Intaqt åtar sig under avtalsperioden, att utan extra kostnad för besiktningsuppdraget utföra besiktning vid befarad skada.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Intaqt åtar sig under avtalsperioden, att utan extra kostnad för besiktningsuppdraget utföra besiktning vid befarad skada."

Transkript

1 Avtal för återkommande besiktningar 1 Avtalets parter Denna dag har träffats avtal mellan: Intaqt, Adress Marumsgatan 5, SKARA nedan kallad Intaqt och NN, ( ), Adress nedan kallad Fastighetsägaren avseende återkommande besiktningar av fastighet med beteckning: Kulan 143:2 med tillhörande byggnader enligt bilaga 1 nedan kallad Objektet. 2 Avtalets syfte Att reglera relationen mellan Fastighetsägaren och Intaqt avseende återkommande dokumenterade besiktningar och utredningar gjorda av Intaqts tekniker. Syftet med besiktningarna är att i god tid identifiera de brister och fel som kan leda till kostsamma skador för Fastighetsägaren samt att vid förekommande fall upptäcka skador som är pågående. Intaqt åtar sig att på uppdrag av Fastighetsägaren utföra okulära besiktningar av Objektet i enlighet med detta avtal. 3 Omfattning Rådgivning för Intaqt Hus Rådgivning för Intaqt Hus sker i samband med om/tillbyggnader eller reparation och underhåll på fastigheten, samt pågående av försäkringsbolag reglerade skador. Intaqt kan med besök dokumentera och påpeka risker under reparations-,renoverings- och dräneringsarbeten eller vid nybyggnation. Besiktning och konsultation skall utföras av Intaqts för ändamålet utbildade besiktningspersonal. Besiktning av Intaqt Hus Intaqt skall vart tredje år besiktiga och kontrollera synliga och uppmätta tecken på fukt, förekomst av vattenskador eller brister i ytbeklädnad/våtisolering i våtutrymmen, samt synliga skador på rör som kan ge upphov till vattenskador, detta utan att utföra förstörande ingrepp. Okulär besiktning och fuktmätning med fuktindikeringsinstrument utförs på vindar och i grundkonstruktionen. Intaqt åtar sig under avtalsperioden, att utan extra kostnad för besiktningsuppdraget utföra besiktning vid befarad skada. Genomgång av vilka byggnader som skall omfattas. Besiktningsmannen går tillsammans med fastighetsägaren eller dennes ombud igenom tillgängliga handlingar och andra upplysningar som är väsentliga för uppdragets utförande, som

2 har med byggnadernas historik att göra. Fastighetsägaren svarar själv för äktheten i föregivna upplysningar. Intaqt kontrollerar vid besiktningstillfället ej riktigheten eller äktheten i lämnade uppgifter, vare sig hos utomstående personer, företag, domstolar eller myndigheter. Återkommande okulär besiktning: Intaqts personal besiktigar och dokumenterar tillgängliga utrymmen och byggnadsdelar i de på besiktningsprotokollet angivna byggnaderna. De tillgängliga utrymmena skall kunna nås via dörrar, inspektionsluckor eller andra öppningar i byggnaden, som kan inspekteras om de är minst krypbara. Med tillgängligt räknas utrymmen eller byggnads delar som kan nås på ett säkert sätt och inte hindras av lösöre. Besiktningen skall utföras inom Intaqts ordinarie arbetstid, om inget annat överenskommits. Fastighetsägaren svarar för att uppstigningsanordningar, i förekommande fall liftar och stegar finns uppmonterade respektive resta och att dessa befinner sig i säkert skick. Besiktningsmannen har rätt att avbryta pågående besiktning om säkerheten ej kan uppfyllas. Fastighetsägaren debiteras då avgift för full besiktning, resekostnader samt alla övriga kostnader som Intaqt har haft i samband med besiktningen. 4 Specifikation av Intaqts besiktning Våtutrymmen.: Intaqt utför okulärbesiktning på ytbeklädnad, rörgenomföringar, brunnar och andra fasta installationer, samt mäter med fuktindikeringsinstrument i de våtutrymmen som finns i Objektet. Detta för att så snart som möjligt identifiera brister och riskerar som kan leda till skada, och eventuellt upptäcka pågående skador. Resultatet skall noggrant anges i protokollet tillika vilken sorts ytskickt, om möjligt ålder och vem som utfört monteringen av materialet i respektive utrymme. Vid misstanke om skada skall besiktningsmannen rekommendera så kallad Utökad Teknisk Undersökning i enlighet med detta avtal. Vindsutrymmen: Intaqts besiktningsman utför okulär inspektion och bedömer miljön på vinden med hjälp av mätning av RH i luften. Tecken på gamla och eventuella pågående läckage eller kondens skall antecknas samt förekomst av insektsangrepp i byggnadsdelarna. Skador på isolering och ångspärr skall noteras. I de fall som provtagning bedöms vara nödvändigt faller detta under Utökad Teknisk Undersökning. Grundkonstruktioner: Fastighetsägaren skall ange vilken typ av konstruktion som är aktuell. Källare, krypgrund, torpargrund, platta på mark, plintar eller olika kombinationer av dessa. Mätningar utförs alltid med fuktindikeringsinstrument och tillsammans med okulärbesiktning bedömer besiktningsmannen konstruktionens status. Analys: I analysen ingår de erfarenhetsmässigt kända risker som gäller för viss konstruktion och förhållande som kan dölja andra brister fel och skador, akuta eller potentiella.

3 Analysen omfattar de brister och fel som konstaterats under besiktningen och som ännu ej har lett till skada. Bedömning av huruvida eventuella reparationer eller konstruktioner är utförda på ett fackmannamässigt godtagbart sätt görs. Besiktningsmannen kan föreslå Utökad Teknisk Undersökning i de fall som fuktindikeringen är markant och kan leda till akut skada i närtid, samt vid pågående mikrobiell påväxt eller aktivt insektsangrepp. Sammanställning: Med resultatet av Besiktningen, Analysen, de uppgifter som Fastighetsägaren uppgivit om Objektet och det område där Objektet är beläget samt Intaqts besiktningsmans erfarenheter och specialistkunskap görs en skriftlig sammanställning samt, i förekommande fall fotodokumentation. Rådgivning för Intaqt Hus Rådgivning efter besöket är alltid kostnadsfri. I de fall rådgivningen endast kan ske i Objektet, bekostar Fastighetsägaren Intaqt s personals Extra Inställelse. 5 Definitioner I Utökad Teknisk Undersökning kan följande delmoment ingå: - Fuktutredning. - Friläggning och borrning för fuktmätning och/eller inspektion. - Analys av mikrobiell påväxt, äkta hussvamp, mögel och andra liknande angrepp på Objektet. - Provtryckning, energibesiktning, radonmätning, besiktning av oljecisterner eller annan åtgärd som ej omfattas av ordinarie besiktnings protokoll. - El-test. - Brandtillsyn enligt SRVFS 2003:10 och SRVFS 2004:3. - Vid behov utförs mycket långtgående riskanalyser med åtgärdsprogram. - Värderingar av ekonomisk natur. - Besiktning av maskinell utrustning, oljecisterner, eldstäder och rökgångar, system för el och uppvärmning, hushållsmaskiner, poolanläggningar, asbests, radonmätningar. - Provtagning, ingrepp och mätningar utöver vad som anges ovan. - Analys av inomhusklimat. För övriga typer av Utökad Teknisk Undersökning hänvisas till de beskrivningar som återfinns på Intaqts hemsida. Vid beställning av Utökad Teknisk Undersökning, skall prisoffert lämnas där det framgår vem som är beställare, vad som är beställt, samt specifikation av uppkommande kostnader. Annat uppdrag som ligger utanför besiktningsprotokollets punkter skall specificeras på offerten.

