Klassiska Australien & Nya Zealand - 22 dagar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Klassiska Australien & Nya Zealand - 22 dagar"

Transkript

1 Klassiska Australien & Nya Zealand - 22 dagar Upplev natur och kultur i två spännande länder En populär klassiker! Vår mest populära rundresa, en klassiker som snabbt blir fullbokad. Upplev natur och kultur i två spännande länder med innehåll av naturens mästerverk från Australiens röda ökensand och korallrev till Nya Zeelands varma källor och vackra fjordar. Lägg till möten med ursprungsbefolkning, ett unikt djurliv och en fascinerande arkitektur samt kryddat med härliga mat- och vinupplevelser! Avresa 2018: 23/1 1 = Antal nätter, totalt 18 nätter + dagrum i Singapore Hemkomst: 13/2 34 Måltider: F = Frukost (18), L = Lunch (8) och M = Middag (8) Resans höjdpunkter Besök på Sydney Opera House Läcker skaldjursplatå i Sydney Cykelsightseeing i Sydney Kangaroo Islands unika djurliv Kulinarisk dag i vindistriktet Barossa Valley Bubbel till solnedgången i Ayers Rock Ljusinstallationen Field of Light i Ayers Rock Upplev autentisk aboriginkultur i regnskogen Pittoreska badorten Port Douglas Snorkling på Stora barriärrevet med exklusiv segelkatamaran Waiheke Islands vingårdar Rotoruas bubblande gejsrar och heta lergropar Kryssning genom Milford Sounds fjordlandskap Natursköna Queenstown DAG-FÖR-DAG-PROGRAM Dag 1 Köpenhamn - Singapore Flyg med Singapore Airlines till världsmetropolen Singapore. (Flygmåltider) 23 jan Dag 2 Singapore Dagrum 24 jan Ankomst till Singapore på morgonen. Startar direkt från flygplatsen med en stadsrundtur där vi får uppleva Singapores spännande fusion av modern asiatisk arkitektur, tempel och koloniala byggnader från den brittiska epoken. Besöker Little India, Chinatown och botaniska trädgården. Turen avslutas med lunch innan incheckning till ett dagrum på vårt hotell, Swissotel Merchant Court 4*. Därefter tid till en stunds vila eller möjlighet att utforska Singapore på egen hand. Sent samma kväll transfer till flygplatsen för nattflyg till Cairns. (Flygmåltider, L) Dag 3 Singapore - Cairns - Port Douglas 3 25 jan G day mate och välkommen till landet down under! Ankomst på förmiddagen till Cairns som är basen för två fantastiska upplevelser, en av världens äldsta tropiska regnskogar och världens största korallrev; Stora barriärrevet, båda upptagna på UNESCOs lista över världskulturarv. På vår väg till charmiga badorten Port Douglas väntar en fin bussresa utmed kuststräckan där vi bjuds på underbara vyer utanför bussfönstret och stopp för lunch. Väl framme incheckning på vårt hotell, QT Port Douglas 4*. (Flygmåltider, L)

