VI VILL BYGGA ETT BÄTTRE BOENDE FÖR DE MÅNGA MÄNNISKORNA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VI VILL BYGGA ETT BÄTTRE BOENDE FÖR DE MÅNGA MÄNNISKORNA"

Transkript

1 VI VILL BYGGA ETT BÄTTRE BOENDE FÖR DE MÅNGA MÄNNISKORNA

2 MER HUS FÖR PENGARNA! BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi kloka bostäder lägenheter och villor för människor som vill bo bra i ett eget hem, och ändå ha pengar över till annat. Ytsnålt och funktionellt. Men också trivsamt och med mycket atmosfär. Våra bostäder planeras i enlighet med många människors önskemål och drömmar om ljus och rymd, en trygg miljö för sig själva och sin familj, med egen täppa, grind och fruktträd. Nyckeln är ett färdigt koncept och ett industriellt byggande baserat på ett systemoch modultänkande med standardritningar för att få ned både tidsåtgången och kostnaderna. Stor vikt har samtidigt lagts vid gedigna lösningar och när det gäller val av material och detaljer. Samtidigt finns det fortfarande mycket utrymme för egna idéer. BoKlok har blivit en succé. Mycket tack vare ett funktionellt boende till en låg månadskostnad. Men kanske mest för att människorna som bor där verkligen trivs.

3

4

5 VI VALDE VÄGEN ANNORLUNDA För det mesta skaffar man först en tomt med bra läge och sedan börjar processen med att hitta hyresgäster eller köpare. Men när vi skissade på BoKlok valde vi vägen annorlunda. Vi började med att ställa oss tre enkla frågor. Vem ska vi bygga för? Hur mycket kan de som ska bo i huset tänkas klara att betala i månaden? Och sist, men inte minst viktigt: Hur vill de bo? Den marknadsundersökning vi gjorde visade att det fanns en stor efterfrågan och brist på mindre lägenheter för ensamstående med barn och låg inkomst, ungdomar som ännu inte kommit in på bostadsmarknaden och äldre som inte längre ville bo kvar i sin villa eller stora lägenhet. Ett behov som inte har blivit mindre de senaste åren. Snarare tvärtom. För att räkna ut en rimlig månadskostnad, gjorde vi en kalkyl med utgångspunkt från vad en ensamstående undersköterska med ett barn tjänade i månaden. Sedan gjorde vi en månadsbudget för att se vad som blev över efter mat, kläder, dagisavgift, kostnad för bil, telefon, TV, försäkringar och en extra slant för livets goda. Kvar blev kronor i månaden utan bostadsbidrag (1996), vilket motsvarar ungefär kronor i dag (2007). Vi frågade inte bara hur man ville bo utan även vad man var beredd att avstå från. Svaret var klart och tydligt. De allra flesta ville bo småskaligt. Husen fick inte vara mer än 2-3 våningar höga och inom samma område skulle det vara ett mindre antal hus. Lägenheten skulle vara liten, ljus och väldisponerad. Man efterfrågade naturmaterial, t ex trägolv, samtidigt som utbudet av olika tillval spelade mindre roll. Däremot var det viktigt att det fanns en avskärmad, trygg och trivsam utemiljö med fruktträd, gräsmatta och lekplats.

6 VI BYGGER OCKSÅ PÅ ETT ANNORLUNDA SÄTT När vi bygger BoKlok gör vi det på ett helt nytt och för byggbranschen annorlunda sätt. Vi bygger efter ett industriellt tänkande. Merparten av arbetet närmare 80% görs i vår fabrik. Det betyder, till skillnad från vid ett traditionellt byggande, att våra hus inte utsätts för väder och vind i samma utsträckning och de risker som därmed kan uppstå. Dessutom innebär det att våra erfarna hantverkare gör samma sak varje dag. Det ökar kvaliteten och minskar risken för fel. Och väl på plats sätter vi på taket samma dag som huset levereras. Vårt effektiva sätt att bygga innebär också att mycket av det grundarbete som normalt sett följer med varje bygge redan är gjort. Det finns t ex redan färdiga konstruktionsritningar, hållfasthetsberäkningar och materialspecifikationer. Något som i sin tur både sänker kostnaderna och kortar byggtiden.

7

8 INTRESSET FÖR BOKLOK BARA VÄXER OCH VÄXER. BoKlok började som en idé för compact living, men med en öppen planlösning. I varje huskropp finns sammanlagt 6 lägenheter alla med en månadskostnad som ger de många människorna råd att skapa ett trivsamt hem. Framgången har inte heller låtit vänta på sig. Vår hemmamarknad är Sverige och här har vi byggt över lägenheter över hela landet, både i mindre kommuner och större städer. Och fler är på gång. Ja, efterfrågan på BoKlok-lägenheterna har varit så stor att tilldelningen av lägenheterna skett via lottdragning och turordningslista, under överinseende av notarius publicus. Ett lika stort intresse för BoKlok finns utomlands, där efterfrågan på ljusa, funktionella och kostnadseffektiva lägenheter växer. Vi har fram tills nu byggt BoKlok lägenheter i såväl Norge som Finland och Danmark. Närmast på tur står Storbritannien samtidigt som det finns ett betydande intresse för BoKlok även i andra länder, t ex Tyskland, Nederländerna och Frankrike. Samma stora intresse och positiva utveckling gäller Villa BoKlok, ritad och byggd efter precis samma funktionella koncept som våra lägenheter. De första villorna stod klara för inflyttning i Karlstad hösten Den massmediala uppmärksamheten var stor och har bibehållits genom åren. Många imponerades över att det går att bygga med så hög kvalitet till ett så attraktivt pris. Projekteringen av nya villaområden pågår nu i ett flertal städer runt omkring i Sverige och efterfrågan bland intresserade husköpare är stort. Även när det gäller våra villor finns det ett stort intresse från flera andra länder. Och på tur härnäst står BoKlok Radhus, som lanseras inom kort.

9

10 BOKLOK FLERFAMILJSHUS Våra flerfamiljshus ser nästan ut som villor och omges av grönska gräsmattor, fruktträd och bärbuskar. Lägenheterna har öppna planlösningar, högt i tak och stora fönster som ger ökad rymdkänsla tack vare fönster i flera väderstreck. Husen kombinerar skandinavisk tradition med modern design, något som bland annat märks i materialval och de effektivt utnyttjade ytorna som ger begreppet compact living en helt ny innebörd. Trots ett begränsat antal kvadratmeter har alla funktioner fått sin plats. Riktigt bra förvaringsmöjligheter finns både utanför och inuti lägenheterna som dessutom är lätta att möblera. Varje hus har två våningar och varje huskropp består av sammanlagt 6 lägenheter * med 2:or på 50 kvm, 3:or på 63 kvm och 4:or på 75 kvm. Till varje lägenhet hör altan eller balkong. ÄLMHULT har en exteriör som ger huset en känsla av traditionell svensk formgivning. Fasaden består av lockpanel i trä och sadeltaket har betongpannor. HELSINGBORG har en mera stadsmässig exteriör med modernt formspråk och funkisinspirerad arkitektur. Fasaden är klädd med slät puts och de sneda taken, så kallade pulpettak är klädda med papp. GÖTEBORG ser arkitektoniskt ut som Helsingborg, men har utvändigt slät stående träpanel, som tillsammans med de snedställda taken skapar en marin känsla. * Från vintern :or på 52 kvm, 3:or på 69 kvm och 4:or på 81 kvm.

11 VILLA BOKLOK Villa BoKlok står för ett modernt och ekonomiskt boende som passar många familjers plånbok. Husen byggs i färdiga grupphusområden och idén är att den som köper huset ska göra en del av jobbet själv allt eftersom behoven ändras och familjen växer. På den 92 kvm stora bottenvåningen finns kök, vardagsrum, tre sovrum samt badrum och tvättstuga i kombination. Planlösningen är öppen och ljus tack vare extra takhöjd och många och stora fönster. Placeringen av fönstren har styrts av principen att vart man än går i huset ska man möta ljus. Planlösningen bygger också på att man ska kunna vara tillsammans samtidigt som det finns möjlighet att dra sig undan. Därför ligger kök och vardagsrum nära varandra medan sovrummen ligger i en avskiljd del i andra ändan av huset. Villa BoKlok levereras i ett grundutförande, så att man kan göra mycket av jobbet själv och på så sätt hålla kostnaderna nere. För att underlätta har vi förberett mycket. Bland annat är tomrören för el i golvet redan utplacerade för de som vill ha en köksö. Vi har också förstärkt golvet i vardagsrummet för den som vill installera en mysig braskamin. Och när det är dags att inreda ovanvåningen är det redan förberett för bl a gavelfönstren. Några delar överlåter vi åt köparen att ta hand om. T ex är att montera och välja köksluckor, måla väggar och lägga golv. Vill man hellre ha ett mer inflyttningsklart hus så finns det några enkla tillval att välja bland. Villa BoKlok finns i två modeller. Villa Skåne med stående, slät träpanel och Villa Värmland med liggande träpanel.

12 VILL DU TÄNKA NYTT OCH KLOKT TILLSAMMANS MED OSS? Behovet av mindre, men funktionella lägenheter, radhus och villor för vanligt folk är stort i de allra flesta svenska kommuner. Vi vet också att efterfrågan kommer att öka under många år framöver. Samtidigt finns det faktorer som försvårar möjligheten att förverkliga ett bra boende för de många människorna. En av de viktigaste är att hitta tomtmark till rätt pris, som inte gör att månadskalkylen för lägenheten, radhuset eller villan spricker. Vi förväntar oss inte att få köpa mark där det är som mest attraktivt. Och det handlar inte om stora områden, eftersom ett BoKlok-område aldrig får bli stort. Men alla kan dra sitt strå till stacken och därför vill vi gärna få tillgång till mark som ligger där människor vill och kan tänka sig att bo. Områden som ligger på vettigt avstånd till affärer, dagis, skolor och annan samhällsservice och med goda möjligheter att ta sig till jobbet inom rimlig tid. Inom BoKlok-koncept ingår det att hushålla med marken på ett effektivt sätt. Men effektiviteten får inte gå ut över känslan av rymd och frihet. Våra hus kan ligga i ett eget område, men passar även väl in i ett större område med varierad bebyggelse för en mer levande och omväxlande miljö. Vi söker därför samarbete med kommuner och bostadsbolag, som tillsammans med oss vill tänka nytt och annorlunda. Ingen skulle bli gladare än vi om fler vill anta den utmaning det innebär att ge fler ett bättre boende. Ja det skulle i så fall vara alla de som i dag efterfrågar ett funktionellt, modernt och småskaligt boende till ett överkomligt månadspris.

13

14

15 TRYGGHET GÅR INTE ATT SÄTTA PRIS PÅ! BoKlok är ett banbrytande samarbete mellan IKEA och Skanska, där båda företagens erfarenheter och kompetenser tagits till vara och vidareutvecklats. IKEA:s kunskap inom inredning, produktutveckling och logistik, för att skapa funktionella och prisvärda produkter och moderna hemmiljöer, har inspirerat till nytänkande och annorlunda infallsvinklar. Många av de idéer som gjort IKEA till en framgång har på så sätt kunnat överföras och appliceras inom ett helt nytt område. På samma sätt har Skanskas långa erfarenhet inom bostadsutveckling varit av stor betydelse. Det gäller inte minst utveckling av nya material och byggmetoder. Erfarenheter som i och med BoKlok kommit väl till pass och visat på att det går att bygga väl genomtänkt med kvalitet till låg kostnad. Att ha två av Sveriges största företag i ryggen innebär i slutändan trygghet för alla parter. Både för oss på BoKlok och för våra samarbetspartners. Men framför allt för de som ska flytta in i sin nya lägenhet eller villa. Det är en trygghet som inte kan värderas i pengar.

16 BoKlok, 2007 Ytterligare information Sverige: Ulrika Nordeborg, BoKlok Sverige Tel alt Koncept och övriga marknader Ewa Magnusson, BoKlok AB Tel

Konceptet BoKlok BAKGRUNDSFAKTA, OKTOBER 2009. Ewa Magnusson, BoKlok AB 2009-10-05 1 (7)

Konceptet BoKlok BAKGRUNDSFAKTA, OKTOBER 2009. Ewa Magnusson, BoKlok AB 2009-10-05 1 (7) Konceptet BoKlok BAKGRUNDSFAKTA, OKTOBER 2009 Ewa Magnusson, BoKlok AB 2009-10-05 1 (7) 1 BoKlok konceptet Idéen om ett bättre boende till en lägre kostnad startade 1996. Lägenhetsproduktionen stod mer

Läs mer

KONCEPTET BOKLOK BAKGRUNDSFAKTA SEPTEMBER 2008. Ewa Magnusson, BoKlok AB 2008-09-29. 1 (7)

KONCEPTET BOKLOK BAKGRUNDSFAKTA SEPTEMBER 2008. Ewa Magnusson, BoKlok AB 2008-09-29. 1 (7) KONCEPTET BOKLOK BAKGRUNDSFAKTA SEPTEMBER 2008 Ewa Magnusson, BoKlok AB 2008-09-29. 1 (7) 1 BoKlok konceptet Idéen om ett bättre boende till en lägre kostnad startade 1996. Lägenhetsproduktionen stod mer

Läs mer

Vi bygger bättre boenden för de många människorna

Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi måste bygga mer Det råder stor brist på bostäder och det måste byggas mer, det vet vi alla. Sedan början av 90-talet, då vi senast hade balans, har

Läs mer

Brf BoKlok Vadmalen 2, Jönköping ditt nya hem!

Brf BoKlok Vadmalen 2, Jönköping ditt nya hem! Brf BoKlok Vadmalen 2, Jönköping ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 4.507 kr Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som

Läs mer

BoKlok Ärlingheden, Märsta ditt nya hem!

BoKlok Ärlingheden, Märsta ditt nya hem! BoKlok Ärlingheden, Märsta ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 5.040 kr Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte erbjuds

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Brf BoKlok Bergviken i Näsby, Örebro ditt nya hem!

Brf BoKlok Bergviken i Näsby, Örebro ditt nya hem! Brf BoKlok Bergviken i Näsby, Örebro ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 4.900 kr Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer

Läs mer

BoKlok Södra Berget, Sundsvall ditt nya hem!

BoKlok Södra Berget, Sundsvall ditt nya hem! BoKlok Södra Berget, Sundsvall ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 4.389 kr * Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som

Läs mer

Dags att välja lägenhet

Dags att välja lägenhet Önneröd Dags att välja lägenhet För en tid sedan anmälde du ditt intresse till Härryda kommun för vårt nybyggnadsprojekt i Önneröd, Landvetter, där vi bygger 30 lägenheter enligt IKEA och Skanskas gemensamma

Läs mer

Brf BoKlok Kvarnen, Haninge ditt nya hem!

Brf BoKlok Kvarnen, Haninge ditt nya hem! Brf BoKlok Kvarnen, Haninge ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 5.651 kr * Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015

Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015 2 Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015 Framfast grundades 2011 med målet att skapa moderna och prisvärda hem för alla. Vi sätter boendet i fokus: genomtänkt och effektivt på

Läs mer

BoKlok Viby Äng, Bålsta ditt nya hem!

BoKlok Viby Äng, Bålsta ditt nya hem! BoKlok Viby Äng, Bålsta ditt nya hem! Månadsavgift från: 3.500 kr Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte erbjuds i

Läs mer

BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem!

BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem! BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 4.389 kr * Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte erbjuds

Läs mer

Välkommen till Sigfridsvägen 21

Välkommen till Sigfridsvägen 21 Välkommen till Sigfridsvägen 21 Ett modernt boende med klassisk Ta chansen att bo i det vackra Q-märkta huset från 1935 på Sigfridsområdet. De klassiska detaljerna är väl bevarade, samtidigt som lägenheterna

Läs mer

Brf BoKlok Stenby, Eskilstuna ditt nya hem!

Brf BoKlok Stenby, Eskilstuna ditt nya hem! Brf BoKlok Stenby, Eskilstuna ditt nya hem! Boendekostnad/månad från: 4.287 kr Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte

Läs mer

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper FÖR DIG SOM SKA BYGGA om OCH RENOVERA! VÅRT NYA HUS Nr.12 2012 belysning lys upp din trädgård teveprofilen Andrea engsäll inreder med detaljer vinterväxter skapa egna grupper 14 heta kaminer GÖR om köket

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se Willa Nordic ONV BOLIG Modern dansk design www.willanordic.se ETT HUS SOM STICKER UT & SAMTIDIGT SMÄLTER IN, LIKT EN KAMELEONT MED INTEGRITET DET HÄR ÄR ETT HEM FÖR FAMILJEN SOM VILL BO I ETT ARKITEKTRITAT

Läs mer

2 075 000 kr Accepterat pris

2 075 000 kr Accepterat pris Friköpt, villa radhus Härrydavägen 181, Härryda Precis intill Mölndalsån ligger denna rymliga och natursköna fastighet. Den öppna och ljusa villan passar lika bra för den större familjen som för ett företag,

Läs mer

Gånglåten OMBYGGNAD GÖTEBORG

Gånglåten OMBYGGNAD GÖTEBORG OMBYGGNAD GÖTEBORG Jurymotivering: Goda exempel av omdaningar och upprustningar av rekordårens bostadsbestånd. I fallet Gångalåten handlar det om ganska drastiska ingrepp med tillbyggnader och hissinstallationer.

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening Modernt formspråk och traditionell livsstil i skön förening Högt uppe på klipporna i Göteborgs norra skärgård och med en vidunderlig utsikt över havet ligger ett av Vallsjöhus senaste byggprojekt. Tio

Läs mer

easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade

easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade easy-house är ett smart koncept med attefallshus,friggebodar och fritidshus. Det unika med easy-house är just att det både är modern

Läs mer

ntracithus Arkitektur och design med attityd

ntracithus Arkitektur och design med attityd ntracithus Arkitektur och design med attityd Antracithus med tornet i fokus Alla Antracithus börjar med ett torn. Tornet förenar och karaktäriserar våra hus och skapar en fantastisk rymd och atmosfär.

Läs mer

52 3/2010 INTERIÖR TIMMERHUS

52 3/2010 INTERIÖR TIMMERHUS Det nya våningsplanet timras först upp under tak för att inte stockarna ska bli fuktiga av regn. Att stommen timras under tak är ett av kraven för att den ska räknas som q-märkt. 52 3/2010 Bygg ut uppåt

Läs mer

Säljstart 21 november på IKEA Uppsala

Säljstart 21 november på IKEA Uppsala Säljstart 21 november på IKEA Uppsala Nu bygger vi kloka lägenheter i Knivsta! Klokt i Alsike från 3.791:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från

Läs mer

Nyproduktion av sunda stenhus i Nyproduktion av sunda stenhus i Gislövs läge Situationsplan

Nyproduktion av sunda stenhus i Nyproduktion av sunda stenhus i Gislövs läge Situationsplan Nyproduktion av sunda stenhus i Nyproduktion av sunda stenhus i Gislövs läge 10 750 kvm 11 748 kvm Park och lekplats Mot Gislövs läge och havet 1 1 2 8 9 915 kvm 6 915 kvm 3 913 kvm 913 kvm 808 kvm 810

Läs mer

Spennende husløsninger som passer folkehus-konseptet ypperlig, og gir vanvittig lav pris 2009-06-10 med vennlig hilsen, daglig leder Delia Skeide

Spennende husløsninger som passer folkehus-konseptet ypperlig, og gir vanvittig lav pris 2009-06-10 med vennlig hilsen, daglig leder Delia Skeide Spennende husløsninger som passer folkehus-konseptet ypperlig, og gir vanvittig lav pris 2009-06-10 med vennlig hilsen, daglig leder Delia Skeide Klikk på husene og se deres planløsninger etc. Självbärande

Läs mer

BoKlok Skyttbacken, Österbybruk ditt nya hem!

BoKlok Skyttbacken, Österbybruk ditt nya hem! BoKlok Skyttbacken, Österbybruk ditt nya hem! Boendekost/mån från: 3.343 kr Klokt boende till förnuftiga priser i Skyttbacken! En nybyggd lägenhet med effektivt planerade kvadratmetrar, placerad i ett

Läs mer

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Jubileum Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Lusthus visst låter det vackert! Hus med plats för lust, skapade med lust. Inspirationen från de klassiska grosshandlarvillorna är tydlig. Rötterna finns i förra

Läs mer

Nu bygger vi kloka lägenheter i Karlstad!

Nu bygger vi kloka lägenheter i Karlstad! Nu bygger vi kloka lägenheter i Karlstad! Klokt i Karlstad Från 4.000 kr i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok områden och IKEA.

Läs mer

A1 Fasad mot 1:100 A3 Fasad mot 1:100. Sovrum 30. Sovrum 930 55 JÖRN. 8,2 m2. Rev. Revidering avser Sign. Datum STORGATAN 10

A1 Fasad mot 1:100 A3 Fasad mot 1:100. Sovrum 30. Sovrum 930 55 JÖRN. 8,2 m2. Rev. Revidering avser Sign. Datum STORGATAN 10 www.jorntra.se Huv Plan ura 10 A asad mot A4 asad mot A1 asad mot A3 asad mot A1 asad mot A3 asad mot 1 64 545 4 164 97 A asad mot A1 A asad mot asad A1 A4 asad mot mot A3 A4 mot asad mot asad A3 mot asad

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

Småhuskoncept från Derome Plusshus. Ett miljövänligt sätt att bo

Småhuskoncept från Derome Plusshus. Ett miljövänligt sätt att bo Småhuskoncept från Derome Plusshus Ett miljövänligt sätt att bo LEVA ETT SMART, EFFEKTIVT OCH PRISVÄRT KONCEPT Att bygga ett bostadsområde med radhus, kedjehus, parhus och/eller villor behöver inte vara

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Nyckelfärdiga flexibla modulhus med hög kvalité, anpassade för nordiskt klimat

Nyckelfärdiga flexibla modulhus med hög kvalité, anpassade för nordiskt klimat Nyckelfärdiga flexibla modulhus med hög kvalité, anpassade för nordiskt klimat FÖRETAGSPRESENTATION SMÅBOHUS Vi är ett mindre företag beläget i västra Sverige. Vår affärsidé är att bygga flexibla, mobila

Läs mer

DITT LIVS HUS STENHUS I SKANDINAVISK DESIGN

DITT LIVS HUS STENHUS I SKANDINAVISK DESIGN DITT LIVS HUS STENHUS I SKANDINAVISK DESIGN Bo bra, må väl Arkitektritade, äkta stenhus en investering i din framtid. Låt oss på HusCompagniet förverkliga dina drömmar om ett tryggt och bra boende. Vår

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Utopia. KomBo - nytänkande kollektivboende medel i kampen mot bostadsbristen

Utopia. KomBo - nytänkande kollektivboende medel i kampen mot bostadsbristen KomBo - nytänkande kollektivboende medel i kampen mot bostadsbristen KomBo är ett koncept för modernt kollektivboende framtaget av Järntorget och Arkitekter. Den 17 juni presenterades ett första förslag

Läs mer

Säljstart. 30 oktober. på IKEA i Örebro. Nu bygger vi fler kloka lägenheter i Örebro!

Säljstart. 30 oktober. på IKEA i Örebro. Nu bygger vi fler kloka lägenheter i Örebro! Säljstart 30 oktober på IKEA i Örebro Nu bygger vi fler kloka lägenheter i Örebro! Mitt på ängen Från 4.100:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland annat

Läs mer

Säljstart 1 mars på IKEA Bäckebol. Nu bygger vi kloka lägenheter på Tjörn!

Säljstart 1 mars på IKEA Bäckebol. Nu bygger vi kloka lägenheter på Tjörn! Säljstart 1 mars på IKEA Bäckebol Nu bygger vi kloka lägenheter på Tjörn! Klokt i Skärhamn Saltstänk från 4.182:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland

Läs mer

50-tals villa med stor tomt, utsikt över Slemmern, Slantgränd 4 i Mariehamn (Strandnäs)

50-tals villa med stor tomt, utsikt över Slemmern, Slantgränd 4 i Mariehamn (Strandnäs) 50-tals villa med stor tomt, utsikt över Slemmern, Slantgränd 4 i Mariehamn (Strandnäs) Presentation Trivsam och charmig 50-talsvilla i ett plan med hel källarvåning, stor gård och välskött trädgård, har

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Säljstart 13 mars på IKEA Karlstad. Nu bygger vi kloka lägenheter i Karlstad!

Säljstart 13 mars på IKEA Karlstad. Nu bygger vi kloka lägenheter i Karlstad! Säljstart 13 mars på IKEA Karlstad Nu bygger vi kloka lägenheter i Karlstad! Klokt vid älven Villakänsla från 4.000:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland

Läs mer

Jubileum. Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE

Jubileum. Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE Jubileum Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE LUNDHAGEN MÄLHAMRA Hus som mättar själen Vi har döpt vår nya serie av jubileumshus till Allemanshus. Inte för att vi tycker att våra hus är slätstrukna och standardiserade,

Läs mer

Säljstart. 16 oktober. på IKEA Uppsala. Nu bygger vi kloka lägenheter i Norrtälje!

Säljstart. 16 oktober. på IKEA Uppsala. Nu bygger vi kloka lägenheter i Norrtälje! Säljstart 16 oktober på IKEA Uppsala Nu bygger vi kloka lägenheter i Norrtälje! Klokt i skärgårdsstaden Från 4.282:-/mån. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland annat

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8

Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8 Vindarnas Gränd 8 Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8 Totalrenoverat radhus i centrala Avesta! Nu har ni möjlighet att förvärva detta

Läs mer

LÄGE VILLA STRANDVIK

LÄGE VILLA STRANDVIK VILLA STRANDVIK Villa Strandvik uppfördes 1912 som privatbostad och anses av många vara en av Stockholmsområdets vackraste byggnader. Beställare och uppförare av den exklusiva villan i jugendstil var ingenjör

Läs mer

Säljstart 18 april Kl 10 13 på IKEA Gävle

Säljstart 18 april Kl 10 13 på IKEA Gävle Säljstart 18 april Kl 10 13 på IKEA ävle Nu bygger vi kloka lägenheter i Sandviken! Klokt i Sandviken Naturnära från 3.516:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer

Läs mer

Kolgahuset. Stena Fastigheter Malmö AB utvecklar nya butiks- och kontorslokaler vid vattnet

Kolgahuset. Stena Fastigheter Malmö AB utvecklar nya butiks- och kontorslokaler vid vattnet Kolgahuset Stena Fastigheter Malmö AB utvecklar nya butiks- och kontorslokaler vid vattnet Kolgahuset På Skeppsbron i Malmö ligger Kolgahuset, stadens mest kända funkishus. Namnet Kolga kommer från den

Läs mer

Säljstart 20 februari på IKEA Barkaby

Säljstart 20 februari på IKEA Barkaby Säljstart 20 februari på IKEA Barkaby Nu bygger vi kloka lägenheter i Upplands Väsby! Klokt i Upplands Väsby Naturskönt från 4.036:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr

Läs mer

Exempel arkitekturdesign! Kom ihåg: Föreläsningar - syfte. Inblandade parter. Processöversikt. Beställning. Undersökning - detaljplan

Exempel arkitekturdesign! Kom ihåg: Föreläsningar - syfte. Inblandade parter. Processöversikt. Beställning. Undersökning - detaljplan Exempel arkitekturdesign! Kom ihåg: Föreläsningar - syfte Gå utanför kurslitteraturen Ge nya infallsvinklar och perspektiv Ge inspiration Praktiska övningar Beställare/kund Inblandade parter Arkitekt Per

Läs mer

Säljstart. 28 augusti. på IKEA Sundsvall. Nu bygger vi fler kloka lägenheter i Sundsvall!

Säljstart. 28 augusti. på IKEA Sundsvall. Nu bygger vi fler kloka lägenheter i Sundsvall! Säljstart 28 augusti på IKEA Sundsvall Nu bygger vi fler kloka lägenheter i Sundsvall! Klokt vid sjön Från 4.015:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ ~ för sunt boende ~ VÄXJÖ Biskopshagen Visionen med Biskopshagen är att skapa ett modernt bostadsområde med arkitektur som uttrycker nutida ideal. Biskopshagen skall byggas utifrån Trädgårdsstadens principer

Läs mer

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping Tallboda Östra Brf Kärntallen 3, Linköping Succén fortsätter på Tallboda Östra Bilden är hämtad från Kärntallen 1. Med Malmskogen som granne Tallboda Östra är en plats som tillhandahåller såväl naturens

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hallandsvägen 17

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hallandsvägen 17 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Älmhult Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 82 m² Område Delary Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Trevligt småhus med altan i

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Falkmansgatan 3 A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Falkmansgatan 3 A Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75.5 m² Område Lorensborg Tillträde tidigast 2013-06-01 " Våra gäster fastnar ofta vid fönstren eller på balkongen och njuter av vyn över västra

Läs mer

Nu bygger vi Nordens modernaste bostäder mitt i Östersjön. Presentation av radhusen i nya Algots Varv

Nu bygger vi Nordens modernaste bostäder mitt i Östersjön. Presentation av radhusen i nya Algots Varv Nu bygger vi Nordens modernaste bostäder mitt i Östersjön Presentation av radhusen i nya Algots Varv 1 Innehållsförteckning Det blir ett spännande möte mellan modern arkitektur och traditionen från ett

Läs mer

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41 Magiskt i cederträ Med vackra vandringsstråk och branta skidbackar inpå knuten har arkitektbyrån AKB ritat ett modernt hus med fantastiskt ljusinsläpp. Som fasad har man valt cederträ - ett doftande träslag

Läs mer

Säljstart. 29 maj. på Lilla Torg i Ljungby. Nu bygger vi kloka lägenheter i Ljungby!

Säljstart. 29 maj. på Lilla Torg i Ljungby. Nu bygger vi kloka lägenheter i Ljungby! Säljstart 29 maj på Lilla Torg i Ljungby Nu bygger vi kloka lägenheter i Ljungby! Klokt vid ån Från 3.831:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland annat

Läs mer

Försäljning pågår. Nu bygger vi kloka lägenheter i Kalmar!

Försäljning pågår. Nu bygger vi kloka lägenheter i Kalmar! Försäljning pågår Nu bygger vi kloka lägenheter i Kalmar! Klokt i Kalmar Naturnära 3 RoK från 5.425:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare

Läs mer

Säljstart 26 augusti Kl 17 19 på IKEA i Malmö!

Säljstart 26 augusti Kl 17 19 på IKEA i Malmö! Säljstart 26 augusti Kl 17 19 på IKEA i Malmö! Nu bygger vi kloka lägenheter i Tygelsjö! Klokt i Tygelsjö Byatrivsel från 4.400:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr

Läs mer

och modernt funktionellt Ljust och öppet Modernt

och modernt funktionellt Ljust och öppet Modernt Modernt funktionellt Bertil och Ingrid hade bott i området i nästan tjugo år när granntomten blev till salu. På tomten stod en sommarstuga och paret bestämde sig snabbt för att ta tillfälle i akt och köpa

Läs mer

Säljstart. 24 augusti. på IKEA Bäckebol. Nu bygger vi kloka lägenheter i Alingsås!

Säljstart. 24 augusti. på IKEA Bäckebol. Nu bygger vi kloka lägenheter i Alingsås! Säljstart 24 augusti på IKEA Bäckebol Nu bygger vi kloka lägenheter i Alingsås! Klokt vid sjön Från 4.079:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland annat

Läs mer

Ungdomsvillan ett boendekoncept för studenter och alla som vill leva ungdomligt.

Ungdomsvillan ett boendekoncept för studenter och alla som vill leva ungdomligt. Ungdomsvillan ett boendekoncept för studenter och alla som vill leva ungdomligt. Bo klokt Bo klimatsmart Bo Bra Lägre kostnad - Rikare liv Ungdomsvillan - SWEDARK & ledande leverantörer tillsammans Ungdomsvillan

Läs mer

Säljstart. 8 maj. i Bråstorp köpcentrum. Nu bygger vi kloka lägenheter i Motala!

Säljstart. 8 maj. i Bråstorp köpcentrum. Nu bygger vi kloka lägenheter i Motala! Säljstart 8 maj i Bråstorp köpcentrum Nu bygger vi kloka lägenheter i Motala! Klokt i Motala Villakänsla från 3.500:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland

Läs mer

Säljstart. 9 oktober. på IKEA i Gävle. Nu bygger vi kloka lägenheter i Falun!

Säljstart. 9 oktober. på IKEA i Gävle. Nu bygger vi kloka lägenheter i Falun! Säljstart 9 oktober på IKEA i ävle Nu bygger vi kloka lägenheter i Falun! Klokt på algberget Från 3.997:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

Så bygger vi: Trots att bottenplan är yteffektiv upplevs det inte trångt pga uterummet samt högt i tak

Så bygger vi: Trots att bottenplan är yteffektiv upplevs det inte trångt pga uterummet samt högt i tak Så bygger vi: Bottenvåningen är dyrast att bygga. Genom att göra den yteffektiv, så minskar vi byggkostnaderna rejält. Alla hus är fristående - inga grannar vägg-i-vägg! Planlösningsbehoven har ändrats

Läs mer

Maria. Trädgårdsstad BOSTAD HELSINGBORG

Maria. Trädgårdsstad BOSTAD HELSINGBORG BOSTAD HELSINGBORG Jurymotivering: Mariastaden i Helsingborg fortsätter att växa. Under året har NCC färdigställt ett 100-tal bostäder i en attraktiv mix av villor, radhus och kedjehus. Allt med den engelska

Läs mer

www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se

www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se VÄLKOMMEN UPP! BLT Projektering siktar högt genom att skapa kvalitativa och stillfulla drömlägenheter av

Läs mer

Sommar Ett nytt sätt att bygga sommarhus

Sommar Ett nytt sätt att bygga sommarhus Sommar Ett nytt sätt att bygga sommarhus Sommar är en kollektion sommarhus med spektakulärt enkla former utvecklad av Sommarnöjen tillsammans med rrhov Frick arkitektkontor. Husen byggs färdiga inomhus

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem Egnahem Ett lite enklare sätt att hitta hem Ett lite enklare sätt att hitta hem... I den här katalogen hittar du en serie Eksjöhus framtagna för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite

Läs mer

Säljstart 25 oktober Kl 11-14 på Willans Park i Växjö!

Säljstart 25 oktober Kl 11-14 på Willans Park i Växjö! Säljstart 25 oktober Kl 11-14 på Willans Park i Växjö! Nu bygger vi kloka lägenheter i Växjö! Klokt i Växjö Naturnära från 5.190:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 11. Bilderna i denna broschyr

Läs mer

Bonnalösavägen. Missa inte detta tillfälle! Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast

Bonnalösavägen. Missa inte detta tillfälle! Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast Bonnalösavägen 40 Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast Gatuadress Bonnalösavägen 40 enligt överenskommelse Missa inte detta tillfälle! På bekvämt köravstånd

Läs mer

Stug- nyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen.

Stug- nyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen. Stugnyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen. Kontio Aamukajo Besökarnas favorithus på fritidshusmässan i Airisto 2005 Kontio Aamukajo blev besökarnas

Läs mer

Vackra radhus vid de södra ängarna

Vackra radhus vid de södra ängarna br f ängslyck an Vackra radhus vid de södra ängarna design helhet tr ygghet prisvär t örebro Hus att längta hem till Nu har du chansen att skaffa dig ett underbart boende i Örebros nya stadsdel Södra Lindhult

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

Modernt med färg i fokus

Modernt med färg i fokus Modernt med färg i fokus Högt beläget och centralt i Jönköping hittar vi Anne-Sofie och Martins drömhus. En modern sutterängvilla som uppfyller familjens behov på funktionalitet och vars inredning är en

Läs mer

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera 24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera Paret föll handlöst för det vackra huset som vid visningen var väldigt nedgånget. Renoveringen utfördes varsamt med målet att bevara husets charm. Text Micaela Nordberg

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga grannar. -- Gunnar Bjurbäck, säljare

Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga grannar. -- Gunnar Bjurbäck, säljare Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 7 rum (6 sovrum) / 162 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET OM WILLHEMLYFTET 1 DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET Många vill bo med en standard som är jämförbar med nybyggda lägenheter. För att möta efterfrågan har vi utvecklat ett koncept som vi kallar Willhemlyftet. Det

Läs mer

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " erbjuder ett underbart boende för den lilla familjen! -- Peter Nyman,

Läs mer

Marinlägenheter. Exteriör, Marinlägenheter

Marinlägenheter. Exteriör, Marinlägenheter Längst ute vid Marinstadens östra kaj kommer en lägenhetspråm med 14 unika Marinlägenheter att ligga. Pråmen sluter sig mot kaj och öppnar sig mot ljus och vatten. Mellan lägenheterna skapas smarta avgränsningar

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

Kvarteret Krukmakaren rum för livet i ditt första boende

Kvarteret Krukmakaren rum för livet i ditt första boende Kvarteret Krukmakaren rum för livet i ditt första boende Staden växer och EHB växer tillsammans med den. Nu förvandlar vi lokalerna i gamla Folkets hus till billiga lägenheter för kommunens unga. Så här

Läs mer

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Vi skapar smarta och hållbara hem till attraktiva priser i orter med bostadsbrist. 2 Bostadsutveckling sedan 2010 1 180 sålda varav 740 färdigställda Projektportfölj

Läs mer