När du vill ha internationellt välkända märken

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "När du vill ha internationellt välkända märken"

Transkript

1 När du vill ha internationellt välkända märken mettecosmetique

2 Bli en del av vår framgång! Mette Cosmetique samarbetar sedan 1979 framgångsrikt med hudvårdssalonger, spa och hudvårdsskolor i hela Sverige. Vi jobbar bara med internationellt välkända varumärken. KUNSKAP ÄR FÄRSKVARA Vi håller dig uppdaterad med de senaste rönen och trenderna så du kan fokusera på dina kunder och ge det bästa till dem. LÅT OSS INSPIRERA DIG Våra eventkvällar är mycket uppskattade, där minglar du och utbyter erfarenheter med andra kollegor i vår bransch. Du blir även inbjuden till våra eftertraktade varumärkeskurser. Vid några tillfällen om året kan du lyssna på spännande gästföreläsare. Utöver det arrangerar vi inspirationsresor till Paris (Gatineau), München (Artdeco), Barcelona (phformula), Sydafrika (nimue och Kalahari). VÅRA VARUMÄRKEN SYNS I FLERA OLIKA KANALER Vi annonserar regelbundet med helsidor i de ledande månads- och veckomagasinen. Vi har en god relation med skönhetsjournalisterna som regelbundet lyfter fram våra produkter och nyheter. Vi är aktiva på sociala medier och har interaktiva hemsidor för våra återförsäljare. SPECIELLT TILL DIG SOM ÅTERFÖRSÄLJARE Som återförsäljare får du vårt välfyllda magasin sex gånger om året. Där kan du läsa om de senaste nyheterna, hitta erbjudanden, få roliga tips, se kursprogram och hämta ny inspiration. Välkommen till Mette Cosmetique! Ingemar Berg Pia Svensson Susann Persson Christofer Berg Pernilla Kullberg Dyvecke Berg Helena Pihl

3 nimue uppnår resultat som tidigare inte varit möjliga inom hudvården nimue s produktsortiment utvecklades ursprungligen år 1994 med målsättning mot den medicinska marknaden för användning före och efter operation. Nimue revolutionerade riktningen för hudvårdsbranschen och är globalt erkända för sitt moderna koncept med hudklassificering (miljöbelastad hud, hyperpigmenterad hud, problemhud och interaktiv hud) och sin unika filosofi som är baserad på de fyra behandlingsprinciperna: föryngring, återuppbyggande, antioxidering och solskydd. nimue utbildar huden att aktivera sina naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en optimalt välmående hud. Behandlingarna erbjuder optimal koncentration av farmakologiska ingredienser, antioxidanter, unika växtextrakt, peptider och andra kraftfulla aktiva ingredienser. nimue erbjuder resultatinriktade försäljningsprodukter och professionella behandlingar samt specialbehandlingar som microneedling och behandlingar mot acne och hyperpigmentering. nimue s banbrytande innovationer har blivit legendariska där resultat och formler i världsklass är baserade på effektiva kombinationer, koncentrationer samt styrkor från exceptionellt aktiva ingredienser med vetenskapligt bevisade leveranssystem. Du erbjuds grundkurs, fortsättningskurser i hyperpigmentering och acnebehandling samt microneedlingkurs. Våra kurser ger dig den kunskap du behöver för att arbeta och sälja nimue.

4 mesoresurfacing Ett innovativt skin resurfacing -system phformula är en pharma-cosmeceutical hudvårdsserie, som är baserad på skin resurfacing istället för traditionell peeling. phformula s skin resurfacing -system är resultatet av en innovativ allians mellan cosmeceuticalprodukter och medicinska recept. Skin resurfacing har överlägsna fördelar. En peeling åstadkommer exfoliering, medan skin resurfacing aktivt stimulerar till en accelererad form av cellförnyelse och reparation, samtidigt som skador och ytliga irritationer reduceras. Effekten uppnås genom ett unikt leveranssystem (PH-DVC TM ). När du väljer att arbeta med phformula kompletterar du din nuvarande hudvårdsserie med fem nya, effektiva resurfacing - behandlingar: A.G.E, M.E.L.A, A.C.N.E, C.R. och V.I.T.A.C. Du kan även erbjuda dina kunder mesoresurfacing runt ögon och läppar samt specialbehandling för hals och dekolletage. Du erbjuds grundkurs och fortsättningskurs som ger dig den kunskap du behöver för att arbeta och sälja phformula.

