ÄLMHULTSBLADET. IKEA medarbetare på TV4 s.4. IKEA Art Event 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÄLMHULTSBLADET. IKEA medarbetare på TV4 s.4. IKEA Art Event 2015"

Transkript

1 18 24 april 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Intervju med Karin Bergman, HR-chef, IKEA Sverige s.3 IKEA medarbetare på TV4 s.4 Ett besök på IKEA Tillsammans s.6 IKEA Art Event 2015 IKEA Art Event säljstartar fredagen 24 april. Det innebär att konst ifrån världens gator blir tillgänglig för väggarna i ditt hem.

2 18 24 april Dansledande avslutning på vecka 16! Under föregående vecka var IKEA ledare ifrån Nordamerika här i Älmhult och deltog i en väl planerad mötesvecka. Veckan var arrangerade för Growth with impact ledare och tanken var att inspirera och planera för hur samtliga individer kan bidra till vårt gemensamma IKEA. Schemat innebar inspirerande gruppdiskussioner om hur individen ska arbeta för att hjälpa IKEA framåt. Det var också övningar som utmanade lagarbetet och rundturer på IKEA 1, IKEA 2 och tredje våningen. Under rasterna erbjöds provsmakning av IKEAs kommande sortiment. Det njöts av GRÖNSAKSBULLAR och mycket mer. Sista dagen av tre avslutades med ett härligt dansslag. Som vi beskrev det ifrån vecka 10 var det åter igen sannerligen ett avslut med god energi. Sammanhållningen som skapats under tre dagar görs tydlig när samtliga deltagare ställer sig upp och tillsammans dansar till Eat it (ny version av Beat it ). Just passande och snyggt i väntan på fokuset inför VÅ16. ÄLMHULTSBLADET Utgivare IKEA AB Ansvarig utgivare Gudmund Vollbrecht Redaktion Cecilia Petersson Manusstopp Tisdagar Utgivning Fredagar Tryckkostnad 3,80 SEK per ex Postnummer 05/15 Telefon Fax E-postadress redaktionen ikea1.scop@ikea.com E-postadress Saker & Ting ikea1.sakt@ikea.com Älmhultsbladet på IKEA Inside Älmhultsbladet som webbtidning Tips! Webbtidningen når du hemifrån Älmhultsbladet in English Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen! ikea1.scop@ikea.com

3 18 24 april Ett långsiktigt arbete för de många medarbetarna För ett framgångsrikt IKEA krävs ett väl genomfört arbete för och av de många medarbetarna. Mer än halvvägs in i verksamhetsår 15 får vi en uppdatering av Karin bergman, HRchef för IKEA Sverige. Karin, nu har det gått några månader sedan ni inledde det nya verksamhetsåret. Vad har hänt inom HR? Vi har tre tydliga nyckelfrågor kompetensförstärkning, att ge våra medarbetare rätt förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Den andra är att leva upp till de förväntningarna som finns på oss som arbetsplats samt att utveckla vårt ledarskap och ge varje ledare rätt förutsättningar för att kunna utveckla sina medarbetare. Vad innebär det mer konkret? Under hösten har vi stöttat varuhusen med att se över sina lokala förutsättningar för att de därefter ska kunna agera och lägga handlingsplaner både på kort och lång sikt för att utveckla våra prioriterade områden. Konkreta åtgärder är till exempel att vi minska antalet behovsanställningar för att istället öka antalet tillsvidareanställningar och kontraktsmått. Vi har också lagt en långsiktig plan för hur vi ska utveckla vårt sätt att arbeta med bemanning och schemaläggning. Hur ser arbetet ut inom ledarskap? En investering som vi gör i alla varuhus är att frigöra tid för ledarskap, det vill säga att alla medarbetare skall få bättre tillgång till sin chef och att chefen skall få förutsättningar att leda. Under året samlar vi också alla ledningsgrupper i varuhusen och pratar om ledarskap tillsammans, vi tror mycket på att stärka ledarskapet genom att lära av varandra. Karin Bergman, HR-chef, IKEA Sverige. Hur har vi arbetat med att kompetensförstärka våra medarbetare? Vi har många aktiviteter igång i varuhusen för att stärka kompetens och trygghet i mötet med kund. Det handlar inte bara om utbildningsinsatser, utan också om att lära i vardagen av varandra. Några konkreta utbildningar som genomförs i varuhusen handlar om bland annat kundmötet, hållbarhet och demokratisk design. Vad blir nästa steg? Vår satsningar och investeringar är långsiktiga så vi fortsätter att arbeta med våra nyckelfrågor. Framöver kommer vi även arbeta med att utveckla vår succession, det innebär att vi ser över våra arbetssätt när det gäller att attrahera, rekrytera och utveckla våra medarbetare. Vi behöver bli bättre på att skapa återväxt till våra varuhus, både vad gäller specialister och chefer på all nivåer. Detta är ett långsiktigt och ständigt pågående arbete.

4 18 24 april Hemmakockarna i TV4, till vardags på IKEA i Älmhult TEXT: CECILIA PETERSSON, CECILIA.PETERSSON@IKEA.COM Det populära tv-programmet Halv åtta hos mig sändes under förra veckan ifrån Älmhult. Isak Jarnehäll och Jayasree Alla var två av fyra glada hemmakockar som tävlade om kronor. Isak Jarnehäll, en av hemmakockarna i TV4. Hej Isak! Du jobbar till vardags på Byten och återköp på IKEA. Nu har du varit med och representerat Älmhult i TV4. Det tycker vi du gjorde superbra! Hur kom det sig att du sökte till Halv åtta hos mig? Blev uppmanad av några vänner att söka. Tänkte nog inte på vad som händer om jag faktiskt kommer med. Vilken respons har du fått på programmet? Bara positiv! framförallt alla kunders glada tillrop och igenkänning är en rolig bonus i vardagen på jobbet. Välj ett köksredskap från IKEA som ni kan rekommendera? Min köksredskap är inköpta på andra håll, men kan tipsa om alla de färska kyddorna som finns påsäsongsavdelningen nu. Lika kul att odla med som gott i maten. Berätta vad du lagade sist, då du använde just det IKEA redskapet? slängde ihop en pasta gjord på bönpasta, champinjoner, bacon, creme fraiche och en näve av diverse färska kryddor här om dan. Enkelt men mycket gott. Vilka är era framtida planer för matlagning? Jag är inget mer en en glad hemmakock, tur väl är min sambo kock så de jag inte kan, fixar han!

