Nicolai kyrka kl 18 Fjärdhundra kyrkokör under ledning av Åsa Lansfors Lindblom

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nicolai kyrka kl 18 Fjärdhundra kyrkokör under ledning av Åsa Lansfors Lindblom"

Transkript

1 Nicolai kyrka kl 18 Fjärdhundra kyrkokör under ledning av Åsa Lansfors Lindblom Fjärdhundra församlings kyrkokör, har 18 medlemmar. Kören medverkar i församlingens verksamhet och har utöver det egna konserter. Senast kören var i Arboga var 2014 då kören hade ett samarbete med Arboga manskör, Medåkers kyrkokör och St:a Klarakören då de framförde Förklädd Gud i Trefaldighets kyrkan. Tema för konserten är kärlek. Det kommer bli traditionell körmusik och även relativt nyskriven musik. Konserten kan sammanfattas med att det helt enkelt blir bara vacker, snygg och smörig musik. Kören leds av Åsa Lansfors Lindblom (som även leder Arboga manskör). Säterbo kyrka kl 18 Vägen tillbaka till hoppet Martin Lissel, sång John Humlebäck, gitarr John Humlebäck och Martin Lissel träffades vid Kävesta Folkhögskola utanför Örebro, där de studerade tillsammans under två år. Efter tiden på Kävesta började John på Musikhögskolan i Örebro, medan Martin fortsatte till sångarutbildningen på Kapellsberg vid Härnösands Folkhögskola under två år för att därefter påbörja sin nuvarande utbildning vid Operahögskolan i Stockholm. Under somrarna 2014 och 2015 har John och Martin, tillsammans med flöjtisten Maria Nitare, spelat kammarmusik under rubrikerna Naturens Skönhet och Natt och Dag. I år studerar Maria i Brasilien, vilket gjorde att John och Martin bestämde sig för att sätta ihop ett program med musik för enbart gitarr och sång. Programmet heter Vägen tillbaka till hoppet, och innehåller musik av Ture Rangström, Leo Brouwer, Gerald Finzi, Andrew York samt Hugo Alvén. Sångtexterna och musiken har inslag av såväl mörker och förtvivlan som hopp och glädje, vilket symboliserar livets motgångar och de saker som gör att människan lyckas ta sig förbi dessa och återfinna sin livsglädje.

2 Götlunda kyrka 3.7. kl 18 A&O STOR MUSIK I LITET FORMAT A & O rör sig smidigt mellan genrerna. Musik av bland andra Bach, Händel och Mozart varvas med kända jazzlåtar, folkmusik och eget material. Repertoaren väljs utifrån lust och inspiration. Det kan ofta slumpa sig så att det blir musik som ursprungligen är skriven för betydligt större ensembler och helt andra instrument. Detta låter sig inte duon begränsas av. Fantasin får flöda när musikens essens plockas ut i arrangemangen för två sångstämmor, fiol och gitarr. Duon lägger stor vikt vid kontakten med publiken; varje nummer presenteras muntligen vilket bidrar till en upplevelse fylld av överraskningar! A & O utgörs av de samspelta makarna Agnes och Olle Lindberg. Ensemblen har varit verksam sedan 2004 och har turnerat i Sverige och Tyskland. Duon gav ut en CD 2014 och har i år spelat in ytterligare en, med planerat releasedatum i början av juni. I sommar väntar ännu en tysklandsturné samt en fullmatad sverigeturné. Ett 50-tal konserter ger duon årligen. I fjol debuterade A&O på den anrika festivalen Musik vid Siljan. Se även Agnes Lindberg: sång och fiol Utbildad på Kungliga Musikhögskolans klassiska sånglinje. Agnes är solist i många skilda sammanhang. Hennes röst har ett stort omfång som hon laborerar med på många olika sätt och i flera genrer. Hon har också stor ensemblevana från bl.a. Eric Ericsons kammarkör och Radiokören. Olle Lindberg: gitarr och sång Utbildad i två omgångar på Kungliga Musikhögskolan, med spetskompetens inom hantverksmässiga ämnen som arrangering och komposition. Även han har stor ensemblevana från bl.a. Eric Ericsons kammarkör och Gustaf Sjökvists kammarkör. Olle är också kopositör med ett trettiotal verk utgivna på Gehrmans musikförlag.

3 Medåkers kyrka kl 18 Åsa Lansfors Lindblom Amanda Lewin I could have danced all night - Resa tur och retur i musikalens och operettens värld Det blir inblick i My Fair Lady, West Side story, Tolvshillingsoperan m.fl. Både allvarsamt och humor men så klart en stort mängd med kärlek. Privat bild Säterbo kyrka Solvarma klanger med Cantabile. Cantabile är en kvintett som består av Tova Robertsson, Angelica Liss, Antonia Sundberg, Elin Olsson och Erica Banck. "Solvarma klanger med Cantabile Medlemmarna i ensemblen Cantabile möttes 2013 då de började på Kävesta folkhögskola tillsammans. Där läste de alla musiklinjen med klassisk inriktning. Ensemblen spelar framförallt klassisk musik och visor men jobbar även med andra genres. Musiken framförs på flöjt, cello, piano och vokalt. Efter att ha avslutat utbildningen på Kävesta studerar musikerna nu på Kungliga musikhögskolan i Stockholm, Musikhögskolan i Örebro, Musikhögskolan i Göteborg, Linköpings universitet och Götabro bibelskola."

4 Götlunda kyrka kl 18 Malin Trast, flöjter, Staffan Sandström, piano Malin Trast (flöjter) och Staffan Sandström (piano) är båda professionella musiker som verkar med Västerås som bas. Staffan arbetar som universitetslektor på Kammarmusikprogrammet vid Mälardalens högskola där han undervisar i piano, kammarmusik och instudering. Malin arbetar som frilansflöjtist utöver sitt arbete vid Kulturskolan i Sala; hennes nära vänskap och samarbete med Björn J:son Lindh har synliggjorts bland annat i den minneskonsert i Berwaldhallen som sändes i Sveriges Radio P2 på julafton Malin och Staffan har som duo spelat tillsammans sedan 90-talet och har arbetat upp en bred och varierad repertoar som framförts runt om i Sverige men också utomlands. I Arboga spelar duon ett virtuost och somrigt program med svensk musik inramat av två sonater, en från Frankrike och en från USA.

