Stambyte pågår!! Viktig information till dig som bostadsrättsinnehavare inom Brf Visbyhus nr 13, Kv Gurkan 1 & 2, Visby.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Stambyte pågår!! Viktig information till dig som bostadsrättsinnehavare inom Brf Visbyhus nr 13, Kv Gurkan 1 & 2, Visby."

Transkript

1 Sida: 1 (14) Version Stambyte pågår!! Viktig information till dig som bostadsrättsinnehavare inom Brf Visbyhus nr 13, Kv Gurkan 1 & 2, Visby. Viktiga datum som rör dig! (Utställningen finns i skyddsrummet Tjelvarvägen, gård 1, hus 1.) Din tillvalskväll sker klockan den: 21 november Dina val skall vara oss tillhanda senast den: 29 november Din flytt till evakueringsboende sker den: 6 januari Vår byggstart äger rum den: 7 januari Besiktning och återflytt sker den: 25 januari Ni har tillträde till Er lgh efter på dag för återflytt.

2 Sida: 2 (14) Bäste bostadsrättinnehavare. Vi på Arriba inklusive samarbetspartners är glada över att ha blivit antagna som entreprenörer för att utföra stambyte inom er förening. Ett så här pass omfattande ingrepp i er fastighet innebär att allt inte kommer vara som vanligt i kvarteret under ca 24 månader. Vi kommer att göra allt för att ni skall märka av oss i minsta möjliga mån och under en så kort period som möjligt, men detta till trots kommer arbete att påverka er alla i någon omfattning. Vi säger tack på förhand för visad förståelse och ser fram emot ett gott samarbete. Åtta veckor kvar. (undantag till detta finns vid helger och semesterperiod) Det du nu håller i handen är vår information till dig som innebär att det idag är åtta veckor kvar tills vi kommer till din lägenhet och påbörjar vårt arbete. Därför är det av största vikt att du läser igenom denna informationstext och börjar fundera på hur ditt badrum/duschrum skall se ut den dag vi lämnar över det till dig i färdigt skick och hur du tänkt ditt tillfälliga boende under produktionstiden. Några beslut som skall fattas av dig. De besked vi behöver av dig är som tidigare nämnts hur badrum/wc och övriga skall se ut och om du önskar evakueringsboende under perioden för renovering. Du kommer inte att ha möjlighet att bo kvar i din lägenhet under renoveringsperioden. I informationen finner du uppgifter om vilka alternativ som finns och hur valen går till. Byggprocessen tar ca 3 veckor men processen berör dig ca 11 veckor. Vi skall nu försöka förklara hela processen i korta ordalag och börjar då med att du idag fått informationstexten i din hand. Datum enligt framsidan av denna information har utställningslokalen öppet för ditt trapphus mellan klockan Då finns personal på plats för att hjälpa dig att göra nödvändiga val eller ställa frågor kring vilka möjligheter som finns till andra val om så önskas. Om du inte direkt på denna tillvalsträff kan göra dina val har du ytterligare åtta dagar (se datum på förstasidan) på dig att genomföra dina val och meddela dem till oss. När dessa val är gjorda förbereder vi oss några veckor innan vi kommer fram till byggstart. Måndagen (kl.00.00) efter din flytt till evakueringsboendet är Er lägenhet att betrakta som arbetsplats och ni har då inte tillgång till densamma under någon del av dygnet. Det första som händer då är att vi genomför en avsyn av din lägenhets skick innan vi påbörjar några byggnadsarbeten. Detta gör vi för att säkerställa att vi inte orsakat skador på något i de rum som endast används som transportväg. Fredagen tre veckor senare genomförs återigen en besiktning av er lägenhet och ni kan flytta hem igen till er stambytta lägenhet och ert nyrenoverade badrum/duschrum där ni åter har tillträde efter klockan

3 Sida: 3 (14) Tillgång till lgh under byggprocess. Som tidigare nämnts kommer du inte att ha tillgång till din lägenhet under de tre veckor vi utför byggnadsarbeten inom dess väggar. Under de tre veckor produktion pågår kommer porten vara utrustad med kodlås och cylindrar i respektive lägenhetsdörr att vara utbytta till sk byggcylindrar med nycklar som endast Arriba har tillgång till. Skulle en akut situation uppstå som gör att ni måsta ha tillgång till lägenheten sker detta i samarbete med er ordinarie fastighetsskötare. Tillhandahållet material. Med anledning av den noggranna tidsplaneringen och vårt garantiåtagande gentemot er och föreningen kommer vi inte att utföra någon form av montage av tillhandahållet material. Eventuell återmontering av befintlig inredning diskuteras i de enskilda fall detta är aktuellt. I de fall du redan idag har någon form av specialduschkabin eller dyl ber vi dig meddela detta vid din tillvalskväll. Urplockning av lösa föremål och placering av möbler. Som ni säkert redan förstår måste ert badrum/wc tömmas på lösa föremål före byggstart. Utöver detta skall möbler placeras så att framkomlighet finns för in och uttransport av material. Hur denna placering skall ske i just din lägenhet framgår av skiss som kommer att distribueras till er ca 2 veckor före byggstart. Golvvärme Föreningens styrelse har beslutat att bekosta golvvärme i de fall detta var installerat före stambytet. Detta är dock förenat med kravet att den befintliga golvvärmen skall vara fungerande. Vilka rum är berörda? Vårt arbete kommer naturligtvis att till största delen ske i badrum samt till viss del i hall och kök. Däremot används i vissa fall andra rum för in och uttransport av material. Dessutom kommer vi att genomföra en funktionskontroll av all el i lägenhetens alla rum efter det att elcentralen blivit utbytt. Eventuellt ej godkänd VVS eller elinstallation. Om vi i samband med våra arbeten upptäcker befintliga VVS eller elinstallationer som inte uppfyller krav på godkänd installation kommer dessa inte att återanslutas. Ni kommer då att bli kontaktade av respektive entreprenören för beslut om vidare åtgärder. El i lgh under byggtiden I samband med att vi påbörjar vårt arbete kommer all el inom lägenheten att brytas förutom försörjningen av kyl/frys i kök. Det är därför av största vikt att ni tömmer eventuella frysar som finns i andra utrymmen inom lägenheten. Evakueringsboende På kommande sidor kan du läsa om vilka regler som gäller för ditt evakueringsboende på Tott Hotell. Vi vill göra er uppmärksam på att de av er som har eget evakueringsboende måste själva begär eftersändning av post och eventuella tidningar mm till er tillfälliga adress.

