Annorlunda superhjältar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Annorlunda superhjältar"

Transkript

1 Fredag Kulturveckan Fredag 1 Annorlunda superhjältar

2 Superhjälten Fjärilsballerinan skapar fjärilsmagi. När hon snurrar så skapar hon fjärilar så att världen blir vacker och barn blir glada.

3 Superhjälten Fredsflickan använder sitt magiska hjärta för att skjuta ut fred över hela jorden. Så det blir inga krig.

4 Superhjälten Hammaren kan fixa hus, en stege som gått sönder och sånt med sin hammare. Hon kan också slå skurkar med den.

5 Superhjälten Blåa dockan använder sina magiska glasögon när hon skapar gladhet till alla som är ledsna och leker med dem som inte har någon att leka med. Hon är snäll.

6 Superhjälte Fotbollsapan är väldigt stark och hjälper barn att lära sig fotboll.

7 Superhjälten Önskekatten uppfyller barns och vuxnas drömmar.

8 Superhjälten Hulken är snabb, stark, bråkig, pigg och dum.

9 Superhjälten Magimannen springer fort med hjälp av sin magiska hjälm och kan trolla sig till olika platser.

10 Superhjälten Alien Hero är jättebra på att flyga. Han skjuter skurkar med sin alien-pistol.

11 Superhjälten Babyuggla byter blöjor snabbt på små bebisar.

12 Superhjälten Kastmannen kan kasta sin telefon jättefort på de onda.

13 Superhjälten Tigertjejen är en Pippistark tiger som kan dansa jättesnabbt. Han hjälper barn att dansa.

14 Superhjälten Motorcykelmannen har en magisk hammare som kan spika av sig själv. Han spikar in bovarna i lådor.

15 Superhjälten Stjärnkastaren "The Mask" har en stor mask och när han har den på sig får han en stor guldstjärna som han kastar på skurkarna supersnabbt så att det viner.

16 Superhjälten Stick-Man kan skjuta saker med sin laserplatta och flyga.

17 När Superhjälten Balett-tjejen snurrar så flyger det fjärilar ut ur kjolen. De skyddar henne så att hon kan hjälpa människor.

18 Superhjälten Färgmannen ger färg åt alla som vill ha färg. Han kan spruta färg ur glasögonen och ur hela sin kropp.

19 Superhunden kan göra allt till rosa. Färgen kommer ur tassarna. De som gillar rosa blir glada.

20 Supertigern kastar laserbananerna när det kommer en skurk.

21 Superhjälten Rocky med vattenpistolen hjälper fattiga barn genom att skjuta rent vatten.

22 Super-ipad kan säga åt sin telefon att göra vad som helst. Tex att bygga världens största hus så att de som inte har någonstans att bo får ett hem. Han kan välja så att det blir vilken dag som helst.

23 Superhjälten Julmannen kan kasta sina julstjärnor och ta bovens vapen och hota den in mot en vägg så att polisen kan ta boven.

24 Superglasögongubben är farfar till ett barn som blev bortrövat på natten till ett slott. Bovarna lämnade spår i form av mynt på väg till slottet. På vägen till slottet hittade farfar ett par jättestora glasögon. När han satte på sig dem såg han slottet och sprang dit. Han upptäckte att han var stark och kunde springa jättefort. Han sprang in, tog barnet i smyg och sprang hem. Det var så han upptäckte att han var en superhjälte.

25 Superhjälten Björnis är superstark och kan slåss när det finns dumma i närheten.

26 Marshmallow-mannen är superbra på att brottas och kan brotta ner alla i världen.

27 Superhjälten Tiger har superstyrka och kan hoppa upp och slå plan där tjuvar sitter som har snott guld från banken.

28 Superhjälten Lille Björn är jättestark. Om människor är i en byggnad som rasar kan han lyfta upp den så att den inte ramlar.

29 Superhjälten Lyxiga Lilly kan förvandla alla saker till godis och då tröstar hon barn.

30 Superhjälten Tulsan Flyg kan göra så att folk kan flyga. Den kan göra så att folk får ett hem i himlen.

31 Superhavskatten med sina glasögon kan göra vattenmurar mot fiender.

32 Superhjälten Skataren har en stor skiftnyckel som den kan slå iväg stenar på fiender med. Han är jättestark.

33 Superhjälten Gunphone skjuter iphones på bovar så att de börjar spela och så tar han dem.

34 Superhjälten Hammarmannen har en hammare som han kan slå med så att det kommer luft. Så att skurkarna flyger bort.

35 Superhjälten Rymdugglan har en magisk hatt så att han kan göra glitter överallt så att människor blir glittriga och glada.

36 Superhjälten Mister Kanin kan göra sig osynlig med sina osynlighetsglasögon. Han fångar skurkar och har sitt eget superskall. Två tassar bakåt och två tassar fram och så skäller han.

37 Superhjälten Ringmannen har en speciell ring. När han trycker på den så kan han fånga tjuvar och han blir stark och osynlig.

38 Superhjälten Godismannen skjuter godisklegg med sin pistol på tjuvar. Han kan aldrig tappa huvudet.

39 Superhjälten Banantigern kan springa jättefort och kasta bananer som sprängs på tjuvar och på dem som är taskiga.

40 Superhjälten Pizzakatten kan kasta pizzor med jättestark chili på tjuvarna. Han har ett hemligt gömställe ute på en ö.

41 Superhjälten Succer alien sparkar bollen och om den kommer på en tjuv så ramlar den.

42 Superhjälten Rosetthunden har en magisk rosett. När hon kastar rosetten blir det ett snöre som man kan binda tjuvar med.

43 Superhjälten Fiskmannen kan ta tillbaka alla blommor som har blivit stulna. Han är jättesnabb.

44 Superhjälten Skateboard-alien kan flyga med sin skateboard och skjuta laser genom ögonen.

45 Superhjälten Snygghetshunden hjälper dem som saknar snygghet. Han flyger med smycken. Han skrapar på dörren och när någon öppnar kommer han in med föremålet. Om man behöver hjälp laddar man hem en hemsida och trycker på en knapp där det står "Snygghetshunden".

