Välkommen till en legendarisk sommar! Sommarens alla nyheter Tävla och vinn Smarta tips

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till en legendarisk sommar! Sommarens alla nyheter Tävla och vinn Smarta tips"

Transkript

1 Välkommen till en legendarisk sommar! Sommarens alla nyheter Tävla och vinn Smarta tips

2 Kampen har börjat Med slughet och list är du fast i jättens mörka plan högt upp i luften. Från avgrunden slungas du in i kampen. Och bara en kan vinna. Spänn fast dig och sitt med ansiktet utåt och fritt hängande ben i en roterande gondol. Den kommer i sitt yttersta läge ta dig hela 42 meter upp i luften. Snubblande nära Balder och en bra bit högre upp!

3 Klubbland I HUVUDET PÅ HÅKAN HELLSTRÖM Han spelar för utsålda arenor, slår rekord i streamad lyssning och med det senaste albumet Du gamla du fria befäster han att han är lika själv klar i den svenska musikhistorien som landets nationalsång. Nu får Håkan Hellström ett eget Klubbland på Liseberg. Det blir en interaktiv, visuell, musikalisk och väldigt kärleksfull hyllning till en av våra största artister. Välkommen! Max gör entré på Liseberg Sveriges godaste hamburgare är också de mest hållbara. Just därför är vi på Liseberg stolta över att få presentera vår nya samarbetspartner, Max. Här är det hundra procent svenskt kött och kyckling och klimatsmarta gröna måltider som gäller. Bättre för naturen, för dig och för smaken! Upplev en annan värld i Valkyria VR Få en försmak av nästa års stora åknyhet hos oss redan i sommar!

4 Skoj och bus bland våra gröna vänner Bland knasiga hus och kramiga Lisebergskaniner hittar du allt för dina leklystna små. I Kaninlandet väntar massor av äventyr, lek och busiga upptåg. Susa nedför vindlande rutschkanor, få mjuka kaninkramar och åk karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar. Kvarnteatern bjuder på roliga kaninföreställningar för alla med barnasinnet kvar. FLYGIS Bli flygkapten för en dag. Åk upp, ner och runt i ditt alldeles eget plan. STAMPBANAN Nöjesparkens snällaste berg- och dalbana. Ett perfekt förstaåk för framtida fartdårar. LILLA ÅKPASSET Åk så mycket du vill i våra 21 småbarnsattraktioner under en dag.

5 SLÄNGGUNGAN Ge dig ut på ett snurrigt äventyr högt upp i luften. Det här är en klassiker som har blivit ett måste i en nöjespark. Barnens storfavoriter KÅLLERADO Forsfärd med vattenstänk från alla tänkbara och otänkbara håll. HISSNINGEN Hisnande åktur som kittlar skönt i både små och stora magar. FLUMERIDE Åk så det skvätter om det. Blötast vinner! RABALDER En alldeles lagom fartfylld berg- och dalbana för små våghalsar. LISEBERGBANAN En Lisebergsklassiker som aldrig slutar vara alldeles underbar!

6 Vrålåk för de våghalsiga Utmana naturlagarna i några av våra tuffare attraktioner. Här möts du av fallhöjder som får dig att skrika av både förtjusning och förfäran. Du vågar väl? UPPSWINGET Ute efter härligt sug i magen? Då är det här något för dig. Låt benen dingla fritt medan du gungar högre och högre. Från 0-80 km/h! HELIX Gör dig redo för Skandinaviens längsta och snabbaste berg- och dalbana med allt från air time och dubbla accelerationer till 4,3 G-krafter i upp till 100 km/h. Allt på under två minuter. Stora Åkpasset Åk så mycket du vill en hel dag. Köper du på liseberg.se får du dessutom Express- Pass utan extra kostnad. BALDER Låt Balder ta dig med över höga berg och djupa dalar. En genuin berg- och dalbana i trä som får dig att sånär flyga genom takbjälkarna! SKATE PÅ LISEBERG Mer än bara karuseller Liseberg är så mycket mer än hisnande karuseller och fartfyllda berg- och dalbanor. Våra evenemang under sommaren gör parken till en extra speciell plats för både barn och vuxna. Hämta inspiration och tips till ditt gröna hem under Lisebergs träd gårds dagar, upplev kulinariska Liseberg Food Festival, eller varför inte låta barnen trixa på Skate på Liseberg och prova alla möjliga sporter under Olympic Days? LOTTA PÅ LISEBERG Folkkär musikfest med allsång och gästartister.

7 Sommarens roligaste upplevelser på ett klick! ALLT-I-ETT Entré och Stora Åkpasset till rabatterat pris. Njut av parken och åk så mycket du bara orkar i våra åkattraktioner. Pris: 455 kr för en dag eller 640 kr för två dagar. EXPRESS-PASS Med Express-Passet får du förtur till tre av våra största åkattraktioner. Passet ingår när du köper ditt Stora Åkpass/ Allt-i-Ett på liseberg.se Få utvalda produkter levere rade direkt hem i brevlådan istället för att hämta ut dem på plats i parken.

