Många nyheter! Sveriges grillmästare är åter på besök! Vårvisning 24 & 25 mars i Kungälv. Mer info. på sista sidan!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Många nyheter! Sveriges grillmästare är åter på besök! Vårvisning 24 & 25 mars i Kungälv. Mer info. på sista sidan!"

Transkript

1 Nyhetsutskick från Markvårdsmaskiner Väst Andreas Andersson Nr. 20 Vår/Sommar 2015 Många nyheter! Vårvisning 24 & 25 mars i Kungälv. Sveriges grillmästare är åter på besök! Mer info. på sista sidan!

2 Weidemanns nya ehoftrac går på el & är miljövänlig NYHET! Här den nya uppladdningsbara Weidemann 1160 ehoftrac, det är en maskin och passar till många olika uppdrag, även där det kan vara trångt och trixigt. Det här kommer garanterat bli riktig succé! Kompakt konstruktion, låg tyngdpunkt, liten vändradie och kraftfull prestanda - detta kännetecknar sedan länge Weidemann och gör alla arbetsmoment mer produktiva. Bredvid hög funktionalitet, stor arbetskomfort och utmärkt säkerhetsstandard har de en mängd kraft och uthållighet. Weidemann har en mängd modeller att välja bland och erbjuder för varje uppgift en passande lösning. Vi erbjuder er de nya miljövänliga byggserierna med en motorteknik som motsvarar den nyaste avgasnormen.

3 MVM Väst -markvårdsexperter! Leveranser! Lundberg 6220 Eco Shift levereras till Benny och Krister på Östra Kyrkan. Markvårdsmaskiner Väst AB är totalleverantör av maskiner för markvård, entreprenad och lantbruk. Våra främsta kunder är professionella användare inom kommun, bostadsbolag, kyrkor, entreprenörer, förvaltning. Vi är fyra anställda och har tillgång till JS Traktorservice fyra servicebilar. Leverans av en TransPro 5080 till lyckliga grabbar hos Eidar. Vintern som inte blev mycket till vinter har tagit slut och det har blivit ljusare och mer vårligt ute. Städmaskinerna tas fram för att städa upp och snart är det dags för gräsklippning igen. Den mars har vi på Markvårdsmaskiner Väst vår mycket populära maskinvisning. Det är åter dags att visa upp vårt breda sortiment av marknadens bästa maskiner och redskap från alla våra leverantörer. koncept. Ring eller maila in er anmälan så bjuds ni på grillat. I början på året så lanserades vår nya hemsida, mvmvast.se. Vi har även byggt om och uppdaterat stora delar av vår visningshall. Vår verkstad är också ombyggd och mer effektiv för service och div. uppdrag. Viktor på Åregrens Industri och Fastighetsservice hämtar deras nya Kubota Årets största nyhet är Weidemanns 1160 ehoftrac som går på el. Även Melex har ett par nya modeller i sitt elbils-program, 445 och 465. Blir 2015 ett el-år? På de senaste visningarna har Sveriges Grillmästare Andreas Mathiasson och Johan Drevhage grillat och det gör dom även denna gång, varför ändra på ett vinnande Tveka inte att kontakta oss! Sveriges duktigaste grillkillar, Andreas Mathiasson och Johan Drevhage, grillar även på denna visningen. Fortsatt trevlig läsning och varmt välkomna på vår maskinvisningen den 24 & 25 mars! Markvårdsmaskiner Väst AB Bultgatan 11B Kungälv Växel: info@mvmvast.se Leverans en Weidemann 1280 till gänget på Kikås kyrka. Ny verkstad! Vår nya verkstad är rejält uppdaterad med bl.a. ny lift. Nu finns det ännu bättre plats för service och diverse olika uppdrag. Andreas Andersson Försäljning Tel: info@mvmvast.se Anne Stensson Administration och reservdelar Tel: anne@mvmvast.se Thomas Sällström Försäljning och demo Tel: thomas@mvmvast.se Paul Muszynski Servicetekniker Tel: paul@mvmvast.se Finansieringsförslag på maskiner i denna produkt gäller i dagens ränteläge och med förbehåll för kreditmässig prövning, vi reserverar oss även för eventuella feltryck.

4 Kubotas oslagbart breda so F3090/F3890 F3090/F3990, Kardandrivet klippdäck med Multi-Belt Drive. Klippbredd från 1520 mm till 1830 mm. Diesel på 30 eller 38 hk. Klippdäcket kan vinklas upp till 90 grader för enkelt underhåll. ZD326 Leasingförslag! ZD326, ca 2338:- / mån ZD326, Zero-turn klippare för profssanvändare med sido- och bakutkast. Klippbredd upp till 1829 mm. Manövrerar enkelt runt träd och rabatter. Miljövänlig och bränslesnål E-TVCS diesel på 26 hk. Leasingförslag! F1900, ca 2338:- / mån F1900 F1900, Kompakt frontklippare, stark och miljövänlig med höga prestanda. Liten svängradie för klippning på trånga och svåråtkomliga ställen. Kardandrivet klippdäck för få problem. G2120 Kubota G2120 kan levereras med eller utan klippaggregat. Klippaggregaten med sidoutkast på 122 eller 137 cm lyfts hydrauliskt och har central inställning av klipphöjden från förarplatsen. Klippaggregaten monteras enkelt på och av utan verktyg. RTV-X900 Mängder av användningsområden med sina smarta lösningar och finesser. En helt ny körkänsla med Kubotas nya RTV-X, marknadens enda 4-hjulsdrivna transportfordon med hydrostatisk transmission. Hög och lågväxel (40 km/t). Högre frigångshöjd, individuell hjulupphängning, diffspärr fram och bak, kraftig ram, 500 kg lastvikt på flaket och en dragkraft på hela 590 kg.