5 Medåkers kyrka kl 18 Sommarmusik med Familjen Brodin Vi spelar och sjunger musik vi tycker om i olika genrer och stilar. Katarina Brodin, född och uppvuxen i Arboga, är gitarrlärare på Kulturskolan Miranda i Mora. Melker Brodin är chef för musikskolan i Älvdalen. Hans huvudinstrument är trumpet. Jonas Brodin går första året på Kungliga Musikhögskolan och spelar klassisk trombon. Anton Brodin går jazzutbilding på Södra Latin i Stockholm med huvudinstrument gitarr.

6 Säterbo kyrka 7.8. kl 18 All den skönhet jorden bär Ingeborg Söderwall, sång Ragnhild Söderwall, flöjt Arne Sjölander, gitarr All den skönhet jorden bär är ett program fyllt med klassisk musik och nordisk folkton. Gemensamt för styckena är att de vill förmedla glädje till musiken, naturen och livet. Det blir bl a musik ur Peterson-Bergers Frösöblomster, vi tar oss en titt i Heiterers Herbarium och naturligtvis får ni höra John Rutters vackra sång som även får stå som titel - All den skönhet jorden bär. Trion har under många år musicerat tillsammans och transkriberar och arrangerar själva mycket av musiken. Till vardags arbetar Arne och Ingeborg som musiklärare i Köping respektive Arboga medan Ragnhild tidigare har studerat musik och tjänstgjort som musiklärare men numera är verksam som arbetsterapeut.

7 Götlunda kyrka kl 18 Stora och små möten med Olsson Brink Kvintett Helena Olsson Brink, sång Markus Olsson, sång och munspel Sara Backström Lindeberg, piano Leif Söderström, kontrabas Pär Jaktelius, trummor Prestigelös,lustfyllt,och svängande jazz med texter om att mötas i det stora och det lilla. Stramt, vilt,målande,ylande,kul! Standardrepertoaren behandlas kärleksfullt men osentimentalt och Varvas kanske men ett par originalnummer. Denna kvintett fann varandra för 20 år sedan i Stockholm och Los Angeles. Och nu möts de igen. Medåkers kyrka kl 18 Stilla sköna aftontimma - musik i sensommarkväll Anna och Lars Jauring Elin och Sven Jauring Maria och Stefan Törnblom Anna Ytterberg och Magnus Nerman Välkommen till en stämningsfull och varierad musikkväll i Medåkers kyrka, där vi dröjer oss kvar i sommarljuset men även blickar framåt mot hösten.

Välkommen till Kulturskolan Korpen den avgiftsfria Kulturskolan! Musikundervisningen inom Kulturskolan

Välkommen till Kulturskolan Korpen den avgiftsfria Kulturskolan! Musikundervisningen inom Kulturskolan 2015-2016 Välkommen till Kulturskolan Korpen den avgiftsfria Kulturskolan! Vi hoppas du förstår vilken förmån du som är ung och bor i Skinnskatteberg har. Du har chansen att utan avgift få lära dig att:

Läs mer

Musikgudstjänst TRO HOPP OCH KÄRLEK ROGBERGA SÖNDAG 3 JUNI En föreställning som för oss samman

Musikgudstjänst TRO HOPP OCH KÄRLEK ROGBERGA SÖNDAG 3 JUNI En föreställning som för oss samman SOMMARMUSIK 2018 Musikgudstjänst TRO HOPP OCH KÄRLEK ROGBERGA SÖNDAG 3 JUNI 19.00 En föreställning som för oss samman Livet är en gåva och en spännande resa! Med många möten, känslor och situationer -

Läs mer

DOMKYRKO MUSIKEN L I N K Ö P I N G H Ö S T E N

DOMKYRKO MUSIKEN L I N K Ö P I N G H Ö S T E N DOMKYRKO MUSIKEN LINKÖPING HÖSTEN 2018 Här presenteras den musik som görs i Linköpings domkyrkoförsamling under höstterminen 2018. Du är välkommen att lyssna till såväl nyskriven musik som musik av gamla

Läs mer

Sommarmusik. Starrkärrs kyrka Onsdagar kl

Sommarmusik. Starrkärrs kyrka Onsdagar kl Sommarmusik Starrkärrs kyrka Onsdagar kl. 20.00 1 Musik i sommarkvällen Varje onsdag kl.20.00 mellan 16 juni och 18 augusti kan man komma till Starrkärrs kyrka och få njuta av vacker musik. Inbjudna sångare

Läs mer

Musik i sommarkväll Köpings Pastorat Sommaren 2017

Musik i sommarkväll Köpings Pastorat Sommaren 2017 Söndagen den 19/11 kl 16 Munktorps kyrka Jubileumskonsert Munktorps kyrkokör 90 år Munktorp & Odensvi kyrkokör medverkar Eva Björklund, körledare Söndagen den 26/11 kl 18 Musik vid kyrkoårets slut Bach

Läs mer

Kalender för Arbogabygdens församling

Kalender för Arbogabygdens församling Kalender för Arbogabygdens församling Januari 2019 Sön 13 Mässa för små och stora Präst predikant: Johan Linnman Vi har julgransplundring efter mässan i Trefaldighetsgården. Välkomna! Sön 13 Präst: Johan

Läs mer

Kalender för Svenska kyrkan i Hjo<br>(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar)

Kalender för Svenska kyrkan i Hjo<br>(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar) Kalender för Svenska kyrkan i Hjo(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar) Juli 2019 Lör 27 Lör 27 Lör 27 21:00 Sommarmusik i Hjo Som ett inslag i hälsoveckan blir det sommarmusik

Läs mer

UUNDER SIN LEVNAD var Franz Schubert knappast känd utanför Wien och

UUNDER SIN LEVNAD var Franz Schubert knappast känd utanför Wien och SCHUBERT & GIULIANI NÄR DEN ITALIENSKE GITARRISTEN, cellisten och tonsättaren Mauro Giuliani år 1806 bosatte sig i Wien var han säkert mycket medveten om det vitala musikliv som han snart skulle bli en

Läs mer

Ingeborg Axner-Franzén, flöjt Jan-Åke Jönsson, gitarr Olov Franzén, cello

Ingeborg Axner-Franzén, flöjt Jan-Åke Jönsson, gitarr Olov Franzén, cello Olov Franzén, cello är en dynamisk och spännande konstellation mellan tre sinsemellan mycket olika musikpersonligheter. Flöjt, gitarr, cello och ibland sång figurerar i sällsamma möten och kombinationer.

Läs mer

Noter, instrument och tillbehör för musikundervisning i klass och kulturskola

Noter, instrument och tillbehör för musikundervisning i klass och kulturskola Noter, instrument och tillbehör för musikundervisning i klass och kulturskola 2011-2012 Välkommen till musikskolan.se Vi vill inspirera människor att upptäcka och utveckla sin förmåga och glädje i att

Läs mer

Musik. i Säterbygdens kyrkor. Höst och vinter 2015 Säter Gustafs Stora Skedvi Silvberg

Musik. i Säterbygdens kyrkor. Höst och vinter 2015 Säter Gustafs Stora Skedvi Silvberg Musik i Säterbygdens kyrkor Höst och vinter 2015 Säter Gustafs Stora Skedvi Silvberg Hjärtligt välkommen till musikgudstjänster och konserter i Säterbygdens kyrkor under höst och vinter 2015. Här nedan

Läs mer

Lättläst svenska. 1. Bygde-musikanter

Lättläst svenska. 1. Bygde-musikanter Lättläst svenska Utställningen handlar om olika musikgrupper i Sverige. Den börjar på 1600-talet och slutar med ABBA. Ensemble är franska och betyder tillsammans. En musikgrupp är en ensemble. 1. Bygde-musikanter

Läs mer

Kalender för Västerlövsta, Enåker och Huddunge församlingar

Kalender för Västerlövsta, Enåker och Huddunge församlingar Maj 2019 Tors 23 09:30 Sångstund med Nalle-Sara En stund i kyrkan för barn i förskoleåldern. Tillsammans med prästnallen Sara sjunger vi och funderar runt viktiga saker i livet. Den här dagen är temat

Läs mer

Kursprogram Västerås Kulturskola

Kursprogram Västerås Kulturskola Kursprogram Västerås Kulturskola UPPLEV GLÄDJEN I ATT SPELA, SJUNGA, DANSA, AGERA, SKAPA OCH MÅLA...! Välkommen till Västerås Kulturskola För dig som söker kunskap och vill utveckla din kreativitet och

Läs mer

musik i helena S:ta Helena kyrka

musik i helena S:ta Helena kyrka musik i helena S:ta Helena kyrka musik i helena hösten-2018 Tack Gud för Livet och dess gåvor! Du talar till mej och rör vid mej genom orden, sången och musiken. Du vill att jag ska förstå att jag är gränslöst

Läs mer

KULTURSKOLAN. Kulturskolan LOMMA KOMMUN

KULTURSKOLAN. Kulturskolan LOMMA KOMMUN KULTURSKOLAN 2014 2015 Kulturskolan LOMMA KOMMUN VÄLKOMMEN TILL ÖPPET HUS! Söndagen den 16 mars Bjärehovskolan i Bjärred, kl 11.00-13.00 Pilängskolan i Lomma, kl 15.00-17.00 Ta med hela familjen och prova

Läs mer

Norra Hagunda församling Musik i Sommarkväll 2013

Norra Hagunda församling Musik i Sommarkväll 2013 Norra Hagunda församling Musik i Sommarkväll 2013 Kära besökare! Välkomna till Musik i Sommarkväll 2013! Konserterna arrangeras i våra fem kyrkor samt i Läby Hembygdsgård och Ekeby by och utgör, tillsammans

Läs mer

Vårspel. vecka 10-16. Kulturskolan

Vårspel. vecka 10-16. Kulturskolan Vårspel 2016 vecka 10-16 Kulturskolan Under våren får du chansen att spela mycket mer hos oss utan att det kostar något extra. I stället för vanlig lektion får du vara med i olika ensembler och grupper.

Läs mer

För dig som är nyfiken på musik

För dig som är nyfiken på musik Musikskolan i Upplands Musikskolan i Upplands Väsby Väsby För dig som är nyfiken på musik Blåsinstrument Musikens språk Att få utveckla sig genom musik ger barn och ungdomar ett språk och ett verktyg till

Läs mer

KULTURSKOLAN i Katrineholm 2011/12

KULTURSKOLAN i Katrineholm 2011/12 KULTURSKOLAN i Katrineholm 2011/12 KULTURSKOLAN - Skolan du längtar till Välkommen till Kulturskolan! Kulturskolan i Katrineholm finns till för alla som drömmer om att kunna spela ett instrument, sjunga,

Läs mer

Kursprogram LÄSÅRET 2014/2015

Kursprogram LÄSÅRET 2014/2015 Kursprogram LÄSÅRET 2014/2015 Västerås Kulturskola VASTERAS.SE/KULTURSKOLAN UPPLEV GLÄDJEN I ATT SPELA, SJUNGA, DANSA, AGERA, SKAPA OCH MÅLA...! Välkommen till Västerås Kulturskola För dig som söker kunskap

Läs mer

ÖSTERÄNGSKYRKANS MUSIKSKOLA ÖKM

ÖSTERÄNGSKYRKANS MUSIKSKOLA ÖKM ÖSTERÄNGSKYRKANS MUSIKSKOLA ÖKM Sverige kan stoltsera med en stor mängd fantastiska låtskrivare och artister som försett några av världens i särklass största artister med toppklassigt låtmaterial. Namn

Läs mer

Emelie Hebbes CV. Konserter och framträdaden:

Emelie Hebbes CV. Konserter och framträdaden: Emelie Hebbes CV Konserter och framträdaden: Mina skolår hittills: Förskolan - Jag har ett hav inom mig. En musikteaterföreställning på Säffle Operan regisserad och skriven av Malin Axelsson. Jag sjöng

Läs mer

Musik. sofia kyrka & sjöstadskapellet. tel:

Musik. sofia kyrka & sjöstadskapellet. tel: Våren 2016 Musik sofia kyrka & sjöstadskapellet tel: 08-615 31 00 www.svenskakyrkan.se/sofia www.facebook.com/musikisofia MARS Lördag 5/3 kl 15 O. Olsson: Preludium och fuga fiss-moll O. Lindberg: Preludium

Läs mer

Välkommen till Manifestum!

