700/700i-serien bogserade sprutor När varje droppe räknas

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "700/700i-serien bogserade sprutor När varje droppe räknas"

Transkript

1 700/700i-serien bogserade sprutor När varje droppe räknas

2 2 700/700i-serien bogserade sprutor: Inledning Innehåll Inledning Alla 700/700i-serien bogserade sprutor Kraftig chassikonstruktion och fjädring Hållbar och flexibel rampkonstruktion Tillförlitlig sprutteknik och enkel manövrering Exklusivt för 700i-serien bogserade sprutor i-lösningar och i-paket Avancerad kontroll, precision och kapacitet Varför John Deere? Fakta och specifikationer... 15

3 700/700i-serien bogserade sprutor 3 Vad förväntar du dig av en bogserad spruta? Eftersom växtskyddsmedel kan utgöra så mycket som 60 % av dina sprutkostnader, är det viktigt att sprutningen är så exakt och effektiv som möjligt. Varje droppe räknas. Det är här John Deere kommer in i bilden. Tillförlitliga, hållbara sprutor och vår avancerade sprutteknologi minimerar spill och ökar din kapacitet och lönsamhet. 700-serien bogserade sprutor är idealiska för medelstora gårdar. De är kompakta, robusta och tillförlitliga, och den lågt placerade spruttanken och den låga tyngdpunkten ger bättre stabilitet vid sprutning på sluttningar och kuperade fält även med full tank. 700i-serien bogserade sprutor är perfekta för större kombinationsjordbruk. Med avancerad ISOBUS-teknologi och integrerade John Deere i-lösningar, kan du nu spruta med större precision och kostnadseffektivare än någonsin tidigare. Sex olika modeller Med rampbredder på meter (två- eller tredelade ramper) och en kapacitet på 2 400, eller liter, finns det säkert en spruta som passar dig. Alla tre modellerna finns i två utföranden: med eller utan i-lösningar.

4 4 700/700i-serien bogserade sprutor: Kraftig chassikonstruktion och fjädring Byggda av John Deere byggda för att hålla Alla John Deere 700/700i-serien bogserade sprutor är utrustade med en kraftig, välbalanserad chassikonstruktion och fjädrande axel (tillval) för tillförlitlig och varaktig prestanda, med minsta möjliga materialpåfrestning både på fält och väg. Den lågt placerade spruttanken och sprutrampen med parallellogramsystem och Z-länkage överför mer vikt till traktorn. Det innebär bättre viktfördelning, bästa spårföljning och mindre jordpackning. Den låga tyngdpunkten ger maximal stabilitet i kuperade förhållanden och gör att du kan hålla högre hastighet på vändtegen. Den kraftiga, hållbara ramen är perfekt för stora sprutlösningstankar, med upp till liter. Kraftig chassikonstruktion: Hållbar och underhållsfri Olika dragtyper Automatiskt spårföljningssystem: Minskar skador på grödan Fjädrande axel: Tillåter snabbare vägtransporter och absorberar stötar ute i fält

5 700/700i-serien bogserade sprutor 5 Byggda för att möta dina behov John Deere 700/700i-serien bogserade sprutor ger dig den flexibilitet som du behöver. Olika axlar med trumbromsar finns tillgängliga för anpassning av spårvidd och transporthastighet (25 eller 40 km/h). Med två stela axlar kan spårvidden ändras från 1,50 till 1,80 m eller 2,00 till 2,25 m genom att hjulen byter sida. En ställbar axel erbjuder steglös justering av spårvidden från 1,50 till 2,10 m. Smalt drag. Även i skarpa svänger kommer den smala dragbommen inte i kontakt med traktorhjulen. Du väljer det drag som passar dig bäst: Fast drag för låg tillkoppling Fast drag med hög tillkoppling (ej Sverige) Styrande drag med låg tillkoppling (tillval) Det styrande draget kan erhållas med manuell styrning eller med spårföljningsautomatik (tillval). Det senare gör att sprutans hjul exakt följer traktorspåren, vilket förhindrar skador på grödan, särskilt på vändtegen. Det helautomatiska manövreringssystemet (HMS) på alla i-sprutor kopplar automatiskt på och av automatiken på vändtegen. För smidiga och snabba vägtransporter, och för att absorbera stötar ute i fältet kan sprutorna, som tillval, utrustas med en fjädrande axel med underhållsfria dämpare. Det är ett beprövat system som, oavsett om tanken är full eller tom, erbjuder större kapacitet, samt förlänger sprutans livslängd. Den kraftiga, hållbara chassikonstruktionen optimerar viktfördelningen. Det smala styrande draget kommer inte i kontakt med traktorhjulen. För precisionssprutning och en mjukare gång ute i fält och snabba, smidiga vägtransporter, finns som tillval en fjädrande axel.

6 6 700/700i-serien bogserade sprutor: Hållbar och flexibel rampkonstruktion Sprutramper för alla grödor John Deere sprutramper anses av flera oberoende testinstitut som branschens stabilaste. Sprutrampen med parallellogramsystem med Z-länkage ger jämn täckning av alla grödor. Spruthöjden är justerbar och rampen, som är pendelupphängd i mitten, har ett anti svängningssystem med stötdämpare. Det finns två olika utföranden: m tvådelade sprutramper, med endast 2,55 m transportbredd m tredelade sprutramper med 3,0 m transportbredd, men ändå låg transporthöjd Alla våra sprutramper är utrustade med högkvalitets sprutledningar av rostfritt stål för driftsäker och problemfri körning under många år. Sprutrampens alla ledpunkter är kultappslagrade och de utbytbara lagren förhindrar att rampen böjer sig, även efter många års drift. Ramperna är också utrustade med en säkerhetsutlösning som förhindrar skador på rampen, genom att rampändarna antingen fälls in, ut eller upp. Rampens in-/utfällning sker med hjälp av hydraulcylindrar med ändlägesdämpning för bästa hållbarhet och minsta underhåll. Det finns inga drev, kedjor eller kablar. In- och utfällningen sker snabbt och enkelt.