5 Hållbar utveckling Kalahariöknen är full av oanade skatter i form av afrikanska växter och träd. Kalahari har forskat kring ett urval av dessa inhemska växter och naturliga resurser. De underbara dofterna kommer från de fascinerande och rena afrikanska naturliga botaniska oljorna. VÄLGÖRENHET När du väljer Kalahari bidrar du till ett flertal projekt. Kalahari tror på socialt samarbete och ansvar för miljön. Överskottet av försäljningen går till t ex läkar- och tandläkarmissioner, Kopan Preschool, mat- och arbetsprogram. Endast rena växtoljor och hållbara botaniska källor har använts och ingredienserna är av högsta kvalitet. Kalahari hudvårdsprodukter innehåller bl a följande aktiva ingredienser: Kigelia Africana Rooibos Extrakt Kalahari Melonfröolja Resurrection Växtextrakt Marula olja Baobab fröolja Det flexibla makeupsystemet ARTDECO är ett av världens mest framgångsrika makeupmärken där teknologi och kunskap möter innovation och trender. Artdeco består av två kompletta makeup serier: Pure Minerals och traditionell makeup. Du väljer själv startpaket, sortiment och färger. Du väljer mellan olika stora och små skyltställ, golvställ och moduler för att presentera tester och försäljningsprodukter på bästa sätt. Ögonskuggor och rouge är ett refillsystem med magneter undertill, så att konsumenten själv kombinerar sin individuella beautybox. ARTDECO har även en komplett serie som erbjuder ekologisk hudvård, kroppsvård och nagelvård. Det är kliniskt testat och har enbart högkvalitativa ingredienser och är inte testat på djur. Alla ingredienser skördas av Afrikas folk genom PhytoTrade, en ideell handelsorganisation, de befrämjar hållbar framställning och fair trade. Du erbjuds ansiktskurs och kroppskurs som ger dig den kunskap du behöver för att arbeta Exempel på golvställ och moduler att välja mellan. Du erbjuds heldagskurser där vår makeupartist går igenom hela sortimentet, säljteknik, tips och trix samt makeupteknik. och sälja Kalahari.

6 Kalahari Spa Sverige Tel Kalahari_SoR_R.indd phformula sverige phformula-produkterna är så effektiva att de enbart får säljas efter individuell hudanalys av specialutbildade hudterapeuter på auktoriserade phformula hudvårdssalonger. phformula-produkterna kommer aldrig att säljas i en webshop. PHform_ELLE.indd PHYRIS är ultramodern hudvård utvecklad av ett internationellt nätverk av forskare och dermatologer från Japan, Tyskland, Schweiz och Italien. MARKNADSFÖRING PHYRIS bygger på ett unikt tre-stegs-koncept bestående av avancerade termasomiska basprodukter kompletterade med specifika behandlingsprodukter både försäljning och cabin. Du erbjuds kurser som ger dig den kunskap du behöver för att arbeta och sälja Phyris. Kalahari för ansiktet Kalahariöknen är full av oanade skatter i form av afrikanska växter och träd. Kalahari har forskat kring ett urval av dessa inhemska växter och naturliga resurser. De underbara dofterna kommer från de fascinerande och rena afrikanska naturliga botaniska oljorna. Ingredienser av högsta kvalitet Endast rena växtoljor och hållbara botaniska källor Skördade av afrikas folk genom Phyto Trade Produkter från Kalahari innehåller inte: sulfater, MIT s, färgmedel, lanolin/derivat, parabener, isopropyleng, formadelhyd, mineraloljor eller produkter utvunna från djur Våra produkter har INTE testats på djur Har du problem med acnehud åldrad hud pigmenterad hud rosaceahud Boka en konsultationsbehandling hos någon av våra phformula-specialister som du hittar på Pharma-cosmeceutical hudvård phformula är en vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser. phformula erbjuder de mest kompletta, skyddande och återbalanserande hudvårdsbehandlingarna. phformula är en pharma-cosmeceutical, vilket är ny avancerad hudvård i gränslandet mellan cosmeceuticals och läkemedel. phformula s dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd, t. ex. för tidigt åldrande hud, känslig hud, rosacea, acne och hyperpigmenterad hud. GATINEAU är ett klassiskt franskt hudvårdsmärke av högsta professionella och vetenskapliga klass. PRESSKLIPP ANNONSER SOCIALA MEDIA GATINEAU utvecklar unika innovativa produkter och specialbehandlingar byggda på avancerad bioteknologi och råvaror från växtriket och havet. GATINEAU är troligen ett av världens främsta anti-age märke för olika åldersgrupper. För bästa resultat välj Mette Cosmetique Du erbjuds kurser som ger dig den kunskap du behöver för att arbeta och sälja Gatineau. UTBILDNING EVENT INSPIRATION DEPILAR är en banbrytande metod för hårreducering. DEPILAR är en enzymbehandling som på ett naturligt sätt fungerar bra på alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen. DEPILAR är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare och behandlingarna utföres av utbildade hudterapeuter och fungerar bra på de flesta kunder.

