Snart premiär för nya Caddy.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Snart premiär för nya Caddy."

Transkript

1 FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Maj augusti 2015 Snart premiär för nya Caddy. Nya Caddy med fokus på körglädje. Se nya generationen Transporter. e-load up! Den eldrivna lastbilen. Caddyn på bilden är topputrustad.

2 Nya Caddy med fokus på körglädje. Beställ din Caddy redan nu! Nu har du möjlighet att skräddarsy och beställa din nya Caddy. Kom in till oss på ett besök så berättar vi mer om alla nyheter och vilka modeller och vilken utrustning du kan välja bland.

3 Nu är en ny Caddy på väg. En bil som har en lång rad förbättringar där de flesta gömmer sig under ytan. Trots den moderna designen märker du de största skillnaderna bakom ratten. De flesta som provat säger att körupplevelsen är den allra största behållningen medan andra pekar på effektivare motorer, ökad komfort och avancerade säkerhetssystem. Fantastisk väghållning. Det är många delar som ska samverka optimalt för att skapa den riktiga körglädjen och en bra väghållning. Många av bilens olika delar som motor, chassi, fjädring, stötdämpare, däck, hjulupphängning och krängningshämmare bidrar. Dessutom gör moderna elektroniska system att samspelet mellan de olika delarna har optimerats Ökad komfort och funktion. Insidan av nya Caddy har hämtat sin inspiration från dagens moderna personbilar. Den har en helt ny instrumentbräda med utökade fack och förvaringsutrymmen tillsammans med dekorinlägg och integrerade luftventiler. Dessutom finns det möjlighet att möjlighet att komplettera med en ny generation infotainmentutrustning. Motorer som är starkare, snålare och tar större hänsyn till miljön. En modern bil ska naturligtvis ha moderna motorer. Därför utökas motorprogrammet med nya effektiva motorer som klarar utsläppskraven i miljöklass EU6. Det innebär att det finns många olika motoralternativ att välja bland. De nya motorerna är standard i personbilsversionerna och erbjuds som tillval till de olika skåpmodellerna. Nya och avancerade säkerhetssystem. I samband med de nya motorerna utökas också programmet med avancerade säkerhetssystem. Multikollisionsbromsen minimerar risken för följdkollisioner genom att systemet automatiskt bromsar bilen om inte föraren gör det själv. Andra system som assisterar föraren är helljusautomatiken Light Assist och trötthetsvarnaren Driver Alert som registrerar avvikelser i förarens beteende och därefter varnar. Den adaptiva farthållaren ACC mäter avståndet till bilen framför och bromsar den, till exempel vid köer. Till radio- och navigationssystem finns möjlighet att välja backkamera och med hjälp av parkeringshjälpen Park Assist kan bilen automatiskt fickparkeras. Om du vill ha en lite större Caddy. Söker du en modern skåpbil med lite större lastutrymme är Caddy Maxi en bra lösning. Genom att den är en halvmeter längre kan du lasta upp till en kubikmeter mer. Trots att den är längre är den ovanligt smidig att köra och parkera. Bilar för stora familjer. Vill du ha en riktigt rymlig familjebil kommer Caddy Life och Caddy Maxi Life att motsvara dina krav. Båda finns med sju sittplatser och har genomgående samma förbättringar som skåpmodellen. Bränsledeklaration för Caddy är inte känd vid pressläggningen av denna bilaga. Kontakta oss för information om modeller och priser.

4 Sista chansen att få mer än det kostar. Caddy med Komfort Plus-paket. Nu kan du få din Caddy ännu bekvämare och säkrare till ett riktigt bra pris. Förutom luftkonditionering, fjärrstyrd parkeringsvärmare med timer och trägolv i lastutrymmet kan du välja Komfort Plus-paket med en mängd utrustning och detaljer som ger en behaglig bilresa. Det här innebär att du just nu har chansen att göra en riktigt bra affär på Caddy Skåp. Har du inte provkört Caddy ännu är det på tiden att du gör det nu. Det är ingen tillfällighet att den är det mest populära valet bland alla transportbilar på marknaden. Finns även som Caddy Maxi som är en halvmeter längre än den vanliga Caddyn. Med andra ord har den ännu större lastmöjligheter. Komfort Plus-paket 4.900:- exkl moms eller 50:-/mån* (ord pris :-) Caddy Skåp TDI 75 hk från ca :- exkl moms eller 1.360:-/mån* Tillägg 4MOTION (TDI 110 hk) alt DSG (TDI 102 hk) till Caddy Skåp 9.900:- exkl moms eller 100:-/mån* 4MOTION eller DSG för 9.900:- erbjuds även till TDI 140 hk. OBS! Gäller utgående Caddy-modeller. Komfortpaket Plus till Caddy Skåp** CD-Radio RCD310 inkl aux Läderratt med multifunktion Handsfree, inkl streaming Färddator Farthållare Höj- och sänkbart förarsäte Dragkrok Reservhjul, fullstort (ej 4MOTION) Transporter. Hårda jobb kräver en behaglig resa. Just nu kan du välja till en hel del extra utrustning och bara betala en bråkdel av vad det normalt kostar. Det här innebär att du kan åka både bekvämare och tystare samtidigt som du får bättre säkerhet. På alla Transporter har du dessutom möjligheten att teckna ett förmånligt serviceavtal för bara 99 öre milen. Transporter har varit en förebild för de flesta lätta transportbilar. Grundidén är fortfarande densamma, en praktisk bil med bra utrymmen som är lätt att lasta och köra. Du kan välja normal eller förlängd hjulbas som även finns i förhöjda versioner. Du kan få den som pickup och även med enkel- eller dubbelhytt. Alla finns med flera olika motoralternativ. Transporter TDI 140 hk från ca :- exkl moms eller 2.350:-/mån* Komfort Plus-paket 0:- (ord :-) Cargo-paket :- exklmoms eller 150:-/mån* (ord :-) Tillägg 4MOTION eller DSG till TDI 140 hk :- eller 140:-/mån* (ord :-) Erbjuds till Skåp och Pick-up (ej Company) Komfort Plus-paket till Transporter Läderratt med multifunktion Handsfree Färddator Reservhjul, fullstort Värmeväxlare OBS. Från årsskiftet ingår Komfortpaket Plus utan extra kostnad till Transporter Skåp och Pickup. (Gäller ej Transporter Skåp Company). Cargopaket till Transporter Bakdörrar 3 sittplatser Högre lastförmåga Parkeringsvärmare med tidur och fjärr CD-radio Dragkrok Farthållare Bränsleförbrukning Caddy vid blandad körning från 4,9 l/100 km bl körning 129 CO 2. Transporter från 7,2 l/100 km, 190 g CO 2 /km. *Volkswagen Leasing exkl moms 36 mån, 30% särskild leasingavgift, 40% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (maj 2015). Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

5 Den sjätte generationen Transporter. Nu är en helt ny generation av Transporter på väg. De tidigare generationerna av bilen har sedan starten för 65 år sedan sålts i runt 12 miljoner exemplar. Även om idén alltid har varit densamma är allt annat nytt. Den stora skillnaden upplever man bakom ratten. Bland alla nyheter på Transporter är det några saker som sticker ut lite extra. Som förare kommer du att märka de förbättrade vägegenskaperna och hur rolig den är att köra. Det finns dessutom en lång rad nyheter som har med komfort och bekvämlighet att göra. Till exempel finns det flera nya assistans- och säkerhetssystem som tillsammans med ny infotainment-utrustning gör att resan går som en dans. Även de nya kraftfulla och bränsleeffektiva motorerna underlättar körningen. Nya Transporter kan också förses med den senaste infotainment-utrustningen. Radio- och navigationssystemen har Bluetooth handsfreesystem och du kan välja mellan två olika storlekar på touchscreen. Lite extra hjälp till föraren. Till nya Transporter finns en rad hjälpmedel som ökar säkerheten och gör färden behagligare. Förarhjälpsystemet Front Assist med City Emergency Brake är ett tillval som håller avståndet till bilen framför och automatiskt bromsar om avståndet blir för kort. Maximal belysning utan att blända. Light Assist gör att vägen framför dig lyses upp optimalt. Helljuset bländas delvis av för att mötande eller framförvarande trafikanter inte ska bländas. Den adaptiva farthållaren ACC hjälper till att hålla avståndet till framförvarande genom att anpassa bilens hastighet. Driver Alert gör att systemet märker att det finns risk för att föraren ska somna bakom ratten och varnar för detta. Andra system som bidrar till ökad säkerhet är uppvärmd vindruta, backkamera, släpvagnsstabilisator och Hill Descent Control som ser till att bilen inte börjar rulla bakåt och att motorn inte tjuvstannar vid start i backe. Ännu ett steg mot bättre miljö. Den nya generationen Transporter har också en ny generation motorer som är bränsleeffektiva och ger mindre inverkan på miljön. Med start/stoppteknik och BlueMotion minskar bränsleförbrukningen ytterligare. Det finns en rad olika motorer att välja bland. Många modeller att välja bland. Precis som tidigare finns det en rad olika modeller att välja bland. Förutom skåpbil, som även finns i förlängda och förhöjda versioner, finns Transporter som Kombi och Pickup samt i personbilsversionerna Multivan och Caravelle. Bränsledeklaration för Transporter är inte känd vid pressläggningen av denna bilaga. Kontakta oss för information om modeller och priser.

6 e-load up! Pytteliten lastbil. Jättestor nyhet för miljön. Lastbilsregistrerad och välutrustad skåpbil. Även små transportbilar kan vara stora nyheter. Nya Volkswagen load-up! är en lättkörd och bekväm liten transportbil som passar många olika företag. Den har en formpressad mellanvägg och trägolv i lastutrymmet som rymmer 1 m 3. Under lastrumsgolvet finns dessutom tre dolda förvaringsutrymmen. 100% eldrift, gas eller bensin? load up! finns med tre olika motoralternativ. Du kan välja mellan e-load up! som helt drivs av el, eco load up! som har gasdrift och high load up! som har en 75 hk bensinmotor och med manuell växellåda eller 5 stegad automatlåda. Även en liten bil kan vara riktigt säker. Trots sin storlek är load up en säker bil byggd med modern teknik. Personbilsversionen är testad och har 5 stjärnor i EuroNCAP. Den har ABS-bromsar med EBF (elektronisk bromskraftsfördelning) och panikbromsassistent. Dessutom har dessutom ett omfattande trygghetspaket med bland annat 2 års garanti utan milbegränsning, MaxiMil driftgaranti och Moblitetsgaranti. Omfattanade utrustning load up! har bekväma stolar, överskådlig instrumentering och utrustning som fokuserar på säkerhet och komfort. Fjärrstyrt centrallås Elhissar Halogenstrålkastare Luftkonditionering Lättmetallfälgar Navigation Bluetooth handsfree Radio RCD 215 mp3 2x20W load up! 75 hk bensin från ca :- exkl moms eller 1.210:-/mån* eco load up! 68 hk gasdrift från ca :- exkl moms eller 1.460:-/mån* e-load up! 82 hk eldrift från ca :- exkl moms eller 2.270:-/mån* Fakta om e-load up! Det är bara en provtur som kan få dig att uppleva den unika känslan av att åka helt tyst utan att känna av när bilen byter växel.när du bromsar fungerar elmotorn som en generator och återvinner bromskraften. På det sättet får bilen längre räckvidd samtidigt som det ger en behaglig och mjuk körning. Elmotorn 82 hk (60 kw) Vridmoment 210 Nm km/h 12,4 sekunder Topphastighet 130 km/h. Kan köras upp till 160 km på en batteriladdning (18,7 kwh) Elförbrukning i kwh/100 km: 11,7 (bland. körn.) CO 2 -utsläpp i g/km: 0 (bl. körn.) Effektklass: A+ 8 års batterigaranti alt mil Typ 2-kontakt för växelströmsladdning och CCS-konatkt för snabbladdning Laddtider Växelström 230V/10A (2,3 kw): 9 tim (0 100%) Växelström 230V/16A (3,6 kw): 6 tim (0 100%) Likström snabbladdning 40 kw: 30 min (0 80%) Blue Power. Ladda bilen med egen vindkraft. Genom ett erbjudande från OX2 och Volkswagen kan du köra din e-up! på 100 procent förnybar el som du har producerat själv. Det är fullt möjligt, och du behöver inte ens bygga ett eget vindkraftverk. Istället köper eller hyr du en andel i ett vindkraftverk som redan finns. Volkswagen har tillsammans med vindkraftsbolaget OX2 tagit fram ett unikt erbjudande för dig som vill ladda din nya elbil med ren el från vindkraft till självkostnadspris. Läs mer på Think Blue. Miljömässig hållbarhet är ett viktigt mål för Volkswagen. Och insatserna begränsas inte till att bara att bygga energieffektiva bilar. Vi är övertygade om att den som vill åstadkomma något måste se saker i ett större perspektiv och börja med sig själv. Vårt mål är att minska miljöpåverkan i produktionen med 25%, räknat från 2010 till Det gäller allt från att minska CO 2 -utsläpp, vattenförbrukning, utsläpp av lösningsmedel, energiförbrukning till mindre avfall. Totalt kommer Volkswagen att investera 85,6 miljarder Euro under de kommande fem åren. e-load up! 100% eldrift. Batterikapacitet 18,7 kwh. Räckvidd (NEDC) 160 km. Energiförbrukning (NEDC) 11,7 kwh/ 100 km. Utsläpp 0 g CO 2 /km. eco load up! Gasdrift. 11 kg gastank och 10 l bensintank med total räckvidd på 600 km (gas: 380 km + bensin 220 km). Förbrukning (NEDC) 2,9 kg/100 km, Utsläpp: 79 g CO 2 /km. high load up! 1.0 MPI 75 hk bensinmotor. 5-stegad automatlåda. Bränsleförbrukning (NEDC) 4,5 l /100 km, 105 g CO 2 /km. *Volkswagen Leasing exkl moms 36 mån, 30% särskild leasingavgift, 40% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (maj 2015)

7

8 Amarok Aviater. Perfekt i terräng. Fantastisk på landsväg. Nu presenterar vi en ny version av Amarok i en begränsad upplaga. Nya Amarok Aviater är en bil med äkta terrängegenskaper samtidigt den är extremt behaglig att köra på landsväg. Självklart har den 4Motion och 8-växlad automatlåda, motorn är en TDI på 180 hk. Mycket mer än standard i utrustningen. Utrustningslistan innehåller allt du kan förvänta dig och det mesta du önskar. Dessutom har du möjlighet att beställa till t.ex. stylingkåpa eller flakbåge. Unika egenskaper. Amarok Aviater har praktiska egenskaper som gör den till en riktig arbetshäst. Den klarar över 800 kg last vid 45 lutning och har en släpvagnsvikt på 3,2 ton. Tack vare en lastbredd mellan hjulhusen på drygt 1,2 meter kan du dessutom lasta en Europall på tvären. Amarok Aviater TDI 180 hk 4MOTION från :- exkl moms (ord pris :-) eller 3.350:-/mån* Amarok Aviater 19-tums lättmetallfälgar Cantera med låsbara hjulbultar Klädsel Alcantara Navigation 510 med mobilförberedelse Handsfree Multifunktionsratt Parkeringsvärmare med fjärrstyrning Backkamera och parkeringsvarnare fram och bak Regnsensor Ljus med coming home funktion Underkörningsskydd Dragkrok Stöldlarm Strålkastare med Bi-Xenon Mörktonade bakljus LED-belyst registreringsskylt Extra nyckel Nivåkontroll av spolarvätska Bränsleförbrukning Amarok vid blandad körning från 7,3 l/100 km, 192 g CO 2 /km. *Volkswagen Leasing exkl moms 36 mån, 30% särskild leasingavgift, 40% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (maj 2015). Varje Volkswagenåterförsäljare är fri att sätt sina egna priser. Bilen på bilden är extrautrustad.

9 Välj bland flera olika Amarok-versioner. Väljer du Amarok kan du också välja mellan två olika system för fyrhjulsdrift. Dels den inkopplingsbara fyrhjulsdriften med manuell växellåda och lågväxel och dels den permanenta fyrhjulsdriften med Torsendifferential, men utan lågväxel som nu finns med både automatlåda och manuell växellåda. Highline är vår mest exklusiva standardversion av Amarok. I utrustningslistan hittar du bland 17-tums lättmetallfälgar, ratt och växelspaksknopp i läder, krominslag i stötfångare fram och i de lackade ytterspeglarna, kromad stötfångare bak, helautomatisk Climatronic, mörktonat glas, lackade hjulhusbreddare och radio RCD 310 (MP3-kompatibel) med6 högtalare. Finns även med 8-växlad automatlåda. Är du mer intresserad av terrängegenskaper än av utrustning är Amarok Proline ett bra val. Den ger dig fyrhjulsdriften och fantastiska egenskaper till ett riktigt förmånligt pris. Du får samma möjligheter att ta dig fram men inte riktigt lika stark motor och lite mindre utrustning. Däremot har den ett riktigt lågt pris. Amarok Highline TDI 180 hk 4MOTION från :- exkl moms eller 2.790:-/mån* Amarok Proline TDI 140 hk 4MOTION från :- exkl moms eller 2.230:-/mån* Service för 99 öre milen. Passa på att teckna ett förmånligt serviceavtal för bara 99 öre per mil exkl moms som du betalar tillsammans med leasingfakturan från Volkswagen Finansiering. Du kan teckna avtal på 3 år och mil alternativt mil. Dessutom får du 3 års garanti utan milbegränsning, MaxiMil driftgaranti, Mobilitetsgaranti och tillgång till Volkswagen Vikarie, fri lånebil när bilen är på service. Bränsleförbrukning Amarok vid blandad körning från 7,3 l/100 km, 192 g CO 2 /km. *Volkswagen Leasing exkl moms 36 mån, 30% särskild leasingavgift, 40% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (maj 2015). Varje Volkswagenåterförsäljare är fri att sätt sina egna priser. Bilen på bilden är extrautrustad.

10 Bantning ger ökad lastvikt. Nya Crafter VolyMax Ultra.

11 Nu kan du lasta ännu mer. Den nya versionen av Crafter VolyMax har en rad förändringar som tillsammans ger minskad vikt och därmed ökad lastförmåga. Med bakstam i rostfritt stål, nya lättviktslaminat i väggarna, ny golvkonstruktion och en ny bakgavellyft från Zepro innebär det en starkare konstruktion samtidigt som lastvikten ökar med upp till 130 kg. Det innebär att nya Crafter VolyMax Ultra har den högsta lastvikten i klassen för transportbilar upp till 3,5 ton. Konstruktionen av den nya bakgavelslyften gör dessutom att den kan servas hos de flesta Volkswagenverkstäderna. Crafter VolyMax Ultra har ståhöjd i skåpet och bakgavellyften gör att lastningen blir effektiv. Det svenskbyggda skåpet rymmer 15,6 alt 18,6 m 2 och den har en rymlig förarhytt med bland annat klimatanläggning, centrallås, elhissar och elspeglar. Crafter VolyMax Ultra från ca :- exkl moms (ord pris :-) eller 3.410:-//mån* (Crafter :- plus skåp :-) Vilken Crafter passar ditt företag? Crafter finns i en mängd olika versioner och storlekar. Från Crafter Skåp Proline som rymmer 11 m 3 till olika höga och långa versioner som tar upp till ca 17 m 3. Crafter är lätt att lasta med sidodörrar som gör att du kan köra in en Europall med gaffeltruck. Välj mellan totalvikterna 3,0, 3,5 och 5,0 ton, respektive enkel eller dubbelhytt. Förutom skåp finns Crafter som kombi, buss, flakbil och som chassi med en mängd olika påbyggnadsmöjligheter. Crafter Skåp från ca :- exkl moms eller 2.360:-/mån* Service för 99 öre milen. Passa på att teckna ett förmånligt serviceavtal för bara 99 öre per mil exkl moms som du betalar tillsammans med leasingfakturan från Volkswagen Finansiering. Du kan teckna avtal på 3 år och mil alternativt mil. Dessutom får du 3 års garanti utan milbegränsning, MaxiMil driftgaranti, Mobilitetsgaranti och tillgång till Volkswagen Vikarie, fri lånebil när bilen är på service. Ta det kallt. Det ställs speciella krav på en bil för att klara av att transportera kalla produkter. Framför allt är det viktigt att du vet vad och hur mycket du ska transportera. Du måste dessutom ha en uppfattning om ungefär hur många stopp för lastning och lossning du ska göra under en dag för att kylaggregatet ska dimensioneras rätt. Men, det finns också en hel del andra saker du måste fatta beslut om. Till exempel motorkrav, skåpvolym, dörrar och luckor. Har du planer på att investera i en ny kylbil är du välkommen in till oss så berättar vi mer. De kylaggregat vi erbjuder är ATP-klassade, CE-godkända och drivs av en egen kompressor, oberoende av bilens AC. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din verksamhet. Kylbyggnation från ca :- exkl moms eller 2.120:-/mån* exkl moms (ord pris :-) eller 3.460:-/mån* (Crafter :- plus skåp :-) 130 verkstäder över hela landet. Eftersom det är viktigt att en Crafter aldrig står stilla kan det vara skönt att veta att du alltid har en serviceanläggning nära dig. Volkswagen Transportbilar har serviceverkstäder på 130 platser i landet. Där har vi specialutbildade transportbilstekniker och där kan du kostnadsfrittboka en ersättningsbil när din egen är på service vi kallar det Volkswagen Vikarie. Bränsleförbrukning Crafter Skåp vid blandad körning från 8,1 l/100 km, 213 g CO 2 /km. *Volkswagen Leasing exkl moms 36 mån, 30% särskild leasingavgift, 40% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS (Volkswagen Finans Sverige) basränta (maj 2015). Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

12 Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.* Vill du ha ett bekymmersfritt bilägande handlar det naturligtvis först och främst om att välja en bil med bra kvalitet. Som motsvarar dina behov. Och som kan vara en bra reklampelare för ditt företag. En bil som visar att firman går bra, men som inte är onödigt skrytig, törstig eller dyr. En transportbil från Volkswagen till exempel. Men, det finns mycket mer som kan göra din vardag enklare och bekvämare. Genom All-in får du, förutom garantier, även finansiering, service och försäkring. Allt till en fast månadskostnad. Allt det här får du alltid på köpet. Det finns en hel del som ingår i priset när du köper en transportbil från Volkswagen. Saker som är viktiga, men som man inte alltid tänker på. För det första får du riktigt bra garantier. Det innebär 3 års garanti utan milbegränsning, MaxiMil driftgaranti upp till 5 år med stilleståndsersättning, Mobilitets- Garanti med bärgning, lånebil eller fri övernattning på hotell. Dessutom garanti mot genomrostning på 12 år. Förutom de generösa garantierna har du som ägare till en Volkswagen också möjlighet att boka en gratis lånebil när din egen är på service. Vi kallar det Volkswagen Vikarie. Eftersom transportbilar jobbar hela dagarna behöver de också lite speciell omsorg. Därför har vi skapat Team Transportbilar ett team av specialister som finns hos Volkswagenåterförsäljarna.

13 All-in. Om du kör bilen sköter vi resten. Det bekvämaste sättet att äga sin transportbil heter All-in. Det innebär att du får en fast månadskostnad som innehåller allt det viktigaste. Först och främst finansiering med bra villkor så att du inte behöver binda upp eget kapital. För det andra erbjuder vi en riktigt förmånlig försäkring som är anpassad för dig som har en transportbil i företaget. Den innehåller bland annat en maskinskadeförsäkring som gäller i 8 år eller upp till mil. Dessutom får du ersättning med upp till : för stulen eller vandaliserad utrustning i lastutrymmet och en snabb och smidig skadehantering dygnet runt. All-in innehåller också ett service- och reparationsavtal. Praktiskt och bekvämt samtidigt som du inte behöver överraskas av oväntade kostnader. Villkoren skiljer sig en aning mellan de olika modellerna, men du kommer alltid att spara en slant genom avtalet. Vill du ha ännu mer? Vi kan också erbjuda föraren ett Statoil Företagskort för att betala drivmedel för resor inom Sverige, Norge eller Danmark. Kortet gäller för bränsle, påfyllnadsolja, trafikprodukter, parkering samt biltvätt. Ett kort laddat med konkurrenskraftig företagsrabatt som du får utan några tillkommande avgifter. Din återförsäljare kan också erbjuda andra lokala alternativ. *load up! omfattas av andra villkor. Kontakta din återförsäljare för mer information.

14 Vi sköter om din bil så att du kan sköta om ditt jobb. Det säger sig självt att en bil som används i jobbet kräver lite bättre service än andra. En bil som står stilla hjälper inte till att tjäna några pengar. Därför har vi skapat Team Transportbilar. Ett team som består av specialister som vet det mesta som är värt att veta om transportbilar. Vi har till exempel specialutbildade transportbilstekniker som vidareutbildas flera gånger om året, bland annat för att hantera det webbaserade diagnossystemet som uppdateras varje vecka. De har dessutom hjälp av specialverktyg och Volkswagens Originaldelar som ger 24 månaders garanti på både arbete och reservdelar. Oavsett om du vill köpa en ny bil, prata finansiering eller serva din nuvarande finns någon i teamet där. Idag står 65 team till ditt förfogande hos våra återförsäljare runtom i landet. Allt det här har, tillsammans med bilarna, gjort Volkswagen till landets populäraste transportbilsmärke. Större mindre eller fler? Hyr extrabilen hos Europcar! Behöver du en annan bil när din är på verkstad eller en extra bil under en period så kan du hyra den med flexibel hyrestid, från 4 timmar till några månader. Europcar har bilar och 135 uthyrningskontor över hela Sverige. Som helägt dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB erbjuder Europcar bilar från hela koncernen Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Audi, Seat och Skoda. Det finns personbilar i alla storlekar, minibussar och fem olika modellar av Volkswagen transportbilar, från Caddy till Crafter. Boka bilen på europcar.se eller ring

15 Dämpning av baklucka Amarok Liten detalj som gör stor skillnad. Fäller baklemmen med en mjuk och kontrollerad rörelse utan att du behöver hålla i. 499:- Art nr T Amarok med Torsionsstag 2013 Art nr T Amarok utan Torsionsstag 2013 Volkswagen Original lättmetallfälg Dakar 18" Fälgdim: 8Jx18" ET53 5/120. Rek däckdim: 235/50 R18 (Transporter 09), 235/45 R18 103W (Transporter 2010 ). Kulör: svart, silver. Finns även i silver: 7H ZL :- Ord 3.203: Art nr 7H AX1 Volkswagen Original kylbox Med en kylbox från Volkswagen har du kylda drycker, frukt, snacks eller annat enkelt till hands. Boxen kan också ställas om för att varmhålla mat. Placeras enkelt i baksätet och förankras säkert med bilbältet. Volym 25 liter :- Ord 1.540: Art nr F Fönsternät Gör det svårt för tjuven, skydda dina verktyg och utrustning med fönsternät i stål. Finns till Caddy och T5. Endast för bilar med dörrar bak. 820:- Ord 980: Caddy, Art nr T :- Ord 980: T5, Art nr T Elektroniskt P-ur APT4 magnetic är en nyutvecklad helautomatisk P-skiva som enkelt monteras på insidan av vindrutan. En avancerad sensor reagerar på bilens förflyttning och registrerar när du parkerar och visar tidpunkten för parkeringen. När bilen rullar igen visas istället aktuellt datum och tid. Ställer automatiskt om sig till sommar-/vintertid. 440:- Art nr T Packline Sport Elegant, stabil och lågt placerad takbox tillverkad i miljövänlig akrylbaserad ABS-plast. Snabbfästet izi 2 Connect gör den lättmonterad och patenterad Lift-Off gör den möjlig att lasta i och ur från tre sidor samtidigt. Inbyggt spår för bilantenn. (LxBxH) 225x81x30 cm, 420 liter, vikt 24 kg. Kulör: mattsvart :- Ord 4.799: Art nr T Alla priser är exkl moms och rekommenderade cirkapriser, lokala prisvariationer kan förekomma. Extrapriserna gäller t.o.m såvida inget annat anges. Reservation för eventuella tryckfel, ändringar och slutförsäljningar.

16 Om du tänker lite extra på miljön. Det här är samlingsnamnet för Volkswagens modeller med miljöinnovationer. Bilar som är utvecklade för att minska miljöpåverkan utan att kompromissa med kraft och körglädje. Några avgörande faktorer för den här tekniken är förändrad utväxling, återvinning av bromskraft, start-/stoppsystemet, lågfriktionsdäck och punktvis optimerad aerodynamik. Nya Golf GTE. G-kraft möter e-kraft. Nu är den här. Ikonen Golf har förvandlats till en laddhybrid. Och inte vilken laddhybrid som helst. Nya Golf GTE är ett riktigt kraftpaket med gott om körglädje. Med ett enkelt knapptryck väljer du att köra på enbart el eller en kombination av el och bensin för än mer kraft. På långresan ger den bränsleeffektiva bensinmotorn all räckvidd du behöver. Golf GTE l från :- eller 2.090:-/mån* Förmånsvärde från 880:-/mån* *Förmånsvärde netto per månad vid 50% marginalskatt. Bränsleförbrukning Golf GTE (l/100 km): 1,7 1,5 (blandad körning). Elförbrukning i kwh/100 km: 12,4 11,4 (blandad körning). CO 2 -utsläpp i g/km: (blandad körning). Energiklass: A+. Bilden visar tillvalsutrustning för vilken kostnad tillkommer. Bilen som inte märks. Nya e-golf. Snabbfakta e-golf MOTOR/PRESTANDA Motor: Elmotor, 100 % eldrift (BEV) Effekt: 115 hk (85 kw) Acceleration: 4,2 s (0-60 km/h), 10,4 s (0-100 km/h) Toppfart: 140 km/h (elektroniskt begränsad) Energiförbrukning: 12,7 kwh per 100 km (enligt NEDC) CO 2 -utsläpp: 0 g/km Räckvidd: upp till 190 km (enligt NEDC) BATTERI Kapacitet: 24,2 kwh (25 Ah, 323 V) Vikt: 318 kg Antal celler/moduler: 264/27 Laddtider: - AC 230V/10A/2,3 kw, 13 tim (vanliga eluttag 230 V) - AC 230V/16A/3,6 kw, 8 tim (laddbox eller laddstolpe) - DC 40 kw, 30 min (snabbladdning) Garanti, batteri: 8 år eller km Nu introduceras Volkswagen e-golf med samma goda vägegenskaper, åkkomfort och generösa utrymmen som i årtionden gjort Golf till en populär bil med fler än 30 miljoner bilköpare. Den eldrivna versionen av Europas mest sålda bilmodell kan köras helt utsläppsfritt i upp till 190 km med en energiförbrukning på endast 12,7 kwh/100 km, enligt den europeiska körcykeln NEDC. Sänk kostnaderna och öka säkerheten. Det är bra för miljön. Vill du minska företagets miljöpåverkan, sänka kostnaderna och öka säkerheten? Genom att låta medarbetare genomgå en förarutbildning kan du sänka bränsleförbrukningen vilket är bra både för miljön och ditt företags ekonomi. Dessutom minskar det risken för olyckor och bilskador. Med andra ord blir det en lönsam investering för företaget. Tillsammans med professionella utbildare kan vi nu erbjuda en heldagskurs som genomförs med våra olika transportbilsmodeller; Caddy, Transporter, Amarok och Crafter på en mängd platser i landet. Utbildningen innehåller sparsam körning som ofta kan reducera bränsle-förbrukningen med mellan 10 och 20%. Vidare tränas broms med undanmanöver i hög fart, manövrering i trånga utrymmen och slalomkörning under stress med användande av mobiltelefon. Kom in så berättar vi mer om fördelarna med välutbildade förare till företagets bilar Förarutbildning heldagskurs 3.900:- exkl moms. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och slutförsäljning.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS. Transportbilar som är lite utöver det vanliga.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS. Transportbilar som är lite utöver det vanliga. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS Transportbilar som är lite utöver det vanliga. 400% Volkswagen. Som du säkert märkt har det hänt en hel del med Volkswagens

Läs mer

Stor dubbelpremiär! Nya Caddy. Nu ännu smartare. Nya Transporter. Bekvämare, snålare, säkrare. All-in. Det bekväma sättet att ha bil.

Stor dubbelpremiär! Nya Caddy. Nu ännu smartare. Nya Transporter. Bekvämare, snålare, säkrare. All-in. Det bekväma sättet att ha bil. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Augusti december 2015 Stor dubbelpremiär! Nya Caddy. Nu ännu smartare. Nya Transporter. Bekvämare, snålare, säkrare. All-in. Det bekväma sättet att ha bil. Nya Caddy. #streetsmart

Läs mer

4MOTION. Bra fäste. Inget glid.

4MOTION. Bra fäste. Inget glid. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april 2015 4MOTION. Bra fäste. Inget glid. Premiär. Volkswagen load up! Nyhet! Caddy och Transporter Ski Team Edition. Mer utrustning till Caddy och Transporter.

Läs mer

Vinterns snöstjärnor.

Vinterns snöstjärnor. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april 2016 Vinterns snöstjärnor. Volkswagen 4MOTION. Nya Caddy. Nu med EU6-motorer. Nya Transporter. Bekvämare och säkrare. Amarok. Terränglimousin. Nya Caddy. 4MOTION

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda för din organisations specifika behov. Bilarna

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Du kör bil vi sköter resten

Du kör bil vi sköter resten Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering,

Läs mer

Premiär för Amarok Canyon.

Premiär för Amarok Canyon. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Maj augusti 2014 Premiär för Amarok Canyon. Nyhet! Caddy och Transporter Rally X Edition. Familjelyx. Multivan Cup. Skräddarsy din Crafter. Snygg reklampelare för företaget.

Läs mer

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten De nya transportbilarsmodellerna håller priserna och kostnaderna i styr Volkswagen utvecklar sina transportbilar så att de i allt högre grad ska beakta

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018 TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER PEUGEOT TRANSPORTBILAR från 115.900 kr by NOVEMBER 2018 längd lastvolym L1... 4 380 mm...3,3 m3 L2... 4 628 mm... 3,7 m 3 135.900 kr 957 kr COMPLETE 2.149 kr 4,2 l /100

Läs mer

Ny version! Amarok Ultimate.

Ny version! Amarok Ultimate. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Ny version! Amarok Ultimate. Dags att välja Caddy? Teckna förmånligt serviceavtal. Förmånliga och rymliga tjänstebilar. 4MOTION. Eftersom det snart är vinter igen. När man

Läs mer

Nu blir transportbilarna elektriska.

Nu blir transportbilarna elektriska. NU! Nu blir transportbilarna elektriska. Cargo e-bike. Det finns många sätt att transportera varor med hjälp av elektriska fordon. Cargo e-bike är en cykel som stöds av elektrisk drivning i farter upp

Läs mer

Februari. - en spännande månad

Februari. - en spännande månad Februari - en spännande månad VI PREMIÄRVISAR CHEVROLET CRUZE I HELGEN 20-21/2 EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 PASSA SAMTIDIGT PÅ ATT BEKANTA DIG MED NYA OPEL ASTRA NYA MITSUBISHI OUTLANDER VÄLKOMMEN

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat GTE

Pressen hyllar nya Passat GTE Pressen hyllar nya Passat GTE En laddhybrid har nog aldrig varit så attraktiv som nu. Bytbil.com, 28 augusti Grönare mil med bil är svårt att finna i den här populära klassen. TT (Nyhetsbyrå), november

Läs mer

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS J U N I 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L PREMIÄR OPEL Pris från 234.900 kr Privatleasing från 2.699

Läs mer

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura.

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. SIMPLY CLEVER Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos SKODA. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris.

Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Bilerbjudande 2017. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Polo Nya Golf Nya Golf Sportscombi Nya Golf Alltrack Passat Sportscombi Passat GTE Passat Alltrack Touran Tiguan Sharan

Läs mer

Vi elektrifierar Sverige.

Vi elektrifierar Sverige. Vi elektrifierar Sverige. Nu ingår laddbox från CLEVER med installation utan extra kostnad. Värde ca 17 000 kr.* Passat Sportscombi GTE Det är inte så konstigt att Passat Sportscombi GTE är Sveriges mest

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Audi. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

ERBJUDANDEN I FEBRUARI

ERBJUDANDEN I FEBRUARI ERBJUDANDEN I FEBRUARI MITSUBISHI HELG 6-7 FEBRUARI EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 VI PRESENTERAR NYA MITSUBISHI OUTLANDER INGEN VANLIG MILJÖBIL. VÄLKOMMEN PÅ EN PROVTUR Innehåll: Mitsubishi

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Tjänstebilar och miljöbilar 2012

Tjänstebilar och miljöbilar 2012 Tjänstebilar och miljöbilar 2012 Utgåva 2 juni 2012 60 4,5 106 0 24 800 1 033 710 75 4,7 108 126 0 26 0 1 121 840 5,1 0 28 1 175 940 5,1 151 800 29 400 1 225 1 020 Polo TSI 124 157 000 30 000 1 250 1 040

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

Audi Stockholm: Business Inclusive.

Audi Stockholm: Business Inclusive. Audi Stockholm: Audi Stockholm: Audi Finansiering Audi Serviceavtal Audi Försäkring Ingen särskild leasingavgift Garanterat restvärde Drivmedelskort Samlingsfaktura, minskad administration Valbar körsträcka

Läs mer

Förmånligt och enkelt bilinnehav.

Förmånligt och enkelt bilinnehav. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Förmånligt och enkelt bilinnehav. För små och stora företag. Företag 1 Volkswagens företagserbjudande Volkswagen Transportbilar är svenska

Läs mer

Mål 2020: 20% av Mitsubishi Motors produktion ska vara elbilar

Mål 2020: 20% av Mitsubishi Motors produktion ska vara elbilar Anders Erngren PR- och produktchef Mitsubishi Motors: Miljövision 2020 Utveckla elbilstekniken n Mål 2020: 20% av Mitsubishi Motors produktion ska vara elbilar (300 000 bilar) Reducera miljöpåverkan under

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS Den svenska modellen. När vi utvecklar nya kombimodeller för världens alla marknader är det Kombilandet Sverige vi ser framför oss. Här finns

Läs mer

Januari april 2014. Nyhet! Transporter RR. Racingskåpet. Nytt serviceavtal till Amarok. 99 öre milen. Prisvärda Crafter!

Januari april 2014. Nyhet! Transporter RR. Racingskåpet. Nytt serviceavtal till Amarok. 99 öre milen. Prisvärda Crafter! FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april 2014 Prisvärda Crafter! Nytt serviceavtal till Amarok. 99 öre milen. Nyhet! Transporter RR. Racingskåpet. Skåp med offroadkänsla. Med våra svenska vintrar borde

Läs mer

TILLBEHÖR & SERVICE. Transportbilar LÄTTMETALLFÄLG 1320:- HUNDBUR 3280:- KARTMATERIAL 1060:-

TILLBEHÖR & SERVICE. Transportbilar LÄTTMETALLFÄLG 1320:- HUNDBUR 3280:- KARTMATERIAL 1060:- TILLBEHÖR & SERVICE Transportbilar LÄTTMETALLFÄLG 1320:- HUNDBUR 3280:- KARTMATERIAL 1060:- APRIL JULI 2015 BRA VAL! 1320:- Ord 1559:- Art 5K0 071 496 8Z8 Volkswagen Original lättmetallfälg Aspen 16" Fälgdim:

Läs mer

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör.

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör. Tillbehör & Service Njut av sommaren med rätt tillbehör. Vilka aktiviteter du än har planerat för utesäsongen, har vi tillbehören som gör dom möjliga. Välj och vraka bland mängder av erbjudanden i den

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

Sommarerbjudanden från Volkswagen!

Sommarerbjudanden från Volkswagen! Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Syd. Sommarerbjudanden från Volkswagen! Malmö, Lund, Helsingborg och Trelleborg. Passat Variant TDI 140 4Motion Masters Sweden Edition. Gäller endast lagerbilar.

Läs mer

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS A P R I L 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL NYA OPEL Privatleasing från 2.199 kr/mån

Läs mer

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 TILL ER TJÄNST. SEAT är det bästa av två världar. Det är spansk passion och tysk teknik i perfekt harmoni. Stilren design och hög kvalitet, körglädje och kompromisslös

Läs mer

Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal Volkswagen Serviceavtal Bekymmersfritt bilägande och du vet vad det kostar Företag Konsument Med Volkswagen Serviceavtal betalar du en fast månadskostnad för kommande service och reparationer. Då vet du

Läs mer

Utgåva 2. Cross Caddy

Utgåva 2. Cross Caddy Utgåva 2 Cross Caddy Cross Caddy Life 03 Cross Caddy Life lockar till äventyr med sitt tuffa ut seende. Designat underredsskydd i silver och svarta skärm breddare ger distinkt off-road-prägel. Första intrycket

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Audi Business Inclusive är ett erbjudande till näringsidkare (ej taxi, hyrbil, budbil eller annan yrkesmässig trafik) och gäller alla Audimodeller. Erbjudandet gäller 1

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör.

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör. Tillbehör & Service Njut av sommaren med rätt tillbehör. Vilka aktiviteter du än har planerat för utesäsongen, har vi tillbehören som gör dom möjliga. Välj och vraka bland mängder av erbjudanden i den

Läs mer

Caddy Edition 35. Jubileumsmodell av Sveriges populäraste transportbil. Nya Crafter. Van of the Year Specialversion. 400% Volkswagen.

Caddy Edition 35. Jubileumsmodell av Sveriges populäraste transportbil. Nya Crafter. Van of the Year Specialversion. 400% Volkswagen. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Maj augusti 2017 Caddy Edition 35. Jubileumsmodell av Sveriges populäraste transportbil. Nya Crafter. Van of the Year 2017. 400% Volkswagen. Specialversion av folkabussen.

Läs mer

Våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering för dig som företagare. Varje modell kan självklart skräddarsys efter eget önskemål.

Våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering för dig som företagare. Varje modell kan självklart skräddarsys efter eget önskemål. Attraktiva tjänstebilar för attraktiva företag. Volkswagen Personbilar, februari 2017. Reservation för tryckfel och ändringar. BRO-200-100-01 We mean Business Volkswagen Business Edition är speciellt anpassad

Läs mer

September 2013. Volkswagen Personalbil

September 2013. Volkswagen Personalbil September 2013 Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda,

Läs mer

Volkswagen Personalbil

Volkswagen Personalbil Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något BILLIGARE ÄN PRIVATÄGD BIL Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda, en kostnadsneutral

Läs mer

Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal Volkswagen Serviceavtal Bekymmersfritt bilägande och du vet vad det kostar Alla bilar behöver service och med serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad och vet exakt vad

Läs mer

December Mars Nya Golf Alltrack.

December Mars Nya Golf Alltrack. December Mars 20152014 Nya Golf Alltrack. Nya Golf Alltrack 1.8 TSI 180 DSG 4MOTION 2.0 TDI 184 DSG 4MOTION Efter succén med Passat Alltrack som förra året var den mest sålda Passat-versionen i Sverige,

Läs mer

Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal Volkswagen Serviceavtal Bekymmersfritt bilägande och du vet vad det kostar Alla bilar behöver service och med serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad och vet vad din service

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se 2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se NU HAR VI PACKAT RANGE ROVER EVOQUE MED MASSOR AV UTRUSTNING UTAN ATT DET KOSTAR DIG NÅGOT EXTRA.

Läs mer

NYHET! Amarok automat.

NYHET! Amarok automat. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Jan april 2013 NYHET! Amarok automat. Familjen 4MOTION. Standardhöjning på Caddy. Nyhet! Service 99 öre per mil för Transporter. Nya Amarok automat. Bekväm i rusningstrafik.

Läs mer

Betala per månad. Audi Serviceavtal

Betala per månad. Audi Serviceavtal Betala per månad. Audi Serviceavtal Inga obehagliga överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad för kommande service och reparationer, vilket underlättar budgetering och uppföljning för din privatekonomi,

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. TILL VOLVO V70, XC70 OCH S80 INGÅR ÄVEN DRIVER SUPPORT. VOLVO V60 D4.

Läs mer

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör.

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör. Tillbehör & Service full fart mot sommarens bästa tillbehör. Nu har vi sänkt priset på tillbehören som kommer att hjälpa dig i sommar. Välj och vraka bland alla erbjudanden vi är säkra på att du hittar

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR

VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR AKTUELLA MODELLER VOLKSWAGEN VOLKSWAGEN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR AUDI AUDI SKODA SEAT AKTUELLA BONUS BILAR Bonusbilar Volkswagen Personbilar e-up Drivmedel El Räckvidd: 160 km Co2: 0 g/km Bonus: 60 000

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

BMW X5. När Sheer du älskar. www.bmw.com. allt annat än statisk elektricitet.

BMW X5. När Sheer du älskar. www.bmw.com. allt annat än statisk elektricitet. Annons Hela denna bilaga är en annons från BMW Annons BMW The all-new i BMW X5 www.bmw.com När Sheer du älskar Driving att köra Pleasure allt annat än statisk elektricitet. BILEN SOM ÄR BYGGD AV KOL ISTÄLLET

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Transportbilar. Tillbehör & Service. Multistarter 2156:- Packline 5916:- Vinterkit 159:-

Transportbilar. Tillbehör & Service. Multistarter 2156:- Packline 5916:- Vinterkit 159:- Transportbilar Tillbehör & Service Multistarter 2156:- Packline 5916:- Vinterkit 159:- DEC FEB 2016 Bra val! lättmetallfälg Sima 16" Fälgdim: 6Jx16" ET 50 112/5 Rek däckdim: 205/55 R16 91Q Touran 2015,

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

BluePower. Tanka med egen el.

BluePower. Tanka med egen el. BluePower. Tanka med egen el. Ett erbjudande från OX2 och Volkswagen vind el 6h 190 e-up! km Vindparken på Fallåsberget. Foto: Lina Westman, Gefle Dagblad 2 BluePower. Juni 2014. Kör din elbil på el som

Läs mer

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER Bilbladet nr 2 2018 utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE 23-25 NOVEMBER Stockholmsvägen 24, Upplands Väsby Veddestavägen 1, Barkarby kia.com Kia Originalservice, alltid med

Läs mer

Ett helt nytt modellprogram. Caddy Proline. Ny prisvärd modell. Bygg din egen Transporter. Nya Crafter. Nu med 4MOTION eller automatlåda.

Ett helt nytt modellprogram. Caddy Proline. Ny prisvärd modell. Bygg din egen Transporter. Nya Crafter. Nu med 4MOTION eller automatlåda. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR September december 2017 Ett helt nytt modellprogram. Caddy Proline. Ny prisvärd modell. Bygg din egen Transporter. Nya Crafter. Nu med 4MOTION eller automatlåda. Nya Crafter

Läs mer

LVC Event Göteborg 9 10 april 2014. LCV Kampanj Q1 & Q2

LVC Event Göteborg 9 10 april 2014. LCV Kampanj Q1 & Q2 LVC Event Göteborg 9 10 april 2014 LCV Kampanj Q1 & Q2 WORKING STAR EDITION AC ESP Elfönsterhissar Airbag, förare/pass. Sidoairbag GPS Navigation CD-Bluetooth Backkamera C-lås Dimljus NV200 Working Star

Läs mer

NISSAN TRANSPORTBILAR

NISSAN TRANSPORTBILAR NISSAN TRANSPORTBILAR Aktuella kampanjer 1 januari till 31 mars 2019 1 (7) NAVARA Originalet! Fullutrustad ustad kampanjmodell nu endast 289.990 kr. exkl. moms Tillägg metallic 5.000 kr. exkl. moms Spara

Läs mer

Många bekymmersfria mil och du vet vad det kostar

Många bekymmersfria mil och du vet vad det kostar SIMPLY CLEVER Många bekymmersfria mil och du vet vad det kostar SKODA Serviceavtal finns i två nivåer med olika omfattning och innehåll Alla bilar behöver service och med serviceavtal undviker du överraskningar.

Läs mer

A4Prisfaktablad. A4 allroad

A4Prisfaktablad. A4 allroad Sedan Avant Prisfaktablad Innehåll 3-4 Sedan 5-6 Avant 7 8 Audi Sedan - Bensinmotorer Utrustning Motor Växellåda Effekt Standard SEK ink. moms 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudnanden 12 Populära tillval

Läs mer

Volkswagen Personalbil

Volkswagen Personalbil Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda sina anställda, en kostnadsneutral

Läs mer

Nya Passat. Utmanar det förväntade.

Nya Passat. Utmanar det förväntade. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Stockholm Volkswagen ANNONS Stockholm Rubrik Nya Passat. Utmanar det förväntade. Passat Sportscombi 2.0 TDI 190 DSG 4MOTION GT. Pris från 332 900 kr.

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

MINI COOPER S CABRIO.

MINI COOPER S CABRIO. MINI COOPER S CABRIO. PROVKÖR IDAG. Besök oss online för att hitta din närmaste MINIåterförsäljare och boka din provkörning. MINI.SE 1 av 10 01.09.2017 12:15 EXTERIÖR STYLING. 3AB YTTERBACKSPEGLAR/TAK

Läs mer

2006-09-23 Vägverket 1. Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006.

2006-09-23 Vägverket 1. Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006. Vägverket 1 Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006. Vägverket 2 Proportioner CO2 - påverkan Höjning från 90 till 110 på 10km väg med 10 000 ådt motsvarar 500-1000 FFV-bilar.

Läs mer

FÖRMÅNLIG FAVORIT CADDY PROLINE FRÅN 1.195: NY V6 I AMAROK. SVERIGES BÄSTA LAGUPPSTÄLLNING. BRA MILJÖVAL.

FÖRMÅNLIG FAVORIT CADDY PROLINE FRÅN 1.195: NY V6 I AMAROK. SVERIGES BÄSTA LAGUPPSTÄLLNING. BRA MILJÖVAL. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Maj augusti 2018 FÖRMÅNLIG FAVORIT CADDY PROLINE FRÅN 1.195: NY V6 I AMAROK. SVERIGES BÄSTA LAGUPPSTÄLLNING. BRA MILJÖVAL. MED 258 HÄSTAR UNDER HUVEN. MER KRAFT I AMAROK

Läs mer

Aktuella erbjudanden. Volkswagen Personbilar Business 2015

Aktuella erbjudanden. Volkswagen Personbilar Business 2015 Aktuella erbjudanden Volkswagen Personbilar Business 2015 Februari 2015 Volkswagen Business Bilar för tjänstebilsförare Innehåll Volkswagen Business är färdigbyggda bilar anpassade för tjänstebilsförare.

Läs mer

Business by Audi. Bygg din Audi idag.

Business by Audi. Bygg din Audi idag. HELA DENNA BILAGA ÄR EN AUDI HELA DENNA BILAGA ÄR EN AUDI Audi Konfigurator configurator.audi.se A4 Avant 2.0 TDI quattro S tronic Business by Audi. Per månad 2 770 SEK (Bilförmån) Bygg din Audi idag.

Läs mer

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO NISSAN NV200 lista, utrustning, tekniska data, färger EURO6 7.11.2018 07-11-2018 NV200 PRISLISTA EURO6 Karosstyp Motor Skjutdörr Lastvoly m m 3 Växel låda Modell version CO2 (g/km) Totalvikt (exkl. moms)

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

Bil upphandling Kravspecifikation

Bil upphandling Kravspecifikation 1.1 Kravspecifikation För att en anbudsgivare ska gå vidare till utvärderingen måste samtliga ska- krav under rubriken 1.2.1 1.2.2. vara uppfyllda. Vidare måste anbudsgivaren för den specifika produktgruppen

Läs mer

Skåp Motor Effekt kw/hk Vxl-låda Förbr Utsläpp Ca-pris

Skåp Motor Effekt kw/hk Vxl-låda Förbr Utsläpp Ca-pris Feb 2015 Priser Transporter Skåp Motor Effekt kw/hk Vxl-låda Förbr Utsläpp Ca-pris Kort axelavstånd 2.0 TDI 103 140 6VM 7,4 195 g/km 303 000 2.0 TDI 103 140 DSG 7,9 208 g/km 326 875 2.0 TDI 4MO 103 140

Läs mer

INVIGNINGSHELG NOVEMBER!

INVIGNINGSHELG NOVEMBER! INVIGNINGSHELG 12-13 NOVEMBER! Vi inviger VÅr NYa skodaanläggning i örebro och firar Med extra bra erbjudanden PÅ alla VÅra anläggningar. High Up! 75 hk. Pris 99 900 kr inkl. fri service*. City Emergency

Läs mer

FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april Bra tillfälle att köpa Caddy. Fyrtal i fyrhjulsdrift. Volkswagen SkiTeam. Transporter R Edition.

FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april Bra tillfälle att köpa Caddy. Fyrtal i fyrhjulsdrift. Volkswagen SkiTeam. Transporter R Edition. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april 2018 Bra tillfälle att köpa Caddy. Transporter R Edition. Fyrtal i fyrhjulsdrift. Volkswagen SkiTeam. Två välutrustade arbetsplatser. Två sätt att finansiera.

Läs mer

Transporter Eco BiFuel och Caddy EcoFuel

Transporter Eco BiFuel och Caddy EcoFuel Transporter Eco BiFuel och Caddy EcoFuel GASBILAR EcoFuel och Eco BiFuel Våra transportbilar av typen EcoFuel och Eco BiFuel kan köras på både naturgas och biogas. Naturgas (CNG) och biogas består till

Läs mer

Volkswagen Group Sverige Satsningar på hållbar mobilitet. Stefan Nygren

Volkswagen Group Sverige Satsningar på hållbar mobilitet. Stefan Nygren Volkswagen Group Sverige Satsningar på hållbar mobilitet Stefan Nygren e-mobility Group Manager Borlänge 20 april 2014 Globala megatrender påverkar hela mänskligheten, speciellt vår mobilitet Global uppvärmning

Läs mer

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat 2012 Polo Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Golf Beetle Tiguan Passat Ett erbjudande till Svensk Tennis Erbjudandet gäller under 2012 och prisexemplen avser läget

Läs mer

SKI TEAM. FÖR VINTRIGA VÄGAR.

SKI TEAM. FÖR VINTRIGA VÄGAR. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR Januari april 2019 SKI TEAM. FÖR VINTRIGA VÄGAR. 4MOTION. ETT BÄTTRE GREPP. DAGS ATT BLI ELEKTRISK? FLEET CONNECT. VINTERNS VIKTIGASTE VAL. Det svenska vädret är oberäkneligt.

Läs mer

Elbilar och laddhybrider du kan köpa nu. Chevrolet Volt laddhybrid

Elbilar och laddhybrider du kan köpa nu. Chevrolet Volt laddhybrid Elbilar och laddhybrider du kan köpa nu Här hittar du de bilar som du kan gå in i en bilaffär och beställa nu. Vi har inte tagit med fordon som klassas som mopeder, arbetsredskap eller fyrhjuliga motorcyklar.

Läs mer

AMAROK V6 258 HK. 272 HK I POWERBOOST-LÄGE. CRAFTER 4MOTION & AUTOMAT. CADDY & TRANSPORTER FRAMTIDENS KLASSIKER. MÖT DE KOMPROMISSLÖSA.

AMAROK V6 258 HK. 272 HK I POWERBOOST-LÄGE. CRAFTER 4MOTION & AUTOMAT. CADDY & TRANSPORTER FRAMTIDENS KLASSIKER. MÖT DE KOMPROMISSLÖSA. FRÅN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR September december 2018 AMAROK V6 258 HK. 272 HK I POWERBOOST-LÄGE. CRAFTER 4MOTION & AUTOMAT. CADDY & TRANSPORTER FRAMTIDENS KLASSIKER. MÖT DE KOMPROMISSLÖSA. Vill man bli

Läs mer

RENAULT KANGOO EXPRESS

RENAULT KANGOO EXPRESS RENAULT KANGOO EXPRESS Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-09-03 Ändrad 2012-09-03 Nu med ännu lägre förbrukning! från 4,9 l / 100 km NYHET: Kangoo Express Maxi Dubbelhytt Alla rekommenderade

Läs mer