5 rtiment! B2650/B3150 NYHET! B2650 och B3150 är Kubotas näst minsta kompakttraktorer men givna mästare som är framtagna för att klara användarens alla tänkbara behov året om. Kubota B2650 och B3150 är med alla sina nyheter ett mycket vettigt alternativ där kraven på effektivitet och mångfald är stora men utrymmena är begränsade. Kubota B2650 och B3150 har en E-TVCS diesel på 26 hk resp. 31 hk som uppfyller de stenhårda EU-steg 2 och Kaliforniakraven. De har fästen med hydrauliskt frontkraftuttag som tillval, vilket ger stor flexibilitet och möjlighet att snabbt byta mellan olika redskapssystem. Baktill finns en 3-punktslyft med stor lyftkapacitet. L4240/L5740 Kubota L4240 och L5740 har en 4-cylindrig dieselmotor med en motoreffekt på hela 44 hk resp. 57 hk, allt för att kunna utförade mest avancerade uppdragen med lätthet. Smidiga mått ger kompakt chassi och låg vikt. Kubota L4240 och L5740 har en otrolig svängradie vilket ökar på smidigheten ytterligare. Som vanligt i Kubota traktorerna har de även en mycket komfortabel hytt med gott om utrymme. M7060 Även Kubota M7060 är smidig och lättkörd med hög frigångshöjd, låg vikt och snäv vändradie. Traktorn är utrustad med en 70 hk, 4 cylindrig direktinsprutad dieselmotor med fyrventilsteknik. Växellådan i M7060 består av kopplingsfri fram och back, synkroniserad femväxlad huvudlåda med tre gruppväxlar (F15/B15). Som standard levereras traktorn med: Deluxe-hytt luftkonditionering, CD-spelare, främre vindrutetorkare/spolare, arbetsbelysning LCD-panel, justerbara speglar, 2 dubbelverkande hydraulventiler, släpvagnsbroms och bränsletank på 90 liter. M9960 Kubota M9960 är en smidig och lättkörd traktor med hög frigångshöjd, låg vikt och snäv vändradie. Motorn är en 100 hk, 4 cylindrig direktinsprutad diesel med fyrventilsteknik. Växellådan i M9960 består av kopplingsfri fram och back, synkroniserad sexväxlad huvudlåda med tre gruppväxlar och två snabbväxlar (F36/B36). Som standard levereras traktorn med: Deluxe hytt, luftkonditionering, CD-spelare, främre vindrutetorkare/spolare, arbetsbelysning, LCD-panel, justerbara speglar, 2 dubbelverkande hydraulventiler, släpvangsbroms, bränsletank på hela 110 liter.

6 Leasingförslag! TP 3440, fr. ca 5527:-/mån TransPro Flexibel & effektiv, varje dag året runt! Det breda sortimentet av top-of-the-line redskap, som snabbt kan skiftas, ökar flexibiliteten väsentligt. Maskinens prestanda och goda driftsekonomi ger effektiva dagar med låga timkostnader, året om. Lättillgänglig service och support samt lång livslängd gör TransPro 3440 till en mycket lönsam investering.

7 TransPro Kan inte beskrivas, den måste upplevas! TransPro 5080 är en helt ny redskapsbärare med mängder av nya finesser som våra duktiga och mycket erfarna ingenjörer har tagit fram, denna gången tillsammans med användarna, våra kunder. Kärcher Belos har ytterligare en gång lyckats att skapa en komplett redskapsbärare för professionella användare med mycket höga krav.

8 TransGiant -Komfort och styrka i världsklass! Redskapsbäraren från Kärcher Belos med ett överflöd av kraft, kompakta mått, och inbyggd flexibilitet. TransGiant är marknadens mest flexibla och anpassningsbara maskin där redskapsflödet anpassas direkt från förarplatsen. Det finns inte längre några begränsningar på redskapsval.

9 NYHET! Fem nya modeller: LUNDBERG 4120 LUNDBERG 4220 LUNDBERG 5220 LUNDBERG 6220 LUNDBERG 7220 Lundberg -Effektivt arbete året om med en maskin! Lundberg, originalet bland redskapsbärare introducerar i år inte mindre än fem nya modeller. De här nya redskapsbärarna för fastighets- och miljötjänster är modellerna 5220, 6220 och 7220 samt de lite mindre modellerna 4120 och Man kan lyfta och driva redskap både fram och bak. Alla Lundbergmodellerna i 20-serien är försedda med nya, moderna och användarvänliga ramkonstruktioner. Modellerna drivs nu av ekonomiska och miljövänliga motorer, som fyller utsläppsnormen enligt 3B. De är konstruerade och dimensionerade för 50 km / tim.

