Välkommen hem! Vi önskar våra hyresgäster. Glad sommar!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen hem! Vi önskar våra hyresgäster. Glad sommar!"

Transkript

1 Välkommen hem! Juli Vi önskar våra hyresgäster Glad sommar!. 2016

2 VD har ordet Doften av gräsklipp, det prasslande ljudet av en cykel på en solvarm grusväg, smaken av jordgubbar, att se himlens färgskiftningar när solen går ner sent om natten och känna hur sommarluften blir svalare när solen försvinner bakom bergen. Sommaren är en årstid vi upplever med alla sinnen. Nu är den här igen!... Visst har den här vintern gått fort? Det har den åtminstone hos oss. Samtidigt har det hänt mycket sedan förra sommaren. Vi har till exempel äntligen två sprillans nya hus med åtta nya lägenheter på Älvstranden i Edsbyn, något vi är både stolta och glada över. Något annat vi jobbat länge med är planeringen av familjedagen på Oldaniels. Nu är den genomförd och vi är så glada över att så många Alftabor ville vara med! Nästa gång blir det Edsbyns tur. Har du någon idé om vad vi borde hitta på där? Hör i så fall av dig till oss eller till Hyresgästföreningen som är vår samarbetspartner. Vårt arbete med sopsorteringen har också börjat ge rejäla resultat och det kan du läsa mera om i vårt nyhetsbrev. Det kan ni klappa er själva på axeln för och så hoppas jag att det kan ge blodad tand så att vi alla kommer ännu några snäpp innan året är över. Något annat jag hoppas är att ni alla får chans att njuta ordentligt av sommaren. Bada, upplev något nytt och se framför allt till att vila upp er efter året som gått. Och håll utkik efter våra sommarjobbare, i särskilda sommarjobbar-tröjor. De är viktiga för oss och att ta emot dem är en av årets roligaste uppgifter. Vi hörs igen i höst, med nya krafter och ny inspiration. Vad kan andra halvåret ha för överraskningar? Glad sommar! VD, Mikael Reijer Nya medarbetare Aefab har glädjen att hälsa tre nya medarbetare välkomna! Per Andersson är drifttekniker, Håkan Nykvist är snickare och Christer Ladänges är byggnadsingenjör. Alla tre har redan börjat hos oss och de är mycket välkomna tillskott i organisationen.per Tillsammans blir vi ännu bättre! Christer Håkan

3 amiljefest på Oldaniels! Den 11 juni var det äntligen dags för vår stora familjefest på Oldaniels! Hundratals Alftabor i alla åldrar samlades vid lekplatsen vid Oldanielsgatan 9 och vi hade en fantastisk dag. In i det sista var det osäkert med vädret men vi klarade oss det blev inga regnskurar och vi kunde vara ute som vi planerat. Och vilken dag det blev!... Grillarna gick varma och både hamburgare och sojakorv gick åt som smör i solsken, såväl som kaffeslurkarna och kanelbullarna. Fiskdammen var också populär och det var nog ett och annat barn som testade fiskelyckan flera gånger. Allra mest folk var vi på området vid tolvtiden, när rapparen Dogge Doggelito klev upp på scenen. Minst fyrahundra Alftabor dansade och var glada när han uppträdde några fick delta lite extra när han ordnade en spontan danstävling för barnen. Det fanns gott om saker att roa sig med under familjedagen. Många barn hängde med på Skräpjägarna och lärde sig allt om sopsortering, de blir nu våra ambassadörer ute på områdena och vi hoppas att de kan inspirera andra till att komma igång och bli ännu bättre på källsorteringen. Ansiktsmålning, mini-zoo och tipsrunda var också uppskattat och Aefabs stora maskiner som fanns på plats blev en populär del av dagen. Familjedagen arrangerades av Aefab och Hyresgästföreningen som ett boinflytandeprojekt och ett integrationsprojekt. Tanken var att alla våra hyresgäster skulle få en chans att umgås och lära känna varandra och vi är glada att så många passade på. Extra glada för det är våra två sommarjobbare Rim Habteab och Yonas Bereket som ägnat sig åt att sprida informationen om festen på flera språk, vara med och planera och också knacka dörr på våra områden för att se till att alla fått inbjudan. De har gjort ett otroligt bra jobb och vi på Aefab är tacksamma över att vi hade chansen att ta in två av våra duktiga ungdomar speciellt till det här projektet. Familjefesten på Oldaniels riktade sig i första hand till Alftaborna. Nu börjar vi planeringen inför nästa fest den här gången blir det naturligtvis i Edsbyn. Mera om den festen berättar vi så fort vi har detaljerna!

4 Vilken fest!

5 Tack til alla som kom! Nästa gång är det Edsbyns tur...

6 Vi är stolta att sponsra Pride Ett Edsbyn Pride gynnar både våra hyresgäster och alla andra invånare och kan dessutom bidra till att Ovanåkers kommun blir mer attraktiv att leva och bo i. Det tror vi på Aefab, som självklart vill vara med och sponsra evenemanget.... Aefab är stolta över att kunna meddela att vi går in och sponsrar evenemanget Edsbyn Pride i augusti. Jämställdhetsfrågan är viktig för Aefab och därför är det självklart att vi vill medverka, säger styrelseordförande Ylva Ivarsson: - Det här är oerhört viktigt, särskilt för våra yngre invånare i kommunen. Vi på Aefab står för allas lika värde. Edsbyn Pride är ett arrangemang som stämmer väl överens med företagets värderingar. I den affärsplan vi just nu arbetar med har vi redan slagit fast att jämställdhet och HBTQ-frågor är något vi ska lägga mycket kraft på under de kommande åren. - Att skapa trygghet och mervärde för våra hyresgäster är en av de viktigaste delarna i hur vi tänker kring sponsring. Ett Pride i Edsbyn bidrar till både trygghet och mervärde, det kan gynna hyresgästernas kulturella liv och dessutom på sikt göra kommunen mer attraktiv att bo i. Självklart vill vi bidra till det, säger marknadschef Victoria Selin. Jag är stolt över att jobba i en kommun där hela kommunledningen är positiva till att delta. Edsbyn Pride skulle ha en viktig betydelse för personer i vår bygd som skulle känna att de flesta tycker att mångfald är positivt, för så tror jag att det är Ulla-Marie Nilsson Ansvarig för hbtq-arbetet på Ovanåkers kommun Bland andra sponsorer märks bland andra Edsbyns IF Bandy och Helsinge Vatten. Regnbågsdagen går av stapeln klockan 12 den 19 augusti på Röda Kvarn i Edsbyn. Där bjuds det på föreläsningar och uppträdanden från ett flertal artister. Programmet är i skrivande stund inte färdigt men arrangörerna RFSL Hälsingland och Ovanåkers kommun utlovar kunskap, kärlek och så lite dans. Vi ses väl där?

