På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Januari

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Januari"

Transkript

1 Januari KULTUR & FRITID INFORMERAR FÖRVALTNINGSCHEFEN HAR ORDET Nu börjar ett nytt spännande år! Efter ett fantastiskt 2014 går vi med stor tillförsikt in i ett nytt verksamhetsår med ny nämnd och förvaltning. Redan nu arbetar vi med förberedelser kring en rad spännande evenemang. Efter Trettonhelgen är det, som framgår nedan, dags att kora en ny vinnare av Polstjärnepriset - ett av flera projekt som gör Vänersborg känt långt utanför kommungränsen. Ett annat prestigeprojekt är Aurora Chamber Music som i år har premiär på sin nya festival i februari och ingen mindre än Loa Falkman är affischnamn! I april slår GöteborgsOperan upp sitt operatält och spelar Rigoletto i centrala Vänersborg. Ja, listan kan göras hur lång som helst och Kulturens Vänersborg kommer att synas och höras under året, vi lovar! Gott Nytt Kulturår! Håkan Alfredsson, förvaltningschef Kultur & Fritid POLSTJÄRNEPRISETS DELFINAL Lördag 10 januari kl i Festsalen, Folkets Hus Konferencier: Bo Knutsson. Fri entré. I delfinalen gör de åtta främsta från första tävlingsomgången upp om fyra finalplatser. Förutom tävlingsbidragen framförs kammarmusik av tävlings- och kursdeltagare. Publiken får även uppleva ett framträdande med violinisten Ziyu He, som vann den TV-sända tävlingen Eurovision Young Musicians Samarrangemang med Vänersborgs Musikförening. POLSTJÄRNEPRISETS FINAL Söndag 11 januari kl i Göteborgs konserthus Konferencier: Malin Brandeby Berndtsson. Fri entré. Förutom de fyra tävlingsbidragen framförs kammarmusik och orkestermusik av alla tävlings- och kursdeltagare. Altviolinisten Albin Uusijärvi är solist under konserten. Han bildar också tillsammans med Ziyu He, Filip Graden, Ava Bahari och självaste Staffan Scheja en kammarmusikgrupp som framträder under konserten. I Polstjärneprisets jury 2015 sitter: Sten Cranner (ordförande), Henrik von Sydow (vice ordförande), Neeme Järvi (hedersmedlem), Karin Dornbusch (blås), Ola Karlsson (stråk), Frøydis Ree Wekre (blås) Arve Tellefsen (stråk) och Staffan Scheja (piano). Pianoackompanjatör är Jonas Olsson. Dirigent är Andreas P Hansson. ANMÄLAN ÖPPNAR TILL POLSTJÄRNEPRISET 2016 Direkt efter finalen öppnar anmälan på polstjarnepriset. Nästa år får alla deltagare spela sida vid sida med Göteborgs Symfoniker, som också ackompanjerar finalisterna!!

2 VÄNERSBORGS BIBLIOTEK SAGOSTUND Lördag 10 januari kl Sagostund för små barn (3-5 år). VÄNERSBORGS KONSTHALL MELODIKRYSSET Lördagar kl Kom hit, så löser vi Melodikrysset tillsammans! Fika 15 kr. SPRÅKCAFÉ Fredagar kl För dig som vill träffa nya människor och träna på att tala svenska. Alla är välkomna! Ingen föranmälan krävs. Vi bjuder på fika. Frågor: ring eller maila Samarr. med Studiefrämjandet. ÖPPEN FORM anteckningar om skönhet och rum Asbjörn Andresen Lisa Sigfridsson ÖPPEN FORM ANTECKNINGAR OM SKÖNHET OCH RUM Utställningen är baserad på idén om rummet som konstform. Konstnärerna Asbjörn Andresen och Lisa Sigfridsson har diskuterat och problematiserat de här tankarna och använt dem i undervisning som en metod för diskussion om kvaliteter i det offentliga rummet. Utställningen vill ge en upplevelse av skönhet och mening och vara en utgångspunkt för en dialog om det offentliga rummet mellan politiker, tjänstemän och allmänhet. SAMTAL OM UTSTÄLLNINGEN Onsdag 7 januari kl På utställningens sista dag är det kvällsöppet och Konsthallen inbjuder till ett avslutande samtal med konstnärerna Lisa Sigfridsson och Asbjörn Andresen. De kommer att berätta om arbetet med utställningen och sina tankar kring den öppna formen som arbetssätt och historia. Genom samtalet vill vi ge besökarna möjlighet att möta konstnärerna med sina reflektioner och frågeställningar. ETT FRAMTIDA HÅLLBART VÄNERSBORG Tisdag 13/1 kl i Folkets Hus och Konsthallen Chalmersstudenter presenterar sitt arbete från en arkitekturkurs om planering och gestaltning för hållbar utveckling. De har studerat Vänersborgs kommun med det hållbara samhället som utgångspunkt. Hur kan olika områden och platser i Vänersborg utvecklas och utformas i framtiden? Presentation i Festsalen och mingel i Konsthallen kl Utställningen pågår till 17 januari. YNGVE RÅDBERG Vernissage lördag 24 januari Utställningen med Yngve Rådbergs konst pågår till 28 februari.

3 VÄNERSBORGS MUSEUM PÅ ANDRA SIDAN CUNENE - JAKTEN EFTER SVENSKARNA I 1800-TALETS ANGOLA På 1880-talet öppnade Axel Eriksson, handelsman och zoolog från Vänersborg, en handelsväg från norra Namibia genom södra Angola. I augusti 2013 genomförde Vänersborgs museum i samarbete med Kungl. Vetenskapsakademien en historisk expedition i Erikssons fotspår. Genom ett rikt bildmaterial samt historiska föremål och brevsamlingar får vi i denna utställning följa expeditionen. Utställningen pågår till 1/2. JAKTEN PÅ DE FÖRSVUNNA SVENSKARN I 1800-TALETS ANGOLA Söndag 18 januari kl Museichef Peter Johansson föreläser om expeditionen som genomfördes Under 1800-talets senare hälft utvandrade ett flertal unga män från främst Vänersborg och övriga Västsverige till södra Afrika. Under omfattande och strapatsrika upptäcktsresor drog man in i vad som i dag är Namibia. Landets geografi, fauna och folkkulturer kartlades och presenterades i flitigt lästa reseskildringar i Europa. Parallellt med forskningsresorna utvecklades en omfattande affärsverksamhet med storviltjakt och boskapshandel. På 1880-talet tog svenskarna steget över Cunenefloden i norr och in i Angola. Sommaren 2013 genomförde Vänersborgs museum, tillsammans med Kungliga Vetenskapsakademien en expedition i spåren efter de glömda Angolasvenskarna. Samarrangemang med Studiefrämjandet. KAMMARMUSIKKONSERTER MED VÄNERSBORGS MUSIKUTBILDNINGAR 19, 20, 26 & 27 januari kl Vänersborg har en stolt musiktradition som museet värnar genom återkommande kammarmusikkonserter som framförs av elever från Vänersborgs musikutbildningar. SVENSKA KYRKAN EN KVINNAS LIV Tisdag 20 januari kl i Vänersborgs Kyrka Sång, texter och drama. Från 5-åringens förundran genom moderskapets vedermödor och vidare in i framtiden Sofia Grönlund, Helene Mossberg Hjertén och Caroline Ågerstrand. Arr: Församlingskåren och Svenska kyrkan LÖRDAGSMUSIK Lördag 24 januari kl i Vänersborgs Kyrka Elin Rydquist spelar på orgeln.

4 VÄNERSBORGS MUSIKFÖRENING WADENBRANDT MUSIC DRÖMMAR OM ORIENTEN Söndag 18 januari kl i Festsalen, Folkets Hus Mezzosopranen Maria Forsström och pianisten Jonas Olsson har gjort sig kända långt utanför Sveriges gränser för en gränslös upptäckarglädje och en enorm repertoarbredd. När de nu gästar Vänersborg för första gången tillsammans har de med sig ett program som fokuserar på drömmen om Orienten vid förra sekelskiftet. De bjuder på en exotisk upptäcktsresa i musikens tecken. Maria Forsström är en av våra mest framgångsrika och mångsidiga sångerskor, både som romanssångerska och på operascenen. Jonas Olsson debuterade 2007 med Göteborgs Symfoniker och har sedan dess framträtt som solist i bland annat Carnegie Hall i New York, Art Tower Mito i Japan och på Lucerne Festival i Schweiz. Han är en ledande uttolkare av vår tids musik och samarbetar med några av världens främsta tonsättare. Jonas Olsson är även en entusiastisk kammarmusiker, pedagog och ackompanjatör. Samarrangemang med Studiefrämjandet. STOCKHOLM VOICES Onsdag 28 januari kl i Festsalen, Folkets Hus Stockholm Voices förvaltar arvet från Manhattan Transfer, Lambert, Hendricks & Ross, New York Voices och svenska Gals n Pals. Gruppen bildades hösten 2012 på initiativ av jazzsopranen Gunilla Törnfeldt. De gjorde en succéartad debutturné i mars 2014 med strålande recensioner, ett översvallande mottagande och publikrekord. Samarrangemang med Studiefrämjandet. TRETTONDAGSKONSERT Måndag 5/1 kl på Vänersborgs Teater Extraföreställning kl ! Magnus Bäcklund och Anna Sahlene är gästartister på årets Trettondagskonsert: Viva Las Vegas with Sweden Symphony Orchestra under ledning av dirigent Ulf Wadenbrandt. Det blir en hyllningskonsert och en nostalgitripp utan dess like med musik av ABBA, Roy Orbison, Elvis, Tom Jones och Queen. Av tradition är dessa konserter alltid utsålda och publiken är lyrisk! Samarr: Teamwork Åsa Music Production

5 FOLKETS HUS FRÅN GRYNING TILL SKYMNING Fotovernissage onsdag 14 januari kl Tommy Hansson, född 1957 i Vänersborg, har sedan barnsben ett brinnande naturintresse. Fotografi har han sysslat med sedan ungdomen, men det tog ny fart i och med utvecklingen av den digitala tekniken. Utställningen innehåller ett tjugotal bilder varav flertalet från Vänersborg med omnejd. Utställningen pågår 12 januari - 27 mars. NÄRPRODUCERAD BILD I FOLKETS HUS CAFÉ NÅGRA MÅLARE LOTTERIUTSTÄLLNING JANUARI Några Målares Vänner arrangerar årets lotteriutställning på Residensgatan 4. KLAMAS KULTUR & NÖJE NÄSTA NYHETSBREV Har du ett kulturevenemang till nästa nyhetsbrev? Skicka bild och text till klara.blomdahl@vanersborg.se senast den 23/1. Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Skicka ett mejl till samma adress. KONSTNÄRER FRÅN NÅGRA MÅLARE Att måla är att uttrycka sig utan ord, att mötas i varandras betraktande, säger Gun-Britt Levin. Här ställer hon ut tillsammans med Sarah Oswaldsson och Gull-Britt Lindahl. Alla tre är medlemmar i gruppen Några Målare och verken är målade i teknikerna olja, akryl och akvarell. Utställningen pågår till 10 januari. ARSENIK & GAMLA SPETSAR 18/1 & 25/1 kl på Vänersborgs Teater Håkan Klamas presenterar den klassiska kriminalfarsen Arsenik & Gamla Spetsar. Tillsammans med bl.a. Thomas Fridén, Maria Zeffer Johnsson och Thomas Green bjuder han på en härlig skrattfest med mord och galenskap som ingredienser. Pjäsen handlar om två äldre damer som på sitt eget sätt hjälper äldre herrar ur sin ensamma tillvaro med hjälp av lite arsenikspetsat fläderbärsvin.

På gång i Kulturens Vänersborg Januari

På gång i Kulturens Vänersborg Januari Januari KULTUR & FRITID INFORMERAR DANSPROJEKT MED GÖTEBORGSOPERAN Eleverna i Dansprofilen på Vänerparkens skola har tillsammans med Monica Milocco från GöteborgsOperan och Linn Widenberg Johansson från

Läs mer

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG September

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG September September KULTUR & FRITID INFORMERAR FÖRENINGSMÖTE OM KULTURVECKAN 2014 Måndag 1 september 18.00 hörsalen, Vänersborgs bibliotek Det sista föreningsmötet inför Kulturveckan kommer att äga rum måndagen

Läs mer

Utlysning av Polstjärnepriset 2016

Utlysning av Polstjärnepriset 2016 Utlysning av Polstjärnepriset 2016 2015-02- 20 Polstjärnepriset mer än en tävling Vänersborgs kommun arrangerar Polstjärnepriset. Tävlingen vänder sig till unga musiker i hela Sverige. 2016 delas priset

Läs mer

Utlysning av Polstjärnepriset 2015

Utlysning av Polstjärnepriset 2015 Utlysning av Polstjärnepriset 2015 2014-03- 11 Polstjärnepriset mer än en tävling Vänersborgs kommun arrangerar Polstjärnepriset 2015. Tävlingen vänder sig till unga musiker i hela Sverige och 2015 delas

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Juni

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Juni Juni KULTUR & FRITID INFORMERAR SOMMARSCEN Evenemang hela sommaren! Vänersborgs kommun har en stolt tradition av utomhusevenemang som fyller gator, torg och stränder under sommarmånaderna. Ett viktigt

Läs mer

Utlysning av Polstjärnepriset en tävling för unga solister inom den klassiska musiken

Utlysning av Polstjärnepriset en tävling för unga solister inom den klassiska musiken 2013-05-28 Utlysning av Polstjärnepriset 2014 - en tävling för unga solister inom den klassiska musiken Polstjärnepriset mer än en tävling Musikakademi Vänersborg arrangerar Polstjärnepriset 2014. Bakom

Läs mer

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Maj

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Maj Maj KULTUR & FRITID INFORMERAR ANSÖK OM SVENSK FANA Fredag 2 maj är sista ansökningsdag! Varje år har föreningar verksamma i Vänersborgs kommun möjlighet att ansöka om Svensk fana som delas ut i samband

Läs mer

Göteborgs Pianofestival

Göteborgs Pianofestival Program Göteborgs Pianofestival 16-21 augusti 2016 Varmt välkomna till 5:e upplagan av Göteborgs Pianofestival! Pianisten Ha-Young Sul tog initiativ till festivalen 2010 sedan dess har vi bara växt och

Läs mer

Välkomna till planeringsmöte

Välkomna till planeringsmöte Välkomna till planeringsmöte Presentationsrunda Malin Haglund, malin.haglund@vanersborg.se Medlinn Zikollaj, medlinn.zikollaj@vanersborg.se Marie-Louise Olers, marie-louise.olers@vanersborg.se Kulturveckorna

Läs mer

Kulturens Vänersborg. På gång i. November. Höstsalongen hos Några Målare pågår till och med den 10 november.

Kulturens Vänersborg. På gång i. November. Höstsalongen hos Några Målare pågår till och med den 10 november. November Måndag 4 november kl. 19.00 Tisdag 5 november kl. 19.00 Vänersborgs Museum Kammarmusikkonsert med Vänersborgs musikutbildningar Onsdag 6 november kl. 11.00 Digidel - datahjälp med Hannes Knutsson.

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? Oktober

Vad händer i Färgelanda? Oktober Vad händer i Färgelanda? Oktober Världens Barn Gala Torsdag 2 oktober kl. 18.30 Färgelanda Sporthall Lilla Bandet Jenny och Frank Margareta Haglund med familj DNA and The Cellarboys Färgelanda Judoklubb

Läs mer

Kulturveckan. Kulturens Vänersborg. På gång i. September

Kulturveckan. Kulturens Vänersborg. På gång i. September September Vänersborgs konsthall På ont och gott pågår till 14/9. Medeltida kyrkomåleri och hjälteserier möts i denna spännande utställning där seriebilderna är teckande av Vänersborgsbördige Henrik Jonsson.

Läs mer

Utlysning av Polstjärnepriset

Utlysning av Polstjärnepriset Utlysning av Polstjärnepriset 2018 2017-02-02 Polstjärnepriset mer än en tävling Vänersborgs kommun arrangerar Polstjärnepriset. Tävlingen vänder sig till unga musiker i hela Sverige. 2018 delas priset

Läs mer

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Juli & augusti

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Juli & augusti Juli & augusti KULTUR & FRITID INFORMERAR FÖRVALTNINGSCHEFEN HAR ORDET Plötsligt händer det! Efter en kall och regnig vår har sommaren kommit med värme och sol till alla sommarlediga i Vänersborg. Inom

Läs mer

Kultur i Hörby December 2016

Kultur i Hörby December 2016 Kultur i Hörby December 2016 ROY WILSON QUINTET med Anita Larsson SKIVSLÄPP Premiär för RWQ CD-Skiva Elisabet Elisabet & Jonas Strid framför några av våra mest älskade Julsånger Metropol 4 December kl

Läs mer

Utlysning av Polstjärnepriset

Utlysning av Polstjärnepriset Utlysning av Polstjärnepriset 2019 2018-03-01 Polstjärnepriset mer än en tävling Vänersborgs kommun arrangerar Polstjärnepriset. Tävlingen vänder sig till unga musiker i hela Sverige. 2019 delas priset

Läs mer

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG December

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG December December KULTUR & FRITID INFORMERAR FÖRVALTNINGSCHEFEN HAR ORDET Kultur & Fritid får ny nämnd och förvaltning Vi som arbetar med kultur- och fritidsfrågor i kommunen har länge haft ett nära samarbete,

Läs mer

Stadsbiblioteket PROGRAM. Hösten 2015

Stadsbiblioteket PROGRAM. Hösten 2015 Stadsbiblioteket PROGRAM Hösten 2015 ةيبرعلاب تاياكح Sagor på arabiska Välkomna till en mysig sagostund på Mariestads Stadsbibliotek! Tid: Lördagar hela hösten kl.11.00-11.45 Magasinsvisningar Vill du

Läs mer

Göteborgs Pianofestival Verksamhetsberättelse 2015

Göteborgs Pianofestival Verksamhetsberättelse 2015 Göteborgs Pianofestival Verksamhetsberättelse 2015 Ordföranden har ordet 2015 var ett intressant år! Göteborgs Pianofestival hyllade speciellt tonsättaren Alexander Skriabins musik med fantastiska unga

Läs mer

Sommarscen. i Vänersborg 2013 vanersborg.se/sommarscen

Sommarscen. i Vänersborg 2013 vanersborg.se/sommarscen Sommarscen i Vänersborg 2013 vanersborg.se/sommarscen Sommarscen i Kulturens Vänersborg På sommaren frodas Kulturens Vänersborg! Här behöver du inte välja mellan sol och bad eller kultur. Här är det nära

Läs mer

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG November

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG November November KULTUR & FRITID INFORMERAR KÄRLEK PÅ LUR - OPERADUBBEL MED FÖRVECKLINGAR Fredag 14 november kl. 19.00 på Vänersborgs Teater GöteborgsOperan utlovar en skrattfest med två komiska kortoperor från

Läs mer

Kommunbladet november 2013

Kommunbladet november 2013 Kommunbladet november 2013 Information från Norsjö kommun Nyheter om bredbands-nätet i Norsjö Det kommer att vara störningar i bredbands-nätet i Norsjö kommun på natten mellan onsdag och torsdag den 20

Läs mer

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG December

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG December December KULTUR & FRITID INFORMERAR FÖRVALTNINGSCHEFEN HAR ORDET Året lider mot sitt slut och jag kan konstatera att Kultur & Fritids första år med egen nämnd och förvaltning har varit händelserikt, roligt

Läs mer

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund 1 program våren 2019 TISDAG 29 JANUARI KL. 18.30 LÅTSKRIVARWORKSHOP MED SABINA CHANTOURIA Fri entré Workshopen ger dig grundläggande kunskaper om låtskrivande, du får prova övningar och tekniker för att

Läs mer

KULTURVECKA 13-19 APRIL DAG FÖR DAG Hela veckan Plats: Galleri Boken Öppet måndag fredag 10-18 Arrangör: Entré Ungdom

KULTURVECKA 13-19 APRIL DAG FÖR DAG Hela veckan Plats: Galleri Boken Öppet måndag fredag 10-18 Arrangör: Entré Ungdom KULTURVECKA 13-19 APRIL DAG FÖR DAG Hela veckan Plats: Galleri Boken Öppet måndag fredag 10-18 Arrangör: Entré Ungdom UNGA KONSTNÄRER En konstutställning av och med barn och unga från vårens konstkurser

Läs mer

Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention

Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention 2014-02-06 1 (7) Rapport FRN 2014/56 Fritidsnämnden Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention Bakgrund En enkätundersökning i samarbete med Attention Nackas har genomförts under hösten 2013.

Läs mer

I en hamnstad på 1500-talet

I en hamnstad på 1500-talet I en hamnstad på 1500-talet Med utställningen I en hamnstad på 1500-talet berättas hur det var att leva i en västsvensk hamnstad på medeltiden och hur det går till när arkeologerna tar reda på detta. I

Läs mer

Fredag 25/10 Ungdomsfestival UNF Närlundahallen

Fredag 25/10 Ungdomsfestival UNF Närlundahallen Här kan du läsa om lite olika saker som du kan aktivera dig med under höstlovet i år. Dåsportlovsprogrammet innehåller mycket fritids- och sportaktiviteter försöker vi till höstlovet nu erbjuda saker som

Läs mer

Utlysning av Polstjärnepriset

Utlysning av Polstjärnepriset Utlysning av Polstjärnepriset 2017 2016-05-12 Polstjärnepriset mer än en tävling Vänersborgs kommun arrangerar Polstjärnepriset. Tävlingen vänder sig till unga musiker i hela Sverige. 2017 delas priset

Läs mer

Björlanda-Torslanda Höstens Program

Björlanda-Torslanda Höstens Program Björlanda-Torslanda Höstens Program 2017 Månadsmöten första måndagen i månaden kl. 10:30 Plats: Församlingshemmet.Torslandatorg. Vi blandar sång och musik med lite kultur. Vi bjuder på trevlig samvaro,

Läs mer

Sveriges främsta tävling för unga klassiska musiker

Sveriges främsta tävling för unga klassiska musiker 2015 Sveriges främsta tävling för unga klassiska musiker Välkommen till Polstjärnepriset! För åttonde gången har vi glädjen att presentera några av Sveriges främsta unga talanger inom den klassiska musiken

Läs mer

Salems Bibliotek. Starta eget. Pressmeddelande

Salems Bibliotek. Starta eget. Pressmeddelande 2017-03-23 1 av 3 Kultur- och fritidsförvaltningen Rolf Johanson Kultur- och fritidschef 08-532 59915, rolf.johanson@salem.se Pressmeddelande 2017-04-27 Utställning på Salems Bibliotek Caroline Holt, Family

Läs mer

Uddevallas kammarmusikförening

Uddevallas kammarmusikförening Uddevallas kammarmusikförening GENERALPROGRAM HÖSTEN 2014 Med nya uppgifter Kära musikvänner. Välkomna till höstsäsongen 2014 Nu börjar ännu en intressant musiksäsong. Vi inleder med årsmöte, även i år

Läs mer

Sommarscen. i Vänersborg 2015 vanersborg.se/sommarscen

Sommarscen. i Vänersborg 2015 vanersborg.se/sommarscen Sommarscen i Vänersborg 2015 vanersborg.se/sommarscen Sommarscen 2015 i Kulturens Vänersborg På sommaren frodas Kulturens Vänersborg! Här behöver du inte välja mellan sol och bad eller kultur. Här är det

Läs mer

Sommarscen. i Vänersborg 2014 vanersborg.se/sommarscen

Sommarscen. i Vänersborg 2014 vanersborg.se/sommarscen Sommarscen i Vänersborg 2014 vanersborg.se/sommarscen Sommarscen i Kulturens Vänersborg På sommaren frodas Kulturens Vänersborg! Här behöver du inte välja mellan sol och bad eller kultur. Här är det nära

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? December

Vad händer i Färgelanda? December Vad händer i Färgelanda? December Fr.o.m. 28/11 kommer vad händer i Färgelanda att medfölja Dalslänningens totalutdelningar till ALLA hushåll i Färgelanda, Dals-Ed och Bengtsfors kommuner samt Hedekas

Läs mer

AUGUSTI - SEPTEMBER 2016 Lunchbio 21 september - Bland män och får

AUGUSTI - SEPTEMBER 2016 Lunchbio 21 september - Bland män och får KULTUR I ALE AUGUSTI - SEPTEMBER 2016 Lunchbio 21 september - Bland män och får Bild från ifocus Sweden AB UTOMHUSBIO Tisdag 16 aug kl 21.30 Star Wars The force awakens Ta med dig snacks, filt, picknickstol,

Läs mer

VÄXJÖ KONSERTFÖRENING

VÄXJÖ KONSERTFÖRENING VÄXJÖ KONSERTFÖRENING Program för våren 2014 Söndagen den 19 januari kl. 14.00 Musikfrågan Församlingshemmet, Nygatan 6 Vårens program inleds som vanligt med Musikfrågan. Lars Hallgren och Bertil Lindberg

Läs mer

KUNGSBACKA KONSTHALL PROGRAM APRIL - JUNI 2018

KUNGSBACKA KONSTHALL PROGRAM APRIL - JUNI 2018 KUNGSBACKA KONSTHALL PROGRAM APRIL - JUNI 2018 27.4-2.6 2018 JONAS ROOTH URNATUR Jonas Rooth skapar en växtvärld av glas som sjuder av färg och form. I naturobjekten används glasets förmåga att fånga växtens

Läs mer

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Oktober

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Oktober Oktober KULTUR & FRITID INFORMERAR KULTURVECKAN 2014 Invigning 23 oktober kl. 18.00 i Festsalen, Folkets Hus 23/10 till 2/11 pågår Kulturveckan, vars program skickas ut i ett särskilt utskick. Redan nu

Läs mer

Frälsningsarmén Trelleborg

Frälsningsarmén Trelleborg Offentliga Samlingar Frälsningsarmén Trelleborg September-November En hälsning ifrån biträdande kårledaren Kära medlemmar och vänner i våra olika grupper. Jag har nu haft förmånen att få arbeta hos er

Läs mer

Skandinavisk Naturfilmfestival 2011

Skandinavisk Naturfilmfestival 2011 VÄLKOMNA ATT MEDVERKA I Skandinavisk Naturfilmfestival 2011 Scandinavian Wildlife Film Festival 2011 En naturfilmfestival och forskarskola om filmens möjligheter att skapa intresse och engagemang för biologisk

Läs mer

På gång hos Kultur & fritid i Vänersborg juli & augusti 2017

På gång hos Kultur & fritid i Vänersborg juli & augusti 2017 KULTUR & FRITID INFORMERAR GLAD SOMMAR ÖNSKAR VI OCH SOMMARJOBBARNA! I detta nyhetsbrev har vi ingen Kultur- och fritidprofil. Istället slår vi ett slag för alla de fantastiska ungdomar som är ute på stan

Läs mer

Kulturprogram Ulricehamn, våren 2019

Kulturprogram Ulricehamn, våren 2019 Kulturprogram Ulricehamn, våren 2019 ulricehamn.se Barn och unga Tummetott Sånger, ramsor och rörelser med Sofia Löwenmark från Barnkultur Filur. 0-5 år Måndagar kl. 14 Från 28 januari till 15 april Bibblans

Läs mer

Program hösten 2013. Sjöbo bibliotek

Program hösten 2013. Sjöbo bibliotek Program hösten 2013 Sjöbo bibliotek Biblioteket - allt från böcker till barnteater Biblioteket erbjuder böcker inom många olika ämnesområden. Här finns ljudböcker, e-böcker, film, tv-spel, tidningar och

Läs mer

Kultursommaren i Svalövs kommun Juni-Juli-Augusti

Kultursommaren i Svalövs kommun Juni-Juli-Augusti Kultursommaren i Svalövs kommun 2016 Juni-Juli-Augusti Medverkande till Kultursommaren i Svalövs kommun Billeberga bibliotek Fridhems folkhögskola Föreningen Majblomman John-Ove Hansson Kulturföreningen

Läs mer

Program. januari juni 2018

Program. januari juni 2018 Program januari juni 2018 Torsdag 25 januari kl. 14.30 Visning av utställningen Klostret 750 år en historisk tidsresa. Ingen föranmälan. Onsdag 14 februari kl. 19.00 Filmvisning på Klostret Vi visar tre

Läs mer

Mitt i livet, öppen mot. framtiden

Mitt i livet, öppen mot. framtiden Välkommen till Kyrkveckan och mötesplatserna Folkets Hus Galaxen och Stora Tuna kyrka. Kyrkveckan är en del av Svenska kyrkan i Borlänges arbete med att vara en kyrka mitt i livet, öppen mot framtiden.

Läs mer

Kultur 2014 i Nordmalings kommun - sammanställning

Kultur 2014 i Nordmalings kommun - sammanställning Kultur 2014 i Nordmalings kommun - sammanställning Kulturhuvudstadsåret 2014 delas in enligt samernas åtta årstider: (December-Mars); vinter (Mars-April); (April-Maj); Försommar (Juni); Sommar (Juni-Juli);

Läs mer

Katerina Janouch. Foto: Peter Knutsson. Kulturlördag 15 november. Kumla kultur

Katerina Janouch. Foto: Peter Knutsson. Kulturlördag 15 november. Kumla kultur Katerina Janouch. Foto: Peter Knutsson. Kulturlördag 15 november. Kumla kultur Program November december 2014 November Lördag 1 november kl. 18.00 Opera-Live från Metropolitan, New York Carmen Bizet Biljettpris:

Läs mer

Projektfinal 21-27 november 2015

Projektfinal 21-27 november 2015 Projektfinal 21-27 november 2015 Projektet Olika avtryck har genomförts i Arvika, Eda och Årjäng under åren 2013-2015. Arvsfonden har finansierat projektet och de samverkande organisationerna har varit

Läs mer

En presentation av Kulturrådet i Vaxholms stad. i Vaxholm

En presentation av Kulturrådet i Vaxholms stad. i Vaxholm En presentation av Kulturrådet i Vaxholms stad Kultur i Vaxholm Vaxholms stads kulturråd finns till för att främja kulturen i kommunen. Vi är engagerade i allt som har med kultur att göra: film, teater,

Läs mer

K U L T U R H Ö S T E N

K U L T U R H Ö S T E N K U L T U R H Ö S T E N 2018 Kulturhändelser hösten 2018 i Svalövs kommun Decemberupplagan D E C E M B E R 3 november-9 december U T S TÄ L L N I N G - T O M M Y LENNARTSSON Konstnären Tommy Lennartsson

Läs mer

Vasa församling HÖSTEN Gudstjänster Konserter Vardagsaktiviteter

Vasa församling HÖSTEN Gudstjänster Konserter Vardagsaktiviteter Vasa församling HÖSTEN 2016 Gudstjänster Konserter Vardagsaktiviteter Söndag 2 oktober kl. 11.00 Den helige Mikaels dag HÖG Stefan Martinsson, predikant Tore Bennshagen, celebrant Söndag 2 oktober kl.

Läs mer

HÖSTPROGRAM. Biblioteken i Lomma och Bjärred

HÖSTPROGRAM. Biblioteken i Lomma och Bjärred HÖSTPROGRAM 2012 Biblioteken i Lomma och Bjärred ONSDAGKVÄLLAR - föreläsningar av kommuninvånare eller av personer som har någon annan anknytning till kommunen Spelberoende 29 augusti Spelberoendes förening

Läs mer

VÅRGÅRDA BIBLIOTEKS HÖSTEN 2015. Omslagsfoto: (CC0 1.0)

VÅRGÅRDA BIBLIOTEKS HÖSTEN 2015. Omslagsfoto: (CC0 1.0) VÅRGÅRDA BIBLIOTEKS HÖSTEN 2015 Omslagsfoto: (CC0 1.0) Sista tisdagen i varje månad, kl.16.00-17.00, med start 25/8: Bokklubb Bokklubb för dig som är 9-12 år. Vi pratar om böcker vi läst/lyssnat på och

Läs mer

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Januari

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Januari Januari KULTUR & FRITID INFORMERAR FÖRVALTNINGSCHEFEN HAR ORDET God fortsättning på det nya året! Jag vill börja med att tacka alla kollegor och samarbetspartners för ert stora engagemang och goda arbetsinsatser

Läs mer

Kulturprogram. Sommar 2008

Kulturprogram. Sommar 2008 Kulturprogram Sommar 2008 Musik på bruket Söndagen den 1 juni står Hällekis Musikkår åter som värd för den traditionella musikfestivalen Musik på bruket. I år är det 20:e gången som publiken bjuds på musik

Läs mer

Evenemang våren 2012. Biblioteken i Lessebo kommun

Evenemang våren 2012. Biblioteken i Lessebo kommun Evenemang våren 2012 Biblioteken i Lessebo kommun Kurt Henriksson Boda Kurre berättar om sitt artistliv Glasblåsaren från Boda blev rikskändis som akrobaten Boda-Kurre. Tid. måndag 9/1 kl. 17.00 LCHF:

Läs mer

KULTURFESTIVALEN 2013

KULTURFESTIVALEN 2013 VARMT VÄLKOMNA TILL 22 25/10 2013 MEDBORGARHUSET, VÄNNÄS Kulturfestivalen 2013 har som mål att visa på mångfalden och att lyfta fram de intellektuellt funktionshindrade och övriga funktionshindrade i ett

Läs mer

Program våren 2019 Sjöbo Bibliotek

Program våren 2019 Sjöbo Bibliotek Program våren 2019 Sjöbo Bibliotek Program för vuxna Språkträning Kom och prata svenska! Under språkträffarna tränar vi svenska tillsammans genom samtal. Träffarna passar bra för dig som antingen är ny

Läs mer

KALENDER SÖDERMÖRE PASTORAT. Februari 2019

KALENDER SÖDERMÖRE PASTORAT. Februari 2019 KALENDER SÖDERMÖRE PASTORAT Februari 2019 Söndag 3/2 Kyndelsmässodagen Uppenbarelsens ljus 10.00 Högmässa Ljungby kyrka Välsignelse av ljus, Ljungbykören, kyrkkaffe Bengt-Olof Roos, Lars Övrenius 11.00

Läs mer

Kalender för Svenska kyrkan i Hjo<br>(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar)

Kalender för Svenska kyrkan i Hjo<br>(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar) Kalender för Svenska kyrkan i Hjo(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar) Juli 2019 Lör 27 Lör 27 Lör 27 21:00 Sommarmusik i Hjo Som ett inslag i hälsoveckan blir det sommarmusik

Läs mer

Kultur i Hörby Oktober 2016

Kultur i Hörby Oktober 2016 Kultur i Hörby Oktober 2016 Teater Litteratur Utställning Förtäring Musik Dans Föreläsning Barn Guidning i Östra Sallerups 1600-talspark Samling vid Östra Sallerups Kulturhus. Hur kom Jöns Henriksson,

Läs mer

OKTOBER 2016 Gudstjänst - Änglar mitt ibland oss Församlingsmöte Öppen kyrka kl Arbete ute Symöte Öppen kyrka kl.

OKTOBER 2016 Gudstjänst - Änglar mitt ibland oss Församlingsmöte Öppen kyrka kl Arbete ute Symöte Öppen kyrka kl. Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING Oktober - November 2016 Guds gästvänlighet Vi är mitt i hösten. En årstid då naturen inbjuder oss att upptäcka en gudagiven färgrikedom. Hösten är också naturens

Läs mer

NU! lanserar KONSTHANTVERKARNA KARLSTAD Sveriges största och vackraste webshop för konsthantverk!

NU! lanserar KONSTHANTVERKARNA KARLSTAD Sveriges största och vackraste webshop för konsthantverk! Evenemangslista NU! lanserar KONSTHANTVERKARNA KARLSTAD Sveriges största och vackraste webshop för konsthantverk! www.konsthantverkarnakarlstad.se Vår förhoppning är att kunder från när och fjärran skall

Läs mer

Välkommen till våra verksamheter för. Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015

Välkommen till våra verksamheter för. Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015 Välkommen till våra verksamheter för Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015 Välkommen till vår hemsida Titta gärna på vår hemsida för telefonnummer, e-postadresser och aktuell information som t.ex. terminsstart

Läs mer

Kulturveckorna för alla i Enköping. 9 november 21 november 2015

Kulturveckorna för alla i Enköping. 9 november 21 november 2015 Kulturveckorna för alla i Enköping 9 november 21 november 2015 Illustration: Pelle Carlsson Vinnaren i teckningstävlingen sida 2 3 Teckningsutställning på tema jubileum sida 4 Invigning sida 5 Jubel i

Läs mer

EVENTPARTNERS SÖKES!

EVENTPARTNERS SÖKES! EVENTPARTNERS SÖKES! Den 14 september har vi bokat delar av gamla bruksområdet i Forsåker (fd Papyrus/Klippan) för att genomföra en Familjedag med aktiviteter för såväl gammal som ung och under kvällen

Läs mer

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. September - November Equmeniakyrkan

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. September - November Equmeniakyrkan IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE September - November 2016 Equmeniakyrkan www.imkskovde.se Omslagsbilden: Välsignelsen foto: Daniel Demming Immanuelskyrkan Skövde & Equmenia Skövde Kungsgatan 17, 541 31 SKÖVDE Telefon:

Läs mer

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Februari

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Februari Februari KULTUR & FRITID INFORMERAR FÖRVALTNINGSCHEFEN HAR ORDET En gala för kultur och idrott! Den nya nämnden har inlett sitt arbete och tjänstemännen har fullt upp med verksamheten. En spännande uppgift

Läs mer

Utlysning av Polstjärnepriset

Utlysning av Polstjärnepriset Utlysning av Polstjärnepriset 2020 2019-03-19 Nyheter/ändringar 2020 är markerade med gult Notera att utlysningen gäller för ett år i taget. Polstjärnepriset mer än en tävling Vänersborgs kommun arrangerar

Läs mer

Bibliotekets vårprogram BARN OCH UNGA BARN OCH. Barnteater. Diktatorn. Barnteater. Petras Prick. www.karlskoga.se

Bibliotekets vårprogram BARN OCH UNGA BARN OCH. Barnteater. Diktatorn. Barnteater. Petras Prick. www.karlskoga.se Bibliotekets vårprogram 2014 BARN OCH UNGA BARN OCH Foto: Frida Edlund (omslag), Love Lannér (Petras Prick), Martin Skoog (Diktatorn). Barnteater Diktatorn Barnteater Petras Prick www.karlskoga.se Illustration:

Läs mer

Kom, fira med oss! Under 10 dagar sjuder Råda kyrkby av liv och nöje för stora och små! 21-30 september. www.rada.nu

Kom, fira med oss! Under 10 dagar sjuder Råda kyrkby av liv och nöje för stora och små! 21-30 september. www.rada.nu Kom, fira med oss! Under 10 dagar sjuder Råda kyrkby av liv och nöje för stora och små! 21-30 september www.rada.nu VARJE DAG! Tid för dig Tid för Gud Be en bön, tänd ett ljus i kyrkorummet. Kyrkan är

Läs mer

Foto: Mattias Lindbäck

Foto: Mattias Lindbäck Foto: Mattias Lindbäck PROGRAM HÖSTEN 2015 KONTAKTINFORMATION ÖREBRO LÄNS MUSEUM Besöksadress: Engelbrektsgatan 3 Telefon: 019-602 87 00 Webb: www.olm.se E-post: info@olm.se FRI ENTRÉ @lansmuseum @orebrolansmuseum

Läs mer

PROGRAM 4 december februari

PROGRAM 4 december februari Wesleybladet 2018-5 PROGRAM 4 december 2018-25 februari 2019 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2018-5 Tisdag 4 december 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap med kaffe, andakt, sång och musik

Läs mer

Varmt välkomna till Kulturfesten 2015!

Varmt välkomna till Kulturfesten 2015! 2015 Varmt välkomna till Kulturfesten 2015! Fullt av spännande framträdanden och utställningar. Våra elever har förberett sig väl och ser fram emot att möta er. Så kära publik - mycket nöje önskar vi er!

Läs mer

Augusti. Söndag 2/ Gudstjänst med nattvard. Sune Sjölander. Sång Emmy Lindqvist

Augusti. Söndag 2/ Gudstjänst med nattvard. Sune Sjölander. Sång Emmy Lindqvist Augusti Vecka 35 Måndag 27/8 18.00 Stickcafé Onsdag 29/8 18.30 Bibel och bön Torsdag 30/8 10.00 Bön i Kyrkans Hus Fredag 31/8 19.00 House i Hamnkyrkan September Söndag 2/9 10.00 Gudstjänst med nattvard.

Läs mer

Uddevallas kammarmusikförening

Uddevallas kammarmusikförening Uddevallas kammarmusikförening GENERALPROGRAM HÖST 2016 VÅR 2017 Välkomna till musikåret 2016/2017 med Collegium Musicum! I augusti inleder vi hösten med vårt årsmöte på Sjömanshusmuseet. Vi ser fram mot

Läs mer

Hörby, Träningsgrupper och tider ht-17

Hörby, Träningsgrupper och tider ht-17 Hörby, Träningsgrupper och tider ht-17 Datum: 2017 09 26 Måndag kl. 16:00 17:00 Bana 1 och 2 Smilla Håkansson -05 Selma Abrahamsson -05 Albin Fiskesjö Persson -04 William Jannert -04 Elliot Johannesson

Läs mer

Vårens programtips följer här under

Vårens programtips följer här under Hej! Hoppas det finns möjlighet att sprida info kring dessa många spännande, roliga och intressanta programtips för våren 2014 med bland annat Skådespelarna Albin Flinkas och Fredrik Meyer från Soppteatern

Läs mer

Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor?

Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor? Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor? Jag bor sedan 11 år utanför Värnamo med min familj, som består av Martina och våra tre barn John, Nils och Ines. Martina är ursprungligen från Bredaryd

Läs mer

Föreningen Sveriges Kyrkogårdschefer och Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation. Inbjuder till

Föreningen Sveriges Kyrkogårdschefer och Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation. Inbjuder till Föreningen Sveriges Kyrkogårdschefer och Inbjuder till Kyrkogårdskongress den 8-9 september 2015 i Norrköping Program även på kvällen den 7 september Utmaningar inom begravningsverksamheten VÄLKOMMEN TILL

Läs mer

Program för EFS i Töllsjö. Program för EFS i Töllsjö. Januari April Januari April 2018

Program för EFS i Töllsjö. Program för EFS i Töllsjö. Januari April Januari April 2018 Program för EFS i Töllsjö Program för EFS i Töllsjö Januari April 2018 Januari April 2018 Januari Vaktmästare Måndag 1/1 Töllsjö kl 17.00 Grupp 2 Jan Benjaminsson Jonas Ljunggren Viola mfl Iréne Olsson

Läs mer

Träffpunkten Kärrahus Brunnsboknuten Seniorhörnan i Tuve Säve träffpunkt

Träffpunkten Kärrahus Brunnsboknuten Seniorhörnan i Tuve Säve träffpunkt Norra Hisingen Sommarprogram 2016 TRÄFFPUNKTER FÖR SENIORER Träffpunkten Kärrahus Brunnsboknuten Seniorhörnan i Tuve Säve träffpunkt www.goteborg.se Välkommen till din träffpunkt i Norra Hisingen en mötesplats

Läs mer

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se ENSKEDE PROGRAM Foto: fotoakuten.se VÅREN 2019 VÄLKOMNA TILL VÅRENS PROGRAM Även 2019 blir det ett rätt fylligt program i PRO Enskede. Vi har försökt göra en bra blandning av föreläsningar, underhållning,

Läs mer

Kulturvecka. Program. i kungariket

Kulturvecka. Program. i kungariket Program Medverkande BENGT CRONEBY Måndag-söndag BILMUSEUM Lördag, söndag CENTRUMKYRKAN Lördag FRIMÄRKSKLUBBEN Tisdag, onsdag, fredag, lördag HEMBYGDSFÖRENINGEN Tisdag, onsdag, torsdag KOLLEKTIVET KUNGSÖR

Läs mer

Om 12:ornas möten med varandra,sig själva och Försköningen

Om 12:ornas möten med varandra,sig själva och Försköningen Om 12:ornas möten med varandra,sig själva och Försköningen genom Land Art Vårt Land Art projekt startades upp en vinterdag i mars på Försköningen i Veberöd. Alla kommunens förskolebarn födda 2012 kom och

Läs mer

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Januari

På gång i KULTURENS VÄNERSBORG Januari Januari KULTUR & FRITID INFORMERAR FÖRVALTNINGSCHEFEN HAR ORDET Ett nytt år med nya planer, förhoppningar och tankar - känslan av förväntan är lika härlig varje nyår. Alla ungdomar som i dagarna anländer

Läs mer

Barnteater. Bokfrukost

Barnteater. Bokfrukost Karlskoga biblioteks vårprogram 2013 Barnteater Foto: Martin Skoog Hemma hos med Teater TR3 Söndag 27 januari kl 11.00 och kl 13.00 Ålder 3-6 år. Cirka 35 minuter. En liten man i ett litet hus. En alldeles

Läs mer

musik i helena S:ta Helena kyrka

musik i helena S:ta Helena kyrka musik i helena S:ta Helena kyrka musik i helena hösten-2018 Tack Gud för Livet och dess gåvor! Du talar till mej och rör vid mej genom orden, sången och musiken. Du vill att jag ska förstå att jag är gränslöst

Läs mer

VÄLKOMNA!! VI HAR ÖPPET ONSDAGSKVÄLLAR. Inga inbetalningskort för medlemsavgiften skickas ut du betalar via BG el.

VÄLKOMNA!! VI HAR ÖPPET ONSDAGSKVÄLLAR. Inga inbetalningskort för medlemsavgiften skickas ut du betalar via BG el. VI HAR ÖPPET ONSDAGSKVÄLLAR VÄLKOMNA!! Inga inbetalningskort för medlemsavgiften skickas ut du betalar via BG 5184-8653 el. Swish 1236929012 Medlemsavgifter Sen. Herr 300:- Sen.Dam 150:- Ungdom upp t.o.m

Läs mer

Bildberättandet rullar ut över Sverige hösten 2019 och våren Inbjudan

Bildberättandet rullar ut över Sverige hösten 2019 och våren Inbjudan Bildberättandet rullar ut över Sverige hösten 2019 och våren 2020. Inbjudan Till den inledande konferensen/fortbildningsdagen i Sundsvall 11 september 2019. Onsdag 11 september 2019 kl. 09.00 16.30 Folkets

Läs mer

Höstens program 2016 BODENS

Höstens program 2016 BODENS Höstens program 2016 BODENS STADSBIBLIOTEK Vuxna HELA HÖSTEN VARJE MÅNAD TISDAGAR kl. 9.00 BOKTIPSFRUKOST Kom in och byt boktips med personalen och varandra. Frukost till självkostnadspris. (Samarr: ABF)

Läs mer

Adress LSS Funktionsstöd- Fritid. Fritidsprogram Maj- Augusti 2015. NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, skriv, faxa eller skicka e-post till:

Adress LSS Funktionsstöd- Fritid. Fritidsprogram Maj- Augusti 2015. NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, skriv, faxa eller skicka e-post till: Adress LSS Funktionsstöd- Fritid Fritidsprogram Maj- Augusti 2015 NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, skriv, faxa eller skicka e-post till: Fritidskonsulent Christer Holmström 013-20 67 44 E-post: chrhol@linkoping.se

Läs mer

Kulturprogram Orust. höst 2015. 010-33 00 900 vast@sv.se sv.se/vast

Kulturprogram Orust. höst 2015. 010-33 00 900 vast@sv.se sv.se/vast Kulturprogram Orust höst 2015 Studieförbundet Vuxenskolan Södra Strandvägen 17 473 34 Henån vast@sv.se 010-33 00 900 Öppettider Mån, tis & tors 9:00-15:00 Lunchstängt 12:00-13:00 010-33 00 900 vast@sv.se

Läs mer

Välkommen till Vänersborgs museum!

Välkommen till Vänersborgs museum! Välkommen till Vänersborgs museum! Upptäcktesresor i tid och rum Föremål från hela världen utställda i autentisk 1800-tals miljö. Vänersborgs museum, en av Sveriges äldsta museimiljöer, uppfört år 1885

Läs mer

Hej och välkommen till årets kulturlov!

Hej och välkommen till årets kulturlov! 23/10-1/11 2015 Hej och välkommen till årets kulturlov! Här har vi sammanställt lite av vad som erbjuds under vecka 44 Ha ett härligt och aktivt lov! /kultur-och fritidsförvaltningen Bokfika Torsdag 29/10

Läs mer

Konsertprogram Våren

Konsertprogram Våren Konsertprogram Våren 2016 www.karlskogakonsertforening.se STÖD MUSIKLIVET I KARLSKOGA BLI MEDLEM I KARLSKOGA KONSERTFÖRENING Medlemskap kostar 180:- per spelår. Det ger dig 40:- rabatt på de konserter,

Läs mer