10 Helt ny Getingen G1 -visas på maskinvisningen! Getingen G1:s gamla modell som nu kommer att uppdateras. Otroligt populära Getingen G2 är en vinnare. Mycket effektiv kantsop. Till vår maskinvisning så kommer en helt ny uppdaterad modell av Getingen G1, den är så ny att vid tryckningen av VästNytt så fanns fortfarande inga bilder att tillgå. Vi tror att den nya Getingen kommer att sopa marknaden med konkurrenterna. Getingen G1 och G2 har väl utprovade och robusta konstruktioner med rejäla arbetsbredder. De stora behållarvolymerna gör Getingarna till trogna medarbetare med liten förslitning och låg driftskostnad. Kantsoparna och ogräsborstarna är också givna vinnare. Radiostyrd klippare -för krävande miljöer! Spiders radiostyrda klippare Radiostyrd 24 hk rotorklippare för slänter, rangergårdar, ställverk och andra krävande miljöer. Radiostyrningen gör det möjligt att låta maskinen jobba under full kontroll på ett avstånd upp till 50 m. Klipparens unika 4-hjulsstyrning och drift gör det möjligt att klippa i slänter utan problem. Hydrostatisk drivning och Zero Turn ökar produktiviteten. Utrustad med vinsch kan maskinen arbeta i slänter upp till 55 grader. Spider jobbar i slänter upp till 55 grader. Nytt från K-Vagnen! K-Tvätten & K-Heat! K-Tvätten och K-Heat, ogräsbekämpning och sanering med hetvatten, miljövänlig metod att bekämpa ogräs, vi har lösningen! Med vår ogräsbekämpning och högtryckstvätt kan man kombinera det dagliga arbetet.

11 Melex, två nya modeller -elbilar för kommunal skötsel! Leasingförslag! Melex 381, fr. ca 2825:- / mån Melex kompletterar med 445 & 465 NYHET! Melex 340, 380 och 390 Melex 3-serien finns i tre olika storlekar där Melex 340 är den kortaste och 390 är den längsta modellen. 3-serien finns med ett stort utbud av olika flak och skåp. Melex 3-serie är ett extremt piggt och smidigt arbetsredskap. Den kraftiga framvagnen med riktiga fjäderben och skivbromsar visar att detta är ett fordon för tuffa tag. Nya Melex 445 och den längre modellen 465 Melex 445 och 465 är godkänd för allmän väg (15 år och AM-kort). Den har en rejäl växelströmsmotor som gör den både pigg och stark med en maxhastighet på 33 km/h. Batterikapaciteten ger en körsträcka på upp till 80 km. Den stabila helt nykonstruerade fjäderbensframvagnen ger fina köregenskaper. Ny kraftigare bakaxel och hydrauliskt tvåkrets bromssystem med trummor runt om och nyutvecklad separat handbroms är viktigt för din säkerhet. 445:ans flak har en lastkapacitet på 250 kg och 465:an på 500 kg. Låg lasthöjd underlättar tunga lyft. Man kan även välja till skåp med valfri inredning.

12 B SVERIGE PORTO BETALT MASKINVISNING! Rollsbo i Kungälv, den 24 & 25 mars. Västsveriges största Markvårdscenter! Anmälan krävs för att bli bjuden på grillat! Välkomna till Markvårdsmaskiner Väst på maskinvisning i Rollsbo, Kungälv den 24 & 25 mars. kl Provkör de bästa markvårdsmaskiner och redskap som finns på marknaden. Berätta eller skriv vid anmälan vilken maskin du vill ha med på visningen så kanske din dröm går i uppfyllelse. Ring eller maila in er anmälan senast den 20 mars så bjuder Grillmästarna, Andreas Mathiasson och Johan Drevhage på grillat! Detta är ett bra tillfälle att titta på våra stora nyrenoverade lokaler och se vilket otroligt utbud vi har inom markvård. Passa på och kom hit, vid ev. regn är vi inomhus. Anmäl er på eller anne@mvmvast.se innan den 20 mars, berätta även vilken maskin du vill ha med på visningen. Tävling Var med i utlottningen av en Kärcher-dammsugare Klipp ur och lämna in ifylld talong till oss så dras vinnaren efter MVM:s maskinvisning den 25 mars. OBS! Vinsten måste hämtas personligen. # Namn: Företag: Tel: Mail: Varmt välkomna! Gå in och titta på nya, Markvårdsmaskiner Väst AB Bultgatan 11B Rollsbo industriområde, Kungälv Växel: info@mvmvast.se fender media ab, skärhamn

PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER. TransPro För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER. TransPro För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER TransPro 3440 - För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 3440 - KÖR IFRÅN KONKURRENTERNA! TransPro 3440 är en mycket smidig kompaktmaskin som tar sig fram

Läs mer

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare pålitlig partner i alla väder TransPro 3440 - För krävande jobb professional Redskapsbärare TransPro 3440 - kör ifrån konkurrenterna! TransPro 3440 är en mycket smidig kompaktmaskin som tar sig fram överallt.

