Nya Suzuki Swift 4X4, unik i klassen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nya Suzuki Swift 4X4, unik i klassen"

Transkript

1 Nya Suzuki Swift 4X4, unik i klassen Suzukis bästsäljares efterträdare nya Swift nu i ny version med fyrhjulsdrift. Fjärde generationen Suzuki Swift, som introducerades i Sverige i september i fjol, kommer nu med fyrhjulsdrift. Modellen har samma moderna och pigga kraftkälla som sin tvåhjulsdrivna släkting en 1,2 liters bensinfyra på 64kW/94 hk med en blandad förbrukning på låga 5,5 l/100 km (EU mix), en reducering på nästan 11 procent mot den 4-hjulsdrivna föregångaren (6,2 l/199 km). CO 2-utsläppet ligger nu på 128g/km (mot tidigare 151 g/km), vilket är ett av de lägsta CO 2-utsläppen för någon fyrhjulsdriven bilmodell på den svenska bilmarknaden. Det innebär en väsentligt snålare och miljövänligare bil än tidigare modell med fyrhjulsdrift (som ej marknadsfördes i Sverige). Dessutom är detta den enda bilmodellen i sin klass med fyrhjulsdrift. Att nya Swift 4X4 är en körglad kurvslukare har sin grund i dels de behändiga yttermåtten (3,85 meter) och dels i 4X4-konfigurationen i kombination med en anpassad motoreffekt. Fram- och bakaxeln kommunicerar via en viskokoppling och en mellandifferential fördelar vridmomentet mellan hjulaxlarna. Transmissionen utgörs av en femväxlad manuell låda och modellen har utrustats med skivbromsar runt-om, ventilerade fram. Modellen är i stort sett identisk med den 2-hjulsdrivna modellen. Innerutrymme, utrustning etc är desamma men det finns marginella skillnader. Exempelvis rymmer tanken 40 mot 42 liter samt är bagagerumsvolymen 210 mot 211 liter (VDA). Nya Swift 4X4 är kompakt, sportig och tuff. Med en tydlig uppdatering av sin karaktäristiska formgivning - evolution snarare än revolution - siktar Swift 4X4 in sig på nya kundgrupper även kunder till bilar i andra segment men med det gemensamma kravet maximal och säker framkomlighet. Utan för stor miljöpåverkan och till rimliga kostnader. För europamarknaden tillverkas nya Swift i Ungern, den fyrhjulsdrivna modellen produceras däremot i Japan.

2 Exteriör Designkonceptet kan sammanfattas i orden dynamik och kraftfullhet. Nya Swift 4X4 har precis som sin 2-hjulsdrivna släkting ärvt formspråket där en kort, bred, kompakt kaross verkar laddad med energi samtidigt som den utvecklats till mer kraftfullhet och påtaglig förfining. Något som bl a syns i det interiöra materialvalet. Den personliga profilen finns kvar, men har getts luftigare, mer spatiösa former. Allt för att passa in på kurviga skogsvägar, på motorvägen eller i den pulserande stadsmiljön. Interiör I innerutrymmena visar sig Suzukis långa erfarenhet av kompaktbilar genom proportioner som optimerar utrymme och komfort. Den nya modellen erbjuder trots det kompakta format ett rejält utrymme för baksätespassagerarna. Dynamiska, sportiga former parade med utmärkt hantverksskicklighet bidrar till en behaglig körupplevelse. Här skiljer inget mellan de två- och fyrhjulsdrivna versionerna. Färgtonerna, som går i silver och svart, ger en sportigare känsla. Det gäller såväl instrumentpanelen som klädseln. Nya material, som inte bara är behagliga för ögat, ger även en bättre användarvänlighet. Dimensioner Receptet till Swifts livliga vägegenskaper är förutom 4X4-konceptet bred spårvidd och kort hjulbas. Med den nya modellen har Suzuki utvecklat och förfinat dessa fundamentala egenskaper. Nya dimensioner i kombination med styvare bakhjulsupphängning ger förbättrad stabilitet vid körning rakt fram liksom i kurvor. Förändringarna avseende prestanda och köregenskaper gör modellen till en riktig milslukare. Bilen är högre än sin tvåhjulsdriva släkting 1535 mot 1510 mm för att möjliggöra en högre markfrigång 160 mot 140 mm. Förändringar som aktivt påverkar köregenskaperna Nyutvecklat styrsystem för mer direkt respons 4X4-konceptet Styvare hjulupphängning fram och bak Effektivare bromsar Ny, mjukt lättväxlad manuellt 5-stegad transmission Helt ny, lätt och styv kaross

3 Den tidigare Swift var känd och uppskattad för sin kvicka och inspirerande väghållning, som skapades bl a genom outtröttliga tester på europeiska vägar. Väghållningen på nya Swift har förbättrats ytterligare genom ändrade dimensioner på spårvidd, hjulbas, vridstyvhet i kaross och fästpunkterna för hjulupphängning. I det fyrhjulsdrivna utförandet är dessa egenskaper ytterligare utvecklade. Något som innebär en starkare upplevelse av körglädje och bättre stabilitet. Styrning Styraxeln har modifierats för att ge en fastare och mer direkt styrkänsla. Det variabla styrsystemet har dessutom fått en ändrad layout. En snabbare utväxling i mittläget gör att bilen svarar kvickare när man börjar svänga medan en relativt långsam utväxling i ytterlägena kräver mindre kraft för stora svängar. Sammantaget gör dessa förändringar att bilen svarar bättre på förarens input. Upphängning Framhjulsupphängningen MacPherson med spiralfjädrar har fått en annan krängningshämmare och modifierade spiralfjädrar. Det innebär en förbättrad vridstyvhet utan nämnvärt högre vikt. Bakhjulsupphängningen stel axel med spiralfjädrar har getts en ökad lutningsvinkel för axelns bussningar som ger 50 procent mer styvhet i sidoläge och därmed en bättre kontroll på hjulinställningarna. Bakaxeln har fått en annan struktur som ger lägre vikt och högre vridstyvhet. Bromsar 4X4-versionen av nya Swift har utrustats med nya 15-tums ventilerade skivbromsar (för 16-tumshjul) fram samt skivbromsar bak med aluminiumlegerade bromsok fram och bak. Transmissioner Den nya 5-stegade manuella växellådan har en nyutvecklad assistmekanism som gör växlingsarbetet mjukare och smidigare. Det optimerade växlingsmönstret bidrar också till mjukheten. Kaross Högre utnyttjande av höghållfast stål gör nya Swift såväl styvare som lättare. Högre styvhet i karossen och en lägre tyngdpunkt mjukar upp fjädringen utan att göra körkänslan ostadig. Det sammantagna resultatet blir en suverän kombination av stabilitet och komfort.

4 Motor Nya Swift 4X4 s motor (K12B 1,2 liter bensin med variabla ventiltider (VVT) reflekterar Suzukis fokus på att kombinera miljöhänsyn med utpräglad körglädje. Lägre bränsleförbrukning och lägre CO 2-utsläpp men högre effekt och högre vrid genom mindre cylindervolym och ett antal andra tekniska åtgärder inklusive variabla ventiltider för in- och utblås. Effekten är 69 kw/94 hk vid 6000 v/min. CO 2-utsläppet har sänkts från 151 till 128 g/km. Förbrukningen ligger på 5,5 liter/100 km. Maxvridet ligger på 118 Nm/4800 rpm, acceleration km/h 13,4 sek och toppfarten är 165 km/h. Bränsleförbrukning Stad 6,7 l/100 km Landsväg 4,9 l/100 km Blandad körning 5,5 l/100 km Tankvolym 40 liter Oktantal 95 Säkerhet Olika säkerhetsteknologier redan i basutförande ESP standard på samtliga versioner Sju krockkuddar på samtliga versioner Den 2-hjulsdrivna modellen erhöll 5 stjärnor i EuroNCAP (högsta betyg i Overall Rating ); 4X4-versionen av Swift är ännu ej testad, men med tanke på att det enda som, rent tekniskt, skiljer modellerna åt är drivsystemet, torde betyget bli detsamma. Säkerhetsteknologier För att ge föraren högsta möjliga kontroll och förtroende för sin bil är nya Swift laddad med ett antal säkerhetsteknologier. När det gäller aktiv säkerhet ingår exempelvis ABS-bromsar, elektronisk bromskraftfördelning samt vibrationsfria ytterbackspeglar i standardutrustningen. När det gäller passiv säkerhet kan nämnas den lätta, förstärkta och energiabsorberande karossen allt i linje med Suzukis Total Effective Control Technology concept. Ett annat exempel när det gäller den passiva säkerheten är att interiören skräddarsytts för att reducera huvudskador samt är framstolarna standardutrustade med bätesförsträckare och dito kraftbegränsare. För att erbjuda alla kunder, oavsett val av version, samma säkerhetsnivå, är även ESP samt sju krockkuddar standard knäkudde inkluderad. Vid placering av barnstol i den främre passagerarstolen, kan den aktuella krockkudden deaktiveras av föraren med bilnyckeln.

5 En lugnare körning tack vare fokus på buller och vibrationer Den vanligaste orsaken till vindbrus är ytterbackspeglarna. Av den anledningen optimerade Suzuki formen på speglarna genom oräkneliga datasimuleringar, vindtunneltester samt ett speciellt program för att upptäcka orsaken till oljud. Man tog ett generalgrepp, inte endast genom att minska vindbrus utan även, genom att se till att oljudet hamnar så långt ifrån passagerarnas öron som möjligt. Skillnaden i kupén är omisskännlig. Ökad vridstyvhet i karossen och ökad vridstyvhet i skarvarna mellan karossdelar dämpar uppkomsten och överföringen av oljud. Andra åtgärder är specialstudier på och revidering av motor, transmission, koppling, hjulupphängning och däck i detta perspektiv. Nya Swift har utrustats med olika typer av ljuddämpade material och andra akustiska komponenter med hög effektivitet. Alla typer av packningar runt passagerarutrymmet spelar en viktig roll i bullerbekämpningen. Passagerarna kommer uppskatta den komfortabla och lugna miljön i nya Swift. Sverigeintroduktion Nya Suzuki Swift kommer att introduceras i Sverige helgen den februari SUZUKI SVERIGE Information Håkan Engström hakan-engstrom@telia.com 076/ Suzuki Motor Corporation, med huvudkontor i Hamamatsu, Japan, är världsledande tillverkare av småbilar och världens tionde största tillverkare. Företaget, som grundades 1920, har idag anställda runtom i världen och bedriver verksamhet i 196 länder samt har produktionsbaser i 23 olika länder. Under räkenskapsåret 2009/2010 låg försäljningsintäkten (netto) på 18,8 miljarder och rörelsevinsten på 605,03 miljoner. I fjol sålde företaget drygt 2,35 miljoner bilar och 3,02 miljoner motorcyklar samt ATV. Med företagets tre affärsområden bilar, motorcyklar och utombordsmotorer har man försökt förkroppsliga sin affärsidé i uttrycket Way of Life! som står för varumärkets hörnpelare excitement, straightforward, value, sporty och spirit.

Nya Swift den nya, sportiga kompaktmodellen från Suzuki

Nya Swift den nya, sportiga kompaktmodellen från Suzuki Nya Swift den nya, sportiga kompaktmodellen från Suzuki Suzuki presenterar efterföljaren till sin bästsäljare den helt nya Swift. Med Swift lanserade Suzuki 1983 en modell som kommit att bli synonym med

Läs mer

Suzuki Sverige lanserar två nya gasbilar

Suzuki Sverige lanserar två nya gasbilar Suzuki Sverige lanserar två nya gasbilar För att kunna erbjuda sina privata-, företags-, organisations- och inte minst kommunala kunder två intressanta miljöalternativ presenterar Suzuki Sverige idag Swift

Läs mer

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt Sollentuna 7 sep 2015 Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt - Ny design och identitet - Förbättrad komfort och ljudisolering - Förfinad interiör - Utvecklad

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå

Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå Produktfakta KONA Modellprogram Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå 1.0 T-GDi Bensin Framhjulsdriven (2WD) Manuell, 6-växlad Life /Trend/Premium 1.6 T-GDi Bensin Framhjulsdriven (2WD) Automat,

Läs mer

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i.

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i. BMW i När du älskar att köra NYA BMW i. KRAFTEN I UTVECKLINGEN. Utveckling handlar inte om kompromisser. Utan om ett speciellt förhållningssätt, när det gäller att utforska gränserna för det möjliga och

Läs mer

Lätt. Snabb. Den mycket styva strukturen låter hjulupphängningen, MacPherson fram och bak, komma till sin rätt.

Lätt. Snabb. Den mycket styva strukturen låter hjulupphängningen, MacPherson fram och bak, komma till sin rätt. Fr o m 0208 MR2 Lätt. Snabb...och här är den. MR2 Roadster. Fantastisk att se på, inspirerande att köra. Lätt bara 1.090 kg för det är så man bygger sportbilar. Lätt för att man kan använda en mindre motor,

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten De nya transportbilarsmodellerna håller priserna och kostnaderna i styr Volkswagen utvecklar sina transportbilar så att de i allt högre grad ska beakta

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

fiat DOBLO` Teknisk data

fiat DOBLO` Teknisk data fiat DOBLÒ Teknisk data FIAT Doblò Teknisk data BENSINMOTORER Antal cylindrar, position 4, rak, tvärställd fram Cylindervolym (cm 3 ) 1368 Utsläppsklass Euro 6 Kompressionsförhållande 11:01 Max effekt:

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 1/6 NYA VOLVO S60 ÄR FRAMFÖR ALLT FÖRARENS BIL. HÄR STÅR KÖRGLÄDJE OCH PRESTANDA HÖGST I KURS, UTAN ATT GE AVKALL PÅ KOMFORT FÖR PASSAGERARNA.

Läs mer

AMAROK V6 TDI text: Erik Gustafsson foto: Peter Gunnars

AMAROK V6 TDI text: Erik Gustafsson foto: Peter Gunnars EN STARK SEXA, TACK! PROVKÖRD AMAROK V6 TDI text: Erik Gustafsson foto: Peter Gunnars 14 TRANSPORTMAGASINET 03 2016 TRANSPORTMAGASINET 03 2016 15 Ny inredning, nya bekväma säten och en ny stark och kraftfull

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

ATV WHERE EVER YOU ARE

ATV WHERE EVER YOU ARE ATV WHERE EVER YOU ARE 1 dinli WHERE E Centhor 800 cc Centhor 700 cc Lig 450 2 VER YOU ARE htning cc thunder 350 cc cobia 50 cc 3 Centhor 800 cc Vägregistrerad, får framföras med A- eller B-körkort Tekniska

Läs mer

Mål 2020: 20% av Mitsubishi Motors produktion ska vara elbilar

Mål 2020: 20% av Mitsubishi Motors produktion ska vara elbilar Anders Erngren PR- och produktchef Mitsubishi Motors: Miljövision 2020 Utveckla elbilstekniken n Mål 2020: 20% av Mitsubishi Motors produktion ska vara elbilar (300 000 bilar) Reducera miljöpåverkan under

Läs mer

Baklysen. Ny patenterat växelvred integrerar alla växlar och med analog varvräknare samt multifunktions LCD-

Baklysen. Ny patenterat växelvred integrerar alla växlar och med analog varvräknare samt multifunktions LCD- I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad, inte bara

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

Innehållsförteckning. Suzuki CNG. Fördelarna med att köra gasbil är många: CNG

Innehållsförteckning. Suzuki CNG. Fördelarna med att köra gasbil är många: CNG SUZUKI CNG Suzuki CNG Nu finns två av Suzukis modeller som miljöbilsalternativ Swift CNG och S-CROSS CNG (CNG = komprimerad naturgas). systemet är utvecklat och designat av Konvegas i Sverige och är speciellt

Läs mer

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? MÖT EN NY GENERATION PEUGEOT. De senaste åren har vi målmedvetet arbetat med att ta Peugeot till en högre nivå i alla led. Kvalitet, komfort och design har givetvis varit

Läs mer

Det här är två livsstilsbilar som vill vara något mer än transportmedel

Det här är två livsstilsbilar som vill vara något mer än transportmedel Bilar som får folk Funderar du på att köpa en Lancia Delta eller en Mini Countryman. I kalkylen ingår att folk vänder sig om efter din nya bil oavsett vilken du väljer. De här bilarna köps på känsla och

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. Världens

Läs mer

Produktkatalog. Dinli 50 Barn Dinli 50 EU-moped Dinli 100 Dinli 350 Dinli 450 Dinli 700. Upplev den maxade körglädjen

Produktkatalog. Dinli 50 Barn Dinli 50 EU-moped Dinli 100 Dinli 350 Dinli 450 Dinli 700. Upplev den maxade körglädjen Produktkatalog Dinli 50 Barn Dinli 50 EU-moped Dinli 100 Dinli 350 Dinli 450 Dinli 700 Upplev den maxade körglädjen Från början var nog betydelsen av ordet ATV inte tänkt att innefatta stadstrafik. Terrängen

Läs mer

NYA LEXUS UX 250h EN NY STJÄRNA HAR TÄNTS VID HORISONTEN

NYA LEXUS UX 250h EN NY STJÄRNA HAR TÄNTS VID HORISONTEN UX 250h DESIGN DESIGN NYA LEXUS UX 250h EN NY STJÄRNA HAR TÄNTS VID HORISONTEN Helt nya Lexus UX utmanar allt som du tidigare upplevt i bilvärlden. Med sin djärva design och sofistikerade prestanda tar

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

Emotion BMW i8 Den kilformade sportbilsilhuetten s ä n d e r o m g i v n i n g e n e n t y d l i g s i g n a l :

Emotion BMW i8 Den kilformade sportbilsilhuetten s ä n d e r o m g i v n i n g e n e n t y d l i g s i g n a l : Nu är framtiden här. En sportbil med bokstavligt talat elektrifierande egenskaper. En unik drivlina som saknar motstycke. Sportig körupplevelse med blixtrande respons. Extremt innovativ design tar aerodynamiken

Läs mer

6 e generationen 24 PORSCHEMAG TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN

6 e generationen 24 PORSCHEMAG TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN 6 e generationen TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN Är det egentligen möjligt att bygga en prestandabil i sex generationer? Ursprunget är tidigt 60-tal. Det måste vara världsrekord! Bara tanken

Läs mer

Två bröder testar BMW-familjens senaste tillskott: nya BMW 1-serien i Urban Line- och. Sport Line-utförande

Två bröder testar BMW-familjens senaste tillskott: nya BMW 1-serien i Urban Line- och. Sport Line-utförande vå ör n Två bröder testar BMW-familjens senaste tillskott: nya BMW 1-serien i Urban Line- och Sport Lineutförande. Freddie och Adam Lund: två bröder med sin bas i London. Den ene en urban kulturknutte,

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och otroligt

Läs mer

BMW X. www.bmw.se www.bmw.com. När du älskar att köra NYA BMW X. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning.

BMW X. www.bmw.se www.bmw.com. När du älskar att köra NYA BMW X. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning. www.bmw.se www.bmw.com När du älskar att köra NYA. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning. BLICKFÅNG. Nya står ut. Ensam, i mängden, överallt. Med sin extroverta design förenar den lifestyle

Läs mer

>> Pressinformation Premiär för nya smart fortwo och smart forfour

>> Pressinformation Premiär för nya smart fortwo och smart forfour >> Pressinformation Premiär för nya smart fortwo och smart forfour November 2014 1 Nya smart fortwo och forfour... 4-5 En smart historia.... 6-7 Bilder... 8-9 Teknisk information smart fortwo... 10-15

Läs mer

SP 250 / SP 300 SP 250 SP 300 SP 250

SP 250 / SP 300 SP 250 SP 300 SP 250 SP 250 / SP 300 Access SP250/300 är en av Sveriges absolut mest prisvärda sportmaskiner. Chassit bygger på samma princip som värsting maskinen SP450. En fullstor, bred och kraftfull maskin med mycket bra

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

Provkörning av Toyota Prius 4 hybrid

Provkörning av Toyota Prius 4 hybrid Teknikens Värld 2016 Provkörning av Toyota Prius 4 hybrid Toyota vidareutvecklar hybridtekniken och är nu inne på fjärde generationen Prius. En helt ny bil rakt igenom. Snyggare (?), rymligare och ännu

Läs mer

Eldriven RANGER EV 136 900:- Smidig eldrift Tyst maskin som kräver lite underhåll. Passar lika bra inomhus som utomhus. Räckvidd på hela 80 km.

Eldriven RANGER EV 136 900:- Smidig eldrift Tyst maskin som kräver lite underhåll. Passar lika bra inomhus som utomhus. Räckvidd på hela 80 km. RANGER EV Smidig eldrift Tyst maskin som kräver lite underhåll. Passar lika bra inomhus som utomhus. Räckvidd på hela 80 km. Eldriven Tippflak med Lock & Ride RANGER EV Fyrhjulsdrift på riktigt när du

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

PROVKÖRNING. AUDI A6 AVANT Mot BMW TOuRING 19/2011

PROVKÖRNING. AUDI A6 AVANT Mot BMW TOuRING 19/2011 PROVKÖRNING AUDI A6 AVANT Mot BMW TOuRING 10 19/2011 FÖRSTA KLASSENS GODSVAGNAR A6 AVANT 2,0 TDI MOT 520D TOuRINg Detta är två mångsysslare som är redo för alla typer av gods barnvagnar som herrgårdar.

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

CABSTAR 35.13 / 35.15

CABSTAR 35.13 / 35.15 NE LCV BU - L32 3.6.29 CABSTAR / TOTALVIKT: 3.5 Kg 13/15 hk IC W LC MW AC CW G. C. Y H1 A B Underkörningsskydd 14 Foh WB 19 VT RW VD WB Hjulbas 2 5 2 9 3 4 2 5 2 9 3 4 Foh Överhäng fram 1 62 Överhäng bak

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

K TILLVAL 24 Hk

K TILLVAL 24 Hk K9 2400 24 Hk K9 2400 DET ULTIMATA ARBETSFORDONET Motoreffekt 24 hk Maxhastighet 40 km/h Ökad bromskapacitet Förbättrad CVT Ny, modern design. Reducerad ljud- och vibrationsnivå. Dubbel justerbar länkarmsfjädring

Läs mer

Nya prestandamöjligheter med bioetanol

Nya prestandamöjligheter med bioetanol Information Genève, 6 mars 2007 Världspremiär Saab BioPower 100 Concept: Nya prestandamöjligheter med bioetanol Första produktionsmotorn optimerad för ren bioetanol (E100) 300 hk med betydligt minskad

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Nya Saab. SportCombi

Nya Saab. SportCombi 2012 Nya Saab SportCombi Upplev rymdteknik. Gör dig redo för lanseringen av nya Saab 9-5 SportCombi. Den erbjuder skandinavisk design och en kraftfull körupplevelse förstärkt av den senaste tekniken. Du

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

Rock-stjärna. Upp med ridån! Upplev den fascinerande designen och avancerade tekniken i CLA Coupé.

Rock-stjärna. Upp med ridån! Upplev den fascinerande designen och avancerade tekniken i CLA Coupé. CLA Coupé Rock-stjärna Upp med ridån! Upplev den fascinerande designen och avancerade tekniken i CLA Coupé. Don t drive. Perform Låt dig inspireras av den unika formgivningen av CLA Coupé. Kvalitet

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Nya Mazda MX-5 stjärna på Paris-salongen

Nya Mazda MX-5 stjärna på Paris-salongen Nya Mazda MX-5 stjärna på Paris-salongen 43.14/14.10.02/PL Helt nya Mazda MX-5 var en av stjärnorna som lyste klarast när Paris-salongen öppnade. Mazdas sportvagnsikon har snart tillverkats i en miljon

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Utrustningsnivåer Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Utrustningsnivåer Nyheter VOLVO 440 1/5 VOLVO 440 ÄR EN KOMPAKT OCH ERKÄNT PRISVÄRD FAMILJEBIL MED MÅNGA INBYGGDA STORBILSEGENSKAPER. DEN BEKVÄMA INTERIÖREN OCH DEN FUNKTIONELLA FÖRARMILJÖN UTGÖR VÄSENTLIGA TILLSKOTT TILL DEN HÖGA

Läs mer

Be Sun. www.ligierprofessional.se

Be Sun. www.ligierprofessional.se Be Sun www.ligierprofessional.se Be Sun L1 BE SUN L1 ELEKTRISK REGISTRERINGSTYP EU-MOPED Toppfart 45 km/h Räckvidd 50-100 km* Antal sittplatser 2 Motortyp AC Motoreffekt 4 KW Transmission Automatisk (F,N,R)

Läs mer

Vi vill att alla i Sver. att ta sig fram på. Vi på KopEnScooter.Nu. Sveriges mest sålda moped sedan 2003

Vi vill att alla i Sver. att ta sig fram på. Vi på KopEnScooter.Nu. Sveriges mest sålda moped sedan 2003 Sveriges mest sålda moped sedan 2003 Vi vill att alla i Sver möjlighet att kunna eller motorcykel och roliga, smidiga och att ta sig fram på. Vi på KopEnScooter.Nu ige ska ha köpa en moped utnyttja detta

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder

Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder Maximal kraft för maximal belastning Arocs Loader och Arocs Grounder För extra hög nyttolast och extrem belastning. Med Arocs Loader och Arocs Grounder kan vi erbjuda

Läs mer

Polaris sportsman 570 sp

Polaris sportsman 570 sp Polaris sportsman 570 sp 570:in finns nu som extrautrustad SP-modell och som lite enklare renodlade arbetsmaskiner, vad är då skillnaden mellan SP och den maskin som vi körde 2014? TEXT STEFAN SUND BILD

Läs mer

Bilen på bilden är extrautrustad med designpaket.

Bilen på bilden är extrautrustad med designpaket. GILLAR ALLA LÄGEN Utformningen av S-CROSS ger en känsla av kvalitet och körglädje. Med sitt intelligenta 4x4-system AllGrip, sin lastkapacitet och höga utrustningsnivå, kombinerar S-CROSS alla de egenskaper

Läs mer

Cf Moto U force 550 efi

Cf Moto U force 550 efi Cf Moto U force 550 efi Imponerande budget-utv Det kanske största problemet med en UTV brukar vara priset. TExT STEFAn SUnD BILD MATTIAS KLOCKAr Det senaste tillskottet i CF MOTO:s UTV-sortiment är U Force

Läs mer

Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen

Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen Teknikerna har lyckats med det som länge verkade vara omöjligt: att minska bränsleförbrukningen men ändå uppfylla

Läs mer

FÖRSOVIt er DIReKtÖRN?

FÖRSOVIt er DIReKtÖRN? PROVKÖRNING Mercedes S 63 AMG L FÖRSOVIt er DIReKtÖRN? Det LÖSeR Mercedes S 63 AMG L. Har du behov av en så snabb transport som bara en riktigt vass sportbil brukar kunna ge? Men behöver samtidigt utrymmen

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT TransPro 70100 - Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE TRANSPRO 70100 TRANSPRO 70100 - SPRÄCKER DRÖMGRÄNSEN! För ett par

Läs mer

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC NT400 SE-19-0331 NT400 CSTR 3.5T 145HP SC Totalvikt: 3.500 Kg. 145 hk Specifikationer IC M C C G. C. Underrun protection bar 140 Foh 109 PÅGGND SKISS C DIMENSIONER (mm) Hjulbas Foh Överhäng fram 1,063

Läs mer

Vi på KopEnScooter.Nu. Sveriges mest sålda moped sedan 2003

Vi på KopEnScooter.Nu. Sveriges mest sålda moped sedan 2003 Sveriges mest sålda moped sedan 2003 Vi vill att alla i Sverige ska ha möjlighet att kunna köpa en moped eller motorcykel och utnyttja detta roliga, smidiga och miljövänliga sätt att ta sig fram på. Vi

Läs mer

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket April 2000 Golf Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Total- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg vikt vagnsvikt kg 1) skatt klass Golf 1,4 3/5 75 5

Läs mer

Vill du ha mer kraft i dieseln? Marknadsledande teknik Mer effekt, lägre förbrukning! Enkel plug-in montering. 3-års garanti och 30 dagars öppet köp

Vill du ha mer kraft i dieseln? Marknadsledande teknik Mer effekt, lägre förbrukning! Enkel plug-in montering. 3-års garanti och 30 dagars öppet köp NUFTiGT? Det är tydligt att Opel prioriterat design mer än Skoda. Astra har 17-tumshjul som standard medan Octavia får nöja sig med 15 tum. Till fromma för Skodaäg Vill du ha mer kraft i dieseln? Marknadsledande

Läs mer

Med öga för livets goda

Med öga för livets goda P R O V K Ö R N I N G Med öga för livets goda Audi A4. BMW och Mercedes har redan lanserat sina nya mellanklassare och fått äga scenen för prestigemellanklassare ett tag. Nu blir det tuffare för Audi har

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: SEK

TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: SEK Audi TTS Coupé TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: 559 000 SEK Audi-kod A94L825I www.audi.se/a94l825i Sammanfattning Audi Audi TTS Coupé TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris 559

Läs mer

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK Audi unite A6 Avant Totalpris 365 000 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A6 Avant Motor 4GD0DC\1 2.0 TDI 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,5 l CO2-utsläpp: 117 g/km (EU

Läs mer

MILJÖBILAR SOM TAR SIG FRAM

MILJÖBILAR SOM TAR SIG FRAM SUZUKI GASBILAR MILJÖBILAR SOM TAR SIG FRAM Suzukis fyra fyrhjulsdrivna modeller finns alla som miljöbilsalternativ, konverterade för gasdrift. Gasbilar är inte bara bra för miljön, de ger dig även en

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

Chevrolets modellutbud 2006

Chevrolets modellutbud 2006 Genève, 27 februari 2006 Chevrolets modellutbud 2006 Matiz: bästsäljare i toppform Kalos: attraktiv småbil med finslipade detaljer Lacetti: kompakt men rymlig halvkombi med hög komfort Nubira: smakfull

Läs mer

/ UG A

/ UG A 2210/2230 DÄR ARBETE OCH NÖJE MÖTS. Mechron 2210/2230 MECHRON 2210/2230 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller på en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4x4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig.

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans

Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans Avant har länge varit ett populärt alternativ för förare av bilar i storbilsklassen. När nya Audi A6 nu kommer som Avant talar allt för att det fortsätter att vara

Läs mer

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg A Klass: A 180 Din bil A 180 Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm³ Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass 7,3 l/100km Bränsleförbrukning

Läs mer

Premiär för Mazda2 och Mazda6 på Stockholm Lifestyle Motor Show

Premiär för Mazda2 och Mazda6 på Stockholm Lifestyle Motor Show Premiär för Mazda2 och Mazda6 på Stockholm Lifestyle Motor Show 03.15/15.01.20/PL Mazda lanserar inte mindre än fem nya bilmodeller under 2015. Två av dem, Mazda2 och Mazda6, finns med på Stockholm Lifestyle

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 740 1990-92 1/7 Är av många fortfarande ansedd som bilen som skapade det moderna Volvo. En äkta storbil med Volvos alla utmärkande egenskaper inbyggda, inte minst vad gäller säkerhet och kvalitet.

Läs mer

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR!

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT, KÖRGLÄDJE I VARJE DETALJ Förbättrad prestanda med en ny och betydligt lättare kaross nya Swift tar helt enkelt körglädjen mot nya höjder. De avancerade säkerhetssystemen,

Läs mer

Premiär för nya Hyundai

Premiär för nya Hyundai Premiär för nya Hyundai En dynamisk filosofi. Tre elektriska tolkningar. hybrid laddhybrid el Räckvidd på el: Begränsad CO2: 79 g/km *) Räckvidd på el: >50 km CO2: 32 g/km *) Räckvidd på el: >250 km Inga

Läs mer

HER CHE MOTOR Co. LTD. heter fabriken som

HER CHE MOTOR Co. LTD. heter fabriken som e asiatiska märkena har länge kämpat för att bli lika bra som de etablerade, nu tar de nya grepp på atv-konceptet och utmanar i nytänkande. TEXT: HENRIK FITINGHOFF FOTO: LINDA KLANG HER CHE MOTOR Co. LTD.

Läs mer

MINI COOPER S CABRIO.

MINI COOPER S CABRIO. MINI COOPER S CABRIO. PROVKÖR IDAG. Besök oss online för att hitta din närmaste MINIåterförsäljare och boka din provkörning. MINI.SE 1 av 10 01.09.2017 12:15 EXTERIÖR STYLING. 3AB YTTERBACKSPEGLAR/TAK

Läs mer

Information. Miljötänkande och prestanda. Saab 9-5 BioPower: Genève, 27 februari 2006

Information. Miljötänkande och prestanda. Saab 9-5 BioPower: Genève, 27 februari 2006 Information Genève, 27 februari 2006 Saab 9-5 BioPower: Miljötänkande och prestanda Saab är först i premiumsegmentet med att erbjuda en bil som drivs av det förnyelsebara biobränslet bioetanol (). Saab

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Tummen upp för nya TT. Nyheten har en helt annan körkänsla än föregångaren, samtidigt som den lyckas behålla designstämpeln.

Tummen upp för nya TT. Nyheten har en helt annan körkänsla än föregångaren, samtidigt som den lyckas behålla designstämpeln. provkörning DEL TVÅ 8 Audi TT. Enligt Audi är nya TT den förarbil föregångaren aldrig lyckades vara. Fredrik Pettersson har rattat TT 2,0 TFSI och 3,2 quattro och charmas av den ena Text: Fredrik Pettersson

Läs mer