4 6 Självriskeliminering Om Intaqts personal av försumlighet eller annan jämförbar underlåtelse, i så allvarlig grad missat att påpeka en risk i objektet för fastighetsägaren, att detta har lett till en skada som reglerats hos Fastighetsägarens försäkringsbolag, bekostar Intaqt Fastighetsägarens grundsjälvrisk, dock max 4000:- per skadetillfälle. 7 Extra inställelse Beställda besök i Objektet för konsultation, Rådgivning för Intaqt Hus eller annat av Intaqt s åtaganden som ligger utanför den ordinarie besiktningsfrekvensen definieras som Extra inställelse. Fastighetsägaren debiteras endast restid och körda mil, som uppkommit i direkt samband med den Extra inställelsen. Debitering för resor enligt vid varje tidpunkt gällande prislista som är tillgänglig genom Intaqts hemsida. 8 Rådgivning för Intaqt-hus I rådgivning för Intaqt-hus ingår kostnadsfri rådgivning för i objektet planerade eller pågående reparationer, förbättringar, renoveringsarbeten eller om-/tillbyggnationer. Vid misstanke om fuktrelaterade skador och/eller symptom eller skadedjur i objektet skall Intaqt bistå med rådgivning. Likaså för annan byggnadsteknisk förändring i objektet. 9 Begränsningar Vid befarad skada på Objektet görs maximalt två kostnadsfria besiktningar per 12- månadersperiod. I det fall att antalet besiktningar överstiger 2 per 12 månadersperiod debiteras Fastighetsägaren den faktiska kostnaden för besiktningen enligt vid varje tid gällande prislista. Kostnadsfri besiktning utföres först efter det att Fastighetsägaren per telefon givit Intaqt möjlighet att bedöma skadeomfattningen. I det fall att Fastighetsägaren lämnar oriktiga uppgifter till Intaqt avseende någon del av Objektet eller utelämnar information som är nödvändig för att utföra besiktningen på ett riktigt sätt upphör alla Intaqs åtaganden gentemot Fastighetsägaren. Fastighetsägaren debiteras då för alla Intaqts kostnader i samband med uppdraget såsom resor, tid, besiktning och övriga kostnader som kan uppkomma i samband med att Intaqt utfört sitt uppdrag. I oriktiga uppgifter ingår all information som är eller borde vara känd av Fastighetsägaren. Genom att Fastighetsägaren lämnar oriktiga uppgifter till Intaqt upphör Fastighetsägarens rätt att driva process gentemot Intaqt, dess personal, styrelse eller ägare. Intaqts åtaganden innefattar inte besiktning eller analys av el. 10 Kommunikation. Intaqt jobbar med moderna kommunikationsmedel, företrädesvis sker kommunikation via E-post och egen hemsida. Fastighetsägaren skall ha tillgång till fungerande e-post adress och all kontakt mellan Fastighetsägaren och Intaqt skall, om inget annat avtalats, ske medelst e-post.

5 11 Tvist Tvist mellan Intaqt och Fastighetsägaren skall i första hand lösas genom Intaqts interna arbetsgrupp för reklamationer. För ärendehantering och arbetsgång se vidare Intaqts hemsida I det fall att kunden inte är nöjd med det beslut som Intaqts interna arbetsgrupp kommit fram till kan kunden i andra hand lämna ärendet till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Kan parterna ändock inte komma överens skall ärendet avgöras i allmän domstol. 12 Debitering Intaqt debiterar för alla tjänster enligt vid varje tidpunkt gällande prislista som är tillgänglig genom Intaqts hemsida Prislistan skall även bifogas avtalet i samband med avtalets tecknande. Aktuella betalningsvillkor skall framgå av prislistan. Avtalet träder i kraft på avtalsdagen. Avtalet gäller i 12 månader och förlängs automatiskt med ett år i taget om inte någon av avtalsparterna sagt upp avtalet senast 45 dagar före avtalstidens utgång. Intaqt har alltid rätt att justera debiteringen för nästkommande avtalsår om löner och/eller materialkostnader ändras samt med belopp motsvarande skatter, avgifter eller andra pålagor som beslutats i lag, förordning eller av myndighet. Om Intaqt höjer debiteringen skall Intaqt meddela Fastighetsägaren genom e-post och genom meddelande på Intaqts hemsida senast 30 dagar innan nästkommande års avtalsperiod börjar. Intaqt har rätt att inför nästkommande avtalsperiod ändra villkoren i tjänsten. I sådant fall skall Intaqt senast 30 dagar innan nästkommande avtalsperiods början meddela Fastighetsägaren genom e-post och genom meddelande på Intaqts hemsida. Intaqt har rätt att inställa besiktning och alla andra åtaganden i det fall att Fastighetsägaren inte har betalt sin faktura. Fastighetsägarens betalningsansvar kvarstår till dess att avtalet är uppsagt. 13 Sekretess Intaqt lämnar inte ut uppgifter om Objektet till tredje part annat än efter skriftlig instruktion från Fastighetsägaren. 14 Force Majeure Om Intaqt inte kan fullgöra sina åtaganden enligt avtalet på grund av händelser som Intaqt inte råder över och inte heller har kunnat förutse såsom krig, terroristattack, mobilisering, uppror, beslag, valutarestriktioner, blockad, strejk, rättstvist, knapphet på transportmedel, allmän varuknapphet eller inskränkningar i fråga om drivkraft, störningar på arbetsmarknaden, myndighetshinder, exceptionella väderförhållanden eller likvärdiga omständigheter är Intaqt inte skyldigt att utföra sina åtaganden så länge hindret eller svårigheterna varar och inom skälig tid härefter. Består hindret eller svårigheterna alltjämt efter sex månader, har Fastighetsägaren rätt att säga upp avtalet till omedelbart upphörande.