Läs mer

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT TransPro 70100 - Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE TRANSPRO 70100 TRANSPRO 70100 - SPRÄCKER DRÖMGRÄNSEN! För ett par

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 5080 - KAN INTE BESKRIVAS, DEN MÅSTE UPPLEVAS! Nej den har inte bara fått ny färg. TransPro

Läs mer

Världsnyhet! Kärcher MC 130. Sensationell redskapsbärare med nya Quick Change Systemet för maximal flexibilitet!

Världsnyhet! Kärcher MC 130. Sensationell redskapsbärare med nya Quick Change Systemet för maximal flexibilitet! Nyhetsutskick från Markvårdsmaskiner Öst AB - Höst/Vinter 2015 Kärcher MC 130 Världsnyhet! Sensationell redskapsbärare med nya Quick Change Systemet för maximal flexibilitet! Kärcher MC 130 Ny unik redskapsbärare

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

Skapade för proffs. - Upplev skillnaden KONSTRUERADE FÖR DET NORDISKA KLIMATETS VÄXLINGAR - SVENSK KVALITET SEDAN 1944

Skapade för proffs. - Upplev skillnaden KONSTRUERADE FÖR DET NORDISKA KLIMATETS VÄXLINGAR - SVENSK KVALITET SEDAN 1944 Skapade för proffs - Upplev skillnaden KONSTRUERADE FÖR DET NORDISKA KLIMATETS VÄXLINGAR - SVENSK KVALITET SEDAN 1944 Belos svensk kvalitetstradition sedan 1944 Belos är ett helsvenskt varumärke, framsprunget

Läs mer

Trygg affär med HBV. Kontakta oss för mer info.

Trygg affär med HBV. Kontakta oss för mer info. Parknytt Nyhetsutskick skick från Parkmaskiner Kinna Peter Karlsson Nr. 2 Höst / Vinter 2012 Nyfiken på vårt utbud, vi har något för alla! Trygg affär med HBV. Kontakta oss för mer info. Vår ambition:

Läs mer

SMARTA PROFESSIONELLA ELFORDON

SMARTA PROFESSIONELLA ELFORDON SMARTA PROFESSIONELLA ELFORDON 1 Elfordon blir mer användbara: Tysta, kompakta och miljövänliga. 2 VI GÖR JOBBET Utan tvekan, vår framtida mobilitet och sätt att arbeta är beroende av eldrivna fordon.

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhästen - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

Parknytt. Nyhetsutskick från Parkmaskiner Kinna Peter Karlsson Nr. 3 Vår/Sommar 2013. Anmäl dig så bjuder vi på helgrillat vildsvin! Maskinvisning!

Parknytt. Nyhetsutskick från Parkmaskiner Kinna Peter Karlsson Nr. 3 Vår/Sommar 2013. Anmäl dig så bjuder vi på helgrillat vildsvin! Maskinvisning! Parknytt Nyhetsutskick från Parkmaskiner Kinna Peter Karlsson Nr. 3 Vår/Sommar 2013 NYA LOKALER! Anmäl dig så bjuder vi på helgrillat vildsvin! Svensk mästare Björn Levin trailcyklist kommer Maskinvisning!

Läs mer

Nyhet!

Nyhet! 0523-666 000 ZL125D En kompakt, stark och snabb maskin ZL125D är en ny riktigt stark 3,2 tons lastmaskin som vi tagit fram efter att ha lyssnat på vad ni vill ha och vad ni har saknat i vårt maskinutbud.

Läs mer

Trygg affär med HBV. Kontakta oss för mer info.

Trygg affär med HBV. Kontakta oss för mer info. Parknytt Nyhetsutskick skick från Parkmaskiner Kinna Peter Karlsson Nr. 2 Höst / Vinter 2012 Ny ken på vårt utbud, vi har något för alla! Trygg affär med HBV. Kontakta oss för mer info. Vår ambition: Att

Läs mer

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen C 50/C 70 Den nya 110cmklassen Mot nya dimensioner Den nya Cserien från Holder erbjuder hög effekt i kompakt form. Den helt nykonstruerade midjestyrda arbetsmaskinen är utrustad med alla Holderfördelar

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhesten - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

FOREST PRO Skogsvagnar för fyrhjulingar

FOREST PRO Skogsvagnar för fyrhjulingar FOREST PRO Skogsvagnar för fyrhjulingar MADE IN FINLAND VÅRA NYA MODELLER HAR ANLÄNT Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus Förvandla din fyrhjuling till en skogsmaskin Fyrhjulingen är ett utmärkt fordon

Läs mer

Hjullastare 2,8-8,0 ton

Hjullastare 2,8-8,0 ton Hjullastare 2,8-8,0 ton Atlas Weyhausen GmbH & Co. KG är ett medelstort, traditionellt tyskt oberoende företag. Ursprunget går tillbaka till 1919 då företaget startades av Hinrich Weyhausen KG, med säte

Läs mer

Maskiner som gör jobbet, snabbt och effektivt!