2 Dag 4 Port Douglas 26 jan Under förmiddagen besök i regnskogen på Mossman Gorge. Här får vi en genuin aboriginupplevelse där vi lära oss om deras kultur och traditioner under en vandring i urskogen. Väl tillbaka på hotellet är resten av dagen till eget förfogande, strosa omkring i charmiga Port Douglas, njuta av en promenad utmed den fina stranden, Four Mile Beach eller koppla av vid hotellets poolområde. (F) Dag 5 Port Douglas 27 jan Sovmorgon för den som önskar eller upptäck Port Douglas på egen hand. Till eftermiddagen träffas vi igen, då ska vi segla ut på världens största korallrev, Stora barriärrevet. Vi går ombord på Sailaways moderna exklusiva segelkatamaran där vi njuter av sol och hav på vägen ut till det inre barriärrevet, Low Isles. Väl framme på denna lilla sandö finns träd, vegetation som ger skön skugga för den som önskar. Här finns även ett fyrtorn och litet museum. Möjligheter till snorkling och stora chanser att träffa på havssköldpaddor. Dagen avslutas med en BBQ-middag på hotellet. (F, M) Dag 6 Port Douglas - Adelaide - Kangaroo Island 1 28 jan Tidig morgon tar vi oss med flyg via Sydney till Adelaide, Australiens fjärde största stad. Därifrån fortsätter vi med buss, en resa förbi böljande fält, farmer och vingårdar innan vi är framme i Cape Jervis och färjan som tar oss över Jervis Bay till Kangaroo Island, ön för alla naturälskare. Tack vare den geografiska isoleringen och avsaknad av rovdjur har här skapats ett unikt och variationsrikt djurliv. Vi bor på Kangaroo Island Seafront 3,5* i Penneshaw. (Frukostlåda, M) OBS! Tänk på att packa en mindre väska (max 15 kg) för övernattningen på ön. Övrigt bagage lämnas för förvaring på hotellet i Adelaide. Dag 7 Kangaroo Island - Adelaide 2 29 jan En heldag i djurens och naturens tecken med besök i Seal Bay som är hem för hundratals sjölejon, nationalparken Flinders Chase samt de spektakulära bergsformationerna Remarkable Rocks och Admirals Arch. Efter en innehållsrik dag på Kangaroo Island flyger vi tillbaka till Adelaide och checkar in på Majestic Roof Garden Hotel 4*. (F, L) Dag 8 Barossa Valley 30 jan Utfärden idag sätter fokus på mat och dryck. Vi beger oss till Australiens största och mest kända vindistrikt, Barossa Valley, en dryg timmes bussresa nordost om Adelaide. Ett av vingårdsbesöken är på välkända Jacob s Creek där vi även äter lunch. Åter i Adelaide är kvällen fri att på egen hand utforska Adelaides utbud av restauranger och sevärdheter. (F, L) Dag 9 Adelaide - Alice Springs 1 31 jan Efter en lugn start på dagen med möjlighet till sovmorgon hämtas vi för avresa mot flygplatsen och flyg vidare till Alice Springs, Australiens Outback eller The Red Center som det också kallas. Innan ankomst till vårt hotell, DoubleTree by Hilton Hotel 4*, en sightseeingtur till Anzac Hill och stadens gamla Telegrafstation. (F)

3 Dag 10 Alice Springs - Ayers Rock 1 1 feb Bussfärd genom Australiens röda ökenlandskap med stopp för lunch på vår väg till Ayers Rock. Väl framme åker vi direkt till Kata Tjuta, en grupp stora kupolformade klippformationer, innan incheckning på vårt hotell, Desert Gardens Hotel 4*. Med ett glas champagne i handen ser vi det dramatiska ljus- och färgspelet som uppstår vid solnedgång över klippan Ayers Rock eller Uluru som aboriginerna själva kallar sin heliga monolit, som är 600 år gammal. Vi upplever också den unika och spektakulära ljusinstallationen Field of Light, av konstnären Bruce Munro som nu kommit på temporärt besök till Australien. Åter på hotellet äter vi gemensam middag. (F, M) Dag 11 Ayers Rock - Sydney 31 2 feb Tidig morgon ser vi solen gå upp över Ayers Rock med vi äter den från hotellet medhavda frukost. Därefter utforskar vi de grottor som finns vid monoliten och tittar på aboriginernas målningar och sniderier som sedan årtusenden pryder väggarna. Det blir även ett besök på Aboriginal Cultural Centre innan vi ber oss till flygplatsen. Sydney väntar på oss! Vi anländer sen eftermiddag och åker direkt för incheckning på vårt hotell, The Grace Hotel 4*. Hotellet är central beläget på promenadavstånd till de historiska kvarteren, The Rocks samt till många restauranger och sevärdheter. Kvällen är till eget förfogande. (Frukostlåda) Dag 12 Sydney 3 feb Dagen inleds med en sightseeingtur i Sydney och dess omgivningar däribland de mer exklusiva stadsdelarna Double Bay, Rose Bay, Watsons Bay och Bondi Beach. Besök och guidad rundvisning i en av Australiens mest kända byggnader, Sydney Opera House. En byggnad med en osannolik historia, designad av den danske arkitekten Jörn Utzon och klätt med keramikplattor från Höganäs. Under eftermiddagen en lunchkryssning genom Sydneys vackra naturhamn med enastående vyer över stadens kända ikoner. Efter en händelserik dag är kvällen till eget förfogande att botanisera bland Sydneys omfattande och varierande utbud av trevliga caféer och restauranger. (F, L) Dag 13 Sydney 4 feb Idag upplever vi staden från cykelsadeln. Vi cyklar runt bland sevärdheter och parker, stannar till för vätskekontroll på någon av stadens pubar. Den som inte vill cykla kan istället få en rundvandring i de historiska kvarteren, The Rocks. Säg till vid bokning! Resten av dagen ledig för att på egen hand utforska Sydneys stora utbud av sevärdheter, aktiviteter och shopping. På kvällen äter vi en fantastisk skaldjursplatå med havets läckerheter i Darling Harbour. (F, M) Dag 14 Sydney - Auckland 3 5 feb Efter frukost avresa mot flygplatsen för flyg vidare till Nya Zeeland. Anländer till Auckland under eftermiddagen. Kia Ora och välkommen till Nya Zeeland och maoriernas land. Vistelsen här startar med en sightseeingtur innan incheckning på Stamford Plaza 5*, som ligger mitt i centrum med gångavstånd till hamnen och shoppinggatan. (F)