6 / 20 Intaqt Fastighetsägaren Namnförtydligande Namnförtydligande

UPPDRAGSBEKRÄFTELSE beträffande ÖVERLÅTELSEBESIKTNING Sid 1 (5)

UPPDRAGSBEKRÄFTELSE beträffande ÖVERLÅTELSEBESIKTNING Sid 1 (5) Sid 1 (5) AVTAL OM BESIKTNING I SAMBAND MED ÖVERLÅTELSE AV FAST EGENDOM ENLIGT JORDABALKEN Fastigheten: Beteckning Besiktning: Besiktningsdag Adress Klockan Postnr Ort Väderlek Ägare Temperatur Ca +2 grader

Läs mer

Ö V E R L Å T E L S E B E S I K T N I N G ÄNDAMÅLET MED BESIKTNINGEN

Ö V E R L Å T E L S E B E S I K T N I N G ÄNDAMÅLET MED BESIKTNINGEN 1 (4) Ö V E R L Å T E L S E B E S I K T N I N G Uppdragsbekräftelse / Utlåtande Avtal om besiktning i samband med överlåtelse av fast egendom ÄNDAMÅLET MED BESIKTNINGEN Det avtalade ändamålet med att genomföra

Läs mer

Sid 1 av 6. UPPDRAGSBEKRÄFTELSE beträffande ÖVERLÅTELSEBESIKTNING. Kallbergsvägen 4 85963 Kalstad

Sid 1 av 6. UPPDRAGSBEKRÄFTELSE beträffande ÖVERLÅTELSEBESIKTNING. Kallbergsvägen 4 85963 Kalstad Sid 1 av 6 UPPDRAGSBEKRÄFTELSE beträffande ÖVERLÅTELSEBESIKTNING AVTAL OM BESIKTNING I SAMBAND MED ÖVERLÅTELSE AV FAST EGENDOM ENLIGT JORDABALKEN Beställare: Kalle Karlsson Kallbergsvägen 4 85963 Kalstad

Läs mer

UPPDRAGSBEKRÄFTELSE ÖVERLÅTELSEBESIKTNING AVTAL OM BESIKTNING I SAMBAND MED ÖVERLÅTELSE AV FAST EGENDOM

UPPDRAGSBEKRÄFTELSE ÖVERLÅTELSEBESIKTNING AVTAL OM BESIKTNING I SAMBAND MED ÖVERLÅTELSE AV FAST EGENDOM 1(5) UPPDRAGSBEKRÄFTELSE ÖVERLÅTELSEBESIKTNING AVTAL OM BESIKTNING I SAMBAND MED ÖVERLÅTELSE AV FAST EGENDOM 2(5) UPPDRAGSBEKRÄFTELSE ÄNDAMÅLET MED ÖVERLÅTELSEBESIKTNINGEN Med besiktningsförrättare i nedanstående

Läs mer

UPPDRAGSBEKRÄFTELSE beträffande ÖVERLÅTELSEBESIKTNING Säljarbesiktning Sid 1 (5)

UPPDRAGSBEKRÄFTELSE beträffande ÖVERLÅTELSEBESIKTNING Säljarbesiktning Sid 1 (5) Sid 1 (5) AVTAL OM BESIKTNING I SAMBAND MED ÖVERLÅTELSE AV FAST EGENDOM ENLIGT JORDABALKEN Fastigheten: Beteckning Besiktning: Besiktningsdag Adress Klockan Postnr Ort Väderlek Ägare Temperatur Ca +2 grader

Läs mer

MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND

MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND 1(7) MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND Avtal mellan.och gällande utbildning av service- eller. Innehållsförteckning Sid nr 1. AVTALSPARTER OCH KONTAKTPERSONER 2 2. OMFATTNING 3 3.

Läs mer

ALLMÄNNA LEVERANSBESTÄMMELSER FÖR PLASTBRANSCHEN

ALLMÄNNA LEVERANSBESTÄMMELSER FÖR PLASTBRANSCHEN ALLMÄNNA LEVERANSBESTÄMMELSER FÖR PLASTBRANSCHEN Antagna år 2009 av Svensk Plastindustriförening och Plast- och Kemibranscherna Tillämplighet. 1.Dessa allmänna leveransbestämmelser skall tillämpas när

Läs mer

Besiktningsprotokoll. Överlåtelsebesiktning normal. Hasselnötsvägen 47 Älta, 2014-04-29

Besiktningsprotokoll. Överlåtelsebesiktning normal. Hasselnötsvägen 47 Älta, 2014-04-29 Huvudkontor Gustavsviksvägen 7 702 30, Örebro E-post: info@svenskkvalitetssakring.se Webbsida: www.svenskkvalitetssäkring.se Besiktningsprotokoll Överlåtelsebesiktning normal Hasselnötsvägen 47 Älta, 2014-04-29

Läs mer

UPPDRAGSBEKRÄFTELSE BETRÄFFANDE ÖVERLÅTELSEBESIKTNING. Uppdragsnr: AVTAL OM ÖVERLÅTELSEBESIKTNING FÖR SÄLJARE:

UPPDRAGSBEKRÄFTELSE BETRÄFFANDE ÖVERLÅTELSEBESIKTNING. Uppdragsnr: AVTAL OM ÖVERLÅTELSEBESIKTNING FÖR SÄLJARE: UPPDRAGSBEKRÄFTELSE BETRÄFFANDE ÖVERLÅTELSEBESIKTNING Uppdragsnr: 2016 1037 AVTAL OM ÖVERLÅTELSEBESIKTNING FÖR SÄLJARE: Beställare: E mail: Yulei Tang Kulörgränd 2 175 47 Järfälla yulei.tang@ericsson.com

Läs mer

Radonindikering 2,5 timmar

Radonindikering 2,5 timmar Radonindikering 2,5 timmar Utförd i två rum Sida 1(3) Sverker Boman Östanvägen 34 603 75 Norrköping Utlåtande Uppdrag: UTR-4417 20943548 Radonindikering (2,5 timmar) i två rum. Objekt: Fastighetsbeteckning:

Läs mer

Överlåtelsebesiktning

Överlåtelsebesiktning Överlåtelsebesiktning Skäppslandet 7 Lispundsvägen 13, 393 54 Kalmar Kalmar 2015-11-06 Richard Andersson Besiktningsbolaget Sydost AB Företaget innehar F-skattebevis Södra Vägen 5 Tfn 070-27 55 292 Säte

Läs mer

.. Kopvillkor. Allmänt

.. Kopvillkor. Allmänt .. Kopvillkor Allmänt Privatperson För dig som är privatperson, gäller Distansavtalslagen om din beställning är genomförd på distans (se nedan angående ångerrätt) samt Konsumentköplagen, som har strikta

Läs mer

Beslutet/domen har vunnit laga kraft. Saken. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande

Beslutet/domen har vunnit laga kraft. Saken. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande Beslutet i webbversion 1 (9) Saken Tillsyn enligt fastighetsmäklarlagen (1995:400), fråga om rådgivnings- och upplysningsskyldighet. Prövning av om fastighetsmäklaren har uppfyllt sin rådgivning- och upplysningsskyldighet

Läs mer

Om inget annat överenskommits används nedanstående leveransvillkor, som gäller för produkter levererade av HAGENS FJEDRE.

Om inget annat överenskommits används nedanstående leveransvillkor, som gäller för produkter levererade av HAGENS FJEDRE. Om inget annat överenskommits används nedanstående leveransvillkor, som gäller för produkter levererade av HAGENS FJEDRE. Allmänna leveransvillkor 1.Nedanstående allmänna leveransvillkor ska förutsatt

Läs mer

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING UTLÅTANDE 1 (9) ÖVERLÅTELSEBESIKTNING ÖVERLÅTELSE AV FAST EGENDOM ENLIGT JORDABALKEN OBJEKT: Fastighet: Västra 5:299 Adress: Kommun: Malung Län: Dalarna Ägare: Beställare: Bo Lindsten Fredsgatan 3 740

Läs mer

AVTAL Sid 1 (7) Avtalsnr 460301 SLLU 9/2003

AVTAL Sid 1 (7) Avtalsnr 460301 SLLU 9/2003 1 AVTAL Sid 1 (7) Avtalsnr 460301 SLLU 9/2003 Objekt SLL 460, Röntgenfilm mm Mellan Stockholms läns landsting, organisationsnummer 232100-0016, nedan benämnd SLL och Agfa Gevaert AB, organisationsnummer

Läs mer

AVTAL AVSEENDE FASTIGHETSANSLUTNING TILL STADSNÄT

AVTAL AVSEENDE FASTIGHETSANSLUTNING TILL STADSNÄT AVTAL AVSEENDE FASTIGHETSANSLUTNING TILL STADSNÄT Öresundskraft AB, org nr 556089-7851 ( Öresundskraft ) och nedan angiven fastighetsägare ( Fastighetsägaren ) har ingått avtal på de villkor som framgår

Läs mer

Besiktningsprotokoll

Besiktningsprotokoll Huvudkontor Gustavsviksvägen 7 702 30, Örebro E-post: info@svenskkvalitetssakring.se Webbsida: www.svenskkvalitetssäkring.se Besiktningsprotokoll Överlåtelsebesiktning Normal Slåttergränd 33, 183 57 Täby

Läs mer

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING 2015-03-23 ÖVERLÅTELSEBESIKTNING Härnösand Kattastrand 2:7 Nickebostrand 16, 871 65 Härnösand Oktopal AB Samuel Permans gata 2, 831 30 Östersund Tel: 063-123530 Organistaionsnummer: 556669-0144, F-skattesedel

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning Företag

Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning Företag AVTALSVILLKOR 1(8) Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning Företag Gäller från och med 2013-11-01. 1 Allmänt 1.1, 556016-2561, nedan Skellefteå Kraft, förfogar över ett kommunikationsnät med bredbandskapacitet.

Läs mer

Kneippbadens Konsultbyrå. F L E N STENHAM M AR 1:5 Stenhammar Germundslöt, 642 92 Flen

Kneippbadens Konsultbyrå. F L E N STENHAM M AR 1:5 Stenhammar Germundslöt, 642 92 Flen Kneippbadens Konsultbyrå F L E N STENHAM M AR 1:5 Stenhammar Germundslöt, 642 92 Flen Överlåtelsebesiktning för Säljare Uppdragsnr 2016-023 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 TILLHANDAHÅLLNA HANDLINGAR SAMT INFORMATION

Läs mer

AVTAL OM INKASSOTJÄNSTER

AVTAL OM INKASSOTJÄNSTER 1 Mellan Post- och telestyrelsen org nr 202100-4359 (nedan PTS) och org nr. (nedan Leverantören) har träffats AVTAL OM INKASSOTJÄNSTER Leverantören förbinder sig att utföra betalnings- och inkassotjänster

Läs mer

Besiktningsprotokoll. Överlåtelsebesiktning normal. Kärrbössevägen 17A Älvsjö, 2014-11-13

Besiktningsprotokoll. Överlåtelsebesiktning normal. Kärrbössevägen 17A Älvsjö, 2014-11-13 Huvudkontor Gustavsviksvägen 7 702 30, Örebro E-post: info@svenskkvalitetssakring.se Webbsida: www.svenskkvalitetssäkring.se Besiktningsprotokoll Överlåtelsebesiktning normal Kärrbössevägen 17A Älvsjö,

Läs mer

Besiktningsprotokoll

Besiktningsprotokoll 1 av 7 SE-QE-SE-729 BRF B1 Utg. 3 2018-06-26 2011 Anticimex Uppdragsgivare Namn: Hans Jonas Rosenqvist Adress: Tunnlandsvägen 24 Postnummer: 16836 E-post: jonas.rosenqvist@hotmail.se Telefon: 0707-745370

Läs mer

614 98 Sankt Anna. Joakim och Stefan Lena Karlsson, besiktningsman Anticimex.

614 98 Sankt Anna. Joakim och Stefan Lena Karlsson, besiktningsman Anticimex. Sid 1 (6) Fastighetsbeteckning: Fastighetens adress: Söderköping Gibbenäs Haga Gibbenäs 614 98 Sankt Anna Fastighetsägare, namn: Uppdragsgivare, namn: Katarina l Uppdragsgivare, adress: Besiktningsdatum:

Läs mer

G R U N D L Ä GGAR E N 27 Utmarksvägen 2, Huddinge

G R U N D L Ä GGAR E N 27 Utmarksvägen 2, Huddinge Besiktningsnr: 120828-628 G R U N D L Ä GGAR E N 27 Utmarksvägen 2, Huddinge Överlåtelsebesiktning för säljare 2012-08-28 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 GRANSKNING AV TILLHANDAHÅLLNA HANDLINGAR SAMT INFORMATION

Läs mer

E. Avtalsmall. Region Skåne. XX om. Hyrbilstjänster

E. Avtalsmall. Region Skåne. XX om. Hyrbilstjänster 1 (12) E. Avtalsmall xxxxxxx-xx mellan och XX om Hyrbilstjänster Koncerninköp inköp och upphandling i Postadress: 291 89 Kristianstad Besöksadress: Dockplatsen 26, 211 19 Malmö Telefon (växel): 040-675

Läs mer

Fält Communications AB Allmänna Villkor för Tjänster:

Fält Communications AB Allmänna Villkor för Tjänster: Fält Communications AB Allmänna Villkor för Tjänster: (gäller från och med den 1 december 2014) 1 ALLMÄNT 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då Fält Communications AB ( Fältcom ) tillhandahåller tjänster

Läs mer

Se bilaga 1. Prislista. Priserna som anges är takpris och Leverantören ska kunna offerera nya system under förutsättning att Cisco producerar dessa.

Se bilaga 1. Prislista. Priserna som anges är takpris och Leverantören ska kunna offerera nya system under förutsättning att Cisco producerar dessa. 1 Ramavtal Detta ramavtal med dnr har träffats mellan Domstolsverket med organisationsnummer 202100-2742 och Företagsnamn med organisationsnummer Organisationsnummer. 2 Omfattning Ramavtalet omfattar Cisco

Läs mer

Besiktningsprotokoll. Överlåtelsebesiktning plus. Tunavägen 1C, Järna 2013-04-15

Besiktningsprotokoll. Överlåtelsebesiktning plus. Tunavägen 1C, Järna 2013-04-15 Huvudkontor Gustavsviksvägen 7 702 30, Örebro E-post: info@svenskkvalitetssakring.se Webbsida: www.svenskkvalitetssäkring.se Besiktningsprotokoll Överlåtelsebesiktning plus Tunavägen 1C, Järna 2013-04-15

Läs mer

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING 2015-07-28 ÖVERLÅTELSEBESIKTNING Krokom Aspås-Lien 3:36 Nedre Gräftevägen 10, 835 94 Aspås Oktopal AB Samuel Permans gata 2, 831 30 Östersund Tel: 063-123530 Organistaionsnummer: 556669-0144, F-skattesedel

Läs mer

ÖREBRO Graningesjön 8

ÖREBRO Graningesjön 8 ÖREBRO Graningesjön 8 Gulltofsavägen 10 Överlåtelsebesiktning för säljare 2014 08 15 08:30 Innehållsförteckning 1 Granskning av tillhandahållna handlingar samt information från uppdragsgivaren 2 Okulär