Maskiner som gör jobbet, snabbt och effektivt! Produktkatalog Maskiner som gör jobbet, snabbt och effektivt! Turbo 4-FIFTY Turboloader H 360 TurboZ 322 o o Hög ambition och kvalité sedan 1955 Gianni Ferrari tillverkar professionella markvårdsmaskiner

Läs mer

VÅRVISNING VI VISAR. - maskiner ab www.x-maskiner.se HUDIKSVALL ÖSTERSUND SUNDSVALL ÖRNSKÖLDSVIK

VÅRVISNING VI VISAR. - maskiner ab www.x-maskiner.se HUDIKSVALL ÖSTERSUND SUNDSVALL ÖRNSKÖLDSVIK VÅRVISNING ÖSTERSUND 8-9/4 HUDIKSVALL/GRÖNYTE 12/4 HUDIKSVALL 15-16/4 ÖRNSKÖLDSVIK 15-16/4 VI VISAR TRAKTORER JOHN DEERE 5E/M, 6M/R & 7R VALLMASKINER, GRÖNYTEMASKINER, KOMPAKTLASTARE M.M KAMP A 29.90 NJ

Läs mer

Kompakttraktorer Kampanjerbjudande säsongen 2017

Kompakttraktorer Kampanjerbjudande säsongen 2017 Kompakttraktorer Kampanjerbjudande säsongen 2017 2 SA 221 SA 221 Motortyp Yanmar 3-cylindrig dieselmotor på 22 hk och 904 ccm, TIER 4 Transmission 4WD Styrning Lyft bak PTO Joystick Störtbåge Däck Vikt

Läs mer

UNIMOG. Ett multiverktyg på fyra hjul

UNIMOG. Ett multiverktyg på fyra hjul UNIMOG Ett multiverktyg på fyra hjul 1 Den som kallar en Unimog för lastbil har inte riktigt fattat. Visst kan du lägga ett antal ton grus på flaket på en Unimog. Och visst är den registrerad som lastbil,

Läs mer

ZERO TURN GRÄSKLIPPARE

ZERO TURN GRÄSKLIPPARE ZERO TURN GRÄSKLIPPARE 015 MODERN FJÄDRINGSTEKNIK Ferris IS fjädringssytem ger ökad arbetskomfort och arbetshastighet. Vibrationer kan skada din kropp Om ni utsätts för mycket vibrationer, kan det medföra

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

Less work. More play.

Less work. More play. Less work. More play. Robust trädgårdstraktor HG 775 Robust trädgårdstraktor med Hydrostatisk drift. 7,5 HK B&S med 07 cm klippbredd. Mulchkit som standard 833:- i 24 mån* njpris Kampa 9.995:- Ordinarie

Läs mer

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum.

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum. SV Utmärkt manövrering och effektivitet Turbo Z är en nollsvängradiemaskin (Zero Turn Radius) som manövreras med två oberoende hydrostatiska transmissioner som driver direkt på respektive framhjul. Konstruktionen

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

Vagnar och kranar för skog och entreprenad

Vagnar och kranar för skog och entreprenad Vagnar och kranar för skog och entreprenad Svensk kvalitetstillverk Vreten AB ning i mer än ett sekel Vretens skogsprodukter har blivit det naturliga valet för skogsbrukare som vill ha robusta vagnar och

Läs mer

REDSKAP. Uppsamlande klippdäck. Klippdäck bakåtutkast. Snöblad. Snöslunga

REDSKAP. Uppsamlande klippdäck. Klippdäck bakåtutkast. Snöblad. Snöslunga SV REDSKAP Uppsamlande klippdäck Klippbredd 96 cm 112 cm Knivar 2 tallrikar med ledade knivar Mulching kit Tillval Klippdäck bakåtutkast Klippbredd Knivar 130 cm 3 knivar Snöblad Arbetsbredd 110 cm Sidoställning

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

850 CC 81 NM 65 HK 100% MONSTER STELS 850G TROPHY PRO

850 CC 81 NM 65 HK 100% MONSTER STELS 850G TROPHY PRO 100% MONSTER STELS 850G TROPHY PRO MOTOR SOM INGER RESPEKT Om du ska köra i riktigt svår terräng eller i djup lera eller sand då är V-Twinmotorn i Stels 850G din bästa vän. Hela 81 Nm vrid vid 6000 varv.

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HP 19,5-46 MF 1500 Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Brett specifikationsutbud för maximal mångsidighet VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET

Läs mer

PX-Serien Nya * Specifikationen kan ändras utav förbättringsskäl utan föregående varning.

PX-Serien Nya * Specifikationen kan ändras utav förbättringsskäl utan föregående varning. Nya PX-Serien Serien EXTERIÖR PX-serien kombinerar modern design med robust funktionalitet. Vägbelysning Den nya effektiva belysningen hjälper dig köra säkert och arbeta effektivt under såväl transport

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

www.tokvam.no Produktkatalog

www.tokvam.no Produktkatalog www.tokvam.no Produktkatalog Förvänta dig mer Tokvam Räkna med kvalitetsprodukter: Komponenter och material i våra produkter kommer från erkända leverantörer. Vi använder höghållfast stål i alla produkter.