7 700/700i-serien bogserade sprutor 7 Inbyggd precision och effektivitet Det innovativa John Deere parallellogramsystemet med Z-länkage, där rampen är placerad alldeles bakom sprutan, innebär maximum viktöverföring till traktorn, oberoende av spruthöjden. Rampen är pendelupphängd i mitten och har ett sofistikerat antisvängningssystem med stötdämpare som ytterligare förbättrar både precision och effektivitet. Cirkulationsledningssystemet gör att du kan börja sprutningen så snart du kör ut på fältet, vilket sparar mycket tid och vätska. Så snart huvudventilen stängs, cirkulerar sprutvätskan fram till sprutrampens sektionsventiler för att för att förhindra sedimentering. Efter sprutningen ökar flödesmängden genom ledningarna för en fullständig genomspolning.

8 8 700/700i-serien sprutor: Tillförlitlig sprutteknik och enkel manövrering Bästa fyllning, spolning och säkerhet På 700/700i-serien säkerställs omrörning, tankspolning och preparatfyllarens funktioner av en primär, separat högtryckskrets (10 bar) för hög prestanda, oberoende av spruttrycket. Fyllning av spruttanken med vatten och kemikalier, spolning av preparatfyllare och spruta, omrörning och till- och frånslagning av omrörningen sker med hjälp av endast två ventiler, märkta med tydliga symboler.

9 700/700i-serien bogserade sprutor 9 Kraftig tank, smart design Tankens rundade form bidrar till en lägre tyngdpunkt och ökad stabilitet. Dess branta profil och djupa sump gör att den kan tömmas helt, även vid körning i kuperade förhållanden. Den rundade formen garanterar fullständig omrörning och rengöring. Separat primär högtryckskrets Omrörning med högt tryck (sex injektorer i tankens botten) Omrörningen minskas automatiskt vid en lägre nivå än den inprogrammerade Fullständig tömning av tanken, även vid körning i kuperade förhållanden Två roterande rengöringsmunstycken i tanken ser till att denna spolas helt ren Bekväm manövercentral med logiska reglage Kontrollboxar i olika utföranden EL-4 automatiska kontrollbox, med förinställbara och färgkodade precisionsmunstycken, är lätt att använda och erbjuder avancerad funktion och tillförlitlig prestanda. I kombination med en elhydraulisk kontrollbox EHS-1, EHB-1 eller EHB-2 erbjuder EL 4 kontroll av samtliga sprutramps- och dragfunktioner. Alla kontrollboxarna har stora, robusta och manövervänliga strömbrytare. Med en elhydraulisk kontrollbox (EHS-1, EHB-1, EHB-2) kontrollerar du bekvämt samtliga sprutramps- och dragfunktioner. Bekväm och lätthanterlig Den 55 liter stora preparatfyllaren kan svängas ut för lätt åtkomlighet och du står stadigt på marken vid påfyllningen. Tvättar händerna gör du i en separat 20 liters tvättvattentank. Det finns två förvaringsutrymmen ett för rena kläder och det andra för använd skyddsutrustning. Pump och påfyllningsanslutning För den självsugande kolvmembranpumpen finns en pump med påfyllningsanslutning och snabbkopplingar (tillval) som snabbt fyller sprutan. Med en separat överföringsanslutning kan tanken tömmas fullständigt genom att överbliven vätska pumpas över till en förvaringstank. EL-4 automatisk kontrollbox: ett enkelt, tillförlitligt sätt att kontrollera och övervaka sprutningen.

10 10 Exklusivt för 700i-serien bogserade sprutor: i-lösningar och i-paket Intelligent sprutning börjar här Med nya 700i är det nu, för första gången, möjligt att utrusta en mellanstor, bogserad spruta med ISOBUS-teknologi och avancerade John Deere i-lösningar som AutoTrac (automatisk styrning), SprayerPro (rampsektionsautomatik), BoomTrac (automatisk rampnivåreglering) och AutoDilute (utspädning av vätskan) och naturligtvis FieldDoc, vårt erkända dokumentationssystem. Allt som behövs är en huvudspak, en GreenStar-monitor för inställning och övervakning av de olika funktionerna, och en StarFire positionsmottagare, som plockar upp GPS-signalen (du väljer den precisionsnivå som passar dig bäst). Komponenterna kan köpas separat eller ta fördel av vårt attraktiva i-paket. Genom att vidareutveckla befintliga i-lösningar har John Deere ökat 700ioch 800i-sprutornas kapacitet och precision ytterligare; förbättringar som belönats med en silvermedalj på Agritechnica 2009.