Läs mer

ALLMÄNNA LEVERANSVILLKOR

ALLMÄNNA LEVERANSVILLKOR ALLMÄNNA LEVERANSVILLKOR Definitioner I de allmänna leveransvillkoren skall nedan angivna termer ha följande betydelse: Med Bolaget avses Dental Technology AB med organisationsnummer 556657-0338. Med Kunden

Läs mer

VINTROSA Vreta 3:16. Vretavägen 7. Överlåtelsebesiktning för säljare 2015 08 10 13:30

VINTROSA Vreta 3:16. Vretavägen 7. Överlåtelsebesiktning för säljare 2015 08 10 13:30 VINTROSA Vreta 3:16 Vretavägen 7 Överlåtelsebesiktning för säljare 2015 08 10 13:30 Innehållsförteckning 1 Granskning av tillhandahållna handlingar samt information från uppdragsgivaren 2 Okulär besiktning

Läs mer

2.1 Fastighet Med Fastighet avses fast egendom som angivits i Avtalet (definierat nedan).

2.1 Fastighet Med Fastighet avses fast egendom som angivits i Avtalet (definierat nedan). 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor ( Villkoren ) gäller när du som husägare ( Fastighetsägaren ) tecknar avtal med Satellithuset i limmared ab, org nr 556180-4583, med adress Fabriksgatan 2, 51442 Limmared,

Läs mer

VILLKOR FÖR KÖPKLAR. 1 Omfattning

VILLKOR FÖR KÖPKLAR. 1 Omfattning VILLKOR FÖR KÖPKLAR Följande delmoment ingår i KöpKlar 1 Omfattning 1. Överlåtelsebesiktning enligt SBR-modellen och besiktningsutlåtande (bilaga 1) 2. Okulär kontroll av vatten och avlopp (bilaga 2) 3.

Läs mer

Detta avtal gäller mellan TelliQ AB nedan kallad TelliQ och Kunden nedan kallad (Kund),

Detta avtal gäller mellan TelliQ AB nedan kallad TelliQ och Kunden nedan kallad (Kund), Tjänsteavtal TelliQ 2016-03-22 Detta avtal gäller mellan TelliQ AB nedan kallad TelliQ och Kunden nedan kallad (Kund), vid leverans av driftstjänster till TelliQ produkter. Avtalet träder i kraft i samband

Läs mer

Allmänna villkor Ver. 1.1 Gäller från 2011-03-25.

Allmänna villkor Ver. 1.1 Gäller från 2011-03-25. Allmänna villkor Ver. 1.1 Gäller från 2011-03-25. 1 Allmänt 1.1 Dessa villkor reglerar förhållandet mellan kunden ( Kund ) och Excellent Hosting Sweden AB ("EHSAB") 1.2 Kunden kan vara en myndig fysisk

Läs mer

RAMAVTAL FÖR JURIDISKA TJÄNSTER

RAMAVTAL FÖR JURIDISKA TJÄNSTER Diarienummer 2015/136 RAMAVTAL FÖR JURIDISKA TJÄNSTER Detta ramavtal, ( Ramavtalet ), har träffats mellan Tredje AP-fonden, ( AP3 ) och [firma leverantör] ( Juristbyrån ). 1. Bakgrund 1.1 AP3 har genomfört

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor för anslutning till HoforsNet

Allmänna avtalsvillkor för anslutning till HoforsNet Allmänna avtalsvillkor för anslutning till HoforsNet Parter HoforsNet Hofors Elverk AB, Box 153, 813 23 HOFORS 556425 7441 Namn : Adress: Postadress: Org.nr /Personnummer: 1 Tillämpningsområde Dessa villkor

Läs mer

Doktorsvägen 23 Farsta

Doktorsvägen 23 Farsta VIDJA 1:38 Doktorsvägen 23 Farsta Överlåtelsebesiktning för säljare 2014-09-12 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 GRANSKNING AV TILLHANDAHÅLLNA HANDLINGAR SAMT INFORMATION FRÅN UPPDRAGSGIVAREN...2 2 OKULÄR BESIKTNING...3

Läs mer

D-Dagen Anmälan sker i två steg: Det första steget i anmälan består av att anmäla er på:

D-Dagen Anmälan sker i två steg: Det första steget i anmälan består av att anmäla er på: D-Dagen 2016 Anmälan sker i två steg: Det första steget i anmälan består av att anmäla er på: http://nlg.bz/ddagen Det andra och sista steget består av att skriva på detta kontrakt (inklusive beställningsformulär)

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänt 1.1 Definitioner Begreppen nedan har följande betydelse i dessa Allmänna villkor. Allmänna villkor: Användare: Avgift: Avtalet:

Läs mer

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL 1. BAKGRUND 1.1 Detta personuppgiftsbiträdesavtal ( Biträdesavtalet ) reglerar Personuppgiftsbiträdets (enligt definition nedan) behandling av personuppgifter för den Personuppgiftsansvariges

Läs mer

Allmänna Försäljnings- och Leveransvillkor

Allmänna Försäljnings- och Leveransvillkor DACAPO STAINLESS AB Allmänna Försäljnings- och Leveransvillkor 1. INLEDNING Dessa Allmänna Försäljnings- och Leveransvillkor gäller för samtliga leveranser av produkter och/eller tjänster från Dacapo Stainless

Läs mer

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER 2008-01-30 Version 1.0 2 (6) Mellan Sjukvårdsrådgivningen SVR AB, organisationsnummer 556559-4230 (nedan benämnd Sjukvårdsrådgivningen) och organisationsnummer

Läs mer

PromikBook bas (gratis) med bokföring, dokumenthantering, fakturering, kundreskontra och leverantörsreskontra.

PromikBook bas (gratis) med bokföring, dokumenthantering, fakturering, kundreskontra och leverantörsreskontra. Användarvillkor Parter med organisationsnummer 556217-5157, adress, hädanefter under benämning PromikBook och Du/ditt företag hädanefter under benämning Användare. Tjänster PromikBooks tjänster består

Läs mer

Offert Radonsanering. Offert gällande radonsanering i fastighet. Bergagatan 32, Norrköping. Bergagatan Norrköping

Offert Radonsanering. Offert gällande radonsanering i fastighet. Bergagatan 32, Norrköping. Bergagatan Norrköping 1 Offert Radonsanering Offert gällande radonsanering i fastighet. Bergagatan 32 603 75 Norrköping Fastighetsbeteckning: Jorden 1 2 Björn Lundqvist Bergagatan 32 603 75 Norrköping 2019-09-16 AK Offert gällande

Läs mer

BESIKTNINGSPROTOKOLL

BESIKTNINGSPROTOKOLL BESIKTNINGSPROTOKOLL Utfört av Byggkonsulten Rune Norbäck AB FASTIGHET Parallellgatan 14 Hallsberg BESIKTNINGSFÖRRÄTTARE Rickard Andersson 070-996 32 87 BESTÄLLARE Gustav Andersson BESIKTNINGSDAG 2018-11-19

Läs mer

RAMAVTAL AVSEENDE JURISTTJÄNSTER

RAMAVTAL AVSEENDE JURISTTJÄNSTER Upphandling av ramavtal avseende juristtjänster 1 Mellan Post- och telestyrelsen org nr 202100-4359 (nedan kallad PTS) och NN org nr (nedan kallad Konsultföretaget) har träffats RAMAVTAL AVSEENDE JURISTTJÄNSTER

Läs mer

Mellan nedanstående parter, kommunen och leverantören har följande avtal träffats.

