FRAMÅT ALVIK! Vill du och ditt företag hänga med på resan?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "FRAMÅT ALVIK! Vill du och ditt företag hänga med på resan?"

Transkript

1 FRAMÅT ALVIK! Vill du och ditt företag hänga med på resan?

2 VI SKA VARA ETT AV EUROPAS BÄSTA VÄXTHUS FÖR UNGA BASKETSPELARE Vår klubb har varit en välkänd och omtyckt kompis för människor i västra Stockholm under ett drygt halvsekel. Och tals av dem har burit det gröngula linnet genom åren. 19 SM-guld har det blivit hittills. I dessa tider av ökad stress och högre krav, fortsätter vi att jobba med det viktigaste som finns; våra barn och ungdomar. Vi gör det sju dagar i veckan, året runt. Det handlar om deras utveckling den fysiska, mentala och sociala alltså ett vidare perspektiv än ett bara vinna nästa match. Och det i en idrott med lika många tjejer som killar, en idrott som har fler barn med utomeuropeisk bakgrund än någon annan i landet. Men vi är inte nöjda med det. Vi ska bygga ett av Europas bästa växthus för unga basketspelare. Om fem år ska vi vara ännu fler, men framför allt kunna mäta oss kvalitetsmässigt med de allra bästa ungdomsklubbarna både i Sverige och utlandet. På vårt eget vis. Därför satsar vi också mycket på internationellt utbyte, hjälp med planering av livet utanför basketen och ett program för förebyggande av eventuell mobbning och övergrepp. För barnens och ungdomarnas skull. Men det behövs mer resurser och fler partners för att bredda och vässa verksamheten ytterligare. Och utbilda alla våra ledare. Bland annat. Vi är Alvik Basket. Vill du åka med?

3 Vi är också en aktiv kanal till en unik och väldigt inflytelserik målgrupp. Alvik Basket fi nns i Stockholms västra förorter sen 1956, med basen i Bromma. Ett område med invånare; snittinkomst (270 riket), 80% med högskoleutbildning (35%), 91% med barn under 18 år hemma. 70% arbetar inom sektorerna bank/fi nans, media/kommunikation, utbildning/forskning (många på chefsnivå). Deras konsumtion och intresse för nyheter av olika slag ligger klart över genomsnittet. Fler fakta. Vi har idag 800 medlemmar och 1400 föräldrar engagerade, infl ytelserika, köpstarka. 700 spelare i alla åldrar. 65% av alvikarna är under 15 år. 80 ledare 40 seniora, 40 yngre. 19 SM-guld, bland landets bästa på tjej- och killsidan, 2:a i Eybl.

4 Varför playstation en gång till, när barnen kan lira på riktigt? Du och ditt företag kan bli sponsor och Alvikpartner på olika sätt, utifrån våra gemensamma ambitioner. Här är några exempel.

5 Ledarutveckling Alviksledarna investerar fl er än mantimmar/år i våra barn och ungdomar. De är de viktigaste resurserna för att nå vår vision. Vi arbetar aktivt med stimulans av olika slag, utbildning i pedagogik och ledarskap, men vill öka takten. Småttingar Basket är den bästa sporten att börja med; stor boll, två händer och ingen jobbig målvakt i vägen lätt att snabbt känna sig bra på. Idag arbetar vi med drygt 300 spelare i åldern 6-11 år, våra plantor i Växthuset. Vi ska ha idrotts-europas bästa ledare, alla med ett brett perspektiv på sin uppgift. Det gäller såväl 20-åriga nybörjare som kvalifi cerade elitcoacher. 10% fl er unga spelare varje år. Vi ska ge dem en ohämmad lust till basket och en gedigen respekt för klubbkompisar och ledare. Ni exponeras med en länkad logotype på Alviks hemsida. Era erbjudanden ingår i frekventa digitala utskick till alla medlemmar. Försäljningsmöjligheter i samband med våra utbildningstillfällen. Egna sponsorskyltar vid våra dam- och herrmatcher på hemmaplan, erbjudanden via matchspeaker och matchprogram. Basket för personalen (inkl cool t-shirt) 1 tim per säsong under ledning av Alvikscoacher. Erfarenhetsutbyten i ämnet ledarskap och fl er idéer kring samarbete. Er logotype på småttingarnas matchbyxor. Exponering av länkad logotype på Alviks hemsida. Era erbjudanden ingår i frekventa digitala utskick till alla medlemmar. Försäljningsmöjligheter i samband med de yngsta lagens hemmamatcher. Del i sponsorskyltar vid våra dam- och herrmatcher på hemmaplan, samt erbjudanden via matchspeaker och matchprogram. Fler idéer om samarbeten är vi förstås öppna för.

6 Ungdomar Vi har idag ett 20-tal lag i åldrarna år, många av dem bland de bästa i landet. Samtliga spelare ska få utvecklas efter sina individuella förutsättningar, oavsett om de vill satsa hårt och bara spela för att det är kul. Högprioriterat är arbetet med att locka ännu fl er av de svåra 15/16-åringarna att fortsätta i klubben. Exponering av länkad logotype på Alviks hemsida. Er logotype på ungdomsspelarnas matchbyxor och uppvärmningströja. Era erbjudanden ingår i frekventa digitala utskick till alla medlemmar. Försäljningsmöjligheter i samband med ungdomslagens hemmamatcher. Del i sponsorskyltar vid våra dam- och herrmatcher på hemmaplan, samt erbjudanden via matchspeakern och matchprogram. Fler idéer om samarbeten är vi förstås öppna för. Seniorer till basketligan Alvik är, genom åren, landets mest framgångsrika klubb på seniornivå. Vi ska tillbaka dit både på dam- och herrsidan, eftersom det är en sporre för alla unga alvikare. Vårt dam- resp herrlag ska spela i ligan senast 2015, men på vårt eget vis båda med minst 50% av spelarna fostrade i Växthuset. Långsiktig samarbetspartner och sponsor på vägen till ligan. Exponering av logotype och erbjudanden i anslutning till all verksamhet kopplad till våra seniorlag, utifrån dialog och överenskommelse med er. Prioriterad sponsor, med maximal exponering, de första två åren i ligan.

