Bo på ett av områdets bästa lägen! Braxenvägen 28, Fyllinge

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bo på ett av områdets bästa lägen! Braxenvägen 28, Fyllinge"

Transkript

1 Bo på ett av områdets bästa lägen! Braxenvägen 28, Fyllinge

2 Lägenhetsfakta PRIS SEK. Accepterat utgångspris AVGIFT 6305 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, sophämtning, garage samt bostadsrättstillägg. BOSTADSTYP Bostadsrätt TYP AV BOSTADSRÄTT Villa OMRÅDE Fyllinge GATUADRESS Braxenvägen 28, Halmstad LÄGENHETSNUMMER 78 BOAREA (BOA) 117 m² BOAREAUPPGIFT ENLIGT: Bostadsrättsföreningen UPPLÅTEN MARK Upplåten på annat sätt än bostadsrätt ANDELSTAL 1,83480% ANTAL RUM 4, varav 3 sovrum MAX ANTAL SOVRUM 4 JURIDISK PERSON KAN ACCEPTERAS Nej PANTSÄTTNING Är inte pantsatt BYGGÅR 1983 VÅNINGSPLAN 4 ALLMÄN INFORMATION VÄRME- OCH VENTILATIONSANLÄGGNING ÖVRIGA UTRYMMEN I FÖRENINGEN UTFÖRDA RENOVERINGAR KOMMANDE RENOVERINGAR TV/INTERNET Välskötta Halmstadshus nr 10 består av totalt 56 bostadsrätter belägna på Braxen vägen och Abborrvägen. Föreningen är belägen i ett mycket barnvänligt område med lekplatser, förskola och skola. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostads rättsinnehavarna och bostadsrättstillägget är kollektivt tecknat av bostadsrättsföreningen. Fjärrvärme. Alldeles utanför groventrén finns ett mycket rymligt förråd. Föreningen har en kvar terslokal för övernattning eller festligheter som hyrs ut till medlemmarna till en kost nad av 400 kr/dygn. Här finns fyra bäddar, soffa, badrum, pentry med porslin etc. Fönsterna på övre plan är bytta, gavlarna renoverade. Byten av fönster på nedre plan samt målning sker efterhand som behov finns. Fiber finns indraget via Stadsnätet där innehavaren väljer leverantör efter eget önskemål. PARKERIGSBESKRIVNING Till varje bostadsrättshus följer ett garage som ingår i månadsavgiften. Fria parke ringsplatser finns att tillgå i området. BOSTADSRÄTTSFÖRENING Riksbyggen Halmstadshus nr 10 ORG. NR PLANERADE AVGIFTSÄNDRINGAR Finns inga planerade höjningar. HUSHÅLLSEL 375 SEK/MÅN VATTEN 400 SEK/MÅN ENERGISTATUS Energideklaration är utförd ENERGIDEKLARATION UTFÖRD ENERGIPRESTANDA 143 kwh/m² Ansvarig mäklare Har du frågor och funderingar om den här bostaden? Tveka inte att kontakta mig! Henric Johansson Registrerad Fastighetsmäklare Mobil: mail: henric@bostadco.se

3 Stor insynsskyddad hörntomt med kvällssol! Fyllinge På en insynsskyddad hörntomt på ett av områdets bästa lägen väntar nu denna bostadsrättsvilla på nya ägare. Tomten är en av områdets största (ca 400 kvm) och angränsar mot grönområde. Interiören är välskött och erbjuder idag tre sovrum med möjlighet till ett fjärde. Stort kök med nya luckor! På en insynsskyddad hörntomt på ett av områdets bästa lägen väntar nu denna bostadsrättsvilla på nya ägare. Tomten som är belägen i soligt västerläge är en av områdets största (ca 400 kvm) och angränsar mot grönområde. Interiören är välskött och erbjuder idag tre sovrum med möjlighet till ett fjärde. Stort kök med nya luckor och goda förvaringsmöjligheter! Välskött förening där värme och garage ingår i månadsavgiften. Välkomna på visning!

4

5

6

7 Bo på generösa ytor med bra förvaringsmöjligheter! På ett av områdets bästa lägen finner vi denna tilltalande bostadsrättsvilla med stor (ca 400 kvm) insynsskyddad tomt angränsande mot grönområde. ENTRÉPLAN Vi kliver in och får direkt en känsla av hemtrevnad. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och vi hänger enkelt av oss ytterkläderna i de öppna garderoberna. Till vänster når vi entréplanets badrum som har våtrumsmatta på väggar och golv. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ samt dusch. Ljusinsläpp och vädringsmöjligheter via fönster. Vidare in i hallen öppnar vardagsrummet upp sig framför oss, vardagsrummet har en mycket generös yta och rymmer såväl en stor matsalsgrupp samt soffa. Vardagsrummet är lättmöblerat och har ljusinsläpp från två håll. Väggarna är målade i vitt. Från vardagsrummet finner vi utgången till uterummet och vidare ut till den underbara trädgården med kvällssol. Trädgården är välskött, insynsskyddad och en av områdets största. Trädgården erbjuder plommonträd, äppelträd samt ett mindre trädgårdsland med bla rabarber. I anslutning till köket finner vi groventrén/tvättstugan med en våtrumsmatta i ljus ton och tapetserade väggar. Tvättstugan är utrustad med arbetsbänk, tvättmaskin, rostfri ho samt fjärrvärmecentral. ÖVRE PLAN På övre plan möts vi av en möblerbar hall med ljusinsläpp från takfönstret. På golvet ligger en träliknande plastmatta och en vägg är målad i en varm röd fondvägg. I hallen finner vi luckan upp till vinden där vi har mycket goda förvaringsmöjligheter. Rakt fram når vi badrummet med våtrumsmatta i ljusa toner. De dubbla fönsterna ger ett rikligt ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ samt badkar. Till höger på övre plan kommer vi in i det största sovrummet som ger en inbjudande känsla med väggar målade i vitt. Här erbjuds ett flertal garderober. Det två mindre sovrummen är belägna åt norr. Plastmatta på golven och ljust målade väggar. Köket är rejält med en väl tilltagen matplats och fönster åt två väderstreck. Luckorna är bytta och ovanför arbetsytorna sitter kakel som stänkskydd. På golvet ligger en plastmatta. Kapitalvarorna består av spis med häll, fläkt, diskmaskin, kyl samt frys. En trivsamt och barnvänligt boende där värmen ingår i månadsavgiften!

8

9

10

11

12

13 Planlösningen Här får du en sammanhängande bild över hur hemmet är disponerat. Planritningens mått är ungefärliga så ta inte fram linjalen för att se om soffan får plats i nischen. Ta istället med dig tumstocken till visningen!

14 Omtyckta Fyllinge Den södra delen av Fyllinge har varit bebodd sedan mycket lång tid. Här har funnits ett stråk av bronsåldersgravar i nord-sydlig riktning. Från början låg här byarna Fyllinge och Olofstorp. Fyllebro kallas området både söder och norr om bron över Fylleån. En träbro över Fylleån vid Fyllebro fanns redan 1676 vilket kan ses på den målning som beskriver slaget det året. Förskolor & Skolor Gäddans förskola (tre avd 1-5 år), Gäddvägen 179 Gyllebolets förskola (tre avd 1-5 år), Taxvägen 35 Klackens förskola (två avd 1-5 år), Jaktfalksvägen 53 Fyllinge förskola, Settervägen 21 Fyllingeskolan (Åk F-9), Gäddvägen 181 Slaget vid Halmstad, även benämnt slaget vid Fyllebro, var ett avgörande slag under skånska kriget mellan Sverige och Danmark. Det stod utanför Halmstad den 17 augusti 1676, då danskarna besegrades i grunden. Genom segern kunde svenskarna samla förstärkningar och senare besegra den danska invasionsarmén i slaget vid Lund. Detta kom att bli det sista slaget mellan danskar och svenskar i Halland. En minnessten över slaget restes redan En minnesplats med skylt över slaget vid Fyllebro invigdes den 17 augusti 2010 och 2012 fick den gjutna rondellen i betong vid infarten till Fyllinge en svensk respektive en dansk flagga påmålad för att ytterligare påminna om vår historia. Fyllinge som är beläget ca 5 km söder om Halmstad består idag av en blandning av bostadsrätter, hyreshus och villor. Låga hus med många lekplatser och generösa grönytor mellan husen kännetecknar området och lugnet och närheten till havet är annat som gör att de flesta bor kvar länge här. Eurostops köpcentrum finns på fem minuters cykelavstånd och erbjuder bl.a. mataffärer, systembolag, apotek, optiker, blomsterhandel och flertalet klädbutiker. Fyllinge har en kyrka, Mariakyrkan, en skola, Fyllingeskolan, förskolor, fritidsgård, bibliotek samt en idrottsplats, Halmiavallen. Här finns flera idrottsföreningar inom gymnastik, innebandy och fotboll. I närheten ligger Stadsbondgården Olofstorp som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer.

15 Köparens- och säljarens ansvar för bostadsrättens skick med mera MÄKLARSAMFUNDET Köparens undersökningsplikt Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t ex säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Säljarens upplysningsskyldighet Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Även om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren är dessutom inte dolt och kan i normalfallet inte åberopas av köparen. Utfästelse Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser. Dolda fel De fel som säljaren kan bli ersättningsskyldig för är således bl a sådana fel som köparen inte kunnat upptäcka. Det gäller även om säljaren själv inte kände till felet - sk dolda fel. Det är svårt att enkelt definiera detta begrepp, men i princip är det fråga om fel, som vare sig säljaren eller köparen kände till och som köparen vid en mycket noggrann undersökning av bostadsrätten inte kunnat upptäcka och inte heller borde ha räknat med på grund av ålder, pris och skick. Avtalsfrihet Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning somköplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

16 Frågor & svar - Budgivning MÄKLARSAMFUNDET Vilka regler gäller för budgivning? Det kan konstateras att det för närvarande inte finns några lagregler, branschpraxis eller övergripande regler som i samband med överlåtelse av fastigheter och bostadsrätter reglerar budgivningsprocessen. Reglerna för budgivning i samband med bostadsköp varierar därför mellan olika mäklarföretag och till och med inom samma företag för enskilda objekt, eftersom det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer regelverket. Säljaren har också möjlighet att när som helst under själva budgivningen ändra formerna eller helt enkelt avbryta eller avsluta budgivningen. Med andra ord säljaren håller i taktpinnen. Finns det olika former av budgivningar? I princip kan det urskiljas två huvudmodeller. Öppen budgivning och sluten budgivning. Det kan också förekomma att det som börjar som en öppen budgivning, avslutas som en sluten budgivning för att särskilja en grupp spekulanter som alla har en het önskan om att få köpa. En öppen budgivning kännetecknas av att bud ges i löpande tidsföljd och att deltagarna i budgivningen har möjlighet att bjuda över andra spekulanters tidigare lagda bud. Buden avges i kronor. Det kan också förekomma att budet följs av ett specifikt erbjudande från budgivaren såsom t ex snabbt tillträde eller accept av en friskrivningsklausul. Fastighetsmäklaren har skyldighet att redovisa alla spekulanter som visat intresse att köpa den aktuella bostaden. Du har som budgivare rätt att få ditt bud framfört till säljaren oavsett om säljaren och mäklaren föreskrivit att budet ska avges på ett särskilt sätt eller i speciell form. Sluten budgivning förkommer inte så ofta. Den innebär att bud lämnas skriftligt inom viss utsatt tid och att buden öppnas vid ett och samma tillfälle, säljaren har då möjlighet att accept- era något av buden eller förkasta alla bud. Det är ingen skillnad, vad gäller budgivarens bundenhet till det avlagda budet, att lägga bud i en öppen budgivning mot att göra det i en sluten budgivning. Det är Jordabalkens och bostadsrättslagens krav som styr att det krävs skriftligt avtal mellan köpare och säljare för att ett bud ska bli bindande. När det handlar om sluten budgivning bör krav kunna uppställas på att information klart framkommer när det gäller eventuella önskemål som säljaren kan ha, t ex friskrivningsklausul, krav på viss tidpunkt för tillträde eller om inte säljaren accepterar villkor för köpets fullbordan och bestånd. Om man kan följa en budgivning på fastighetsmäklarens webbplats, kan man då vara säker på att alla angivna bud finns med i förteckningen? I de budredovisningar som presenteras på olika webbplatser kan det hända att man istället för att visa alla lagda bud väljer att skriva - Budgivning pågår. Grundprincipen får dock anses vara att visa alla eller inga, men det finns undantag. Det ligger på fastighetsmäklaren att informera om vilka förutsättningar som gäller för en pågående eller förestående budgivning. En sådan information ska även innehålla uppgifter om hur man som spekulant kan få information om senast angivna bud. Detta sätt att redovisa en pågående budgivning har ingenting med den obligatoriska budförteckningen som fastighetsmäklaren enligt lag är skyldig att föra. Denna förteckning överlämnas endast till köparen och säljaren senast på tillträdesdagen. I listan ska alla lagda bud ovillkorligen redovisas. Om jag är med i en budgivning och lägger ett bud som säljaren accepterar kan jag då vara säker på att jag köpt ett nytt boende. När det gäller fastigheter och bostadsrätter finns det ett skriftligt formkrav som kommer av att Jordabalken och Bostadsrättlagen föreskriver det. Det innebär att fram till dess att både köpare och säljare har skrivit under ett köpekontrakt eller överlåtelseavtal är affären helt öppen och ingen av parterna är juridiskt sett bundna till sin muntliga överenskommelse. Av det följer att fastighetsmäklaren är skyldig att framföra alla eventuella nya spekulanter och bud till säljaren. I det fall att det kommer in en ny intressent eller nytt bud är det säljaren som sen bestämmer hur han eller hon vill gå vidare. Det är alltid säljaren som bestämmer till vem man vill sälja, när man gör det och till vilket pris man gör det. Du har köpt nytt boende först när båda parter undertecknat en köpehandling och eventuella villkor för köpets fullbordan och bestånd uppfyllts. Vi står i begrepp att köpa vårt första boende. Har förstått att det är vanligt att det blir budgivning. Kommer fastighetsmäklaren informera oss om hur det går till eller är det sånt som vi måste ta reda på själva? Alla spekulanter ska informeras om hur en eventuell budgivning kommer att gå till. Alla har rätt att få veta vilka förutsättningar som gäller och att få sakliga och korrekta uppgifter. Om säljaren har ställt upp vissa villkor och önskemål för försäljningen ska även detta framgå tydligt. En fastighetsmäklare kan inte ge några löften till någon om att få köpa utan ska göra klart för spekulanterna att det är säljaren som bestämmer. Till vem man säljer, till vilket pris och när man gör det. Mäklaren får dock ge säljaren sakliga råd i valet av köpare. Bra att veta är också att du som spekulant efter avslutad budgivning i princip inte har rätt att få annan information än om du fick köpa eller inte. Blir du däremot lycklig köpare och skriver kontrakt med säljaren så kommer fastighetsmäklaren att redovisa budgivningslistan till både köpare och säljare. Listan kommer att innehålla namn och telefonnummer och buden i kronologisk ordning.

17 FÄRG TAPETER GOLV SöndrumS vägen 39 HalmS tad. t el KUNSKAP * KVALITET * SERVICE *Färg Vi tillhandahåller produkter från Beckers Jotun Keim - Hagmans med flera. Såväl invändiga och utvändiga produkter där kvaliten är av bästa möjliga, t ex kan vi erbjuda en 15 års skriftlig kulörgaranti på utvändig fasadfärg. *Golv Våra leverantörer är Tarkett Berry Alloc Golvabia med flera. Trägolv - Laminatgolv - Vinylgolv - Heltäckningsmattor - Kakel- Klinker - Våtrum samt tillbehör såsom golvlister. *Tapeter Från alla ledande leverantörer som Eco - Boråstapeter - Midbec -Sandberg - Cole&Son Inrade -Sanderson-Carma- Nina Campbell - Morris&Co - Osborne&Little - Duro mfl. *Hembesök Vill ni ha hjälp att förnya ert hem invändigt eller utvändigt? Boka färgsättningshjälp! Vi hjälper er med förslag men ni bestämmer. Gör en riktig bra affär genom att köpa ert boende genom Bostad&Co, för då får ni möjlighet att använda ett guldkantat prisavtal! FÄRG TAPETER GOLV Ni som köper hus genom Bostad&Co får utnyttja specialförmåner och priser som er mäklare informerar er om. SöndrumS vägen 39 HalmS tad. t el FÄRG TAPETER GOLV SöndrumS vägen 39 HalmS tad. t el

18 HANDELSBANKEN HALMSTAD SEPTEMBER 2014 Vi hjälper dig att finansiera din bostad Kontakta oss för ett snabbt lånelöfte När du flyttar alla dina bankaffärer till oss kan vi erbjuda dig konkurrenskraftiga räntor, kostnadsfritt Låneskydd med trygghetskapital och en rad andra förmånliga villkor. Välkommen till Handelsbanken i Halmstad! Pernilla Arsamandi, tel e-post peak05@handelsbanken.se Maria Rosenqvist-Urfels, tel e-post maro19@handelsbanken.se handelsbanken.se/halmstad

19 Välkommen till Bostad&Co Vi är den lilla sociala mäklarbyrån i Halmstad. Vi lämnade de stora kedjorna bakom oss för att vi vill välja själva. Välja hur vi ser ut och hur vi arbetar. Vi vill ta oss tid. Tid att lära känna hemmen vi ska förmedla, och människorna som bor i dem. Vi tror att det ger tryggare köpare och nöjdare säljare. Du hittar oss i fina lokaler en trappa upp på Storgatan 25. Om du vill hitta hem får du gärna titta förbi på en kopp schysst kaffe eller te och prata om dina bostadsdrömmar. Du når mig, Henric Johansson, på Varmt välkommen!

20 Följ Tagga Pinna Tweeta Adda Gilla Vi gillar dig #bostadco

Bostadsrätt i etage på attraktiva Väster! Falckens Väg 32, Väster

Bostadsrätt i etage på attraktiva Väster! Falckens Väg 32, Väster Bostadsrätt i etage på attraktiva Väster! Falckens Väg 32, Väster Lägenhetsfakta PRIS AVGIFT 1 175 000 SEK. Accepterat utgångspris 5 490 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt parkeringsplats.

Läs mer

Ljust och fritt läge utan insyn! Nyckelvägen 5 D

Ljust och fritt läge utan insyn! Nyckelvägen 5 D Ljust och fritt läge utan insyn! Nyckelvägen 5 D Lägenhetsfakta PRIS 975 000 kr som accepterat utgångspris AVGIFT 5 559 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt parkeringsplats ADRESS Nyckelvägen

Läs mer

Fräsch boendemiljö! Ålvägen 14, Fyllinge

Fräsch boendemiljö! Ålvägen 14, Fyllinge Fräsch boendemiljö! Ålvägen 14, Fyllinge Lägenhetsfakta PRIS AVGIFT 725 000 SEK. Accepterat utgångspris 7 217 kr/månad. I månadsavgiften ingår garage, kabel-tv, sophämtning samt bostadsrättstillägg. BOSTADSTYP

Läs mer

Centralt och charmigt! Åkersgränd 6

Centralt och charmigt! Åkersgränd 6 Centralt och charmigt! Åkersgränd 6 Lägenhetsfakta PRIS AVGIFT 1 195 000 kr som accepterat utgångspris 4 025 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme och vatten. ADRESS Åkersgränd 6, 302 95 Halmstad BOENDEFORM

Läs mer

Inflyttningsklar trea med låg avgift! Broddesonsgatan 63 B, Centrum

Inflyttningsklar trea med låg avgift! Broddesonsgatan 63 B, Centrum Inflyttningsklar trea med låg avgift! Broddesonsgatan 63 B, Centrum Lägenhetsfakta PRIS AVGIFT 1 475 000 SEK. Accepterat utgångspris 2 740 kr/månad I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. BOSTADSTYP

Läs mer

1 rok på Öster Skördevägen 4A

1 rok på Öster Skördevägen 4A 1 rok på Öster Skördevägen 4A Lägenhetsfakta PRIS MÅNADSAVGIFT ADRESS 635 000 SEK 1 921 SEK/mån inkl. värme och vatten Skördevägen 4A, 302 51 Halmstad BOSTADSTYP Bostadsrätt BOAREA 26,0 m² ANTAL RUM 1

Läs mer

Stor härlig lägenhet på bästa läge med stor potential! Strandgatan 2, Centrum/Östra Förstaden

Stor härlig lägenhet på bästa läge med stor potential! Strandgatan 2, Centrum/Östra Förstaden Stor härlig lägenhet på bästa läge med stor potential! Strandgatan 2, Centrum/Östra Förstaden Lägenhetsfakta PRIS AVGIFT 1 850 000 kr. Accepterat utgångspris 4 475 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme,

Läs mer

Kanonläge mellan Högskolan och centrum. Enslövsvägen 7

Kanonläge mellan Högskolan och centrum. Enslövsvägen 7 Kanonläge mellan Högskolan och centrum Enslövsvägen 7 Lägenhetsfakta PRIS 750 000 som accepterat utgångspris AVGIFT 2 884 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv, INRE REPARATIONSFOND

Läs mer

Rymliga ytor på Väster! Broddesonsgatan 47

Rymliga ytor på Väster! Broddesonsgatan 47 Rymliga ytor på Väster! Broddesonsgatan 47 Lägenhetsfakta PRIS 1 495 000 som accepterat utgångspris AVGIFT 4 739 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme och vatten ADRESS Broddesonsgatan 47, 302 34 Halmstad

Läs mer

Underbar takvåning med stor terrass! Nissabogatan 3

Underbar takvåning med stor terrass! Nissabogatan 3 Underbar takvåning med stor terrass! Nissabogatan 3 Lägenhetsfakta ADRESS PRIS MÅNADSAVGIFT KOMMENTAR TILL MÅNADSAVGIFT TV/INTERNET BESKRIVNING Nissabogatan 3, 302 24 Halmstad 3 075 000 kr som accepterat

Läs mer

Trivsam 2:a på bästa läge utmed Nissan! Strandgatan 2

Trivsam 2:a på bästa läge utmed Nissan! Strandgatan 2 Trivsam 2:a på bästa läge utmed Nissan! Strandgatan 2 Lägenhetsfakta PRIS 1 450 000 SEK Accepterat utgångspris MÅNADSAVGIFT 3 740 SEK. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Läs mer

Lugnt belägen med fri utsikt! Hambovägen 1E

Lugnt belägen med fri utsikt! Hambovägen 1E Lugnt belägen med fri utsikt! Hambovägen 1E Lägenhetsfakta PRIS MÅNADSAVGIFT KOMMENTAR TILL MÅNADSAVGIFT ADRESS 750 000 SEK som accepterat utgångspris 5 502 SEK/MÅN I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Läs mer

Bo med solig terrass om hela 34 kvm! Westerbergs Gata 4

Bo med solig terrass om hela 34 kvm! Westerbergs Gata 4 Bo med solig terrass om hela 34 kvm! Westerbergs Gata 4 Lägenhetsfakta ADRESS PRIS MÅNADSAVGIFT KOMMENTAR TILL MÅNADSAVGIFT TV/INTERNET BESKRIVNING Westerbergs Gata 4, 302 26 Halmstad 2 450 000 kr som

Läs mer

Bo billigt med avgift på endast 1 538 kr/mån! Bissmarksgatan 8, Centrum

Bo billigt med avgift på endast 1 538 kr/mån! Bissmarksgatan 8, Centrum Bo billigt med avgift på endast 1 538 kr/mån! Bissmarksgatan 8, Centrum Lägenhetsfakta PRIS 1 175 000 SEK. Accepterat utgångspris AVGIFT 1 538 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt kabel-tv

Läs mer

Välplanerad 3:a med golvvärme! Hemmansvägen 10

Välplanerad 3:a med golvvärme! Hemmansvägen 10 Välplanerad 3:a med golvvärme! Hemmansvägen 10 Lägenhetsfakta PRIS AVGIFT ADRESS OMRÅDE BOENDEFORM FÖRENING LÄGENHETSNUMMER 39 ANDEL I FÖRENING 1,14601 % 875 000 SEK, accepterat utgångspris 3 373 kr/månad.

Läs mer

Bostadsrättsradhus med hög charmfaktor! Plönegatan 18 D

Bostadsrättsradhus med hög charmfaktor! Plönegatan 18 D Bostadsrättsradhus med hög charmfaktor! Plönegatan 18 D Lägenhetsfakta PRIS AVGIFT 2 475 000 kr som accepterat utgångspris 4 300 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägg.

Läs mer

Unik etagelägenhet! Klara Johansons Gata 1

Unik etagelägenhet! Klara Johansons Gata 1 Unik etagelägenhet! Klara Johansons Gata 1 Lägenhetsfakta PRIS 1 895 000 kr som accepterat utgångspris AVGIFT 6 052 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Kabel-TV, Internet (100 Mbit) samt IP-Telefoni.

Läs mer

Lättskött på lugna gatan... Spetsvägen 6

Lättskött på lugna gatan... Spetsvägen 6 Lättskött på lugna gatan... Spetsvägen 6 Husfakta PRIS 2 100 000 SEK som accepterat utgångspris BOSTADSTYP Småhus FASTIGHETSBETECKNING Halmstad Nestorn 3 FORM Villa TYPKOD 220 - Småhusenhet, helårsbostad

Läs mer

Nära det man behöver! Blåsbackegatan 6

Nära det man behöver! Blåsbackegatan 6 Nära det man behöver! Blåsbackegatan 6 Lägenhetsfakta PRIS MÅNADSAVGIFT KOMMENTAR TILL MÅNADSAVGIFT ADRESS 1 095 000 SEK som accepterat utgångspris 4 548 kr inkl. uppvärmning och vatten Com Hems grundutbud

Läs mer

Mysig bostadsrättsvilla med optimalt läge. Byaledsgränden 11

Mysig bostadsrättsvilla med optimalt läge. Byaledsgränden 11 Mysig bostadsrättsvilla med optimalt läge Byaledsgränden 11 Allmänt Har du frågor och funderingar om den här bostaden? Tveka inte att kontakta mig! Henric Johansson Registrerad Fastighetsmäklare Mobil:

Läs mer

Attraktiv 2:a med inglasad balkong! Seglaregatan 3 A

Attraktiv 2:a med inglasad balkong! Seglaregatan 3 A Attraktiv 2:a med inglasad balkong! Seglaregatan 3 A Lägenhetsfakta PRIS 1 395 000 som accepterat utgångspris AVGIFT 3 826 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv ADRESS Seglaregatan

Läs mer

Läcker lägenhet i markplan belägen på första parkett mot Nissan på attraktiva söder! Seglaregatan 1B, Söder

Läcker lägenhet i markplan belägen på första parkett mot Nissan på attraktiva söder! Seglaregatan 1B, Söder Läcker lägenhet i markplan belägen på första parkett mot Nissan på attraktiva söder! Seglaregatan 1B, Söder Lägenhetsfakta PRIS AVGIFT 1 950 000 kr. Accepterat utgångspris 5 156 kr/månad. I månadsavgiften

Läs mer

Ytterradhus med bra läge! Hagalundsvägen 27 D

Ytterradhus med bra läge! Hagalundsvägen 27 D Ytterradhus med bra läge! Hagalundsvägen 27 D Lägenhetsfakta UTGÅNGSPRIS AVGIFT 1 195 000 kr som accepterat utgångspris 7 394 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, kabel-tv samt garage. ADRESS Hagalundsvägen

Läs mer

Ljus och trivsam 2:a med fräscht helhetsintryck! Entrévägen 5, Jutarum

Ljus och trivsam 2:a med fräscht helhetsintryck! Entrévägen 5, Jutarum Ljus och trivsam 2:a med fräscht helhetsintryck! Entrévägen 5, Jutarum Husfakta PRIS AVGIFT 1 500 000 kr. Accepterat utgångspris 4 213 kr/månad. I måndasavgiften ingår värme, vatten och markbundna TV-kanaler.

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lötvägen 83 Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lötvägen 83 Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket nära till bra kommunikationer och kommande station för pendeltåg.

Läs mer

Län Halland Gatuadress Granvägen 1 Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Granvägen 1 Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus gavellägenhet utan insyn. Balkong med fin utsikt mot havet. -- Mikael Kruse, säljare

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt

Frågelista - bostadsrätt Säljare Gnejsvägen 39, Telefon: 0701835515 E-post: goran_rosenberg@comhem.se Gnejsvägen 39, 19341 Telefon: 0701835505 E-post: Lena.rosenberg@live.se 561209-8532 1/2-del 580715-7549 1/2-del Objekt Frågor

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt

Frågelista - bostadsrätt Säljare Objekt Bostadsrätten till lägenhet nr 02326.0000.302 med adress Eskil Isakssons gata 2, 19334 Sigtuna i Brf Hemmanet (org. nr 769610-8724) Frågor att besvara Frågorna i denna frågelista besvaras

Läs mer

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Förutom att allt i lägenheten är i princip splitternytt så är det väldigt trivsamt

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt

Frågelista - bostadsrätt Säljare Brf Fältspaten 2 c/o Varbergs Revisionsbyrå Box 179, 43224 Varberg E-post: caroline@revisionsbyran.se 1/1-del Objekt Frågor att besvara Bostadsrätten till lägenhet nr 778 med adress Marmorgatan

Läs mer

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus och fräsch lägenhet i ett lugnt och barnvänligt område nära centrum. --

Läs mer

FRÅGELISTA - BILAGA TILL ÖVERLÅTELSEAVTALET Säljare Charlotte Pontén 1/1-del Bissmarksgatan 5, 302 33 Halmstad Bostadstel: 0430-134 83, Mobiltel: 070-570 12 57 E-post: lotta.ponten@icloud.com Beteckning

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Rönnebergavägen 53 A Kommun Eslöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Eslöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Rönnebergavägen 53 A Kommun Eslöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Eslöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Eslöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Eslöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag gillar läget jättemycket, det är lugnt med mycket grönytor samtidigt som

Läs mer

Fräsch och trivsam stuga vid strandkanten Viggen, Stuga 204

Fräsch och trivsam stuga vid strandkanten Viggen, Stuga 204 Fräsch och trivsam stuga vid strandkanten Viggen, Stuga 204 Husfakta PRIS 1 185 000 SEK ADRESS Viggen, Stuga 204 FASTIGHETSBETECKNING Halmstad 4:14 BOSTADSTYP Fritidshus TAXERINGSKOD 221 - Småhusenhet,

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Dianastigen 3 C Kommun Norrtälje Storlek 4 rum (3 sovrum) / 84.2 m² Område Rimbo - Västertorp. Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Dianastigen 3 C Kommun Norrtälje Storlek 4 rum (3 sovrum) / 84.2 m² Område Rimbo - Västertorp. Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Norrtälje Storlek 4 rum (3 sovrum) / 84.2 m² Område Rimbo - Västertorp " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Nära till bussen, ca tre minuter. Bra kommunikationer

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt

Frågelista - bostadsrätt Säljare Objekt Frågor att besvara Bostadsrätten till lägenhet nr 4402 1 304 med adress Stenbrottsgatan 1, 17277 Sundbyberg i BRF Fågelhusen (org. nr 769612-6825) Frågorna i denna frågelista besvaras av

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt Objekt Frågor att besvara Bostadsrätten till lägenhet nr 7-2513-3-43-3 med adress Kaprisvägen 1, 70218 Örebro i HSB brf Basilikan - org nr. 769613-9984 Frågorna i denna frågelista

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt

Frågelista - bostadsrätt Objekt Frågor att besvara Bostadsrätten till lägenhet nr 55-2001-2-112-5 med adress Sätunavägen 14C, 19541 Märsta i HSB Arenberga (org. nr 714800-0057) Frågorna i denna frågelista besvaras av säljaren.

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt

Frågelista - bostadsrätt Säljare Dödsboet efter Carl Olof Jonsson Stora Brännbovägen 25, 19333 Sigtuna Telefon: 0859251594 Dödsboet efter Herdis Jonsson Stora Brännbovägen 25, 19333 Sigtuna 260630-1030 1/2-del 280531-9361 1/2-del

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt

Frågelista - bostadsrätt Säljare Siriusgatan 129, 19555 Märsta Telefon: 0739535682 E-post: elincastaneda@gmail.com Siriusgatan 129, 19555 Märsta Telefon: 0739744995 E-post: david@castaneda.se 850606-4669 1/2-del 820125-0415 1/2-del

Läs mer

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus lägenhet i ett bra område i gamla delen av Köping. Trevlig

Läs mer

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Vardagsrum Stort och ljust vardagsrum med

Läs mer

Representativ paradvåning med utsikt. Esaias Thoréns G 7

Representativ paradvåning med utsikt. Esaias Thoréns G 7 Representativ paradvåning med utsikt Esaias Thoréns G 7 Välkommen hem! Allmänt Har du frågor och funderingar om den här bostaden? Tveka inte att kontakta mig! Henric Johansson Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer

Sandelsgatan 14. Sandelsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Sandelsgatan 14. Sandelsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Nedre Gärdet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Uteplats i söderläge mot inhägnad innergård med inglasad balkongdel.

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 68 m² Område Hisings Backa Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 68 m² Område Hisings Backa Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 68 m² Område Hisings Backa Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det har varit skönt att bo högst upp i huset utan insyn.

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt

Frågelista - bostadsrätt Objekt Frågor att besvara Bostadsrätten till lägenhet nr 47 med adressen Kubikenborgsgatan 17 E, 85463 Sundsvall i bostadsrättsföreningen Berggrunden/Castor (org. nr 789200-0824) Frågorna i denna frågelista

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt

Frågelista - bostadsrätt Säljare Gerlachs väg 4, lgh 1102, 43251 Varberg Telefon: 0705470724 E-post: floristiskdesign@live.se Gerlachs Väg 4, 43251 Varberg Telefon: 0735127832 E-post: elajoh82@hotmail.com 780628-9364 1/1-del 820423-2022

Läs mer

Västra Gatuadress Nya Nordåsvägen 258 Götaland Kommun Lerum Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Nya Nordåsvägen 258 Götaland Kommun Lerum Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En mycket välplanerad och ljus bostad med härlig solig uteplats som utnyttjas flitigt

Läs mer

Enastående takvåning på Söder! Södra Vägen 35, Söder

Enastående takvåning på Söder! Södra Vägen 35, Söder Enastående takvåning på Söder! Södra Vägen 35, Söder Lägenhetsfakta PRIS AVGIFT BOSTADSTYP TYP AV BOSTADSRÄTT OMRÅDE GATUADRESS LÄGENHETSNUMMER 70 LÄGENHETSNUMMER LM 1601 BOAREA 157 m² ANDELSTAL 2,05501%

Läs mer

Britta-Lenas Gata 78. Län Halland Gatuadress Britta-Lenas Gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74.3 m² Tillträde tidigast

Britta-Lenas Gata 78. Län Halland Gatuadress Britta-Lenas Gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74.3 m² Tillträde tidigast Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74.3 m² Tillträde tidigast 2013-09-30 " Det är en väldigt ljus och fräsch lägenhet, med en härlig inglasad balkong om ca 12 kvm med sol

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt

Frågelista - bostadsrätt Säljare Kyrkbacken 21, 16962 Solna Telefon: 0704946461 E-post: lottalinda@hotmail.com Kyrkbacken 21, 16962 Solna Telefon: 086400575 781219-0708 1/2-del 720513-0334 1/2-del Objekt Frågor att besvara Bostadsrätten

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 13 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 13 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det var köket som fick mig på fall när jag köpte lägenheten, det är unikt

Läs mer

En av Nissastrands mest representativa våningar! Westerbergs Gata 3, Nissastrand

En av Nissastrands mest representativa våningar! Westerbergs Gata 3, Nissastrand En av Nissastrands mest representativa våningar! Westerbergs Gata 3, Nissastrand Lägenhetsfakta PRIS AVGIFT BOSTADSTYP TYP AV BOSTADSRÄTT OMRÅDE GATUADRESS LÄGENHETSNUMMER 04447 000 0016 LÄGENHETSNUMMER

Läs mer

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och högt belägen lägenhet i lugnt och barnvänligt område med fina omgivningar.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kadettgatan 68 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kadettgatan 68 B Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Västra Berga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt för barnfamiljer, dagis och f9 skola i området. Lättskött

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Fänsåkersvägen 7 A Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Fänsåkersvägen 7 A Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område. Nära till skog, 10 min till mataffär.

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är väldigt tyst, man hör mycket sällan något från grannarna!

Läs mer

Frågelista - bostadsrätt

Frågelista - bostadsrätt Säljare Klippgatan 31, 85632 Sundsvall Telefon: 0709622932 E-post: katarina@tuffast.net 820228-0866 1/1-del Objekt Bostadsrätten till lägenhet nr 30-2042-1-115-3 med adressen Klippgatan 31, 85632 Sundsvall

Läs mer

Län Norrbotten Gatuadress Luleåvägen 18 A Kommun Gällivare Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Norrbotten Gatuadress Luleåvägen 18 A Kommun Gällivare Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Norrbotten Gatuadress Kommun Gällivare Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Närheten till Centrum, det lugna området och den låga månadsavgiften är några fördelar

Läs mer

Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En bekväm och välplanerad lägenhet med härlig inglasad uteplats och trädgård i

Läs mer

Hisingsgatan 2A. Län Västra Götaland Gatuadress Hisingsgatan 2A Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67 m² Område. Tillträde tidigast

Hisingsgatan 2A. Län Västra Götaland Gatuadress Hisingsgatan 2A Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67 m² Område. Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Centrala Hisingen Tillträde tidigast 2013-07-15 www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Vardagsrum Vardagsrummet ligger i

Läs mer

Ljus och fin lägenhet med stort kök som inbjuder till matlagning och fest. Fina rum med vackra trägolv. -- Lisa Thunström, säljare

Ljus och fin lägenhet med stort kök som inbjuder till matlagning och fest. Fina rum med vackra trägolv. -- Lisa Thunström, säljare Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (1 sovrum) / 59 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och fin lägenhet med stort kök som inbjuder till matlagning och fest. Fina rum med

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag gillar att lägenheten är ljus och öppen. Den har ett bra läge nära centrum och fin

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Östergatan 33 Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Östergatan 33 Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag föll lägenheten för att den har ett riktigt kök där man även får plats med ett

Läs mer

Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52 m² Område Tullen Tillträde tidigast

Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52 m² Område Tullen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52 m² Område Tullen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En välplanerad och ljus lägenhet högst upp i huset! -- Johan Starell,

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Jurastigen 32 B Kommun Västervik Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Kvännaren Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Jurastigen 32 B Kommun Västervik Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Kvännaren Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Västervik Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Kvännaren Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge med bilfria gårdar! Familjevänligt boende med kort promenadavstånd

Läs mer

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Att bostaden ligger på markplan ger en radhuskänsla med direkt utgång till trädgård.

Läs mer

Linnégatan 7. Västra Gatuadress Linnégatan 7 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3,5 rum (1 sovrum) / 112 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Linnégatan 7. Västra Gatuadress Linnégatan 7 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3,5 rum (1 sovrum) / 112 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3,5 rum (1 sovrum) / 112 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Hall Välkommen in! Hall med laminatgolv och

Läs mer

Västra Gatuadress Cederflychts gata 5 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 66.1 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Cederflychts gata 5 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 66.1 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 66.1 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En bostad med öppna och ljusa ytor. Belägen i mycket lugnt område med närhet

Läs mer

Färgargränd 22. Ljus och fin lägenhet nära natur, sjö och ca 4 km till Östersund. -- Marita Evertsson, säljare

Färgargränd 22. Ljus och fin lägenhet nära natur, sjö och ca 4 km till Östersund. -- Marita Evertsson, säljare Län Jämtland Gatuadress Kommun Östersund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74.5 m² Område Lugnvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och fin lägenhet nära natur, sjö och ca 4 km till Östersund.

Läs mer

Lönngatan 54 A Lönngården Malmö

Lönngatan 54 A Lönngården Malmö Lönngatan 54 A Lönngården Malmö Lönngården Välplanerad och ljus 2 ½- rums gavellägenhet på 68 m² i välskött förening på Lönngården. Bra ljusinsläpp från tre väderstreck. Matrum och vardagsrum i fil. Ett

Läs mer

Odensvivägen 6 F. Odensvivägen 6 F. www.hemverket.se - Sida 1 av 15

Odensvivägen 6 F. Odensvivägen 6 F. www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 83.5 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Inflyttningsklar fyrarummare i ett mycket gott skick! Välskött

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Centralt läge, toppfräsch lägenhet och hög standard med påkostade

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 22 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 22 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt med stora grönområden, perfekt för hundägare. Härlig utsikt över

Läs mer

Lenvädersgatan 11. Län. Västra Gatuadress Lenvädersgatan 11. Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 0 m² Område Biskopsgården Tillträde tidigast

Lenvädersgatan 11. Län. Västra Gatuadress Lenvädersgatan 11. Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 0 m² Område Biskopsgården Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 0 m² Område Biskopsgården Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Väldigt lugnt område i bra och välskött förening! Bra förbindelser

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Bölevägen 15 L Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Bölevägen 15 L Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Naturskönt boende med sjöutsikt. -- Lotta Kalin, säljare

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

Kallforsvägen 17. Kallforsvägen 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Kallforsvägen 17. Kallforsvägen 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68 m² Område Bandhagen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt område med närhet förskolor, skolor samt Bandängens parklek.

Läs mer

Konduktörsgatan 9 A. Konduktörsgatan 9 A. - Sida 1 av 17

Konduktörsgatan 9 A. Konduktörsgatan 9 A.   - Sida 1 av 17 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 17 www.hemverket.se - Sida 2 av 17 Välkommen in! www.hemverket.se

Läs mer

Vinbärsvägen 25A. Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja Ripke Wiklund, säljare

Vinbärsvägen 25A. Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja Ripke Wiklund, säljare Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109.5 m² Område Sätra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja

Läs mer

Hornsgatan 151. Hornsgatan 151. www.hemverket.se - Sida 1 av 12

Hornsgatan 151. Hornsgatan 151. www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 41 m² Område Hornstull Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Inre hall och vardagsrum Inre hall och vardagsrum

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31 Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77,5 m² Område Rinnbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns lugnt och tryggt. Det finns både grönområden med vackra promenadstråk

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Vidarstigen 11 C Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 76 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västernorrland Gatuadress Vidarstigen 11 C Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 76 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 76 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt naturnära boende men ändå centralt och nära till allt. Härlig utemiljö

Läs mer

Götaland Kommun Partille Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.4 m² Område Skulltorp Tillträde tidigast

Götaland Kommun Partille Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.4 m² Område Skulltorp Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Partille Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.4 m² Område Skulltorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Insynsskyddat läge med samtliga fönster samt balkong i söderläge

Läs mer

Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.5 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.5 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus och luftig lägenhet med bra planerade kvadratmeter. Stor och härlig inglasad

Läs mer

Län Halland Gatuadress Enslövsvägen 17 C Kommun Halmstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 42 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Enslövsvägen 17 C Kommun Halmstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 42 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 42 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En välplanerad lägenhet med centralt läge. -- Yvonne Rydberg, säljare www.hemverket.se

Läs mer

Oxelgatan 35. Län Jönköping Gatuadress Oxelgatan 35 Kommun Jönköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86,5 m² Tillträde tidigast 2013-06-03

Oxelgatan 35. Län Jönköping Gatuadress Oxelgatan 35 Kommun Jönköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86,5 m² Tillträde tidigast 2013-06-03 Län Jönköping Gatuadress Kommun Jönköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86,5 m² Tillträde tidigast 2013-06-03 " Jag tycker att det är en trevlig bostad med en härlig inglasad balkong med morgonsol, perfekt

Läs mer

Siriusvägen. Mycket fräsch familjevilla! Län Norrbotten Typ Villa Kommun Kiruna Storlek 152 m2. enligt överenskommelse. tidigast

Siriusvägen. Mycket fräsch familjevilla! Län Norrbotten Typ Villa Kommun Kiruna Storlek 152 m2. enligt överenskommelse. tidigast Siriusvägen 29 Län Norrbotten Typ Villa Kommun Kiruna Storlek 152 m2 Område Gatuadress Siriusvägen 29 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Mycket fräsch familjevilla! Löpande renoverad rymlig villa

Läs mer

Tomtebogatan 10 C. Tomtebogatan 10 C. - Sida 1 av 15

Tomtebogatan 10 C. Tomtebogatan 10 C.  - Sida 1 av 15 Län Södermanland Gatuadress Kommun Eskilstuna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 78 m² Område Måsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevligt område med närhet till naturen med skog och motionsslingor.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sockengatan 2 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sockengatan 2 B Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Område Rosengården Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi fastnade för lägenheten för den kändes ljus och fräsch med rymlig

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Sibeliusgången 28 Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Akalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Sibeliusgången 28 Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Akalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Akalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Högt och fritt läge med vidsträckt utsikt. Genomgående mycket bra skick.

Läs mer

KUMMINGÅNGEN 4B, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST

KUMMINGÅNGEN 4B, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST KUMMINGÅNGEN 4B, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST 076-7688082 Välkommen till Kummingången 4B! Charmigt parhus beläget i lugnt och barnvänligt område med lekplatser runt knuten. Egen trädgård, två

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11 Län Stockholm Gatuadress Kommun Täby Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Lövbrunna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Funktionell och påkostad bostad i ett mycket trevligt område! För den

Läs mer

I Genevad. Laholm, Eriksbergsgatan 3

I Genevad. Laholm, Eriksbergsgatan 3 I Genevad. Laholm, Eriksbergsgatan 3 Husfakta PRIS 950 000 kr. Accepterat utgångspris ADRESS Eriksbergsgatan 3, 312 40 Genevad FASTIGHETSBETECKNING Laholm Elestorp 7:307 BOSTADSTYP Småhus TYPKOD 220 -

Läs mer

Havsnära familjevilla! Kungsvägen 30

Havsnära familjevilla! Kungsvägen 30 Havsnära familjevilla! Kungsvägen 30 Husfakta PRIS 2 875 000 kr ADRESS Kungsvägen 30, 302 70 Halmstad FASTIGHETSBETECKNING Frösakull 1:46 BOSTADSTYP Friliggande villa BYGGNADSTYP 1 ½-plans villa BYGGÅR

Läs mer

Praktisk villa på högt läge! Videgränd 6

Praktisk villa på högt läge! Videgränd 6 Praktisk villa på högt läge! Videgränd 6 Husfakta PRIS 2 150 000 kr som accepterat utgångspris ADRESS Videgränd 6, 305 60 Halmstad FASTIGHETSBETECKNING Lyngåkra 3:181 BOSTAD Friliggande villa TYP 1 ½ -plans

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område " Oskarshamn/ Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Vi trivs med läget, perfekt att man kan gå ner till centrum

Läs mer

Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En nyrenoverad lägenhet, centralt belägen och med fantastisk utsikt över staden och havet.

Läs mer