46 När Supertjejen sätter på sig sina gummistövlar blir hon magisk. Om hon tittar på någon som är elak så blir de snälla. Sen blir alla kompisar.

47 Superhjälten Datahunden är jättebra på datorer. Han kollar på övervakningskameror på datorn och när han ser en skurk kommer han och slår ner den.

48 Superkatten är jättesnabb. Hon hjälper katter som bråkar och gör så att de blir vänner.

49 Superhjälten Rymdkillen kan andas under vattnet och i rymden när han fäller ner masken.

Annorlunda superhjälta r. Kulturveckan måndag 1

Annorlunda superhjälta r. Kulturveckan måndag 1 Annorlunda superhjälta r Kulturveckan 2017 - måndag 1 Superunderkläder och bullar Superhjälten Superbjörnen kan flyga och han kan skapa allting. Han skapar leksaker till barn som inte har några så att

Läs mer

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan torsdag 1

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan torsdag 1 Annorlunda superhjältar Kulturveckan 2017 - torsdag 1 Superhjälten Hammarugglan fångar skurkar. När han slår hammaren i marken blir det jordbävning och skurkarna flyger in i väggen. Det här är superhjälten

Läs mer

Annorlunda superhjältar. Av: Åk 2 från Jäderfors, Gullhed, Hedäng och Montessoriskolan

Annorlunda superhjältar. Av: Åk 2 från Jäderfors, Gullhed, Hedäng och Montessoriskolan Annorlunda superhjältar Av: Åk 2 från Jäderfors, Gullhed, Hedäng och Montessoriskolan Superhunden med skiftnyckeln och solglasögonen kan fånga flygplan med sin stora tass och laga dem så att de inte kraschar

Läs mer

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan torsdag 2

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan torsdag 2 Annorlunda superhjältar Kulturveckan 2017 - torsdag 2 Det här är Discobjörnen och han känner på sig när man har tråkigt. Då kommer han och gör disco och då blir alla barnen glada. Min superhjälte heter

Läs mer

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan Onsdag 1

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan Onsdag 1 Annorlunda superhjältar Kulturveckan 2017 - Onsdag 1 Den här superhjälten Lana gör jättegoda pizzor i rekordfart till alla barn som är hungriga. Superhjälten Heba ger smarriga godisklubbor till alla barn

Läs mer

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan Torsdag 1

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan Torsdag 1 Annorlunda superhjältar Kulturveckan 2016 - Torsdag 1 Superhjälten Solbrillis kan flyga och har lasersyn. Han ser genom husen vilka som har tappat bort sina kalsonger och ger dem nya. Superhjälten Boxuggla

Läs mer

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan onsdag 1

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan onsdag 1 Annorlunda superhjältar Kulturveckan 2016 - onsdag 1 Gummimannen kan böja sin kropp jättelångt. Han har också supersyn så han kan se om någon har problem och då kan han sträcka sig dit och hjälpa dem.

Läs mer

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan måndag 1

Annorlunda superhjältar. Kulturveckan måndag 1 Annorlunda superhjältar Kulturveckan 2016 - måndag 1 Super-Melker äter kakor och skjuter ut dem på elaka personer. Kawaiiflickan ger folk kärlek och hon gör dem glada. Superhjälten Fjärilsflickan hjälper

Läs mer

Kulturveckan fredag 2. Annorlunda Superhjältar

Kulturveckan fredag 2. Annorlunda Superhjältar Kulturveckan 2016- fredag 2 Annorlunda Superhjältar Tiger hjälten kan bygga upp saker jättesnabbt och räddar folk i nöd. Superhjälten Margareta hjälper barn och vuxna om de behöver glasögon. Glasögonen

Läs mer

Annorlunda superhjältar

Annorlunda superhjältar Annorlunda superhjältar Onsdag Kulturveckan 2016 - onsdag 2 Superhjälten Godisbjörnen har en magisk klubba. Om han slickar på det blåa kan han springa jättefort. Om han slickar på det gröna kan han hoppa

Läs mer

Annorlunda superhjältar. Av: Åk 2 på Västanbyn och Murgårdsskolan.

Annorlunda superhjältar. Av: Åk 2 på Västanbyn och Murgårdsskolan. Annorlunda superhjältar Av: Åk 2 på Västanbyn och Murgårdsskolan. Ggjkliyg Superhjälten Lilly flyger och kramar den som är ledsen. Superhjälten Vänskapshunden ger sällskap och ger kärlek. Superhjälten

Läs mer

Annorlunda superhjältar. Av: Åk 2 på Västanbyn och Murgårdsskolan

Annorlunda superhjältar. Av: Åk 2 på Västanbyn och Murgårdsskolan Annorlunda superhjältar Av: Åk 2 på Västanbyn och Murgårdsskolan Superhjälten Babianhjälparen räddar folk från drakar med sitt svärd. Han är kung på att rädda folk. Godishjälten är en superhjälte som hjälper

Läs mer

Noa går på taket. Han leker att han flyger. En takpanna lossnar. Noa ramlar. Hjälp! ropar Noa. ISBN 978-91-86651-97-8. HEGAS www.hegas.

Noa går på taket. Han leker att han flyger. En takpanna lossnar. Noa ramlar. Hjälp! ropar Noa. ISBN 978-91-86651-97-8. HEGAS www.hegas. Frågor Noa på taket av Noa går på taket. Han leker att han flyger. En takpanna lossnar. Noa ramlar. Hjälp! ropar Noa. NOA PÅ TAKET på taket ISBN 978-91-86651-97-8 www.hegas.se noa_paa_taket_oms.indd 1

Läs mer

Dagboken Mini. Av Lillia

Dagboken Mini. Av Lillia Dagboken Mini Av Lillia September 7 september Hej dagboken. Jag heter Lilia och jag är 12 år gammal. Jag har en egen orm som heter Lusen. Jag går i klass 5 och älskar att spela fotboll. Jag började skriva

Läs mer

Kapitel 1 Personen Hej jag heter Lars jag är 9 år och jag går på Söderskolan. Jag tycker om min morfar. Jag har 4 syskon 2 bröder och 2 systrar. Mina

Kapitel 1 Personen Hej jag heter Lars jag är 9 år och jag går på Söderskolan. Jag tycker om min morfar. Jag har 4 syskon 2 bröder och 2 systrar. Mina Kapitel 1 Personen Hej jag heter Lars jag är 9 år och jag går på Söderskolan. Jag tycker om min morfar. Jag har 4 syskon 2 bröder och 2 systrar. Mina bröder är 8 år gamla och mina systrar är 3 och 5år.

