Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2016"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2016

2 Örgryte Handbollssällskap summerar nu sin första säsong. En säsong som resulterade i såväl fina sportsliga resultat som positiva intentioner gällande intresset kring klubben. När vi nu går vidare mot nästa säsong gör vi det med ännu ett lag i seriespel då damerna sätter igång. Vi gör det även med herrlaget i en högre division. Diskussionerna med ÖIS om att bli en del av alliansföreningen fortsätter och så fort något nytt händer i den frågan kommer vi att informera er medlemmar. Tills dess fortsätter vi bygga en stabil förening som alla rödblå kan vara stolta över. Fullt ÖHS! // Styrelsen i Örgryte Handbollssällskap Styrelsen 2016 Styrelsen för Örgryte Handbollssällskap har under 2016 bestått av följande personer. Ordförande Felix Jonsson Ledamöter Sofia Sinnerstedt Karl Lundén (fram tills januari) Sandra Arvidsson Jesper Lunnevi Rebecca Sinnerstedt

3 Evenemang Örgryte HS har spelat sju hemmamatcher säsongen 16-17, fyra under hösten och tre under våren varav fem matcher spelades i Lundbystrand och två i Lisebergshallen. Under de flesta matcher har det sålts/bjudits på fika. Pontus Forslund har varit speaker på en del av matcherna. Under två matcher har vi dessutom sålt lotter där vinsten varit en matchtröja. Det har varit frivilligt inträde till alla ÖHS hemmamatcher. Till alla hemmamatcher har det funnits matchprogram som delats ut till publiken ÖHS Kungälvs HK 2. Första matchen spelades i Lundbystrand och det var gott om publik på läktarna. Örgryte vann matchen med ÖHS Härryda HK. Andra matchen spelades i Lisebergshallen och ÖHS vann med ÖHS Ale HF 2. Tredje matchen spelades i Lundbystrand och ÖHS vann med ÖHS HK Brätte. Fjärde matchen och sista hemmamatchen för hösten spelades i Lundbystrand och ÖHS vann med ÖHS Kvibergs HK. Första matchen år 2017 spelades i Lisebergshallen eftersom golvet höll på att läggas om i Lundbystrand. Matchprogrammet denna match gällde även som inträde på en match med Sävehofs damer. ÖHS vann matchen med ÖHS IS Orion inställd. ÖHS vann på walkover och tilldelades segern med ÖHS HF Orust. Näst sista hemmamatchen spelades i Lundbystrand och ÖHS vann med ÖHS Torslanda HK 2. Sista hemmamatchen spelades i Lundbystrand och inför största publiken sedan premiärmatchen. ÖHS var redan klara seriesegrare så det var många på läktaren som ville vara med och hylla lagets insats. ÖHS vann matchen med Kungälvs HK 2 ÖHS. Till sista bortamatchen och säsongens sista match hyrde laget en buss som spelare, styrelse och supportrar var välkommen att åka med i. Matchen förlorade ÖHS med På kvällen gick laget och styrelsen ut och åt på restaurang tillsammans för att fira en bra genomförd första säsong.

4 Sportslig verksamhet Örgryte Handbollssällskap hade under säsongen 2016/2017 av ett lag, ett seniorlag på herrsidan som spelade i Div. 6 under GHF. Arbetet med att sätta samman ett lag inledes under sommaren 2016, och ca. sex veckor innan säsongstart som preliminär sattes trupp på ca. 18 spelare varav tre målvakter. Samtliga spelare hade gedigen handbollsbakgrund med ungdomsspel i de mer framstående göteborgsklubbarna som t.ex. Önnered, Kärra, Redberglid och Sävehof. Merparten även med bakgrund och erfarenhet från seniorhandboll på nivå mellan Allsvenskan och div. 3. William Simson valdes till lagkapten. Som tränare tillsattes Mikael Lindquist sent under säsongsupptakten, ÖHS spelade sin första match utan tränare. Mikael har spelarerfarenhet från IK Sävehof och en bakgrund som tränare i IK Baltichov. Laget hade två träningar per vecka, måndagar och torsdagar. Utefter ovanstående sattes det sportsliga målet till att vinna serien och på så vis ta steget upp till div. 5 inför säsongen 17/18. Endast ett lag i serien direktuppflyttades och inget fick kvala. Som inofficiellt mål sattes också att gå obesegrade genom hela säsongen. Div. 6 GHF bestod under säsongen 16/17 av följande lag: Kungälvs HK 2, Torslanda HK 2, Ale HF 2, IS Orion, Härryda HK, HF Orust, Kvibergs HK, HK Brätte och Örgryte HS. En blandning mellan representationslag och reservlag till lag högre upp i seriesystemet. När säsongen summerades kunde följande resultatrad uppvisas: Örgryte HS Laget gick obesegrade fram till sista omgången och stod som seriesegrare redan efter omgång 14 och seger mot Härryda HK och nådde således upp till det uttalade sportsliga målet. Tyvärr blev det förslust i sista omgången med Kungälvs HK den 25/3 och ÖHS gick därmed inte obesegrade genom säsongen. Under säsongen föll en del spelare bort och ett antal tillkom som en följd av det. Under perioder fanns det svårigheter att få ihop tillräckligt med träningsnärvaro för att bedriva kvalitativ träning, men pga. hög individuell nivå på spelarmaterialet och det ofta svaga motståndet så gav det inga direkta negativa sportsliga effekter. Dennis Alknäs korades efter säsongsslut till bästa målgörare under säsongen.