Välkommen till Manifestum! Välkommen till Manifestum! Manifestum är stadd i utveckling Manifestum grundades sommaren 2010 av ca 35 sångare med gedigen manskörserfarenhet. Körens ledstjärna under de första 4 verksamhetsåren var att

Läs mer

Gitarrist sökes! Förutsättningar

Gitarrist sökes! Förutsättningar Gitarrist sökes! Förutsättningar 1. Ni är ett band som precis släppt er första cd och ni ska åka på turné. 2. Ni behöver en kompgitarrist och ni ska välja en ny bland fem sökande. 3. Det är i dag den 5

Läs mer

instrument och Genrer Ett utdrag Stråkinstrument: Klassisk Musik / Västerländsk konstmusik

instrument och Genrer Ett utdrag Stråkinstrument: Klassisk Musik / Västerländsk konstmusik instrument och Genrer Ett utdrag Klassisk Musik / Västerländsk konstmusik Klassisk musik är ett mer vanligt namn för det som egentligen heter västerländsk konstmusik. Det är sådan musik som vi i Europa

Läs mer

Kulturskolans. Inspirationsvecka

Kulturskolans. Inspirationsvecka Kulturskolans Inspirationsvecka 19-26 mars 2017 Söndag 19/3 Improvisation Kom och prova på improvisation med lärarkomp! Vi kommer att spela två välkända jazzstandards: Cantaloupe Island och Autumn Leaves.

Läs mer

! " ## $ % & ' () * +, ' - )

!  ## $ % & ' () * +, ' - ) ! "##$%&' ()* +,'- ) Examenskonsert 5 juni 2013 Stora Salen, Kungl. Musikhögskolan Bård Eriksson, kontrabas Program Johann Sebastian Bach (1685-1750) Svit nr 2 för solo cello Sats 5 Kontrabas: Bård Eriksson

Läs mer

Kalender för Svenska kyrkan Hägersten

Kalender för Svenska kyrkan Hägersten Kalender för Svenska kyrkan Hägersten April 2019 Tors 25 Tors 25 Sön 28 Sön 28 Tis 30 Tis 30 Tis 30 Tis 30 13:00 Andrum med mässa Mässa Christina Öjhagen, Ia Arhusiander Plats: Gröndals kyrka Mässa med

Läs mer

Musik vid LiU. Generalprogram våren 2017

Musik vid LiU. Generalprogram våren 2017 Musik vid LiU Generalprogram våren 2017 Programmet är framtaget av Musik vid LiU för att samla vårens alla konserter i ett behändigt format. Varmt välkommen och mycket nöje! För mer information och frågor,

Läs mer

afton i trädgården musikprogram 2019

afton i trädgården musikprogram 2019 afton i trädgården musikprogram 2019 Välkommen till Afton i Trädgården! Sommaren är här och med den kommer såväl värmen som möjligheten till ledighet och avkoppling. Att få stanna upp, ta sig tid med sådant

Läs mer

Kalender för Sandhults pastorat

Kalender för Sandhults pastorat Juni 2019 Sön 23 11:00 Ons 26 19:00 Musik i sommarkväll " En Stamm i skogen" Anki Aronsson - flöjt, David Norén - trumpet, Samuel Björkman - orgel. Sön 30 11:00 i samarbete med Juli 2019 Tis 02 14:00 Sön

Läs mer

Rockmusik. Sångsätt: Man sjunger ofta på starka och höga toner.

Rockmusik. Sångsätt: Man sjunger ofta på starka och höga toner. Rockmusik Vanliga instrument: Elgitarr, elbas, trumset, synt. Vanligt i musiken: Musiken har ofta både verser och refränger. Det är vanligt med elgitarrsolon i musiken. Musiken låter: Hård, tuff. Den uttrycker

Läs mer

MUSIKHÖGSKOL AN I MALMÖ MUSIKERUTBILDNINGEN. BBrass

MUSIKHÖGSKOL AN I MALMÖ MUSIKERUTBILDNINGEN. BBrass MUSIKHÖGSKOL AN I MALMÖ MUSIKERUTBILDNINGEN BBrass MUSIKERUTBILDNINGEN MUSIKHÖGSKOLAN I MALMÖ Musikerutbildningen brass Musikerutbildningen erbjuder specialiserade utbildningsprogram som förbereder dig

Läs mer

Välkommen till Eskilstuna musikskola

Välkommen till Eskilstuna musikskola Välkommen till Eskilstuna musikskola Vi vill stimulera flickor och pojkar till eget skapande och bidra till ett rikt och varierat musikliv i Eskilstuna. Musikskolan är en frivillig skolform som vill ge

Läs mer

musik LINJEN FRIDHEMS FOLKHÖGSKOLA

musik LINJEN FRIDHEMS FOLKHÖGSKOLA musik LINJEN FRIDHEMS FOLKHÖGSKOLA musik Du bör redan ha goda förkunskaper och ha ägnat dig åt musik och kanske spelat i grupp i några år. Här kan du i två år fördjupa dig och bredda dina kunskaper inom

Läs mer

Kulturförening i Rasbo Rasbo pastorat. arrangerad av:

Kulturförening i Rasbo Rasbo pastorat. arrangerad av: UPPLANDS RASBO-RASBOKIL ORGELDAGAR 2012 under Kulturveckan 3-12 augusti 2012 mästarklasser och konserter på XVIII-talets Strand-orgel i Rasbokils Kyrka & symfoniska Allénorgel i Rasbo Kyrka mästarklass

Läs mer

Det finns mycket att välja på. Här är en liten guide till dig som funderar. Mycket nöje

Det finns mycket att välja på. Här är en liten guide till dig som funderar. Mycket nöje ATT VÄLJA INSTRUMENT Det finns mycket att välja på. Här är en liten guide till dig som funderar. Mycket nöje Instrumentvisning på Musikskolan 26 april 2017 klockan 18:00-19:30 Välkommen att prova på de

Läs mer

VÄXJÖ KONSERTFÖRENING

VÄXJÖ KONSERTFÖRENING VÄXJÖ KONSERTFÖRENING Program för våren 2014 Söndagen den 19 januari kl. 14.00 Musikfrågan Församlingshemmet, Nygatan 6 Vårens program inleds som vanligt med Musikfrågan. Lars Hallgren och Bertil Lindberg