4 Sida: 4 (14) Information och regler kring evakueringsboende Tott Hotell Kontaktinformation Tott Hotell Hotellchef Mattias Thunholm på TOTT Hotell hälsar er välkomna och är glada över att ni valt TOTT som evakueringsboende under stambytet. Nedan finner ni praktisk information samt regler för ert boende på anläggningen. Har ni ytterligare frågor har ni möjlighet att kontakta receptionen direkt på telefon eller om ni är på plats tryck 9 på er telefon i enheten. Vid mycket akuta ärenden ringer ni journumret In- och utcheckning Incheckning och informationsutlämning sker söndagar mellan kl på hotellet. Vid incheckning på annan tid sker detta via hotellets nyckelbox. Kod till boxen lämnas separat till varje hyresgäst i förekommande fall. Utcheckning sker fredag eftermiddag senast Gästen skall då ha tömt enheten på sopor samt sett till att diskmaskinen är urplockad. Nycklar Ni kommer att erhålla ett nyckelkort per person som gäller för hela evakueringstiden. Måste jourutryckning göras efter ordinarie öppettid för att ersätta borttappat nyckelkort tas en avgift ut om kronor per tillfälle. Denna kostnad debiteras gäst. OBS!!!! Nyckelkort får ej förvaras nära mobiltelefoner eller annan elektronisk utrustning då detta kan sätta dem ur funktion. Sopor Gäst skall sortera sina sopor enligt Region Gotlands gällande regler. Soporna lämnas sorterade i anvisat soprum. Soprummet ligger längst norrut vid parkeringen intill hotellet. Närmare information kring detta vid incheckning. Parkering Kostnadsfri parkering finns på området och anvisas vid incheckning. Telefoni Er hemtelefon kommer att kopplas till respektive Bungalow för inkommande samtal. För utgående samtal gäller dock taxa enligt nedan. Med anledning av detta rekommenderas varje gäst använda sig av mobiltelefon under vistelsen. Respektive gäst betalar för utnyttjad telefoni vid utcheckning. Prislista utgående samtal Lokalsamtal och Sverigesamtal Mobilsamtal Norden 1,25 min 2,50 min 5,00 min För utlandssamtal kontakta receptionen för mer information.

5 Sida: 5 (14) Trygghetslarm Om ni har behov av vidarekoppling av ert ordinarie trygghetslarm skall detta anges i blankett för boende. Internet Respektive bungalow har fast uppkoppling, ethernetkabel finns i varje enhet. Ni har även tillgång till wifi på hotellets område. Rökning Rökning är endast tillåten vid huvudbyggnadens södra gavel. Rökning är ej tillåten på enheters terrasser eller balkonger. Vid rökning inomhus debiteras gästen saneringsavgift om kronor per tillfälle. Öppettider Under perioden 1 okt till 30 april finns hotellets personal på plats måndag-fredag, avvikelser kan förekomma. Under perioden 1 maj till 30 september finns hotellets personal på plats dygnet runt alla dagar i veckan, avvikelser kan förekomma. Området bevakas av Securitas nattetid under lågsäsong och egna vakter/hotellvärdar under högsäsong. Städning Städning kommer att ske en gång per vecka och enhet inklusive byte av lakan, örngott och påslakan för beställt antal bäddar. Diskning och utbärning av sopor ingår ej i städning. Vilken dag i veckan städning kommer att ske meddelas vid incheckning. Husdjur Ni är skyldiga att meddela om husdjur kommer att medtagas (noteras på blankett för boende), detta för att ni skall bli placerade i enhet avsedd för husdjur. Om husdjur medtages utan meddelande i förväg debiteras saneringsavgift på kronor Bruksanvisning I varje enhet finns bruksanvisning för hur ni använder spis, ugn, micro, TV mm. Strykrum Strykrum finns inne i hotellet på plan 4 vid hisshallarna. Ni använder ert nyckelkort vid entrén längst norrut. Fitness-rum Fitness-rum finns inne på hotellet på plan 2 (första rummet på vänster sida i den långa korridoren). Ni använder nyckelkortet vid entrén längst norrut.

6 Sida: 6 (14) Val och eventuella tillval: I samband med kommande stambyte är du som bostadsrättsinnehavare tvungen att göra vissa val gällande utförandet av ditt badrum/wc. Utöver standardval (nr 1-5) har vi tagit fram ett antal val du kan göra mot tilläggskostnad som betalas av dig som bostadsrättsinnehavare. Exempel: Val nr 1 (under rubriken mitt val av väggbeklädnad ) om ni önskar standardkakel och 2b om ni vill komplettera med bård lika golvklinker. Önskar ni ha standardklinker på golv i kulör black för ni in val 3b (under rubriken mitt val gällande golvbeklädnad inom badrum ) på samma blankett osv. Komplett ifylld skall sedan blanketten lämnas undertecknad av bostadsrättsinnehavaren vid tillvalskvällen, på Arribas kontor eller i postlåda vid er vaktmästarexpedition. Besök vår utställningslokal som finns i skyddsrummet på gård 1, hus 1, Tjelvarvägen som är bemannad enligt besked på första sidan i denna information mellan klockan Standardval: Om du väljer att utrusta ditt badrum med val inom nr 1-5 innebär detta att dina val inte innebär någon extrakostnad för dig. Observera att ljusgrå kakel och klinkerfog används om inget annat anges. Val nr: 1. Standardkakel på vägg Svenska kakel vit vågig 20*20 0 kr 2. Standardbård av kakel på vägg som skift nummer sju, Svenska Kakel Lotus 10*10. Tre valbara kulörer finns enligt nedan. a. Lotus Grey b. Lotus Black c. Lotus Ivory 0 kr 3. Standardklinker på golv, Svenska kakel Lotus 20*20 (10*10 i fallet). Tre valbara kulörer finns enligt nedan. a. Lotus Grey b. Lotus Black c. Lotus Ivory 0 kr 4. Val av utrustning dusch/badkar. Observera att dessa val till viss del är styrda av din badrumstyp. Är du osäker ställer du din fråga vid tillvalstillfället. a. Duschhörna b. Rak duschvägg c. Badkar med eller utan handtag. d. Duschdraperiskena & duschlist på golv. Rak el vinkel 0 kr

7 Sida: 7 (14) 5. Badrumsskåp, krokar och beslag. Du har rätt att utrusta ditt badrum med nedanstående utrustning utan kostnad (en av varje produkt). a. Badrumsskåp med belysning och eluttag, Svedbergs Easy b. Toapappershållare Byggbeslag blankkrom c. Handdukshängare 4 krok, Byggbeslag blankkrom d. Badlakanstång Byggbeslag blankkrom (OBS! Utgår vid val av handdukstork el. e. Klädkrok Byggbeslag blankkrom 0 kr OBS! Beslag såsom toapappershållare, krokar mm levereras lösa och monteras veckan efter ni flyttat hem. Detta för att ni själva skall få möjlighet till eget beslut om placering. Du har nu kommit in på de val och tillval som medför extra kostnad för dig som bostadsrättsinnehavare. Priserna avser mellanskillnad att betala för er i de fall ni väljer något av nedanstående i stället för standardvalen. Tillkommande priser gäller inklusive moms och kommer att faktureras er direkt av Arriba. Observera att omfattande tillval eller förändringar kan innebära förlängd produktionstid. Detta kommer att bedömas i det enskilda fallet. Tillval plattsättning och övriga golvarbeten: Val 6-17 berör tillval gällande plattsättning i badrum och kök, samt övriga golvarbeten inom er lägenhet. Riksbyggenrabatt är redan avräknad i dessa priser som ej heller kan kombineras med andra erbjudande. Tillval kakel och klinker inom badrum. 6. Tillval kakel på vägg i badrum, Svenska Kakel Serie Kristal 20*25. Finns i sex valbara kulörer enligt nedan. a. Kristal Ljusblå 116 kr/kvm b. Kristal Mörkblå 122 kr/kvm c. Kristal Ljusbeige 116 kr/kvm d. Kristal Mörkbeige 122 kr/kvm e. Kristal Ljusgrå 116 kr/kvm f. Kristal Mörkgrå 122 kr/kvm 7. Tillvalsbård/list på vägg i badrum, Svenska Kakel Serie Kristal 6,5*20 som bård med valfri placering i höjd. Finns i tre valbara kulörer. a. Kristal blå list b. Kristal beige list c. Kristal grå list 245 kr/lpm 8. Tillval kakel på vägg i badrum, Svenska Kakel vit 15*15 blank slät 62 kr/kvm

