New Thinking. New Possibilities.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "New Thinking. New Possibilities."

Transkript

1 Modellbroschyr

2 10

3 New Thinking. New Possibilities. Vi på Hyundai har en passion: vi vill vi skapa bilar som överträffar dina förväntningar. Vi tittar inte på hur saker är, utan på hur de borde vara. Vi söker svaren innan frågorna ens har hunnit ställas. Vi letar hela tiden efter bättre lösningar så att du ska få ut mer av livet. Din Hyundai är konstruerad för att inspirera. För att smickra. För att skydda. Dig, din familj och dina passagerare och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt. Resultatet av nya tankebanor i en värld full av möjligheter.

4 10

5 Ditt liv. Din stad. Din bil. Nya Hyundai i10 är en smart citybil på en ny nivå. Det syns direkt att det är en bil som är formgiven, konstruerad och byggd i Europa. Med egenskaper och utrustning som man vanligtvis förknippar med betydligt större och dyrare bilar.

6 Ett utropstecken i stan Nya Hyundai i10 har en dynamisk framtoning som är ett resultat av de perfekt avvägda proportionerna. Den är bredare och lägre än de flesta andra bilar i sin klass och har en sportig profil med rena, karakteristiska linjer från vår designfilosofi Fluidic Sculpture. Nya i10 har vad som krävs för att dra blickarna till sig. 10

7

8 10

9 Byt upp dig Oavsett hur långt du ska åka kommer du att uppskatta detaljkänslan i nya Hyundai i10. Hög kvalitet rakt igenom - kvalitet som inte bara syns men som också märks. De eleganta LCD-skärmarna är lätta att avläsa både i dagsljus och mörker, och alla kontroller - inklusive rattkontrollerna - är smart placerade för enkel användning.

10 10 Sätesvärmare. De eluppvärmda framsätena har värmereglage med tre temperaturlägen.

11 Skäm bort dig Vi funderade över varför citybilar har så få finesser och kom fram till att det inte finns några goda skäl. Så till nya i10 kan du få nyckellöst låssystem med knappstart, automatisk klimatanläggning, eluppvärmd ratt och mycket, mycket mer. Sen är den även rymlig och lika bekväm och säker som många större bilar. Uppvärmd ratt. När du ska i väg en kall vintermorgon. Start-/stoppknapp för motorn. Starta motorn utan nyckel med den smarta nyckeln i bilen, fickan eller väskan. Automatisk klimatanläggning. Ställ in temperaturen så sköter systemet resten. Farthållare med fartbegränsare. Farthållare med fartbegränsare. Avkopplande när du ska köra långt. USB- och AUX-anslutning. Koppla in din ipod eller MP3-spelare och lyssna på vilken musik du vill. Volymkontroller. Volymkontroller. Justera volymen och byt enkelt kanal eller låt. Bluetooth. Fjärrkontroll för mobiltelefonen i ratten. Enklare och säkrare. Du kan också lyssna på din favoritmusik trådlöst via bluetoothfunktionen.

12 10

13 Allt på plats Ingen annan bil i klassen har lika mycket förvaringsutrymme som Hyundai i10. Det är den enda bilen i sin klass som rymmer en enlitersflaska i framdörrens sidofack. Hela interiören har utformats för att vara så användarvänlig som möjligt, med lättillgänglig förvaring precis där du behöver den. Framdörrarnas sidofack har utformats för att rymma enlitersflaskor. Två mugghållare mellan framsätena. En av dem är tillräckligt stor för att rymma en enlitersflaska. Handskfacket är praktiskt upplyst (Premium). Det mittersta förvaringsfacket med uppfällbart lock (Premium) är bekvämt placerat precis framför växelspaken.

14 10

15 Lika fantastisk som du Det är inte bara kupéutrymmet som är rymligast i klassen, även bagageutrymmet ligger i topp. Lastkapaciteten är 252 liter med alla säten uppfällda. Med nedfällda baksäten ryms hela 1046 liter. Så det finns gott om plats för allt du kan behöva ha med dig. När du öppnar bagageluckan lyfts insynsskyddet upp och ur vägen vid i- och urlastning. 252 liter praktiskt utrymme bakom baksätena. Baksätena kan fällas ned separat (60/40). Bekvämt och flexibelt. Med alla baksäten nedfällda rymmer lastutrymmet klassvinnande 1046 liter.

