Produktkatalog Värmepump

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Produktkatalog Värmepump"

Transkript

1 Produktkatalog Värmepump

2 Om oss Nevica Värmepumpar är en svensk leverantör av energibesparande produkter. Vi erbjuder smarta, prisvärda och innovativa lösningar som gör energibesparing möjlig för fler. Varje dag installerar fler och fler hushåll Nevicas produkter. Det innebär både besparingar och ökad komfort. Vår vision är att utmana en traditionell marknad och traditionella aktörer med nytänk inom produktsortiment, service och bemötande. Du kan idag hitta Nevica i flera länder utanför Sverige. Nevica är ett EU-registrerat varumärke. Vi har över 25 års erfarenhet av värmepumpar och energibesparande produkter. Allt vi erbjuder är utvecklat, testat, dimensionerat och anpassat för svenskt klimat. Våra produkter är testade hos ledande europeiska testinstitut så som TÜV och Intertek och garanterar drift ned till -20 grader. Tillsammans med våra återförsäljare finns vi nära dig - allt för att göra ditt val enkelt med en god besparing och minskade CO 2 utsläpp. Välkommen till oss! Medlem i:

3 Ett smartare val för att sänka dina kostnader Nevica är ett svenskt företag baserat i Stockholm som erbjuder värmepumpar speciellt utvecklade för norden. Vi ställer hårda krav på våra värmepumpar som vi designar och utvecklar för Sverige till svenska hushåll. Vi vet vad en svensk vinter innebär och erbjuder därför enbart marknadens bästa komponenter och prestanda. Att välja värmepump är inte lätt. Vi vet. Därför finns vi tillgängliga genom våra duktiga utbildade återförsäljare som hjälper dig med ditt val. Genom att välja en värmepump från Nevica kan du vara säker på att du valt en värmepump av hög kvalitet och prestanda där driftsäkerhet, komfort och energibesparing kommer i första hand. Utan kompromisser. Vårt mål är att alltid ligga i framkant gällande driftsäkerhet och prestanda och med en prissättning som gör det möjligt för husägare runt om i landet att välja en värmepump som står sig år efter år. Visste du till exempel att alla våra luft/luft värmepumpar har underhållsvärme på +8 C, bra för t ex sommarstugan vintertid eller garaget? Kontakta någon av våra återförsäljare så hjälper de dig att hitta rätt värmepump för dina behov och förutsättningar.

4 Vi vet vad som är viktigt för dig och ditt hus. Låt oss träffas Att byta uppvärmningssystem är för många husägare en stor fråga. Alternativen är många och alla hus och miljöer har sina speciella förutsättningar. Nevicas återförsäljare hjälper dig därför med både val av system och installation, allt beroende på dina förutsättningar. Hela vägen - från offert till driftsatt system. Det är viktigt att välja rätt storlek. Det gör vi genom en analys av både dina önskemål och ditt hus behov. Vi diskuterar tillsammans val så som placering av värmepumpen, anslutningar för solenergi, var du bor geografiskt, husets ålder och byggnadssätt och ser över skicket på ditt nuvarande system av radiatorer och rör. Utifrån vår analys så kan vi erbjuda dig ett genomtänkt och bekymmersfritt val. Allt för att du ska kunna erhålla maximal energibesparing, säkerhet och komfort. Exempelvis så finns det ingen risk för att rören mellan inne- och utedel fryser sönder på Nevicas produkter och våra luftvattenanläggningar har styrsystemet för solenergi inbyggt redan från början. Kontakta oss så hjälper vi dig att reda ut begreppen och välja system. Våra system är lätta att installera och använda. Du kommer att göra besparingar med våra produkter redan från första månaden!

5 Poolvärmepump Unda 8

6 Unda 8 Poolvärmepump Bada utan att bekymra dig för elräkningen. Nevicas poolvärmepump Unda-8 är en högeffektiv värmepump som ger dig den ideala vattentemperaturen samtidigt som du använder mindre energi än exempelvis en traditionell elvärmare. Du får tillbaka upp till 5,3 gånger* den energi som du tillför, kan det bli bättre? En värmepump är överlägset den mest komfortabla och ekonomiska lösningen, speciellt med nuvarande elpriser. Värmepumpen Unda-8 fungerar i alla väder, och kan enkelt installeras till din anläggning. Nevica poolvärmepumpars värmeväxlare är av titan som erbjuder en hög resistens mot kemikalier och klor. Poolvärmpumpens kåpa är utvecklad för att klara hårda vinterförhållanden och stark UV strålning. Detta förlänger livslängden på din värmepump. Produktfakta Värmepumpens elektroniska styrsystem håller vattentemperaturen i din pool inom intervallet 0,5 grader C. Displayen visar aktuell temperatur är lätt tillgäng för justering och kontroll. Värmekapacitet: 8 kw Energiklass: A COP: 5,27* Anslutningseffekt: 2 kw Kölmedia: R410 Spänning: 1 fas, V~, 50Hz Tänk på! Kompressor: Toshiba Rotary Titanium värmeväxlare: Ja Lämplig säkring: 16 A Vattenanslutningar: ФDN50 Ljudnivå utedel: 58 db(a)** Omgivande temperatur: Unda-8 passar för pooler upp till 45 m³***. Du måste installera en by-pass koppling för att få prestanda och vattenflöde ska bli optimala, se vår manual. Innan du skaffar värmepump, se till att poolen är ordentligt isolerad och du har bra utrustning för övertäckning nattetid. Följ manualens rekommendationer noga inför vinterförvaringen. Osäker på hur mycket effekt du behöver till din pool? Ring oss eller någon av våra återförsäljare före köpet för bedömning av kapacitetsbehovet. * 1) Värmeeffekt/COP uppmätt vid 24ºC / 19ºC utomhustemp. Inkommande vattentemp. 27ºC, utgående vatten temp 29 ºC. ** 2) Ljudnivån är uppmätt vid 1 meters avstånd från värmepumpen. *** 3) Uppvärmningsvolymen som anges gäller om poolen är isolerad och övertäckt nattetid. I andra fall bör en återförsäljare konsulteras före köp för bedömning av kapacitetsbehovet.

7 Värmepump Luft/Luft Vinc 4, Estus 4 6

8 Vinc 4 Värmepump Luft/Luft Din andra värmepump. Luft/Luft Värmepumpen Vinc 4 är en luft/luft värmepump som ger dig en god besparing och ökad komfort till en låg investering. En utmärkt basmodell för mindre byggnader så som garage, ekonomihus, gästhus och mindre fritidshus. Vinc 4 ger dig helt enkelt möjlighet att spara pengar i fler hus än boningshuset. Att installera denna ger dig COP 3,63, dvs för varje krona du stoppar in i värmepumpen får du tillbaka 3,63 kr. Vinc 4 är utrustad med +8 funktion. Det gör att du enkelt kan skona din fastighet med en bra underhållsvärme. Perfekt funktion för gästhus, fritidshus oc h garage när du inte är där. Inställt med 1 knapptryck. Kompressor som är tillverkad av Toshiba. Förutom värmefunktionen så kan du även varma dagar använda kylnings- eller avfuktningsprogrammet i värmepumpen. Utrustad med trågvärmare och en avancerad teknik som behovsstyr avfrostningarna för maximal besparing. Designen av Vinc 4 är stilfull. Du ser aktuell temperatur och valt program på innedelen. 4 års garanti. Produktfakta Utrustad med avfrostningsteknik som ger dig en bra besparing året runt. Framtagen för ett nordiskt klimat med specialchassi och elektrisk trågvärmare ger dig en värmepump med garanterad drift ned till -20. Värmekapacitet: 4,1 kw Energiklass: A COP: 3,63 Anslutningseffekt: 1130 Spänning: 1 fas, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Rotary Lämplig säkring: 10A Ljudnivå inne: 39/37/34 db(a) Ljudnivå utedel: 54 db(a) Omgivande temperatur: Tänk på! Oavsett vilken värmepump som du väljer så är placeringen viktig. Tillsammans med våra återförsäljare och installatörer så hittar vi en optimal placering för en så hög värmespridning som möjligt.

9 Estus 4 Värmepump Luft/Luft Sveriges mest prisvärda värmepump. Luft/luft Värmepumparna i Estus serien är här. En luft/luft värmepump full av den senaste tekniken ger en av marknadens absolut bästa prestanda. Estus 4 är valet för dig med ett lite mindre hus. Alla modellerna i Estus familjen är utrustade med +8 funktion. Det gör att du enkelt kan påfrestningarna på din fastighet med en bra underhållsvärme. Perfekt för gästhus, fritidshus och garage när du inte är där. Inställt med 1 knapptryck. Estus värmepumparna har allt som den senaste utvecklingen kan erbjuda. Kompressorn är t.ex. en avancerad 180 Twin Rotary kompressor från Toshiba. Detta tillsammans med värmepumpens varvtalsstyrda utomhusfläkt gör att du får mindre vibrationer tillsammans med tystare och mer energisnål drift. Den är också utrustad med den populära funktionen Follow Me. Det innebär att du enkelt med fjärrkontrollen kan växla från innedelens temperatursensor till den som sitter i fjärrkontrollen. Perfekt om du har en lite svårare planlösning. Designen av Estus pumparna är svår att inte tycka om, Rena, enkla och vita drag gör dem lättplacerade i ditt hem. Aktuell temperatur, arbetsfrekvens och valt program visas elegant genom en stilren LCD display. 4 års garanti. Produktfakta Estus 4 är utrustad med den senaste avfrostningstekniken med elektronisk expansionsventil, överdimensionerad förångare paketerat i ett specialchassi med extra isolerade komponenter och flera elektroniska värmare. Detta ger dig en garanterad drift ned till -20. Värmekapacitet: 0,7-4,2 kw Energiklass: A COP: 5,23 Anslutningseffekt: Spänning: 1 fas, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk expansionsventil: Ja Lämplig säkring: 10A Ljudnivå inne: 26 db(a) Ljudnivå utedel: 53 db(a) Omgivande temperatur: Tänk på! Oavsett vilken värmepump du väljer så är placeringen viktig. Tillsammans med våra återförsäljare och installatörer så hittar vi en optimal placering för en så hög värmespridning som möjligt.