8 Sida: 8 (14) 9. Tillval kakel på vägg i badrum, Svenska kakel vit 20*20 matt slät 89 kr/kvm 10. Tillval kakel på vägg i badrum, Svenska kakel vit 10*40 matt slät. 178 kr/kvm 11. Tillval klinker på golv i badrum, Svenska kakel serie Nordkapp 20*20 (10*10 i fallet). Finns i tre valbara kulörer enligt nedan. a. Brunsvart b. Grå c. Brun 269 kr/kvm 12. Tillvalsbård/list på vägg i badrum. Svenska kakel serie Nordkapp 10*10. Finns i tre valbara kulörer enligt nedan. a. Brunsvart b. Grå c. Brun 56 kr/lpm 13. Tillval klinker på golv i badrum, Svenska kakel serie Egeum 20*20 (10*10 i fallet). Finns i tre valbara kulörer enligt nedan. a. Blå b. Svart c. Röd 212 kr/kvm 14. Tillvalsbård/list på vägg i badrum. Svenska kakel serie Egeum 10*10. Finns i tre valbara kulörer enligt nedan. a. Blå b. Svart c. Röd 45 kr/lpm 15. Tillval fogkulör. Tillkommande pris för val av annan kulör än ljusgrå på golv och/eller vägg. 22 kr/kvm

9 Sida: 9 (14) Övriga golvarbeten Kan detta vara ett lämpligt tillfälle att utföra renovering av golv i övriga utrymmen? Här följer ett urval av förslag prissatta per kvm exkl socklar 16. Byte plastmatta i andra utrymmen typ kök, hall eller sovrum. Plastmatta av modell Forbo Novilon (se utställning eller besök Karlströms Golv AB), Byte golvlist tillkommer. 892 kr/kvm -150 kr/kvm 742 kr/kvm 17. Läggning nytt parkettgolv i andra utrymmen typ kök, hall eller sovrum. Golv av modell Golvkedjebrädan (se utställning eller besök Karlströms Golv AB), Byte golvlist tillkommer. 672 kr/kvm Ev rotavdrag -103 kr/kvm 569 kr/kvm Tillval elarbeten: Val nummer behandlar dina eventuella tillval gällande elarbeten inom lägenheten i samband med stambytet. 18. Elektrisk handdukstork modell Athena E (OBS! Handduksstång utgår vid detta val) kr -640 kr kr 19. a. Elektrisk handdukstork modell mellan (OBS! Handduksstång utgår vid detta val) b. Elektrisk handdukstork modell större inklusive timer (OBS! Handduksstång utgår vid detta val) kr -760 kr kr kr -760 kr kr 20. Elektrisk golvvärme i badrum kr kr kr

10 Sida: 10 (14) 21. Elektrisk golvvärme i WC 22. Extra dubbelt eluttag i kök kr kr kr 713 kr 23. Fyra spothlights inkl. dimmer kr -948 kr kr 24. Infälld spothlightsbelysning i badrum typ LED kr -948 kr kr 25. Sex spothlights inkl.dimmer kr -948 kr kr 26. Ny bänkbelysning i kök med LED spot. 27. Ny bänkbelysning i kök med LED list. 28. Elko soundsystem inklusive 2 inbyggda högtalare kr -915 kr kr kr -915 kr kr kr kr kr 29. Nytt uttag för diskmaskin i kök kr -900 kr kr

11 Sida: 11 (14) 30. Omdragning för jordad installation inom lgh inklusive nya apparater av modell exakt basic. Pris satt per storlek på lgh. a. Tillkommande vid storlek 1 rok kr kr kr b. Tillkommande vid storlek 2 rok kr Rotavdrag kr kr c. Tillkommande vid storlek 3 rok kr Rotavdrag kr kr d. Tillkommande vid storlek 4 rok kr Rotavdrag kr kr Tillval Bygg & VVS: Val nr behandlar dina eventuell tillval gällande bygg & VVS i samband med stambytet. 31. Kommod i badrum, Svedbergs Easy inklusive tvättställ 32. Byte av köksblandare till FMM kr -500 kr kr kr -250 kr kr 33. Byte av köksblandare till FMM med uttag/avstängning för diskmaskin kr -250 kr kr 34. Toalettsits inklusive dämpning 35. Toalettsits med armstöd Flush kr kr

12 Sida: 12 (14) 36. Duschset med takdusch, Svedbergs Round kr -125 kr kr 37. Tvättmaskin Electrolux EWF W inklusive installation i badrum. Observera att detta inte är möjligt i alla badrumstyper vid val av badkar kr 38. Torktumlare Electrolux EDH 97941W inklusive installation i badrum. Observera att detta inte är möjligt i alla badrumstyper vid val av badkar kr 39. Annan placering av tvättmaskin än den på ritning föreslagna. 40. Skärmvägg till badkar modell Entré 41. Toapappershållare som alternativ till std. 42. Dubbelkrok som alternativ till std 43. Enkelkrok Som alternativ till std 44. a) Kommod IDO Seven D 55 cm Din Kostnad b) Spegelskåp Ido Seven D 50 cm Din Kostnad kr kr kr kr -375 kr kr 99 kr 179 kr 190 kr kr -500 kr kr kr -250 kr kr

13 Sida: 13 (14) 45. Kommod Svedbergs Bianca 60, vit med integrerade handtag. 46. Spegelskåp Svedbergs D-light 60 cm kr -500 kr kr kr -250 kr kr 47. Ny spis modell Elektrolux EKC60051W. Bortforsling gammal spis ingår kr 48. Leverans och installation av fläkt inklusive kolfilter modell Franke F231, (monteras under ev befintligt skåp) kr Ev rotavdrag -500 kr kr 49. Nya innerdörrar (gammal std) i befintliga karmar inklusive måttagning och montage inklusive trycke och låsbeslag. a. Slät vit innerdörr kr Ev rotavdrag -463 kr kr b. Formpressad spegeldörr kr Ev rotavdrag -463 kr kr Tillval Måleri: Val nr behandlar dina eventuella tillval av målningsarbeten i samband med stambytet. Förutsättningar för nedan angivna priser är betongtak, väggar tidigare tapetserade med slät papperstapet eller målade. Då nedan angivna priser avser rum av viss storlek ber vi dig kontakta oss för ny prisuppgift om ditt rum är av annan storlek. 50. Målning vardagsrum ca 22 kvm. Målning tak, tapetsering väggar med tapet typ Bororsan eller Decorama Easy up. Fönster målas invändigt, snickerier och element målas kr kr kr

14 Sida: 14 (14) 51. Målning sovrum ca 13 kvm. Målning tak, tapetsering väggar med tapet typ Bororsan eller Decorama Easy up. Fönster målas invändigt, snickerier och element målas kr kr kr 52. Målning kök. Målning tak, tapetsering väggar med tapet typ Bororsan eller Decorama Easy up. Fönster målas invändigt, snickerier och element målas. Målning skåpstommar ingår ej kr kr kr 53. Sprutmålning köksluckor och lådor inklusive transporter. Rotavdrag kan ej göras på detta moment kr 54. Målning hall ca 10 kvm Målning tak, tapetsering väggar med tapet typ Bororsan eller Decorama Easy up. Fönster målas invändigt, snickerier och element målas kr kr kr Skattereduktion för husarbete (Rotavdrag) Som du kan se har vi valt att presentera det rotavdrag som är möjlig att göra för respektive tillval som omfattas av dessa regler. Förutsättningen för att nyttja rotavdrag är att ni i övrigt uppfyller gällande regler för avdragets nyttjande. För att få mer information kring detta kan ni kontakta skattemyndigheten eller besöka För att nyttja rotavdraget ber vi dig fylla i och underteckna bifogad blankett kallad Rotklausul. Blanketten lämnas till Arriba.

Stambyte. BBrf Kälkbacken BESTÄLLNINGSFORMULÄR. Standard & tillval för Hyresgäster. Beställning standard & tillval

Stambyte. BBrf Kälkbacken BESTÄLLNINGSFORMULÄR. Standard & tillval för Hyresgäster. Beställning standard & tillval tambyte BBrf Kälkbacken BETÄLLNINGFORMULÄR tandard & tillval för!1 INTRUKTIONER För att underlätta för entreprenören så behöver du fylla i dina önskemål om standard eller tillval. OB! Det är viktigt att

Läs mer

Val och tillval till Golvläggaren

Val och tillval till Golvläggaren Val och tillval till Golvläggaren När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att göra inredningen lite

Läs mer

TILLVALSLISTA STAMBYTE BRF KASERNBERGET

TILLVALSLISTA STAMBYTE BRF KASERNBERGET TILLVALSLISTA STAMBYTE BRF KASERNBERGET BESTÄLLNING AV STANDARDVAL OCH TILLVAL Markera dina val med ett kryss Namn Adress Lägenhetsnummer Personnummer Telefon bostad Mobiltelefon Telefon arbete JAG VILL

Läs mer

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SNART ÄR DET DAGS FÖR RENOVERING DÄR DU BOR Husen på Sågstuvägen 4-30 byggdes 1964-1966. Med lite fantasi kan man föreställa sig hur husen och lägenheterna

Läs mer

TILLVALSLISTA STAMBYTE BRF KASERNBERGET BADRUM

TILLVALSLISTA STAMBYTE BRF KASERNBERGET BADRUM TILLVALSLISTA STAMBYTE BRF KASERNBERGET BESTÄLLNING AV STANDARDVAL OCH TILLVAL Markera dina val med ett kryss Namn Adress Lägenhetsnummer* Personnummer* Telefon bostad Mobiltelefon Telefon arbete JAG VILL

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

VITA BJÖRN RENOVERING MED MÅNGA VALMÖJLIGHETER

VITA BJÖRN RENOVERING MED MÅNGA VALMÖJLIGHETER VITA BJÖRN RENOVERING MED MÅNGA VALMÖJLIGHETER DIALOG MED ER HYRESGÄSTER > Genom samrådsmöten > Vid Öppet hus i visningslägenhet > Enskilda möten och samtal med våra hyresgäster > Planeringsarbetet har

Läs mer

Information Brf Sätra Äng

Information Brf Sätra Äng Information Brf Sätra Äng Innehåll Sid. 1 Sid. 2 Sid. 3 Sid. 4 Sid. 5 Sid. 6-7 Byggillet i Stockholm AB Arbetsledning Byggledning Utställning Tillvalsbeställningar Egna ombyggnader eller Inköp Större ombyggnader

Läs mer

Brf MARTALLEN, INREDNINGSKATALOG

Brf MARTALLEN, INREDNINGSKATALOG Brf MARTALLEN, Midsommarkransen INREDNINGSKATALOG 1 DAGS ATT INREDA DIN NYA BOSTAD! På följande sidor presenteras Brf Martallens originalinredning. Det finns även en separat tillvalsfolder och där kommer

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

INREDNING TILLVAL Brf Solvändan

INREDNING TILLVAL Brf Solvändan INREDNING TILLVAL Brf Solvändan Avser lägenhet: INNEHÅLL VILLKOR FÖR TILLVAL... 3 TILLVALSLISTA VALBARA ALTERNATIV... 4 VITVAROR - ROSTFRIA... 4 VITVAROR SVARTA... 5 TILLVAL VÄGGAR OCH YTSKIKT... 5 MÅLADE

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

OMBYGGNADSPLAN S:T PAULIGATAN 20 30

OMBYGGNADSPLAN S:T PAULIGATAN 20 30 OMBYGGNADSPLAN S:T PAULIGATAN 20 30 2016 05 02 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Ombyggnadsplan för fastigheten 4 Vad vi måste göra Badrum 4 Vad du kan välja till Totalrenoverad lägenhet 4 Så påverkas du av renoveringsarbetet

Läs mer

Golv Golv entré Golvsockel Vägg Tak Innerdörr Dörr till klk Dörrtrycke Dörrfoder Högskåp i lägenhet. i skjutdörrsgarderober från ELFA.

