Nya moderna hem i naturnära stadsmiljö. Välkommen till Brf Lansen, Barkarbystaden

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nya moderna hem i naturnära stadsmiljö. Välkommen till Brf Lansen, Barkarbystaden"

Transkript

1 ya moderna hem i naturnära stadsmiljö Välkommen till rf ansen, arkarbystaden

2 VARTERET Välkommen till arkarbystaden - en stadsdel i förändring Strax norr om Stockholm ligger arkarbystaden, ett område under förvandling. På platsen för det gamla flygfältet växer nu en modern och levande stadsdel med bostäder, service och arbetstillfällen fram. är bor du med naturen som granne samtidigt som du har shopping och Stockholm citys enorma utbud på nära håll. ed optimalt läge i den nya stadsdelen erbjuder vi nu moderna, kvadratsmarta lägenheter i rf ansen. är bor du nytt och bekvämt nära en mängd butiker och service som underlättar i vardagen. ör dig som gillar shopping har du gångavstånd till en mängd butiker i arkarby handelsplats, så som Stockholm Quality Outlet och IEA. aturnära med goda kommunikationer I arkarbystaden har du goda kommunikationer till och från stan i och med närheten till E18 och med pendeltåget från arkarby Station tar du dig till Stockholms Central på under 20 minuter. Om några år kommer även T-banan, vilket ytterligare förstärker stadsdelens goda läge. ör dig som uppskattar natur och friluftsliv är arkarbystaden perfekt. Precis runt knuten ligger ärvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden, med både åkrar, ängar, sjöar och skog. Idealiskt för morgonens joggingtur, helgens picknick eller sköna promenader, fiske och fågelskådning. odern stad för dig med höga krav Den nya staden byggs efter höga miljökrav vilket bland annat innebär lägre energiförbrukning, stora grönytor och miljövänliga transporter. Stadsdelen får dessutom ett eget högre lärosäte. AS arkarby kommer att innehålla gymnasieskolor, högre utbildning, kontor, kultur och multihall för idrott och mässor, bibliotek och konsthall. Där blir det också restaurang, café och gym. I arkarbystaden skall det finnas gott om mötesplatser och kring torg och parker samlas det handel, restauranger och caféer. Alla torg och parker får en egen identitet, utformning och funktion i förhållande till sin plats i staden. 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

3 IEÅ Välkommen hem Personerna bakom - öt arkitekterna ägenheterna Inredarens val - ök Inredarens val - ad Inredarens val - Övriga ytor Ditt nya område Situationsplan Planlösningar 1 rok Planlösningar 2 rok Planlösningar 3 rok Planlösningar 4 rok Rums- och byggnadsbeskrivning öpprocessen ra att veta En trygg affär ontaktinformation rf ansen 3

4 PERSOERA AO Alla lägenheter har balkong eller uteplats i tyst läge mot gård I rf ansen finns lägenheter för alla behov. Arkitekt ars Wahlström och landskapsarkiten Anders randstedt är några av personerna på Tengbom som har varit med och skapat ditt nya hem. är berättar der mer om tankarna bakom. varteret kantas av 2 st -formade huskroppar runt en gemensam gård som till ca 2/3 är underbyggd med garage. yggnaderna är i 4 våningar plus en 5:e våning med avvikande utformning och till stora delar indragen från gatans fasadliv. ellan gata och gård finns öppningar och portiker som möjliggör att röra sig genom kvarteret. asadernas volymsuppbyggnad är gjord för att skapa variation. örnmotiven är något resligare. Den översta våningens indragning dras ned vid entréer för att tydliggöra dessa tillsammans med de ljusa trapphusen. Detta ger en känsla av att det är flera olika hus längs gatan. istoriskt område Våra gestaltningsidéer bygger på att området tidigare har varit en flygflottilj, att gatunamnen har kända flygplansnamn, ja att det vilar en flygets historia över hela arkarby. Vi vill få in denna historia i bostadsprojektet på ett subtilt sätt som inte känns överdrivet. T.ex. färgsättning mot blått och guld, gårdens gångstråk som inspirerats av flygrutter och detaljer som anknyter till motiv från flygets verksamhet. lera detaljer på husen anknyter också till flyget, t.ex. entrébalkongernas räcken som inspirerats av en landningsplats för helikoptrar och entréernas gate -motiv. jusa lägenheter från gata till gård ägenheterna har öppna, men avskiljbara, samband mellan kök och vardagsrum. I lägenheter som inte är enkelsidiga ligger kök och vardagsrum så att lägenheten får genomljus från gata till gård. Alla lägenheter har balkong eller uteplats i tyst läge mot gård. Där så är möjligt, för lägenheter med gårdsfasad mot norr och öster, finns en extra balkong mot gaturummet i söder och väster. Den översta våningens tak är utformat som ett pulpettak. Den höga takhöjd som uppstår mot gaturummet medger ett litet loft i vissa av rummen. Utrymmet utgör en stor kvalitet för de boende. De rum som inte har loft, t.ex. kök, får mycket fina öppna och luftiga samband med vardagsrummet i fil mot gården. 4 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

5 Vi nya hem ars Wahlström Arkitekt SAR/SA yggnadsingenjör, Cert. A TEO Anders randstedt andskapsarkitekt TEO 5

6 ÄEETERA ur skulle du trivas här? arkarbystadens mix av stad och natur gör detta till ett område för dig som vill ha det bästa av allt. I rf ansen bygger vi 82 bostadsrätter, allt ifrån kvadratsmarta ettor till rymliga fyror för hela familjen. Storlekarna sträcker sig från 1-4 rok om kvm. Alla våra bostäder har härliga balkonger eller uteplatser och innergården med sina grönytor är välplanerad för att skapa trivsel och ytor för umgänge. ögst upp i huset finns ett antal lägenheter med spännande planlösning och möjligheter. De allra flesta lägenheter får en takhöjd på ca 3,9 m med undantag från en lägenhet som har hela 4.2 m i takhöjd. I några rum har du möjlighet att nyttja den extra takhöjden maximalt genom att som tillval låta bygga ett loft. ra kommunikationer Tack vare goda kommunikationer tar du dig snabbt och smidigt till city. Perfekt för både gammal och ung. usshållplatsen på Stora torget ligger bara ett par minuter från dörren och härifrån tar det 6 minuter till arkarby station och 12 minuter till akobsberg station där pendeltåget tar dig vidare mot Stockholm eller norrut mot ungsängen/ålsta. Under gården placeras ett gemensamt garage, men det är inte nödvändigt med bil i arkarbystaden. Välplanerad spårtrafik och busslinjer gör att du enkelt tar dig till stan och i närområdet finns både skolor och affärer som du kan tänkas behöva i vardagen. Dessutom finns det många fina cykel- och promenadstråk för dig som hellre går eller cyklar. T-banan kommer En viktig del i utvecklingen av arkarbystaden är förlängningen av T-banans blå linje. Två nya stationer ska byggas i området. Den ena placeras under det gamla flygfältet i arkarby, mitt i den framväxande arkarbystaden. Den andra stationen placeras vid arkarby station. är möts tunnelbanan, älarbanan, pendeltåget och busstrafiken och byten blir enkla och smidiga. Visionen för arkarbystaden är att det fram till 2030 skall byggas 140 kvarter med hela bostäder och arbetsplatser. Varje del skall detaljplaneras och beslut skall fattas innan de olika delarna i den nya staden kan byggstartas. 6 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