5 18 24 april jag fått kommentarer från icke bekanta på Maxi när jag handlar. Ett par av mina indiska kompisar har fått frågan om dem känner mig? Det är både från deras bekanta och främlingar. Den känns supertrevligt och stort. Jag hade inte tänkt så mycket på alla sådana detaljer när jag har ansökte, det känns bara wow. Jayasree, vinnare av Halv åtta hos mig i Älmhult. Hej Jayasree! Du jobbar till vardags på IKEA AB som HR assistent. Du har också varit med och representerat Älmhult i TV4. Det var härligt att se din passion för matlagning och att du dessutom vann. Stort grattis! Hur kom det sig att du sökte till Halv åtta hos mig? Den var någon gång under juli förra året som jag såg ett papper på fikabordet. När jag läste på det var information om Halv åtta oss mig och hur ska man ansöka, deadlines os.v. Jag hade sett programmet ett par gånger och det kändes ok. Jag som är matintresserad och kan många indiska recept. Direkt på jobbet kände jag att jag skulle söka. Jag skickade in ansökan och efter ett par intervjuer och hembesök och intervjuer igen, fick jag informationen om att jag skulle vara en av deltagarna i programmet som skulle spelas in i oktober. Vilka är era framtida planer för matlagning? Jag har alltid varit matintresserad och fortsätter vara det. Jag håller även i indisk matlagnings kurs genom studieförbundet Vuxenskolan i Älmhult, jag hoppas att fler blir intresserad i denna typ av mat. Det finns alltid oro hos folk att indisk mat är väldigt stark och jag vill gärna lära och visa alla intressanta att den inte behöver vara stark för att smaka gott. Blandningen av kryddor ger en härlig smak och doft och det är upp till individen hur stark den ska lagas. Nu jag går även till på en grönsaksodlingskurs för även testa om jag kan odla lite av den mat som jag äter/lagar. Vi får se om jag lyckas. Välj ett köksredskap från IKEA som ni kan rekommendera? Ett välja bara ett köksredskap är väldigt svårt. Jag har nästan alla möjliga redskap från IKEA. Om jag ändå måste välja bara ett, väljer jag SPRITTA fruktgarneringsset Även GNARP köksredskap i 5 delar, den använder jag varje dag i matlagning, känns supervärd pengar. Berätta vad du lagade sist, då du använde just det IKEA redskapet? En av dem använder jag nästan alltid för att fixa fruktlådan till barnen till skolan, eller för få en citrusskål för baka eller laga Vilken respons har ni fått på programmet? Det blev en härlig respons, både från kompisar kolleger som har hejat på mig hela tiden. Efter mitt avsnitt har sänts har SPRITTA från IKEA. Köksredskap Jayasree kan rekommendera.

6 18 24 april IKEA I ÄLMHULT Vi levererar när vi agerar - som ett IKEA Tillsammans TEXT: ELLEN.FERM@IKEA.COM kulturen på ett unikt sätt som bara kan ske i Älmhult. Så det är mycket på gång nu. Michele i receptionen, Den har en tydlig koppling till Småland. IKEA Tillsammans, för de som inte har besökt detta är det en mytomspunnen plats. Inter IKEA Culture Center eller det mer allmänna namnet IKEA Tillsammans öppnade 2010 och IKEA Tillsammans är öppet för alla IKEA medarbetare så väl som en allmän publik som besöker utställningen IKEA Genom Tiderna. Älmhultsbladet träffar en engagerad medarbetare på Inter IKEA Culture Center. Vi träffar Michele Acuña i den Smålandsinspirerande receptionen på IKEA Tillsammans. Med receptionsdisken inklädd som en småländsk stengärsgård i bakgrunden hälsas vi välkomna till Inter IKEA Culture Center och går vidare in till utställningsytan där vi sätter oss ner för intervjun. Michele säger: - Just nu förbereder vi inför IKEA Way programmet när senior managers från hela världen ska komma och utbyta erfarenheter och idéer med varandra, bli inspirerande av föreläsare och uppleva IKEA Vad är det då som sker under ett sådant besök? Michele förklarar: - Vid ett besök som detta så ska de medverkande medarbetarna utforska IKEA konceptet. Och det är också det som är Inter IKEA Culture Centers huvudsakliga uppgift, att säkra framtidens inlärning. Att just säkerställa en levande IKEA kultur genom att erbjuda ett stort sortiment av lärövningar till alla IKEA medarbetare så att vi tillsammans kan skapa ett lyckat och meningsfullt möte med kunden. Något som i sin tur sedan kan översättas till bättre resultat. Tanken med Inter IKEA Culture Center är att stärka IKEAs kultur och möjliggöra att IKEA medarbetare eller andra för den delen kan utveckla sin kompetens. Vi ska stärka de värderingarna som vi tror på, beteendet som vi ser hos medarbetarna och attityden som vi känner. IKEA Tillsammans är en naturlig mötesplats för många som kommer till Älmhult. Hur många är det då som besöker IKEA Tillsammans varje år? - Vi möter närmare människor varje år. Michele fortsätter och säger: - Mycket av besöken handlar om att utbilda medarbetare inom IKEAs kultur och värderingar. Från september 2014 till februari i år så har vi utbildat cirka 2000 medarbetare i vad IKEA är och hur det ska vara, IKEAs kultur och värderingar. Dessa har också fått ta del av Experience Småland med olika aktiviteter i form av exempelvis kanotutflykter och middag i Smedjan. Det handlar om att föra människor tillsammans men också om att nå ut till folk. Därför besöker vi också medar-

7 18 24 april betare över hela världen för att ta dessa lärövningar till dem. Nu har några av oss varit i Frankrike, Marocko, Litauen, Turkiet och senaste veckan var vi i Shanghai. I Shanghai mötte vi 130 medarbetare från olika IKEA bolag som kommer ifrån olika delar av Asien. Vi jobbar hela tiden med frågeställningen: - Vi är öppna för alla men hur når vi ut och på så vis kan beröra alla? Det är klart att det är en tuff frågeställning att hitta ett svar på men IKEA Tillsammans är känt ute i världen. Genom de cirka besökare som kommer till IKEA Tillsammans är det en del som kommer i form av möten medan andra besökare söker efter ett kulturbesök eller en rundtur i utställningen IKEA Genom Tiderna. 25 % av de besökarna varje år är externa besök och deras resa till Älmhult kan ibland vara allt annat än självklar. Michele berättar om en besökares väg till Älmhult och utställningen IKEA Genom Tiderna. Besökaren, som egentligen hade varit på en visit i Tyskland, hade sagt följande: Jag var och besökte Tyskland och hörde talas om IKEA museet och var bara tvungen att åka hit. Genom att bevara denna entusiasm hos kunderna skapas en gemenskap som är ovärderlig. IKEA Tillsammans, en mötesplats för alla. också för det historiska arkivet som finns inom IKEA gällande både kommunikation och möbler. Michele berättar: - Vi har bevarat de flesta IKEA möbler i ett lager här på IKEA Tillsammans vilket är väldigt bra nu när IKEA museet ska etableras Att arbetet med IKEAs kultur och värderingar är väldigt viktigt för IKEA är en självklarhet eftersom det blir en länk till våra medarbetare och kunder ute i världen. Och att just rundturen på IKEA Genom tiderna både startar och slutar med Ingvar visar hur IKEAs värderingar och kultur har blivit till det den är idag. En känsla av gemenskap, tillsammans. Förutom arbetet med IKEAs kultur och värderingar ansvarar IKEA Tillsammans Stengärsgården som är signifikativt för Småland. Rum från 1960 i utställningen IKEA Genom Tiderna.

