Ordförande hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat kl. 08:34.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ordförande hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat kl. 08:34."

Transkript

1 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Students Association den 7 februari 2017, klockan 08:15. Styrelserummet, Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. Närvarande: Ebba Holmström, Elin Westerling, Hedvig Schylander, Helene Andersson, Isabelle Borgström, Johanna Gellerman, Josefine Bylund och Olle Linder. 1 Mötets öppnande Ordförande hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat kl. 08:34. 2 Val av sekreterare Styrelsen beslutade att välja Olle Linder till sekreterare. 3 Val av justerare Styrelsen beslutade att välja Helene Andersson till justerare. 4 Godkännande av dagordning Styrelsen beslutade att godkänna dagordningen. 5 Föregående protokoll Styrelsen beslutade att godkänna föregående protokoll. 6 Rapporter Ordförande - Möte med internationell rådgivare Sarah Sidibé från UD. o Tillsammans med UPS, UF och statsvetenskapliga institutionen kommer UPaD att arrangera ett heldagsprojekt den 15/2 där utrikesministern kommer att besöka universitetet för ett samtal med studenterna där man kommer ges möjlighet till att ställa frågor till henne.

2 o Hon har tydligt poängterat att det skall anordnas av studenterna. o Heldagsprojektet har begränsat antal platser (200 st.). - Möte med biträdande prefekt Anna Michalski. Protokoll Styrelsemöte 02 o Praktiska detaljer kring utrikesministerbesöket den 15/2 diskuterades. - Möte med Pax et Bellum, UPs, samt UF och dess projektgrupp. o Marknadsföring och upplägg av projektet med utrikesministern diskuterades. - Påbörjat planeringen av en föreläsning tillsammans med Anna Sjölander. Vice-Ordförande o Hon har gjort praktik i Individuell människohjälp i Zimbabwe och har även jobbat på en lokal NGO. Föreläsningen kommer äga rum i mitten av mars på engelska. Pax et Bellum har blivit inbjudna. - Har varit i kontakt med Folkuniversitet angående studiecirklar den 30/1. o Har ännu inte fått svar från de än för UPaD s ordinarie kontaktperson är sjukskriven. - Har skickat in en anmälan om studiecirkel till Folkuniversitetet den 1/2 och skall kontakta Hedvig inom en snar framtid. - Mejlat med Samseks studiebevakare (Lukas) om att UPaD söker en ny representant i Samsek. - Blivit informerad av Samsek om att de kommer anordna ett styrelsemingel. Ytterligare information kommer inom kort. - Har mottagit information av tidigare Vice-Ordförande angående studiecirklar. - Har mottagit kvittens för Folkuniversitets ersättning av tidigare Vice-Ordförande som skall kompletteras med kvitton av Helene. - Hedvig skall höra av sig till Folkuniversitetet angående mentorsgrupperna som Kassör studiecirklar och se vad det finns för möjligheter. o Det ska dock inte innebära alltför mycket extraarbete för mentorerna. o Hedvig kommer att höra av sig i styrelsens Facebookgrupp om hur det går med arbetet. - Överlämning med före detta kassör Nadja Drott är slutförd.

3 - Mötet på Swedbank med Josefine för att bli firmatecknare för UPaD samt kunna ha tillgång till dess bankkonto och bokföringssystem har blivit framflyttat till 7/2. - Helene informerar om hur återbetalningar och utlägg fungerar inför det framtida styrelsearbetet. Evenemangsansvarig - Fredsgasque. - Inspark. o Har varit i kontakt med Pax och Maria Allansson på Freds-institutionen. Har satt 7/4 som förlag på datum för evenemanget men väntar på Pax s och institutionens medgivande innan bokning av nation. o Inga anmälningar från intresserade framtida generaler har ännu inkommit. En - Samarbeten. deadline för generalansökan bör sättas så snart som möjligt så att dess arbete kan igångsättas. o Samvetarna har inte tid för någon samanordnad aktivitet med UPaD pga. en - Utskottsmöte. fullspäckad vårtermin men har dock visat intresse för ett framtida samarbete. UPS har visat intresse och Elin skall boka in ett möte med deras evenemangsansvarige. o Vill boka in ett möte någon gång under nästkommande vecka (vecka 7). En utformning av en fredsgasquegrupp samt en mer fullständig vårterminsplanering vore lämpligt. Examensavslutningen, ev. pubrunda samt någon form av valborgsevenemang diskuterades. En ev. lasergameturnerning diskuterades inte. - UPaD fyller 5 år. o Föreningen fyller år under denna vårtermin och vore därför roligt att på något sätt uppmärksamma, t.ex. genom ett spex av styrelsen på fredsgasquen. o Elin inväntar svar från Pax angående fredsgasquen innan ett datum för någon form av födelsedagsfirande kan sättas.