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI 1 Teknik i framkant under 30 år Mowikranen har egenskaper som ingen annan skogskran har Din - det finns ju bara ett original. bäste Tillsammans med Mowis

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

F 50. Framåtgående markvibrator. För packning av sand, grus, makadam och marksten. TEKNISKA DATA SWEPAC F 50

F 50. Framåtgående markvibrator. För packning av sand, grus, makadam och marksten. TEKNISKA DATA SWEPAC F 50 F 50 Framåtgående För packning av sand, grus, makadam och marksten. Swepac F 50 är lämplig för mindre arbeten, som t ex vid justering av underlaget för beläggningssten. Med vulkollanplatta (tillbehör)

Läs mer

För dig med krav ÅRET RUNT

För dig med krav ÅRET RUNT För dig med krav ÅRET RUNT 4500 VÄLKOMMEN! LAPAB Maskin AB har sedan början av 1980-talet varit verksam i grönytebranschen. Vi är ett familjeföretag med flera verksamhetsområden. Generalagent för redskapsbäraren

Läs mer

Sätt fart. Lita på hållbarheten

Sätt fart. Lita på hållbarheten Groundsmaster 580-D Sätt fart Groundsmaster 580-D Klippbredd på 4,88 m 59,6 kw (80 hk) motor Toro Traction Plus drivsystem Kan svänga 180 utan att lämna något gräs oklippt Toro ACE diagnossystem Då produktiviteten

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter.

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter. ETT STEG FÖRE Stege som stege? Inte i Telesteps värld. Sedan starten 1996 har vi alltid tänkt lite annorlunda och det har tagit oss till en ledande position på marknaden. Med annorlunda menas att vi har

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

15.995: :- Lifebike Classic+, dam. Lifebike Chick+ G7, dam

15.995: :- Lifebike Classic+, dam. Lifebike Chick+ G7, dam Lifebike Classic+, dam En klassiker från Lifebike. Modern elcykel i klassisk stil med hög komfort och påkostade och genomtänkta detaljer. Utrustad med stabil korg, fotbroms, LCD-display, styrlås och ramlås.

Läs mer

Skyddsbåge HYTT

Skyddsbåge HYTT GM 40-45-50-55 (T3) Skyddsbåge HYTT McCormick GM (T3) liten och kompakt genomtänkt och mångsidig g Den nya generationen Yanmar 3- och 4-cylindriga motorer ger hög prestanda, förbättrad bränsleeffektivitet,

Läs mer

JCB din nya favorit

JCB din nya favorit JCB 457 - din nya favorit En ny maskin i maskinparken. För att göra det enkelt vill vi presentera en ny JCB 457 med bara några få bilder. Låt dina medarbetare ta del av denna nya fantastiska produkt från

Läs mer

WORKMAN MD-SERIENS ARBETSFORDON

WORKMAN MD-SERIENS ARBETSFORDON KOMBINERAR KOMFORT OCH PRODUKTIVITET SOM ALDRIG FÖRR WMD ÖVERLÄGSNA KÖREGENSKAPER (SRQ) Workman MD-serien kombinerar komfort och produktivitet som aldrig förr. Den innovativa SRQ -upphängningen med Active

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

V6004T TELE. Minilastare. Giant made in Holland. Giant made in Holland. www.tobroco.com

V6004T TELE. Minilastare. Giant made in Holland. Giant made in Holland. www.tobroco.com V6004T TELE Minilastare Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Minilastare För att möta sina kunders krav och behov erbjuder Tobroco ett brett utbud av minilastare. Serien består av

Läs mer

entreprenörer Från proffs till proffs Enbart maskiner av högsta kvalité Rikstäckande service och försäljning

entreprenörer Från proffs till proffs Enbart maskiner av högsta kvalité Rikstäckande service och försäljning öf r medvetna entreprenörer Från proffs till proffs Enbart maskiner av högsta kvalité Rikstäckande service och försäljning Kubota KX41-3v Uthyrningsföretagens favorit KX41 har ett flertal funktioner som

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK 1500 19,5-46 MF Ett brett program av lantbruks- och grönytetraktorer för gårdar och kommersiellt bruk VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Vill du ha hög prestanda

Läs mer

VÅRVISNING I VÄXJÖ LANTBRUKSMASKINER: SÖN 20/3: 9-16 GRÖNYTEMASKINER: MÅN 21/3: 9-17 NYHET: JOHN DEERE 6155R NYHET!

VÅRVISNING I VÄXJÖ LANTBRUKSMASKINER: SÖN 20/3: 9-16 GRÖNYTEMASKINER: MÅN 21/3: 9-17 NYHET: JOHN DEERE 6155R NYHET! VÅRVISNING I VÄXJÖ LANTBRUKSMASKINER: SÖN 20/3: 9-16 GRÖNYTEMASKINER: MÅN 21/3: 9-17 VI BJUDER PÅ KORV MED BRÖD SAMT KAFFE! NYHET: JOHN DEERE 6155R WWW.SVENSSONS-MOTOR.SE NYHET! MÄNGDER AV NYHETER FRÅN

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group Svenska Arbetsplattformar Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160 Member of AVANT Group Leguan arbetsplattformar är konstruerade för tunga professionella jobb och för uthyrning. Det

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

ANBUDSFÖRFRÅGAN. Anbudsförfrågan 1 (5) Diarienummer 19.11.2015 KT 1105/2015

ANBUDSFÖRFRÅGAN. Anbudsförfrågan 1 (5) Diarienummer 19.11.2015 KT 1105/2015 Anbudsförfrågan 1 (5) ANBUDSFÖRFRÅGAN Korsholms kommun begär anbud på en traktor för trafikleder enligt följande: Upphandlingsenhet Korsholms kommun Teknisk service Centrumvägen 4, 65610 Korsholm Kontaktperson:

Läs mer

En stor liten nyhet!