8 18 24 april NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Nya HR Generalister IKEA AB, HRSC HR-pool Jag är glad att välkomna tre nya medarbetare till HRSC med start 1 april Jeanette Josefssson, Charlotte Johansson och Jane Johansson började hos oss 15 april Jeanette kommer närmast från en tjänst som Personalsekreterare inom Alvesta kommun. Jeanette har tidigare jobbat inom HR IKEA AB under tiden Välkommen tillbaka till IKEA! Lotta började på IKEA 2001, som lönespecialist på IKEA of Sweden. Hon har genom åren haft olika roller inom HR-området och kommer närmast från en kombinerad tjänst som HR & VD Assistent på IKEA AB. Jane har sedan 2008, jobbat inom HR på IKEA Communications och kommer närmast från en tjänst som HR Generalist. Jag är övertygad om att ni kommer att bidra stort med era erfarenheter och kunskap inom HR relaterade frågor. Alla tre har uppdrag inom HR operational team på IOS där de också kommer att ha sin arbetsplats. Varmt Välkomna! Yvonne Pettersson Unit Manager HR Operations IKEA AB, HRSC LEDIGA JOBB FÖR IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Engineer IKEA Purchase Operations Area North Europe Would you like to work as an engineer and lead the technical and quality agenda together with our IKEA suppliers? We are looking for engineering candidates for our talent pool. For more information and to apply go to IKEA Inside. IKEA INSIDE

9 18 24 april UNDERSÖKNING UNDERSÖKNING FÖR IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Hjälp oss förbättra Älmhultsbladet! Älmhultsbladet har varit IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan Vi skriver om IKEA globalt, IKEA i Sverige men har största fokus på IKEA i Älmhult. Älmhultsbladet ska andas IKEA kultur både till form och innehåll. Visa och vara en enkel men värdefull kommunikationskanal inom IKEA. Vi arbetar för att Älmhultsbladet ska innehålla artiklar och information som ökar medarbetarnas förståelse och kunskaper om de olika IKEA bolagen och om varandra för att främja ett IKEA. Vi pratar ofta om att Älmhultsbladet ska vara en kulturbärare - och är en kulturbärare tycker vi. Nu vill vi veta om ni håller med, berätta för oss, vad tycker du? Vad vill du läsa mer om? Hur ofta läser du? Har du en favoritsida? Hur kan vi förbättra Älmhultsbladet? Vi vill optimera Älmhultsbladet. Vad är viktigt för dig att läsa, hur ofta läser du? Vad vill du se mer av? Var med och svara på vår undersökning som går att finna digitalt på IKEA Inside. För Vuxenklubben kommer undersökning gå att finna i receptionen på Aktivitetshuset. Sista svarsdag är tisdag 5/5.

10 18 24 april ÄLMHULT INFO FÖR IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Datum och tid: Lördagen den 30 maj, kl: 11 Gemensam uppvärmning kl: (vid starten). Distanser: 5 km och 10 km Start och mål: ATC Wellness Center, Kyrkogatan 1, Alvesta Startavgift: 150kr/person, 50 kr för dig under 16 år. Amälan och betalning: Sker via e-post till maria@alvestatraningscenter.se Senast 23 maj. Ange för och efternamn samt vilken distans du vill springa. Startavgiften betalas genom att ge en gåva via webben på: www. barncancerfonden.se, sök på ATCloppet. Du väljer valfritt belopp, men minst 150 kr (50 kr för dig under 16år). Anmälan till loppet registreras vid betalning. OBS! Ange för och efternamn i givarlistan. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden. Pendlar du till Älmhult? Dina åsikter är viktiga för oss! Älmhults kommun genomför just nu en undersökning där vi vill veta vad du som pendlar till Älmhult har för attityd och uppfattning om Älmhult som boendekommun. I syfte att bli ännu bättre på att ta hand om de som funderar på att flytta till kommunen skulle vi gärna vilja att du besvarar vår enkät via länken nedan. Enkäten tar cirka 10 minuter att besvara. Sista svarsdag är måndagen den 4 maj. Dina åsikter är viktiga vinn biobiljetter! Dina åsikter kommer att vara till stor hjälp för oss i förbättringsarbetet av vår inflyttarservice och som tack kommer vi att lotta ut två biobiljetter var till tre svarande. Vi skulle uppskatta din medverkan och hoppas att du har möjlighet att besvara enkäten. Du kommer till enkäten genom följande länk: Tack för din hjälp! Inflyttarservice, Älmhults kommun Tfn: E-post: inflyttarservice@almhult.se

11 18 24 april ÄLMHULT INFO FÖR IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Fira Valborg i Möckeln! Vi firar Valborg i Möckeln den 30:e april. Äntligen är våren här! Vi kommer sälja korv med bröd, läsk, ha lotteri och lyckohjul, fiskedam samt tända brasan såklart. Vi tar enbart emot kontanter. Tidsschema: Kl 18.00, start. Kl 19.30, tal. Kl startar vi majbålet och kl är det dags för fyrverkerier. Alla är välkomna! Bästa hälsningar, Kosläpp på Höö 3 maj Den 3:e maj öppnar vi för säsongen! Caféet öppnar kl 11 och serverar även soppa med hembakt bröd till lunch. Kosläpper är kl 15. Tipsrunda, Försäljning av lammskinn, ägg och annat från gården. På gården finns kor, får, hästar, kaniner, höns, ankor och gäss. - info@sagolikahoo.se Stefan Hörberg Rudolf Ter, ordf. Älmhults äventyrsförening. Välkommen till våra verkstäder med showroom och försäljning. Tillverkning av glas och möbler. ÖPPETTIDER tis-fre & sön Funkisfabriken Diö IKEA Test Lab informerar! IKEA Test Lab är stängt torsdag 7/5 och onsdag 20/5 pga. utbildning. Vi har också mycket begränsad bemanning fredagen 15/5.