5 Kommunikation Örgryte Handbollssällskap har under året aktivt arbetat med kommunikation för att sprida information om klubben, för att hålla supportrar uppdaterade och ge ett mervärde till sponsorer, supportrar och spelare. Detta har gjorts av medlemmar ur styrelsen och andra engagerade personer runt föreningen. Hemsidan Sedan hemsidan lanserades i slutet av juli 2016 har vi haft som ambition att försöka hålla den aktiv och uppdatera så fort någonting händer i klubben. Det har lagts upp 52 nyheter på hemsidan som alla har fått olika mycket spridning. Kring varje match har vi försökt att ha två eller tre nyheter, en innan och en efter med innehållande matchreferat + eventuellt en nyhet med bilder om Johanna Fåglund var där och fotade. Nyheter som inte har varit knutna till matcharrangemangen har bland annat handlar om sponsorer, Dawit Isaak, försäljning av tröjor, nya spelare och bildandet av damlaget. En av de mest lästa nyheterna var nyheten om att ÖHS startar damlag, där är det 434 unika läsare. Hemsidan innehåller även spelarprofiler, sponsorer, kontaktuppgifter, en matchkalender och annan information om klubben. Hemsidan är byggd av Oskar Ängermark. Facebook Allt som har lagts upp på hemsidan har också delats via ÖHS facebookkonto (Örgryte Handbollssällskap). Sidan har i nuläget (31/3-17) 483 följare. Generellt så når matchreferaten mellan 1000 och 3000 användare. De inläggen som nått flest var när GP skrev om klubbens uppstart (över nådda), när Leinar på taket blev klar som sponsor (över nådda) och när nyheten om damlaget släpptes (över nådda). Dessa tre inlägg hade även över 200 interaktioner (reaktioner, kommentarer och delningar). Facebook har använts mest till att dela nyheter ifrån hemsidan. Twitter Twitterkontot startades i samband med att hemsidan och facebookkontot startades. Kontot har 270 följare. Tweets som har blivit visade mest och fått flest interaktioner handlar om uppstart av damlag, serievinst, beskrivning av klubben och vinst i första matchen. Twitter har använts till kortare uppdateringar tex under match. Instagram Instagramkontot startades januari 2017 och har i nuläget (31/3-17) 80 följare. På kontot har mestadels matchbilder lags upp.

6 Matchprogram Till varje hemmamatch har det funnits ett matchprogram som bland annat har innehållit en intervju med matchens profil, laguppställning för båda lagen, sponsorloggor, intervju med motståndare, intervju med nya damtränaren, serietabell och en text om Dawit Isaak. Profilerna har varit William Simson, Felix Jonson, Mattias Sandgren, Dennis Alknäs, Johan Olausson och Jesper Lunnevi. Matchprogrammet är designat av Oskar Ängermark. Mailen Klubben har en kontaktmail via on . De som har hört av sig till mailen är främst folk som vill spela i klubben. Media Örgryte har skrivit två pressmeddelanden, en om att klubben startades med ett herrlag, och ett om att klubben startar ett damlag. ÖHS har varit med i GP två gånger, i handbollskanalen två gången, P4 två gånger och i Göteborg Direkt.

7 Sponsorer Sponsorerna är tillsammans med spelare, ledare och styrelse en ryggrad i föreningen. Vi har givetvis arbetat hårt för att få sponsorer som ställer sig bakom våra värden och ideologi. Vi känner oss trygga med de sponsorer vi har och vi kan varmt rekommendera att alla våra medlemmar använder sig av deras tjänster. Vi vill verkligen tacka de sponsorer som stått bakom oss under 2016, och vi hoppas att samarbetet fortsätter. Under 2017 kommer vi fortsätta arbeta med våra sponsorer och vårt mål är att ge dem ännu mera mervärde i sitt sponsorskap. Vi planerar att, i samarbete med våra sponsorer, arrangera sponsorsträffar. Ekonomi Målet med 2016 var att ha en ekonomi i balans. Vi fokuserade på att finansiera de kostnader vi hade och att göra ett resultat som var några tusenlappar i plus. Vi lyckades med det tack vare att vi hade en rad stödmedlemmar, en publik som var generös och bra sponsorer. VI hade bra hjälp på våra hemmamatcher när vi sålde fika och vi hade en bra publik som köpt fika, och lotter när vi hade det. Målet med 2017 är att få ännu bättre ekonomi och att ha fortsatt bra service till de som gästar våra matcher och till våra sponsorer. Medlemmar Under 2016 hade vi 55 medlemmar. Vi siktar på att öka den siffran Medlemmarna är ryggraden i föreningen.

Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2018

Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2018 Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2018 Örgryte Handbollssällskap summerar nu sin tredje säsong. En säsong som resulterade i blandade resultat men framförallt ett glädjande avancemang för

Läs mer

Sällan har en webannons innehållit så mycket!

Sällan har en webannons innehållit så mycket! Sällan har en webannons innehållit så mycket! En givande webannons! Köp en webannons på Göteborg Rugbyförenings hemsida och hjälp oss att fortsätta utvecklas! Förra året gick vårt Herrlag till semifinal

Läs mer

PARTNER- & SPONSOR- ERBJUDANDEN 2016

PARTNER- & SPONSOR- ERBJUDANDEN 2016 PARTNER- & SPONSOR- ERBJUDANDEN 2016 www.bombers.se VÅRT ERBJUDANDE SÄSONGEN 2015 Vi har under några år jobbat medvetet för att förbättra allt i föreningen från styrelse ner till verksamheten; ungdomslagen,

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Analys strukturförändringar damernas SSL och division 1 (allsvenskan)

Analys strukturförändringar damernas SSL och division 1 (allsvenskan) Analys strukturförändringar damernas SSL och division 1 (allsvenskan) Förbundsstyrelsens uppdrag är att ta beslut som är så bra som möjligt för helheten inom Svensk Innebandy. Det inkluderar även beslut

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

VILL DU VINNA MED OSS?

VILL DU VINNA MED OSS? VILL DU VINNA MED OSS? VAR MED OCH STÖTTA KARLBERGS BK KÄRA FÖRETAGARE, brinner du också för barn och ungdomsidrott på Kungsholmen och i Vasastan? VILL DU OCKSÅ att KB:s 800 aktiva ungdomar kan drömma

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 IBF Borlänge Verksamhetsåret 2014-2015 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen under året har uppgått till 571 st. Fördelningen är 77 st. ledare, lagföräldrar, styrelse samt

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE HAGUNDA IF LÖRDAG 14 OKT KL. 15:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL DAGENS MATCH! Andra hemmamatchen samma vecka, och stor revanschlusta för insatsen i onsdags

Läs mer

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy Bli en del av ett vinnande koncept Vi är Skoghalls Innebandy Skoghalls Innebandyklubb bildades 1985 och har genom sin drygt 30 år långa historia gått från

Läs mer

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson Kontakta oss. Mats A Andersson mats-anders@telia.com 0706-272917 LUNDS FRAMTID Mattias Lundin mattias.lundin1@hotmail.com 0768-68 45 09 H43 Lund Stattenavägen, 222 28 Lund Besöksadress Sparbanken Skåne

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15... 3 Styrelsen 2015/16... 4 Ekonomi... 4 Information... 5 Kompetensutveckling... 5 Det sportsliga... 5 Studio

Läs mer

Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun

Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun Anders Holmensköld, ordförande Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun Handboll handlar om gemenskap och glädje som bygger på ett gemensamt intresse. En gemenskap som sträcker sig över gränser och kulturer.

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2014-2015 Säsongen Föreningens 29:e säsong var den tredje i Hammarö Arena. Det innebär att rutinerna för verksamheten i arenan börjar sitt och vi har en fungerande

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

Välkommen till. Lindsdals IF

Välkommen till. Lindsdals IF Välkommen till Lindsdals IF Ordföranden har ordet Lindsdals IF - en förening med fokus på ungdomsverksamhet Lindsdals IF är en stor liten förening och den största fotbollsföreningen i staden sett till

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla SPONSORBROSCHYR Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla ELIT - BREDD & ENGAGEMANG År 2007 började en ny era i för oss i Göteborg Innebandy. De två anrika föreningarna Björkekärrs IK och

Läs mer

Matchprogram. FBC Lerum. Malmö FBC

Matchprogram. FBC Lerum. Malmö FBC Matchprogram FBC Lerum VS Malmö FBC Innehåll Spelartrupp FBC Lerum Spelartrupp Malmö FBC Inför matchen Tabell Kommande matcher FBC Lerum spelartrupp 2018/19 1. Viktor Wedlin Målvakt 71. Oliwer Cedergren

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Forshaga Hockey 2014 / 2015

Verksamhetsberättelse. Forshaga Hockey 2014 / 2015 Verksamhetsberättelse Forshaga Hockey 2014 / 2015 SÄSONGSAVSLUTNING Forshaga Hockey 14/15 TKS + TKS Tjej Tre Kronors Skridskola Lek på is är en lekbaserad verksamhet som i första hand riktar sig till barn

Läs mer

Matchprogram. FBC Lerum. Warberg IC

Matchprogram. FBC Lerum. Warberg IC Matchprogram FBC Lerum VS Warberg IC Innehåll Spelartrupp FBC Lerum Spelartrupp Warberg IC Inför matchen Tabell Kommande matcher FBC Lerum spelartrupp 2018/19 1. Viktor Wedlin Målvakt 71. Mattias Linders