4 Utbildningsansvarig - Nya studentrepresentanter. o Förslag på programrådsrepresentant från andra året är Stina Fagerlund, förslag på programrådsrepresentant från tredje året är Simon Lidström, förslag på suppleant för Fredsens institutionsstyrelse är Juulia Pynnönen. Även förslag på studentrepresentant för Samsek är Therese Karlsson och Ebba ska kontakta studiebevakaren för tillsättandet av den posten. - Institutionsstyrelsen Statsen. o Posterna i institutionsstyrelsen på Statsen är ännu inte utlysta. Vill komma i kontakt med själva styrelsen innan utlysandet av posterna men detta har visat sig vara problematiskt. - Rapportering av Statsens bristande hjälp för studenter med särskilda behov. o Statsen har inte varit särskilt hjälpsamma och har även haft dålig koll på vem/vilka elever med särskilda funktionsnedsättningar, t.ex. dyslexi, kan kontakta för att få rättslig hjälp vid exempelvis tentor. - Planerar möte med skrivcoacherna. o Skrivcoachverksamheten under HT16 fick inget önskvärt genomslag så Ebba har varit i kontakt med Alicia och Massimo för att vidare diskutera verksamhetens framtid. Ebba tycker att verksamheten bör finnas kvar men det bör ske ytterligare insatser för att kunna upphöja verksamheten, t.ex. genom tydlig marknadsföring och någon form av föreläsning. o Samtliga i styrelsen samtycker att skrivcoachverksamheten bör fortsätta. - Två föreläsningar om Zimbabwe. o En föreläsning med Tove Forsbacka Karlsson är preliminärt planerad till den 23/3. Även Anna Sjölander har hört av sig och erbjudit sig till att hålla en föreläsning om Zimbabwe, helst innan slutet av mars då man kan söka praktikplats dit innan dess. Kan dock vara otaktiskt att anordna två olika föreläsningar om Zimbabwe under samma månad. Kan det vara rimligt att slå ihop dess två föreläsningar? o Styrelsen tycker att det förmodligen borde vara mest gynnsamt om de två föreläsningarna samordnades vid samma tillfälle.

5 - Övriga frågor: Protokoll Styrelsemöte 02 o Borde vi bjuda in Samsek till ett styrelsemöte? Ebba kommer att höra av sig till Samsek för ett eventuellt möte i framtiden. o Anordning av utskottsmöte? Utvecklingsutskottet och Evenemangsutskottet Kommunikationsansvarig kommer eventuellt att samordnas för att det skulle kunna var gynnsamt för de respektive verksamheterna. - Uppdaterat hemsidan, lagt upp bilder, ändrat på förstasidan, omorganiserat i menyn, osv. o Dock är det fortfarande en hel del kvar att fixa. Samtliga i styrelsen, men särskilt evenemangsansvarig och utbildningsansvarig, bör utforska hemsidan för att kunna komma med lite tips och idéer om hur hemsidan kan fräschas upp och förbättras. - Individuell fotografering av samtliga styrelsemedlemmar för att kunna läggas upp på hemsidan med en tillhörande kort presentation. o Eventuellt även kontinuerliga separata presentationer av samtliga styrelsemedlemmar som läggs upp på sociala medier, t.ex. Facebook och Instagram. - Nyhetsbrev #1 har skickats ut via mail. o I framtiden kommer Johanna maila samtliga styrelsemedlemmar cirka en vecka innan utskicken av nyhetsbreven så man får möjlighet att skriva ihop lite kort information om något som anses vara relevant att tas upp i nyhetsbrevet, t.ex. utlysning av generalposterna. - Ytterligare användning av föreningens diverse konton på sociala medier. o Funderar på att länka föreningens konto på Instagram till dess Facebooksida så att de personer utan Instagram kan ta del av de bilder som läggs ut där. Facebooksidan skulle även bli mer livfull. En eventuell Instagram-kampanj, Instagram take-over, får positiv respons av styrelsen. - Funderar på att starta ett Snapchat-konto för UPaD. o Detta skulle bidra till att föreningen blir ännu mer åtkomlig och ger även en

6 ytterligare inblick i dess verksamhet, t.ex. styrelsearbete samt förberedelser inför diverse evenemang, behind the scenes. - Uppdatering av föreningens Facebooksida med styrelsens kontaktuppgifter. - Har fortsatt med att använda Facebooksidan till att informera om vad som inträffar under den kommande veckan. - Skall träffa Pax et Bellums informationsansvarig inom en snar framtid för att diskutera Sekreterare ett samarbete mellan föreningarna. - Överlämning med före detta sekreterare Simon Lidström är slutförd. - Medlemsregistret finns tillgängligt att begrunda för samtliga styrelsemedlemmar i kassörens Dropbox. o Olle, Helene och Josefine skall träffas någon gång under februari för att diskutera och ytterligare granska medlemsregistret. - Inbjudan till symposium med EU-parlamentsledamoten Cecilia Wikström 10/3. 7 Diskussion o Detta arrangeras med anledning av invigningen av Statsens nya lokaler i kvarteret Klostret. o Sista anmälningsdag är den 28 februari. - Avstämning av budgeten. o Den ingående balansen är kr, resultatet beräknas bli -100 kr och den utgående balansen beräknas bli kr. o I nuläget ligger kostnaderna for styrelsemöten och årsmötesfika på 1000 kr men den kostnaden kommer höjas till 1500 kr. o I nuläget ligger kostnaden för mötesfika till Utbildningsutskottet på 400 kr men kommer eventuellt att sänkas i och med Utbildnings- och Aktivitetsutskottet kommer att samordnas. o Eventuellt kommer styrelsen investera i en ny bokhylla till styrelserummet någon gång under den kommande hösten. o Styrelsen beslutade att avsätta 70 kr till fika vid varje enskilt styrelsemöte.

7 - Dropbox vs. Google Drive. o - Planering: 8 Övriga ärenden Protokoll Styrelsemöte 02 Styrelsen beslutade att rensa igenom Dropboxen och flytta över relevanta dokument till Google Drive för en prövoperiod. Förhoppningsvis ska detta beslut resultera i att underlätta styrelsens arbete samt strukturera upp dess dokument. o Denna förflyttning förväntas vara färdig tills nästkommande styrelsemöte. o Februari: UD-projekt. o Mars: 3 Föreläsningar, Femsam-inspirerat projekt, Internationell Pubrunda/Nationsrunda med särskilt fokus på utbytesstudenterna och Styrelsehelg. o April: Skrivcoachworkshop (kommer läggas på is fram tills Ebba har varit på möte med Alicia och Massimo), Evenemang för UPaD s 5-årsdag (fika på Gamla Torget?), Karriärdagen, Fredsgasque (kommer eventuellt flyttas fram till början av maj), Påsk och Valborg (samarbete med Pax? Inofficiellt evenemang). o Maj: Dhy-vecka. o Juni: Examensavslutning. o Augusti/September: Inspark. - Beslut kring studentrepresentanter: o Styrelsen beslutade att välja Stina Fagerlund som studentrepresentant för år 2 i programrådet. o Styrelsen beslutade att välja Simon Lidström som studentrepresentant för år 3 i programrådet. o Styrelsen beslutade att välja Therese Karlsson som Samsekrepresentant. o Styrelsen beslutade att välja Juulia Pynnönen som suppleant för institutionsstyrelsen på Fredsen. o Styrelsen beslutade att välja Ebba som studentrepresentant för institutionsstyrelsen på Statsen.

8 9 Datum för kommande styrelsemöten Nästkommande möte hålls den 17 februari 2017 kl. 08:15. Fikaansvarig är Elin Westerling. 10 Mötets avslutande Ordförande tackade alla närvarande och förklarade mötet avslutat kl. 10:45. Ordförande Namnförtydligande Vid Tangenterna Namnförtydligande Justerare Namnförtydligande

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 1 2014-10-15 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 15:e oktober 2014, klockan 17.15. Department of Peace and Conflict Research,

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 3 2014-11-13 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 13:e november 2014, klockan 12.00. Styrelserummet, Department of Peace

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Students Association den 22 januari 2013 klockan 16.15. Department of Peace and Conflict Research, Gamla torget, Uppsala. Närvarande:

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 4 2014-11-26 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 26:e november 2014, klockan 16.15. Styrelserummet, Department of Peace

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 7 2015-03-05 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 5:e mars 2015, klockan 16.30. Styrelserummet, Department of Peace and

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 16 januari 2014, klockan 16.15. Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. Närvarande:

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 12 november 2013, klockan 17.15. Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. 1 Mötets

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Students Association den 4 mars 2013, klockan 15:15,. Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. Närvarande:

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 16 2013-04-09 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för föreningen Uppsala Peace and Development Students Association den 9 April 2013. Department of Peace and Conflict Research, Gamla

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för föreningen Uppsala Peace and Development Students Association den 20 november 2012 klockan 15:15. Department of Peace and Conflict research, Gamla torget, Uppsala

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 30 januari 2014, klockan 17.15 Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. Närvarande:

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Students Association den 26 augusti 2013, klockan 18.00. Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. Närvarande:

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för föreningen Uppsala Peace and Development Students Association den 4:e december 2012, klockan 16:23. Department of peace and conflict research, Gamla torget, Uppsala.