12 18 24 april AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Nu drar glassäsongen igång! Äntligen är våren här och med det ett fantastiskt väder. Vad passar då bättre än en riktigt god glass? Ja, det är inte mycket som slår en chokladstrut ute i vårvädret och därför är det härligt att Aktivitetshuset nu börjat sälja glass igen efter vinterns slut. I år har Aktivitetshuset uppdaterat sitt sortiment med en helt ny glassleverantör. Den tidigare Engelholmsglassen är nu utbytt mot en annan Ängelholmare nämligen Pipersglace. Företagets huvudkontor ligger i Kullavik utanför Kungsbacka men tillverkningen sker i Ängelholm. Varför har man då valt just Pipersglace som för allmänheten är en ganska okänd glassleverantör? Svaret på den frågan är ekologisk och KRAV-märkt glass. Piperglace hanterar enbart ekologiskt odlade och KRAV-märkta råvaror. De jobbar också för att kunden ska få information om hela produktionskedjan från jord till bord. Så om inte det faktum att glassen är ekologisk och KRAV-märkt räcker borde det faktum att det inte finns några smakämnen, färgämnen eller syntetiska tillsatser i glassen räcka för att köpa glassen. Och framför allt smakar den väldigt gott! IKEA-mästarna i bowling korade Då är IKEA-mästarna i bowling korade. Det var totalt 2 serier som gällde och vinnarna blev: IKEA Mästare Dam: 1. Susanne Nilsson 288p 2. Anette Hedin 285p 3. Ilona Carlsson 239p IKEA Mästare Herr: 1. Lars-Gunnar Magnusson 359p 2. Jan Johansson 343p 3. Lars-Erik Håkansson 301p Vill tacka alla som har deltagit och ser fram emot fortsatt spel till hösten! Hoppas vi får lite nya kollegor att bowla med! Kommer att börja igen v38, mer info kommer! Loppis till förmån för Fru Berta Kamprads Cancerstiftelse För några veckor sedan var det loppis på Aktivitetshuset där saker från vinden såldes ut. I potten var det tyger, filtar och andra produkter från IKEA och loppisens intäkter gick oavkortat till Fru Berta Kamprads cancerstiftelse. Den stora frågan ska nu få ett svar, hur mycket drog loppisen in till Fru Berta Kamprads cancerstiftelse? 7320 kronor! Loppisen drog in otroliga 7320 kronor! Tack till alla ni som bidrog till denna fantastiska summa! Trevlig sommar! /Bowlingsektionen

13 18 24 april AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Familjefestivalen kommer gå av stapeln i augusti I augusti kommer Familjefestivalen gå av stapel och alla IKEA medarbetare i Älmhult kommer få biljetter. Klart är att Ola Salo, Måns Zelmerlöw, Viktor & Samir, Isa Tengblad samt Linda Pira uppträder. Senaste nytt om festivalen hittar du på Anmälan för biljetter öppnar i maj och sker via Förmånsportalen. Mer information om hur du anmäler dig och din familj kommer! Alla medarbetare i Älmhult (IKEA gruppen, Ikano och Inter IKEA) samt medlemmar i Vuxenklubben i Älmhult erbjudas gratis entrébiljetter lördagen den 29 augusti, då Ola Salo, Måns Zelmerlöw, Viktor & Samir, Isa Tengblad och Linda Pira uppträder. Förutom artisterna blir det massor av aktiviteter för hela familjen, både i centrum och ute på Haganäsområdet under festivaldagarna. Uppdatering av ombyggnationen i gymmet Ombyggnationen är i full rörelse och väggar tas ner till höger och vänster. Det är en spännande process som pågår och bakom kulisserna diskuteras det vilt om hur gymmet ska se ut och inredas. Klart är att oavsett utseende kommer det bli ett gym på 260 m². Gilla vår Facebooksida Aktivitetshuset i Älmhult för att följa arbetet med det nya gymmet. Öppet: måndag-torsdag , fredag , lördag-söndag Som IKEA, Ikano och Inter IKEA medarbetare har du access till Multihallen alla dagar Telefon , aktivitetshuset@ikea.com.

14 18 24 april LUNCHGUIDE MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR AKTIVITETSHUSET MÅN Moniques tom kha-soppa TIS Elsies fisksoppa ONS Champinjonsoppa med bacon TOR Len sparrissoppa FRE Kyckling och paprikasoppa Veckans vegetariska: Kikärtssoppa Hemlagad soppa, 49:- Serveras med bröd och smör (Alla våra soppor är fria från gluten och laktos) Vi serverar även matiga sallader, wraps, sushi, och mackor. Kvällstid serverar vi belgisk våffla, grillade smörgåsar och toast från grillen. IKEA gatan 8, tel , Öppet; mån-tor , fre , lör-sön IKEA RESTAURANGEN Tidtabell för lunchbussen: Från IoS Från varuhuset 11:35 11:55 12:05 12:25 12:35 12:45 13:00 13:10 PER ANDERSENS MÅN Kåldolmar, brunsås, kokt potatis, grönsaker och lingon. Stekt fisk med skarpsås, kokt potatis, ärtor och citron. TIS Currykorvgryta serveras med ris. Kycklingklubba med gräddsås, stekt potatis, grönsaker och gelé. ONS Helstekt kotlettrad med tryffelsås, purjolökspotatis, grönsaker och gurka. Kokt wienerkorv med potatissallad och rostad lök. TOR Champinjonspäckad köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingon. Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis, ärtor och citron. FRE Stängt. Dagens stekta fisk 75:- Sallad 60:- Dagens rätt inklusive 3 dl mjölk eller ett glas dryck, sallad, smör, bröd och kaffe. Vid köp av häfte med 10 luncher 70:-/lunch Häfte med tio lunchkuponger: 700:- Bäckgatan, vid IKEA Distribution Centre. Ingång vid vakten. Tel , IKEA HOTELL Ät så mycket du vill av vår lunchbuffé med massor av goda grönsaker, krispig sallad, läckra såser, flera hemlagade varmrätter med eller utan kött, hembakat bröd, flera olika tillbehör samt lingondricka, isvatten och kaffe. 75:- 85:- Måndag-fredag IKEA gatan 1, tel