4 Dag 15 Auckland 6 feb Efter frukost en promenad ner till hamnen för att ta färjan över till vackra Waiheke Island, en överfart på ca 40 minuter. Ön är känd för sitt behagliga klimat, stränder, olivlundar och vingårdar som ligger i det böljande och vackra landskapet. Här besöker vi vingårdar och på en av dem äter vi också lunch innan färjan tar oss tillbaka till Auckland. Resten av dagen är fri att spendera på egen hand. (F, L) Dag 16 Auckland 7 feb Njut av sovmorgon och en skön start på dagen. Till eftermiddagen träffas vi igen och promenerar till hamnen och intressanta Maritime Museum där vi får en guidad visning. Därefter tar vi färjan över till pittoreska Devonport med sina mysiga konstgallerier, kaféer och butiker i de gamla historiska trähusen med nyzeeländsk charm. Avslutar med en sightseeingtur på vägen tillbaka till hotellet. Kvällens middag blir på hög höjd till fantastisk utsikt i Sky Tower, södra halvklotets högsta byggnad! (F, M) Dag 17 Auckland - Waitomo - Rotorua 1 8 feb På vägen till Rotorua besöker vi de mäktiga kalkstensgrottorna Waitomo Caves, kända för sina lysmaskar och vackra droppstensformationer. Vi stannar till för lunch i vacker lantlig idyll innan bussresan fortsätter. Väl framme i Rotorua, den maoriska kulturens vagga får vi ta del av den mångtusenåriga maorikulturen. Här bor vi på Millennium Hotel Rotorua 4*. Dagen avslutas med hangi, en genuin maorisk festmiddag med dansuppvisning. (F, L, M) Dag 18 Rotorua - Queenstown 2 9 feb Här pyser och bubblar det ur marken överallt så idag besöker vi varma källor och häftigt sprutande gejsrar innan flyget går vidare till Queenstown. Staden ligger vackert belägen mellan dramatiska alptoppar på Sydön. På kvällen stiger vi ombord på det fina gamla ångfartyget TSS Earnslaw som tar oss över sjön till fårfarmen Walter Peak där vi äter en BBQ-middag i mysig miljö. Under vistelsen här bor vi på Hotel St Moritz 4*. (F, M) Dag 19 Milford Sound 10 feb Heldagsutflykt till det vackra fjordlandskapet i Milford Sound. Bussresan går genom den enastående vackra Fiordland National Park som finns med på UNESCOs lista över världskulturarv. Dagens höjdpunkt är kryssningen genom fjordarmen i sagolikt vacker natur med imponerande vattenfall och dramatiska berg. Har vi tur ser vi både sälar och delfiner. En lunchbuffé serveras under båtturen. Åter i Queenstown står kvällen till eget förfogande. (F, L) Dag 20 Queenstown - Auckland - Singapore 1 11 feb Tidig morgon och det är dags att säga hej då till Queenstown och Nya Zeeland för den här gången. Flyg tillbaka till Auckland där vi är i transit för vidare flyg till Singapore dit vi anländer på kvällen. Här återser vi vårt hotell, Swissotel Merchant Court 4*. Kvällen är till eget förfogande. (F, flygmåltider)