Golv Golv entré Golvsockel Vägg Tak Innerdörr Dörr till klk Dörrtrycke Dörrfoder Högskåp i lägenhet. i skjutdörrsgarderober från ELFA. Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 333 Allmänt entré sockel Tak Innerdörr Dörr till klk Dörrtrycke Dörrfoder Högskåp i lägenhet Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Natursten, kalksten

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 261

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 261 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 261 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

TYPRUMSBESKRIVNING - Turmalinen 3-17, Ö. Brinkvägen, Umeå

TYPRUMSBESKRIVNING - Turmalinen 3-17, Ö. Brinkvägen, Umeå TYPRUMSBESKRIVNING - Turmalinen 3-17, Ö. Brinkvägen, Umeå S = Standardutrustning/kulör = Valbart, priset är inkluderat i lgh-priset n/a = Ej möjligt val KÖK 2 rok 3 rok 4 rok Köksluckor/stommar/inredning:

Läs mer

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Klassisk komposition, trapphus B4 , Klassisk komposition, trapphus B4 matur badrum Rostfri diskho Handtag knopp Kromad köksblandare Profilerad

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 241

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 241 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 241 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

TILLVALSLISTA. Brf Martallen. OSÅLD LGH Svenska Hem / Linda Hornberg VIKTIG INFORMATION

TILLVALSLISTA. Brf Martallen. OSÅLD LGH Svenska Hem / Linda Hornberg VIKTIG INFORMATION TILLVALSLISTA Brf Martallen PROJEKT BRF MARTALLEN LÄGENHET 11002 Köparens nuvarande uppgifter: Namn: Adress: Telefon dagtid: OSÅLD LGH Svenska Hem / Linda Hornberg 2016 05 03 Mail: Senaste tid för underskrift

Läs mer

Inredning & Tillval Brf Fjällvyn

Inredning & Tillval Brf Fjällvyn Inredning & Tillval 2017-04-18 Brf Fjällvyn Parkettgolv Tarkett Pure 3-stav mattlackad ekparkett Golvsockel: Eklaserad träsockel Trösklar och golvförbindelser i samma material som golvet Pris 1 rok: Pris

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

BRF SJÖBLICK 2, SKÄRHOLMEN Standard- och tillvalsprogram. Datum: 2014-06-23 Rev:

BRF SJÖBLICK 2, SKÄRHOLMEN Standard- och tillvalsprogram. Datum: 2014-06-23 Rev: BRF SJÖBLICK 2, SKÄRHOLMEN Standard- och tillvalsprogram Datum: 2014-06-23 Rev: Hej! Som köpare av en bostad i Brf Sjöblick 2 har du möjlighet att göra vissa inredningsval gällande kök, badrum, kakel,

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

Brf Hagalunden. Stambyte och våtrumsrenovering 2015-10-14

Brf Hagalunden. Stambyte och våtrumsrenovering 2015-10-14 Brf Hagalunden Stambyte och våtrumsrenovering 2015-10-14 2 Brf Hagalunden Stambyte och våtrumsrenovering Agenda Varför stambyte? Åtgärdsprogram Tider Försäkringar Kostnader Beslutsfrågor 3 Brf Hagalunden

Läs mer

Kvarteret. Vågdalen 1. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Vågdalen 1. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Vågdalen 1 Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Vågdalen! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal

Läs mer

Utställning med förslag på inredning och vägg- och golv- beklädnad är uppbyggd i skydds- rummet von Lingens väg 106-112.

Utställning med förslag på inredning och vägg- och golv- beklädnad är uppbyggd i skydds- rummet von Lingens väg 106-112. ingång Utställning med förslag på inredning och vägg- och golv- beklädnad är uppbyggd i skydds- rummet von Lingens väg 106-112. Öppettider för Ditt hus och tidpunkt när valet skall vara inlämnat finns

Läs mer

Inredning & Tillval Brf Fjällvyn

Inredning & Tillval Brf Fjällvyn Inredning & Tillval 2017-04-18 Rev 2017-10-03 Brf Fjällvyn Sida 1 2017-10-03 Parkettgolv Tarkett Pure 3-stav mattlackad ekparkett Golvsockel: Eklaserad träsockel Trösklar och golvförbindelser i samma material

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. BESTÄLLNING Tegelbacken, lägenhet 21101

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. BESTÄLLNING Tegelbacken, lägenhet 21101 UPPSALA NORRA LUTHAGEN BESTÄLLNING Tegelbacken, lägenhet 21101 LÄGENHETSINNEHAVARE LÄGENHET 21101 PROJEKT Tegelbacken PROJEKTNR P.036057 NAMN Narbeh Sarkisian ADRESS Råbyvägen 32 754 22 Uppsala MOBILTELEFON

Läs mer

Fastighetsprojekt i Norrköping AB

Fastighetsprojekt i Norrköping AB Fastighetsprojekt i Norrköping AB Handling Lägenhetsbeskr. Sidantal 13 FASTIGHETEN Vattenkannan 6 ÄGARLÄGENHET Albrektsvägen 21 603 50 Norrköping LÄGENHET NR 1001. Rev Upprättad av BYGG GG I NORRKÖPING

Läs mer

Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad

Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad Alla hus åldras och behöver renoveras Vid en badrumsombyggnad får badrum och el-installationer en ny modern standard

Läs mer

Tidsaxel Slånbärsvägen 2 14 och U.Guttman

Tidsaxel Slånbärsvägen 2 14 och U.Guttman Tidsaxel Slånbärsvägen 2 14 och 1-3 2 Enkäter Den 23 november 2018 aviserades enkäten direkt i brevlådorna 91 st Hushåll aviserades 78% 26 st Korttidsavtal (ej aviserade) 22% 45 st Svarade 49,5% Svarsfrekvens

Läs mer

Brf Skogsvåningarna. 4 ROK- Rumsbeskrivning, teknisk beskrivning samt beskrivning av tillvalshantering

Brf Skogsvåningarna. 4 ROK- Rumsbeskrivning, teknisk beskrivning samt beskrivning av tillvalshantering Brf Skogsvåningarna 4 ROK- Rumsbeskrivning, teknisk beskrivning samt beskrivning av tillvalshantering Sida 2 Rumsbeskrivning Inredarens val Kök Golv Lackad lamellekparkett, 3 stav, slipbar Köksstommar

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

Inredningsval Sockerhusen etapp Två

Inredningsval Sockerhusen etapp Två 1 Costyhus Inredningsval Sockerhusen etapp Två *Se betalvillkor för inredningsval s.13 2 INDELNING AV LÄNGENHETER Indelning Grupp 1 Grupp 2 19 1001 19 1002 19 1003 19 1101 19 1102 19 1103 19 1201 19 1202

Läs mer

Fastighetsprojekt i Norrköping AB

Fastighetsprojekt i Norrköping AB Fastighetsprojekt i Norrköping AB Handling Lägenhetsbeskr. Sidantal 15 FASTIGHETEN Vattenkannan ÄGARLÄGENHET Albrektsvägen 19 603 50 Norrköping LÄGENHET NR 1502. Rev Upprättad av BYGG GG I NORRKÖPING AB

Läs mer

OMBYGGNADSPLAN MEJERIGATAN 18 22

OMBYGGNADSPLAN MEJERIGATAN 18 22 OMBYGGNADSPLAN MEJERIGATAN 18 22 2017 02 16 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Ombyggnadsplan för fastigheten 4 Vad vi måste göra Badrum och byte av el 4 Vad du kan välja till Totalombyggd lägenhet 4 Personliga möten

Läs mer

RUMSBESKRIVNING KÖK. Barlin Ek Honey Molti 14 mm. TAK Alla tak målas vita, SO500, glans 3. VÄGGAR Målas vitt 0502 Y, Glans 7

RUMSBESKRIVNING KÖK. Barlin Ek Honey Molti 14 mm. TAK Alla tak målas vita, SO500, glans 3. VÄGGAR Målas vitt 0502 Y, Glans 7 RUMSBESKRIVNING KÖK GOLV Barlin Ek Honey Molti 14 mm. TAK Alla tak målas vita, SO500, glans 3. VÄGGAR Målas vitt 0502 Y, Glans 7 KAKEL INREDNING KYL FRYS MICRO UGN DISKMASKIN HÄLL DISKHO Blanco Liso 10x30

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN NACKA. Nya Kvarnen 2, lägenhet 20902

STOCKHOLM KVARNHOLMEN NACKA. Nya Kvarnen 2, lägenhet 20902 STOCKHOLM KVARNHOLMEN NACKA BESTÄLLNING Övriga inredningsval Nya Kvarnen 2, lägenhet 20902 LÄGENHETSINNEHAVARE LÄGENHET 20902 PROJEKT Nya Kvarnen 2 PROJEKTNR 062232 NAMN Annika Jacobsson ADRESS Bageribacken

Läs mer

Stambyte. BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER. Standard & Tillval

Stambyte. BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER. Standard & Tillval Stambyte BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER Standard & Tillval!1 DITT NYA BADRUM Era badrum byggdes i en tid när våra vanor kring personlig hygien såg annorlunda ut än idag. Framförallt duschar

Läs mer

Gränsdragningslista för bostadsrätter i Vimpeln 20

Gränsdragningslista för bostadsrätter i Vimpeln 20 Gränsdragningslista för bostadsrätter i Vimpeln 20 Brf = bostadsrättsföreningen Brh = bostadsrättshavaren Uppdaterad i januari 2012 1. Fasader Eventuell rengörning och utvändig målning Gäller vid normalt

Läs mer

Preliminär tillvalslista för Sjölunda Äng, Lidköping Hus

Preliminär tillvalslista för Sjölunda Äng, Lidköping Hus Preliminär tillvalslista för Sjölunda Äng, Lidköping 171011 Hus Måleri Vit S 0500-N Måleritillval fondvägg Måleritillval helt rum Tapet (pris på förfrågan) (pris på förfrågan) (pris på förfrågan) Golv

Läs mer

INREDNINGVAL. BJÖRNEMYREN BASUTBUD OCH VAL.

INREDNINGVAL. BJÖRNEMYREN BASUTBUD OCH VAL. INREDNINGVAL. BJÖRNEMYREN BASUTBUD OCH VAL. 2010 06 10 KÖK. Basutbud KÖKSSNICKERIER Myresjökök Ramsö vit BÄNKSKIVOR I LAMINAT. Zeus Antracit Vita stommar Vit inklädnad mot tak (Gäller inte 3 ROK B2) Vit

Läs mer

Lägenhet med fond Beställningslista fr.o.m. maj 2014 april 2015

Lägenhet med fond Beställningslista fr.o.m. maj 2014 april 2015 Beställningslista fr.o.m. maj 2014 april 2015 Så här gör du! Version 2014-05-01 1. Kontrollera ditt fondsaldo. Det står på din hyresavi och under Mina sidor på vår hemsida. 2. Gör din att markera dina

Läs mer

Centralt och tillgängligt. boende i Karlaskolan

Centralt och tillgängligt. boende i Karlaskolan Centralt och tillgängligt boende i Karlaskolan Vad är kooperativ hyresrätt? Kungsörs kommun bygger i samarbete med ett lokalt byggföretag, BroWest Bygg AB, om före detta Karlaskolan till 15 lättillgängliga

Läs mer

Inredningsbeskrivning Brf Skogskullen i Strängnäs 2015-04-21. Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga

Inredningsbeskrivning Brf Skogskullen i Strängnäs 2015-04-21. Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga Inredningsbeskrivning Brf Skogskullen i Strängnäs 2015-04-21 Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga 1 Inredning WC/Dusch Duschvägg Tillverkare: IFÖ Space

Läs mer

Beställningen är bindande. Tillvalen faktureras separat från Österling Bygg AB

Beställningen är bindande. Tillvalen faktureras separat från Österling Bygg AB BRF Trolldalen 7 Lägenhetstyp: 68 m2, 6 bädd I denna broschyr presenteras valda material och de möjliga tillvalen för er nya bostad. I övrigt erbjuder Österling Bygg AB er att göra olika tillval mot en

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

Inredningsbeskrivning Brf Flaggskeppet 2015-06-15. Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga

Inredningsbeskrivning Brf Flaggskeppet 2015-06-15. Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga Inredningsbeskrivning Brf Flaggskeppet 2015-06-15 Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga 1 Inredning WC/Dusch Duschvägg IFÖ Space 2000 Bockad SBNK 800 Mått:

Läs mer

Allmänna Villkor 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION 2- INNAN STÄDNING

Allmänna Villkor 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION 2- INNAN STÄDNING 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION För oss är det viktigt att Du som kund är nöjd och får valuta för pengarna. För att Du ska känna dig trygg när du beställer våra tjänster erbjuder vi en 5 dagars garanti. 5

Läs mer

Tillvalslista för Lassagården, Trädgårdsstaden Hus Med reservation för ändringar, alla priser är inklusive moms.

Tillvalslista för Lassagården, Trädgårdsstaden Hus Med reservation för ändringar, alla priser är inklusive moms. Tillvalslista för Lassagården, Trädgårdsstaden Hus 190617 Med reservation för ändringar, alla priser är inklusive moms. Måleri Nordsjövit Golv Trestavs mattlackad ekparkett 14 mm 3-stavs ekparkett under

Läs mer

styrelsen 2. Styrelsen underrättar bostadsrättshavaren om godkännande 3. Eventuell besiktning (vid åtgärder som kräver styrelsens godkännande)

styrelsen 2. Styrelsen underrättar bostadsrättshavaren om godkännande 3. Eventuell besiktning (vid åtgärder som kräver styrelsens godkännande) RENOVERING OCH OMBYGGNATION Policy för medlemmar i Brf Pontonjären 3 Åtgärder som enligt Bostadsrättslagen (7 kap. 7 ) kräver styrelsens godkännande Ingrepp i bärande konstruktion Ändring av befintliga

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

Informationsmöte - Stambyte och våtrumsrenovering

Informationsmöte - Stambyte och våtrumsrenovering Informationsmöte - Stambyte och våtrumsrenovering Brf Lädersättra Elise Ahlström Niklas Hesselvall 20 mars 2014 Kvällens agenda Styrelsen inleder, vad har hänt från förra stämman fram till nu ÅF:s roll

Läs mer

KÖK Spis Med varmluftsugn och induktionshäll. 600 mm 7 945 kr 43 kr. Spis Med ugn och keramikhäll. 600 mm 6 180 kr 21 kr

KÖK Spis Med varmluftsugn och induktionshäll. 600 mm 7 945 kr 43 kr. Spis Med ugn och keramikhäll. 600 mm 6 180 kr 21 kr TILLVAL MICASA FASTIGHETER Vid mått som inte finns som standard lämnas offert. När både engångsbelopp och hyrestillägg per månad anges betalas båda beloppen. 2013-08-15 VARA BESKRIVNING FORMAT ENGÅNGS-

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Ett mer personligt hem med Plusval

Ett mer personligt hem med Plusval Prislista Plusval Ett mer personligt hem med Plusval Om du själv får välja, hur vill du göra om din lägenhet? Nytt kök, annat golv, omtapetserade väggar eller kanske en säkerhetsdörr för ökad trygghet?