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 21 maj 2014, klockan 17.30. Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. Närvarande:

Läs mer

Sekreteraren har fört protokoll under de sex styrelsemöten som ägt rum och ansvarat för dessa.

Sekreteraren har fört protokoll under de sex styrelsemöten som ägt rum och ansvarat för dessa. Verksamhetsberättelse för Uppsala Peace- and Development Students Association April-Oktober 2012 1. Föreningen i korthet Medlemskap i föreningen: 74 Antal betalande fullvärdiga medlemmar vid årets slut:

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012/2013

Verksamhetsberättelse 2012/2013 Verksamhetsberättelse 2012/2013 1. Verksamhetsområde 1.1 Styrelsen under verksamhetsår 2012/2013 Ordförande: Eric Åhlin Vice ordförande: Linnea Burke Rolfhamre Sekreterare: Matthias Ekström Kassör: Lina

Läs mer

Styrelsekandidaturer. Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer

Styrelsekandidaturer. Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer Styrelsekandidaturer Ordförande Sofia Carlsbrand: Jag heter Sofia Carlsbrand, går mitt tredje år på programmet och pluggar just

Läs mer

Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala

Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala Uppsala den 29 januari 2014 Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala 1. Öppnande av möte Mötet öppnades, klockan 18.16 Närvarande: Julia Yates, Elina Ibo, Marta Lindström, Wilhelm

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Students Association den 12 december 2013, klockan 17.15. Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. Närvarande:

Läs mer

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer:

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer: Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer: 802439-0711 Datum: 3 oktober 2016 Plats: Ekonomikum H432 Tid: 17:00 Närvarande Sara Enlingfors Fanny Olsson Madeleine

Läs mer

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Näringslivsutskottets övergripande mål är att stärka kontakten mellan utbildningarna som tillhör PULS och arbetslivet genom det arbete som utskottets arbetsgrupper

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Prtkll Styrelsemöte 7 Prtkll Styrelsemöte 2015-09-11 Styrelsemöte för Uppsala Peace and Develpment Student's Assciatin den 11:e september 2015, klckan 18:00. Styrelserummet, Department f Peace and Cnflict

Läs mer

Stadgar för Uppsala Peace and Development Students Association Antagna vid föreningens årsmöte 20/1/2017

Stadgar för Uppsala Peace and Development Students Association Antagna vid föreningens årsmöte 20/1/2017 Stadgar för Uppsala Peace and Development Students Association Antagna vid föreningens årsmöte 20/1/2017 1 Föreningens namn Uppsala Peace and Development Students Association 2 Föreningens säte Föreningens

Läs mer

Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822

Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822 1. Mötets öppnande 2. Närvarande Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822 Anna, Niklas, Jonn, Simon, Hanna, Calle, Elin, Veronika 3. Dagens sekreterare Veronika 4. Dagordning a. Information

Läs mer

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek.

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek. Dagordning Måndag 5:e november 2012 kl 17:00 Eng 4 / K1007 Inofficiell öppning av mötet: Våra studiebevakare (Linda och Alexandra) presenterade sig. De är tillsatta av kåren för att komma närmare studenterna.

Läs mer

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani Logistiksektionens styrelsemöte 2014-11-11 Tid: 17.15 19.20 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Protokoll. Styrelsemöte 15/3, Örebro

Protokoll. Styrelsemöte 15/3, Örebro Protokoll Styrelsemöte 15/3, Örebro 1. Välkommen Sara hälsade välkommen och öppnade mötet. 2. Val av mötesunderlättare, tidshållare, sekreterare och justerare Mötesunderlättare: Ann. Sekreterare: Sara.

Läs mer

Medlemsföreningens styrelse

Medlemsföreningens styrelse Medlemsföreningens styrelse På ett medlemsföreningsårsmöte (läs dokumentet Medlemsföreningsårsmöte ) beslutar medlemmarna vilka som ska sitta i medlemsföreningens styrelse under ett år framåt. Det måste

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Elisabeth Wallenbring, ledamot Monica Rohland, ledamot Carolina

Läs mer

Arbetsbeskrivningar för Juridiska Föreningen i Göteborg

Arbetsbeskrivningar för Juridiska Föreningen i Göteborg Arbetsbeskrivningar för Juridiska Föreningen i Göteborg Juridiska Föreningen 1. Juridiska Föreningens styrelse Samtliga ledamöter av Juridiska Föreningens Styrelse ska: delta vid styrelsemöten stå till

Läs mer

Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala

Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala Uppsala den 18 februari 2014 Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala 1. Öppnande av möte Mötet öppnades, klockan 18.09 Närvarande: Linnea Wikström, Lovisa Hofmann, Fredrik Elisson,

Läs mer

Föreningen Uppsala Medievetare

Föreningen Uppsala Medievetare Art: Höststämma HT18 Plats: Ekonomikum, B153 Tid: 17.15 Närvarande: Linn Seipel, Amela Muratspahic, Caroline Matts, Elin Olsson, Agnes Eriksson, Liam Karatas, Elin Sjöberg, Teodor Hårdänge, Anneli Modin,

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-05-04 Plats: Stockholm Närvarande: 1. Mötet öppnas 1. Val av mötesordförande: Linnea 2. Val av mötessekreterare:

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 18:44 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Eleonor Gärdshagen, studienämndsordförande

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Hos Linnea, Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Hos Linnea, Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-03-20 Plats: Hos Linnea, Stockholm Närvarande: Linnea Hjerpe, Lisa Sindsjö, Klara Fogelberg Skoglösa, Patrik

Läs mer

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-03-08

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-03-08 Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte Närvarande: Katarina Swahn (ordförande), Marie Fredlundh, Inger Karlsson, Anna Carlfors Tingstedt, Lotta Vig, Annika Sahl-Kadar och

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 4:e september 2014, klockan 18.45. Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. Närvarande:

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Protokoll: Styrelsemöte. Utrikespolitiska föreningen i Uppsala den 2 september 2015

Protokoll: Styrelsemöte. Utrikespolitiska föreningen i Uppsala den 2 september 2015 Protokoll: Styrelsemöte. Utrikespolitiska föreningen i Uppsala den 2 september 2015 1. Öppnande av möte Mötet öppnades kl. 17.02. Närvarande: Linnéa Åström, Andreas Aldin, Saga Brors, Lucas Grzechnik Mörk,

Läs mer

LJ hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat. BLS väljs att jämte ordförande justera protokollet.

LJ hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat. BLS väljs att jämte ordförande justera protokollet. Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Fysiskt möte 160619, kl. 12.00, Scandic Jönköping Närvarande Ordinarie ledamöter Lilian Jonsson (LJ) Torbjörn Håkansson (TH) Birgitta Limnefelt

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Tid: 16.15 18.00, torsdag, 2014-12- 11 Plats: DG35 Närvarande: Emma Rydén, Linnea Fällström, Martina Kraff, Sandra Sjölander, Petra Landestål. Sofia Lindblad samt gästande

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH STATSVETENSKAP LINKÖPINGS UNIVERSITET Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-11- 23 Tid: 13:00-15:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2013-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande Styret Ordf. Magnus Norberg Sekr. Nellie-Kim Millbourn Mattias Spelmans Ida Pettersson Sebastian Levin Stefan Karlsson Emma

Läs mer

Carl yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 1 på dagordningen då Anders är närvarande nu.

Carl yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 1 på dagordningen då Anders är närvarande nu. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-12-13 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Elvira Eråker, Christine Svensson, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Jacob Johnsson, Malin Carlsson, Joakim

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 22/3-2016

Styrelsemötesprotokoll 22/3-2016 Styrelsemötesprotokoll 22/3-2016 1 Närvarande ledamöter. 1. Matilda Hallgren 2. Sophia Arbman 3. Felix Kristoffersson 4. Erik Nordström 5. Simon Borell 6. Henrik Elvingsson 7. Linus Gunnarsson 8. Rickard

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala

Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala Uppsala den 13 januari 2014 Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala 1. Öppnande av möte Mötet öppnades, klockan 18.06 Närvarande: Julia Yates, Linnea Wikström, Elina Ibo, Marta Lindström,

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 20.05 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS Nina Alfredsson,

Läs mer

Styrelsemöte 15 juni 2015

Styrelsemöte 15 juni 2015 SANDSBRO SKOLAS FÖRÄLDRAFÖRENING Styrelsemöte 15 juni 2015 Ordförande: Vice ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Jessica Karlsson Christina Björnfot Caroline Högfeldt Coucher Linda Bülow Jana Friberg,Camilla

Läs mer

1. Dagordningen antas av samtliga deltagare utan förändring

1. Dagordningen antas av samtliga deltagare utan förändring Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2019-02-04 Plats: Kårsalen, Stockholms universitet Närvarande: Louice Claesson, Tilda Avesson, Linnea Bjäräng, Julia

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS # 1 Måndagen den 13/5 2015, 17:15 å Funq, Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS # 1 Måndagen den 13/5 2015, 17:15 å Funq, Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Nina Jansson Bertheussen öppnar mötet 17:15. 1.2 Val av mötesordförande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS # 1 Måndagen den 13/5 2015, 17:15 å Funq, Tolvan, Osquars

Läs mer

Mikaela och Malin justeras in 16:25.

Mikaela och Malin justeras in 16:25. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-06-06 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna Sjödahl,

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 BAKGRUND Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala under 2015-2016.

Läs mer

Protokoll. Underskrifter. Bilageförteckning

Protokoll. Underskrifter. Bilageförteckning Protokoll Datum: 15 april 2014 Tid: 18:00 Plats: Telefonkonferens Protokoll nr: 6 Närvarande med rösträtt: Agnes Back, Niklas Kühnemann, Zorba Hållsten, Klara Blomqvist, Linn Broman Ordförande: Agnes Back

Läs mer

Styrelsemöte. Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson

Styrelsemöte. Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson Styrelsemöte Tid: 2016-02-02 16:00-17:00 Plats: P30 Närvarande: Johanna Nyrén, Hanna Falk, Julia Wistrand, Felicia Hedström, Elin Schönqvist, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson, Isa Welander. Dagordning

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSENS SAMMANTRÄDE

PROTOKOLL STYRELSENS SAMMANTRÄDE Samsek Taniya Sahlström Ordförande Protokoll Styrelsemöte nr. 1-12/13 PROTOKOLL STYRELSENS SAMMANTRÄDE Datum: 2012-11-28 Tid: 16.45 Plats: s101 Närvarande Samsek Samsek Samsek Samvetet SOSUM RHSF UMSYS

Läs mer

Protokoll för ADADnätverkets ÅRSMÖTE 2015

Protokoll för ADADnätverkets ÅRSMÖTE 2015 Protokoll för ADADnätverkets ÅRSMÖTE 2015 Torsdagen den 26 mars 2015, Karlavägen 66, Östermalm, Stockholm, Klockan 19.35 20.00 Närvarande: Göran Fjällborg, Jenny Kvam, Niklas Waitong, Dani Balladares,

Läs mer

F7. Föregående mötesprotokoll godkänt och lägges till handlingarna.

F7. Föregående mötesprotokoll godkänt och lägges till handlingarna. Läkarsektionen 2009/01/29 Protokoll Årsmöte Tid. 17.00 Plats. Styrelserummet, övervåningen MF Närvarande. Paulina Arntyr, Sofi Asmundsen, Josefine Edner, Matti Eladhari, Mikael Finder, Anna Höög, Karin

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-11-28 Tid 12:10 Plats Beslutande BIIF-rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Gabriel

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Verksamhetsplan Verksamhetsåret 2014/2015

Verksamhetsplan Verksamhetsåret 2014/2015 Sida 1 av 5 Verksamhetsplan Verksamhetsåret 2014/2015 1. Organisation UPS viktigaste mål under det kommande verksamhetsåret är att öka sammanhållningen i föreningen. Det kommer ske genom att arbeta aktivt

Läs mer

Uppdragsbeskrivning Sektionsstyrelse

Uppdragsbeskrivning Sektionsstyrelse Uppdragsbeskrivning Sektionsstyrelse Denna uppdragsbeskrivning beskriver ansvarsområden och uppgifter för sektionsstyrelserna inom Konstkåren. Sektionsstyrelsen har ett övergripande ansvar som i första

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21 Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2014-10- 21 kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Hedda

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska rasklubben för svensk lapphunds styrelsemöte (telefonmöte)

Protokoll fört vid Svenska rasklubben för svensk lapphunds styrelsemöte (telefonmöte) Protokoll fört vid Svenska rasklubben för svensk lapphunds styrelsemöte 2018-03-27 (telefonmöte) Närvarande: Catharina Brandsten, Jan Karlsson, Susanne Lindén Nyhlén, Madelene Lindström, Cattlin Marques,

Läs mer

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00.

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 1. OFMÖ Klockan 12:15 2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Elias Friberg väljs till justeringsperson.

Läs mer

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/?

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/? DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdagen den 11 oktober 2017 kl15:30 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Martina Algurén (MA) Linn Eriksson (LE) Hanna Trygg (HT) Alexander Nordström (AN) Jonathan Vahlkvist

Läs mer

Arbetsbeskrivningar för Juridiska Föreningen i Göteborg

Arbetsbeskrivningar för Juridiska Föreningen i Göteborg Arbetsbeskrivningar för Juridiska Föreningen i Göteborg Juridiska Föreningen 1. Juridiska Föreningens styrelse Samtliga ledamöter av Juridiska Föreningens Styrelse ska: delta vid styrelsemöten stå till

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-03-04 Styrelsemöte 2014, 4 mars 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Ebba D, Hannah E, Fredrik Ra, Fredrik Ro, Boris K, Hanna N, Melinda P, Albin T, Julia FE, Julia M samt

Läs mer

Kallade: Johanna Mäkinen, Oscar Norberg, Ossian Matthiessen, Hanna Riese, Johanna Hemberg, Thérèse Lelli, Kim Larsson, Johanna Löfgren

Kallade: Johanna Mäkinen, Oscar Norberg, Ossian Matthiessen, Hanna Riese, Johanna Hemberg, Thérèse Lelli, Kim Larsson, Johanna Löfgren Protokoll 160531: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade: Johanna Mäkinen, Oscar Norberg, Ossian Matthiessen, Hanna Riese, Johanna Hemberg, Thérèse Lelli, Kim Larsson, Johanna Löfgren Närvarande:

Läs mer

OSIS (studentrådet vid Institutionen för orentaliska språk) Jorunn Nilsson

OSIS (studentrådet vid Institutionen för orentaliska språk) Jorunn Nilsson Protokoll Datum: 2012-05-22 Tid: kl. 9.00 11.00 Lokal: D521 (Södra huset, hus D, plan 5) Närvarande: Alona Anderberg Andreas Bengtsson Jorunn Nilsson Jennifer Larsén Olof Pettersson Anna Wallgren Maria

Läs mer

Stadgar för Uppsala Peace and Development Students Association Antagna vid föreningens årsmöte 7/10/2014

Stadgar för Uppsala Peace and Development Students Association Antagna vid föreningens årsmöte 7/10/2014 Stadgar för Uppsala Peace and Development Students Association Antagna vid föreningens årsmöte 7/10/2014 1 Föreningens namn Uppsala Peace and Development Students Association 2 Föreningens säte Föreningens

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 PROFESSIONSFÖRENINGEN NUTRITIONISTFÖRENINGEN Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Bilagor till verksamhetsberättelsen: 1) Verksamhetsplan 2014 2) Projektsammanställning för fokusprojektet Kvalitetssäkring

Läs mer

23 Val av justerare Utsågs Annika Bay att jämte ordföranden justera dagens protokoll.

23 Val av justerare Utsågs Annika Bay att jämte ordföranden justera dagens protokoll. Plats: Telefonmöte 22-50 Beslutande: Ulla Pietarinen Annika Bay Marie Carlsson Andreas Josefsson 22-49 Geir-Ove Andersen Annelie Karlsson Karjalainen Suppleanter: Ingela Karlsson Meddelat förhinder: Susanna

Läs mer

Minnesanteckning telefonmöte

Minnesanteckning telefonmöte Minnesanteckning telefonmöte 2013-09-02 Närvarande: Malin Lindbäck, Susanne Bergquist, Marie Löfgren, Berit Björkman, Cecilia Brant-Lundin Ordförande Malin hälsar välkommen Sekreterare Susanne väljs till

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-09-20, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsen sammanträder för 9 gången under versamhetsåret 14/15 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten.

Styrelsen sammanträder för 9 gången under versamhetsåret 14/15 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Datum: 2014-12-09 Tid: 15-17 Plats: Wallenberg Bakgrund Styrelsen sammanträder för 9 gången under versamhetsåret 14/15 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Dagordning 1 Mötets

Läs mer

Kallade ledamöter: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jaś Szulkin, Ida Reimegard, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala Nylander.

Kallade ledamöter: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jaś Szulkin, Ida Reimegard, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala Nylander. Dagordning 140325: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade ledamöter: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jaś Szulkin, Ida Reimegard, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala

Läs mer

Propositionangående antagande av nya stadgar

Propositionangående antagande av nya stadgar Propositionangående antagande av nya stadgar Bakgrund: Styrelsen har under året som gått vid ett flertal tillfällen rådfrågat stadgarna i olika situationer. Ibland har stadgarna varit till hjälp, men många

Läs mer

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort.

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort. Styrelsemöte 20140306 1. OFMÖ Klockan 12:12 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Emanuel Mettmann väljs till justeringsperson. 4. Eventuella

Läs mer

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 16 augusti 2018

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 16 augusti 2018 Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 16 augusti 2018 Plats: Skype Tid: torsdag 16 augusti kl. 18.00. Närvarande: Anna Maria Resare, Annasara Jaensson (avvek kl. 19.05 vid punkt

Läs mer

Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala

Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala Uppsala den 29 augusti 2013 Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala 1. Öppnande av möte Mötet öppnades klockan 16.08 Närvarande: Julia Yates, Elina Ibo, Fredrik Elisson, Sonya Helgesson,

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-17

Styrelsemöte 2015-09-17 Närvarande Johanna Persson Jonas Barsing Rasmus Sjögren Carl-Philip Bertilsson Jennie Karlsson Andreas Trägårdh Hanna Bertilsson Tobias Bengtsson Peter Hedman Adjungerande David Randa Frånvarande Max Nilsson

Läs mer

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer: 802439-0711 2015-09-16, 18.00 H432, Ekonomikum Närvarande: Axel Göras Sofia De Waal Viktor Fornander Carl Hofverberg

Läs mer

Kallade: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jaś Szulkin, Ida Reimegård, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala Nylander.

Kallade: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jaś Szulkin, Ida Reimegård, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala Nylander. Protokoll 140411 Kallade: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jaś Szulkin, Ida Reimegård, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala Nylander. Närvarande ledamöter: Malin Bohlers, Linus Hagander,

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Styrelsemöte 1 FEBRUARI 2017 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Maria Bahrami förklarar mötet öppnat klockan 17:34. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse och handlingar till

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Mötesinformation Mötesdatum: 2014-05-07 Kl. 17.15 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Parsa Lalehzar Kabba Jallow Coenraad Coster Viktor Fredlund Maja Lundmark Lukas Norlund Sivermark Anna Neglén Daniel

Läs mer

Årsmöte 2014. 19 november i Alnarp kl. 17.00-19.00 Sal 106 Alnarpsgården. Årsmöteshandlingar

Årsmöte 2014. 19 november i Alnarp kl. 17.00-19.00 Sal 106 Alnarpsgården. Årsmöteshandlingar Årsmöte 2014 19 november i Alnarp kl. 17.00-19.00 Sal 106 Alnarpsgården Årsmöteshandlingar Dagordning Styrelsekandidater Verksamhetsberättelse Verksamhetsplan Mål 2014 Dagordning årsmöte 2014-11-19 Alnarp

Läs mer

Aktivitetskalender läsåret 2018/2019 Ung Företagsamhet i Östergötland

Aktivitetskalender läsåret 2018/2019 Ung Företagsamhet i Östergötland Aktivitetskalender läsåret 2018/2019 Ung Företagsamhet i Östergötland Processutbildningen UF-företagande Anmälan kommer att krävas till flera av nedanstående aktiviteter och vissa har även platsbegränsning.

Läs mer

Förslag på Verksamhetsplan 13/14

Förslag på Verksamhetsplan 13/14 Förslag på Verksamhetsplan 13/14 Styrelsen Styrelsen åläggs att i början av terminen ha ett gemensamt planeringsmöte inför verksamhetsåret. Motivering: Detta är ett bra sätt för de nya styrelsemedlemmarna

Läs mer

Styrelsemöte Fotoföreningen Linslusen Sida 1/3 2015-04-07 Org.nr. 822003-9153. Styrelsemöte. 2014-09-23, Linköping

Styrelsemöte Fotoföreningen Linslusen Sida 1/3 2015-04-07 Org.nr. 822003-9153. Styrelsemöte. 2014-09-23, Linköping Styrelsemöte Fotoföreningen Linslusen Sida 1/3 Styrelsemöte 2014-09-23, Linköping Närvarande: Annie Fredriksson, Adine Lundahl, Anton Olofsson, Kristoffer Öfjäll och Ove Karlsson. Frånvarande: Cecilia

Läs mer

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Styrelsemöte den 20 november 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:19. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses vara behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Alla förutom Lukas Häggström.

Läs mer

IMF Föreningen 29/ Protokoll styrelsemöte Sidor 6

IMF Föreningen 29/ Protokoll styrelsemöte Sidor 6 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdag den 29 mars 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK) Martina

Läs mer

KALLELSE FÖR SISOFS MÖTE Torsdag 1 oktober 2015 kl Språkbubblan (E279), plan 2, hus E, Södra huset, Frescati

KALLELSE FÖR SISOFS MÖTE Torsdag 1 oktober 2015 kl Språkbubblan (E279), plan 2, hus E, Södra huset, Frescati KALLELSE FÖR SISOFS MÖTE 2015-10-01 Torsdag 1 oktober 2015 kl. 12 13 Språkbubblan (E279), plan 2, hus E, Södra huset, Frescati 1. Mötet öppnas 2. Val av mötesfunktionärer: 2a. Val av mötesordförande 2b.

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-03-02, TELEFONMÖTE

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-03-02, TELEFONMÖTE PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-03-02, TELEFONMÖTE NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, MALIN ASK, LAILA MÄLLINEN, MALIN TOIVAINEN, NICKLAS NULAND, JENNIE HAMMARQVIST, SUZETTE ELESTEDT,

Läs mer

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 Vilken post har du och vad fick dig att söka? Som ordförande i FF kommer du tillsammans med fyra andra personer att leda FF-möten för alla s universitets

Läs mer