8 Smarta tips under besöket WIFI Wifi hittar du på utvalda ställen i parken. PARKERING Liseberg har en stor parkering vid Södra Entrén. Här finns även säkerhetsparkering. I området runt Liseberg finns också flera andra parkeringsanläggningar. Få ut det mesta av ditt besök I Lisebergsappen hittar du kötider till attraktioner, scenprogram, restauranger, öppettider, priser, lediga parkeringsplatser och dina vänner. På liseberg.se kan du upptäcka, planera och handla inför ditt besök i nöjesparken. MATDAGS Vi har barnmenyer på alla våra restauranger, och du som har med dig mat hittar flera mysiga picknickplatser i parken. MÖTESPLATS FÖR VUXNA OCH BARN Barn och föräldrar som tappat bort varandra har Gästservice som träffpunkt. Gratis armband till barnen med plats för telefonnummer finns att hämta på Gästservice, i parkens biljettkassor och garderoben vid Lisebergshallen. HJÄLP FÖR TRÖTTA FÖTTER Sittvagnar hyr du i garde roben vid Lisebergs hallen bred vid huvud entrén. Pris: 50 kr plus 50 kr i depo sitions av gift. KOLLA BARNENS LÄNGD Kontrollmät barnens längd på Gästservice och få intyg på att de uppnått längdgränsen till våra attraktioner. TÖRSTIG? Fyll på vattenflaskan i någon av våra kranar runtom i parken. KOLL PÅ DET SENASTE Lite mer, lite snabbare och mycket exklusivare. Våra sociala kanaler tar dig bakom kulisserna på Liseberg och bjuder på stort och smått året runt. Följ oss på Facebook, Instagram och Snapchat.

9 Mat på Liseberg Alla våra restauranger serverar glutenoch laktosfri kost. Hos oss finns mat för alla magar. Och vare sig du avnjuter en halv special, italienskt eller havets läckerheter kan du försäkra dig om att maten du får är precis lika god i smaken som den är mot miljön. Tack vare årets gröna nyförvärv, Max, kan vi nu även erbjuda Sveriges allra godaste hamburgare. TREBELLO Mitt i parken hittar du restauran gen vars hjärta slår lite extra för italienska smaker. Här finns pasta i olika former och fika för den kaffesugne. HAMNKROGEN Slå dig ner på Hamnkrogen och njut av havets delikatesser dagens fångst, färska räkor och klassisk skaldjursplateau. Allt tillagat med stor omsorg och personligt engagemang. För våra yngre gäster står barnbuffén uppdukad. JÄRNVÄGSRESTAURANGEN Den perfekta familjerestaurangen. Tag plats i tåget och njut av vällagad mat serverad i sittkupéer och godsvagnar. STJÄRNORNAS KROG Grillat, charkbrickor, premiumham burgare och barnbuffé för de små, serverat till tonerna av konserterna på Stora Scenen. THE GREEN ROOM På Lisebergs helt vegetariska restaurang serveras en välsmakande buffé för både stora och små med varma och kalla rätter i en härligt avslappnad miljö.

10 Live på Liseberg UPPLEV SOMMARENS BÄSTA KONSERTER Till Liseberg kommer i år en rad stora artister. Musikupplevelser som First Aid Kit, Gabrielle (NO), Peg Parnevik, Alice Cooper (US), The Hellacopters, Emmylou Harris (US), Hov1, Magnus Uggla och många fler. Se alla sommarens konserter på liseberg.se. Musik för alla smaker Hos oss är musiken aldrig långt bort. På Taubescenen spelas allt från jazz till schlager och vid Polketten bjuder Sveriges bästa dansband upp till dans.

11 Kom som du är bo som du vill! Vi har boenden som passar alla. Välj mellan fyrstjärniga och centralt belägna Hotell Liseberg Heden, havsnära Lisebergs camping Askim Strand och natursköna Lisebergsbyn med stugor, camping, B&B samt vandrarhem. Våra bästa paket! Under för- och eftersäsong erbjuder Lisebergsbyn extra prisvärda paket som innehåller boende i två nätter för fyra personer inklusive Stora Åkpasset och entré till Liseberg. Välj vilken boendeform som passar dig! CAMPING Välj mellan naturskönt mitt i stan i Lisebergsbyn och havsnära med sandstranden runt hörnet på Lisebergs camping Askim Strand. HOTELL LISEBERG HEDEN Personligt hotell beläget mitt i stan. Frukost, wifi och Wellness ingår. Prisexempel: PRIS FRÅN 673 KR/PERSON för 4 personer i egen husvagn/husbil PRIS FRÅN 1153 KR/PERSON för 4 personer i egen stuga. Paketen bokas endast online. Åk mer! Var först på plats och få mer tid till åk. Vi öppnar utvalda attraktioner exklusivt för dig med Liseberg Prio innan ordinarie öppning alla dagar 8 juli 13 aug Läs mer på liseberg.se/prio