7 7

8 ÄEETERA ur ser det ut inomhus? Det finns många fördelar med att köpa nybyggt av Peab. Du slipper lägga tid, kraft och pengar på att renovera. Istället kan du bo in dig med en gång och lägga krutet på att inreda. Att köpa nybyggt innebär att du flyttar in i ett genomtänkt hem anpassat efter dina behov. är finns det gott om plats för förvaring, vitvaror och eluttag. Samtidigt får du ett vackert och ljust hem. Vi strävar alltid efter att anpassa husen till sin omgivning och utnyttjar soltimmarna maximalt genom fönster som sörjer för ett rikligt ljusinsläpp. Stor omsorg ligger bakom material och detaljer och vi har därför valt en inredning som tillvaratar och sprider ljuset vidare genom bostaden. Du får också väl tilltagna hissar där en barnvagn eller rullstol lätt kommer in, ljusa gångar och gemensamma ytor samt fräscha maskiner och vitvaror som du kan anpassa efter tycke och smak tack vare generösa tillvalsmöjligheter. Utrustat för en bekväm vardag ägenheterna i rf ansen är smart planerade, funktionella och med olika möbleringsmöjligheter eftersom man ibland måste tänka om i sin boendesituation. anske kommer ett av de utflugna barnen tillbaka på längre besök, det blir tillökning i familjen eller så vill man bara kunna möblera om så att alla middagsgäster ska få plats. oderna vitvaror i kök och bad öket är modernt och har i grundutförandet vita, släta luckor och bänkskivan är gjord i tåligt laminat, vilket gör den enkel att sköta. Stänkskyddet är i kakel, vitvarorna kommer i vitt och köket har maskinell utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, kyl och frys alternativt kombinerad kyl/frys. I ditt badrum kaklas väggarna med ett klassiskt vitt kakel för en stilren känsla och du kan välja mellan både ljusa och mörka nyanser på ditt klinkergolv, beroende på vad som faller dig i smaken. adrummet utrustas med handfat i kommod samt spegel med belysning. är finns även tvättmaskin och torktumlare i tvättpelare. Enkelt och bekvämt är behöver du inte jaga tvättider och offra dyrbar söndagsvila i tvättstugan. Sätt din egen prägel Vi erbjuder dessutom flera olika inredningsval. Tack vare de olika inredningsvalen har du chans att sätta din egen prägel på lägenheten, du kan välja mellan kostnadsfria val och tillval som kostar lite extra. I köket kan du som tillval exempelvis välja bland olika kulörer på luckorna, välja bänkskiva och uppgradera dina vitvaror. Den interiöra grundstandarden erbjuder vita och ljusa ytor och det är genomgående ekparkett på golven. Samtliga lägenheter har en härlig balkong eller uteplats som vetter mot gården eller de kringliggande kvarteren, vissa lägenheter har dessutom dubbla balkonger. rån hissen når du husets garage och i fastigheten finns även cykelförråd, barnvagnsförråd och separata källarförråd för samtliga lägenheter. Samtliga lägenheter i rf ansen har tillgång till TV, telefoni och bredband via Telia Triple Play, som ingår i avgiften. em för bekväma liv 8 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

9 Det finns många fördelar med att köpa nybyggt av Peab. Du slipper lägga tid, kraft och pengar på att renovera. Istället kan du bo in dig med en gång och lägga krutet på att inreda. 9

10 Inredarens val är presenterar vi en del av inredningen som ingår i grundutförandet i rf ansen. Ö ÖSUCA Vedum aja, slät vit Softclose på alla luckor. ADTA ADARD Vedum ADTA OADSRIA VA Vedum A A onteras stående på luckor, liggande på lådor. ÄSIVA ÄSIVA A ADARD OADSRIA VA Vedum lack razil, 6216D Vedum A Zeus Antracite, 7486D Vit, W450D Alla bänkskivor är i laminat och levereras med rak kant, 30 mm. DISO IntraAtlantic, längd enligt ritning ör 800 mm skåp ör 600 mm skåp EYSI Exaktor Sink edspot, längd anpassas efter kök. lyfri blandare ARE ora IX 5 AE Vit blank, 100x300 mm, monteras liggande CASSIC ÅDOR ullutdragslådor 10 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

11 Ö oderna vitvaror från Electrolux IDUTIOSÄ VARUTSU, VIT IRO, VIT Y/RYS (1-2 RO), VIT Y (3-4 RO), VIT RYS (3-4 RO), VIT DISASI, 45 C AT 60 C, VIT redd beroende på lägenhet SPISÅPA Pandora 11

12 AE PÅ VÄ ADARD Vit blank, 200x300 mm AE PÅ VÄ OADSRITT VA Vit matt, 200x300 mm onteras liggande med ljusgrå fog. IER ADARD IER OADSRIA VA A Antracit 97x97 mm 97x97 mm A rå run Allt klinker sättes med ljusgrå fog. RUSÖE Vedum ree soft 615 mm vit med 2 luckor. Tvättställ i porslin. SPEE Vedum asic med belysning 600 ED. ARE ora IX 5, krom ÄDRO Självhäftande, 2-krok TOAETAPPERSÅARE Självhäftande ADDUSÄARE Självhäftande, 4-krok 12 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

13 DUSCÖRA Ido Showerama med 2 raka dörr, klarglas DUSCSET ora IX S5 inkl. blandare ora IX T5. TVÄTTASI Electrolux TORTUARE Electrolux Utrustat för en bekväm vardag 13

14 ÖVRIA YTOR IERDÖRR Slät vit dörr OV 3-stav parkett, ek mattlackad VÄ ålad vit, CS S0500- ADTA DÖRR abo 1871 ARDERO Vedum arderob med hylla och stång ucka aja, vit Smarta lösningar för din förvaring 14 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

15 15

16 Ditt nya område ICA axi rf ansen usshållplats örskola/ Skola Avvikelser kan förekomma. SOPPI IEA arkarby handelsplats med bl. a ICA axi, io möbler, auhaus, Dormy olf, edia arkt, Plantagen, cdonald s m.fl Stockholm Quality Outlet, 65 butiker RITID ärvafältet ekland ym ultipark otionsspår Säbysjön olf Simhall owlinghall Ridning otbollsplan OUIATIOER arkarby pendeltågstation usshållplats, 150 m UTIDI errestaskolan, förskola och grundskola, 50 m jörkebyskolan, åk 6-9, ca 2,7 km ymnasium, ca 3 km 16 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

17 Situationsplan Situationsplan rf ansen, trapphus - rf ansen, trapphus - RIPEATA ARSUDVÄE ERCUESATA ASESATA 17

18 Planlösningar 18 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

19 19

20 Ett rum och kök, 32 m 2 rf ansen VÅI 10 (entréplan) ÄEET -1002, -1002, -1002, -1002, , UTEPATS SPEEV , UTEPATS SPEEV UTEPATS 18 m 2 AOV 4 m 2 E Ö 22 m 2 / VARDASRU P TRAPPUS 6 m 2 T P 5 E / D SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 20

21 Två rum och kök, 44 m 2 rf ansen VÅI 10 (entréplan) ÄEET E T SOVRU 1 10 m 2 E PR VARDASRU/Ö 23 m 2 ISS D / AO SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 21

22 Två rum och kök, 46 m 2 rf ansen VÅI 14 (våning 4) ÄEET PR R ca 3900 / T E SOVRU 1 9 m 2 OT AO 6 m 2 R ca 2700 VARDASRU/Ö 2 R ca 3900 D / SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 22

23 Två rum och kök, 46 m 2 rf ansen VÅI 14 (våning 4) ÄEET AO 6 m 2 R ca 2700 VARDASRU/Ö 2 R ca 3900 / D 1000 T SOVRU SOVRU 1 9 m 2 E PR OT R ca TR 2 6 m 2 R SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 23

24 Två rum och kök, 46 m 2 rf ansen VÅI 14 (våning 4) ÄEET AO 6 m 2 / R ca 2700 T VARDASRU/Ö 2 E PR R ca 3900 SOVRU 1 9 m 2 OT / D R ca SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 24

25 Två rum och kök, 46 m 2 rf ansen VÅI 14 (våning 4) ÄEET m 2 AO 6 m 2 R ca 2700 T VARDASRU/Ö 2 E PR R ca 3900 SOVRU 1 9 m 2 OT R ca 3900 D / SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 25

26 Två rum och kök, 48 m 2 rf ansen VÅI 11, 12, 13, 14 (våning 1, 2, 3 och 4) ÄEET -1102, -1202, -1302, , -1202, , -1202, , -1202, -1302, , -1202, SOVRU 11 m 2 AO 6 m Ö/VARDASRU 26 m 2 T 6 m 2 PR E E 101 TRAPPUS 2 Ro 48 m 2 D / SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 26

27 Två rum och kök, 51 m 2 rf ansen VÅI 14 (våning 4) ÄEET -1401, -1401, 6 AO 6 m R ca 2700 R ca 2700 VARDASRU 16 m 2 T SOVRU 12 7 m 2 E E PR 141 TRAPPUS 12 m 2 Ö 9 m 2 R ca 3900 SOVRU 12 9 m 2 OT ISS / D R ca SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 27

28 Två rum och kök, 51 m 2 rf ansen VÅI 14 (våning 4) ÄEET -1402, AO 6 m R ca 2700 R ca 2700 SOVRU 12 7 m 2 T VARDASRU 16 m 2 E 141 TRAPPUS PR E R R ca 3900 SOVRU 12 9 m 2 OT Ö 9 m 2 R ca 3900 D / SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 28

29 Två rum och kök, 57 m 2 rf ansen VÅI 10 (entréplan) ÄEET m 2 ISS Ö 22 m 2 / VARDASRU PR E SOVRU 13 m 2 / D T D UTEPATS 13 m 2 VARDASRU 19 m 2 / Ö 12 m 2 SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 29

30 Två rum och kök, 57 m 2 rf ansen VÅI 10 (entréplan) ÄEET UTEPATS 14 m 2 VARDASRU 19 m 2 / Ö 12 m 2 T D AOV 4 m 2 E PR SOVRU 13 m 2 E 101 TRAPPUS TR 2 TECEÖRARIAR SAA 1: m rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 30

31 Två rum och kök, 57 m 2 rf ansen VÅI 10 (entréplan) ÄEET UTEPATS 14 m TRAPPUS P 10 VARDASRU 19 m 2 T E PR / Ö 12 m 2 D SOVRU 13 m 2 AO Ro 57 m 2 SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 31

32 Två rum och kök, 57 m 2 rf ansen VÅI 10 (entréplan) ÄEET -1001, -1001, UTEPATS 13 2 UTEPATS 6 m 2 22 m / VARDASRU 2 VARDASRU 19 m 2 T 6 m E PR / ISS Ö 12 m 2 D SOVRU 13 m 2 AO Ro 57 m 2 SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 32

33 Två rum och kök, 57 m 2 rf ansen VÅI 10 (entréplan) ÄEET -1003, -1003, TRAPPUS UTEPATS 6 m UTEPATS 10 2 P 14 T VARDASRU 19 m 2 PR E / SOVRU Ö 13 m 2 12 m 2 D Ro 57 m 2 AO SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 33

34 Två rum och kök, 57 m 2 rf ansen VÅI 11, 12, 13 (våning 1, 2 och 3) ÄEET -1101, -1201, Ö/VARDASRU 6 m 2 ISS PR / E SOVRU 13 m 2 T D AO 6 m 2 VARDASRU 19 m 2 / Ö 12 m 2 SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 34

35 5 6 7 Två rum och kök, 57 m 2 rf ansen VÅI 11, 12, 13 (våning 1, 2 och 3) ÄEET -1103, -1203, / AO 6 m 2 VARDASRU 19 m 2 Ö 12 m 2 T D SOVRU E PR SOVRU 13 m 2 TR TRAPPUS SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 35

36 Två rum och kök, 57 m 2 rf ansen VÅI 11, 12, 13 (våning 1, 2 och 3) ÄEET -1101, -1201, , -1201, , -1201, AO 6 m 2 / VARDASRU 19 m 2 T E PR / Ö 12 m 2 D SOVRU 13 m AO 2 Ro 57 m 2 SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 36

37 Två rum och kök, 57 m 2 rf ansen VÅI 11, 12, 13 (våning 1, 2 och 3) ÄEET -1103, -1203, , -1203, , -1203, m 2 AO 6 m 2 T VARDASRU 19 m 2 PR E / SOVRU Ö 13 m 2 12 m 2 D Ro 57 m 2 AO SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 37