5 Dag 21 Singapore - Köpenhamn 12 feb Njut av en ledig förmiddag och kanske en stund vid hotellets fina poolområde. På eftermiddagen träffas vi igen för ett besök på Singapores senaste sevärdhet Gardens by the Bay med inträde till både Cloud Forest och Flower Dome. Avslutar resan med en avskedsmiddag innan vi beger oss ut till flygplatsen för nattflyget mot Köpenhamn. (F, M, flygmåltider) Dag 22 Köpenhamn - hemdestination 13 feb Ankomst tidig morgon till Köpenhamn. Anslutningsflyg vidare till Göteborg och Stockholm. Här säger vi hej då till varandra för den här gången med förhoppningsvis många härliga minnen från resan med hem i bagaget. Beroende på avreseort fortsätter vi med olika anslutningsflyg vidare mot hemdestinationen. Med reservation för att ändringar i dag-för-dag-programmet kan ske vid t ex ändrade flygtider eller oförutsedda händelser. Välj Tour Pacifics rundresor när endast det bästa är gott nog. Vi tummar inte på kvaliteten! Rundresor för den kräsne resenären Kontakta oss gärna E-post: bokning@tourpacific.se Telefon:

Klassiska Australien & Nya Zealand - 24 dagar

Klassiska Australien & Nya Zealand - 24 dagar Klassiska Australien & Nya Zealand - 24 dagar Upplev natur och kultur i två spännande länder Populär klassiker! Vår mest populära rundresa, en klassiker som snabbt blir fullbokad. Upplev natur och kultur

Läs mer

Klassiska Australien & Nya Zealand - 24 dagar

Klassiska Australien & Nya Zealand - 24 dagar Klassiska Australien & Nya Zealand - 24 dagar Vår mest populära rundresa, en klassiker som snabbt blir fullbokad. Upplev natur och kultur i två spännande länder med innehåll av naturens mästerverk från

Läs mer

Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar

Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar Upplev natur och kultur i två spännande länder Populär klassiker! Vår mest populära rundresa, en klassiker som år efter år snabbt blir fullbokad. En komplett

Läs mer

Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar

Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar Klassiska Australien & Nya Zealand - 23 dagar Upplev natur och kultur i två spännande länder Populär klassiker! Vår mest populära rundresa, en riktig klassiker som snabbt blir fullbokad. En komplett resa

Läs mer

Avresa 2018: 4/2 1 = Antal nätter, totalt 21 nätter 39 Måltider: F = Frukost (21), L = Lunch (9) och M = Middag (9)

Avresa 2018: 4/2 1 = Antal nätter, totalt 21 nätter 39 Måltider: F = Frukost (21), L = Lunch (9) och M = Middag (9) Australien kust till kust - 24 dagar Nyhet! Kombinera storstäder med unika naturupplevelser Australien är ett enormt land - ja, en hel kontinent! Vi tar dig med på en resa från väst till öst, kust till

Läs mer

Avresor 2017: 30/10 1 = Antal nätter, totalt 19 nätter 2018: 5/2 36 Måltider: F = Frukost (19), L = Lunch (9) och M = Middag (8)

Avresor 2017: 30/10 1 = Antal nätter, totalt 19 nätter 2018: 5/2 36 Måltider: F = Frukost (19), L = Lunch (9) och M = Middag (8) Australien kust till kust - 22 dagar Nyhet! Kombinera storstäder med unika naturupplevelser Australien är ett enormt land - ja, en hel kontinent! Vi tar dig med på en resa från väst till öst, kust till

Läs mer

Australien kust till kust - 24 dagar

Australien kust till kust - 24 dagar Australien kust till kust - 24 dagar Kombinera storstad med unika naturupplevelser Australien är ett enormt land - ja, en hel kontinent! Vi tar dig med på en resa från väst till öst, kust till kust, en

Läs mer

Australien kust till kust - 22 dagar

Australien kust till kust - 22 dagar Australien kust till kust - 22 dagar Kombinera storstad med unika naturupplevelser Australien är ett enormt land - ja, en hel kontinent! Vi tar dig med på en resa från väst till öst, kust till kust, en

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar 1 = Antal nätter F = Frukost, L = Lunch och M = Middag DAG-FÖR-DAG-PROGRAM Avresa: 2016: 26/10 Dag 1 Skandinavien Singapore 26okt Flyg med Qantas till Singapore

Läs mer

Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar

Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar Förnyad favorit! Mäktiga djurupplevelser och storslagna vyer Upplev en kontrastrik resa genom maoriernas land, Aotearoa, som betyder det långa vita molnets land. Nya

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland 36 dagar 2 = Antal nätter F = Frukost, L = Lunch och M = Middag DAG-FÖR-DAG-PROGRAM Avresa: 2016: 26/10 Dag 1 Skandinavien Singapore 26okt Flyg med Qantas till Singapore

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Unik resa! Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa som kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter.

Läs mer

Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar

Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar Nya Zeelands höjdpunkter - 21 dagar Mäktiga djurupplevelser och storslagna vyer Förnyad favorit! Upplev en kontrastrik resa genom maoriernas land, Aotearoa, som betyder det långa vita molnets land. Nya

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter. Helt enkelt

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 40 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 40 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 40 dagar Unik resa! Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa där två rundresor blir en, kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter. En resa är för

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa som kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter. Resan är

Läs mer

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar

Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar Det mesta och det bästa av Oceanien! Denna ultimata resa kombinerar våra båda rundresor Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter. Helt enkelt

Läs mer

Söderhavets pärlor 23 dagar

Söderhavets pärlor 23 dagar Söderhavets pärlor 23 dagar Avresa 2017: 11/3 DAG-FÖR-DAG-PROGRAM 1 = Antal nätter F = Frukost, L = Lunch och M = Middag Dag 1 Skandinavien Los Angeles 11mar 1 Flyg med Air New Zealand till Los Angeles

Läs mer

Rundresa Down under Upplev natur och kultur i Australien & Nya Zeeland

Rundresa Down under Upplev natur och kultur i Australien & Nya Zeeland Club Eriks noga utvalda upplevelser Rundresa Down under Upplev natur och kultur i Australien & Nya Zeeland Australien Nya Zeeland Välkommen Down under. Inledningsvis upplever vi Australiens rika djurliv

Läs mer

The Bergmans Trip Down Under 2011-02-28 2011-03-27

The Bergmans Trip Down Under 2011-02-28 2011-03-27 The Bergmans Trip Down Under 2011-02-28 2011-03-27 Under mars månad 2011 for vi på en efterlängtad resa till andra sidan jordklotet. Målet var Australien från början men Nya Zeeland är på tok för bra för

Läs mer

Australien med guide. Australien med guide. Resan i korthet. Australien, Gruppresor med reseledare

Australien med guide. Australien med guide. Resan i korthet. Australien, Gruppresor med reseledare Australien med guide Australien med guide Följ med på en inspirerande och informativ rundresa i Australien maxad med upplevelser. Res tillsammans med likasinnande personer och en lokal guide från landet.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Den Stora Upplevelseresan till Australien & Nya Zeeland

Den Stora Upplevelseresan till Australien & Nya Zeeland Den Stora Upplevelseresan till Australien & Nya Zeeland - 23 dagar Preliminär avresa 2020: 3 januari Hemkomst: 25 januari 1 = Antal nätter, totalt 19 nätter 40 måltider: F = Frukost (19), L = Lunch (11)

Läs mer

Storstad, safari och sol

Storstad, safari och sol Storstad, safari och sol En av våra populärare resor till innehåller det som de flesta som besöker första gången bör uppleva. Man reser till tre olika områden och får ett bra och riktigt intryck av landet.

Läs mer

Den stora upplevelseresan till Australien & Nya Zeeland - 23 dagar

Den stora upplevelseresan till Australien & Nya Zeeland - 23 dagar Den stora upplevelseresan till Australien & Nya Zeeland - 23 dagar Favorit i repris! Avresa 2020: 4 januari Hemkomst: 26 januari 1 = Antal nätter, totalt 19 nätter 40 måltider: F = Frukost (19), L = Lunch

Läs mer

RUNDRESOR. Australien & Nya Zeeland TOUR PACIFICS EXKLUSIVA. 25år MED SVENSK FÄRDLEDARE 2017/2018

RUNDRESOR. Australien & Nya Zeeland TOUR PACIFICS EXKLUSIVA. 25år MED SVENSK FÄRDLEDARE 2017/2018 TOUR PACIFICS EXKLUSIVA RUNDRESOR Exotiska 1993-2018 TOUR PACIFIC 25år resor 1993 sedan MED SVENSK FÄRDLEDARE 2017/2018 Australien & Nya Zeeland Klassiska Australien & Nya Zeeland Ultimata Australien &

Läs mer

Den Stora Upplevelseresan till Australien & Nya Zeeland - 24 dagar

Den Stora Upplevelseresan till Australien & Nya Zeeland - 24 dagar Den Stora Upplevelseresan till Australien & Nya Zeeland - 24 dagar Avresa 2018: 2 januari Hemkomst: 25 januari 1 = Antal nätter, totalt 20 nätter 41 måltider: F = Frukost (20), L = Lunch (11) och M = Middag

Läs mer

Den Gyllene Triangeln

Den Gyllene Triangeln Den Gyllene Triangeln Under denna resa till Australien får ni uppleva de tre mest populära delarna av Australien. Fyra nätter i vackra Sydney med storstadspuls, operahuset och stränder. Fyra nätter med

Läs mer

Australien med guide. Australien med guide. Resan i korthet. Australien, Gruppresor med reseledare

Australien med guide. Australien med guide. Resan i korthet. Australien, Gruppresor med reseledare Australien med guide Australien med guide Följ med på en inspirerande och informativ rundresa i Australien maxad med upplevelser. Res tillsammans med likasinnande personer och en lokal guide från landet.

Läs mer

RUNDRESOR. Australien & Nya Zeeland. Söderhavet Söderhavets pärlor Kryssa i Söderhavet. tour pacifics EXKLUSIVA. med svensk färdledare 2016/2017

RUNDRESOR. Australien & Nya Zeeland. Söderhavet Söderhavets pärlor Kryssa i Söderhavet. tour pacifics EXKLUSIVA. med svensk färdledare 2016/2017 tour pacifics EXKLUSIVA RUNDRESOR med svensk färdledare 2016/2017 Australien & Nya Zeeland Klassiska Australien & Nya Zeeland Stora Australien Ultimata Australien & Nya Zeeland Nya Zeelands höjdpunkter

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Australien Down Under

Australien Down Under Australien Down Under Detta är kanske den mest kompletta gruppresan till Australien någonsin. På denna rundresa i Australien upplever ni klassiker som Stora Barriärrevet, Sydney och Ayers Rock. Dessutom

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka.

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka. Hem Galleri Turer Om Densils Travels Tjänster Kontakt Densils Travels Turer med fantastiska upplevelser på Sri Lanka Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Australien. Dag 1 Avresa från Skandinavien Avresa från Skandinavien mitt på dagen.

Australien. Dag 1 Avresa från Skandinavien Avresa från Skandinavien mitt på dagen. Australien Detta är resan för dig som vill uppleva det allra bästa av Australien. På Kangaroo Island lever kängurur, koalor och sjölejon tillsammans. I the Outback utforskar vi den mytomspunna klippan

Läs mer

Den Gyllene Triangeln

Den Gyllene Triangeln Den Gyllene Triangeln ERBJUDANDE: 1000:- rabatt per person på alla avresor i mars månad! Gäller vuxen resenär. Boka senast 15/12. Under denna resa till Australien får ni uppleva de tre mest populära delarna

Läs mer

Stora Nya Zeelandsresan 19 dagar

Stora Nya Zeelandsresan 19 dagar Stora Nya Zeelandsresan 19 dagar En resa som tar er från magnifikt alplandskap på Sydön till Nordöns variationsrika natur med palmer, böljande kullar och pysande gejsrar. På vägen till Nya Zeeland gör

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

14 dagars resa till Australien med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide.

14 dagars resa till Australien med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide. East Coast Adventure 14 dagars resa till med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide. Höjdpunkter på resan: Brisbane Moreton Island Australia Zoo Fraser Island Airlie Beach

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Australien & Nya Zeeland

Australien & Nya Zeeland Australien & Nya Zeeland På en och samma resa får ni uppleva allt det som ni bara hört talas om där borta på andra sidan jorden. Under denna resa med skandinavisk reseledare utforskas både Australien och

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

Australiens höjdpunkter

Australiens höjdpunkter Australiens höjdpunkter Detta är resan för dig som vill uppleva det allra bästa av Australien. På Kangaroo Island lever kängurur, koalor och sjölejon tillsammans. I the Outback utforskar vi den mytomspunna

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d)

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Nu är det åter dags för oss på Dina Vingårdar att ge oss ut på en upplevelserik resa till Sydafrika. Med oss har vi som vanligt vår ovärderliga

Läs mer

Australiens bästa. Australiens bästa. Resan i korthet. Australien

Australiens bästa. Australiens bästa. Resan i korthet. Australien s bästa En unik resa till för resenärer som vill uppleva lite mer av s djur och natur men samtidigt kunna uppleva det 'klassiska' som har att erbjuda. Resan börjar i Sydney med fyra nätter på centralt

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

Kryssning till Lizard Island

Kryssning till Lizard Island Kryssning till Lizard Island På denna kryssning får ni chans att uppleva världens största rev, Stora Barriärrevet, som ligger längs med s norra östkust. Kryssningen är med lyxiga Coral Expeditions. Under

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Nya Zeeland med Söderhavet

Nya Zeeland med Söderhavet Nya Zeeland med Söderhavet På denna resa får vi uppleva det bästa av Nya Zeelands natur. Landskapet växlar från subtropiskt på Nordön till glaciärer, berg och fjordar på Sydön. Vi åker på många utflykter

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Rundresa i Nya Zeeland och Australien

Rundresa i Nya Zeeland och Australien Rundresa i Nya Zeeland och Australien Följ med på en inspirerande och innehållsrik rundresa i Nya Zeeland och Australien med skandinavisk reseledare, där ni besöker platser som Auckland, Queenstown, Sydney,

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Rundresa i Australien & lyxkryssning runt Nya Zeeland

Rundresa i Australien & lyxkryssning runt Nya Zeeland Club Eriks noga utvalda upplevelser Upplev naturen och kulturen på bästa sätt! Rundresa i Australien & lyxkryssning runt Nya Zeeland Australien Nya Zeeland Välkommen Down under. Upplev den ultimata kombinationen

Läs mer

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING Portugal BESKRIVNING Rundresa Portugal flyg t/r 8 dagar En resa till Europas västligaste land, med sin långa Atlanthavskust som alltid betytt mycket för portugiserna. Den gjorde Portugal till en stor sjöfararnation

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016.

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016. LAOS. Resan startar i Unescos världsarv Luang Prabang. Här skall vi upptäcka omgivningarna till fots och från elefantryggen innan vi åker österut till de mystiska Plain of Jars. Vidare till det underbara

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

Australiens höjdpunkter

Australiens höjdpunkter Australiens höjdpunkter Detta är resan för dig som vill uppleva det allra bästa av Australien. På Kangaroo Island lever kängurur, koalor och sjölejon tillsammans. I the Outback utforskar vi den mytomspunna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 15-23 maj 2015 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Kulturrundresa Skottland - Guidad Resa Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE RESA PARIS PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR Den vackra staden Paris, Frankrikes huvudstad, är en stad med många sidor och lager. Staden är full av storslagna och välkända monument och sevärdheter, men här

Läs mer

Utblick från södra halvklotet

Utblick från södra halvklotet Utblick från södra halvklotet - det pulserande Sydney och Söderhavets mytomspunna historia och kultur 24 november 2016-20 dagar Värd: Staffan Heimerson Kryssning till Nya Kaledonien, Vanuatu och Fiji från

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen & Polen den 14-22 maj 2016 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Lantmannen. Studieresa till Nya Zeeland januari 2016 Resdagar 15-25 januari samt 4 dagars förlängning med Nordön.

Lantmannen. Studieresa till Nya Zeeland januari 2016 Resdagar 15-25 januari samt 4 dagars förlängning med Nordön. Studieresa till Nya Zeeland januari 2016 Resdagar 15-25 januari samt 4 dagars förlängning med Nordön. Välkommen att följa med på en intensiv studieresa till Nya Zeeland där besök hos världsmästaren Mike

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

Förslag Bröllopsresa Australien

Förslag Bröllopsresa Australien Förslag Bröllopsresa Förslag Bröllopsresa Vi har satt samman ett paket på cirka två veckor där ni blir bortskämda med bra boende och utsökt mat men också med flera spännande upplevelser. Denna bröllopsresa

Läs mer