11 Exklusivt för 700i-serien bogserade sprutor 11 Fördelar med i-paket i-paketet innehåller alla i-lösningar, inklusive den avancerade StarFire itc mottagaren, en GreenStar 2600-monitor, SprayerPro automatik och BoomTrac rampnivåreglering. Varför välja endast vissa i-lösningar, när du kan få allt i ett paket? Huvudspak: Med huvudspaken har du fingertoppskontroll över alla viktiga funktioner under gång. Full kontroll med GreenStar-monitorer Ta full kontroll över sprutningen med en av våra avancerade GreenStar-monitorer. Välj antingen GS 1800 eller den större GS 2600 med pekfingersnavigering. Båda har en fyrfärgsskärm, vilket gör det lätt att visa och identifiera flera funktioner samtidigt. På GreenStar-monitorn förinställer du sprutningen, och med huvudspaken kontrollerar du alla viktiga funktioner under gång. Det är ett enkelt, men effektivt system. Exaktare styrning med en StarFire itc mottagare Med StarFire itc positionsmottagaren har du tillgång till många avancerade funktioner från automatisk styrning till exakt dosering för större precision och effektivitet GreenStar-monitor: Den mest avancerade monitorn för samtliga i-lösningar. Det är en färgmonitor med pekfingersnavigering, delad skärm och konfigurerbar startsida. Det är det ultimata valet för inställning och kontroll av din spruta och samtidig visning av alla funktioner på samma monitor. StarFire itc positionsmottagare: Denna mycket avancerade positionsmottagare låter dig växa i din egen takt. Den är kompatibel med samtliga StarFire satellitsignaler och kan flyttas mellan olika maskinslag och produktplattformar. Det är första steget till satellitnavigering och inkörsporten till en högre precisionsnivå GreenStar-monitor: En kompakt, ISO-förberedd, färgmonitor, perfekt som första monitor. Den är mycket flexibel med full kontroll över de viktigaste sprut- och AMS-funktionerna. Monitorn reglerar spruta, styrning och SprayerPro automatik. Alla mjukknappar och tumratten är ergonomiskt integrerade i huset.

12 12 Exklusivt för 700i-serien bogserade sprutor: Avancerad kontroll, precision och kapacitet Automatik erbjuder väsentligt ökad effektivitet John Deere i-lösningar utnyttjar varje droppe med enastående precision och effektivitet. BoomTrac-systemet kontrollerar automatiskt parallellitet och höjd över grödan. SprayerPro kontrollerar automatiskt till- och frånslagning av sprutrampens sektionsventiler och huvudventilen, FieldDoc dokumenterar och lagrar alla fältdata och AutoDilute-systemet inkluderar fullständig renspolning av hela sprutan efter användning! BoomTrac automatisk rampnivåreglering och höjdjustering BoomTrac använder två ultraljudssensorer en på varje sida på sprutrampen som kontinuerligt mäter och automatiskt justerar rampens parallellitet över grödan. Sprutbilden blir mycket jämnare och föraren kan koncentrera sig på att köra traktorn. BoomTrac rampnivåreglering: Kontrollerar automatiskt parallelliteten och korrekt höjd över grödan.

13 Exklusivt för 700i-serien bogserade sprutor 13 SprayerPro: Undviker överlappningar och mistor, ger en jämnare och exaktare täckning och använder mindre sprutlösning. Sprutkalkylator: Automatisk beräkning av sprutlösning vid varje fyllning av tanken. En skrivare i hytten skriver ut ett kvitto som du tar med dig till påfyllningsstationen. Intelligent SprayerPro-automatik Med SprayerPro slår sektionsventilerna och huvudventilen automatiskt till och från vid körning på oregelbundna fält och på vändtegen. Du kan välja att undvika eller begränsa överlappningar för att förhindra skador på grödan, eller säkerställa full täckning av grödan genom att undvika mistor. Automatisk dokumentation med FieldDoc Med FieldDoc dokumentation och ett desktopprogram kan du förbereda hela sprutningen från ditt kontor. Under arbetets gång spelar FieldDoc in och lagrar automatiskt alla sprutdata som behövs för produktspårning och för att uppfylla alla miljöbestämmelser. Med den nya sprutkalkylatorn i kombination med SprayerProautomatik och AutoDilute-system är John Deere åter steget före beträffande i-lösningar för sprutor. Fördelar: exaktare fyllning av sprutan exaktare och jämnare sprutning automatisk utspädning och styrning av kvarvarande vätska efter avslutad sprutning De nya utökade i-lösningarna för sprutor hjälper dig minimera mängden växtskyddsmedel, skydda miljön och minska dina kostnader. Snabbare och effektivare spolning med AutoDilute-system AutoDilute är ett automatiskt, multicycliskt utspädningssystem som efter sprutningen på ett enkelt sätt styr utspädningen av vätskan för renspolning av hela systemet. Du kan antingen stegvis späda ut vätskan multicycliskt eller via kontinuerlig utspädning av den höga koncentrationen växtskyddsmedel, beroende på tidigare besprutade grödor och använda växtskyddsmedel. AutoDilute uppfyller gällande miljöskyddslagstiftning och alla nuvarande EU-direktiv. Bekväm kontroll av hela utspädningsprocessen, direkt från hytten Ökad kapacitet tack vare snabbare spolning Färre förarmisstag, vilket resulterar i mindre skador på grödan och mindre miljöförorening AutoDilute: En separat pump leder rent vatten från sköljvattentanken till spruttanken för automatisk utspädning av vätskan. Sprutlösningspumpen sprider den utspädda vätskan genom hela cirkulationssystemet och sprutrampen. En specialmeny på GreenStar-monitorn tar hand om hela utspädningsprocessen. Snabbare, enklare beräkning av sprutlösningen med ny sprutkalkylator Glöm penna och papper. Sprutkalkylatorn beräknar hur mycket växtskyddsmedel och vatten du behöver för hela sprutningen för en full tank eller påfyllningar. Förberedd jobbet hemma innan du kör ut på fältet, eller mata in nödvändiga data i GreenStar-monitorn. Inom några sekunder visas svaret på kalkylatorn. Du sparar både tid och växtskyddsmedel!