7 den nya generationens derma-cosmeceutical hudvård Nimue uppnår resultat som tidigare inte varit möjliga inom hudvården. Nimue -den nya generationens derma cosmeceutical serie med en unik avancerad antiage-teknologi. Nimue motarbetar hudens biologiska nedbrytning och skyddar mot yttre negativ miljöpåverkan. Nimue s specifika formulas innehåller skonsamma naturliga ingredienser med bevisad effekt. Nimue s resultat vid behandling av negativ miljöpåverkad hud, problemhud och hyperpigmenterad hud är unika. Nimue innehåller inga artificiella doftämnen eller mineraloljor. Nimue har ett prisvärt, miljövänligt refillsystem. Nimue s hemlighet bakom de fantastiska behandlingsresultaten är den rätta koncentrationen i den rätta kombinationen och i de rätta styrkorna av Alpha Hydroxy syror och A-vitamin samt anti-oxidanter som Alpha Lipoic syra, C- och E-vitamin-estrar. Nimue lär huden använda sina egna naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en hälsosam balans. Nimue erbjuder resultatinriktade produkter/behandlingar för ansikte, kropp, man, ungdom samt mineral-make-up. Gå in på och leta upp en salong nära dig! Distributör: Mette Cosmetique AB, ELLE_1003_nimue/mettecosmetique.indd Servicemedlem sedan starten mettecosmetique Florettgatan Helsingborg Tel info@mettecosmetique.se

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT Kliniska hudvårdsbehandlingar med dermatologiska resultat Vill du också ha snabba, synliga och bestående resultat? Dr Dennis Gross

Läs mer

den nya generationens dermacosmeceutiska

den nya generationens dermacosmeceutiska den nya generationens dermacosmeceutiska hudvårdsserie 1 Nimue-produkterna skapades ursprungligen 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess

Läs mer

Kvinnor är våra favoriter

Kvinnor är våra favoriter Kvinnor är våra favoriter För oss på Bonnier Tidskrifter är skönhet ett av de viktigaste segmenten både innehållsmässigt i våra varumärken och gentemot våra annonsörer, läsare och besökare. Med våra varumärken

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin egen läkningsprocess efter

Läs mer

LISA i By. För kropp & själ vid Frykenstrand. Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning

LISA i By. För kropp & själ vid Frykenstrand. Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning För kropp & själ vid Frykenstrand Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning Jag finns vid natursköna Frykenstrand. Ring och boka tid för massage eller en avslappnande SPA-behandling.

Läs mer

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut LINAS HUDVÅRD Certifierad hudterapeut RESULTATBASERAD HUDVÅRD HUDVÅRDSPRODUKTER Klassisk Ansiktsbehandling En ansiktsbehandling som passar alla! I behandlingen görs en hudanalys och produkterna anpassas

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på BEHANDLINGAR OCH PRISER 2013/2014 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Valet av produkter styrs ofta av intryck från reklam eller genom

Läs mer

en otrolig teknologi två fantastiska produkter

en otrolig teknologi två fantastiska produkter en otrolig teknologi två fantastiska produkter ASEA och RENU 28 liknar inte något du provat tidigare. Båda produkterna bygger på ASEA:s patenterade vetenskapliga teknologi. Vi berättar gärna mer om dessa

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter Prislista 2011/2012 PRISLISTA PRISLISTA 2011/2012 2013 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Mitt medvetna val är att de produkter jag använder

Läs mer

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag nästa generations teknologi Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin

Läs mer

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd SOLUTION BY VICTUS Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

mette cosmetique Har du anmält dig till vårens kurser? Kursprogram se sidan 14-15! hudvård och makeup

mette cosmetique Har du anmält dig till vårens kurser? Kursprogram se sidan 14-15! hudvård och makeup mette cosmetique hudvård och makeup Månadsmagasin för återförsäljare januari-februari 2012 Har du anmält dig till vårens kurser? Kursprogram se sidan 14-15! Välkommen till våra montrar på SHR-mässan i

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

din dagliga hudvård SKIN RESURFACING DEN NYA GENERATIONENS HUDVÅRD

din dagliga hudvård SKIN RESURFACING DEN NYA GENERATIONENS HUDVÅRD din dagliga hudvård SKIN RESURFACING DEN NYA GENERATIONENS HUDVÅRD Experten på dermatologisk skin resurfacing Under ledning av världsledande opinionsbildande dermatologer och farmakologer har phformula

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS Schhh Cetaphil har varit en skönhetshemlighet i Hollywood i 60 år. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

hudgarnisonen Behandlingar

hudgarnisonen Behandlingar hudgarnisonen Behandlingar Ansiktsbehandlingar matis specialbehandlingar ansikte Ansiktsbehandling Lyx 1 tim 45 min 995 kr extra rengöring med frimator, färgning av fransar och bryn, ånga och porrengöring,

Läs mer

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING.