7 Välkomna alla sommarjobbare! Äntligen är de här! Våra sommarjobbare i röda tröjor är ett välkommet tillskott i arbetslagen och nu kan de skymtas runt om på alla våra bostadsområden i Alfta och Edsbyn. Vi har tagit en pratstund med tre av årets sommarjobbare, Amanda, Fanny och Moa.... Läs mer om årets sommarjobbare på nästa sida.. På Oldanielsområdet i Alfta jobbar Fanny Grimskvick, Moa Artursson och Amanda Eriksson med att rensa ogräs och lägga bark i rabatterna. De har bara hunnit jobba några dagar men än så länge trivs de: - Det är roligt att se att det blir en förändring när man jobbar, säger Fanny. Det händer då och då att hyresgästerna hälsar, eller stannar och pratar, och de är uppskattade när de visar sig på områdena. När det regnade och var lite kyligt var det inte fullt lika kul att jobba ute, medger sommarjobbarna, men i dag skiner solen och de är nöjda med sin arbetsplats. - Jag hade hört av andra att det skulle vara bra att jobba på Aefab, att det var roligt, det var därför jag också ville göra det, säger Moa.

8 De gör så mycket nytta! En chans för Aefab att hinna komma ikapp med viktiga sysslor under sommaren och samtidigt en möjlighet för unga att få upp ögonen för branschen. Sommarjobbarna är viktiga på flera vis.... Under sommaren kommer ett 40-tal unga mellan 17 och 25 år att jobba tre veckor vardera hos oss på Aefab. Ett par av dem jobbar inom lokalvården men de allra flesta är i vår utförargrupp och ägnar sig åt yttre skötsel. De som jobbar under den första treveckorsperioden får rensa mycket ogräs, klippa häckar och liknande. Det är då vi hinner ikapp med ogräset, det kommer så mycket i början av sommaren, säger Robert Rubensson som är arbetsledare för utförargruppen. Nästa treveckorsperiod kan sommarjobbarna att få ägna sig lite mera åt andra sysslor som att olja in parkbänkar, hjälpa till att bygga någon uteplats eller liknande. Men båda grupperna har varierande sysslor och de är väldigt välkomna när de kommer. Robert Vi har en liten hälsning från vår utförargrupp som jobbar med yttre skötseln. Det är många som gör fint och planterar om blommor under våren och sommaren. Kasta den gamla blomjorden i vanliga hushållssoporna. Det är inte tillåtet att kasta den i häckarna ute på gården, eftersom det försämrar för våra egna planteringar. Tack för hjälpen! Utförargruppen ser alltid fram emot att de ska komma. De gör så mycket nytta och självklart är det dessutom roligt med tillskott i arbetslaget, säger Robert. Men det är inte bara för att få hjälp med det dagliga arbetet som Aefab gärna tar emot många sommarjobbare målet är också att ungdomarna ska få en bild av hur det kan vara att jobba hos oss och kanske därför intressera sig för branschen. De får ju en inblick i hur det är att vara vaktmästare. Kanske kan en rolig sommar på Aefab leda till att några av dem söker jobb hos oss i framtiden.

9 Vill du slänga grovsopor? Källsorteringen och soporna är fortfarande en av de viktigaste frågorna vi har att jobba med inför framtiden. Att ta vara på våra resurser och sortera smart är både nödvändigt och självklart för oss på Aefab. Och sorteringen ger resultat. Ju bättre vi sorterar, desto mer sparar vi av jordens resurser. Nu fortsätter vi jobba tillsammans för att bli ännu bättre!... Som ett steg i arbetet med källsortering stängde vi våra grovsoprum under våren. Det gjorde vi för att få bättre ordning på hanteringen och också för att undvika att saker som i själva verket inte är grovsopor skulle ställas därinne, det är något vi haft problem med tidigare. Vi passar på att påminna om hur de nya rutinerna ser ut. Du som behöver slänga grovsopor ringer och beställer hämtning av BORAB. Soporna ska ställas ut på anvisad plats kvällen innan det datum du får från BORAB vid anmälan. BORAB Hämtar dina grovsopor gratis! Ring Hämtning: Alfta - jämna veckor, var 4:e vecka Edsbyn - ojämna veckor var 4:e vecka Tack för er insats! Vi jobbar också vidare med sorteringen av vanliga hushållssopor. Vi blir bättre och bättre på att sortera rätt och det är roligt att se skillnaden! Särskilt på vissa områden har ni hyresgäster gjort ett fantastiskt jobb. Ni som bor på: Öjollas, St Olofs väg 1, 21 och 51, Bergavägen 4, Olof Johanssons väg 12, 24 och 32, Triangeln i Edsbyn. Sunnangården, Ungmansvägen 3, Timotejvägen, Stationsgatan och alla på Oldanielsområdet i Alfta. Sträck på er och var extra stolta över er själva!

10 elanmäl direkt til din bovärd Har du problem eller fel i din lägenhet? Nu kan du ringa direkt till din bovärd och felanmäla vardagar mellan kl Om du skulle råka ut för ett allvarligt fel utanför kontorstid och det inte kan vänta till nästa dag, kan du ringa jouren, Alla ska trivas För att alla ska trivas i sina hem är det viktigt att man visar hänsyn och tänker på att inte störa sina grannar. Visa extra hänsyn mellan kl och Om du upplever allvarliga störningar i ditt boende kvällar, nätter eller helger kan du ringa störningsjouren, Felanmäl i Aefabs bostadsapp Du kan också felanmäla via Mina sidor på eller i Aefabs bostadsapp. Det är enkelt och smidigt och du slipper ringa. Kontakta oss så hjälper vi dig och visar hur det fungerar. elanmälan Måndag - Fredag kl Ring din bovärd Jouren Akuta fel, kvällar & helger Felanmäl på eller i Aefabs bostadsapp! Störningsjouren

11 Edsbyn Johan Norell Alfta Carl-Axel Mårtensson Bryggaren Medborgaren Bagaren Bergavägen Backa Stationsgatan Sunnangården Timotej 21:an Centrumhuset Knagga Gård David Lindsmyr Staffan Tällberg Fölet Lasarus Fallrisgatan Skidan Öjollas Östra kyrkogatan Oldanielsgatan Västanågatan Gundbogatan Perersvägen Ove Jernberg Pär Svärd Trekanten Spinnaren Joners Nils-Jons Hingsten Triangeln Kommunala fastigheter Mats Hammarström Kommunala fastigheter Blå huset

12 Öppettider i sommar Under sommaren har vi ändrade öppettider på våra kontor. Huvudkontoret i Alfta 1 juni - 31 augusti Öppet kl Lunchstängt kl Obs, stängt vecka 29 & 30 Obs! Bovärdskontoren i Alfta och Edsbyn håller stängt under juni - augusti Glad sommar! Huvudkontor Bornvägen 2, Alfta Box 80, Edsbyn info@aefab.se Gilla Ae ab på... Bovärdskontor Bornvägen 2, Alfta Långgatan 16 E, Edsbyn

Ladda ner vår bostadsapp!

Ladda ner vår bostadsapp! Välkommen hem! Mars. 2016...... Våren äntligen här! Gräsmattor som klias igång, nya uteplatser och mycket annat läs om vad som händer på ditt område i vår. Älvstranden Hösten 2016 är de klara men vi tjuvkikar

Läs mer

Juli Familjefest i Edsbyn. Dessutom: Vem jobbar med vad? Ventilationsbyte på G Gör det själv. Sommarjobbarna äntligen tillbaka!

Juli Familjefest i Edsbyn. Dessutom: Vem jobbar med vad? Ventilationsbyte på G Gör det själv. Sommarjobbarna äntligen tillbaka! Familjefest i Edsbyn Juli. 2017... Dessutom: Vem jobbar med vad? Ventilationsbyte på G Gör det själv Sommarjobbarna äntligen tillbaka! VD har ordet Midsommarafton har passerat, syrenerna har redan blommat

Läs mer

Välkommen hem! Stamrenovering. Nu fortsätter vi i Edsbyn! Möt våra nya bovärdar. Vi bygger Ängen - så här blir det. Odla på balkongen? Så lyckas du!

Välkommen hem! Stamrenovering. Nu fortsätter vi i Edsbyn! Möt våra nya bovärdar. Vi bygger Ängen - så här blir det. Odla på balkongen? Så lyckas du! Välkommen hem! Stamrenovering April. 2017 Nu fortsätter vi i Edsbyn! Möt våra nya bovärdar Vi bygger Ängen - så här blir det Odla på balkongen? Så lyckas du! VD har ordet Tänk att det redan är vår igen.

Läs mer

... alkommen. som hyresgäst!

... alkommen. som hyresgäst! V II... alkommen II som hyresgäst! Innehall II Nar du lyttar in... 4 Din bovard... 5 elanmalan... 6 www.ae ab.se... 7 Hall ditt hem i gott skick...7 o o o Ditt boende... 8 Sa har skoter vi tvattstugan...

Läs mer

Välkommen hem! ... Stamrenoveringar på gång! ... Vem blir min fastighetsvärd?

Välkommen hem! ... Stamrenoveringar på gång! ... Vem blir min fastighetsvärd? Välkommen hem!... Vem blir min fastighetsvärd?... December Stamrenoveringar på gång! Nu drar vi igång den nya fastighetsorganisationen med fastighetsvärdar, utförandegrupp och områdeskontor. Nu får du

Läs mer

Håll värmen inne! Välkommen hem! ... ... ... Håll värmen inne! Stefan trivs i sitt nya hem

Håll värmen inne! Välkommen hem! ... ... ... Håll värmen inne! Stefan trivs i sitt nya hem Välkommen hem!... Håll värmen inne!... Stefan trivs i sitt nya hem... November Håll värmen inne! Den riktiga kylan kommer nu krypande och växlingen mellan soliga dagar och kalla nätter innebär ibland att

Läs mer

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet.

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet. Nyhetsbrevet Nr 3 Invigningen närmar sig Av vårt nya hus. Men först skall vi ha visningar dels för de hyresgäster som tecknat avtal där, men vi kommer även att ha visningar för våra övriga hyresgäster

Läs mer

Äntligen sommar! Välkommen hem! ... ... Våra bostadsområden. snyggas till. Ny fastighetsorganisation

Äntligen sommar! Välkommen hem! ... ... Våra bostadsområden. snyggas till. Ny fastighetsorganisation Välkommen hem!... Våra bostadsområden snyggas till... Juni Ny fastighetsorganisation Under sommaren kommer praktikanter arbeta med att göra den yttre miljön på våra områden mer trivsamma. 1 januari 2014

Läs mer

Hänsyn + Omtanke = trivsel

Hänsyn + Omtanke = trivsel En trygghet med att bo i flerfamiljshus är att man har människor omkring sig. Det hörs ljud från andra, det rör sig i området, det är liv och rörelse. Foto: duo Fotografi Du har rätt till lugn och ro Människor

Läs mer

Stagneliusbladet. Nu har träden signalerat att hösten är på väg! Informationsblad för medlemmarna i Riksbyggens Bostadsrättsförening Uppsalahus 14

Stagneliusbladet. Nu har träden signalerat att hösten är på väg! Informationsblad för medlemmarna i Riksbyggens Bostadsrättsförening Uppsalahus 14 Stagneliusbladet 2017 Nr 5 Informationsblad för medlemmarna i Riksbyggens Bostadsrättsförening Uppsalahus 14 Ansvarig utgivare: Anita Ljungström Redaktör: Staffan Hagelin Gille och Malin Lundén Pettersson

Läs mer

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com BÖCKER INSPIRATION Vår vision är att inspirera minst en miljon människor till att förverkliga sina drömmar och må bra under tiden. Är du en av dem? Personligt entreprenörskap handlar om kraften och förmågan

Läs mer

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Jag är A. Man 38 36,2 B. Kvinna 65 61,9 C. Annan 2 1,9 Min ålder A. yngre än 25 år 16 15,2 B. 26 45 år 28 26,7 C. 46 65 år 26 24,8 D. äldre än 65 35 33,3 Tid för mitt

Läs mer

Trivselregler. Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de beslut som föreningsstämman fattar.

Trivselregler. Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de beslut som föreningsstämman fattar. Trivselregler Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de beslut som föreningsstämman fattar. I Brf Årstiden förutsätter vi att medlemmarna hjälper till

Läs mer

Alla har rätt att bo tryggt. Vi vill att du ska trivas som hyresgäst hos ÖBO. Det innebär bland annat att du ska kunna få lugn och ro i din bostad.

Alla har rätt att bo tryggt. Vi vill att du ska trivas som hyresgäst hos ÖBO. Det innebär bland annat att du ska kunna få lugn och ro i din bostad. Alla har rätt att bo tryggt Vi vill att du ska trivas som hyresgäst hos ÖBO. Det innebär bland annat att du ska kunna få lugn och ro i din bostad. Allt blir trivsammare om vi pratar med varandra! Så här

Läs mer

Entreprenörshandboken

Entreprenörshandboken Entreprenörshandboken I denna handbok beskriver vi på ett enkelt sätt hur vi vill att vårt samarbete med dig och ditt företag ska fungera. Det är inga konstigheter utan handlar bara om ett bra bemötande

Läs mer

Välkommen hem! Nu vårstädar vi på ditt område!

Välkommen hem! Nu vårstädar vi på ditt område! Välkommen hem!... Maj. 2015 Stamrenoveringar - Så funkar det! Nu ska de gamla gjutjärnsrören bort och våra hyreshus får en rejäl uppfräschning på kuppen. Möt våra tre snickare som jobbar för fullt med

Läs mer

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~ Styrelsen inleder Under våren och sommaren har CISV Linköping många roliga saker på gång som vi har försökt samla här. Två gånger om året kommer CISV Linköping att skicka ut ett informationsblad, ett vårblad

Läs mer

MEDIAVERKSTAN, BOTKYRKA KOMMUN

MEDIAVERKSTAN, BOTKYRKA KOMMUN SOMMAR 2017 SJÖNG PÅ FUNKISMELLON VAD GÖR EN SÅDAN? BILDER FRÅN MÄSSAN I TUMBA VAD GÖR DE PÅ NYÄNGEN? MEDIAVERKSTAN, BOTKYRKA KOMMUN 2 Inblick Daglig verksamhet Botkyrka kommun Inblicks redaktion FRÅN

Läs mer

Bakgrund. Rikshem erbjuder sommarjobb som en del i vår CSR-satsning. 2012 anställdes 35 ungdomar i Uppsala som en första insats.

Bakgrund. Rikshem erbjuder sommarjobb som en del i vår CSR-satsning. 2012 anställdes 35 ungdomar i Uppsala som en första insats. Rikshems sommarjobb Bakgrund Rikshem erbjuder sommarjobb som en del i vår CSR-satsning. 2012 anställdes 35 ungdomar i som en första insats. 2013 anställdes ungefär 80 ungdomar på sju olika orter i landet,,,

Läs mer

NYHETER FÖR DIG SOM ÄR HYRESGÄST HOS UPPLANDS-BROHUS SEPTEMBER Trafikskola i Kungsängen Ny bovärd i Bro. HEMMA HOS September

NYHETER FÖR DIG SOM ÄR HYRESGÄST HOS UPPLANDS-BROHUS SEPTEMBER Trafikskola i Kungsängen Ny bovärd i Bro. HEMMA HOS September NYHETER FÖR DIG SOM ÄR HYRESGÄST HOS UPPLANDS-BROHUS SEPTEMBER 2018 Trafikskola i Kungsängen Ny bovärd i Bro HEMMA HOS September 2018 1 LEDAREN Denna sommar har på många sätt varit fantastisk, men jag

Läs mer

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND Oj, vad tiden går fort! April är snart slut och sommaren närmar sig med stormsteg. Men innan sommaren kommer har vi ytterliggare en fartfylld månad att se fram emot! Vårinsamling, mångfaldsrunda, nätverksträff,

Läs mer

Vi finns för dig. Störningsjouren. tel sön-tor fre-lör Vid störningar på dagtid, kontakta ditt bostadsbolag.

Vi finns för dig. Störningsjouren. tel sön-tor fre-lör Vid störningar på dagtid, kontakta ditt bostadsbolag. Vi finns för dig April 2017 Störningsjouren har funnits sedan 1986 och har heltidsanställd specialutbildad personal. Vi har två bilar, en som trafikerar södra Stockholm och en som trafikerar norra delarna

Läs mer

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information Hej och Välkommen till Brf Skiftesgatan! I det här dokumentet finner du föreningens trivselregler samt allmän information som är bra att känna till. Vi som sitter i Styrelsen har alltid en ambitionen om

Läs mer

UNDER SAMMA TAK. Information från Störningsjouren

UNDER SAMMA TAK. Information från Störningsjouren UNDER SAMMA TAK Information från Störningsjouren BO TILLSAMMANS Du som bor i flerfamiljshus har kanske grannar över dig, under dig och på sidorna. Att bo så kräver en hel del, både hänsyn och tolerans

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november Oj, oj oj, nu går tiden fort det har redan gått fem veckor sedan förra veckobrevet! Var tog de fem veckorna vägen? Jo, de försvann i en massa

Läs mer

NYTT. Nummer Ny tidning utgiven av Hyresbostäder i samarbete med samhällsprogrammets medieinriktning på Ållebergsgymnasiet.

NYTT. Nummer Ny tidning utgiven av Hyresbostäder i samarbete med samhällsprogrammets medieinriktning på Ållebergsgymnasiet. NYTT Nummer 1 2019 Ny tidning utgiven av Hyresbostäder i samarbete med samhällsprogrammets medieinriktning på Ållebergsgymnasiet. Vi på Hyresbostäder Falköping är mycket glada att kunna visa upp vår nya

Läs mer

Harakärrsbladet 1/16

Harakärrsbladet 1/16 www.harakarr.fotomats.se LH Harakärr Harakärrsbladet 1/16 Med kallelse till årets första bostadsmöte 2016 Tillbaka Harakärrsbladet är tillbaka med information om Harakärr och Kärrmesen. För er som inte

Läs mer

NÄR DU ARBETAR FÖR OSS...

NÄR DU ARBETAR FÖR OSS... NÄR DU ARBETAR FÖR OSS... Information till dig som utför arbete på uppdrag av Helsingborgshem HEJ ENTREPRENÖR! Vi hoppas att du känner dig välinformerad och trygg med de riktlinjer och förhållningssätt

Läs mer

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari Vinterns bästa snöaktiviteter på hemmaplan Åk utför! Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari För att fira World Snow Day bjuder Svenska Skidförbundet in dig till familjefest i Hammarbybacken. Är

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM

VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM Anvisningar, tips och råd epost@kbab.se 054-540 76 00 Box 1505, 651 21 Karlstad Bobutik: Ö:a Torggatan 19 Huvudkontor: N:a Strandgatan 13 Hoppas du trivs... Hoppas att du trivs

Läs mer

Att bo i Brf Ställets Bygata

Att bo i Brf Ställets Bygata Hej och varmt välkommen till! Med denna broschyr vill styrelsen hälsa dig välkommen till vår förening och samtidigt passa på att lämna lite information om ditt nya boende. Informationen är svar på frågor

Läs mer

Visättraskolan informerar Augusti 2015

Visättraskolan informerar Augusti 2015 Semira Vikström (Rektor) Visättraskolan Visättravägen 61-63 141 50 HUDDINGE Tel: 08-535 345 02 E-post: semira.vikstrom@huddinge.se Hemsida: http://grundskolor.huddinge.se/visattraskolan/ Visättraskolan

Läs mer

Nyhetsbrev Augusti. Equmeniascout i Region Stockholm. Hej!

Nyhetsbrev Augusti. Equmeniascout i Region Stockholm. Hej! Equmeniascout i Region Stockholm Nyhetsbrev Augusti Hej! Välkomna tillbaka! En ny scouttermin är precis på väg att dra igång, kanske har den redan det för vissa av er. Detta innebär nya möjligheter, nya

Läs mer

25 juni-24 augusti. Änggårdsbacken. Sommar-sommar-sommar

25 juni-24 augusti. Änggårdsbacken. Sommar-sommar-sommar I år ses vi i det gröna! Änggårdsbacken Sommar-sommar-sommar 25 juni-24 augusti 2012 Vid regn och rusk flyttas alla aktiviteter, som är planerade att vara ute i trädgården, in till Träffpunkten. Välkomna

Läs mer

Välkommen till Gurkbladet nr 5 vecka 25 2009

Välkommen till Gurkbladet nr 5 vecka 25 2009 Gurkbladet Välkommen till Gurkbladet nr 5 vecka 25 2009 Nu när vi har valt en ny styrelse och en ny ordförande är det dags för ett nytt Gurkblad. Namnen på styrelsen och dess suppleanter finns anslaget

Läs mer

Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna. Rapport Sida 1 (17) Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna

Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna. Rapport Sida 1 (17) Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna Rapport Sida 1 (17) 2015-01-05 Sida 2 (17) Brukarundersökning Ungdomens Hus 2014 En webbenkät genomfördes under november/ december 2014. 47 ungdomar på Ungdomens Hus svarade på enkäten. Betydligt färre

Läs mer

Närståendebrev maj 2017

Närståendebrev maj 2017 Sid 1 (8) Hej alla närstående! I skrivandets stund har vi haft två av tre närståendemöten i maj. Det sista är den 31/5 för hela plan 6. Vi bokade in Anders Sundberg, läkare på Legevisitten, som är den

Läs mer

... Valkommen. som hyresgäst!

... Valkommen. som hyresgäst! Valkommen II som hyresgäst! Innehall II Nar du lyttar in 4 Din bovard 5 elanmalan 6 wwwae abse 7 Hall ditt hem i gott skick7 o o o Ditt boende 8 Sa har skoter vi tvattstugan 11 II II II II II Kallsortera

Läs mer

NYHETSBREV LUND JANUARI 2016

NYHETSBREV LUND JANUARI 2016 I detta nyhetsbrev: Ny termin, nya verksamheter! Julmys med ungdomar på ett boende för ensamkommande Välkommen till terminens praktikant Årsmöte Adress Rädda Barnens lokalförening i Lund Magle Lilla Kyrkogata

Läs mer

NYHETSBREV Maj 2013. Molok för hushållsavfall

NYHETSBREV Maj 2013. Molok för hushållsavfall NYHETSBREV Maj 2013 Molok för hushållsavfall Efter informationen förra månaden gällande placering av moloken och nedtagningen av tallen inkom reaktioner om just tallens bortgång från boende. Då har vi

Läs mer

Stugan vid sjön ORDLISTA LÄSFÖRSTÅELSE ANNA HANSSON ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN

Stugan vid sjön ORDLISTA LÄSFÖRSTÅELSE ANNA HANSSON ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN ANNA HANSSON ORDLISTA kängor (sida 5, rad 1) tjocka, stora skor skilt sig (sida 5, rad 7) separerat, inte längre gift myren (sida 7, rad 2) blöt mark där man kan sjunka ner tall

Läs mer

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig.

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Som vuxen och ung vuxen verkar tiden inte riktigt räcka till. Men med en tydlig och anpassad fråga kan ett engagemang i Scoutkåren prioriteras högt. Med studier

Läs mer

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010 Sllut på semester,, skollorna börjjar... Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas:

Läs mer

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar.

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vi hoppas att ni och ert företag vill vara med och sponsra

Läs mer

Välkommen till din student- lägenhet

Välkommen till din student- lägenhet Välkommen till din student- lägenhet Här har vi samlat viktig information om sådant som är bra att veta när du bor hos oss. Hej! Hoppas du ska trivas här. Mimer har 852 studentlägenheter inom olika avstånd

Läs mer

Senast reviderad: 2013-03

Senast reviderad: 2013-03 Välkomna till Vi vill hälsa dig välkommen som medlem till Brf Trädgården i Karlstad och hoppas att du kommer trivas här. Här kommer information som varje medlem bör känna till. Är det något du funderar

Läs mer

Ett nyhetsbrev för oss som bor i Brf Viktoriagatan 15CD Oktober 2018 Var god vänd

Ett nyhetsbrev för oss som bor i Brf Viktoriagatan 15CD Oktober 2018 Var god vänd Husnytt Ett nyhetsbrev för oss som bor i Brf Viktoriagatan 15CD Oktober 2018 Premiär för nya Husnytt! Husnytt kommer i din brevlåda en gång i månaden och innehåller information om Föreningen, fastigheten,

Läs mer

... och välkommen till Sörmland. Katrineholms-Kuriren önskar alla turister och sörmlänningar en riktig varm oc skön sommar, med avkopplande

... och välkommen till Sörmland. Katrineholms-Kuriren önskar alla turister och sörmlänningar en riktig varm oc skön sommar, med avkopplande ... och välkommen till Sörmland. Katrineholms-Kuriren önskar alla turister och sörmlänningar en riktig varm oc skön sommar, med avkopplande sommarläsning och många turisttips! vålitömmen! KftTRtNrffoUttS

Läs mer

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG Välkommen hem! Inflyttningsdags Trevligt att du flyttar in hos oss på Willhem, vi hoppas att du kommer att trivas! För att du snabbt ska finna dig tillrätta har vi tagit fram en Flytta-in-hjälp. Här kan

Läs mer

Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö. Infoblad september

Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö. Infoblad september Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö Infoblad september BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN 2 (4) Träden vänder blad och det är dags för grannmys Nu börjar höstrusket komma krypande och kvällen blir mörkare och mörkare.

Läs mer

TILL DIG SOM ARBETSGIVARE. PRAO I PRAKTIKEN Tips och information för dig som tar emot prao-elever

TILL DIG SOM ARBETSGIVARE. PRAO I PRAKTIKEN Tips och information för dig som tar emot prao-elever TILL DIG SOM ARBETSGIVARE PRAO I PRAKTIKEN Tips och information för dig som tar emot prao-elever PRAO I PRAKTIKEN 1 Vägen till besöksnäringen börjar hos dig Dagens elever är framtidens medarbetare och

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 22 januari - söndag 12 april, 2015

barnhemmet i muang mai torsdag 22 januari - söndag 12 april, 2015 barnhemmet i muang mai torsdag 22 januari - söndag 12 april, 2015 Det är skollov och väldigt tyst här på barnhemmet. Några av våra barn är hemma och hälsar på i sina hembyar och sju av våra pojkar har

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare Anna på Brännö - funderingsfrågor, underlag för samtal Ämne: Svenska, SVA Årskurs: 7-9, Särvux, Gymnasiesär Lektionstyp: reflektion och diskussion, Lektionsåtgång: - Funderingsfrågor Frågorna kan användas

Läs mer

För ett samtal i gruppen om situationen i beskrivningen med stöd av frågorna nedan

För ett samtal i gruppen om situationen i beskrivningen med stöd av frågorna nedan Vad är mångfald? Yalda, 37 år, har rötter i Mellanöstern och är född och uppvuxen i Sverige. Hon är den enda på sin arbetsplats som har utländsk bakgrund och det blir hon ofta påmind om av arbetskamrater

Läs mer

Makarna Dahm har bott 62 år i samma lägenhet!

Makarna Dahm har bott 62 år i samma lägenhet! B omagasinet 2/2012 Makarna Dahm har bott 62 år i samma lägenhet! Oktober 1950. Hyreshuset på Ekkällevägen 1 var precis nybyggt och familjen Dahm var bland de första hyresgästerna. 62 år senare bor makarna

Läs mer

Medlemmar. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se

Medlemmar. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se Medlemmar SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar www.ssu.se publicerat våren 2013 SSU-KLUBBENS MEDLEMMAR Varför är det viktigt för din klubb att ha många

Läs mer

Kontaktuppgifter kundtjänst

Kontaktuppgifter kundtjänst Kontaktuppgifter kundtjänst Öppettider Måndag torsdag 8.15-16.00 Fredag 8.15-15.00 Telefon: 08-508 39 000 E-post: epost@stockholmshem.se 8 Hornsgatan 128 Box 9003 102 71 Stockholm tel 08-508 39 000 epost@stockholmshem.se

Läs mer

Handbok. För entreprenörer

Handbok. För entreprenörer Handbok För entreprenörer 1 Innehåll Vår vision och värdegrund 4 Välkommen 6 Om oss 8 Uppdrag och mål 10 Vårt varumärke 13 Vi tillsammans 14 Minneslista 15 Gott bemötande 16 Snyggt och städat 19 Sekretess

Läs mer

Adventsoppa på Knoppegården.

Adventsoppa på Knoppegården. Adventsoppa på Knoppegården. God jul och gott nytt år önskar styrelsen till alla! Camilla Welin vann vuxen tipstävlingen och Jalmar littke vann ungdomstävlingen. Ett stort grattis till er båda. {besps}advent2013{/besps}

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Juni 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 9/5 Fasadprojektet Takprojektet Bollspel förbjudet på innergårdarna Nya trafikskyltar i området

Läs mer

Projekt: Integration i Andersberg 2019

Projekt: Integration i Andersberg 2019 Projekt: Integration i Andersberg 2019 För projekt Integration i Andersberg har vi sökt och fått pengar från Kommunstyrelsen sedan 2010. Under åren som gått har stadsdelen förändrats med fler och fler

Läs mer

J a n a s Trä d g å rd o c h Pe te r s B rö d. Två företag inom samma familj i Alsen, Jämtland

J a n a s Trä d g å rd o c h Pe te r s B rö d. Två företag inom samma familj i Alsen, Jämtland J a n a s Trä d g å rd o c h Pe te r s B rö d Två företag inom samma familj i Alsen, Jämtland Ibland känns mitt jobb som rena trolleriet. Man kan göra stora förändringar med enkla medel. Hokus pokus -

Läs mer

Nyhetsbrev april 2016

Nyhetsbrev april 2016 Nyhetsbrev april 2016 Nu börjar lamningen avta, men vi är fortfarande uppe på nätterna. Oftast går det bra, men det händer då och då att tackorna behöver hjälp, då är det viktigt att t.ex. ha koll på om

Läs mer

Grannar som hjälper varandra! Samverkan med kommun, bostadsbolag och polisen. Minska brottsligheten. Öka tryggheten och trivseln.

Grannar som hjälper varandra! Samverkan med kommun, bostadsbolag och polisen. Minska brottsligheten. Öka tryggheten och trivseln. Grannsamverkan Vad är grannsamverkan? Grannar som hjälper varandra! Samverkan med kommun, bostadsbolag och polisen. Minska brottsligheten. Öka tryggheten och trivseln. Grannsamverkan är frivilligt. illi

Läs mer

Välkommen till Brf Midgård i Karlstad

Välkommen till Brf Midgård i Karlstad Välkommen till Brf Midgård i Karlstad hem.bredband.net/mid 2010-06-22 Brf Midgård i Karlstad 2010/2011 hem.bredband.net/mid Ordförande Sekreterare Ledamot Kristina Dedorson Johanna Andersson Nils Lidén

Läs mer

s e c o Martin Widmark Christina Alvner

s e c o Martin Widmark Christina Alvner å m s e d h c o under jorden Martin Widmark Christina Alvner Kapitel 1 Om de bara vattnade och hackade lite Valle och jag satt på bussen. Vi skulle hälsa på hans gammelfarfar som hade fyllt år. Bussen

Läs mer

FUB bladet, december 2016

FUB bladet, december 2016 FUB bladet, december 2016 Information till medlemmar inom Uppsala/Knivsta FUB Vi sammanfattar ett händelserikt 2016 Snart är år 2016 slut och vi har en del att glädjas över inom FUB: Från och med i år

Läs mer

Guideprogram våren 2019

Guideprogram våren 2019 Naturcentrum Guideprogram våren 2019 Naturcentrum, Södertälje kommun Natur och friluftsliv i Södertälje Tel: 08-523 010 00 www.sodertalje.se naturochfriluftslivisodertalje Översiktskarta Här hittar du

Läs mer

FEMSTEGSMODELLEN: ÖVNING & CHECKLISTA FÖR EN ÖPPEN OCH TILLGÄNGLIG VERKSAMHET

FEMSTEGSMODELLEN: ÖVNING & CHECKLISTA FÖR EN ÖPPEN OCH TILLGÄNGLIG VERKSAMHET FEMSTEGSMODELLEN: ÖVNING & CHECKLISTA FÖR EN ÖPPEN OCH TILLGÄNGLIG VERKSAMHET FEMSTEGSMODELLEN: FEM STEG FÖR EN TILLGÄNGLIG VERKSAMHET STEG1 VEM NÅS? STEG 2 VEM TESTAR? STEG 3 VEM GÖR? STEG 4 VEM PÅVERKAR?

Läs mer

Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016

Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016 Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016 Fråga 1. Personalen lyssnar, förstår och respekterar mig. 64% 34% JA IBLAND SÄLLAN NEJ 0% 0% 0% 0% 0% 0% 2% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% Kvinna Man Eg.def

Läs mer

Välkommen till höststädning i Segersängs by

Välkommen till höststädning i Segersängs by Välkommen till höststädning i Segersängs by Söndag 18 september 2016 Start: 8.30 Grillning: 12.00 Samling: Se nästa sida för din samlingsplats Medtag: Grova handskar, lämpliga trädgårdsredskap Nytt upplägg

Läs mer

Skåningarna är på hugget och en diskussion följde efteråt. Det kändes bra. Efter det kunde jag slappna av och bara njuta av arrangemanget som i

Skåningarna är på hugget och en diskussion följde efteråt. Det kändes bra. Efter det kunde jag slappna av och bara njuta av arrangemanget som i Det har varit NYP-träff i Skåneland i helgen 14-16 sept 2011 Nätverk för yngre yrkesverksamma med Parkinson träffades på Sundsgården i Helsingborg med ett program fullt av bra information och roliga inslag.

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

Handbok för entreprenörer

Handbok för entreprenörer Handbok för entreprenörer Hej! Att trivas och må bra i sitt hem är för de flesta av oss en av de viktigaste och mest betydelsefyllda delarna i livet. Vetskapen om det är bärande i vår verksamhet och utformar

Läs mer

SorteraMera. 120-års firande. Så sköter du dina kärl under sommaren. Glad sommar! NYHETSBREV FRÅN RENHÅLLNINGEN KRISTIANSTAD 3#2013

SorteraMera. 120-års firande. Så sköter du dina kärl under sommaren. Glad sommar! NYHETSBREV FRÅN RENHÅLLNINGEN KRISTIANSTAD 3#2013 SorteraMera NYHETSBREV FRÅN RENHÅLLNINGEN KRISTIANSTAD 3#2013 120-års firande Så sköter du dina kärl under sommaren Glad sommar! www.renhallningen-kristianstad.se Härliga sommartid Sommaren är en tid för

Läs mer

Var med och sätt färg på Luleå!

Var med och sätt färg på Luleå! Volontärinformation RFSL RFSL arbetar för att homosexuella, bisexuella och transpersoner, samt andra personer med queera uttryck och identiteter, ska ha samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter

Läs mer

NYANS FILM 2015-04-26. EN UPPSTIGNING Ett kortfilmsmanus av Marcus Berguv. Tredje versionen. Kontakt: nyansfilm@marcusberguv.se +46 702 92 03 36

NYANS FILM 2015-04-26. EN UPPSTIGNING Ett kortfilmsmanus av Marcus Berguv. Tredje versionen. Kontakt: nyansfilm@marcusberguv.se +46 702 92 03 36 NYANS FILM 2015-04-26 EN UPPSTIGNING Ett kortfilmsmanus av Marcus Berguv Tredje versionen Kontakt: nyansfilm@marcusberguv.se +46 702 92 03 36 1. EXT. BALKONGEN- DAG, 70 år, står på balkongen, rökandes

Läs mer

Vänner. Veckobrev v40-v44. Konjunktioner. Tidsuttryck Då, ofta

Vänner. Veckobrev v40-v44. Konjunktioner. Tidsuttryck Då, ofta Veckobrev v40-v44 Vänner Läxa och test! Verbläxa onsdag den 11 oktober och onsdag den 18 oktober Läsläxa måndag den 9 oktober Nyhetsläxa fredagar Läs och skrivtest måndag den 23 oktober Konjunktioner och

Läs mer

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG Välkommen hem! Inflyttningsdags Trevligt att du flyttar in hos oss på Willhem, vi hoppas att du kommer att trivas! För att du snabbt ska finna dig tillrätta har vi tagit fram en Flytta-in-hjälp. Här kan

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 11 maj - söndag 12 juli, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 11 maj - söndag 12 juli, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 11 maj - söndag 12 juli, 2015 Det här brevet skulle ha kommit för några veckor sedan, men det har liksom inte funnits tid till att sätta sig ner och skriva det då det har

Läs mer

Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö

Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö Brf Boklok Östra Lugnet i Växjö Infoblad maj & juni 2012 BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN www.plutosgrand.se 2012-03-12 2 (5) Våren och försommaren har gjort entré och gräsmattor, blommor grönskar vackert. Vi kan

Läs mer

Handbok för arrangörer

Handbok för arrangörer Handbok för arrangörer Arrangörshandbok - omslag.indd 1 2014-09-17 15:56:31 Handbok för arrangörer hur gör man om man vill arrangera en föreställning eller konsert? Vare sig du är en erfaren arrangör eller

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013

Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013 Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013 Att bo i bostadsrätt innebär att du ingår i en gemenskap av människor med samma intresse för sitt boende. Tillsammans äger och förvaltar vi huset

Läs mer

I februari påbörjas ett servicearbete på samtliga garageportar. Berörda kommer att informeras ytterligare

I februari påbörjas ett servicearbete på samtliga garageportar. Berörda kommer att informeras ytterligare Januari 2015 Stamarbetet är igång för fullt, nu i Hus 10. Arbetet i samtliga fastigheter kommer att vara slutfört i vår. PEAB kontaktar varje medlem i god tid innan de behöver få tillgång till lägenheten.

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Plats och tid Kommunkontoret, sammanträdesrum A, tisdagen den 9 februari, kl 13:15-15:45

Plats och tid Kommunkontoret, sammanträdesrum A, tisdagen den 9 februari, kl 13:15-15:45 2016-02-09 1 (6) Plats och tid Kommunkontoret, sammanträdesrum A, tisdagen den 9 februari, kl 13:15-15:45 Beslutande Ledamöter Jan-Åke Lindgren, ordförande Ylva Ivarsson, ks Roland Mähl (PRO) Roger Torvidsson

Läs mer

Vi i Bandhagen. Regler och riktlinjer för vår förening * Nya grannar * Renovering av fönstren HSB BRF BANDHAGEN NYHETSBREV I DETTA NUMMER:

Vi i Bandhagen. Regler och riktlinjer för vår förening * Nya grannar * Renovering av fönstren HSB BRF BANDHAGEN NYHETSBREV I DETTA NUMMER: HSB BRF BANDHAGEN NYHETSBREV 2 2017 Vi i Bandhagen I DETTA NUMMER: Regler och riktlinjer för vår förening * Nya grannar * Renovering av fönstren BEHÖVER DU KONTAKTA FÖRENINGEN? Det finns olika sätt att

Läs mer

Nyhetsbrev Juni Nyheter. Tolkverksamheten Västra Götaland. Chefen har ordet. Tolkbeställningens öppettider

Nyhetsbrev Juni Nyheter. Tolkverksamheten Västra Götaland. Chefen har ordet. Tolkbeställningens öppettider Tolkverksamheten Västra Götaland Nyhetsbrev Juni 2013 Chefen har ordet I slutet av 2012 genomfördes en brukarundersökning inom Tolkverksamheten Vi ville veta vad tolkanvändarna tycker om Tolkverksamheten.

Läs mer

Bravida Arena - en arena som förenar

Bravida Arena - en arena som förenar Pressmeddelande Göteborg 2015-06-23 Att: Nyhetschefen/sportred Bravida Arena - en arena som förenar Idag, den 23 juni, lämnar byggherren Higab över nycklarna till Hisingens nya arena, Bravida Arena. Evenemangs-

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Välkommen in till oss! Namnet Bénka-dí härstammar från Mandinka-språket och betyder Att vara tillsammans är bra och det är just den känslan vi vill

Välkommen in till oss! Namnet Bénka-dí härstammar från Mandinka-språket och betyder Att vara tillsammans är bra och det är just den känslan vi vill Välkommen in till oss! Namnet Bénka-dí härstammar från Mandinka-språket och betyder Att vara tillsammans är bra och det är just den känslan vi vill att du ska känna när du kommer in genom dörrarna. Den

Läs mer

V Ä L K O M M E N M H E

V Ä L K O M M E N M H E V Ä L K O M M E N H E M Vårt hus. Ditt hem. Willhem är ett bostadsbolag som äger, förvaltar och utvecklar hyresbostäder på ett stort antal orter i Sverige. Det gör att vi kan erbjuda många olika typer

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Vill du ringa någon

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2014

DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94

Läs mer

Rikslägerträff på äventyrsbanan i Ryssby söndagen den 17 maj kl. 16:00-20:00 Rikslägerträff och korvgrillning 26 maj kl.

Rikslägerträff på äventyrsbanan i Ryssby söndagen den 17 maj kl. 16:00-20:00 Rikslägerträff och korvgrillning 26 maj kl. På G i Kronoberg Riksläger i Stockholm 17-24 juli 2015 För alla som fyller 13 eller är äldre så finns möjligheten att följa med på årets riksläger där 4H:are från hela Sverige träffas och umgås. Lägret

Läs mer

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas.

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas. 1 Föreningens webbplats http://www.gbghus45.se Hej! Hoppas ni alla har njutit av den fina sommaren. Nu ser vi fram emot en fin höst. Tillsammans med Riksbyggen är ambitionen alltid att göra vårt bästa

Läs mer