1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet."

Transkript

1 Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Tällberg Närvarande: Gunilla Karlbom, Ola Svensson, Christer Antman, Monica Hjerp, Stig Davidsson, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson, Magnus Amhliden. Adjungerade: Ylva Hultman, Margaretha Berglund, Christer Andersson 1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2 Ordningsfrågor Christer Andersson redogjorde för mötets ordningsfrågor. 3 Dagordning a) Föregående protokoll: Dagordningen fastställdes. Föregående protokoll godkändes och lades till handlingarna. Under punkten 4e angående arrangörsbidrag vid arrangemang lämnas frågan till administrationsgruppen för behandling och dokumentering. Under punkten 6g Påminns om att Eskilstuna inte är beslutad ort för Postmilen 2013 ännu. b) Justeringsman: Margaretha Berglund valdes att justera dagens protokoll. 4 Ekonomi a)ansökan aktivitetsbidrag 2012: Gunilla Karlbom redovisade förslag till ansökan om verksamhetsbidrag för 2012 hos Posten Fritid. Posten Fritid ställer följande krav inför ansökan: -Förbund/föreningar med 60% postanställda ska få bidrag. -Bidraget ska sökas en gång/år. -Deltagarna ska erlägga en viss egenavgift vid arrangemang. Förslaget till ansökan av ett verksamhetsbidrag diskuterades.

2 Mötet beslutade att ansöka om ett verksamhetsbidrag enligt lagt förslag hos Posten Fritid. Ansökan ska vara inlämnad 31 januari och Gunilla Karlbom stämde av vilka handlingar som ska biläggas och fördelade ansvar för att ta fram dessa. 5 PIF i Framtiden a)utredning PIF och Postfolket: Gunilla Karlbom informerade om att hon haft en gemensam strategisk diskussion tillsammans med Posten Fritid och Postfolkets ordf Anne Källgren-Jiremar. Gunilla Karlbom informerade vidare om vad som diskuterats på mötet. Postfolket har väckt frågan om att slå ihop sig med PIF. Fråga ställdes om att utreda detta förslag och återkomma till Postfolket och Posten Fritid. Vidare ställdes frågan om Postfolket kan delta i våra arrangemang och tvärt om. Mötet diskuterade detta och var eniga om att utreda detta och då uppdatera tidigare utredningar som gjorts i PIF. Gunilla Karlbom kontaktar Sune Liljedahl för hjälp med detta. Frågan angående deltagande av Postfolket vid PIF:s arrangemang och tvärtom bordlades till nästa möte. 6 Föreningskonferens Halmstad a) Stationer : Administrationsgruppen arbetar vidare med förslaget om Föreningskonferens vid arrangörsgruppsmöte. b)postmilen: Magnus Amhliden och arrangörsgrupp 3 lämnade en kort rapport om status för Postmilen och Bangolf i Halmstad. 26 feb är sista anmälningsdag och till detta datum är hotellrummen garanterade. Kalkylen ligger på 1200 startande och allt följer plan. 7 PostTrampet Helsingör a)lägesrapport: Arrangörsgrupp 3 genom Christer Antman, Margaretha Berglund och Stig Davidsson lämnade följande korta rapport: De har varit och åkt banan, träffat cykelklubben som fortfarande tänker tävlingsarrangemang och inte motionsarrangemang, haft kontakt med PIF Helsingborg som inte vill sköta cykeluthyrning men kan ställa upp med ca 10 st funktionärer. PIF-styrelsen får vara beredda på att arbeta med olika uppgifter och lösa sin cykling på hemmaplan. Gunilla Karlbom kontaktar Danmark om en skriftlig lägesrapport, som innehåller vad som är ok och vilka saker som krisar, till nästa möte. b)lägesrapport Postskidan

3 Läget är lite krisartat med Gävle eftersom det inte finns tillräckligt med snö. Ev kan ett spår dras på en golfbana med målområde på stadion för att lösa vårt arrangemang. Olika krisplaner diskuterades. Stig Davidsson fick uppdraget att förhandla om hyra av konstsnöspår. Kamratmiddagen är under kontroll och det är 340 st anmälda. Fråga har ställts till kansliet om var PIF-galan tog vägen Tidigare har beslutats att Årets Klassiker och Bollklassikerförening delas ut vid Postskidan. Christer Andersson fick uppdraget att ta fram underlag till detta och distribuera till styrelsen innan nästa möte. PIF-tältet sätts upp och bemannas av de som är där från styrelsen. Arrgrupp 3 kontrollerar ev utlottning av priser med PIF Gävle. Ewa Wiklund informerade om att PIF Umeå har en åkare som åkt alla Postskidor sedan start, Einar Wessman. 8 Kommunikation a)pif.nu: Christer Antman redovisade de förändringar, Face lift, som gjorts på Det återstår ännu en del arbete. Vidare redovisades även admin-sidan och Christer Antman fick uppdraget att skicka ut en tydlig information om handhavande och lösenord. b)anpassning till Posten Fritids web: Arbetsgruppen redovisade vad de kommit fram till och det är bl.a. att Posten Fritids web inte passar våra behov. De idéer som PIF:s styrelse har diskuterades och då bl.a. att PIF.nu ska komma upp som sida 2 under Posten Fritid och fliken Idrott och Motion. Christer Andersson informerade om att Posten Fritid vill ha en hemsida med samtliga fritidsföreningar samlade. Arbetsgruppen fick i uppdrag att boka in ett möte med Sofia Grynge och diskutera våra idéer och tankar. 9 Övriga frågor a)union Scipt: Till Union Scipts kongress på Malta är Eva Kristiansson, Sofia Grynge, Anne Källgren-Jiremar Postfolket och Gunilla Karlbom PIF föreslagna som representanter Mötet beslutade att Gunilla Karlbom representerar PIF vid Union Scipts kongress på Malta. Christer Andersson var utsedd till ledare för golftruppen tillsammans med Christer Gunnarsson, men kan inte åka. Mötet beslutade att Christer Gunnarsson åker ensam som ledare och bistås vid behov av Gunilla Karlbom. Ett överlämningsmöte mellan Christer Andersson och Christer Gunnarsson genomförs. b)verksamhetsberättelse 2011 status:

4 Verksamhetsberättelsen ska vara klar senast 29 feb och Christer Antman ansvarar för detta. Mötet ajourneras för introduktion av Snow shoe race och genomförande av detta. Mötet återupptas kl Arrangörsgrupper enskilt arbete/rapporter a)respektive arrangörsgrupp enskilt arbete: En kort avstämning, om vilka frågor respektive arrangörsgrupp ska arbeta med under enskilt arbete, gjordes b)rapportering/redovisning av de olika grupperna: Arrangörsgrupp 1 Golf Följande spelare föreslås delta i Post-EM på Malta 1-2 juni: Mats Birgersson Norrköping Jonas Lindeblad Norrköping Mats Levin Falköping Anders Lerby Monica Eriksson Avesta Monika Ax Visby Reserv på hemmaplan Mikael Hodos Malmö Mötet beslutade att kontakta dessa spelare om deltagande och Christer Gunnarsson är ansvarig för detta. Vid kontakt informeras om egenavgift på 1000 kr och egen semester gäller. Resa sker från Sverige den 30 maj och åter till Sverige den 3 juni. Ledare för truppen är Christer Gunnarsson. Övrig rapport från arrangörsgrupp 3 är att årets arrangemang är under kontroll och platser för 2013 diskuterats. Kontakt med respektive förening ska tas. Checklistorna uppdateras i samband med arrangemang. Eftersom det har uppstått en del skadegörelse och bråk på hotell efter arrangemang och kamratmiddag är slut, diskuterades vems ansvar detta är och här är mötet enigt om att det är berörda som är ansvariga och i förlängningen den PIF-förening som berörd tillhör. Uppträdandet kan leda till att PIF-föreningen inte får delta vid nästa Postmästerskap. Vidare har också frågan om vilka som är berättigade till att delta i Postmästerskap ställts. I våra stadgar står att du ska vara postanställd för att delta och det föreslås förtydligas med följande text: med postanställd menas att du är avlönad av ett bolag i PostNord och medlem i en PIF-förening.

5 Mötet beslutade att texten Med postanställd menas att man är avlönad av ett bolag i PostNord läggs ut på hemsidan och föreslås stadgeändring till FM Christer Antman ansvarar för detta. Finns inget medlemskap i lokal PIF-förening bekostas samtliga avgifter av den anmälde. Det diskuterades även att komplettera laganmälningar med anställningsnummer. Detta provas under Arrangörsgrupp 2 Bollklassiker Årets arrangemang är under kontroll. Platser för arrangemang 2013 har diskuterats. Bangolfen utvärderas efter årets samarrangemang med Halmstad och föreslås även i Eskilstuna vara ett samarrangemang. Kubb utvärderas efter årets mästerskap i Visby. Lämpliga Bowlinghallar ska inventeras med hjälp av Bengt Lindwall. Arrangörsgrupp 3 Klassiker 2012 års arrangemang är under kontroll. Rapport från cykel har vi hört tidigare under mötet. Konstsnöspåret i Gävle går inte att hyra meddelar Stig Davidsson års arrangemang: Skidor; möte ska genomföras med PIF Umeå. Arrangörsgruppen föreslår att Snow shoe race ska vara ett alternativ till Postskidan. Mötet beslutar att Snow Shoe Race ska vara ett eget arrangemang och inte ett alternativ till Postskidan. Löpning; Mötet beslutar att PIF Eskilstuna arrangerar Postmilen Här undersöks om intresse finns för samarrangemang med Bangolf. Cykel; Mötet beslutar att PIF Södertälje arrangerar Posttrampet Simning; Margaretha Berglund kontaktar föreslagen förening års arrangemang Orter har diskuterats och vi måste verkligen pusha för att föreningar ska ansöka om arrangemang. Alpin i samband med Postskidan har diskuterats. Administrationsgruppen Verksamhetsplan har stämts av och Gunilla Karlbom uppdaterar samt distribuerar till styrelsen.

6 Föreningskonferensen föreslås att inte genomföras pga för få frågor att ta upp. Mötet beslutar att inte genomföra Föreningskonferens Förslagslåda föreslås sättas upp för att få in idéer och förslag till styrelsen. Mötet beslutar att förslagslåda ska finnas första gången i Gävle vid Postskidan. 14 Nästa möte Nästa möte blir i Gävle 10/2.

7 15 Avslutning Ordförande tackade alla deltagare och avslutade mötet. Monica Hjerp Sekreterare Gunilla Karlbom Ordförande Margaretha Berglund Justerare

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Västerås 2012-11-09 Närvarande: Gunilla Karlbom, Ola Svensson, Christer Antman, Monica Hjerp, Stig Davidsson, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson,

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Norrköping 2011-09-16 Närvarande: Gunilla Karlbom, Ola Svensson, Christer Antman, Monica Hjerp, Stig Davidsson, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson,

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Östersund 2014-02-06 2014-02-07. Närvarande: Gunilla Karlbom,Ola Svensson, Christer Antman, Stig Davidsson, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson,Magnus

Läs mer

1 Mötets öppnande Vice ordförande Ola Svensson hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Vice ordförande Ola Svensson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Sjötorp 2014-09-11 Närvarande: Ola Svensson, Christer Antman, Stig Davidsson, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson, Magnus Amhliden, Monica Hjerp,

Läs mer

Närvarande: Gunilla Karlbom, Monica Hjerp, Christer Antman, Stig Davidsson, Sune Liljedahl, Per Johansson Christer Gunnarsson Ola Svensson från 7

Närvarande: Gunilla Karlbom, Monica Hjerp, Christer Antman, Stig Davidsson, Sune Liljedahl, Per Johansson Christer Gunnarsson Ola Svensson från 7 Protokoll fört vid Postens Idrottsförbund Styrelsemöte i Borlänge 2008-02-08 Närvarande: Gunilla Karlbom, Monica Hjerp, Christer Antman, Stig Davidsson, Sune Liljedahl, Per Johansson Christer Gunnarsson