14 14 700/700i-serien bogserade sprutor: Varför John Deere? Vi finns när du behöver oss När du köper en John Deere spruta, får du inte bara en förstklassig produkt. Hos oss är god service standard, och med på köpet följer en eftermarknadsuppbackning som håller lika hög klass. Återförsäljaren förstår problematiken med att kunna spruta grödan vid rätt tidpunkt och under rätta förhållanden. Hjälpen finns när du behöver den. Du arbetar hela tiden med maximal effektivitet. Tillförlitlig reservdelstillgänglighet och kunniga servicetekniker med tillgång till vår datoriserade tekniska databas gör att eventuella driftstörningar snabbt kan åtgärdas. Delar som inte finns i lager beställs från vår europeiska reservdelsdepå med, i de flesta fall, leverans redan nästa dag. Våra omfattande kvalitetskontroller inte bara uppfyller, utan även överträffar gällande säkerhets- och miljöbestämmelser. Alla John Deere sprutor är fabrikstestade och SKL-certifierade. När varje droppe räknas, räkna med John Deere.

15 700/700i-serien bogserade sprutor 15 Fakta och specifikationer 700/700i specifikationer 724/724i 732/732i 740/740i Nominell tankvolym (liter) Faktisk tankvolym (liter) Sköljvattentank (liter) Tvättvattentank (liter) Pumpkapacitet (liter/min) Ramphöjd (cm)* *Beroende på däckstorlek och rampjustering Vikter 724i/ i/ i/740 Totalvikt, tom spruta (kg) Totalvikt, full spruta (kg) Ungefärlig vikt med standardutrustning och 24 m sprutramp Kontrollbox Rampfunktioner EL-4 med hydrauluttag EL-4 med EHS-1 EL-4 med EHB-1 EL-4 med EHB-2 Hydraulisk in-/utfällning, höjdjustering och tiltning 1 EV + 2 DV Hydraulisk in-/utfällning, höjdjustering, tiltning och in-/utfällning av rampändar Elhydraulisk in-/utfällning, höjdjustering, tiltning och oberoende in-/utfällning av rampändar Elhydraulisk in-/utfällning, höjdjustering, tiltning och oberoende in-/utfällning av rampändar (höger/vänster) Elhydraulisk in-/utfällning, höjdjustering, tiltning och oberoende in-/utfällning av rampändar (höger/vänster) och variabel geometri EV = Enkelverkande; DV = Dubbelverkande 1 DV + fri retur 1 DV + fri retur 1 DV + fri retur 1 DV + fri retur 1 DA + fri retur 1 DV + fri retur 1 DV + fri retur Mått (cm)* Grundutförande Sprutramp A B C D E 724/732/740 18/12 m /732/740 20/12 m /732/740 21/12 m /732/740 24/12 m /732/740 28/14 m /732/740 24/18 m /732/740 27/18 m /732/740 27/21 m /732/740 28/20 m * Ungefärliga mått baserade på sprutor med 520/70R38 däck. Maskinens totalhöjd beror på rampens höjdjustering. Sprutramper Sprutramper Antal sektioner Sektionsbredder (m) Tvådelade ramper 18/12 m /12 m /12 m /12 m /12 m /12 m /14 m 6 4,5-4,5-4,5-4,5-4,5-4,5 28/14 m /14 m /14 m Tredelade ramper 24/18 m /18 m 7 4,5-4, ,5-4,5 27/21 m /20 m Alla sprutramper kan beställas med eller utan cirkulationsledningssystem

16 När varje droppe räknas. Oberoende av om du väljer en 700-serien standard spruta, eller i-utförandet, så har John Deere en modell som säkert passar din verksamhet. Vår stora erfarenhet av sprutteknologi är din säkerhet för att uppnå maximal produktivitet och bästa sprutekonomi på ett sätt som var otänkbart för bara några år sedan. Kombinera med vår erkända tillförlitlighet och hållbarhet, och det är lätt att se varför det lönar sig att välja John Deere kvalitet redan från början. Hos oss är god service och reservdelstillgänglighet standard. Vi hjälper dig att hålla din spruta i toppskick och öka din lönsamhet ytterligare. När varje droppe räknas, räkna med John Deere. Finansiera för att köpa det bästa! Att hitta rätt finansiering är lika viktigt som att välja rätt utrustning. Din John Deere återförsäljare kan erbjuda finansieringsalternativ som är lika bra som produkterna de säljer. Kontakta din John Deere återförsäljare och få mer information om de erbjudande som passar just din verksamhet. Denna broschyr är framtagen för distribution i ett flertal länder. Vissa illustrationer och tillhörande avsnitt kan hänvisa till finansiering, tillbehör och utrustningar som inte är tillgängliga i alla regioner. För ytterligare information kontakta din John Deere återförsäljare. John Deere förbehåller sig rätten till ändringar av specifikationer och utförande i denna broschyr utan föregående meddelande. Den gröna och gula John Deere färgkombinationen, logon med hjorten och namnet John Deere, är Deere & Company varumärken. YY S 11/09 1/1/2

800 och 800i-serien bogserade sprutor

800 och 800i-serien bogserade sprutor 800 och 800i-serien bogserade sprutor 800 och 800i-serien bogserade sprutor Gemensamt för 800 och 800i-serien bogserade sprutor är inte bara det eleganta utförandet. Sprutorna är även normgivande när det

Läs mer

Exakt produktivitet börjar här Pro-moduler och mängddosering.

