I detta nummer bland annat: Kickoffkurser för dig 10/9! Invigning och Öppet hus 10/9! Höstens kursprogram! 20-årsjubileum 28/10!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "I detta nummer bland annat: Kickoffkurser för dig 10/9! Invigning och Öppet hus 10/9! Höstens kursprogram! 20-årsjubileum 28/10!"

Transkript

1 Sannex spelar på föreningens Jubileumsfest 28.e oktober! I detta nummer bland annat: Kickoffkurser för dig 10/9! Invigning och Öppet hus 10/9! Höstens kursprogram! 20-årsjubileum 28/10!

2 20-årsjubileum 28/ Vik detta datum i kalendern då det blir stor fest med bland annat dans till Sannex, ett av de hetaste banden just nu. Mer info kommer på kurserna och på hemsidan längre fram. På jubileumsfesten blir det åter dans till orkester Angående medlemskorten! Tänk på att medlemskortet är en värdehandling. Det medlemsnummer du har fått dig tilldelat är ditt personliga så länge du är med i föreningen. Medlemskapet förnyas varje kalenderår genom att aktuell medlemsavgift inbetalas på föreningens bankgiro. Skulle ditt medlemskort av någon anledning försvinna så måste vi ta ut en extra avgift för tillverkning av ett nytt. Ta som vana att alltid ha kortet med dig till kurser, träningar eller andra evenemang. Vid kontroll kommer vi att använda en kortläsare för att minimera köbildning.

3 Ordförande har ordet! Hej på er alla swingare! Det är med stor glädje och tacksamhet som jag hälsar er välkomna till höstens verksamhet. Jag är väldigt glad över att vi har lyckats med konststycket att på ca. tre månader flytta från Fredsgatan till vår nya adress på Arabygatan 80. Ett stort tack till alla de som har hjälpt till på olika sätt med flytten och ett stort tack till vår nya hyresvärd Corallen som har ställt upp på ett fantastiskt sätt. Utan deras hjälp att vi inte klarat detta på så kort tid. För att vi alla ska kunna bekanta oss ordentligt med den nya lokalen så blir det invigning och öppet hus 10:e september. Dessutom introducerar vi en nyhet för dig som medlem. Det blir denna dag möjligt för dig att skaka av eventuell ringrost och värma upp inför den kommande terminen då vi kör kickoffkurser i foxtrot, salsa och bugg. Se separat program i tidningen. Ta chansen att komma i gång ordentligt med dansen och bese vår nya lokal. Dansklubben Swing bildades 1 augusti 1986 och därför är det dags att fira 20 års verksamhet. Det gör vi tillsammans den 28:e oktober. Orkester är redan bokad och det blir även en del överraskningar under kvällen. Missa inte detta. Mer information kommer längre fram på terminen. Nytt på kursfronten är att vi åter tar upp Tiodans på programmet. Det är nu många år sedan vi senast hade en organiserad kurs i dessa danser och det ska bli riktigt spännande. Det kommer dessutom att bli en nybörjarkurs i Lindy Hop. Något som vi också har saknat och jag hoppas att ni tar chansen att testa dessa nyheter. Till sist ett supertack till alla härliga medlemmar. Utan er inställning och smittande humör hade vi ledare inte orkat med detta. Det är för er skull vi gör det. TACK! Slutligen tänk på att dans skall vara till glädje för alla och det som man lär sig med glädje glömmer man inte! Än en gång. Varmt vällkomna till vår nya lokal på Arabygatan 80! Kenneth Welin Ordförande

4 Vårfesten - sista dansen i gamla hallen! Vårterminen avslutades med dans till Nova! Dansprogram i Folkets Park hösten /9 Lasse Stefanz 30/9 Wahlströms 14/10 Grönwalls 28/10 Streaplers 4/11 Blender 11/11 Black Jack 2/12 Matz Bladhs 9/12 Sannex Spara gärna detta program. Dessa spelningar gäller med reservation för sjukdom m.m.

5 Öppet hus med kickoffkurser och invigning 10 september! Söndagen 10:e september blir det invigning av landshövding Lars-Åke Lagrell och öppet hus där vi visar upp den nya lokalen för våra medlemmar och allmänheten. Vi introducerar dessutom en nyhet för våra medlemmar, nämligen kickoffkurser för dig som känner att det skulle vara kul att skaka av den värsta ringrosten innan kursstart. Det innebär att vi tillsammans repeterar en del av det vi har gjort under våren och framförallt dansar mycket. Dessutom får vi som ledare en möjlighet att känna hur det är att ha kurs i de nya lokalerna. Lite av ett genrep inför kursstart med andra ord. Så snälla ni kom och hjälp oss med detta. Dessutom blir det motionsdans lite senare på kvällen. Nedan följer ett tidschema för dagen. Tidschema öppet hus: 15:00 Vi öppnar portarna och hälsar alla välkomna. 15:15 Invigning av landshövding Lars-Åke Lagrell. 15:30-16:15 Kickoffkurs i Salsa. 16:15-16:30 Paus med uppvisningar. 16:30-17:15 Kickoffkurs i Foxtrot. 17:15-17:30 Paus med uppvisningar. 17:30-18:15 Kickoffkurs i Bugg för de som har gått steg 1 och steg 2. 18:15-18:30 Paus med mingel. 18:30-19:15 Kickoffkurs i Bugg för de som har gått steg 3 och steg 4. 19:15-19:30 Paus med mingel. 19:30-21:30 Motionsdans. VÄLKOMNA!!! Hjalmar Petrisväg Mörners väg Storgatan Parkering på baksidan Här är vi nu!! SWING Arabygatan Pizzeria Hjalmar Petrisväg Sjöuddevägen Arabygatan Mörners väg Storgatan

6 KURSVERKSAMHETEN HÖSTEN 2006 VUXNA STORA HALLEN MÅNDAGAR (Start 18/9) Kursledare BUGG Steg 1 Nybörjare Henrik - Silla BUGG Steg 2 Fortsättning Kenneth - Silla BUGG Steg 3 Fortsättning Fredrik Sussie TISDAGAR (Start 19/9) Kursledare Utveckla din BUGG Parvis Ingela ONSDAGAR (Start 20/9) BUGG Steg 1 Nybörjare Tomas - Anna FOXTROT Nybörjare Bengt - Camilla FOXTROT Fortsättning Bengt - Camilla SÖNDAGAR (Start 24/9) Tiodans-Standard/Latin Nybörjare Janne Elisabeth Kenneth Frida Salsa Fortsättning Kenneth Victoria - Pontus BUGG Steg 4 Fortsättning Fredrik - Cecilia - Kenneth BUGG / Parvis Fortsättning Fredrik - Cecilia VUXNA LILLA HALLEN ONSDAGAR (Start 20/9) Kursledare LINDY HOP Steg 1 Nybörjare Dan - Lina BARN & UNGDOM STORA HALLEN TORSDAGAR (Start 21/9) Kursledare Street2dance 7-9 år Emilie Street2dance år Emilie Street2dance år Emilie OBS! Föranmälan till Street2dance på grund av begränsat antal platser. Föranmälan görs till Dan och Lina på TÄVLINGSTRÄNING För information kontakta Lina på eller Susan på INFORMATION Ring Swinghallen , Kenneth och Pernilla eller Dan och Lina KURSAVGIFTER (Per termin) MEDLEMSAVGIFTER (Kalenderår) Vuxna 440:- Vuxna: 110:- Barn & Ungdom (T.o.m. 20 år) 230:- Barn & Ungdom (T.o.m. 20 år) 70:- Familj: 210:-

7 FÅR VI LOV... att presentera vårens kursprogram i lite mer uttömmande beskrivningar. Kom ihåg att det aldrig är fel att gå om en kurs för att känna att man behärskar det som lärs ut. Prova dessutom gärna på någon ny dans. Nyheter: Tiodans-Standard/Latin Detta är kursen för dig som tycker att kan Peppe så kan jag. Vi lär ut grunderna i totalt fyra danser: Modern Vals, Quickstep, Cha-cha-cha och Rumba. Vi börjar med Modern Vals och Cha-cha-cha och bygger på med de andra efterhand Lindy Hop Nybörjare Här slår vi ett extra slag för dansen som är Buggens ursprung nämligen Lindy Hop eller Jitterbug som den kallades tidigare. En härligt inspirerande dans där man verkligen får chansen att svänga de lurviga. Detta är en ren nybörjarkurs och ingen som helst dansvana krävs. Utveckla din Bugg Parvis Detta är kursen för dig som tycker att du vill gå ännu mer på djupet tillsammans med din partner. Vi kommer att arbeta mycket på balans, föra och följa mm. Dessutom kommer vi att hjälpa dig med små tips på vägen. Du bör ha dansat på steg 3 någon termin för att kunna ta emot den kunskap som förmedlas.

8 Ej nyheter men ändå värt att veta: FÅR VI LOV... Salsa Fortsättning Detta är en fortsättningskurs där Du lär dig att ta ut svängarna ytterligare. Vi slipar vidare på teknik och utvecklar vår dansstil ytterligare. Bugg Steg 1 Nybörjare Här lär vi ut bugg från de allra första stapplande stegen ända fram till att kunna behärska denna så populära dans i de mest grundläggande rörelserna. Ingen som helst dansvana krävs. Bugg Steg 2 Fortsättning Det här är en ren fortsättning på Steg 1. Du får träna vidare på de grunder Du har lärt dig och får ytterligare en inblick i denna ytterst sociala dans. För Dig som har gått på kurs för några år sedan eller införskaffat buggkunskaper på övriga platser i världen, rekommenderar vi att Du går om Steg 1 samtidigt med Steg 2. Detta för att känna att Du hänger med. Bugg Steg 3 Fortsättning På denna kurs bygger vi vidare. Här är det mycket dans för att bygga upp dansvanan. Allehanda kluriga och till en början småknepiga kombinationer lärs ut under glada tillrop och skratt. En utmärkt kurs för dig som bara vill dansa för nöjes skull och träffa nya trevliga dansglada människor. Dock krävs kunskaper motsvarande Steg 2 för att kunna hänga med på ett bra sätt. Bugg Steg 4 Fortsättning Fortfarande med social inriktning men med inslag av förbättring av teknik och dans samt mer avancerade figurer. Här måste man ha dansat några år och ha kunskaper motsvarande Steg 3 samt känna att man har lätt för att lära. En utmärkt kurs för Dig som är vad Vi kallar lite danstokig och gillar utmaningar. I övrigt har kursledaren helt fria händer och allt kan hända... Bugg Parvis fortsättning Här får alla möjlighet att med sin partner dansa och träna på det som behövs. Musiken kommer att snurra under lektionen men det kommer inte vara en ledarledd lektion utan det vi kallar en lektion med ledarstöd. D.v.s. Du som elev påkallar ledarens uppmärksamhet när Du vill ha hjälp. Detta innebär att Du måste ha dansat Bugg minst en termin för att kunna få hjälp. Foxtrot Nybörjare Du lär dig att föra och följa till den variation av musik som spelas på dansbanorna. Mycket användbart i alla sammanhang. Ingen som helst dansvana krävs. Foxtrot Fortsättning Detta är en fortsättningskurs i foxtrot där Du lär dig att ta ut svängarna ytterligare. Vi slipar vidare på teknik och utvecklar vår dansstil ytterligare.

9 Tycker du om dans? Swing är en ideell förening som drivs tack vare alla aktiva medlemmar som på ett eller annat sätt ställer upp på sin fritid. Utan alla dessa fantastiska människor hade vi inte kunnat driva föreningen. Då vi nu står inför ny spännande termin undrar vi vilka fler medlemmar som skulle vilja hjälpa till? Det finns många sätt du kan hjälpa till på. Ett sätt är att gå med i en kommitté (se tidningens baksida). Ett annat kan vara att bidra vid enstaka tillfällen då vi kan behöva extra hjälp. Om du är intresserad av att hjälpa till, eller undrar något, får du gärna ringa mig. Det går också bra att prata med Kenneth under kurserna. Hälsningar Lina Östberg Valberedningen Tfn eller lina.ostberg@swing.se

10 Fler bilder från dansen med Nova!

11 Kenneth Welin Ordf Dan Hermansson Henrik Törnblad Anders Lindqvist Lotta Orstadius Roger Järgen Fredrik Ottosson Susan Åklundh Lina Östberg Karina Majcug Vem gör vad i DK Swing? STYRELSE SUPPLEANTER LOKALKOMMITTÉ INFORMATIONSKOMMITTÉ Karina Majcug Kent Hermansson FESTKOMMITTÉ Margareta Barath Lena Alfredsson Lars Karlsson Mats Holm Åsa Jonsson REVISORER Marie-Sabina Månsson Björn Risberg Yvonner Erlandsson Bengt Andersson Carl-Fredrik Albinsson REVISORSUPPLEANTER Stefan Johansson Kenneth Bloom Silla Odnoff Pernilla Welin Kenneth Welin ARGENTINSK TANGO KOMMITÉ Lotta Orstadius Margareta Barath Lars Karlsson VALBEREDNING TÄVLINGSKOMMITTÉ Lina Östberg Lina Östberg Anna-Carin Wallin Susan Åklundh MUSIKANSVARIG Dan Hermansson KURS- & UTBILDNINGS- KOMMITTÉ RULLSTOLSDANS- KOMMITTÉ Göran Svensson

12 Bidrag till Swing News önskas! Har du något att berätta om t ex danskurser eller -tävlingar som du har deltagit i eller sett på? Har du synpunkter på verksamheten, danser som du skulle vilja togs upp i kurser, eller annat som du tror skulle kunna vara av intresse för medlemmarna i Swing? Hör i så fall av dig! Muntliga synpunkter kan du lämna till styrelsen för Swing. Har du ett skriftligt bidrag kan du lämna det till din ledare. Märk bidraget Swing News! För att få tillbaka skriftligt material, t ex fotografier, anger du till vem som det ska återlämnas (på fotografier skriver du namn och adress på baksidan). Utgivning och distribution För närvarande är ambitionen att ge ut Swing News två gånger per år. Tidningen delas ut till Swings medlemmar samt till DSF (Svenska Danssportförbundet) och de till DSF anslutna dansklubbarna i Småland. Hemsida På adressen hittar du allmän information om föreningen och även aktuella händelser. Adress Dansklubben Swing Arabygatan VÄXJÖ Telefon: Hemsida:

Vårens kursprogram! Dans till NOVA 26 Januari! Årsmöte 27 Februari! Folkets Parks dansprogram för våren!

Vårens kursprogram! Dans till NOVA 26 Januari! Årsmöte 27 Februari! Folkets Parks dansprogram för våren! Nova kommer att spela upp till dans den 26:e januari! Vårens kursprogram! Dans till NOVA 26 Januari! Årsmöte 27 Februari! Folkets Parks dansprogram för våren! Kallelse till Årsmöte 27/2 2007 Medlemmarna

Läs mer

Höstens kursprogram! Dans till HIGHLIGHTS 12 Oktober! Bilder från kursavslutningen! Folkets Parks dansprogram för hösten!

Höstens kursprogram! Dans till HIGHLIGHTS 12 Oktober! Bilder från kursavslutningen! Folkets Parks dansprogram för hösten! HIGHLIGHTS kommer att spela upp till dans den 12.e oktober! Höstens kursprogram! Dans till HIGHLIGHTS 12 Oktober! Bilder från kursavslutningen! Folkets Parks dansprogram för hösten! Missa inte Dans VM

Läs mer

Höstens kursprogram! Dans till Nova 26 September! Dans till Shake 21 November! Dans till Blender 11 December! Folkets Parks dansprogram för hösten!

Höstens kursprogram! Dans till Nova 26 September! Dans till Shake 21 November! Dans till Blender 11 December! Folkets Parks dansprogram för hösten! Scotts spelade på påskfesten 21:e mars!! Höstens kursprogram! Dans till Nova 26 September! Dans till Shake 21 November! Dans till Blender 11 December! Folkets Parks dansprogram för hösten! Dans till Nova

Läs mer

Expanders bjuder på härligt gung 13:e november!!

Expanders bjuder på härligt gung 13:e november!! Expanders bjuder på härligt gung 13:e november!! Höstens kursprogram! Dans till Divine 16:e Oktober! Dans till Expanders 13:e November! Dans till Nova 11:e December! Folkets Parks dansprogram för hösten!

Läs mer

Vårens kursprogram! Dans till Titanix 10 April! Folkets Parks dansprogram för våren!

Vårens kursprogram! Dans till Titanix 10 April! Folkets Parks dansprogram för våren! Shake spelar i samband med framtidskvällen 17:e januari!! Årsmöte 26 Februari! Framtidskväll med dans till Shake 17 Januari! Vårens kursprogram! Dans till Titanix 10 April! Folkets Parks dansprogram för

Läs mer

I detta nummer bland annat: Höstens kursprogram! Kickoffdans 13/9!! Oléos dansprogram för hösten!

I detta nummer bland annat: Höstens kursprogram! Kickoffdans 13/9!! Oléos dansprogram för hösten! Det svängde ordentligt när Joyride spelade på påskfesten! I detta nummer bland annat: Höstens kursprogram! Kickoffdans 13/9!! Oléos dansprogram för hösten! Angående medlemskorten! Tänk på att medlemskortet

Läs mer

Shake bjuder på härligt gung 2:e april!!

Shake bjuder på härligt gung 2:e april!! Shake bjuder på härligt gung 2:e april!! Årsmöte 24:e Februari! Vårens kursprogram! Dans till Titanix 5:e Februari! Dans till Sannex 26:e Februari! Dans till Shake 2:e April! Folkets Parks dansprogram

Läs mer

I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram! Oléos dansprogram för våren! Vårfest 19/3!

I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram! Oléos dansprogram för våren! Vårfest 19/3! Highlights kommer till Swinghallen på Vårfesten! I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram! Oléos dansprogram för våren! Vårfest 19/3! Kallelse till Årsmöte 22/2 2005 Medlemmarna i Dansklubben Swing

Läs mer

I detta nummer bland annat: Kickoffdans 12/9! Höstens kursprogram! Oléos dansprogram för hösten! Folkets Parks dansprogram för hösten!

I detta nummer bland annat: Kickoffdans 12/9! Höstens kursprogram! Oléos dansprogram för hösten! Folkets Parks dansprogram för hösten! Highlights svängde till det på Vårfesten! I detta nummer bland annat: Kickoffdans 12/9! Höstens kursprogram! Oléos dansprogram för hösten! Folkets Parks dansprogram för hösten! Kickoffdans!! Missa inte

Läs mer

I detta nummer bland annat: Årsmöte 28/2! Argentinsk Tango! Vårens kursprogram! Folkets Parks dansprogram för våren!

I detta nummer bland annat: Årsmöte 28/2! Argentinsk Tango! Vårens kursprogram! Folkets Parks dansprogram för våren! Sannex spelade upp till dans i Parken! I detta nummer bland annat: Årsmöte 28/2! Argentinsk Tango! Vårens kursprogram! Folkets Parks dansprogram för våren! Kallelse till Årsmöte 28/2 2006 Medlemmarna i

Läs mer

I detta nummer bland annat:

I detta nummer bland annat: Blender är orkestern vid vårens första söndagsdans I detta nummer bland annat: Kallelse till årsmöte Vårens dansprogram Söndagsdanser 12 januari Blender 2 mars Scotts Kallelse till årsmöte Medlemmarna

Läs mer

I detta nummer bland annat: Höstens dansprogram. Bilder från Swingbuggen

I detta nummer bland annat: Höstens dansprogram. Bilder från Swingbuggen Det svänger i barnbuggen våren 2003 I detta nummer bland annat: Höstens dansprogram Bilder från Swingbuggen VIKTIGT ATT VETA! Ny adress till hemsidan Föreningen har nu lyckats få tag på toppdomänen för

Läs mer

I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram. Kallelse till årsmötet

I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram. Kallelse till årsmötet Det svängde ordentligt på medlemsdansen! I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram Kallelse till årsmötet Kallelse till årsmöte Medlemmarna i Swing kallas härmed till årsmöte enligt följande. Datum:

Läs mer

Gammaldanskurs 3:e Oktober! Dans till Jannez 8:e Oktober! Dans till Svänzons 5:e November! Dans till Sannex 3:e December! Höstens kursprogram!

Gammaldanskurs 3:e Oktober! Dans till Jannez 8:e Oktober! Dans till Svänzons 5:e November! Dans till Sannex 3:e December! Höstens kursprogram! Jannez bjuder på härligt gung 8:e oktober!! Gammaldanskurs 3:e Oktober! Dans till Jannez 8:e Oktober! Dans till Svänzons 5:e November! Dans till Sannex 3:e December! Höstens kursprogram! Viktig information

Läs mer

Ett för klubbens medlemmar välkänt par i höstens nya dans. I övrigt i detta nummer: Program för höstens danskurser Höstens söndagsdanser

Ett för klubbens medlemmar välkänt par i höstens nya dans. I övrigt i detta nummer: Program för höstens danskurser Höstens söndagsdanser Ett för klubbens medlemmar välkänt par i höstens nya dans I övrigt i detta nummer: Program för höstens danskurser Höstens söndagsdanser Omslagsbilden: Som redovisas längre fram i Swing News kommer en nybörjarkurs

Läs mer

I detta nummer bland annat:

I detta nummer bland annat: 2002 års styrelse, glatt spanande fram emot ett nytt trevligt dansår I detta nummer bland annat: Presentation av nya styrelseledamöter Resultat från SM i rullstolsdans Bilder från Swings söndagsdanser

Läs mer

Nr Hej! Kurser i höst: Se medföljande bilaga!!

Nr Hej! Kurser i höst: Se medföljande bilaga!! Nr. 3 2003 Hej! Då var den långa sommarpausen över än en gång. Och det har blivit dags att lämna stranden i tid, så att man inte går miste om någon dans! Mathias Dans på Vipan: Tisdagen 26/8 kl.19.00 startar

Läs mer

Nr Tjipp o hej! Minikurs på Vipan: Kurser i höst: Se medföljande bilaga!!

Nr Tjipp o hej! Minikurs på Vipan: Kurser i höst: Se medföljande bilaga!! Nr. 2 2003 Tjipp o hej! Puh! Äntligen. Nu är snart sommaren här, varm o skön, och med massor av aktiviteter som väntar. Håll er uppdaterade via hemsidan. Ps. Glöm inte att damma av grillen! Mathias Minikurs

Läs mer

Hej! Höstens kurser är färdigplanerade! Festkommittén har planerat för en hejdundrande höstfest!

Hej! Höstens kurser är färdigplanerade! Festkommittén har planerat för en hejdundrande höstfest! Nr. 3 2001 Hej! Hoppas att ni har haft en trevlig sommar! Vi har jobbat hårt för att planera höstens alla aktiviteter på bästa sätt. Välkomna till en dansfylls höst med Gåsasteget! Ulf Höstens kurser är

Läs mer

Höstens kurser är nu klara. Lokalerna bokade och kursledarna utvilade. Anmälan görs som vanligt på vår hemsida www.gasasteget.

Höstens kurser är nu klara. Lokalerna bokade och kursledarna utvilade. Anmälan görs som vanligt på vår hemsida www.gasasteget. Nr 3-2015 Årgång 21 Höstens kurser är nu klara. Lokalerna bokade och kursledarna utvilade. Anmälan görs som vanligt på vår hemsida www.gasasteget.se // Annica Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning Gåsabladet

Läs mer

Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning Gåsabladet kommer ut fyra gånger per år.

Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning Gåsabladet kommer ut fyra gånger per år. Nr 1-2012 Årgång 18 God fortsättning på det nya året! 2012 bjuder på många roliga aktiviteter på Gåsasteget, allt från kurser till fester, allt i dansens tecken. Välkomna! /Catarina Lunds Dansklubb Gåsastegets

Läs mer

God Fortsättning! Efter all julmat kan det vara skönt att komma igång med dansandet igen. Vi har ett digert kursprogram nu i vår. Välkomna!

God Fortsättning! Efter all julmat kan det vara skönt att komma igång med dansandet igen. Vi har ett digert kursprogram nu i vår. Välkomna! Nr 1-2005 Årgång 11 God Fortsättning! Efter all julmat kan det vara skönt att komma igång med dansandet igen. Vi har ett digert kursprogram nu i vår. Välkomna! /Ulf Våren Det händer mycket i föreningen

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande Januari 2019 Några ord från er ordförande Önskar er en god fortsättning på det nya året! Nytt år, nya danskurser, nya dansvänner och nya minnen kommer nu att blandas med våra gamla år, danskurser, vänner

Läs mer

ÖVERGRIPANDE VERKSAMHETSPLAN GRRC

ÖVERGRIPANDE VERKSAMHETSPLAN GRRC ÖVERGRIPANDE VERKSAMHETSPLAN GRRC - 2019 Medlemmar Medlemskapet är ett krav för att delta i kursverksamheten. Kurser Verksamheten indelas i två terminer, vår och höst. Kurser som erbjuds är Bugg, Fox,

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti

Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti Massor av dans i tre veckor! Dansveckorna bjuder på danskvällar med olika former av sällskapsdans och workshops i olika stilar. Allt sker i Amfiteatern vid Strandängarna

Läs mer

Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK

Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK Nummer 4 2008 INNEHÅLL.................. Sidan Rapport från ridskolan............ 2 Vikarie i vår.................. 2 Hyra häst i jul..................

Läs mer

Vi finns på Facebook! Gilla oss!

Vi finns på Facebook! Gilla oss! ========================================================= VOLL-NYTT 2/2018 ========================================================= * ORDFÖRANDEN HAR ORDET * VOLL-Galleriet * MEDLEMSAVGIFTER 2019 * ÅRSMÖTE

Läs mer

Obs! Karolinas lektioner startar vecka 5 pga att hon är på Jamaica för studier i Dancehall.

Obs! Karolinas lektioner startar vecka 5 pga att hon är på Jamaica för studier i Dancehall. Gilla oss på facebook! DF Studio Danza Bryggaregatan 18-20 50338 Borås info@studiodanza.nu Hej och välkommen till en ny danstermin hos oss på DF Studio Danza! Terminen startar vecka 4, dvs måndag den 25

Läs mer

Välkommen på kurs i höst!

Välkommen på kurs i höst! Välkommen på kurs i höst! Här hittar ni vårt ordinarie kursutbud samt våra specialkurser under hösten 2017 All info om våra kurser och oss finns på vår hemsida www.linnebygdenshf.se Varmt välkommen till

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Gilla oss på facebook!

Gilla oss på facebook! Gilla oss på facebook! Hej och välkommen till en ny danstermin hos oss på DF Studio Danza! Terminen startar vecka 36, dvs måndag till söndag. Innan du gör din anmälan är det viktigt att du läser igenom

Läs mer

Så var det dags för sista Gåsabladet för det här året. Jag hoppas alla hinner dansa också bland alla julförberedelser och allt julfirande!

Så var det dags för sista Gåsabladet för det här året. Jag hoppas alla hinner dansa också bland alla julförberedelser och allt julfirande! Nr 4-2011 Årgång 17 Så var det dags för sista Gåsabladet för det här året. Jag hoppas alla hinner dansa också bland alla julförberedelser och allt julfirande! /Catarina Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning

Läs mer

I övrigt hittar du i detta nummer bland annat: Vårens danskursprogram Medlemmarna tycker till! Bilder från buggtävlingar

I övrigt hittar du i detta nummer bland annat: Vårens danskursprogram Medlemmarna tycker till! Bilder från buggtävlingar Två lyckliga medaljörer från Swing vid buggtävlingen i Växjö hösten 2000. I övrigt hittar du i detta nummer bland annat: Vårens danskursprogram Medlemmarna tycker till! Bilder från buggtävlingar Bugga

Läs mer

Nr Hej! Kurser i höst: Se medföljande bilaga!!

Nr Hej! Kurser i höst: Se medföljande bilaga!! Nr. 3 2002 Hej! Nu känns det att höstens danskurser snart ska gå av stapeln. Benen börjar skaka av abstinens. Välj och vraka sluta skaka - med Gåsasteget! Mathias Brännboll och kräftknytis!! Kom till stadsparken

Läs mer

Nr Årgång 19 Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning Gåsabladet kommer ut fyra gånger per år. Tisdagsstart! Terminsavslutning 2012

Nr Årgång 19 Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning Gåsabladet kommer ut fyra gånger per år. Tisdagsstart! Terminsavslutning 2012 Nr 1-2012 Årgång 19 Så var det dags att inviga 19:e årgången av Gåsabladet. Ta en titt och välj vad du vill delta i nu i vinter. God fortsättning på det nya året! /Catarina Lunds Dansklubb Gåsastegets

Läs mer

Preliminärt Schema Vår 2012

Preliminärt Schema Vår 2012 Preliminärt Schema Vår 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Pågår MÅNDAG 10.15 11.45 Yoga, Stresshantering & God Sömn** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 10 21 16.45

Läs mer

Vårsäsongen 2002 startar Swing med en danskväll

Vårsäsongen 2002 startar Swing med en danskväll Vårsäsongen 2002 startar Swing med en danskväll SÖNDAG DEN 13 januari KLOCKAN 17 21 Entré 100 kronor I övrigt i detta nummer: Program för vårens danser Bilder och reportage från VM i modern Dans Kallelse

Läs mer

LITE ATT KOMMA IHÅG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LICENSKURS Licenskurs i Rally kontakta Danne 016-140957 073-5844814 Licenskurs i Folkrace kommer att. meddelas via hemsidan. Kontakta Anita 070-6504532 eller

Läs mer

NÖJE. Bokstaven Rättvik 50555-09

NÖJE. Bokstaven Rättvik 50555-09 NÖJE Bokstaven Rättvik 50555-09 Rättvik Dansar och Spelar...som vanligt vecka 30 tisdag 21 till fredag 24 juli, 2009 dans och spel under sommarens vackraste vecka Kurser Buskspel Danskvällar Danskvällar

Läs mer

Hålltider. Söndag. Lördag Start Fika + workshop Cafét Summering av dagen Lunch Matsalen

Hålltider. Söndag. Lördag Start Fika + workshop Cafét Summering av dagen Lunch Matsalen Hålltider Lördag 10:00 Förbundsmötet öppnar 12:15 Lunch Matsalen 15:30 Fika Cafét 17:00 Slut för dagen Söndag 9.00 Start 10.30 Fika + workshop Cafét 12.50 Summering av dagen 13.00 Lunch Matsalen 18:30

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH REDOVISNING 2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH REDOVISNING 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH REDOVISNING 2014 VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE AVSEENDE ÅR 2014 FÖRENINGEN OLANDS BUGG & SWING Styrelsen avger följande berättelse för föreningens femtonde

Läs mer

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE VÄLKOMMEN TILL Föreningen LET S MOVE För dig som tävlingsdansar på Eskilstuna Dansstudio! E-post: foreningenlm@foreninglm.se Hemsidan: foreninglm.se Föreningens bankgironummer:

Läs mer

KULTURFÖRENINGEN DUD Katrineholm 2011/12

KULTURFÖRENINGEN DUD Katrineholm 2011/12 KULTURFÖRENINGEN DUD Katrineholm 2011/12 KULTURFÖRENINGEN DUD Välkommen till Kulturföreningen DUD Kulturföreningen DuD ( Drag utan Drog ) är en förening som verkar för drogfria arrangemang och kurser för

Läs mer

Efter en innehållsrik hösttermin går vi mot kallare tider! Jul om drygt en månad! Till våren är ni välkomna till en ny danstermin och

Efter en innehållsrik hösttermin går vi mot kallare tider! Jul om drygt en månad! Till våren är ni välkomna till en ny danstermin och Nr 4-2005 Årgång 11 Efter en innehållsrik hösttermin går vi mot kallare tider! Jul om drygt en månad! Till våren är ni välkomna till en ny danstermin och nya kurser. /Bengt Höstfesten Årets höstfest gick

Läs mer

4H AKTUELLT Sommaren 2019

4H AKTUELLT Sommaren 2019 4H AKTUELLT Sommaren 2019 Vad händer på 4H i sommar? Här hittar du all info du behöver för att hänga med på våra aktiviteter! För mer info, gå in på www.4h.ax! Kurser Odlingskurs Vi odlar tillsammans!

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm Jonathan Andersson jobbar tisdagskvällar Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning Gåsabladet kommer ut fyra gånger per år. Höstfest Foxkurs med Harald

Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning Gåsabladet kommer ut fyra gånger per år. Höstfest Foxkurs med Harald Nr 4-2010 Årgång 16 Så var det dags för årets sista nummer av Gåsabladet. Hösten är här och Gåsasteget erbjuder mycket aktiviteter i dansens tecken. Välkomna! / Catarina Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning

Läs mer

UNGDOMSSEKTIONEN Där behöver vi hjälp att komma igång. Kom gärna med förslag vad vi skall göra under året.

UNGDOMSSEKTIONEN Där behöver vi hjälp att komma igång. Kom gärna med förslag vad vi skall göra under året. TÄVLINGAR 2012 24 Mars Våffelracet 15 April RS och FRS Sprintcupen 17 Maj Torsdagsrally Sprintcupen 21 Juli Midnattssolsrallyt 3 Aug. Kvällsrally 18 Aug Kräftracet 1 Sept Rally EMK Kannan 20 Okt Sprintcupen

Läs mer

Medlemsblad höst/vinter 2011

Medlemsblad höst/vinter 2011 Medlemsblad höst/vinter 2011 Välkommen till en höst och vinter med spännande aktiviteter och tävlingar! Ordföranden har ordet Hej! Jag heter Katharina Dahl och är ordförande i Gota Western Riders sedan

Läs mer

S M O M M A M R HÖS H T 2 18

S M O M M A M R HÖS H T 2 18 SOMMAR HÖST 2018 Hej! Nu är det dags att planera höstens bridgespel! Vi tänkte starta upp hösten med att ta ett nytt grepp för att hitta nya bridgespelare PROVA-PÅ-BRIDGE. Ta med en kompis som vill prova

Läs mer

Årsmöte West Coast Jitterbugs. Mötets öppnande Föreningens ordförande Elisabeth Axelsson öppnade årsmötet kl. 19.10

Årsmöte West Coast Jitterbugs. Mötets öppnande Föreningens ordförande Elisabeth Axelsson öppnade årsmötet kl. 19.10 Årsmöte West Coast Jitterbugs 19 oktober 212 Mötets öppnande Föreningens ordförande Elisabeth Axelsson öppnade årsmötet kl. 19.1 1 Fastställande av röstlängd Medlemmar som betalat medlemsavgiften prickas

Läs mer

Vuxensimning Vårtermin 2016

Vuxensimning Vårtermin 2016 Vuxencrawl Nybörjare Vt 2016 Start & Avslut Alt 1: v 2-5 Start 12/1 & Avslut 4/2 2 ggr/vecka tis- & torsdag Alt 2: v 9-12 Start 1/3 & Avslut 24/3 2 ggr/vecka tis- & torsdag Alt 3: v 13-16 Start 29/3 &

Läs mer

Dansstudion. din väg från nybörjare till proffs. I Norby

Dansstudion. din väg från nybörjare till proffs. I Norby Dansstudion din väg från nybörjare till proffs I Norby VÄLKOMMEN TILL DANSSTUDION I NORBY Dansstudion i Norby är en dansskola i Uppsala med fokus på kvalitet och dansglädje. Vi erbjuder klasser för alla

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande November 2018 Några ord från er ordförande Kurserna är i full gång och det är ett gäng glada dansare både i Söderhamn och Bergvik. Våra ledare gör ett underbart jobb både ute på kurserna samt på våra uppvisningar

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Ryttarförening Februari 2013 Hej alla BäRFare! Nu har vårterminen dragit igång för fullt med den vanliga verksamheten men även med en hel del nya inslag! Ett säkert sätt att hålla sig uppdaterad

Läs mer

Informationsbrev oktober 2015

Informationsbrev oktober 2015 Informationsbrev oktober 2015 Hej alla föräldrar! Nu har terminen varit igång i några veckor och vi börjar lära känna varandra i de olika grupperna. Eftersom föräldramötet inte blev av så bifogar vi ett

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2014

DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94

Läs mer

Träskoposten. Nr 1 januari 2013. Medlemsblad för Växjöortens Folkdanslag

Träskoposten. Nr 1 januari 2013. Medlemsblad för Växjöortens Folkdanslag Nr 1 januari 2013 Träskoposten Medlemsblad för Växjöortens Folkdanslag Vilken energi det finns i laget. Våra normala danskvällar löper på hela våren, både på torsdagar och söndagar. Dessutom startar en

Läs mer

FUB verksamhet Våren 2014

FUB verksamhet Våren 2014 FUB verksamhet Våren 2014 Bad Vi disponerar Herrljunga Simhall, där lilla bassängen är extra uppvärmd. Separata duschrum finns och tag med fikapengar. Start: Onsdag 15 januari Tid: kl. 18.30 20.00 Plats:

Läs mer

Hitta information (kurs C)

Hitta information (kurs C) Hitta information (kurs C) I dagstidningar finns det ofta annonser för olika typer av nöjen och aktiviteter. Svara på frågorna med hjälp av annonserna på nästa sida. A. Var kan man lyssna på musik gratis?

Läs mer

Barn och familj 2018/2019

Barn och familj 2018/2019 Våren 2019 Barn och familj 2018/2019 Låt barnen komma till mig, säger Jesus. Barn och familj är en viktig del av vår verksamhet. De förtjänar det bästa i livet! I våra grupper lägger vi stor vikt vid att

Läs mer

Surahammars Kulturskola

Surahammars Kulturskola KULtura Surahammars Kulturskola Program VT 2017 Anmälningar 11 Januari - 29 Januari www.v-v.abf.se www.sv.se/vastmanland Eller lämna anmälningsblankett i Folkets Hus NYHET! KULturaKUL med familjen! Vad

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Sida 1 (5) Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Åkers Hembygdsförenings styrelse lämnar för verksamhetsåret 2006 följande verksamhetsberättelse. Årsmötet genomfördes den 29 mars 2006

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Protokoll - Styrelsemöte nr 2, 2015

Protokoll - Styrelsemöte nr 2, 2015 Protokoll - Styrelsemöte nr 2, 2015 Tid: Torsdag 2015-03-19, kl. 18.00-20.40 Plats: Klacken, Bromsgatan 20 Deltog: Annica Jonsson Karppinen Aase Olsson Ulrika Hesselstål Kaisa Edvinsdotter Carina Björnfot

Läs mer

Länsbygderådet Sörmland

Länsbygderådet Sörmland Länsbygderådet Sörmland Nyhetsbrev mars 2015 Hej! Här kommer årets andra Nyhetsbrev med aktuell info från Länsbygderådet. Nyhetsbrev med aktuell information, tips om aktiviteter och kompete nsutvecklande

Läs mer

Vi finns på facebook!

Vi finns på facebook! ========================================================= VOLL-NYTT 1/2018 ========================================================= * ORDFÖRANDEN HAR ORDET * VOLL-Galleriet * RESULTAT AV ÅRSMÖTE * MEDLEMSAVGIFTER

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015. Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015. Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015 Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter VALHALLAVÄGEN 38s 10 SÖRBYVÄGEN ÖPPETTIDER FÖR VÅRA LOKALER VALHALLAVÄGEN

Läs mer

UPPLEV MEDELTIDEN. Kurser och Gästabud i Linköping 27 oktober + 9 november 2013

UPPLEV MEDELTIDEN. Kurser och Gästabud i Linköping 27 oktober + 9 november 2013 UPPLEV MEDELTIDEN Kurser och Gästabud i Linköping 27 oktober + 9 november 2013 Välkommen till en dag på medeltiden, med medeltida dans, musik, mat och kläder! Gå kurs två dagar och avsluta med pampigt

Läs mer

Våren Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet!

Våren Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! Våren 2019 Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! 1 Varje vecka (utom helger) Bingo : Kringlans matsal. Måndagar kl. 15.00. Start

Läs mer

Dansstudion. För hela Östergötland! FÖR mer information och anmälan folkuniversitetet.se/motala, linkoping, norrkoping

Dansstudion. För hela Östergötland! FÖR mer information och anmälan folkuniversitetet.se/motala, linkoping, norrkoping 1 Dansstudion För hela Östergötland! GRATIS PROVA-PÅ kurser! 2 Språk Konst Se hela vårt kursutbud i vårens kurskatalog samt på våra hemsidor: folkuniversitetet.se/motala, folkuniversitetet.se/linkoping,

Läs mer

Sammanställning av kurser, hösten 2014 Start vecka 37 (12 ggr)

Sammanställning av kurser, hösten 2014 Start vecka 37 (12 ggr) Sammanställning av kurser, hösten 2014 Start vecka 37 (12 ggr) Dag Tid Plats Stil Nivå Ledare Pris Antal Beskrivning Måndag 18.00-19.00 Slakthuset Streetdance Nybörjare från 7 år-nivå 1 Streetdance är

Läs mer

ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier

ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier 2019 Ålands musikinstitut Ålands musikinstitut är en skola för dig som vill lära dig att spela ett instrument, sjunga eller dansa. Från 7 års ålder kan du söka

Läs mer

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Willy Bjørnstad Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Eskilstuna MKs årsmötet 2009-02-25 VALBEREDNINGLISTA År 2008 Förslag År 2009 Ordförande: Tommy Pettersson Sekreterare: Kjell Eriksson Kassör: Vice ordf: Ledamot:: H-E Insulander Lars Tenglin Dan Samuelsson

Läs mer

Mangateckning, 9-12 år

Mangateckning, 9-12 år Utbud våren 2015 Hej Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar i vår. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram utbudet så att DU ska hitta något som passar just dig. Bläddra

Läs mer

cuvp WHI U&KDOPHUVGDQVVlOOVNDSGHQVHSWHPEHU

cuvp WHI U&KDOPHUVGDQVVlOOVNDSGHQVHSWHPEHU cuvp WHI U&KDOPHUVGDQVVlOOVNDSGHQVHSWHPEHU.DOOHOVH: Årsmötet äger rum 28 september 2008, kl. 16.00 utanför Scaniasalen, Chalmers kårhus. Alla gamla och nya (även blivande) medlemmar hälsas härmed välkomna.

Läs mer

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på:

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på: Höstlov i Motala 1-5 november Se programmet och läs om att som sker under året på: motala.se/ung Bowling Motala Bowlinghall Öppettider Måndag 31/10 13.00-16.00 Tisdag 1/11 13.00-16.00 Onsdag 2/11 13.00-16.00

Läs mer

Tisdagsträningarna börjar äntligen igen! Tisdagen den 22 januari 2008 startar de populära tisdagsträningarna

Tisdagsträningarna börjar äntligen igen! Tisdagen den 22 januari 2008 startar de populära tisdagsträningarna Nr 1-2008 Årgång 14 Vintern har kommit, åtminstone i almanackan, och vi ser fram emot månader fyllda med dansevenemang av alla de slag! Välkommen till Gåsasteget! / Catarina Terminsavslutning i Folkparken

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2018 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

MOTTAGARENS NAMN TELEFON VÄGNAMN 12

MOTTAGARENS NAMN TELEFON VÄGNAMN 12 DIARIENUMMER 2017-01-27 SID 1/5 NAMN MOTTAGARENS NAMN YRKESBETECKNING TITEL/FÖRETAG TELEFON VÄGNAMN 12 E-POST 123 45 STAD Vecka nr 4 2016-09-16 Hej Vi har åter igen haft en bra skolvecka. Idag har vi berättat

Läs mer

Nu har Tullinge Tennisklubb uppnått den aktningsvärda åldern av 100 år, vilket gör den till en av de äldsta tennisklubbarna i Sverige.

Nu har Tullinge Tennisklubb uppnått den aktningsvärda åldern av 100 år, vilket gör den till en av de äldsta tennisklubbarna i Sverige. Information från TTK:s styrelse januari 2016 Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK, Välkomna till Tullinge Tennisklubbs jubileumsår 2016. Nu har Tullinge Tennisklubb uppnått den aktningsvärda

Läs mer

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna.

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna. Våga Visa kultur- och musikskolor Sida 1 (8) Värmdö Scenskola Vad är bäst? Alla andra elever. Allt. Allt, jag tycker jätte mycket om teater. Allting. Att alla bryr sig om mig. Att alla är med på en stor

Läs mer

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen Sida 1av 4 Maj 2014 Luspudeln vilande Vår klubbtidning Luspudeln läggs vilande under året efter beslut på medlemsmötet den 1 maj. Håll dig informerad genom hemsidan Du vet väl att klubben har en hemsida

Läs mer

Detta händer i Fritiden i december:

Detta händer i Fritiden i december: Detta händer i Fritiden i december: OMS Fritid Alvesta 2018 Hej! Nästa utskick från fritiden blir i januari 2019. Man hittar information & aktiviteter från fritiden på Alvesta kommuns hemsida. (omsorg

Läs mer

Öresunds Dansförenings verksamhetsberättelse 2015

Öresunds Dansförenings verksamhetsberättelse 2015 Öresunds Dansförenings verksamhetsberättelse 2015 Inledning Öresunds Dansförenings syfte är att sprida kunskap om dansen som rolig motion och social umgängesform. Vår verksamhet är öppen för alla som tycker

Läs mer

Hösten 2012. Kurser och Öppen verksamhet

Hösten 2012. Kurser och Öppen verksamhet KURSER Hösten 2012 HÖSTEN Kurser och Öppen verksamhet ÖPPET HUS Under hösten har Agora Öppet hus på torsdagar från den 30 augusti. Till Öppet hus är barn, ungdomar och vuxna välkomna. Vi har öppet klockan

Läs mer

Shotokan Karateklubb

Shotokan Karateklubb Shotokan Karateklubb Helsingborg Shotokan Karate Do MOTION SJÄLVFÖRSVAR TÄVLING Vad är karate? Karaten är svår att beskriva med några få ord. Man kan säga att det är en gammal stridskonst som har utvecklats

Läs mer

2008 års Dansglädjetävling Terminsstart i Folkparken! GÅS-framgångar på Svenska Riksmästerskapen i bugg

2008 års Dansglädjetävling Terminsstart i Folkparken! GÅS-framgångar på Svenska Riksmästerskapen i bugg Nr 3-2008 Årgång 14 Sommaren lider mot sitt slut och skolstarten står för dörren. Höstens aktiviteter på Gåsasteget får du nu här i din hand. Välj och vraka, kom och ha roligt! /Catarina 2008 års Dansglädjetävling

Läs mer

VI HUSSAR Släktblad nr 91 april 2016

VI HUSSAR Släktblad nr 91 april 2016 VI HUSSAR Släktblad nr 91 april 2016 Släktföreningen Huss 90 år! JUBILEUMSFEST PÅ FORESTA LÖRDAG 18 JUNI 2016 Nu är det dags för släktföreningens stora 90-årsfirande. Vi samlas på Scandic Foresta på Lidingö

Läs mer

Hej! Vi hoppas att du hittar någon aktivitet i vårens program som passar just dig, och vi ser fram emot att träffa er vid de gröna borden.

Hej! Vi hoppas att du hittar någon aktivitet i vårens program som passar just dig, och vi ser fram emot att träffa er vid de gröna borden. VÅR 2017 Hej! Nu är det dags att komma igång med planering av vårens bridgespel. Är du helt nybörjare är du välkommen till någon av våra grundkurser. Ni som redan har spelat lite bridge har ett digert

Läs mer

Adress LSS Funktionsstöd- Fritid. Fritidsprogram Maj- Augusti 2015. NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, skriv, faxa eller skicka e-post till:

Adress LSS Funktionsstöd- Fritid. Fritidsprogram Maj- Augusti 2015. NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, skriv, faxa eller skicka e-post till: Adress LSS Funktionsstöd- Fritid Fritidsprogram Maj- Augusti 2015 NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, skriv, faxa eller skicka e-post till: Fritidskonsulent Christer Holmström 013-20 67 44 E-post: chrhol@linkoping.se

Läs mer

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Läs mer om kurserna på www.altakulturknut.se. Akustisk gitarr Onsdagar 5/ 0 8.00 9.30 0 ggr 760 kr

Läs mer om kurserna på www.altakulturknut.se. Akustisk gitarr Onsdagar 5/ 0 8.00 9.30 0 ggr 760 kr medborgarskolan Läs mer om kurserna på www.altakulturknut.se Akustisk gitarr Onsdagar 5/ 0 8.00 9.30 0 ggr 760 kr Västafrikansk dans Onsdagar 5/ 0 8.00 9.30 0 ggr 800 kr Fredagskväll med dans Fredag 7/

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER

TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER OM OSS MÖTESPLATS LINDOME - En meningsfull fritid för alla! Du håller just nu höstens program i din hand, allt som kommer att hända finns inte med i

Läs mer

Nyhetsbrev. November 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 5 [År]

Nyhetsbrev. November 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 5 [År] Sida 1av 5 November 2014 Medlemsmöte och RACET Den 5 oktober var det dags för medlemsmöte och RACET. Förutom de vanliga rapporterna om verksamheten togs det beslut om en alkohol- och drogpolicy för klubbens

Läs mer