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Stockholm 2014-11-12 Närvarande: Christer Antman, Stig Davidsson sekr från 6, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson ordf 5, Magnus Amhliden, Monica

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Stockholm 150603 Närvarande: Christer Antman, Stig Davidsson, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson, Magnus Amhliden, Monica Hjerp (deltog ej 1-4),

Läs mer

Herrfinalen Innebandy, Halmstad. Postens Idrottsförbunds Verksamhetsberättelse

Herrfinalen Innebandy, Halmstad. Postens Idrottsförbunds Verksamhetsberättelse Herrfinalen Innebandy, Halmstad Postens Idrottsförbunds Verksamhetsberättelse 2011 Tiderna förändras men PIF består Sitter och tittar i bläddrar i underlaget ni har framför er och kan konstatera följande:

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2005-12-05

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2005-12-05 Fördelning: Handläggare Åsa Kaliff 1 (6) PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE Styrelsen, revisorerna, samtliga sektionsledare NÄRVARANDE Erika Weddfelt Lars-Göran Granath Lars-Ove Forss Ingvar Wihlborg Sune

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-06-18

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-06-18 Fördelning: Handläggare Åsa Kaliff 1 (5) PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-06-18 Styrelsen, revisorerna, samtliga sektionsledare NÄRVARANDE Peder Johansson Ingvar Wihlborg Bill Svensson Åsa Kaliff Lars-Ove

Läs mer

ÅRSMÖTESPROTOKOLL onsdagen den 10 februrari 2016 Plats: Jakthornets lokaler vid Östermalms IP.

ÅRSMÖTESPROTOKOLL onsdagen den 10 februrari 2016 Plats: Jakthornets lokaler vid Östermalms IP. ÅRSMÖTESPROTOKOLL onsdagen den 10 februrari 2016 Plats: Jakthornets lokaler vid Östermalms IP. 1 Mötet öppnas Ordförande Gunilla hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Därpå följde en tyst

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Uppsala 150424 Närvarande: Christer Antman, Stig Davidsson, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson (ej närv 1-3), Magnus Amhliden (ej närv 1-3), Monica

Läs mer

Kontaktpersoner PIF-Föreningar

Kontaktpersoner PIF-Föreningar Union Scipt http://www.unionscipt.com PIF Alingsås PIF Alvesta PIF Arvika Maskingatan 4 Lillsjögatan 5 Strandvägen 2 441 00 Alingsås 342 00 Alvesta 671 01 Arvika Per-Erik Rohrmuller Urban Johansson Patrik

Läs mer

PROTOKOLL. Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte. Tid Torsdagen den 21 september 2006. Plats Conventum Örebro, Röntgenveckan 2006

PROTOKOLL. Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte. Tid Torsdagen den 21 september 2006. Plats Conventum Örebro, Röntgenveckan 2006 PROTOKOLL Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte Tid Torsdagen den 21 september 2006 Plats Conventum Örebro, Röntgenveckan 2006 Närvarande Styrelsen: Birgitta Gruvfält, Karolinska Universitetssjukhuset,

Läs mer

RESULTATLISTA Dam-klass Netto

RESULTATLISTA Dam-klass Netto Dam-klass Netto 1 MÅRTENSSON, Maria PIF Eskilstuna 25,1 28 Dam klass +11 77 78 155 2 PERSSON, Catharina PKK Malmö 7,5 8 Dam klass +12 82 74 156 SHCP 3 ERIKSSON, Monica Avesta PIF 10,0 11 Dam klass +12

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03 Fördelning: Handläggare Liza Stolt 1 (5) PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03 Styrelsen, revisorerna, samtliga sektionsledare NÄRVARANDE Peder Johansson Ingvar Wihlborg Bill Svensson Sune Pettersson

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2006-03-02

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2006-03-02 Fördelning: Handläggare Jan Kovacs 1 (5) PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE Styrelsen, revisorerna, samtliga sektionsledare NÄRVARANDE Peder Johansson Ingvar Wihlborg Erika Weddfelt Svenåke Ericson Sune Pettersson

Läs mer

RESULTATLISTA Lag tävling

RESULTATLISTA Lag tävling Lag tävling Plac Namn HCP SHCP Till par Total Sär. 1 Johansson / Lindeblad / Crifält 21,8 21 +18 231 CRIFÄLT, Magnus 9,7 81 JOHANSSON, Marcus 8,1 77 LINDEBLAD, Jonas 4,0 73 2 Hagström / Helgesson / Pihl

Läs mer

172 Mötet öppnades Ordförande Erik Söderberg hälsade alla välkomna.

172 Mötet öppnades Ordförande Erik Söderberg hälsade alla välkomna. Förbundsstyrelsen protokoll nr 12/11-12, avseende 172 193 Plats: Sergel Plaza, Stockholm Dag: 3 4 december, 2011 Deltagare: Erik Söderberg, ordförande Anna Lögdberg Bengt Forsgren Eva Eliasson Jennifer

Läs mer

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65 PM Golf 2012 Längsta drive och närmast hål Fredag 21 sept Parkbanan Längsta drive herr Johannes Andersson & Mats Birgersson 276 Längsta drive dam Monika Ax 182 närmast hål herr Mats Birgersson 0.89 närmast

Läs mer

UPPSTARTSPROTOKOLL FÖR BAKOM KRÖNET. Datum 2014-01-09 Tid från 19:00 Tid till 23:09. Ingen sekreterare valdes då protokollet skapas i starta.sverok.

UPPSTARTSPROTOKOLL FÖR BAKOM KRÖNET. Datum 2014-01-09 Tid från 19:00 Tid till 23:09. Ingen sekreterare valdes då protokollet skapas i starta.sverok. 1. Mötesdata Datum 2014-01-09 Tid från 19:00 Tid till 23:09 Plats Mötets Ordförande Mötets Sekreterare ESKILSTUNA Andreas Saxin Ingen sekreterare valdes då protokollet skapas i starta.sverok.se 2. Förberedelser

Läs mer

Verksamhetsbera ttelse 2013

Verksamhetsbera ttelse 2013 Verksamhetsbera ttelse 2013 Verksamhetsberättelse avseende verksamhetsåret 2013-01-01 2013-12-31 för Postens Kamratklubb, Lund. Styrelse Under verksamhetsåret har styrelsen haft följande sammansättning:

Läs mer

Protokolljusterare Bodil Berntsson utses till protokolljusterare.