Exakt produktivitet börjar här Pro-moduler och mängddosering. Exakt produktivitet börjar här Pro-moduler och mängddosering. Precisionslantbruk är enkelt Äger du redan en ISOBUS-förberedd spruta, såmaskin och/eller gödselspridare och vill nu kunna utnyttja fördelarna

Läs mer

GreenStar Business Pack Dokumentering ger framgång.

GreenStar Business Pack Dokumentering ger framgång. GreenStar Business Pack Dokumentering ger framgång. Maximal produktivitet. En allt-i-ett lösning. Vill du hitta ett sätt att administrera din verksamhet, med mindre krångel och ansträngning? GreenStar

Läs mer

AutoTrac Universalsats 200

AutoTrac Universalsats 200 AutoTrac Universalsats 200 Introduktion till guidning John Deere GreenStar guidesystem ökar inte bara värdet på dina maskiner, det hjälper dig också att effektivisera din tid på fältet. John Deere erbjuder

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

HarvestLab torrsubstansmätare

HarvestLab torrsubstansmätare HarvestLab torrsubstansmätare HarvestLab på fältet Exakt analys av ensilaget under gång! På John Deere självgående exakthackar sitter HarvestLab sensorn på utloppsröret, där den under gång utför tusentals

Läs mer

Nya 1470 och 1570 tröskor. MER maskin

Nya 1470 och 1570 tröskor. MER maskin Nya 1470 och 1570 tröskor MER maskin 2 Mer kvalitet Mer maskin. Behöver du öka din skördeproduktivitet? De nya 1470 och 1570 tröskorna har allt du behöver för att få jobbet gjort i tid enastående tillförlighet

Läs mer

Moteskas bogserade sprutor

Moteskas bogserade sprutor Moteskas bogserade sprutor Ramper och chassi är tillverkade av varmformade rör och fyrkantsprofiler, vilket ger absolut bästa hållfasthet och livslängd. Ramper och chassi blästras och grundmålas före slutlig

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

Balhantering. Maximera värdet på varje bal

Balhantering. Maximera värdet på varje bal Balhantering Maximera värdet på varje bal Perfekta balar. Varje gång Det finns många anledningar att välja original John Deere balhanteringsprodukter. De är framtagna och testade för din John Deere balpress

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING

CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING INDUSTRIKRANAR Kranar för KärnKraftverK HaMnKranar tunga lyfttruckar Service Service av verktygsmaskiner LYFTSYSTEM FÖR ARBETSSTATIONER CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING Konecranes clx Kättingtelfer

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF SB / SM* / SMF * Marknadsförs ej i Sverige Moving agriculture ahead SB-slåttermaskiner SB-rotorslåttermaskinerna är utrustade med den

Läs mer

AgroMaster S1 INSTRUKTIONSBOK

AgroMaster S1 INSTRUKTIONSBOK AgroMaster S1 INSTRUKTIONSBOK 2 BESKRIVNING Hjulomkrets i mm per antal magneter. Programmering se sida 4 Vindhastighet m/sek. Utsprutat liter total. Sprutat ha total. Avståndsmätning i meter.»0«-ställs

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Styr ett ton med en hand Twinca A/S utvecklar, producerar och förhandlar hydrauliska minidumprar till kunder över hela

Läs mer

Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare. Effektiv och skonsam vändning

Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare. Effektiv och skonsam vändning Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare Effektiv och skonsam vändning Rätt vändare för varje behov I Kverneland Taarups maskinprogram finns vändare med arbetsbredder mellan 4,6 och 11 m. 8000serien omfattar

Läs mer

>01/2015-SE

>01/2015-SE >01/2015-SE 406151-00 1 DX20 - DX30 DX, serien som ger spridning i toppklass 2 En ny generation med... Ökad komfort Ökad noggrannhet Högre kapacitet Fler spridningsbredder Innehåll DX20 4/5 DX20+ 6/7 DX30

Läs mer

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 Pöttinger TOP Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 TOP s-line Strängläggare med centrerad strängplacering, två och fyra rotorer Pöttinger har utvecklat en ny rotorlyft, med en lutande

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Bekväm, kraftfull och effektivt för ett renare resultat Säkert och bekvämt arbete: Det ergonomiska och ryggvänliga sätet garanterar att föraren kan arbeta

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

Futura Plus. Sjukhussäng

Futura Plus. Sjukhussäng Futura Plus Sjukhussäng Futura Plus När tillförlitlighet och mångsidighet är viktigt Nu och i framtiden Futura Plus är en klassiker som har uppnått utmaningarna att förbättra vårdkvaliteten för både patienter

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

mypro / mypro Zip Tvättutrustning med hållbarhet och lägsta livscykelkostnad i fokus

mypro / mypro Zip Tvättutrustning med hållbarhet och lägsta livscykelkostnad i fokus Electrolux Professional Mindre verksamheter mypro / mypro Zip Tvättutrustning med hållbarhet och lägsta livscykelkostnad i fokus 1 mypro för smarta verksamheter mypro hjälper dig att öka din lönsamhet

Läs mer

John Deere rotorslåtterkrossar. Ledande produktivitet

John Deere rotorslåtterkrossar. Ledande produktivitet John Deere rotorslåtterkrossar Ledande produktivitet Ledande prestanda Oslagbar kvalitet på avskärningen, beprövade bearbetningssystem och legendarisk styrka. Dessa egenskaper är inbyggda i alla John Deere

Läs mer

Installera på några sekunder, njut i åratal.