7 Internationellt Utbyte Vi skickar våra spelare och ledare på turneringar och läger utomlands så ofta vi kan, t ex i Baltikum eller via vårt samarbete med Barcelona. Då växer de bättre. Mer sånt. Vi vill också bjuda in utländska lag till oss, för matcher och samaktiviteter. Tillgång till våra marknadskanaler i samband med resor, eventmaterial, inbjudningar osv. Lagsponsor Vi har idag ett 40-tal lag i klubben, i alla åldrar. Varje enskilt lag ska ha bästa tänkbara förutsättningar att utvecklas. Sponsra ett specifikt lag. Er logotype hamnar på matchbyxorna och i all kommunikation kring laget.

8 Medlemssponsor Egna företagare med barn i klubben får gärna sponsra Alvik med motsvarande dubbel medlems/spelaravgift, vilket blir en avdragsgill marknadsföringskostnad för bolaget. Fler medlemssponsorer som bidrar till alvikarnas utveckling. Företagets logotype exponeras på vår hemsida. Huvudsponsor Alvik driver idag en ganska komplex verksamhet, med många involverade människor 700 spelare, 80 ledare, 1400 föräldrar och många företagare runt om i Stockholm. 3-poängare 2-poängare 1-poängare Våra huvudsponsorer ska hjälpa oss att ta stora kliv mot att bli det där bästa växthuset i Europa, samtidigt som partnerskapet ger sponsorn betydande mervärden. Dessa omfattande samarbeten utvecklar vi i nära dialog med dig och ditt företag, för att de ska ge så mätbara effekter som möjligt. Sponsorerna är här indelade i tre kategorier utifrån samarbetsnivå. Maximal exponering av erbjudanden via Alviks samtliga kanaler och evenemang, inklusive logotype på alla Alvikslags matchtröjor och väskor. Till exempel. Som ovan, inklusive logotype på alla Alvikslags matchbyxor. Som ovan, inklusive logotype på alla Alvikslags uppvärmningströjor.

9 Event-sponsorer. Alvik Basket Camp Det årliga träningslägret i Västervik, med minst 250 spelare plus 40 ledare och föräldrar. Ett 20-tal spelare från andra klubbar brukar också bjudas in. ABC ska växa ytterligare genom att kvaliteten vässas till europeisk toppklass. Tillgång till våra marknadskanaler innan, under och efter lägret. 3on3 West 3mot3 är den nya street-varianten av basket arrangerade vi den första turneringen, med lag från hela Stockholmsområdet. 3on3 West ska bli en årligt återkommande turnering, roligare och coolare än alla andra. Tillgång till våra marknadskanaler innan, under och efter turneringen. Lovläger Vi arrangerar varje säsong de populära Höst&Basketskoj och Basket&Sommarskoj för alla spelare upp till 13 år. Utveckla de befi ntliga lägren och anordna fl er breda smaka-på-basket-läger. Tillgång till våra marknadskanaler innan, under och efter lägren. SM-arrangemang Ett par gånger om året är Alvik värd för olika spelomgångar i ungdoms-sm, då lag från hela Sverige kommer till Åkeshov under en långhelg. Utveckla arrangemangen till en once in a lifetime experience för spelare, föräldrar och publik. Tillgång till våra marknadskanaler innan, under och efter arrangemangen. Alvik Pluspartner. Alla medlemmar och supportrar i Alvik är med i förmånsprogrammet Alvik Plus. Där tar de del av erbjudande och rabatter från företag och butiker, stora och små. Tio nya Alvik Plus-partners varje år. Ett bra erbjudande från ditt företag är intressant för vår köpstarka målgrupp. Seniormatcher Våra dam- och herrlag spelar idag i Basketettan, på väg mot ligan. På hemmamatcherna har vi en publik på personer ur Alviksmålgruppen. Ännu mer publik, tack vare utvecklade matchevents och offensiv marknadsföring. Tillgång till våra marknadskanaler innan, under och efter matcherna. Företagsbasket Låt personalen drillas av våra kunniga ledare under en timme. Hur kul som helst. Fler företag och tänkbara partners i våra hallar. En annorlunda uppvärming innan jul- eller sommarfesten? Ring vårt kansli och boka.

10 Tema-sponsorer. Utveckling av unga basketspelare handlar inte bara om basket. Vad man stoppar i sig mellan passen, hur man tar hand om sin kropp, den mentala biten, livet vid sidan av, hur man fungerar tillsammans med andra allt har betydelse. Och vi arbetar med detta i ledarclinics, på läger och i den dagliga verksamheten. Kanske ditt företag har en inriktning som stämmer in på något av våra teman? Kanske ett samarbete med Alvik stärker ert varumärke hos en intressant målgrupp? Vi diskuterar gärna exponering, försäljningsmöjligheter, produktplacering osv. Här några av de teman vi driver i Alvik: Kost & Hälsa Möjligheter för matvarumärken, drycker, energy bars, fruktleverantörer, kokboksförlag och liknande. Intresse-sponsorer. Alviks främsta målgrupp, individer i Bromma, är en av landets mest köpstarka och infl ytelserika. Om du och ditt företag riktar in er på något av deras intresseområden, diskuterar vi gärna ett samarbete. Vi har kanalerna och aktiviteterna som når fram. Hus och Hem Sparande och Investeringar Media och Telefoni Bil och Båt Upplevelser och Resor Mode och Prylar Fysisk utveckling Möjligheter för leverantörer av sportutrustning och träningsprylar, gymkedjor, skomärken och liknande. Utbildning och Karriär Möjligheter för gymnasieskolor, tänkbara arbetsgivare, läxhjälpsföretag och liknande. Förebyggande av Mobbning och Övergrepp Möjligheter för barnrättsorganisationer, ledarskapscoacher, psykologer och liknande. Resor Möjligheter för resebyråer, fl yg- och bussbolag, bil-återförsäljare, turistorganisationer och liknande.