16 Bäst i stan Nya i10 är som gjord för stan. 10

17

18 10

19 Gör stan säker Elektronisk stabilitetskontroll (ESC). Sensorer känner av hastighet och styrning och avpassar, via styrnings- och stabilitetskontrollen (VSM), bromskraften på varje enskilt hjul för att förhindra okontrollerad sladdning i extrema körsituationer. ESC och servostyrning (MDPS) ser till att stabiliteten bibehålls i tvära svängar, vid plötsliga filbyten och på ojämnt underlag. Det är viktigt för oss att du känner dig riktigt säker i din i10. Bilen är byggd kring en rejäl säkerhetscell i höghållfast stål och är utrustad med sex krockkuddar som skyddar samtliga passagerare. Elektronisk stabilitetskontroll (ESC + VSM), låsningsfria bromsar (ABS) och övervakningssystem för däckens lufttryck (TPMS) gör att du slipper problem när du är ute och kör. Ett hjälpsystem för start i backe (HAC - endast Premium) förhindrar att bilen rullar bakåt i branta uppförsbackar. Hyundai i10 har bältespåminnare för alla säten, och frontpartiet har utformats för att minimera risken för fotgängarskador. Resultatet är en mycket hög säkerhetsnivå för en så pass liten bil. Backstartassistans (HAC). Aldrig förr har det varit så lätt att starta i backe. Backstartassistansen håller ett lätt tryck på bromsarna så att bilen inte rullar bakåt vid start. Sex krockkuddar. Två främre krockkuddar, två sidokrockkuddar och två gardinkrockkuddar skyddar alla i bilen. Justerbara säkerhetsbälten för komforthöjande säkerhet (Premium).

20 10

21 En njutning att köra Vi tycker att varje Hyundai, oavsett storlek, ska ge föraren en njutbar och bekväm körupplevelse. Det gäller för alla resor, hur långa de än är. Därför känns nya Hyundai i10 som en stor bil. Vi har utvecklat en smart hjulupphängning för framaxeln som ger ökad precision och respons i styrningen. Bakaxeln är konstruerad för en komfortabel och pålitlig körning. Våra motorer och växellådor har utvecklats i Europa för att ge dig bra prestanda, låg förbrukning och låga utsläpp. Du kan välja mellan manuell växellåda med fem växlar och en automatisk växellåda med fyra växlar. Hyundai i10 fås med två olika bensinmotorer: 1.0 MPI med 66 hk (48,5 kw), 1.2 MPI med 87 hk (64 kw). Båda är utrustade med ett avancerat system för kontinuerligt variabel ventilstyrning (CVVT) och underhållsfri kamkedja. Växellådor. Välj mellan en 5-växlad manuell växellåda eller en 4-växlad automatlåda. Oavsett vilken växellåda du väljer sitter växelspaken högt och bekvämt placerad i mittkonsolen. Blue Drive. Vår SelectBlue-modell har en 1.0 MPI-motor med 66 hk och är utrustad med ett integrerat stopp- och startsystem (ISG), ett system för kraftåtervinning (AMS) och däck med lågt rullmotstånd. Bränsleförbrukningen ligger på 4,3 l/100 km vid blandad körning och ett koldioxidutsläpp på 98 g/km.

22 10

23 Du bestämmer Nya generationen Hyundai i10 finns i fyra versioner: SelectBlue, Select, Comfort och Premium.

24 Som hemma - överallt En europeisk känsla. 10

25

26 Valet är ditt Välj färg, fälgar och invändiga material och skapa din alldeles egen Hyundai i10. Black Diamond Metallic Pure White Solid 13 designade hjulsidor med åtta ekrar (silverfärg) 14 designade hjulsidor med fem dubbelekrar (grå metallic) Sleek Silver Metallic designade lättmetallfälgar med åtta ekrar (grå metallic) 15 designade lättmetallfälgar med fyra dubbelekrar (grå metallic) Montano Sky Metallic

27 Star Dust Metallic Baby Elephant Solid Wine Red Metallic Passion Red Metallic Silky Beige Metallic Sweet Orange Metallic Morning Glory Solid Inte alla exteriörfärger lagerförs i Sverige. Se Produktfakta för aktuell information.