12 Vi ses i sommar! 4. Vad ingår när du köper Allt-i-Ett på liseberg.se? 10. Flippat evenemang i juni. 11. I huvudet på Håkan Hellström. 1. Sommarens åknyhet. 2. Rimmar på Felix. 3. Artistnamn som en fågel. 6. Granne med Loke i parken. 7. Ny snabbmatskedja på Liseberg. 9. Ger mer åktid. 8. Stockig åktur. 5. Kaninernas egen scen. Vinn Lisebergsbesök för 4 personer Ta hjälp av innehållet i broschyren och lös korsordet. Om du lyckas få fram rätt ord kan du vara med och tävla om fina priser. Gå in på liseberg.se/tavling och fyll i vårt tävlingsformulär med rätt ord och en motivering varför just du ska vinna. Där hittar du även alla tävlingsvillkor. Sista tävlingsdag: 10 maj Vinster 1:a 5:e pris, värde ca kr Två heldagar på Liseberg för fyra personer. I vinsten ingår entré, fria åk och en hotellnatt inklusive frukost. SOMMAR PÅ LISEBERG Glädje, minnen och magiska sommarkvällar. HALLOWEEN PÅ LISEBERG Bus, godis och rysliga skräckhus. JUL PÅ LISEBERG 22 APRIL 1 OKT 13 OKT 5 NOV MITTEN NOV 30 DEC Stämning, juleljus och mysig gemenskap. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar. För information om alla våra öppetdagar och tider gå in på liseberg.se

Välkommen till en legendarisk sommar! Sommarens alla nyheter Tävla och vinn Smarta tips

Välkommen till en legendarisk sommar! Sommarens alla nyheter Tävla och vinn Smarta tips Välkommen till en legendarisk sommar! Sommarens alla nyheter Tävla och vinn Smarta tips Kampen har börjat Med slughet och list är du fast i jättens mörka plan högt upp i luften. Från avgrunden slungas

Läs mer

Nu går det ännu fortare i Nordens största nöjespark!

Nu går det ännu fortare i Nordens största nöjespark! Nu går det ännu fortare i Nordens största nöjespark! Vår snabbaste nyhet någonsin! I sommar kommer du att hinna med ännu fler glädjetjut och gapskratt i Lisebergs nöjespark. I år kan du nämligen för första

Läs mer

ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT

ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT loka delfiner och busiga gorillor. Snurriga karuseller och K pirriga berg- och dalbanor. Våghalsiga bad och makalösa konserter. Vilda hotell och mysiga

Läs mer

Bara för dig med ICA Kort SAGOLIKA ERBJUDANDEN OCH SPÄNNANDE TÄVLING FÖR HELA FAMILJEN!

Bara för dig med ICA Kort SAGOLIKA ERBJUDANDEN OCH SPÄNNANDE TÄVLING FÖR HELA FAMILJEN! Bara för dig med ICA Kort SAGOLIKA ERBJUDANDEN OCH SPÄNNANDE TÄVLING FÖR HELA FAMILJEN! Vi på Parks and Resorts Scandinavia har världens bästa jobb. Vi arbetar med allt från kloka delfiner och busiga apor

Läs mer

20% Sköna. Art Garden Spa Family Edition. premiärrabatt. Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa.

20% Sköna. Art Garden Spa Family Edition. premiärrabatt. Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa. 20% premiärrabatt på våra familjepaket när du besöker oss under v. 26 28. Art Garden Spa Family Edition Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa. Family Edition Spaupplevelser

Läs mer

Ett par av attraktionerna i Kaninlandet är lite äldre. Låt oss titta närmare på ett par av dem:

Ett par av attraktionerna i Kaninlandet är lite äldre. Låt oss titta närmare på ett par av dem: Liseberg - En matematik, fysik och tekniktur 2015 Ann-Marie.Pendrill@fysik.lu.se, tivoli.fysik.org och physics.gu.se/liseberg/ Några artiklar om fysik i nöjesparker (och lekplatser): http://tivoli.fysik.org/english/articles/

Läs mer

ETT BOENDE FÖR VARJE SMAK. Centralt, naturskönt och havsnära

ETT BOENDE FÖR VARJE SMAK. Centralt, naturskönt och havsnära ETT BOENDE FÖR VARJE SMAK Centralt, naturskönt och havsnära BOKA ONLINE SPARA UPP TILL 280 KR BOKA PÅ WEBBEN FINA PAKET! Att boka ditt boende online kan löna sig på många sätt. Det är enkelt, snabbt och

Läs mer

3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE

3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE 2019 Little Rock Lake Zipline SWEDENZIPLINE.COM KONFERENS PAKET 3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE FRI PARKERING OCH FRI ENTRÉ TILL PARKEN BOKNINGSBART HELA ÅRET! VÄLKOMMEN TILL EUROPAS

Läs mer

Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar!

Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar! Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar! Välkommen på visningsresa till Destination Kolmården och nya Vildmarkshotellet den 21-22 maj Vi samlas på eftermiddagen tisdagen den 21 maj

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av J U L B O R D E T 2 0 1 5 Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar

Läs mer

PRISLISTA BOKNING 031-840 200 ELLER WWW.LISEBERG.SE LISEBERGSBYN KÄRRALUND LISEBERGS CAMPING ASKIM STRAND LISEBERGS CAMPING DELSJÖN VERSION 111222

PRISLISTA BOKNING 031-840 200 ELLER WWW.LISEBERG.SE LISEBERGSBYN KÄRRALUND LISEBERGS CAMPING ASKIM STRAND LISEBERGS CAMPING DELSJÖN VERSION 111222 PRISLISTA 2012 LISEBERGSBYN KÄRRALUND LISEBERGS CAMPING ASKIM STRAND LISEBERGS CAMPING DELSJÖN Vi reserverar oss för ev. prisjusteringar under året. BOKNING 031-840 200 ELLER WWW.LISEBERG.SE LISEBERGSBYN

