spine 4 mm CASCADA spine 4 mm

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "spine 4 mm CASCADA spine 4 mm"

Transkript

1 CASCADA

2 MODE SKIFTAR. STIL BESTÅR.

3

4

5 GÖR SOMMAREN TILL DIN. INNEHÅLL Opel Cascada skriver om spelreglerna i klassen. Den första ögonöppnaren är dess anslående former. Perfekta konturer ger den en balans och elegans som utmärker en omedelbar designklassiker. Nästa omvälvande nyhet är den lyxiga interiören. Även för finsmakare som tilltalas av fyrsitsiga cabrioleter är kvaliteten på materialen och hantverket i Cascada minst sagt imponerande. En annan överraskning är den banbrytande sufflettens snabbhet och stabilitet. De flesta cabrioleters användning är begränsad till soliga dagar, men i Cascada är du immun mot snö och regn. Den snabbt manövrerade suffletten, den lyxiga kupén och den behagligt jämna körningen gör det till ett sant nöje att köra nedcabbat året om här kan du njuta av alla fyra årstider, från en skön sommarbris till en frisk höstdag, utan bekymmer. OPEL CASCADA 4 Cascada 22 Hjälpsystem för föraren 24 Säkerhet 26 Opel Eye 28 Infotainment 30 Mångsidighet i vardagen 32 Extrautrustning och tillbehör 36 Motorer och växellådor 38 Fälgar 40 Lacker och färger 42 Takfärger 44 Klädslar 48 Opel Service Innehållet i katalogen var korrekt vid tidpunkten för tryckning (12/2015). Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra specifikationer och utrustning. Kontakta din Opel-återförsäljare för den senaste informationen.

6

7

8 SPLITTER NY MEN REDAN TIDLÖS. Cascada är en av de snyggaste bilarna vi någonsin byggt. Med sin atletiska profil, självsäkra hållning och utmärkande 3D-bakljus är det här en cabriolet som inte går att ta miste på oavsett om du glider omkring ute på vägarna eller om den står parkerad på uppfarten. Var och hur du än ser på den, så utgör den här framtida klassikern ett blickfång med evig charm.

9

10

11

12 HERRE ÖVER VÄDERLEKEN. Vädret är alltid rätt för att köra med sufflett, så länge din cabriolet har rätt slags tak. Och Cascadas takteknik tillhör toppskiktet i klassen. Det tar bara 17 sekunder att fälla ned det i bagaget och 19 sekunder att fälla upp det igen, i hastigheter upp till 50 km/h. Cascadas akustiktak med tre lager är ett sällsynt lyxalternativ i prisklassen. Det håller inte bara dig varm om vintern, utan har utomordentligt bra ljudisolering, vilket gör motorvägskörningen lika komfortabel som att åka nedcabbat längs slingrande landsvägar. Taket kan öppnas och vilket är ovärderligt vid nyckfullt väder stängas genom fjärrstyrning. Det finns i fyra snygga färger som matchar bilen perfekt. Kolla in de olika takfärgerna på sidan 42.

13

14

15 LYXIG DESIGN. Varje Cascada är en investering i utsökt hantverk. Interiören är förförisk med femstjärniga material och gott om tillval från handmonterad Morrocana på instrumentbrädan till valbara självventilerande skinnklädda stolar och elmanövrerade bältesbetjänter som automatiskt skjuter fram bältet och gör färden trivsam från första stund.

16 VRIDMOMENT I VARJE SVÄNG. Cascada sätter föraren i fokus. Med upp till 147 kw (200 hk) spinnande under pedalerna har den här atletiska cabrioleten all kraft du kan önska. Ljudet från motorn ger en föraning om den enastående körkänslan och väghållningen, vilka förbättras ytterligare av Cascadas chassi, fjädring och styva kaross. Montera valbar, anpassningsbar FlexRide-chassiteknik och maximera effekten av det avancerade fjädringssystemet med en wattlänk bak och samma högeffektiva gasfjädrar fram som finns i Opel Insignia OPC. FlexRide ger vassare respons och bra väghållning i höga hastigheter, eller en mer dämpad körning när du tar det lugnt bakom ratten.

17

18

19 INGET ATT BEVISA. 1. Äkta sömmar. De dynamiska formerna på Cascadas instrumentbräda omsluter stolarna i framsätet och omger både föraren och frampassageraren med genuin lyx. Den läderklädda ratten och växelspaken, den dämpade bakgrundsbelysningen, de utmejslade stolarna med kantband och sömmar i kontrastfärger... Varje åktur i Cascada är en fröjd för sinnena. Bläddra till sidan 44 för att utforska de högkvalitativa interiörsalternativen tums lättmetallfälgar i silver. Den djärva designen hos lättmetallfälgarna i fullstorlek förstärker Cascada atletiska uttryck utan att karossens stilrenhet förtas. Om du vill utforska utbudet av fälgar närmare bläddrar du till sidan Elmanövrerade bältesbetjänter. Ingenjörerna bakom Cascada har tänkt på både förarens och passagerarnas komfort i alla lägen därför är varje Cascada försedd med elmanövrerade bältesbetjänter som standard. Dessa motordrivna armar skjuter automatiskt fram säkerhetsbältet till din hand, så att du inte behöver sträcka dig bakåt för att få tag i det.

20

21 MER ATT NJUTA AV... Cascada har en enastående nivå av standardutrustning, inklusive en handmonterad Morrocanainstrumentbräda, läderklädd ratt, CD-ljudanläggning med sex högtalare och bakre parkeringshjälp. Men det slutar inte där, elmanövrerade bältesbetjänter och specialpräglade stolar med kantband och sömmar är fler av höjdpunkterna. Det fenomenala utbudet av tillval väcker avund i kategorin.

22

23 VISS LYX GÅR INTE ATT VARA UTAN. Cascada är mer än bara en förstklassig cabriolet för särskilda tillfällen. Den är redo för verkliga livet. Den har stolar, förvaring och smidig åtkomst för fyra vuxna och deras bagage utan att det blir trångt, vilket innebär att den kan användas både i arbetet och på fritiden, i ur och skur. Med sina 4,7 meter är det den längsta cabrioleten i klassen och dessutom en av de bredaste med sina 1,84 m. I bagaget ryms hela 380 liter med taket uppfällt, och med en tryckning på FlexFold-knappen kan det utökas upp till 750 liter (se sidan 31). Även med suffletten nere finns det fortfarande 280 liter bagageutrymme. Nedfällt eller uppfällt i Cascada är komforten alltid en prioritet.