Läs mer

Framsida med texten Kulturskolans allsångsprojekt 10 år, eller Allsångshäfte 2019 med logga och gärna passande bild.

Framsida med texten Kulturskolans allsångsprojekt 10 år, eller Allsångshäfte 2019 med logga och gärna passande bild. Framsida med texten Kulturskolans allsångsprojekt 10 år, eller Allsångshäfte 2019 med logga och gärna passande bild. Varm körv! De tre gubbarna skulle träffas på stan, blev lite hungriga och köpte sig

Läs mer

Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6

Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6 Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6 Rudolf Nu ska jag berätta om Rudolf Rudenstam. Rudolf är 38 är

Läs mer

Kapitel 1 I planet. Jag har varit flygrädd hela mitt liv. Men min mormor blev sjuk,

Kapitel 1 I planet. Jag har varit flygrädd hela mitt liv. Men min mormor blev sjuk, Ön Meriel shahid Kapitel 1 I planet Jag har varit flygrädd hela mitt liv. Men min mormor blev sjuk, Så jag måste åka till Frankrike. Jag är i flygplanet nu och jag börjar få panik. Jag hör att mitt hjärta

Läs mer

10 september. 4 september

10 september. 4 september I AM GREGER PUTTESSON 4 september Hej dumma dagbok jag skriver för att min mormor gav mig den i julklapp! Jag heter Greger förresten, Greger Puttesson. Min mamma och pappa är konstiga, de tror att jag

Läs mer

Denna bok är tillägnad till mina bröder Benjamin,Pont us,theo och min syster Celina.

Denna bok är tillägnad till mina bröder Benjamin,Pont us,theo och min syster Celina. Kapitel 1 - Hej! Sid: 4-5 Denna bok är tillägnad till mina bröder Benjamin,Pont us,theo och min syster Celina. Kapitel 2 - Brevet. Sid:6-7 Kapitel 3 - Nycklarna. Sid:8-9 Kapitel 4 - En annan värld. Sid:10-11

Läs mer

Rymdis... och Rymdalina Plåtis, Kattapult [och rymden]

Rymdis... och Rymdalina Plåtis, Kattapult [och rymden] Rymdis... och Rymdalina Plåtis, Kattapult [och rymden] . Langt borta i rymden... fast inte så långt som man skulle kunna tro, ligger en liten grön planet, Grönis heter den. Planeten ser ut ungefär som

Läs mer

Det finns en konstig dörr på skolan och ingen har gått in där på 70 år. Den vill jag gärna gå in i för nästan ingen vet vad som finns där inne.

Det finns en konstig dörr på skolan och ingen har gått in där på 70 år. Den vill jag gärna gå in i för nästan ingen vet vad som finns där inne. Gjord av Axel Kapitel 1 Dörren Hej jag heter Alex. Jag är 9 år och gillar fotboll och judo. Jag går i Laxskolan som ligger i Göteborg Mitt hår har jag färgat grönt. Jag gillar färgen grön och har ett grönt

Läs mer

Kapitel 1 - Hej Hej jag heter Adele! Jag är 10 år. Idag har jag en T-shirt och shorts på mig. Min bästa vän heter Sofia och hon har en tunika på sig.

Kapitel 1 - Hej Hej jag heter Adele! Jag är 10 år. Idag har jag en T-shirt och shorts på mig. Min bästa vän heter Sofia och hon har en tunika på sig. Kapitel 1 - Hej Hej jag heter Adele! Jag är 10 år. Idag har jag en T-shirt och shorts på mig. Min bästa vän heter Sofia och hon har en tunika på sig. Hon och jag går i samma klass, 4A på Grundhögskolan.

Läs mer

Den magiska. dörren skriven av. Diana och Leia.

Den magiska. dörren skriven av. Diana och Leia. Den magiska dörren skriven av Diana och Leia. Kapitel 1- Hej Hej jag heter Heidi. Jag är 8 år. Jag gillar hästar. Min favoritfärg är rosa. Mitt hår är blont. Jag har blåa ögon. Jag har en hund som heter

Läs mer

Av Lukas.Ullström klass 5 svettpärlan.

Av Lukas.Ullström klass 5 svettpärlan. Jorden Bildas Av Lukas.Ullström klass 5 svettpärlan. Det var en gång en måne som kallades gubben i månen för han var typ en levande måne som åkte omkring i rymden och skapade saker. Han var gud över allting

Läs mer

Kapitel 2 Kapitel 3 Brevet Nyckleln

Kapitel 2 Kapitel 3 Brevet Nyckleln Den magiska dörren Kapitel 1 Hej Hej! Jag heter Conelia. Min skola heter Kyrkmon. Jag är 9 år. Jag har blont hår. Jag gillar att spela bandy och att rita. Min bästa vän är Wilda. Jag är mycket rädd för

Läs mer

Den magiska dörren. Kapitel 1 Johan

Den magiska dörren. Kapitel 1 Johan Den magiska dörren. Kapitel 1 Johan Hej jag heter Johan och är 10 år gammal. Jag gillar parkour. Jag har parkourhandskar och egna skor som jag bara får använda när jag skall ut och köra sporten. Jag går

Läs mer

Ny tidning i Adelöv! Vi kommer att jobba med: 1. Intervjuer. 2. Reportage. 3. Korta notiser om allt. 4. Roliga historier, korsord och sudoku för alla

Ny tidning i Adelöv! Vi kommer att jobba med: 1. Intervjuer. 2. Reportage. 3. Korta notiser om allt. 4. Roliga historier, korsord och sudoku för alla Nr. 1 ADELÖVSBLADET vecka 5-6 2011 Ny tidning i Adelöv! Välkommen till Adelövsbladet, en ny tidning gällande allt som händer i Adelöv. Vi på redaktionen kommer att jobba intensivt med detta projekt, Adelövsbladet

Läs mer

Sagor. Årskurs 2 Vårterminen D-skolan Oxelösund

Sagor. Årskurs 2 Vårterminen D-skolan Oxelösund Sagor Årskurs 2 Vårterminen 2018 D-skolan Oxelösund Tre kaniner Det var en gång tre kaniner som heter Emeli, Albin och Rune. Dom var i skogen och lekte. Räven letar efter mat. Då såg han kaninerna. Då

Läs mer

Gjord av Kapitel 1 - Hej! Sid: 4-5

Gjord av Kapitel 1 - Hej! Sid: 4-5 Gjord av Kapitel 1 - Hej! Sid: 4-5 Kapitel 2 - Brevet 6-7 Kapitel 3 - Nycklarna 8-9 Kapitel 4 - En annan värld 10-11 Albin Kapitel 5 - En annorlunda vän 12-13 Kapitel 6 - Mitt uppdrag 14-15 Kapitel 7 -

Läs mer

Barn och vuxna stora och små, upp och stå på tå Även då, även då vi ej kan himlen nå.

Barn och vuxna stora och små, upp och stå på tå Även då, även då vi ej kan himlen nå. Solen har gått ner Solen har gått ner, mörkret faller till, inget kan gå fel, men ser vi efter får vi se För det är nu de visar sig fram. Deras sanna jag, som ej får blomma om dan, lyser upp som en brand.

Läs mer

ÖN Av ANTON AXELSSON

ÖN Av ANTON AXELSSON ÖN Av ANTON AXELSSON Kapitel 1 Jag nickar och ler mot flygvärdinnan som passerar. Bredvid mig sitter en gammal dam. Vi småpratar lite och jag får reda på att hon är rädd för att flyga. Jag försöker att

Läs mer

Berättelsen om Molly Victoria von Bubbelgum

Berättelsen om Molly Victoria von Bubbelgum Berättelsen om Molly Victoria von Bubbelgum Stella Lindbäck Molly Victoria von Bubbelgum vaknade av att det lät som att ett fönster krossades. Hon vågade inte gå ner och kolla. Men hon sprang ner för trappan

Läs mer

Innehållsförteckning. Kapitel 1

Innehållsförteckning. Kapitel 1 Innehållsförteckning Kapitel 1, Zara: sid 1 Kapitel 2, Jagad: sid 2 Kapitel 3, Slagna: sid 3 Kapitel 4, Killen i kassan: sid 5 Kapitel 5, Frågorna: sid 7 Kapitel 6, Fångade: sid 8 Kapitel 1 Zara Hej, mitt

Läs mer

Kapitel 1 Jag sitter på min plats och tänker att nu ska jag åka till Los Angeles, vad spännande. Kvinnan som sitter bredvid mig börja pratar med mig.

Kapitel 1 Jag sitter på min plats och tänker att nu ska jag åka till Los Angeles, vad spännande. Kvinnan som sitter bredvid mig börja pratar med mig. Av: Minhua Wu Ön Kapitel 1 Jag sitter på min plats och tänker att nu ska jag åka till Los Angeles, vad spännande. Kvinnan som sitter bredvid mig börja pratar med mig. Vi pratar med varandra, efter en lång

Läs mer

Frågor. Noa gör upp eld. av Kirsten Ahlburg. 1. Varför gör Noa upp eld? 2. Vad händer när Noa häller bensin på veden? 3. Varför hämtar Noa vatten?

Frågor. Noa gör upp eld. av Kirsten Ahlburg. 1. Varför gör Noa upp eld? 2. Vad händer när Noa häller bensin på veden? 3. Varför hämtar Noa vatten? Frågor Noa gör upp eld av gör upp eld 1. Varför gör Noa upp eld? 2. Vad händer när Noa häller bensin på veden? 3. Varför hämtar Noa vatten? 4. Vem hör när Noa ropar Hjälp!? 5. Vem släcker elden? FRÅGOR

Läs mer

Förkortad version av Dr Seuss saga The cat in the hat. Berättelsen är utan rim.

Förkortad version av Dr Seuss saga The cat in the hat. Berättelsen är utan rim. Förkortad version av Dr Seuss saga The cat in the hat. Berättelsen är utan rim. Häfte gjort av Skolgnistan. Får ej säljas vidare. http://skolgnistan.wordpress.com Idag så sken inte solen. Det regnade för

Läs mer

Kapitel 3. Kapitel 4. j-jag vå-ågar inte.

Kapitel 3. Kapitel 4. j-jag vå-ågar inte. Magiska dörren Kapitel 1 Kapitel 2 Jag smällde argt igen dörren! Det kändes som att allting hade gått dåligt den dagen. Först i skolan så började det med att dom vanliga dumma killarna retades. Sedan hade

Läs mer

Kapitel 1 Hej jag heter Tony. Jag går på himlaskolan. Jag är 10 år. Jag tycker mycket om min kompis Kevin. Han är också 10 år. Vi båda tycker om fotboll. Jag är ganska osäker på vaktmästaren. Han är lite

Läs mer

En bättre värld LÄSFÖRSTÅELSE WILLIAM KOWALSKI ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

En bättre värld LÄSFÖRSTÅELSE WILLIAM KOWALSKI ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN WILLIAM KOWALSKI LÄSFÖRSTÅELSE KAPITEL 1 härbärge (sida 5, rad 1), en plats att sova på misshandlat (sida 5, rad 9), slagit blåtira (sida 7, rad 9), blåmärke runt ögat efter

Läs mer

Jag är så nyfiken på den konstiga dörren. Jag frågar alla i min klass om de vet något om den konstiga dörren, men ingen vet något.

Jag är så nyfiken på den konstiga dörren. Jag frågar alla i min klass om de vet något om den konstiga dörren, men ingen vet något. Kapitel 1 Hej Hej! Jag heter Julia. Min skola heter Kyrkmon. Jag är 8 år, jag tycker om att ha vänner. Min favoritfärg är turkos och svart.jag har många kompisar på min skola. Mina kompisar heter Albin,

Läs mer

Kapitel 1 hej. Det finns en dörr i skolan som jag undrar över. Den är i mitt klassrum och fröken säger att dörren aldrig har öppnats.