Mellan nedanstående parter, kommunen och leverantören har följande avtal träffats. 1 Uppdragets omfattning Leverantören [ ]ska utföra utbildningssamordning till kunden enligt detta avtal, förfrågningsunderlaget samt leverantörens anbud. Kunden garanterar inga angivna volymer under avtalsperioden.

Läs mer

Hyresvillkor, uppdaterad 1/1 2019

Hyresvillkor, uppdaterad 1/1 2019 Hyresvillkor, uppdaterad 1/1 2019 Nedan följer de hyresvillkor som Säve hyrmaskiner tillämpar. 1. Tillämplighet A. Dessa allmänna hyresvillkor skall tillämpas vid uthyrning av utrustningar och bygg/anläggningsmaskiner

Läs mer

MALL FÖR KONTRAKTSFÖRLAGA avseende Sysselsättning för personer med psykiska funktionshinder. Anordnare:

MALL FÖR KONTRAKTSFÖRLAGA avseende Sysselsättning för personer med psykiska funktionshinder. Anordnare: 1 (9) MALL FÖR KONTRAKTSFÖRLAGA avseende Sysselsättning för personer med psykiska funktionshinder Anordnare: 2 (9) Innehållsförteckning Sid nr 1 AVTALSPARTER 3 2 KONTAKTPERSONER FÖR AVTALET 3 3 AVTALSOMFATTNING

Läs mer

Avtal distribution m.m. av trycksaker. Box 27215 102 53 Stockholm

Avtal distribution m.m. av trycksaker. Box 27215 102 53 Stockholm AVTALSUTKAST Dnr Adm 2008/70 Bilaga 1 Avtal distribution m.m. av trycksaker 1. Avtalsparter Statens kulturråd Box 27215 102 53 Stockholm Organisationsnummer 202100-1280 Distributören Organisationsnummer

Läs mer

Capellavägen 26 Järfälla

Capellavägen 26 Järfälla SKÄLBY 3:1238 Capellavägen 26 Järfälla Överlåtelsebesiktning för säljare 2014-05-21 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 GRANSKNING AV TILLHANDAHÅLLNA HANDLINGAR SAMT INFORMATION FRÅN UPPDRAGSGIVAREN...2 2 OKULÄR BESIKTNING...3

Läs mer

ÖREBRO Tämnaren 6. Jägaregatan 12. Överlåtelsebesiktning för säljare 2014 10 30 13:30

ÖREBRO Tämnaren 6. Jägaregatan 12. Överlåtelsebesiktning för säljare 2014 10 30 13:30 ÖREBRO Tämnaren 6 Jägaregatan 12 Överlåtelsebesiktning för säljare 2014 10 30 13:30 Innehållsförteckning 1 Granskning av tillhandahållna handlingar samt information från uppdragsgivaren 2 Okulär besiktning

Läs mer

Konsumentverket och Sweboat- Båtbranschens Riksförbund har träffat följande överenskommelse:

Konsumentverket och Sweboat- Båtbranschens Riksförbund har träffat följande överenskommelse: Konsument verket KO PROTOKOLL Datum Dn r 2012-12-07 2011/103 : 3 80 Protokoll fört efter förhandlingar mellan Konsumentverket och Sweboat - Båtbranschens Riksförbund angående överenskommelsen 2012/16 om

Läs mer

SILLEN 2 Rundelsgatan 3 Södertälje. Överlåtelsebesiktning plus för säljare 2016-06-07

SILLEN 2 Rundelsgatan 3 Södertälje. Överlåtelsebesiktning plus för säljare 2016-06-07 SILLEN 2 Rundelsgatan 3 Södertälje Överlåtelsebesiktning plus för säljare 2016-06-07 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 GRANSKNING AV TILLHANDAHÅLLNA HANDLINGAR SAMT INFORMATION FRÅN UPPDRAGSGIVAREN...2 2 OKULÄR BESIKTNING...3

Läs mer

Upphandling av försäkringsskydd (hemförsäkring) för personer boende i särskilda boendeformer

Upphandling av försäkringsskydd (hemförsäkring) för personer boende i särskilda boendeformer Bilaga 19:18 till kommunstyrelsens protokoll den 22 oktober 2003, 24 PM 2003 RVII (Dnr 325-1178/2002) Upphandling av försäkringsskydd (hemförsäkring) för personer boende i särskilda boendeformer Borgarrådsberedningen

Läs mer

R OSLAGSNÄSBY 13:1 Sandbrovägen 35 Täby. Överlåtelsebesiktning plus för säljare 2016-04-18

R OSLAGSNÄSBY 13:1 Sandbrovägen 35 Täby. Överlåtelsebesiktning plus för säljare 2016-04-18 R OSLAGSNÄSBY 13:1 Sandbrovägen 35 Täby Överlåtelsebesiktning plus för säljare 2016-04-18 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 GRANSKNING AV TILLHANDAHÅLLNA HANDLINGAR SAMT INFORMATION FRÅN UPPDRAGSGIVAREN...2 2 OKULÄR

Läs mer

Avtal (förslag) 1. Omfattning. 2. Avtalsparter. 3. Avtalshandlingar. 4. Avtalstid

Avtal (förslag) 1. Omfattning. 2. Avtalsparter. 3. Avtalshandlingar. 4. Avtalstid Avtal (förslag) Mellan Institutionen för systemteknik, Linköpings universitet, org 202100-3096 (nedan kallat ISY) och [namn på leverantör], org nr [leverantörens organsiationsnummer] (nedan kallad leverantören)

Läs mer

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING 2015-08-31 ÖVERLÅTELSEBESIKTNING Östersund Slandrom 1:69 Slandrom 376, 832 93 Frösön Oktopal AB Samuel Permans gata 2, 831 30 Östersund Tel: 063-123530 Organistaionsnummer: 556669-0144, F-skattesedel www.oktopal.se

Läs mer

Adress Postnr Postort

Adress Postnr Postort Sidan 1 av 6 BESTÄLLNING / AVTAL Företagskund Företagsnamn Kontaktperson Adress Postnr Postort Organisationsnummer Tel Mobiltel E-post Tjänstebeskrivning (GEAB) tillhandahåller ett fiberpar för kunds bruk

Läs mer

Service-/supportavtal

Service-/supportavtal 1(7) Förlaga till Service-/supportavtal Ref till Avtal Nyckelsystem mellan Kungl.biblioteket och Leverantören Kommentar: Avtalet utgör tillsammans med förfrågningsunderlaget och leverantörens svar på förfrågningsunderlaget

Läs mer

BOE:s besiktningstjänst för husköpare

BOE:s besiktningstjänst för husköpare Vi tar reda på om innemiljön är mögelkontaminerad. Vi tar reda på byggnadens skick och bedömer risker, skador, fel och brister. Vi tar fram en övergripande plan för underhåll och kostnader vad behöver

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR MEDSPACE

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR MEDSPACE ALLMÄNNA VILLKOR FÖR MEDSPACE Genom att beställa tjänster från MedSpace har Användaren accepterat dessa Allmänna Villkor. Dessa Allmänna Villkor finns tillgängliga på MedSpace webbsida och kan erhållas