Läs mer

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av STA DSVA KT E N G RILL B A R N Ö J E J U L B O R D E T 2 0 1 7 Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den

Läs mer

L Å T O S S T A H A N D O M D I G

L Å T O S S T A H A N D O M D I G V Ä L K O M M E N H E M T I L L O S S L Å T O S S T A H A N D O M D I G Fyra stjärnor är uppsatta vid vår entré. Vi är stolta över dem. Men de starkast lysande stjärnorna i vårt liv är våra gäster, och

Läs mer

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av J U L B O R D E T 2 0 1 6 Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar

Läs mer

GÖR DIG REDO FÖR VÅR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 APRIL 15 MAJ

GÖR DIG REDO FÖR VÅR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 APRIL 15 MAJ GÖR DIG REDO FÖR VÅR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 APRIL 15 MAJ ERBJUDANDEN HUSVAGNSBACKSPEGEL DESIGN 15 APR IL 15 MA J Rejäl sidobackspegel vid körning Njut av vårsolen av t ex husvagn. Enkel

Läs mer

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys Innehåll Athena 4 Brasserie Charlies 5 Butlers Bistro & Winebar 6 Fiskmagasinet 7 Gamla Bryggeriet 8 Harrys 9 Smaka! Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva 10 11 12 I din hand håller du presentkortet Smaka

Läs mer

Projekt Lekpark. Projektet syftar till att skapa en plats där små och större barn kan mötas.

Projekt Lekpark. Projektet syftar till att skapa en plats där små och större barn kan mötas. Projekt Lekpark Projektet syftar till att skapa en plats där små och större barn kan mötas. Lekplatsen ska stimulera barnens fantasi och bilda ett eget engagemang att leka skälv och med andra. Den ska

Läs mer

Arbetshäfte. Mellanstadium, Högstadium och Gymnasium

Arbetshäfte. Mellanstadium, Högstadium och Gymnasium Arbetshäfte Mellanstadium, Högstadium och Gymnasium Till läraren inför besök på Liseberg Vad roligt att er klass har hittat hit! Nedan hittar ni förslag och idéer på hur ni kan sätta historieämnet i fokus,

Läs mer

Så här beställer du catering från Malmborgs

Så här beställer du catering från Malmborgs Så här beställer du catering från Malmborgs I samtliga våra butiker finns ett kök med kunniga kallskänkor. Allt du behöver göra för att beställa är att besöka delidisken i din närmsta Malmborgsbutik eller

Läs mer

IKEA FOOD TIO SKÄL ATT ÄLSKA FISK OCH SKALDJUR

IKEA FOOD TIO SKÄL ATT ÄLSKA FISK OCH SKALDJUR IKEA FOOD TIO SKÄL ATT ÄLSKA FISK OCH SKALDJUR Inter IKEA systems B.V. 2015 DET BÖRJAR MED MATEN IKEA erbjuder moderna svenska smaker genom att sälja och servera mat med respekt för människor och miljö.

Läs mer

Vi ser därför helst att du som söker medlemskap i centret har gått någon av Universal Hearts utbildningar. Universal Heart Center

Vi ser därför helst att du som söker medlemskap i centret har gått någon av Universal Hearts utbildningar. Universal Heart Center DET HÄR ÄR (UHC) är ett retreat- och utbildningscenter på vackra Södra Gotland. Hit kommer du förmånligt för retreat, utbildningar, olika behandlingar, och inte minst, för ett fantastiskt sammanhang tillsammans

Läs mer

Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord

Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord Välkomna F Gm 7 F Välkomna till Musiklek, idag ska vi ha det bra F Gm 7 F Vi ska sjunga och dansa och fira att alla kan va m Gm 7 F Gm 7 F Här här här, du är

Läs mer

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I Jönköping restauranger i Jönköping Tegel Matbar Galleri Sjön Köket levererar rustika, europeiska smaker i modern tappning under benämningen easy eating. Med ca 50 meter från

Läs mer

Äventyret kan börja... Underbara minnen

Äventyret kan börja... Underbara minnen Privat & Föreningar 2013-2014 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00

Läs mer

Kl. 11 12 Kom och träffa Fredrik Zorro Åhlberg i M E ETING POINT och lär dig att zorra! Kl. 12:15 Vi visar damernas SM final på VIP hyllan

Kl. 11 12 Kom och träffa Fredrik Zorro Åhlberg i M E ETING POINT och lär dig att zorra! Kl. 12:15 Vi visar damernas SM final på VIP hyllan Program ABB Arena Syd Fredag 17 april Kl. 16 ABB Arena Syd slår upp portarna för årets MälarenergiCup Kl. 18 Circus Uthopia bjuder på show i M E ETING POINT Kl. 20 Circus Uthopia bjuder på show i M E ETING

Läs mer

Lärardag på Gröna Lund 12 juni inför Edutainmentdag Stora Parken (12-13:20): Fritt Fall, Radiobilarna, Kättingflygaren,...

Lärardag på Gröna Lund 12 juni inför Edutainmentdag Stora Parken (12-13:20): Fritt Fall, Radiobilarna, Kättingflygaren,... Lärardag på Gröna Lund 12 juni inför Edutainmentdag 2017 Lilla parken: Lyktan, Tekopparna, Cirkuskarusellen Efter introduktion i Teatern går vi i mindre grupper ut i Lilla parken som öppnar kl 11. Vi provar

Läs mer

exempel på krafter i idealiserade situationer, som till exempel i Slänggungan / Kättingflygaren eller Himmelskibet.

exempel på krafter i idealiserade situationer, som till exempel i Slänggungan / Kättingflygaren eller Himmelskibet. Figur 1: Slänggungan på Liseberg Med Newton bland gungor och karuseller Ann-Marie.Pendrill@fysik.lu.se I nöjesparkens åkattraktioner är det din egen kropp som upplever krafterna i Newtons lagar, när den

Läs mer

Assistansia AB betalar portot. Frankeras ej. Kundnummer 20471619. Assistansia AB. 708 00 Örebro. Svarspost

Assistansia AB betalar portot. Frankeras ej. Kundnummer 20471619. Assistansia AB. 708 00 Örebro. Svarspost Assistansia AB Svarspost Kundnummer 20471619 708 00 Örebro Frankeras ej. Assistansia AB betalar portot. Assistansia AB arbetar med Personlig assistans för funktionshindrade. Det är kundernas önskemål som

Läs mer

Upplevelser för hela familjen

Upplevelser för hela familjen Upplevelser för hela familjen Gustavsvik är en året-runt-anläggning där det superhäftiga Upplevelsebadets attraktionskraft lockar stora besöksskaror inte bara från Sverige utan från hela Skandinavien.

Läs mer

GRUPP 1 JETLINE. Åk, känn efter och undersök: a) Hur låter det när tåget dras uppför första backen? Vad beror det på? (Tips finns vid teknikbordet)

GRUPP 1 JETLINE. Åk, känn efter och undersök: a) Hur låter det när tåget dras uppför första backen? Vad beror det på? (Tips finns vid teknikbordet) GRUPP 1 JETLINE a) Hur låter det när tåget dras uppför första backen? Vad beror det på? (Tips finns vid teknikbordet) b) Var under turen känner du dig tyngst? Lättast? Spelar det någon roll var i tåget

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln

Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln Fira julen i vitt! Ta dig fram med spark, skidor, snowboard och snöskoter eller bara njut av vintern, det speciella ljuset och genuina vardagsupplevelser

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2016 www.leanlink/lss LSS Funktionsstöd/Fritid och Kultur. Semesterverksamhet, sommaren 2016! Resorna och lägren är första hand till för dig som är över 21 år och bor med föräldrar,

Läs mer

Vi närmar oss Special Olympics Games 2016!

Vi närmar oss Special Olympics Games 2016! Vi närmar oss Special Olympics Games 2016! I dag är det bara 21 dagar kvar tills Special Olympics Games invigs Översikt tider Special Olympics Games FREDAG 3/6 Registreringen startar 14:00! Plats: Heden,

Läs mer

FRI PARKERING OCH FRI ENTRÉ TILL PARKEN 2019 ZIPLINE

FRI PARKERING OCH FRI ENTRÉ TILL PARKEN 2019 ZIPLINE FRI PARKERING OCH FRI ENTRÉ TILL PARKEN 2019 ZIPLINE Välkommen till Europas längsta zipline med 16 linor och över fyra kilometer linor djupt inne i skogen på rasbranten till det Småländska höglandet. Ett

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Habo Gård. Aktiviteterna i. januari - maj Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning.

Habo Gård. Aktiviteterna i. januari - maj Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning. Habo Gård Aktiviteter januari - maj 2019 Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning. Aktiviteterna i detta program subventioneras av Habostiftelsen. Fredag 18 januari

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN Bockholmen ligger endast ca 15 minuter från Stockholms hjärta, beläget vid havet i Bergshamra på en liten holme. Kanske är vi därmed Stockholms närmaste skärgårdsupplevelse? Så nära, men ändå så långt

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Privat & Föreningar 2015 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00 Torsdag

Läs mer

Frågor - Högstadiet. Grupp 1. Jetline

Frågor - Högstadiet. Grupp 1. Jetline Grupp 1 Jetline Mät och räkna: Före eller efter: Hur låter det när tåget dras uppför första backen? Vad beror det på? (Tips finns vid teknikbordet.) Var under turen känner du dig tyngst? Lättast? Spelar

Läs mer

SKOLRESA TILL ÖSTERSUND

SKOLRESA TILL ÖSTERSUND SKOLRESA TILL ÖSTERSUND 2020 Välkommen till Multi Challenge En av Sveriges största äventyrsanläggning ligger centralt på söder i Östersund. På hela 7 000 kvm hittar ni spänning, äventyr och boende för

Läs mer

Dokumentation från elevforum 9 februari 2018

Dokumentation från elevforum 9 februari 2018 Dokumentation från elevforum 9 februari 2018 Vi jobbade med Noras platsvarumärke. Först Nora tio i topp, prio 1 i varje grupp: Föreningslivet Tryggt Sjön Noramarken Ön Sportaktiviteter Sommarstad Natur

Läs mer

ROCKJET GRUPP A (GY) FRITT FALL

ROCKJET GRUPP A (GY) FRITT FALL GRUPP A (GY) FRITT FALL a) Hur långt är det till horisonten om man är 80 m.ö.h.? Titta på en karta i förväg och försök räkna ut hur långt man borde kunna se åt olika håll när man sitter högst upp. b) Titta

Läs mer

Avslappningslådans anvisningar för daghemspersonalen

Avslappningslådans anvisningar för daghemspersonalen Bilaga 1 1 Avslappningslådans anvisningar för daghemspersonalen Ida Malmström Avslappningslådan Lugna Lådan är ett redskap, som skall användas på daghem för att få barnen att slappna av. Lådan innehåller

Läs mer

Lägerutvärdering VETTRA 2016

Lägerutvärdering VETTRA 2016 Lägerutvärdering VETTRA 2016 26 juni-4 augusti 2016 Utvärdering 7-dagars läger (läger 1,3 och 4), Vettra 2016 Förmågor: (Före och efter lägret, skalan 1-5 där 1=lägst, 5=högst) Tänka positivt Före 3,40

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Upplev Sveriges Största Äventyrshus

Upplev Sveriges Största Äventyrshus Upplev Sveriges Största Äventyrshus Multi Challenge i Östersund Skolresekatalog 2016 Nyhet 2016! Questen Shape Välkommen till Multi Challenge Sveriges största lek och äventyrsanläggning ligger centralt

Läs mer

Dansa Salsa En kurs för dig som bor i gruppbostad eller arbetar på daglig verksamhet.

Dansa Salsa En kurs för dig som bor i gruppbostad eller arbetar på daglig verksamhet. Dansa Salsa En kurs för dig som bor i gruppbostad eller arbetar på daglig verksamhet. Välkommen på Salsakurs. Salsa är en dans från Cuba som dansas över hela världen. Klicka här så får du se en film om

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

ÖN Av ANTON AXELSSON

ÖN Av ANTON AXELSSON ÖN Av ANTON AXELSSON Kapitel 1 Jag nickar och ler mot flygvärdinnan som passerar. Bredvid mig sitter en gammal dam. Vi småpratar lite och jag får reda på att hon är rädd för att flyga. Jag försöker att

Läs mer

HÄLLEFORS KOMMUN. Hällefors Grythyttan Loka

HÄLLEFORS KOMMUN. Hällefors Grythyttan Loka HÄLLEFORS KOMMUN Hällefors Grythyttan Loka Hällefors kommun Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i natursköna Bergslagen. Centralt belägen mellan storstad och landsbygd, omkring 3 timmar ifrån Stockholm,

Läs mer

Måltidspolicy för Västerås stad

Måltidspolicy för Västerås stad Diarienr 2011/239-KS Måltidspolicy för Västerås stad Antagen av kommunfullmäktige den 5 februari 2015 program policy handlingsplan riktlinje program policy uttrycker värdegrunder och förhållningssätt för

Läs mer

Vilka associationer rusar genom ditt huvud när jag nämner ordet nöjespark?

Vilka associationer rusar genom ditt huvud när jag nämner ordet nöjespark? Vilka associationer rusar genom ditt huvud när jag nämner ordet nöjespark? Låt mig gissa: Karuseller och radiobilar. Pirret i magen precis innan vagnen kastar sig ner från det första höga krönet i berg-

Läs mer

Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun

Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun Sommarläger 2012 Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun Sommarlov med aktiviteter Här är din chans till en minnesrik sommar! Ett enastående till fälle att välja bland aktiviteter som

Läs mer

BOKA ER KONFERENSRESA TILL MALAGA MED OSS

BOKA ER KONFERENSRESA TILL MALAGA MED OSS BOKA ER KONFERENSRESA TILL MALAGA MED OSS Avresa: oktober 2018 Kontaktperson goto Nordics: Marina Barkanowitz mb@fly-goto.com Passa på att boka er grupp/konferensresa med oss. Vi kan sy ihop och erbjuda

Läs mer

Hösten 2014. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Rädisan. Skytte. Grillning vid Glänninge

Hösten 2014. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Rädisan. Skytte. Grillning vid Glänninge Hösten 2014 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Rädisan Skytte Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från den 1 juli 2013 har planeringen

Läs mer

Kapitel 1 Jag sitter på min plats och tänker att nu ska jag åka till Los Angeles, vad spännande. Kvinnan som sitter bredvid mig börja pratar med mig.

Kapitel 1 Jag sitter på min plats och tänker att nu ska jag åka till Los Angeles, vad spännande. Kvinnan som sitter bredvid mig börja pratar med mig. Av: Minhua Wu Ön Kapitel 1 Jag sitter på min plats och tänker att nu ska jag åka till Los Angeles, vad spännande. Kvinnan som sitter bredvid mig börja pratar med mig. Vi pratar med varandra, efter en lång

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Sveriges tio bästa nudiststränder inför sommaren

Sveriges tio bästa nudiststränder inför sommaren Sveriges tio bästa nudiststränder inför sommaren Våren känns i luften och stranddagarna väntar runt hörnet. För den som föredrar att sola och bada i födelsedagsdräkten i sommar kan det vara svårt att navigera

Läs mer

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008.

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Älvdalens kommun är Larz Kristerz huvudsponsor. Vi har tagit fram svarta T-shirts med gult tryck, både

Läs mer

NU ÄR DET JUL IGEN...