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. COFFEEBERRY * NATURECEUTICALS NATURE S MOST POTENT ANTI-AGING BOTANICAL PRIORI - the Anti-Aging Authority UPPTÄCK VETENSKAPEN BAKOM HUDENS FÖRVANDLING

Läs mer

Utbildningsprogram vt 2016

Utbildningsprogram vt 2016 Utbildningsprogram vt 2016 Investera i dig själv - Gå på kurs! KUNSKAP - KVALITET - SERVICE Varje år utbildar Dermarome över 3000 st hud-/spaterapeuter, massörer och andra som vill investera i sig själva

Läs mer

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie Hösten 2017 lanserade IDUN Minerals en ny hudvårdsserie som nu utökas med fler problemlösande produkter som peeling och fuktmask.

Läs mer

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

- Prislista 2012. DUO BEHANDLINGAR Behandling Tid Pris Duo Klassisk 60 1 200 kr Duo Lyx 90 1 800 kr

- Prislista 2012. DUO BEHANDLINGAR Behandling Tid Pris Duo Klassisk 60 1 200 kr Duo Lyx 90 1 800 kr KONSULTATION 30 350 kr Dras av vid utförda behandlingar, flera. ANSIKTSBEHANDLINGAR (AHA-syror ingår) Nimue Lyx 90 1 300 kr Nimue Professionell 90 950 kr Nimue Klassisk 60 750 kr Nimue Akne (ansikte) 60

Läs mer

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig!

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Efter flera års forskning lanserar Weleda nu en innovativ och ekologisk hårvårdsserie med sex produkter som baseras på

Läs mer

Ansiktsbehandlingar. Ansiktskur

Ansiktsbehandlingar. Ansiktskur Ansiktsbehandlingar Ansiktskur Ansiktsbehandling med fokus på avslappning! Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och vårdande produkter som anpassas efter just din hudtyp för bästa resultat. Tid: 40

Läs mer

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

mettecosmetique hudvård och makeup nyheter från phformula Månadsmagasin för återförsäljare juli-augusti 2012

mettecosmetique hudvård och makeup nyheter från phformula Månadsmagasin för återförsäljare juli-augusti 2012 mettecosmetique hudvård och makeup nyheter från phformula Månadsmagasin för återförsäljare juli-augusti 2012 Depilar är den enda metod, som på ett biologiskt, naturligt sätt ger permanent hårborttagning

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT www.gaiasverige.se Ax & Lin GAIA:S HISTORIA Hudvårdsserien skapades av mamma Michelle vars son föddes med känslig hud och utvecklade eksem redan vid 8 veckors ålder. De provade

Läs mer

den nya generationen dermacosmeceutical

den nya generationen dermacosmeceutical den nya generationen dermacosmeceutical hudvårds-serie Nimue är erkänt över hela världen för sin innovativa formulateknologi, som är baserad på den effektiva kombinationen av unika och effektiva ingredienser

Läs mer

Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR

Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR Exuviance ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lätt En lätt uppfräschning 30 min Hudanalys, rengöring, PHA-peeling, portömning, mask samt avslutande dagkräm. Exkl

Läs mer

Behandlingar. Ansiktsbehandlingar. Laserbehandling. Kemisk peeling (meicinsk ansiktsbehandling) Prislista uppdaterad 2014-05-15.

Behandlingar. Ansiktsbehandlingar. Laserbehandling. Kemisk peeling (meicinsk ansiktsbehandling) Prislista uppdaterad 2014-05-15. Behandlingar Prislista uppdaterad 2014-05-15 Ansiktsbehandlingar Hudkonsultation (utförs alltid av hudterapeut) tid 20 min pris 250 kr Nimue Klassisk Bio Active Complex tid 45 min pris 710 kr tid 60 min

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga SPAKVÄLLARpå Bansai Spa JANUARI Måndag 20/1 15-18 Spakväll & invigning av märket Kerstin Florian Bubbel, snittar & lyx sätter guldkant

Läs mer

Kvinnor är våra favoriter

Kvinnor är våra favoriter Kvinnor är våra favoriter För oss på Bonnier Tidskrifter är skönhet ett av de viktigaste segmenten både innehållsmässigt i våra varumärken och gentemot våra annonsörer, läsare och besökare. Med våra varumärken

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga JANUARI SPAKVÄLLAR på Bansai Spa Torsdag 30/1 18-20 Spakväll med make-up för bröllop och fest En riktigt make-up kväll den 30/1

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

hudgarnisonen Behandlingar

hudgarnisonen Behandlingar hudgarnisonen Behandlingar Ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lyx 1 tim 45 min 1095 kr I behandlingen ingår: välkomstmassage, rengöring, peeling, extra rengöring med frimator, färgning av fransar och

Läs mer

skin check skin check guide

skin check skin check guide skin check skin check guide skin check bliss = avancerad effektiv hudvård Skin check är ett verktyg så att du på ett lätt och snabbt sätt ska få en öppnare dialog med kunden och kunna göra skräddarsydda

Läs mer

Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment

Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment Weleda Baby är benämningen på Weledas babysortiment där den läkande ringblomman - calendula står i fokus. Serien innefattar 8 produkter som hjälper till

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S Schhh Cetaphil har länge varit en skönhetshemlighet i Hollywood. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

Vi, Maria och Daniel, har distribuerat högteknologisk utrustning i 4 år och är också ansvariga

Vi, Maria och Daniel, har distribuerat högteknologisk utrustning i 4 år och är också ansvariga Vilka är vi? Vi, Maria och Daniel, har distribuerat högteknologisk utrustning i 4 år och är också ansvariga för MEDICAL SYSTEMS / YPERION SVERIGE se www.medicalsystems.se. Förutom det driver vi också ett

Läs mer

Utbildningsprogram vt 2016

Utbildningsprogram vt 2016 Utbildningsprogram vt 2016 Investera i dig själv - Gå på kurs! KUNSKAP - KVALITET - SERVICE Varje år utbildar Dermarome över 3000 st hud-/spaterapeuter, massörer och andra som vill investera i sig själva

Läs mer

Historien om Manasimakeup Quality makeup products for all skin types

Historien om Manasimakeup Quality makeup products for all skin types Historien om Manasimakeup Quality makeup products for all skin types Manasimakeup är en svensk makeupkollektion grundad av Susanne Persson, en professionell makeup artist och hårstylist baserad i Sverige.

Läs mer

stoppa dig OIL CONTROL

stoppa dig OIL CONTROL AKNE FÅR ALDRIG stoppa dig OIL CONTROL Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15-18 års ålder brukar aknen vara som

Läs mer

Kemisk Peeling. Upptäck din nya hud

Kemisk Peeling. Upptäck din nya hud Kemisk Peeling Upptäck din nya hud VARFÖR MEDIK8? Peeling Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter u som endast säljs av hudvårdsexperter. Produkterna är framtagna, utvecklade

Läs mer

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars.

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. É M I N E N C E O R G A N I C S O R G A N I S K A A N S I K T S B E H A N D L I N G A R T H E O R I G I N A L S I N

Läs mer

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE Antioxidant blandning av frukt och örter En kliniskt bevisad antioxidantblandning som skyddar och reparerar tecken på åldrad hud samt bidrar till ett ungdomligare utseende.

Läs mer

SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE

SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE SKINCARE SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE CORRECT 1 PURIFY 2 EMPOWER CORRECT 3 MOISTURIZE HENNES FOKUS ÅLDERSFÖREBYGGANDE CORRECT PROBLEMHUD SPÄNST & VOLYM BRILLIANT FUTURE AGE DEFENSE & RENEW SERUM

Läs mer

C.R. skin resurfacing hudvård mot kronisk hudrodnad/rosacea MAXIMAL STYRKA RECEPTFRI PHARMA-COSMECEUTICAL HUDVÅRD

C.R. skin resurfacing hudvård mot kronisk hudrodnad/rosacea MAXIMAL STYRKA RECEPTFRI PHARMA-COSMECEUTICAL HUDVÅRD C.R. skin resurfacing hudvård mot kronisk hudrodnad/rosacea MAXIMAL STYRKA RECEPTFRI PHARMA-COSMECEUTICAL HUDVÅRD Kronisk hudrodnad (Rosacea) Definition Ett kroniskt tillstånd karakteriserat av ansiktsrodnad

Läs mer

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering SWE_TGG Shave Guide V2.indd 1 9/9/2011 10:53:49 AM TheGentryGroomingCo introducerar TheEssentialsRange TheGentryGroomingCo öppnade sin första salong 2005 och

Läs mer

kursprogram september 2009 - januari 2010 ögonblicket din karriär förändrades. för alltid.

kursprogram september 2009 - januari 2010 ögonblicket din karriär förändrades. för alltid. kursprogram september 2009 - januari 2010 ögonblicket din karriär förändrades. för alltid. ett brev från utbildningsavdelningen Välkommen till höstens kurser! 2009 kan mycket väl gå till historien som

Läs mer

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk.

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk. Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Assimilation är nyckeln till effektiv hudvård Växternas kraft upphör

Läs mer

Resultaten har testats på 95%-konfidensnivå

Resultaten har testats på 95%-konfidensnivå KICKS Beauty Report 2014 Bakgrund KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av totalt 227 butiker i Sverige, Norge och Finland. Omfattande kunskap om de svenska skönhetskonsumenternas beteende

Läs mer

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet Cecilia Östman mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG sinnesstämning känsla skönhet Mitt namn är Cecilia Östman. Varmt välkommen till mig och min salong Hudvårdsstudion. Jag är cidesco diplomerad

Läs mer

d år sv ropp Hud & K

d år sv ropp Hud & K 34-001 34-002 34-003 34-007 34-004 34-006 34-005 34-008 15-600 15-601 15-604 15-606 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 >> www.vadeco.se 23 NORMAL

Läs mer

SVETTIGA KLAPPAR & DOFTANDE PAKET

SVETTIGA KLAPPAR & DOFTANDE PAKET SVETTIGA KLAPPAR & DOFTANDE PAKET Här kan du läsa mer om alla våra spännande erbjudanden, som du naturligtvis kan köpa alla dagar under december! 1 DEC PRESENTKORT ÖNSKEKLAPPEN Skäm bort dig själv eller

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE www.gaiasverige.se Ax & Lin PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP GAIA har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv

Läs mer

PRISLISTA 2012. Veronika Benedik Kosmetisk Tatuerare / Hudterapeut

PRISLISTA 2012. Veronika Benedik Kosmetisk Tatuerare / Hudterapeut PRISLISTA 2012 Image ansiktsbehandling express (30 min) Här ingår rengöring, peeling, mask och dagcreme en uppfräschande behandling. 320:- Image ansiktsbehandling basic (60 min) Effektiv behandling som

Läs mer

Beauty Prislista HUD & l aserbehandlingar

Beauty Prislista HUD & l aserbehandlingar Beauty Prislista HUD & LASERBEHANDLINGAR Exuviance ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lätt En lätt uppfräschning 30 min Hudanalys, rengöring, PHA-peeling, portömning, mask samt avslutande dagkräm. Exkl

Läs mer

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15 18-års ålder brukar aknen vara som värst för att

Läs mer

ELIXIR 7.9. Laboratoire Santé Naturelle. Ett par droppar elixir för en förstärkt anti-age effekt. Skönhet från växtriket

ELIXIR 7.9. Laboratoire Santé Naturelle. Ett par droppar elixir för en förstärkt anti-age effekt. Skönhet från växtriket Skönhet från växtriket ELIXIR 7.9 Laboratoire Santé Naturelle Ett par droppar elixir för en förstärkt anti-age effekt SE_Elixir79.indd 1 2010-09-28 14.49 ELIXIR 7.9 ELIXIR 7.9, en patenterad innovation

Läs mer

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Ledande inom färg, lack och verkstadsoptimering Nexa Autocolor är en av världens ledande färgleverantörer och finns i över 147 länder. Nexa Autocolor har

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt laboratorium.

Läs mer

Klinisk hudvård som ger omedelbara resultat!

Klinisk hudvård som ger omedelbara resultat! Klinisk hudvård som ger omedelbara resultat! Multifunktionella produkter som är enkla att använda och ger snabba, synliga samt varaktiga resultat! Dr Dennis Gross Skincare är en modern och högintressant

Läs mer

BEHANDLINGSMENY. face hudstudio

BEHANDLINGSMENY. face hudstudio BEHANDLINGSMENY face hudstudio KLASSIKER SPA-ansiktsbehandling 425.- Rengöring, ansiktsvatten, peeling, massage ansikte, nacke, axlar och skalp. Dagcreme. Ca. 30 min Lätt ansiktsbehandling 525.- Rengöring,

Läs mer

face hudstudio Måndag 9-18 Tisdag 9-18 Onsdag 9-18 Torsdag 9-18 Fredag 8-18 Lördag 9-14

face hudstudio Måndag 9-18 Tisdag 9-18 Onsdag 9-18 Torsdag 9-18 Fredag 8-18 Lördag 9-14 face hudstudio Face hudstudio öppnade i januari 1986 vilket innebär att år 2011 fyller vi 25 år. Tiden går verkligen fort då man har roligt och att arbeta med underbara, effektiva behandlingar och fantastiska

Läs mer

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå NONIQUE Naturlig och läkande hudvård från topp till tå Betydelsen av namnet Står för den vintergröna växten noni som är hjärtat i våra produkter Betyder + eller och Noni från Panama - odlingarnas paradis

Läs mer

kursprogram januari - juni 2010 ögonblicket din karriär förändrades - för alltid.

kursprogram januari - juni 2010 ögonblicket din karriär förändrades - för alltid. kursprogram januari - juni 2010 ögonblicket din karriär förändrades - för alltid. ett brev från utbildningsavdelningen Välkommen till vårens kurser! 2010 är här ett decennium på det nya årtusendet har

Läs mer

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK PRISLISTA 2012 Vissa av våra behandlingar rekommenderas som kur för bästa resultat. Läs mer om respektive behandling på vår hemsida www.estetic.se. Om du är osäker på vilken

Läs mer

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det?

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det? Varmt Välkommen att boka din tid. Tid som inte avbokas 24 timmar innan debiteras 50% av priset. Massage eller annan kroppsbehandling rekommenderas ej vid förkylning, feber eller före graviditet v. 16.

Läs mer

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER exceptional skin food COCOA SHEA& ROSEHIP SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.se 100% ekologiska ingredienser exceptional skin food Varje Zoya Goes Pretty produkt innehåller högst två ingredienser Vi

Läs mer

GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG

GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG PROFESSIONELLA BEHANDLINGAR AV GILDA SKOLANS STUDENTER Samtliga tids- och prisangivelser är inklusive 5-15 min kundkonsultation. Hudvårds- och

Läs mer

LHE Ljusterapisystem. Med Mistral. arbetar man 200% snabbare än med en. Laser eller IPL

LHE Ljusterapisystem. Med Mistral. arbetar man 200% snabbare än med en. Laser eller IPL P LHE Ljusterapisystem Med Mistral arbetar man 200% snabbare än med en Laser eller IPL En komplett hudvårdslösning Mistral har kommit till Sverige och nu finns möjligheten för din klinik /salong att ta

Läs mer

Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea.

Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea. Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea. metronidazol Är du röd i ansiktet med akneliknande utslag, rodnad eller ytliga blodkärl? Det kan vara rosacea. Rosacea är en vanlig, kronisk hudsjukdom som kan uppträda

Läs mer

munnen Rouge Välj färg i harmoni med läppstift och ögonskuggor. Applicera inte för nära ögonen, eftersom det är lätt att se svullen ut.

munnen Rouge Välj färg i harmoni med läppstift och ögonskuggor. Applicera inte för nära ögonen, eftersom det är lätt att se svullen ut. foundation Grunden Se till att ansiktet är helt rengjort och att fuktkräm är applicerad över hela ansiktet. För att färger och skuggor ska se naturliga ut bör du lägga din makeup i dagsljus. Välj en foundation

Läs mer

ANSIKTSBEHANDLINGAR. Klassisk ansiktsbehandling för män (ca 90 min) 400:- Se klassisk ansiktsbehandling exklusive brynplock.

ANSIKTSBEHANDLINGAR. Klassisk ansiktsbehandling för män (ca 90 min) 400:- Se klassisk ansiktsbehandling exklusive brynplock. PRISLISTA ELEVBEHANDLINGAR STOCKHOLM 2014 ANSIKTSBEHANDLINGAR Klassisk ansiktsbehandling (ca 90 min) 450:- Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, brynplock (ej formning), ansiktsmask

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen och Robin Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt

Läs mer

TheWonder Of Balance. Distribueras via Cosmetic Treasures i Skandinavien

TheWonder Of Balance. Distribueras via Cosmetic Treasures i Skandinavien TheWonder Of Balance Distribueras via Cosmetic Treasures i Skandinavien Vad är Lavilin Dermatologiska produkter som syftar till att främja hudens naturliga fuktioner. Använder medicinska kunskaper för

Läs mer

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se FACE Total face (alla hudtyper) Rengöring, facemapping, peeling, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande

Läs mer

NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se

NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails har sedan 1999 erbjudit marknaden utbildningar utav högsta klass

Läs mer

EKONOMI, HANDEL & ADMINISTRATION. Inbjudan till vårens inspirationsträff! GRÄNSLÖST LÄRANDE

EKONOMI, HANDEL & ADMINISTRATION. Inbjudan till vårens inspirationsträff! GRÄNSLÖST LÄRANDE EKONOMI, HANDEL & ADMINISTRATION Inbjudan till vårens inspirationsträff! GRÄNSLÖST LÄRANDE Välkommen till Libers och Vismas inspirationsträff i entreprenörskap! Förberedelserna för att möta GY2011 är i

Läs mer

Naturligt värderingar eller vetande? En granskning av naturkosmetik i spåret av den gröna vågen

Naturligt värderingar eller vetande? En granskning av naturkosmetik i spåret av den gröna vågen Naturligt värderingar eller vetande? En granskning av naturkosmetik i spåret av den gröna vågen Syftet med rapporten studera marknadsföringen av naturkosmetik om marknadsföringen stämmer överens med lagar

Läs mer

ONLINE UTBILDNING 2017

ONLINE UTBILDNING 2017 ONLINE UTBILDNING 2017 AGENDA Bakgrund IDUN Minerals Varför IDUN Minerals? Produktgenomgång Quiz BAKGRUND Lanserades 8 mars 2011 Internationella kvinnodagen Serien bestod från början av 6 foundation, 4

Läs mer

Prislista Elevbehandlingar 2015

Prislista Elevbehandlingar 2015 Prislista Elevbehandlingar 2015 Ansiktsbehandlingar Klassisk ansiktsbehandling (ca 90 min) 450:- Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, brynplock (ej formning), ansiktsmask

Läs mer

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se FACE Total face (alla hudtyper) Rengöring, facemapping, peeling, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande

Läs mer

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden.

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. SWE och efter Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. RENU 28 innehåller bara fyra ingredienser och

Läs mer

H Å R S A L O N G P A R F Y M E R I S P A K L I N I K

H Å R S A L O N G P A R F Y M E R I S P A K L I N I K B e h a n d l i n g a r P A R F Y M E R I S P A H Å R S A L O N G K L I N I K ANSIKTSBEHANDLINGAR Ansiktsbehandling SPA [25 min] Skön och uppfräschande. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage,

Läs mer

JANUARI KOLLEKTIONEN

JANUARI KOLLEKTIONEN JANUARI KOLLEKTIONEN STARTA EN NY HUDVÅRDS RESA Dags att vända blad och skriva om hudvårdsrutinen. Med hjälpa av 4 limited edition kit anpassade för alla olika hudtillstånd 4 JANUARI KOLLEKTIONEN STARTA

Läs mer

Prislista Elevbehandlingar 2015

Prislista Elevbehandlingar 2015 Prislista Elevbehandlingar 2015 Ansiktsbehandlingar Klassisk ansiktsbehandling (ca 90 min) 450:- Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, brynplock (ej formning), ansiktsmask

Läs mer

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi Dr Zein Obagis målsättning är att alla ska få en möjlighet till att uppnå en frisk hud oavsett ålder, etnicitet eller livssituation. För att kunna uppnå detta har han utvecklat två olika serier: ZO Skin

Läs mer

Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea.

Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea. Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea. metronidazol Är du röd i ansiktet med akneliknande utslag, rodnad eller ytliga blodkärl? Det kan vara rosacea. Rosacea är en vanlig, kronisk hudsjukdom som kan uppträda

Läs mer

Välkommen till Lycka!

Välkommen till Lycka! Välkommen till Lycka! Du håller nu i vår behandlingsmeny som kan hjälpa dig med att välja rätt behandling för dig. Om du har svårt att välja är det bara att ringa till salongen så hjälper vi dig gärna.

Läs mer

Välkommen Into the Dark!

Välkommen Into the Dark! Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation har det stora nöjet att bjuda in till Svenska Mästerskapen i Makeup 2014 Lördagen den 8 november, Kista Galleria, Stockholm 2014 års tema ger dig friheten att tolka

Läs mer

NYA BEHANDLINGSMETODER DEN SÄKRA BEHANDLINGEN BEHANDLINGAR FÖR BÅDE KVINNOR OCH MÄN - UTAN KIRURGISKA INGREPP

NYA BEHANDLINGSMETODER DEN SÄKRA BEHANDLINGEN BEHANDLINGAR FÖR BÅDE KVINNOR OCH MÄN - UTAN KIRURGISKA INGREPP NYA BEHANDLINGSMETODER Beautytek utvecklades ursprungligen för användning inom medicinen och har redan visat sin överlägsenhet inom detta område. Beautytek är knappast jämförbar med någon annan känd konventionell

Läs mer

MAKEUP FÖR ALLA HUDTONER

MAKEUP FÖR ALLA HUDTONER MAKEUP FÖR ALLA HUDTONER Historien om.färg startade när Birgitta Lagerholm,.FÄRGs grundare och tillika högt utbildad makeupartist, var ute på ett jobb och hade svårt att få fram rätt foundationton till

Läs mer

Låt Sara vidareutbilda dig

Låt Sara vidareutbilda dig Låt Sara vidareutbilda dig PRAKTISKA KURSER I EKOLOGISK HUDVÅRD 16-17 NOVEMBER 2019 H Ö S T E N S K U R S E R Låt Sara vidaretbilda och bredda dina kunskaper i ekologisk hudvård. Du kommer få med dig värdefull

Läs mer

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 85

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 85 Marja Entrich me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 85 EN HÄRLIG TJEJTRÄFF ZINK FÖR DEN TORRA HUDEN bäst i test i expressens söndagsbilaga hela 7 gånger. (5 getingar) Nu har vi fått vinter

Läs mer

För order och information ring: 020-36 87 00 Öppettider: mån-fre: 8.30-17.15 beställning innan 16.45 skickas samma dag. sid. 2

För order och information ring: 020-36 87 00 Öppettider: mån-fre: 8.30-17.15 beställning innan 16.45 skickas samma dag. sid. 2 KURSPROGRAM VÅREN 2016 KURSFOLDER_VT_2016.indd 1 2015-10-12 15:54 KURSUTBUD VÅREN 2016 EXTENSIONS Keratinvax värmetång sid. 4 Limsystem limpistol sid. 5 Tape tape extensions sid. 6 Ultralinks (microringar)

Läs mer