Installera på några sekunder, njut i åratal. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installera på några sekunder, njut i åratal. NYA living by Danfoss termostater. Uppgradera nu gör vardagen lite bekvämare. Installera och glöm oroa dig inte över programmeringen

Läs mer

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor Hako-Jonas 1200 / 1500 För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Hako-Jonas 1200 / 1500 Förenkla sopningen! Perfekt rengöring av större

Läs mer

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring Två rengöringslägen (renovering eller underhåll) för bästa resultat (AX 410) Robust och driftsäker utan en massa finesser, enkel att använda (AX 310)

Läs mer

Holms SL SOPREDSKAP: Smidig sopmaskin för mindre bärare nu med saltsopning

Holms SL SOPREDSKAP: Smidig sopmaskin för mindre bärare nu med saltsopning SOPREDSKAP: Holms SL Smidig sopmaskin för mindre bärare nu med saltsopning Holms SL är ett smidigt sopredskap för mindre bärare som kan monteras både bak och fram. Maskinen är anpassad för små och trånga

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

ENSTEGS INDUSTRITVÄTTMASKINER C-800SS C-2600SS. För effektiv rengöring

ENSTEGS INDUSTRITVÄTTMASKINER C-800SS C-2600SS. För effektiv rengöring ENSTEGS INDUSTRITVÄTTMASKINER C-800SS C-2600SS För effektiv rengöring 10.09.2015 Varför vattenbaserad rengöring? Kraven på snabbhet och effektivitet samt de allt strängare miljödirektiven har lett till

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Nya 165 till 180 hk (97/68 EC) 7030 Premium traktorer 190 till 203 hk med Intelligent Power Management

Nya 165 till 180 hk (97/68 EC) 7030 Premium traktorer 190 till 203 hk med Intelligent Power Management Nya 165 till 180 hk (97/68 EC) 7030 Premium traktorer 190 till 203 hk med Intelligent Power Management Nya 7030 Premium traktorer Den helt nya 7030 Premiumserien har konstruerats för att maximalt kunna

Läs mer

100 till 155 hk (74 till 114 kw) (97/68 EC) 6030 Premium traktorer. 115 till 180 hk (85 till 132 kw) med Intelligent Power Management

100 till 155 hk (74 till 114 kw) (97/68 EC) 6030 Premium traktorer. 115 till 180 hk (85 till 132 kw) med Intelligent Power Management 100 till 155 hk (74 till 114 kw) (97/68 EC) 6030 Premium traktorer 115 till 180 hk (85 till 132 kw) med Intelligent Power Management 6030-serien Premium traktorer 6030 Premium serien har konstruerats för

Läs mer

Prognosen för ökad produktivitet pekar uppåt...

Prognosen för ökad produktivitet pekar uppåt... Prognosen för ökad produktivitet pekar uppåt... i-lösningar Intelligenta. Innovativa. Integrerade. 2 Vad kunderna säger i-lösningar ökar lantbrukens kapacitet För att kunna driva ett lönsamt jordbruk gäller

Läs mer

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien Tallrikskultivatorer med individuellt upphängda tallrikar för stubbearbetning + OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 OPTIMER+ 1000 103-, 103R- OCH 1003-SERIEN EFFEKTIV

Läs mer

PEMA Rullbockar. Rullbockar

PEMA Rullbockar. Rullbockar Rullbockar PEMA Rullbockar Rullbockar är en nödvändighet vid hantering av cylindriska objekt såsom tankar, tryckkärl, vindkrafttorn, stora rör eller liknande vid svetsning, målning, blästring eller montering.

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

HJULTVÄTT EN KLASS FÖR SIG. Marknadsledande för högtryckshjultvättmaskiner

HJULTVÄTT EN KLASS FÖR SIG. Marknadsledande för högtryckshjultvättmaskiner HJULTVÄTT EN KLASS FÖR SIG Marknadsledande för högtryckshjultvättmaskiner ERA PROCESSER VÅR LÖSNING Sen år 2000 utvecklar och producerar PERFORMTEC GMBH högeffektiva hjultvättsystem för professionellt

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen.

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. MaxiWash STORT UTBUD Vi har rätt lösning för din fordonstvättverksamhet: KOMMERSIELL TUNG FORDONSTVÄTT ROLLOVER BILTVÄTTAR för låga, medelstora

Läs mer

BOGBALLE A / S. Vilka är vi.

