DEN NYA C - KLASSENS KOMBIMODELLER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DEN NYA C - KLASSENS KOMBIMODELLER"

Transkript

1 DEN NYA C - KLASSENS KOMBIMODELLER

2

3 DEN NYA C - KLASSEN 03 Dynamik i större stil Nya C - Klass kombi. Suverän och flexibel. Det är föreningen av dynamik och utrymmeskomfort som gör den nya C - Klassens kombi till en praktisk familjebil som inte bara utstrålar sportighet, utan även låter den märkas direkt och påtagligt. Detta kompletteras på högsta nivå av den innovativa tekniken och den framtidsinriktade designen. Upplev vägarna på ett helt nytt sätt i denna dynamiska och samtidigt flexibla allroundtalang, och känn hur snabbt och precist den anpassar sig efter den aktuella körsituationen och dina behov. Det är emellertid inte bara tekniken i nya C - Klass kombi som begeistrar, utan även det intelligenta lastrumskonceptet som står för flexibilitet och användarvänlighet. Det stora urvalet av motorer med ännu högre prestanda än de tidigare lämnar heller inga önskningar obesvarade. Kupén är märkbart större nu och tack vare en mängd ädla material, liksom en helt ny utformning, bjuder den på ännu mer atmosfär. Denna effekt kan förstärkas ytterligare genom den stora panoramaglastakluckan som finns som extrautrustning. Vill du ha en sportigare eller en komfortablare C - Klass kombi? Gör ditt val mellan tre versioner och få exakt den bil som du önskar. Och detta även till det yttre, ty den nya C - Klassen har många ansikten se själv.

4 04 DYNAMIK Dynamikpaket Att köra till och från arbetet blir en helt ny upplevelse Den nya definitionen av körglädje. Utifrån råder det inga tvivel om den nya C - Klasskombins ambitioner. Den muskulösa formgivningen med den ändå eleganta linjeföringen utstrålar suveränitet, medan fronten och den imponerande spårvidden signalerar sportighet. Detta uttrycksfulla utseende håller i varje hänseende vad det utlovar. En mängd tekniska innovationer gör att nya C - Klass kombi bjuder på för sin klass unika dynamiska köregenskaper. Ta till exempel det adaptiva chassiet med selektivt dämpningssystem som du, som extrautrustning, kan förbättra ytterligare med ett dynamikpaket. Med det kan du utifrån det aktuella körförhållandet själv bestämma med en knapptryckning om chassiinställningen ska vara komfortabelt eller sportigt betonad. Och för en oinskränkt körupplevelse i nästan alla väderlekar finns C 320 CDI även med fyrhjulsdriften 4Matic. Bland annat förbättrar fyrhjulsdriften greppet på regnvåta vägbanor och på torra ger den märkbart mer kördynamik. Dynamikpaket Med ett dynamikpaket kan du överföra ditt eget temperament till C - Klassen. Med en knapptryckning ändras dämpning, styrning och gaspådrag från komfortabelt till sportigt eller omvänt.

5

6

7 DYNAMIK Motorer 07 Höga mål når man bara med riktig drivkraft Skräddarsydda kraftpaket från 100 kw ( 136 hk ) till 200 kw ( 272 hk ). Med en stark CDI - motor eller med en accelerationssnabb bensinmotor en sak är säker : Din nya C - Klass kombi kommer ständigt att imponera på dig med sin direkta och kraftfulla respons! I C 320 CDI verkar en 6 - cylindrig motor med Common rail - teknik. Den genererar 165 kw ( 224 hk ) och accelererar bilen från 0 till 100 km / h på bara 7,8 sekunder. De båda 4 - cylindriga modellerna C 200 CDI och C 220 CDI förfogar nu tack vare många tekniska nyheter över ännu mer effekt och ett betydligt högre vridmoment vid en samtidigt gynnsam bränsleförbrukning. De presterar numera 100 kw (136 hk ) respektive 125 kw (170 hk ). Samtliga dieselmotorer är självklart försedda med ett partikelfilter. Goda nyheter för alla vänner av bensinmodeller : Även i de 4 - cylindriga kompressormotorerna har effekten och vridmomentet ökats vid oförändrat positiva förbrukningsvärden. Numera presterar C 180 Kompressor 115 kw (156 hk ) och C 200 Kompressor 135 kw (184 hk ). Ännu sportigare är de tre 6 - cylindriga motorerna. De förenar en enastående mjuk och jämn gång med en kraftfull acceleration. C 230 med 150 kw ( 204 hk ) kan nå en topphastighet på 230 km / h och C 280 övertygar med 170 kw ( 231 hk ). C 350 accelererar från 0 till 100 km / h med sina kompromisslösa 200 kw ( 272 hk ) på bara 6,5 sekunder. Alla V6 - motorerna förbrukar dessutom förebildligt lite bränsle och för övrigt känner man igen modellerna på de dubbla slutrören.

8

9 VARIABILITET Bagageutrymme 09 Bagageutrymmen finns det många av, men hur många kan man utforma själv? C - Klass kombi ger helt enkelt fler möjligheter. Vare sig du reser i arbetet eller privat varje dag bjuder livet på stora och små utmaningar. Den som vill vara redo för alla situationer har speciellt höga anspråk på sin kombi. Detta gäller naturligtvis också variabiliteten i lastutrymmet. Detta har utvecklarna av den nya C - Klasskombin i alla avseenden tagit hänsyn till : från de praktiska bagagenäten, via den för sin klass stora lastvolymen på liter, till Easy - Pack - fixkit för säkrare förankring av bagaget. Varje detalj är välgenomtänkt och har bara ett enda syfte : din komfort. Därutöver övertygar den nya C - Klassens kombi med sin höga lastförmåga på upp till 605 kg, liksom med en släpvagnsvikt på upp till imponerande kg. Och när du är ute på vägarna med släp kan du känna dig extra trygg tack vare ESP - släpvagnsstabiliseringen. Om du inte har användning för dragkroken är det enkelt att vika undan den. Det hela avrundas av extrautrustningar som en automatisk baklucka och en nivåreglering för en optimal anpassning utifrån lasten.

10

11 KOMFORT Kupéutrymmet 11 På vägen men ändå som hemma Den nya C - Klassens inre värden. De högvärdiga tygerna och ädelträpanelerna faller dig direkt i ögonen. När du sedan har tagit plats kommer du omedelbart att lägga märke till den ergonomiska utformningen av förarplatsen. Dessutom kommer du att kunna glädja dig åt att det finns mer plats än i någon tidigare C - Klass. Allt omkring dig är lätt åtkomligt för en avspänd resa. De nyutvecklade framstolarna har en elektrisk inställning av stolens höjd och ryggstödets vinkel. Förarstolen är även försedd med ett svankstöd och bjuder på gott om utrymme för skuldrorna och armbågarna. Lite extra komfort kan de minsta i bilen njuta av på integrerade barnsäten som finns som extrautrustning. Att kunna koncentrera sig på det väsentliga när man kör bil är inte bara komfortabelt, det är också mycket säkrare. Det börjar med en bra översikt. För det sörjer den nyutformade instrumentpanelen som är placerad precis i ditt blickfält. Som extrautrustning finns dessutom styr- och informationssystemet Comand APS. Det kombinerar navigation, bilstereo, röststyrningen Linguatronic liksom en musikserver för upp till låtar. Ett nyutvecklat manöverkoncept gör styrningen trots det ökade antalet funktioner mer användarvänlig än någonsin tidigare. Comand APS styrs antingen med en tangentsats på mittkonsolen eller med multifunktionsvredet intill mittarmstödet. Handsfree kan anslutas via det inbyggda Bluetooth och dvd - spelaren kan läsa både video- och ljud - dvd samt cd med till exempel mp3 - filer. Handen på! Mittarmstödets utformning gör att din hand helt automatiskt hamnar ovanför multifunktionsvredet. Och lika enkelt och intuitivt är det när du gör dina inställningar.

12 12 VERSIONER Classic Fronten på Classic utmärks av svarta och förkromade detaljer. Bakifrån känns Classic igen på den svarta grepplisten.

13 VERSIONER Classic 13 Begreppet klassiker säger egentligen redan allt C - Klass Classic. Redan utifrån uppvisar C - Klassens Classic typiska kännetecken för Mercedes - Benz. Den förkromade kylargrillen pryds av lagerbladsplaketten och stjärnan sitter på motorhuven. Rutorna är inramade av glänsande kromlister och tre svarta lameller understryker frontens luftinsläpp. Även dimstrålkastarna har en svart infattning. Färgkonceptet fortsätter över den svarta takrelingen till bakvagnen med den breda mattsvarta grepplisten. Alla modeller levereras med attraktiva lättmetallfälgar. Även interiören är klassisk, antingen i svart eller revgrått. Ädla paneler i pianolacksoptik understryks av högvärdiga detaljer i krom. Som extrautrustning finns paneler i valnötsrot. Tygklädseln Brighton finns i antingen svart eller revgrått, svart och beige eller svart och rött, och som extrautrustning kan du få klädseln i konstlädret Artico. Klädselns design betonas genom stora ytor med tvärlöpande sömmar. Ett generöst innerutrymme med en klassisk atmosfär. Högvärdiga material ända in i bagageutrymmet.

14 14 VERSIONER Elegance Mycket krom gör fronten elegant. Även grepplisten är förkromad.

15 VERSIONER Elegance 15 Elegans och tidlös skönhet är trogna reskamrater C - Klass Elegance. Det är ett speciellt ögonblick att se fronten på en C - Klass Elegance för första gången. Du lär direkt lägga märke till stjärnan på motorhuven och de krominfattade dimstrålkastarna. Kromlister finns även på stötfångarna, hjulskärmarna och dörrarna. En speciell accent för Elegance sidolinje sätts genom sidolisten och takrelingen i polerat aluminium. Bakvagnen pryds av en förkromad grepplist, och versionens snygga design avrundas av lättmetallfälgar i 12 - ekerdesign. Interiört ligger betoningen på diskreta färgkombinationer. Tygklädseln Edinburgh finns i svart, revgrått eller savannbeige och kashmirbeige. Klädselns design betonas genom vertikala sömmar och panelerna är i finådrigt eukalyptus. Som extrautrustning kan du få konstlädret Artico eller läder och paneler i valnötsrot. En läderklädd ratt ingår i standardutrustningen. Komfortabla stolar med läderklädsel i revgrått ( extrautrustning ). En elegant design utmärker även bagageutrymmet.

16 16 VERSIONER Avantgarde Markant och kraftfull Avantgardes nya front. Bakvagnen pryds av en kromlist på spoilern och av en förkromad grepplist.

17 VERSIONER Avantgarde 17 Avantgarde konst som man känner igen även om man inte har sett den förut C - Klass Avantgarde. En avantgardist är någon som skiljer sig från mängden och det gäller även för C - Klass Avantgarde. Det börjar med den utpräglat dynamiska fronten. Kylargrillens bredd understryks av i briljantsilver lackerade lameller med kromlister och den stora stjärnan i mitten. Avantgardes linjer betonas genom kromlister på stötfångarna, hjulskärmarna och dörrarna. Sidolisten och takrelingen i polerat aluminium och den förkromade grepplisten på bakluckan drar blickarna till sig, liksom kromlisten runt hela bilen. Interiört är det sportiga kontraster som gäller. Golvet och instrumentbrädan är i svart och dörrarnas mittfält och armstöden är i svart eller revgrått. Finstrukturerade aluminiumpaneler betonar sportigheten. Som extrautrustning kan du få panelerna i svart ädellönn. Klädseln är en kombination av tyget Liverpool och konstlädret Artico i svart eller revgrått. Designen understryks genom horisontella sömmar. Som extrautrustning kan du få en klädsel till stolarna och dörrmittfälten i svart och saharabeige eller svart och konjaksbrunt läder. De horisontella sömmarna gör att stolarna ser bredare ut. Avantgardes sportighet visar sig även i bagageutrymmet.

18 18 UTRUSTNING AMG - sportpaket Den kraftfulla AMG - frontspoilern tums AMG - lättmetallfälgar och större hålade bromsskivor.

19 UTRUSTNING AMG - sportpaket 19 Tre bokstäver kan säga mer än tusen ord AMG - sportpaketet är ett klart tillkännagivande. Den nya C - Klassen har en sportig design redan från grunden. Ännu mer muskler kan du visa med ett AMG - sportpaket. Din C - Klass förses då med en dynamisk AMG - frontspoiler, sidokjolar, en markant AMG - bakkjol och 17 - tums AMG - lättmetallfälgar med sex dubbla ekrar samt däck i dimensionen 225 / 45 fram och 245 / 40 bak. Som ytterligare tillval finns 18 - tums AMG - lättmetallfälgar med fem dubbla ekrar. Det med 15 mm sänkta chassiet höjer körglädjen lika mycket som sportparameterstyrningen, de hålade bromsskivorna och bromsoken med präglingen Mercedes - Benz. Även interiört ger AMG - sportpaketet en speciell atmosfär. Sportstolarna fram och de bakre stolarna kläds i tyget Liverpool och konstlädret Artico och som extrautrustning finns även en klädsel i läder. I AMG - sportpaketet ingår dessutom en treekrad sportratt som, i kombination med automat växellåda, även har växelpaddlar. Sportpedalerna i borstat rostfritt stål, svarta golvmattor med AMG - inskrift, svart takklädsel och växelspaken med aluminium sätter ytterligare spännande accenter. Sportstolarna ger ett perfekt stöd i både snäva kurvor och på långa sträckor. Små detaljer med stor verkan växelpaddlarna och pedalerna i rostfritt stål.

20 20 UTRUSTNING Bagageutrymme

21 UTRUSTNING Bagageutrymme 21 Ingen dag är den andra lik Bagageutrymmet är variabelt in i minsta detalj. Bagageutrymmet i nya C - Klass kombi är i alla avseenden generösare än tidigare. Det gäller allt från lastvolymen och den maximala lastbredden till totalhöjden och ytmåttet på alla sätt förfogar du nu över mer utrymme. Totalt har du ett spelrum på mellan 485 och liter för hur du kan lasta dina grejer. Dessutom övertygar bagageutrymmet med många smarta detaljlösningar, som t.ex. extrautrustningen Easy - Pack - fixkit. Med det har du full kontroll över bagaget som med ett enkelt handgrepp förankras säkrare. Dessutom finns det ett pålitligt bagagenät till sidan, ett insynsskydd med nät, utdragbara väskkrokar och, som standardutrustning, förkromade lastförankringsöglor som passar för olika typer av lastsäkring. Och ska du transportera skrymmande föremål, erbjuder det asymmetriskt delbara baksätet ännu fler möjligheter. Genom att enkelt fälla fram de önskade delarna kan du utforma utrymmet helt efter dina behov. Utöver detta kan du enkelt lyfta bagagerumsgolvet och få tillgång till ett förvaringsutrymme under det. Skulle du någon gång bara ha en hand fri har du hjälp av Easy - Pack - bakluckan som finns som extrautrustning. Den tar över öppningen och låsningen. Som du ser är du alltid väl förberedd vad dagen än har att bjuda på. Lastvolymen kan enkelt utökas till upp till liter. Med ett Easy - Pack - fixkit är det lätt att stuva rätt i bagaeutrymmet.

22 22 UTRUSTNING Standardutrustning STANDARDUTRUSTNING ( ett urval ) 6 - växlad manuell växellåda till 4 - cylindersmodeller och C växlad automatväxellåda 7G - Tronic till C 320 CDI, C 320 CDI 4Matic, C 280 och C 350 Adaptivt bromsljus Adaptivt bromssystem med ABS, torkningsfunktion och hjälpfunktion för start i uppförsbacke Adaptivt chassi med selektivt dämpningssystem Bagagenät på ena sidan Bromsassistent, BAS Bältesåtstramare med kraftbegränsare, fram och på ytterplatserna bak Dimstrålkastare i klarglas Elektriska fönsterhissar med komfortbetjäning på alla fyra dörrarna Elektriskt uppvärmbara framstolar ( standard i Sverige ) Elektronisk sladdparering, ESP Framstolar med elektrisk inställning av höjd och ryggstödslutning Knäkrockkudde på förarplatsen Krockkuddar med två uppblåsningsnivåer samt sidokrockkuddar fram, fönsterkrockkuddar Lastförankringsöglor, förkromade Mittarmstöd fram och i Elegance och Avantgarde även bak med fack och dryckeshållare Multifunktionsratt och kombiinstrument med färddator Servicesystemet Assyst Strålkastare i klarglas med projektionsteknik Thermatic med separat temperaturinställning för höger och vänster sida Trepunktsbälte och nackskydd på varje sittplats Yttertemperaturmätare Integrerade barnsäten ( extrautrustning ). Solskyddsrullgardin bak ( extrautrustning ).

23 UTRUSTNING Extrautrustning 23 EXTRAUTRUSTNING ( ett urval ) 5 - växlad automatväxellåda O O O O 7 - växlad automatväxellåda 7G - Tronic u 1 u O u 1 u AMG - sportpaket O O O O O O O O O Dynamikpaket O O O O O O O O Easy - Pack - baklucka O O O O O O O O O Easy - Pack - fixkit O O O O O O O O O Integrerade barnsäten inkl. speciella sidonackskydd O O O O O O O O O Navigationssystem Comand APS med dvd - navigation samt radio och dvd -/ cd - spelare O O O O O O O O O Panoramaglastaklucka med elektriskt manövrerbara solskyddsrullgardiner O O O O O O O O O Parktronic, elektronisk parkeringshjälp O O O O O O O O O Pre - Safe O O O O O O O O O Släpvagnskrok inkl. ESP - släpvagnsstabilisering O O O O O O O O O Solskyddsrullgardiner bak O O O O O O O O O Thermotronic, komfortklimatanläggning O O O O O O O O O O Extrautrustning. u Standardutrustning. Finns ej. 1 Standard i Sverige. C 200 CDI C 220 CDI C 320 CDI C 320 CDI 4Matic C 180 Kompressor C 200 Kompressor C 230 C 280 C 350 Panoramaglastaklucka ( extrautrustning ). Easy - Pack - baklucka ( extrautrustning ).

24 24 UTRUSTNING Lättmetallfälgar Inget är så svårt som att välja lättmetall C - Klassens lättmetallfälgar. C - Klass Classic levereras med lättmetallfälgar med 7 - ekerdesign. Elegance utrustas allt efter modell med 16- eller 17 - tums lättmetallfälgar med 12 - ekerdesign. Avantgarde levereras med sportigt betonade 17 - tums lättmetallfälgar med 5 - dubbelekerdesign. Som extrautrustning finns det 16 - tums lättmetallfälgar med 7 - ekerdesign, 17 - tums lättmetallfälgar med flerekerdesign, 17 - tums lättmetallfälgar med 5 - ekerdesign och 17 - tums lättmetallfälgar med 7 - dubbelekerdesign. I AMG - sportpaketet ingår 17 - tums AMG - lättmetallfälgar med 6 - dubbelekerdesign. Och slutligen finns det 18 - tums AMG - lättmetallfälgar med 5 - dubbelekerdesign som extrautrustning till alla modeller utom C 320 CDI 4Matic. På tillbehörsavdelningen hos din återförsäljare kan du få exklusiva incenio - designfälgar, t.ex. Pulaha med 5 - dubbelekerdesign tums lättmetallfälg till Classic tums lättmetallfälg till Elegance tums lättmetallfälg till Avantgarde tums lättmetallfälg ( extrautrustning ).

25 UTRUSTNING Lättmetallfälgar tums lättmetallfälg ( extrautrustning ) tums lättmetallfälg ( extrautrustning ) tums lättmetallfälg ( extrautrustning ) tums AMG - lättmetallfälg till AMG - sportpaketet tums AMG - lättmetallfälg ( extrautrustning ) tums incenio - lättmetallfälg Pulaha ( tillbehör ).

26 26 FÄRGER OCH MATERIAL Lacker SOLIDA LACKER METALLICLACKER Vår klarlack är reptåligare och väsentligt motståndskraftigare än vanliga klarlacker och ger en betydligt långvarigare lyster. Klarlackens hemlighet består i att den innehåller otaliga mikroskopiskt små keramikpartiklar. Denna klarlack använder vi för både standard- och metalliclacker och den ger ett långvarigt skydd mot sol och vind, stoft och smuts, hetta och frost och starka temperatursvängningar. 040 Svart 197 Obsidiansvart 590 Eldopal 300 Periklasgrön 650 Kalcitvit 359 Tanzanitblå

27 FÄRGER OCH MATERIAL Lacker 27 METALLIC - SPECIALLACK 544 Carneolröd 775 Iridiumsilver 792 Palladiumsilver 723 Cubanitsilver 798 Sanidinbeige 755 Tenoritgrå

28 28 FÄRGER OCH MATERIAL Klädslar Mercedes - Benz stolar utmärker sig genom hög komfort. Detta beror på många pyttesmå fjädrar som våra ingenjörer placerar mellan metallramen och sittskålen i aluminium. Fjädrarna gör att sittskålen svänger i stället för att ligga fast. Detta ger en utmärkt dämpning. Fulländningen utgörs dock alltid av klädseln. Den nya C - Klassen levereras med en versionsspecifik klädsel som harmoniskt kompletterar respektive interiör. TYG BRIGHTON Classic 001 Svart TYG EDINBURGH Elegance 401 Svart 701 Svart TYG LIVERPOOL OCH KONSTLÄDER ARTICO Avantgarde och AMG - sportpaket 008 Revgrå 404 Savannbeige och kashmirbeige 708 Revgrå 055 Svart och beige 408 Revgrå 057 Svart och röd

29 FÄRGER OCH MATERIAL Klädslar 29 KONSTLÄDER ARTICO Classic och Elegance LÄDER Elegance, Avantgarde och AMG - sportpaket 1 LÄDER Avantgarde 101 Svart 201 Svart 205 Svart och saharabeige 104 Savannbeige och kashmirbeige ( bara till Elegance ) 204 Savannbeige och kashmirbeige ( bara till Elegance ) 207 Svart och konjaksbrun 108 Revgrå 208 Revgrå 1 Endast i svart eller revgrått och i kombination med Elegance eller Avantgarde.

30 30 FÄRGER OCH MATERIAL Paneler CLASSIC ELEGANCE AVANTGARDE Det tar många arbetstimmar att bygga en Mercedes - Benz. Exempelvis tar det hela tre veckor att tillverka och placera träpanelerna. Med hjälp av datorstyrda specialhyvlar tas flortunna faner från träslaget. Sedan väljs de som bäst passar ihop vad gäller ådring och färg och sammanfogas till panelfaner. Detta görs i skikt med aluminium och limfolier. Skiktningen görs för att få en hög stabilitet, lång livslängd och för att undvika att det uppstår vassa splitter om panelerna skulle brytas. Upp till 100 sådana skikt läggs på varandra för hand. Ta gärna en närmare titt på C - Klassen. Du kommer att förstå att det finns en hel del noggrannhet i varenda detalj. Pianolacksoptik Eukalyptus Aluminium Valnötsrot Valnötsrot Svart ädellönn

31 FÄRGER OCH MATERIAL Kombinationsmöjligheter 31 Tyg Brighton ( Classic ) Svart Revgrå Svart och beige Svart och röd Tyg Edinburgh ( Elegance ) Svart Savannbeige och kashmirbeige Revgrå Tyg Liverpool och konstläder Artico ( Avantgarde och AMG - sportpaket ) Svart Revgrå Konstläder Artico ( Classic och Elegance ) Svart Savannbeige och kashmirbeige 1 Läder ( Elegance, Avantgarde och AMG - sportpaket ) Svart Savannbeige och kashmirbeige 1 Revgrå SOLIDA LACKER Svart O O O O O O O O O O O O O O O O O Eldopal O o t o O o o O o O o o O o o o t Kalcitvit O O t O O o O O O O o O O o O o O METALLICLACKER Obsidiansvart O O O O O O O O O O O O O O O O O Periklasgrön O o t t O O o O o O O o O O o o t Tanzanitblå O O t o O o O O O O o O O o O O o Carneolröd O O o O O O O O O O O O O O O O t Cubanitsilver O o o o O t o O o O t o O t o o O Tenoritgrå O O t t O t O O O O t O O t O o t Iridiumsilver O O t O O t O O O O t O O t O t O Sanidinbeige O t O t O O t O t O O t O O t O o METALLIC - SPECIALLACK Palladiumsilver O o t t O t o O o O t o O t o t o Revgrå Läder ( Avantgarde ) Svart och saharabeige Svart och konjaksbrun O Rekommenderad kombination. o Möjlig kombination. t Rekommenderas ej. 1 Enbart för Elegance.

32 32 TEKNIK Tekniska data C 200 CDI C 220 CDI C 320 CDI C 320 CDI 4Matic Motortyp och antal cylindrar radm. 4 radm. 4 V6 V6 Cylindervolym, cm Effekt 1, kw ( hk ) vid varv / min 100 ( 136 )/ ( 170 )/ ( 224 )/ ( 224 )/ Vridmoment 1, Nm vid varv / min 270 / / / / Kompression 17,5 17,5 17,7 17,7 Acceleration km / h, s ( automatväxellåda ) Topphastighet 2, ca km / h ( automatväxellåda ) Däckdimension fram bak 10,7 ( 10,5 ) 208 ( 204 ) 205 / 55 R / 55 R 16 8,7 ( 8,6 ) 224 ( 220 ) 205 / 55 R / 55 R 16 ( 7,1 ) ( 244 ) 225 / 45 R / 45 R 17 Bränsle diesel diesel diesel diesel Bränsleförbrukning 2, 4, l / 100 km stadstrafik ( automatväxellåda ) landsväg ( automatväxellåda ) blandat ( automatväxellåda ) CO 2 - utsläpp 2, 4, g / km ( automatväxellåda ) 8,3 8,4 ( 9,1 9,2 ) 4,9 5,0 ( 5,4 5,5 ) 6,0 6,1 ( 6,7 6,8 ) 159 ( 178 ) 8,4 8,5 ( 9,2 9,3 ) 5,0 5,1 ( 5,5 5,6 ) 6,1 6,2 ( 6,8 6,9 ) 160 ( 180 ) ( 10,4 10,8 ) ( 5,8 6,0 ) ( 7,5 7,8 ) ( 199 ) ( 7,1 ) ( 244 ) 225 / 45 R / 45 R 17 ( 10,8 11,2 ) ( 6,2 6,4 ) ( 7,8 8,2 ) Bränsletankvolym / varav reserv, ca l 66 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / 8 Bagageutrymmets volym, l Vänddiameter, m 10,84 10,84 10,84 10,84 Tjänstevikt 4, kg ( med automatväxellåda ) ( ) ( ) ( ) ( ) Tillåten totalvikt, kg ( med automatväxellåda ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( 207 )

33 TEKNIK Tekniska data 33 C 180 Kompressor C 200 Kompressor C 230 C 280 C 350 radm. 4 radm. 4 V6 V6 V ( 156 )/ ( 184 )/ ( 204 )/ ( 231 )/ ( 272 )/ / / / / / ,3 8,5 11,4 11,3 10,7 9,7 ( 9,9 ) 218 ( 218 ) 205 / 55 R / 55 R 16 8,8 ( 9,0 ) 230 ( 225 ) 205 / 55 R / 55 R 16 8,6 ( 8,9 ) 230 ( 230 ) 205 / 55 R / 55 R 16 ( 7,4 ) ( 240 ) 205 / 55 R / 55 R 16 ( 6,5 ) ( ) 225 / 45 R / 45 R 17 blyfri 95 blyfri 95 blyfri 95 blyfri 95 blyfri 95 11,1 11,3 ( 11,6 11,7 ) 5,9 6,0 ( 6,2 6,3) 7,7 7,9 ( 8,1 8,3 ) 185 ( 194 ) 11,1 11,3 ( 11,7 11,9 ) 5,9 6,0 ( 5,9 6,0 ) 7,8 8,0 ( 8,1 8,3 ) 187 ( 194 ) 13,3 13,5 ( 13,2 13,4 ) 7,0 7,2 ( 7,1 7,3 ) 9,3 9,5 ( 9,3 9,5 ) 223 ( 223 ) ( 13,2 13,4 ) ( 7,2 7,4 ) ( 9,4 9,6 ) ( 226 ) ( 13,9 14,2 ) ( 7,5 7,8 ) ( 9,9 10,2 ) 66 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / ,84 10,84 10,84 10,84 10, ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( 237 ) 1 Uppgift enligt EU - direktivet 80 / 1269 / EEC i aktuell utgåva. 2 Preliminära värden. 3 Elektroniskt begränsad. 4 Dessa värden tas fram i enlighet med EU - direktivet 80 / 1268 / EEC i aktuell utgåva. Uppgifterna avser inte ett speciellt fordon och ska enbart användas för jämförelse med andra fordon. 5 Uppgift enligt EU - direktivet 92 / 21 / EU, utgåva 95 / 48 / EU. Vikt för fordon ( i tyskt standardutförande ) i körklart skick, inklusive förare 68 kg, bagage 7 kg och en till 90 % fylld bränsletank. Bilar avsedda för den svenska marknaden kan ha utökad standardutrustning, och därmed högre tjänstevikt, med reducerad lastförmåga till följd.

34 34 TEKNIK Mått Alla mått i millimeter. Uppgifterna är genomsnittliga värden, och gäller bilar i standardutförande i olastat tillstånd. 1 Med tre passagerare à 68 kg.

35 En viktig information som bara du själv kan skaffa dig C - Klasskänslan. Välkommen till en provkörning! För alla våra modeller gäller att det är en känsla som gör dem speciella. Den speciella känslan att köra en Mercedes - Benz. För många är det små detaljer som ljudet när dörren går i lås eller när man använder blinkern för att köra om. Andra njuter av inredningens kvalitet. Hur det nu är kan denna känsla inte förmedlas i en broschyr. En provkörning däremot... På vår webbplats - benz.se är det lätt att hitta din närmaste återförsäljare.

36 Vissa detaljer på bilderna i denna trycksak överensstämmer inte med standardutrustningen i Sverige. Vi förbehåller oss rätten till ändringar av angivna konstruktioner och utrustningar. Redaktionsslut : DaimlerChrysler AG, Stuttgart BC / MC / 0807 Printed in Germany - benz.se

C - Klass sedan - och kombimodell

C - Klass sedan - och kombimodell C - Klass sedan - och kombimodell När det gäller körkultur, design och säkerhet är C - Klass en äkta Mercedes. Upplev den själv! Dr Dieter Zetsche Innehåll C - Klass 3 Dynamik 12 Effektivitet 14 Dieselmotorer

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik.

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet Din bil C 200 d Kombi Fleet Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1598 cm³ Cylindervolym 118 kw (160 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 200 Kombi. C 200 Kombi. Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik

Din bil. C-Klass: C 200 Kombi. C 200 Kombi. Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik C-Klass: C 200 Kombi Din bil C 200 Kombi Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1497 cm³ Cylindervolym 135 kw (184 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5

Läs mer

Din bil 8 maj C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från ,00 SEK

Din bil 8 maj C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från ,00 SEK C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Din OnlineCode: MUSP32YY Din bil 8 maj 2019 C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från 340 90 Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1598 cm³

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan C-Klass: C 220 d Sedan Din bil C 220 d Sedan Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1950 cm³ Cylindervolym 143 kw (194 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 5,4

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

Mercedes-Benz. Din bil. B-Klass. Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass. Tekniska data. 95 oktan Bränsletyp

Mercedes-Benz. Din bil. B-Klass. Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass. Tekniska data. 95 oktan Bränsletyp Mercedes-Benz B-Klass Din bil Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm 3 Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass 7,2 l/100km

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Coupé

Din CLA: CLA 200 Coupé Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Coupé Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Jupiterröd Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Din C-Klass: C 220 d Kombi

Din C-Klass: C 220 d Kombi Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor C 220 d Kombi Specialmodell och paket Färg Svart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-ekerdesign Klädsel Konstläder ARTICO,

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Din C-Klass: C 220 d 4MATIC Kombi

Din C-Klass: C 220 d 4MATIC Kombi Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor C 220 d 4MATIC Kombi Specialmodell och paket Färg Svart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Innehåll. A - Klass 1. Färger och material 24 Lacker 24 Klädslar och paneler 25. Exteriör 2

Innehåll. A - Klass 1. Färger och material 24 Lacker 24 Klädslar och paneler 25. Exteriör 2 A - Klass Innehåll A - Klass 1 Exteriör 2 Dynamik 6 Effektivitet 6 Eco - start / stopp - funktion 8 Bensinmotorer 10 Dieselmotorer 12 Säkerhets- och utrymmeskoncept 14 Färger och material 24 Lacker 24

Läs mer

Din C-Klass: C 220 d Sedan

Din C-Klass: C 220 d Sedan Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor C 220 d Sedan Specialmodell och paket Färg Obsidiansvart metallic Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign Klädsel

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Din GLC: GLC 220 d 4MATIC

Din GLC: GLC 220 d 4MATIC Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor GLC 220 d 4MATIC Specialmodell och paket Färg Svart Fälgar Lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 d Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg A Klass: A 180 Din bil A 180 Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm³ Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass 7,3 l/100km Bränsleförbrukning

Läs mer

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Spoiler på bagageluckan 17-tums aluminiumfälgar Sidokjolar Kjol fram Dimljuspaket fram Grand Prix-paket Lackerade kjolar fram, bak och på sidorna Lackerad spoiler

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

BMW X. www.bmw.se www.bmw.com. När du älskar att köra NYA BMW X. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning.

BMW X. www.bmw.se www.bmw.com. När du älskar att köra NYA BMW X. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning. www.bmw.se www.bmw.com När du älskar att köra NYA. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning. BLICKFÅNG. Nya står ut. Ensam, i mängden, överallt. Med sin extroverta design förenar den lifestyle

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 740 1990-92 1/7 Är av många fortfarande ansedd som bilen som skapade det moderna Volvo. En äkta storbil med Volvos alla utmärkande egenskaper inbyggda, inte minst vad gäller säkerhet och kvalitet.

Läs mer

MERCEDES-BENZ PERSONBILAR. Nya Mercedes AMG GT Coupé

MERCEDES-BENZ PERSONBILAR. Nya Mercedes AMG GT Coupé MERCEDES-BENZ PERSONBILAR BRUTTO Nya Mercedes Coupé Giltig från 15 januari 2015 Gäller med reservation för ändring av grundutrustning/extrautrustning och priser Coupé - C 190 2 år Nybilsgaranti, 3 år Vagnskadegaranti

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Utveckling, säkerhet, design och urval av komponenter är alla viktiga faktorer för att upprätthålla arvet av Chatenet s bilar. Tillverkas i Frankrike

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Det tyska undret om och om igen

Det tyska undret om och om igen E - Klass sedan Välkommen hem! Det tyska undret om och om igen E - Klassen har sina rötter i det tidiga 1900 - talet och är i rakt nedstigande led släkt med efterkrigstidens första personbil från Mercedes

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

Ett flytande formspråk. Varenda linje och varenda yta följer principen om en sinnlig och klar formgivning.

Ett flytande formspråk. Varenda linje och varenda yta följer principen om en sinnlig och klar formgivning. E-Klass Kombi Ett flytande formspråk Varenda linje och varenda yta följer principen om en sinnlig och klar formgivning. Dynamiska proportioner med spännande linjeföring ger E-Klass Kombi en unik lätthet

Läs mer

Vinterkampanj 2,95% ränta

Vinterkampanj 2,95% ränta Vinterkampanj 2,95% ränta Pris förr Pris NU Audi A5 2.0 TFSI (180hk) S- Line 5.282 mil GNY166 Centrallås, fjärrstyrt, Elinställbara backspeglar, Färddator, Parkeringssensor bak, Regnsensor, S- Line pkt.,

Läs mer

Tillbehör Splash. Maj 2009

Tillbehör Splash. Maj 2009 Tillbehör Splash Maj 2009 Sportig och dynamisk GT-paket GT-paketet för Suzuki Splash består av: 00A5B-GTPAK-000 - Spoiler för bakluckan, lackerad i svart som standard - Del till främre stötfångaren som

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44 ECOSPORT Skapa din perfekta EcoSport. Vilken är din favoritkombination? Du kan välja mellan många olika färgkombinationer. I tabellen nedan visas vilka färgtillval för kontrastfärgat tak+, bakre spoiler

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 359 000 SEK Audi-kod AY9L4M2P www.audi.se/ay9l4m2p Sammanfattning Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 359 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. Världens

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

RENAULT KANGOO EXPRESS

RENAULT KANGOO EXPRESS RENAULT KANGOO EXPRESS Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-09-03 Ändrad 2012-09-03 Nu med ännu lägre förbrukning! från 4,9 l / 100 km NYHET: Kangoo Express Maxi Dubbelhytt Alla rekommenderade

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Alfa 159 och Alfa 159 SW

Alfa 159 och Alfa 159 SW Alfa 159 och Alfa 159 SW Tuning&Performance SPOILER FRAM ** 50903083 SPOILER BAK** Komplett med tre bromsljus. Monteras med monteringsset 50507804. Endast Berlina 50903089 SIDOSKYDDSLISTER* Kit med 2 delar.

Läs mer

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk.

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk. Prislista Citan 2015 Typ Skåp Kompakt Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Skåp Lång med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Effekt

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

Läs mer

Självklar och stilsäker

Självklar och stilsäker E-Klass Sedan Självklar och stilsäker E-Klass Sedan är själva sinnebilden av modern stil och kultiverad sportighet. Varje linje följer principen om en sinnlig och klar formgivning. I tillägg till grundutrustningen

Läs mer

TILLBEHÖR.

TILLBEHÖR. TILLBEHÖR www.mitsubishi-motors-europe.com 1 Exteriörstyling 4-5 Interiörstyling 6-7 Underhållning och komfort i bilen 8-9 Hjul 9 Säkerhet och skydd 10-11 Transport och fritid 12-13 Mitsubishi kollektion

Läs mer

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i.

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i. BMW i När du älskar att köra NYA BMW i. KRAFTEN I UTVECKLINGEN. Utveckling handlar inte om kompromisser. Utan om ett speciellt förhållningssätt, när det gäller att utforska gränserna för det möjliga och

Läs mer

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Samtidigt som Leon ST Kombi har världspremiär på bilmässan i Frankfurt (IAA) kan pris och specifikationer för den svenska marknaden presenteras. Bilen lanseras i Sverige

Läs mer

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle GLA. Njut av friheten Maxa karaktären! Nyfikenhet och äventyrslusta står bokstavligen skrivet i pannan på GLA. Med sin maffiga kylargrill och imponerande främre stötfångare utstrålar

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Din E-klass: E 220 d Kombi

Din E-klass: E 220 d Kombi Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor E 220 d Kombi Specialmodell och paket Färg Svart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga.

Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga. Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga. Förändring föds när man vill framåt. I vår värld handlar det inte bara om att flytta dig från A till B.

Läs mer

Nya Saab. SportCombi

Nya Saab. SportCombi 2012 Nya Saab SportCombi Upplev rymdteknik. Gör dig redo för lanseringen av nya Saab 9-5 SportCombi. Den erbjuder skandinavisk design och en kraftfull körupplevelse förstärkt av den senaste tekniken. Du

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

A4Prisfaktablad. A4 allroad

A4Prisfaktablad. A4 allroad Sedan Avant Prisfaktablad Innehåll 3-4 Sedan 5-6 Avant 7 8 Audi Sedan - Bensinmotorer Utrustning Motor Växellåda Effekt Standard SEK ink. moms 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudnanden 12 Populära tillval

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

Mercedes-Benz C-Klass (W205) Pressinformation

Mercedes-Benz C-Klass (W205) Pressinformation Mercedes-Benz C-Klass (W205) Pressinformation . PRESSINFORMATION Mercedes-Benz nya C-Klass Från Baby-Benz till mogen premiumbil nya C-Klass välutrustad från grunden sid 4-6 Bilder sid 7-13 Bilder /måttskisser

Läs mer

www.mitsubishi-motors-europe.com

www.mitsubishi-motors-europe.com www.mitsubishi-motors-europe.com Tillbehör till Exteriör 2-5 Interiör & Komfort 6-7 Underhållning i bilen 8-9 Säkerhet & Skydd 10-11 Transport & Fritid 12-13 Mitsubishi kollektion 14 Lista för snabbreferenser

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Prislista Citan 2016/06

Prislista Citan 2016/06 Prislista Citan 2016/06 Typ Skåp Kompakt Motor/Växellåda/ Effekt Max.Vridmoment 4-cylindrig dieselmotor Euro 6 55 kw med 5-vxl manuell växellåda, 180 75 Nm vid 1.750-2.500 v/min Skåp Lång 4-cylindrig dieselmotor

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: 309 000 SEK Audi-kod ACMT4FGS www.audi.se/acmt4fgs Sammanfattning Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris 309 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000

VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000 VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000 1/7 EFTERTRÄDAREN TILL FÖRRA V70, BYGGS LIKSOM VOLVO S80 PÅ DEN S.K. P2-PLATTFORMEN. DESIGNEN GÅR I LINJE MED DET FORMSPRÅK VOLVO LANSERADE

Läs mer