28 10

29 Vi är med dig hela vägen När du sätter dig i din nya Hyundai i10 och kör i väg är det början på en lång och trevlig bekantskap. Vi har tagit fram en rad olika program för att se till att vänskapen håller i sig nu och i framtiden. 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Vår femåriga nybilsgaranti är beviset på att vi litar på våra produkter. Du får fem års bekymmersfritt bilägande. Med helt fri körsträcka! Min Hyundai Som Hyundaiägare får du tillgång till våra kundsidor. Här hittar du unika specialerbjudanden och de senaste nyheterna om Hyundai. Här får du även en säker plats där du kan spara alla viktiga uppgifter om din bil. Allt detta gör det enkelt och trevligt att äga och köra en Hyundai. Finansiering Vi hjälper dig med finansieringen av din nya Hyundai. Fråga din återförsäljare och välj det upplägg som passar dig bäst. 12 års rostskyddsgaranti Utöver 5 års nybilsgaranti ger vi också 12 års garanti mot genomrostning. Hyundai originaltillbehör Ingenting passar bättre till din nya Hyundai än originaltillbehör från Hyundai. De har formgivits och konstruerats enligt fabrikens krav och uppfyller samma stränga tillverkningsstandard som gäller för alla Hyundai-produkter. Därför kan vi även erbjuda 5 års garanti på alla originaltillbehör. Hyundai originaldelar Våra originaldelar tillverkas enligt exakt samma standarder som den ursprungliga utrustningen och omfattas av samma generösa garantier.

30 Storleken är inte allt. Hyundai må fortfarande betraktas som ett relativt litet märke i Sverige och Europa, men vår marknadsandel ökar stadigt med en ständigt växande skara av nöjda Hyundai-ägare. I ett globalt perspektiv är Hyundai Motor nu en av världens allra största biltillverkare, vilket innebär att vi kan lägga ansenliga resurser på att utveckla bilar som just du vill köra. Det är vårt löfte till dig. Vi satsar på Europa. En enda blick på våra bilmodeller visar att vi bygger bilar som du kan känna dig hemma i. Det är egentligen inte så konstigt: 95 % av alla nya bilar i Europa har formgivits och konstruerats vid Hyundai Motors teknik- och utvecklingscentrum i tyska Rüsselsheim. Många av bilarna är också byggda i någon av våra produktionsanläggningar i Europa. Hyundai har faktiskt över en kvarts miljon stolta medarbetare bara i Europa. Vi betalar ca 1,7 miljarder euro i skatt i Europa, våra underleverantörer i Europa står för drygt 70% av vårt material, motsvarande ett värde av ca 3,4 miljarder euro, och vårt nätverk av återförsäljare bidrar med 2 miljarder euro till Europas bruttonationalprodukt. Framsteg och framgång. Att stå stilla har aldrig varit aktuellt för oss. Vi vet att för att lyckas måste vi var kreativa, innovativa och hela tiden sätta ännu högre kvalitetsstandarder. Vi har även en egen testanläggning vid den berömda tävlingsbanan Nürburgring. Där har vi en första klassens anläggning för våra så kallade Accelerated Durability -tester, där vi simulerar km hård körning på bara några veckor. 10

31 Vad ligger bakom? Filosofin bakom vår design och konstruktion förklaras i början av broschyren. Men vi vill också berätta lite om vilka vi är, hur mycket vi tror på Europa och hur vi ser på framtiden. Tävlingsanda. Vi vet alla hur bra framgångar smakar, särskilt om de kommer från hårt och träget arbete. Det känner vi varje gång vi har lanserat en ny bil, och nu har vi ännu en utmaning ska vår nya rallybil i20 WRC delta i World Rally Championship. Det kommer att bli tufft, men vi är fast beslutna att lyckas! Först och främst. Inte störst, men bäst! Tyskland är förmodligen Europas mest krävande bilmarknad, och den stora tyska motortidningen Auto Bild Qualitätsreport har rankat Hyundai som nummer ett i ägarnöjdhet både 2010 och Vi sätter dig främst, och därför sätter du oss främst. Tack.

32 Vi tillbringar massor av tid i vår bil varje dag. Det är en plats där vi tänker på vår dag, tänker på framtiden, lyssnar på musik eller till och med smiter iväg. Hyundais mål är att skapa nya värden och en ny slags upplevelse. Därför rör vi oss bort från den för åldrade bilden av en bil som bara ett transportmedel. Vi vill erbjuda det mest moderna sättet att förflytta sig. Det handlar om design, smarta lösningar och att göra en större upplevelse av resan. Hyundai är inte bara ännu en biltillverkare, utan vi kommer att driva förändringar som för all fram tid förändrar synen på bilen. De konkreta bevisen finns redan i många av de nya modellerna vi presenterar - och fler kommer. Version 2013/1 Uppgifter aktuella vid tryck i december 2013 och avser bilar med modellårsbeteckning Rätt till ändringar och utförande och specifikationer förbehålles. 10 Hyundai Bilar AB Box 7087, Sollentuna, Sverige Tel