NU ÄR DET JUL IGEN... NU ÄR DET JUL IGEN... Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar juligt och hemlagat; från

Läs mer

Hur låter det när tåget dras uppför första backen? Vad beror det på? (Tips finns vid teknikbordet)

Hur låter det när tåget dras uppför första backen? Vad beror det på? (Tips finns vid teknikbordet) Grupp 1 Jetline Hur låter det när tåget dras uppför första backen? Vad beror det på? (Tips finns vid teknikbordet) Var under turen känner du dig tyngst? Lättast? Spelar det någon roll var i tåget du sitter

Läs mer

Edutainmentdag på Gröna Lund, Grupp A (Gy)

Edutainmentdag på Gröna Lund, Grupp A (Gy) Edutainmentdag på Gröna Lund, Grupp A (Gy) Fritt Fall Hur långt är det till horisonten om man är 80 m.ö.h.? Titta på en karta i förväg och försök räkna ut hur långt man borde kunna se åt olika håll när

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 68 svar, 76 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 2 1 Ja Nej Varför, varför inte? - För jag älskar att sjunga o här sjunger man varje dag! - Jag har fått nya vänner

Läs mer

Gör din resa lite enklare. Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi

Gör din resa lite enklare. Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi Gör din resa lite enklare Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi Passa på att boka allt på en och samma gång Gör din resa lite enklare och roligare. Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi i samband med

Läs mer

Resebrev Portogal - Algarve kusten

Resebrev Portogal - Algarve kusten Resebrev Portogal - Algarve kusten Efter Sines den 2 okt så rundade vi hörnet på Portugals SW sida o kom till en mysig vik som vi fick ha för oss själva i 2 dygn, Praia Da Mareta Pegasus Här gjorde vi

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

SPELREGLER. Delar i spelet. Antal spelare. Spelet i korthet

SPELREGLER. Delar i spelet. Antal spelare. Spelet i korthet SPELREGLER Delar i spelet 1 spelplan 6 spelpjäser 6 x 8 magikerkort 6 spelbrickor 6 x 40 markörer 6 fat att lägga markörerna på 50 frågekort 25 rosa Gissa magiker -polletter 1 tärning Spelbricka Antal

Läs mer

Lissabon Porto Santo Madeira 2009 09 16 2009 09 27

Lissabon Porto Santo Madeira 2009 09 16 2009 09 27 Lissabon Porto Santo Madeira 2009 09 16 2009 09 27 Nu var det dags att lämna fastlandet för att segla mellan öar i ca 7 månader framåt. Efter att ha fyllt diesel och sett till att passa in tidvattnet åkte

Läs mer

Från A till Ö 2014. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Ansvarig person

Från A till Ö 2014. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Ansvarig person Från A till Ö 2014 Ansvarig person En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Barn Mässområdet är en arbetsplats under uppbyggnadstiden, stora fordon

Läs mer

Smaka! Innehåll. Athena Butlers Bistro & Winebar Fiskmagasinet. Gamla Bryggeriet Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva Lagerqvist Restaurant & Bar

Smaka! Innehåll. Athena Butlers Bistro & Winebar Fiskmagasinet. Gamla Bryggeriet Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva Lagerqvist Restaurant & Bar på Norrköping 2018 Innehåll Smaka! Athena Butlers Bistro & Winebar Fiskmagasinet 5 6 7 I din hand håller du presentkortet Smaka på Norrköping. Här får du välja bland spännande menyer tillagade av välrenommerade

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stöd telefon 020-200 330 Vill du ringa någon på

Läs mer

Välkommen att besöka Bergkristallsparken i sommar

Välkommen att besöka Bergkristallsparken i sommar BERGKRISTALLSPARKENS SCENPROGRAM SOMMAR 2017 Välkommen att besöka Bergkristallsparken i sommar Bergkristallsparken är en stadsdelspark öppen för alla barn, unga, föreningar, organisationer och invånare.

Läs mer

Marknad. Hammarstrands. Fredag den 15 juli kl.10.00-16.00. Lions Hammarstrand Serverar KAMS fredagen den 15/7 COOP parkeringen. Välkomna!

Marknad. Hammarstrands. Fredag den 15 juli kl.10.00-16.00. Lions Hammarstrand Serverar KAMS fredagen den 15/7 COOP parkeringen. Välkomna! Fugelsta Marknad Vid Fugelsta Bygdegård, lördagen den 6 augusti. kl. 11-15. Tombola, älgkalvslotteri, knallar, kams, fika, hamburgare, m.m "Knallar" sökes, anmälan till tel nr. 070-327 99 36 alt. 070-793

Läs mer

UMEÅ BOSTADSRÄTTSDAGEN PROGRAM

UMEÅ BOSTADSRÄTTSDAGEN PROGRAM UMEÅ BOSTADSRÄTTSDAGEN PROGRAM 2017 VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSDAGEN 2017 Med Bostadsrättsdagen vill vi skapa en arena för medlemmar och andra aktiva inom fastighets- och bostadsrättsbranschen att utbyta

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag 2013-2014 Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag 2013-2014 Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till

Läs mer

FOTO: ALEX & MARTIN /IKON. Konfirmand KÅLLERED FÄSSBERG STENSJÖN

FOTO: ALEX & MARTIN /IKON. Konfirmand KÅLLERED FÄSSBERG STENSJÖN FOTO: ALEX & MARTIN /IKON Konfirmand 2015 2016 KÅLLERED FÄSSBERG STENSJÖN FOTO: ALEX & MARTIN /IKON VÄLKOMMEN TILL ETT ÅR MED MINNEN FÖR LIVET! Konfirmationstiden är ett erbjudande om att fundera kring

Läs mer

LEKTION PÅ GRÖNA LUND GRUPP A (GY)

LEKTION PÅ GRÖNA LUND GRUPP A (GY) LEKTION PÅ GRÖNA LUND GRUPP A (GY) t(s) FRITT FALL Hur långt är det till horisonten om man är 80 m.ö.h.? Titta på en karta i förväg och försök räkna ut hur långt man borde kunna se åt olika håll när man

Läs mer

HEJ! FÖRSLAG PÅ LEKTIONSUPPLÄGG

HEJ! FÖRSLAG PÅ LEKTIONSUPPLÄGG HEJ! Att du läser detta innebär att du tycker att barns rättigheter är viktigt. Sverige har ratificerat FN:s barnkonvention och vi alla måste hjälpas åt för att sprida så mycket kunskap och engagemang

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

Arbetsblad för låg och mellanstadiet Liseberg, 2017 Nationellt resurscentrum för fysik

Arbetsblad för låg och mellanstadiet Liseberg, 2017 Nationellt resurscentrum för fysik Arbetsblad för låg och mellanstadiet Liseberg, 2017 Ann-Marie.Pendrill@fysik.lu.se Nationellt resurscentrum för fysik Till läraren inför besök på Liseberg...2 Blomsterkarusellen...3 Jukebox...3 Hoppalång...3

Läs mer

Välkommen till KTH nøllan!

Välkommen till KTH nøllan! nøllan har övelevt sin första dag på KTH! Dagen började med spänd förväntan och avslutades med skönt barhäng. Nu vankas äventyr! Välkommen till KTH nøllan! Välkommen till nøllenytt! Tjenamors nøllan! Minns

Läs mer

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse!

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Smaka! I din hand håller du presentkortet Smaka på Norrköping. Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Med presentkortet,

Läs mer

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING FOTO: MIKAEL PILSTRAND www.bocamp.se Välkommen till Luleå och Norrbotten I Luleå möts naturen, historien, kulturen och sporten. På vintern lyser snön upp staden och

Läs mer

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 8 9 oktober Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

Klimatanpassa din matlagning

Klimatanpassa din matlagning Klimatanpassa din matlagning Varje tallrik räknas. Att klimatanpassa ditt kök är kanske den bästa miljöinsats du kan göra. Och det fina är att det varken är svårt eller omständligt. Med vårt initiativ

Läs mer

Ännu en poäng med att ta tåget

Ännu en poäng med att ta tåget Ännu en poäng med att ta tåget Gå med i SJ Prio Bli medlem och få 1 000 poäng! Här kommer poängen Att du kan arbeta, sova, surfa och sträcka på benen när du reser med tåget, visste du förmodligen. Men

Läs mer

Julens gåvor 2015. www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20

Julens gåvor 2015. www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20 Julens gåvor 2015 www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20 ÄR TOMTEN VAKEN? Det bästa med hösten är att julen närmar sig! Ett hett tips för att slippa stressa i sista sekunden är att fixa julklappar till kunder,

Läs mer

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED PROGRAM BARN &UNGA HÖSTEN 2015 Sagostunder från 3 år Ingen föranmälan behövs SAGOSKOJ PÅ BIBLIOTEKEN! LOMMA BIBLIOTEK Följ med Tant Saga och Vilda Hilda in i sagornas förtrollade

Läs mer

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Lars Hammerin Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

SKOLRESA TILL ÖSTERSUND

SKOLRESA TILL ÖSTERSUND SKOLRESA TILL ÖSTERSUND 2019 Välkommen till Multi Challenge En av Sveriges största äventyrsanläggning ligger centralt på söder i Östersund. På hela 5 500 kvadratmeter hittar ni spänning, äventyr och boende

Läs mer

* Vattenproven har tre klasser. Innan man kan börja tävla måste hunden klara ett obligatoriskt sim och räddningsprov (SoR).

* Vattenproven har tre klasser. Innan man kan börja tävla måste hunden klara ett obligatoriskt sim och räddningsprov (SoR). Vattenarbete: * Vattenproven har tre klasser. Innan man kan börja tävla måste hunden klara ett obligatoriskt sim och räddningsprov (SoR). * Den enda obligatoriska utrustningen är flytväst. Men de flesta

Läs mer

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Vecka 25-34 Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Följ oss på Facebook för att få full koll på allt som händer hos oss under sommaren (Haffas / Lorensberga fritidsgård) Alla aktiviteter är GRATIS!

Läs mer

INBJUDAN GOTHENBURG JUDO OPEN

INBJUDAN GOTHENBURG JUDO OPEN INBJUDAN GOTHENBURG JUDO OPEN 20-21 OKTOBER 2018 GÖTEBORGS JUDOFÖRBUND För fjärde året i rad bjuder vi in till Gothenburg Judo Open med ett efterföljande läger på Prioritet Serneke Arena Arrangemanget

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11 Grästorps kommun Höstlov 2017 Aktiviteter Vecka 43/44 28/10-5/11 Höstlovsprogrammet finns även på www.grastorp.se Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. LÖRDAG 28 OKTOBER Vi arrangerar en

Läs mer