BOGBALLE A / S. Vilka är vi. BOGBALLE A / S. Vilka är vi. Vi är en av världens ledande tillverkare av salt- och sandspridare. Tillverkning av ett stort antal gödselspridare innebär att vårt sortiment av saltspridare kan karakteriseras

Läs mer

När du vill ha mycket för pengarna

När du vill ha mycket för pengarna När du vill ha mycket för pengarna Olby-vagnen är alternativet för dig som vill ha mycket för pengarna. Tankvagnens unika byggnadssätt ger en låg tyngdpunkt och goda transportegenskaper. En skräddarsydd

Läs mer

Produktivitet och besparingar

Produktivitet och besparingar Produktivitet och besparingar vieskanmetalli.com DS-modellserie Noggrann sådjupsreglering med ett sidohjul Effektivare avskäring av halmen Noggrann reglering av utmatningsmängden Stora däck Litet drageffektsbehov

Läs mer

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Ideen bewegen mehr > PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tfn.: 0049 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de

Läs mer

SUPERLIGHT. Betongroterare LASTBILSPÅBYGGNAD MSM I SAMARBETE MED IMER GROUP

SUPERLIGHT. Betongroterare LASTBILSPÅBYGGNAD MSM I SAMARBETE MED IMER GROUP SUPERLIGHT Betongroterare LASTBILSPÅBYGGNAD MSM I SAMARBETE MED IMER GROUP En serie superlätta betongroterare från IMER Dessa superlätta betongroterare har en helt ny konstruktion, som garanterar maximal

Läs mer

Monitorarmar för LCD-monitorer

Monitorarmar för LCD-monitorer Monitorarmar för LCD-monitorer 438-LA61 Kompromisslös design Design i förening med funktion och prestanda när det är som bäst. En elgant 2-armad monitorarm med fem vridbara leder för stor flexibilitet.

Läs mer

Vagnar WECKMAN. och vägg med ISO 9002 kvalitets system.

Vagnar WECKMAN. och vägg med ISO 9002 kvalitets system. WECKMAN Vagnar Weckman Steel Oy är ett finskt privatägt aktiebolag med mer än 50 års erfarenhet. Weckman tillverkar traktorvagnar, maskinhallar/garage, och plåtprodukter till tak och vägg med ISO 9002

Läs mer

TERGO UFW Fyrvägstruck

TERGO UFW Fyrvägstruck TERGO UFW Fyrvägstruck 24/7 support worldwide network reach trucks UFW Fyrvägstrucken UFW 200/250 Maximal flexibilitet Nya UFW är flexibel och effektiv med långgods och även en fantastisk skjutstativtruck

Läs mer

Nya lampor på våra ursprungliga idéer

Nya lampor på våra ursprungliga idéer Duron UV-system. Nya lampor på våra ursprungliga idéer WEDECO har varit kända för sina effektiva UVdesinfektionslösningar i nästan 40 år. Vertikalt arrangerade UV-lampor har använts framgångsrikt under

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor Hako-Jonas 900 / 980 För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Hako-Jonas 900/980 effektiv helt enkelt...

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar Produktpresentation S-serien Ministickugnar S-serien stora små ugnar för ett perfekt bakresultat För att baka gott bröd med hög kvalitet krävs inte bara råvaror eller bake-off produkter av hög kvalitet.

Läs mer

Effektiva åtgärder som minskar läckage av växtskyddsmedel

Effektiva åtgärder som minskar läckage av växtskyddsmedel Effektiva åtgärder som minskar läckage av växtskyddsmedel Eskil Nilsson VISAVI Vellinge Eskil.nilsson@visavi.se 040 42 99 80 BFD 2010 Eskil Nilsson 1 SVT SYDNYTT 22 juni 2010 Bekämpningsmedel i Skånes

Läs mer

Bandsättare i GB-serien

Bandsättare i GB-serien POTATISTEKNIK BETTEKNIK GRÖNSAKSTEKNIK Bandsättare i GB-serien Professionell sätteknik när kraven är mycket höga Bandsätteknik från Grimme: 2, 3 och 4 rader GB-serien (Grimme Beltplanter) representerar

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF Burna slåtterkrossar GXS GXS P GXS Triple GXF Rotorbalk GXS GXS-slåtterkrossarna är utrustade med den unika JF-rotorbalken med slät undersida som utmärker sig genom: Top Service Helt slät undersida Låg

Läs mer

NYHET! NOVACAT S12. Slåtterkombination 97+018.13.1013

NYHET! NOVACAT S12. Slåtterkombination 97+018.13.1013 NYHET! NOVACAT S12 Slåtterkombination 97+018.13.1013 25 % större arealkapacitet 25 % mindre diesel Trots den enorma arbetsbredden på 11,20 m kan du köra slåtterkombinationen NOVACAT S12 med en traktor

Läs mer

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk Gödselvagnar Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar www.ap-gyllevogne.dk Effektivitet och driftsäkerhet Många års erfarenhet AP Gyllevogne AS har mer än 20 års erfarenhet när

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder

Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder Ett köp, tre maskiner AVR Ecoridger kombinerar tre funktioner i en ram. Genom att byta ut några komponenter kan du välja vilken maskin du vill använda: Ecoridger:

Läs mer

ADSORPTIONS- AVFUKTARE

ADSORPTIONS- AVFUKTARE Vattenskador // Adsorptionsavfuktare VATTENSKADOR ADSORPTIONS- AVFUKTARE Våra adsorptionsavfuktare har länge varit riktmärke i branschen när det gäller torkresultat, energieffektivitet och kvalitet. Med

Läs mer

Spearhead Twiga 320/420 Kombi

Spearhead Twiga 320/420 Kombi Spearhead Twiga 320/420 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontering En kompakt och robust

Läs mer

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen.

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen. Pahlén Pool System Det bekymmersfria sättet att äga pool Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på Det bekymmersfria sättet att äga pool. Vi vill att du skall njuta av

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet.