11 Hoppas du hittar något av intresse. Ring och fråga efter klubbdirektören, så berättar han mer. Adress: Alvik Basket, Åkeshovs sim- och idrottshall, Bergslagsvägen 60, Bromma Telefon: kansliet@alvikbasket.nu

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson Kontakta oss. Mats A Andersson mats-anders@telia.com 0706-272917 LUNDS FRAMTID Mattias Lundin mattias.lundin1@hotmail.com 0768-68 45 09 H43 Lund Stattenavägen, 222 28 Lund Besöksadress Sparbanken Skåne

Läs mer

Bromma KFUK-KFUM Volleyboll

Bromma KFUK-KFUM Volleyboll Bromma KFUK-KFUM Volleyboll Klubbpresentation Samt Sponsorpaket 2005/2006 Bromma KFUK-KFUM Volleyboll Besöks adress: Alviksvägen 30 Organisations nummer: 802010-5550 Post adress: Box 140 23 Förenings nummer:

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

Marknadskatalog. FC Helsingborg 2015-2016

Marknadskatalog. FC Helsingborg 2015-2016 Marknadskatalog FC Helsingborg 2015-2016 Resan har inletts Välkommen till FC Helsingborg, Skånes lag i Superligan. Vi i FC Helsingborg fortsätter vår resa mot vårt utsatta mål: klubbens första SM-guld.

Läs mer

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy Bli en del av ett vinnande koncept Vi är Skoghalls Innebandy Skoghalls Innebandyklubb bildades 1985 och har genom sin drygt 30 år långa historia gått från

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

VILL DU VINNA MED OSS?

VILL DU VINNA MED OSS? VILL DU VINNA MED OSS? VAR MED OCH STÖTTA KARLBERGS BK KÄRA FÖRETAGARE, brinner du också för barn och ungdomsidrott på Kungsholmen och i Vasastan? VILL DU OCKSÅ att KB:s 800 aktiva ungdomar kan drömma

Läs mer

Samarbeta med: Spårvägen badminton:

Samarbeta med: Spårvägen badminton: Samarbeta med: Spårvägen badminton: Samarbeta med Spårvägen badminton! Spårvägen har 570 medlemmar varav 350 är spelare som tränar och tävlar i badminton. Oavsett om det är motionärer eller elitspelare

Läs mer

SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY

SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY 2015/2016 TILLSAMMANS VÅGAR VI VÄXA Foto: Johan Eriksson T orsdagen den 18 december 2014, på kvällen, hände det något magiskt i Fisksätra Sporthall. Det var fullt på läktarna

Läs mer

Fårösunds GoIK. Fårösunds Gymnastik och Idrotts Klubb

Fårösunds GoIK. Fårösunds Gymnastik och Idrotts Klubb Fårösunds GoIK Fårösunds Gymnastik och Idrotts Klubb FÖRENINGENS VISION OCH MÅL Visioner och målsättningar Vår Vision är att: Att engagera ungdomar och vuxna i aktiviteter som bidrar till en sund hälsa

Läs mer

Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun

Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun Anders Holmensköld, ordförande Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun Handboll handlar om gemenskap och glädje som bygger på ett gemensamt intresse. En gemenskap som sträcker sig över gränser och kulturer.

Läs mer

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA Ideellt HJÄRTA Kommersiellt HJÄRNA 2 Från 20 000 SEK Från 60 000 SEK Från 175 000 SEK Från 400 000 SEK Partnerstruktur Huvudpartners Det som ingår på en nedre partnernivå ingår också på alla övre nivåer.

Läs mer

Borgeby FK Sponsor 2019

Borgeby FK Sponsor 2019 Borgeby FK Sponsor 2019 Borgeby FK Spelglädje gör skillnad Borgeby Fotbollsklubb som bildades 1983, är en ideell idrottsförening som idag har ca 250 aktiva medlemmar i åldersgrupperna 6 till 50 år. Detta

Läs mer

PRODUKTFOLDER 2014-2015

PRODUKTFOLDER 2014-2015 PRODUKTFOLDER 2014-2015 MARKNADSFÖRING som får dig att synas UPPLEVELSER som du aldrig glömmer ELITNIVÅ när den är som bäst Framtiden Vår resa fortsätter Med femton raka säsonger i Basketligan Sveriges

Läs mer

Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag.

Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag. Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag. Eco Örebro söker samarbete med företag som har en

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2013. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2013. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

a SKAPAR INTRESSE a a

a SKAPAR INTRESSE a a ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT Guldfemman är ett nytt och roligt sätt att tjäna pengar till föreningen samtidigt som ni skapar intresse runt seniorlaget. Utan kostnader får ni en hemsida hos oss, proffsigt

Läs mer

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com TYRINGE HOCKEY VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com VI HAR EN STOLT TRADITION GRUNDLÄGGANDE MÅL OCH POLICY Tyringe SoS bildades 1936 och har genom åren fostrat många duktiga spelare. Föreningen är

Läs mer

Exponerings möjligheter för företag 2012/2013

Exponerings möjligheter för företag 2012/2013 Exponerings möjligheter för företag 2012/2013 Johan Hansson, Kassör Sävedalens IBK, Innebandy A-lag 2012/2013 Klubben Sävedalens Innebandyklubb Organisationen och korpklubben, Sävedalen Panthers grundades

Läs mer

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG LB07 SPONSRING & PARTNERSKAP 2013 En spännande del av det nya Malmö. Ett bra sponsorskap ger lika mycket för båda parter. Malmö är en fantastisk stad. Inte

Läs mer

Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona

Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona TILL VÅRA PARTNERS 2014 Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona är Sveriges 20:e största fotbollsförening med cirka 1500 medlemmar och drygt 800 aktiva ungdomar fördelade på cirka 60 lag. Tillsammans

Läs mer

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG LB07 SPONSRING & PARTNERSKAP 2012 En spännande del av det nya Malmö. Ett bra sponsorskap ger lika mycket för båda parter. Malmö är en fantastisk stad. Inte

Läs mer

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla SPONSORBROSCHYR Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla ELIT - BREDD & ENGAGEMANG År 2007 började en ny era i för oss i Göteborg Innebandy. De två anrika föreningarna Björkekärrs IK och

Läs mer

Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning. Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll

Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning. Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll Grundförutsättning Elitsatsning bygger på bred ungdomsverksamhet IFK LULEÅ 1 Länets lag

Läs mer

Sällan har en webannons innehållit så mycket!

Sällan har en webannons innehållit så mycket! Sällan har en webannons innehållit så mycket! En givande webannons! Köp en webannons på Göteborg Rugbyförenings hemsida och hjälp oss att fortsätta utvecklas! Förra året gick vårt Herrlag till semifinal

Läs mer

Verksamhetsplan UEK 2014-2016

Verksamhetsplan UEK 2014-2016 Verksamhetsplan UEK 2014-2016 Detta dokument innefattar Växjö Golfklubbs Ungdoms och Elitkommités verksamhetsplan. Den täcker tre år framöver. Det ska användas som ett arbetsdokument med en tydlig inriktning

Läs mer

ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT

ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT Guldfemman är ett nytt och roligt sätt att tjäna pengar till föreningen samtidigt som ni skapar intresse runt seniorlaget. Utan kostnader får ni en hemsida hos oss, proffsigt

Läs mer

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Sverige älskar fotboll Inledning Hur mycket kan man älska fotboll? Mycket. Det finns en stor grupp svenska supportrar som följer våra landslag på

Läs mer

Vilka är era produkter/tjänster? Vilka värden finns i er/din verksamhet/utbud? Hur kommunicerar ni ert varumärke?

Vilka är era produkter/tjänster? Vilka värden finns i er/din verksamhet/utbud? Hur kommunicerar ni ert varumärke? kulturstrategi 1 arbetsmaterial eget arbete för företag Att samarbeta med kulturlivet kräver förarbete. Detta förarbete startar alltid med ett internt arbete för att tydliggöra det egna företagets syften

Läs mer

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med!

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med! Rosersbergs IK Den stora klubben i det lilla samhället Alla får vara med! rosersbergsik.se Det du håller i din hand är information till dig som aktiv, ledare/ tränare, förälder, medlem eller blivande medlem.

Läs mer

sponsring 2015 Näsets SK

sponsring 2015 Näsets SK s sponsring 2015 Lite historik & fakta Det fortsätter att hända mycket i vår klubb och på Åkeredsvallen. Senaste tillskottet är vår fantastiska 5- och 3- mannaplan, Ehrenborg. Tillsammans med Stavdal och

Läs mer

LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP

LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP IF Limhamn Bunkeflo - LB07 Vår vision är att skapa en förening för 2000-talet med ett starkt varumärke och som ligger i framkanten av samhällsutvecklingen.

Läs mer

UMEÅ RÅDHUSTORGET 14-16 AUGUSTI

UMEÅ RÅDHUSTORGET 14-16 AUGUSTI UMEÅ RÅDHUSTORGET 14-16 AUGUSTI SWEDISH BEACH TOUR UMEÅ 2015 RÅDHUSTORGET 14-16 AUGUSTI 2014 arrangeras evenemanget för 14:e gången och det förväntas som vanligt dra till sig storpublik och mycket media

Läs mer

Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2018

Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2018 Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2018 Örgryte Handbollssällskap summerar nu sin tredje säsong. En säsong som resulterade i blandade resultat men framförallt ett glädjande avancemang för

Läs mer

ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16.

ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16. ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16. HEJ OCH VÄLKOMMEN! HK Malmö är en hårt satsande förening som blandar elithandboll med ett stort hjärta och samhällsansvar. Vi vill erbjuda

Läs mer

Finspångs FK Nätverk Finspång

Finspångs FK Nätverk Finspång Finspångs FK har i dagsläget ca 500 medlemmar och klubben har en god ekonomisk grund att stå på inför framtiden. Att spela fotboll i FFK innebär inte några dyra säsongs/tränings-avgifter och vi vill även

Läs mer

KARLBERGS BK. Partners HUVUDSPONSORER FÖLJ KB PÅ FACEBOOK OCH TWITTER

KARLBERGS BK. Partners HUVUDSPONSORER FÖLJ KB PÅ FACEBOOK OCH TWITTER KARLBERGS BK HUVUDSPONSORER Partners FÖLJ KB PÅ FACEBOOK OCH TWITTER FRÅN KNATTE TILL SENIOR - SEDAN 1912 Karlbergs BK är Kungsholmens största idrottsförening. Vi bedriver idag en seriös och gedigen verksamhet

Läs mer

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening Sponsorbrev 2014 Trelleborgs Ryttarförening Trelleborgs Ryttarförening är en helt ideell förening som grundades 1971 och driver sin verksamhet på Brosjödals gård, föreningen har ca 350 medlemmar. Vår vision

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

Förslag till seriespel för ungdomar 2015

Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Vad gör 10 13 åringarna helst på sin fritid? Ø A" träffa kompisar är mest populäraste fri3dssysselsä"ningen Ø Fotboll är den största sporten både bland tjejer och

Läs mer

Med tradition mot framtiden!