Läs mer

Öjersjö IF P05-P06. Föräldramöte. Vårsäsongen

Öjersjö IF P05-P06. Föräldramöte. Vårsäsongen Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen - 2019-02-21 Agenda Mer än bara fotboll Vision 2022 Förändringar 2019 Fotbollsgruppen Föräldraengagemang Föräldragrupp Trivsel Säsongsplanering Träningar Seriespel

Läs mer

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Styrelsen Styrelsen haft följande sammansättning under verksamhetsåret 2014: Ordförande Kassör Ledamöter Kenneth Arvidsson Gustav Hägneby Per Enqvist Pasi

Läs mer

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kongahälla Center

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kongahälla Center Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kongahälla Center Entré vuxen 100 kr - Pensionärer 60 kr - Ungdom 15-17 år 30 kr - Barn 0-14 år samt medlemmar med medlemskort fri entré Köp årskort

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

DET NYA KUNGSÖRS BK. "Det styrande dokumentet för fotbollsföreningen Kungsörs BK"

DET NYA KUNGSÖRS BK. Det styrande dokumentet för fotbollsföreningen Kungsörs BK DET NYA KUNGSÖRS BK "Det styrande dokumentet för fotbollsföreningen Kungsörs BK" Innehållsförtäckning DEL 1 Verksamhetsidé 1 Övriga Policys inom Kungsörs BK 2 Värdegrund 3 Vision 4 Mål 5-6 Mål - 2015 5

Läs mer

Bromma KFUK-KFUM Volleyboll

Bromma KFUK-KFUM Volleyboll Bromma KFUK-KFUM Volleyboll Klubbpresentation Samt Sponsorpaket 2005/2006 Bromma KFUK-KFUM Volleyboll Besöks adress: Alviksvägen 30 Organisations nummer: 802010-5550 Post adress: Box 140 23 Förenings nummer:

Läs mer

SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY

SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY 2015/2016 TILLSAMMANS VÅGAR VI VÄXA Foto: Johan Eriksson T orsdagen den 18 december 2014, på kvällen, hände det något magiskt i Fisksätra Sporthall. Det var fullt på läktarna

Läs mer

Välkommen till Karlbergs BK 2016

Välkommen till Karlbergs BK 2016 Välkommen till Karlbergs BK 2016 Karlbergs Bollklubb Karlbergs BK är en fotbollsförening baserad på Kungsholmen och i Vasastan i Stockholm. Vi har en seriös och gedigen fotbollsverksamhet med 820 spelare,

Läs mer

Protokoll Sunnersta AIFs fotbollssektion

Protokoll Sunnersta AIFs fotbollssektion 1 (7) Protokoll Sunnersta AIFs fotbollssektion Datum: 13 maj, 2015, 18:30-20:30 Plats: Pavven Namn Funktion Närvarande Ej närvarande Göran Karlsson () Ordförande X Gert Andersson (GAN) Ledamot Planer X

Läs mer

Craftstaden IBK 2013/2014. Presentation av en av Oskarshamns största ungdomsförening. Craftstaden IBK Stengatan Oskarshamn

Craftstaden IBK 2013/2014. Presentation av en av Oskarshamns största ungdomsförening. Craftstaden IBK Stengatan Oskarshamn Craftstaden IBK 2013/2014 Presentation av en av Oskarshamns största ungdomsförening Craftstaden IBK Stengatan 21 572 55 Oskarshamn Telefon: 0491-14364 E-post: kansli@craftstaden.se Webb: www.craftstaden.se

Läs mer

Proposition 2 Damserier

Proposition 2 Damserier Proposition 2 Damserier Ärende: Proposition till Tävlingskongressen 2014 om att införa en ny spelform och ett nytt spelupplägg för damernas SSL och division 1 (Allsvenskan). Beskrivning av ärendet och

Läs mer

Munkedals IF säsongen 2017 SPONSORPAKET. Du är en viktig spelare i vår förening

Munkedals IF säsongen 2017 SPONSORPAKET. Du är en viktig spelare i vår förening Munkedals IF säsongen 2017 SPONSORPAKET Du är en viktig spelare i vår förening Så jobbar vi med sponsring i Munkedals IF Sponsorgruppen i Munkedals IF består av ett gäng eldsjälar som arbetar med att knyta

Läs mer

Matchprogram. FBC Lerum. Fagerhult Habo

Matchprogram. FBC Lerum. Fagerhult Habo Matchprogram FBC Lerum VS Fagerhult Habo Innehåll Spelartrupp FBC Lerum Spelartrupp Fagerhult Habo Inför matchen Tabell Kommande matcher FBC Lerum spelartrupp 2018/19 1. Viktor Wedlin Målvakt 71. Mattias

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017/2018

Verksamhetsberättelse 2017/2018 Verksamhetsberättelse 2017/2018 Supporterföreningen LuleåFans Verksamhetsåret 2017-05-01 -- 2018-04-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Stefan Baudin, ordförande Manne Ek, vice ordförande Sandra Ramke,

Läs mer

Förslag till förändring av seriespelet för Div 1, 2, 3, 4 Herrar och Damer

Förslag till förändring av seriespelet för Div 1, 2, 3, 4 Herrar och Damer Förslag och Diskussionsunderlag Förslag till förändring av seriespelet för Div 1, 2, 3, 4 Herrar och Damer Förslaget är uppdelat i fem punkter från 1-5 utan inbördes prioritering där varje punkt tas upp

Läs mer

Logotyp på hemsidan + 2 VIP-biljetter. Vill du bli sponsor, tag kontakt med oss!

