Kulturrundresa i Thailand med avresa 4 november 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kulturrundresa i Thailand med avresa 4 november 2015"

Transkript

1 Följ med på en spännande gruppresa i exotiska Thailand. Denna resa vänder sig till dig som vill se och uppleva livet på landet utanför de stora turiststråken. I lugn takt får du uppleva natur och spännande kultur, samt självklart också sevärdheter som bron över floden Kwai samt den gamla huvudstaden Ayutthaya och förstås det pulserande Bangkok. Vi bor på bra förstaklassiga hotell där helpension ingår i 7 dagar. Efter rundresan finns möjlighet att välja till sol- och badsemester i fyra eller sex nätter. Vi erbjuder olika prisklasser av hotell i Hua Hin, Koh Samet, Jomtien eller Koh Chang där du avslutar din resa på en ljuvlig strand. Er svensktalande reseledare, Lena Alklund, bosatt i Thailand och med en gedigen kunskap om landet, möter er i Bangkok och är med under rundresan de första 7 dagarna. Några av resans höjdpunkter: Kryssning i solnedgången på rispråm som avslutas med en drink vid Rosegarden Bron över floden Kwai Elefanter och bambuflottning i djungeln Auytthaya med tempelruiner från gamla Siam, UNESCOS världsarvstad Storstadspuls i Bangkok med Grand Palace och kanaltur Prisvärd shopping och inte minst det goda thailändska köket. Avsluta med 4-6 lata dagar på stranden i Hua Hin, Koh Chang eller någon av de andra orterna!

2 Onsdag 4 november - avresa Program Från Arlanda flyger vi med bekväma Thai Airways och startar på så sätt vår exotiska resa redan i Stockholm, där flygvärdinnorna tar emot i sina vackra thaisidendräkter. Under flygresans ca elva timmar serveras både middag och frukost och filmförevisning. Anslutning kan bokas från övriga orter till Stockholm Arlanda. Torsdag 5 november - Ankomst till Sampran Riverside (Rosegarden) Vi anländer till Bangkok tidigt på morgonen lokal tid. Er svenska reseledare och thailändska lokalguide möter er för ca en och en halv timmes resa till Sampran utanför Bangkok. Vi bor på trevliga Sampran Riverside, (f.d Rosegarden) vackert beläget precis vid Ta Chine-floden. Dagen är fri för vila och acklimatisering i denna vackra tropiska park. Kanske ett dopp i den härliga poolen också frestar första dagen. Vi äter en gemensam lätt lunch på hotellet. I solnedgången åker vi på en stilla kryssning i solnedgången. Medan vi sakta glider förbi odlingar av vattenspenat, små hus på pålar och rofyllt paddlande människor på väg hem i sina båtar, blir vi serverade en drink och njuter av den thailändska landsbygden. Middag serveras på hotellet. (Lunch och middag)

3 Kulturrundresa i Thailand med avresa 4 november 2015 Fredag 6 november - Flytande marknad, Orkidéer & Kulturshow Vi stiger upp tidigt för att åka till den färgsprakande flytande marknaden med mängder av frukt och grönsaker. Sista biten mot marknaden byter vi färdsätt och åker i s.k. James Bond båtar i detta stora kanalsystem som är byggt för att kunna bevattna denna bördiga del av centralslätten. Vi besöker även en orkidéfarm. Orkidéer är en av Thailands främsta exportprodukter. Vi kommer tillbaka till Sampran Riverside för en härlig buffélunch innan vi sätter oss ner i amfiteatern för att uppleva en av landets mest professionella kulturshower. Förutom dansuppvisning får vi vara med om en bröllopsceremoni, en munkvigning, en thaiboxningsmatch och inte minst vill elefanterna visa sina konster. Middagen äter vi på kvällen i Rosegardens flytande restaurang. (Frukost, Lunch och Middag) Bokning:

4 Kulturrundresa i Thailand med avresa 4 november 2015 Lördag 7 november Nakhom Pathom & bron över floden Kwai Bokning:

5 Vi checkar ut och beger oss mot floden Kwai. Dagens första stopp blir i Nakhon Pathom, som anses vara den äldsta staden i landet. Platsen är känd p.g.a. sin höga tempelpagod som reser sig 127 m högt upp i luften, det är ett av de högsta buddhistiska monumenten i världen. Vi har kommit till en verkligt genuin thailändsk stad med ett härligt folkliv och en stor fruktmarknad intill templet. Trots närheten till huvudstaden har man här inte påverkats i lika stor grad av turism och västerländskt inflytande. Templet är fortfarande mötesplatsen i byn. Färden går vidare förbi sockerrörsplantager och risfält till provinsen och staden Kanchanaburi där vi börjar med att besöka krigsmuseet. Vi får en inblick i andra världskriget och japanernas ockupation av Thailand. Vi ser förstås den berömda bron över floden Kwai, byggd av de allierade krigsfångarna under andra världskriget. Lunchen serveras på en flytande restaurang samtidigt som vi sakta blir dragna nedströms den stora Kwaifloden. Vi hinner med ett besök på en krigskyrkogård innan vår buss för oss ytterligare en timmas resa upp mot lilla floden Kwai, där vårt hotell River Kwai Resotel ligger mycket vackert nära den burmesiska gränsen. Sista biten färdas vi med långsvansbåtar till hotellet. I denna mycket natursköna miljö ska vi tillbringa två nätter. Hotellet har en fin trädgård och pool precis vid flodkanten. Middagen serveras på hotellet. (Frukost, Lunch och Middag) Söndag 8 november - Elefanter, bambuflottning samt tågresa Idag ska vi bege oss först med båt och sedan vidare med vår buss mot elefantlägret. Här njuter vi av en elefantshow. Efter den lilla föreställningen finns möjlighet att själv sitta upp på elefantryggen för en ritt i äkta djungelmiljö. Höjdpunkten på dagen blir kanske flottfärden då vi i sakta mak flyter fram på bambuflottar. Vi njuter av naturen och har vi tur får vi se både varaner, apor och kungsfiskare utmed flodkanten. Efter lunch väntar ca 1 timmas resa på den ödesdigra Dödens Järnväg. Vi färdas i enkla vagnar med träbänkar på den mest spektakulära delen av järnvägen tillbaka till hotellet och serveras middag på hotellet. (Frukost, Lunch och Middag)

6 Måndag 9 november - Ayutthaya, Siams gamla huvudstad Vi lämnar naturen runt floden Kwai och reser mot den gamla siamesiska huvudstaden Ayutthaya, som var ett av världens mest förmögna och största riken under 16- och 1700-talet. På eftermiddagen vandrar vi bland tempelruiner och gamla konungapalats där vi får höra reseledaren berätta om gamla Siam och alla krig med ärkerivalen Burma. Staden brändes ner av burmeserna 1767 och ligger idag i ruiner. Vi ser bland annat det omtalade Wat Mahathat där ett fikusträd under århundradena växt runt en gammal Buddhastaty och man känner historiens vingslag. Incheckning sker sedan på Krungsri River Hotel, vackert beläget vid en av de tre floder som genomflyter den gamla siamesiska huvudstaden. Middag serveras på hotellet. (Frukost, Lunch och Middag)

7 Kulturrundresa i Thailand med avresa 4 november 2015 Bokning:

8 Tisdag 10 november - Kryssning till Bangkok Efter utcheckning åker vi till det kungliga sommarpalatset Bang Pa In som byggdes av den store reformkungen Chulalongkorn (Rama V) under talet. Efter en rundvandring i den vackra slottsparken väntar en härlig eftermiddag på Chao Phrayafloden. Vi går ombord på en båt där buffélunch och kaffe serveras under några timmars resa nedströms mot den nuvarande huvudstaden Krungthep, änglarnas stad. Vi checkar in på trevliga Narai hotel för 2 nätter. Middagen serveras på en trädgårdsrestaurang inom gångavstånd. (Frukost, Lunch och Middag) Onsdag 11 november - Stadsrundtur i änglarnas stad, Bangkok Idag tar bussen oss via China Town till den stora blomstermarknaden vid floden. En blomsterprakt och ett sprakande folkliv väntar oss denna morgon. Besöket på det storslagna Grand Palace, det forna kungapalatset, är dagens höjdpunkt. Att stiga in genom portarna till Kungen av Siams palats är som att komma in i en sagovärld. Det är en fantastisk tempelprakt som glittrar av guld, bladguld, spegelglas och färgade glasbitar i fantastiska mosaikarbeten. Lunchen serveras vid floden och vi avslutar dagen med att besöka ett ädelstenssliperi där vi får följa bearbetningen av de ädla stenarna till färdigt smycke. Safirer och rubiner är en av landets viktigaste exportvaror. Eftermiddagen och kvällen är fri för shopping på egen hand.

9 Kulturrundresa i Thailand med avresa 4 november 2015 Torsdag 12 november - Avresa mot valt badresmål Efter frukost säger vi farväl till vår reseledare och skiljs åt för att antingen åka till olika badorter eller tillbaka till Sverige efter denna innehållsrika rundresa. Förlängning: Hua Hin (Bild från Dusit Thani) För er som väljer Hua Hin tar resan dit cirka 3 timmar med en liten minibuss. Hua Hin är en kunglig badort då Kungen och Drottningen har sitt sommarpalats här. Det är idag en relativt stor stad med mycket genuin thailändsk karaktär om man jämför med många av de andra turistorterna i landet. I staden finns det många affärer och ett bra shoppingkomplex kallat Market Village. Hua Hins strand är lång och lämpar sig för härliga strandpromenader. Bada och njut av det badkarsvarma vattnet i Siamgolfen, strosa runt på den trevliga nattmarknaden, sy upp kläder hos skräddaren, njut av en fotmassage, en spabehandling eller varför inte passa på att skaffa ett par nya glasögon? Optikerna i staden är skickliga och priset är ca en fjärdedel av vad man får betala hemma i Sverige. Förutom strandliv är Hua Hin en levande thailändsk stad med många aktiviteter. I staden finns många trevliga fisk- och skaldjursrestauranger. Man sitter ofta på en brygga ute i havet. För de som längtar efter pizza, hamburgare eller fransk mat har ni också hamnat rätt - staden erbjuder idag lite av alla kök i en trevlig liten atmosfär. Bokning:

10 Koh Chang (Bild från Koh Chang Kacha resort) För er som väljer Koh Chang tar resan ca 5-6 timmar i minibuss. Koh Chang är en tropisk ö i närheten av gränsen till Kambodja i öster. Här finns många underbara stränder och möjligheter till utflykter med båt till öarna runtomkring för snorkling. Vår minibuss kommer att köra över med bilfärjan som tar knappt 30 minuter till ön. På den första stranden White Sand är det mest liv och rörelse. Här ligger många restauranger, barer och det är också här nattlivet finns. Skräddare, massage- och spaställen samt både pizzarestauranger och thailändska restauranger finns det gott om även här. Koh Samet (Bild från Sai Kaew Beach Resort)