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet. SPENNARE GUIDEN 1 jodå, spennare fortsätter att skapa en ny standard för portabla displaysystem. I den här broschyren hittar du nya tekniska lösningar som går hand i hand med prisbelönt design. Varje produkt

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Oberoende och säkerhet Invacare Moover Delta scooter är konstruerad för att skapa ökade möjligheter till utomhusliv. Moover Delta med tonvikt på säkerhet, användarvänlighet och

Läs mer

Degavvägare för alla degtyper

Degavvägare för alla degtyper Degavvägare 2 Degavvägare för alla degtyper I Glimeks sortiment med degavvägare finns rätt maskin för alla bagerier. Glimek erbjuder automatiska degavvägare med stor viktnoggrannhet och kapacitet från

Läs mer

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Redskap Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Perfekt passform. Vi introducerar det nya sortimentet kompaktgrävskopor från Volvo. Dessa hållbara redskap är utformade för att prestera i perfekt harmoni

Läs mer

Holms PD Plus PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. bättre sikt på landsväg och stora ytor

Holms PD Plus PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. bättre sikt på landsväg och stora ytor PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. Holms PD Plus bättre sikt på landsväg och stora ytor Holms PD Plus är en nyutveckling av diagonalplogen Holms PD för snöröjning på landsväg och

Läs mer

Glystro Motorisera dina gardiner Med ett enkelt tryck blir ditt vardagsrum mer privat

Glystro Motorisera dina gardiner Med ett enkelt tryck blir ditt vardagsrum mer privat www.somfy.se Glystro Motorisera dina gardiner Med ett enkelt tryck blir ditt vardagsrum mer privat Motorisera dina gardiner m och det blir en njut Det är något av ett skådespel var gång en gardin motoriserad

Läs mer

VMS vertikala flerstegspumpar

VMS vertikala flerstegspumpar vertikala flerstegspumpar Vanliga användningsområden Våra högeffektiva vertikala flerstegspumpar är lämpliga för många användningsområden inom hantering av rent vatten och andra vätskor. Ej avloppsmiljöer.

Läs mer

Eldrivna motviktstruckar

Eldrivna motviktstruckar Eldrivna motviktstruckar 24/7 support worldwide network TX3 TX4 QX2 Säkra din verksamhet från beställning till leverans med UniCarriers eldriv motviktstruckar THE BEST OF UniCarriers utformar, tillverkar

Läs mer

Ocean - Mobila hygienstolar

Ocean - Mobila hygienstolar Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean-serien, det rostfria valet! Ocean hygienstolar erbjuder rätt modell för varje behov. Serien har olika modeller av mobila hygienstolar

Läs mer

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4 51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Nyhet: Mover TE R4 Manöversystem Enkel och bekväm resa Med Truma blir varje utflykt en semester De bästa platserna är ofta de mest svårtillgängliga.

Läs mer

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande LASTARE 3248/A 3248/TA med hytt Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande 3248/A för panoramasikt, se det du lastar Säker skyddshytt.

Läs mer

PALAX KS 50s VEDMASKINER

PALAX KS 50s VEDMASKINER PALAX KS 50s VEDMASKINER NYHET! STRONG PRO Palax KS50s för hårt professionellt bruk Palax KS 50s är en robust vedmaskin gjord för produktion av brännved av stora stockar. Maskinen är försedd med fullhydraulisk

Läs mer

synergy element enkelhet som ledord

synergy element enkelhet som ledord synergy element enkelhet som ledord elevator ThyssenKrupp elevator 2 Welcome to the I Next Level lovar vi kvalitetslösningar som är anpassade efter dina krav och som har ett ambitiöst syfte: att sträva

Läs mer

Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR

Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR 1 PRODUKTION GREINERs fabrik på ca 16,000 kvadratmeter hittar du i byn Pleidelsheim I södra Tyskland. Datorstödd automation har länge varit en del av

Läs mer

NYHET! + + M-Drive H-Drive EMC OptiPoint ISOBUS VariSpread + + Maximal nyttolast möter högsta precision

NYHET! + + M-Drive H-Drive EMC OptiPoint ISOBUS VariSpread + + Maximal nyttolast möter högsta precision Spridare för stora arealer Arbetsbredder 12 till 50 m NYHET! + + M-Drive + + + H-Drive + + + EMC + + + OptiPoint + + + ISOBUS + + + VariSpread + + Maximal nyttolast möter högsta precision 3 TWS 85.1 Spridaren

Läs mer

T30 11/14 bar. Kolvkompressorer

T30 11/14 bar. Kolvkompressorer T30 11/14 bar Kolvkompressorer Ingersoll Rand T30 har varit ledare i sin klass ända sedan den kom år 1929. Ingen annan kompressor kan mäta sig med den, vare sig beträffande pålitlighet, effektivitet, robust

Läs mer

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler SVENSKA Universalarkmataren bogserade väghyvel för utjämning vägar, jordbruk fält, torv produktion och andra områden. Höghållfast stål används i tillverkningen av utrustning för att säkerställa en lång

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

Framtiden för effektiv desinfektion

Framtiden för effektiv desinfektion Framtiden för effektiv desinfektion Intelligent kvalitet framtiden för effektiv desinfektion Avancerad hygienteknik Uppdraget för den nya KEN IQ-serien är att presentera den ultimata intelligenta hygienlösningen

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se SNABBHACK TYPHOON Anpassad för att producera alla sorters smet i olika grovlekar och med olika graders emulsion. Konstruktions fördelar Rostfritt utförande Hög kvalitet och pålitlig för produkter såsom

Läs mer