10 Estus 5 Värmepump Luft/Luft Mest för pengarna. Luft/luft Värmepumparna i Estus serien är här. En luft/luft värmepump full av den senaste tekniken ger en av marknadens absolut bästa prestanda. Estus 5 är valet för dig med ett lite större hus. Estus 5 är utrustad med +8 funktion. Det gör att du enkelt kan minska påfrestningarna på din fastighet med en bra underhållsvärme. Perfekt funktion för gästhus, fritidshus och garage när du inte är där. Inställt med 1 knapptryck. Estus värmepumparna har allt som den senaste utvecklingen kan erbjuda. Kompressorn är t.ex. en avancerad 180 Twin Rotary kompressor från Toshiba. Detta tillsammans med värmepumpens varvtalsstyrda utomhusfläkt gör att du får mindre vibrationer tillsammans med tystare och mer energisnål drift. Den är också utrustad med den populära funktionen Follow Me. Det innebär att du enkelt med fjärrkontrollen kan växla innedelens temperatursensor till den som sitter i fjärrkontrollen. Perfekt om du har en lite svårare planlösning. Designen av Estus pumparna är svår att inte tycka om, Rena, enkla och vita drag gör dem lättplacerade i ditt hem. Aktuell temperatur, arbetsfrekvens och valt program visas elegant genom en stilren LCD display. 4 års garanti. Produktfakta Estus 5 är utrustad med den senaste avfrostningstekniken med elektronisk expansionsventil, överdimensionerad förångare paketerat i ett specialchassi med extra isolerade komponenter och flera elektroniska värmare. Detta ger dig en garanterad drift ned till -20. Värmekapacitet: 0,7-5,1 kw Energiklass: A COP: 4,4 Anslutningseffekt: Spänning: 1 fas, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk expansionsventil: Ja Lämplig säkring: 10A Ljudnivå inne: 27 db(a) Ljudnivå utedel: 53 db(a) Omgivande temperatur: Tänk på! Oavsett vilken värmepump du väljer så är placeringen viktig. Tillsammans med våra återförsäljare och installatörer så hittar vi en optimal placering för en så hög värmespridning som möjligt.

11 Estus 6 Värmepump Luft/Luft Valet för dig som kräver allt. Kraft, design och teknik. Luft/luft Värmepumparna i Estus serien är här. En luft/luft värmepump full av den senaste tekniken ger en av marknadens absolut bästa prestanda. Estus 6 är valet för dig med ett stort hus. Alla modellerna i Estus familjen är utrustade med +8 funktion. Det gör att du enkelt kan minska påfrestningarna på din fastighet med en bra underhållsvärme. Perfekt för gästhus, fritidshus och garage när du inte är där. Inställt med 1 knapptryck. Estus värmepumparna har allt som den senaste utvecklingen kan erbjuda. Kompressorn är t.ex. en avancerad 180 Twin Rotary kompressor från Toshiba. Detta tillsammans med värmepumpens varvtalsstyrda utomhusfläkt gör att du får mindre vibrationer tillsammans med tystare och mer energisnål drift. Den är också utrustad med den populära funktionen Follow Me. Det innebär att du enkelt med fjärrkontrollen kan växla innedelens temperatursensor till den som sitter i fjärrkontrollen. Perfekt om du har en lite svårare planlösning. Designen av Estus pumparna är svår att inte tycka om, Rena, enkla och vita drag gör dem lättplacerade i ditt hem. Aktuell temperatur, arbetsfrekvens och valt program visas elegant genom en stilren LCD display. 4 års garanti. Produktfakta Estus 6 är utrustad med den senaste avfrostningstekniken med elektronisk expansionsventil, överdimensionerad förångare paketerat i ett specialchassi med extra isolerade komponenter och flera elektroniska värmare. Detta ger dig en garanterad drift ned till -20. Värmekapacitet: 0,8-6,0 kw Energiklass: A COP: 3,8 Anslutningseffekt: Spänning: 1 fas, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk expansionsventil: Ja Lämplig säkring: 16A Ljudnivå inne: 27 db(a) Ljudnivå utedel: 55 db(a) Omgivande temperatur: Tänk på! Oavsett vilken värmepump du väljer så är placeringen viktig. Tillsammans med våra återförsäljare och installatörer så hittar vi en optimal placering för en så hög värmespridning som möjligt.

12 Värmepump Luft/Vatten Aquazen 8, 12, Indol 190

13 Aquazen 8 Värmepump Luft/Vatten Ett system Alla behov. Framtidsäkrat. Aquazen luft/vatten värmepumpar från Nevica är hjärtat av ditt hus uppvärmning. Den ger dig och din plånbok en besparing med upp till 70 %. Värmepumpen drivs genom köldmedie R410 som sammankopplar inne- och utedelen. Det gör att frysrisken för ditt system upphör. Du får genom systemet både tappvarmvatten och uppvärmning till ditt hus. Systemet består av 3 delar. En utedel som monteras utomhus på ett markstativ, en innedel för montage i exempelvis tvättstugan och en varmvattenberedare om 300 liter i rostfritt stål. Aquazen värmepumparna är förberedda för solenergi. Tanken som medföljer i standardpaketet kan kopplas ihop med solpaneler, en trygghet för framtiden. Till och med styrsystemet för solenergi är inbyggt från början. Så oavsett vad du väljer för ditt hus så är du redo! Flera smarta funktioner finns i värmepumpen. Ett inbyggt anti-legionella system gör att värmepumpen på exempelvis veckobasis höjer tankens temperatur till upp 70. Vid 70 dör legionella bakterien direkt. Vid extremt kalla vinterperioder finns en backup värmare om 8 kw inbyggd i värmepumpens innedel som stöd när den effektiva värmeväxlaren inte räcker till. Aquazen är både enkel att installera och underhålla. Den kan installeras både i befintliga och nya hus. Jämfört med bergvärme ger Aquazen dig en låg investeringskostnad då det inte behövs någon borrning eller omfattande schaktning. 4 års garanti. Produktfakta Utrustad med den senaste avfrostningstekniken. Elektronisk expansionsventil, överdimensionerad förångare paketerat i ett specialchassi med extra isolerade komponenter och flera elektroniska värmare ger driftsäkerhet. Garanterat ned till -20. Värmekapacitet: 8 kw Energiklass: A COP: 3,9 Anslutningseffekt: Spänning: 1 fas, V~, 50Hz / 3 fas, V~, 50Hz Kompressor: Mitsubishi Twin Rotary DC inverter Elektronisk expansionsventil: Ja Lämplig säkring: 16A Ljudnivå inne: 32 db(a) Ljudnivå utedel: 58 db(a) Tankvolym/Material: 300 liter Rostfritt stål Omgivande temperatur: Tänk på! Dimensionera rätt. Tillsammans med vår återförsäljare går vi igenom ditt behov och dina förutsättningar. Vi diskuterar val så som placering av värmepumpen, anslutningar för solenergi, var du bor geografiskt, husets ålder, byggnadssätt och den historiska energiförbrukningen exklusive hushållsel.

14 Aquazen 12 Värmepump Luft/Vatten Ett system Alla behov. Framtidsäkrat. Aquazen luft/vatten värmepumpar från Nevica är hjärtat av ditt hus uppvärmning. Aquazen ger dig och din plånbok en besparing med upp till 70 %. Aquazen 12 är modellen för dig med ett större hus. Värmepumpen drivs genom köldmedie R410 som sammankopplar inne- och utedelen. Det gör att frysrisken för ditt system upphör. Du får genom systemet både tappvarmvatten och uppvärmning till ditt hus. Systemet består av 3 delar. En utedel som monteras utomhus på ett markstativ, en innedel för montage i exempelvis tvättstugan och en varmvattenberedare om 300 liter i rostfritt stål. Aquazen värmepumparna är förberedda för solenergi. Tanken som medföljer i standardpaketet kan kopplas ihop med solpaneler, en trygghet för framtiden. Till och med styrsystemet för solenergi är inbyggt från början. Så oavsett vad du väljer för ditt hus så är du redo! Flera smarta funktioner finns i värmepumpen. Ett inbyggt anti-legionella system gör att värmepumpen på exempelvis veckobasis höjer tankens temperatur till upp 70. Vid 70 dör legionella bakterien direkt. Vid extremt kalla vinterperioder finns en backup värmare om 8 kw inbyggd i värmepumpens innedel som stöd när den effektiva värmeväxlaren inte räcker till. Aquazen är både enkel att installera och underhålla. Den kan installeras både i befintliga och nya hus. Jämfört med bergvärme ger Aquazen dig en låg investeringskostnad då det inte behövs någon borrning eller omfattande schaktning. 4 års garanti. Produktfakta Utrustad med den senaste avfrostningstekniken. Elektronisk expansionsventil, överdimensionerad förångare paketerat i ett specialchassi med extra isolerade komponenter och flera elektroniska värmare ger driftsäkerhet. Garanterat ned till -20. Värmekapacitet: 12 kw Energiklass: A COP: 4,3 Anslutningseffekt: 5,4 kw Kompressor: Mitsubishi Twin Rotary DC inverter Elektronisk expansionsventil: Ja Tänk på! Lämplig säkring: 20 A Ljudnivå inne: 32 db(a) Ljudnivå utedel: 54 db(a) Tankvolym/Material: 300 liter Rostfritt stål Omgivande temperatur: Dimensionera rätt. Tillsammans med vår återförsäljare går vi igenom ditt behov och dina förutsättningar. Vi diskuterar val så som placering av värmepumpen, anslutningar för solenergi, var du bor geografiskt, husets ålder, byggnadssätt och den historiska energiförbrukningen exklusive hushållsel.