Protokolljusterare Bodil Berntsson utses till protokolljusterare. Protokoll fört vid styrelsemöte för Gymnastikförbundet Väst, torsdag den 2 februari 2012 klockan 17.30 på Östra Hamngatan 52. Närvarande: Christer Holmgren, ordf, Bodil Berntsson, Sofia Blom 3-8, Margaretha

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 10 JULI 2009 I LUDVIKA

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 10 JULI 2009 I LUDVIKA 2009-08-03 PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 10 JULI 2009 I LUDVIKA 1 Årsmötets öppnande Ordförande Lars Billström hälsade medlemmarna välkomna och öppnade årsmötet. 2 Fastställande

Läs mer

Ett decennium in i 2000-talet

Ett decennium in i 2000-talet Sidan 1 Ett decennium in i 2000-talet Så fort tiden går är ett uttryck som används då och då. Har ni tänkt på att många av oss, även med den känslan inom oss, hinner med att delta i våra Klassiker och

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2006-09-04

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2006-09-04 Fördelning: Handläggare Åsa Kaliff 1 (5) PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2006-09-04 Styrelsen, revisorerna, samtliga sektionsledare NÄRVARANDE Åsa Kaliff Lars-Göran Granath Ingvar Wihlborg Sune Pettersson

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 29 MARS 2008 I HUDIKSVALL

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 29 MARS 2008 I HUDIKSVALL PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 29 MARS 2008 I HUDIKSVALL 1 Årsmötets öppnande Ordförande Lars Billström hälsade medlemmarna välkomna och öppnade årsmötet. 2 Fastställande av röstlängd

Läs mer

Postens Idrottsförbunds Verksamhetsberättelse

Postens Idrottsförbunds Verksamhetsberättelse Postens Idrottsförbunds Verksamhetsberättelse 2017 Då vi ses händer det När Postens Idrotts Förbund (PIF) bildades 1945 var syftet att skapa en gemensam tävlingsplattform, en mötesplats för både centrala

Läs mer

Postens Idrottsförbunds Verksamhetsberättelse

Postens Idrottsförbunds Verksamhetsberättelse Postens Idrottsförbunds Verksamhetsberättelse 2017 Då vi ses händer det När Postens Idrotts Förbund (PIF) bildades 1945 var syftet att skapa en gemensam tävlingsplattform, en mötesplats för både centrala

Läs mer

PROTOKOLL ÖVER ÅRSMÖTE i Ramsö Fastighetsägareförening Söndag den 1 juni 2008 kl på Kustbohemmet

PROTOKOLL ÖVER ÅRSMÖTE i Ramsö Fastighetsägareförening Söndag den 1 juni 2008 kl på Kustbohemmet PROTOKOLL ÖVER ÅRSMÖTE i Ramsö Fastighetsägareförening Söndag den 1 juni 2008 kl.10.30 på Kustbohemmet 1. Mötet öppnas. Mötet öppnades och alla hälsades välkomna av Monica Åkerlund-Baumgarten. 2. Val av

Läs mer

G-gruppen Genealogi över Östersjön Årsmötesprotokoll 2011-02-26

G-gruppen Genealogi över Östersjön Årsmötesprotokoll 2011-02-26 Tid. Den 26 februari 2011, kl 13.30 Plats: Släktforskarförbundets lokaler, Solna Närvarande: 25 personer enligt närvarolista, bil 1. 1. Föreningens ordförande Otfried Czaika inledde med att bl a tacka

Läs mer

Styrelsen sammanträde den 19 april 2015 på Idrottens Hus, Stockholm

Styrelsen sammanträde den 19 april 2015 på Idrottens Hus, Stockholm Stockholm 2015-04-19 PROTOKOLL 2/2015 Styrelsen sammanträde den 19 april 2015 på, Stockholm Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, vice ordförande (AB) Ella Lindgren, ledamot (EL)

Läs mer

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 110902 i Stockholm. Närvarande styrelsen:

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 110902 i Stockholm. Närvarande styrelsen: Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 110902 i Stockholm Närvarande styrelsen: Mats Qviberg (MQV) Jan Kamras (JKA) P O Eriksson (POE) Helena Axelsson (HAX) Helena Svedlund (HSV) Lars Persson (LPE) Catarina

Läs mer

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli.

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli. STYRELSEPROTOKOLL FÖR SSRK/V GBG SEKTIONEN 2014-11-22 Nr 4. Plats: Ljungslätt Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana

Läs mer

Protokoll fört vid Styrelsesammanträde , protokoll 2/2013.

Protokoll fört vid Styrelsesammanträde , protokoll 2/2013. Protokoll fört vid Styrelsesammanträde 2013-03-13, protokoll 2/2013. Närvarande: Östen Gardfjell, Ruth Hobro (anslöt vis 299 pga. tekniska problem), Håkan Lundkvist, Linda Strand, Thomas Harry (adjungerad).

Läs mer

Protokoll fört vid Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbundsstämma

Protokoll fört vid Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbundsstämma Protokoll 2016-04-08 Protokoll fört vid Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbundsstämma 2016-04-08 1 Förbundsstämman öppnades Föreningens ordförande Eva Severinsson hälsade välkommen och öppnade förbundsstämman.

Läs mer

Sveriges Fotterapeuter Protokoll från Årsstämman 2005-03-19 Atrium, Uppsala

Sveriges Fotterapeuter Protokoll från Årsstämman 2005-03-19 Atrium, Uppsala Sveriges Fotterapeuter Protokoll från Årsstämman 2005-03-19 Atrium, Uppsala 1 Årsstämmans öppnande Förbundsordförande Ann Lindström hälsade alla välkomna och förklarade Årsstämman öppnad. 2 Val av ordförande

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

Protokoll fört vid Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbunds stämma

Protokoll fört vid Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbunds stämma Protokoll 2017-04-07 Protokoll fört vid Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbunds stämma 2017-04-07 1 Förbundsstämman öppnades Föreningens ordförande Eva Severinsson hälsade välkommen och öppnade förbundsstämman.

Läs mer

FÖRT VID MÖTE MED STYRELSEN FÖR SVENSKA SJUKVÅRDS- ANSTÄLLDAS IDROTTSFÖRBUND DEN 19 NOVEMBER 2016 PÅ SABBATSBERGS SJUKHUS I STOCKHOLM.

FÖRT VID MÖTE MED STYRELSEN FÖR SVENSKA SJUKVÅRDS- ANSTÄLLDAS IDROTTSFÖRBUND DEN 19 NOVEMBER 2016 PÅ SABBATSBERGS SJUKHUS I STOCKHOLM. - 1 - (7) FÖRT VID MÖTE MED STYRELSEN FÖR SVENSKA SJUKVÅRDS- ANSTÄLLDAS IDROTTSFÖRBUND DEN 19 NOVEMBER 2016 PÅ SABBATSBERGS SJUKHUS I STOCKHOLM. NAMN ORT FUNKTION ÖVRIGT Närvarande: Tommy Mäntynen Stockholm

Läs mer

Protokoll Nitus styrelsemöte 19 mars via Adobe Connect

Protokoll Nitus styrelsemöte 19 mars via Adobe Connect Nätverket för kommunala lärcentra Protokoll Nitus styrelsemöte 19 mars via Adobe Connect Närvarande: Kent Wallén, Katrineholm /Vingåker Agneta Lindqvist, Gotland Jerry Engström, Västervik Mats Larsson,

Läs mer

- 1 - (6) Landstingets PK N:v Götaland

- 1 - (6) Landstingets PK N:v Götaland - 1 - (6) FÖRT VID SVENSKA SJUKVÅRDSANSTÄLLDAS IDROTTSFÖRBUNDS FÖRBUNDSMÖTE 2012, SOM GENOMFÖRDES DEN 7 SEPTEMBER KL.17.30 PÅ BEST WESTERN HOTELL JÄGERSRO I MALMÖ. 1 15 1 MÖTETS ÖPPNANDE Förbundsordförande

Läs mer

1 Sammanträdets öppnande Ordföranden önskar alla välkomna och en god fortsättning på det nya året och förklarar mötet öppnat.

1 Sammanträdets öppnande Ordföranden önskar alla välkomna och en god fortsättning på det nya året och förklarar mötet öppnat. PROTOKOLL Sörmländska Folkdansringen Distriktstyrelsen Sörmländska Folkdansringen Sammanträde 2007-1 Tid 20 januari 2007 Plats Nyköping Närvarande Pierre Marklund, via telefon Ann-Sofie Svensson Agneta

Läs mer

Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte

Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte Svensk Förening för Röntgensekreterare (ו) 1 HANDLÄGGARE Röntgenkliniken, LL 2004 09 09 Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte Tid Torsdagen den 9 september 2004. Plats Svenska Mässan Göteborg,

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande för Kalmar länsbygderådet Eva Svensson förklarar medlemsmötet för öppnat.

1 Mötets öppnande Ordförande för Kalmar länsbygderådet Eva Svensson förklarar medlemsmötet för öppnat. Länsbygderådet Protokoll Medlemsmöte Länsbygderådet i Kalmarlän 2010-11-29 Plats: Forum Oskarshamn 1 Mötets öppnande Ordförande för Kalmar länsbygderådet Eva Svensson förklarar medlemsmötet för öppnat.

Läs mer

Protokoll fört vid. Persgärde Samfällighetsförening årsmöte 2013-03-24

Protokoll fört vid. Persgärde Samfällighetsförening årsmöte 2013-03-24 Protokoll fört vid Persgärde Samfällighetsförening årsmöte 2013-03-24 Anförande av ordförande Anförande av styrelseordförande Karl-Ivar Wennerholm Nyinflyttade Lotte Hansen och Torbjörn Gustavsson PG43

Läs mer

Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013

Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013 Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013 Närvarande: Ordinarie: Svante Melander, Susanne Korduner, Rolf Andersson, Johnny Kjellin, Christer Stolpen, S-Å Runelid. Suppl. Dan

Läs mer

PROTOKOLL 04 / Typ av sammanträde Ombudsmöte Sammanträdesdatum Tid Plats Eleonoragatan 18

PROTOKOLL 04 / Typ av sammanträde Ombudsmöte Sammanträdesdatum Tid Plats Eleonoragatan 18 Sidan 1 av 7 2010-02-15 SÖRMLAND PROTOKOLL 04 / 2014 Typ av sammanträde Ombudsmöte Sammanträdesdatum 2014-11-19 Tid 18.00-19.45 Plats Eleonoragatan 18 39 50 39. Mötets öppnade Roland Elfving hälsade alla

Läs mer

3 Mötet beslutade godkänna föreslagen dagordning. Fastställande av dagordning

3 Mötet beslutade godkänna föreslagen dagordning. Fastställande av dagordning UR 4/2015 Mötesprotokoll fört vid Sveriges Hundungdoms Ungdomsråd möte den 20150509 10 i Kärrtorp Närvarande: Malin Broman, ordförande Matilda Svensson, vice ordförande Sara Svanberg Anna Letfors Elisabeth

Läs mer

Måndag 9 december klockan 09:10 till 17:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm.

Måndag 9 december klockan 09:10 till 17:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm. Stockholm 2013-12-09 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 9/13 Tid och plats Måndag 9 december klockan 09:10 till 17:15 på s kansli, Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Anna

Läs mer

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet Mattias Särnholm (Ordf) Kristian Andersson (V.ordf) Kristina Gille (Kassör) Håkan Torhult (ledamot) Björn Winbladh

Läs mer

Protokoll Boxerfullmäktige

Protokoll Boxerfullmäktige Protokoll Boxerfullmäktige 2018-03-18 Sidan 1 av5 1. Boxerfullmäktiges öppnande Vice ordförande Pernilla Sundberg hälsade alla välkomna till Boxerfullmäktige och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (5) Styrelsemötesprotokoll Plats: Åled, 2014-09-08, kl. 18.00 Deltagare: Peter Höglund Morgan Engdahl Monica Ledel Ordförande Kassör Sekreterare Jonas Mattsson-Frost Ledamot Pernilla Engdahl Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL Årsmötet. Sammanträdesdatum 2011-05- 14. 2 Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3 Val av protokolljusterare och rösträknare

PROTOKOLL Årsmötet. Sammanträdesdatum 2011-05- 14. 2 Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3 Val av protokolljusterare och rösträknare PROTOKOLL Årsmötet Sammanträdesdatum 2011-05- 14 Tid: Plats: 10.00-11.45 Cefalushuset i Riksdagen Närvarande: 15 medlemmar enligt förteckning 1 Öppnande IFFKs ordförande, Ulla Y Gustafsson, hälsade välkommen

Läs mer

Stadgar för ProLiv Kronoberg

Stadgar för ProLiv Kronoberg 1 Stadgar för ProLiv Kronoberg 1 Namn Föreningens namn är ProLiv Kronoberg en patientförening med registrerat säte i Växjö kommun. Patientföreningen är en ideell förening med eget organisationsnummer som

Läs mer

Tylöhus 2013 06 23. Årsmötesprotokoll. Fört vid årsmöte i. Tyluddens fritidsby ekonomiska förening. 2013 06 23 Tylösand

Tylöhus 2013 06 23. Årsmötesprotokoll. Fört vid årsmöte i. Tyluddens fritidsby ekonomiska förening. 2013 06 23 Tylösand Tylöhus 2013 06 23 Årsmötesprotokoll Fört vid årsmöte i Tyluddens fritidsby ekonomiska förening 2013 06 23 Tylösand 1 Mötets öppnande och godkännande av dagordningen Pontus Kastrup välkomnar och förklarar

Läs mer

SPF Seniorerna Vikbolandet

SPF Seniorerna Vikbolandet SPF Seniorerna Vikbolandet Protokoll fört vid årsmötesförhandlingar den 21 februari 2018 kl. 14.00 i Östra Husby bygdegård Ordföranden Lars Andersson hälsade de drygt 130 närvarande medlemmarna välkomna

Läs mer

Mötet öppnades av ordförande Annika Ulltveit-Moe som hälsade alla välkomna. Röstlängden justerades, 29 röstberättigade medlemmar fanns närvarande.

Mötet öppnades av ordförande Annika Ulltveit-Moe som hälsade alla välkomna. Röstlängden justerades, 29 röstberättigade medlemmar fanns närvarande. Lhasa Apso Klubben 1/ Protokoll fört vid Lhasa Apso Klubbens årsmöte den 29 mars 2014 på Vilsta, Eskilstuna Årsmötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Annika Ulltveit-Moe som hälsade alla välkomna.

Läs mer

Länsföreningen HjärtLung VästraGötaland

Länsföreningen HjärtLung VästraGötaland Länsföreningen HjärtLung VästraGötaland Protokoll Styrelsemöte 3 Tid 2015-03-30 kl. 9.30 Plats Vänersborg Närvarande Bengt Hagstedt Ordförande Olle Flodin Rolf Sundberg Christer Johnsson Yvonne Jansson

Läs mer

RESULTATLISTA DAMER NETTO

RESULTATLISTA DAMER NETTO RESULTATLISTA DAMER NETTO 1 BERGLUND, Kim 21 +14 84 72 156 SHCP 2 HOLMSTRAND, Eva 29 +14 79 77 156 3 ERIKSSON, Monica 13 +17 78 81 159 4 UDIN, Eva-Lena 21 +22 83 81 164 5 MÅRTENSSON, Maria 28 +28 85 85

Läs mer

den 18 september 2015 den 19 september 2015 Postmästerskapet

den 18 september 2015 den 19 september 2015 Postmästerskapet 1 JOHANSSON, Martin PIF Norrköping +3 71 74 145 2 NORRMAN, Michael Pkk Hässleholm +8 76 74 150 3 PLANELL, Tobias Malm ö +9 77 74 151 4 LINDEBLAD, Jonas PIF Norrköping +10 76 76 152 5 ANDERSSON, Håkan Katrineholm

Läs mer

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014 Klass Resultatlista, ackumulerat - brutto Postmästerskap Golf 2014 A-klassen Rond 2 Spelform Slaggolf CBA -2 Datum 2014-09-21 Placering Namn Spel.kat. Klubb S-HCP Rondresultat Resultat 1 Mats Birgersson

Läs mer

Styrelsemöte rallyklassikerna Datum: 10 08 27 Plats: Scandic Hotell Nord, Uppsala

Styrelsemöte rallyklassikerna Datum: 10 08 27 Plats: Scandic Hotell Nord, Uppsala Styrelsemöte rallyklassikerna Datum: 10 08 27 Plats: Scandic Hotell Nord, Uppsala Närvarande: Karl- Bertil Ling, Henrik Boivie, Jan Hagberg, Jörgen Einar, Annette Åhman, Åke Hansson (tom 21.15) samt Kenth

Läs mer

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Cornelia Svensson, Maria Kierkegaard, Kerstin Näslund och Karin Nilsson.

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Cornelia Svensson, Maria Kierkegaard, Kerstin Näslund och Karin Nilsson. Protokoll fört vid styrelsemöte för SRRS/C på Studiefrämjandet Södra Roslagen, Roslagsnäsby Centrum. DELTAGARE MÖTESDATUM UTSKRIFTSDATUM SIDA 2008-10-18 2008-10-21 1(5) Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk,

Läs mer

Protokoll extra årsmöte 19 juni 2012 Originalprotokoll, undertecknad av ordförande och justeringsman, finns hos sekreteraren.

Protokoll extra årsmöte 19 juni 2012 Originalprotokoll, undertecknad av ordförande och justeringsman, finns hos sekreteraren. 1 Protokoll extra årsmöte 19 juni 2012 Originalprotokoll, undertecknad av ordförande och justeringsman, finns hos sekreteraren. SAMMANFATTNING * Näringslivsbolaget bildat, Vd håller på att rekryteras *

Läs mer

Protokoll Årsstämma 2015-04-25 Folkets Hus i Gusum

Protokoll Årsstämma 2015-04-25 Folkets Hus i Gusum Sidan 1 av 5 Ekonomiska Föreningen S:t Anna Skärgård 725000-5308 Protokoll Årsstämma 2015-04-25 Folkets Hus i Gusum 1 Mötets öppnande Ekonomiska Föreningens ordförande, Bengt Imberg, hälsade alla deltagare

Läs mer

Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1.

Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1. PROTOKOLL EKERÖ BÅTKLUBB Årsmöte den 24 februari 2016 i TräSjö-gården, Ekerö, Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1. 1 Årsmötets öppnande Ordföranden Göran Thingvall hälsade

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 2015-02-26 (20.00-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Jonas Bergqvist Lars Edvardsson Anders Tibbling Nils Granath Gäster Peter Folkeson Arne Hedin Magnus

Läs mer

Protokoll från DVUS årsmöte i Skövde 13 april 2018

Protokoll från DVUS årsmöte i Skövde 13 april 2018 Stockholm 20180429 Dermatologi och Venereologi Undersköterskor i Sverige Protokoll från DVUS årsmöte i Skövde 13 april 2018 1 Mötet öppnas Ordförande hälsar välkommen och förklarar mötet öppnat. 2 Val

Läs mer

Tid , kl Plats SVEMO kansli, Norrköping

Tid , kl Plats SVEMO kansli, Norrköping PROTOKOLL STY 13/2004 1(6) PROTOKOLL STY 13/2004 Sammanträdesdata Tid 2004-11-12, kl 10.00-16.00 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman

Läs mer

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd Södra Motorcykelförbundet Protokoll fört vid Södra Motorcykelförbundets Årsmöte Lördagen den 24 februari 2018 Vrigstads Värdshus, Vrigstad 1 Årsmötets öppnande Ordförande Roger Karlsson hälsade alla delegater,

Läs mer

Tostan Sverige Stadgar

Tostan Sverige Stadgar Tostan Sverige Stadgar 1. Namn Föreningens namn är Tostan Sverige. 2. Ändamål Tostan Sverige är en ideell förening vars syfte är att stödja den verksamhet som moderorganisationen Tostan bedriver. 3. Verksamhet

Läs mer

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg Omfattning 14-27 Beslutande Folke Andersson Börje Hansson Karin Ingelhag 14-23 Anna Johannesson Birger Fält Karin Dahl

Läs mer

Svensk Förening för Matematikdidaktisk Forskning, SMDF

Svensk Förening för Matematikdidaktisk Forskning, SMDF Svensk Förening för Matematikdidaktisk Forskning, SMDF Protokoll från konstituerande möte den 22 januari 1999 i Stockholm. 1 Mötet förklarades öppnat av Christer Bergsten. 2 Till mötesordförande valdes

Läs mer

4.2 Val av justeringsman att jämte ordförande justera protokollet Linnea valdes att jämte ordförande justera protokollet.

4.2 Val av justeringsman att jämte ordförande justera protokollet Linnea valdes att jämte ordförande justera protokollet. Protokoll fört vid telefonmöte i Springerklubbens huvudstyrelse 2014 11 13 Närvaro: Gunnar Petersson, Barbro Collin, Eva Wiklund, Linnea Pettersson, Birgitta Pettersson. Frånvaro: AnnSofie Öhman, Bert

Läs mer

Protokolljusterare Bodil Berntsson utses till protokolljusterare.

Protokolljusterare Bodil Berntsson utses till protokolljusterare. Protokoll fört vid styrelsemöte för Gymnastikförbundet Väst, onsdag den 20 februari 2013 klockan 17.30 på Östra Hamngatan 52. Närvarande: Anders Larsson, ordf, Malin Bergendahl, Bodil Berntsson, Margaretha

Läs mer

Christer Nygren, VD för AB Bubergsgården Magnus Hedman, (s), ej tj ers Magnus Karlsson, (s), ej tj ers ...

Christer Nygren, VD för AB Bubergsgården Magnus Hedman, (s), ej tj ers Magnus Karlsson, (s), ej tj ers ... 2015-10-19 1(9) Plats och tid Buberget, torsdagen den 19 oktober 2015, kl. 18.30-21.30 Beslutande Lars Waltari, (c), ordförande Mikael Hermansson, (s) Joakim Olsson, (s) Övriga deltagande Christer Nygren,

Läs mer

Skoghalls Båtsällskap SBS

Skoghalls Båtsällskap SBS Sidan 1 av 6 Skoghalls Båtsällskap SBS 051123 Tid Närvarande Protokoll Årsmöte Onsdagen den 23 november 2005, kl.19:00 SBS Klubblokal, Sörvikshamnen, Skoghall Ca 50 medlemmar närvarade vid årsmötet. 1

Läs mer

Ystads Segelsällskap. Protokoll från styrelsemöte /30

Ystads Segelsällskap. Protokoll från styrelsemöte /30 Ystads Segelsällskap Protokoll från styrelsemöte 2015-06-23/30 Närvarande: Benny Persson, Ola Tedin, Eva Milberg, Bitte Nyman, Conny Jönsson, Inge Håkansson och Allan Waktmar. Särskilt adjungerad till

Läs mer

Föregående protokoll nr 344 Protokoll nr 344 från styrelsens sammanträde den 9 december är justerat av ordförande samt av Anders Caspár.

Föregående protokoll nr 344 Protokoll nr 344 från styrelsens sammanträde den 9 december är justerat av ordförande samt av Anders Caspár. Mötet öppnas inledning Protokoll nr 345, fört vid sammanträde med Svenska Gymnastikförbundets STYRELSE fredagen den 3 februari 2012 på Hotell Sergel Plaza, Stockholm. Närvarande: Malin Eggertz Forsmark

Läs mer

Välkomna Postens Idrottsförening, Göteborg och Postens Idrottsförbund

Välkomna Postens Idrottsförening, Göteborg och Postens Idrottsförbund Postens Idrottsförening i Göteborg hälsar deltagarna i Postmilen välkomna till Göteborg. Ett speciellt välkomnande riktar vi till våra danska kollegor, som för första gången deltar i ett Postmästerskap

Läs mer

Årsstämma 2013-05-14 i Bostadsrättsföreningen Stångåblick

Årsstämma 2013-05-14 i Bostadsrättsföreningen Stångåblick Årsstämma 2013-05-14 i Bostadsrättsföreningen Stångåblick BRF Stångåblick hörnet Nygatan - Hamngatan Plats: Lagerbladet, Snickaregatan 22 Datum: 2013-05-14 Utskriven: 2013-05-15 Närvarande medlemmar: 54

Läs mer

HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning

HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning Protokoll fört vid sammanträde med enheten för Lärarutbildningens styrelse 01-02-06 kl. 13.00 17.00 RBU_Torpet Heberg Närvarande: Lars-Peder Alingfeldt,

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-14

Styrelsemöte 2015-09-14 Styrelsemöte 2015-09-14 Svalövs Brukshundklubb Närvarande: Ordf. Mats Jarl, v, ordf Björn Stenmark, sekr Christina Andersson, ledamöterna Lennart Fernebro, Linda Lundahl, Sofie Axelberg, Linn Joelsson

Läs mer

Suzuki Cavalcade Club Sweden

Suzuki Cavalcade Club Sweden Sid. 1/5 Plats: Trelleborg, Dalabadets Camping. Tid: Kl. 17 45 Protokoll fört vid SSCS årsmöte den 14:e augusti 2004 1. Mötets öppnande. Åke Kindbom hälsade samtliga varmt välkomna och med ett rungande

Läs mer

Hökerum - Öndarps. Samfällighetsförening. Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps Samfällighetsförening,

Hökerum - Öndarps. Samfällighetsförening. Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps Samfällighetsförening, Hökerum - Öndarps Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps, 2014-09-27 Plats: Församlingshemmet Hökerum Närvarande: 19 medlemmar var närvarande representerande 12 fastigheter. 1. Mötets öppnande

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte Sida 1 av Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Protokoll från styrelsemöte Sida 1 av Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Protokoll från styrelsemöte 2017-12-04 Sida 1 av 9 1. Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2. Närvarande: Magnus Johansson, Sten Stabo, Lars Eklind, Andreas Hugosson, Mikael

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl i Orsa -Skattunge Hembygdsgård.

Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl i Orsa -Skattunge Hembygdsgård. SPFSeniorerna Orsa Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl.15.00 i Orsa -Skattunge Hembygdsgård. 1 Årsmötets öppnande. Parentation. Ordförande Bernt Westerhagen hälsade ca

Läs mer

Stadgar för ProLiv Kronoberg

Stadgar för ProLiv Kronoberg 2010-03-01 1 Stadgar för ProLiv Kronoberg 1. Namn Föreningens namn är ProLiv Kronoberg - patientföreningen för prostatacancer i Kronobergs län - med registrerat säte i Växjö kommun. Patientföreningen är

Läs mer

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna Plats: Huskvarna Närvarande: Eva Liljekvist Borg, Anders Sjöberg, Siw Synnerman Nordström, Karin Claesson,

Läs mer

Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping. Viola Pettersson + ass

Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping. Viola Pettersson + ass Sida 1 av 8 SÖRMLAND PROTOKOLL 06/2013 Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Plats Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping Närvarande: Bo Erixon Helge Andersson

Läs mer

4 Val av två justeringsmän. Lars Georgsson och Per Vogel.

4 Val av två justeringsmän. Lars Georgsson och Per Vogel. Protokoll årsmöte 15 juli 2012 Kebals vägförening. Tid:10.00 Plats: Folkets hus Strömstad. Närvarande: Närvarolista är bilagd originalprotokoll. 1 Mötet öppnas av ordförande Per Thorsell och han gör en

Läs mer

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte 2019-06-11 Telefonmöte Förbundsstyrelsen Närvarande Adjungerad Anmält förhinder Urban Andersson, ordf. Michael Bergman Jane Schörling Joanna Stassos Wolf Urban

Läs mer

Stadgar för Prostatacancerföreningen Viktor

Stadgar för Prostatacancerföreningen Viktor Stadgar för Prostatacancerföreningen Viktor 1 Namn Föreningens namn är Prostatacancerföreningen Viktor, en patientförening i Blekinge med registrerat säte i Karlskrona kommun. Patientföreningen är en ideell

Läs mer

Karl-Henrik Nanning. Tisdagen 20 april, kl. 13.00, Malmö

Karl-Henrik Nanning. Tisdagen 20 april, kl. 13.00, Malmö 12 mars 2010 1 Plats och tid Riksdagshus 7-9, Stockholm, fredag den 12 mars, kl. 10.00-14.30 ande Kurt Kvarnström, Södra Dalarnas samordningsförbund Alvi Berglund, Finsam Östersund Marie Litholm, Samordningsförbundet

Läs mer

Svensk Förening för Röntgensekreterare Årsmöte

Svensk Förening för Röntgensekreterare Årsmöte Svensk Förening för Röntgensekreterare (ו) 1 HANDLÄGGARE Röntgenkliniken, LL 2005-09-23 Svensk Förening för Röntgensekreterare Årsmöte Tid Torsdagen den 22 september 2005 kl 8.00-9.00. Plats Malmömässan

Läs mer

Medlemsmöte 2012-10-28

Medlemsmöte 2012-10-28 Medlemsmöte 2012-10-28 Dagordning 1 Val av mötesordförande. 2 Val av sekreterare och justeringsmän. 3 Dagordningens godkännande. 4 Lägesrapport. 5 Presentation av kanalisationsförslag. 6 Övriga ärenden.

Läs mer

SVENSKA FÖRPACKNINGSFÖRENINGEN Swedish Packaging Association

SVENSKA FÖRPACKNINGSFÖRENINGEN Swedish Packaging Association SVENSKA FÖRPACKNINGSFÖRENINGEN Swedish Packaging Association Protokoll nr 139 Anteckningar från styrelsesammanträde och vårmöte Tid: Kl.13.30 16.30, 21 april 2010 Plats: Skogsindustrierna, Storgatan 19,

Läs mer