En stor liten nyhet! Svenska En stor liten nyhet! AVANT för alla behov AVANT utvecklade en helt ny maskin som fattades på marknaden. Med modern teknik och gedigen erfarenhet tillverkades AVANT 218/220 - en midjestyrd kompaktlastare

Läs mer

ELDRIVNA ARBETSFORDON

ELDRIVNA ARBETSFORDON ELDRIVNA ARBETSFORDON HELT ENLIGT ERA BEHOV 100% DESIGNAD OCH TILLVERKAD I SPANIEN KORT OM COMARTH COMARTH eldrivna arbetsfordon tillverkas i Spanien och har sitt ursprung i att designa och tillverka sportbilar.

Läs mer

När du satsar på kvalité BISON SKOTARE. www.kranman.com

När du satsar på kvalité BISON SKOTARE. www.kranman.com När du satsar på kvalité BISON SKOTARE www.kranman.com Bison 4000 Pris från 197.000:- + moms www.kranman.com 2 Basutrustning Bison 4000 Pris 197.000:- + moms Helgalvat chassi 18hk Vanguard, bensinmotor

Läs mer

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Bekväm, kraftfull och effektivt för ett renare resultat Säkert och bekvämt arbete: Det ergonomiska och ryggvänliga sätet garanterar att föraren kan arbeta

Läs mer

Zero turn klippare och trädgårdstraktorer

Zero turn klippare och trädgårdstraktorer 2016 Zero turn klippare och trädgårdstraktorer ZT 2000 Klipp gräset i rekordfart upp till 9,6 km/t. Kraftig klippare med pivothjul Elektrisk lyft av klippdäck Kraftig stötfångare bak B&S Intek OHV V-Twin

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

(T3) C-MAX

(T3) C-MAX 80-90-100-110 (T3) C-MAX C-MAX (T3), så effektivt så enkelt, McCormick C-Max (T3) är modellserien som erbjuder ett nytt alternativ av ekonomisk funktionalitet i McCormicks modellprogram. Med effektområde

Läs mer

P25.6 P28.8. Vår vision: AB Hüllert Maskin ska som marknadsledare förändra materialhanteringen i Sverige!

P25.6 P28.8. Vår vision: AB Hüllert Maskin ska som marknadsledare förändra materialhanteringen i Sverige! P25.6 P28.8 Vår vision: ska som marknadsledare förändra materialhanteringen i Sverige! ALLFIXAREN - Öka din flexibilitet P25.6 FAKTA MERLO P25.6 Kan traktor-registreras Godkänd dragkrok Kan utrustas med

Läs mer

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI NX Serien traktorer från Kioti traktor NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Ny avancerad TEKNIK Modern och elegant Kioti-design Kiotis nya, moderna och elegant utformade motorhuv ger snabb och bekväm åtkomst

Läs mer

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst X6020-30-40-50 (T3) McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst Power Management systemet har utvecklats för att vid behov automatiskt höja motorns vridmoment och effekt upp till 121 hk vid kraftuttagsarbete

Läs mer

COMMERCIAL RADIO CONTROLLED MOWERS CATALOGUE AFETY RODUCTIVITY NNOVATION ESIGN NVIRONMENT EVENUE

COMMERCIAL RADIO CONTROLLED MOWERS CATALOGUE AFETY RODUCTIVITY NNOVATION ESIGN NVIRONMENT EVENUE COMMERCIAL RADIO CONTROLLED MOWERS CATALOGUE AFETY RODUCTIVITY NNOVATION ESIGN NVIRONMENT EVENUE Vad är en Spider gräsklippare? Spider är mångsidiga professionella radiostyrda gräsklippare med en unik

Läs mer

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK 1200/1000 HACKERTRUCK 89, Envie (CN) 077 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it Trumhuggar Serien Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE HACKERTRUCK 1000/820 HACKERTRUCK HACKERTRUCK

Läs mer

Det flexibla kraftpaketet:

Det flexibla kraftpaketet: 1880 Det flexibla kraftpaketet: Med förarskyddstak eller hytt. Vår mest kraftfulla Hoftrac. Den nya 1880 är en länk mellan de små multifunktionella Hoftrac och de kraftfulla hjullastarna. Den förbinder

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

Ett måste för golfbanan

Ett måste för golfbanan Reelmaster 3100-D Ett måste för golfbanan Reelmaster 3100-D 16 kw (21,5 hk) Kubota - dieselmotor Det exklusiva klippsystemet Sidewinder 183 cm eller 216 cm klippbredd Series/Parallel -3-hjulsdrift När

Läs mer

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION Banbrytande ögonblick Från det att Volvo Lastvagnar år 1956 lanserade sin första, frambyggda stadslastbil och fram till dagens superavancerade fjärrtransportbilar har företaget

Läs mer

Nytt namn - ny modellserie!