Med tradition mot framtiden! PARTNERBROSCHYR 2018-19 GF KROPPSKULTUR Jocke Olof Appelgren J Bundsen Magnus Jenny Med tradition mot framtiden! Klubbfakta: Bildades 1934. 2018: 350 aktiva, 100 ledare, 21 lag i seriespel, 9 lag i minihandboll,

Läs mer

VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY ÖREBRO KINGS - FRAMÅT SAMARBETSPARTNERS

VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY ÖREBRO KINGS - FRAMÅT SAMARBETSPARTNERS PARTNER 2018/19 VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY Örebro Innebandys målsättning är att vara den ledande innebandyföreningen i Örebro och det självklara valet för alla innebandyintresserade i Örebro län. Örebro

Läs mer

Till sommaren är det 17 år sedan de första deltagarna tog plats vid startlinjen. De tävlande skulle i kajak paddla nerströms, genom forsarna i

Till sommaren är det 17 år sedan de första deltagarna tog plats vid startlinjen. De tävlande skulle i kajak paddla nerströms, genom forsarna i Till sommaren är det 17 år sedan de första deltagarna tog plats vid startlinjen. De tävlande skulle i kajak paddla nerströms, genom forsarna i Indalsälven och ner över Åresjön, en sträcka på totalt 24km.

Läs mer

Sjömarkens IF Sponsorpaket 2017

Sjömarkens IF Sponsorpaket 2017 Sjömarkens IF Sponsorpaket 2017 Huvudsponsor 30.000:- + skyltkostnad och reklamskatt - Två sponsorskyltar på Idrottsanläggningarna under 2017 storlek 2x1 m. (produktionskostnad tillkommer - Reklamplats

Läs mer

Stockholms. stolthet. Sedan Business group

Stockholms. stolthet. Sedan Business group Stockholms stolthet Sedan 1891 Business group .. foreningen Djurgårdens Idrottsförening är Sveriges mest framgångsrika idrottsförening. Representanter för Djurgårdens IF har tagit 37 olympiska medaljer

Läs mer

Bli en samarbetspartner!

Bli en samarbetspartner! Bli en samarbetspartner! Klagshamns Ryttarförening har bedrivit ridskola i den vackra naturen på Klagshamns udde i Malmö i snart 30 år. I dag är KRF en av Skånes största ridklubbar och vår ambition är

Läs mer

EOS LILLA GRÖNA. Eos lilla gröna. Vad vi står för, vad vi vill och hur vi når dit.

EOS LILLA GRÖNA. Eos lilla gröna. Vad vi står för, vad vi vill och hur vi når dit. Eos lilla gröna. Vad vi står för, vad vi vill och hur vi når dit. 1 Denna skrift tillhör 2 Producerad av Lindoff Communications. Text: Henric Lindqvist, Tankstreck AB. Foto: Mats Persson. Tryck: Grahns

Läs mer

Sponsorarbetet i klubben

Sponsorarbetet i klubben Sponsorarbetet i klubben Offensiv orientering Vägval till glädje och framgång sponsorarbete i klubben. v2.indd1 1 2009-02-05 14:16:24 Sponsorarbetet i klubben Det är nog de flesta klubbars mål att hitta

Läs mer

Landskrona BoIS 2013

Landskrona BoIS 2013 Landskrona BoIS 2013 Välkomna till Landskrona BoIS 2013! Landskrona BoIS - Mer än ett fotbollslag Landskrona BoIS arbetar med framgång sedan flera år tillbaka med ett uttalat socialt ansvarstagande och

Läs mer

Föreningsträdet Individen i centrum. Handledning Aktiva 11 år. Idrottsintresse Självkänsla/självförtroende Tankens kraft

Föreningsträdet Individen i centrum. Handledning Aktiva 11 år. Idrottsintresse Självkänsla/självförtroende Tankens kraft Föreningsträdet Individen i centrum Handledning Aktiva 11 år Idrottsintresse Självkänsla/självförtroende Tankens kraft Att arbeta med Föreningsträdet Syfte: Tanken med föreningsträdet är att med hjälp

Läs mer

Välkommen till. Lindsdals IF

Välkommen till. Lindsdals IF Välkommen till Lindsdals IF Ordföranden har ordet Lindsdals IF - en förening med fokus på ungdomsverksamhet Lindsdals IF är en stor liten förening och den största fotbollsföreningen i staden sett till

Läs mer

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP!

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! 02 SPORTFIVE PARTNER TILL AIK FOTBOLL OCH LEDANDE INOM SPORTS MARKETING Exklusiv agentur till AIK Fotboll & många toppklubbar i Tyskland & övriga Europa Säljer in

Läs mer

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar.

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vi hoppas att ni och ert företag vill vara med och sponsra

Läs mer

Omfattning, åtaganden och avtalslängd diskuteras fram med sponsorn.