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

2,761 L Med nedfällda baksäten

2,761 L Med nedfällda baksäten TOURNEO CONNECT FORD TOURNEO CONNECT Färger och klädselvarianter FORD TOURNEO CONNECT Mått Tourneo Connect Grand Tourneo Connect Längd 4 418 mm Längd 4 818 mm Bredd 2 137 mm Bredd 2 137 mm Höjd 1 852 mm

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå

Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå Produktfakta KONA Modellprogram Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå 1.0 T-GDi Bensin Framhjulsdriven (2WD) Manuell, 6-växlad Life /Trend/Premium 1.6 T-GDi Bensin Framhjulsdriven (2WD) Automat,

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 1.0 Blue Manuell, 5-växlad SelectBlue Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Select Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Växellåda Utrustningsnivå LAGERFÖRD 1.0 Blue Manuell, 5-växlad SelectBlue Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Select Ja (begränsat antal) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort

Läs mer

Snygg på utsidan och rymlig på Ugitia sectur accaerio. insidan. Förfinad in i minsta detalj.

Snygg på utsidan och rymlig på Ugitia sectur accaerio. insidan. Förfinad in i minsta detalj. 1 Modellbroschyr Snygg på utsidan och rymlig på Ugitia sectur accaerio. insidan. Förfinad in i minsta detalj. You re looking at the city car that brings new levels of style and sophistication to the city

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 1.0 Manuell, 5-växlad Select Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort/ComfortPlus Ja 1.0 Automat, 4-stegad Comfort/ComfortPlus

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad ComfortPlus 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad Premium 1.0t (120 hk) Bensin Manuell 6-växlad

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

Laddad för en ny vardag.

Laddad för en ny vardag. Modellbroschyr Laddad för en ny vardag. Ett knapptryck och du kör på el. Det innebär minskad miljöpåverkan, eftersom du inte släpper ut några avgaser. Du kan också välja att njuta av friheten som en bensinmotor

Läs mer

INSPIRERA MIG. Vind, moln och vågor. En oförglömlig vy. Här väntar äventyret. Det är hit vi har nått - min Santa Fe och jag.

INSPIRERA MIG. Vind, moln och vågor. En oförglömlig vy. Här väntar äventyret. Det är hit vi har nått - min Santa Fe och jag. Modellbroschyr INSPIRERA MIG Vind, moln och vågor. En oförglömlig vy. Här väntar äventyret. Det är hit vi har nått - min Santa Fe och jag. STARKARE UPPLEVELSER Tar vi verkligen tillvara på alla unika

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

Prislista Hyundai i10

Prislista Hyundai i10 Prislista Hyundai i10 Modell HK Växellåda Utrustningsnivå Pris 1.0 M5 66 5-vxl manuell Select 112.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell Comfort + farthållare 117.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell ComfortPlus + farthållare

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Nytänkande. Nya möjligheter.

Nytänkande. Nya möjligheter. Modellbroschyr 1 Nytänkande. Nya möjligheter. På Hyundai är vår passion att bygga bilar som överträffar dina förväntningar. Vi engagerar oss i hur saker borde vara, inte hur de är. Vi söker svaren innan

Läs mer

Helt nya Tucson ändrar spelreglerna.

Helt nya Tucson ändrar spelreglerna. Modellbroschyr Helt nya Tucson ändrar spelreglerna. Att öppna våra sinnen för förändring är nyckeln till att upptäcka spännande möjligheter, sluta ta saker för givet och hylla det nya. Helt nya Tucson

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen

En liten bil med stora utrymmen Nya Kia 1 design En liten bil med stora utrymmen Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom att Venga är

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

Februari. - en spännande månad

Februari. - en spännande månad Februari - en spännande månad VI PREMIÄRVISAR CHEVROLET CRUZE I HELGEN 20-21/2 EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 PASSA SAMTIDIGT PÅ ATT BEKANTA DIG MED NYA OPEL ASTRA NYA MITSUBISHI OUTLANDER VÄLKOMMEN

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS A P R I L 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL NYA OPEL Privatleasing från 2.199 kr/mån

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 COMBI PRISLISTA* EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9

Läs mer

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval Opel ADAM år 2017,5- Utgåva 2017-01-02 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 142 500 1.4 ECOTEC 87 Hk MTA (Easytronic) 118 147 500 1.4 ECOTEC Hk MT5 146 500 159 500 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S 110 164 500 GLAM

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO NISSAN NV200 lista, utrustning, tekniska data, färger EURO6 7.11.2018 07-11-2018 NV200 PRISLISTA EURO6 Karosstyp Motor Skjutdörr Lastvoly m m 3 Växel låda Modell version CO2 (g/km) Totalvikt (exkl. moms)

Läs mer

En populär personlighet

En populär personlighet 1 En populär personlighet Trots det lilla formatet bjuder Picanto på en elegans och komfort man inte räknar med i den här klassen. Picanto är en av sitt segments mest sålda bilar*, vi är övertygade om

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

Modellbroschyr. 5-dörrars

Modellbroschyr. 5-dörrars Modellbroschyr 5-dörrars Nya Hyundai i30 Bilen för den moderna människan Det är inte ofta det kommer en ny bil som känns så helt rätt i tiden som nya Hyundai i30 och den gör det med stil. Oavsett vad som

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe.

Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe. Modellbroschyr Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe. En närmare titt på nya Santa Fe bekräftar det första intrycket av utsökt elegans. Det märks tydligt på de skulpterade linjerna som omger den nya sexkantiga

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Premiär för nya Hyundai

Premiär för nya Hyundai Premiär för nya Hyundai En dynamisk filosofi. Tre elektriska tolkningar. hybrid laddhybrid el Räckvidd på el: Begränsad CO2: 79 g/km *) Räckvidd på el: >50 km CO2: 32 g/km *) Räckvidd på el: >250 km Inga

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Detta är en ny serie ribbåtar med dubbelbotten vilket innebär att båtarna har en plan durk. Dessutom finns ett stuvutrymme i fören.

Detta är en ny serie ribbåtar med dubbelbotten vilket innebär att båtarna har en plan durk. Dessutom finns ett stuvutrymme i fören. Way of Life! 2008 För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta. Dessa suveränt smidiga båtmodeller kombinerade med Suzukis 4-takts utombordsmotorer blir enkla att handha och

Läs mer

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt Sollentuna 7 sep 2015 Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt - Ny design och identitet - Förbättrad komfort och ljudisolering - Förfinad interiör - Utvecklad

Läs mer

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten De nya transportbilarsmodellerna håller priserna och kostnaderna i styr Volkswagen utvecklar sina transportbilar så att de i allt högre grad ska beakta

Läs mer

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar.

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Tillbehör 2 Stil och elegans En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och de egenskaper du förväntar

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda UTRUSTNINGSNIVÅ 1.6 GDI Bensin Manuell 6-vxl V1/V2 1.6 GDI Bensin Automat 6-vxl (DCT) V1/V2 1.6 Turbo-GDI Bensin

Läs mer

Volvo GLT nu också med TURBO.

Volvo GLT nu också med TURBO. Volvo GLT nu också med TURBO. Den nya serien av starkt efterfrågade GLT-bilar har nu utokats med en variant med TURBO-motor. Den nya B 21ET-motorn drar inte mer ån en vanlig 4:a men har en effekt som en

Läs mer

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse Flexibelt Home Motion by Somfy och ditt hem sätts i rörelse! Somfy tillverkar motorer och styrningar för hemmets alla fönster, dörrar och portar.

Läs mer

SCANIA TOURING. Välkommen ombord

SCANIA TOURING. Välkommen ombord Välkommen ombord Berätta om din verksamhet Möt Scania Touring. Med sin kraftfullt formade exteriör är den här allsidiga turistbussen skapad för att motsvara kraven för charter trafik och reguljärtrafik

Läs mer

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift Din personliga Jaguar NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift THE ART OF PERFORMANCE PRIS 3 Pris BAS KONFIGURERADE TILLVAL

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

Techroad Limited Edition

Techroad Limited Edition Dacia Techroad Techroad Limited Edition Tänk dig din Dacia, lägg till maximal njutning kombinerat med äventyr, allt det där lilla extra får du med nya Limited Techroad-serien. Limited-serien finns tillgänglig

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

citroën DS design och teknologi som väcker känslor

citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS5 Väldigt mycket känsla i en ovanligt snygg Citroën Lasse Svärd, DN Motor 26 maj 2012 Med sin avancerade teknik, design och materialval är Citroën

Läs mer

Är du redo? Upptäck Kia Soul

Är du redo? Upptäck Kia Soul The new Kia 1 Är du redo? Vi har tagit djärv och prisbelönt design till ytterligare höjder. Kia Soul har förfinats inifrån och ut; med sportig och uttrycksfull styling, samt en rad högteknologiska funktioner.

Läs mer

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl VOLVO FH16 MER ÄN PRESTANDA Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl yttar bil och last oavsett

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet www.kia.se 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ BESTÄLLNINGSKOD 2,5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select GDF36B857D-H880 2,5 CRDi (136 hk)

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats ÖPPET HUS 24 25 MARS MARS 2018 AUT. PÅ KÖPET PÅ ALLA PEUGEOT SUV PEUGEOT AUTOMAT PÅ KÖPET Just nu får du automatisk

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING. FÖRSÄKRINGSKLASSNING (tillämpad av Hyundai försäkring) GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING. FÖRSÄKRINGSKLASSNING (tillämpad av Hyundai försäkring) GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motorer Drivmedel Växellåda Utrustningsnivå Lagerförd 1.0 Bensin Manuell, 5-växlad Select Fabriksbeställning 1.0 Bensin Manuell, 5-växlad Comfort/ Premium Ja 1.0 Bensin Automat,

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING. FÖRSÄKRINGSKLASSNING (tillämpad av Hyundai försäkring) GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING. FÖRSÄKRINGSKLASSNING (tillämpad av Hyundai försäkring) GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motorer Drivmedel Växellåda Utrustningsnivå Lagerförd 1.0 Bensin Manuell, 5-växlad Select Fabriksbeställning 1.0 Bensin Manuell, 5-växlad Comfort/ Premium Ja 1.0 Bensin Automat,

Läs mer

Perfekta valet för dig med många krav

Perfekta valet för dig med många krav Kia Kia Perfekta valet för dig med många krav Pendling till jobbet, långkörning på landsväg eller familjeutflykter Kia Carens är det perfekta bilvalet. Denna mångsidiga bil förenar utrymme och flexibilitet

Läs mer

NISSAN NV400 Chassis. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0828b

NISSAN NV400 Chassis. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0828b NISSAN NV400 Chassis EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 CHASSIS PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växel-låda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Chassis

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS J U N I 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L PREMIÄR OPEL Pris från 234.900 kr Privatleasing från 2.699

Läs mer

NISSAN MICRA. Exteriör design Interiör design Teknologi och Prestanda Tillbehör Färger och Klädsel Printa Att avsluta

NISSAN MICRA. Exteriör design Interiör design Teknologi och Prestanda Tillbehör Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN MICRA PRINCIPEN OM NÖJE NISSAN MICRA. Du gillar snabba ryck och ett högt tempo. Utnyttja allt du har och börja med den där välformade, främre stötfångaren och den nätmönstrade grillen. Med dina

Läs mer

NISSAN MICRA. Exteriör design Interiör design Teknologi och Prestanda Tillbehör Färger och Klädsel Printa Att avsluta

NISSAN MICRA. Exteriör design Interiör design Teknologi och Prestanda Tillbehör Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN MICRA NISSAN MICRA. Tänk om du själv kunde styra allt som händer omkring dig? MICRA ger dig i alla fall chansen att visa upp hur lätt och smidigt du kan styra över dig själv. Koppla upp dig med

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan C-Klass: C 220 d Sedan Din bil C 220 d Sedan Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1950 cm³ Cylindervolym 143 kw (194 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 5,4

Läs mer

2006-09-23 Vägverket 1. Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006.

2006-09-23 Vägverket 1. Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006. Vägverket 1 Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006. Vägverket 2 Proportioner CO2 - påverkan Höjning från 90 till 110 på 10km väg med 10 000 ådt motsvarar 500-1000 FFV-bilar.

Läs mer

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? MÖT EN NY GENERATION PEUGEOT. De senaste åren har vi målmedvetet arbetat med att ta Peugeot till en högre nivå i alla led. Kvalitet, komfort och design har givetvis varit

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL KIAS VÄRLD

VÄLKOMMEN TILL KIAS VÄRLD VÄLKOMMEN TILL KIAS VÄRLD DET HANDLAR OM ÄKTA ENGAGEMANG Vi på Kia är väldigt stolta över våra bilar, det man är stolt över VILL MAN så klart ta extra väl hand om. DÄRFÖR GÖR VI ALLTID VÅRT YTTERSTA FÖR

Läs mer

Tucson ändrar spelreglerna.

Tucson ändrar spelreglerna. Modellbroschyr 2 Tucson ändrar spelreglerna. Att öppna våra sinnen för förändring är nyckeln till att upptäcka spännande möjligheter, sluta ta saker för givet och hylla det nya. Tucson visar att förändring

Läs mer