Läs mer

Beslutet/domen har överklagats. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande

Beslutet/domen har överklagats. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande Beslutet i webbversion 1 (7) Saken Tillsyn enligt fastighetsmäklarlagen (2011:666), fråga om överlåtelsehandlingar och rådgivnings- och upplysningsskyldighet. Prövning av om fastighetsmäklaren i ett förmedlingsuppdrag

Läs mer

MALL Inbjudan till anbudsgivning på. Vara/Tjänst. Titel. 200x-xx-xx

MALL Inbjudan till anbudsgivning på. Vara/Tjänst. Titel. 200x-xx-xx MALL Inbjudan till anbudsgivning på Vara/Tjänst Titel 200x-xx-xx MALL, Dnr xx-xxx/xx Innehållsförteckning Innehållsförteckning...1 1 Allmän orientering om upphandlingen...1 2 Administrativa bestämmelser

Läs mer

Nr 3 Information om Fiberstadens erbjudande om bredband inom GA2 i Långvind mm

Nr 3 Information om Fiberstadens erbjudande om bredband inom GA2 i Långvind mm Nr 3 Information om Fiberstadens erbjudande om bredband inom GA2 i Långvind mm Unikt erbjudande från Fiberstaden att ansluta sig till bredband före den 31 januari 2015! I anslutning till det avtal som

Läs mer

Bilaga 1 Allmänna villkor för Socialnämnds anslutning till Sammansatt Bastjänst Ekonomiskt Bistånd (SSBTEK)

Bilaga 1 Allmänna villkor för Socialnämnds anslutning till Sammansatt Bastjänst Ekonomiskt Bistånd (SSBTEK) Bilaga 1 Allmänna villkor för Socialnämnds anslutning till Sammansatt Bastjänst Ekonomiskt Bistånd (SSBTEK) 1. Allmänt Dessa Allmänna villkor reglerar Socialnämndens anslutning till Sammansatt Bastjänst

Läs mer

AVTAL Avtal avseende upphandling av traktorband och band till rundbalspress i samband med LIFE-projektet Foder & Fägring 2010-2014

AVTAL Avtal avseende upphandling av traktorband och band till rundbalspress i samband med LIFE-projektet Foder & Fägring 2010-2014 2011-XX-XX Bilaga 1 AVTAL Avtal avseende upphandling av traktorband och band till rundbalspress i samband med LIFE-projektet Foder & Fägring 2010-2014 Dnr. 511-719-2011 1. AVTALETS PARTER Mellan Länsstyrelsen

Läs mer

G R I M S TA 44:486 Barrstigen 15 Upplands Väsby

G R I M S TA 44:486 Barrstigen 15 Upplands Väsby G R I M S TA 44:486 Barrstigen 15 Upplands Väsby Överlåtelsebesiktning plus för säljare 2015-03-10 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 GRANSKNING AV TILLHANDAHÅLLNA HANDLINGAR SAMT INFORMATION FRÅN UPPDRAGSGIVAREN...2

Läs mer

BESIKTNINGSPROTOKOLL Anticimex Överlåtelsebesiktning av småhus - nivå 2

BESIKTNINGSPROTOKOLL Anticimex Överlåtelsebesiktning av småhus - nivå 2 BESIKTNINGSPROTOKOLL Anticimex Överlåtelsebesiktning av småhus nivå 2 Fastighetsuppgifter Fastighetsbeteckning: SUNDERBYN 67:362 Fastighetens adress: NYÅKERSVÄGEN 2B 954 41 SÖDRA SUNDERBYN Personuppgifter

Läs mer

BESIKTNINGSPROTOKOLL

BESIKTNINGSPROTOKOLL BESIKTNINGSPROTOKOLL Anticimex Överlåtelsebesiktning av småhus nivå 1 SE-QE-SD-708 B4 Besiktningsprotokoll Nivå 1 Utg.4 2009-06-01 Fastighetsuppgifter Fastighetsbeteckning: IDRE 26:12 Fastighetens adress:

Läs mer

Avtal Hälsoval Sörmland

Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Avtal har denna dag slutits mellan Landstinget Sörmland genom Enheten för Hälsoval Sörmland, nedan kallad Landstinget, och XX, nedan kallad Vårdgivaren. Avtalsparter Landstinget

Läs mer

(2) Socialnämnden ("Licenstagaren ) Adress: Telefax: Kontaktperson: E-postadress: LICENSAVTAL

(2) Socialnämnden (Licenstagaren ) Adress: Telefax: Kontaktperson: E-postadress: LICENSAVTAL Mellan (1) Socialstyrelsen, 106 30 Stockholm ("Socialstyrelsen") Telefax: 075-247 31 62 Kontaktperson: Katarina Munier E-postadress:katarina.munier@socialstyrelsen.se (2) Socialnämnden ("Licenstagaren

Läs mer

VALEA AB, Allmänna affärsvillkor

VALEA AB, Allmänna affärsvillkor VALEA AB, Allmänna affärsvillkor Beställning och bekräftelse av uppdrag Varje nytt uppdrag bekräftas skriftligen med avseende på innehåll, omfattning och överenskomna villkor med kund. Bekräftelsen kan

Läs mer

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur.

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur. Grandeur Sweden AB, 556885-4367 Dessa gäller för samtliga tjänster som Grandeur Sweden AB tillhandahåller sina kunder. Genom att teckna avtal om medlemskap med Grandeur Sweden AB godkänner Kunden dessa.

Läs mer

Allmänna villkor för Sebbex Ab Oy:s tjänster

Allmänna villkor för Sebbex Ab Oy:s tjänster Allmänna villkor för :s tjänster 1. Allmänt Dessa allmänna villkor reglerar de tjänster som finns beskrivna i avtalet och som tillhandahålls av (FO-nummer: 2348973-4). För det fall att det i avtalet eller

Läs mer

I de allmänna leveransvillkoren skall nedan angivna termer ha följande betydelse:

I de allmänna leveransvillkoren skall nedan angivna termer ha följande betydelse: Sälj/Leveransvillkor Allmänna leveransvillkor Definitioner I de allmänna leveransvillkoren skall nedan angivna termer ha följande betydelse: Med Bolaget avses Aqua Line Pipe Systems AB med organisationsnummer

Läs mer

Besiktning av villorna på Enskedefältets trädgårdsförening

Besiktning av villorna på Enskedefältets trädgårdsförening Detta är en unik besiktningsstrategi framtagen av till Enskedefältets trädgårdsförening Besiktning av villorna på Enskedefältets trädgårdsförening 2017-11-23 Detta är en unik besiktningsstrategi framtagen

Läs mer

Avtal om konsulttjänster

Avtal om konsulttjänster Avtal om konsulttjänster Parter Uppdragsgivare: I U C i Skåne AB, 556101-2153, Anckargripsgatan 3, 211 19 Malmö i det följande IUC SKÅNE AB Uppdragstagare: i det följande Konsulten Detta avtal anger de

Läs mer

FIRMA DAVID WIBERGH - Allmänna villkor

FIRMA DAVID WIBERGH - Allmänna villkor Detta är Firma David Wibergh:s allmänna försäljningsvillkor för konsulttjänster. Vid all kontakt med Firma David Wibergh så förutsätts kunden ha läst och godkänt dessa villkor. Dessa villkor gäller ovillkorligen

Läs mer

Ramavtal avseende tillhandahållande av statistik om offentliga upphandlingar m.m. ur databaser.

Ramavtal avseende tillhandahållande av statistik om offentliga upphandlingar m.m. ur databaser. KKV1000, v1.1, 2010-05-05 BILAGA 3 - AVTALSUTKAST 2011-11-08 Dnr 576/2011 1 (6) Ramavtal avseende tillhandahållande av statistik om offentliga upphandlingar m.m. ur databaser. 1. Parter Mellan Konkurrensverket

Läs mer

Överlåtelsebesiktning

Överlåtelsebesiktning Överlåtelsebesiktning Kärret 13 Abborregatan 6, 392 47 Kalmar Kalmar 2016-05-17 Richard Andersson Besiktningsbolaget Sydost AB Företaget innehar F-skattebevis Södra Vägen 5 Tfn 070-27 55 292 Säte Kalmar

Läs mer

S VARTBÄCKEN 8:31 Ingvarsgatan 71

S VARTBÄCKEN 8:31 Ingvarsgatan 71 S VARTBÄCKEN 8:31 Ingvarsgatan 71 Överlåtelsebesiktning Adress Telefon Org nr E-post E-post Forsbyv 1 74140 Knivsta 0707-911491 556866-0095 info@besiktningsmaninfocus.se INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 GRANSKNING

Läs mer

Överlåtelsebesiktning

Överlåtelsebesiktning Överlåtelsebesiktning Fisketuren 9 Hans Villius gata 25, 393 60 Kalmar Kalmar 2016-01-24 Richard Andersson Besiktningsbolaget Sydost AB Företaget innehar F-skattebevis Södra Vägen 5 Tfn 070-27 55 292 Säte

Läs mer

Avtal Hälsoval Sörmland

Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Avtal har denna dag slutits mellan Landstinget Sörmland genom Hälsoval Sörmland, nedan kallad Landstinget, och, nedan kallad Vårdgivaren. Avtalsparter Landstinget Landstinget

Läs mer

AVTAL AVSEENDE ADMINISTRATION AV TELEPRISKOLLEN

AVTAL AVSEENDE ADMINISTRATION AV TELEPRISKOLLEN Mellan Post- och telestyrelsen (organisationsnummer 202100-4359), nedan kallad PTS, och NN (organisationsnummer xxxx), nedan kallad Leverantören, har träffats följande AVTAL AVSEENDE ADMINISTRATION AV

Läs mer

AVTAL. 2. Definitioner Avtal detta avtalsdokument med tillhörande bilagor

AVTAL. 2. Definitioner Avtal detta avtalsdokument med tillhörande bilagor 1 (6) AVTAL Mellan Länsstyrelsen i Stockholms län, nedan kallad Beställaren (organisationsnummer 202100-2247) och xxxxxx, nedan kallad Leverantören (organisationsnummer xxxxxx-xxxx) har träffats följande

Läs mer

U PPSALA S UNNERSTA 99:5 Rosenvägen 16

U PPSALA S UNNERSTA 99:5 Rosenvägen 16 U PPSALA S UNNERSTA 99:5 Rosenvägen 16 Överlåtelsebesiktning Adress Telefon Org nr E-post E-post Forsbyv 1 74140 Knivsta 0707-911491 556866-0095 info@besiktningsmaninfocus.se INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 GRANSKNING

Läs mer

H OLLY W OODVÄGEN 41 Sollentuna

H OLLY W OODVÄGEN 41 Sollentuna H OLLY W OODVÄGEN 41 Sollentuna Överlåtelsebesiktning plus för säljare 2015-06-09 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 GRANSKNING AV TILLHANDAHÅLLNA HANDLINGAR SAMT INFORMATION FRÅN UPPDRAGSGIVAREN...2 2 OKULÄR BESIKTNING...3

Läs mer

Med Utprovning avses att konsulent och/eller tekniker bistår förskrivare med experthjälp vid val av hjälpmedel för bestämd brukare.

Med Utprovning avses att konsulent och/eller tekniker bistår förskrivare med experthjälp vid val av hjälpmedel för bestämd brukare. 2012-01-20 1 (5) BILAGA 4 DEFINITIONER TJÄNSTER Utprovning Med Utprovning avses att konsulent och/eller tekniker bistår förskrivare med experthjälp vid val av hjälpmedel för bestämd brukare. Anpassning

Läs mer

Avtal om tillhandahållande av information ur Lantmäteriets digitala arkiv - Arken

Avtal om tillhandahållande av information ur Lantmäteriets digitala arkiv - Arken L A N T M Ä T E R I E T 1 (5) AVTAL Arken 20 - Dnr Avtal om tillhandahållande av information ur Lantmäteriets digitala arkiv - Arken Mellan Staten genom Lantmäteriverket (org.nr 202100-4888), 801 82 Gävle,

Läs mer

RG 2017/33. Ramavtalsbilaga 3 Avropsavtal under Ramavtal avseende Korttjänster för statliga myndigheter

RG 2017/33. Ramavtalsbilaga 3 Avropsavtal under Ramavtal avseende Korttjänster för statliga myndigheter RG 2017/33 Ramavtalsbilaga 3 Avropsavtal under Ramavtal avseende Korttjänster för statliga myndigheter Avropsavtal under ramavtal avseende Korttjänster för statliga myndigheter Innehållsförteckning 1 Avrop...

Läs mer

Bilaga 3. Ramavtal SMHI och XXXXX

Bilaga 3. Ramavtal SMHI och XXXXX Bilaga 3 Ramavtal SMHI och XXXXX Innehållsförteckning 1 Parter... 1 2 Avtalets omfattning... 1 3 Avtalstid - Förlängning... 1 4 Avtalshandlingar... 1 5 Överlåtelse av avtalet... 1 6 Leverantörens åtaganden...

Läs mer

Allmänna villkor IS/IT uppdrag.

Allmänna villkor IS/IT uppdrag. Detta är Prima Pictura:s allmänna försäljningsvillkor för konsulttjänster. Vid all kontakt med Prima Pictura så förutsätts kunden ha läst och godkänt dessa villkor. Dessa villkor gäller ovillkorligen om

Läs mer

Allmänt försäkringsvillkor för BYGGFELSFÖRSÄKRING BF 1:4

Allmänt försäkringsvillkor för BYGGFELSFÖRSÄKRING BF 1:4 Allmänt försäkringsvillkor för BYGGFELSFÖRSÄKRING BF 1:4 2005-01-01 Allmänt försäkringsvillkor - Byggfelsförsäkring (enligt Lag om byggfelsförsäkring SFS 2004:552) Försäkringens omfattning framgår av försäkringsbrevet.

Läs mer

De i upphandlingen angivna kvantiteterna är beställarens ungefärliga behov kan variera och således över- eller underskridas.

De i upphandlingen angivna kvantiteterna är beställarens ungefärliga behov kan variera och således över- eller underskridas. 1 Parter Mellan nedanstående parter, leverantör och beställare, har följande avtal träffats. Leverantör: Företagsnamn, Organisationsnummer Leverantörens kontaktperson Avtalsfrågor: Beställaren: Örnsköldsviks

Läs mer