Logotyp på hemsidan + 2 VIP-biljetter. Vill du bli sponsor, tag kontakt med oss! SPONSORMENY 2018 Under förra året kämpade sig vårt lokalodlade A-lag sig till en topplacering i Division 5 Östra, och tar i år åter sikte mot höga höjder. Vid sidan av dem firade utvecklingslaget segern

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2018 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-09) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2016 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-10) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

Måldokument. Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013

Måldokument. Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013 Måldokument Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013 Vision Bli hela Falkenbergs förening. Vara alla falkenbergares stolthet. Ge Falkenberg såväl elitfotboll på nationell toppnivå som en

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE DJURGÅRDENS IF IBS LÖRDAG 30 SEP KL. 15:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL HEMMAPREMIÄR 2017/2018 OCH VÅR NYA BORG! Äntligen! Ny säsong, ny serie, ny hall, nya

Läs mer

Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av

Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av Västsveriges största handbollsföreningar. Den betyder att vi kan

Läs mer

ETT TREVLIGT MATCHARRANGEMANG

ETT TREVLIGT MATCHARRANGEMANG ETT TREVLIGT MATCHARRANGEMANG Det finns inte några entydiga och klara regler för hur ett matcharrangemang ska vara, utan det är ni själva i föreningen som till stor del bestämmer. Det vi tänker presentera

Läs mer

Dags för sommarträning. Upplägg när vi drar igång

Dags för sommarträning. Upplägg när vi drar igång Dags för sommarträning Partille Cup är avslutat vilket också innebär sommarträning och ledighet från gruppträning. Vi i Kungälvs HK skall vara oerhört stolta över de prestationer som vi visade upp under

Läs mer

Verksamhetsplan för 2016

Verksamhetsplan för 2016 Verksamhetsplan för 2016 Föreningen har jobbat fram en plan för vad vi vill utveckla och jobba med under säsongen 2016. För att kunna förverkliga denna plan hela vägen kommer vi att behöva vara många som

Läs mer

Din medverkan gör skillnad!

Din medverkan gör skillnad! Sponsoravtal INLEDNING IK Fyris sportklubb är en ideell förening som har som mål att verka för att Uppsalas ungdomar ska beredas tillfälle att bedriva idrott. Med fokus på närområdena Stenhagen, Berthåga

Läs mer

IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011

IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011 IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011 Verksamheten i stort Styrelsen och dess arbete Styrelsen har under året bestått av följande medlemmar Ordförande Bengt Sandell Viceordförande Christer Ahlberg Sekreterare

Läs mer

REPRESENTATIONSSERIER DAMER

REPRESENTATIONSSERIER DAMER UPP-/NEDFLYTTNING OCH KVALSPEL Nedan följer ett utdrag ur gällande tävlingsbestämmelser (TB) 2 kap 19 beträffande upp- och nedflyttning i Hallands FF:s distriktsserier 2013. 19.3.1 REPRESENTATIONSSERIER

Läs mer

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT MULLSJÖ AIS Säsongen 2013/14 var säsongen då klubbens herrelitlag, Hide-a-lite Mullsjö, gick till sitt första slutspel i högsta

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Föräldraengagemang 7. Ekonomi

Läs mer

Näsets SK. Verksamhetsberättelse 2016 Huvudstyrelsen

Näsets SK. Verksamhetsberättelse 2016 Huvudstyrelsen Näsets SK Verksamhetsberättelse 2016 Huvudstyrelsen Inledning Näsets SK, startade sin verksamhet 1953 och har under sina dryga 60 år vuxit till att bli en av de största fotbollsklubbarna i Göteborg. I

Läs mer

TUT1.4 Seriespelsförslag

TUT1.4 Seriespelsförslag TUT1.4 Seriespelsförslag Bakgrund I samband med att TUT tillsattes fick vi ett antal uppdrag. Ett uppdrag var att se över seriespelet och uppdraget begränsades till förbundsserierna. Uppdraget från Svenska

Läs mer

Seriespelet Presenterat vid lagledarmötet 21 mars 2018 STOCKHOLMS GOLFFÖRBUND

Seriespelet Presenterat vid lagledarmötet 21 mars 2018 STOCKHOLMS GOLFFÖRBUND Seriespelet 2018 Presenterat vid lagledarmötet 21 mars 2018 Tävlingskommittén: Nadja Vigert (TKO) Bengt Norén Tina Sturesson Kansli: Ingela Berglund Maria Magnusson Agenda Maria Möller förbundsordföranden