38 Tre rum och kök, 60 m 2 rf ansen VÅI 14 (våning 4) ÄEET R ca 2700 AO 11 m 2 SOVRU 1 13 m 2 R ca 2700 VARDASRU 18 m 2 T E PR 141 TRAPPUS 12 m 2 R ca 3900 Ö 9 m 2 D SOVRU 2 7 m 2 OT R ca 3900 R SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 38

39 Tre rum och kök, 69 m 2 rf ansen VÅI 14 (våning 4) ÄEET E R ca 2600 SOVRU 1 14 m 2 PR E ISS SOVRU 2 7 m 2 OT R ca T Ö 7 m 2 R ca 3900 D 1000 AO 9 m 2 R ca 2700 VARDASRU 23 m 2 DISP.RU 6 m 2 OT R ca SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 39

40 Tre rum och kök, 71 m 2 rf ansen VÅI 11, 12, 13 (våning 1, 2, 3) ÄEET -1101, -1201, AO 11 m 2 SOVRU m 2 VARDASRU 18 m 2 T E PR 111 TRAPPUS 12 m 2 Ö 12 m 2 SOVRU m 2 D AO Ro 71 m 2 SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 40

41 Tre rum och kök, 71 m 2 rf ansen VÅI 11, 12, 13 (våning 1, 2 och 3) ÄEET -1102, -1202, AO 6 m 2 SOVRU 1 SOVRU m 2 A E AO SOVRU 1 11 m 2 T VARDASRU 21 m 2 PR E E PR 111 TRAPPUS 12 m 2 Ö 13 m 2 ISS D SOVRU 2 13 m 2 D AO SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 41

42 Tre rum och kök, 71 m 2 rf ansen VÅI 14 (våning 4) ÄEET AO 6 m 2 R ca 2700 OT SOVRU 1 SOVRU m 2 A R ca 4200 R ca 2700 E SOVRU 1 13 m 2 T VARDASRU 21 m 2 R ca 4200 PR E E PR 141 TRAPPUS 12 m 2 Ö 13 m 2 SOVRU 2 7 m 2 OT R ca 3900 R ISS D R ca AO SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 42

43 Tre rum och kök, 73 m 2 rf ansen VÅI 10 (entréplan) ÄEET m 2 ISS Ro 32 m 2 Ö 22 m / VARDASRU 2 E PR SOVRU 1 13 m 2 / D T D UTEPATS 18 m 2 VARDASRU 2 Ö 12 m 2 SOVRU 2 10 m 2 SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 43

44 Tre rum och kök, 73 m 2 rf ansen VÅI 11, 12, 13 (våning 1, 2 och 3) ÄEET -1101, -1201, Ö/VARDASRU 6 m 2 ISS / E PR SOVRU 1 13 m 2 T D VARDASRU 2 Ö 12 m 2 AO 9 m 2 SOVRU 2 10 m 2 SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 44

45 Tre rum och kök, 7 rf ansen VÅI 14 (våning 4) ÄEET R ca 2700 WC/D. 2 m 2 DISP.RU 7 m 2 OT R ca AO 10 m 2 VARDASRU 2 Ö 7 m 2 R ca 3900 D 1000 T E 800 PR OT SOVRU 2 7 m 2 R ca R ca 2600 SOVRU 1 14 m TRAPPUS R 12 m 2 E SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 45

46 yra rum och kök, 80 m 2 rf ansen VÅI 10 (entréplan) ÄEET UTEPATS 23 m 2 WC/D. 2 m 2 SOVRU 2 SOVRU 3 9 m 2 8 m 2 E VARDASRU 20 m 2 Ö 13 m 2 T D AOV 4 m 2 PR SOVRU 1 13 m 2 E 101 TRAPPUS SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 46

47 yra rum och kök, 80 m 2 rf ansen VÅI 11, 12, 13 (våning 1, 2 och 3) ÄEET -1103, -1203, WC/D. 2 m 2 SOVRU 2 SOVRU 3 9 m 2 8 m 2 E AO 10 m 2 VARDASRU 20 m 2 Ö 13 m 2 T D SOVRU SOVRU 1 13 m 2 PR SAA 1: m TECEÖRARIAR rys Städskåp röstningshöjd ransk balkong OT PA 14 PA 13 PA 12 yl T Tvättmaskin R Rumshöjd önsterdörr PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE / ombinerad kyl och frys TT Torktumlare lädkammare E El central OT PA 14 PA 13 PA 12 Spis T+TT placerade på varandra PR apprum T anddukstork som tillval PA 11 PA 10 PA 09 ETRÉ ARAE D Diskmaskin arderob inneskåp ögskåp Dusch UV linkergolv Diskbänk *R Rumshöjd ca 2500 mm där inget annat anges. *I Wc/D ingen kommod, endast handfat * röstningshöjd på fönster 700 mm där inget annat anges ägenhetsytor är avrundade till hela meter Schakt (storlek kan variera mellan lgh) andfat med kommod * Utrymningsväg OT apphylla icrovågsugn Ovanliggande balkong adkar som tillval oft med stege, tillval Tillvalsvägg/dörr ördelarskåp värme/vatten Duschhörna i glas D E C A TEO ÄEETSESRIVI DATU Rätt till ändringar förbehålles 47

48 Rumsbeskrivning AÄT Dörrar: Släta vita oder: Trä, vita fabriksmålade Väggar: ålade Socklar: Trä, vita fabriksmålade Tak: rängning/målning Övrigt: Säkerhetsdörr A olv: Ekparkett, mattlackad Vägg: ålat, CS S-0500 Inredning: apphylla och garderob enligt ritning Ö olv: Ekparkett, mattlackad Vägg: ålat, CS S-0500 Inredning: öksskåp från Vedum, Classic fullutdragslådor, stänkskydd av kakel, vitvaror från Electrolux; induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, diskmaskin, kyl, frys alt. kyl/frys, spiskåpa VARDASRU olv: Ekparkett, mattlackad Vägg: ålat, CS S-0500 SOVRU olv: Ekparkett, mattlackad Vägg: ålat, CS S-0500 Övrigt: arderob enligt ritning RU olv: linker 10x10 cm, antracit, grå eller brun Vägg: akel 20x30 cm, vitt, matt eller blankt Inredning: Duschdörrar i klarglas, spegel med belysning, handfat med kommod, wc-stol, tvättmaskin och torktumlare i tvättpelare WC/DUSC olv: linker 10x10 cm, antracit, grå eller brun Vägg: akel 20x30 cm, vitt, matt eller blankt Inredning: Duschdraperistång, spegel med belysning, handfat, wc-stol ÄDAARE olv: Ekparkett, mattlackad Vägg: ålad yta, CS S-0500 Inredning: ylla och klädstång enligt ritning ÖVRIT Synliga vertikala/horisontella utanpåliggande rördragningar i rum syns ej på våra illustrationer. yggnadsbeskrivning RUD etong ÄA etong IERVÄAR ips och stålreglar/träreglar ASADER Puts och fasadskivor AO etong, räcke av mönsterperforerad aluminiumplåt och/eller transparent glas VÄRE/VATTE Vattenburet radiatorsystem VETIATIO TX-system (fläktstyrt till och -frånluftssystem med värmeåtervinning) EESAA UTRYE arage i huset, cykelförråd, barnvagnsförråd, lägenhetsförråd i källaren TV/RED/TEEOI ollektivt avtal tecknat för föreningen avseende Telia Triple Play (analpaket agom, bredband 100/100 bit/s, IP-telefoni) YTTERTA Papp E ruppcentral placeras i varje lägenhet för separat mätning och debitering Välkommen hem! 48 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

49 49

50 ITRESSEAÄA ÖPPET US ED SÄPREIÄR ÖRADSAVTA IREDISVA Så här går det till när du köper ny bostad från oss Att köpa bostad är en av livets stora affärer. Det är mycket att ta hänsyn till och många beslut. är kan du steg-för-steg läsa hur vår process går till. 1. ITRESSEAÄA Om du är intresserad av en bostad i rf ansen kan du enkelt anmäla ditt intresse på peabbostad.se eller hos vår mäklarpartner ytt em. 2. SÄPREIÄR På säljpremiären väljer du vilken bostad just du vill köpa. I samband med säljpremiären har du möjlighet att göra en köpanmälan, för mer information om hur vår säljpremiär går till kontaktar du vår mäklare eller kundansvarig för rf ansen. 3. ÖRADSAVTA ästa steg i processen är att teckna ett förhandsavtal, ett avtal mellan dig som kund och bostadsrättsföreningen. Vid tecknande av förhandsavtal har föreningen fått sin kostnadskalkyl granskad och godkänd av intygsgivare utsedda av overket. I samband med förhandsavtalet faktureras kr. 4. IREDISVA Din nya bostad är från början utrustad med en grundstandard och noga utvalda materialval. Du har också möjlighet att göra dina egna inredningsval för att sätta en personlig prägel på ditt nya hem. Du kan välja mellan kostnadsfria val och inredningsval som kostar lite extra. Inför dina inredningsval kontaktar vi dig och går igenom hur det går till. De inredningsval som du gör ska vara Peab tillhanda enligt de angivna tider du får. Eventuella inredningsval som kostar lite extra faktureras 50% 50 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

51 UPPÅTESEAVTA ESITI ÖRADSVISI SUTETAI OC IYTTI direkt och resterande del vid din inflyttning. 5. UPPÅTESEAVTA Upplåtelseavtal tecknas när den ekonomiska planen är registrerad och olagsverket lämnat tillstånd att upplåta bostadsrätten. Upplåtelseavtalet tecknas normalt cirka fyra månader innan ditt tillträde, du får även nu veta exakt datum för din inflyttning. I samband med upplåtelseavtalet erlägger du en handpenning om 10% av köpeskillingen (minus tidigare erlagda kr). 6. ESITI öre din inflyttning sker en slutbesiktning av ditt nya hem för att kontrollera att allt är godkänt och klart. Slutbesiktningen utförs av en oberoende besiktningsman som är godkänd av SR (Sveriges yggingenjörers Riksförbund), på plats finns även en representant från bostadsrättsföreningen. Inom två år efter slutbesiktningen sker en syn av din lägenhet. Eventuella fel som uppkommit under garantitiden och som inte kan hänföras till bristande underhåll eller normalt slitage åtgärdas på bekostnad av Peab. 7. ÖRADSVISI är det börjar närma sig inflyttning bjuds du in till en förhandsvisning. är får du se ditt nya hem och uppleva alla ytor samt ta tillfället att mäta och planera din möblering. 8. SUTETAI OC IYTTI På inflyttningsdagen möter vi dig i din nya entré och lämnar över nycklarna. I samband med din inflyttning ska resterande del av bostadens köpeskilling och eventuella inredningsval erläggas. I god tid innan din inflyttning skickas dina slutfakturor hem till dig. ör att komma i ordning i ditt nya hem erbjuder vi två timmar snickarhjälp. råga oss gärna så berättar vi mer. DIA ÅSITER I- ÖD UD IDEX ör oss är det viktigt att veta vad du tycker både om Peab som bostadsproducent och om den produkt du faktiskt har köpt. Det är ett av sätten att bedriva ett kontinuerligt förbättringsarbete gentemot våra kunder. Cirka två månader efter din inflyttning skickas det ut en enkät via mejl till dig. Vi är tacksamma om du svarar på frågorna och lämnar dina synpunkter. ör varje inkommet svar skänker Peab ett bidrag till arncancerfonden. Vi vill gärna veta vad du tycker! 51

52 ra att veta Att flytta in i en nybyggd bostad är tryggt och bekvämt. en det kan ändå uppstå frågor och funderingar i samband med köp och inflyttning. är följer information som kan vara bra för dig som tänkbar köpare att känna till. IE UDIVI är du köper en bostadsrättslägenhet av Peab betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala. E TRY OADSRÄTTSÖREI ostadsrättsföreningen tar fram både en kostnadskalkyl och en ekonomisk plan som sedan granskas av två, av overket utsedda, opartiska intygsgivare. Denna plan ligger sedan till grund för de avtal som tecknas mellan dig och föreningen. Eventuella osålda bostäder köps av Peab så att föreningen inte löper någon ekonomisk risk. EÅRI ARATI Vid slutbesiktningen lämnar Peab en femårig garanti på entreprenaden. EE ATVERARE är du köper bostad av oss bjuder vi på en egen snickare. Under två timmar får du hjälp med de enklare jobben som är sköna att få avklarade direkt, till exempel att hänga upp lampor och tavlor eller skruva upp hyllor. PÅVERA DITT OEDE Du och dina grannar bestämmer själva över era bostäder genom den styrelse ni väljer vid den årliga föreningstämman. Du blir automatiskt medlem i föreningen när du tecknar upplåtelseavtal. Under byggskedet har föreningen en styrelse av externa ledamöter och efter inflyttning övergår föreningen till medlemmarna vid den första föreningsstämman. DET ÄR ÅR DU I E Y OADSRÄTT RÅ PEA: Trygg ekonomi Energismart bostad od inomhusmiljö aranti 52 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

53 En trygg affär Varför köpa nybyggd bostad av Peab? 1. VI AR YT US SEDA 1959 Peab grundades av bröderna Paulsson i örslöv redan 1959 och har sedan dess kommit att bli ett av Sveriges mest välkända företag. Vår långa historia, tidigare erfarenheter och finansiella styrka utgör grunden för ett tryggt bostadsköp. 2. SVERIES ÖRA OADSYARE Peab är Sveriges största byggbolag och vi har landets största snickarkår. Den yrkesstolthet och skicklighet som finns hos våra medarbetare garanterar en slutprodukt som präglas av stort kunnande och ett gediget hantverk. 3. VI IER I RAAT enom vårt kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer befäster vi vår position som ett stabilt och oberoende företag på den nordiska byggmarknaden. Att leverera högsta kvalité i byggprocessens alla led är ett viktigt medel i den konkurrens där vi verkar. Vår ambition är att ständigt ligga i utvecklingens framkant och att vårt varumärke ska vara synonymt med god kvalité. 4. A PRIS UTA UDIVI är du köper en bostad av oss slipper du ge dig in i en hetsig budgivning. Du betalar ett fast pris och vet exakt vad allting kommer att kosta och vad som ingår i köpet. 5. E TRY AÄR Att köpa nybyggd bostad av oss är en trygg affär. Du får dels tillgång till vår kunskap och erfarenhet och dessutom en garantitid på fem år. 6. RA ÖR PÅO OC IÖ är du köper en nybyggd bostad av oss kan du vara säker på att du får ett energieffektivt och miljöklokt hem. Vi prioriterar alltid hållbar utveckling och bygger för att klara morgondagens krav på godkända och miljövänliga byggmaterial vilket ger våra kunder hög komfort och god driftsekonomi. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. yggnader och övriga miljöer som visas i trycksaker är illustrationer i marknadsföringssyfte och kan avvika från det slutgiltiga boendet. 53

54 Anteckningar 54 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

55 1 1. rf ansen, arkarbystaden är du hittat ett hem som passar dig Då är nästa steg att anmäla ditt intresse! Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan även boka ett möte med vår mäklare. ör gärna av dig! Cathrin olkesson ytt em tel

Nya moderna hem i naturnära stadsmiljö. Välkommen till Brf Lansen, Barkarbystaden

Nya moderna hem i naturnära stadsmiljö. Välkommen till Brf Lansen, Barkarbystaden ya moderna hem i naturnära stadsmiljö Välkommen till rf ansen, arkarbystaden VARTERET Välkommen till arkarbystaden - en stadsdel i förändring Strax norr om Stockholm ligger arkarbystaden, ett område under

Läs mer

Nya moderna hem i naturnära stadsmiljö Välkommen till Brf Gripen, Barkarbystaden

Nya moderna hem i naturnära stadsmiljö Välkommen till Brf Gripen, Barkarbystaden ya moderna hem i naturnära stadsmiljö Välkommen till, arkarbystaden VRTRT Välkommen till arkarbystaden - en stadsdel i förändring Strax norr om Stockholm ligger arkarbystaden, ett område under förvandling.

Läs mer

Nya moderna hem i naturnära stadsmiljö. Välkommen till Brf Gripen, Barkarbystaden

Nya moderna hem i naturnära stadsmiljö. Välkommen till Brf Gripen, Barkarbystaden ya moderna hem i naturnära stadsmiljö Välkommen till rf ripen, arkarbystaden Välkommen till arkarbystaden - en stadsdel i förändring Strax norr om Stockholm ligger arkarbystaden, ett område under förvandling.

Läs mer

Ett perfekt första boende i Hässelby. Välkommen till Brf Herresätet, Hässelby

Ett perfekt första boende i Hässelby. Välkommen till Brf Herresätet, Hässelby Ett perfekt första boende i ässelby Välkommen till Brf erresätet, ässelby Välkommen till ässelby är finns det mesta på bekvämt avstånd I Brf erresätet bor du i moderna hem nära natur, shopping och goda

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Tegnérlunden 3, Västerås

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Tegnérlunden 3, Västerås Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Tegnérlunden 3, Västerås SERVICE SHOPPIN City, ca 1,5 km rundskola, inom 200 m ymnasium, 1 km Apotek, i city Vårdcentral, opparlunden Bibliotek, i city Högskola

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping 2 Med reservation för ändringar. Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Nya hem nära grönska och cityliv

Nya hem nära grönska och cityliv ya hem nära grönska och cityliv Välkommen till rf ergkristallen, Solberga et bästa av två världar Strax söder om Stockholm ligger Älvsjö och Solberga. är bor du med naturen som granne samtidigt som du

Läs mer

Moderna hem i växande Vällingby Parkstad. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Moderna hem i växande Vällingby Parkstad. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Moderna hem i växande Vällingby Parkstad Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Välkommen till ett kvarter med liv och rörelse! Bara 25 min till city med tunnelbanan Vill du bo bekvämt

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Ritningar och beskrivningar

Ritningar och beskrivningar Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Alp Lodge, Vallastaden Brf Alp Lodge ghbi Välkommen till ditt nya hem! är du är ute och tittar på lägenheter är det inte bara en ny bostad du är ute efter.

Läs mer

BOSTADSFAKTA NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG

BOSTADSFAKTA NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG BOADSATA YA VAARA TOR ODERT ADSIV I DE RÖA DEE AV ÖTEBOR BYERRE TOTAETREPREÖR ARITET ÖRSÄJI Brf Backsippan Aspelin Ramm astigheter AB Arkitekterna rook & Tjäder AB Svensk astighetsförmedling SITUATIOSPA

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Ritningar och beskrivningar

Ritningar och beskrivningar Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Paletten, Vallastaden Brf Paletten ghbi Välkommen till ditt nya hem! är du är ute och tittar på lägenheter är det inte bara en ny bostad du är ute efter.

Läs mer

Ritningar och beskrivningar

Ritningar och beskrivningar Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Etage, Vallastaden Brf Etage ghbi Välkommen till ditt nya hem! är du är ute och tittar på lägenheter är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Kajutan, Västerås

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Kajutan, Västerås Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf ajutan, Västerås 1 Här ligger Brf ajutan BRAJUTA 4 våningar i hus A och C, 8 våningar i hus B 40 lägenheter 8 parkeringsplatser i garage för rok och 4 rok,

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Tegnérlunden, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 4 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Nya hem nära natur och bad i Märsta. Välkommen till Brf Solrosen, Märsta Port

Nya hem nära natur och bad i Märsta. Välkommen till Brf Solrosen, Märsta Port ya hem nära natur och bad i Märsta. Välkommen till Brf Solrosen, Märsta ort Välkommen till Märsta Bekväm närhet till centrum och pendeltåg I Brf Solrosen hittar du ett nytt boende nära det mesta. Här bor

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2 KAHÄSPARKE Bofakta etapp 2 Välkommen till Kallhällsparken I bofaktabroschyren hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 2 och 3. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i huset samt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Skala 1:100. Lägenhetens placering

Skala 1:100. Lägenhetens placering Skala 1:100 Lägenhetens placering V A R V E T T O W N H O U S E Varvet Townhouse C Varvet Townhouse består av två fristående mindre hus med fyra lägenheter vardera. Nedre plan har tre rum och kök med

Läs mer

1 rok 43,5 kvm KONTRAKTSHANDLING. SOVALKOV 10 m². VARDAGSRUM 13 m². KÖK 9,5 m² LGH: 3A-1003

1 rok 43,5 kvm KONTRAKTSHANDLING. SOVALKOV 10 m². VARDAGSRUM 13 m². KÖK 9,5 m² LGH: 3A-1003 rok 4,5 kvm OTRATSADI oterbara förtydligande och justeringar som skett sedan bofaktablad 06-04-06 : A-00 - /inklädnader redovisade - öksuppställning justerad - Yta vardagsrum ändrad, jmf ritning 6-04-6

Läs mer

BARKARBY METROPOL. Bofakta

BARKARBY METROPOL. Bofakta BARARBY ETROPO Bofakta Välkommen till Barkarby etropol Situationsplanen visar husens läge i kvarteret. Hus A har 52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra delen av huset. Hus B inrymmer 57

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Skeppsbron 3, Nyköping

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Skeppsbron 3, Nyköping Med reservation för ändringar. Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Skeppsbron 3, yköping Brf Skeppsbron 3 Promenera till centrum 5 är planerar kommunen för ett nytt museum peabbostad.se rån

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Bostadsfakta. Rums- Lägenhetsbeskrivning. Byggnadsbeskrivning. Tamburdörr: Allmänt. Svart säkerhetsdörr.

Bostadsfakta. Rums- Lägenhetsbeskrivning. Byggnadsbeskrivning. Tamburdörr: Allmänt. Svart säkerhetsdörr. Bofakta Bostadsfakta Byggnadsbeskrivning Rums- ägenhetsbeskrivning Allmänt rundläggning: Stomme: Bjälklag: Yttertak: Ytterväggar: yproduktion av lägenheter i Breared Varberg. ällare platta på mark. Bjälklag

Läs mer

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015.

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015. Idrottsparken lägenheter med inflyttning november 0. OM PROJEKTET Idrottparken är ett bostadskvarter centralt beläget i orrköping precis intill idrottsanläggningen ya Parken. Kvarteret består av st hyresrätter

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C2-1102 & A1-1003 Välkommen till Brf Vreta By, Linköping Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Välkommen till Brf Konstnären

Välkommen till Brf Konstnären Välkommen till Brf Konstnären Smarta hem för ett skönt vardagsliv Etapp 1 Arkitekt White Arkitekter örsäljning Svensk Nyproduktion Malin Enlund Tel: 070-859 63 38 E-post: malin.enlund@svensknyproduktion.se

Läs mer

Moderna hem i växande Vällingby Parkstad. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Moderna hem i växande Vällingby Parkstad. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Moderna hem i växande Vällingby Parkstad Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Välkommen till ett kvarter med liv och rörelse! Bara 25 min till city med tunnelbanan Vill du bo bekvämt

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

Brf Vattentornet VÄXJÖ. detta dokument är en preliminär handling för brf vattentornet. ändringar kan komma att ske.

Brf Vattentornet VÄXJÖ. detta dokument är en preliminär handling för brf vattentornet. ändringar kan komma att ske. Brf Vattentornet VÄXJÖ detta dokument är en preliminär handling för brf vattentornet. ändringar kan komma att ske. BR VAETORET ÄEHET: 1001 ORE: 1 Ro, 42 m² PA: 1 / ombinerad kyl och frys utgång till park

Läs mer

BARKARBY METROPOL. Bofakta

BARKARBY METROPOL. Bofakta BARARBY ETROPO Bofakta Välkommen till Barkarby etropol Situationsplanen visar husens läge i kvarteret. Hus A har 52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra delen av huset. Hus B inrymmer 57

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5 KAHÄSPARKE Bofakta hus 4 & 5 Välkommen till Kallhällsparken HUS 2 I broschyren bofakta hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 4 och 5. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i

Läs mer

BARKARBY METROPOL. Bofakta

BARKARBY METROPOL. Bofakta BARARBY ETROPO Bofakta Välkommen till Barkarby etropol Situationsplanen visar husens läge i kvarteret. Hus A har 52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra delen av huset. Hus B inrymmer 57

Läs mer

Brf Dal-Jerk. Skoglunds bygger 12 st välplanerade och moderna lägenheter i centrala Rättvik. Februari 2017

Brf Dal-Jerk. Skoglunds bygger 12 st välplanerade och moderna lägenheter i centrala Rättvik. Februari 2017 Februari 2017 Skoglunds bygger 12 st välplanerade och moderna lägenheter i centrala Rättvik Brf Dal-Jerk 1 , bostadsrättslägenheter med hög standard i centrala Rättvik. Skoglunds är stolta att presentera

Läs mer

Ägarlägenhet i Vallastaden en ny möjlighet att äga ditt boende i lägenhetsform

Ägarlägenhet i Vallastaden en ny möjlighet att äga ditt boende i lägenhetsform Välkommen till Innovationen Ägarlägenhet i Vallastaden en ny möjlighet att äga ditt boende i lägenhetsform LÄEHETERA o modernt på ljusa och öppna ytor 1-2 rum och kök (41-53 m 2 ) Moderna lägenheter I

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE På Värmlandsvägen, nära Farsta centrum, är det nu dags att bygga den avslutande etappen med ca 20

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Nya hem intill Mälarens vatten. Välkommen till Brf Mälarhamnen, Södertälje

Nya hem intill Mälarens vatten. Välkommen till Brf Mälarhamnen, Södertälje ya hem intill Mälarens vatten Välkommen till Brf Mälarhamnen, Södertälje VARTERET Välkommen till ditt nya hem i Brf Mälarhamnen I Södertäljes gamla industriområde erbjuder vi ett nytt och modernt boende

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

2-3 ROK BALKONG & GÅRD FLATÅS PARK

2-3 ROK BALKONG & GÅRD FLATÅS PARK - RO & ÅRD ATÅS PAR rok 5,5 kvm : A-00 - önsterbröstning sovrum justerad - placerad ovan wc-stol, endast plan 0 En mycket väldisponerad bostad med stor balkong i perfekt västerläge. Rymligt kök i vinkel

Läs mer

Nya hem med närhet till både centrum och grönska. Välkommen till Brf Fiolen, Åkersberga

Nya hem med närhet till både centrum och grönska. Välkommen till Brf Fiolen, Åkersberga Nya hem med närhet till både centrum och grönska Välkommen till Brf iolen, Åkersberga VARTERET Välkommen till ditt nya hem i Brf iolen, Åkersberga ed sitt centrala läge i Åkersberga har Brf iolen närhet

Läs mer

2-3 ROK BALKONG & GÅRD FLATÅS PARK

2-3 ROK BALKONG & GÅRD FLATÅS PARK - RO & ÅRD ATÅS PAR rok 5,5 kvm : A-00 Pris.595.000 kr oterbara förtydligande och justeringar som skett sedan bofaktablad 06-04-06 - önsterbröstning sovrum justerad - placerad ovan wc-stol, endast plan

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

DRAKSLÄTTEN, SKÖVDE 45 nya hyreslägenheter i Trädgårdsstaden

DRAKSLÄTTEN, SKÖVDE 45 nya hyreslägenheter i Trädgårdsstaden 2018-12-17 DRASLÄEN, SÖVDE 45 nya hyreslägenheter i Trädgårdsstaden Om Trähusstaden Trähusstaden Sverige AB är ett nystartat bostadsbolag med säte i Lidköping och med en målsättning om att successivt bygga

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

LÄGENHETSBESKRIVNING.

LÄGENHETSBESKRIVNING. LÄGENHETSBERIVNING. Brf Ejdern,, GOTLAND Fem steg till ditt drömboende 1Intresseanmälan och säljpremiär Om du du är är intresserad av av en en lägenhet lägenhet börjar börjar du med du med att göra att

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus amnallén Lomma amn TT TM / dusch/ Sovrum,0 kvm all Sovrum 7,5 kvm,5 kvm Sovrum,0 kvm Välj din drömlägenhet Det är nu det roliga börjar för på de kommande

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Från Brf Lillhamra 2 har du promenadavstånd till det mesta! LILLHAMRA 63 lägenheter Parkeringsplatser med elstolpe eller carport Förråd

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

MATERIALBESKRIVNING A1302

MATERIALBESKRIVNING A1302 MATERIALBESKRIVNING A1302 Karlaplan är navet i Östermalms esplanadsystem. Platsen började att anläggas 1896 och här möts fem gator som bildar en stjärnform av alléer: Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan,

Läs mer

Kvarteret. Vågdalen 1. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Vågdalen 1. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Vågdalen 1 Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Vågdalen! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal

Läs mer

2-3 ROK BALKONG & GÅRD FLATÅS PARK

2-3 ROK BALKONG & GÅRD FLATÅS PARK - RO & ÅRD ATÅS PAR rok 5,5 kvm : A-00, A-0 - önsterbröstning sovrum justerad - placerad ovan wc-stol, endast plan 0 En mycket väldisponerad bostad med stor balkong i perfekt västerläge. Rymligt kök i

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

I VÄXJÖS HJÄRTA. Din nya lägenhet

I VÄXJÖS HJÄRTA. Din nya lägenhet I VÄXJÖS HJÄRTA Din nya lägenhet Välkommen till För att få en god inblick i hur ditt nästa boende kommer att utformas, vilka material som kommer att användas samt vilka standardprodukter som kommer att

Läs mer

INREDNINGSVAL LGH: 11703

INREDNINGSVAL LGH: 11703 1 (6) DETALJERNA I KÖKET GRUNDUTFÖRANDE, KOSTNADSFRIA VAL KÖKSLUCKA VEDUM * Vid val av annan kulör än vit följer sockeldekorsidor, passlist, takanslutning, passbitar luckans färg B Karin VIT F20 X Kostnadsfritt

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015.

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015. lägenheter med inflyttning oktober 01. OM PROJEKTET ligger i området Lindö i Norrköping, precis bredvid Hemköp. Totalt i området byggs tre punkthus där BRABOs hyresrätter kommer att ligga i ett av dem.

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Sätra Torg, Stockholm

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Sätra Torg, Stockholm Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Sätra Torg, Stockholm INNEHÅLL Inledning............................. Kök för alla livets middagar................. 5 Standard, kök.........................

Läs mer

TOP FLOOR FLATÅS PARK

TOP FLOOR FLATÅS PARK TOP OOR ATÅS PAR rok 5 kvm : C-40 oterbara förtydligande och justeringar som skett sedan bofaktablad 06-04-06 - Slagning toalettdörr ändrad - ått sovrum justerat - arderob sovrum större 600 A BAOSÄR Belägen

Läs mer

SVERIGEHUSETS KUBIK: EN NY TYP AV BOENDE PÅ CENTRALA HISINGEN

SVERIGEHUSETS KUBIK: EN NY TYP AV BOENDE PÅ CENTRALA HISINGEN SVERIGEHUSETS KUBIK: E Y TYP AV BOEDE PÅ CETRALA HISIGE Lägenheterna i Sverigehusets Kubik tar hänsyn till var du befinner dig i livet. Och hur klichéartat det än låter så finns det faktiskt något för

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa Skorstenar: Svart aluminiumplåt typ innspong P Hängrännor: Ofärgad aluminium innspong P Stuprör: Ofärgad aluminium (lika fasad) innspong P ASAD Träpanel grågrön NCS S0 B0 Sockel Betong --- önster mörkgrå

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

rum & kök, 55 kvm Symbolförklaring BH=620 HALL 7 m² BAD 4 m² VARD 24 m² SOV 1 11 m² BH=620 UTEPLATS SJÖVIKSHÖJDEN 6 Rumshöjd: 3080 mm 11002, 31002

rum & kök, 55 kvm Symbolförklaring BH=620 HALL 7 m² BAD 4 m² VARD 24 m² SOV 1 11 m² BH=620 UTEPLATS SJÖVIKSHÖJDEN 6 Rumshöjd: 3080 mm 11002, 31002 rum & kök, kvm Uteplats i väster enerösa ytor Rundgång Ö m² E/IT A S m² SOV m² arderob (T) inneskåp UT rys ombinerad kyl och frys ögskåp UTEPATS ögskåp med inbyggd ugn och micro ombimaskin under bänkyta

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

MATERIALBESKRIVNING A1101

MATERIALBESKRIVNING A1101 MATERIALBESKRIVNING A1101 Karlaplan är navet i Östermalms esplanadsystem. Platsen började att anläggas 1896 och här möts fem gator som bildar en stjärnform av alléer: Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan,

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Brf Jaktfalken, Barkarbystaden Ritningar och priser

Brf Jaktfalken, Barkarbystaden Ritningar och priser Brf Jaktfalken, Barkarbystaden Ritningar och priser Med reservation för ändringar. 1 Kalvshällavägen Situationsplan IKEA Stockholm Quality Outlet Majorsvägen Jaktfalken Herculesgatan Barkarbyvägen Karlslundsvägen

Läs mer

Fyren Tillvalsbroschyr

Fyren Tillvalsbroschyr Fyren Tillvalsbroschyr Projektfakta Fyren Område Nynäshamn Ägandeform Bostadsrätt Antal bostäder 48 lägenheter, BRF Fyrskeppet Bostadsutvecklare Magnolia Bostad Inflyttning 2021 Arkitekt Scheiwiller Svensson

Läs mer