Omfattning, åtaganden och avtalslängd diskuteras fram med sponsorn. Principer sponsring 2013-05-30/eb Huvudsponsor Avtal 3-5 år. Information om samarbetet med HIF får användas av sponsorn i marknadsföringssyfte. Dock skall eventuell marknadsexponering av HIF:s logga och

Läs mer

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT MULLSJÖ AIS Säsongen 2013/14 var säsongen då klubbens herrelitlag, Hide-a-lite Mullsjö, gick till sitt första slutspel i högsta

Läs mer

Vi har lagt till dessa klasser dels på grund av en stor efterfrågan och dels för att vi vill ge de funktionshindrade chansen att medverka.

Vi har lagt till dessa klasser dels på grund av en stor efterfrågan och dels för att vi vill ge de funktionshindrade chansen att medverka. F15, F1, 1 P 16, 01 pen), P r o r k a ( g g Spelda Blåturnerin 4, P15, F13 1 ndrade i P h /, s 3 n 1 o i P 1, nkt P1 tagsklass, Fu am d 3-4/ e För g herr, n i r e n / r 5 ultu G / 8 Sommarbandyfestivalen

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av

Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av Västsveriges största handbollsföreningar. Den betyder att vi kan

Läs mer

Din medverkan gör skillnad!

Din medverkan gör skillnad! Sponsoravtal INLEDNING IK Fyris sportklubb är en ideell förening som har som mål att verka för att Uppsalas ungdomar ska beredas tillfälle att bedriva idrott. Med fokus på närområdena Stenhagen, Berthåga

Läs mer

Policy och riktlinjer för Nödinge SK Fotboll

Policy och riktlinjer för Nödinge SK Fotboll Policy och riktlinjer för Nödinge SK Fotboll Inledning Dokumentet påvisar NSK Fotboll:s policy och riktlinjer för alla de lag som är aktiva inom klubben, samt tränare/ledare för dessa lag. Syftet är att

Läs mer

If SO Tour. Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour

If SO Tour. Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour If SO Tour Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour Projektledare Anders Heimklo Till vardags Stockholms Tennisförbund Historik Gunnar Lindahl, Stefan Malmqvist, Per Henricsson, Jan Himberg

Läs mer

Bakom alla dessa barn och ungdomar finns ett stort antal ledare som med sitt engagemang leder, uppmuntrar, utbildar och utvecklar våra spelare.

Bakom alla dessa barn och ungdomar finns ett stort antal ledare som med sitt engagemang leder, uppmuntrar, utbildar och utvecklar våra spelare. BAKGRUND FBI Tullinge bildades 1981 och är därmed en av Sveriges äldsta innebandyföreningar. Den breda barn- och ungdomsverksamheten ska alltid vara föreningens adelsmärke. Den är viktig på många sätt,

Läs mer

Medlemsrättigheter & skyldigheter

Medlemsrättigheter & skyldigheter Medlemsrättigheter & skyldigheter Spelare & Ledare Som spelare eller ledare i Skogås Trångsund Innebandy strävar jag efter ödmjukhet inför uppgiften på innebandyplanen, ödmjukhet mot alla både på och utanför

Läs mer

SERIEINBJUDAN 2011/2012

SERIEINBJUDAN 2011/2012 1 SERIEINBJUDAN 2011/2012 INFORMATION OM SERIERNA Vi vill med detta dokument ge er information så att ni ska kunna fundera över hur ni ska anmäla era lag till serierna nästkommande säsong. Ta del av detta

Läs mer

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK Vi satsar på Jämtlands ungdomar! Föreningen har en blomstrande ungdomsverksamhet med ca 500 spelare och 100 ledare. Nyrekrytering är något vi jobbar hårt med och hockeyskolorna är

Läs mer

Logotyp på hemsidan + 2 VIP-biljetter. Vill du bli sponsor, tag kontakt med oss!

Logotyp på hemsidan + 2 VIP-biljetter. Vill du bli sponsor, tag kontakt med oss! SPONSORMENY 2018 Under förra året kämpade sig vårt lokalodlade A-lag sig till en topplacering i Division 5 Östra, och tar i år åter sikte mot höga höjder. Vid sidan av dem firade utvecklingslaget segern

Läs mer

2. Hur ser junior-/seniortränaren på den träning vi bedriver idag?

2. Hur ser junior-/seniortränaren på den träning vi bedriver idag? Träff 1: Junior- och seniortiden! 1. Vad krävs av er för att ta en plats i seniortruppen? 2. Hur ser junior-/seniortränaren på den träning vi bedriver idag? 3. a) Vad skiljer i rutiner mellan ett ungdomslag

Läs mer

Följ med på vår. framtidsresa!

Följ med på vår. framtidsresa! Följ med på vår framtidsresa! Detta är Halmstad Hockey! Ishockey är väldigt mycket för väldigt många. Framförallt är det något väldigt kul! Ishockey består av lek, träning och tävling. Den ger oss fysisk,

Läs mer

Det är inget nytt för oss.

Det är inget nytt för oss. NATIONAL SPORTEN 1 miljon svenskar missar Nyheterna varje dag. Det är inget nytt för oss. Varje dag spelas det 1.266 fotbollsmatcher i Sverige. Visst är det så att tanken svindlar. På ett år blir det 462.000

Läs mer

NULINK NÄRINGSLIVSUTVECKLING I LINKÖPING AB. Effektiv och snabb service för näringslivet

NULINK NÄRINGSLIVSUTVECKLING I LINKÖPING AB. Effektiv och snabb service för näringslivet NULINK NÄRINGSLIVSUTVECKLING I LINKÖPING AB Effektiv och snabb service för näringslivet NULINK STÄRKER DITT FÖRETAG! 2007 ombildades Linköpings kommuns näringslivskontor till aktiebolaget NuLink, som betyder

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet! Det kan ha varit en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske ordnat ett musikarrangemang, skött ett café,

Läs mer

Verksamhetsplan UEK 2014-2016

Verksamhetsplan UEK 2014-2016 Verksamhetsplan UEK 2014-2016 Detta dokument innefattar Växjö Golfklubbs Ungdoms och Elitkommités verksamhetsplan. Den täcker tre år framöver. Det ska användas som ett arbetsdokument med en tydling inriktning

Läs mer

Röda tråden. - så fungerar vår förening

Röda tråden. - så fungerar vår förening Röda tråden - så fungerar vår förening K FUM Örebro Basket 1 Inledning Röda tråden är en vägledning för alla i vår förening och handlar om hur vi vill att vår barn- och ungdomsverksamhet ska bedrivas.

Läs mer

Sponsring. Sponsring är den marknadsföringskanal som svenskar tycker bäst om. Källa: IRM

Sponsring. Sponsring är den marknadsföringskanal som svenskar tycker bäst om. Källa: IRM Sponsring Definitionen av sponsring är associationsmarknadsföring; en affärsmässig metod för kommunikation, marknadsföring och försäljning. Kort och gott så är sponsring definierat som kommunikation via

Läs mer

Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015. Maila: lag04@difhockey.se

Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015. Maila: lag04@difhockey.se Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015 Maila: lag04@difhockey.se Säsongen 2013-2014 Vilken säsong killarna har haft! Laget har tränat, kämpat, haft roligt och spelat

Läs mer

Vi vill synas tillsammans med er. En guide till vår gemensamma väg framåt, och hur vi på bästa sätt synliggör vårt samarbete.

Vi vill synas tillsammans med er. En guide till vår gemensamma väg framåt, och hur vi på bästa sätt synliggör vårt samarbete. Vi vill synas tillsammans med er. En guide till vår gemensamma väg framåt, och hur vi på bästa sätt synliggör vårt samarbete. Ju fler vi är desto bättre blir det. Att välja bank handlar i dag om så mycket

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet. Det kan ha varit ett LAN, ett musikarrangemang, en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske skött ett

Läs mer

Barn- och ungdomskonferens 2015. En befrielse från systemtänket inom fotbollen

Barn- och ungdomskonferens 2015. En befrielse från systemtänket inom fotbollen Barn- och ungdomskonferens 2015 En befrielse från systemtänket inom fotbollen Förändringsstrategier Struktur organisering verksamhet tävling Styrsystem ekonomi belöning resurser prioriteringar IT-system

Läs mer

Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors

Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors Officiellt sponsorprogram för Kramfors-Alliansen Fotboll säsongen 2013 Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors Kramfors-Alliansen. Vad tänker du när du hör det namnet? Är det dottern som under somrarna

Läs mer

Värmdö Grisslinge Havsbad juni SPONSORINFO

Värmdö Grisslinge Havsbad juni SPONSORINFO Värmdö 2017 Grisslinge Havsbad 16-18 juni SPONSORINFO Innehåll Varför beachvolley på Värmdö? Swedish Beach Tour Värmdö Varför vara sponsor? Erbjudande sponsorpaket Kontakt 2 Varför beachvolley på Värmdö?

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL. Vi vill skapa vinnare på flera plan

VÄLKOMMEN TILL. Vi vill skapa vinnare på flera plan VÄLKOMMEN TILL Vi vill skapa vinnare på flera plan VI GER UNGDOMAR OCH VUXNA EN FARTFYLLD OCH MENINGSFULL FRITID Norrköpings Tennisklubb grundades år 1921 och då spelade man tennis utomhus på Idrottsparken,

Läs mer

Bli en samarbetspartner!

Bli en samarbetspartner! Bli en samarbetspartner! Klagshamns Ryttarförening har bedrivit ridskola i den vackra naturen på Klagshamns udde i Malmö i snart 30 år. I dag är KRF en av Skånes största ridklubbar och vår ambition är

Läs mer

Lathund för IF...SO Tour 2015 Maxitennis

Lathund för IF...SO Tour 2015 Maxitennis Lathund för IF...SO Tour 2015 Maxitennis Tennis Stockholm, Anders Heimklo Äger rätten till detta material. Får ej kopieras eller lämnas till annan utan medgivande från Tennis Stockholm, Anders Heimklo

Läs mer

Samverkansöverenskommelser för elitidrott

Samverkansöverenskommelser för elitidrott Kommunstyrelsen Datum 1 (6) Kommunledningskontoret KSKF/2013:456 KLK Kommunikation Eva Norberg, 016-710 16 92 Samverkansöverenskommelser för elitidrott Förslag till beslut 1. För samverkansavtal med elitidrott

Läs mer

JÖNKÖPING TILL SSL! Häng med på resan! BREDD > ELIT > DAM > HERR

JÖNKÖPING TILL SSL! Häng med på resan! BREDD > ELIT > DAM > HERR JÖNKÖPING TILL SSL! JIK har genom ett flerårigt utvecklingsarbete skapat riktigt bra förutsättningar för en uthållig sportslig framgång och vi vill nu tillsammans med nya partners ta steget till SSL med

Läs mer

Aktivitet för alla knattar oavsett hcp

Aktivitet för alla knattar oavsett hcp Aktivitet för alla knattar oavsett hcp Jag heter Jörgen Persson från Landskrona GK och jag anser att golfen är den idrott som har de bästa förutsättningarna för att bli den populäraste idrotten bland ungdomar

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla.

ATT STÖTTA IFK. Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med stort fokus på ungdomsverksamheten.

Läs mer

HTKs Nätverksprogram 2015

HTKs Nätverksprogram 2015 HTKs Nätverksprogram 2015 Helsingborgs TK bjuder in er till att delta i vårt nätverksprogram under 2015. Vi är en klubb med höga ambitioner. Både gällande sportsliga framgångar nationellt och internationellt

Läs mer

IBF Gagnefs sponsorpaket ska locka fler företag och sponsorer till föreningens sponsornätverk.

IBF Gagnefs sponsorpaket ska locka fler företag och sponsorer till föreningens sponsornätverk. Sponsorpaket Sponsringsarbetets syfte och mål: IBF Gagnef har sedan 2008 verkat för Gagnefs invånare och företagare. IBF Gagnefs breda förankring hembygden gör klubben till en bra samarbetspartner för

Läs mer

Visa upp ditt företag

Visa upp ditt företag Visa upp ditt företag dela glädjen och stöd IK Kongahälla 109 år 2015 Inledning Hej! Det är med stor glädje Idrottsklubben Kongahälla hälsar dig som framtida sponsor välkommen att läsa in dig i vad som

Läs mer

Diskussionsmaterial till Landslagets fotbollsskola 2009. Handledning. Nolltolerans

Diskussionsmaterial till Landslagets fotbollsskola 2009. Handledning. Nolltolerans Handledning Vi hoppas att materialet ska stimulera både dig som ledare och barnen i din grupp att tillsammans hitta på egna ledstjärnor som passar er grupp. I en barnkulturgrupp är alla barn med och alla

Läs mer

Lundabygdens Prova På IF

Lundabygdens Prova På IF Lundabygdens Prova På IF bjuder in till: Sommar Under hela sommaren i Lund! Sportcamp - Mer än bara Idrott! Med sportcamp samt temaveckor i fotboll, parkour & basket. Sida 2 Lundabygdens Prova På IF -

Läs mer

BLODOMLOPPET MALMÖ 15 MAJ 2012. www.blodomloppet.se

BLODOMLOPPET MALMÖ 15 MAJ 2012. www.blodomloppet.se MALMÖ BLODOMLOPPET 15 MAJ 2012 Huvudsponsor: Blodomloppet är ett motionslopp för alla. Ung som gammal, stark som svag. Genom att delta främjar du blodgivning i Sverige. Anmälan och mer information hittar

Läs mer

Verksamhetsplan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009

Verksamhetsplan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009 splan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009 Sid 2 (6) Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Uppsala-Näs IK...3 Inledning...3 Vision...3 sidé...3...3 Ledarutbildning...4 Styrelsen...4 Fotbollskolan...4

Läs mer

FOLKFEST! Upplev regionens största. www.sn-bollen.se SPELAS LÖRDAGEN DEN 21 MAJ ÅRSKURS 1 6 OCH HÖGSTADIET PÅ ROSVALLA I NYKÖPING

FOLKFEST! Upplev regionens största. www.sn-bollen.se SPELAS LÖRDAGEN DEN 21 MAJ ÅRSKURS 1 6 OCH HÖGSTADIET PÅ ROSVALLA I NYKÖPING 10:e upplagan! Upplev regionens största FOLKFEST! NYHET! I år spelas hela turneringen på EN dag! Anmäl er klass till Sn-bollen redan idag! Gå in på: SPELAS LÖRDAGEN DEN 21 MAJ ÅRSKURS 1 6 OCH HÖGSTADIET

Läs mer

arbetsmarknad@luleastudentkar.com 0920-49 32 72 Luleå Studentkår Luleå Tekniska Universitet 971 87 Luleå

arbetsmarknad@luleastudentkar.com 0920-49 32 72 Luleå Studentkår Luleå Tekniska Universitet 971 87 Luleå Luleå Studentkår är en intresseorganisation som verkar för studenter på Luleå tekniska universitet. Genom våra studentföreningar har vi en nära anknytning till studenter hos samtliga utbildningar inom

Läs mer

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK Vi satsar på Jämtlands ungdomar! Föreningen har en blomstrande ungdomsverksamhet med ca 500 spelare och 100 ledare. Nyrekrytering är något vi jobbar hårt med och hockeyskolorna är

Läs mer

NOSSEBRO IF BLÅ TRÅDEN

NOSSEBRO IF BLÅ TRÅDEN NOSSEBRO IF BLÅ TRÅDEN Inledning Blå Tråden ska vara ett dokument som anger riktlinjerna för verksamheten inom NIF för allt från nybörjare till senior. Alla verksamma ledare inom NIF ska vara väl insatta

Läs mer

Välkommen till AFG. BBK:s ungdomsverksamhet skall skapa förutsättningar för alla att vara med och utvecklas till så bra fotbollsspelare som möjligt.

Välkommen till AFG. BBK:s ungdomsverksamhet skall skapa förutsättningar för alla att vara med och utvecklas till så bra fotbollsspelare som möjligt. Välkommen till AFG Bagarmossenmodellen BBK:s ungdomsverksamhet skall skapa förutsättningar för alla att vara med och utvecklas till så bra fotbollsspelare som möjligt. Fysisk utveckling BBK:s ungdomsverksamhet

Läs mer

Sponsorinformation 2013-2015

Sponsorinformation 2013-2015 Sponsorinformation 013-015 9 mm Ronneby Handbollsklubb bildades 1976 och har sedan starten varit en välskött och ansedd förening som på ett samhällsvänligt och positivt sätt bedrivit handbollsverksamhet

Läs mer