Nytt namn - ny modellserie! Nytt namn - ny modellserie! Atlas Weyhausen, numera Atlas Weycor är världens äldsta tillverkare på hydrostatiska lastmaskiner. Bolaget grundades under 1950-talet av Friedrich Weyhausen (därav namnet) i

Läs mer

GARANTERAD KRAFT OCH PONSSE BUFFALO

GARANTERAD KRAFT OCH PONSSE BUFFALO GARANTERAD KRAFT OCH KOMFORT PONSSE BUFFALO DEN NYA MÄSTAREN INOM SKOTNING Nya PONSSE Buffalo förser dig med en aldrig tidigare upplevd kraft och komfort oavsett om du arbetar med slutavverkning eller

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 Pöttinger TOP Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 TOP s-line Strängläggare med centrerad strängplacering, två och fyra rotorer Pöttinger har utvecklat en ny rotorlyft, med en lutande

Läs mer

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/820 PTH 1200/820 GREENLINE

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/820 PTH 1200/820 GREENLINE PTH 1000/820 M 9, Envie (CN) 77 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it Trumhuggar PTH Serien www.pezzolato.it Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE PTH 1000/820 PTH 1200/820 PTH 1200/820 G

Läs mer

Zero Turn-gräsklippare och trädgårdstraktorer

Zero Turn-gräsklippare och trädgårdstraktorer 2018 Zero Turn-gräsklippare och trädgårdstraktorer ZT 110 Smidighet och stor kapacitet till det rätta priset Kraftig konstruktion upp till 9,0 km/h Kraftigt klippaggregat med anti-scalp-hjul Snabblyft

Läs mer

och Valmet. Fdretaget dr lokaliserat till Esktlsf una och har ett 6htal anstdllda. lnom Scantrac finns ocksd en produktutvecklingsavdelning som svarar

och Valmet. Fdretaget dr lokaliserat till Esktlsf una och har ett 6htal anstdllda. lnom Scantrac finns ocksd en produktutvecklingsavdelning som svarar $cantrac Scantrac bildades 1979 ndr Volvo BM och Valmet inledde samarbetet inom traktoromrddet. Scantrac dr ett aktiebolag som dges till lika delar av Volvo BM och Valmet. Fdretaget dr lokaliserat till

Läs mer

Svenska 130/160. LEGUAN Member of Avant Group

Svenska 130/160. LEGUAN Member of Avant Group Svenska 130/160 LEGUAN Member of Avant Group Leguan - föregångare Leguan Lifts var den första tillverkaren i 1994 som kom ut med självgående mobila arbetsplattformar, utrustade med stödben. Leguan har

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare Scania fortsätter att bredda sitt utbud av bygg- och anläggningsfordon för att möta nya tillämpningar

Läs mer

ELDRIVNA ARBETSFORDON

ELDRIVNA ARBETSFORDON HELT ENLIGT ERA BEHOV 100% DESIGNAD OCH TILLVERKAD I SPANIEN KORT OM COMARTH COMARTH eldrivna arbetsfordon tillverkas i Spanien och har sitt ursprung i att designa och tillverka sportbilar. COMARTH har

Läs mer

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor Hako-Jonas 1200 / 1500 För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Hako-Jonas 1200 / 1500 Förenkla sopningen! Perfekt rengöring av större

Läs mer

I över 50 år har vi trotsat tyngdlagen

I över 50 år har vi trotsat tyngdlagen I över 50 år har vi trotsat tyngdlagen )a Komplett leverantör Simson Power Tools tillverkar och säljer hydrauliska kraftverktyg med hög kvalitet, god säkerhet, flexibilitet och hög prestanda. I kombination

Läs mer

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande LASTARE 3248/A 3248/TA med hytt Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande 3248/A för panoramasikt, se det du lastar Säker skyddshytt.

Läs mer

Be Sun. www.ligierprofessional.se

Be Sun. www.ligierprofessional.se Be Sun www.ligierprofessional.se Be Sun L1 BE SUN L1 ELEKTRISK REGISTRERINGSTYP EU-MOPED Toppfart 45 km/h Räckvidd 50-100 km* Antal sittplatser 2 Motortyp AC Motoreffekt 4 KW Transmission Automatisk (F,N,R)

Läs mer

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF TELESKOPLASTARE MF 9, MF 9 Xtra, MF 9 Xtra, MF 9S Xtra - HPMF FRÅN MASSEY FERGUSON Funktioner för alla behov Ett stort urval redskap som krävs för alla jobb Hydrauliska snabbkopplingar för snabbt, effektivt

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1270E/1470E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den avancerade tekniken i John Deeres E-serieskördare ger en mycket hög

Läs mer

KIOTI CK4010C CK4010CH

KIOTI CK4010C CK4010CH Nya CK 4010 CK4010C / CK4010CH KIOTI TRAKTOR KIOTI CK4010C CK4010CH Frontlastare Frontlastaren KL4010 är speciellt framtagen för CK4010 serien med fabriksmonterad joystick och hydraulventil för effektiv

Läs mer