Läs mer

RUMSBESKRIVNING PARHUS

RUMSBESKRIVNING PARHUS RUMSBESKRIVNING PARHUS RUMSBESKRIVNING PARHUS allmänt KAPPRUM/HALL VARDAGSRUM INNERDÖRRAR Vita, Diplomat FÖNSTERBRÄDOR Entréplan: Slipad ölandssten Övre plan: Vitmålad trä Vindsplan: Vitmålad trä RUMSHÖJD

Läs mer

Låt drömmen bli verklighet

Låt drömmen bli verklighet Låt drömmen bli verklighet Ett mer personligt hem med Plusval Vi vill att du ska trivas i din lägenhet. Med Plusval får du fler valmöjligheter och kan själv bestämma över vad som är viktigt för att ge

Läs mer

Tillval Målning baseras på referensytor måleri utgåva 2007 ENTRÉ Väggar Målad gips Referensyta A11:01 glans 7 Golv Klinker: grå 400x400 Enligt senare

Tillval Målning baseras på referensytor måleri utgåva 2007 ENTRÉ Väggar Målad gips Referensyta A11:01 glans 7 Golv Klinker: grå 400x400 Enligt senare ENTRÉ Väggar Målad gips Golv Klinker: grå 400x400 Ytterdörr Skjutdörr Inredning Ytterdörr med spårad fjällpanel och glas. Modell 2205G SnickarPer. Fabriksmålad Marbodal; System light, vit slät med vit

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 132

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 132 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 132 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 243

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 243 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 243 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934 Rambodal 2A Norrköpings kommun PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Bofakta, standardutförande. Peab har valt en god standard i sitt standardutförande. Därutöver kommer Peab att erbjuda tillval enligt

Läs mer

HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL. 2014-02-27, rev 2014-04-05

HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL. 2014-02-27, rev 2014-04-05 HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL 2014-02-27, rev 2014-04-05 INNEHÅLL Information om Inredarens val... 3 Inredarens val Generellt... 4 Inredarens val Hall, sov- och vardagsrum... 4 Inredarens

Läs mer

Välkommen till Danska Parken

Välkommen till Danska Parken INREDNINGSVAL Välkommen till Danska Parken Kostnadsfria tillval Ni som har köpt ett hus i Danska Parken har möjlighet att göra ett antal inredningsval för att sätta er egen prägel på ert nya hem. Ni har

Läs mer

KÖK. 4 Bänkbelysning, Chef Plus, 2 x 20W, vit. Exaktor. 1 Välj mellan dubbelho alternativt enkelho med vask. 2 Köksblandare, FM Mattsson 900.

KÖK. 4 Bänkbelysning, Chef Plus, 2 x 20W, vit. Exaktor. 1 Välj mellan dubbelho alternativt enkelho med vask. 2 Köksblandare, FM Mattsson 900. STANDARD INNEHÅLL DIN BOSTAD 4 KÖK 5 KÖK/VITVAROR 6 BAD/WC-DUSCH/WC 8 TVÄTT 10 KAKEL/KLINKER/BELYSNING 11 ÖVRIGT 12 PROCESSEN 14 TILLVAL 14 KONTAKTPERSONER 15 BETALNING AV TILLVAL 15 3 DIN BOSTAD När

Läs mer

Kök. Barlinek 14 mm mattlack mörk. TAK Målas vitt S0500 Glans 3. VÄGGAR Målas vitt 0502 Y, Glans 7. Blanco Liso 10x30 Vit/slät/matt pressad.

Kök. Barlinek 14 mm mattlack mörk. TAK Målas vitt S0500 Glans 3. VÄGGAR Målas vitt 0502 Y, Glans 7. Blanco Liso 10x30 Vit/slät/matt pressad. RUMSBESKRIVNING Kök KAKEL INREDNING KYL FRYS MICRO UGN DISKMASKIN HÄLL DISKHO Blanco Liso 10x30 Vit/slät/matt pressad. Tyska Häcker Kök Bristol C380 Vit, Väggskåp och lådor med dämpning, Draglådor där

Läs mer

I VÄ X JÖ S H JÄ RTA. Standard & tillval. Brf Folkets Park 1 och 2

I VÄ X JÖ S H JÄ RTA. Standard & tillval. Brf Folkets Park 1 och 2 I VÄ X JÖ S H JÄ RTA Standard & tillval Brf Folkets Park 1 och 2 Information Denna broschyr presenterar de standardprodukter som är aktuella i detta projekt. Broschyren presenterar även ett preliminärt

Läs mer

ANTAL Aspekt kritvit, 16 mm, Marbodal 1. ANTAL Bänkbelysning Viking vit lysrörsarmatur, ej dimmerbar, omfattning enl. 1 kök ritning, Elektrikern

ANTAL Aspekt kritvit, 16 mm, Marbodal 1. ANTAL Bänkbelysning Viking vit lysrörsarmatur, ej dimmerbar, omfattning enl. 1 kök ritning, Elektrikern Kök Aspekt kritvit, 16 mm, Marbodal 1 BELYSNING OCH EL Bänkbelysning Viking vit lysrörsarmatur, ej dimmerbar, omfattning enl 1 kök ritning, Elektrikern Zeus antracit, 534, Marbodal 1 BÄNKSKIVA KANT LUCKOR

Läs mer

Beslutsunderlag stambyte mm. Brf Hornsgatan/ Hornsbruksgatan 2009-08-26

Beslutsunderlag stambyte mm. Brf Hornsgatan/ Hornsbruksgatan 2009-08-26 Beslutsunderlag stambyte mm Brf Hornsgatan/ Hornsbruksgatan 2009-08-26 1 På programmet - i kväll Bakgrund stambyte Styrelsen förslag till åtgärder inom lägenhet Hur stambytet går till Boendefrågor under

Läs mer

MINI MIDI MAXI LYCKOSTIGEN

MINI MIDI MAXI LYCKOSTIGEN MINI MIDI MAXI LYCKOSTIGEN DET HÄR KAN DU VÄLJA! Nu är det dags för stamrenovering och ombyggnation av din lägenhet. Inför ombyggnationen behöver du göra några val. Först och främst ska du välja mellan

Läs mer

Edsgatans Gård RUMSBESKRIVNING

Edsgatans Gård RUMSBESKRIVNING Edsgatans Gård RUMSBESKRIVNING Kök TAK BV befintligt tak som brandskydds målas och lackas. Övriga plan Målas vitt S0500, Glans 3. KAKEL INREDNING KYL FRYS MICRO UGN DISKMASKIN HÄLL DISKHO FLÄKT BLANDARE

Läs mer

Brf. kaponjären MARSTRAND. inredning & TILLVAL

Brf. kaponjären MARSTRAND. inredning & TILLVAL Brf kaponjären MARSTRAND inredning & TILLVAL SVERIGE BOGÅRDEN Precis innan skärgårdspärlan Marstrand ligger BRF Kaponjären. Husen är omgärdade av grönska och noggrant infogade mellan klipphällar och sprickdalar.

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

ROSENLUNDSPARKEN KVARTERSHUSET KÖK KÖK STANDARD. KÖKSLUCKA med infräst greppslist. SPISKÅPA Integrerad med belysning och spisvakt

ROSENLUNDSPARKEN KVARTERSHUSET KÖK KÖK STANDARD. KÖKSLUCKA med infräst greppslist. SPISKÅPA Integrerad med belysning och spisvakt KÖK SPISKÅPA Integrerad med belysning och spisvakt KÖKSLUCKA med infräst greppslist REDSKAPSSTÅNG 59cm inkl. 5 krokar Montering enligt ritning.. KYLSKÅP Energiklass A++ FRYSSKÅP Energiklass A++ KYL/FRYS

Läs mer

Kvarteret. Sämjan 2. Materialval. standard, fritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Sämjan 2. Materialval. standard, fritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Sämjan 2 Materialval standard, fritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Sämjan 2! Sätt din egen prägel på bostaden Tecknar du avtal för en nyproducerad lägenhet

Läs mer

Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval

Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval Personligare hem Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval Nu gör vi det enklare för dig att sätta din personliga prägel på din lägenhet. Genom Svenska Bostäders stilval och tillval kan du inreda

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Policy för skötsel och renovering av bostadsrätter, Brf Finnberget

Policy för skötsel och renovering av bostadsrätter, Brf Finnberget BRF FINNBERGET POLICY FÖR SKÖTSEL OCH RENOVERING 1(6) Policy för skötsel och renovering av bostadsrätter, Brf Finnberget Ansvar för skötsel och renovering Enligt 13 i föreningens stadgar gäller: Bostadsrättshavaren

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

BRF PIONEN. Inredning & tillval. Senast uppdaterad Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga.

BRF PIONEN. Inredning & tillval. Senast uppdaterad Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga. BRF PIONEN Inredning & tillval Senast uppdaterad 180921 Samtliga produkter i denna inredningsbeskrivning kan komma att bytas ut mot likvärdiga. VÄGGAR INVÄNDIGT GOLV INVÄNDIGT Målade innerväggar Färgkod

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C2-1102 & A1-1003 Välkommen till Brf Vreta By, Linköping Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL

INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL PERSONLIGARE HEM Vi gör det enkelt för dig att sätta din personliga prägel på din lägenhet. Genom Svenska Bostäders stilval och tillval kan du inreda lägenheten

Läs mer

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök

Läs mer

fint fint Fint på väggar och golv hemma hemma Kontakta oss och tillval för hela hemmet Läs mer på stockholmshem.se/finthemma

fint fint Fint på väggar och golv hemma hemma Kontakta oss och tillval för hela hemmet Läs mer på stockholmshem.se/finthemma Kontakta oss Vill du beställa eller har frågor om Fint Hemma? Kontakta oss så hjälper vi till! Kundtjänst: tel 08-508 39 000 Måndag torsdag 7.00-16.00 Fredag 7.00-15.00 Fint Hemma-butiker: Distrikt Västerort/Innerstaden

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

Brf Hagalunden. Stambyte och våtrumsrenovering 2015-10-20

Brf Hagalunden. Stambyte och våtrumsrenovering 2015-10-20 Brf Hagalunden Stambyte och våtrumsrenovering 2015-10-20 2 Brf Hagalunden Stambyte och våtrumsrenovering Agenda Varför stambyte? Åtgärdsprogram Tider Försäkringar Hyrespåverkan Beslutsfrågor 3 Brf Hagalunden

Läs mer

Brf. Holländaren på Samset Teknisk beskrivning - kund

Brf. Holländaren på Samset Teknisk beskrivning - kund Brf. Holländaren på Samset Teknisk beskrivning - kund Jönköping 2017-06-07 1 Innehållsförteckning Byggdel Sidor Allmänt 3 Lägenheter 4-6 2 Allmänt Rumshöjd i lägenheter Tamburdörrar Innerdörrar i lägenheter

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Till dig som flyttar

Till dig som flyttar Till dig som flyttar Inför flytten... Visning av din lägenhet Du måste vara beredd på att visa din lägenhet för den person som får erbjudande om att flytta in efter dig, Vanligtvis tar personen kontakt

Läs mer

VITA BJÖRN BANGATAN 37-39

VITA BJÖRN BANGATAN 37-39 R E N OV E R I N G AV VITA BJÖRN BANGATAN 37-39 Maj 2016 1 RENOVERING AV VITA BJÖRN Husen i Vita Björn uppfördes 1965-1967 och det är dags att byta ut husets försörjningssystem (stammarna) för vatten,

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

STÅNGBY Lunds kommun TILLVALSLISTA 2012-05-14 (rev. 13-01-29)

STÅNGBY Lunds kommun TILLVALSLISTA 2012-05-14 (rev. 13-01-29) STÅNGBY Lunds kommun TILLVALSLISTA 2012-05-14 (rev. 13-01-29) Avtals nr: Tillval måste göras senast vecka: Alla priser avser tillägg till standardutförande - Priser är inklusive moms Markera med ett X

Läs mer

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Westerbergs gata 2 Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Nu finns möjlighet att köpa denna fräscha och ljusa trea med

Läs mer

ROSENLUNDSPARKEN PARKHUSET KÖK KÖK STANDARD. KÖKSLUCKA med infräst greppslist. SPISKÅPA Integrerad med belysning och spisvakt

ROSENLUNDSPARKEN PARKHUSET KÖK KÖK STANDARD. KÖKSLUCKA med infräst greppslist. SPISKÅPA Integrerad med belysning och spisvakt KÖK SPISKÅPA Integrerad med belysning och spisvakt KÖKSLUCKA med infräst greppslist REDSKAPSSTÅNG 59cm inkl. 5 krokar Montering enligt ritning.. KYLSKÅP Energiklass A++ FRYSSKÅP Energiklass A++ UGN Integrerad

Läs mer

ANTAL á PRIS PRIS SEK Maja vit, 16 mm 1 0 kr 0 kr. Bänkbelysning Viking vit lysrörsarmatur, ej dimmerbar, omfattning enl ritning

ANTAL á PRIS PRIS SEK Maja vit, 16 mm 1 0 kr 0 kr. Bänkbelysning Viking vit lysrörsarmatur, ej dimmerbar, omfattning enl ritning Kök LUCKOR Maja vit, 16 mm 1 BELYSNING OCH EL Bänkbelysning Viking vit lysrörsarmatur, ej dimmerbar, omfattning enl ritning 1 kök BESLAG 31054 rostfri, cc 192 mm sätts stående på luckor 1 JM KOSTNADSFRITT

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer