C.I.S. Master Training

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "C.I.S. Master Training"

Transkript

1 Master Academy Nouveau Contour anses vara den mest tongivande leverantören inom området för permanent make up och företaget exporterar till över 18 länder. Detta ger oss tillgång till ett globalt kunskapsnätverk som hjälper oss att garantera de senaste och mest avancerade teknikerna och gedigna kunskaper inom området permanent make up. Nouveau Contour Master Academy har utvecklats för att du ska få största möjliga uppmärksamhet och personlig rådgivning. Undervisningen sker endast i små grupper. Naturligtvis kan vi också ge privatlektioner. Utbildningsprogrammet Nouveau Contour erbjuder en professionell, allmän utbildning för nybörjaren och Master-utbildningar för den avancerade specialisten. Grund utbildning Den allmänna grundutbildningen är avsedd för dem som vill börja arbeta som permanent make up-specialist. Utbildningen består av 3 delar: Del 1 - Självstudier Del 2 Grundkurs Del 3 Praktikdagar Del 1 - Självstudier Tre veckor innan den allmänna utbildningen börjar får du Lärobok Grundkunskaper som är helt baserad på självstudier. I denna bok presenteras alla grundbegrepp. Det är absolut nödvändigt att studera in denna kursbok noggrant innan du börjar grundkursen. Del 2 - Grundkurs I grundkursen behandlas bland annat: Teoretisk examen om Lärobok Grundkunskaper Utdelning och behandling av Lärobok Praktik och tekniker med hjälp av metoden Nouveau Contour CIS Praktiska övningar Ögonbryn arbete på en modell Praktiska övningar Ögon arbete på en modell Praktiska övningar Läppar arbete på en modell Del 3 Praktikdagar Efter avslutad grundkurs följer några praktikdagar. Under dessa praktikdagar utför du flera behandlingar med valfria modeller. Samtidigt är det ett mycket bra tillfälle att utbyta erfarenheter med de andra som följer kursen. Naturligtvis kommer läraren att besvara alla praktiska frågor.

2 Master-utbildning Nouveau Contours Master-utbildningar är professionella, praktiskt inriktade kurser som har utvecklats speciellt för den specialist som vill lära sig nya tekniker och som vill utöka salongens utbud av behandlingar. Genom att delta i Master-utbildningar kan du själv specialisera dig på ett särskilt område och på så sätt lyfta arbetet till en högre nivå. Med Master-utbildningarna kan du skaffa dig en djupare yrkeskunskap och samtidigt öka salongens omsättning. Bland annat finns följande Master-utbildningar: Refresh Pigment Removal Color Identification System (CIS) Advanced Lip Techniques Advanced Eye Techniques Hairstroke Techniques Ärrkamouflering Pigmentering av vårtgård Refresh Nouveau Contour är ett begrepp inom mikropigmenteringsvärlden. Märket har en tydlig, internationell inriktning. Vi är nu aktiva i 18 länder och USA är ett av våra viktigaste exportländer. Tack vare det internationella samarbetet med importörer och distributörer, och det täta utbytet av kunskaper och nya tekniker och tillämpningar, har Nouveau Contour utvecklats till ett ledande märke och utbildningsinstitut. Tack vare vårt väl sammansatta utbildningsprogram har många av dem som tagit kurser hos oss byggt upp en framgångsrik behandlingspraktik för permanent make up. Utbildningen Refresh Master är avsedd för mikropigmenteringsspecialister som redan har tagit en kurs och som vill ha information om de nya aspekterna av och teknikerna inom mikropigmentering. Refresh-utbildningen är dessutom lämplig för dig som har tagit en kurs och som vill öka sina kunskaper inom området. Till sist lämpar sig Refresh-kursen för personer som inte känner sig trygga i sina färdigheter och kunskaper om de senaste behandlingarna och teknikerna för pmu. Många specialister känner ett ökat krav på att kunna behärska de allra senaste teknikerna och behandlingarna. Genom att följa en Refresh-utbildning ökar du möjligheterna att nå bättre resultat i dina behandlingar och därigenom en ökad omsättning i salongen. Med de ökade kunskaper och praktiska färdigheter som du skaffar dig på denna unika Refresh-kurs, kan du öka dina fackkunskaper avsevärt.

3 Under Refresh-kursen stiftar du närmare bekantskap med alla aspekter av mikropigmentering. Refresh-utbildningen startar med en allmän introduktion om mikropigmentering. Sedan går Refresh-kursen in på djupet i de olika teoretiska aspekterna och teknikerna inom mikropigmentering. Du lär dig bakgrunden och får en bra grundkunskap om dagens moderna arbetssätt inom området för mikropigmentering. Dina kunskaper om alla relevanta frågor ökar snabbt. För Refresh-utbildningen måste du ta med dig en modell. Sedan går vi igenom grundteknikerna som exempelvis 1-way striping, 2-way striping och circling vid valfri behandling. Efter avslutad Refresh-utbildning får du ett referensverk på drygt 170 sidor med en beskrivning av hela Master-utbildningen. Läraren ger dig dessutom råd och rekommendationer, som är anpassade för din personliga situation och färdigheter, vilka Nouveau Contour-utbildningar som du kan gå för att lära dig de senaste teknikerna och för att dina behandlingar ska bli ännu mer moderna och professionella. Pigement Removal Det finns olika produkter och tekniker som används för att försöka ta bort pigment ur huden. Exempel på tekniker är att försöka påskynda cellförnyelsen genom att irritera huden, att kontrollerat ta bort hud med hjälp av laser vilket medför att pigmentet bränns bort och till sist metoden att ta bort hudceller med hjälp av dermabrasion. Alla dessa metoder orsakar trauma på huden och risken för ärrbildning på huden ökar. Nouveau Contour har utvecklat en metod som gör det möjligt att ta bort oönskat pigment från huden på ett naturligt sätt, utan att riskera skador på huden. Pigment Removal är lämplig för nästan alla hudtyper. Under denna Master-kurs lär du dig ta bort pigment som har inplanterats nyligen, men även sådant pigment som har funnits i huden i flera år.

4 C.I.S. Master Training I denna Master-kurs står färgläran i centrum. Det vanligaste problemet vid utförande av en mikropigmenteringsbehandling handlar om pigmentens färgpalett. Följande frågor är vanliga: Vilken färg passar för vilken typ av hud? Har klienten en kall eller varm grundton? Det kan ibland vara svårt att avgöra. Innan jag inplanterar pigmentfärgämnet kontrollerar jag det på huden, och då tycker jag att det passar bra. Men när kunden kommer tillbaka efter 4 veckor ser det inte alls bra ut. Vad beror det på och vad kan jag göra åt detta? Kan jag korrigera en färg i efterhand? Hur gör jag det? Och med vilken pigmentfärg? Varför blir ögonbrynen röda eller tvärt om grå hos vissa kunder? Hur ska jag utföra korrigeringar hos kunder där ögonbrynen har blivit röda eller grå? Varför får vissa kunder läppkonturer med en blå underton? Vad ska man göra om pigmentets färgton förändras under tidens gång? Frågorna är många, och därför är det viktigt med bra anvisningar och kunskaper om färger för att hålla kvaliteten på permanent make up på en hög nivå och att tillämpa de allra strängaste kvalitetskraven. Med det unika systemet Color Identification System (CIS) från Nouveau Contour hör alla dessa problem till det förflutna. Du lär dig alla tekniska, teoretiska och praktiska aspekter av pigmenten och färgerna. Kursen täcker allt från pigmentens sammanställning till att skapa färgkombinationer och gedigna kunskaper om färglära. Tack vare Nouveau Contours unika CIS-utbildning behöver du inte längre gissa vilka färger och kombinationer som ska användas. Till varje pigmentfärg medföljer en utförlig beskrivning om hur den ska användas. Dessutom har du tillgång till all information som du behöver för att göra färgen ljusare eller mörkare, eller att göra färgen varmare eller kallare. Till sist kan du med hjälp av CIS-systemet avgöra vilken typ av nål och inställning som du ska använda. När du deltar i Master Training CIS får du den unika CIS-boken som referenslitteratur.

5

6 Advanced Lip Techniques Denna Master-kurs ägnas åt pigmentering av läppar. Du får tillfälle att lära dig de senaste och mest effektiva teknikerna för nya läppbehandlingar och att pigmentera läppkonturer som gör efterbehandlingar överflödiga. I denna Master-utbildning behandlas bland annat: Shaded lipliner I stället för att skapa en hård läppkontur, kan man också pigmentera en skuggad läppkontur. Detta ger en vacker skugglinje i läppkonturen. Skuggade läppkonturer ser mycket naturliga ut och gör så att läpparna ser fylligare ut. Under denna Master-utbildning lär du dig alla tekniker och färgkombinationer som krävs för denna behandling. Full Lips Hela läpparna pigmenteras. Klienten behöver alltså inte längre använda läppstift. Klienten behöver inte längre oroa sig för läppstift som rinner ut i rynkorna kring munnen. Efter behandlingen har läpparna alltid en vacker färg. Och om man vill ha en annan färg går det naturligtvis att använda läppstift ändå. Kunder som upplever att läpparnas färgton har bleknat kan välja en naturlig färgton. Dessutom är behandlingen ett bra komplement till andra behandlingar i din praktik. Under kursens gång kommer du att få lära dig speciella tekniker som gör att du kan nå ett bra resultat redan efter en enda behandling. Instant L ips Forskning och utveckling av pigmenteringstekniker bidrar ständigt till bättre och snabbare metoder vid mikropigmentbehandlingar. Det gäller också när du skapar en läppkontur då problemet ofta är att pigmentvätskan inte tar i läppen. Men genom att använda nya tekniker och rätt pigment är detta inte längre ett problem. Målsättningen är trots allt en läppkontur som sitter redan efter en enda behandling. Det gör stor skillnad, både i tid, pengar och irritation.

7

8 Advanced Eyeliner Techniques Ibland kommer kunder med önskemål som man aldrig tror kommer att gå att åstadkomma med permanent make up. En eyeliner är ju inte mer än en eyeliner. Men utvecklingen av nya tekniker är en ständig process, även inom mikropigmentering. Och till och med när det handlar om eyeliners kan du erbjuda kunden andra alternativ: Färguppbyggnad, här kan man åstadkomma mycket effektfulla kombinationer. Skuggning av eyelinern, inga hårda linjer, mjukare intryck. Spänntekniker för att skapa vackra strama linjer. Förbättring av din teknik Genom att öka dina kunskaper och hålla dig uppdaterad ökar du utbudet av behandlingar. När du avslutat denna Master-kurs kan du erbjuda kunderna fler typer av eyeliners, exempelvis: Skuggad övre eyeliner Skuggad nedre eyeliner Kontrast-eyeliner Design-eyeliner Kort sagt kan du öka behandlingsutbudet, vilket ger möjlighet att expandera på marknaden. Förutom ett större utbud kommer din omsättning att öka eftersom målgruppen ökar. Du kan också ta ut andra taxor för de nya tekniker som du erbjuder. Hairstroke Teknik Ögonbryn Med hjälp av nya nålgrupperingar och tekniker är det nu möjligt att skapa ögonbryn som ser tredimensionella ut. Hos klienter utan hårväxt i ögonbrynen är det inte alltid möjligt att pigmentera de tecknade linjerna. Ofta har klienten önskemålet att ögonbrynen ska ha en så naturlig pigmentering som möjligt. Den här pigmenteringsproceduren sker därför i flera olika färger. Att inplantera permanent make up på detta sätt bidrar till att vi kan åstadkomma bättre resultat och ett utökat utbud av behandlingar som klienten kan välja mellan.

9

10 Kamouflering av Ärr Områden med ärr från olyckor, operationer, brännskador eller till och med avpigmentering av huden som vitiligo har alltid en annan hudstruktur. I dessa fall kan man kamouflera de iögonenfallande platserna genom att utföra en pigmentbehandling med rätt hudfärg. Detta är svåra och tålamodskrävande procedurer. Det är inte möjligt att korrigera alla ärr med denna teknik, men klienter som behandlas med pigmentering är ofta mycket glada och får ökat självförtroende. Pigmentering av AV Vårtgården Varje år får över människor diagnosen cancer. Just nu är det ungefär patienter som lever med cancer. Ett stort antal kvinnor har genomgått en mastektomi, en procedur där en del av bröstet tas bort. Förutom dessa personer finns det en stor grupp kvinnor som har låtit genomföra korrigerande kirurgi av brösten av estetiska skäl. Men plastikkirurgerna kan inte skapa en ny vårtgård. Den möjligheten finns emellertid med permanent make up. Denna teknik gör det möjligt att återställa bröstens naturliga utseende. Under denna kurs lär du dig de nyaste teknikerna för att skapa en helt ny vårtgård, att göra färgen i en vårtgård intensivare och till och med att pigmentera klientens tredimensionella bröstvårta och vårtgård. Även om pigmentering av vårtgårdar är vanlig i länder som exempelvis USA, är detta fortfarande ett tämligen nytt användningsområde i Europa. För dig som specialist på mikropigmentering finns här en möjlighet att etablera dig på denna nya marknad och att arbeta med en mer avancerad metod. Master-kursen ges av Nouveau Contour-lärare som är specialutbildade av experter i USA.

Nouveau Contour USA Orlando, Florida. Nouveau Contour HQ Weert, The Netherlands. Nouveau Contour Warehouse Nederweert, The Netherlands

Nouveau Contour USA Orlando, Florida. Nouveau Contour HQ Weert, The Netherlands. Nouveau Contour Warehouse Nederweert, The Netherlands Inledning Nouveau Contour är den främsta globala tillverkaren av professionella micropigmentation produkter. Grundades 1993, var Nouveau Contour först med att införa digitala pigmenterings maskiner till

Läs mer

PRISLISTA 2012. Veronika Benedik Kosmetisk Tatuerare / Hudterapeut

PRISLISTA 2012. Veronika Benedik Kosmetisk Tatuerare / Hudterapeut PRISLISTA 2012 Image ansiktsbehandling express (30 min) Här ingår rengöring, peeling, mask och dagcreme en uppfräschande behandling. 320:- Image ansiktsbehandling basic (60 min) Effektiv behandling som

Läs mer

Naturliga resultat i mikropigmentering & mikrobladning

Naturliga resultat i mikropigmentering & mikrobladning Naturliga resultat i mikropigmentering & mikrobladning Under de senaste årtiondena har permanent make-up utvecklats från en blygsam procedur till en avancerad teknik. Micropigmentering och Microblading

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på BEHANDLINGAR OCH PRISER 2013/2014 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Valet av produkter styrs ofta av intryck från reklam eller genom

Läs mer

munnen Rouge Välj färg i harmoni med läppstift och ögonskuggor. Applicera inte för nära ögonen, eftersom det är lätt att se svullen ut.

munnen Rouge Välj färg i harmoni med läppstift och ögonskuggor. Applicera inte för nära ögonen, eftersom det är lätt att se svullen ut. foundation Grunden Se till att ansiktet är helt rengjort och att fuktkräm är applicerad över hela ansiktet. För att färger och skuggor ska se naturliga ut bör du lägga din makeup i dagsljus. Välj en foundation

Läs mer

Vad är estetisk läppkirurgi? Vad händer hos oss? Operationen

Vad är estetisk läppkirurgi? Vad händer hos oss? Operationen LÄPPKIRURGI Vad är estetisk läppkirurgi? Vid åldrande försämras hudens elasticitet och läpparna ändrar utseende på olika sätt. Huden runt munnen får en sämre spänst och det uppkommer rynkor. En effekt

Läs mer

Infektion Ärrbildning Brännskador

Infektion Ärrbildning Brännskador INFORMERAT SAMTYCKE LASERBASERADE BEHANDLINGAR INSTRUKTIONER Detta är ett dokument om informerat samtycke som har förberetts för att hjälpa din kirurg att informera dig om laserbehandlingar, dess risker

Läs mer

Patientinformation. Bröstrekonstruktion. Information till dig som ej har erhållit strålbehandling

Patientinformation. Bröstrekonstruktion. Information till dig som ej har erhållit strålbehandling Patientinformation Bröstrekonstruktion Information till dig som ej har erhållit strålbehandling Information för dig som ej erhållit strålbehandling Den här informationen vänder sig till Dig som funderar

Läs mer

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Välkomna till det 24:e inspirationsbrevet. Repetera: All förändring börjar med mina tankar. Det är på tankens nivå jag kan göra val. Målet med den här kursen är

Läs mer

Vad är ögonlocksplastik? Vad händer hos oss? Operationen

Vad är ögonlocksplastik? Vad händer hos oss? Operationen ÖGONLOCKSPLASTIK Vad är ögonlocksplastik? Estetisk kirurgi för att åstadkomma ett yngre och piggare utseende kring ögonen är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen, som utförs på medelålders

Läs mer

Mastektomi med direktrekonstruktion

Mastektomi med direktrekonstruktion Patientinformation Mastektomi med direktrekonstruktion Borttagande av bröstkörtel med samtidig bröstrekonstruktion Den här informationen vänder sig till Dig som har en ökad risk för bröstcancer efter genetisk

Läs mer

BRÖSTFÖRMINSKNING BRÖSTLYFT

BRÖSTFÖRMINSKNING BRÖSTLYFT BRÖSTFÖRMINSKNING BRÖSTLYFT Vad är ett bröstförminskning och bröstlyft? Kvinnor som söker för bröstförminskning har ofta stora besvär från rygg och axlar, medan kvinnor som söker för bröstlyft mer lider

Läs mer

- Prislista 2012. DUO BEHANDLINGAR Behandling Tid Pris Duo Klassisk 60 1 200 kr Duo Lyx 90 1 800 kr

- Prislista 2012. DUO BEHANDLINGAR Behandling Tid Pris Duo Klassisk 60 1 200 kr Duo Lyx 90 1 800 kr KONSULTATION 30 350 kr Dras av vid utförda behandlingar, flera. ANSIKTSBEHANDLINGAR (AHA-syror ingår) Nimue Lyx 90 1 300 kr Nimue Professionell 90 950 kr Nimue Klassisk 60 750 kr Nimue Akne (ansikte) 60

Läs mer

Vad är ett ansiktslyft? Vad händer hos oss? Operationen

Vad är ett ansiktslyft? Vad händer hos oss? Operationen ANSIKTSLYFT Vad är ett ansiktslyft? Huden mister med tiden sin elasticitet och spänst och det uppstår rynkor och påsar. Förändringarna beror på både arvsanlag och yttre faktorer som rökning, alkohol,

Läs mer

Vad orsakar håravfall? Varför hårtransplantation? Vad händer hos oss? Operationen

Vad orsakar håravfall? Varför hårtransplantation? Vad händer hos oss? Operationen HÅRTRANSPLANTATION Vad orsakar håravfall? Håravfall kan ha många olika orsaker, men allra vanligast är genetiskt arv, hormoner och ålder. Vid genetiskt håravfall (sk androgen alopecia) kan man börja tappa

Läs mer

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut LINAS HUDVÅRD Certifierad hudterapeut RESULTATBASERAD HUDVÅRD HUDVÅRDSPRODUKTER Klassisk Ansiktsbehandling En ansiktsbehandling som passar alla! I behandlingen görs en hudanalys och produkterna anpassas

Läs mer

HAIR SWEDEN. Skol SM Hår & Makeup Stylist

HAIR SWEDEN. Skol SM Hår & Makeup Stylist HAIR SWEDEN Skol SM Hår & Makeup Stylist SKOL SM October 11, 2014 Skoltävling 2014/15 Reviderad 14-10-14 Regler Hår & Makeupstylist 1. Årskurs 1 Långhårsuppsättning-Long hair up 65 min 2. Årskurs 2 Skönhetsmakeup

Läs mer

rosacea Information om ett vuxet problem

rosacea Information om ett vuxet problem rosacea Information om ett vuxet problem 1 RosaceA är den medicinska termen för ett antal hudsymptom som oftast uppträder hos personer över 30 år. (ej att förväxla med akne) Cirka Symptomen på rosacea

Läs mer

Färger. Matthew Woehlke Översättare: Stefan Asserhäll

Färger. Matthew Woehlke Översättare: Stefan Asserhäll Matthew Woehlke Översättare: Stefan Asserhäll 2 Innehåll 1 Färger 4 1.1 Inledning........................................... 4 1.2 Hantering av scheman................................... 4 1.2.1 Importerar

Läs mer

Patientinformation. Bröstrekonstruktion. Information till dig som har erhållit strålbehandling

Patientinformation. Bröstrekonstruktion. Information till dig som har erhållit strålbehandling Patientinformation Bröstrekonstruktion Information till dig som har erhållit strålbehandling Information för dig som erhållit strålbehandling Den här informationen vänder sig till Dig som funderar på att

Läs mer

Källkritisk metod stora lathunden

Källkritisk metod stora lathunden Källkritisk metod stora lathunden Tryckt material, t ex böcker och tidningar, granskas noga innan det publiceras. På internet kan däremot alla enkelt publicera vad de önskar. Därför är det extra viktigt

Läs mer

Välkommen Into the Dark!

Välkommen Into the Dark! Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation har det stora nöjet att bjuda in till Svenska Mästerskapen i Makeup 2014 Lördagen den 8 november, Kista Galleria, Stockholm 2014 års tema ger dig friheten att tolka

Läs mer

Vägledning. till dina studier på lärarprogrammet. Gäller antagning hösten 2009

Vägledning. till dina studier på lärarprogrammet. Gäller antagning hösten 2009 Lärarutbildningen Vägledning till dina studier på lärarprogrammet Gäller antagning hösten 2009 Ändringar i detta material sker. Aktuell information finns på lärarutbildningens webbplats: www.mah.se/lut

Läs mer

GRÅTT, BLÅTT & SILVER

GRÅTT, BLÅTT & SILVER GRÅTT, BLÅTT & SILVER Kristina Sahlström, kennel Dandy-Lion s Silver storpudelvalp Blå storpudelvalp Det är nog många som, i likhet med mig, tycker att silver är den kanske vackraste pudelfärgen av alla.

Läs mer

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se FACE Total face (alla hudtyper) Rengöring, facemapping, peeling, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande

Läs mer

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se FACE Total face (alla hudtyper) Rengöring, facemapping, peeling, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

Utbildningsplaner. AutoCAD Architecture

Utbildningsplaner. AutoCAD Architecture Utbildningsplaner Fortsättning Viz Render är: Kunskap är vägen till framgång Framgångsrika företag satsar på utbildning för att snabbt få en effektivisering och höja produktiviteten. Detta leder i sin

Läs mer

Utbildningsplaner Inventor

Utbildningsplaner Inventor Utbildningsplaner Grundkurs Fortsättning Superingenjör Administratör Sheetmetal Visualisering Professional är: Kunskap är vägen till framgång Framgångsrika företag satsar på utbildning för att snabbt få

Läs mer

Ansiktsbehandlingar och Estetisk Medicin

Ansiktsbehandlingar och Estetisk Medicin Prislista Ansiktsbehandlingar och Estetisk Medicin Vid köp av 3 behandlingar får du 15% rabatt* Vid köp av 5 behandlingar får du 25% rabatt* Gäller ansiktsbehandlingar och Estetisk Medicin MESOTERAPI MED

Läs mer

Bröstlyft Utförlig information

Bröstlyft Utförlig information Bröstlyft Utförlig information Om du funderar på ett bröstlyft kommer den här informationen att ge dig en grundläggande förståelse för vad en operation innebär, hur den går till och vilka resultat man

Läs mer

Bra belysning för bättre vård

Bra belysning för bättre vård Bra belysning för bättre vård Ta hand om dina ögon Under en arbetsdag måste ditt öga växla tusentals gånger mellan det starka operationsljuset vid patientens mun och belysningen i den omgivande miljön.

Läs mer

FÄRGLÄRA Portfolieuppgift i bild

FÄRGLÄRA Portfolieuppgift i bild FÄRGLÄRA Portfolieuppgift i bild Mål: Att lära sig vad färg är och vad som händer när jag blandar olika färger Att lära sig blanda färger Att veta vad en färgcirkel och komplementfärger är Att kunna skilja

Läs mer

Utbildningsprogram 2009/2010

Utbildningsprogram 2009/2010 Utbildningsprogram 2009/2010 Biomet Utbildningsprogram Det kan vara svårt för ortopeder och annan kvalificerad personal att hålla sig à jour med den allt snabbare utvecklingen inom ortopedisk kirurgi.

Läs mer

LHE Ljusterapisystem. Med Mistral. arbetar man 200% snabbare än med en. Laser eller IPL

LHE Ljusterapisystem. Med Mistral. arbetar man 200% snabbare än med en. Laser eller IPL P LHE Ljusterapisystem Med Mistral arbetar man 200% snabbare än med en Laser eller IPL En komplett hudvårdslösning Mistral har kommit till Sverige och nu finns möjligheten för din klinik /salong att ta

Läs mer

Prislista. Ring oss att boka tid 08-437 600 13

Prislista. Ring oss att boka tid 08-437 600 13 Prislista Ring oss att boka tid 08-437 600 13 www.ciaobellastudio.se bokadirekt.se Ansiktsbehandlingar och Estetisk Medicin Vid köp av 3 behandlingar får du 15% rabatt* Vid köp av 5 behandlingar får du

Läs mer

Magister- och masterutbildningar. Pedagogik, ämnesdidaktik och specialpedagogik

Magister- och masterutbildningar. Pedagogik, ämnesdidaktik och specialpedagogik Magister- och masterutbildningar Pedagogik, ämnesdidaktik och specialpedagogik Magister- och masterutbildningar i pedagogik, ämnesdidaktik och specialpedagogik Malmö högskola erbjuder vidareutbildningar

Läs mer

Utbildningsprogram 2009 STRONG IS HAPPY!

Utbildningsprogram 2009 STRONG IS HAPPY! Utbildningsprogram 2009 STRONG IS HAPPY! strong is happy! Vill du utveckla din träning? Få bättre träningsresultat och nå nya framgångar som tränare, instruktör, terapeut eller för egen del? Då har du

Läs mer

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet Cecilia Östman mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG sinnesstämning känsla skönhet Mitt namn är Cecilia Östman. Varmt välkommen till mig och min salong Hudvårdsstudion. Jag är cidesco diplomerad

Läs mer

Hållbart förbättringsarbete med stöd av kvalitetsregister

Hållbart förbättringsarbete med stöd av kvalitetsregister Hållbart förbättringsarbete med stöd av kvalitetsregister Hur arbetar vi för att åstad komma den bästa vården för våra patienter? Forskning om förbättringsarbete visar att det multiprofessionella teamet

Läs mer

Apotekets råd om. Akne och rosacea

Apotekets råd om. Akne och rosacea Apotekets råd om Akne och rosacea Akne är ett samlingsnamn för förändringar i form av hudknottror, pormaskar och varblåsor och är mycket vanligt. Akne beror inte på dålig hygien eller speciell mat utan

Läs mer

Porsche Sport Driving School Scandinavia

Porsche Sport Driving School Scandinavia Porsche Sport Driving School Scandinavia 2 Porsche Sport Driving School Scandinavia Lär känna din bil och dig själv som förare the Scandinavian way. Förarutbildning på svenska i Sverige. Porsche Sport

Läs mer

Kärleken till ett golv

Kärleken till ett golv Kärleken till ett golv Kärleken till ett golv Visst kan man bli förälskad i vackra ting. I synnerhet om de består i all oändlighet och bara blir vackrare med åren. Ett trägolv är ett levande material som

Läs mer

Huvudämnesval och studieplanering i Helsingfors. Studiebyrån, våren 2015. Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics www.hanken.

Huvudämnesval och studieplanering i Helsingfors. Studiebyrån, våren 2015. Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics www.hanken. Huvudämnesval och studieplanering i Helsingfors Studiebyrån, våren 2015 Dagens tema» Huvudämnesval Examenskraven ISP:en och huvudämnesvalet» Studieplanering» Karriärplanering Huvudämnet i examen» Minst

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter Prislista 2011/2012 PRISLISTA PRISLISTA 2011/2012 2013 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Mitt medvetna val är att de produkter jag använder

Läs mer

Kurser föreläsningar & konferenser

Kurser föreläsningar & konferenser Kurser föreläsningar & konferenser Information och verktyg för att förstå och stödja de sköraste flickorna Att förstå och hantera psykisk skörhet är bland det svåraste en förälder kan ställas inför. Samarbete

Läs mer

VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD

VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD PATIENTGUIDE DR. OBAGI Forskare, innovatör, vetenskapsman och hudläkare. Dr. Obagi är en av de främsta experterna inom hudförbättring. Under mitten av 1980-talet utvecklade han

Läs mer

Tobak och operation. Du kan minska risken för komplikationer av ditt tobaksbruk! Skaraborgs Sjukhus

Tobak och operation. Du kan minska risken för komplikationer av ditt tobaksbruk! Skaraborgs Sjukhus Tobak och operation Du kan minska risken för komplikationer av ditt tobaksbruk! Skaraborgs Sjukhus Tobak påverkar operationsresultatet När du blir opererad är det många faktorer som avgör om resultatet

Läs mer

Om du tittar på dig själv i en badrumsspegel som hänger på väggen och backar ser du:

Om du tittar på dig själv i en badrumsspegel som hänger på väggen och backar ser du: Om du tittar på dig själv i en badrumsspegel som hänger på väggen och backar ser du: A.Mer av dig själv. B.Mindre av dig själv. C.Lika mycket av dig själv. ⱱ Hur hög måste en spegel vara för att du ska

Läs mer

VISUELLA FÖRHÅLLANDEN

VISUELLA FÖRHÅLLANDEN VISUELLA FÖRHÅLLANDEN Hur man uppfattar ljuset i ett rum kan beskrivas med sju begrepp som kännetecknar de delar av synintrycken som man kan iaktta och beskriva ljusnivå, ljusfördelning, skuggor, bländning,

Läs mer

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE Antioxidant blandning av frukt och örter En kliniskt bevisad antioxidantblandning som skyddar och reparerar tecken på åldrad hud samt bidrar till ett ungdomligare utseende.

Läs mer

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Skylttextning Sälj mer med service! Praktisk butiksekonomi Skapa en egen hemsida Mera - sälj mer med service! Utveckla din befintliga hemsida Marknadsföring & marknadsplanering

Läs mer

FÖRETAGETS GRAFISKA PROFIL

FÖRETAGETS GRAFISKA PROFIL FÖRETAGETS GRAFISKA PROFIL och Microsoft Office 1 Innehållsförteckning Förord... 2 Företagets grafiska profil... 2 Färger... 2 Fonter (teckensnitt)... 2 Var börjar man? - PowerPoint... 2 Börja med att

Läs mer

Till dig som vill ha råd och tips inför tobaksstopp

Till dig som vill ha råd och tips inför tobaksstopp Till dig som vill ha råd och tips inför tobaksstopp Råd när du ska bli tobaksfri Bara du kan bestämma om du ska sluta med tobak och bara du kan lyckas. Att fatta ett genomtänkt beslut kan vara helt avgörande

Läs mer

Färger. Matthew Woehlke Översättare: Stefan Asserhäll

Färger. Matthew Woehlke Översättare: Stefan Asserhäll Matthew Woehlke Översättare: Stefan Asserhäll 2 Innehåll 1 Färger 4 1.1 Hantering av scheman................................... 4 1.2 Redigera eller skapa färgscheman............................. 4 1.2.1

Läs mer

Kundens förväntningar på dig

Kundens förväntningar på dig Kundens förväntningar på dig I slutändan handlar skillnaden på att vinna eller förlora om kunderna. Kunderna har en rad förväntningar på dig som effektiv partner. De företag som kan motsvara kundens förväntningar

Läs mer

www.clinicmedical.se

www.clinicmedical.se www.clinicmedical.se 1. Vad är Hydrapeel plus Hydrapeel plus behandling är en av de ledande inom icke laser hudföryngring. Hydrapeel plus är den enda hydradermabration förfarande som kombinerar rengöring,

Läs mer

Innehållsförteckning. Inledning... 3. Introduktion... 4. Övrigt... 5. Presentationens innehåll... 6

Innehållsförteckning. Inledning... 3. Introduktion... 4. Övrigt... 5. Presentationens innehåll... 6 Anteckningsunderlag 2 Innehållsförteckning Inledning... 3 Introduktion... 4 Övrigt... 5 Presentationens innehåll... 6 Förutsättningar för en intressant presentation... 8 Presentationens tre delar... 9

Läs mer

Dare to be perfect. Avancerade injektionsprodukter med hyaluronsyra för naturlig och långtidsverkande behandling av hudens åldrande.

Dare to be perfect. Avancerade injektionsprodukter med hyaluronsyra för naturlig och långtidsverkande behandling av hudens åldrande. Dare to be perfect Avancerade injektionsprodukter med hyaluronsyra för naturlig och långtidsverkande behandling av hudens åldrande. Hudens naturliga åldrande kan behandlas på ett naturligt sätt Huden är

Läs mer

Den goda kundtjänsten

Den goda kundtjänsten Den goda kundtjänsten Det stör svenskarna mest vid kontakt med kundtjänsten 2013 En internationell undersökning om konsumenters attityder till kundtjänsten Interactive Intelligence www.inin.com/se Innehållsförteckning

Läs mer

NÄR ALLT KÄNNS JOBBIGT

NÄR ALLT KÄNNS JOBBIGT omfinnar NÄR ALLT KÄNNS JOBBIGT Bröst, skäggväxt och föräldrar som inte förstår. Mens, målbrott, kärlek. Känslan av att allt är möjligt och att allt är kaos. Puberteten är en tid då det händer mycket i

Läs mer

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel är en ytterst effektiv Peel som är inriktad på att exfoliera de döda hudcellerna på hudens yta. Den är tillgänglig

Läs mer

Solution Profiler. Tips till att publicera en framgångsrik lösning

Solution Profiler. Tips till att publicera en framgångsrik lösning Solution Profiler Tips till att publicera en framgångsrik lösning Innehållsförteckning Så här börjar du... 2 1. Grundinformation... 3 1.1 Lösningens namn... 3 1.2 Lösningens beskrivning... 3 1.3 Lösningens

Läs mer

Gunnar Kihlblom. Coaching av ledare och nyckelpersoner. Utbildning i Affärs Coaching

Gunnar Kihlblom. Coaching av ledare och nyckelpersoner. Utbildning i Affärs Coaching Gunnar Kihlblom Coaching av ledare och nyckelpersoner Utbildning i Affärs Coaching Solid Affärs Coaching stödjer ledare och andra nyckelpersoner att möta de framtida utmaningarna som de själva och deras

Läs mer

UTBILDNINGSKATALOG S/S 2015

UTBILDNINGSKATALOG S/S 2015 UBIDNINGKAAG / 2015 Den kommande våren sägs ju vara förändringens tid, och du har säkert lagt märke till att vårt kursprogram ser lite annorlunda ut denna gång. Vi anpassar oss till resten av Europa och

Läs mer

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80 ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK Meny Tidsbokning: 08-661 81 80 Ansiktsbehandlingar Djuprengöring 90 min värde 750:- Rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, skalpmassage, mask. Brynplock ingår.

Läs mer

PIVOT POINT UNDERVISNING

PIVOT POINT UNDERVISNING KURSER VÅREN 2015 PIVOT POINT UNDERVISNING INNEHÅLL Allmän information Sida 3 Coloring+Cut Collection Sida 5 Cutting+Style Collection Sida 7 Men Cutting Collection Sida 8 Longhair Collection Sida 11 Curl+Cut

Läs mer

NYA BEHANDLINGSMETODER DEN SÄKRA BEHANDLINGEN BEHANDLINGAR FÖR BÅDE KVINNOR OCH MÄN - UTAN KIRURGISKA INGREPP

NYA BEHANDLINGSMETODER DEN SÄKRA BEHANDLINGEN BEHANDLINGAR FÖR BÅDE KVINNOR OCH MÄN - UTAN KIRURGISKA INGREPP NYA BEHANDLINGSMETODER Beautytek utvecklades ursprungligen för användning inom medicinen och har redan visat sin överlägsenhet inom detta område. Beautytek är knappast jämförbar med någon annan känd konventionell

Läs mer

Bildskapande i förskolan - Del 2 Exempel...

Bildskapande i förskolan - Del 2 Exempel... Bildskapande i förskolan - Del 2 Exempel... Exempel 2: LEK och experiment om FÄRG i förskolan Barns upptäckande av nyanser Exempel 3: Varför är han så slarvig? En studie om bildsamtal med barn Atakan

Läs mer

Vad är en bröstförstoring? Vad händer hos oss?

Vad är en bröstförstoring? Vad händer hos oss? BRÖSTFÖRSTORING Vad är en bröstförstoring? Bröstförstoring är det mest efterfrågade plastikkirurgiska ingreppet. Många kvinnor upplever att deras bröst förlorar i spänst, volym och fasthet med åren. En

Läs mer

Utbildningsplaner AutoCAD LT

Utbildningsplaner AutoCAD LT Utbildningsplaner AutoCAD LT AutoCAD LT Grundkurs AutoCAD LT Fortsättning ELPROCAD Basic ELPROCAD Pro Mechanical LT AutoARK LT Point LT Bygg Point LT EL Point LT VVS AutoVVS LT Teleregistrering LT är:

Läs mer

Utbildningsplan för utbildningsprogrammet Hospitality Management vid Högskolan på Åland

Utbildningsplan för utbildningsprogrammet Hospitality Management vid Högskolan på Åland 22 111 MARIEHAMN Datum : 01.04.2008 Sida 1 av 10 Utbildningsplan för utbildningsprogrammet Hospitality Management vid Högskolan på Åland Hotell- och restaurangadministratör YH 210 sp. Utbildningsplanen

Läs mer

KÄNSLORNA SOM SKAPAR MEDARBETARENGAGEMANG

KÄNSLORNA SOM SKAPAR MEDARBETARENGAGEMANG KÄNSLORNA SOM SKAPAR MEDARBETARENGAGEMANG Dale Carnegie Training Whitepaper Copyright 2012 Dale Carnegie & Associates, Inc. All rights reserved. Emotional_Engagement_062513_wpEMEA KÄNSLORNAS BETYDELSE

Läs mer

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nyckeln för att låsa upp dörren till dina framsteg är i dina händer. Så att du kan utvecklas med engagemang och passion. Med dig och din verksamhet

Läs mer

PANNLYFT/ÖGONBRYNSLYFT

PANNLYFT/ÖGONBRYNSLYFT PANNLYFT/ÖGONBRYNSLYFT Vad är pannlyft och ögonbrynslyft? Många som söker för tunga övre ögonlock behöver egentligen göra ett pann- och ögonbrynslyft. Operationen görs för att ändra ögonbrynens höjd och

Läs mer

Kurser i Airbrush Makeup

Kurser i Airbrush Makeup Som Makeup Artist måste du hålla dig ajour med utvecklingen för att handskas med den konkurrens som vi har i branschen. Att lära sig airbrush makeup har blivit en självklarhet efter att nya HD tekniken

Läs mer

13. Vad tycker du om samarbete och enskilt arbete på kurserna när det gäller laborationer?

13. Vad tycker du om samarbete och enskilt arbete på kurserna när det gäller laborationer? Enkäten Bakgrund 1. Vilket kön har du? Man Kvinna 2. Hur gammal är du? -25 26-30 31-35 36-3. Vilket program läste/läser du? Inom parenteserna står de olika namn utbildningarna haft genom åren. C (Datavetenskaplig

Läs mer

Ramverk för: Resultatmätning. Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB

Ramverk för: Resultatmätning. Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB Ramverk för: Resultatmätning Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB Att mäta resultat av marknadsinvesteringarna Att följa upp och mäta resultaten

Läs mer

FIXA FRÄCKASTE. Skönhet

FIXA FRÄCKASTE. Skönhet FESTSNYGGA. Cecilia, Maria, Ingela och Kattis fick jul- och nyårsfesternas snyggaste lookar. Л t G K ss kt ll d st n FIXA FRÄCKASTE Gu e! st Ʀр & y- Helgernas fester närmar sig. Att få till en fin festfrisyr

Läs mer

EBR. Diplomerad distributionselektriker. Bygger din kompetens

EBR. Diplomerad distributionselektriker. Bygger din kompetens EBR Diplomerad distributionselektriker Bygger din kompetens EBR Diplomerad distributionselektriker Vi erbjuder ett väl sammansatt utbildningspaket som ger dig förutsättningar för att utvecklas framgångsrikt

Läs mer

Vi är specialisterna på betong

Vi är specialisterna på betong Vi är specialisterna på betong Vi började med en fabrik i Sverige 1955 Allt startade 1955 då den svenske ingenjören och entreprenören Martin Thomas grundade företagets första betongfabrik i Karlstad. Martin

Läs mer

Seminarieunderlag 2, PU3

Seminarieunderlag 2, PU3 Seminarieunderlag 2, PU3 Tål Du att bli synad i sömmarna? Att patienternas inflytande ökar är en trend i flera västländer. Synpunkter från patienterna måste tandläkaren, liksom andra läkare, vara lyhörd

Läs mer

Magister- och masterexamen, samt kurser på avancerad nivå. Socialt arbete, Örebro universitet

Magister- och masterexamen, samt kurser på avancerad nivå. Socialt arbete, Örebro universitet Magister- och masterexamen, samt kurser på avancerad nivå Socialt arbete, Örebro universitet April 2014 INNEHÅLL INLEDNING... 1 VARFÖR STUDIER PÅ AVANCERAD NIVÅ?... 1 SKILLNADEN MELLAN EN MAGISTER- OCH

Läs mer

NÄR ALLT KÄNNS JOBBIGT

NÄR ALLT KÄNNS JOBBIGT omfinnar NÄR ALLT KÄNNS JOBBIGT Bröst, skäggväxt och föräldrar som inte förstår. Mens, målbrott, kärlek. Känslan av att allt är möjligt och att allt är kaos. Puberteten är en tid då det händer mycket i

Läs mer

Sammanställning av studerandeprocessundersökning GR, hösten 2010

Sammanställning av studerandeprocessundersökning GR, hösten 2010 Sammanställning av studerandeprocessundersökning GR, hösten 2010 Utbildningsanordnare: AcadeMedia Utbildning: Turism-entreprenör omg 2 Antal utskick: 5 Antal svar: 3 Svarsfrekvens: 60% Här presenteras

Läs mer

Bipacksedel: Information till användaren. Terbinafine Dermapharm, 10 mg/g kräm. Terbinafinhydroklorid

Bipacksedel: Information till användaren. Terbinafine Dermapharm, 10 mg/g kräm. Terbinafinhydroklorid Bipacksedel: Information till användaren Terbinafine Dermapharm, 10 mg/g kräm Terbinafinhydroklorid Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information

Läs mer

Världens eko 2006 - kursutvärdering

Världens eko 2006 - kursutvärdering Världens eko 2006 - kursutvärdering Tack för att du tar dig tid att utvärdera kursen! Dina åsikter betyder mycket för oss och vi arbetar hårt för att Världens eko ska vara en dynamisk och föränderlig kurs.

Läs mer

Silky Oaks Contour Wrap

Silky Oaks Contour Wrap Silky Oaks Contour Wrap Får din kropp att må bra! Silky Oaks Contour Wrap Upplev skillnaden Silky Oaks Contour Wrap är ursprungligen en terapeutisk behandling. Den var tänkt som en medicinsk behandling

Läs mer

Kom igång med SKETCHBOOK! FÖRST:

Kom igång med SKETCHBOOK! FÖRST: Kom igång med SKETCHBOOK! FÖRST: Längst upp hittar du menyn. Där finns olika symboler som du kan klicka på. Om du klickar på cirkeln med ett i i, hittar du information om hur programmet fungerar. Börja

Läs mer

VFU utbildning i samverkan

VFU utbildning i samverkan VFU utbildning i samverkan Bli handledare för socionomstudenter i verksamhetsförlagd utbildning (VFU) Institutionen för socialt arbete Socialhögskolan Morgondagens socionomer längtar efter din kunskap

Läs mer

Att bygga en generell examen

Att bygga en generell examen Att bygga en generell examen - TANKAR OM HUR EN GENERELL EXAMEN FÅR RÄTT INNEHÅLL Anna Selfvén Allmän studievägledare, Lunds universitet Allmän studievägledning LU -Vad kan jag välja utifrån mina intressen?

Läs mer

Några minuter idag. Många liv i morgon.

Några minuter idag. Många liv i morgon. Några minuter idag. Många liv i morgon. Karma Kamera www.karmakamera.se Karolinska Institutet genomför under hösten 2013 forskningsstudien Karma Kamera i samarbete med Södersjukhuset. Vi ställer nu frågan

Läs mer

Sammanställning av studerandeprocessundersökning GR, hösten 2010

Sammanställning av studerandeprocessundersökning GR, hösten 2010 Sammanställning av studerandeprocessundersökning GR, hösten 2010 Utbildningsanordnare: Elof Lindälv Utbildning: Fordonsförare - godstransport och Truck och terminal Antal utskick: 21 Antal svar: 8 Svarsfrekvens:

Läs mer

Hållbarheten är mellan sex till tolv månader beror på vilken filler man använder. Läs mer om detta under Teosyal Ultimate.

Hållbarheten är mellan sex till tolv månader beror på vilken filler man använder. Läs mer om detta under Teosyal Ultimate. Ansiktet 1. Vi utför SOFT LIFT på SLM-kliniken med olika fillers såsom Restylane, Perlane, Restylane Sub Q, Juvederm, och Teosyal Ultimate. Detta är en kombinationsbehandling med Botox. Man måste tänka

Läs mer

Eye tracking analysera din kommunikation och sälj mer

Eye tracking analysera din kommunikation och sälj mer Eye tracking analysera din kommunikation och sälj mer 1 2 Skapa iögonfallande information och sälj mer Ser dina kunder det du verkligen vill att de ska läsa på fakturan, hemsidan eller i appen? Eller missar

Läs mer

Kyrkan på Facebook. Stockholm Göteborg Malmö. Mer information om de tre kurserna. Välkommen till kurs

Kyrkan på Facebook. Stockholm Göteborg Malmö. Mer information om de tre kurserna. Välkommen till kurs Välkommen till kurs Kyrkan på Facebook I februari, mars och april arrangeras tre olika kurser om Facebook för dig som är anställd eller på annat sätt verksam inom kyrka och församling: En grundkurs för

Läs mer

Har du någon erfarenhet av distansstudier tidigare? Hur ofta och på vilket sätt förväntar du dig att ha kontakt med din lärare?

Har du någon erfarenhet av distansstudier tidigare? Hur ofta och på vilket sätt förväntar du dig att ha kontakt med din lärare? Háskóli Íslands Svenska lektoratet Höstterminen Grammatik I 05.70.03 (2,5 p) H [ects: 5] Lärare: Olof Borgeke borgeke@hi.is Termin: Ht 2005 Förväntningar En av dina första uppgifter i Studiebrev 1 är att

Läs mer