15 18 24 april SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR SÄLJES Grillsäsongen närmar sej! Närproducerat kvalitetskött! Lamm ca kg och hängmörat, benfritt nötkött i lådor om ca 13 eller 25 kg. Detaljstyckat, vakumpackat och tydligt uppmärkt. Mycket hög kvalitet. Modern suterrängvilla i gamla Klöxhult (Liljegatan 10) till salu, gränsar till grönområde och närhet till skola, dagis och IoS. Boarea 125 m2. Biarea 73 m2. Antal rum 5. Tomtarea 999 m2. Kan ses på Intresse kontakta Christer på Smålands Fastighetsbyrå KYMCO PEOPLE 50, EU-moped 45km/h, har gått 270 mil. Välskött. Kostnad vid snabb affär: 5000 kr (nypris: kr). Kontakt: Sittvagn knorr svart, max 15 kg med luftdäck, nåt hjul något trasig. Med ligginsats, åkpåse, myggnät, regnöverdrag, parasol. Allt 400 SEK Klepper familje segelbåt med sänkbar köl. Klepper familjesegelbåt FAM. Perfekt båt för dagseglingar i grundare sjöar och hav. Båten går ut- märkt att segla 1-3 personer. 2 sovplatser. Årsmodell 1971, vit, längd 5,38m, djup 0,13/0,92 m vikt 450 kg, rullfock, dubbla storsegel, varav ett är helt nytt. För mer info: Båten har stora likheter med Fabola Campus. Yamaha fyrtaktsmotor 4 hk Årsmodell Fullt fungerande boggiesläp ingår i priset :- Tel Kitchen exhauster LUFTIG BF325 extr fan 60x43 stainless steel, only 1 year of usage for 200,00 KR. Please contact PVALLLE@ HOTMAIL.COM. TV bench in oak wood. 120 cm wide and three drawers. Excellent condition. Price around 400 SEK. Tel Microwave oven Whirlpool. Digital display etc. White. Price 400 SEK. Tel Girls bicycle Hello Kitty that is NEW and in perfect condition. Suitable for child around 5 years old. Price 700 SEK. Tel UTHYRES Lägenhet på 55m2 i centrala Helsingborg uthyres från 1 november Jag ska hyra ut min välplanerade 1,5 rums lägenhet på grund av att jag ska flytta till Schweiz med IKEA. Lägenheten ligger mitt i city i Helsingborg, nära till havet, affärer, restauranger, tågstation, allt ni behöver. Lägenheten har kyl/frys, diskmaskin, walk-incloset, i källaren finns tvättstuga och förråd. Lägenheten ligger på plan två och i huset finns hiss och en mysig innergård med grillplats. Hyran är 7000SEK i månaden vilket inkluderar värme, vatten, el, tv och internet. Vid intresse hör av er till mig: sofia.hagsund@ikea.com, :a i LUND uthyres, 1 år, from 1/ tom 31/ m2, fullt möblerad. Rökning/ husdjur ej tillåtet. Krav: skötsam, ordnad ekonomi, goda referenser. Skicka några rader om dig själv till mail: tosthult@ gmail.com SÖKES Skulle behöva en båtplats eller ställe att enkelt lägga i / ta upp båt i sydvästra Möckeln, dvs någon som har privat brygga som skulle vilja hyra ut en plats? Second hand adult bike. Please contact me Morgane: morgane. bertevas@ikea.com;

16 18 24 april 2015 IKEA Art Event 2015 Från världens gator till väggarna i ditt hem TILLFÄLLIG KOLLEKTION SÄLJSTART 24 APRIL 2015 Med initiativet IKEA ART EVENT vill vi göra intresse väckande konst tillgänglig för många. I 2015 års version uppmärksammar vi street art, en konstform som allt mer börjar vinna acceptans i etablerade konstkretsar. Årets upplaga av IKEA ART EVENT kommer i affischformat, 70x100 cm, vilket gör konsten både tillgänglig och överkomlig för många. Med noggrant utvalda trycktekniker har konstnärerna haft möjlighet att skräddarsy sina bilder och göra dem så individuella som möjligt. Papper har valts med omsorg, och olika effekter som 3D, högglans och självlysande detaljer har adderats. Så ja, vi vill absolut kalla affischerna superextravaganta. I IKEA ART EVENT 2015 ingår 12 unika motiv skapade av 12 konstnärer/konstnärsteam från olika delar av världen. Kollektionen är vital och vibrerande, och på IKEA är vi stolta över att kunna presentera en bredd av stilar och uttryck för en global publik. Vi tycker att gatukonst hör hemma i människors hem. Henrik Most IKEA of Sweden ÄLMHULTSBLADET Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen på ikea1.scop@ikea.com eller

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Robert Rauschenberg, Monogram, 1955-59 Estate of Robert Rauschenberg/BUS 2012, Stockholm/VAGA, NY. Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Välkomna till visningar och verkstad

Läs mer

Fritidsprogram våren 2016

Fritidsprogram våren 2016 Fritidsprogram våren 2016 Hej, Välkomna till vårens Fritidsprogram! Fritidsprogrammet finns även på internet: www.kavlinge.se Där kan du också gå in lite då och då under våren kan komma in nya danser/aktiviteter

Läs mer

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Sverige är ett populärt land! 2012 kommer YFU Sverige att ta emot totalt 76 utbytesstudenter varav 4 är sommarstudenter, 5 är halvårsstudenter och 67 är helårsstudenter.

Läs mer

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012 Hunden i Söderköping Hundföretagare i samarbete Det mesta för din hunds bästa AlphaOhm Fysioterapi Carinas Hundvård Catharinas Agilitycenter Hundforum Hund & Katt shopen Pensionat Tass & Hov Nyhetsbrev

Läs mer

För er hyresgäster och närstående som är nya så vill vi önska er Varmt Välkomna till oss.

För er hyresgäster och närstående som är nya så vill vi önska er Varmt Välkomna till oss. Mars 2015 Information till hyresgäster och närstående mars 2015 Hej här kommer mars månads brev till dig som bor på Brunnbäcksgatan 20 eller är närstående till någon av våra hyresgäster. Här berättar vi

Läs mer

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015 Sportlov 2015 2015 Hörby 16-20 februari 2015 Skapa på museet och se den fantastiska utställningen Undrien Kom till Undrien, hälsa på i Trottoarien! Se den fantastiska utställningen och låt fantasin flöda

Läs mer

FÄRS FISK JÄRN/LEVE R

FÄRS FISK JÄRN/LEVE R Vårens grundskolematsedel på remiss till matråden på Gökstens- och Edvardslundsskolan Enligt riktlinjerna skall fördelningen av livsmedel till måltiderna under en 4 veckors period se ut så här och följa

Läs mer

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se Festfixaren 2015 Restaurangen har öppet vardagar 7.00-15.00 då frukost och fika serveras. Lunch där det ingår bröd, smör, salladsbord, valfri dryck samt kaffe serveras mellan 11.00-14.00. Vi serverar även

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping

Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping Hej alla Handbollsälskare! Det är med glädje och stolthet jag får bjuda in er till Linköping för

Läs mer

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar!

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! snämnden SPORTLOV! Aktiviteter i samarbete mellan Älmhults föreningar och Kultur- och Fritidsnämnden För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön Kompis med kroppen 5. Bra för mig bra för miljön 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, föräldern, syskon, tränare eller någon annan du känner om varför de tycker att man ska äta

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 13 juli - måndag 7 september, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 13 juli - måndag 7 september, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 13 juli - måndag 7 september, 2015 Vi tänkte egentligen skriva det här brevet i förra veckan men bestämde oss för att vänta då vi till slut vågar berätta om ett helt fantastiskt

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73 Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 28 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 14 augusti 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon 042-26

Läs mer

Hösten rullar in med ny energi

Hösten rullar in med ny energi Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Till företag i Nora kommun från Företagarna i Nora, Nora köpmannaförening och Nora kommun. År 2013, nummer 3 Hösten rullar in med

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 1/2012

Fritidsnytt. Nr 1/2012 Fritidsnytt Nr 1/2012 Här kommer vårens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi hoppas

Läs mer

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 41 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 13 november 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon

Läs mer

Trevlig fortsatt sommar och

Trevlig fortsatt sommar och Utgivare: Åsens Byråd Årgång 16 Nummer 7 Juli 2014 Hej igen Det blir visst en månad till som ni får dras med mig. Nu närmar sig bygdeveckan traditionsenligt och det blir mycket att hinna med för alla våra

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet! Det kan ha varit en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske ordnat ett musikarrangemang, skött ett café,

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande. VECKOBLAD v. 11 2014 Till elever

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande. VECKOBLAD v. 11 2014 Till elever Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande VECKOBLAD v. 11 2014 Till elever Veckans ordspråk: Man kan sätta sångfågeln i bur men aldrig sången. Harry Belafonte Hej! I veckan blev jag uppvaktad av elever

Läs mer

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Copyright ICA AB 2011. 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, personalen i matsalen, vaktmästaren, en annan lärare, syskon, föräldrar, idrottstränare

Läs mer

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Utvärdering läger 1, Flatön 2013 30 deltagare har svarat på Före 30 deltagare har svarat på Efter (En person svarade inte på självkänsla varken före eller efter ) Förmågor:

Läs mer

Gillar du att vara ute i skogen, häng med när vi vandrar nästa gång!

Gillar du att vara ute i skogen, häng med när vi vandrar nästa gång! Gillar du att vara ute i skogen, häng med när vi vandrar nästa gång! Som ung vuxen verkar tiden inte riktigt räcka till. Men med en tydlig och anpassad fråga kan ett engagemang i scoutkåren prioriteras

Läs mer

Din Fritid Våren 2016

Din Fritid Våren 2016 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamhet Din Fritid Våren 2016 Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna Innehåll Information Fritidsverksamheten....

Läs mer

MARY KAY MARKNADSPLAN!

MARY KAY MARKNADSPLAN! MARY KAY MARKNADSPLAN! Hur vi tianar våra pengar: (hur vi jobbar) Klasser Facialsl makeup Kundvård /Mer-köp Ledarskap 0-2999kr exkl.moms. = 30% 3000-4999kr -/l- = 40% 5000-& tlppåt -/l- = 50% Klass snitt

Läs mer

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande. VECKOBLAD v. 10 2014 Till elever

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande. VECKOBLAD v. 10 2014 Till elever Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande VECKOBLAD v. 10 2014 Till elever Veckans ordspråk: Wanting to be someone else, is a waste of the person you are. Curt Corbain Hej! Vi hälsar Linda Masalkovski

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN

MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN VECKA 3 måndag 14.1 Kyckling, ris, salladsbord tisdag 15.1 Havregrynsgröt, sylt, smörgås, ägg, frukt Fisk, potatis onsdag 16.1 Lasagne, salladsbord torsdag 17.1

Läs mer

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Känner du att du vill kunna använda mer funktioner i Kapster eller Nextep? Vi hjälper dig att använda programmet för att du ska kunna få mer tid över till

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

Rembo Skidor Presenterar

Rembo Skidor Presenterar Rembo Skidor Presenterar HUGO JACOBSSON Ålder: 16 år Skidgymnasiets ort: Mora kommun Gren: Längdskidor Vilket år går du på skidgymnasiet: Första året Program: Naturvetenskapliga programmet Hugos tips:

Läs mer

Djursjukvården en bransch i utveckling

Djursjukvården en bransch i utveckling Djursjukvården en bransch i utveckling Inbjudan till konferens i Stockholm den 8-9 september TALARE SLA Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet Katarina Novák Regiondjursjukhuset Strömsholm Anders Thunberg

Läs mer

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig.

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Som vuxen och ung vuxen verkar tiden inte riktigt räcka till. Men med en tydlig och anpassad fråga kan ett engagemang i Scoutkåren prioriteras högt. Med studier

Läs mer

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Årgång 9 Nr 9 December 2006 BILDER FRÅN HALLOWEEN BASTUN ÄR ÖPPEN BASAR PÅ SKOLAN JULMARKNAD I UR OCH SKUR INVIGNING AV SKOLAN 0-12ÅR NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD

Läs mer

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut..

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Sida 1 av 6 En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Efter att ha öppnat tidigt, samt genomlidigt den kallaste maj månad i mannaminne, fick säsongen äntligen fart i augusti och vi hade

Läs mer

Äventyret kan börja... Underbara minnen

Äventyret kan börja... Underbara minnen Privat & Föreningar 2013-2014 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00

Läs mer

Kristoffer Bergdahl Registrerad Fastighetsmäklare. Välkomna på visning! Mob 0703-46 57 62

Kristoffer Bergdahl Registrerad Fastighetsmäklare. Välkomna på visning! Mob 0703-46 57 62 är ni Visning: Söndagen 23/3 12:00-12:45 Välkomna till detta unika gamla hus på härliga Råå. Bostaden erbjuder en generös takhöjd, stukaturer, gamla fina plankgolv och kakelugn! Lummig trädgård i söderläge

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Privat & Föreningar 2015 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00 Torsdag

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

LUNCH & FIKA v.3 HANDELSPLATS CENTER SYD. 14 januari 20 januari 2019

LUNCH & FIKA v.3 HANDELSPLATS CENTER SYD. 14 januari 20 januari 2019 LUNCH & FIKA v.3 HANDELSPLATS CENTER SYD 14 januari 20 januari 2019 10 % med BARSEBÄCK GOLF & KONFERENS RESTAURANGER Lunch: 115 kr Lunchen serveras 11.30-14.00 inkl. salladsbuffé bröd kaffe Helgbuffé lördag

Läs mer

Evenemang våren 2012. Biblioteken i Lessebo kommun

Evenemang våren 2012. Biblioteken i Lessebo kommun Evenemang våren 2012 Biblioteken i Lessebo kommun Kurt Henriksson Boda Kurre berättar om sitt artistliv Glasblåsaren från Boda blev rikskändis som akrobaten Boda-Kurre. Tid. måndag 9/1 kl. 17.00 LCHF:

Läs mer

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar.

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar. FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013 Föreläsningar som förändrar. Lära för Livet Seminarier Utbildning Talarförmedling Er partner inom individ-, ledarskaps- och teamutveckling Sveriges bästa

Läs mer

Matsedel Omsorgen v

Matsedel Omsorgen v Matsedel Omsorgen v. 11-16 2019 Samhällsbyggnadsavdelningen Kostenheten 1 Särskilt boende Vidala, Borghaga, Vimarhaga och Kvillgården: (Middag och Kvällsmat) Efter middagen serveras en dessert som vardagar

Läs mer

Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens

Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens Stockholm 15 16 november 2007 Utvärdering Motsvarade konferensen 1-10 dina förväntningar? 0 ---------------------------------------------/-------- ------------10 Sammanfattning

Läs mer

FUB-NYTT HÖST LINKÖPING 2013

FUB-NYTT HÖST LINKÖPING 2013 FUB-NYTT HÖST LINKÖPING 2013 Informations och diskussionskväll 19 november Till alla som är gode män/anhöriga men även för personal som jobbar inom LSS. Informations och diskussionskväll med Försäkringskassan

Läs mer

KULTURFESTIVALEN 2013

KULTURFESTIVALEN 2013 VARMT VÄLKOMNA TILL 22 25/10 2013 MEDBORGARHUSET, VÄNNÄS Kulturfestivalen 2013 har som mål att visa på mångfalden och att lyfta fram de intellektuellt funktionshindrade och övriga funktionshindrade i ett

Läs mer

längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, 2014-2015 längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet,

längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, 2014-2015 längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, livsviktigt, Gud, smärta,framtid.. längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, livsviktigt, Gud, smärta,framtid..

Läs mer

Matsedel Omsorgen v

Matsedel Omsorgen v Matsedel Omsorgen v. 17-22 2019 Samhällsbyggnadsavdelningen Kostenheten 1 Särskilt boende Vidala, Borghaga, Vimarhaga och Kvillgården: (Middag och Kvällsmat) Efter middagen serveras en dessert som vardagar

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER GÖTEBORG HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar.

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER GÖTEBORG HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar. FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER GÖTEBORG HÖSTEN 2013 Föreläsningar som förändrar. Lära för Livet Seminarier Utbildning Talarförmedling Er partner inom individ-, ledarskaps- och teamutveckling Sveriges bästa talare

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Utvärdering av Länsteatrarnas Höstmöte 2013

Utvärdering av Länsteatrarnas Höstmöte 2013 Utvärdering av Länsteatrarnas Höstmöte 2013 Totalt var 58 personer anmälda till Länsteatrarnas vårmöte, då är våra gäster och värdar inräknade i summan, så 53 medlemmar deltog. Vi har fått in totalt 19

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet. Det kan ha varit ett LAN, ett musikarrangemang, en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske skött ett

Läs mer

Matsedel Serviceboende 8 juni - 23 augusti 2015

Matsedel Serviceboende 8 juni - 23 augusti 2015 Matsedel Serviceboende 8 juni - 23 augusti 2015 Vecka 24, 8 14 juni Måndag Middag Isterband, dillstuvade potatis, rödbetor Kvällsmat Nubbesallad Tisdag Middag Stekt sej, potatis, remouladsås Kvällsmat

Läs mer

Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net

Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net Sandpappret Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net SENSOMMARDANS I SANDA PARKEN Lördagen den 13 Augusti Gammeldans 15:00-18:00 till Kalle Jacobsson kvartett Grillbuffè ca 19:00 Dans 20:30-01:00 till DEAL

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

Familjemiddag i Catharinagården Söndag den 23 mars

Familjemiddag i Catharinagården Söndag den 23 mars Samhällsinformation till alla hushåll i Hammarland Hammarlands hälso o sjukvårdsmottagning och hemsjukvård informerar; fr.o.m januari 2014: tel.tider: vardagar kl. 8.30-9.00 tel nr. 0457-5267341. Övriga

Läs mer

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ Boka monter och vinn 5.000 kr presentkort på s Sportcenter WOW! Har ni tänkt på hur bra vi är? En fantastiskt företagsam kommun, både historiskt och nu. Framtiden ser med andra ord ljus ut, för visst ska

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

Vi strävar efter att bli bättre....alltid - vad vi än gör

Vi strävar efter att bli bättre....alltid - vad vi än gör Kulturguide v1.1 Vi strävar efter att bli bättre...alltid - vad vi än gör Vår kultur är grunden för allt vi gör på Squeed Uppdrag Människor Kultur Vår kultur är det vi säger, det vi gör och så vi uppfattas

Läs mer

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 5 (26 30 januari 2015)

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 5 (26 30 januari 2015) VÄLKOMMASKOLAN VECKA 5 (26 30 januari 2015) Sista dag/tid för inlämnande av manus: Torsdagar klockan 09.00 till vksinfo@gallivare.se Denna veckas innehåll: Matsedel Personal Skolkataloger SYV informerar

Läs mer

Hej arbetsterapeuter!

Hej arbetsterapeuter! Hej arbetsterapeuter! Årets första månader har flugit förbi och våren är här. Styrelsen har genomfört årsmötet som hölls den 7 mars där Anette Hjälmefjord bjöds in för att prata om sina erfarenheter kring

Läs mer

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015 Höstlov 2015 Hörby 26 oktober 1 november 2015 Prova på karate med Hörby Karateklubb Kom och prova karate med oss på Älvdalsskolan. 7-12 år tisdag 27/10 och torsdag 29/10 18.00-19.00. 13 år och uppåt tisdag

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG ! ROSENLUNDS RESTAURANG Måndag: 24/2 Stekt fläsk med löksås, lingon Stekt Blodkorv Äpple/päronsoppa, skorpa Tisdag:25/2 Medelhavsfisk på hokifilé, ärter och potatismos Krögarbiff med jägersås Chokladpudding,

Läs mer

SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer.

SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer. R I F T A M N IO N 0 O 2 K 5 1 0 2 6 1 SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer. Så mycket mer än

Läs mer

Sallader. Snacks. Soppor. med baguette och lingon. 01 Sallad efter årstid, liten 4,00. 02 Sallad efter årstid, stor 7,50

Sallader. Snacks. Soppor. med baguette och lingon. 01 Sallad efter årstid, liten 4,00. 02 Sallad efter årstid, stor 7,50 Sallader 01 Sallad efter årstid, liten 4,00 02 Sallad efter årstid, stor 7,50 03 Gurksallad 3,50 med gräddvinäger och lök 04 Fitness-sallad 10,50 sallad efter årstid med skivad kyckling 05 Tonfisk-sallad

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo 284 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 99 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Vi har gjort roliga och väldigt varierade saker! - För att

Läs mer

LUNCH & FIKA v.8 HANDELSPLATS CENTER SYD. 18 februari 24 februari 2019

LUNCH & FIKA v.8 HANDELSPLATS CENTER SYD. 18 februari 24 februari 2019 LUNCH & FIKA v.8 HANDELSPLATS CENTER SYD 18 februari 24 februari 2019 10 % med BARSEBÄCK GOLF & KONFERENS RESTAURANGER 10 % med Må 11:30-14. Ti-Fre 11:30-17:00 Dagens serveras 11:30-14:00 90:- Lunch: 115

Läs mer

Fritidsbladet. Aktiviteter

Fritidsbladet. Aktiviteter Fritidsbladet Aktiviteter Sommar 2015 Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid namn födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer, när du anmäler dig till en aktivitet. Du måste

Läs mer

På fritiden tycker jag mycket om att åka båt och att fiska. Jag brukar grilla fisken över en eld, det är jätte-mysigt. Hälsningar Antonio Rodríguez

På fritiden tycker jag mycket om att åka båt och att fiska. Jag brukar grilla fisken över en eld, det är jätte-mysigt. Hälsningar Antonio Rodríguez Jag heter Antonio och jag arbetar som tandläkare. En tandläkare hjälper människor med deras tänder. Om du inte går till tandläkaren så kommer du att få hål i tänderna och väldigt ont. Att gå till tandläkaren

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 68 svar, 76 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 2 1 Ja Nej Varför, varför inte? - För jag älskar att sjunga o här sjunger man varje dag! - Jag har fått nya vänner

Läs mer

Mötesplats Byttorp för seniorer

Mötesplats Byttorp för seniorer för seniorer Kvibergsgatan 17 Maj 2019 Datum Tid Aktivitet V.18 Mån 29/4 Tis 30/4 Valborgsmässoafton Ons 1/5 Tors 2/5 10.30 Fre 3/5 13.30-15.30 Teknikkurs för smartphones (Fullbokad)Terminsavslutning Fika

Läs mer

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se Askim-Frölunda-Högsbo Februari, mars, april 2016 Träffpunkter Altplatsen Högsbotorpshemmet Kustträffen Solträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? kontakta Laine Henriksson,

Läs mer

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Bra genomförd tävling,hoppas den återkommer Riktigt bra för att vara första gången, gärna en något tuffare profil nästa år! Bra

Läs mer

Hörmanus. 1 Ett meddelande. A Varför kommer hon för sent? B Vem ska hon träffa?

Hörmanus. 1 Ett meddelande. A Varför kommer hon för sent? B Vem ska hon träffa? 1 Ett meddelande Lyssna på meddelandet. Sätt kryss för rätt svar. Du får lyssna två gånger. Hej Peter! Jag är lite försenad. Jag hinner inte komma till klockan sex. Jag måste köra mamma till ögonläkaren.

Läs mer

2013-02-15 13/35. Samtliga nämnder/styrelser Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen

2013-02-15 13/35. Samtliga nämnder/styrelser Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen 2013-02-15 13/35 Samtliga nämnder/styrelser Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen Engelska för kommun och offentlig sektor Utveckla ditt ordförråd i engelska med inriktning på kommun och

Läs mer

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 12 (17 21 MARS 2014)

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 12 (17 21 MARS 2014) VÄLKOMMASKOLAN VECKA 12 (17 21 MARS 2014) Sista dag/tid för inlämnande av manus: Torsdagar klockan 09.00 till vksinfo@gallivare.se Denna veckas innehåll: Matsedel UF mässan Skidgymnasiets hemsida Handelsprogrammet

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

KRAFT TRÄNING RESULTAT FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE

KRAFT TRÄNING RESULTAT FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE KRAFT & RESULTAT TRÄNING FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! Denna Kraft & Resultat Träning syftar till att göra dig kapabel att leda ditt företag alt.

Läs mer

ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN

ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN Stockholm, 3 juli 2013 ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN Hängivna fans från hela världen träffades i Stockholm för att hylla ett uppskattat varumärke. Skulle du vara beredd att resa över 1 300 mil fem gånger

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

KALLendarium KALLBYGDENS DIGITALA NYHETSBLAD FEBRUARI AKTUELL KALENDER com

KALLendarium KALLBYGDENS DIGITALA NYHETSBLAD FEBRUARI AKTUELL KALENDER   com KALLendarium KALLBYGDENS DIGITALA NYHETSBLAD FEBRUARI 2019 AKTUELL KALENDER www.kallbygden com Vad händer? Den här månaden har vi med lite nytt som kan intressera. Kul att återuppväcka den gamla traditionen

Läs mer

Mitt bibliotek Hösten 2014

Mitt bibliotek Hösten 2014 Mitt bibliotek Hösten 2014 För dig som är runt 1 till 13 år Tillhör:... BIBLIOTEKEN I MÖLNDAL Skaffa lånekort! Har du hittat till vår fina bokbuss? Kom och hälsa på! Det här är jag: Jag heter... Jag gillar...

Läs mer

Sökes: Fotograf. Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning!

Sökes: Fotograf. Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning! Fotograf Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning! Du ska vara intresserad av fotografi och ha egen kamera. Utbildning:

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon:

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon: MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI 2016 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 Västerås Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Ipad, dator, mobil 13.30-15.30 Tisdagar Balansgrupp

Läs mer

Innehåll i kurserna Förutom teckenspråk så informerar vi om tolkanvändning och om teckenspråksanvändarna = dövrealia och dövkultur.

Innehåll i kurserna Förutom teckenspråk så informerar vi om tolkanvändning och om teckenspråksanvändarna = dövrealia och dövkultur. Tuff våren 2014 Allmänt om TUFF i Önnestad Innehåll i kurserna Förutom teckenspråk så informerar vi om tolkanvändning och om teckenspråksanvändarna = dövrealia och dövkultur. Kostnad Undervisning, barnomsorg

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Välkommen. Till din nya favoritbutik i Uddevalla!

Välkommen. Till din nya favoritbutik i Uddevalla! Välkommen Till din nya favoritbutik i Uddevalla! Varmt välkomna till oss! /Kenneth och Daniel Med maten och kunden i fokus! Nu har vi öppnat! Välkommen till Uddevallas nya matbutik där färska och fina

Läs mer

Rapport: Enkätundersökning - givare

Rapport: Enkätundersökning - givare Rapport: Enkätundersökning - givare Slutförd Vad är din generella uppfattning om Polstjärna? Mycket Bra 71% 34 Bra 27% 13 Neutral 2% 1 Dålig 0% 0 Mycket Dålig 0% 0 När du skänkte, hur upplevde du det praktiskt?

Läs mer

TUFF HÖSTEN 2014 ÖNNESTAD FOLKHÖGSKOLA

TUFF HÖSTEN 2014 ÖNNESTAD FOLKHÖGSKOLA TUFF HÖSTEN 2014 ÖNNESTAD FOLKHÖGSKOLA Allmänt om TUFF i Önnestad Innehåll i kurserna Förutom teckenspråk så informerar vi om tolkanvändning och om teckenspråksanvändarna= dövrealia och dövkultur. Kostnad

Läs mer

Varmt välkomna till Naturkunskap- och geografistugan

Varmt välkomna till Naturkunskap- och geografistugan Spanskastöd Spanskstöd - onsdagar i sal 401 mellan 14.30 och 15.30 Måndagar kl. 15.00-16.00 i sal 505. Alla som vill är välkomna. Hälsningar Boel Nohre Carlsten Mattecentrum på skolan Mattecentrum har

Läs mer

Fritidsgårdarnas sommarverksamhet

Fritidsgårdarnas sommarverksamhet Fritidsgårdarnas sommarverksamhet 2013 Kalendarium Vecka 25 Tisdag 18 juni kl 12-21 Onsdag 19 juni kl 14-21 Torsdag 20 juni kl 13-21 Danmark Bakken Fiske och annat kul vid Snogeholmssjön Vecka 26 Måndag

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola Augusti 2015 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan 13-18 september Seniorveckans program finns att hämta på Medelpunkten, Rådhuset och

Läs mer