Läs mer

Vårspel. vecka 10-16. Kulturskolan

Vårspel. vecka 10-16. Kulturskolan Vårspel 2016 vecka 10-16 Kulturskolan Obs! De som inte lämnat in blankett (med medgivande för webpublicering) underskriven av förälder är bortplockade från denna lista. Måndag Duo/ trio Tid: Måndag 14.30-15.00

Läs mer

LUCIAKONSERT MED NACKA MUSIKKLASSER

LUCIAKONSERT MED NACKA MUSIKKLASSER Pris: 20 kr LUCIAKONSERT MED NACKA MUSIKKLASSER DAGENS PROGRAM 1 LUCIAKONSERT MED NACKA MUSIKKLASSER Söndag 6 december kl 16.00 och 18.00 Elever från Nacka Musikklasser bjuder på traditionsenligt Luciafirande

Läs mer

MUSIKALISK AFTER WORK

MUSIKALISK AFTER WORK VÄLKOMMEN!! Musiklärarstudenter vid Högskolan för scen och musik bjuder på musikfestival! Varmt välkommen att lyssna på en stor blandning av musik och ensembleuppsättningar samtidigt som du låter magen

Läs mer

Sommarprogram. Solna församling. Juni-augusti Solna församling

Sommarprogram. Solna församling. Juni-augusti Solna församling Sommarprogram Juni-augusti 2016 www.solnaforsamling.se Midsommarfirande Sång och dans kring midsommarstången Kaffe, saft och jordgubbstårta Avslutande andakt i Solna kyrka 24 juni Kl 14 Solna kyrkby Medverkande:

Läs mer

Sång och musikfest 21 april 2018 i Vimmerby

Sång och musikfest 21 april 2018 i Vimmerby Sång och musikfest 21 april 2018 i Vimmerby SPF Seniorerna Kalmardistriktet anordnar årligen sedan 1998 en Sång- och musikfest, där länets SPF-körer och SPF-musiker träffas och framför den egna repertoaren.

Läs mer

1 av 2 2009-08-04 12:27

1 av 2 2009-08-04 12:27 Musikern som harpan valde - Kultur - www.st.nu http://st.nu/kultur/1.1229012?m=print 1 av 2 2009-08-04 12:27 Publicerad 29 juli 2009 Textstorlek Park Stickney är turnerande världsartist på harpa, främst

Läs mer

Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n!

Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n! Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n! Som ni vet har musikskolan utvecklats och blivit en kulturskola. För att vi ska få kalla oss kulturskola måsta vi ha minst tre olika konstformer på skolan. Tidigare

Läs mer

et är här det börjar!

et är här det börjar! Det är roligt att kunna! Här får Du lära dig att spela instrument, sjunga, dansa, måla, teckna, och spela teater både i grupp och enskilt. Kulturskolan 60 år Kulturskolan i Huddinge Det är här det börjar!

Läs mer

KULTURGARANTI ÄLDREOMSORGEN. UTBUD program 2018 Alla program kommer på besök enligt tidigare bokad överenskommelse angående tid, plats och datum.

KULTURGARANTI ÄLDREOMSORGEN. UTBUD program 2018 Alla program kommer på besök enligt tidigare bokad överenskommelse angående tid, plats och datum. UTBUD program 2018 Alla program kommer på besök enligt tidigare bokad överenskommelse angående tid, plats och datum. Håkan Brink på turné med Elvis Presley och Sven Ingvars 9-13 april Artisten och Elviskännaren

Läs mer

- 1 - Projektbeskrivning Delade fioler. Sammanfattning

- 1 - Projektbeskrivning Delade fioler. Sammanfattning - 1 - Sammanfattning Ett samarbete mellan tonsättare, kultur- och musikskolor och professionella musiker. Ny musik komponeras och framförs av elever och proffs tillsammans. Delade fioler är en fristående

Läs mer

VILL DU LÄRA DIG SPELA ELLER SJUNGA?

VILL DU LÄRA DIG SPELA ELLER SJUNGA? VILL DU LÄRA DIG SPELA ELLER SJUNGA? Då är du välkommen att anmäla dig till Musikskolan Gislaved. Hos oss kan du lära dig spela ett instrument eller att sjunga. Vi har också många orkestrar, musikgrupper,

Läs mer

TRUMPET, VALTHORN, BARYTON, TROMBON & P-BONE & P-TRUMPET

TRUMPET, VALTHORN, BARYTON, TROMBON & P-BONE & P-TRUMPET TRUMPET, VALTHORN, BARYTON, TROMBON & P-BONE & P-TRUMPET Steffen Mickeler Kontaktuppgifte r: Steffen.Mickeler@vara.se Tele: 070-890 77 29 Instrument, ämne: Trumpet, valthorn, baryton och trombon samt p-bone

Läs mer

ATT VÄLJA INSTRUMENT. Det finns mycket att välja på. Här är en liten guide till dig som funderar. Mycket nöje

ATT VÄLJA INSTRUMENT. Det finns mycket att välja på. Här är en liten guide till dig som funderar. Mycket nöje ATT VÄLJA INSTRUMENT Det finns mycket att välja på. Här är en liten guide till dig som funderar. Mycket nöje Är det svårt att spela klarinett? Måste man ha långa fingrar för att spela gitarr? Kan man spela

Läs mer

HANINGE MUSIKKLASSER Brandbergsskolan

HANINGE MUSIKKLASSER Brandbergsskolan HANINGE MUSIKKLASSER Brandbergsskolan Sång- och orkesterklasser Haninge musikklassers verksamhet är förlagd till Brandbergsskolan och är integrerad med skolans övriga verksamhet. Vi följer samma läroplan

Läs mer

Det händer i Lidingö församling. sommaren 2011. 1 juni - 28 augusti. jungfru marie nycklar Foto: Miriam Nordgren

Det händer i Lidingö församling. sommaren 2011. 1 juni - 28 augusti. jungfru marie nycklar Foto: Miriam Nordgren Det händer i Lidingö församling sommaren 2011 1 juni - 28 augusti jungfru marie nycklar Foto: Miriam Nordgren 2 Mer information om Caféerna, Samtalsgruppen, och Musik i sommarkväll finns på sista sidan

Läs mer

MALMÖ AKADEMISKA KÖR & ORKESTER

MALMÖ AKADEMISKA KÖR & ORKESTER MALMÖ AKADEMISKA KÖR & ORKESTER I Malmö akademiska kör och orkester samlas kvalificerade sångare och musiker från hela regionen. Studenter och medarbetare vid Malmö universitet samsas med alumner, musiklärare,

Läs mer

Konserter med Daniel Berg 2017

Konserter med Daniel Berg 2017 Konserter med Daniel Berg 2017 4-5 jan Skivinspelning Tobias Granmo, violin & Daniel Berg, marimba 19 jan Artisten Daniel Berg leder ensemblen för nutida musik vid Högskolan för scen och musik 21 jan kl

Läs mer

Sjung i kör! Hösten 2014. Mer information svenskakyrkan.se/helsingborg

Sjung i kör! Hösten 2014. Mer information svenskakyrkan.se/helsingborg Sjung i kör! Hösten 2014 Mer information svenskakyrkan.se/helsingborg 1 Barnkörer från 4-7 år och uppåt GA Citykids För barn i åldern 4-6 år Måndagar kl. 16:00-16:45 Sångkällaren Vi sjunger kända barnvisor,

Läs mer

Teori och sammanhang Samtal kring dans som ämne, estetisk verksamhet, kultur och konstform. Kännedom om grundläggande danstekniska begrepp.

Teori och sammanhang Samtal kring dans som ämne, estetisk verksamhet, kultur och konstform. Kännedom om grundläggande danstekniska begrepp. Ämnesplan för Värmdö Kulturskola Dans Kunskap, motorik och kroppskännedom Grundläggande kroppskännedom samt ökad uppfattning om begrepp som tid, kraft och rum. Kunna utföra enkla grundrörelser i relation

Läs mer

MEDELPADS FOLKMUSIKFÖRBUNDS SAMSPELSHELG. 17-19 oktober

MEDELPADS FOLKMUSIKFÖRBUNDS SAMSPELSHELG. 17-19 oktober MEDELPADS FOLKMUSIKFÖRBUNDS SAMSPELSHELG 17-19 oktober FREDAG 17.00-18.30 Buffé i restaurangen, 100:- 19.00 Scenprogrammet startar i Svanen: Sound of Nacksta. 20.30 Göran Månsson band och MITTFOLK. 21.30

Läs mer

Välkommen till Nya Musikskolan läsåret

Välkommen till Nya Musikskolan läsåret Vi som jobbar på Musikskolan Susanna Elmgren Lena Egardt Ewa Nylander Faiez Michail Andreas Bölling arbetslagsledare, träblås, sång, kör och orkester stråk, spelmanslag och orkester gitarr och gitarrorkester

Läs mer

Vad är det bästa med Kulturskolan?

Vad är det bästa med Kulturskolan? Kulturskolans elever svarar på frågan: Vad är det bästa med Kulturskolan? Att det finns så mycket att välja på. Man får nya vänner. Man får vara med i föreställningar. Friheten att kunna uttrycka sig med

Läs mer

Vox Humana. Hösten Orgeln i Själevads kyrka, foto Erik Bergström

Vox Humana. Hösten Orgeln i Själevads kyrka, foto Erik Bergström ORGELKLUBBEN Vox Humana Hösten 2017 Orgeln i, foto Erik Bergström Orgeln i, foto Erik Bergström Välkomna till Orgelklubben Vox Humana! Hösten närmar sig och för alla orgelvänner i Örnsköldsvik väntar en

Läs mer

Projektbeskrivning Folkmusik i de kommunala kultur-/musikskolorna

Projektbeskrivning Folkmusik i de kommunala kultur-/musikskolorna Projektbeskrivning Folkmusik i de kommunala kultur-/musikskolorna Bakgrund Skånes Spelmansförbund har med stöd av Musik i Syd utropat 2007 till Folkmusikår i Skåne. Extrasatsningar skall genomföras på

Läs mer

... och välkommen till Sörmland. Katrineholms-Kuriren önskar alla turister och sörmlänningar en riktig varm oc skön sommar, med avkopplande

... och välkommen till Sörmland. Katrineholms-Kuriren önskar alla turister och sörmlänningar en riktig varm oc skön sommar, med avkopplande ... och välkommen till Sörmland. Katrineholms-Kuriren önskar alla turister och sörmlänningar en riktig varm oc skön sommar, med avkopplande sommarläsning och många turisttips! vålitömmen! KftTRtNrffoUttS

Läs mer

Marstrands Sjungande Trädgårdar

Marstrands Sjungande Trädgårdar Marstrands Sjungande Trädgårdar 21-23 aug 2015 Medverkande Claudia Thorn Boström Går avslutande året på Mimers Hus estetiska musikalprogram, där fokus läggs på sång, dans och teater. Marion Larsson Slöjdare

Läs mer

Kvalitetsredovisning 2015 och verksamhetsplan 2016 Leksands musikskola

Kvalitetsredovisning 2015 och verksamhetsplan 2016 Leksands musikskola Kvalitetsredovisning 2015 och verksamhetsplan 2016 Leksands musikskola Kvalitetsredovisning 2015 Uppdrag Musikskolan är drivkraften i kommunenskultur- och musikliv och bidrar till individers personliga

Läs mer

På gång på. kurorten mösseberg

På gång på. kurorten mösseberg På gång på kurorten mösseberg Våren 2015 januari 5/1 Trettondagsdans 24/1 Ölprovning med Qvänum Mat & Malt 30/1 Fredagsmys på SPA 31/1 Bluegrasskväll med White Water Stringband februari 6-7/2 Johan Boding

Läs mer

ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier

ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier 2019 Ålands musikinstitut Ålands musikinstitut är en skola för dig som vill lära dig att spela ett instrument, sjunga eller dansa. Från 7 års ålder kan du söka

Läs mer

-Musik på distans- Information & Kursbeskrivning

-Musik på distans- Information & Kursbeskrivning -Musik på distans- Information & Kursbeskrivning Läsåret 2013/2014 -Musik på distans- Läsåret 2013/2014 #2 - Allmän information -Musik på distans- 25% deltid, läsåret 2013/2014 - Vision/Musiklinjens mål

Läs mer

Foto: Sturla Bakken ÅRJÄNG PROGRAM

Foto: Sturla Bakken ÅRJÄNG PROGRAM Foto: Sturla Bakken ÅRJÄNG PROGRAM STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER Allsköns Musik 2012 Vi är mycket stolta och glada över att kunna presentera Allsköns Musik 2012. Efter sex år kan vi se tillbaka på ett

Läs mer

Konsertserie om Bachs talmystik

Konsertserie om Bachs talmystik Konsertserie om Bachs talmystik 500 ÅR AV REFORMATION Kära publik! Det finns många typer av symboler som J.S Bach (1685 1750) använder i sin musik, till exempel de glada och de sorgsna motiven, rytmerna,

Läs mer

Välkommen till Ale kulturskola!

Välkommen till Ale kulturskola! ALE KULTURSKOLA KULTURSKOLA ALE 2015-2016 Välkommen till Ale kulturskola! Ale kulturskola erbjuder undervisning i estetiska ämnen och undervisar nybörjareelever såväl som elever som vill fortsätta att

Läs mer

KULTURSKOLAN VT Glädje & gemenskap. Kunskap & kreativitet. Upplevelse & livslångt lärande. BARN- OCH UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN

KULTURSKOLAN VT Glädje & gemenskap. Kunskap & kreativitet. Upplevelse & livslångt lärande.  BARN- OCH UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN Glädje & gemenskap Kunskap & kreativitet Upplevelse & livslångt lärande KULTURSKOLAN VT 2017 www.atvidaberg.se BARN- OCH UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN Välkommen till en mötesplats för musik och skapande i gemenskap

Läs mer

Nyanmälan till Kulturskolan

Nyanmälan till Kulturskolan Skyddade personuppgifter Skyddade personuppgifter [Platshållare, Databastext] [Platshållare, Databastext] Kommer formuläret att behandla skyddade personuppgifter? * (Endast ett val) Ja Nej Jag fyller i

Läs mer

MUSIKSKOLAN. Vårterminen 2015

MUSIKSKOLAN. Vårterminen 2015 MUSIKSKOLAN Vårterminen 2015 Kära musikvän! Musikskolan i Boxholms kommun erbjuder barn och ungdomar möjligheten att i sin egen takt utvecklas inom musik. Denna broschyr presenterar dessa möjligheter och

Läs mer

Ralingsåslägret - musik och gemenskap på kristen grund

Ralingsåslägret - musik och gemenskap på kristen grund Anmäl dig senast 30 april, men vänta inte i onödan! Antalet platser är begränsat. Först till kvarn Snart är det dags! Svenska Missionskyrkans Musikkårer inbjuder till musikläger på Ralingsåsgården den

Läs mer

Våga snacka Arbetsblad 3

Våga snacka Arbetsblad 3 Våga snacka Arbetsblad 3 Lärarhandledningen och arbetsbladen är skapade av Lena Wilhelmsson och Christina Säflund Olsson. Lena är lärare i svenska och franska och förstelärare i svenska som andraspråk

Läs mer

design: Grafisk Textbearbetning: av: tagna Foton

design: Grafisk Textbearbetning: av: tagna Foton www.amanda.nu Foton tagna av: James Holm, Janna Holmstedt, Mark Vuori, Carina Isaksson och Marie Hedberg. Textbearbetning: Fia Adler Sandblad, Ingrid Zetterlund. Grafisk design: Agnes Backegårdh musik,

Läs mer

Majorna-Linné stadsdelsförvaltning. Program 2015/2016. www.goteborg.se/kulturskolanmajornalinne

Majorna-Linné stadsdelsförvaltning. Program 2015/2016. www.goteborg.se/kulturskolanmajornalinne Majorna-Linné stadsdelsförvaltning Program 2015/2016 www.goteborg.se/kulturskolanmajornalinne Välkommen till Kulturskolan är till för dig som är 6 19 år och bor i Kungsladugård, Sanna, Majorna, Stigberget,

Läs mer

REGION UPPSALAS KULTURSTIPENDIER FÖR UNGA 2017

REGION UPPSALAS KULTURSTIPENDIER FÖR UNGA 2017 REGION UPPSALAS KULTURSTIPENDIER FÖR UNGA 2017 DANS Liv Löthman Ybo Namn: Liv Löthman Ybo, Uppsala Född: 1998 Sedan Liv var fyra år har hon dansat vid Uppsala Dansakademi. Hon har främst ägnat sig åt jazz,

Läs mer

Lilla Edets Musikskola

Lilla Edets Musikskola information år 4-9, läsåret 2013/2014 Lilla Edets Musikskola utbildning Välkommen till musikskolan I den här foldern hittar du information om musikskolan i Lilla Edet. I slutet av foldern hittar du en

Läs mer

Typiskt för Medeltiden

Typiskt för Medeltiden Typiskt för Medeltiden Homofoni en tydlig melodi Bordun en eller ett par toner som ligger still i bakgrunden Rytm på trumma eller entonigt stränginstrument Om musiken låter som om den kunde vara med i

Läs mer

Scengymnasiet S:t Erik. Musik Musikal Musikproduktion Teater

Scengymnasiet S:t Erik. Musik Musikal Musikproduktion Teater Scengymnasiet S:t Erik Musik Musikal Musikproduktion Teater Estetiska programmet Med inriktning: Teater Musik Musikal Musikproduktion Högskolebehörighet och möjlighet att ta meritpoäng Vad innebär samarbetet

Läs mer

Kurs: C G1009 Examensarbete, kandidat, klassisk musik, 15 hp 2013 Kandidatexamen Institutionen för klassisk musik, Kungl. Musikhögskolan i Stockholm

Kurs: C G1009 Examensarbete, kandidat, klassisk musik, 15 hp 2013 Kandidatexamen Institutionen för klassisk musik, Kungl. Musikhögskolan i Stockholm Kurs: C G1009 Examensarbete, kandidat, klassisk musik, 15 hp 2013 Kandidatexamen Institutionen för klassisk musik, Kungl. Musikhögskolan i Stockholm Handledare: Tobias Carron Tove Edqvist Kandidatexamination

Läs mer

GSOPULS HIMMEL OCH JORD MED FULL ORKESTER RAKT IN I LIVETS STORA FRÅGOR

GSOPULS HIMMEL OCH JORD MED FULL ORKESTER RAKT IN I LIVETS STORA FRÅGOR GSOPULS HIMMEL OCH JORD MED FULL ORKESTER RAKT IN I LIVETS STORA FRÅGOR LÄRARHANDLEDNING Välkommen till kreativt samspel med Göteborgs Symfoniker och GSOPULS. Detta är en lärarhandledning som är indelad

Läs mer

SommarNytt 2011. Sommartid i Bjärreds församling!

SommarNytt 2011. Sommartid i Bjärreds församling! SommarNytt 2011 Sommartid i Bjärreds församling! Redaktionen Ansvarig utgivare: www.bjarredsforsamling.se Öresundvägen 9 Kyrkoherde:Eva Landberg Tryckt hos Totalprint AB,Malmö 237 35 Bjärred bjarredsforsamling@svenskakyrkan.se

Läs mer

falun.se/kulturskolan Kulturskolan i Falun Läsåret

falun.se/kulturskolan Kulturskolan i Falun Läsåret falun.se/kulturskolan Kulturskolan i Falun Läsåret 2017 2018 Välkommen till Kulturskolan i Kulturhuset tio14! Kulturskolan har nyligen flyttat in i fantastiska lokaler i Kulturhuset tio14 där vi tillsammans

Läs mer

MUSIKHÖGSKOL AN I MALMÖ MUSIKERUTBILDNINGEN. Träblås

MUSIKHÖGSKOL AN I MALMÖ MUSIKERUTBILDNINGEN. Träblås MUSIKHÖGSKOL AN I MALMÖ MUSIKERUTBILDNINGEN Träblås Musikerutbildningen träblås Musikerutbildningen erbjuder specialiserade utbildningsprogram som förbereder dig för professionell verksamhet som musiker

Läs mer

Uddevallas kammarmusikförening

Uddevallas kammarmusikförening Uddevallas kammarmusikförening KONSERTPROGRAM HÖST 2017 VÅR 2018 Välkomna till musikåret 2017/2018 med Collegium Musicum! Sedvanligt inleder vi säsongen med årsmöte på Sjömanshusmuseet. Årets program är

Läs mer

STUDIER & INTRÄDESPROV

STUDIER & INTRÄDESPROV ÅLANDS MUSIKINSTITUT STUDIER & INTRÄDESPROV 2018 Ålands musikinstitut är en skola för dig som vill lära dig att spela ett instrument, sjunga eller dansa. Ålands musikinstitut För de yngsta finns danslekskolan

Läs mer

Göteborgs Pianofestival Verksamhetsberättelse 2015

Göteborgs Pianofestival Verksamhetsberättelse 2015 Göteborgs Pianofestival Verksamhetsberättelse 2015 Ordföranden har ordet 2015 var ett intressant år! Göteborgs Pianofestival hyllade speciellt tonsättaren Alexander Skriabins musik med fantastiska unga

Läs mer

Att välja instrument

Att välja instrument 1 Vetlanda kommun Musikskolan Att välja instrument Uppdat. 2007-05-04 2 MUSIKSKOLAN EN UNIK SKOLA På Musikskolan får du lära dig att spela ett musikinstrument, något du kan ha glädje av hela livet. Det

Läs mer

För kännedom: Jag innehar lärarlegitimation.

För kännedom: Jag innehar lärarlegitimation. CV PERSONLIGA DATA Namn: Personnr: Adress: Telefon: E- post Hemsida: Ing- Mari Janzon 560203 Fortunavägen 10 632 33 Eskilstuna 070-291 2910 ingmari@resonans.nu www.resonans.nu NUVARANDE ANSTÄLLNING: S:t

Läs mer

Välkommen till musikinstitutet! Vanda musikinstitut svenska enheten

Välkommen till musikinstitutet! Vanda musikinstitut svenska enheten Välkommen till musikinstitutet! Vanda musikinstitut svenska enheten VMO - VMISE VANDA MUSIKINSTITUT SVENSKA ENHETEN (VMISE) Kom och lär dig musik till ett av Finlands största musikinstitut! Vanda musikinstitut

Läs mer

Välkommen till 17:e allmänna finlandssvenska kyrkomusikfesten i Raseborg den 22 24 maj 2015

Välkommen till 17:e allmänna finlandssvenska kyrkomusikfesten i Raseborg den 22 24 maj 2015 KÖRFEST Välkommen till 17:e allmänna finlandssvenska kyrkomusikfesten i Raseborg den 22 24 maj 2015 Välkommen på körfest! På den här platsen är det lätt att sjunga bra! Orden kom från en kvinna som hade

Läs mer

Musik kunskapskrav år 7-9 Eleven kan delta i gemensam sång o följer då XXX rytm och tonhöjd. F E C A. Namn: Klass: Betyg: med säkerhet

Musik kunskapskrav år 7-9 Eleven kan delta i gemensam sång o följer då XXX rytm och tonhöjd. F E C A. Namn: Klass: Betyg: med säkerhet Namn: Klass: Betyg: Musik kunskapskrav år 7-9 Eleven kan delta i gemensam sång o följer då XXX rytm och tonhöjd. F E C A med viss säkerhet med relativt god säkerhet med säkerhet Eleven kan spela enkla

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör Efter ett litet juluppehåll startade kören igen den 21/1 i Linderås. Helgen efter var det dags för Sångartinget, som den här gången hölls i Gripenbergs

Läs mer

Utbud hösten 2012. Nora. vt - 2013

Utbud hösten 2012. Nora. vt - 2013 Utbud hösten 2012 Nora vt - 2013 Hej Nytt år, nya möjligheter! Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande och kreativa studiecirklar. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram vårens utbud

Läs mer

Musik i Sofia. Sofia kyrka - på toppen av Vitabergsparken, Södermalm. Musikprogram våren svenskakyrkan.se/sofia/musik facebook.

Musik i Sofia. Sofia kyrka - på toppen av Vitabergsparken, Södermalm. Musikprogram våren svenskakyrkan.se/sofia/musik facebook. Musikprogram våren 2017 Musik i Sofia Sofia kyrka - på toppen av Vitabergsparken, Södermalm svenskakyrkan.se/sofia/musik facebook.com/musikisofia Musikprogram i Sofia kyrka feb-juni, med reservation för

Läs mer