för ändringar. OBS! Tänk på följande för att väsentligt underlätta för ledarna: Svara snabbt på matchkallelser. Detta gäller även om man behöver tacka nej. Om man först tackar ja till en match, och sedan måste tacka nej, så ska man tacka nej till kallelsen. Om du vet att en (skol)aktivitet krockar med en kommande match, meddela i så fall Lagledaren detta så tidigt som möjligt så att vi hinner flytta matcher, eller på annat sätt kan parera detta. Ambitionen är att alla ska spela en Sanktanmatch/v om spelschemat omfattar så många matcher. Träningsmatcher: Målsättningen är att öva/utbilda i matchspel som en förberedelse inför kommande tävlingsmatcher. 5.3 Sanktan Serier Lag F-03 har anmält 2st 7-mannalag till St. Erikscupen. Båda lagen är i kategori medel. 5.4 Cuper Lag F-03 avser vara med i 3-4 st cuper under säsongen. F98 (F15) planering säsongen :34:02 Sida 3 (5)

4 6 Utrustning På våren genomför Ängby IF en materialdag (Intersport, Bromma Blocks) då samordnat inköp sker av Ängby IF:s kläder, på spelarnas bekostnad. Möjlighet finns även att, själv, köpa kläder löpande under säsongen. Likadana kläder hjälper till att öka lagkänsla/-samhörighet, där följande är obligatoriskt resp. frivilligt: Obligatoriskt: Gröna träningsshorts, vita matchshorts, match-/träningsstrumpor, fotbollsskor, vattenflaska och benskydd. Frivilligt: Övrigt i Ängby IF profilen. Kom varmt klädd till träning/match, i träningsoverall, med regnkläder vid regnrisk. Ta med matchtröja till match. Vi spelar match i matchshorts året runt. Matchshorts/-tröja ska inte användas på träning. Inga smycken, armband, örhängen, halskedjor, mm får användas på träning eller match. Långt hår ska vara uppsatt både på träning och match. Märk alla kläder, förslagsvis med tryckta initialer, redan i samband med att kläderna köps. 7 Kommunikation 7.1 Information 7.2 Möten Två föräldramöten genomförs varje säsong; i okt/nov samt i mar/apr. Obligatorisk närvaro från en förälder per spelare. Inga spelare deltar under föräldramöten. Utvecklingssamtal genomförs under höstsäsongen med alla spelare. Förälder kan delta om man vill. 8 Ekonomi 8.1 Ängby IF (föreningen) Medlems- och spelaravgift betalas in till Ängby IF mot faktura som skickas ut med e-post under inledningen av året. Betald medlems- och spelaravgift är en förutsättning för att få delta i träningar och matcher. 8.2 Ängby IF (laget) Ingen återbetalning sker av redan inbetalade pengar till lagkassan om en spelare lämnar laget. 9 Organisation Tränare. Björn Ahlström (lagledare Saints) Torbjörn Wiberg Pelle Westin Johan Edlund (lagledare Stars) Hjälptränare: Kenneth Werbes Mats Mähler Helena Bergström Administratörer: Henrik Åhl Lena Åhl F98 (F15) planering säsongen :34:02 Sida 4 (5)

5 Föräldragrupp: Mia Zotterman 1-2 st fler. F98 (F15) planering säsongen :34:02 Sida 5 (5)

FLICKOR 01. Riktlinjer

FLICKOR 01. Riktlinjer Riktlinjer FLICKOR 01 2015 Grunden till detta dokument är Järla IF FKs policydokument Röda Tråden. Med detta dokument vill vi tränare och ledare förtydliga vad det innebär för oss i flickor födda 2001.

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 11 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v13 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015

Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015 Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015 1. Inledning Detta dokument är en programförklaring som skall gälla för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Knivsta IK-P04 säsongen 2015. Syftet med

Läs mer

Verksamhetplan F06 Helenelund

Verksamhetplan F06 Helenelund Verksamhetplan 2017 F06 Helenelund F06 Helenelund 26 tjejer i laget! Lagledare & Huvudtränare : Harold Tränare: Carina, Joakim, Stefan, Claes Materialansvarig: Stefan Värdegrundansvarig: Joakim Webbansvarig:

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 19 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v12 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

HSK F10. Föräldramöte 12 april 2018

HSK F10. Föräldramöte 12 april 2018 HSK F10 Föräldramöte 12 april 2018 Agenda Laget Tränarsituationen Uteträning Kläder, utrustning St Erikscupen Info från lagledningen Att vara spelare och förälder i HSK Laget 19 befintliga spelare + 1

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

FÖRÄLDRAINFORMATION. Partille IF Fotbollsklubb

FÖRÄLDRAINFORMATION. Partille IF Fotbollsklubb FÖRÄLDRAINFORMATION För att på ett enkelt sätt nå ut med vad som förväntas av föräldrar, som har barn i Partille Idrottsförening Fotbollsklubb ( Partille IF FK ), har föreningen tagit fram detta dokument.

Läs mer

Välkommen till Haverdal IF

Välkommen till Haverdal IF Välkommen till Haverdal IF Riktlinjer för ungdomsverksamheten Våra riktlinjer är en del i vår strävan att vara tydliga med vad vi vill från föreningen, men ska också vara ett stöd för dig som ledare, förälder

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2017

Verksamhetsplan säsongen 2017 Roslagsbro IF U15 Verksamhetsplan säsongen 2017 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U15 Syftet med dokumentet

Läs mer

Forssa BK Dalkurd FF

Forssa BK Dalkurd FF Dalkurd FF Ungdom Förväntningar på dig som spelare Säsongen 2018 - 2 - Att vara del av Dalkurd FF/: Vi vill bedriva en målinriktad fotbollsutbildning med långsiktig och individuell planering. Vi vill värna

Läs mer

Verksamhetsplan 2011 Flickor födda -03 EIK Fotboll

Verksamhetsplan 2011 Flickor födda -03 EIK Fotboll Verksamhetsplan 2011 Flickor födda -03 EIK Fotboll 1 Organisation... 2 2 Träningsgruppens övergripande mål... 2 2.1 Tjejlyftet... 2 3 Aktiviteter... 2 3.1 Säsongsplanering... 2 3.2 Träningsplanering...

Läs mer

Föräldramöte. ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018

Föräldramöte. ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018 Föräldramöte ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018 Träningar säsongen 2017/18 Hur många träningar tror ni vi har haft? 90 st inkl målvaktsträningar Hur tror ni träningsnärvaron varit i snitt? Målet var 2

Läs mer

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 170315 IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning 2016 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2016 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2017 Utbildningsplan Modell för uttagning till match Utmaningar i verksamheten

Läs mer

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 180115 NYA IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning Nya IF Brommapojkarna F03-2 HT 2017 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2017 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2018 Utbildningsplan Modell för uttagning

Läs mer

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014 Bele Barkarby Innebandy P02 Innebandyåret 2013/2014 Agenda Presentation av ledare och föräldrar Syfte Mål och fokusområden Säsongsplaner 13/14 Riktlinjer vid träning och match Laget.se Lagkassa / sponsring

Läs mer

LIF P05 - Föräldramöte 3 april 2019

LIF P05 - Föräldramöte 3 april 2019 Föreningen Mycket som händer i föreningen - Ny ordförande: Jerry Andersson - Sportgruppen och Ungdomskommittén jobbar vidare med att utveckla verksamheten - Ekonomin är nu i balans i föreningen - LIF Dam

Läs mer

FLICKOR 01. Riktlinjer

FLICKOR 01. Riktlinjer Riktlinjer FLICKOR 01 2013 Grunden till detta dokument är Järla IF FKs policydokument Röda Tråden. Med detta dokument vill vi tränare och ledare förtydliga vad det innebär för oss i flickor födda 2001.

Läs mer

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte IFK Eskilstuna P07 Föräldramöte 2018-03-27 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Välkommen som förälder 7. Verktyg 8. Kommande aktiviteter

Läs mer

IF BROMMAPOJKARNAS AKADEMI FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG SOM SPELARE

IF BROMMAPOJKARNAS AKADEMI FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG SOM SPELARE IF BROMMAPOJKARNAS AKADEMI FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG SOM SPELARE Innehåll Om den här skriften... 2 Att vara del av Akademin... 3 Målsättning för Akademin... 3 Vem finns Akademin till för?... 3 Mitt liv som

Läs mer

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet BLÅ TRÅ DEN IK Viljan Strängnäs Inledning IK Viljan Strängnäs bildades 1914 och är en fotbollsförening i centrala Strängnäs. Föreningens ambition är att ge alla barn och ungdomar som vill möjligheten att

Läs mer

Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje

Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje Detta dokument är en del av Skara FC:s värdegrundsarbete som gäller alla ungdomsspelare, ledare och föräldrar. Dokumentet finns på Skara FC:s hemsida https://www.laget.se/skarafc/

Läs mer

Säsongsplanering. P-05: Träningsgrupp 1 & 2 År 2016

Säsongsplanering. P-05: Träningsgrupp 1 & 2 År 2016 Säsongsplanering P-05: Träningsgrupp 1 & 2 År 2016 1. Värdegrund Vi är en förening som är öppen för alla Vi står för alla individers lika värde Vi verkar för öppenhet i vår verksamhet Vi verkar både för

Läs mer

P06 Föräldramöte

P06 Föräldramöte P06 Föräldramöte 2016-03-31 Agenda! Ledare/Spelare! Aktiviteter! Träningar! Matcher / cuper! Utrustning! Kommunikation! Åtaganden! Ansvar, spelare-ledare-föräldrar! Övrigt! Frågor Ledare/Spelare! Mattias

Läs mer

Forssa BK Dalkurd FF

Forssa BK Dalkurd FF Dalkurd FF Akademi Förväntningar på dig som spelare Säsongen 2018 - 2 - Att vara del av Akademin: Vi vill bedriva en målinriktad fotbollsutbildning med långsiktig och individuell planering. Vi vill värna

Läs mer

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte 2018-09-13 18 glada flickor som gillar fotboll Vilka vi Flickor 09 är Flickornas föräldrar som gillar att engagera oss med/ i våra barn Närvarande i kväll.. Agenda

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA Välkomna Roller Ledarnas filosofi Mål F05 Regler & ramverk F05 Träning Match 2014 matcher och övriga datum Lagföräldrar Claes & Jens Övrigt VÄLKOMNA INFORMATION VIA

Läs mer

Föräldramöte Bromsten IK P

Föräldramöte Bromsten IK P Föräldramöte Bromsten IK P08 2018-02-21 Nya laget Klädsel BIK lånar ut matchtröjor till spelarna. Till matcher i S:t Eriks cupen bör alla spelare ha rätt shorts och strumpor. Hemmaställ består av svarta

Läs mer

Säsongen 2016/2017. IK Oden P IK Oden P08

Säsongen 2016/2017. IK Oden P IK Oden P08 Säsongen 2016/2017 2016-10-27 IK Oden P08 Säsongen 2016/2017 1 Ett stort tack till våra IK Oden P08 Sponsorer! 2016-10-27 IK Oden P08 Säsongen 2016/2017 2 Ett stort tack till alla IK Oden P08 Föräldrar!

Läs mer

Vara spelare i Åkarps IF

Vara spelare i Åkarps IF Vara spelare i Åkarps IF Som spelare i Åkarps IF skall man ha följande Man skall ha kul när man tränar Man skall leka, röra sig, dribbla, utmana, göra mål, jubla etc. Man skall tänka på Att vara koncentrerad

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2018

Verksamhetsplan säsongen 2018 Roslagsbro IF U16 Verksamhetsplan säsongen 2018 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U16. Syftet med dokumentet

Läs mer

Verksamhetsplan Sollentuna FK F06 Silverdal 2017

Verksamhetsplan Sollentuna FK F06 Silverdal 2017 Verksamhetsplan Sollentuna FK F06 Silverdal 2017 En del av Sollentuna FK F06 Silverdal är en lokal träningsgrupp i Sollentuna FK, med 27 spelare. Det finns fem andra träningsgrupper i klubben, och sammanlagt

Läs mer

IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt. Säsongen 2012

IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt. Säsongen 2012 IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt Säsongen 2012 Kort versionen Som ledare i Irsta P-02 har vi enats om att bedriva en verksamhet som bidrar till att samtliga spelare erbjuds en lämplig utveckling.

Läs mer

BARN & UNGDOMS- POLICY

BARN & UNGDOMS- POLICY BARN & UNGDOMS- POLICY Laholms Fotbollsklubb 2015 Förord Denna policy har upprättats och antagits av ungdomssektionens styrelse, och till sin hjälp har det funnits en arbetsgrupp med ledare från ett antal

Läs mer

Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar

Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar VÄLKOMNA ÅTAGANDE Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar Under v27 kommer vi behöva ställa upp med planvärdar under storsjöcupen, så fort vi får veta från Frösö

Läs mer

ÅRE SLK FOTBOLL. Värdegrund & riktlinjer. Åre Slalomklubb Box Åre Tel: Fax:

ÅRE SLK FOTBOLL. Värdegrund & riktlinjer. Åre Slalomklubb Box Åre Tel: Fax: ÅRE SLK FOTBOLL Värdegrund & riktlinjer ÅRE SLK Fotboll Vår främsta uppgift är att skapa en miljö där barn och ungdomar trivs, mår bra och har roligt. Vi har även som fotbollsklubb ett ansvar att ge en

Läs mer

Säsongen Dokumentet beskriver hur föreningen ser att åldersgruppen 2007 ska organiseras och fungera under 2015.

Säsongen Dokumentet beskriver hur föreningen ser att åldersgruppen 2007 ska organiseras och fungera under 2015. Säsongen 2015 Informationsmöte flickor födda 2007 Dokumentet beskriver hur föreningen ser att åldersgruppen 2007 ska organiseras och fungera under 2015. Sammanställd av: Pelle Myske, 5/7/9-manna ansvarig

Läs mer

DISPOSITION. Föräldramöte IF BP07-2 akademi. 18 januari Anders Hermanson. Bakgrund året som gick. Organisation ledare och spelare

DISPOSITION. Föräldramöte IF BP07-2 akademi. 18 januari Anders Hermanson. Bakgrund året som gick. Organisation ledare och spelare Föräldramöte IF BP07-2 akademi 18 januari 2017 - Anders Hermanson DISPOSITION Bakgrund året som gick Organisation ledare och spelare Att vara en del av Akademin Målsättningar Träningar, matcher och cuper

Läs mer

FLICKOR 01. Riktlinjer

FLICKOR 01. Riktlinjer Riktlinjer FLICKOR 01 2014 Grunden till detta dokument är Järla IF FKs policydokument Röda Tråden. Med detta dokument vill vi tränare och ledare förtydliga vad det innebär för oss i flickor födda 2001.

Läs mer

5 6 år. 7-8 år. Få information varför man gör de olika övningarna

5 6 år. 7-8 år. Få information varför man gör de olika övningarna 5 6 år Målsättningen med denna åldersgrupp är att det skall vara mycket teknikträning på ett leksamt sätt. Betoning på att bli vän med bollen, övningar med mycket bollkontakt. Införa begreppet uppvärmning.

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETEN 2015 Vi har under 2015 haft två lag anmälda i St:Erikscupen, ett lag i lättserien och ett i medelserien, vilket gör att vi totalt har spelat 28 seriematcher.

Läs mer

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017 Solängen P04 Föräldramöte Jan 2017 Agenda: Solängen p04 Allmänt om laget Info från styrelsen Träningar Seriespel Cuper Föräldragrupp Klubbkassa Kommunikation Cuper 2017 Övrigt Solängen P04 2016 Spelare,

Läs mer

Mall för föräldramöte

Mall för föräldramöte Mall för föräldramöte Information om vad det innebär att vara med i en förening Föreningslivet öppet för alla Föreningslivet är ideellt Föräldrar och kontaktpersoner är viktiga i föreningen Medlemmarna

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte IFK Eskilstuna P07 Föräldramöte 2017-03-30 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Välkommen som förälder 7. Verktyg 8. Kommande aktiviteter

Läs mer

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt 1 Innehållsförteckning 1. INLEDNING... 3 REVISIONSHISTORIK... 3 SYFTE OCH MÅLGRUPP... 3 DOKUMENTANSVARIG,

Läs mer

P03 Föräldramöte

P03 Föräldramöte P03 Föräldramöte 150318 Agenda Året som Gick Målsättning 2015 Ledarstab / Web Säsong 2015 Kompis och trivselregler Årets Uppgifter Övrigt Ekonomi 2014 Vi hade en Tuff Vår, med en grupp som inte riktigt

Läs mer

LIF P05 - Föräldramöte 21 mars 2018

LIF P05 - Föräldramöte 21 mars 2018 Föreningen Mycket nytt som händer och har hänt det senaste året inom föreningen! - Ny ordförande (Stefan Åberg) och nya personer invalda i styrelsen - Ny sportgrupp har bildats, bestående av tidigare spelare

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Åby IF P05 Datum 2013-11-26! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Anders Björk Richard Claesson Markus Sjöde n Mattias Hess Magnus Wendt Jacob Allequist Målsättning för 2014 - Roliga

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Åby IF P05 Datum 2014-10-04! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Anders Björk Richard Claesson Markus Sjöde n Mattias Hess Magnus Wendt Målsättning för 2015 - Få alla i fas - Roliga

Läs mer

Föräldramöte

Föräldramöte Föräldramöte 19.00-20.30 2015-03-23 Föreningen och värdegrunden Varför starta i en ny förening? KUL! Våra barn får fortsätta spela tillsammans Möjlighet att påverka - vi gemensamt skapar vår egen struktur

Läs mer

STYRDOKUMENT FÖR LUND GIANTS D 2 (U 9)

STYRDOKUMENT FÖR LUND GIANTS D 2 (U 9) STYRDOKUMENT FÖR LUND GIANTS D 2 (U 9) Målsättningen är att öka intresset för sporten bland spelarna och deras familjer. I Lund Giants D 2 spelar vi knattehockey med fokus på glädje och gemenskap. Verksamheten

Läs mer

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet BLÅ TRÅ DEN Inledning bildades 1914 och är en fotbollsförening i centrala Strängnäs. Föreningens ambition är att ge alla barn och ungdomar som vill möjligheten att spela fotboll i IK Viljan. En bred verksamhet

Läs mer

Föräldramöte 1/5 P08

Föräldramöte 1/5 P08 Föräldramöte 1/5 P08 Agenda - Planering 2016 -Träning -Matcher - Fotbollsförälder i NSK -Viktigt! - Klubben: Arrangemang, Vinröda tråden Laguppställning John Videgren Jakob Stoltze Linda Peterson Katja

Läs mer

Hemköp Ängby Cup oktober 2012

Hemköp Ängby Cup oktober 2012 Hemköp Ängby Cup 20-21 oktober 2012 Ängby Torg Bromma Information inför cupen Lag och gruppindelning Spelschema per plan Spelschema per grupp Regler Vägbeskrivning Övrig information I ett separat dokument

Läs mer

Säsongsplanering. Träningsgrupp XX År XXXX

Säsongsplanering. Träningsgrupp XX År XXXX Säsongsplanering Träningsgrupp XX År XXXX 1. Värdegrund Vi är en förening som är öppen för alla Vi står för alla individers lika värde Vi verkar för öppenhet i vår verksamhet Vi verkar både för gemensam

Läs mer

ÖIF MALLEN UNGDOMSFOTBOLL-

ÖIF MALLEN UNGDOMSFOTBOLL- ÖIF MALLEN 2011 -UNGDOMSFOTBOLL- INLEDNING ÖIF-mallen är en riktlinje som ska verka som stöd för ledare i ÖIF och deras utvecklingsarbete med fotbollsungdomar i åldrarna 6-18 år. En viktig del i föreningens

Läs mer

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna.

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna. Föräldramöte 180426 Organisationen för P-05 Ca 32 spelare och 6 ledare Lagansvarig: Micke Träningsansvarig: Johan/Sreten Materialansvarig: - Hemsidan/Administration: Carola, Johan och Micke Cup ansvarig:

Läs mer

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap Onsala BK Föräldramöte F05 Kaparehallen 2017.03.22 Fotboll, Glädje och Gemenskap Mål med Föräldramötet Målsättning med tjejerna? Hur driver vi laget? Vad händer under säsongen? Reflektioner från 2016 Bra

Läs mer

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona?

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona? Välkomna! Säsongen är igång. Matcher & Cuper Snickarcupen Valingecup (Placering 2a respektive 4a) Ulricehamns ungdomscup 20/3 Seriespel, F 13-14 Div.1 DM Gothia Cup Eventuellt i augusti: Skara Sommarland

Läs mer

Välkomna! Föräldramöte med Östers IF P10

Välkomna! Föräldramöte med Östers IF P10 Välkomna! Föräldramöte med Östers IF P10 Agenda Föräldramöte den 6 mars kl. 19-20.30 - Spelarutbildningsplanen - Träningar - Cuper under våren plus poolspel - Lagkassa och betalning av cuper - Mentorsprojektet

Läs mer

Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17

Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17 Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17 AGENDA Att vara en del av Skiljebo SK Skiljebo Vill Året som gick Fokus 2017 Text i kursivt rött är kommentarer och beslut från mötet. Planering 2017 Organisation

Läs mer

F Grymma gänget!

F Grymma gänget! F0506 2017 Grymma gänget! Info Tränare/lagledare Anders Ihs Jessica Erixon Sture Lomakka Anders Lindqvist Jonas Jonasson Susanna Bramberg Laget.se huvudkanal för anmälningar och information Notiser via

Läs mer

Information till KB P99

Information till KB P99 INFORMATIONSBREV 2015 2015-02-12 (ver 1.07) Information till KB P99 INLEDNING KB P99 är en del av KB fotbolls ungdomsverksamhet. KB Fotbolls ungdomsverksamhet består till stor del av föräldrars ideella

Läs mer

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm).

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm). FÖRÄLDRAMÖTE F97/98 2010-04-20 Ledarstaben Truppen Träningar Träningsläger Seriespel DM Cup Ekonomi Medlemsavgift Deltagaravgift Lagkassa Föräldrauppgifter Intersport kläder mm Kost Lagpolicy Föräldrapolicy

Läs mer

P04 - TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04

P04 - TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04 Överenskommelse Det är en ära att få vara med i Näsets SK P04. Att vara spelare i Näsets SK innebär att man representerar klubben och skall föregå med gott exempel i alla avseenden. Som spelare är man

Läs mer

NACKAMÄSTARE 2014 BOO FF LAG 12, POJKAR O4

NACKAMÄSTARE 2014 BOO FF LAG 12, POJKAR O4 NACKAMÄSTARE 2014 BOO FF LAG 12, POJKAR O4 Agenda Boo FF lag 12 (- 04) - Föräldramöte 22 oktober Närvarande: Kristina (tränare), Jonas (tränare), Kristin (lagledare), Magnus, (Arthur), Anders (Noel), Lottie

Läs mer

LEDARHANDBOK LUNDBY IF

LEDARHANDBOK LUNDBY IF LEDARHANDBOK LUNDBY IF Lundbys Vision: Lundby IF har två huvudmål med sin verksamhet. Det ena är att skapa ett livslångt intresse för idrotten. Föreningen har som målsättning att stötta medlemmarna till

Läs mer

EIK P09Gul Föräldramöte

EIK P09Gul Föräldramöte EIK P09Gul Föräldramöte 2016-10-10 Agenda Välkomna Presentation av ledarna Säsongen 2016 Laget Kommunikation Cafeterian 25 oktober kl17-21:00 (vem tar hand om den) Lagkassa/Inbetalning till kassör Föräldrar/lagfunktioner

Läs mer

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt!

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt! LB07 P04 (2018) LB07 som klubb LB07 är idag en av Skånes största fotbollsförening med drygt 1 300 aktiva. Målet är att vi skall vara bland Sveriges bästa utbildnings- och utvecklingsmiljöer för unga spelare.

Läs mer

Föräldrarmöte IFK STD-KM :02

Föräldrarmöte IFK STD-KM :02 Föräldrarmöte IFK06 17-03-29 STD-KM01-09-2013-06:02 Vad Laget Träningar & Matcher, Utformning träningar Utbildningsplan Regler Cuper och andra aktiviteter Utrustning Att vara förälder Övrigt IFK 06 2017

Läs mer

Föräldramöte P06:

Föräldramöte P06: Föräldramöte P06:15 2015-09-22 Agenda Säsong 2015 tillbakablick Säsong 2015 höst och vinter Säsong 2016 - planering P06:15 K-laget Idag 17 spelare på pappret (inkl. nya Leo och inlånade Fabian). Träningar

Läs mer

Lagpolicy IK Sirius P04-Svart

Lagpolicy IK Sirius P04-Svart Lagpolicy IK Sirius P04-Svart 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som skall gälla för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Sirius P04-Svart säsongen 2015. Syftet med dokumentet

Läs mer

Föräldramöte inför säsongen 2018/2019 LULEÅ SK P09 FOTBOLL

Föräldramöte inför säsongen 2018/2019 LULEÅ SK P09 FOTBOLL Föräldramöte inför säsongen 2018/2019 LULEÅ SK P09 FOTBOLL Agenda Föreningen Luleå SK Laget P09 Tränare och ledare Nya spelformer 5 mot 5 Träning (syfte och upplägg) Serie- och cupspel Föräldragrupp Ekonomi

Läs mer

Att leva våra värderingar.

Att leva våra värderingar. Att leva våra värderingar. Västerhaninge IF, föreningen där alla vill vara medlemmar. Hej! Vad kul att du hittade till vår förening! Här kommer du att trivas. Västerhaninge Idrottsförening vill finnas

Läs mer

Hemuppgift #2 Enskede IK P-01:5 Spelarutveckling

Hemuppgift #2 Enskede IK P-01:5 Spelarutveckling Hemuppgift #2 Enskede IK P-01:5 Spelarutveckling Här kommer en repris på den hemuppgift som ni gjorde en gång tidigare. Nu vill vi att ni går hem och svarar på dessa frågor en gång till inför det utvecklingssamtal

Läs mer

Katrineholms Innebandy

Katrineholms Innebandy Katrineholms Innebandy MÅL Katrineholms Innebandy ska vara ett attraktivt idrottsalternativ för spelare, föräldrar och ledare där laggemenskapen sätts i centrum samtidigt som individen tillåts att utvecklas

Läs mer

VINRÖDA TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04

VINRÖDA TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04 Överenskommelse Det är en ära att få vara med i Näsets SK P04. Att vara spelare i Näsets SK ungdomsfotboll innebär att man representerar klubben och skall föregå med gott exempel i alla avseenden. Som

Läs mer

Värdegrund. Ingarö IF Ingarö IF Styrelse

Värdegrund. Ingarö IF Ingarö IF Styrelse Värdegrund Ingarö IF 2008-10-16 Ingarö IF Styrelse Värdegrund Ingarö IF: s verksamhet är till för alla! Grundidén är att barn, ungdomar och vuxna som tycker det är roligt med idrott alltid ska känna sig

Läs mer

FC Rosengårds fotbollspolicy. Information till ledare

FC Rosengårds fotbollspolicy. Information till ledare FC Rosengårds fotbollspolicy Information till ledare Den bästa fotbollsutbildningen Vi på FC Rosengård är glada att du vill vara ledare i vår klubb. Vår målsättning är att ge barn den bästa fotbollsutbildningen.

Läs mer

MÅLSÄTTNING OCH LEDARPOLICY EIK F98

MÅLSÄTTNING OCH LEDARPOLICY EIK F98 MÅLSÄTTNING OCH LEDARPOLICY EIK F98 Övergripande målsättning EIK F-98 s målsättningen skall vara: Erbjuda alla intresserade tjejer möjlighet att träna och spela fotboll Betona det roliga med fotboll Ge

Läs mer

Dagordning föräldramöte (P-03) DÅTID

Dagordning föräldramöte (P-03) DÅTID Dagordning föräldramöte 2010-12-05 (P-03) Plats: Sandeplanskolan i samband med ordinarie träning Närvarande från P-03: Peter Nilsson och Christer Jacobsson E-postadress till tränare-03: ledare-bk-naset-03@googlegroups.com

Läs mer

Norsborgs IF Fotbollssektionen

Norsborgs IF Fotbollssektionen 3. Inriktning Norsborgs IF ska vara en breddförening men samtidigt kunna ge utrymme för ledare och spelare att satsa under förutsättning att det inte sker på bekostnad av breddverksamheten. Verksamheten

Läs mer

Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari

Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari Agenda 1. Gula tråden 2. Alkohol och drog policy IF Lödde 3. Antal lag och spelidé 4. Förälder vid matcher 5. Utvecklingssamtalen 6. HIF samarbetet 7. Cuper

Läs mer

1. Den 31 mars Kansliet mailar ut värdegrunden till alla ledare, som skickar den vidare till alla föräldrarna.

1. Den 31 mars Kansliet mailar ut värdegrunden till alla ledare, som skickar den vidare till alla föräldrarna. Värdegrunden 2014 Information till föräldrar, spelare och ledare Hammarby har tillsammans med föreningens ideella ledare tagit fram en värdegrund som gäller för föreningen. Även en förankringsprocess för

Läs mer

1 (5) IFK ÖSTERÅKER P SÄSONGEN 2016

1 (5) IFK ÖSTERÅKER P SÄSONGEN 2016 1 (5) 2015-11-24 1 IFK ÖSTERÅKER P03-1 - SÄSONGEN 2016 2 POLICY IFK Österåkers policy ligger som grund för verksamheten, och den finns tillgänglig på http://www.ifkosteraker.se. 2.1 Målsättning Vår målsättning

Läs mer

F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30

F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30 F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30 Presentation av tränarna Torbjörn (070-0922674, tobbe.lilja@spray.se ) Thomas (0732315792, thomas.wilton@helsingborg.se ) Tobias (0707-579390, tobias.lindulf@gmail.com

Läs mer

EIK fotboll Verksamhetsplan F-00/99. Sida 1 av 9

EIK fotboll Verksamhetsplan F-00/99. Sida 1 av 9 Sida 1 av 9 Verksamhetsplan 2014 Flickor födda -00/99 EIK Fotboll 1. Organisation...2 1.1 2013 Vad har vi gjort?... 2 2. Träningsgruppens övergripande mål...3 3. Aktiviteter 2013... 3 3.1 Säsongsplanering...

Läs mer

Välkommen till P-08 Föräldramöte mars Fotboll, Glädje och Gemenskap

Välkommen till P-08 Föräldramöte mars Fotboll, Glädje och Gemenskap Välkommen till P-08 Föräldramöte mars 2018 Fotboll, Glädje och Gemenskap Agenda Ansvarsområden Föräldragrupp Träning Säsongen 2017 Kalender våren och försommaren 2018 Seriespel Lag i seriespel och cuper

Läs mer

Föräldramöte F-03 19/3 2014 VÄLKOMNA!

Föräldramöte F-03 19/3 2014 VÄLKOMNA! Föräldramöte F-03 19/3 2014 VÄLKOMNA! Agenda Kort personlig presentation (Namn, far/mor till ) Läget i truppen Allmänt kring YIS Ledaruppställning Kommunikation Allmänna tankar och målsättningar Träningar

Läs mer

Föräldramöte 2013-11-20 Sollentuna FK Vaxmora Pojkar 2003

Föräldramöte 2013-11-20 Sollentuna FK Vaxmora Pojkar 2003 Föräldramöte 2013-11-20 Sollentuna FK Vaxmora Pojkar 2003 Välkomna till P03 - Vaxmora Pelle Brandt med familj Hugo Hall Johansson med familj Jonathan Johansson med familj Albin Hammarström med familj Oscar

Läs mer

Vaksala SK Verksamhetsplan

Vaksala SK Verksamhetsplan Vaksala SK Verksamhetsplan Lag:P-06 Gul Säsong:2016 Datum:2015-12-09 Verksamhetsplan för lag inom Vaksala SK Denna verksamhetsplan ska ifyllas av huvudtränare och ska inskickas till kansliet innan sista

Läs mer

Rockneby IK Barn- & Ungdomspolicy 2014-01-01-

Rockneby IK Barn- & Ungdomspolicy 2014-01-01- Rockneby IK Barn- & Ungdomspolicy 2014-01-01- Allmänt Rockneby IK Ungdom ska bedriva fotbollsverksamhet så att den utvecklar människor på ett positivt sätt. Det gäller såväl fysiskt som psykiskt, socialt

Läs mer

Karlbergs BK. Information till föräldrar och spelare. Varmt välkommen till Karlbergs BK!

Karlbergs BK. Information till föräldrar och spelare. Varmt välkommen till Karlbergs BK! Varmt välkommen till Karlbergs BK! Vasastans och Kungsholmens rödvita stolthet Karlbergs BK (KB) fyller 100 år som förening i år. Därför är det extra roligt att KB under de senaste åren åter har utvecklats

Läs mer

Barn- och ungdomspolicy

Barn- och ungdomspolicy Östra Ljungby/Stidsvig den 4 jan 2015 Barn- och ungdomspolicy Stidsvigs IF/Östra Ljungby IF GLÄDJE OCH KAMRATSKAP Vi strävar efter att alla barn och ungdomar ska få vara med på sina egna villkor och ha

Läs mer

Välkomna till föräldramöte för F 01/02 säsongen

Välkomna till föräldramöte för F 01/02 säsongen Välkomna till föräldramöte för F 01/02 säsongen 2015-2016 Inledning Våra regler kring laget Trupp & träning Matcher Annat viktigt Agenda Hur ser jag på laget så här långt Föräldrarna Ledarna Spelarna Trupp

Läs mer

Informationsmöte

Informationsmöte Informationsmöte 19.00-20.00 2014-11-13 Varför starta en ny förening? ü ü ü ü ü ü KUL! Våra barn får fortsätta spela tillsammans Möjlighet att påverka - vi gemensamt skapar vår egen struktur och regler

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer