Omega 3 & 6 Essentiella Fett Syror ger din valp en glänsande päls, klara ögon och en bra hudbalans.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Omega 3 & 6 Essentiella Fett Syror ger din valp en glänsande päls, klara ögon och en bra hudbalans."

Transkript

1 Det nya och förbättrade Chicopee Puppy fodret är ett komplett och balanserat foder för din växande valp. Den näring som din valp får under de första månaderna är mycket viktig för dess långsiktiga hälsa och allmäntillstånd. Med tanke på deras snabba tillväxt är det nödvändigt att tillgången till proteiner och fetter ges för att öka ben och muskel utveckling. Chicopee Puppy food har utvecklat ett foder som lever upp till de höga energi kraven under valpens första år. Det är också noga balanserat med vitaminer som ser till att maximera valpens tillväxt i detta tidiga stadiet av utveckling. Omega 3 & 6 Essentiella Fett Syror ger din valp en glänsande päls, klara ögon och en bra hud. En extra fördel med detta foder är att MOS (Mannan-oligosaccharides) och Inulin har tillsatts vilket hjälper till med matsmältningen vilket ser till att valpen får den optimala näring som den behöver allteftersom muskler utvecklas och benstrukturen växer och stärks. CHICOPEE PUPPY - LARGE BREED är ett komplett och balanserat foder för din växande valp som tillhör den större hundtypen. Formulan är speciellt designad för stora raser för att optimisera deras växt-mönster genom att ge dem den bästa näringen samt ett balanserat vitamin och mineral tillskott som förstärker deras naturliga utveckling. MOS (Mannan-oligosaccharides) och Inulin har tillsatts vilket hjälper till med matsmältningen vilket ser till att valpen får den optimala näring som den behöver allteftersom muskler utvecklas och benstrukturen växer och stärks. Omega 3 & 6 Essentiella Fett Syror ger din valp en glänsande päls, klara ögon och en bra hudbalans. Vi gratulerar! Du är en stolt ägare av en mycket speciell liten vän. Vissa säger att små hunar är knä-hundar naturligtvis är de det. De vill ju vara så nära dig som möjligt. Vi förstår varför du valt din lilla vän. De är speciella och anledningen till att vi skapat Chicopee Puppy Food - Mini Breed. Bara för att de är små innebär inte att de inte behöver samma höga kvalitet på maten som andra typer av hundar. Chicopee Puppy Food Mini Breed - Det kompletta fodret för den växande mini-valpen.

2 Chicopee Puppy Food - Lamb & Rice är en fantastiskt protein alternativ för valpar som tycker om lamm och/eller har allergier eller annan hudkänslighet. Detta valp foder är komplett och balanserat med optimala nivåer av vitaminer och mineraler som hjälper din valp att växa och utvecklas och ger dem den energi som de behövar för att njuta av en dag full av bus och upptåg. De naturliga verksamma ämnena i MOS (Mannan-oligosaccharides) och Inulin är tillsatta för att hjälpa till med matsmältning och immun system genom att det motverkar farliga bakterier. Denna diet innehåller Omega 3 och Omega 6 Essentiella Fett Syror vilka hjälper till med valpens skinande päls, klara ögon och bra hud. Chicopee Puppy Food - Lamb & Rice är en smakrikt alternativ som din valp kommer att älska. CHICOPEE Adult Dog Food- är ett komplett och balanserat foder för din vuxna hund. Det innehåller Omega 3 och Omega 6 Essentiella Fett Syror för att öka pälsens glans, klara ögon och en bra hud hos din hund. Glucosamine och Chondroitin bygger upp leder och skyddar mot nedslitning av dessa leder. Dessa tillägg ger hunden en större rörlighet genom att minska stelhet och/eller ledömhet. De naturliga verksamma ämnena i MOS (Mannanoligosaccharides) och Inulin är tillsatta för att hjälpa till med matsmältning och immun system genom att det motverkar farliga bakterier. CHICOPEE Adult Dog Food - Large Breed är ett komplett och balanserat hund foder för de vuxna stora hundraserna. Det är viktigt för stora hundaser at vara I god fysisk form eftersom detta hjälper till med att minska stress på tyngdbärande leder. CHICOPEE Adult Dog Food - Large Breed ger optimal näring för stora hundar. Glucosamine och Chondroitin bygger upp leder och skyddar mot nedslitning av dessa leder. Dessa tillägg ger hunden en större rörlighet genom att minska stelhet och/eller ledömhet. hundens skinande päls, klara ögon och bra hud. De naturliga verksamma ämnena i MOS (Mannan-oligosaccharides) och Inulin är tillsatta för att hjälpa till med matsmältning och immun system genom att det motverkar farliga bakterier. CHICOPEE Adult Dog Food - Large Breed är en smakfull kykling protein diet som din hund kommer att älska!

3 CHICOPEE Adult Dog Food - Mini Breed är ett komplett och balanserat foder med små bit-storlek bitar som passar för din vuxna miniatyr hund eller för andra små vuxna hundar. Detta foder innehåller Omega 3 & Omega 6 Essentiella Fett Syror är tillsatta och hjälper till med hundens skinande päls, klara ögon och bra hud. De naturliga verksamma ämnena i MOS (Mannan-oligosaccharides) och Inulin är tillsatta för att hjälpa till med matsmältning och immun system genom att det motverkar farliga bakterier. Matsmältning i balans med den naturliga bakteriefloran hjälper din hund att absorbera nödvändiga vitamer och mineraler. Dessa tillägg ger hunden en större rörlighet genom att minska stelhet och/eller ledömhet. CHICOPEE Adult Dog Food - Lamb & Rice är ett fantastiskt protein alternativ för valpar som tycker om lamm och/eller har allergier eller annan hudkänslighet. hundens skinande päls, klara ögon och bra hud. De naturliga verksamma ämnena i MOS (Mannan-oligosaccharides) och Inulin är tillsatta för att hjälpa till med matsmältning och immun system genom att det motverkar farliga bakterier. Matsmältning i balans med den naturliga bakteriefloran hjälper din hund att absorbera nödvändiga vitamer och mineraler. Detta hjälper också hundens immunsystem genom att det motverkar farliga bakterier. CHICOPEE Adult Dog Food - Fish & Rice är ett fantastiskt protein alternativ för valpar som tycker om fisk och/eller har allergier eller annan hudkänslighet. hundens skinande päls, klara ögon och bra hud. Omega 3 & Omega 6 Essentiella Fett Syror är tillsatta och hjälper till med hundens skinande päls, klara ögon och bra hud. De naturliga verksamma ämnena i MOS (Mannan-oligosaccharides) och Inulin är tillsatta för att hjälpa till med matsmältning och immun system genom att det motverkar farliga bakterier. Matsmältning i balans med den naturliga bakteriefloran hjälper din hund att absorbera nödvändiga vitamer och mineraler. Detta hjälper också hundens immunsystem genom att det motverkar farliga bakterier.

4 CHICOPEE Adult Dog Food - Light är ett komplett foder som är balanserat med rätt uppdelning av proteiner och fett för den mindre aktiva och överviktiga vuxna hunden. hundens skinande päls, klara ögon och bra hud. De naturliga verksamma ämnena i MOS (Mannan-oligosaccharides) och Inulin är tillsatta för att hjälpa till med matsmältning och immun system genom att det motverkar farliga bakterier. Matsmältning i balans med den naturliga bakteriefloran hjälper din hund att absorbera nödvändiga vitamer och mineraler. Detta hjälper också hundens immunsystem genom att det motverkar farliga bakterier. Glucosamine och Chondroitin bygger upp leder och skyddar mot nedslitning av dessa leder. CHICOPEE Adult Dog Food - Light är riktad mot mindre energi behov och för att motverka ohälsosam övervikt. CHICOPEE Adult Dog Food - Performance är ett komplett och balanserat foder speciellt för den aktiva tävlingshunden eller den arbetande hunden, typ polis, S&R, militär och alla andra som kräver ett foder som läger vasen för uthållighet och styrka. Arbetande hundar, tävlande hundar, hundar som ligger i träning, hundar i stressfulla situationer de behöver alla en energi injektion för att ligga på topp. Chicopee Performance har utvecklats för att se till att dessa individer får den näring som krävs. De naturliga verksamma ämnena i MOS (Mannanoligosaccharides) och Inulin är tillsatta för att hjälpa till med matsmältning och immun system genom att det motverkar farliga bakterier. hundens skinande päls, klara ögon och bra hud. Vi har också lagt till glucosamine och chondroitin som hjälper till med stelhet I leder och gör det lättare att röra sig fort på en hög nivå. CHICOPEE Adult Dog Food - Senior är ett komplett och balanserat foder för den äldre hunden. Detta foder är sammansatt speciellt för den äldre hunden så att det ger optimal näringstillförsel. Glucosamine och Chondroitin bygger upp leder och skyddar mot nedslitning av dessa leder. MOS (Mannanoligosaccharides) och Inulin hjälper att hålla den naturliga balansen I tarmar och matsmältningsorgan. Omega 3 & Omega 6 Essentiella Fett Syror är tillsatta och hjälper till med hundens skinande päls, klara ögon och bra hud. CHICOPEE Adult Dog Food - Senior är en diet baserad på kyckling proteiner med en smak som din hund verkligen kommer att tycka om.

5 CHICOPEE Adult Dog Food - Senior Large Breed är ett komplett och balanserat fodr för den äldre hunden. Detta foder är special komponerat för att ge optimal näringsstillförsel för den äldre hunden av större ras. Glucosamine och Chondroitin bygger upp leder och skyddar mot nedslitning av dessa leder vilket leder till högre mobilitet. MOS (Mannan-oligosaccharides) och Inulin hjälper att hålla den naturliga balansen I tarmar och matsmältningsorgan. Omega 3 & Omega 6 Essentiella Fett Syror är tillsatta och hjälper till med hundens skinande päls, klara ögon och bra hud. CHICOPEE Adult Dog Food - Senior Large Breed är en diet baserad på kyckling proteiner med en smak som din hund verkligen kommer att tycka om.

Canine. Till valpar som föredrar mindre foderbitar. Stärker immunförsvaret, främjar en sund tillväxt och är lättsmält.

Canine. Till valpar som föredrar mindre foderbitar. Stärker immunförsvaret, främjar en sund tillväxt och är lättsmält. Canine Januari 2018 SE 250231 Puppy Healthy Development Mini Till valpar som föredrar mindre foderbitar. Stärker immunförsvaret, främjar en sund tillväxt och är lättsmält. 1 kg 5220DA 052742522005 0 52742

Läs mer

Maj 2013 SE Canine Adult Special Needs & Canine Mature Adult

Maj 2013 SE Canine Adult Special Needs & Canine Mature Adult Maj 2013 SE - Canine Adult Special Needs & Canine Mature Adult Light Kalorisnålt helfoder för vuxna hundar med tendens till övervikt 1-6 år. 3 kg 052742770307 Light Kalorisnålt helfoder för vuxna hundar

Läs mer

BRIT PREMIUM BY NATURE ÄR ETT VÄLSMAKANDE HELFODER MED HÖGT KÖTTINNEHÅLL FÖR ATT SE TILL ATT VÅRA HUNDAR HAR SUNDA OCH LYCKLIGA LIV.

BRIT PREMIUM BY NATURE ÄR ETT VÄLSMAKANDE HELFODER MED HÖGT KÖTTINNEHÅLL FÖR ATT SE TILL ATT VÅRA HUNDAR HAR SUNDA OCH LYCKLIGA LIV. BRIT PREMIUM BY NATURE ÄR ETT VÄLSMAKANDE HELFODER MED HÖGT KÖTTINNEHÅLL FÖR ATT SE TILL ATT VÅRA HUNDAR HAR SUNDA OCH LYCKLIGA LIV. Vi har noggrant valt ut de finaste ingredienserna från naturliga källor

Läs mer

Canine. Puppy. Puppy. Puppy. Healthy Development Mini Chicken. Chicken. Chicken. 1 kg. 3 kg. 7,5 kg. Kr. Kr. Kr.

Canine. Puppy. Puppy. Puppy. Healthy Development Mini Chicken. Chicken. Chicken. 1 kg. 3 kg. 7,5 kg. Kr. Kr. Kr. Canine Oktober 2014 SE - 236030 Till valpar som föredrar mindre foderbitar. Stärker immunförsvaret, främjar en sund tillväxt och är lättsmält. 5220DA 1 kg Till valpar som föredrar mindre foderbitar. Stärker

Läs mer

SUPER PREMIUM NUTRA NUGGETS SUPER PREMIUM PET FOOD FOR SUPERIOR HEALTH.