11 För er som väljer Koh Samet är det först en transfer på ca 1,5 timmar och sen en båttur som tar ca 30 minuter. Koh Samet ligger i Siamgolfen ca 2 timmar österut från Bangkok. Båtarna går från den lilla fiskebyn Baan Pae och tar ytterligare 30 minuter. Ön är ett litet paradis med flera fina stränder och korallrev. Vi anser att Koh Samet är ett av de mest tropiska och läckraste badresmålen i hela Siamgolfen. Hela ön är en nationalpark och alla som anländer måste betala 200 baht per person i avgift till nationalparken. Detta måste betalas kontant på ön. Ön är 7 km lång och 3 km bred och här råder ett härligt lugn. Stränderna är fina och vattnet turkostblått. Vid vissa stränder finns det korallrev som man kan snorkla eller dyka på och uppleva en helt ny värld. Om man tröttnar på sol och bad finns det möjlighet att ge sig upp i bergen för att njuta av den exotiska floran. Om man har tur får man se aporna samla mat i träden! Det finns flera mindre stränder man kan göra strandhugg med båt till när man gör en örundtur. Koh Samet och de små öarna runt om är klassade som nationalparker och därmed förskonade från jättelika hotellanläggningar och massturism. Jomtien & Pattaya. (Bild från D Varee Jomtien Beach) Jomtien ligger bara några kilometer söder om Pattaya, i sin egen vik med en sex kilometer lång sandstrand, känd som Jomtien Beach. Det är ett perfekt alternativ för turister som söker ett lugnare alternativ till Pattaya. Pris exempel SEK 2765 för 4 dagar inkl. transfer & frukost. Detta ställe är ett paradis för den shoppingsugne. Det finns flera stora köpcenter & gallerior, bland annat Central Festival i Pattaya och Outlet Mall i norra Jomtien. Här kan man spendera flera dagar, förutom shopping finns även massvis med restauranger och fina biografer. För den som gillar aktiviteter finns till exempel go kart, en krokodilfarm, en elefantpark, linbaneturer som exempelvis Flight of the Gibbon samt sevärdheter som Big Buddha med mera. Jomtiens styrka är att det erbjuder en avslappnad strandsemester i en mer lugn och mindre "turistisk" miljö, men inom omedelbar närhet av South Pattaya och Walking Street, det stora centrumet för nattliv, som lätt kan nås med "Baht bus" som tar 10 minuter till Pattaya.

12 Jomtiens stora attraktion har alltid varit dess sex kilometer långa sandstrand. På stranden hittar du aktiviteter som omfattar bananbåt, jet ski, vindsurfing, parasailing samt dykning. Om du känner för att ta det lugnt i thailändsk stil varför inte njuta aven avkopplande thailändsk massage på stranden? Ett annat tips är att ta en motorbåt till Pattayas egen korallö, Koh Lan, där kristallklart vatten och vita sandstränder väntar på dig. Hotellinformation Sampran Riverside Detta 4-stjärniga hotell är perfekt för gästen som vill ha modern komfort, samtidigt som den omringas av thailändsk kultur och atmosfär. På Sampran Riverside så får gästen en inblick i den thailändska livsstilen och får dessutom ta del av lokal visdom. Hotellområdet känns mer som ett samhälle än en typisk resort. I flera decennier har hotellet räknats som en av Bangkoks favoritattraktioner, främst på grund av deras strävan att bevara Thailands natur- och kulturarv, genom att engagera sig i lokalsamhället. Alla gäster har fri tillgång till WiFi i hotellets lobby och poolområde. Hotellrummen är 26 till 31 kvadratmeter stora och är utrustade med luftkonditionering, separat dusch, internetåtkomst (laddningsbar), IDD-telefon, minibar, kabel-tv med internationella kanaler och en safety deposit box. Rumstypen kallas för Superior River View Room.

13 River Kwai Resotel Video som visar hotellets faciliteter: Inbäddat på stranden intill den historiska floden Kwai ligger River Kwai Resotel. Omringad av tropisk natur och fantastiska klippor så kan du se floden Kwai som rinner precis intill hotellet. Förutom en fantastisk miljö så finns det massor av aktiviteter som man kan delta i, allt ifrån avslappnande massage till olika äventyr. I rummen ingår luftkonditionering, terrass, kabel-tv, hygienartiklar, kyl och vattenflaskor. Rumstypen kallas för Standard Chalet.

14 Kulturrundresa i Thailand med avresa 4 november 2015 Krungsri River Hotel I hjärtat av Ayutthaya, den gamla huvudstaden, ligger Krungsri River Hotel. Med enkel tillgång till de bästa platserna i staden, så är detta det perfekta hotellet för att utforska Ayutthaya. I rummet ingår kyl, luftkonditionering, hårtork, safety deposit box, dusch med mera. Rumstypen kallas för Luxury Room. På videon kan du se bilder på hur hotellet ser ut. Bokning:

15 Narai Hotel I mer än fyra decennium så har Narai Hotel funnits till. I hjärtat av Bangkok på Silom Road, centrum för affärsliv, shopping och nöjesliv är det lokaliserat. Med en design som är modern samtidigt som den respekterar hotellets historia, är detta hotell det perfekta boendet för att uppleva storstadslivet i Bangkok. Ni kommer att bo i rumstypen Standard Room. I rummet ingår luftkonditionering, dusch, safety deposit box, fri WiFi och kabel-tv. Ni kan läsa mer om hotellet i deras e-broschyr här:

16 Priser för VK-prenumerant / ej prenumerant: Alla priser är beräknade på en valutakurs där 1 THB = 0,28 SEK per Kulturrundresa Thailand : Resa inklusive anslutning: Förlängning 4 nätter sol & bad inkl. transfer från: Förlängning 6 nätter sol & bad inkl. transfer från: 16475:-/17225:- (Avresa från Stockholm del i dr*) 17975:-/18725:- (Avresa från Umeå del i dr*) 2650:-/2850:- (Transfer t/r del i dr*) 3375:-/3575:- (Transfer t/r del i dr*) * = dr står för dubbelrum Förlängning finns till Hua Hin, Koh Samet, Pattaya/Jomtien & Koh Chang 4 eller 6 nätter. I kulturrundresan ingår: Flyg från vald ort med SAS och Thai Airways till Bangkok Flygskatter (kan förändras fn ingår SEK 3075) Buss i 7 dagar enligt program 7 nätter hotell del i dubbelrum 7 frukost, 6 lunch och 6 middagar Utflykter & inträden Svensk färdledare i 7 dagar på rundresan Enkelrum & barnrabatter, kontakta resebyrån för prisuppgifter. Avbeställningsförsäkring tillkommer om eget avbeställningsskydd saknas. Boka på telefon: eller christer.forsberg@ar.uniglobetravel.se Fakta om oss: Uniglobe Travel är teknisk arrangör och har ställt lagstadgad bankgaranti till Kammarkollegiet. Garantin är ställd av AR Resebyråer AB som är det juridiska namnet på resebyrån. Uniglobe Travel är världens 4:e största travel management bolag med över 750 kontor i 60 länder. I Sverige finns vi i 5 städer, Skellefteå, Umeå. Örnsköldsvik, Uppsala & Stockholm. AR Resebyråer AB Grundades 1991 och har 24 år i branschen med samma ägare. Samarbetspartners:

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service.

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Ni möts i anslutning till vår VIP-entré på Arlanda, separat från terminalerna

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Burmas gömda skatter

Burmas gömda skatter Burmas gömda skatter NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska sevärdheter

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Road trip i Thailand

Road trip i Thailand Road trip i Thailand Vecka 1 - Norra Thailand med tåg Startdatum 2016: 11 april, 9 maj, 6 juni, 4 juli, 1 augusti, 29 augusti, 26 september, 24 oktober, 21 november, 19 december Frukost vid boende i Singburi

Läs mer

Underbar villa till salu i Thailand

Underbar villa till salu i Thailand Underbar villa till salu i Thailand På bekvämt gångavstånd från en av Thailands mest oexploaterade stränder erbjuder denna exklusiva och bekväma villa i västerländsk stil och med västerländsk kvalitet

Läs mer

Australien och Dubai. Australien och Dubai. Resan i korthet. Australien

Australien och Dubai. Australien och Dubai. Resan i korthet. Australien och Dubai och Dubai Härlig kombinationsresa till med fantastiska Sydney, sol i Cairns samt stopover i Dubai på vägen. Under denna härliga resa till får ni uppleva de 2 av de bästa områdena i, 5 dagar i

Läs mer

Vietnam & Kambodja LIGHT

Vietnam & Kambodja LIGHT Vietnam & Kambodja LIGHT 12 DAGAR HO CHI MINH CITY - SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH NYHET! Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter. Vi inleder vår resa i spännande Ho Chi Minh

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Skattehuset Mauritius 2015

Skattehuset Mauritius 2015 Skattehuset Mauritius 2015 Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sina tropiska sandtränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och snorklingen är i världsklass. För den som stannar

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burma är landet som länge varit stängt för besökare,

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 Häng med till Kalifornien, flyg nonstop med SAS från Arlanda, se 3 NHL matcher med bl.a Henke Lundqvist och hans Rangers och träffa Sollentunakillen

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Papua Nya Guinea. Dag 1 Avresa mot Singapore Avresa från Skandinavien på eftermiddagen.

Papua Nya Guinea. Dag 1 Avresa mot Singapore Avresa från Skandinavien på eftermiddagen. Papua Nya Guinea På Papua Nya Guinea är både den djupa djungeln och de kulturella traditionerna helt unika för vår jord. Jan Hasselberg kommer att vara vår ciceron. Hans bok om Papua Nya Guinea handlar

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

Sydney och Cairns kombo

Sydney och Cairns kombo Sydney och Cairns kombo Är tiden begränsad men reslusten stor är detta resan för er. Detta är en kortare resa men inte mindre härlig för det. Reseförslaget kombinerar både storstadspuls i Sydney med skön

Läs mer

Viktoriafallen, Chobe & Okavango

Viktoriafallen, Chobe & Okavango Viktoriafallen, Chobe & Okavango Denna resa kombinerar Viktoriafallens magiska krafter med safari i Chobe National park samt häftiga djurupplevelser i Okavango-deltat. I resan ingår två nätter vid Viktoriafallen,

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 Sommaren är nu i sin högform, men snart nog blir det höst igen! Varför inte tillbringa en del av denna på den italienska ön Ischia!? Följ med VIMIL

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Khanom en av de bäst bevarade hemligheterna i Thailand

Khanom en av de bäst bevarade hemligheterna i Thailand Khanom en av de bäst bevarade hemligheterna i Thailand Njut av den lugnande och vackra kuststaden Khanom som ännu inte blivit upptäckt som turistdestination. Staden är belägen i södra Thailand och är en

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen & Polen den 14-22 maj 2016 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Förslag Bröllopsresa Australien

Förslag Bröllopsresa Australien Förslag Bröllopsresa Förslag Bröllopsresa Vi har satt samman ett paket på cirka två veckor där ni blir bortskämda med bra boende och utsökt mat men också med flera spännande upplevelser. Denna bröllopsresa

Läs mer

resor till dolphin bay, thailand TRAINING CAMP 2010 Exklusivt och intimt i Thailand»10 januari - 8 februari

resor till dolphin bay, thailand TRAINING CAMP 2010 Exklusivt och intimt i Thailand»10 januari - 8 februari resor till dolphin bay, thailand TRAINING CAMP 2010 Exklusivt och intimt i Thailand»10 januari - 8 februari Upplev det riktiga Thailand Intimt och exklusivt Pris från 24 940 kr inkl allt! 2 veckor inkl

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9.

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 september

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Baltikum Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Baltikum - Guidad Rundresa Upplev det kulturella och historiska arvet i Lettland och Estland på vår

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER ISLAND ********** 26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER Vilket annat land i vår närhet kan vara mer spännande? På Island finns aktiva vulkaner, jättelika glaciärer och vildmarker så ödsliga att de

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Utresa i april samt oktober

Utresa i april samt oktober Utresa i april samt oktober Svajande palmer, god mat, trevligt resesällskap och en härlig gemenskap, det är "Seniorresan till Phuket". Svea Travel arrangerar sedan flera år denna resa som blivit mycket

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Tibet världens tak RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Planerad avgång 2015: Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka.

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka. Hem Galleri Turer Om Densils Travels Tjänster Kontakt Densils Travels Turer med fantastiska upplevelser på Sri Lanka Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Kulturrundresa Skottland - Guidad Resa Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska

Läs mer

studieresa till Kina 2016

studieresa till Kina 2016 studieresa till Kina 2016 Akupunktur 9 21 oktober & Jian Dao Medicine 23-28 oktober Under de sista 30 åren har vi varje år organiserat en studieresa till Kina för att studenter från akupunktur utbildningar

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

INBJUDAN 2010 INFORMATION Tid: Observera att flygtiderna ännu är preliminära!

INBJUDAN 2010 INFORMATION Tid: Observera att flygtiderna ännu är preliminära! INBJUDAN 2010 I år har det tagit extra lång tid att få fram all den information som jag behövde för att kunna gå ut med en inbjudan, men nu är det klart. Ni som var med 2008 kommer att märka att priserna

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer