Jag har även varit med och styrt upp sektionskvällar och hjälpt till på några rekryteringsevent.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Jag har även varit med och styrt upp sektionskvällar och hjälpt till på några rekryteringsevent."

Transkript

1 Rapporter och Meddelanden Albert Skog, Ordförande Det har hänt mycket inom sektionen sedan höstmötet. Jag har som ordförande försökt se till att arbetet inom de olika utskotten kunnat flyta på så bra som möjligt utan att lägga mig i deras arbete. Jag har under hela året försökt satsa på att förbättra kommunikationen inom sektionen, till exempel genom att se till att nyheter kommer upp på hemsidan/facebooksidan och vårda anslagstavlan. Jag har också haft som ambition att öka mätbarheten på allt arbete som vi gör, så att det går att kvantifiera. Det enda konkreta vi gjort på den fronten är att vi följer besöksstatistiken för hemsidan och ser vilka nyheter som är populära. Som ordförande har jag också varit kallad till vissa möten för att höra vad som händer på annat håll och dela med mig av vårt arbete: SOFT- N Jag har regelbundet träffat vice kårordföranden och de andra Lintek- sektionsordförandena i Norrköping och stämt av vad som händer på Lintek och på sektionerna. Vi pratar bland annat om hur kåren och sektionerna sammarbetar, eller delar erfarenheter om hur vi genomför sektionsarrangemang och liknande. ITN Ungefär som SOFT- N, fast ITN- ledningen (Michael Hörnqvist) är med och berättar om vad som händer på instutitionen också. Det är en mycket bra möjlighet att ta upp saker som rör studierna direkt med ledningen! Montern Jag har efter förfrågan från Ole Pedersen fått nyckeln till ED- montern. Magnus Karlsson är tillfrågad om WNE- relaterade saker som kan visas upp där, en skylt är uppsatt och lamporna har bytts ut. Det finns även ideer om en dator som kan visa bilder/video/rss och gamla kretsn- glasögon (se ED- forumet!). Jag har även varit med och styrt upp sektionskvällar och hjälpt till på några rekryteringsevent. Johan Höög, Sekreterare Även om mitt jobb inte syns lika tydligt och det känns som om jag arbetar i det dolda för att mitt arbete som sekreterare är rent administrativt. Jag har fört protokoll, skickat ut nyhetsbrev. Lagt upp dokument på hemsidan och skickat ut notiser. Jag har även arbetat med att väcka frågan om att ED- sektionen ska bli grön sektion. Jag har även skapat bra förutsättningar till min efterträdare med att skapa mallar för hur dokument skall författas och se ut. Slutligen kan jag tillägga att jag har haft posten vice ordförande, men denna post har jag aldrig behövt träda in i då Albert alltid har kunnat närvara på de möten ED ska vara representerade.

2 Johan Molin, Rekryteringsansvarig Som rekryteringsansvarig har jag bildat ett utskott som har hjälpt till i rekryteringsarbetet genom att delta på öppna hus och genom att ta emot elever. Jag har även själv varit iväg på olika gymnasieskolor samt jobbat med informatörerna på LiTH för att sprida ED till flera. jag var även på mässa i Göteborg och berättade om ED. Nya bilder till LiTH katalogen håller på att arbetas fram, med temat "kul och krävande". David Johansson, Kassör Som kassör har jag hållit koll på sektionens tillgångar samt ekonomi. Det har inneburit att skicka och behandla äskningar, dvs när sektionen ansöker om pengar hos nämnden. Även skickat och betalat fakturor mycket i samband med EDGB. Arbetet har även innefattar: Gjort budgetar för kommande perioder Övriga styrelseuppdrag (möten, biljettförsäljning etc) Jakob Uhlin, Näringslivsansvarig "Under verksamhetsåret har Jakob Uhlin tillsammans med utskott flyttat EDGB till hösten och satsat stort på att få dit företag med stark koppling till programmet ED. Resultatet var lyckat både ekonomiskt, jobbmässigt och inspiration." "Under verksamhetsåret har Jakob Uhlin satt igång en tydlig linje på vad som bör göras med EDs alumner. För nästa år kommer efterträdare kunna fortsätta direkt där Jakob Uhlin sluta." Viktor Ivarsson, SnOrdf Sedan höstmötet har jag jobbat mycket med att få till fler valbara kurser för ED från andra program. Detta jobb har resulterat i en lista med kurser som ED:are kan få räkna in i examen. Parallellt med detta lobbar jag för att få till riktiga profiler på ED. Kursutvärderingarna för både HT 2och VT1 är också något som jag jobbat med. Just nu håller jag på att gå igenom programmeringskurserna och ändra i TND005. Arbetet med att göra om ED till 3+2 fortsätter och just nu går vi igenom och ser att poängen stämmer. Jacob Pålsson, Webb och PR- ansvarig Jag har under året jobbat med att utveckla sektionshemidan men även sett till att underhålla den. Registrering/inloggning på sektionshemsidan, facebook Like på alla nyheter samt omstrukturering av forumet & menyer på huvudsidan är exempel på arbete som jag gjort under året. Tillsammans med webutskottet har jag jobbat med ett inloggningssystem där man loggar in med LiU- id och LiU- lösenord, det inloggningssystemet kommer snarast att dyka upp på sektionshemsidan, detta har en tydlig fördel då det gör det enklare för nya besökare att diskutera på forumet och kommentera nyheter då de inte kommer behöva registrera en ny användare.

3 Nomineringar till Elektronikdesigns styrelse, verksamhetsåret Förslag till styrelse för 2012/2013 Inledning Valberedningen har valt att föreslå följande personer till ED-sektionens styrelse. Vi har valt att nominera åtta personer till ansvarsområdena enligt nedan. Vi har, precis som förra året, valt att slå ihop Arbetsmiljöombud med Studienämndsordförande och Alumniansvarig med Näringslivsansvarig. Detta eftersom detta fungerat bra hittills. Vi i valberedningen vill tacka alla som sökt, och vi är mycket nöjda med de kandidater vi kan presentera nedan. Vi är övertygade om att alla kommer att göra ett fantastiskt bra jobb för EDsektionen! Amanda Arvidsson ED3 Daniel Wasell ED2 Kenny Rygaard ED1 Föreslagna kandidater Ordförande Jakob Fredriksson Vi i valberedningen har valt att nominera Jacob Fredriksson till posten som ordförande för EDsektionen därför att han har visat att han är en driven person som vi tror klarar av att driva igenom frågor som är relaterade till vår utbildning. Följande personer har också sökt posten Karl Westerberg Kassör Anton Backlund Vi i valberedningen tror att Anton kommer passa på denna position i styrelsen då han under sin tid i kretsen ska vara kassör. Detta tror vi kommer ge honom de kunskaper och erfarenheter som krävs för denna post.

4 Sekreterare Erica Gunhardsson I en sekreterares uppgifter ingår bland annat förande av protokoll och utskick av protokoll. Samt att skriva brev och sprida information om olika saker som rör ED-sektionen etc. Vi i valberedningen tror att Erica skulle passa väldigt bra för det ändamålet då det visat sig att hon bland annat bär på förmågan att ta väsentliga anteckningar. Studienämndsordförande Victor Ivarsson Vi har valt att nominera Victor till nästa läsår också eftersom vi tycker att han gjort ett bra jobb som Studienämndsordförande under detta år. Vi tycker att han har visat stort intresse för att göra programmet ED till ett bättre program och stått upp för studenternas åsikter angående programmet. Följande personer har också sökt posten Karl Westerberg Rekryteringsansvarig Martin Johansson Martin har under de två senaste terminerna visat att han är beredd att lägga ner det arbete som krävs för att nå ut och marknadsföra ED utanför länets gränser såväl som inom. Detta har han visat genom sitt engagemang i årets rekryteringsutskott.

5 Näringslivsansvarig Karl Westerberg Vi har valt att nominera Karl till näringslivsansvarig eftersom han tidigare har varit med i näringslivsutskottet och där visat stort intresse och glöd för sektionen. Han har dessutom varit aktiv både i styrelsen för EON och för Studentfiket, vilket visar på hans engagemang för studenterna runt omkring. Följande personer har också sökt posten André van der Kogel Kristoffer Stenberg Festerichef Sara Thorin Vi i valberedningen tycker att festerichefen i styrelsen ska vara en länk mellan sektionen och festeriet 3Cant, vilket betyder att vi valt att välja samma festerichef i styrelsen som den festerichef som valts in i 3Cant. Vi tror att Sara kommer att fungera som en mycket bra länk och att hon kommer att underhålla sektionen på bästa sätt. Web/PR-ansvarig Jacob Pålsson Jacob har under året som varit fått chansen att bekanta sig lite med Web/PR-posten, ett arbete han skött mer än väl. Vi i valberedningen tycker därför att hans rutin inom det området är mer än tillräckligt för att sitta kvar på denna post om så denne önskar.

6 Budgetförslag Intäkter Overallförsäljning Försäljning ED- merch Lintek (studiebevakning) EDGB Semcon (huvudsponsor) Springbreak Summa intäkter Utgifter Mötesfika höst- /vårmöte Styrelsetröjor Kickoff Maktskifte Utskott Studienämnd Rekrytering Web/PR Arrangemang EDGB Springbreak Sektionskväll nolle- p Sektionssamkväm SAFT Overallsinköp Inköp av ED- merch Stipendier Övriga kostnader Summa utgifter Total

7 Motioner till ED-sektionens vårmöte Daniel Josefsson, ED4, danjo140 1 Motioner till ED-sektionens vårmöte Här följer några motioner som styrelsen skall bereda. Varje motion ska behandlas separat på vårmötet om ingen annan överenskommelse görs med motionsförfattaren. 1.1 Ta fram en interaktiv pdf för ifyllnad motioner Sammanfattning Det saknas en mall för motioner till ED-sektionen. Man kan låta styrelsen få ansvaret att ta fram en sådan Bakgrund I dagsläget så finns det ingen mall för hur man skall skriva motioner till ED-sektionen. Detta gör att bra idéer kan falla i glömska på grund av lathet eller okunskap om hur en sådan skrivs och vilken information som skall finnas med. Med en för ändamålet avsedd pdf så skulle åtminstone okunskapsanledningen falla, lathet är svårt att förändra Möjlig lösning En möjlighet är att uppdraga styrelsen att ta fram en sådan Yrkande Jag yrkar att ge styrelsen i uppdrag att ta fram en ifyllningsbar pdf för motionsskrivning. 1.2 Mallar för rapporter och presentationer Sammanfattning I dagsläget så får var student skapa sig sina egna mallar för rapporter och presentationer. Detta är tidskrävande och ger ett spretigt och ibland oproffsigt intryck Bakgrund Under mina år vid ED-programmet så har jag kommit i kontakt med många olika utformningar på rapporter och presentationer. Dessa har varit av väldigt varierande kvalitet. En dålig utformning av en rapport eller presentation kan göra att läsaren respektive åhöraren tappar intresset och därav inte tar del av det vetenskapliga innehållet. Jag har också märkt att många studenter inte ids lära sig hur man använder sidfot eller sidhuvud eller

8 Motioner till ED-sektionens vårmöte Daniel Josefsson, ED4, danjo140 använder korsreferenser eller skriver korrekta referenser eller vad som ska finnas på en förstasida eller hur en innehållsförteckning ska se ut och ska numreras eller hur man använder textbehandlares inbyggda ekvationsverktyg eller numrerar ekvationer eller skriver bildtexter och tabellnamn korrekt. I min mening så tycker jag att detta är en brist i vår utbildning. Universitetet bör bli bättre på att lära ut dessa kunskaper. Det händer inte mycket på den fronten och jag tycker därför att det är dags för ED-sektionen att ta fram mallar av god kvalitet och speglar den kunskap vi har. Mallar som förses med ED-sektionens emblem kan också ses som indirekt marknadsföring. Mallar för LaTex, Libre-/OpenOffice-paketet bör tas fram för att se till att så många användare som möjligt har möjligheten att använda dessa. Det bör också tas fram instruktioner för hur man gör ordning sådana mallar på egen hand Möjlig lösning Genom att upplåta ansvar till styrelsen att skapa de dokument som nämns i och även göra ordning screen casts på hur man gör mallar Yrkande Jag yrkar att ge styrelsen i uppdrag att ta fram rapport- och presentationsmallar för LaTex och Libre-/OpenOffice-paketet. att ge styrelsen i uppdrag att göra screen casts över hur man gör ordning dokumentmallar i LaTex och Libre-/OpenOffice-paketet. 1.3 Motionsförfattare Daniel Josefsson, Norrköping

9 Motionsvar till motion om motionsmallar : Styrelsens svar: Självklart borde det finnas mallar för detta. Styrelsen yrkar: att bifalla motionen i sin helhet.

10 Motionssvar till motion om rapportmallar : Styrelsens svar: Styrelsen tycker att det är en bra idé med med enhetliga mallar. Sektionens hemsida vore också en bra plats att distribuera en mall som är aktuell för flera kurser. Dock tycker vi att arbetet med att ta fram dessa borde falla på universitetet och inte sektionen. Styrelsen yrkar: att motionen avslås.

11 Tillägg till Verksamhetsdokument för 2012/2013 Sektionen har idag betydande tillgångar (omkring kr). I enlighet med föregående styrelses beslut föreslår vi att sektionen budgeterar för negativt resultat och att följande tillägg till verksamhetsdokumentet görs så att syftet med detta inte glöms bort: Ekonomi Sektionen ska ha som långsiktigt mål att ha en summa motsvarande EDGB:s bugdet i likvida medel (60 000kr 2013). När de likvida medlen överstiger detta kan kr per verksamhetsår investeras i säker sparform eller budgeteras som negativt resultat.

12 Proposition angående overaller Helgonet används inte så mycket längre och förknippas knappt med ED. I år målade sektionen den nya logon i märkesbacken, men vi vill ha ett ordentligt beslut om att använda den även bakpå overallerna. Vi har i dagsläget overaller i lager vilket alltså kommer räcka till höstens studenter, men när overaller ska beställas nästa gång tycker vi att de ska ha den mer välkända, svart- vit- gröna ED- logon. Styrelsen yrkar att kommande overaller får beställas med den nya logotypen

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum.

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum. Bilaga 1 Rapporter och meddelanden Ordförande, Jacob Fredriksson Efter höstmötet anordnade och höll jag i utvecklingssamtal med alla i styrelsen. Utvecklingssamtalen syftade till att få åsikter om styrelse

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum Datum 2013-02-26 Närvarande: 50, varav 8 styrelsemedlemmar och 3 adjungerade. Se Bilaga 1. Dagordning 00001 Mötet öppnas 00010 Val av mötesordförande 00011 Val av mötessekreterare 00100 Adjungeringar 00101

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51.

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Simon Kronmar, Kassör Andreas Lundqvist, SnOrdf Elias Olsson,

Läs mer

VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN

VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN VERKSAMHETSÅR 2014-2015 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 1. Inledning... 3 2. Sektionsstyrelsen... 3 2.1 Organisation... 3 2.2 Ansvarsområden... 3 2.2.1Ordförande...

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1.

Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1. Datum: 2015-03- 12 Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1. Dagordning: 000001 Mötet öppnas 000010 Val av mötesordförande 000011 Val av mötessekreterare 000100 Adjungeringar

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011 Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011 1. INLEDNING 1 2. SEKTIONSSTYRELSEN 1 2.1 ORGANISATION 1 2.2 ANSVARSOMRÅDEN 1 ORDFÖRANDE 1 VICE ORDFÖRANDE 1 KASSÖR 1 SEKRETERARE 2 ARBETSMILJÖOMBUD

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2012/2013 Uppdaterade 2012-10-30. 1. Inledning... 4. 2. Sektionsstyrelsen... 4

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2012/2013 Uppdaterade 2012-10-30. 1. Inledning... 4. 2. Sektionsstyrelsen... 4 Verksamhetsdokument 2012/2013 1. Inledning... 4 2. Sektionsstyrelsen... 4 2.1. Organisation... 4 2.2. Ansvarsområden... 4 2.2.1. Ordförande... 4 2.2.2. Vice Ordförande... 4 2.2.3. Kassör... 5 2.2.4. Sekreterare...

Läs mer

JF EG AB VI. Sektionen för Elektronikdesign Bilagor höstmötet 2012. A. Sektionsmedelmmar. Förnamn Efternamn KENT ANDERSSON

JF EG AB VI. Sektionen för Elektronikdesign Bilagor höstmötet 2012. A. Sektionsmedelmmar. Förnamn Efternamn KENT ANDERSSON Bilaga 1 Närvarolista A. Sektionsmedelmmar Förnamn Efternamn KENT ANDERSSON KIM ARDINGE AMANDA ARVIDSSON ANTON BACKLUND JACOB CARLSSON PATRIK DAHLSTRÖM RICKARD DAHM TOBIAS EDSTRÖM CHRISTOPFER FORSMARK

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Bilagor vårmötet 2013. A. Sektionmedlemmar HELGESSON NIMBLAD SVENSSON JF EG AB JP

Sektionen för Elektronikdesign Bilagor vårmötet 2013. A. Sektionmedlemmar HELGESSON NIMBLAD SVENSSON JF EG AB JP Bilaga 1 Närvarolista A. Sektionmedlemmar Förnamn KENT AMANDA ANTON PATRIK TOBIAS CHRISTOFFER JACOB ERICA JOHAN DANIEL DAN ANDREAS JOHAN VICTOR MARTIN DAVID TOM ERIC ANTON VICTORIA SIMON SEBASTIAN MAGNUS

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign, Linköpings Universitet Protokoll från Elektronikdesignsektiones höstmöte 2010

Sektionen för Elektronikdesign, Linköpings Universitet Protokoll från Elektronikdesignsektiones höstmöte 2010 Datum: 2010-11-04 Närvarande: 49, varav 42 personer var sektionsmedlemmar, 10 av dessa tillhör styrelsen. Även två (2) adjungerade. Se bilaga 1 för närvarolista. Notera att endast sektionsmedlemmar har

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP41.

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP41. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Magnus Karlsson, Inspektor Moa Eriksson, Valberedningen Eric

Läs mer

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer)

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer) Närvarande: Tobias Edström Johannes Nilsson Jacob Samuelsson Simon Kronmar Andreas Lundqvist Elias Olson Jonathan Ohlson Christoffer Gremlin 00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan

Läs mer

VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN

VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN VERKSAMHETSÅR 2016-2017 Innehållsförteckning 1. Inledning... 4 2. Sektionsstyrelsen... 4 2.1 Organisation... 4 2.2 Ansvarsområden... 4 2.2.1 Ordförande... 4 2.2.2 Vice

Läs mer

Verksamhetsdokument 2011/2012

Verksamhetsdokument 2011/2012 Verksamhetsdokument 2011/2012 Innehållsförteckning 1Inledning...2 2Sektionsstyrelsen...2 2.1Organisation...2 2.2Ansvarsområden...2 2.2.1Ordförande...2 2.2.2Vice Ordförande...2 2.2.3Kassör...2 2.2.4Sekreterare...3

Läs mer

Logistiksektionens Verksamhetsdokument

Logistiksektionens Verksamhetsdokument Logistiksektionens Verksamhetsdokument Senast reviderad: 2014-03-03 Lisa Roslund Ordförande 2013/2014 Erik Andersson Sekreterare 2013/2014 Logistiksektionen Linköpings universitet 601 74 Norrköping www.logistiksektionen.se

Läs mer

Ordförande. Sekreterare

Ordförande. Sekreterare Ordförande En ordförandes största uppgifter är att vara sektionens ansikte utåt, föra sektionens talan och se till att organisationen fortsätter att fungera. Det är viktigt att man som ordförande vågar

Läs mer

00001 Mötets öppnande Sektionens ordförande, Tobias Edström, förklarade Sektionen för Elektronikdesigns vårmöte 2014 öppnat klockan i TP1.

00001 Mötets öppnande Sektionens ordförande, Tobias Edström, förklarade Sektionen för Elektronikdesigns vårmöte 2014 öppnat klockan i TP1. Datum: 2014-03-26 Närvarande: 50, varav 9 styrelsemedlemmar och 5 adjungerade, Se Bilaga 1. Dagordning: 00001 Mötet öppnas 00010 Val av mötesordförande 00011 Val av mötessekreterare 00100 Adjungeringar

Läs mer

Innehåll. Utfärdandedatum: Festerichefernas mål är att: ... 4

Innehåll. Utfärdandedatum: Festerichefernas mål är att: ... 4 Innehåll Festerichefernas mål är att:... 4 1 Under 2016 har förändringar gjorts både inom styrelsen och dess utskott. Detta har resulterat i ett behov av en framtagning av en modernare verksamhetsplan.

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 20.05 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS Nina Alfredsson,

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Bilagor höstmötet 2013. A. Sektionsmedlemmar

Sektionen för Elektronikdesign Bilagor höstmötet 2013. A. Sektionsmedlemmar Bilaga 1 Närvarollista A. Sektionsmedlemmar Förnamn Efternamn KIM ARDINGE AMANDA ARVIDSSON ANTON BACKLUND MARCUS BEIDEGÅRDH NICKLAS BOHMAN TOBIAS EDSTRÖM JOHAN ERIKSSON MOA ERIKSSON JACOB FREDRIKSSON CHRISTOFFER

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Närvarande: Philip Karlsson, Ordförande Mike Persson, Festerichef Alexander Lagerbielke, Rekrytering Erik Wetterin, Webb/Tryck/PR Elias Olsson, Näringsliv Jerry Sundin, SnOrdf Niklas Bohman, Vice SnOrdf

Läs mer

A. Sektionsmedlemmar ALEXANDER LAGERBIELKE ANDREAS HOFVERBERG ANDREAS LARSSON ANDREAS HÖGGREN CHRISTOPHER FORSMARK

A. Sektionsmedlemmar ALEXANDER LAGERBIELKE ANDREAS HOFVERBERG ANDREAS LARSSON ANDREAS HÖGGREN CHRISTOPHER FORSMARK Bilaga 1-1 Närvarolista A. Sektionsmedlemmar Förnamn Efternamn ALEXANDER LAGERBIELKE ANDREAS HOFVERBERG ANDREAS LARSSON ANDREAS HÖGGREN ANTON KASSMAN ART SVANBERG BJÖRN WAHLSTEDT CARL WESTMAN CHRISTOPHER

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande:

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Lövdahl, vice ordförande och rekryteringsansvarig Alice Jensen Kjellberg, vice sekreterare, näringslivs- och

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign, Linköpings Universitet Protokoll från Elektronikdesignsektionens höstmöte 2009

Sektionen för Elektronikdesign, Linköpings Universitet Protokoll från Elektronikdesignsektionens höstmöte 2009 Datum: 2009-11-11 Närvarande 44 personer är närvarande, varav 10 st. tillhör styrelsen och en är adjungerad. För närvarolista se bilaga 1. Dagordning 1 Mötet öppnas 2 Val av ordförande 3 Val av sekreterare

Läs mer

Verksamhetsdokument 2014-2015

Verksamhetsdokument 2014-2015 Verksamhetsdokument 2014-2015 N-Sektionen 2014-04-05 Innehåll 1. Inledning... 2 2. Sektionsstyrelsen... 2 2.1 Organisation... 2 2.2 Ansvarsområden... 2 2.2.1 Ordförande... 2 2.2.2 Vice ordförande... 2

Läs mer

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Logistiksektionen Höstmöte 2013-11-07 Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Närvarande: På mötet fanns 55 st personer närvarande och 12 st av dessa var ur den sittande styrelsen. 1 Mötets öppnande Logistiksektionens

Läs mer

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani Logistiksektionens styrelsemöte 2014-11-11 Tid: 17.15 19.20 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll 20120914 Logistiksektionen styrelsemöte 20120912 Närvarande: Jonas Hutter, ordförande Erica Andersson, sekreterare Victor Ottosson, studienämndsordförande KTS Viktor Westin, studienämndsordförande FTL

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Bilagor höstmötet 2013. Bilaga 1 Närvarollista. A. Sektionsmedlemmar

Sektionen för Elektronikdesign Bilagor höstmötet 2013. Bilaga 1 Närvarollista. A. Sektionsmedlemmar Bilaga 1 Närvarollista A. Sektionsmedlemmar Förnamn Efternamn KIM ARDINGE ANTON BACKLUND MARCUS BEIDEGÅRDH FILIP BENGTSSON NICKLAS BOHMAN TOBIAS EDSTRÖM MOA ERIKSSON CHRISTOPHER FORMSARK JACOB FREDRIKSSON

Läs mer

Förslag till proposition angående utökad budget anknuten till LARM

Förslag till proposition angående utökad budget anknuten till LARM Handlingar - Styrelsemöte Linköping, 2009-09-21 Vice kårordförande, LinTek Förslag till proposition angående utökad budget anknuten till LARM LARM är LinTeks arbetsmarknadsdagar och varje år kommer det

Läs mer

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Sida 1 av 6 Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014 Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Kallade: Sektionens medlemmar, representant från LinTek Föredragningslista 1. Mötets öppnande 2. Val av mötesordförande

Läs mer

EW NB FB DK. Sektionen för Elektronikdesign Organisationsnummer: 825003-5493 Protokoll höstmöte 2015. Datum: 2015-10-15

EW NB FB DK. Sektionen för Elektronikdesign Organisationsnummer: 825003-5493 Protokoll höstmöte 2015. Datum: 2015-10-15 Datum: 2015-10-15 Närvarande: 55, varav 9 styrelsemedlemmar och 13 adjungerade, Se Bilaga 1. Dagordning: 000001 Mötet öppnas 000010 Val av mötesordförande 000011 Val av mötessekreterare 000100 Adjungeringar

Läs mer

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15.

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15. Protokoll SSTSS Vårmöte. Tid: onsdagen den 15 maj, kl. 17.15 Plats: Häggsalen, Ångströmslaboratoriet Bilagor: A. Föredragningslista B. Närvarolista C. Proposition Utredning av möjligheten starta upp STS-mentorskapsprogram

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-11-05. Tid 17:15-18:50, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Stina Odebo, studienämndsordförande

Läs mer

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll Linköpings Universitet 2012-09-21 Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll Linköpings Universitet 2012-09-21 Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionen styrelsemöte 2012-09-19 Närvarande: Jonas Hutter, ordförande Erica Andersson, sekreterare Kristoffer Jansson, kassör Victor Ottosson, studienämndsordförande KTS Viktor Westin, studienämndsordförande

Läs mer

Arbetsordning för KogVet

Arbetsordning för KogVet Arbetsordning för KogVet sektionen för det kognitionsvetenskapliga programmet Verksamhetsåret 2017 8 november 2016 Sammanfattning Denna arbetsordning syftar till att ge styrelsen och ordföranden stöd vid

Läs mer

Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14

Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14 Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14 KS möte 10/7-2013 Fattade beslut Firmateckning Attesträtt Förste Kårstyrelseledamot Ansvarsområden Kårstyrelsen Tidsrapportering

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Valerie

Läs mer

Styrelsemöte. Studentfiket Campus Norrköping. Datum: 2012-11-22 Tid: 12.15 Plats: TP43 Org: 802418-8529

Styrelsemöte. Studentfiket Campus Norrköping. Datum: 2012-11-22 Tid: 12.15 Plats: TP43 Org: 802418-8529 Styrelsemöte Studentfiket Campus Norrköping Datum: 2012-11-22 Tid: 12.15 Plats: TP43 Org: 802418-8529 Närvarande: Thomas Martinsson, Victor Ivarsson, Dan Helgesson, Niklas Wigertz, Martin Härnwall, Daniel

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4. Närvarande. Bilagor: 12 1. Mötets öppnande. 2. Formalia. a. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. b. Val av justeringsperson

MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4. Närvarande. Bilagor: 12 1. Mötets öppnande. 2. Formalia. a. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. b. Val av justeringsperson Sid 1(7) MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4 Tid: Måndagen den 20 april 2015, kl. 18:08. Plats: Dragskåpet, Teknikringen 36B. Närvarande Aneri Patel, ordförande Michael Ekström, vice ordförande Daniel Ruotsalainen,

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2012-09-12 Tid: 18:15 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Sara Nilsson, Sonja Troberg,

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40 Protokoll vid möte 2018-11-07 Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Veronika Andrijević och Erik Johansson

Läs mer

Sammanställning beslut sen förra medlemsmötet ( 26:e November).

Sammanställning beslut sen förra medlemsmötet ( 26:e November). Bilaga 3. Syftet med denna punkt är att medlemmarna och medlemsmötet ska ha en möjlighet att under pågående verksamhetsår granska och kommentera verksamheten, istället för enbart efter detsamma i samband

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40 Protokoll vid möte 2018-09-12 Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare Erik Johansson och Niklas Waldt valdes till justerare. 3. Mötets

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-11-14 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Till hedersmedlem kan av sektionsmötet utses person som synnerligen främjat sektionens intressen och strävanden.

Till hedersmedlem kan av sektionsmötet utses person som synnerligen främjat sektionens intressen och strävanden. 1. Ändamål 1.1. Syfte N-sektionen är en ideell förening som har till uppgift att verka för sammanhållningen mellan sina medlemmar, samt att bevaka och tillvarata deras intressen. 1.2. Utbildningsprogram

Läs mer

KogVets Tjänstestruktur för verksamhetsåret 2015

KogVets Tjänstestruktur för verksamhetsåret 2015 KogVets Tjänstestruktur för verksamhetsåret 2015 Marknadsföringsutskottet Marknadsföringsutskottet ska: Upprätthålla kontakt med sektionens sponsorer och söka nya sponsorer Aktivt söka nya kontakter med

Läs mer

Finns på anslagstavlan och hemsidan. Protokollet godkänns och läggs till handlingarna.

Finns på anslagstavlan och hemsidan. Protokollet godkänns och läggs till handlingarna. Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-24 Tid: 17.15 18.56 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

Sandra Brakstad, nominerad till ledamot, kassör och ordförande (intervjun gjordes avseende sekreterarposten i det sedan inställda fyllnadsvalet)

Sandra Brakstad, nominerad till ledamot, kassör och ordförande (intervjun gjordes avseende sekreterarposten i det sedan inställda fyllnadsvalet) Sandra Brakstad, nominerad till ledamot, kassör och ordförande (intervjun gjordes avseende sekreterarposten i det sedan inställda fyllnadsvalet) Läser sjuksköterskeprogrammet, första terminen. Har grundläggande

Läs mer

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande:

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande: Mötesprotokoll Datum: 2015-05-20 Tid: 12:15 Plats: R19 Närvarande: Amund Lindgren, Terese Eriksson, Sophie Sandberg, Viktor Eriksson, Hanna Ericson, Carl Westin, Cecilia Skalk, Simon Berntsson, William

Läs mer

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Näringslivsutskottets övergripande mål är att stärka kontakten mellan utbildningarna som tillhör PULS och arbetslivet genom det arbete som utskottets arbetsgrupper

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 18:44 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Eleonor Gärdshagen, studienämndsordförande

Läs mer

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet SIDA 1 AV 9 COPEN VAL-SM 2013 Tisdagen den 15 oktober 2013 kl. 15.15, M2, KTH Campus * = medföljd bilaga 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Niklas öppnar mötet 15:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet

Läs mer

GDK-sektionen 1 (10) 2013-05-29 Stadgar

GDK-sektionen 1 (10) 2013-05-29 Stadgar GDK-sektionen 1 (10) 2013-05-29 för Grafisk design och kommunikations sektion Tekniska högskolan vid Linköpings universitet Senast uppdaterade 2013-05-29 GDK-sektionen 2 (10) 2011-05-03 Innehållsförteckning

Läs mer

Proposition till MSF Stockholms årsmöte 2015. Verksamhetsplan. Medicine Studerandes Förbund Stockholm

Proposition till MSF Stockholms årsmöte 2015. Verksamhetsplan. Medicine Studerandes Förbund Stockholm Proposition till MSF Stockholms årsmöte 2015 Verksamhetsplan Medicine Studerandes Förbund Stockholm Inledning I enlighet med MSF Stockholms stadgar är verksamheten som bedrivs inriktad på att tillvarata

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

Postadress Besöksadress Telefon Org.nr Plusgiro Bankgiro E-post Hemsida

Postadress Besöksadress Telefon Org.nr Plusgiro Bankgiro E-post Hemsida 1 (8) 2 (8) Verksamhetsplanen beslutas av fullmäktige och är ett av de styrdokument genom vilka fullmäktige styr LinTek. Verksamhetsplanen tas fram med LinTeks måldokument som grund och aktuella fokusområden.

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2014-09-18 Adress: (Hemma hos Amanda Sievers) Styrelsemöte nr 2, VÅ 2014/2015 Datum: 2014-09-18 Tid: 18.50 21.14 Närvarande: Amanda Sievers (Mottagningsansvarig),

Läs mer

Kommunikationspolicy

Kommunikationspolicy Kommunikationspolicy Göteborgs scoutdistrikt 2018-01-01 Kommunikationspolicy Kommunikationspolicyn finns för att skapa en så enhetlig kommunikation som möjligt med en tydlig avsändare. Den är tänkt att

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-16 Tid: 17:15 Plats: A36 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

Protokoll SNAPS styrelsemöte Protokoll SNAPS styrelsemöte kl Skype

Protokoll SNAPS styrelsemöte Protokoll SNAPS styrelsemöte kl Skype Protokoll SNAPS styrelsemöte 2017-03-15 kl. 19.00 Skype Närvarolista Mötesordförande: Josefin Jädernäs SNAPS styrelse: Kassör, Ivana Maric; EPSA-LS, Josefin Jädernäs; Sekreterare, Lisa Johansson; PR-ansvarig,

Läs mer

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande:

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Nomineringar 2015 Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Ordförande: Gustaf Palmér Vice Ordförande: Karin Rehnberg Kassör: Oscar Lindquist

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 Protokoll vid möte 2018-10-10 Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Niklas Waldt och Veronika Andrijević

Läs mer

Stadgar. Senast reviderad 2013-11- 04

Stadgar. Senast reviderad 2013-11- 04 Stadgar Senast reviderad 2013-11- 04 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 ALLMÄNT... 4 1.1 SYFTE... 4 1.2 FIRMA... 4 1.3 SÄTESORT... 4 1.4 VERKSAMHETSÅR... 4 1.5 FIRMATECKNARE... 4 1.6 ORGANISATION... 4 1.7 STYRDOKUMENT...

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-24, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Logistiksektionen Vårmöte

Logistiksektionen Vårmöte Logistiksektionen Protokoll Linköpings Universitet 2013-04-20 Logistiksektionen Vårmöte 2013-04-17 Närvarande: 40 personer varav en adjungerad. 1 Mötets öppnande Logistiksektionens ordförande Jonas Hutter

Läs mer

Handlingar Årsstämma 2013-05-28. Ekonomsektionen i Luleå

Handlingar Årsstämma 2013-05-28. Ekonomsektionen i Luleå Handlingar Årsstämma 2013-05-28. Ekonomsektionen i Luleå MÖTESFORMALIA Beslutsmässighet Sektionsstämman är beslutsmässig när fem (5) medlemmar, exklusive sektionsstyrelsen, är närvarande på plats eller

Läs mer

Y-sektionens äskanden år 2018

Y-sektionens äskanden år 2018 Y-sektionens äskanden år 2018 Information om sektionen Y-sektionen är sektionen för studenter på civilingenjörsutbildningarna Teknisk fysik och elektroteknik (Y), Teknisk fysik och elektroteknik internationell

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Kårallen, Luxor Datum: 2010 05-19 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

Motionsyttrande Motion 1 Grundkursens längd Södra Älvsborg

Motionsyttrande Motion 1 Grundkursens längd Södra Älvsborg Motion 1 Grundkursens längd Södra Älvsborg Centralstyrelsen föreslår Riksstämman att avslå motionen med motivering att: För närvarande har vi inga problem att rekrytera deltagare till grundkurs 1. Syftet

Läs mer

Maskinsektionens vårterminsmöte

Maskinsektionens vårterminsmöte Maskinsektionens vårterminsmöte Protokoll fört tisdagen den 19/3 i M:A 1 TFMÖ Talman Johan Bson Bergfalk förklarade mötet öppnat kl. 17.15. 2 Val av mötessekreterare att välja Rakel Hed till mötessekreterare.

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2015-01-26 Adress: Hemma hos Aisan Styrelsemöte nr 9, VÅ 2014/2015 Datum: 2015-01- 26 Tid: 18.11 20.27 Närvarande: Kajsa Lundgren (PAS), Emma

Läs mer

Styrelseposter i ESN Linköping verksamhetsåret 15/16

Styrelseposter i ESN Linköping verksamhetsåret 15/16 Styrelseposter i verksamhetsåret 15/16 Samtliga styrelseposter skriver testamente till sin efterträdare samt ser till att dela dessa med samtliga i styrelsen. Avgående styrelsemedlem ska finnas tillgänglig

Läs mer

Protokoll för Consensus Styrelsemöte Datum: 21 november 2006 Tid och plats: på Örat

Protokoll för Consensus Styrelsemöte Datum: 21 november 2006 Tid och plats: på Örat Protokoll för Consensus Styrelsemöte Datum: 21 november 2006 Tid och plats: 17.30 på Örat Närvarande: Kårordförande Vice Kårordförande med studiesocialt ansvar Vice Kårordförande med utbildningsansvar

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-07 Tid: 17:15 Plats: S2 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Benjamin

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727)

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) Tid: 18 februari 20 kl 19.00 Plats: Telefonkonferens mellan närvarande styrelsemedlemmar Närvarande: Ledamot / vice ordförande Tommy Malmgren

Läs mer

Verksamhetsplan för KogVet 2013

Verksamhetsplan för KogVet 2013 Verksamhetsplan för KogVet 2013 Samtliga utskott ska: - Främja god gemenskap mellan medlemmarna. - Bevaka och tillvarata medlemmarnas intressen i utbildningsfrågor. - Vara officiellt kontaktorgan gentemot

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04 Styrelsemöte 4 augusti 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat klockan 18.21 1.2. Mötets behöriga utlysande att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Emma Klint

Läs mer

Verksamhetsplan för KogVet 2014

Verksamhetsplan för KogVet 2014 Verksamhetsplan för KogVet 2014 Samtliga utskott ska: Främja god gemenskap mellan medlemmarna. Bevaka och tillvarata medlemmars intressen i utbildningsfrågor. Vara officiell kontaktorgan gentemot universitetet

Läs mer

Handlingar Vårsstämma. 2014-05-14. Ekonomsektionen i Luleå

Handlingar Vårsstämma. 2014-05-14. Ekonomsektionen i Luleå Handlingar Vårsstämma 2014-05-14. Ekonomsektionen i Luleå MÖTESFORMALIA Beslutsmässighet Sektionsstämman är beslutsmässig när fem (5) medlemmar, exklusive sektionsstyrelsen, är närvarande på plats eller

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Protokoll -sektionens styrelse 25 december 2017 Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Ledningscentralen, kl. 17.15 tisdagen den 12 december 2017 1 O.F.M.Ö. Styrelseordförande Petter Karlow Herzog förklarade

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F11 HT16

Protokoll från styrelsemöte F11 HT16 Protokoll -sektionens styrelse 27 november 2016 Protokoll från styrelsemöte F11 HT16 Styrelserummet, kl. 12.15 onsdagen den 23 november 2016 1 O.F.M.Ö. Ordförande Joost Kranenborg förklarade mötet öppnat.

Läs mer

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se Sök utskott! Nu har det blivit dags att söka till Maskinteknologsektionens utskott för verksamhetsåret 2012/2013. Ta chansen att påverka sektionens arbete genom att engagera dig! Nedan finns beskrivningar

Läs mer

Kompletterande Handlingarna SM 1 2013/2014

Kompletterande Handlingarna SM 1 2013/2014 Kompletterande Handlingarna SM 1 2013/2014 Plats: H1, Tid: 18.01 Matanmälan på kongligkemi.se Glöm ej Kårleg Föredragningslista SM1 2012-09-23 Föredragningslista SM1 2013/2014 *=bilaga finns 1 Formalia

Läs mer

Bilagor Höstmöte 2015

Bilagor Höstmöte 2015 ED-sektionen Bilagor Höstmöte 2015 Nicklas Bohman 2015-10-15 Bilaga 1. Närvarolista Karlsson Tom Stenberg Kristoffer Wigertz Danielsson Niklas Wennerfeldt Max Karlsson Eric Olsson Elias Eriksson Johan

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Årsmötesprotokoll , klockan Bruk i Baljan. Närvarande medlemmar. Närvarande övriga 1 (6) Årsmötesprotokoll 2015 Bruk i Baljan

Årsmötesprotokoll , klockan Bruk i Baljan. Närvarande medlemmar. Närvarande övriga 1 (6) Årsmötesprotokoll 2015 Bruk i Baljan 1 (6) Årsmötesprotokoll 2015-11-07, klockan 14-16 Närvarande medlemmar Anna Andersson Kristoffer Ärnbäck Sara Salkvist Jean-Pierre Salkvist Malle Andersson Jimmy Gripenstam Michaela Wedin Johanna Åberg

Läs mer

Reglemente för Sektionen för Teknisk Biologi

Reglemente för Sektionen för Teknisk Biologi Reglemente för Sektionen för Teknisk Biologi 1. Tolkning och ändringar 1.1 Detta reglemente fastställer arbetsrutiner, ansvarsförhållanden, åsikter, och annat gällande Sektionen för Teknisk Biologi (STB)

Läs mer

LOGISTIKSEKTIONENS STADGAR

LOGISTIKSEKTIONENS STADGAR LOGISTIKSEKTIONENS STADGAR Senast reviderad: 2015-01-15 2 Innehållsförteckning 1. Ändamål... 5 1.1. Ändamål... 5 2. Medlemskap... 5 2.1. Medlem... 5 2.2. Hedersmedlem... 6 3. Organisation... 6 3.1. Organisation...

Läs mer

Utredning av valförfarandet

Utredning av valförfarandet Utredning av valförfarandet Syfte Att genomföra en undersökning i syfte att besvara frågeställningarna i motion angående valförfarandets utredning. Utredningen har utöver det utvidgats för att få svar

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21 Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2014-10- 21 kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Hedda

Läs mer

Resultat av deltagarnas utvärderingar av BESÖK:s premiärdagar

Resultat av deltagarnas utvärderingar av BESÖK:s premiärdagar 1 Resultat av deltagarnas utvärderingar av BESÖK:s premiärdagar 2012-06-11 Projektets premiärdagar inledande utbildningstillfällen med fokus på två av målgruppens mest efterfrågade utvecklingsområden ägde

Läs mer

Sektion under Luleå studentkår vid Luleå tekniska universitet

Sektion under Luleå studentkår vid Luleå tekniska universitet Juridiska föreningen Sektion under Luleå studentkår vid Luleå tekniska universitet 1 Namn Juridiska föreningen är en sektion under Luleå studentkår vid Luleå tekniska universitet och verkar som en ideell

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20120511 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders Güetller, Martin

Läs mer