FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista."

Transkript

1 FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 12 april 2017 klockan på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Cecilia Kristensen, PG Petersson, Ida Wahman, Birgitta Jonsson, Hans Nilsson, Regine Andersson, Seydi Simsek, Seth Ljunggren, Kjell Bengtsson och Kerstin Mårtensson. 1. Mötets öppnande. PG var mötesordförande så att Cecilia kunde vara sekreterare. 2. Val av justerare. Utsågs Ida och Hans till att justera protokollet. 3. Godkännande av föredragningslista. Det beslöts att arbeta utifrån det utskickade förslaget till föredragningslista [bilaga 1] med ett tillägg om Hylte på punkt 5a. 4. Godkännande av protokoll från den 8 februari 2017: Godkändes protokollet från föregående styrelse. 5. Verksamhetsplanering samt rapporter och skrivelser med anknytning till denna: a) Föreningens framtid, valberedning mm, åsikter från medlemmar. Inte hört något från Monica Bergqvist, som blev vald till ersättare på årsmötet. Cecilia ska kontakta henne. Vi har inte fått in några åsikter från våra medlemmar. b) Samverkan/samråd med socialförvaltningen, UAF, KHR och KHRs ref.grupp. Socialförvaltningen: De är sena med att skicka ut protokoll. När kommunen pratar om deras boendesamordnare så låter det bra men när våra medlemmar berättar om det är det en helt annan historia. Hans och Ida ska ta upp detta på nästa samverkan. Tydligen ska boendesamordnaren ha slutat och kommunen har i nuläget inte tillsatt tjänsten. Förvaltningen ska fortsätta utbilda vägledare inom delaktighetsmodellen. Vi ska få till ett möte med Ella och Tord (Cecilia, Hans, PG och Ida) Hans ska föreslå ett par datum till dem. UAF Mötet var den 27/2. UAF ska tillsammans med socialförvaltningen samordna klagomålsframställan till färdtjänst. Politikerna ska vara med på nästa möte. DV ska öppna en ny enhet med inriktning estetisk verksamhet. Nästa möte den 2/5. KHR Nästa möte den 15/6

2 KHR referensgrupp: Nästa möte den 15/6 Hylte: Styrelsen diskuterade och spånade på hur vi kan engagera fler personer i Hylte kommun. Vi enades om ett medlemsmöte/föreläsning. Bjuda in både medlemmar och icke-medlemmar. Vi tror att vi ska locka med en bra föreläsare och sen ha diskussion utöver vissa frågeställningar. Endast bjuda in dem som bor i Hylte om det blir en diskussionskväll, bjuda in även Halmstad om det blir en föreläsning. Kolla med Maria på RBU om de är intresserade om samverkan och samarbete med Hylte. Hans ska kolla med länsförbundet om de vill vara med och samarbeta i detta och kolla vad en föreläsning med Barbro Lewin kostar. Styrelsen är beredd att ta pengar från vårt sparkapital för att bekosta detta. Vi kan låna lokal i Hylte av SV men den är inte stor. Regine kan se till att inbjudan kommer ut till särskola. Korttidsboende och gruppboende. Frågeställningar: Vilka aktiviteter vill ni ha? Vilka frågeställningar vill ni att vi jobbar med? Hur vill ni ha er förening? c) Samverkan/samråd Frösunda. Inte haft ett möte sedan i september. Vi måste nu pressa dem att ha ett möte. d) Studieförbundet Vuxenskolan, KiX. Referensmöte den 3/4: Det pratades mycket om sommaraktiviteter, de ska ev anställa 2 personer från KIX för att hålla igång aktiviteter under sommaren. SV Halmstad har fått kr från kommunen. För en del av dessa pengarna vill de göra aktiviteter ihop med FUB. Ida funderade på kurser om datorer och ipads (t ex hur hittar man FUBs facebooksida och hemsida, hur hittar man sidan på kommunens hemsida om aktiviteter för vuxna med funktionsnedsättning fritiden ) Styrelsen tyckte den idén var mycket bra. e) Samarbete med RBU och DHR Den 25/4 har vi möte angående Ishallen ihop med konståkningsklubben och kommunen. f) Husknuten. Vi måste vara noga att se till att alla dörrar är låsta och lampor släckta när vi lämnar lokalerna på Husknuten. Cecilia har bett Yvonne Emanuelsson om ett nummer som vi kan ringa om en situation uppstår och vi inte kan låsa dörrarna. Hon ska återkoppla till Cecilia. g) Gokart. Höstens tider går ut i nästa utskick (maj/juni). h) Willy Engebrethsen har föreslagit en boendekonferens till våren med föreläsare och paneldebatt med politiker och tjänstemän. Detta kan inte Willy genomföra längre då hans projekt inte har några pengar. Styrelsen ska kolla med Ella och Tord (politiker i socialnämnden) om de är intresserade av att vara med på en sådan konferens. Det ska handla om Vad är det goda boendet? Detta för att höja kunskapsnivån hos personal, tjänstemän och personal. SV kan vara med. Ha denna konferens ev nästa vår för det tar tid att planera en sådan konferens. i) LL-grupp. Birgitta har inte hört något så hon ska kontakta Frida.

3 j) Martin Luther Musikcaféet den 8/4 hade 55 deltagare. Marianne tar över kontakten när det gäller dessa musikcaféer eftersom Bo pensioneras. FUB gav Bo en blomma som tack för all hjälp och lycka till med pensioneringen. Nästa musikcafé blir den 12/7. k) LänsFUB Trevligt årsmöte. Konstaterades att de inte fått tag i några pengar till Willys projekt men att styrelsen jobbar vidare då de anser att projektet är viktigt. l) Revidera budget FUB fick 47 00kr från kommunen. I vår kalkyl hade vi kr (som vi ansökte om) m) Medlemsavgift 2018 Konstaterar att medlemsavgiften 2018 blir 220kr/huvudmedlem och till 75kr/familjemedlem. n) välkommen på middag Nästa styrmöte är den 18/5. Ida åker för SV. Cissi kan inte åka så Ida kommer sitta på två stolar. o) Medlemsmöten och aktiviteter i övrigt Katrinebergs sommarkurs och höstkurser Glada Hudik 11 maj Cecilia ska kontakta Pär då inget är planerat om hur vi ska träffa skådespelarna efteråt. Midsommar Ingvar anordnar som vanligt p) Utskick Nästa utskick blir i maj/juni 6. Rapporter och skrivelser. [Bilaga 2] a) Ekonomi. PG rapporterar att vi har 34000kr i kassan. Tänka på att vi har en del tunga poster i januari och februari som tex olika medlemskap och intratidningen. b) Expedition, hemsida, profilmaterial. Cissi ska beställa hem lite nytt profilmaterial när behovet finns. c) Guldfiskarna. Hans har träffat några ur guldfiskarna för att prata om gode män. d) Uttalande från förbundsstyrelse/riksförbundet Inget att rapportera. e) Övriga rapporter och skrivelser Hans Nilsson har, på uppdrag från RiksFUB, börjat sammanställa en skrift om Gode man. Den ska innehålla vad personer med funktionsnedsättning behöver veta om gode män. 7. På gång, kalendarium. Cecilia har aktualiserat kalendariet enligt rapporterna ovan. [Bilaga 3]. 8. Bevakningsärenden. (bilaga 2) e) aktivitet på Kadriljen skjuts fram tills när Cecilia börjar jobba igen. 9. Beslutsärenden Ny dator och extern hårddisk Vi har köpt en begagnad dator från SV, PG håller på att kolla den och installerar det vi behöver. När den är igång ska vi köpa in en extern hårddisk för att överföra material från vår gamla dator. Ny mobil SV har ev en begagnadnmobil till hösten som vi kan köpa.

4 Lokal på Husknuten Det kan bli tal om ev byte av lokal då RBU känner att vår gemensamma lokal börjar bli trångbodd. Styrelsen kan dock inte ta några beslut om flytt innan vi har all information om vad den nya lokalen skulle kosta exakt och ev merkostnader i form av flytt av telefon mm. Motion till förbundsstämman. Styrelsen bifaller motionen om landsmöten vartannat år istället för förbundsstämma varje år. Detta då styrelsen har problem att få folk att kunna åka på stämmorna. Ida tar med sig styrelsens bifall till förbundstämman. 10. Övriga frågor. Vi diskuterade att kunskapen om funktionsnedsättning brister hos överförmyndaren. Cecilia ska maila Dan Öjvind och fråga om hur intentionerna var för att ha en föreläsning ihop med Laholm för överförmyndaren. 11. Styrelsemöten framöver. 10/5 7/6 30/8 12. Mötet avslutas. Ordföranden avslutar mötet.

5 Vid protokollet Cecilia Kristensen ordförande/sekreterare. Justeras: Hans Nilsson justerare Ida Wahman justerare

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista.

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande:  1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista. FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 10 maj 2017 klockan 18.00 20.30 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Cecilia Kristensen, PG Petersson,

Läs mer

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista.

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande:  1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista. FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 7 juni 2017 klockan 18.00 20.30 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Cecilia Kristensen, PG Petersson,

Läs mer

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista.

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande:  1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista. FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 30 augusti 2017 klockan 18.00 20.30 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Cecilia Kristensen, Bertil

Läs mer

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista.

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande:  1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista. FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 8 februari 2017 klockan 18.00 20.30 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Cecilia Kristensen, Birgitta

Läs mer

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista.

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande:   1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. 3. Godkännande av föredragningslista. FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 12 oktober 2016 klockan 18.00 20.30 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Cecilia Kristensen, PG

Läs mer

FUB Halmstad-Hylte. 1. Mötets öppnande. Ordförande Cecilia Kristensen öppnade mötet.

FUB Halmstad-Hylte. 1. Mötets öppnande. Ordförande Cecilia Kristensen öppnade mötet. FUB Halmstad-Hylte. 1. Mötets öppnande. Ordförande Cecilia Kristensen öppnade mötet. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 9 september 2015 klockan 18.00 20.30

Läs mer

Prot tidig. FUB Halmstad-Hylte.

Prot tidig. FUB Halmstad-Hylte. FUB Halmstad-Hylte. Prot 160217 tidig Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 17 februari 2016 klockan 18.00 20.45 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Cecilia

Läs mer

1. Mötets öppnande. Ordförande Cecilia Kristensen öppnade mötet. Birgitta Jonsson hälsas särskilt välkommen. Deltagarna presenterar sig.

1. Mötets öppnande. Ordförande Cecilia Kristensen öppnade mötet. Birgitta Jonsson hälsas särskilt välkommen. Deltagarna presenterar sig. FUB Halmstad-Hylte. Prot 151118 Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 18 november 2015 klockan 18.00 20.15 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Cecilia

Läs mer

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. Utsågs

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Mötets öppnande. 2. Val av justerare. Utsågs FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 19 augusti 2015 klockan 16.00 18.30 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Cecilia Kristensen (ordförande),

Läs mer

2. Val av justerare. Utsågs PG till att, förutom mötesordföranden, justera protokollet.

2. Val av justerare. Utsågs PG till att, förutom mötesordföranden, justera protokollet. FUB Halmstad-Hylte. Prot 160120 tidig 1. Mötets öppnande. Ordförande Cecilia Kristensen öppnade mötet. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 20 januari 2016

Läs mer

styrelsen för FUB Halmstad - Hylte tisdagen den 3 februari 2014 klockan 18.00 21.00 på Sperlingsgatan 5, Halmstad. Närvarande: Bertil Bengtsson

styrelsen för FUB Halmstad - Hylte tisdagen den 3 februari 2014 klockan 18.00 21.00 på Sperlingsgatan 5, Halmstad. Närvarande: Bertil Bengtsson FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte tisdagen den 3 februari 2014 klockan 18.00 21.00 på Sperlingsgatan 5, Halmstad. Närvarande: Bertil Bengtsson (mötesordförande),

Läs mer

Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 6 november 2013 klockan 18.00 21.30 på Sperlingsgatan 5, Halmstad.

Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 6 november 2013 klockan 18.00 21.30 på Sperlingsgatan 5, Halmstad. 1 Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte onsdagen den 6 november 2013 klockan 18.00 21.30 på Sperlingsgatan 5, Halmstad. Närvarande: Ingvar Nilsson (mötesordförande), Bertil

Läs mer

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Ordförande vid dagens möte. 2. Mötets öppnande.

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Ordförande vid dagens möte. 2. Mötets öppnande. FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte tisdagen den 6 maj 2014 klockan 18.00 19.50 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Bertil Bengtsson (mötesordförande),

Läs mer

c) Informationsträff om LSS, SoL, LVM mm anordnar socialförvaltningen i Halmastad den 11/11. Ingvar har anmält sig.

c) Informationsträff om LSS, SoL, LVM mm anordnar socialförvaltningen i Halmastad den 11/11. Ingvar har anmält sig. FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte tisdagen den 4 november 2014 klockan 18.00 20.20 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Bertil Bengtsson (mötesordförande),

Läs mer

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Ordförande vid dagens möte. 2. Mötets öppnande.

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Ordförande vid dagens möte. 2. Mötets öppnande. FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte tisdagen den 2 september 2014 klockan 18.00 21.15 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: P. G. Petersson (mötesordförande),

Läs mer

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Ordförande vid dagens möte. 2. Mötets öppnande.

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Ordförande vid dagens möte. 2. Mötets öppnande. FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte tisdagen den 7 oktober 2014 klockan 18.00 20.15 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Ingvar Nilsson (mötesordförande),

Läs mer

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Ordförande vid dagens möte. 2. Mötets öppnande.

FUB Halmstad-Hylte. Protokoll Närvarande: 1. Ordförande vid dagens möte. 2. Mötets öppnande. FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte tisdagen den 3 juni 2014 klockan 17.45 20.45 på Nässjögatan 10, Halmstad. Närvarande: Ingvar Nilsson (mötesordförande),

Läs mer

Seth Ljunggren, Kerstin Mårtensson, Kjell Bengtsson, Elisabeth Lundin.

Seth Ljunggren, Kerstin Mårtensson, Kjell Bengtsson, Elisabeth Lundin. FUB Halmstad-Hylte. Verksamhetsberättelse för FUB Halmstad-Hylte för verksamhetsåret 2014. Enligt stadgarna är verksamhetsåret = kalenderår. Dock redovisas, av tradition, verksamheten från årsmöte till

Läs mer

Årsmötesprotokoll Länsförbundet FUB i Halland

Årsmötesprotokoll Länsförbundet FUB i Halland Årsmötesprotokoll Länsförbundet FUB i Halland 1-19 Protokoll, fört vid årsmöte med Länsförbundet FUB i Halland Bilaga 1-6 onsdagen den 5 april 2017 i Hamnkorgen, Falkenberg. Närvarande: Vid protokollet:

Läs mer

styrelsen för FUB Halmstad - Hylte tisdagen den 14 januari 2014 klockan 18.00 21.30 på Sperlingsgatan 5, Halmstad. Närvarande: P G Petersson

styrelsen för FUB Halmstad - Hylte tisdagen den 14 januari 2014 klockan 18.00 21.30 på Sperlingsgatan 5, Halmstad. Närvarande: P G Petersson FUB Halmstad-Hylte. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för FUB Halmstad - Hylte tisdagen den 14 januari 2014 klockan 18.00 21.30 på Sperlingsgatan 5, Halmstad. Närvarande: P G Petersson (mötesordförande),

Läs mer

Protokoll fört vid DHR Halmstad-Hylte-Laholmsavdelningens styrelsemöte den 8 april 2015

Protokoll fört vid DHR Halmstad-Hylte-Laholmsavdelningens styrelsemöte den 8 april 2015 1-6 Närvarande: Bodil Timmermann, Jonny Persson, Jonas Vesterlund, Marita Ihlström Lämnat återbud: Karin Andersson Ej lämnat återbud: Gustav Thellqvist Adjungerad: Malin Nilsson 19 Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Årsmöte mars träff hos medlem på väg mot Special Göteborgsvarvet i maj månad

Årsmöte mars träff hos medlem på väg mot Special Göteborgsvarvet i maj månad Årsmöte mars träff hos medlem på väg mot Special Göteborgsvarvet i maj månad på scenen på Glada Hudik teater i september månad Konserthuset med tjejgruppen Upp & ner gympa Ombord på Birka Klippans möte

Läs mer

Styrelsemöte Sverok Väst

Styrelsemöte Sverok Väst Närvarande: Cecilia Hällstrand, Martin Brosser, Joakim Öfverholm, Sigrid Svensson, Svetozar Kljajin, Simon Österlund, Mikael Jönsson 1. Mötet öppnas Cecilia Hällstrand öppnade mötet klockan 18:36. 2. Val

Läs mer

Kommunala handikapprådet 2010-03-03 Sidan 1

Kommunala handikapprådet 2010-03-03 Sidan 1 PROTOKOLL Kommunala handikapprådet 2010-03-03 Sidan 1 Plats och tid: Kommunstyrelsesalen Stadshuset 100303 kl. 13.00 15.00 Närvarande: Ledamöter: Gun Engström Fibromyalgifören. Marianne Johansson DHR Eva

Läs mer

Kommunala Handikapprådet Sammanträdesdatum Sida (10) Sessionssalen, kommunhuset

Kommunala Handikapprådet Sammanträdesdatum Sida (10) Sessionssalen, kommunhuset Kommunala Handikapprådet Sammanträdesdatum Sida 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset 18.30-21.00 Beslutande Hans-Bertil Sinclair (m) Socialnämnden ordförande Ingrid Larsson (m) Kommunstyrelsen

Läs mer

ÅRSMÖTE - Personalföreningen MARKISERNA 2004-02-25, klockan 18.30-20.00 Restaurang Lovisa, Kunskapens Hus, Skene

ÅRSMÖTE - Personalföreningen MARKISERNA 2004-02-25, klockan 18.30-20.00 Restaurang Lovisa, Kunskapens Hus, Skene ÅRSMÖTE - Personalföreningen MARKISERNA, klockan 18.30-20.00 Restaurang Lovisa, Kunskapens Hus, Skene Närvarande medlemmar: Enligt separat förteckning, BILAGA 1 Fråga om mötets behöriga utlysande Godkännande

Läs mer

Protokoll årsmöte

Protokoll årsmöte Protokoll fört vid Ireortens Biodlarförenings årsmöte 2013 Plats: Ire Naturskola Närvarande: Stig Boklund Bengt Eriksson Mogens Vedel Åke Månsson Lars Nilsson Nils-Erik Svensson Göran Åstrand Anna Erlandsson

Läs mer

Kommunala handikapprådet 2012-06-12 10

Kommunala handikapprådet 2012-06-12 10 Kommunala handikapprådet 2012-06-12 10 Plats och tid Tullbackagården, 2012-06-12 kl. 17:30-19:10 Beslutande Helena Vilhelmsson (C), ordförande Britt Spiik, DHR Stig Broms, DHR Birgitta Wahlund, SRF Gunbritt

Läs mer

Vid genomgång av protokoll beslöts att ändra skrivelsen i 13 D) Beslut att AO ska ansvara för rekrytering i Göteborg.

Vid genomgång av protokoll beslöts att ändra skrivelsen i 13 D) Beslut att AO ska ansvara för rekrytering i Göteborg. Protokoll nr 1 2013 STYRELSEMÖTE Plats: LFC Borås Datum: onsdagen den 23 januari 2013 Närvarande Lena Jonsson, LFC Skövde Barbro Thannlund, NFC Gårda Annika Rydbäck, LFC Borås Johan Almén, LFC Skövde Marita

Läs mer

Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS)

Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS) Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS) Org.nr: 822001-6052 35:e ordinarie årsmötet Lördagen den 7 mars 2015 kl. 15.00 på Valla Folkhögskola, Linköping. 1 Årsmötet öppnas Årsmötet öppnades av

Läs mer

Protokoll fört vid Budget- och Styrelsemöte SBK Skaraborgsdistriktet. Datum: 2015-01-17 Tid: Klockan 10.00 Plats: Götene BK

Protokoll fört vid Budget- och Styrelsemöte SBK Skaraborgsdistriktet. Datum: 2015-01-17 Tid: Klockan 10.00 Plats: Götene BK Datum: 2015-01-17 Tid: Klockan 10.00 Plats: Götene BK Närvarande: Jan-Olof Säll Ulla-Britt Norberg Britta Althorn Arne Våring Maria Lögdlund Barbro Lund Jan Åberg Lalla Hammarström Adjungerade: Ej närvarande:

Läs mer

FUB i Linköping. Verksamhetsplan 2014

FUB i Linköping. Verksamhetsplan 2014 FUB i Linköping Verksamhetsplan 2014 Verksamhets plan för 2014 för FUB i Linköping Aktiviteter Vi kommer att ha möte med omsorgsnämnden, utförare, anhörigstöd, LSS funktionsstöd, dagligverksamhets chefer

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10

Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10 Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10 Närvarande: Ulf Lundell, Birgitta Biderman, Leif Wärme, Kjell Larsson, Anders Ahlström, Anders Ekholm, Arri Hirvasniemi, samt Susanne Bergqvist. Jennie Norén kom till

Läs mer

En guide i att arrangera årsmöten i SSU-klubbar och SSU-kommuner

En guide i att arrangera årsmöten i SSU-klubbar och SSU-kommuner En guide i att arrangera årsmöten i SSU-klubbar och SSU-kommuner Ett årsmöte hålls för att stämma av vad som har hänt under det föregående året, bestämma vad som ska hända det kommande året och att välja

Läs mer

(skriv vad föreningen heter i rutan ovan) 1. Val av mötesordförande, mötessekreterare, protokolljusterare för årsmötet. till mötesordförande

(skriv vad föreningen heter i rutan ovan) 1. Val av mötesordförande, mötessekreterare, protokolljusterare för årsmötet. till mötesordförande Detta protokoll fungerar både som dagordning (det ni ska prata om) och protokoll (det ni pratade om) Viktigt är att ni skriver under protokollet med en blå bläckpenna. PROTOKOLL ÅRSMÖTE (Skriv i vilket

Läs mer

LSS-enheten ANSLAG / BEVIS 2014-11-27. LSS-enheten

LSS-enheten ANSLAG / BEVIS 2014-11-27. LSS-enheten 1(10) Plats och tid Beslutande LSS-enheten. Torsdagen den 27 november 2014. 14.30-16.00 Kommunens representanter Anncatrin Ek Ingvar Jarfjord Handikapporganisationernas representanter Kerstin Hvirf Bengt

Läs mer

KRISTINEHAMNS KOMMUN PROTOKOLL Sida Kommunala Handikapprådet (KHR) (5) Plats: Stora Björn Nya Kyrkogatan 21. Närvarande: Bo Pettersson

KRISTINEHAMNS KOMMUN PROTOKOLL Sida Kommunala Handikapprådet (KHR) (5) Plats: Stora Björn Nya Kyrkogatan 21. Närvarande: Bo Pettersson Kommunala Handikapprådet (KHR) 070124 1 (5) Tid: Kl 15.00 16.35 Plats: Stora Björn Nya Kyrkogatan 21 Närvarande: Bo Pettersson Göran Andersson Ingegärd Karlsson Monica Marker Dick Malmström Ola Arheimer

Läs mer

Västra Medelpads brukshundklubb Styrelseprotokoll 110403

Västra Medelpads brukshundklubb Styrelseprotokoll 110403 VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 1100403 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg, ordförande Susanne Almgren, sekreterare Ingela Jonsson, kassör Ove Wikström, ledamot Malin Savander,

Läs mer

Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefon möte , kl. 18:00

Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefon möte , kl. 18:00 Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefon möte 190121, kl. 18:00 Närvarande Ordinarie ledamöter Jan Gustavsson (JG) Torbjörn Håkansson (TH) Ida Lilja (IL) Birgitta Limnefelt Sundin

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsesammanträde med DHR Halmstad-Hylte- Laholmsavdelningen.

Protokoll fört vid styrelsesammanträde med DHR Halmstad-Hylte- Laholmsavdelningen. Sida 1 av 6 Protokoll fört vid styrelsesammanträde med DHR Halmstad-Hylte- Laholmsavdelningen. Datum: onsdagen den 26 november 2015 Tid: 15.30 18.00 Plats: Husknuten, Nässjögatan 10 i Halmstad. Närvarande:

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Tid och plats: 1 september 2012 i Malmö Föreningens ordförande Aviva Suskin-Holmqvist öppnade årsmötet och hälsade alla välkomna. 1 Val av mötesordförande Som ordförande

Läs mer

Paneldebatt med riksdagsledamöter om LSS! Läns-FUB inbjuder till debatten den 8 maj 18:00-20:30 i ABF-huset

Paneldebatt med riksdagsledamöter om LSS! Läns-FUB inbjuder till debatten den 8 maj 18:00-20:30 i ABF-huset Hej alla medlemmar, Trots en tidig vår med mycket sol som vill locka ut oss i naturen har föreningen också viktiga aktiviteter på gång som vi hoppas ni vill delta i även om det vackra vädret fortsätter

Läs mer

Föreningsteknik arabiska

Föreningsteknik arabiska Föreningsteknik arabiska Innehåll sidan Inledning 3 1. Vad är en förening? 4 2. Hur startar man en förening? 8 3. Vad gör styrelsen? 13 4. Hur får man bra möten? 20 5. Hur gör man ett bra årsmöte? 25 6.

Läs mer

Ä R E N D E F Ö R T E C K N I N G

Ä R E N D E F Ö R T E C K N I N G Brukarrådet 2013-02-14 1 Ä R E N D E F Ö R T E C K N I N G Paragraf nr Ärenderubrik 1 Föregående mötes protokoll 2 Utredning om Svegs Folkets Hus, information om remiss 3 Information från Hjärt- och lungsjukas

Läs mer

SVENSKA BOUVIER DES FLANDRESKLUBBEN SBK:s avelsavdelning för Bouvier des Flandres, AfBF

SVENSKA BOUVIER DES FLANDRESKLUBBEN SBK:s avelsavdelning för Bouvier des Flandres, AfBF SVENSKA BOUVIER DES FLANDRESKLUBBEN SBK:s avelsavdelning för Bouvier des Flandres, AfBF www.bouvierklubben.com Protokoll fört på Svenska Bouvierklubbens årsmöte lördagen den 7 mars på Lerums Brukshundklubb.

Läs mer

Kommunala handikapprådet

Kommunala handikapprådet Kommunala handikapprådet Protokoll Tid torsdagen den 6 november 2008, kl. 13.30-16.00 Plats Rådhuset, sammanträdesrum Kupolen Närvarande Jonas Eriksson ordförande (MP) Veronika Plamén-Lemke (M) Ingeborg

Läs mer

Kom därför till årsmötet och tala om vad DU tycker vi ska göra under 2013!!!

Kom därför till årsmötet och tala om vad DU tycker vi ska göra under 2013!!! Medlemsinfo januari 2013 Aktuella föreningsaktiviteter FUB-café på Oasen på onsdagar kl 18:30-20:30 börjar den 16 januari och sedan 30 januari och 13 februari för att därefter förhoppningsvis fortsätta

Läs mer

Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS) Org.nr:

Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS) Org.nr: Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS) Org.nr: 822001-6052 251659264 33:e ordinarie årsmötet Lördagen den 9 mars 2013 kl. 15.00 på Scandic Mölndal. 1 Årsmötet öppnas Årsmötet öppnades av föreningens

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr xx. Kommunala handikapprådet 2014-03-26 1(12) Gun-Lis Wärngren Eva Stücken Inger Andersson Jan-Åke Revelj

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr xx. Kommunala handikapprådet 2014-03-26 1(12) Gun-Lis Wärngren Eva Stücken Inger Andersson Jan-Åke Revelj Nr xx Kommunala handikapprådet 2014-03-26 1(12) Tid och plats Onsdag den 26 mars 2014, klockan 13.00 16.00, i Stöd och service, Österrådaplan Beslutande Ledamöter Daniel Jensen, ordf. (KD) Socialnämnden

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 111106 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ingela Jonsson kassör, Ove Wikström ledamot, Kristina Westberg,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr xx. Linda Jansson. Anders Ågerup. Inger Andersson Margareta Jonsson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr xx. Linda Jansson. Anders Ågerup. Inger Andersson Margareta Jonsson Nr xx Kommunala handikapprådet 2012-10-11 1(12) Plats och tid Tingshuset, klockan 13.00-16.00 Beslutande Daniel Jensen (KD) Robert Svensson (C) Karin Johansson (KD) Linda Jansson Anders Ågerup Gun-Lis

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 Delaktighet Handlingskraft Rörelsefrihet Förbundet för ett samhälle utan rörelsehinder Hallands Läns Distrikt 1 DHR Hallands länsdistrikt Dagordning vid DHR Hallands länsdistrikts

Läs mer

Protokoll av styrelsemöte Furuby Sockenlag

Protokoll av styrelsemöte Furuby Sockenlag sid 1 av 7 Protokoll av styrelsemöte Furuby Sockenlag 2018-09-16 Tid och plats: 15.00 Furuby IF klubbstuga Närvarande: Tobias Gredemark, Anette Gunnarsson, Anna Bengtsson, Rickar Olbrant, Klas Bronvall,

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2016

Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2016 Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2016 Styrelsen för FUB Västerås lämnar härmed följande verksamhetsberättelse för år 2016 I STYRELSEN OCH PÅ FÖRTROENDEPOSTER Ordförande Margareta Hallner Vice ordförande

Läs mer

Nils Cidh Elisabeth Söllvander-Andersson Sarah Svensson Johan Nilsson Birgitta Bergström

Nils Cidh Elisabeth Söllvander-Andersson Sarah Svensson Johan Nilsson Birgitta Bergström 2013-09-02 1 (6) Plats och tid Kommunkontoret, Östhammar, klockan 14:30-16:15 Beslutande Nils Cidh Elisabeth Söllvander-Andersson Sarah Svensson Johan Nilsson Birgitta Bergström Övriga deltagande Utses

Läs mer

Sessionssalen

Sessionssalen 2010-06-02 Sida 1 av 10 Plats och tid Sessionssalen 18.30 21.00 Beslutande Övriga deltagare Hans-Bertil Sinclair (m), ordförande, Socialnämnden Kurt Johansson, vice ordförande, NHR Åsbobygden Boris Svensson

Läs mer

Ordförande öppnade mötet och hälsade de närvarande välkomna.

Ordförande öppnade mötet och hälsade de närvarande välkomna. PROTOKOLL styrelsemöte 10-2018 2018-10-23 Art: Plats: Närvarande: Styrelsemöte Klubbstugan Ulle Liukkonen, ordförande Karin Arkmo Larsson, sekreterare Kristina Nilsson, kassör Isabel Skogström, ledamot

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Elisabeth Wallenbring, ledamot Monica Rohland, ledamot Carolina

Läs mer

Protokoll av styrelsemöte Furuby Sockenlag

Protokoll av styrelsemöte Furuby Sockenlag Protokoll av styrelsemöte Furuby Sockenlag 2019-01-15 Tid och plats: 18.30 Furuby Församlingshem Närvarande: Gudrun Holmberg, Anna Bengtsson, Rickard Olbrant, Björn Nilsson, Klas Bronvall, Birgitta Estberg

Läs mer

HSO Göteborg Handikappföreningarnas Samarbetsorgan

HSO Göteborg Handikappföreningarnas Samarbetsorgan Protokoll fört vid Ordförandekommitténs möte Datum: 2010-04-22 Plats: Dalheimers Hus, lokal Karl Johan Närvarande: Se bifogad lista (bilaga 1) 1 Mötets öppnande Kerstin Sjöås hälsade alla välkomna och

Läs mer

Sammanträde med styrelsen i föreningslokalen, Skebokvarnsvägen 322, Högdalen onsdagen den 11 januari 2006 kl 18,30-20,00.

Sammanträde med styrelsen i föreningslokalen, Skebokvarnsvägen 322, Högdalen onsdagen den 11 januari 2006 kl 18,30-20,00. 2006-11-11 Nr 1 / 2006 Sid 1 av 5 Sammanträde med styrelsen i föreningslokalen, Skebokvarnsvägen 322, Högdalen onsdagen den 11 januari 2006 kl 18,30-20,00 Paragrafer 1-13 Närvarande ledamöter Håkan Norrgård

Läs mer

Samordningsförbundet för rehabilitering i Södertälje Styrelsen

Samordningsförbundet för rehabilitering i Södertälje Styrelsen Styrelsen Tid och plats: fredagen den 20 oktober 2017, kl. 13:00-15:00 Hagaberg Ledamöter: Anne-Marie Larsson (M), Stockholms läns landsting Rose-Marie Jacobsson (S), Södertälje kommun Nagam Alkass, Försäkringskassan.

Läs mer

Kommunala handikapprådet

Kommunala handikapprådet Kommunala handikapprådet 2013-05-21 11 Plats och tid DHR:s lokal, Rådmansgatan 9, 2013-05-21 kl. 15.00-17.00 Beslutande Tom Rymoen (M), ordförande Britt Spiik, DHR Birgitta Wahlund, SRF Bertil Nilsson,

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte för FSO i Stockholm, Vision:s lokal 2014-01-26 kl. 9 00 13 00

Protokoll fört vid styrelsemöte för FSO i Stockholm, Vision:s lokal 2014-01-26 kl. 9 00 13 00 Protokoll fört vid styrelsemöte för FSO i Stockholm, Vision:s lokal 2014-01-26 kl. 9 00 13 00 Närvarande Jim-Alex Minorsson Hirschi (sammankallande), Bo Sjöberg, Palle Storm, Anette Hagberg- Gustafsson,

Läs mer

Dagordningspunkter. Protokoll Distriktstyrelsemöte 15 februari. Deltagare NORDVÄSTRA SKÅNES SCOUTDISTRIKT

Dagordningspunkter. Protokoll Distriktstyrelsemöte 15 februari. Deltagare NORDVÄSTRA SKÅNES SCOUTDISTRIKT NORDVÄSTRA SKÅNES SCOUTDISTRIKT Protokoll Distriktstyrelsemöte 15 februari Datum: Plats: Löpnummer: 15 februari 2017 Rååvägen 119, Råå Möte 2, år 2017 Deltagare Närvarande Distriktsordförande Peter Wilhelmsson

Läs mer

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson Protokoll fört vid årsmöte den 30 maj 2015 Koloniföreningen Solhällan. Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson 1 Mötets öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

Datum: Tid: Klockan Plats: Skövde BK Närvarande: 26 st. enligt närvarolista

Datum: Tid: Klockan Plats: Skövde BK Närvarande: 26 st. enligt närvarolista Datum: 2018-05-16 Tid: Klockan 19.00 Plats: Skövde BK Närvarande: 26 st. enligt närvarolista Dagordning 1. Mötets öppnande 2. Val av två protokolljusterare tillika rösträknare 3. Fastställande av röstlängd

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr xx Sammanträdesdatum Kommunala handikapprådet 2013-09-18 1(12)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr xx Sammanträdesdatum Kommunala handikapprådet 2013-09-18 1(12) Nr xx Kommunala handikapprådet 2013-09-18 1(12) Tid och plats Onsdagen den 18 september 2013, klockan 13.00 16.00, i Stöd och service, Österrådaplan Beslutande Ledamöter Daniel Jensen, ordf. (KD) Robert

Läs mer

Tid och plats: Klockan , Stöd- och serviceenheten, Ö Kaserngatan 6, Kristianstad

Tid och plats: Klockan , Stöd- och serviceenheten, Ö Kaserngatan 6, Kristianstad Kommunala Rådet för 2010-04-08 Funktionsnedsatta Tid och plats: Klockan 13.15 15.45, Stöd- och serviceenheten, Ö Kaserngatan 6, Kristianstad Beslutande Bo Silverbern (m) ordförande Barbro Kärrstrand (fp)

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Torsdag 16/2 2017 1. Mötets öppnande - Ordförande Desirée öppnar mötet 17.34 Närvarande: Desireé Ernestad, Anna Svensson, Freja Swärdh, Clara Sege, Emelie Johansson, Atbin Motamedi,

Läs mer

11 Val av Sekreterare för mötet. Till Sekreterare för mötet valdes Magnus.

11 Val av Sekreterare för mötet. Till Sekreterare för mötet valdes Magnus. Protokoll styrelsemöte: Nummer: 4/11 Datum: 2011-04-11 Närvarande: Mats Hult, Jonsson, Ragnar Nilsson, Eva Persson, Owe Rosenholm, Magnus Sandberg och Rune Åström. Frånvarande: Inga. Telefonmöte över Skype:

Läs mer

Förslag till ändringar av medlemsavgift och stadgar på lättläst

Förslag till ändringar av medlemsavgift och stadgar på lättläst Förslag till ändringar av medlemsavgift och stadgar på lättläst Innehåll Sidan Medlemsavgift 4-7 Stadgar 8-11 Förslag till Samma medlemsavgift för alla och medlemsavgift 2019 Riksförbundet FUB har i många

Läs mer

för styrelsemöte söndagen den 18 september 2011 med Dacke Scoutdistrikt

för styrelsemöte söndagen den 18 september 2011 med Dacke Scoutdistrikt Dagordning för styrelsemöte söndagen den 18 september 2011 med Dacke Scoutdistrikt Plats: Chapmangården Klockan: 13.30 1. Mötet öppnas 2. Val av justerare 3. Godkännande av dagordning 4. Föregående mötes

Läs mer

Kommunala Handikapprådet (11)

Kommunala Handikapprådet (11) Kommunala Handikapprådet 2014-12-15 1 (11) Plats och tid Konferenslokal hos Bostadsstiftelsen Hyltebostäder. Kl. 16:00-16:45 Beslutande Övriga deltagare Utses att justera Justeringens tid Politiker Åke

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Föreningen Grävande Journalister

Protokoll från styrelsemöte med Föreningen Grävande Journalister Protokoll från styrelsemöte med Föreningen Grävande Journalister Föreningen Grävande Journalister Orgnr 800301-1429 Protokoll nr: 2, 2018 Datum: 27 februari, 2018 Plats: Dagens Arbete, Olof Palmes gata,

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Villaägarna på Gotland. Sekreterare: Ulf Jönsson. Ordförande: Ulf Almlöf

Protokoll fört vid årsmöte med Villaägarna på Gotland. Sekreterare: Ulf Jönsson. Ordförande: Ulf Almlöf Protokoll fört vid årsmöte med Villaägarna på Gotland Tid 2015-04-16 kl 18.30 21.00 1-24 Plats: Restaurang Visborg, Visby Sekreterare: Ulf Jönsson Ordförande: Ulf Almlöf Justerare: Ebbe Sundberg 1 Mötets

Läs mer

Kerstin Hörnqvist, sekreterare. Justeringens tid och plats: Kommunkontoret, , kl Kerstin Hörnqvist.

Kerstin Hörnqvist, sekreterare. Justeringens tid och plats: Kommunkontoret, , kl Kerstin Hörnqvist. 1 (8) Plats och tid: Oasen, Nordmaling kl 19-19.35 Beslutande: Övriga närvarande: Utses att justera: Gunnar Wiglöv (s), ordförande Anders Lundberg (c), 1:e vice ordförande Bo Westermark (v), 2:e vice ordförande

Läs mer

Mötesanteckningar från Tysslinge Företagares ordinarie styrelsemöte (nr 2) den 10 augusti 2009

Mötesanteckningar från Tysslinge Företagares ordinarie styrelsemöte (nr 2) den 10 augusti 2009 Mötesanteckningar från Tysslinge Företagares ordinarie styrelsemöte (nr 2) den 10 augusti 2009 Tid: Kl. 19:00 Plats: Ingelstavägen 11 i Latorp (värd: Anders Holm, Lions) Närvarande: Anders Holm, ordförande

Läs mer

som ersätter Sören Jönsson

som ersätter Sören Jönsson SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Sida 1 (6) Plats och tid Kyrkans gård-lockörn, Kl 19.00 21.30 Beslutande Greger Ulleryd Kjell Hjalmarsson Conny Jonsson Lars-Olof Bårström Gunnar Hjort Sören Pettersson

Läs mer

Kommunala handikapprådet 2011-12-15 14

Kommunala handikapprådet 2011-12-15 14 Kommunala handikapprådet 2011-12-15 14 Plats och tid Tullbackagården, 2011-12-15 kl. 17.30-19.15 Beslutande Helena Vilhelmsson (C), ordförande Britt Spiik, DHR Stig Broms, DHR Torbjörn Lindblom, FEB Ulla

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67)

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67) Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67) 68 Öppnande av möte Ordförande öppnar mötet. 69 Diskussion om Tu Lajvs

Läs mer

Protokoll för lokalavdelnings. årsmöte den / 2017, kl i

Protokoll för lokalavdelnings. årsmöte den / 2017, kl i Protokollet sparas av lokalavdelningen. Protokoll för lokalavdelnings årsmöte den / 2017, kl i Redovisning av genomfört årsmöte sker genom digital inlämning av valrapport och verksamhetsberättelse senast

Läs mer

Protokoll för ADADnätverkets ÅRSMÖTE 2015

Protokoll för ADADnätverkets ÅRSMÖTE 2015 Protokoll för ADADnätverkets ÅRSMÖTE 2015 Torsdagen den 26 mars 2015, Karlavägen 66, Östermalm, Stockholm, Klockan 19.35 20.00 Närvarande: Göran Fjällborg, Jenny Kvam, Niklas Waitong, Dani Balladares,

Läs mer

Funktionshinderrådets möte den 12 november 2013

Funktionshinderrådets möte den 12 november 2013 Sida 1 (5) Funktionshinderrådets möte den 12 november 2013 Ledamöter Kerstin Järneberg, ordförande 1 Carita Mandelin Ove Martinsson Lars Jonsson Vakant plats Förhinder Blazena Westerlund, vice ordförande

Läs mer

STADGAR FÖR VÄSTBERGATRÄFFEN

STADGAR FÖR VÄSTBERGATRÄFFEN STADGAR FÖR VÄSTBERGATRÄFFEN Reviderade och antagna av årsmötet i mars 2013 Föreningens namn är Västbergaträffen med organisationsnummer 802004-6937. Västbergaträffens hemvist är Stockholm. Västbergaträffen

Läs mer

Föredragningslista Styrelsemöte

Föredragningslista Styrelsemöte Föredragningslista Styrelsemöte Datum: 2018-01-29 Tid: 19:30 Plats: Discord 1. Mötets öppnande 2. Val av justeringsperson 3. Adjungeringar 4. Fastställande av föredragningslista 5. Genomgång av föregående

Läs mer

Sofie Eén, sekreterare I övrigt se respektive paragraf. Anna-Carin Hammarberg. Anna-Carin Hammarberg

Sofie Eén, sekreterare I övrigt se respektive paragraf. Anna-Carin Hammarberg. Anna-Carin Hammarberg 1(9) Plats och tid Beslutande Blomstergården, Rödörummet, måndagen den, klockan 14.00-16.10 Ledamöter Andreas Karlsson, C, ordförande Karin Jonsson, barn och utbildningsnämnden Peter Grundström, Krokomsbostäder

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2017

Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2017 Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2017 Styrelsen för FUB Västerås lämnar härmed följande verksamhetsberättelse för år 2017 I STYRELSEN OCH PÅ FÖRTROENDEPOSTER Ordförande Margareta Hallner Vice ordförande

Läs mer

Bildandet av en förening.

Bildandet av en förening. Bildandet av en förening. Konstituerande möte är när föreningen bildas och ett första möte hålls. När en förening söker bidrag, hyr lokal, skaffar telefonabonnemang eller liknande frågas det oftast efter

Läs mer

Tid och plats: Klockan 13.15 14.50, Stora Konferensrummet, Stöd- och serviceenheten

Tid och plats: Klockan 13.15 14.50, Stora Konferensrummet, Stöd- och serviceenheten 2013-02-07 Funktionsnedsatta Tid och plats: Klockan 13.15 14.50, Stora Konferensrummet, Stöd- och serviceenheten Beslutande Bo Silverbern (m) ordförande Bo Kron (s) Henry Larsson (s) Zita Boman, vice ordf

Läs mer

Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS)

Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS) 251659264 Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS) Org.nr: 822001-6052 34:e ordinarie årsmötet Lördagen den 8 mars 2014 kl. 15.00 på Scandic Täby. 1 Årsmötet öppnas Årsmötet öppnades av föreningens

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll 2015 Nr 7 Datum: 2105-09- 22 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Bo Bergström Ordförande Paul Fältman Vice Ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Ingvar Nilsson

Läs mer

Kommunala Handikapprådet (5) Kommunhuset, Plan I, Sal 119, Sundsgatan 29, Vänersborg Torsdagen den 6 december 2007, Kl

Kommunala Handikapprådet (5) Kommunhuset, Plan I, Sal 119, Sundsgatan 29, Vänersborg Torsdagen den 6 december 2007, Kl Kommunala Handikapprådet 2007-12-12 1 (5) Plats och tid Kommunhuset, Plan I, Sal 119, Sundsgatan 29, Vänersborg Torsdagen den 6 december 2007, Kl. 15.00 18.40 Närvarande Övriga Ann-Britth Fröjd, SN, ordförande

Läs mer

VETA FÖR ATT ARRANGERA EN

VETA FÖR ATT ARRANGERA EN ALLT DU BEHÖVER! VETA FÖR ATT ARRANGERA EN? DISTRIKTSSTÄMMA! Några viktiga datum! 30 april sista datum att medlemsrapportera via registret. 30 april sista dag enligt stadgarna att ha distriktets stämma.

Läs mer

Protokoll 140814: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala

Protokoll 140814: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Protokoll 140814: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jas Szulkin, Ida Reimegård, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala Nylander.

Läs mer

Protokoll för lokalavdelnings årsmöte den / 2017 kl. i:

Protokoll för lokalavdelnings årsmöte den / 2017 kl. i: 1 ex sparas av lokalavdelningen. 1 ex skickas tillsammans med valrapporten till Carin Svensson LRF Sydost, Kronobergsgatan 9, 352 33 Växjö. Senast inkommen 1 mars. Protokoll för lokalavdelnings årsmöte

Läs mer

ST inom Arbetsförmedlingen Sektion Södra Götaland

ST inom Arbetsförmedlingen Sektion Södra Götaland ST inom Arbetsförmedlingen Sektion Södra Götaland Protokoll fört vid Sektion Södra Götalands representantskap 21 mars 2013 på Af Lund Antal deltagare: 37 närvarande medlemmar varav 23 som valda ombud med

Läs mer

Protokoll Skärholmens råd för funktionshinderfrågor

Protokoll Skärholmens råd för funktionshinderfrågor Protokoll Sida 1 (5) Protokoll Skärholmens råd för funktionshinderfrågor Tidpunkt: 2016-04-08, kl. 10.00 12.00 Lokal: Norrholmen,, plan 7. Lotta Rosenström Ordförande Närvarande: Stig-Joeran Samuelsson

Läs mer