Frsiskis&Svettis på Friskis&Svettis Södertällje. En inspirationsdag. för funkisar i SODERTALJE.FRISKISSVETTIS.SE LEKLUST2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Frsiskis&Svettis på Friskis&Svettis Södertällje. En inspirationsdag. för funkisar i SODERTALJE.FRISKISSVETTIS.SE LEKLUST2013"

Transkript

1 SODERTALJE.FRISKISSVETTIS.SE LEKLUST2013 för funkisar i Frsiskis&Svettis på Friskis&Svettis Södertällje 9 november En inspirationsdag

2 Inspiratörer på Leklust 2013 Anders Södergård År 2005 var det bästa året i mitt liv. Det tyckte jag verkligen då, och 2006 skulle bli ännu bätttre. Det var mitt under sjunde terminen på läkarprogrammet, och livet lekte. Jag ledde spinning på Friskis&Svettis, tränade fotboll, gymmade och sprang både ofta och långt. Jag var engagerad inom musik och dirigerade en kör samt sjöng i ytterligare två. Den första april gjorde mitt dittills hyfsat bekymmerslösa liv en radikal helomvändning. Mycket kommer aldrig någonsin att bli sig likt. Jag är numera en cancerpatient. Och jag har inte vilken cancer som helst, utan cancer i hjärnan. Jag har en elakartad hjärntumör. På Leklust2013 kommer Anders förstås köra spinning (1C). Passet beskriver han så här: Jag tycker om att göra utmanande pass, men som är smart uppbyggda. Jag lägger ned mycket tid på att hitta den perfekta musiken som på bästa sätt återger den energinivå som jag är ute efter. I mina korta intervaller kommer hjärtat att pumpa och svetten spruta. Haka på och trampa! Elvira Johansson är idrottspedagog från Norrbotten. Hon instruerar och utbildar inom Cykel, Indoor walking och Yoga. Elvira beskriver sig sj älv som tydlig och tillåtande, alltid med glimten i ögat och hon Inspireras av människor och sköna beats, helst tillsammans. På Leklust2013 kommer Elvira köra passen: Indoor Walking - Lovely Loops (4B) Tre utmanande varv på samma bana. Genom hårt arbetet och mjuk återhämtning. Norrländsk, rejäl och enkel Indoor Walking. Cykel Elvisource (3D) Flyt. Fokus. Flås. Urkraft från den norrländska källan, Elvisource. Från mjukt till maxat, mellan toppar och träsk.

3 Magnus Ringberg är sjukgymnast och tränare och jobbar med sin egna träningsstudio i Göteborg. Magnus arbetar med olika rörelsetekniker för att optimera kroppens rörelsemönster. Tillsammans med TheAcademy har Magnus skapat tränings-passet Functional moves som gör succé på flera anläggningar i Sverige, Norge och Danmark. Magnus är en del av Team Yogobe ( där hans populära yoga följs online. På Leklust2013 kommer Magnus bjuda på passen: Totalövningar (2A) Magnus utmanar dig en i en atletisk och inspirerande träningsklass där kroppens styrka, balans och uthållighet tränas. Med vikter, bräda och stång får du testa och leka dig fram i rörelsemönster som ger dig nya kreativa ideér. Vinyasa yoga (4A) Magnus yoga är dynamisk och låter din kropp röra sig i sekvenser som steg för steg skapar mer och mer öppning och kraft. Erik Börjesson arbetar som personlig tränare på SATS Spårvagnshallarna, lärare i SATS-skolan och utbildare hos Exceed Performance. Erik släppte i December 2012 boken Sportmassera själv med redskap. Bland hans meriter som fystränare finns båda EM-guld och SM-guld. På Leklust 2013 håller Erik i två workshops: Bättre prestation med SMR (2D) Denna workshop lär dig grunderna om SMR. Du lär dig hur och varför du ska rulla för att skapa bättre förutsättningar för träning och tävling. Bröstryggen - Nyckeln till minskad smärta i ländrygg, nacke och axlar (3E) Denna workshop lär dig hur du ska förbättra rörligheten i bröstryggen, något som är viktigt för att minska befintliga problem eller förebygga problem i ländrygg, nacke och axlar.

4 Inspiratörer på Leklust 2013 Från Team Reebok: Jenny Jacobsen är 38 år och har tränat och tävlat i CrossFit sen Jenny driver CF Nordic tillsammans med Numi Katrinarson och Rickard Walén. Hon har också tävlat I CrossFit Games 3 gånger (motsvarande VM ) och är med i CrossFits utbildningsteam i Europa. Númi Katrinarson är 33 år och har tränat CrossFit sen Numi som kommer från Island började med CF när han kom till Sverige. Han har en bakgrund som simmare. Numi har redan tävlat i CF Games 2 ggr och har vunnit ett flertal tävlingar. Fantastisk coach och atlet. Delägare av CF Nordic. Jenny och Numi representerade tillsammans med 4 andra Sverige med deras lag Team Reebok CrossFit Nordic i CF Games På Leklust 2013 kommer Jenny & Numi köra två CrossFit Workshops (4D,5D ) som de kort beskriver så här CrossFit är ett styrke- och konditionsprogram byggt på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet.

5 Joel Svensson är gymtränare på Friskis&Svettis Malmö och licensierad PT och kostrådgivare. Joel vill vara stark som en oxe, smidig som en katt och snabb som en kobra. På Leklust2013 kommer Joel köra två pass som han beskriver så här: Animal walk, take a walk on the wild side (1D) är ett pass där vi utmanar kroppens rörlighet, styrka och uthållighet på ett djuriskt sätt. Vi går igenom olika gångstilar och rörelser som är hämtade ur djurriket. Vi kommer hoppa som apor, slingra oss som maskar och kräla som reptiler. Det är naturliga rörelser som vi säkert kommer ihåg ifrån vissa av barndomens lekar. Andra har sina rötter i uråldriga kampsporter och yoga. Det är svettigt, frigörande och mycket roligt. Lucky couple (5B) är ett pass baserat på parövningar där vi jobbar två och två. Här använder vi vår egna och partnerns kropp som redskap för att ta oss igenom ett fiktivt förhållande i form av olika övningar. Det är ett lekfullt temapass med roliga övningar och tvister. Kommer garanterat att få deltagarna att pusta, svettas och le.

6 Inspiratörer på Leklust 2013 Sebastian Wollbrin är träningsansvarig på Friskis&Svettis Örnsköldsvik, utbildare inom Friskis&Svettis Riks men också coach på Modo Sports Academy med en idrottspedagogiskutbildning i grunden. Har därefter regelbundet vidareutbildat sig inom områden som t ex styrkecoaching och träningsfysiologi. Sebastian har på olika nivåer jobbat inom sporterna ishockey, kampsport, fotboll och alpint. På Leklust2013 kommer Sebastian köra två workshops: Den svagaste länken (3B) En workshop där vi går igenom kroppen och screenar av rörliget och stabilitet. Något för dig som vill ligga steget före och förhindra framtida skador. Träna smart (2B) Vilka variabler ska du tänka på för att få en bra träning utan att riskera överträning/skador? Här går vi igenom programdesign ur ett veckoperspektiv för att fundera över hur vi kan träna på ett optimalt sätt, för att nå de mål vi satt upp. Robert Granat är aktiv inom Friskis&Svettis Göteborg och utbildare på Friskis&Svettis Riks. Robert är för de flesta som tidigare varit på Svettisdagarna ett känt ansikte. Robert är en grymt inspirerande och engagerad ledare som vi inte kan motstå att få med på Leklust2013. På Leklust 2013 kommer Robert däför inspirera oss i passen: Uttryck, starter & slut (1A) Ett jympapass extra allt, där ledarskapet står i centrum och du får möjlighet att uppleva nåt speciellt. Flex (3A) Det är aldrig så viktigt som i ett Flexpass vilket ledarskap som presenteras. Dans & Trix (5A) behöver nog ingen presentation. Det är vad det är. Ett alldeles fantasiskt pass kring Dans & trix.

7 Patrik Taleus är 46 år och har lätt spinning i Friskis&Svettis Eskilstuna sedan De senaste 10 åren har Patrik haft ett pass som kallats för Vätternpasset. Det är också det passet som Patrik kommer köra på Leklust2013. Vätternpaset (4C) är 90 minuter långt vid terminens start men under terminens gång ökas det upp till två timmar. Patrik beskriver naturen och bansträckningen runt Vättern. Passet startar i Motala för att sedan med hjälp av Patriks beskrivningen ta er söderut mot Jönköping och så norrut på västra sidan om Vättern. Och slutligen kommer ni också i mål - i Motala. Stefan Haag är numera anställd som träningsansvarig i Friskis&Svettis Haninge men har tidigare jobbat i flera föreningar och på Friskis&Svettis Riks. Stefan är utbildare inom gym, cirkelgym och cirkelfys. På Leklust2013 inspirerar Stefan i Small group (1E, 2E) och Cirkelgym X (5E). Stefan Björk är Träningsansvarig på Friskis&Svettis Södertäljetälje och utbildare inom Friskis&Svettis Riks. Han är också initiativtagare till Leklust2013. På Lelust2013 kommer Stefan inspirera i två pass: Cirkelgym (4F) & Cirkelgym X (1F). Josefina & Lotten Kihlström, är båda verksamma inom Friskis&Svettis Stockholm. Båda är IW ledare och utbildare inom Friskis&Svettis Riks. På Leklust2013 kommer de bjuda på följande sköna pass : Iw Soft (1B), Iw Intervall (3C), Iw Tema (5C) samt ett Kombipass Iw och Cirkelgym (2C) Magnus Tobiaeson är gymansvarig på Friskis&Svettis Malmö och utbildare inom Frisksi&Svettis Riks. På Leklust2013 bjuder Magnus på passen: F&S Kids (4E) Hur och vad kan vi träna tillsammans med våra barn? Hur kan vi utveckla vår verksamhet så att barnen får vara med i våra inbjudande multihaller och lekplatser. Häng med på ett lekfullt pass där träningen är anpassad för barnen - men där du som vuxen också måste utmanas. Double Trouble (2F) - Ett annorlunda KB-pass. Varför bara en kettlebell när man kan ha två? Varför träna ensam när man kan träna med någon annan? I det här passet är allt dubbelt upp. Vi varvar kettlebellövningar med två klot och parövningar. Det blir dubbelsvingar, buddysquats och mycket mer.

8 A. UTTRYCK, starter & slut med Robert Granat Friskis&Svettis Göteborg 1B. IW soft med Lotten Kihlström Friskis&Svettis Stockholm 1C. SPIN med Anders Södergård 1D. ANIMAL WALK med Joel Svensson, Frskis&Svettis Malmö 1E. SMALL GROUP med Stefan Haag, Friskis&Svettis Stockholm 1F. CIRKELGYM X med Stefan Björk, Friskis&Svettis Södertälje A. TOTALÖVNINGAR med Magnus Ringberg 2B. Träna smart med Sebastian Wollbrin Friskis&Svettis Örnsköldsvik 2C. IW/CG kombipass Josefina Kilström, Friskis&Svettis Stockholm 2D. BÄTTRE PRESTATION MED SMR (self-myofacial-relase) med Eric Börjesson, SATS 2E. SMALL GROUP med Stefan Haag, Friskis&Svettis Stockholm 2F. DOUBLE TROUBLE med Magnus Tobiaseeson, Friskis&Svettis Malmö LUNCH 3A. FLEX med Robert Granat, Friskis&Svettis Göteborg 3B. DEN SVAGASTE LÄNKEN med Sebastian Wollbrin, Friskis&Svettis Örnsköldsvik 3C. IW Intervall med Lotten Khilström, Friskis&Svettis Stockholm 3D. SPIN ELVISOURCE med Elvira Johansson, IKSU 3E. BRÖSTRYGGEN - nyckeln till minskad smärta i ländrygg, nacke och axlar med Eric Börjesson, SATS A. Yoga Vinyasa med Magnus Ringberg 4B. IW LOVELY LOOPS med Elvira Johansson, IKSU 4C. Vätternpasset (SPIN, 2 timmar) med Patrik Taleus, Friskis&Svettis Eskilstuna 4D. HSPU, Pu & DU med Team Reebook 4E. F&S Kids med Magnus Tobiaeson, Friskis&Svettis Malmö 4F. Cirkelgym med Stefan Björk, Friskis&Svettis Södertälje A. DANS & TRIX med Robert Granat, Friskis&Svettis Göteborg 5B. Lucky Couple med Joel Svensson, Friskis&Svettis Malmö 5C. IW TEMA med Josefina Kihlström Friskis&Svettis Stockholm 5D. CrossFit med Team Reebook 5E. Cirkelgym X med Stefan Haag, Friskis&Svettis Haninge LEKLUST2013

The new kitt. En introduktion till nya utbildningsprogrammet

The new kitt. En introduktion till nya utbildningsprogrammet The new kitt En introduktion till nya utbildningsprogrammet Nytt i nya utbildningsprogrammet Målet med Friskis&Svettis utbildningsverksamhet har alltid varit att skapa förutsättningar för varje ledare

Läs mer

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen.

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen. Hälso- och Träningsweekend Sälens Högfjällshotell 19-20 sept Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning Passbeskrivning Jympa och annan gruppträning Jympa Soft Rörelsevalet är lätt att hänga på. Passet genomsyras av en hållningsbefrämjande medvetenhet som ger en säker och effektiv träning. Att bibehålla

Läs mer

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. inspiration & utbildning i Skåne under hösten 2012!

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. inspiration & utbildning i Skåne under hösten 2012! SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS inspiration & utbildning i Skåne under hösten 2012! Information Du som är Friskis&Svettis-funkis och vill gå på någon av inspirationsdagarna, anmäl dig till din förening

Läs mer

TRÄNINGSKONVENT 19/10 FRISKIS&SVETTIS PASSBESKRIVNINGAR SAL 1. på Västra Hamngatan & Kungsgatan

TRÄNINGSKONVENT 19/10 FRISKIS&SVETTIS PASSBESKRIVNINGAR SAL 1. på Västra Hamngatan & Kungsgatan PASSBESKRIVNINGAR SAL 1 10.00 Core 3D Duo Core 3D duo är passet för dig som vill utmana din coreträning. Funktionella övningar där du jobbar i par gör detta pass till en rolig och annorlunda träningsupplevelse.

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig!

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Vi erbjuder över 70 gruppträningspass per vecka! Du får alltid vägledning av en instruktör så att du får ut så mycket som möjligt av

Läs mer

Passbeskrivningar. NYHET MODUS Catrine, Stora hallen. NYHET DANS SOFT Anna & Helene, Lilla hallen. TEMA SPIN JOURNEY Karin, Spinninghallen

Passbeskrivningar. NYHET MODUS Catrine, Stora hallen. NYHET DANS SOFT Anna & Helene, Lilla hallen. TEMA SPIN JOURNEY Karin, Spinninghallen Passbeskrivningar 08.15 08.45 Incheckning, frukt 08.45 09.00 Välkommen! Samling i Stora hallen. 09.00 10.00 NYHET MODUS Catrine, Stora hallen Modus är träning som känns som träning. Övningarna är raka

Läs mer

Välkommen på rekryteringsdag söndagen 22 maj kl 11.

Välkommen på rekryteringsdag söndagen 22 maj kl 11. 2016-04-08 Rekryteringsdag för alla som har lust Vi söker ledarämnen! Vill DU testa på hur det känns att leda/instruera? Nu har du en jättechans! Du lovar inget, bara kom och känn på det, träna med oss

Läs mer

Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute?

Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute? Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute? Ledare inom Träna ute Vad krävs av mig? Att du är intresserad av träning generellt och specifikt konditionsträning. Du har

Läs mer

Program & Klassbeskrivning

Program & Klassbeskrivning Program & Klassbeskrivning En fartfylld dag med fantastiska instruktörer och inspiratörer som ger dig sina bästa aktiviteter för att ge dig inspiration som räcker lääääänge! 07.00 - Registrering öppnar

Läs mer

Hasse Castergren Annie Thoren.

Hasse Castergren Annie Thoren. Hasse Castergren Som naprapat ser Hasse till helheten hos individen och arbetar samt behandlar hela kroppen och rörelseapparaten: skelett, rygg, leder och muskler. Hasse tog naprapatexamen 2005 och har

Läs mer

Hälso och Träningsweekend 16-18 september

Hälso och Träningsweekend 16-18 september Hälso och Träningsweekend 16-18 september Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap och motivation. Nya

Läs mer

En träningsform på väg tillbaka

En träningsform på väg tillbaka Spinning En träningsform på väg tillbaka När spinningen slog igenom för snart 20 år sedan blev konditionscykling i grupp snabbt det självklara valet för många träningsentusiaster. Och det är inte så svårt

Läs mer

FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG

FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG Träning för ALLA finns i vårt DNA 41 106medlemmar ökning sedan 2015 + 3 097 antal träningsformer 40 antal gymbesök 733 003 1 240 000inpasseringar ökning sedan 2015 + 82 000 DITT

Läs mer

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013!

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! Information Du som är Friskis&Svettis-funkis och vill gå på någon av inspirationsdagarna, anmäl dig till din förening

Läs mer

STAY INSPIRED! Välkommen till en heldag fylld med träning, inspiration, workshops!

STAY INSPIRED! Välkommen till en heldag fylld med träning, inspiration, workshops! ANMÄL DIG SENAST 3 APRIL! STAY INSPIRED! Välkommen till en heldag fylld med träning, inspiration, workshops! Lördag 8 april 09.00-15.30 KOSTNAD 199:- för medlemmar med aktivt kort 399:- för dig med endast

Läs mer

Träning för kropp och själ

Träning för kropp och själ Yoga Träning för kropp och själ Under 2000-talet har yogan snabbt gått från att vara en livsstil för få, till att bli en träningsform för många. På Hagabadet har vi ett brett utbud av yogaklasser med stor

Läs mer

Summer Camp 2012. Passbeskrivningar:

Summer Camp 2012. Passbeskrivningar: Summer Camp 2012 Afrodans (22): Passbeskrivningar: Följ med på en resa genom den afrikanska kontinenten! Skönt barfotapass med enkel koreografi & grundade rörelser till afrikanska rytmer. Mycket träning

Läs mer

Årsmöte. Friskis&Svettis Lund 3 april 2016

Årsmöte. Friskis&Svettis Lund 3 april 2016 Årsmöte Friskis&Svettis Lund 3 april 2016 Verksamhet 2015 3 kommuner 13 orter Friskishuset + 22 hyrda lokaler 330 ideella krafter 9 anställda (6,3 årsarbetskrafter) 153 gruppträningspass/vecka 80 timmars

Läs mer

Indoor walking distans

Indoor walking distans Indoor walking distans Konditionen kan tränas på en mängd olika sätt. Både vad gäller träningsmodeller och upplägg, inne och ute, utifrån sträckor och tid eller efter upplevelse och känsla, enskilt eller

Läs mer

Verksamhetsplan 2013-2014 IF Friskis&Svettis Lomma/Burlöv

Verksamhetsplan 2013-2014 IF Friskis&Svettis Lomma/Burlöv Verksamhetsplan 2013-2014 IF Friskis&Svettis Lomma/Burlöv VISION Människor ler när de tänker på träning. Friskis&Svettis är i dag en av Sveriges största idrottsföreningar och finns på 159 olika ställen

Läs mer

Friskis&Svettis träning i statistik hösten 2015

Friskis&Svettis träning i statistik hösten 2015 Friskis&Svettis träning i statistik hösten 2015 För åttonde året i rad har vi sammanställt statistik på träningsutbudet. Det handlar framför allt om frekvens, t ex hur många gånger per vecka ett pass förekommer.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Höstterminen 2015 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

FRISKIS. Heta nyheter i sommar. Friskis&Svettis Båstad Ängelholm. Sommar 2015. Smarta Sommarkortet. Outdoor Fusion. Familjen Friskis.

FRISKIS. Heta nyheter i sommar. Friskis&Svettis Båstad Ängelholm. Sommar 2015. Smarta Sommarkortet. Outdoor Fusion. Familjen Friskis. Sommar 2015 FRISKIS Friskis&Svettis Båstad Ängelholm Smarta Sommarkortet Heta nyheter i sommar Outdoor Fusion Familjen Friskis Outdoor Kids Höstnyheter - smygtitt Öppna och läs mer! 8 Träna till fantastiskt

Läs mer

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI ASKIM 11.00-15.00 19.00 Puls/m 18.00 Station /station 18.30 Skiv/spin 18.00 Yoga 1 19.00 Skivstång 17.30 Intervall flex /dans 18.15 Puls/intervall 11.30 Cirkelgym 17.30 Cirkelgym 10.15 Senior /intervall

Läs mer

Svenska Idrottslärarföreningen Västra

Svenska Idrottslärarföreningen Västra Svenska Idrottslärarföreningen Västra Aktivitetsdag Göteborg - Idrottshögskolan fre 30 sept 2016 - Beskrivning av de 8 olika valbara passen - Läs och begrunda innan du väljer och anmäler dig! 1. Crossfit,

Läs mer

Variationer i träningsutbudet

Variationer i träningsutbudet Variationer i träningsutbudet I Friskis&Svettis har vi ett gemensamt träningsutbud och som idag består av drygt 70 olika träningspass och arbetssätt. Inom detta utbud genomför vi ledar/instruktörsutbildningar

Läs mer

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI ASKIM 11.00-15.00 19.00 Puls/m 18.00 Station /station 18.30 Skiv/spin 18.00 Yoga 1 19.00 Skivstång 17.30 Intervall flex /dans 18.15 Puls/intervall 11.30 Cirkelgym 17.30 Cirkelgym 10.15 Senior /intervall

Läs mer

Stig Nyberg, 71 år Varför tränar du? Jag vill behålla den livskvalité som jag har idag. Kanske tom öka min styrka.

Stig Nyberg, 71 år Varför tränar du? Jag vill behålla den livskvalité som jag har idag. Kanske tom öka min styrka. Stig Nyberg, 71 år Jag vill behålla den livskvalité som jag har idag. Kanske tom öka min styrka. Cirkelgym är det enda jag kan träna numera eftersom jag är höftopererad och inte kan hoppa. Förr tränade

Läs mer

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 8 9 oktober Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

PROGRAM föreläsningar. Föreläsningar Novotel

PROGRAM föreläsningar. Föreläsningar Novotel Föreläsningar Novotel PROGRAM föreläsningar ALLT ÄR MÖJLIGT (1) Som åttaåring startade dansintresset som kom att göra Tobias Karlsson till världsartist med utsälda shower och enorma tittarsuccér världen

Läs mer

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Program Turkiet / Side 8 oktober 2011 Vår idé om helhetstänk / Zentaio: ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Alla gör vi vår egen resa, ensam

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2019 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix hjart-lung.se/kalix Kalix Gymnastikklubb

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Verksamhetsplan 2017-2019 Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis är en idrottsförening med anslutning till Riksidrottsförbundet och består av 159 ideella föreningar. Varje förening

Läs mer

10-årsjubileum för. rpm

10-årsjubileum för. rpm 10-årsjubileum för rpm RPM fyller 10 år i norden jubileumserbjudande Betala endast 10% FÖR EN RPM -grundutbildning 270 SEK per instruktör, ordinarie pris 2 700 SEK. (Privatperson ordinarie pris 5 000 SEK).

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ Tider SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 09:30-09:50 Inregistrering 09:50-10:00 Välkommen gemensam

Läs mer

Inspirationsdag Gruppträning 2018

Inspirationsdag Gruppträning 2018 Inspirationsdag Gruppträning 2018 Östersund 1 september 2018 Tid Schema Info för dagen och presentation av instruktörer B-hall C-hall Vattengympa 9,00 Kom igång gympa Evalena Lindvall Pilates Sofia Sterner

Läs mer

Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016!

Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016! Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016! Sommarerbjudande: 10 klasser t.o.m. 14 aug: 1 200kr Obegränsad träning i 30 dagar: 995kr Tack för att vi får utvecklas med dig! Flow - Passar alla Vår grundläggande

Läs mer

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition.

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition. KLASSBESKRIVNINGAR GRIT SERIES: GRIT series är en förkorograferad HIT-klass (High Intensity Training) designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna

Läs mer

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr)

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr) KURS RADIANT MORNING YOGA Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: The Five Elements of Yoga. Each week looks at a different element (Fire, Earth, WInd, Water and Sky). How each

Läs mer

Dina ben kan rädda liv!

Dina ben kan rädda liv! 29:e mars 2014 Träningsmagasinet i Kungälv Dina ben kan rädda liv! Vad händer under dagen? Detta är ett event för alla! Vi öppnar därför upp klubben för alla och framförallt för barnen. Vi kommer att köra

Läs mer

Gymnastikförbundet Mitt hälsar dig välkommen till. Gymmix Träningskonvent 2014

Gymnastikförbundet Mitt hälsar dig välkommen till. Gymmix Träningskonvent 2014 Gymnastikförbundet Mitt hälsar dig välkommen till Gymmix Träningskonvent 2014 Njurundahallen, Sundsvall den 23 augusti 2014 Datum: 23 augusti 2014 Plats: Njurundahallen, Sundsvall Tid: 08.00-17.00 (Registrering

Läs mer

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast.

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast. TRÄNINGSVECKA PÅ MALLORCA 19-26 MAJ 2018 Vi bor på Sunprime Waterfront Hotel, Playa de Palma, Mallorca. OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: Martina Bonnier Damernas Världs chefredaktör. Micael Bindefeld

Läs mer

Program José Nunez Foto Mikael Gustavsen Smink Susanne Persson Modell Pernilla Blomquist. Fitness Magazine 08 08 29

Program José Nunez Foto Mikael Gustavsen Smink Susanne Persson Modell Pernilla Blomquist. Fitness Magazine 08 08 29 TESTA MULTI- TRÄNING! Att styrketräna behöver inte betyda maskiner och tunga vikter. I månadens program testas kroppens funktionalitet. Och vi lovar du blir svettig! Program José Nunez Foto Mikael Gustavsen

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www. Friskis & Svettis c/o Berit Karkiainen Hjalmar Lundbohmsvägen

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

ETT GOTT LIV. Aktiviteter och motionslopp 10. VGR-erbjudanden i södra regionen 20. VGR-erbjudanden i göteborgsområdet 30

ETT GOTT LIV. Aktiviteter och motionslopp 10. VGR-erbjudanden i södra regionen 20. VGR-erbjudanden i göteborgsområdet 30 3 ETT GOTT LIV Till alla anställda i Västra Götalandsregionen. Västra Götalandsregionen ska skapa förutsättningar för en god hälsa och ett gott liv. Grunden för en god hälsa är en sund miljö. Den miljö

Läs mer

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året.

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 TRÄNINGSFESTEN HAR BÖRJAT 2015 - ett historiskt år för föreningen med start av anläggning nummer två nu i norra Täby i Täby kyrkby. Söndagen den 11 januari slog vi mycket stolta

Läs mer

Hösten 2012. friskissvettis.se/lerum

Hösten 2012. friskissvettis.se/lerum Hösten 2012 Träningsguide friskissvettis.se/lerum Välkommen till Friskis&Svettis! Vi har lust. Har du? Välkommen till en höst fylld med träning som erbjuder 40 st gruppträningspass per vecka och flera

Läs mer

SÖNDAG 15 MARS MÅNDAG 16 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 16-22 mars! JYMPA FREAK OUT Stora salen 18-19

SÖNDAG 15 MARS MÅNDAG 16 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 16-22 mars! JYMPA FREAK OUT Stora salen 18-19 SÖNDAG 15 MARS SKIVSTÅNG TEKNIK Lilla salen 16-17 Terese & Anna R För att bli starkare när vi tränar Skivstång krävs rätt vikt men framför allt rätt teknik! Nu har du chansen att få hjälp i form av både

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM

19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM 19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM INNEHÅLL 1. Låt hjärtat styra din träning!... 3 2. Träna där det passar dig bäst... 4 3. Gränser för pulszon... 6 4. Det perfekta träningspasset...

Läs mer

Spin distans. Aktuellt. Träningsupplevelsen

Spin distans. Aktuellt. Träningsupplevelsen Spin distans Konditionen kan tränas på en mängd olika sätt. Både vad gäller träningsmodeller och upplägg, inne och ute, utifrån sträckor och tid eller efter upplevelse och känsla, enskilt eller på gruppträningspass

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Betty-Anne 3f. Storgatan 45 0730-80 63 22 Personlig

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix

Läs mer

assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning.!

assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning.! assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning. Vi välkomnar människor som vill göra ett avstamp mot ett friskare och liv oavsett om det

Läs mer

REHABTRÄNING. fibromyalgi. Träningsprogram framtaget av BungyPump i samarbete med leg. sjukgymnast Rovena Westberg

REHABTRÄNING. fibromyalgi. Träningsprogram framtaget av BungyPump i samarbete med leg. sjukgymnast Rovena Westberg REHABTRÄNING fibromyalgi Träningsprogram framtaget av BungyPump i samarbete med leg. sjukgymnast Rovena Westberg Fibromyalgi är en livslång sjukdom som oftast drabbar kvinnor. Symtom på sjukdomen är smärta

Läs mer

Välkomna till mitt. Allsidigt tränad hanterar fler situationer. Sportsbasics.com. All Träning Är Preparering För Tävling (och livet)

Välkomna till mitt. Allsidigt tränad hanterar fler situationer. Sportsbasics.com. All Träning Är Preparering För Tävling (och livet) Allsidigt tränad hanterar fler situationer Randers 11 juni All Träning Är Preparering För Tävling (och livet) Det spelar ingen roll hur duktig du är om du är skadad... Välkomna till mitt Träning - Föreläsning

Läs mer

TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 -

TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 - TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 - Karlstad Stadslopp är ett arrangemang som alltid legat mig extra varmt om hjärtat. Jag har under åren haft flera tuffa duster runt de 10 000 metrarna. Så det finns minst

Läs mer

Gym Lokal Gym - Trivsel

Gym Lokal Gym - Trivsel Gym och träning Gym Lokal Större friytor. Hoppas vi att vi kan fixa till det, åtminstone på CITY och RL. Utegym liknande Tufteparken. Vi vill fixa det på RL. Men vet inte om nuvarande uteplätt måste flyttas

Läs mer

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Närvarande: Frånvarande: Styrelse: Övriga: Bengt Sjöstedt ordf Staffan Marmelin 22 Hussein Darwiche

Läs mer

SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE

SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE Våra föreläsare och deras tillväxtnycklar Sedan 2010 har vi genomfört vårt populära tillväxtprogram och fler än 700 företagsledare och chefer

Läs mer

Idrott och Hälsa. Rytm & rörelse

Idrott och Hälsa. Rytm & rörelse Idrott och Hälsa Rytm & rörelse Idrott och Hälsa - Rytm och rörelse Checklista Att sätta ihop ett rytm och rörelsepass 1. Gör en grovplanering Bestäm vilka som ska ta med musik till skolan. Fundera på

Läs mer

VÅGA VARA KREATIV! 1

VÅGA VARA KREATIV! 1 VÅGA VARA KREATIV! 1 VÅGA VARA KREATIV! Ta steget och våga använda fantasin! Prova olika uttryckssätt i en workshop som berör såväl kropp som själ! Genom konst och kultur kan ni gemensamt utveckla en öppnare

Läs mer

TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER

TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER Välkommen till FRISKIS&SVETTIS FALKENBERG TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER Dans Fuego Spin 55 Yoga 2 Dand Afro Skivstång Junior ++ TRX Intro HIT Grundfys Bungy Pump Spin intertvall Spinning a lá 70-tal KETTLEBELLS

Läs mer

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa. 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa. 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson PASSBESKRIVNINGar Studio rosa Bodypump 09.00 10.00 Instruktörer: Adam Gripenblom, Michael Steenhouwer, Jennie Wall Dans 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson GRIT Strength 11.30 12.00 Instruktör: Belmin

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

TÄLJE NORR Sommarprogram 2016

TÄLJE NORR Sommarprogram 2016 NORRTÄLJE Sommarprogram 2016 Foto: Alvreten Sommar när den är som bäst Det är tisdagkväll i mitten av juli, strax efter 19. Jag har precis varit med på ett cirkelfyspass i Societetsparken mitt i Norrtälje.

Läs mer

SUPERJUMPPA-dagen i Brukshallen

SUPERJUMPPA-dagen i Brukshallen kl BH 3 BH 2 BH 1 Gym Mediateket utomhus 09.00-09.45 Morgongymnastik Kids Club 5-8 år Karajumppa Rehab Center Pilates 10.00-10.45 Method Fascia Rehab Center Kids Club 9-12 år Kampsport Seniorgym Foamrolling

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. IF Friskis&Svettis Enköping För perioden 2015.01-2015.12

VERKSAMHETSPLAN. IF Friskis&Svettis Enköping För perioden 2015.01-2015.12 VERKSAMHETSPLAN IF Friskis&Svettis Enköping För perioden 2015.01-2015.12 Inledning Verksamhetsplanen är till för anställda och funktionärer i föreningen. Den ska fungera som ett stöd och vägvisare i utvecklingsarbetet.

Läs mer

Passbeskrivning HT 2016

Passbeskrivning HT 2016 Passbeskrivning HT 2016 Barntillåtna pass: Ordinarie pass, Jympa medel, som öronmärkts "Barntillåtet". Här är barn välkomna att träna i sällskap med vuxen. Notera: Barntillåtna pass är inte specifikt anpassade

Läs mer

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019 Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den 11-18 maj 2019 LÖRDAG 11/5 14.30 Informationsmöte för de som ankommer på fm LOBBYN 15.30-16.00 Water aerobics - SATS POOLEN 15.30-16.00 Core - SATS

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2014 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

365DAYS FUNCTIONAL OUTDOOR TRAINING

365DAYS FUNCTIONAL OUTDOOR TRAINING En helhetssyn av människan, samspelet mellan fysisk aktivitet, mindfullness och kost är 365DAYS filosofi i sitt arbete med sina klienter. Allt det ska hjälpa dig till ett hälsosam och lycklig livstil.

Läs mer

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Schema: Tider Hall 1 (stora salen PC) 2 (Lilla salen PC) 3 (Körfältskolan) 8.30-9.00 Inskrivning 9.00-9.30 Gemensam uppvärmning HALL 1 Kersti 9.40-10.30 1. Gymmix

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63

Läs mer

INSPIRATION YOGA DAY 1 NOVEMBER Pris: 795:-

INSPIRATION YOGA DAY 1 NOVEMBER Pris: 795:- INSPIRATION YOGA DAY 1 NOVEMBER 2014 Pris: 795:- Vi välkomnar dig till mysiga och fina Plaza Studio i Eskilstuna. Malin Berg från Inspirit och Maria Ekman från Fly presenterar klasserna FreeInversionFlow

Läs mer

Ledarskap Olika ledarstilar: Auktoritär Demokratisk Låt gå Situationsanpassad

Ledarskap Olika ledarstilar: Auktoritär Demokratisk Låt gå Situationsanpassad GUNNAR WISMAR Ledarskap Olika ledarstilar: Auktoritär Demokratisk Låt gå Situationsanpassad Auktoritär ledarstil Leder gruppen med fast hand mot målet Tar alla beslut och allt ansvar Sätter alla mål Kväser

Läs mer

Verksamhetsplan 2016-18. Friskis&Svettis Halmstad

Verksamhetsplan 2016-18. Friskis&Svettis Halmstad Verksamhetsplan 2016-18 Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis är en idrottsförening med anslutning till Riksidrottsförbundet och består av 159 ideella föreningar. Varje förening

Läs mer

Fysträning. Fysiska krav inom alpint. Kondition. Styrka. för r alpina ungdomar. - Hög g aerob kapacitet. - Bra allmän n styrka - Skadeförebygga

Fysträning. Fysiska krav inom alpint. Kondition. Styrka. för r alpina ungdomar. - Hög g aerob kapacitet. - Bra allmän n styrka - Skadeförebygga Fysträning för r alpina ungdomar Tom Pietilä Idrottsmedicin Umeå Universitet Kondition - Hög g aerob kapacitet Fysiska krav inom alpint - För r att orka träna - För r bra återhämtning - Bra anaerob kapacitet

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller

Läs mer

Valberedningens förslag

Valberedningens förslag IF FRISKVÅRD VÄXJÖ ÅRSMÖTE Valberedningens förslag Till IF Friskvård Växjö styrelse och revisorer för verksamhetsåret 2014 1 IF Friskvård Växjö styrelse och revisorer. Interimvalberedningen har fått i

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M VI N T E R Hälsoteket i Angered 27 Januari 28 Maj 204 VÅ R H Ö S T S O M M A R Vi som jobbar på Hälsoteket Drop-in hälsa och FaR (Fysisk aktivitet på recept) Emma Helena

Läs mer

Inledning. Läget F&S Lomma/Burlöv 2013

Inledning. Läget F&S Lomma/Burlöv 2013 Inledning F&S Lomma/Burlöv bildades 1987. Föreningen har verksamhet i Lomma och Burlövs kommuner. Aktiviteter bedrivs i Alnarp, Arlöv, Bjärred, Lomma och Åkarp. Jympa i olika former som är föreningens

Läs mer

PRELIMINÄRT Schema HÖSTEN 2018 i Skene

PRELIMINÄRT Schema HÖSTEN 2018 i Skene PRELIMINÄRT Schema HÖSTEN 208 i Skene Dagar MÅN TIS ONS TOR Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Inspiratör Start.30 2.30 Yoga för personer med svår värk** v 37 6.45 8.5 8.30 20.00 Dynamisk Flow2* Fortsättning

Läs mer

Flexövningar. Upprepa varje övning 10 gånger. Kör igenom hela passet två gånger.

Flexövningar. Upprepa varje övning 10 gånger. Kör igenom hela passet två gånger. Flexövningar 6 effektiva övningar med fokus på core Hela kroppen sitter ihop i långa muskelkedjor. Genom att tänja ut dem i de här flexflödena kan du som gymmare och löpare vidareutvecklas. Upprepa varje

Läs mer

séêâë~ãüéíëéä~å=omnq séêâë~ãüéíëéä~å=omnqjomns

séêâë~ãüéíëéä~å=omnq séêâë~ãüéíëéä~å=omnqjomns séêâë~ãüéíëéä~åomnq séêâë~ãüéíëéä~åomnqjomns OMNS Föreningen Vi är idag en förening med ca 4900 medlemmar varav ca 150 är funktionärer/förtroendevalda. Kansliet består idag av 6 anställda samt ett antal

Läs mer

våren 2015 ÄLMHULT Missa inte vårens nyhet POWER HOUR

våren 2015 ÄLMHULT Missa inte vårens nyhet POWER HOUR våren 2015 ÄLMHULT Missa inte vårens nyhet POWER HOUR Välkommen till Friskis&Svettis i Älmhult Friskis&Svettis erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla! Alla ledare, instruktörer,

Läs mer

Träna upp din styrka på ett roligt och effektivt sätt med. Inspirationsguide med 6 (givande/effektiva/bra) basövningar

Träna upp din styrka på ett roligt och effektivt sätt med. Inspirationsguide med 6 (givande/effektiva/bra) basövningar Träna upp din styrka på ett roligt och effektivt sätt med GYMBOLLEN Inspirationsguide med 6 (givande/effektiva/bra) basövningar Viktigt att tänka på innan träning Det är väldigt viktigt att du andas normalt

Läs mer

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december Stora salen Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Helg 7.00 7.00-7.45 Nyhet! 06.55 ETC Tabata 30 min ETC Stilla morgon (4 tillfällen) Cirkelfys 45 min Egen

Läs mer

SANAYOGA-TRÄNING VÅR 2017

SANAYOGA-TRÄNING VÅR 2017 MÅNDAG 06:30-07:30 FLOW 60 HANNA 11:00-12:00 ENERGIZE 60 HANNA 17:00-18:15 HIPS 75 HANNA 18:30-19:30 OPTIMAL 60 EMMA NYHET TISDAG 06:30-07:15 ENERGIZE 45 JOHANNA 11:00-12:00 SLOW 60 HANNA 17:15-18:30 STRENGTH

Läs mer

Kombinationer och banor i agilityträningen

Kombinationer och banor i agilityträningen Kombinationer och banor i agilityträningen av Emelie Johnson Vegh och Eva Bertilsson, publicerad i Canis 2012 En av de saker som gör agility så fantastiskt roligt är den ständiga variationen. Ingen tävlingsbana

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M V I N T ER Hälsoteket i Angered VÅR 206 25 januari 23 juni VÅ R H Ö ST S O M M A R Lina Helena Ulrika Jennifer Mageda INNEHÅLL SID Drop-in hälsa och FaR Fysisk aktivitet

Läs mer

Det har aldrig varit enklare att leverera resultat

Det har aldrig varit enklare att leverera resultat Det har aldrig varit enklare att leverera resultat Dina medlemmar eller kunder kommer till dig för att få resultat. Några vill gå ner i vikt, andra bli starkare och en tredje vill förbättra sin hälsa.

Läs mer

REHABPROGRAM. Hjärt & Lung. Träningsprogram framtaget av BungyPump i samarbete med leg. sjukgymnast Rovena Westberg

REHABPROGRAM. Hjärt & Lung. Träningsprogram framtaget av BungyPump i samarbete med leg. sjukgymnast Rovena Westberg REHABPROGRAM Hjärt & Lung Träningsprogram framtaget av BungyPump i samarbete med leg. sjukgymnast Rovena Westberg Träningsglädje = Livskvalitet Friskare hjärtan! Fysisk aktivitet bidrar till att vi håller

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

Convent 2012 ÖSTERSUND 25 augusti 2012

Convent 2012 ÖSTERSUND 25 augusti 2012 Convent 2012 ÖSTERSUND 25 augusti 2012 Schema: Tider Hall 1 2 3 8.30-9.00 9.00-9.30 Inskrivning Gemensam uppvärmning Dans HALL 1+2 9.40-10.30 1. Funktionell styrka med core 2.E-fit Viktor 3.Afro Dance

Läs mer

Välkommen till oss! Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013. Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg

Välkommen till oss! Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013. Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg Östra Göteborg Bergsjön Ivelind Design Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013 Kontakt Samordnare/Hälsoinformatör anna.laursdotter.garpvall@ostra.goteborg.se 031-365 44 70 Kortedala GÖTEBORG Hälsoinformatör

Läs mer