Läs mer

Utveckling i antal träffar på ordet korvfestivalen i Google under Q1

Utveckling i antal träffar på ordet korvfestivalen i Google under Q1 Hej! Här kommer en kort rapport om hur Korvfestivalen synts i digitala och sociala kanaler under första kvartalet samt fokus på i mars och själva festivalen. Korvfestivalens synlighet i Google under Q1

Läs mer

Marknadsfolder 2018/19. Samarbeta med Kungsholmens största idrottsförening

Marknadsfolder 2018/19. Samarbeta med Kungsholmens största idrottsförening Marknadsfolder 2018/19 Samarbeta med Kungsholmens största idrottsförening FRÅN KNATTE TILL SENIOR - SEDAN 1912 Karlbergs BK är Kungsholmens största idrottsförening. Vi bedriver en seriös och bred verksamhet

Läs mer

matchprogram 2017/2018 damer division 1 MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK Hässelbyhallen lördag 23 september 14:00

matchprogram 2017/2018 damer division 1 MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK Hässelbyhallen lördag 23 september 14:00 seriepremiär MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK lördag 23 september 14:00 matchprogram 2017/2018 damer division 1 Vi hälsar AIK varmt välkomna till dagens domarpar: Bjarne Heckelstrand &

Läs mer

Damer :7 Förbundsserier RL

Damer :7 Förbundsserier RL Damer 0-09- 3: Förbundsserier 0-0 RL 3 6 9 0 Regionala serier 0-0 3 6 9 0 NÖ SV 3 3 6 6 9 9 0 0 3 N ÖSN ÖSS VSN VSV S 3 3 3 3 3 3 6 6 6 6 6 6 9 9 9 9 9 0 0 0 0 0 Västerbotten Uppland Mellansvenska Västergötland

Läs mer

Kort historik

Kort historik Kort historik 1928-2009 Tranemo IF bildades officiellt den 28 november 1928, men det första protokollet skrevs faktiskt redan den 19 november 1928, vilket ni kan se på bilden nedan. De första sektionerna

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK Verksamhetsberättelse för Horreds BTK 2015-2016 Stort tack alla HBTK:are för en fantastisk säsong! För ca 3 år sedan satte styrelsen upp Vision 2016. Visionen innebar kortfattat att vi skulle ha representationslaget

Läs mer

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS ÅRSBERÄTTELSE 2009 Fredrik Åström, Ordförande Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsen har under verksamhetsåret genomfört tre stycken protokollförda möten. Styrelsen har bestått av följande individer:

Läs mer

Verksamhetsplan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009

Verksamhetsplan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009 splan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009 Sid 2 (6) Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Uppsala-Näs IK...3 Inledning...3 Vision...3 sidé...3...3 Ledarutbildning...4 Styrelsen...4 Fotbollskolan...4

Läs mer

MATCHPROGRAM 2018/2019

MATCHPROGRAM 2018/2019 MATCHPROGRAM 2018/2019 #VIÄRSKOGHALL HERRAR DIV. 1 VÄSTRA SVEALAND VI HÄLSAR DAGENS MOTSTÅNDARE OCH TILLRESTA SUPPORTRAR VÄLKOMNA TILL HAMMARÖ ARENA! CHEFSTRÄNARE SIMON KLEIN HAR ORDET Årets sista hemmamatch(förhoppningsvis

Läs mer

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 170315 IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning 2016 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2016 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2017 Utbildningsplan Modell för uttagning till match Utmaningar i verksamheten

Läs mer

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap Onsala BK Föräldramöte F05 Kaparehallen 2017.03.22 Fotboll, Glädje och Gemenskap Mål med Föräldramötet Målsättning med tjejerna? Hur driver vi laget? Vad händer under säsongen? Reflektioner från 2016 Bra

Läs mer

13 lag är anmälda till spel får se om även F03 kan få efteranmäla sig.

13 lag är anmälda till spel får se om även F03 kan få efteranmäla sig. Vecka 50 Hallbybollen Fredagen den 4 januari samlas 130 spelare och ledare från HK Country för att åka buss ner till Jönköping och Hallbybollen. Ett par lag tar sig ner på egen hand. 13 lag är anmälda

Läs mer

Gävle Red Devils Verksamhetsplan 2016

Gävle Red Devils Verksamhetsplan 2016 Gävle Red Devils Verksamhetsplan 2016 Allmänt Styrelsen har arbetat fram förslag till verksamhetsplan för kommande verksamhetsår, där både kort- och långsiktiga mål för föreningens verksamhet har identifierats.

Läs mer

Information inför spelåret , ver. 2

Information inför spelåret , ver. 2 Information inför spelåret 2014-2015, ver. 2 Nedan listas förändringar som införs till spelåret 2014-2015 efter beslut av förbundsmöte och SBTF. Stadgeändringar Förbundsmöte vartannat år Från och med 2015

Läs mer

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 1(8) Historik och målsättning Skogås-Trångsund IBK bildades 1993 efter att Trångsunds IF hade delat upp sina respektive sektioner. Föreningen har som

Läs mer

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun.

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Policy & värderingar Sportlife Kungälv IBK Detta vill vi: Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Vi vill att Sportlife Kungälv

Läs mer

HTKs Nätverksprogram 2015

HTKs Nätverksprogram 2015 HTKs Nätverksprogram 2015 Helsingborgs TK bjuder in er till att delta i vårt nätverksprogram under 2015. Vi är en klubb med höga ambitioner. Både gällande sportsliga framgångar nationellt och internationellt

Läs mer

Föräldramöte FCH P02 2014-09-12

Föräldramöte FCH P02 2014-09-12 Föräldramöte FCH P02 2014-09-12 Anmälda att närvara (föräldrar till barn): Simon Persson Adam Hjersing William Meredith Lucas Vahtera Benjamin Guberina Carl Jörnell David Berg David Perntoft Filip Nilsson

Läs mer

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Bergkvara AIF får härmed lämna följande verksamhetsberättelse för 2013. Styrelsens sammansättning: Ordförande: Kent Johansson Vice ordförande: Lena

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016/2017

Verksamhetsberättelse 2016/2017 Verksamhetsberättelse 2016/2017 Supporterföreningen LuleåFans Verksamhetsåret 2016-05-01 -- 2017-04-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Stefan Baudin, ordförande Toyne Ringwald, vice ordförande Sandra

Läs mer

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN Antagen av styrelsen januari 2019 BAKGRUND - Tränare agerat med egna lösningar - Beslut som dragit ut på tiden och varit kortsiktiga - Ofta dåligt samarbete mellan lagen MÅL -

Läs mer

CLEMENSNÄS IF FOTBOLL & INNEBANDY JUBILEUMSÅR

CLEMENSNÄS IF FOTBOLL & INNEBANDY JUBILEUMSÅR CLEMENSNÄS IF FOTBOLL & INNEBANDY JUBILEUMSÅR CLEMENSNÄS IF FIRAR 90 ÅR! 1925 2015 CLEMENSNÄS IF 90 ÅR. Clemensnäs Idrottsförening har nu varit verksam i 90 år. Den 16:e februari firade vi detta med öppet

Läs mer

Årgång 8 Nr 8 November 2005 SSK FEST MUSIKCAFÉ MISSONSHUSET SSK DAMER SKIDSKOLA ADVENTSGUDSTJÄNST. Sida 1

Årgång 8 Nr 8 November 2005 SSK FEST MUSIKCAFÉ MISSONSHUSET SSK DAMER SKIDSKOLA ADVENTSGUDSTJÄNST. Sida 1 Årgång 8 Nr 8 November 2005 SSK FEST MUSIKCAFÉ MISSONSHUSET SSK DAMER SKIDSKOLA ADVENTSGUDSTJÄNST Sida MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN SKICKAS TILL: Carina Segerlund Tfn: 09-70253

Läs mer

Verksamheten ska ge barn och ungdomar glädje och förmåga. De ska bli motiverade för att så länge som möjligt fortsätta att spela fotboll i Ifö-BIF.

Verksamheten ska ge barn och ungdomar glädje och förmåga. De ska bli motiverade för att så länge som möjligt fortsätta att spela fotboll i Ifö-BIF. Välkommen till Information till alla föräldrar, medlemmar och sponsorer. Tel 456-25533 e-post: ifobromolla@telia.com Hemsida: www.ifobromolla.se Kansliets öppettider: tisdag, onsdag, fredag 9. - 12.3 torsdag

Läs mer

JAS Träningsgrupp 18/19

JAS Träningsgrupp 18/19 JAS Träningsgrupp 18/19 JAS = Junior allsvenskan JAS är den högsta nivå man kan spela på, om man vill möta motståndare i sin egen ålder. I år är det årgång -00 som är äldst. 3 lag går vidare från våran

Läs mer

Ledar- & föräldraträff

Ledar- & föräldraträff Ledar- & föräldraträff Datum 2018-09-08 Mötet hölls i IOGT-NTO s lokaler på Kasernvägen i Borås och var i huvudsak tänkt som ett kombinerat informations-/uppstartsmöte för att ge oss en så bra start på

Läs mer

Å/K IBS Nätverksträff. 11 November, Lydinge Resort

Å/K IBS Nätverksträff. 11 November, Lydinge Resort Å/K IBS Nätverksträff 11 November, Lydinge Resort Övergripande Agenda 1230-1245 Ankomst och registrering Lydinge Resort (Lydinge Golfklubb) 1245-1330 Mat och mingel/nätverka 1330-1400 ÅKIBS presentation

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com Välkomna till ett nytt och fräscht HTK 2015. Klubben har gjort en fantastisk resa de senaste åren som nu börjar landa i en stabil organisation. HTK känner att det är viktigt att skilja på barn-, ungdoms

Läs mer

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 180115 NYA IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning Nya IF Brommapojkarna F03-2 HT 2017 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2017 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2018 Utbildningsplan Modell för uttagning

Läs mer

MATCHPROGRAM 2018/2019

MATCHPROGRAM 2018/2019 MATCHPROGRAM 2018/2019 #VIÄRSKOGHALL DAMER ALLSVENSKAN VÄSTRA VI VILL RIKTA ETT STORT TACK TILL DAGENS MATCHSPONSOR Länsförsäkringar Värmland delar ut skadeförebyggande priser till både publiken och spelare

Läs mer

P06 Föräldramöte

P06 Föräldramöte P06 Föräldramöte 2016-03-31 Agenda! Ledare/Spelare! Aktiviteter! Träningar! Matcher / cuper! Utrustning! Kommunikation! Åtaganden! Ansvar, spelare-ledare-föräldrar! Övrigt! Frågor Ledare/Spelare! Mattias

Läs mer

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. November månad har varit en spännande månad för alla

Läs mer

DM:s fantastiska fyror gör upp

DM:s fantastiska fyror gör upp DM:s fantastiska fyror gör upp Internationellt kallas det Final Four. Nu har vi gallrat fram dam- och herr-dm:s sista fyra lag. Vi kallar de kvalificerade lagen för Fantastiska Fyran. Välkommen till DM:s

Läs mer

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten Entré vuxen 100 kr - Pensionärer 60 kr - Ungdom 15-17 år 30 kr - Barn 0-14 år samt medlemmar med medlemskort fri entré Köp årskort på

Läs mer

Kommunikationspolicy Stuvsta IF

Kommunikationspolicy Stuvsta IF Kommunikationspolicy Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt Sida 1 av 9 Innehållsförteckning INLEDNING... 3 REVISIONSHISTORIK... 3 ÖVERGRIPANDE MÅL... 4 MÅLGRUPPER... 4 POLICY

Läs mer

Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart

Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart14 2014-05-13 Det surrar kring IFK Från en skadeskjuten div 2 klubb till en levande och växande förening Vi har lyckats få handbollen att

Läs mer

matchens profil #8 LINDA WEDIN MATCHPROGRAM HÄSSELBY HUDDINGE Hässelbyhallen lördag 27 oktober :15

matchens profil #8 LINDA WEDIN MATCHPROGRAM HÄSSELBY HUDDINGE Hässelbyhallen lördag 27 oktober :15 matchprogram 2018/2019 dam division 1 matchens profil #8 LINDA WEDIN MATCHPROGRAM HÄSSELBY HUDDINGE Hässelbyhallen lördag 27 oktober 2018 13:15 matchprogram 2018/2019 dam division 1 Vi hälsar huddinge

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR MIK FOTBOLL 2018

VERKSAMHETSPLAN FÖR MIK FOTBOLL 2018 VERKSAMHETSPLAN FÖR MIK FOTBOLL 2018 Styrelsen skall verka för att ledarna skall ha en bra miljö att göra ett bra jobb för barn och ungdomar. Styrelsen skall verka i den anda och med den Rödvita tråden

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE HUDIK/BJÖRKBERG LÖRDAG 2 DEC KL. 15:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL DAGENS MATCH! Ni kommer att få se ett revanschsuget gäng i orange idag efter förra helgens

Läs mer

KVALIFICERING TILL NYA DAMER DIVISION 1 FÖR VÄRMLAND, ÖREBRO LÄN OCH VÄSTMANLAND

KVALIFICERING TILL NYA DAMER DIVISION 1 FÖR VÄRMLAND, ÖREBRO LÄN OCH VÄSTMANLAND KVALIFICERING TILL NYA DAMER DIVISION 1 FÖR VÄRMLAND, ÖREBRO LÄN OCH VÄSTMANLAND Nya damer division 1 för Värmland, Örebro län och Västmanland kommer innehålla lag som säsongen 2015/16 spelar i någon av

Läs mer

LAGHANDBOK. Västerås SK Ungdom. Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom

LAGHANDBOK. Västerås SK Ungdom. Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom LAGHANDBOK LAGHANDBOK Västerås SK Ungdom Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom Lagledaren i respektive lag är en av de viktigaste resurserna vår förening har. Denna handbok har tagits fram för

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE HAGUNDA IF LÖRDAG 5 JAN KL. 15:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL DAGENS MATCH! Nu är det dags igen! Vi har tränat på som vanligt med undantag för röda dagar

Läs mer

Föreningspolicy

Föreningspolicy Föreningspolicy 2010-2011 Alvesta Innebandyklubbs föreningspolicy ska vara ett levande dokument som uppdateras minst en gång/år. Policyn ska vara ett stöd för ledare, spelare, föräldrar, styrelse och andra

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE TEAM THORENGRUPPEN SÖNDAG 11 NOV KL. 14:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL DAGENS MATCH! Hemmamatch och en viktig sådan, då båda lagen har ambitioner att vara

Läs mer

Medlemsbrev till dig JIKáre! Du medlem, spelare, förälder eller supporter och innehåller;

Medlemsbrev till dig JIKáre! Du medlem, spelare, förälder eller supporter och innehåller; Medlemsbrev till dig JIKáre! Du medlem, spelare, förälder eller supporter och innehåller; En backspegel över 2016/2017! JIK växer nya styrelser! Medlems- & träningsavgifter betalas senast 14 September!

Läs mer