SUPER PREMIUM NUTRA NUGGETS SUPER PREMIUM PET FOOD FOR SUPERIOR HEALTH. SUPER PREMIUM NUTRA NUGGETS NO VETE- WHEAT OCH SOJAFRITT NO SOY SUPER PREMIUM PET FOOD FOR SUPERIOR HEALTH. 1 HÄLSOSAM MAT, FRISKA HUSDJUR Nutra-Nuggets husdjursfoder ger förstklassig näring för din hunds

Läs mer

En lydig hund, det är ditt ansvar. En välmående och sund hund med bra immunförsvar och bra tillväxt, det bidrar Canami till.

En lydig hund, det är ditt ansvar. En välmående och sund hund med bra immunförsvar och bra tillväxt, det bidrar Canami till. BÄTT maxi mini 7kg för små raser 10kg 7kg RE! BÄT TRE! för stora raser LIGHT 10kg Din hunds bästa följeslagare genom livet Ett svensktillverkat foderalternativ när du söker det bästa Canami är ett nytt

Läs mer

LIGHT - THE FAMILY DOG THE FAMILY CAT

LIGHT - THE FAMILY DOG THE FAMILY CAT DANSK PRODUCERET PREMIUMFODER TIL DIN HUND OG KAT ARCTIC - THE ACTIVE DOG PERFORMANCE - THE ACTIVE DOG ADULT - THE FAMILY DOG PUPPY - THE GROWING DOG LIGHT - THE FAMILY DOG THE FAMILY CAT Scandinavian

Läs mer

www.vomoghundemat.se

www.vomoghundemat.se www.vomoghundemat.se Vom og Hundemat är ett norskproducerat färskfoder för hund. Fodret är sammansatt av enbart norska råvaror och består i huvudsak av animaliska produkter. Råvaror som används i tillverkningen

Läs mer

SUPER- PREMIUM. Kattfoder

SUPER- PREMIUM. Kattfoder SUPER- PREMIUM Kattfoder 1 Purenatural. Helfoder som katterna uppskattar. Katten är djurvärldens finsmakare och en köttätare av naturen. Den följer sina instinkter i allt även i valet av föda. Med hjälp

Läs mer

ATT förstå din hunds. fodermedelsallergier

ATT förstå din hunds. fodermedelsallergier ATT förstå din hunds fodermedelsallergier vad är fodermedels- Allergier? Precis som hos människor föds vissa hundar mer känsliga än andra och kan därför också drabbas av allergier. Även om nysningar och

Läs mer

Försäljningspriserna i detta dokumentet är endast rekommenderade priser, och kliniken har ingen skyldighet att följa dessa rekommendationer.

Försäljningspriserna i detta dokumentet är endast rekommenderade priser, och kliniken har ingen skyldighet att följa dessa rekommendationer. Försäljningspriserna i detta dokumentet är endast rekommenderade priser, och kliniken har ingen skyldighet att följa dessa rekommendationer. 1 / 6 Hill's Prescription Diet - Produkter för hundar Viktminskning

Läs mer

Hjälper till att få tillbaka spänsten i benen.

Hjälper till att få tillbaka spänsten i benen. Hjälper till att få tillbaka spänsten i benen. Upprätthåller din hunds rörlighet för att få ut det mesta av livet. En guide från din veterinär och Nestlé Purina. Ledmobilitet GAD (dog UPPRÄTTHÅLLER HÄLSAN

Läs mer

förstå din hunds maghälsa

förstå din hunds maghälsa förstå din hunds maghälsa Det är inte ovanligt Mag-tarmsjukdomar (vanligtvis associerade med t.ex. kräkningar och/eller diarré) är några av de mest förekommande anledningarna till att man tar hundar till

Läs mer

FODER FÖR HÖGSTA VÄXELN FODER FÖR HÖGSTA VÄXELN

FODER FÖR HÖGSTA VÄXELN FODER FÖR HÖGSTA VÄXELN FODER FÖR HÖGSTA VÄXELN FODER FÖR HÖGSTA VÄXELN PREMIUM DJURFODER är vårt sortiment av premiumfoder för uppfödare som satsar på högsta kvalitet. Fodrets professionellt framtagna nutritionsparametrar och

Läs mer

Förstå din katts. MAGhälsa

Förstå din katts. MAGhälsa Förstå din katts MAGhälsa Precis som människor kan katter lida av störningar i mage och tarm som leder till kräkningar och diarré. Dessa störningar är ofta kortvariga och läker ut av sig själv men kan

Läs mer

Ett spannmålsfritt våt & torrfoder med naturliga och färska råvaror

Ett spannmålsfritt våt & torrfoder med naturliga och färska råvaror Ett spannmålsfritt våt & torrfoder med naturliga och färska råvaror -nagot du bade ger och far En mage i balans är en förutsättning för att din hund ska trivas och må bra och den bästa grunden för en glad

Läs mer

Ett spannmålsfritt hundfoder med naturliga och färska råvaror

Ett spannmålsfritt hundfoder med naturliga och färska råvaror Ett spannmålsfritt hundfoder med naturliga och färska råvaror -nagot du bade ger och far En mage i balans är en förutsättning för att din hund ska trivas och må bra och den bästa grunden för en glad mage

Läs mer

Förstå din hunds. Ledhälsa

Förstå din hunds. Ledhälsa Förstå din hunds Ledhälsa Varför är god ledrörlighet så viktigt? Ledsjukdom är ett av de vanligaste tillstånd som påverkar hundar. Man uppskattar att så många som en av fem hundar över ett års ålder drabbas

Läs mer

NYHET. Norges mest köpta hundfoder lanseras nu i Sverige. Bäst i test 4 gånger! www.labb.se

NYHET. Norges mest köpta hundfoder lanseras nu i Sverige. Bäst i test 4 gånger! www.labb.se Labb brosjyre lansering_agripet 19.10.11 16.19 Side 2 NYHET Norges mest köpta hundfoder lanseras nu i Sverige TV2-2000 TV2 hjelper deg TV2-2004 TV2 hjelper deg NRK-2007 Forbrukerinspektørene VG-2009 Test

Läs mer

www.vomoghundemat.se

www.vomoghundemat.se www.vomoghundemat.se Vom og Hundemat är ett norskproducerat färskfoder för hund. Fodret är sammansatt av enbart norska råvaror och består i huvudsak av animaliska produkter. Råvaror som används i tillverkningen

Läs mer

Till kattungar från 3 veckor samt för dräktiga och digivande katter.

Till kattungar från 3 veckor samt för dräktiga och digivande katter. Katt Januari 2019 SE 252481 Kitten 1st Nutrition Mousse Burk Kitten Healthy Development Kitten Healthy Development Till kattungar från 3 veckor samt för dräktiga och digivande katter. Helfoder för kattungar.

Läs mer

PREVENTION BY NUTRITION HUNDFODER AV HÖGSTA KVALITET

PREVENTION BY NUTRITION HUNDFODER AV HÖGSTA KVALITET PREVENTION BY NUTRITION HUNDFODER AV HÖGSTA KVALITET FÖREBYGG MED NÄRING HUNDAR ÄR LIKA KÄNSLIGA FÖR DET MODERNA LIVETS BIEFFEKTER SOM MÄNNISKOR ÄR. STRESS ÄR EN VANLIG BIDRAGANDE ORSAK VID MÅNGA ALLVARLIGA

Läs mer

Feline. Kitten. Kitten. Kitten. 1st Nutrition Mousse burk. Chicken. Healthy Development. Chicken. Healthy Development. Chicken. 85 g. 400 g. 2 kg. Kr.

Feline. Kitten. Kitten. Kitten. 1st Nutrition Mousse burk. Chicken. Healthy Development. Chicken. Healthy Development. Chicken. 85 g. 400 g. 2 kg. Kr. Feline Januari 2018 SE 250230 Kitten 1st Nutrition Mousse burk Till kattungar från 3 veckor samt för dräktiga och digivande katter. 85 g 10848XT 0 052742238708 23870 8 Kitten Healthy Development Helfoder

Läs mer

förstå din hunds hudhälsa

förstå din hunds hudhälsa förstå din hunds hudhälsa det är inte ovanligt Hudproblem är relativt vanligt förekommande hos hundar. Det kan uppstå pga flera olika orsaker t.ex. infektioner, parasiter eller allergier. Många underliggande

Läs mer

Vi vet vad vi gör! Producent av djurfoder sedan 1928

Vi vet vad vi gör! Producent av djurfoder sedan 1928 Vi vet vad vi gör! Producent av djurfoder sedan 1928 Ett foder för alla hundar! Vi lever upp till höga svenska kvalitetskrav på ingående råvaror, optimerad sammansättning, högteknologisk tillverkningsprocess

Läs mer

SUPER FUNCTIONAL DOG FOOD

SUPER FUNCTIONAL DOG FOOD VETE - ELLER SPANNMÅLSFRITT NATURLIGA RÅVAROR INGA ONÖDIGA TILLSATSER HÖGKVALITATIVT INNEHÅLLER UPP TILL 84% SUPER FUNCTIONAL DOG FOOD WWW.BOZITA.SE VETEFRITT SPANNMÅLS- FRITT HÖGKVALITATIVT NATURLIGA

Läs mer

Peter Zachris www.zphotoz.se

Peter Zachris www.zphotoz.se Peter Zachris www.zphotoz.se MALIN BARYARD Jag har fodrat Mitavites foder och tillskott till alla mina hästar sedan 2007. Det är det bästa och mest genuint framställda fodret på marknaden och jag vill

Läs mer

För aktiva hårt arbetande hundar PRO SPORT DOG

För aktiva hårt arbetande hundar PRO SPORT DOG För aktiva hårt arbetande hundar PRO SPORT DOG Energipasta SPORT X Vätskebalans Aptus PROSPORT DOG Produktbeskrivning Aptus Pro Sport är en koncentrerad energipasta anpassad för tillfällen när hunden arbetar

Läs mer

förstå din hunds viktkontroll

förstå din hunds viktkontroll förstå din hunds viktkontroll varför är viktkontroll så viktigt? En stor andel människor är nu överviktiga eller feta - och antalet fortsätter att stiga. Samtidigt blir också våra hundar mer överviktiga

Läs mer

En spannmålsfri formula

En spannmålsfri formula R En spannmålsfri formula Åratal av domesticering har utvecklat våra husdjur från vilda rovdjur till våra bästa vänner. Trots det visar den moderna vetenskapen att dagens hundar och katter delar DNA med

Läs mer

Antal: 2 6 st Kr/St. Antal: 7 21 st Kr/St. Grain Free

Antal: 2 6 st Kr/St. Antal: 7 21 st Kr/St. Grain Free Hundfoder Vikt Antal: 2 6 st Kr/St. Antal: 7 21 st Kr/St. S6 Adult 13,6 kg 445 426 Adult 15 kg 489 469 S2 Puppy 13,6 kg 445 426 Puppy 15 kg 489 469 S10 Senior 13,6 kg 445 426 Senior 15 kg 489 479 Active

Läs mer

Nu lanseras ShapeWorks. AIMG - Oberoende Distributör för Shape Works

Nu lanseras ShapeWorks. AIMG - Oberoende Distributör för Shape Works Nu lanseras ShapeWorks Dagordning Fetma Övervikt Fetma Övervikt ShapeWorks filosofi ShapeWorks system ShapeWorks process Affärstips Övervikt Fetma Övervikt Fetma Fetman ökar I de flesta EU-länder är mer

Läs mer

KATTMAT PREMIUM PREVENTION GENOM NUTRITION. krmivo-brit.cz

KATTMAT PREMIUM PREVENTION GENOM NUTRITION. krmivo-brit.cz PREMIUM KATTMAT PREVENTION GENOM NUTRITION VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany 94, Rudná u Prahy Tel.: +420 257 952 141 Fax: +420 257 952 141 brit@brit-petfood.com krmivo-brit.cz PREMIUM QUALITY CAT FOOD PREMIUM

Läs mer

Det bästa för tävlingshästar!

Det bästa för tävlingshästar! Det bästa för tävlingshästar! Skåvarpsgård, Hillarpsvägen 141, SE-269 91 BÅSTAD, Tel 0431-36 55 26 www.skavarpsgard.se E-mail: info@nordvasthuset.se Hippo Safety Fence Vårt mål är att Dina hästar skall

Läs mer

Under en begränsad period kan du sälja alla varianter av Science Plan Feline 1,5-2 kg påsar för bara 99,-

Under en begränsad period kan du sälja alla varianter av Science Plan Feline 1,5-2 kg påsar för bara 99,- FACKHANDEL JANUARI MARS 2014 AKTUELLA ERBJUDANDEN OCH KAMPANJER TILL DIG OCH DINA KUNDER Under en begränsad period kan du sälja alla varianter av Science Plan Feline 1,5-2 kg påsar för bara 99,- Det ger

Läs mer

Tillskott som hjälper din häst att må bra. Nyheter!

Tillskott som hjälper din häst att må bra. Nyheter! Tillskott som hjälper din häst att må bra Nyheter! VÅRA FÄRSKASTE NYHETER! STRESS RELIEF Ett väl sammansatt tillskott med tryptofan, magnesium, B-vitaminer och aminosyror som kan balansera hästens temperament

Läs mer

FINA ERBJUDANDEN I BUTIK!

FINA ERBJUDANDEN I BUTIK! NR. 1 GÄLLER T.O.M. 28 FEBRUARI 2016 FINA ERBJUDANDEN I BUTIK! Gilla oss på Facebook! ROYAL CANIN, 3 15 KG. Royal Canin förser din hund med alla viktiga näringsämnen och hjälper den till en god hälsa och

Läs mer

Purina Veterinary Diets Enkel, effektiv och omfattande

Purina Veterinary Diets Enkel, effektiv och omfattande Purina Veterinary Diets Enkel, effektiv och omfattande Passionen för djur driver Purinas forskare. Nestlé Purina har ett globalt nätverk för forskning & utveckling som består av flera hundra dedikerade

Läs mer

SPANNMALSFRITT OCH POTATISFRITT

SPANNMALSFRITT OCH POTATISFRITT SPANNMALSFRITT OCH POTATISFRITT Gå tillbaka till det naturliga och respektera hundarnas ursprung, dig själv och naturen Carnilove Carnilove har anpassats efter hundarnas naturliga ursprung. Eftersom spannmål

Läs mer

mush b.a.r.f. vaisto

mush b.a.r.f. vaisto mush b.a.r.f. vaisto innehåll MUSH-STORYN... 3 MUSH-TIDSLINJE... 4 VÅRA PRODUKTLÖFTEN...6 UTFODRA MED VÅRA MUSH B.A.R.F. VAISTO -PRODUKTER... 8 PRODUKTER...14 I begynnelsen åt hundar kött, ben, organ,

Läs mer

JVi. Vanliga frågor INDEX

JVi. Vanliga frågor INDEX JVi Vanliga frågor INDEX 1. Vad är JVi? 2. Varför bör jag dricka 120 ml JVi per dag? 3. Kan jag ta JVi tillsammans med andra produkter från Nu Skin? 4. Är JVi en SCS-certifierad produkt? 5. Gäller pengarna-tillbaka-garantin

Läs mer

HUNDFODER AV HÖGSTA KVALITET

HUNDFODER AV HÖGSTA KVALITET HUNDFODER AV HÖGSTA KVALITET FÖREBYGGANDE NÄRING FÖR DE MINSTA RASERNA HELT SPANNMÅLSFRI SERIE OEMOTSTÅNDLIG SMAK FÄRSKT LAMM, FÄRSK LAX, TONFISK, KANIN OCH HJORT FRÄMJAR IMMUNFÖRSVAR, HÄLSA OCH KONDITION

Läs mer

Hur fungerar det? Kost och livsstil. Slimming Step by Step har tre olika effekter som samverkar med varandra:

Hur fungerar det? Kost och livsstil. Slimming Step by Step har tre olika effekter som samverkar med varandra: Slimming Step by Step 4 weeks slimming & firming program Slimming Step by step Slimming Step by Step är en 30-dagarskur med tre olika preparat som tillsammans hjälper till att rena kroppen och forma figuren.

Läs mer

Rätt foder... anpassat till hundens särskilda behov.

Rätt foder... anpassat till hundens särskilda behov. Rätt foder... anpassat till hundens särskilda behov. Din hunds hälsa och kondition beror i hög grad på vilket foder du ger den. Det bästa är att välja ett högkvalitétsfoder som är anpassat till din hunds

Läs mer

Nutrition & hälsa. Research Institutes of Sweden Elinor Hallström

Nutrition & hälsa. Research Institutes of Sweden Elinor Hallström Nutrition & hälsa Research Institutes of Sweden Elinor Hallström 1 Vad är hälsa? 3 Kosten viktigaste parametern för vår hälsa Vi behöver näringsämnen av två anledningar Energi Byggstenar Energi Vad behöver

Läs mer

mer liv än någonsin!

mer liv än någonsin! De syns inte men mer liv än någonsin! ProBion - den smarta tabletten. ProBion innehåller livskraftiga mjölksyrabakterier inbäddade i en sinnrik struktur. Mjölksyrabakterier är naturliga och utgör ett historiskt

Läs mer

1(8) 1. Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) översikt uppdaterad 2011-05-16.

1(8) 1. Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) översikt uppdaterad 2011-05-16. 1(8) 1 Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) översikt uppdaterad 2011-05-16 Kategori av påstående Ämne/livsmedel Påstående Kommissionens beslut,

Läs mer

Få den bästa starten

Få den bästa starten Få den bästa starten Det bästa från naturen För att stoet och hingsten kan leverera hälsosamma avkommor, är det viktigt med en bra start i livet. Fodrets näringsämnen påverkar alla kroppens funktioner,

Läs mer

Ämne/livsmedel Påstående Kommissionens beslut, och villkor för tillåtna påståenden EJ TILLÅTET Q /2010

Ämne/livsmedel Påstående Kommissionens beslut, och villkor för tillåtna påståenden EJ TILLÅTET Q /2010 1(6) 1 Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) översikt uppdaterad 2011-02-04 Kategori av påstående Ämne/livsmedel Påstående Kommissionens beslut,

Läs mer

Vad och vad ska man inte äta? Makronäringsämnen: Protein, Kolhydrater och Fett. Mikronäringsämnen: Vitaminer och Mineraler Vatten och Fibrer

Vad och vad ska man inte äta? Makronäringsämnen: Protein, Kolhydrater och Fett. Mikronäringsämnen: Vitaminer och Mineraler Vatten och Fibrer Jimmy Pettersson Vad och vad ska man inte äta? Makronäringsämnen: Protein, Kolhydrater och Fett. Mikronäringsämnen: Vitaminer och Mineraler Vatten och Fibrer Viktkorrigerings problem Idrottare och Nutritions

Läs mer

Hur mycket tillsatt socker innehåller dessa livsmedel? Väg upp sockermängden för jämförelse. 2 dl söta flingor, olika sorter gram 33 cl läsk gram

Hur mycket tillsatt socker innehåller dessa livsmedel? Väg upp sockermängden för jämförelse. 2 dl söta flingor, olika sorter gram 33 cl läsk gram 6 Problemet med socker Socker är en typ av kolhydrat och den används som energi i vår kropp. Som kolhydrat betraktad är socker varken bättre eller sämre än någon annan. Det är helt enkelt högoktanigt bränsle.

Läs mer

Skapa bättre prestationer

Skapa bättre prestationer Skapa bättre prestationer Undvik fodring med krubbfoder mindre än 5 timmar före start. Ska du rida först på dagen, så hoppa över morgonfodring. 1-2 kg hö innan 2 timmar före start hjälper till att hålla

Läs mer

1(6) 1. Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) översikt uppdaterad 2010-11-30.

1(6) 1. Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) översikt uppdaterad 2010-11-30. 1(6) 1 Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) översikt uppdaterad 2010-11-30 Kategori av påstående Ämne/livsmedel Påstående Kommissionens beslut,

Läs mer

Betfor en riktig klassiker!

Betfor en riktig klassiker! Frågor & Svar Betfor en riktig klassiker! Ju mer du vet om utfodring, desto större möjligheter har du att ta hand om din häst på ett bra sätt. Men det är inte alldeles enkelt, för det finns mycket att

Läs mer

För hundar med hudproblem DermaFlex

För hundar med hudproblem DermaFlex För hundar med hudproblem DermaFlex Produkter som ingår i Aptus lila serie. 2 Aptus serien erbjuder ett stort utbud av hälsovårdsprodukter för hund och katt, med syfte att stärka och bibehålla ditt djurs

Läs mer

1(7) 1. Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) senast uppdaterad 2012-11-21.

1(7) 1. Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) senast uppdaterad 2012-11-21. 1(7) 1 Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) senast uppdaterad 2012-11-21 Kategori av påstående Ämne/livsmedel Påstående Kommissionens beslut,

Läs mer

Kostutbildning. Kost är energi som vi får i oss när vi äter. Det finns huvudsakligen 4 grupper:

Kostutbildning. Kost är energi som vi får i oss när vi äter. Det finns huvudsakligen 4 grupper: Kostutbildning Vad är kost? Kost är energi som vi får i oss när vi äter. Det finns huvudsakligen 4 grupper: Kolhydrater Protein Fett Vitaminer & mineraler Kolhydrater ger kroppen energi och gör att du

Läs mer

Betfor en riktig klassiker!

Betfor en riktig klassiker! Frågor & Svar Betfor en riktig klassiker! Ju mer du vet om utfodring, desto större möjligheter har du att ta hand om din häst på ett bra sätt. Men det är inte alldeles enkelt, för det finns mycket att

Läs mer

Årets stora nyhet: Gourmé, en foderserie utan kolhydrater. Samt Mix som är ett foder med 3 proteinkällor och grönsaker.

Årets stora nyhet: Gourmé, en foderserie utan kolhydrater. Samt Mix som är ett foder med 3 proteinkällor och grönsaker. Årets stora nyhet: Gourmé, en foderserie utan kolhydrater. Samt Mix som är ett foder med 3 proteinkällor och grönsaker Katalog 2017/2018 Bravodjurfoder.se Jag började tillverka min egen hundmat 1980 för

Läs mer

Apotekets råd om. Vitaminer och mineraler

Apotekets råd om. Vitaminer och mineraler Apotekets råd om Vitaminer och mineraler Din kropp behöver många olika ämnen för att må bra. Den behöver vatten, proteiner, fett, kolhydrater, mineraler och vitaminer. Tillsammans ger de dig energi och

Läs mer

Åke Hedhammar är veterinär. Experter tonar ner risker med rått foder JAKTHUNDEN

Åke Hedhammar är veterinär. Experter tonar ner risker med rått foder JAKTHUNDEN Experter tonar ner risker med rått foder I Svensk Jakt nr 5 presenterades unik forskning på området rå hundmat. Professor Åke Hedhammar och hundmatsdoktorn Marie Sallander försöker nyansera bilden av hur

Läs mer

r health& vita DELIKAT KATTMAT FÖR ETT GOTT KATTLIV

r health& vita DELIKAT KATTMAT FÖR ETT GOTT KATTLIV r health& vita DELIKAT KATTMAT FÖR ETT GOTT KATTLIV VÄLJER DU DEN BÄSTA NÄRINGEN FÖR DIN KATT? Brit Premium Cat s Life är ett sortiment av premiumfoder som ser till att din katt får det bästa möjliga.

Läs mer

Vägen till lönsam lammproduktion

Vägen till lönsam lammproduktion Vägen till lönsam lammproduktion Trygghet och kvalitet Svenska Foder omsätter ca. 1 800 miljoner kronor och är den största privata leverantören av foder och växtodlingsprodukter till svenskt lantbruk.

Läs mer

Work ing Dog. för hållbar hund och maximal prestation

Work ing Dog. för hållbar hund och maximal prestation för hållbar hund och maximal prestation Det är något som saknas Det kan verka orimligt att Johan och Saras hundar skulle sakna något. 135 släd- och jakthundar som lever mitt i Kongas vildmark, 15 mil norr

Läs mer

RENAL NJURSJUKDOMAR INDIKATIONER. kronisk njursjukdom (CKD) KONTRAINDIKATIONER

RENAL NJURSJUKDOMAR INDIKATIONER. kronisk njursjukdom (CKD) KONTRAINDIKATIONER RF 14 2 kg, 7 kg och 14 kg Verklig storlek gram cups gram cups gramt cups 2kg 53 5/8 46 4/8 40 4/8 4kg 89 1 78 7/8 67 6/8 6kg 120 1 3/8 106 1 1/8 91 1 8kg 149 1 5/8 131 1 3/8 113 1 2/8 10kg 176 1 7/8 155

Läs mer

Ge din häst mer livsglädje

Ge din häst mer livsglädje Ge din häst mer livsglädje Det bästa från naturen Hästar med en hälsosam och ett starkt immunförsvar har sällan hälsosamma problem. Hästar i naturen äter ofta upp mot 60 olika växter varje dag och rör

Läs mer

Allt du behöver veta om smart viktminskning

Allt du behöver veta om smart viktminskning Allt du behöver veta om smart viktminskning Hitta produkterna som passar dig Naturdiets produkter är framtagna för att du ska kunna gå ner i vikt på ett tryggt och säkert sätt. Du får i dig lagom mycket

Läs mer

NUTRITIONALLY BALANCED 100% EXTRUDED COMPLETE. Problemfritt foder!

NUTRITIONALLY BALANCED 100% EXTRUDED COMPLETE. Problemfritt foder! NUTRITIONALLY BALANCED 100% EXTRUDED COMPLETE Problemfritt foder! en riktig foderhållning Många kaniner och smådjur får en otillräckligt balanserad föda. Som en konsekvens av detta uppstår ofta hälsoproblem.

Läs mer

Människans hälsa. Människans hälsa. 1 Diskutera i gruppen och skriv ner några tankar.

Människans hälsa. Människans hälsa. 1 Diskutera i gruppen och skriv ner några tankar. Människans hälsa beror på mycket. Vi gör många val som påverkar hur vi mår. Hur lever vi Hur äter vi Vad äter vi Hur mycket sover vi Hur mycket tränar vi Många saker att tänka på för att kunna må bra.

Läs mer

Eukanuba Hund. Art.nr. Storlek Ant/frp Order

Eukanuba Hund. Art.nr. Storlek Ant/frp Order Butik: Kundnr: datum: Sid: / Önskar nytt orderblock: Ant/frp PUPPY 1114 Small 1 kg 4 1113 Small 3 kg 3 1112 Small 7,5 kg 1 11100 Small 19 kg 1 1013 Medium 3 kg 3 10120 Medium 9 kg 1 10110 Medium 12 kg

Läs mer

Hälsotillstånd hos Norsk Lundehund

Hälsotillstånd hos Norsk Lundehund Hälsotillstånd hos Norsk Lundehund Världens mest speciella hundras? Norsk Lundehund är fortfarande en av världens mest sällsynta hundras, och kanske den mest unika av dem alla. Alla nu levande lundehundar

Läs mer

GNLD Full Motion. Naturens mångsidiga näringslösning för optimal ledhälsa och bekvämlighet.

GNLD Full Motion. Naturens mångsidiga näringslösning för optimal ledhälsa och bekvämlighet. GNLD Full Motion Naturens mångsidiga näringslösning för optimal ledhälsa och bekvämlighet. Get In Motion! Stay In Motion! Ledsmärta är ett vanligt problem hos personer i alla åldrar. Förlorat eller skadat

Läs mer

ANIMALISKA INGREDIENSER SAMMANSÄTTNING UTFORDINGS GUIDE. Vuxen vikt på valpen(kg) 2-3 m (g/dag)

ANIMALISKA INGREDIENSER SAMMANSÄTTNING UTFORDINGS GUIDE. Vuxen vikt på valpen(kg) 2-3 m (g/dag) Protein 32% Fett 21% Fiber 3% Kolhydrater 27.5% Aska 8% 387 kcal/100g Kalcium 1.21% Fosfor 1.04% Linolsyra (Omega 6) 3.09% Linolensyra (Omega 3) 1.07% 2 Kalium 1.04% Sodium 0.36% Klorid 0.63% 0.1% 0. Vuxen

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

Samarbete. inom dermatologi MER ÄN INNOVATIVA PRODUKTER

Samarbete. inom dermatologi MER ÄN INNOVATIVA PRODUKTER Samarbete inom dermatologi MER ÄN INNOVATIVA PRODUKTER Klåda hos hund : Vilket dietfoder passar bäst för varje specifik diagnos? Parasiter och andra infektioner VAD ÄR Mer än innovativa produkter? Rävskabb

Läs mer

Träna, äta och vila. Kostens roll för idrottande ungdomar.

Träna, äta och vila. Kostens roll för idrottande ungdomar. Träna, äta och vila. Kostens roll för idrottande ungdomar. Träna Äta Vila Så här påverkas du av träning; Musklerna Nervsystemet Immunförsvaret Det är återhämtningen som gör dig bättre!. Få ut det mesta

Läs mer

Träna, äta och vila. Kostens roll för idrottande ungdomar.

Träna, äta och vila. Kostens roll för idrottande ungdomar. Träna, äta och vila. Kostens roll för idrottande ungdomar. Det räcker inte att träna hårt! Prestation ÄTA- TRÄNA VILA Mat och dryck Vi behöver vila och återhämtning. Muskler Immunförsvar Nervsystemet Men

Läs mer

Pressmeddelande. Investera i din hälsa och njut av goda juicer varje dag. Lagom till att säsongens grönsaker, rotfrukter och frukter mognat

Pressmeddelande. Investera i din hälsa och njut av goda juicer varje dag. Lagom till att säsongens grönsaker, rotfrukter och frukter mognat Investera i din hälsa och njut av goda juicer varje dag Lagom till att säsongens grönsaker, rotfrukter och frukter mognat Augusti 2009 hittar man Bosch nya snygga råsaftcentrifug MES3000 i butikerna. Med

Läs mer

Teori Kost och Kondition. År 6 ht -13

Teori Kost och Kondition. År 6 ht -13 Teori Kost och Kondition År 6 ht -13 KOST OCH KONDITION l Din kropp behöver regelbundet mat för att du ska må bra och orka med skola, fritids och eftermiddagsaktiviteter. Om du äter tre huvudmål per dag

Läs mer

Jag en individuell idrottare. 4. Samla energi för bättre prestation

Jag en individuell idrottare. 4. Samla energi för bättre prestation 4. Samla energi för bättre prestation Det är samspelet mellan träning, vila, mat och dryck som gör att du får tillräcklig energi för att prestera bättre. Glömmer du något av detta kan du aldrig prestera

Läs mer

Häst & Ryttare - Hund & Katt

Häst & Ryttare - Hund & Katt This is the time for myself and for my one Häst & Ryttare - Hund & Katt Stort sortiment och låga priser t r a t s s g n o Säs kar Hands ö sp och rid t! e på köp 19.- RIDSKOLESTART PAKET Du får ett par

Läs mer

Kost för prestation. Västergötlands FF. Örjan Jonsson Västergötlands FF

Kost för prestation. Västergötlands FF. Örjan Jonsson Västergötlands FF Kost för prestation Västergötlands FF 1 Fotbollens utmaning äta Svagaste länken i framgångstriangeln är ÄTA Många tränar/tävlar på fastande mage och behöver ta energi från musklerna! 2 Fotbollens fyskrav

Läs mer

EQ EVERYDAY det du behöver varje dag

EQ EVERYDAY det du behöver varje dag It s in our nature För oss i Eqology är naturen en essentiell drivkraft i och runt omkring oss en kraft som inspirerar oss till att uppnå stora saker. Vi kaller det Naturally Driven. Baserat på denna filosofi

Läs mer

Vad påverkar vår hälsa?

Vad påverkar vår hälsa? Goda vanor - maten Vad påverkar vår hälsa? + Arv Gener från föräldrar Förutsättningar att leva efter Livsstil Mat och motion Det vi själva kan påverka Goda matvanor Vem du är och hur mycket du rör dig

Läs mer

Varför ska man använda färskfoder istället för torrfoder?

Varför ska man använda färskfoder istället för torrfoder? Vi använder oss uteslutande av noga utvalda svenska animaliska produkter (Bortsett från norsk odlad Lax). Och varför är det så viktigt kan man ju fråga sig? Det är nämligen så att Sverige har dom hårdaste

Läs mer

AKTIVA TIPS OCH GODA RECEPT FÖR ETT FRISKARE LIV

AKTIVA TIPS OCH GODA RECEPT FÖR ETT FRISKARE LIV AKTIVA TIPS OCH GODA RECEPT FÖR ETT FRISKARE LIV Hej! Mat och fysisk aktivitet är båda viktiga ingredienser för ett hälsosamt liv som senior! Med den här broschyren vill vi ge dig inspiration till att

Läs mer

Dra full nytta av gårdens egna foder. Rätt komplementeringsfoder ger en balanserad utfodring.

Dra full nytta av gårdens egna foder. Rätt komplementeringsfoder ger en balanserad utfodring. Funktionella utfodringsmodeller med Krono-foder Dra full nytta av gårdens egna foder. Rätt komplementeringsfoder ger en balanserad utfodring. Krono I, II, III och IV allfoder Krossi 125 Top, Krono 135

Läs mer

Eukanuba Hund. Art.nr. Storlek Ant/frp Order. Everyday S/M 18 kg Large 18 kg 1 breed nutrition ,5 kg kg kg 1

Eukanuba Hund. Art.nr. Storlek Ant/frp Order. Everyday S/M 18 kg Large 18 kg 1 breed nutrition ,5 kg kg kg 1 Butik: Kundnr: datum: Sid: / Önskar nytt order: Ant/frp Puppy 1114 Small 1 kg 4 1113 Small 3 kg 3 1112 Small 7,5 kg 1 11100 Small 19 kg 1 1013 Medium 3 kg 3 10120 Medium 9 kg 1 10110 Medium 12 kg 1 10100

Läs mer

FODERGUIDE. Ett spannmålsfritt hundfoder med naturliga och färska råvaror

FODERGUIDE. Ett spannmålsfritt hundfoder med naturliga och färska råvaror FODERGUIDE Ett spannmålsfritt hundfoder med naturliga och färska råvaror En mage i balans är en förutsättning för att din hund ska trivas och må bra och den bästa grunden för en glad mage är ett smakligt

Läs mer

Bröstmjölkens sammansättning och rekommendation. Elisabeth Kylberg 2011

Bröstmjölkens sammansättning och rekommendation. Elisabeth Kylberg 2011 Bröstmjölkens sammansättning och rekommendation Elisabeth Kylberg 2011 Art Sammansättning i relation till tillväxthastighet Fördubblad födelsevikt i dagar Fett % Protein % människa 180 3.8 0.9 ko 47 3.7

Läs mer

1(8) 1. Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) översikt uppdaterad

1(8) 1. Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) översikt uppdaterad 1(8) 1 Kommissionsbeslut avseende hälsopåståenden baserade på barns utveckling och hälsa (artikel 14.1 b) översikt uppdaterad 2011-05-16 Kategori av påstående Ämne/livsmedel Påstående Kommissionens beslut,

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

Allmän näringslära 6/29/2014. Olika energikällor gör olika jobb. Vad som påverkar vilken energikälla som används under tävling och träning:

Allmän näringslära 6/29/2014. Olika energikällor gör olika jobb. Vad som påverkar vilken energikälla som används under tävling och träning: 2014-06-16 Sabina Bäck 1 Näringslära = den totala processen av intag, matsmältning, upptag, ämnesomsättning av maten samt det påföljande upptaget av näringsämnena i vävnaden. Näringsämnen delas in i: Makronäringsämnen

Läs mer

Pass 1 av7: Produktkunskap och vilka produkter som passar för vem. wctele1av6 2013-03-06

Pass 1 av7: Produktkunskap och vilka produkter som passar för vem. wctele1av6 2013-03-06 Välkommen! Ta fram papper och penna, stäng dörrar, TV och annat som kan störa, det blir mycket information på kort tid. -18år i Sverige - 33 år världen och detta är bara början! 1 Utbildningenär fördelad

Läs mer

FODERGUIDE. Ett spannmålsfritt våt & torrfoder med naturliga och färska råvaror

FODERGUIDE. Ett spannmålsfritt våt & torrfoder med naturliga och färska råvaror FODERGUIDE Ett spannmålsfritt våt & torrfoder med naturliga och färska råvaror En mage i balans är en förutsättning för att din hund ska trivas och må bra och den bästa grunden för en glad mage är ett

Läs mer

Människokroppen BLODET AV KARL HALLERUP

Människokroppen BLODET AV KARL HALLERUP Människokroppen BLODET AV KARL HALLERUP KAPITEL 1 BLODET Alla delar av blodet har olika uppgifter. Röda blodkroppar är de som gör blodet rött. Det finns väldigt många röda blodkroppar i vårt blod, många

Läs mer

Ett liv i rörelse för hund och katt

Ett liv i rörelse för hund och katt Ett liv i rörelse för hund och katt 2 Produkter som ingår i Aptus gröna serie. Aptus serien erbjuder ett stort utbud av hälsovårdsprodukter för hund och katt, med syfte att stärka och bibehålla ditt djurs

Läs mer

Carnilove har anpassats efter katters naturliga kostbehov.

Carnilove har anpassats efter katters naturliga kostbehov. SPANNMÅLSFRITT POTATISFRITT Katten har alltid varit och kommer alltid att förbli ett oberoende djur som som verkligen uppskattar mänsklig omvårdnad. Vi respekterar kattens speciella och krävande natur

Läs mer

Högklassiga foder ger avkastning och resultat! Finska Foders allfoder, halvkoncentrat och koncentrat Modeller för en resultatrik utfodring!

Högklassiga foder ger avkastning och resultat! Finska Foders allfoder, halvkoncentrat och koncentrat Modeller för en resultatrik utfodring! Högklassiga foder ger avkastning och resultat! Finska Foders allfoder, halvkoncentrat och koncentrat Modeller för en resultatrik utfodring! Balanserad utfodring som beaktar djurets behov är grunden för

Läs mer

199 :- Effektiv och klumpbildande! Erbjudanden gäller t.o.m. 2016 05 01. 2 för

199 :- Effektiv och klumpbildande! Erbjudanden gäller t.o.m. 2016 05 01. 2 för 4 2016 Effektiv och klumpbildande! 2 för 199 :- Högkvalitativ kattströ som är 99 % dammfri, har bra klumpbildning och absorberar dålig lukt effektivt. Finns i sorterna Naturell, Lavendel, Långhåriga Katter

Läs mer