15 Indol 190 Hybrid Varmvattenberedare En besparing blir knappast enklare. Nästa generations varmvattenberedare. Indol-190 är en unik produkt som ger dig nya möjligheter att spara pengar och utsläpp. Indol-190 är helt enkelt en varmvattenberedare med inbyggd luft/vatten värmepump, allt integrerat för en kompakt och enkel installation. Indol-190 gör att du kan spara upp till 70 % av dina kostnader för tappvarmvatten. Visste du att svenska bostäders varmvattenberedare är de högsta energianvändarna efter uppvärmningskostnaden? I en familj på fyra personer går kilowattimmar energi per år till varmvatten*. Det finns alltså stora besparingar att göra. Den senaste tidens stigande energipriser har drivit fram tekniken av varmvattenberedarna till nya effektiva, energibesparande produkter. Indol-190 är resultatet av den utvecklingen. Den ger en stor besparing utan att du behöver minska ditt varmvattenuttag. Indol-190 är en avancerad hybrid varmvattenberedare med inbyggd värmepump kombinerad med traditionella elektriska element. Dessa kan kopplas in i elvärmeläge eller som Booster om så önskas. Semesterläget som är enkelt inställt och erbjuder dig möjligheten att, om du vill, stänga av varmvattenberedare under en period för att, tex 6 timmar innan hemkomst slå igång. Hybrid varmvattenberedare är utrustad med övertrycksventil, en emaljerad tank för temperaturer upp till 70 och har smarta funktioner så som ett inbyggt anti-legionella system som gör att värmepumpen, på veckobasis, går in och höjer tankens temperatur till upp 70. Vid 70 dör legionella bakterien direkt. *enligt Energimyndigheten Produktfakta Indol-190s konstruktion gör att du flexibelt kan installera din varmvattenberedare. Luftintag och luftutblås kan förlängas upp till 5 meter med 160 mm kanaler/slangar. Du styr Indol-190 enkelt via en avancerad men lätthanterlig LCD display. Värmekapacitet: 3 kw Energiklass: A COP: 3,6 Anslutningseffekt: 515 W Spänning: 1 fas, V~, 50Hz Tänk på! Kompressor: Toshiba Mått: Ф mm Ljudnivå: 48 db(a) Tankvolym/Material: 190 liter, Emaljerad. Omgivande temperatur: Gör rätt val. Tillsammans med vår återförsäljare går vi igenom dina behov och förutsättningar. Innan du skaffar en hybrid varmvattenberedare så är en översyn av husets uppvärmningssystem en viktigare investering.

16 Fläktkonvektorer Tersi 25, 30

17 Tersi 2.5, 3.0 Fläktkonvektorer Skön värme - stora besparingar. Tersi vattenuppvärmda fläktkonvektorer är ett utmärkt val för dig som gått över till luft/vatten värmepump. Fläktkonverktorn arbetar med en låg framledningstempertur som gör att du kan maximera effekten på luft/vatten värmepumpen. Fungerar både för uppvärmning och/eller kyla. De tystgående fläktkonvektorerna är förpackade i en snyggt och sobert chassi med luftintag i botten, det effektiva luftfiltret kan enkelt göras rent och skapar en bra inomhusmiljö. Den robusta stommen i galvaniserat stål är perfekt för verkligheten och hanterar den vardagliga stötarna på ett bra sätt samt förhindrar korroision. Finns i 2 storlekar och har kondensuppsamlare som standard. Kan fås med tillbehör som elektronisk styrning. Vägg eller golvmontering standard. Leveras standard med fötter för golvmontage utan styrning. Produktfakta Reducera dina uppvärmningskostnader genom att installera en fläktkonvektor med 3st fläkthastigheter och läg till elektronisk styrning. Ett enkelt och smart sätt att spara pengar och få en renare inomhusmiljö. Passar golv/vägg/tak montage. Tersi 2.5 Tersi 3.0 Luftmängd m3/h Spänning: 44 watt Värmeeffekt (W) 2530 Kyleffekt (W) 1870 Ljud (db)* 35/32/30 Ljud (db)** 26/23/21 Mått BxHxD (mm) Luftmängd m3/h Spänning: 45 watt Värmeeffekt (W) 3490 Kyleffekt (W) 2530 Ljud (db)* 37/34/32 Ljud (db)** 28/25/23 Mått BxHxD (mm) *Enligt IEC ,EUROVENT6/C/ **Ljudtrycksnivån är uppmätt i rum med volymen 100 m3 och i efterklangsfältet (efterklangstid 0,5 sekunder). Värmeeffekt vid 50/40-20 C. Kyleffekt vid 7/12-27 C, 50% Rh och maxhastighet. Tänk på! Att montera en fläktkonvektor i det utrymmet där tidigare pannan varit monterad är perfekt för återföra värmen som tidigare skapades genom överskottsvärmen från gamla pannan.

18 Solenergi Solvo 2.0, Ago

19 Solvo 2.0 Solpanel Gratis energi halva året? Solen är gratis och det ska vi använda. Tekniken för solenergi har de senaste åren tagit enorma framsteg. Vår plana solfångare Solvo 2,0 är till för att värma ditt tappvarmvatten och ge värme till husets värmesystem. En bra dimensionerad anläggning från oss ger er gratis varmvatten från april till september. Resten av året så kan du komplettera med värmepump eller likande energislag, fast det ska tilläggas att en Solvo 2,0 ger även energi en kall vinterdag. Långsiktighet - Våra solpaneler är tillverkade med den senaste tekniken och har bland det tyskpatenterade absorptionsmaterialet TiNOX. Det ger en hög effektivitet även mulna dagar. En tjock aluminiumram tillsammans med det tjocka härdade glaset säkerställer en livstid om 25 år och, bäst av allt - knappt något underhåll! Solva 2,0 är solarkey godkänd ett bevis på hög kvalitet och effektivitet. Tillbaka på skatten - Staten ger bidrag för dig som investerar i solvärme genom ROT-avdrag på arbetskostnaden. Produktfakta En installerad solanläggning kommer att förlänga livstiden på ditt befintliga uppvärmningssystem genom lägre antal drifttimmar. Enkelt, energismart med minimalt underhåll. Längd: 2000 mm Bredd: 1000 mm Djup: 95 mm Absorptionsbeläggning: TiNOX Årsutbyte enligt Boverket: 700 kwh vid 50 C per modul Vikt: 39 kg Tänk på! Dimensioneringen kan uppskattas till 1 st panel per person i hushållet men kan variera. Kontakta oss och berätta om vilken typ av hus, tak samt uppvärmningssätt du har så ska vi hjälpa dig att dimensionera och installera den outtömliga energikällan som inte kostar en krona efter installation.

20 Ago Drivpaket med styrning. Begriplig styrning utan konstigheter. Drivpaket AGO består av 2 st delar. En styrenhet som praktiskt monteras där den är enkel att komma åt och 1 st pumpstation med 2 st inbyggda cirkulationspumpar. Styrenheten för solsystemet är lätt att begripa och ställa in genom tydliga symboler och knappar. AGO ser till att systemet startas när det finns värme att hämta i solfångarna. Med hjälp av pumpstationen förflyttas värmen till ackumulatortanken eller liknande för att kunna ta tillvara energin från solvärmeanläggningen. När solen inte är lönsam (kallare än tanken) så stänger styrenheten automatiskt av flödet. Enkelt med automatik. Du som användare kan enkelt se på displayen hur systemet arbetar och vad tankens respektive solsystemets temperatur är. Besparing i realtid. AGO systemet är framför allt till för våra kunder som vill koppla in solenergi på sitt befintliga system. Pumpstationens uppgift är även att höja systemets prestanda (avluftare) samt att genom säkerhetsventilen undvika onödiga påfrestningar på systemet. Produktfakta Utrustad med stabil beprövad mjukvara styr du enkelt och bekvämt din solvärmeanläggning med denna styrenhet och pumpstation. Systemet är byggt att ge maximal säkerhet och funktion. Styrenhet Dimension: mm Tänk på! Pumpstation Dimension: mm För att få ett komplett solvärmesystem behövs en pumpstation/drivpaket, en solfångare, en värmeväxlare, en värmebärare, rör och isolering samt en styrenhet till detta. Vi förklarar gärna mer begripligt för dig hur det fungerar.

21 Tillbehör Ett urval

22 Tillbehör Ett urval Hela vägen - Enklare installation. Vi erbjuder våra kunder ett noga utvalt sortiment av tillbehör för din installation. Tillbehören underlättar för dig som kund - allt kommer på samma leverans och din investering kan installeras i tid. Vi kallar det one-stop-shop och tycker att det är självklart.

23 Vårt nätverk och team Nevica är stolta över sitt team av duktiga medarbetare vars syfte är att utveckla och leverera nya produkter och lösningar som kan hjälpa våra kunder att skydda sin fastighet och spara pengar. Vi är en ambitiösa och entusiastiska över att sätta våra kunskaper och färdigheter på prov för dig. Vi delar mer än gärna med oss av kunskaper och erfarenheter till dig som kund. Vi har en historia av att leverera smarta och innovativa värmepumpar till våra kunder och återförsäljare. Samtliga produkter följer kvalitetsstandarder och miljöstandarder som t ex Six Sigma, ISO 90001, ISO samt ROHS direktivet. Vi testar och certifierar alla produkter hos ledande europeiska testningsinstitut som tyska TÜV samt brittiska Intertek. Behöver du hjälp så är den inte längre än ett telefonsamtal bort. Vi finns lokalt representerade över hela landet. Våra tekniker arbetar med våra produkter varje dag och deras kompetens är svåröverträffad. Ring eller maila oss så vi kan göra ett hembesök eller se våra produkter i någon av våra återförsäljares utställningar. Medlem i:

24 Teknisk data Unda Modell UNDA-8 Strömförsörjning Ph-V-hz Värmeläge Utgående vatten temp ºC Standard 28ºC, 10ºC~35ºC Kylläge Utgående vatten temp ºC Standard 28ºC, 20ºC~30ºC Värmeläge Kapacitet kw 8 Energiförbrukning kw 1.52 Omgivande temperatur ºC -7ºC~38 COP kw/kw 5.27 Kylläge Kapacitet kw 5.8 Energiförbrukning kw 1.5 Omgivande temperatur ºC 15ºC~43 COP kw/kw 3.9 Mått & Vikt Enhetsmått (W*H*D) mm 1015*705*385 Förpackningsmått (W*H*D) mm 1095*755*455 Netto/Brutto vikt kg 66/75 Ljudnivå db(a) 58 Köldmedietyp Kg R410A/1.25 Vatten sidan Inkommande vatten rör mm ФDN50 Utgående vatten rör mm ФDN50 Dräneringsrör diameter mm ФDN25 Max. tryck MPa 0.4 Compressor Typ Toshiba Rotary Anmärkning 1. Testdata: Värmeeffekt / COP uppmätt vid 24ºC / 19ºC utomhustemp. Inkommande vattentemp.: 27ºC. Utgående 29ºC

25 Teknisk data Vinc, Estus Modell Vinc 4 Estus 4 Estus 5 Estus 6 Strömförsörjning Ph-V-Hz 1, V~,50Hz 1, V~,50Hz 1, V~,50Hz 1, V~,50Hz Värme Kapacitet kw 4,1 2,9 (0,8~4,2) 3,8(0,8~5,1) 5,3 (0,8~6,0) Energiförbrukning W (190~1150) 870(220~1300) 1460(380~1750) COP W/W Kyla Kapacitet kw 3,5 2,6 (0,7-3,4) 3,5 (0,8-4,0) 5,0 (0,8-5,3) Energiförbrukning W (180~1100) 840(210~1250) 1460(380~1750) Kompressor Typ Rotary On/Off Twin-Rotary DC inverter Twin-Rotary DC inverter Twin-Rotary DC inverter Märke Toshiba Toshiba Toshiba Toshiba Fläktmotor, innedel Märke Welling Panasonic Panasonic Panasonic Effekt W Inomhus luftflöde (Hi/Mi/Lo) m3/h /700/ /720/ /750/620 Inomhus ljudnivå (Hi/Mi/Lo) db(a) 39/37/34 39/32/26 39/33/27 41/33/27 Innedelen Mått (W*H*D) mm 790X265X198 mm 850*305* *305* *305*225 Förpackningsmått (W*H*D) mm 875X335X265 mm 945*385* *385* *385*313 Netto/Brutto vikt Kg 9 / 11 kg 10.5/ / /13.5 Fläktmotor, utedel Märke Welling Panasonic Panasonic Panasonic Effekt W Utomhus luftflöde m3/h Utomhus ljudnivå db(a) Utomhusdelen Mått (W*H*D) mm 780X250X *590* *590* *590*285 Förpackningsmått (W*H*D) mm 910X335X *645* *645* *645*355 Netto/Brutto vikt Kg 33 / 35 37/40 37/40 37/40 Köldmedietyp R410A g Rörstorlek (tum) Vätske sida/ Gas sida mm Ф6.35/Ф9.53 Ф6.35/Ф9.53 Ф6.35/Ф9.53 Ф6.35/Ф12.7 Max. längd av rör m Max. höjdskillnad m Rek. säkring (A) 10A 10A 10A 16A

26 Teknisk data Aquazen Inomhusenheten AQUAZEN-80 AQUAZEN-12 Strömförsörjning Ph-V-Hz 1-220~ ~ ~ hz Funktioner Typ Värme & Kyla (Reversibel) Värme & Kyla (Reversibel) Uppvärmning ºC 20~55 20~55 Kylning ºC 5~22 5~22 Tappvarmvatten ºC 40~60 40~60 Ljudnivå db(a) Mått & Vikt Enhetsmått (W*H*D) mm Förpackningsmått mm (W*H*D) Netto/Brutto vikt kg 63/75 65/71 Värmeelement Storlek kw 9 9 Antal 1 1 Vatten anslutning Inkommande mm DN32 DN32 Utgående mm DN32 DN32 Utomhusenheten AQUAZEN-80 AQUAZEN-12 Strömförsörjning Ph-V-Hz 1-220~ ~ hz Värme Kapacitet kw 8 12 COP kw/kw Omgivande temp ºC -20~43-20~43 Kyla Kapacitet kw COP kw/kw Omgivande temp ºC 15~43 15~43 Mått & Vikt Enhetsmått (W*H*D) mm Förpackningsmått mm (W*H*D) Netto/Brutto vikt kg 66/85 95/100 Ljudnivå db(a) Köldmedie Typ kg R410a R410a/2.7 Tryck MPa 4,4 4,4 Kompressor Typ Rotary Rotary Märke Mitsubishi Mitsubishi Fläktmotor Märke Welling Welling Vatten tank AQUAZEN-80 AQUAZEN-12 Strömförsörjning Ph-V-Hz 1-220~ ~ Volym Ltr Dimension (D H) mm Ф Ф Förpackningsmått (W H D) mm Netto/Brutto vikt kg 75//84 75//84 Värmeelement kw Tank material Rostfritt SUS304 SUS304 Anslutningar Vatten in mm ФDN20 ФDN20 Vatten ut mm ФDN20 ФDN20 Säkerhetsventil MPa ФDN20 ФDN20 Solslinga Mått mm*mm 22*0.8 22*0.9 Längd m Material SUS316L SUS316L Mått ingående mm DN20 DN20 Mått utgående mm DN20 DN20 Drivenhet för Sol (Tillbehör) AQUAZEN-80 AQUAZEN-12 Strömförsörjning Ph-V-Hz 1-220~ ~ Enhetsmått (W H D) mm Förpackningsmått (W H D) mm Netto/Brutto vikt kg 8/10 8/10 Testdata: 1. Värmeläge: Omgivande temp. 7/6ºC(DB/WB), Returtemp. 30ºC, Utgående temp. 35ºC. 2. Kylläge: Omgivande temp. 35/24ºC(DB/WB), Retur temp. 12ºC, Utgående temp. 7ºC.

Produktkatalog Värmepump

Produktkatalog Värmepump Produktkatalog Värmepump Om oss Navita Värmepumpar är en svensk leverantör av energibesparande produkter. Vi erbjuder smarta, prisvärda och innovativa lösningar som gör energibesparing möjlig för fler.

Läs mer

Panasonic Nordic VE9/12 Heatcharge

Panasonic Nordic VE9/12 Heatcharge Panasonic Nordic VE9/12 Heatcharge Världens första luftvärmepump som har tilldelats energiklass A+++ Den högsta ErP-rankingen. Marknadens största besparing gör du med nya VE-serien från Panasonic med modeller

Läs mer

Fläktkonvektorer. 2 års. vattenburna. Art.nr: 416-087, 416-111, 416-112 PRODUKTBLAD. garanti. Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing!

Fläktkonvektorer. 2 års. vattenburna. Art.nr: 416-087, 416-111, 416-112 PRODUKTBLAD. garanti. Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing! PRODUKTBLAD Fläktkonvektorer vattenburna Art.nr: 416-087, 416-111, 416-112 Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing! 2 års garanti Jula AB Kundservice: 0511-34 20 00 www.jula.se 416-087, 416-111,

Läs mer

DET LÖNAR SIG ALLTID NU FLER STORLEKAR. Luften är fri EKONOMI VÄRME ENKELHET MILJÖ TRYGGHET

DET LÖNAR SIG ALLTID NU FLER STORLEKAR. Luften är fri EKONOMI VÄRME ENKELHET MILJÖ TRYGGHET EKONOMI VÄRME ENKELHET MILJÖ TRYGGHET DET LÖNAR SIG ALLTID NU FLER STORLEKAR Luft-luftvärmepump Innova. Marknadsförs av Ahlsell Sverige AB. Säljs via återförsäljare inom vitvaruhandeln, byggvaruhus och

Läs mer

DAIKIN BERGVÄRME. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem

DAIKIN BERGVÄRME. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem DAIKIN BERGVÄRME Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin Bergvärmepump RÄTT VÄRMEPUMP FÖR ALLA FÖRHÅLLANDEN Daikin Bergvärme gör det riktigt

Läs mer

Daikin bergvärme. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem

Daikin bergvärme. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin bergvärme Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin Bergvärmepump Rätt värmepump för alla förhållanden Daikin Bergvärme gör det riktigt

Läs mer

Poolvärmepumpar för utomhus- och inomhuspooler. 6,5 135 kw

Poolvärmepumpar för utomhus- och inomhuspooler. 6,5 135 kw Poolvärmepumpar för utomhus- och inomhuspooler GULLBERG & JANSSON AB Smältaregatan 6 S-263 39 HÖGANÄS Tel +46 (0)42 34 05 90 +46 (0)42 34 02 10 www.gullbergjansson.se info@gullbergjansson.se yh e t 20

Läs mer

ECODAN LUFT/VATTEN INVERTER. Ny revolutionerande teknik och ett komplett system för värme/varmvatten

ECODAN LUFT/VATTEN INVERTER. Ny revolutionerande teknik och ett komplett system för värme/varmvatten ECODAN LUFT/VATTEN INVERTER Ny revolutionerande teknik och ett komplett system för värme/varmvatten Ny effektiv och miljövänlig teknik sänker dina kostnader Ecodan ett komplett system I uteluften finns

Läs mer

Luft-till-vatten splitsystem

Luft-till-vatten splitsystem Luft-till-vatten splitsystem systemarkitektur Luft-tiLL-vatten splitsystem Carrier presenterar Xp energy den innovativa värmelösningen för bostadsapplikationer luft-till-vatten splitsystem. vi konstruerade

Läs mer

Rum att leva och arbeta i...

Rum att leva och arbeta i... Rum att leva och arbeta i... City Multi... kräver ett naturligt och behagligt inomhusklimat effektivt ekonomiskt flexibelt Vi tror det är luft tills vi vet vad vi egentligen andas in Det är inte alltid

Läs mer

DET LÖNAR SIG ALLTID NU MED WI-FI. Luften är fri EKONOMI VÄRME ENKELHET MILJÖ TRYGGHET

DET LÖNAR SIG ALLTID NU MED WI-FI. Luften är fri EKONOMI VÄRME ENKELHET MILJÖ TRYGGHET EKONOMI VÄRME ENKELHET MILJÖ TRYGGHET DET LÖNAR SIG ALLTID NU MED WI-FI Luft-luftvärmepump Innova. Marknadsförs av Ahlsell Sverige AB. Säljs via återförsäljare inom vitvaruhandeln, byggvaruhus och kylinstallatörer.

Läs mer

5 ÅRS GARANTI Midea M idea nordic nordic v är v M är epu M Mpska M t pska alog t alog 2012

5 ÅRS GARANTI Midea M idea nordic nordic v är v M är epu M Mpska M t pska alog t alog 2012 5 ÅRS GARANTI Midea nordic värmepumpskatalog 2012 nordic värmepumpskatalog 2012 Midea Design Series 5.05 20 db 5 ÅRS GARANTI Premier Nordic Premier Nordic Heatpump Heatpump Premier Nordic Premier Nordic

Läs mer

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing! Anslut energisparprodukter för vattenburen värme maximalt för pengarna! Om din bostad har vattenburen värme kan du reducera dina uppvärmningskostnader

Läs mer

Styr klimatet med surfplattan eller mobilen

Styr klimatet med surfplattan eller mobilen Styr klimatet med surfplattan eller mobilen Samsung SMART HEATING & COOLING Samsung Smart HEATING & COOLING värd att längta hem till Det är något med våra nordliga breddgrader. Mitt i kalla vintern är

Läs mer

DAIKIN BERGVÄRME. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem

DAIKIN BERGVÄRME. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem DAIKIN BERGVÄRME Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin Bergvärmepump RÄTT VÄRMEPUMP FÖR ALLA FÖRHÅLLANDEN Daikin Bergvärme gör det riktigt

Läs mer

Styr klimatet med surfplattan eller mobilen

Styr klimatet med surfplattan eller mobilen www.energipojkarna.se 031 760 06 40 Styr klimatet med surfplattan eller mobilen Samsung SMART HEATING & COOLING Samsung Smart HEATING & COOLING Värme värd att längta hem till Det är något med våra nordliga

Läs mer

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR DAIKINS NYA SERIE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR I X SERIEN ÄR VERKLIGEN NÅGOT EXTRA. Den höga japanska kvalitén har utvecklats i Sverige för vårt

Läs mer

VRF SYSTEM AIRSTAGE V-III. VRF-system för uppvärmning eller kyla. Hög energibesparing Enkel styrning Enkel dimensionering och montage Ny design

VRF SYSTEM AIRSTAGE V-III. VRF-system för uppvärmning eller kyla. Hög energibesparing Enkel styrning Enkel dimensionering och montage Ny design VRF SYSTEM Hög energibesparing Enkel styrning Enkel dimensionering och montage Ny design AIRSTAGE V-III VRF-system för uppvärmning eller kyla VRF System 22,4 KW AJY072LALBH 33,5 KW AJY108LALBH 28,0 kw

Läs mer

Luft/vattenvärmepumpar. Trygg och energisnål uppvärmning för villor.

Luft/vattenvärmepumpar. Trygg och energisnål uppvärmning för villor. Luft/vattenvärmepumpar Trygg och energisnål uppvärmning för villor. En smidig installation som sparar pengar från första dagen. I den här broschyren har vi samlat all information du behöver om våra luft/vattenvärmepumpar.

Läs mer

Luft/vatten. Hydrobox. www.ecodan.se

Luft/vatten. Hydrobox. www.ecodan.se Luft/vatten Hydrobox www.ecodan.se Hydrobox - det tysta, effektiva och miljövänliga värmesystemet för villor Ecodan Hydrobox är Mitsubishi Electrics tysta, effektiva och miljövänliga värmesystem som ger

Läs mer

www.mitsubishivillavarme.se MFZ LUFTVÄRMEPUMP Golvstående luftvärmepump som smälter in i de flesta miljöer.

www.mitsubishivillavarme.se MFZ LUFTVÄRMEPUMP Golvstående luftvärmepump som smälter in i de flesta miljöer. www.mitsubishivillavarme.se MFZ LUFTVÄRMEPUMP Golvstående luftvärmepump som smälter in i de flesta miljöer. www.mitsubishivillavarme.se MFZ LUFTVÄRMEPUMP Golvstående luftvärmepump som smälter in i de flesta

Läs mer

Luft/vatten. 5 års. värmepump. 2 års. Art.nr: 416-107, 416-116. garanti PRODUKTBLAD. garanti. Jula AB Kundservice: 0511-34 20 00 www.jula.

Luft/vatten. 5 års. värmepump. 2 års. Art.nr: 416-107, 416-116. garanti PRODUKTBLAD. garanti. Jula AB Kundservice: 0511-34 20 00 www.jula. PRODUKTBLAD Luft/vatten värmepump Art.nr:, 5 års garanti Kompressordel 2 års garanti Övriga delar Jula AB Kundservice: 0511-34 20 00 www.jula.se , Värmepump luft/vatten Anslut energisparprodukter för vattenburen

Läs mer

Trygga och innovativa tekniklösningar. inom pooluppvärmning. Brett sortiment av värmepumpar, värmeväxlare och tillbehör för pool.

Trygga och innovativa tekniklösningar. inom pooluppvärmning. Brett sortiment av värmepumpar, värmeväxlare och tillbehör för pool. logotype Smart uppvärmning till rätt pris www.gullbergjansson.se Produktkatalog Poolvärme -- Utomhuspool -- Inomhuspool -- Offentlig pool -- Ovanmarkspool -- Spa Trygga och innovativa tekniklösningar för

Läs mer

Bosch EHP AW Luft/vatten-värmepump

Bosch EHP AW Luft/vatten-värmepump Bosch EHP AW Luft/vatten-värmepump Bosch EHP AW är en ny generation luft/vattenvärmepumpar. Här förenar vi mer än 35 års erfarenhet av värmepumpteknik med den senaste utvecklingen. Resultatet blir en värmepump

Läs mer

DET LÖNAR SIG ALLTID

DET LÖNAR SIG ALLTID DET LÖNAR EKONOMI VÄRME ENKELHET MILJÖ TRYGGHET SIG ALLTID Luften är fri Luft-luftvärmepump Innova. Marknadsförs av Ahlsell Sverige AB. Säljs via återförsäljare inom vitvaruhandeln, byggvaruhus och kylinstallatörer.

Läs mer

Luft/vattenvärmepumpar. Trygg och energisnål uppvärmning för villor.

Luft/vattenvärmepumpar. Trygg och energisnål uppvärmning för villor. Luft/vattenvärmepumpar Trygg och energisnål uppvärmning för villor. En smidig installation som sparar pengar från första dagen. I den här broschyren har vi samlat all information du behöver om våra luft/vattenvärmepumpar.

Läs mer

IVT Nordic Inverter 12 KHR-N

IVT Nordic Inverter 12 KHR-N IVT Nordic Inverter KHR-N Vår mest kraftfulla luft/luft-värmepump. Nyhet! Lägre ljudnivå, bättre besparing och marknadens bästa trygghet. IVT Nordic Inverter KHR-N är en helt nyutvecklad luft/luft värmepump.

Läs mer

Poolvärmepumpar för utomhus- och inomhuspooler. 6,8 135 kw

Poolvärmepumpar för utomhus- och inomhuspooler. 6,8 135 kw G ULLBERG & J ANSSON Poolvärmepumpar för utomhus- och inomhuspooler 6,8 135 kw Å R K O M P R E S S O R G A R A N T - 5 I Datablad vertikala poolvärmepumpar för utomhuspooler (6,8-26 kw) Storsäljare på

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

SOLVÄRME Spara energi och miljö med solvärme

SOLVÄRME Spara energi och miljö med solvärme SOLVÄRME Spara energi och miljö med solvärme Solen är en oändlig källa till förnybar energi. En resurs som ger smartare energianvändning för alla fastigheter som behöver värme och varmvatten under sommarhalvåret.

Läs mer

Luft/vatten. värmepump. 2 års. Art.nr: 416-107, 416-086 5 års. garanti PRODUKTBLAD. garanti. Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing!

Luft/vatten. värmepump. 2 års. Art.nr: 416-107, 416-086 5 års. garanti PRODUKTBLAD. garanti. Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing! PRODUKTBLAD Luft/vatten värmepump Art.nr: 416-107, 5 års garanti Kompressordel 2 års garanti Övriga delar Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing! Jula AB Kundservice: 0511-34 20 00 www.jula.se

Läs mer

IVT 633. Frånluftsvärmepump med inbyggd fjärrvärmeväxlare

IVT 633. Frånluftsvärmepump med inbyggd fjärrvärmeväxlare IVT 633 Frånluftsvärmepump med inbyggd fjärrvärmeväxlare Komplett värmepump för värme, varmvatten, ventilation och IVT 633 är den nya generationens värmepump. Den är utvecklad för att motsvara moderna

Läs mer

DET LÖNAR SIG ALLTID

DET LÖNAR SIG ALLTID EKONOMI KYLA ENKELHET MILJÖ TRYGGHET DET LÖNAR SIG ALLTID IWMV NU MED WIFI Innova luftkonditionering och fläktluftkylare. Marknadsförs av Ahlsell Sverige AB. Luften är fri Översikt Innova High Wall V-Serie

Läs mer

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR URURU SARARA Total komfortlösning VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR EN NY KOMPLETT SERIE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR DAIKINS NYA SERIE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR I X-SERIEN ÄR VERKLIGEN

Läs mer

Sverigepumpen vinner i det långa loppet! Sverigepumpen är mer än bara en produkt! Den är en färdig funktion i ditt hus.

Sverigepumpen vinner i det långa loppet! Sverigepumpen är mer än bara en produkt! Den är en färdig funktion i ditt hus. Sverigepumpen vinner i det långa loppet! Sverigepumpen är mer än bara en produkt! Den är en färdig funktion i ditt hus. A U K T O R I S E R A D Å T E R F Ö R S Ä L J A R E 1 Besparingsanalys Välkommen

Läs mer

TOSHIBA POLAR. - värmepumpen som tål kyla! Effektivare Bättre luftrening Smartare funktioner Underhållsvärme 8 C. I samarbete med

TOSHIBA POLAR. - värmepumpen som tål kyla! Effektivare Bättre luftrening Smartare funktioner Underhållsvärme 8 C. I samarbete med TOSHIBA POLAR - värmepumpen som tål kyla! Effektivare Bättre luftrening Smartare funktioner Underhållsvärme 8 C I samarbete med TOSHIBA Made in Japan Toshiba är idag en av världens ledande tillverkare

Läs mer

Spara miljön och många sköna tusenlappar

Spara miljön och många sköna tusenlappar Spara miljön och många sköna tusenlappar Indol är en supereffektiv värmepumpsberedare som sparar upp till 75% av kostnaderna för varmvatten i jämförelse med en vanlig elvarmvattenberedare. Hemligheten

Läs mer

VILLAVÄRME Ecodan Next Generation Luft-vatten värmepump. www.mitsubishivillavarme.se

VILLAVÄRME Ecodan Next Generation Luft-vatten värmepump. www.mitsubishivillavarme.se VILLAVÄRME Ecodan Next Generation Luft-vatten värmepump www.mitsubishivillavarme.se Spara pengar med nya Ecodan Next Generation det tysta, effektiva och miljövänliga värmesystemet som ger dig ett behagligare

Läs mer

NY AQUAREA ALL IN ONE. Värme, kylning och tappvarmvatten UPPFYLLER BBR BOVERKETS BYGGREGLER

NY AQUAREA ALL IN ONE. Värme, kylning och tappvarmvatten UPPFYLLER BBR BOVERKETS BYGGREGLER NY AQUAREA ALL IN ONE Värme, kylning och tappvarmvatten UPPFYLLER BBR BOVERKETS BYGGREGLER NY AQUAREA ALL IN ONE 2014 / 2015 NY AQUAREA ALL IN ONE Perfekt för installation i nya hus, men Aquarea All in

Läs mer

Investera i en luft/luft värmepump. Hur fungerar det - och vad bör jag tänka på? kcc. www.kcc.se

Investera i en luft/luft värmepump. Hur fungerar det - och vad bör jag tänka på? kcc. www.kcc.se Investera i en luft/luft värmepump 1 Hur fungerar det - och vad bör jag tänka på? www..se Så fungerar en luft/luft värmepump 2 Kompressorn (1) tillförs en mindre mängd energi, komprimerar köldmediegasen,

Läs mer

Styr klimatet med surfplattan eller mobilen

Styr klimatet med surfplattan eller mobilen Styr klimatet med surfplattan eller mobilen Samsung SMART HEATING & COOLING Samsung Smart HEATING & COOLING Värme värd att längta hem till Det är något med våra nordliga breddgrader. Mitt i kalla vintern

Läs mer

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR DAIKINS NYA SERIE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR I X-SERIEN ÄR VERKLIGEN NÅGOT EXTRA. Den höga japanska kvalitén har utvecklats i Sverige för vårt

Läs mer

Electrolux Värmepump. mars 2012

Electrolux Värmepump. mars 2012 Electrolux Värmepump mars 2012 Du gör skillnad varje dag när du håller värmen. Electrolux Värmepump finns i två modeller: EXH09HL för hem med ett energibehov på upp till 15 000 kwh/år, COP-värde 5,5* och

Läs mer

AQUASNAP JUNIOR ETT STARKT HJÄRTA I EN LITEN KROPP 30RA/30RH LUFTKYLD VÄTSKEKYLARE KYLMASKIN VÄRMEPUMP

AQUASNAP JUNIOR ETT STARKT HJÄRTA I EN LITEN KROPP 30RA/30RH LUFTKYLD VÄTSKEKYLARE KYLMASKIN VÄRMEPUMP AQUASNAP JUNIOR LUFTKYLD VÄTSKEKYLARE KYLMASKIN VÄRMEPUMP 30RA/30RH ETT STARKT HJÄRTA I EN LITEN KROPP ALLA VIKTIGA KOMPONENTER FINNS REDAN INBYGGDA... Med Aquasnap Junior är vår redan så populära Aquasnap-produktfamilj

Läs mer

Det lönar sig alltid. Luften är fri. Ekonomi. Miljö

Det lönar sig alltid. Luften är fri. Ekonomi. Miljö Ekonomi Värme Enkelhet Miljö Trygghet Det lönar sig alltid Nyhet Luft-luftvärmepump Innova. Marknadsförs av Ahlsell Sverige AB. Säljs via återförsäljare inom vitvaruhandeln, byggvaruhus och kylinstallatörer.

Läs mer

Värmepumpar XXXX XXXX. värmepumpar september 2010

Värmepumpar XXXX XXXX. värmepumpar september 2010 Värmepumpar XXXX XXXX värmepumpar september 2010 2 electrolux värmepumpar investering electrolux värmepumpar 3 Oxy 3 heatpump en smart investering. Du gör skillnad varje dag när du håller värmen. Electrolux

Läs mer

NORDIC INVERTER. Nu med möjlighet till fjärrstyrning PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODELL 12 FR-N

NORDIC INVERTER. Nu med möjlighet till fjärrstyrning PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODELL 12 FR-N PRODUKTFAKTA NORDIC INVERTER MODELL 12 FR-N LUFT/LUFT Nu med möjlighet till fjärrstyrning Den senaste generationen luft/luft värmepumpar. Toppresultat i Konsumentverkets test. Effektivare och ny slimmad

Läs mer

Spara miljön och många sköna tusenlappar

Spara miljön och många sköna tusenlappar Spara miljön och många sköna tusenlappar Indol är en supereffektiv värmepumpsberedare som sparar upp till 80% av kostnaderna för varmvatten i jämförelse med en vanlig elvarmvattenberedare. Hemligheten

Läs mer

Behovsreglerad Högre verkningsgrad Ingen frysrisk vid elavbrott Tar värme från uteluften ner till -25 C Ger stor mängd 65 C varmt tappvatten

Behovsreglerad Högre verkningsgrad Ingen frysrisk vid elavbrott Tar värme från uteluften ner till -25 C Ger stor mängd 65 C varmt tappvatten Behovsreglerad Högre verkningsgrad Ingen frysrisk vid elavbrott Tar värme från uteluften ner till -25 C Ger stor mängd 65 C varmt tappvatten Möjlighet att styras och övervakas över Internet Ett teknologiskt

Läs mer

Bättre ekonomi och miljösamvete med våra energismarta värme- och ventilationssystem

Bättre ekonomi och miljösamvete med våra energismarta värme- och ventilationssystem Bättre ekonomi och miljösamvete med våra energismarta värme- och ventilationssystem + = energismart När du står inför att bygga nytt hus har du alla möjligheter att redan från början välja rätt och få

Läs mer

Bosch Compress 5000/7000 AA. Luft/luftvärmepumpar för nordiskt klimat

Bosch Compress 5000/7000 AA. Luft/luftvärmepumpar för nordiskt klimat osch Compress 5000/7000 Luft/luftvärmepumpar för nordiskt klimat Vill du ha extra trygghet när du istallerar en osch värmepump? Då ska du välja en VärmePartner. De är installatörer med stor erfarenhet

Läs mer

Luft/vatten. värmepump. 5 års. 2 års. Art.nr: 416-108 / All-in-One PRODUKTBLAD. Med 200 l tank. garanti. garanti Övriga delar

Luft/vatten. värmepump. 5 års. 2 års. Art.nr: 416-108 / All-in-One PRODUKTBLAD. Med 200 l tank. garanti. garanti Övriga delar PRODUKTBLAD Luft/vatten värmepump Art.nr: / All-in-One Med 200 l tank - för värme och tappvatten 5 års garanti Kompressordel 2 års garanti Övriga delar Jula AB Kundservice: 0511-34 20 00 www.jula.se /

Läs mer

Bosch Compress 5000/7000 AA Luft/luftvärmepumpar för nordiskt klimat

Bosch Compress 5000/7000 AA Luft/luftvärmepumpar för nordiskt klimat osch Compress 5000/7000 Luft/luftvärmepumpar för nordiskt klimat Vill du ha extra trygghet när du istallerar en osch värmepump? Då ska du välja en VärmePartner. De är installatörer med stor erfarenhet

Läs mer

FLÄKTKONVEKTOR ATTRAKTIV VÄRME ELLER KYLA. Inred med vacker värme. Februar 2015

FLÄKTKONVEKTOR ATTRAKTIV VÄRME ELLER KYLA. Inred med vacker värme. Februar 2015 FLÄKTKONVEKTOR ATTRAKTIV VÄRME ELLER KYLA Februar 2015 Inred med vacker värme Attraktiv värme eller kyla Aeros står för design och kvalitet och bygger endast ut 13 cm från vägg. Den är utrustad med en

Läs mer

NIBE ARIA. Utvecklad för nordiskt klimat. Luft/luft-värmepump singelsplit

NIBE ARIA. Utvecklad för nordiskt klimat. Luft/luft-värmepump singelsplit 5 NIBE ARIA Luft/luft-värmepump singelsplit Utvecklad för nordiskt klimat NIBE ARIA är en luft/luft-värmepump utvecklad för den nordiska marknadens kalla och fuktiga klimat med hög kapacitet när det verkligen

Läs mer

Kyla & värme. Värmepumpar FVXS-F F U LL R A NGE A CLASS ENERGY LABEL. Golvmonterad enhet. » Komfortabelt värmesystem.

Kyla & värme. Värmepumpar FVXS-F F U LL R A NGE A CLASS ENERGY LABEL. Golvmonterad enhet. » Komfortabelt värmesystem. Värmepumpar Kyla & värme Golvmonterad enhet F U LL R A NGE A CLASS ENERGY LABEL» Komfortabelt värmesystem» Inverterteknik» Samma sköna känsla i hela rummet» Flexibel installation» Låg ljudnivå www.daikin.se

Läs mer

Energi. Ekonomi. Mitsubishi Electric G-inverter. En luftvärmepump för nordiskt klimat som ger hög värmeeffekt och optimal inomhusmiljö.

Energi. Ekonomi. Mitsubishi Electric G-inverter. En luftvärmepump för nordiskt klimat som ger hög värmeeffekt och optimal inomhusmiljö. Changes for the Better Energi & Ekonomi Mitsubishi Electric G-inverter. En luftvärmepump för nordiskt klimat som ger hög värmeeffekt och optimal inomhusmiljö. Introduktion av Mitsubishi Electric G-inverter

Läs mer

DET LÖNAR SIG ALLTID. Luften är f EKONOMI VÄRME ENKELHET MILJÖ TRYGGHET

DET LÖNAR SIG ALLTID. Luften är f EKONOMI VÄRME ENKELHET MILJÖ TRYGGHET DET LÖNAR SIG ALLTID ri Luften är f Luft-luftvärmepump Innova. Marknadsförs av Ahlsell Sverige AB. Säljs via återförsäljare inom vitvaruhandeln, byggvaruhus och kylinstallatörer. EKONOMI VÄRME ENKELHET

Läs mer

IVT 495 TWIN. Värmepumpen som ger dubbel effekt med frånluft och jordvärme

IVT 495 TWIN. Värmepumpen som ger dubbel effekt med frånluft och jordvärme IVT 495 TWIN Värmepumpen som ger dubbel effekt med frånluft och jordvärme Högre besparing Trygghet för framtiden IVT har utvecklat ett helt nytt och unikt värmepumpssystem. Vi har kombinerat de bästa lösningarna

Läs mer

www.mitsubishi-aircon.se LUFT/VATTEN INVERTER 70 C FASTIGHET Hetvattenpump CAHV P500

www.mitsubishi-aircon.se LUFT/VATTEN INVERTER 70 C FASTIGHET Hetvattenpump CAHV P500 www.mitsubishi-aircon.se LUFT/VATTEN INVERTER 70 C FASTIGHET Hetvattenpump CAHV P500 Höj temperaturen med 70 C Inverter LUFT/VATTEN INVERTER 70 C Mitsubishi Electrics nya, energieffektiva högtempererande

Läs mer

Elomax 250 & 450. Det här är din nya chef i pannrummet.

Elomax 250 & 450. Det här är din nya chef i pannrummet. Elomax 250 & 450 Smartaste villavärmen! Det här är din nya chef i pannrummet. Elomax 250 & 450 Elomax. Hjärnan i ditt uppvärmningssystem. ELOMAX är designad för att möta framtiden. Den ersätter helt en

Läs mer

IVT LUFT/LUFTVÄRMEPUMPAR. Höj värmen och sänk energikostnaderna.

IVT LUFT/LUFTVÄRMEPUMPAR. Höj värmen och sänk energikostnaderna. IVT LUFT/LUFTVÄRMEPUMPR Höj värmen och sänk energikostnaderna. 2 LUFT/LUFT DIN NY LUFT/LUFT VÄRME 3 Litet ingrepp, stor besparing. Det är vad vi kallar smart teknik. Principen med en luft/luftvärmepump

Läs mer

Återförsäljare: InVest Energi & Miljö - Ryssviksvägen 2-131 36 Nacka - Sweden

Återförsäljare: InVest Energi & Miljö - Ryssviksvägen 2-131 36 Nacka - Sweden 2011 Återförsäljare: InVest Energi & Miljö - Ryssviksvägen 2-131 36 Nacka - Sweden Om Invest Energi & Miljö InVest är ett svenskt företag och ett EU-registrerat varumärke och har blivit ett av de ledande

Läs mer

ComfortZone CE50 CE65. ComfortZone. Världens effektivaste frånluftsvärmepump. Steglös effekt från 2,7 6,5 kw med enbart frånluft.

ComfortZone CE50 CE65. ComfortZone. Världens effektivaste frånluftsvärmepump. Steglös effekt från 2,7 6,5 kw med enbart frånluft. Världens effektivaste frånluftsvärmepump. Steglös effekt från 2,7 6,5 kw med enbart frånluft. Svensktillverkad CE50 CE65 Svensktillverkad frånluftsvärmepump med världsunik lösning utnyttjar idag energin

Läs mer

Fläktburen kyla och värme

Fläktburen kyla och värme Fläktburen kyla och värme Curant Estro samt Areo är ideala lösningar för att kyla och värma alla typer av utrymmen. I det breda modellprogrammet finner du produkter med modern design och låg ljudnivå.

Läs mer

En smart investering för hushållet. - Hitachi Summit luftvärmepump

En smart investering för hushållet. - Hitachi Summit luftvärmepump En smart investering för hushållet - Hitachi Summit luftvärmepump Hitachi Summit är en tystgående luftluftvärmepump. Elegant designad och med en av marknadens minsta innedelar. Den är lika lätt att placera

Läs mer

ECODAN. Luft-vattenvärmepump. www.mitsubishivillavarme.se

ECODAN. Luft-vattenvärmepump. www.mitsubishivillavarme.se ECODAN Luft-vattenvärmepump www.mitsubishivillavarme.se Spara pengar med nya Ecodan Next Generation det tysta, effektiva och miljövänliga värmesystemet som ger dig ett behagligare inomhusklimat i hemmet.

Läs mer

ULTRA. Fläktkonvektor. vattenburen. för värme / kyla

ULTRA. Fläktkonvektor. vattenburen. för värme / kyla ULTRA Fläktkonvektor vattenburen för värme / kyla Ultra fläktkonvektorer marknadsförs och säljs av SVG i Oviken AB via installatörer och återförsäljare till slutkund. SVG reserverar sig för eventuella

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

Offert. Nordic Värmesystem

Offert. Nordic Värmesystem Offert Nordic Värmesystem Nordic Värmesystem AB levererar ett helhetskoncept med flexibla, energisnåla och miljövänliga systemlösningar som klarar den nuvarande energilagstiftningen om minskad energianvändning

Läs mer

Solvärmesystem. Upptäck vårt eget solsystem

Solvärmesystem. Upptäck vårt eget solsystem THERMOTECH Solvärmesystem Upptäck vårt eget solsystem Välkommen Till Thermotechs värld Användarvänlighet, design och miljö. Det har varit ledstjärnor när vi skapat vårt solvärmesystem. Resultatet är kompletta

Läs mer

Oilon Geocube, MH, GT, SH och RE

Oilon Geocube, MH, GT, SH och RE Jordvärmepumpar Oilon Geocube, MH, GT, SH och RE Egnahemshus - Höghus - Industri Jordvärmepump Oilon Geocube 5 kw - 11 kw För byggnader på 90-300 m² Stor tappvattenproduktion Oilon Geocube -jordvärmepumpen

Läs mer

Bättre ekonomi och miljösamvete med våra energismarta värme- och ventilationssystem

Bättre ekonomi och miljösamvete med våra energismarta värme- och ventilationssystem Bättre ekonomi och miljösamvete med våra energismarta värme- och ventilationssystem + = energismart När du står inför att bygga nytt hus har du alla möjligheter att redan från början välja rätt och få

Läs mer

Framtidens. ergvärmepump. idag. DAIKIN Evolution

Framtidens. ergvärmepump. idag. DAIKIN Evolution Framtidens ergvärmepump idag DAIKIN Evolution VÄRMEPUMP FÖR BERGVÄRME VÄRME OCH VARMVATTEN FÖR VILLAN BROSCHYR FÖR SLUTKUNDEN Bergvärme- Även i de kallaste platserna under vintern finns det geotermisk

Läs mer

www.mitsubishivillavarme.se GER DIG KVALITÉ HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla och här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov. HERO ger dig inte bara värme när du behöver utan

Läs mer

värmekapacitet ner till -20 ºC anslutning värmepanna anslutning solpanel OUTDOOR TEMPERATURE RETROFIT

värmekapacitet ner till -20 ºC anslutning värmepanna anslutning solpanel OUTDOOR TEMPERATURE RETROFIT AQUAREA T-CAP 100 % kapacitet vid -15 C AQUAREA T-CAP - ett AQUAREA MXF // MONO-BLOCK // T-CAP // ENDAST UPPVÄRMNING // ENFAS // TREFAS ENFAS TREFAS UTOMHUSENHET WH-MXF09D3E5 WH-MXF12D6E5 WH-MXF09D3E8

Läs mer

Carrier 30NQC-Heat 60 Carrier 30NQE-Heat 60. Jord/Bergvärmepumpar med ny högtemperaturteknik CARRIER VÄRLDSLEDANDE INOM KYLA, VÄRME OCH VENTILATION

Carrier 30NQC-Heat 60 Carrier 30NQE-Heat 60. Jord/Bergvärmepumpar med ny högtemperaturteknik CARRIER VÄRLDSLEDANDE INOM KYLA, VÄRME OCH VENTILATION Carrier 30NQC-Heat 60 Carrier 30NQE-Heat 60 Jord/Bergvärmepumpar med ny högtemperaturteknik CARRIER VÄRLDSLEDANDE INOM KYLA, VÄRME OCH VENTILATION Värmepumpar är det självklara valet för allt fler som

Läs mer

Återförsäljare: InVest Energi & Miljö - Ryssviksvägen 2-131 36 Nacka - Sweden

Återförsäljare: InVest Energi & Miljö - Ryssviksvägen 2-131 36 Nacka - Sweden 2011 Återförsäljare: InVest Energi & Miljö - Ryssviksvägen 2-131 36 Nacka - Sweden Om Invest Energi & Miljö InVest är ett svenskt företag och ett EU-registrerat varumärke och har blivit ett av de ledande

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning. Daikin sätter ny standard för klimatet

URURU SARARA. Total. komfortlösning. Daikin sätter ny standard för klimatet URURU SARARA Total komfortlösning Daikin sätter ny standard för klimatet Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på temperaturen på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

LUFTKONDITIONERING Prislista 2003

LUFTKONDITIONERING Prislista 2003 LUFTKONDITIONERING Prislista 2003 Enkelsplit DUO-utförande Inverter Kassettmodeller Vägg- / Takmontage Portabla aggregat Tel. 08-445 77 90, Fax 08-445 77 99 - e-post: info@tpiab.com www.tpiab.com Vi har

Läs mer

LUFT/VATTENVÄRMEPUMPAR. Trygg och energisnål uppvärmning för villor.

LUFT/VATTENVÄRMEPUMPAR. Trygg och energisnål uppvärmning för villor. LUFT/VATTENVÄRMEPUMPAR Trygg och energisnål uppvärmning för villor. 2 LUFT/VATTENVÄRME En smidig installation som sparar pengar från första dagen. I den här broschyren har vi samlat all information du

Läs mer

VILLAVÄRME Ecodan Next Generation Luft/Vatten värmepump

VILLAVÄRME Ecodan Next Generation Luft/Vatten värmepump 50 70% LÄGRE KOSTNADER OCH MYCKET MINDRE KOLDIOXID! (Beroende på utnyttjandegrad och installation) VILLAVÄRME Ecodan Next Generation Luft/Vatten värmepump ECODAN LUFTVÄRMEPUMP Därför är Ecodan Next Generation

Läs mer

Solenergi. en del av framtiden! Sol & Energiteknik ingår i NIBE-koncernen

Solenergi. en del av framtiden! Sol & Energiteknik ingår i NIBE-koncernen Solenergi en del av framtiden! Sol & Energiteknik ingår i NIBE-koncernen En timmes solinstrålning mot jordytan motsvarar den energi mänskligheten förbrukar på ett helt år! Ett vanligt villatak tar emot

Läs mer

Luftmiljögruppen i Sverige AB

Luftmiljögruppen i Sverige AB Luftmiljögruppen i Sverige AB Luftmiljögruppen i Sverige AB - en oberoende distributör Grundat 1997 i Göteborg som Luftmiljögruppen i Sverige AB Auktoriserad distributör för Panasonic Nordic Original,

Läs mer

Produktmanual MITSUBISHI ELECTRIC Frånluftspump FLB50i. För användaren

Produktmanual MITSUBISHI ELECTRIC Frånluftspump FLB50i. För användaren Produktmanual MITSUBISHI ELECTRIC Frånluftspump FLB50i För användaren Innehållsförteckning KAPITEL 1 Funktionsbeskrivning Sidan 4 KAPITEL 2 Injustering Sidan 6 KAPITEL 3 Underhåll Sidan 8 KAPITEL 4 Felsökning

Läs mer

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR AT M O S P H E R ATM FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR TÄCKER ALLA BEHOV Med 42EM erbjuder Carrier ett brett urval av lösningar inom luftkonditionering, anpassade

Läs mer

Fläktkonvektorer Sprid värme och kyla med våra tysta fläktkonvektorer

Fläktkonvektorer Sprid värme och kyla med våra tysta fläktkonvektorer Fläktkonvektorer Sprid värme och kyla med våra tysta fläktkonvektorer www.kinnan.se Kinnan AB som är generalagent för Veneto fläktkonvektorer erbjuder ett komplett sortiment för alla behov. Vår leverantör

Läs mer

DHP-L 4 DHP-L 6 DHP-L 8 DHP-L 10 DHP-L 12 DHP-L

DHP-L 4 DHP-L 6 DHP-L 8 DHP-L 10 DHP-L 12 DHP-L Värmepumpar Danfoss värmepumpar - markvärme DHP-L Danfoss DHP-L Värmepump i lägre modell utan VVB som använder mark, berg, sjö eller grundvatten som värmekälla. Värmepumpen kan kombineras med DWH varmvattenberedare

Läs mer

37 NYA LÖSNINGAR PÅ DINA KUNDERS PROBLEM.

37 NYA LÖSNINGAR PÅ DINA KUNDERS PROBLEM. 37 NYA PRODUKTER. 37 NYA LÖSNINGAR PÅ DINA KUNDERS PROBLEM. Det är en ny vinter nu. Det enda vi med säkerhet vet är att det är då människor funderar på hur de värmer upp sina hus. Och det är då värmepumpar

Läs mer

Berg-/jordvärmepumpar 6-17 kw. Utnyttja energin i berget för uppvärmning Effektiva bergvärmepumpar med 10 års garanti på kompressoren

Berg-/jordvärmepumpar 6-17 kw. Utnyttja energin i berget för uppvärmning Effektiva bergvärmepumpar med 10 års garanti på kompressoren Berg/jordvärmepumpar 617 kw Utnyttja energin i berget för uppvärmning Effektiva bergvärmepumpar med 10 års garanti på kompressoren geotherm plus geotherm Varför geotherm? För att berget/jorden levererar

Läs mer

Luft-luft värmepump Frihängande eller kanalansluten inomhusdel NCAC kw NCAC kw

Luft-luft värmepump Frihängande eller kanalansluten inomhusdel NCAC kw NCAC kw Luft-luft värmepump Frihängande eller kanalansluten inomhusdel NCAC 100-17 kw NCAC 125-19 kw Anpassad värmepump för lagerlokaler, verkstäder och industrier NCAC100-125 Luft - luft värmepump Halverar* din

Läs mer

Fläktkonvektorer FWZ-AT/AF FWR-AT/AF FWS-AT/AF FWP-AT. Fläktkonvektorer med borstlös DC-motor med inverter

Fläktkonvektorer FWZ-AT/AF FWR-AT/AF FWS-AT/AF FWP-AT. Fläktkonvektorer med borstlös DC-motor med inverter Fläktkonvektorer Fläktkonvektorer med borstlös DC-motor med inverter Upp till 70% energibesparing med BLDC motorteknik Omedelbar justering till förändringar av temperatur och relativ luftfuktighet Låga

Läs mer

FAQ Gullberg & Jansson

FAQ Gullberg & Jansson FAQ Gullberg & Jansson Innehåll Poolvärmepumpar... 3 Allmänt om pooluppvärmning... 3 Inför köp av poolvärmepump... 4 Garanti och service - Poolvärmepumpar... 5 Övrigt... 5 Poolvärmepumpar Allmänt om pooluppvärmning

Läs mer

Kylaggregat EWAQ-E-/F- EWYQ-F- Luftkylda multi-scroll kylaggregat och värmepumpar

Kylaggregat EWAQ-E-/F- EWYQ-F- Luftkylda multi-scroll kylaggregat och värmepumpar Kylaggregat Luftkylda multi-scroll kylaggregat och värmepumpar Högeffektiva värden både vid kyla och värme Extremt stort driftsintervall, omgivningsstemperatur upp till 52 C 1 eller 2 köldmediekretsar

Läs mer

LAF 50 / 100 / 150. Kondensavfuktare för proffsbruk LAF. Utförande. Elvärme, tilläggsbeteckning -E,-ES och -E2S. Anslutning.

LAF 50 / 100 / 150. Kondensavfuktare för proffsbruk LAF. Utförande. Elvärme, tilläggsbeteckning -E,-ES och -E2S. Anslutning. Avfuktare 50 / 100 / 150 Kondensavfuktare för proffsbruk VEAB kondensavfuktare är konstruerade för professionellt bruk i applikationer där man ställer höga krav på kapacitet. är därför lämplig i byggen

Läs mer

Specification Compress 5000 AA

Specification Compress 5000 AA Bosch Värme Box 1012 573 28 Tranås Tel. 0140-38 66 40 www.bosch-climate.se Med reservation för eventuella tryckfel. Specification Compress 5000 AA Modell Compress 5.0 AA Compress 6.0 AA Avgiven effekt

Läs mer

EffHP135w. Vätska/vattenvärmepump för Passivhus

EffHP135w. Vätska/vattenvärmepump för Passivhus EffHP135w Vätska/vattenvärmepump för Passivhus Integrerad kylfunktion Flexibel varmvattenlösning Anpassad för FTX Kan drivas med solpaneler Flexibel värmelösning Tillhör Ni de som tror på framtiden och

Läs mer

Poolvärmepumpar Värmeväxlare Reningsverk Avfuktare Tillbehör. Produktkatalog Swimmingpool & spa. Energi- och klimatoptimerande produkter

Poolvärmepumpar Värmeväxlare Reningsverk Avfuktare Tillbehör. Produktkatalog Swimmingpool & spa. Energi- och klimatoptimerande produkter Energi- och klimatoptimerande produkter www.gullbergjansson.se Produktkatalog Swimmingpool & spa -- Poolvärmepumpar -- Värmeväxlare -- Reningsverk -- Avfuktare -- Tillbehör Energi- och klimatoptimerande

Läs mer

Fläktkonvektorer Sprid värme och kyla med våra tysta fläktkonvektorer

Fläktkonvektorer Sprid värme och kyla med våra tysta fläktkonvektorer Fläktkonvektorer Sprid värme och kyla med våra tysta fläktkonvektorer Kinnan AB som är generalagent för VENETO fläktkonvektorer erbjuder ett komplett sortiment för alla behov. Vår leverantör är Europas

Läs mer

FLÄKTKONVEKTOR 42N DEN NYA GENERATIONEN ELEGANS, PRESTANDA, KOMFORT

FLÄKTKONVEKTOR 42N DEN NYA GENERATIONEN ELEGANS, PRESTANDA, KOMFORT FLÄKTKONVEKTOR 42N DEN NYA GENERATIONEN ELEGANS, PRESTANDA, KOMFORT ENERGIEFFEKTIVITET EN SJÄLVKLAR SUCCE Den nya IDROFAN passar väl med de nya normerna för energisnåla byggnader. Den erbjuder ökade energibesparingar

Läs mer