24

25 VÄLKOMNA ALLA PERFEKTA STUNDER.

26 STRÅLKASTARE SOM LIGGER STEGET FÖRE. Som Cascada-ägare har du tillgång till ett omfattande utbud av sofistikerade förarhjälpmedel, exempelvis det valbara smarta bixenonstrålkastarsystemet AFL+ (Advanced Forward Lighting Plus). AFL+ gör nattkörningen betydligt mer avkopplande med hjälp av en framåtriktad kamera, en regnsensor och styrvinkeldata som förbättrar sikten och säkerheten genom att strålkastarnas riktning och styrka justeras för att passa olika hastigheter, manövrer och trafiksituationer. 22

27 1. 1. Belysning för fotgängarzoner. Gör det lättare att se potentiella faror med en bredare ljusspridning (ytterligare 8 grader åt vänster och höger). 2. Stadsmiljöbelysning. Gör belysningen bredare och lägre. Aktiveras av bilens hastighet och gatubelysningen Landsvägsbelysning. Bredare och starkare belysning än normalt för en 70 meter lång ljuskägla som inte bländar medtrafikanterna. 4. Motorvägsbelysning. Höjer, stärker och utökar ljuskäglan till 140 meter utan att andra förare bländas Regnbelysning. Aktiveras av vindrutetorkarna eller en regnsensor och förbättrar sikten vid nederbörd. 6. Automatisk avbländning. Den automatiska avbländningsfunktionen växlar från helljus till halvljus när det kommer mötande trafik och tillbaka igen när vägen framför är fri. Alternativt ökar det förstärkta helljuset strålkastarnas styrka och räckvidd med upp till 15 procent när de inte är nedvinklade Dynamisk kurvbelysning. Strålkastarna svänger inåt kurvan med upp till 15 grader. Funktionen aktiveras av rattvinkeln och hastigheten. 8. Statisk kurvbelysning. Strålkastarna vrids 90 grader åt vänster eller höger så att du ser vad som väntar runt hörnet

28 ALLTID SÄKERHETEN FRÄMST. Varje Cascada-förare har en mängd betryggande tysk passagerarskyddsteknik vid sin sida, från front- och sidokrockkuddar till förstärkta vindrutestolpar i stål och ett rundslagningsskydd

29 1. Förstärkt chassi och säkerhetsbur. Säkerheten har alltid högsta prioritet i våra bilar och cabrioleter är inget undantag. Bakom ratten i Cascada ger substantiella säkerhetsfunktioner en känsla av trygghet och vittnar om bilens kvalitativa konstruktion och goda väghållning. I chassit finns ett stålnät som stärker karossen och ökar vridstyvheten, medan stolparna är förstärkta med ihåliga stålrör som gör fronten extra tålig. I kombination med Cascadas höghållfasta säkerhetsbur bidrar dessa lösningar till att eliminera skrammel och gnissel samtidigt som säkerheten och styrresponsen blir bättre. 2. Höghållfast rundslagningsskydd. En av de viktigaste säkerhetsfunktionerna i Cascada är en du sannolikt aldrig kommer att få uppleva: rundslagningsskydden som är ordentligt förankrade i säkerhetsburen bakom baksätena. Skulle bilen slå runt reagerar skydden omedelbart och skjuts uppåt så att du och dina passagerare skyddas mot kollisionskrafterna. Aktiva säkerhetsfunktioner. Utöver rundslagningsskydden har Cascada även aktiva nackstöd som automatiskt flyttas framåt och uppåt för att skydda nacken vid stötfångarkollisioner. För kompletta specifikationer, besök närmaste Opel-återförsäljare eller 25

30

31 EXTRA SENSORER. VIDGADE SINNEN. Att äga en Cascada är att äga sinnesro att kunna njuta av körningen och låta hjälptekniken sköta resten. Ett bra exempel på detta är det klassledande Opel Eye-systemet, ett valbart kamerabaserat förarhjälpmedel som gör körningen både säkrare och bekvämare. 1. Igenkänning av trafikskyltar (via Opel Eye). Det här systemet övervakar vägskyltar och ser till att du alltid håller hastighetsgränserna och andra begränsningar även när det finns tillfälligt uppsatta skyltar. Den nya och förbättrade versionen kan avläsa fler skyltar i ännu fler länder, inklusive elektroniska skyltar över motorvägar. Hjälpteknik i Cascadas grundutförande. Standardutrustningen för Cascada innefattar bland annat uppvärmd läderratt med kontroller och en farthållare med hastighetsbegränsare som gör det lättare att hålla sig till en inställd hastighet eller under en maxhastighet. För en komplett specifikation av Cascadas standardutrustning, besök din Opel-återförsäljare eller 2. Varning vid körfältsavfart (via Opel Eye). Varnar om bilen oavsiktligen börjar lämna körfältet. Om du korsar linjen utan att blinka avges både ett akustiskt och ett visuellt larm. Funktionen kan kopplas från när du vill. 3. Frontalkrocksvarning och indikering av framförvarande fordon. Om du närmar dig långsammare fordon för snabbt i hastigheter över 40 km/h avges automatiskt visuella och akustiska varningar. Indikeringen av framförvarande fordon har en sensor som beräknar avståndet till bilen framför (vilket visas i sekunder) så att du kan sänka farten om så behövs. 4. Döda-vinkeln-varning. Med sensorer som övervakar delar av vägen du inte kan se och en lampa i den aktuella sidospegeln som börjar blinka om ett fordon befinner sig i döda vinkeln

32 BLI SMART. IntelliLink-tekniken sammanför de viktigaste funktionerna i smarttelefonen och andra mobila digitala enheter i Cascada samt möjliggör säker och intuitiv användning via rattreglagen Navi 950 IntelliLink. Med det mest påkostade navigeringssystemet får du alla fördelar med IntelliLink-tekniken för omfattande integrering av smarttelefonen, inklusive ljuduppspelning via Bluetooth samt navigering med fågelperspektiv i 3D. Navigering och kartkonfiguration. För snabbare färdvägsplanering lagras kartor för mer än 30 europeiska länder internt och kan uppdateras via USB. 28

33 Behaga dina sinnen. Besök vår webbplats och utforska det exklusiva utbudet av ljud- och multimediasystem. På CD 600 IntelliLink. Genom att sömlöst integrera smarttelefonen med IntelliLink-teknik och visa de viktigaste funktionerna på den högupplösta färgskärmen på sju tum höjer CD 600 IntelliLink ribban när det gäller komfort, uppkopplingsmöjligheter och säkerhet. Ring samtal, spela upp musik via Bluetooth eller genom filhantering med Gracenote via USB, lyssna på inkommande SMS eller visa bilder överförda via USB allt med händerna på ratten tack vare de inbyggda rattreglagen. 3. AUPEO! -app. Med den förinstallerade Aupeo-appen i IntelliLink-enheterna får du tillgång till nyheter, sport, poddsändningar och musik via webbradio1 SMS-uppläsning. För ökad säkerhet läses inkommande SMS upp under körning, med möjlighet att ringa tillbaka eller skicka ett fördefinierat meddelande. När bilen är stillastående visas meddelandena även på skärmen. 1 Funktionerna är smarttelefonberoende och varierar i kompatibilitet mellan modeller. 29

34 1.

35 FYRA ÅRSTIDER. FEM SINNEN. INGET NONSENS. Cascada är lika mångsidig som lyxig en sinnrikt rymlig fyrsitsare som underlättar vardagen med en rad funktioner lika praktiska som oväntade i en cabriolet FlexFold-system med automatisk nedfällning av stolarna. Med FlexFold kan du omvandla din fyrsitsare till en tvåsitsare med plats för upp till 750 liter bagage, inklusive föremål som är upp till 1,8 meter långa. Med en knapp i bakluckan kan du fälla ned den ena eller båda delarna av det delbara baksätet. ur vägen, så att vuxna passagerare enkelt kan ta sig in i baksätet allt du behöver göra är att dra i spaken. 3. Backkamera. Med den valbara backkameran går backningen lätt som en plätt även med taket uppfällt. Området bakom bilen visas på en högupplöst skärm, så att du kan backa smidigt och säkert utan att behöva vrida huvudet bakåt. 2. Elmanövrerat Easy Entry. Med den här praktiska funktionen skjuts framsätet automatiskt 31

36 EXTRAUTRUSTNING OCH TILLBEHÖR. Cascada har klass, komfort och mångsidighet som överträffar förväntningarna och Opel har ett omfattande sortiment med extrautrustning som hjälper dig anpassa bilen efter just dina behov. Från ventilerade framstolar till värmeavvisande skinnklädsel det finns en mängd högkvalitativa tillbehör som gör Cascada ännu mer praktisk i alla väder Vindavvisare. De dagar då du vill ha mindre vind i håret monterar du dessa snygga tillbehör precis bakom framstolarna eller mellan de bakre nackstöden, så får du en lugn oas i kupén utan att bilens eleganta konturer påverkas. 2. Sportpedaler. Dessa pedalers glänsande metall understryker Cascadas dynamiskt svepande linjer och ger avsevärt bättre grepp för fötterna. 3. Ergonomiska AGR-sportstolar i framsätet med certifiering av det tyska ryggspecialistförbundet AGR (Aktion Gesunder Rücken e. V.). AGR-sportstolarna har en mängd inställningsmöjligheter, inklusive ländryggsstöd och justerbara stolsdynor, så att du kan finjustera körställningen så att den passar just dina komfortkrav perfekt. Den värmereflekterande skinnklädseln ser till att stolsytans temperatur inte blir för hög, medan ett sofistikerat ventilationssystem1 kyler dynan och ryggstödet. Råd om anpassning och tillval. Kontakta närmaste Opel-återförsäljare för expertråd om alla anpassningsmöjligheter. Du hittar en översikt över valmöjligheterna på Stolsdynan kan inte förlängas elektroniskt.

37 3.

38 SKAPA MER PERSONLIGT VÄRDE. 1. Enastående stil, imponerande kvalitet och stilren elegans utmärker Cascada, men likväl är den barnvänlig och kan anpassas för dina fritidsbehov. Opels originaltillbehör är framtagna för att tillföra de där viktiga extra detaljerna som verkligen underlättar i vardagen. FlexConnect. En separat universalhållare som fästs i någon av framstolarna möjliggör en mängd olika komfort- och bekvämlighetsfunktioner för fram- och baksätespassagerarna. Med specialhållarna för ipad och ipad mini (1) får även passagerarna i baksätet tillgång till underhållning. De kan vridas 360 för stående och liggande format samt kan placeras i högt läge för att titta på film eller i lågt läge för att läsa och skriva. Klädhängaren (2) håller jackan skrynkelfri och universalkroken (3) kommer väl till pass för shoppingkassar bakom stolen. Det fällbara picknickbordet (3) med inbyggd mugghållare är en stabil viloplats för mindre tillhörigheter på färden

39 Bilbarnstolar. Ett komplett utbud av bilbarnstolar byggda enligt Opels specifikationer finns för småbarn i alla åldrar. På så vis maximeras säkerheten utan några kompromisser med kvalitet, mångsidighet eller komfort. 5. Överdrag för inomhusbruk. Märkt med Opels logotyp och håller Cascada snygg medan luften kan cirkulera, så att bilen håller sig fräsch och ny. 6. Lastnät. Både Cascadas interiör och föremålen i den kan ibland behöva lite skydd. Det måttanpassade lastnätet är smidigt att montera och håller lösa föremål på plats utan krångel. 7. Golvmattor. För att hålla golvet fritt från smuts, väta eller lera finns ett utbud av praktiska golvmattor, exempelvis i svart velour med detaljer i Black eller Brandy, eller slitstarka ekonomimattor som står pall för alla väder. Samtliga är märkta med Cascadas logotyp, är lätta att lägga in och passar perfekt. 8. Mugghållarinsatser. Mugghållare kan fylla flera funktioner. Dessa specialframtagna insatser för Cascada håller smink, näsdukar eller varför inte anteckningsblock och pennor inom smidigt räckhåll. 9. Dragkrok. Utan ett hårt tak att montera en takhållare för transport av cyklar, kanoter eller surfingbrädor på är en dragkrok ett måste. Den är dessutom enkel att demontera när den inte behövs. 35

40 MOTORER OCH VÄXELLÅDOR. Cascada är en bil som verkligen väcker körlusten. Sofistikerad, lättillgänglig kraft exempelvis 1.6 Turbo ECOTEC Direct Injection på 147 kw (200 hk) som lockar fram det bästa ur bilen. Motorerna har ett högt vridmoment med jämna egenskaper och ytterst låg förbrukning som inspirerar körningen.

41 MOTORER OCH VÄXELLÅDOR Motorer 1.4 Turbo ECOTEC med start/stopp-system (103 kw/140 hk) 1.6 Turbo ECOTEC Direct Injection (125 kw/170 hk) 1.6 Turbo ECOTEC Direct Injection med start/stopp-system (147 kw/200 hk) Växellåda MT-6 AT-6 MT-6 Utsläppsstandard Euro 6 Euro 6 Euro 6 I tabellen visas förbruknings- och utsläppsdata beroende på däck. Kontakta närmaste Opel-återförsäljare eller se prislistan för specifik information. Bränsle Bensin Bensin Bensin Förbrukning i l/100 km 1 Stadskörning 7,9 9,5 8,4 Landsvägskörning 5,5 6,1 5,8 Blandad körning 6,4 7,3 6,8 CO 2 vid blandad körning i g/km MT-6 = sexväxlad manuell växellåda AT-6 = sexväxlad automatisk växellåda All information var korrekt och aktuell vid tidpunkten för tryckning. Företaget förbehåller sig rätten att ändra motorspecifikationerna när som helst, vilket kan påverka förekommande uppgifter. Kontakta din Opel-återförsäljare för den senaste informationen. Alla siffror avser europeisk bil i grundutförande med standardutrustning. Uppgifterna om bränsleförbrukning och utsläpp av CO 2 är fastställda enligt EG-förordningar 715/2007 och 692/2008 (i respektive tillämpliga versioner) och avser fordonets vikt i körklart skick som angivet i förordningarna. Extrautrustning och fabriksmonterade tillval kan leda till något högre resultat än den förbrukning och det utsläpp av CO 2 som anges. Uppgifterna om bränsleförbrukning och utsläpp av CO 2 avser inte något specifikt fordon och ingår inte i något erbjudande. De tillhandahålls endast i syfte att kunna jämföra olika fordonsversioner, men kan avvika från den faktiska bränsleförbrukning som uppnås under verkliga körförhållanden, vilken i hög utsträckning påverkas av körsätt och användningsförhållanden. Extrautrustning och fabriksmonterade tillval kan vikten på tomt fordon öka (i vissa fall ökas då fordonets maximala axeltryck och totalvikt) samtidigt som maximal tillåten dragvikt sänks. Detta kan leda till lägre toppfart och längre accelerationstid. Prestandauppgifterna är beräknade med en förare som väger 75 kg samt en last på 125 kg. 1 I enlighet med EG-förordningar 715/2007 och 692/2008 (i respektive tillämpliga versioner). 37

42 FÄLGAR. Storleken spelar roll, och när det gäller fälgar är den lika uttrycksfull som designen så varför inte kombinera båda? Det finns läckra utföranden i storlekar upp till 20 tum för Cascada, alla skapade för att fullända de slanka proportionerna. Lättmetallfälg, 7,5 J x 18 tum, multiekrar, däck 235/50 R

43 Lättmetallfälg, 7,5 J x 18 tum, multiekrar, däck 235/50 R 18.1 Lättmetallfälg, 8 J x 19 tum, fem ekrar i Sterling Silver, däck 235/45 R 19.2 Lättmetallfälg, 8 J x 19 tum, tvåfärgade multiekrar, däck 235/45 R 19.2 Lättmetallfälg, 8,5 J x 20 tum, tvåfärgad med fem dubbelekrar, däck 245/40 R 20.2 Lättmetallfälg, 8,5 J x 20 tum, fem ekrar i Sterling Silver, däck 245/40 R 20.2 Lättmetallfälg, 8,5 J x 20 tum, tvåfärgad med fem dubbelekrar, däck 245/40 R 20.2 Lättmetallfälg, 8 J x 19 tum, fem ekrar i Sterling Silver, däck 235/45 R 19.2 DÄCKMÄRKNING Dimension 235/50 R /45 R /40 R 20 Bränsleeffektivitetsklass E E E Våtgreppsklass B B B Däckbullerklass (db) Ljudklass 1 Standard 2 Tillval 39

44 LACKER OCH FÄRGER. Cascada kan fås i en rad olika högkvalitativa lacker med olika ytskikt som kompletterar de fyra snygga takfärgerna. På de här sidorna kan du hitta den matchning du gillar bäst.1 KAROSSFÄRGER I METALLIC Asteroid Grey Mahogany Emerald Green Rocky Coast Sovereign Silver KAROSSFÄRGER I METALLIC Coconut 40

45 KAROSSFÄRGER I METALLIC Deep Sky Blue True Blue KAROSSFÄRGER I METALLIC Magnetic Silver 1 2 Soft Bronze BRILJANT KAROSSFÄRG Carbon Flash Summit White2 Tak- och karossfärgerna har kombinerats med omsorg för att förstärka Cascadas visuellt harmoniska design. Därför finns inte alla färger med alla tak och interiörer. Om du vill utforska alla valmöjligheter, se den bifogade prislistan eller besök Standard med varje Cascada. 41

46 TAKFÄRGER. Tyget som Cascadas sufflett är gjord av håller hög kvalitet, är UV-beständigt och behöver inte impregneras. Färgfastheten håller din Cascada snygg år ut och år in. TAKFÄRGER Svart Khaki Grey 42

47 Malbec Sweet Coffee 43

48 KLÄDSLAR. Det är inte mycket som går upp mot skräddarsydda stolar och ytor. Med sina exklusivt framtagna material tilltalar Cascada sinnena. En riktig höjdpunkt är premiumskinnklädseln i Brandy som matchar sömmarna på den handmonterade instrumentbrädan.

49 STANDARD: LUMIO/MORROCANA-KLÄDSEL MED ERGONOMISKA AGR-SPORTSTOLAR Lumio-stolsinlägg i Jet Black Morrocana1-dynor i Jet Black med Indian Summer-sömmar och -kantband Dekorlister i Piano Black Konfigurera din cabriolet. Ta en förhandstitt på hela Cascada på din önskade utrustningsnivå besök bilväljaren online på Konstläder För möjliga kombinationer av interiörer och karossfärger, se bifogad prislista, besök oss på webben eller besök närmare Opel-återförsäljare. 1 45

50 SKINNKLÄDSEL MED ERGONOMISKA AGR-SPORTSTOLAR 1, 2 Stolsinlägg i perforerat skinn i Jet Black Skinndynor i Jet Black med Star Silver-sömmar Dekorlister i Magic Black SKINNKLÄDSEL MED ERGONOMISKA AGR-SPORTSTOLAR 1, 2 Stolsinlägg i perforerat skinn i Light Neutral Beige Skinndynor i Light Neutral Beige Dekorlister i Piano Black 46

51 PREMIUMSKINNKLÄDSEL MED ELMANÖVRERADE ERGONOMISKA AGR-SPORTSTOLAR 1 Stolsinlägg i fin nappa i Brandy med matchande sömmar Dynor i fin nappa i Brandy med Fuchsia-sömmar Dekorlister i Piano Black 1 Tillval. 2 Delvis skinnklädda stolar. För möjliga kombinationer av interiörer och karossfärger, se bifogad prislista, besök oss på webben eller besök närmare Opel-återförsäljare. 47

52 OPEL FÖR LIVET. Varje Opel är formgiven och byggd för att hålla måttet dag ut och dag in, men som med all precisionsteknik presterar den bäst när den underhålls av personer med de rätta kunskaperna. Europatäckande kundservice. Över hela Europa står fler än Opel-verkstäder redo att ge professionell och punktlig service. Självklart håller deras bilreparationer högsta standard. Inte lika självklart är att vi talar om för dig exakt vad som gjorts och varför, och att vi klart och tydligt redovisar alla kostnader. Opel Assistance. Den här avgiftsfria garantin gäller under det första året för alla nya Opel-bilar från det datum då fordonet registrerades eller levererades av din Opel-återförsäljare, beroende på vilket datum som kommer först. Oavsett var du befinner dig finns Opel Assistance vid din sida. Detta gäller i fler än 40 länder i Europa dygnet runt. Opel Assistance kan bistå med reparation på plats, bärgning, hyrbil, hotellrum eller hemresa med tåg eller flyg (se villkoren). Prata gärna med din återförsäljare eller reparatör om en garantiförlängning vid bilprovningen. Finansiering. Opel Finansiering erbjuder intressanta och skräddarsydda finansieringslösningar. Du bestämmer själv hur du vill betala bilen. Leasing. Du kan också leasa din Opel, till exempel genom Opel Leasing. Leasingvillkoren anpassas till dina ekonomiska önskemål och förutsättningar. Med Master Lease får du dessutom en komplett fordonsparkservice under ett tak. Försäkring. Med Opel Försäkring är ditt Opel-servicepaket komplett. Vi erbjuder våra Opel-kunder alla typer av bilförsäkringar. Opel Hyrbil. Med hyrbil från Opel fortsätter färden också när bilen behöver service. Nybilsgaranti. 2 års nybilsgaranti. Den här garantin gäller under 24 månader för alla nya Opel-bilar oavsett körsträcka från det datum då fordonet registrerades eller levererades av din Opelåterförsäljare, beroende på vilket datum som kommer först. 12 års rostskyddsgaranti. Opel ger dig en pålitlig garanti mot genomrostning, förutsatt att din bil genomgått all service och alla inspektioner som föreskrivs av serviceboken. Reservdelar och tillbehör. Opels originaldelar och tillbehör finns hos din lokala Opel-återförsäljare, där du hittar allt du behöver för att skräddarsy din bil efter dina behov. Här kan du dessutom få expertråd. Opel på webben. Vill du ha information direkt? På finns en mängd information om alla Opel-modeller, servicetjänster och tillbehör. Du kan också läsa om nyheter och få tips om produktuppdateringar. Återvinning. Information om återvinningsinriktad konstruktion, återtagningspunkter för uttjänta fordon och återvinning av uttjänta fordon finns på Internet: Kontakta din Opel-återförsäljare om du har frågor. Mer information hittar du på Vissa illustrationer i broschyren innehåller extrautrustning som inte ingår som standard. Informationen i broschyren var korrekt vid tidpunkten för tryckning. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Broschyrens färgåtergivning är inte exakt. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Tillgänglighet, tekniska funktioner och utrustning för fordonen kan variera utanför Tyskland. Information om återvinningsinriktad konstruktion, återtagningspunkter för uttjänta fordon och återvinning av uttjänta fordon finns på Internet: Kontakta din Opel-återförsäljare för information om vilken utrustning som ingår. 48 ADAM OPEL AG, Rüsselsheim Edition 12/15 S/MY16

53 OSLAGBAR SERVICE. myopel är en enastående webbportal för underhåll, mötesbokning med mera. Besök den online och hämta den valbara appen. // Serviceerbjudanden skräddarsydda för dig och din bil // Påminnelser när det är dags för service // Serviceförfrågningar och smidig bokning online // Sökfunktion så att du kan hitta närmaste Opel-återförsäljare // Onlineåtkomst till hela din servicehistorik Registrera dig för myopel med dessa enkla steg: 1. Besök 2. Registrera dig kostnadsfritt och bekräfta kontot 3. Hämta den valbara myopel-appen 49

54

55 Nu är det din tur, Provkör och låt dig övertygas.

56

Lika underbar. som i kurvor.

Lika underbar. som i kurvor. OPEL Astra OPC Lika underbar på raksträckor som i kurvor. Nya Opel Astra OPC är den fulländade Astra-modellen och en helhjärtad sportbil. Med en 2.0-liters turbomotor för imponerande effekt presterar Opel

Läs mer

NYA OPEL INSIGNIA OPC

NYA OPEL INSIGNIA OPC NYA OPEL INSIGNIA OPC Mindre snack. Mer sport. TUFFA TAG. Nya Insignia OPC har en aerodynamik som kan få andra bilar att kännas uppblåsta. Ett intryck som understöds av fakta. Den slanka stötfångaren

Läs mer

DU BEFINNER DIG PÅ EN

DU BEFINNER DIG PÅ EN NYA OPEL MERIVA DU BEFINNER DIG PÅ EN BRA PLATS. Nya Opel Meriva är bilen som känns precis som hemma. När det gäller komfort, bekvämlighet och rejält med utrymme i interiören kommer inget annat i kompaktkategorin

Läs mer

OPEL Corsa SLÅENDE SKÖNHET. Sofistikerad, stilren och förtjusande att köra nya Corsa är lätt att missta för en betydligt dyrare bil. Med sina toppkvalitativa material och egenskaper är interiören avgjort

Läs mer

naturligt enastående.

naturligt enastående. Opel Mokka naturligt enastående. INNEHÅLL Om du vill köra stort i en kompakt bil måste du tänka utanför ramarna. Tänk större. Tänk Mokka. Den här innovativa nykomlingen från Opel har såväl höjden, sportigheten

Läs mer

OPEL Cascada Modellår 16 Specifikationer & Prislista 17 juni 2015

OPEL Cascada Modellår 16 Specifikationer & Prislista 17 juni 2015 OPEL Cascada Modellår 16 Specifikationer & Prislista 17 juni 2015 Cascada 2 Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer Bensin 1.4 Turbo Ecotec inkl. Start/Stop 140 hk 6-växlad manuell 1.6 Turbo Ecotec

Läs mer

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS.

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. OPEL astra TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. INNEHÅLL Funderar du på en Astra? Då är du i gott sällskap. Över elva miljoner kunder har redan fattat sitt beslut, vilket gör modellen oerhört framgångsrik och

Läs mer

DET NYA RIKTMÄRKET INOM TYSK INGENJÖRSKONST.

DET NYA RIKTMÄRKET INOM TYSK INGENJÖRSKONST. NYA OPEL ASTRA DET NYA RIKTMÄRKET INOM TYSK INGENJÖRSKONST. Nya Astra är mer än Opels nya flaggskepp i kompaktklassen. Den är ett mästerstycke inom tysk ingenjörskonst och ikonisk design. I Astra förenas

Läs mer

NATURLIGT ENASTÅENDE.

NATURLIGT ENASTÅENDE. OPEL MOKKA NATURLIGT ENASTÅENDE. INNEHÅLL Om du vill köra stort i en kompakt bil måste du tänka utanför ramarna. Tänk större. Tänk Mokka. Den här innovativa nykomlingen från Opel har såväl höjden, sportigheten

Läs mer

DU BEFINNER DIG PÅ EN

DU BEFINNER DIG PÅ EN OPEL MERIVA DU BEFINNER DIG PÅ EN BRA PLATS. Opel Meriva är bilen som känns precis som hemma. När det gäller komfort, bekvämlighet och rejält med utrymme i interiören kommer inget annat i kompaktkategorin

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

naturligt enastående.

naturligt enastående. Opel Mokka naturligt enastående. INNEHÅLL Om du vill köra stort i en kompakt bil måste du tänka utanför ramarna. Tänk större. Tänk Mokka. Den här innovativa nykomlingen från Opel har såväl höjden, sportigheten

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

Kärlek vid första ögonkastet.

Kärlek vid första ögonkastet. NYA OPEL CORSA Kärlek vid första ögonkastet. Sofistikerad, stilren och förtjusande att köra nya Corsa är lätt att missta för en betydligt dyrare bil. Med sina toppkvalitativa material och egenskaper är

Läs mer

Nya Saab. SportCombi

Nya Saab. SportCombi 2012 Nya Saab SportCombi Upplev rymdteknik. Gör dig redo för lanseringen av nya Saab 9-5 SportCombi. Den erbjuder skandinavisk design och en kraftfull körupplevelse förstärkt av den senaste tekniken. Du

Läs mer

En storlek passar alla.

En storlek passar alla. OPEL Corsa En storlek passar alla. femdörrars Corsa // fem dörrar och ett mångsidigt bagageutrymme är idealiskt för familjer. // Baksäte delbart 60:40 gör lastutrymmet flexibelt. // Tre personer kan färdas

Läs mer

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS.

TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. OPEL astra-serien TEAMET MED ELVA MILJONER FANS. INNEHÅLL Funderar du på en Astra? Då är du i gott sällskap. Över elva miljoner kunder har redan fattat sitt beslut, vilket gör modellen oerhört framgångsrik

Läs mer

Yoga i soluppgången. Namaste.

Yoga i soluppgången. Namaste. Nya Crossland SKÖNT ATT LEVA. Arbetstid, fritid, umgängestid, egentid... Nya Crossland X gör det lätt att leva livet precis som du vill ha det. Med sin moderna SUV-design och klassledande innovationer

Läs mer

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval Opel ADAM år 2017,5- Utgåva 2017-01-02 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 142 500 1.4 ECOTEC 87 Hk MTA (Easytronic) 118 147 500 1.4 ECOTEC Hk MT5 146 500 159 500 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S 110 164 500 GLAM

Läs mer

VÅGA TÄNKA STORT. OPEL ZAFIRA TOURER 04 Zafira Tourer

VÅGA TÄNKA STORT. OPEL ZAFIRA TOURER 04 Zafira Tourer OPEL ZAFIRA TOURER VÅGA TÄNKA STORT. Innehåll Zafira Tourer är framtagen för att göra mesta möjliga av din dag. Med sin omslutande vindruta, bumerangformade strålkastare och lyxigt loungeliknande interiör

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

DAGS ATT DRA BLICKARNA ÅT SIG.

DAGS ATT DRA BLICKARNA ÅT SIG. OPEL ASTRA GTC DAGS ATT DRA BLICKARNA ÅT SIG. INNEHÅLL Med sina djärva konturer och dynamiska sportighet är Astra GTC den fulländade Astran. Den unika designen förändrar folks syn på din bil och de utmärkta

Läs mer

OPEL Cascada Modellår 15 Specifikationer & Prislista 1 juli 2014

OPEL Cascada Modellår 15 Specifikationer & Prislista 1 juli 2014 OPEL Cascada Modellår 15 Specifikationer & Prislista 1 juli 2014 Cascada 2 Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer Bensin 1.4 Turbo Ecotec inkl. Start/Stop 140 hk 6-växlad manuell 1.6 Turbo Ecotec inkl.

Läs mer

OPEL Cascada Modellår 15,5 Specifikationer & Prislista 21 januari 2015

OPEL Cascada Modellår 15,5 Specifikationer & Prislista 21 januari 2015 OPEL Cascada Modellår 15,5 Specifikationer & Prislista 21 januari 2015 Cascada 2 Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer Bensin 1.4 Turbo Ecotec inkl. Start/Stop 140 hk 6-växlad manuell 1.6 Turbo Ecotec

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4 MT6 250 hk

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl VOLVO FH16 MER ÄN PRESTANDA Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl yttar bil och last oavsett

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km Insignia Drive Ord. Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4

Läs mer

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Insignia Edition Diesel Bensin l/100 km Insignia Edition Ord. Pris Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Nya OPEL Karl MY16 Specifikationer & Prislista 12 november 2015

Nya OPEL Karl MY16 Specifikationer & Prislista 12 november 2015 Nya OPEL Karl MY16 Specifikationer & Prislista 12 november 2015 2 Karl Essentia Enjoy Motor/Växellåda Kod Ord. pris Val Kod Ord. pris Val Motorer / Utrustningsnivåer Bensin 1.0 ECOTEC 75 hk, 5-växlad manuell

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4

Läs mer

kommandot. Igen. Innehåll 06 UTMÄrkanDE EXTERIÖRDESIGN 08 DISTInkT INTERIÖRDESIGN 12 ÖVERLÄGSEN InnoVATION 18 SÖMLÖSA anslutningsmöjligheter

kommandot. Igen. Innehåll 06 UTMÄrkanDE EXTERIÖRDESIGN 08 DISTInkT INTERIÖRDESIGN 12 ÖVERLÄGSEN InnoVATION 18 SÖMLÖSA anslutningsmöjligheter Nya Grandland LIVET ÄR Grandiost. Luta dig tillbaka och ta ett djupt andetag. Visst känns det bra att vara tillbaka? Fira din nyvunna frihet genom att köra runt på gatorna som förr i tiden. Utan något

Läs mer

Att veta vad som räknas.

Att veta vad som räknas. NYA OPEL INSIGNIA Att veta vad som räknas. Att köra nya Opel Insignia är att veta vad som utmärker en enastående bil. Ett revolutionerande gränssnitt förändrar sättet du och din bil samverkar på. Anpassningsbara

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia Bensin Diesel 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145 Kedja 24 9 189 9 Luftkonditionering med manuella kontroller Eluppvärmda

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

MISSA INGET VIKTIGT. INNEHÅLL. OPEL INSIGNIA 04 Insignia

MISSA INGET VIKTIGT. INNEHÅLL. OPEL INSIGNIA 04 Insignia OPEL INSIGNIA MISSA INGET VIKTIGT. Att köra nya Opel Insignia är att veta vad som utmärker en enastående bil. Ett revolutionerande gränssnitt förändrar sättet du och din bil samverkar på. Anpassningsbara

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

OPEL Cascada Modellår 17 Specifikationer & Prislista Utgåva

OPEL Cascada Modellår 17 Specifikationer & Prislista Utgåva OPEL Cascada Modellår 17 Specifikationer & Prislista Utgåva 2016-12-21 2 Cascada Pris Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Motorer 1.6 Turbo ECOTEC 170 hk 6-växlad automat 0WT67 igf1 336 800 Kod Standardutrustning

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

ALLT OM INSIGNIA. INNEHÅLL. OPEL INSIGNIA 04 Insignia

ALLT OM INSIGNIA. INNEHÅLL. OPEL INSIGNIA 04 Insignia OPEL INSIGNIA ALLT OM INSIGNIA. Att köra Opel Insignia är att veta vad som utmärker en enastående bil. Ett revolutionerande gränssnitt förändrar sättet du och din bil samverkar på. Anpassningsbara infotainmentlösningar

Läs mer

RIKT- MÄRKET INOM TYSK INGENJÖRSKONST.

RIKT- MÄRKET INOM TYSK INGENJÖRSKONST. ASTRA RIKT- MÄRKET INOM TYSK INGENJÖRSKONST. Astra Kombikupé och Sports Tourer är mer än Opels flaggskepp i kompaktklassen. De är ett mästerstycke inom tysk ingenjörskonst och ikonisk design. I varje

Läs mer

OPEL MOVANO Persontransportbilar

OPEL MOVANO Persontransportbilar OPEL MOVANO Persontransportbilar Opel Movano Combi och Buss. För din mest dyrbara last. Människor. Stora som små, unga som gamla, sportlag, hotellgäster, studenter, projektgrupper oavsett vilka de är

Läs mer

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V10_COVERS.indd 1-3 20/07/2015 10:05:18

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V10_COVERS.indd 1-3 20/07/2015 10:05:18 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 2 3 1 7 6 4 5 14 15 SKYACTIV TECHNOLOGY 16 17 6 1 7 5 2 4 3 8 18 19 SÄKERHET FRAMFÖR ALLT Mazda6 är konstruerad med en uppsjö av intelligent teknologi för att du och dina

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta NISSAN e-nv00 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR Skaffa dig ett rejält underhållsskydd med kraftiga gummimattor, stolsöverdrag i slitstarkt tyg och lastskydd i plast för golv och dörrar samt stabila taklastbågar

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Utgåva 2. Cross Caddy

Utgåva 2. Cross Caddy Utgåva 2 Cross Caddy Cross Caddy Life 03 Cross Caddy Life lockar till äventyr med sitt tuffa ut seende. Designat underredsskydd i silver och svarta skärm breddare ger distinkt off-road-prägel. Första intrycket

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009

OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009 OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009 2 Advantage Enjoy Motor/växellåda Kod Inkl. moms* Kod Inkl. moms* Motor/utrustningsnivåer Bensin 1.0 ecoflex 48kW/65 hk manuell växellåda, 5-växlad

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia Bensin Diesel 1.6 CDTi ecoflex 11 hk MT6 S/S 3,4/3,6 93/95 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145 Kedja 24 9 189 9 Luftkonditionering

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

Helt nya Tucson ändrar spelreglerna.

Helt nya Tucson ändrar spelreglerna. Modellbroschyr Helt nya Tucson ändrar spelreglerna. Att öppna våra sinnen för förändring är nyckeln till att upptäcka spännande möjligheter, sluta ta saker för givet och hylla det nya. Helt nya Tucson

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Världspremiär för GTC Paris Opels nya konceptbil förenar fart och flärd

Världspremiär för GTC Paris Opels nya konceptbil förenar fart och flärd Pressinformation 4 augusti 2010 Opel på bilsalongen i Paris: Offensiv för framtiden Världspremiär: GTC Paris Opels nya koncept förenar fart och flärd Världspremiär: Astra Sports Tourer en atletisk allfixare

Läs mer

BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA.

BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA. OPEL VIVARO BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA. Flaggskeppet Opel Vivaro har allt som krävs för att få jobbet gjort. Med en komfortabel hytt, ett rymligt lastutrymme, tillförlitlig drift, god bränsleekonomi

Läs mer

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION Banbrytande ögonblick Från det att Volvo Lastvagnar år 1956 lanserade sin första, frambyggda stadslastbil och fram till dagens superavancerade fjärrtransportbilar har företaget

Läs mer

December Mars Nya Golf Alltrack.

December Mars Nya Golf Alltrack. December Mars 20152014 Nya Golf Alltrack. Nya Golf Alltrack 1.8 TSI 180 DSG 4MOTION 2.0 TDI 184 DSG 4MOTION Efter succén med Passat Alltrack som förra året var den mest sålda Passat-versionen i Sverige,

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

Opel Astra OPC MY16 Specifikation & prislista 17 juni 2015

Opel Astra OPC MY16 Specifikation & prislista 17 juni 2015 MY16 Specifikation & prislista 17 juni 2015 2 3-dörrars Motorer/Växellådor Kod Inkl. moms* Motorer - 2.0 Turbo ECOTEC inkl. Start/Stop 280 hk, 6-växlad manuell 0RX08 M6P1 314 900 Kod Standardutrustning

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS ANNONS VIDGA DINA VYER. Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel!

Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS ANNONS VIDGA DINA VYER. Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel! ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS VIDGA DINA VYER Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel! THE FUTURE IS FÖLJ MED OSS TILL FRAMTIDEN I den snabbt föränderliga världen, där människans

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR. FÖR MINI 3- OCH 5-DÖRRAR.

Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR. FÖR MINI 3- OCH 5-DÖRRAR. Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR. FÖR MINI 3- OCH 5-DÖRRAR. BEHÅLL KÖRUPPLEVELSEN ÅRET RUNT. MINI Original-hjul är resultatet av de bästa kombinationerna av däck och fälgar. De är omsorgsfullt designade

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia Bensin 1. Turbo ECOTEC 15 hk MT5 S/S 4,4/4,5 99/12 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145 Kedja 24 9 189 9 Luftkonditionering

Läs mer

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen Terrassmarkiser det behagliga Snyggt Utseende och och praktiskt funktion Lunex Behovet har utvecklat av solskydd och tillverkat har existerat solskydd sedan för nordiska tidernas förhållanden begynnelse,

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA.

BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA. NYA OPEL VIVARO BYGGD FÖR ATT FÅ SAKER GJORDA. Flaggskeppet Opel Vivaro har allt som krävs för att få jobbet gjort. Med en komfortabel hytt, ett rymligt lastutrymme, tillförlitlig drift, god bränsleekonomi

Läs mer

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL Avensis NYA TOYOTA EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD NYHET PREMIÄR I JUNI 2015 TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL DESSUTOM Ny dynamisk design Helt

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia 1. Turbo ECOTEC 15 hk MT5 S/S 4,4/4,5 99/12 1.6 CDTi ecoflex 11 hk MT6 S/S 3,4/3,6 9/92 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Vägskatt Maxdragvikt, kg Ord. Essentia Bensin 1.0 Turbo ECOTEC 105 hk MT5 S/S 4,4/4,5 99/102 1.6 CDTi ecoflex 110 hk MT6 S/S Miljöbil 3,4/3,6 90/92 360/360

Läs mer

NYA Scania streamline. Formad för framgång

NYA Scania streamline. Formad för framgång NYA Scania streamline Formad för framgång NYA Scania streamline 2-3 Ytterligare steg på vägen. Även en bra lastbil kan alltid bli bättre. Det är bränslet som driver oss framåt, och vi vet att du inte nöjer

Läs mer

Laddad för en ny vardag.

Laddad för en ny vardag. Modellbroschyr Laddad för en ny vardag. Ett knapptryck och du kör på el. Det innebär minskad miljöpåverkan, eftersom du inte släpper ut några avgaser. Du kan också välja att njuta av friheten som en bensinmotor

Läs mer

Demensföreningen på Åland

Demensföreningen på Åland Demensföreningen på Åland Information till medlemmarna 11 februari 2015 Inköp av parcykel typ Trident Pegasus I höstas väcktes i styrelsen en fråga om att föreningen skulle kunna köpa in en så kallad parcykel,

Läs mer

Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR till mini countryman.

Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR till mini countryman. Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR till mini countryman. BEHÅLL KÖRUPPLEVELSEN året runt. MINI Original-hjul är resultatet av de bästa kombinationerna av däck och fälgar. De är omsorgsfullt designade

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Opel Astra OPC MY 15,5 Specifikation & prislista 21 januari 2015

Opel Astra OPC MY 15,5 Specifikation & prislista 21 januari 2015 MY 15,5 Specifikation & prislista 21 januari 2015 2 3-dörrars Motorer/Växellådor Kod Inkl. moms* Motorer - 2.0 Turbo ECOTEC inkl. Start/Stop 280 hk, 6-växlad manuell 0RX08 M6P1 313 900 Ord. Pris: 320 900

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe.

Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe. Modellbroschyr Förfinad i varje detalj. Nya Santa Fe. En närmare titt på nya Santa Fe bekräftar det första intrycket av utsökt elegans. Det märks tydligt på de skulpterade linjerna som omger den nya sexkantiga

Läs mer