Kapitel 1 hej. Det finns en dörr i skolan som jag undrar över. Den är i mitt klassrum och fröken säger att dörren aldrig har öppnats. Kapitel 1 hej Jag heter Eric Knutson och är 9 år. Jag har ljust hår och jag är ganska kort jag gillar att spela fotboll och innebandy. Min mamma heter Karin och hon har också har just hår. Min pappa heter

Läs mer

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert Ökpojken Mitt i natten så vaknar Hubert han är kall och fryser. Han märker att ingen av familjen är där. Han blir rädd och går upp och kollar ifall någon av dom är utanför. Men ingen är där. - Hallå är

Läs mer

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Veronicas Diktbok Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Vi gör roliga saker tillsammans. Jag kommer alltid

Läs mer

Kapitel 3- Affischen. När vi var ute på rasten såg jag en affisch. Det stod: Inga nyheter! Ni behöver inte läsa tidningen eller titta på tv.

Kapitel 3- Affischen. När vi var ute på rasten såg jag en affisch. Det stod: Inga nyheter! Ni behöver inte läsa tidningen eller titta på tv. Monstret Kapitel 1- Ljuden. -Hörde du ljudet frågade Mira? -Nej sa Lisa Vilket ljud? -Det lät som ett MONSTER sa jag! Lisa är min bästa vän. Vi satt på kemilektionen med den argaste läraren. Han hette

Läs mer

Läskort 2. Läskort 1. Läskort 4. Läskort 3

Läskort 2. Läskort 1. Läskort 4. Läskort 3 Läskort 1 Simon är 12 år. Han tycker mycket om att resa. Han har varit i många länder. Han tyckte mest om Italien, Spanien och USA för att maten är godast där. Nästa gång vill han resa till Sydafrika.

Läs mer

Den magiska dörren. av Oskar Åsén

Den magiska dörren. av Oskar Åsén Den magiska dörren av Oskar Åsén Kapitel 1 Hej Hej jag heter Gårdon min bästa vän heter Bert Jag är 10år och jag går i fyra c Jag går på Jadolfgårdens skola Vi brukar åka slalom efter skolan Vi spelar

Läs mer

Kapitel 2 Jag vaknar och ser ut som en stor skog fast mycket coolare. Det är mycket träd och lianer överallt sen ser jag apor som klättrar och

Kapitel 2 Jag vaknar och ser ut som en stor skog fast mycket coolare. Det är mycket träd och lianer överallt sen ser jag apor som klättrar och Ön Teodor Kapitel 1 Jag sitter på planet och är väldigt trött. Sen 10 minuter senare så hör jag att planet skakar lite. Det luktar bränt och alla på planet är oroliga. Därefter tittar jag ut och jag tror

Läs mer

När vi kom dit nästa dag såg vi ett BREV. Jag ropade till Alice: -Titta, ett BREV. Jag tog upp brevet och där stog DET:

När vi kom dit nästa dag såg vi ett BREV. Jag ropade till Alice: -Titta, ett BREV. Jag tog upp brevet och där stog DET: ANGELINA SJÖBERG Kapitel 1 I SKOLAN Hej! Jag heter Lina och jag är 10 år och jag går på Nivirena skolan. Min bästa kompis heter Alice. Jag har långt brunt hår och jag är 1,37 meter hög. Jag är rädd för

Läs mer

Kapitel 1 HEJ! Hej jag heter Emile Olson.

Kapitel 1 HEJ! Hej jag heter Emile Olson. Kapitel 1 HEJ! Hej jag heter Emile Olson. Jag går i 4:an på Eriksdalsskolan och är 10 år. Jag älskar att spela musik också. Jag gillar att måla och att vara med djur. Jag har 2 katter, 1 hund, 5 kaniner,

Läs mer

Annie & Pernilla. Made by: Hossai Jeddi

Annie & Pernilla. Made by: Hossai Jeddi Ön Annie & Pernilla Made by: Hossai Jeddi Kapitel 1 Alla passagerare har kommit ombord nu. Jag är väldigt spänd över att åka flygplan med folk för första gången. Allting går som planerat, men det börjar

Läs mer

Flygande Fulmonster. Mars Röd

Flygande Fulmonster. Mars Röd Flygande Fulmonster Mars Röd Det här är The Backflip Guy. The Backflip Guy kan göra Backflips i luften. Han hoppade och bröt nacken. R.I.P. Det här är Twinky. Isbjörnen hon har på magen kan hoppa ut ur

Läs mer

1. Gillar du att vara på fritidshemmet? JA 167 NEJ 1 IBLAND 25 VET EJ 3

1. Gillar du att vara på fritidshemmet? JA 167 NEJ 1 IBLAND 25 VET EJ 3 Hej barn, Nu har vi några frågor till dig som är mellan 5-12 år för att se vad du tycker om fritidshemmet på Sandaredskolan (Rydet & Viken). Om du svarar hjälper du oss på fritidshemmet att bli ännu bättre

Läs mer

Medioteket Utbildningsförvaltningen stockholm.se/medioteket

Medioteket Utbildningsförvaltningen stockholm.se/medioteket Filmen börjar med en skapelseberättelse: Vid världens begynnelse fanns det inget ljus. En man lyckades fånga solen så ljus kom till världen. Solens vaktare råder över dagen, årstiderna och det som växer.

Läs mer

AAAAAAHHH. Författare Kevin och Martin.

AAAAAAHHH. Författare Kevin och Martin. AAAAAAHHH Aaaaaahhh är modig, så modig som det går. Den gömmer sig högt på sitt berg. Där blir den blodig, så blodig som det går. Men en gång per timma kan man höra den smyga och viska. Författare Kevin

Läs mer

Lilla Liten. Blöjtwist

Lilla Liten. Blöjtwist Blöjtwist Häng nu med i den goa rytmiken, när blöjan svänger i takt med musiken. Rumporna gungar och snart får dom fart, uti en blöj, blöj-twist, så underbart. Blöjtwist, känner gunget uti kroppen. Blöjtwist,

Läs mer

Pojke + vän = pojkvän

Pojke + vän = pojkvän Pojke + vän = pojkvän Min supercoola kusin Ella är två år äldre än jag. Det är svårt att tro att det bara är ett par år mellan oss. Hon är så himla mycket smartare och vuxnare än jag. Man skulle kunna

Läs mer

Enkätsvar. Barnkonsekvensanalys Utsäljeskolan. Atkins

Enkätsvar. Barnkonsekvensanalys Utsäljeskolan. Atkins Enkätsvar Barnkonsekvensanalys Utsäljeskolan Atkins 2017-03-28 Platser på skolgården som ni har berättat om Fotbollsplanen Pulkabacken Klätterställning Utanför fritidsgården Centrala delen av skolgården

Läs mer

Denna bok är tillägnad till mina bröder Sindre och Filip

Denna bok är tillägnad till mina bröder Sindre och Filip Kapitel: 1 hej! Sid: 5 Kapitel: 2 brevet Sid: 6 Denna bok är tillägnad till mina bröder Sindre och Filip Kapitel: 3 nycklarna Sid: 7 Kapitel: 4 en annan värld Sid: 9 Kapitel: 5 en annorlunda vän Sid: 10

Läs mer

- Små skrivuppgifter som kan bli något stort, sätt inga gränser för fantasin och låt pennan glöda!

- Små skrivuppgifter som kan bli något stort, sätt inga gränser för fantasin och låt pennan glöda! - Små skrivuppgifter som kan bli något stort, sätt inga gränser för fantasin och låt pennan glöda! PLANETEN GODISHUSET Uppfinn din egen planet, beskriv vad den heter och hur den ser ut, vilka djur och

Läs mer

En hinderbana står uppställd på scenen. Fullt med rockringar, hopprep, bandyklubbor, bockar, mattor. Hela klassen står framför publiken.

En hinderbana står uppställd på scenen. Fullt med rockringar, hopprep, bandyklubbor, bockar, mattor. Hela klassen står framför publiken. Manusförslag för Eddaskolan årskurs 1 a. Scen 1 En hinderbana står uppställd på scenen. Fullt med rockringar, hopprep, bandyklubbor, bockar, mattor. Hela klassen står framför publiken. Alla människor reser

Läs mer

Kap 1 hej. Hej jag heter William Peterson. Jag är 10 år gammal och jag är cool. Jag bor i Alafors och jag har 5 syskon. Jag går på MK- skolan.

Kap 1 hej. Hej jag heter William Peterson. Jag är 10 år gammal och jag är cool. Jag bor i Alafors och jag har 5 syskon. Jag går på MK- skolan. Kap 1 hej Hej jag heter William Peterson. Jag är 10 år gammal och jag är cool. Jag bor i Alafors och jag har 5 syskon. Jag går på MK- skolan. Min bästa vän heter Emil, Emil gillar fotboll och innebandy.

Läs mer

Sune slutar första klass

Sune slutar första klass Bra vänner Idag berättar Sunes fröken en mycket spännande sak. Hon berättar att hela skolan ska ha ett TEMA under en hel vecka. Alla barnen blir oroliga och Sune är inte helt säker på att han får ha TEMA

Läs mer

Jag är visst smart! säger Patrik

Jag är visst smart! säger Patrik Jag är visst smart! säger Patrik Nu är mamma arg igen. Hon är nästan alltid arg på mig. Igår var hon arg, och hon blir säkert arg imorgon igen. Det är inget roligt. Idag är ingen bra dag. Imorse glömde

Läs mer

BST. BRICKeBACKENS SKOLAS TIDNING Nr 4. Brickemarken 2014. Sommarro. Skämtteckning. Stoppa förstörelsen på Brickebackens skola!

BST. BRICKeBACKENS SKOLAS TIDNING Nr 4. Brickemarken 2014. Sommarro. Skämtteckning. Stoppa förstörelsen på Brickebackens skola! Sida 1 BRICKeBACKENS SKOLAS TIDNING Nr 4 Brickemarken 2014 Den 20 maj hade vi Brickemarken på skolan. Alla klasser och vuxna var där förutom 6:orna. Klass 5 ordnade: plockepinn, gissa antalet och ansiktmålning.

Läs mer

Kapitel 2 Kapitel 3 Brevet Nycklarna

Kapitel 2 Kapitel 3 Brevet Nycklarna Den magiska dörren Kapitel 1 Hej Hej jag heter Sixten! Jag går på Stenskolan. Det är kul där. Där kan jag få bra saker. Jag är 11 år. Det är andra som är 10. Dom fyller snart. Jag har en bästa vän som

Läs mer

Affishen Josh går till sin matte lektion och så går han förbi en afish. På afirsen står det

Affishen Josh går till sin matte lektion och så går han förbi en afish. På afirsen står det Ljuden Josh är i hemkunskaps salen och gör pannkakor med sin kompis Samuel. Josh är 13 år han går i Skogås skolan i klass 7b.Josh kompis Samuel läser receptet högt då säger Josh käften jag hör något konstigt

Läs mer

I dag är det sommarlov. Chloe och Sandra har precis fått reda på att de ska åka till Karlsborg för att dom ska hyra en sommarstuga där.

I dag är det sommarlov. Chloe och Sandra har precis fått reda på att de ska åka till Karlsborg för att dom ska hyra en sommarstuga där. Kapitel 1: Hej Chloe är en tjej som har långt ljust hår och blåa ögon. Chloe har fräknar och är modig och snäll, hon är 14 år och har en syster som heter Sandra som är 11 år. Chloe bor med sin mamma, pappa

Läs mer

Författare Sebastian Fihn. klar 9/ Kapitel 1 den magiska dörren

Författare Sebastian Fihn. klar 9/ Kapitel 1 den magiska dörren Författare Sebastian Fihn. klar 9/5-2017 Kapitel 1 den magiska dörren Kapitel 1. Hej jag heter Hugo. Jag är 8 år och går i Lollipop skolan. Jag har ett husdjur som är en igelkott som heter Igli och vi

Läs mer

Men Zackarina hade inte tid, för hon var upptagen med sin cykel. Hon försökte göra ett

Men Zackarina hade inte tid, för hon var upptagen med sin cykel. Hon försökte göra ett Nere på stranden vid havet var Sandvargen och Zackarina mycket upptagna, var och en med sitt. Sandvargen var upptagen med att plaska runt i vattenkanten. Det sa plosch och det sa pläsch, och han stänkte

Läs mer

Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass.

Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass. Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass. Jag har en kompis i min klass han är skit snäll mot

Läs mer

Fråga mellan raderna (Du måste tänka efter när du har läst texten. Genom ledtrådar i texten hittar du svaret.)

Fråga mellan raderna (Du måste tänka efter när du har läst texten. Genom ledtrådar i texten hittar du svaret.) EVA SUSSO SIDAN 1 Elevmaterial Namn: Läsförståelse 1. Det hemliga brevet Frågor på raden (Du kan läsa och hitta svaret i texten.) 1. Vad heter huvudpersonen? 2. Vilken årstid är det? 3. Vad låg i brevet

Läs mer

Olika talesätt, liknelser och uttryck

Olika talesätt, liknelser och uttryck 1 Olika talesätt, liknelser och uttryck A. Ibland säger man en sak men menar någonting helt annat, vi använder oss av olika talesätt, liknelser och uttryck. Vad menas med följande uttryck? 1. Att vara

Läs mer

MED ÖPPNA ÖGON. Text och musik och arrangemang: Gerd och Alf Strandberg

MED ÖPPNA ÖGON. Text och musik och arrangemang: Gerd och Alf Strandberg Text och musik och arrangemang: Gerd och Alf Strandberg Textbladet får skrivas ut och kopieras Talgoxen Hallå, hallå, hallå vad är det som står på? Nu kommer våren snart, helt underbart så klart! En talgoxe

Läs mer

Kapitel 3- Affischen. Dagen efter gick jag i korridoren. I korridoren såg jag en affisch. På affischen stod det:

Kapitel 3- Affischen. Dagen efter gick jag i korridoren. I korridoren såg jag en affisch. På affischen stod det: Monstret Kapitel 1- Ljuden. - Hörde du ljudet? Fråga Isa. - Nej, vilket ljud? Undrade min bästa kompis Lisa. - Det lät som ett MOSTER! Utbrast Isa. - Åh! Små pluttarna tror på monster, sa dumma dumma dumma

Läs mer

Fräs, den lilla panterkatten

Fräs, den lilla panterkatten Fräs, den lilla panterkatten Det handlar om en liten kattunge som hade tappat bort sin mamma. Och så går han iväg, för han vill inte vara på ett ställe. Så hittar han ett hus och familjen som bor i det

Läs mer

POMPERIPOSSAS SÅNGHÄFTE HÄR KOMMER LITE AV VÅRA SÅNGER SOM VI SJUNGER PÅ SAMLINGEN OCH PÅ TEATERVERKSTADEN.

POMPERIPOSSAS SÅNGHÄFTE HÄR KOMMER LITE AV VÅRA SÅNGER SOM VI SJUNGER PÅ SAMLINGEN OCH PÅ TEATERVERKSTADEN. POMPERIPOSSAS SÅNGHÄFTE HÄR KOMMER LITE AV VÅRA SÅNGER SOM VI SJUNGER PÅ SAMLINGEN OCH PÅ TEATERVERKSTADEN. Nu spelar vi på trumman. Nu spelar.på trumman Han/hon spelar medan vi sjunger såhär God dag,

Läs mer

By: Noah 5b MAGISKA DÖRREN

By: Noah 5b MAGISKA DÖRREN By: Noah 5b MAGISKA DÖRREN Kapitel 1 Va? Nu skulle jag låsa upp cykellåset på cykeln så var det ett löv som hade fastnat där man låser upp cykellåset. Nu var jag den sista på fotbollsplanen för att det

Läs mer

Kapitel 2 -Brevet Två dagar senare. Så såg jag och min BFF ett brev som låg under dörren. På brevet stod det

Kapitel 2 -Brevet Två dagar senare. Så såg jag och min BFF ett brev som låg under dörren. På brevet stod det Kapitel 1 -Hej Hej jag heter Minna. Min skola heter Santaskolan. Jag är 11 år. Min bästa kompis heter Smilla. Hon och jag har länge undrat över en dörr på skolan den tycker vi är märklig. Den ligger i

Läs mer

I Barnavdelningen på 1177.se kan du även läsa och se film om oss och många fler. Gabriella blir röntgad

I Barnavdelningen på 1177.se kan du även läsa och se film om oss och många fler. Gabriella blir röntgad I på 1177.se kan du även läsa och se film om oss och många fler. Gabriella blir röntgad 1 1 Den här sagan finns som film också I på 1177 Vårdguidens webbplats finns den här sagan och en massa andra berättelser

Läs mer

Vi hoppas att ni har glädje av berättelsen om Undra!

Vi hoppas att ni har glädje av berättelsen om Undra! Barn mår bra av att veta Den här berättelsen handlar om habiliteringen. Ditt barn får veta vad habilitering är och höra om barn med olika funktionsnedsättningar. Igenkänning kan ge ditt barn trygghet och

Läs mer

Undra besöker habiliteringen

Undra besöker habiliteringen Barn mår bra av att veta Den här berättelsen handlar om habiliteringen. Ditt barn får veta vad habilitering är och höra om barn med olika funktionsnedsättningar. Igenkänning kan ge ditt barn trygghet och

Läs mer

Ellen Andersson Lindell Den magiska dörren 2017

Ellen Andersson Lindell Den magiska dörren 2017 Ellen Andersson Lindell Den magiska dörren 2017 Kapitel 1 Hej! Jag heter Bella och jag är 8 år och jag går på Lyxskolan. Jag har en bästa vän som heter alexsandra. Hon är jätte snäll vi brukar gunga tillsammans.

Läs mer

DEN MAGISKA STENEN OM HUR JORDEN SKAPADES

DEN MAGISKA STENEN OM HUR JORDEN SKAPADES DEN MAGISKA STENEN OM HUR JORDEN SKAPADES Den magiska stenen En gång för länge, länge, länge sedan var det 5 gudar Ty, Wesp, Plopp Sod och Vespan. Vespan och wesp var tvillingar lika så var Ty och Plopp.

Läs mer

Vägen till den andra världen

Vägen till den andra världen Vägen till den andra världen KAPITEL 1 Vägen Till Den Andra Världen Trodde aldrig att jag skulle hitta denna underbara värld! Det var en helt vanlig fredag, jag vaknade tidigt för att gå till skolan. Dagen

Läs mer

Frågor och svar. En dum dag sidan 1

Frågor och svar. En dum dag sidan 1 En dum dag sidan 1 Frågor och svar Kapitel 1 1. Hur känner sig flickan när hon vaknar? Hon känner sig jättearg. 2. Rita en bild på hur flickan ser ut och känner sig när hon är arg. Måla med starka färger!

Läs mer

Författare: Julia Englund Illustratör: Julia Englund Rymdresan

Författare: Julia Englund Illustratör: Julia Englund Rymdresan Författare: Julia Englund Illustratör: Julia Englund Rymdresan Kapitel 1 Huvudpersonen Jag heter Momerorkokuroriusos jag är tretiotvåtusen år gammal. Jag har gula ögon grön kropp. lila ben och blåa öron.

Läs mer

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida.

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida. Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida. Min bästa kompis heter Frida. Frida och jag brukar leka ridlektion

Läs mer

Författare: Thea kjellström och Julia Ahola

Författare: Thea kjellström och Julia Ahola Författare: Thea kjellström och Julia Ahola Klass 5a har bestämt att fredag den 13 då ska dom sova över på skolan. Alla är hemma och packar och dom ska mötas vid Rimini klockan 5. Nu går dom in i skolan

Läs mer

När jag gick ut på rasten såg jag att en affisch var fasttejpad på väggen. Jag började läsa. Såhär stod det:

När jag gick ut på rasten såg jag att en affisch var fasttejpad på väggen. Jag började läsa. Såhär stod det: Monstret Kapitel 1 - Ljuden Kalle var i NO-salen och blandade färg då hörde han något stampa i källaren. Han frågade Max: - Hörde du? - Vadå? Undrade Max. - Att något stampade i källaren, sa Kalle. - Jag

Läs mer

Kamratbedömning. Fokusera på följande:

Kamratbedömning. Fokusera på följande: Kamratbedömning Läs följande texter som dina klasskamrater har skrivit. Nu ska du ge konstruktiv kritik till dessa texter. Det vill säga, du ska kunna säga vad som är positivt och vad som är bra i texten,

Läs mer

MONSTRET. Av: Stina Boström

MONSTRET. Av: Stina Boström MONSTRET Av: Stina Boström Kapitel 1 ljudet - Hörde du ljudet? Frågade Lea. - Nej, vadå? Frågade Wilma. - Det lät som någon ropade, sa Lea. - Vad ni är barnsliga... Hånskrattade Anna. - Lägg av, det är

Läs mer

Kapitel 1 Kapitel 2 Hej Brevet

Kapitel 1 Kapitel 2 Hej Brevet Den magiska dörren Kapitel 1 Hej Hej jag heter Cecil. Jag är äldst i klassen för jag är 12 år. Min skola heter Stjärnan. Min klasskompis Edvin tycker jag om. Vaktmästaren är jag rädd för, han är mystisk.

Läs mer

Kapitel ett- Den magiska dörren

Kapitel ett- Den magiska dörren Kapitel ett- Den magiska dörren Hej jag heter Lovisa och jag går på Godisskolan. Jag är 9 år och jag älskar min lillebror Alvin. Jag och Alvin har upptäkt en dörr, den står vid ängen bakom skolan. Dom

Läs mer

Magiska dörren. Av Vilgot Eriksson

Magiska dörren. Av Vilgot Eriksson Magiska dörren Av Vilgot Eriksson Kapitel 1 Hej Hej jag heter Valter och min skola heter Nyland. Jag är 9 år och min bästa vän heter Olle han är jättesnäll sa Valter. Jag är också rädd för mattanten hon

Läs mer

Undersökning om mäns våld mot kvinnor med funktionsnedsättning

Undersökning om mäns våld mot kvinnor med funktionsnedsättning Undersökning om mäns våld mot kvinnor med funktionsnedsättning Den här undersökningen handlar om hur män är våldsamma mot kvinnor med funktionsnedsättning. Kvinnorna har svarat på frågor om och hur mycket

Läs mer

Jag är visst smart! säger Patrik

Jag är visst smart! säger Patrik Jag är visst smart! säger Patrik Nu är mamma arg igen. Hon är nästan alltid arg på mig. Igår var hon arg, och hon blir säkert arg imorgon igen. Det är inget roligt. Idag är ingen bra dag. Imorse glömde

Läs mer

Den Magiska Dörren Av Hugo Flink & Milly Herkestam

Den Magiska Dörren Av Hugo Flink & Milly Herkestam Den Magiska Dörren Av Hugo Flink & Milly Herkestam Kapitel 1 Hej Hej jag heter Vilma och jag är 9 år.jag går på Lindbergs skolan. Min bästa vän heter Max. Mitt hår är ljusbrunt med lila slingor. Min tröja

Läs mer

Dennis kamp. Läsförståelse - Kapitel 1. Elevmaterial. Elevmaterial. Frågor på raden (Du kan läsa och hitta svaret i texten.)

Dennis kamp. Läsförståelse - Kapitel 1. Elevmaterial. Elevmaterial. Frågor på raden (Du kan läsa och hitta svaret i texten.) SIDAN 1 Läsförståelse - Kapitel 1 1. Varför tycker Dennis att det är skönt att bo själv? 2. Vad är det för dag, i kapitel 1? 3. Hur länge har Dennis varit arbetslös? 4. Varför blev Dennis mamma galen på

Läs mer